Ind i hjertet - ud i verden 5.-8. oktober 2023 på Samsø

Page 1

4 DAGE MED NATUR, NÆRVÆR OG HJERTERUM 5.-8. OKTOBER 2023

YOGA- & VANDRERETREAT

Velkommen til et naturfyldt retreat, hvor du har mulighed for at lade dig selv op og fordybe dig i rolige omgivelser. Tag med på en forlænget weekend på skønne Samsø Retreat, der ligger i Brattingsborg skov, tæt på hav og strand.

Forkæl dig selv med vandreture, yoga, meditation, nærende kost og tid til DIG. Tid i naturen, der giver dig mulighed for at komme i kontakt med naturens healende kræfter, nyde at vandre og mærke hvad du har på hjerte.

Vi arbejder med en skøn blanding af yogaflows, åndedrætsøvelser, meditation og restorative yoga. Morgenen starter blødt med en varm ingefærdrik med citron, så du kommer godt fra start. Der er yoga morgen og aften og dagene foregår i naturen, hvor vi vandrer og skovbader. Yogaformen er meditativ og fordybende med en intention om at møde din krop lige hvor den er.

Du bliver forkælet med lækker vegetarisk mad i løbet af retreatet og du får madpakker med når vi er ude om eftermiddagene. Flere dage i naturen gør, at du kan vende hjem med et større overskud, en lethed i kroppen og en fornemmelse af at være i god kontakt med dit hjerte.

PROGRAM

Torsdag

Lørdag

14.00 Åben for ankomst 7.30 Varm ingefærdrik/citron 15.00 Velkomst & 8.00 Yogaflow & Pranayama forfriskning 10.00 Morgenmad 16.00 Yoga 11.30 Naturen kalder 18.30 Middag 18.00 Middag 20.30 Blød yoga/meditation 20.00 Restorative yoga

Fredag

Søndag

7.30 Varm ingefærdrik/citron 7.30 Varm ingefærdrik/citron 8.00 Yogaflow & Pranayama 8.00 Yogaflow 10.00 Morgenmad 9.30 Morgenmad & 11.30 Naturen kalder på gensyn… 18.00 Middag 20.00 Restorative yoga

Form

Ønsket med retreatet er at give dig en mulighed for at træde ud af den daglige rytme og nyde en lang weekend i i naturskønne omgivelser. Yogaformen er meditativ og fordybende med en intention om at møde DIN krop lige hvor den er. Vandreturene er på 10-15 km. Dagligt med enkelte stop undervejs til fordybelse og små øvelser.

Pris for yogaweekend

Prisen er inkl. undervisning, fuld forplejning med nærende kost 3 gange dagligt samt 3 overnatninger i delt dobbeltværelse. Delt dobbeltværelse kr. 5.600,Enkeltværelsestillæg kr. 1.500,Begrænset antal enkeltværelser. Der er max. plads til 15 deltagere.

Medbring

Afslappet blødt tøj du kan bevæge dig i. Indesko og gode vandresko. Praktisk tøj, notesbog, drikkedunk, rygsæk og måske en god og nærende bog.

Mad

Maden er sund, vegetarisk og overvejende økologisk og glutenfri. Er der noget du ikke tåler, må du gerne give besked om det på forhånd.

Tilmelding

For at sikre dig en plads kan du tilmelde dig via yogamo.dk. Pengene trækkes fra din konto seks uger før kurset starter.

Samsø Retreat

Vi bor på Samsø Retreat, en tolænget gård med en skøn indretning og en hel særlig stemning og ro. Overnatning i lyse værelser med bad og toilet i tilknytning. Ofte er der 2-4 om et bad/toilet. Alle værelserne ligger i stueetage med udsigt til have, skov og smuk natur. På første sal er der indrettet en elegant yoga- og meditationssal med lyse trægulve, synlige bjælker og plads til bare at være, summe og boble.

Adresse Ørnslund 2, 8305 Samsø

Transport

Du sejler fra Hou eller Aarhus i Jylland og Kalundborg på Sjælland til Samsø, hvor du kan bestille en telebus som kan køre dig til Samsø Retreat. Telebus bestilles på telefon 7210 8010.

Jeg glæder mig til at dele en forlænget weekend med fordybelse, stilhed og ro. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.

Mail: Anettemeldgaard@yogamo.dk Mobil: 2986 0648 www.yogamo.dk #yogamo

Namaste - Anette

anettemeldgaard@yogamo.dk // 2986 0648 // www.yogamo.dk // #yogamo
“Med kærlighed som drivkraft”