Page 1

ÄNTLIGEN ÖPPNAR EN APPLE PREMIUM RESELLER BUTIK I VASA

VASAS FÖRSTA APPLE PREMIUM RESELLER ÖPPNAR TORSDAGEN 15.7 KL 18.00 Välkommen in för att bekanta dig med hela Apples sortiment! Våra vänliga och sakkunniga Apple certifierade försäljare hjäper dig gärna! VI HAR OCKSÅ ETT STORT URVAL MED TILLBEHÖR TILL APPLES PRODUKTER

ÖPPET VARDAGAR 10-18, LÖRDAG 10-14

www.itronic. telefon 3197780 e-post info@itronic.


ERBJUDER ALLA BÄRBARA MAC-MODELLER MacBook Kristallklar skärm med LED-bakgrundsbelysning. En fantastisk Multi-Touch-styrplatta. Suveräna prestanda är standard. Batteritid upp till 10 timmar. Tåligt Unibody-hölje.

989€

:

Oppningserbjudande 1 799€

MacBook Pro Nya Intel Core i5- och Core i7-processorer. En ny generation NVIDIA-grafik. Snyggt Unibody-hölje i aluminium. Upp till 10 timmars batteritid. 13”, 15” eller 17” skärm.

KRAFTFULL DATOR MED APPLES SNYGGA ALUMINIUMHÖLJE © 2010 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Pris från

1139€


MacBook Air Snyggt Unibody-hölje i aluminium. SSD-hårddisk utan rörliga delar vilket gör den extra tålig. Avancerad NVIDIA-grafikprocessor.

Pris från

1439€

SUPERTUNN, SUPERBÄRBAR OCH EN PROCESSOR SOM SPRÄNGER PRESTANDAGRÄNSERNA

Apples datorer måste upplevas. Välkommen till vår butik för att bekanta dig med datorerna! AppleCare Protection Plan AppleCare Protection Plan ger dig tre års bekymmersfri datoranvändning. Går din dator sönder så tar Apples service experter hand om den. Har du frågor kring användningen har du kostnadsfri tillgång till Apples telefonsupport. AppleCare Protection Plan för MacBook och MacBook Pro 13”

:

Oppningserbjudande

AppleCare Protection Plan för MacBook Pro 15” och 17”

:

Oppningserbjudande

249€ 199€

349€ 299€


– bäst i stan på Apple! I mitten av juli öppnas butiken iTronic i Vasa, en Apple Premium Reseller butik mitt i stan. Här kan besökaren testa specifika Appleprodukter i praktiken: datorer, iPod, iPhone etc. Hela utbudet finns utställt i butiken och i betjäningen ingår know-how och kompetens.

Ägarna Robert ”Robban” Granholm och Matts-Johan ”Massi” Björkgren hälsar tillsammans med Multitronic och Tom Kecklund välkommen till nya iTronic i Vasa. Det finns knappt tio motsvarande butiker i Finland, den närmaste i Tammerfors, och iTronic i Vasa blir landets nordligaste Apple Store. – Vi följer Apples koncept när det gäller inredning, vilken är snygg och stilren, säger Robban Granholm.

Webbaffär och konceptbutik Idén till att öppna konceptbutik började egentligen med en annan diskussion. Massi Björkgren och Tom Kecklund spånade kring att grunda en Apple webbutik och förde samtal med Apple Finland i Helsingfors. – I diskussionerna fick vi förfrågan från Apple om vi var intresserade av att etablera en konceptbutik. – Det var vi. Apple hade undersökt marknadsområden i landet och funnit Vasa som ett bra alternativ, inte minst för den stora radien man räknar som upptagningsområde. Robban Granholm kopplades in och den konkreta planeringen tog vid.

Utseende man känner igen – Att etablera en Apple-butik innebär regler och direktiv. Upplägget, inredningen och produkterna ser likadana ut världen över, berättar de. Men man fungerar som fristående företagare så det är inget franshising-system. I centrum av Vasa, på Hovrättsesplanaden 19 eller mittemot Anttila och Dressman, är nya iTronic belägen. På markplan och med Othellos nya café som närmaste granne.

Hela sortimentet utställt Det unika i konceptet är att Apples hela produktutbud finns tillgängligt i butiken, fritt fram att pröva

Hos iTronic i Vasa finns Apples hela produktutbud tillgängligt. Här betjänas kunderna av specialkunniga Massi Björkgren och Robban Granholm. Delägare i företaget är också Multitronic, på bild representerad av Tom Kecklund.

och bekanta sig med. Ett femtontal datorer av vilka hälften är bärbara, därtill iPod, iPhone och iPad. Personalen, Robban och Massi, innehar betjänings- och supportcertifikat från Apple, har gedigen branschkunskap och ett genuint intresse. – iTronic kommer att sköta garanti- och annan ser-

vice inom Vasaområdet. Den servicen gäller oavsett var man köpt sin Apple utrustning. – Ett brett sortiment av kringutrustning och tillbehör i form av väskor, hörlurar, kablar med mera kommer att finnas här, liksom i webbutiken som öppnas inom kort, tillägger Massi. Webbutiken skapar utrym-

:

Oppningserbjudande 15-17.7 Vi öppnar torsdag 15.7 kl. 18.00

MacBook (ett parti på 70 datorer)

© 2010 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

799€


Robert Robban Granholm, 37 år Hemma från Maxmo och numera bosatt i egnahemshus i Kuni, Korsholm. Har arbetat som data-administratör och musiklärare de senaste tio åren,Familjen består av fru och två döttrar, fyra och sju år.

me för en stor kontaktyta där iTronic ska informera kunderna om specialpriser och erbjudanden.

Skolning på olika nivåer Tom Kecklund, 44 år Delägare i dataföretaget Multitronic. Försäljningschef är titeln på visitkortet.Bosatt i eget hus i Solf tillsammans med fru och två flickor på fyra och sex år.

– Priserna kommer att vara desamma på webben och här i butiken, inga butikspåslag, fyller Tom i. Och här ges tvåspråkig service. Butikslokalen, som till synes omfattar knappt hundra kvadratmeter, inrymmer det dubbla i utrymmesväg i källarvåningen. Perfekta lager- och skolningsutrymmen. – I våra planer ingår skolningar på olika nivåer. Dels för specifika yrkes- och företagsgrupper men även korta introduktionskurser för den som vill lära sig grunderna i hur de olika programmen används, berättar de.

Stabila och lättanvända produkter

Matts-Johan Massi Björkgren, 42 år Erfaren IT-konsult sedan tio år tillbaka och Apple-användare de senaste tjugo åren. Gift, bosatt i ett äldre hus i Malax och pappa till tre barn mellan fyra och tjugo år.

– Den kanske största fördelen med Apple, som kom ut på marknaden i mitten av 1980-talet, är att hårdvara och operativsystem är planerat av samma tillverkare, förklarar Massi Björkgren och Tom Kecklund fortsätter. – Ur slutanvändarens synvinkel ses Apple produkter som lättanvända och med förhållandevis få problem. – Priset är lite högre och det man betalar för är stabilitet och en bättre upplevelse, formulerar sig Rob-

ban. I introduktionspaketet ingår också program för hantering av bilder, ljud och fil, samt webbprogram. Enkla program för hemanvändare. Massi Björkgren berättar. – Min första bekantskap med Apple var under tiden som jag studerade musikvetenskap i mitten av 1980-talet. Jag fick uppdrag om att producera ett avancerat nothäfte och behövde arbetsredskap. Det blev en mac, en ”holk”, programmet Page Maker och en skrivare. Bästa tänkbara då för mitt ändamål och enligt min åsikt välinvesterade pengar.

Välkommen! Vid intervjutillfället är det bråda tider för att få allt på plats. Företagarna trivs. – Allt nytt är roligt och att vi dessutom är genuint intresserade av branschen gör inte saken sämre. Vi betjänar vardagar 10-18 och lördagar 10-14. Välkommen!

Text: Lisbeth Bäck / Kustmedia Ab Foto: Linus Lindholm

MacBook Pro 13” (begränsat parti)

1439€

iPod nano o 8GB

(ett parti ti på 100 ex)

99€


Världens mest strömsnåla stationära dator. Ett supertunt aluminiumhölje. Enkel åtkomst av minnet. Utrymmessnålt, inbyggt nätaggregat.

Mac mini Ett slimmat aliminiumhöljde döljer en kraftfull och komplett dator.

Pris från

789€

iMac Den optimala allt-i-ett-datorn. 21,5- eller 27-tums LED beslyst skärm. Quad-Core Intel Core i5- eller i7-processor. Trådlöst tangentbord och trådlösa Magic Mouse.

Pris från

1089€

Den nya Intel Xeon-processorn ”Nehalem” med fyra kärnor. Ny utformning invändigt - lättare att bygga ut. Upp till 32 GB minne, 4 PCI Express-utbyggnadskort.

Mac Pro För proffs och den som vill ha en proffsig dator Pris från © 2010 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

2279€


iPod iPod shuffle höjd 4,5 cm, bredd 1,8 cm, djup 0,8 cm, vikt under 20 gram

Pris från

65€

iPod nano Nya iPod nano med videokamera, polerat anodiserat aluminiumhölje, större skärm och FM radiomed Live-paus. Pris från €

155

:

Oppningserbjudande iPod Nano 8GB

iPod classic

245€

med 160 GB lagringsutrymme

iPod touch

99€

Pris från

musik, video, spel och surfa trådlöst

Vi säljer iPhone med Soneras anslutningar.

iPhone

195€


iTronic erbjuder ett stort urval av tilläggsutrustning. Specialerbjudanden under öppningsdagarna 15-17 juli

LaCie HD Rikiki/250GB 2.5” Mobile USB-Boost

59€

Altec Expressionist Bass B

99€

Ace MO Laser Q Cube Nano 2,4R2

24

TRUST Slimline Design Tablet for Mac

90 €

49€

Hama aha Maple laptopväska

Ed Hardy Icing

2490€

39€

Under öppningsdagarna har vi utställning på ett stort sortiment headsets, väskor, skal till iPod och iPhone m.m.

VI ÖPPNAR TORSDAG 15.7 kl. 18.00

VÄLKOMMEN! Hovrättsesplanaden 19, Vasa

ÖPPET VARDAGAR 10-18 LÖRDAG 10-14

telefon 3197780 e-post info@itronic. www.itronic.

Hovrättsesplanaden 19, Vasa

www.itronic.fi

ÖP nr 6 2010 - itronic annonsbilaga  

ÖP nr 6 2010 - itronic annonsbilaga

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you