Page 1

TIGI Colour Top Tips Vi vet at forandring kan være en utfordring, så vi har gjort det til vår oppgave å gjøre forandringer så enkle som mulig for deg. Denne måneden vil vår ekspert, Thony Helseth dele sine beste råd om utviklingstid...

Colour with Style

• Teknologien bak TIGI Colour innebærer at varme ikke er nødvendig eller anbefalt for utvikling av produktet. • Den visuelle oksidasjonen ved TIGI Colour er annerledes enn mange andre varemerker, og den kan enkelte ganger gjøre at fargen ser ut som om den er ferdig utviklet tidligere enn anbefalt minimums utviklingstid. • For å oppnå best mulig resultat med TIGI Colour bør anbefalingene for minimums utviklingstid alltid følges. Dette vil sikre at produktet oksideres fullt og at optimalt resultat oppnås. • Utviklingstiden er alltid en veiledning og kan (hvis nødvendig) forlenges med inntil 10 ekstraminutter. • For å kontrollere fargen: fjern en liten bit av fargen fra håret med bomull eller papirhåndkle. Husk, det visuelle utseendet kan være forskjellig fra det faktiske resultatet i håret (på grunn av oksidasjonsprosessen). • Husk: TIGI Colour må gå gjennom ulike stadier for å oppnå målfargen, og dette omfatter også at det naturlige fargepigmentet må fjernes før fargemolekylene festes i håret.

PROFESSIONAL

• Utviklingstiden for de ulike delene av TIGI Colour-serien er oppgitt i all opplæringslitteratur og på bruksanvisningen som følger med hver tube.

Hvis du har spørsmål kan du kontakte WAREHOUSE på tlf 80 08 49 44.

WAREHOUSE Østre Rosten 102 – 7075 Tiller – Norge www.warehouse.no

SOLUTIONS


Mange konkurrenter?

2

TIGI engasjerer seg i alle aspektene ved salongvirksomheten din – hele veien fra utstillingsvinduet og til vasken. Hvis du vil beskytte virksomheten din fra en «finanskrise» finnes det ingen bedre partner for salongen din enn TIGI når det gjelder å få hjelp med å klare seg.

Reklamer for det faktum at du kan tilby raske og kostnadseffektive tjenester i salongen din Hvis du får fargetjenestene dine til å øke, vil du samtidig reklamere for fargetjenestene dine. Gjør den fargeserien du bruker i dag det mulig for deg å hjelpe alle typer kunder som kommer inn i salongen din? Andre varemerker reklamerer for sine produkter for hjemmefarging overfor det store markedet på tv, og oppmuntrer kundene dine til å handle andre steder. Når man farger håret hjemme blir man ofte skuffet. Sørg for at kundene dine vet hva du, som er profesjonell, kan tilby dem.

2 1 3 1

«Hvilken salong vil jeg helst gå til?» Utstillingsvinduet ditt er den beste muligheten du har til å reklamere for deg selv Kundenes opplevelse av salongen starter allerede før vedkommende kommer inn av døren. Kunden ønsker å oppleve det som noe positivt å gå gjennom døren din. TIGI kan hjelpe deg med alt du trenger for å gjøre salongen attraktiv og tiltrekke kunder.

3

«Hvilken farge skal jeg bruke til håret mitt?»

3

«Hva bør jeg bruke penger på?» Gi kundene dine mulighet til å kjøpe produkter av deg Når budsjettet strammes inn gir forbrukerne avkall på dyre produkter til fordel for mer overkommelig kjøp som kosmetikk og sjokolade. TIGI kan gi deg råd om hvordan du gjør dette på best mulig måte. Dette øker muligheten din til å øke omsetningen.


Gjør salongen «konjunktursikker»! Til tross for finansuroen i verden kan hårpleiemarkedet fremdeles tilby et vell av muligheter for deg til å få fart på virksomheten din. Gjør du mest mulig ut av dem?

1

Henvender du deg til menn?

Bærer salongen din preg av å være interessert i menns behov? eriene Parfymligvaren og dagr det! gjø

• Gjør varemerket synlig i salongen din Bruk tilgjengelig materiale for å skape en atmosfære som menn ønsker å handle i.

• Tilby valgmuligheter Sørg for å ha hele sortimentet på lager. Da har du flere muligheter til å tilby kunden et produkt vedkommende virkelig vil ha.

• Henvend deg til kvinner også En stor andel av herreproduktene kjøpes av kvinner – TIGIs kampanjeprodukter har ikke bare gode priser, men utgjør en ypperlig gave for enhver anledning!

Mer info?

2

Tilby luksus som er rimelig!

Hele verden ønsker å bli «sunnere» S-Factor gir deg muligheten til å tilby kundene dine følelsen av luksus – uten å rane en bank! Den nye serien Health Factor fra S-Factor er en perfekt «oppfriskning» med en intens, ukentlig dose av næringsstoffer som er satt sammen for å øke fuktighetsnivået og balansere den naturlige pH-verdien i håret – en herlig følelse.

• Gi kundene dine mange muligheter til å skjemme bort seg selv Sørg for at hyllene er velfylte, rene og med tydelige produktpriser. Sett fram kampanjeproduktene på framtredende, synlige steder – ved kassen, ved arbeidsplassene og ved vasken.

• Hårvasken gir en unik mulighet – en perfekt måte for kundene dine til å prøve produktene før de kjøper dem Sørg for at kunden vet hvilke produkter du bruker på dem, hvorfor du har valgt akkurat det produktet samt hva produktet koster.

Mer info?

er Nedgangstid le vil til tross – al seg gjerne føle på topp!


Derfor vil TIGI forandre fargeverdenen 3 av 10 kunder I gjennomsnitt er det kun som farger håret hos frisøren. Vil du vite hvorfor? Forbrukerreklame på tv styrker hårfargemerker som er produsert for det store hjemmemarkedet. De fleste produsenter fokuserer primært på markedet for «dekking av grått hår». Stylister vet ofte ikke hvordan de skal henvende seg til kundene sine når det gjelder hårfarge. Aldersgruppen 18-35 tenker ikke på å gå til frisøren når de skal farge håret – de må bli fortalt hva som er tilgjengelig. Det bildematerialet som produsentene stiller til rådighet gir ofte ikke en fullstendig presentasjon av samtlige fargetjenester som du kan tilby i salongen din.

Hva gjør TIGI Colour annerledes? Kommersielt, tilgjengelig bildemateriale som appellerer til en bredere kundegruppe – Colour with Style. Større fokus på kontakt med alle typer kunder, alt fra ungdommelig og hipt til chic og sofistikert via Colour with Style. Store investeringer i forbrukerrettet annonsering med fokus på å få kundene inn i salongen din – Colour with Style. Støtter hårfarging med det beste profesjonelle detaljistvaremerket som kundene dine kjenner til, elsker og stoler på – Colour with Style. TIGIs rykte når det gjelder styling ligger på topp innen bransjen vår. Med en varemerkeposisjon på linje med GAP, elsker kundene dine allerede TIGI-produktene. Nå er det på tide å bygge videre på denne utrolige varemerkelojaliteten ved å binde sammen den utrolige suksessen til TIGI-styling med TIGI Colour.

TIGI Colour er… Colour with Style


TIGI Colour er Colour With Style TIGI Colour er rettet mot enhver kunde som kommer til din salong.

Classic Disse kundene er ute etter en tidløs, avbalansert finish. Moderat hårfarge som gir fantastisk glans og sunt utseende.

Dine kunder har som regel sin egen personlige stil, som kan deles inn i 3 hovedgrupper:

Glamour Feminint og forlokkende - disse kundene ønsker en farge som kan dekke de små grå og gjøre dem yngre! De er også ute etter en farge som tar vare på håret og gjør det mykt og medgjørlig.

Street Den yngre delen av markedet, som ikke er bekymret for grått hår. De er ute etter det aller kuleste: småfrekt, nyskapende og markant.


Økt omsetning på dine fargebehandlinger betyr markedsføring av dine fargebehandlinger

Innovative og nyttige verktøy gjør jobben din enklere

Omfattende fargekart som inneholder hele fargeserien.

TIGI Colour har alle hjelpemidler du trenger for å drive din forretning framover.

Flotte, hengende skilt + plakater for å framheve Colour with Style til dine kunder.

Inspirer dine ansatte og kunder

Arbeidsforkle og kundekappe: Fargebestandig og slitesterk.

Tubestativ: Anvdendelig stativ som rommer alle de 128 fargetubene.

Colour with Style teknisk bok.

Denne fantastiske boken viser i detalj alle teknikker som er brukt i Colour with Style-serien.

Med unike fargeskåler og fargebørster kan du blande flere farger samtidig.

Fargefjerner som har en beskyttende effekt på huden mot fargeflekker.

Fargepapir: Enkelt å bruke til alle typer farging og striping.


FARGESTATIV! Allerede hektet på TIGI Colour og trenger lagringsplass?

GRAT

IS *

TIGI Colour Meche Strip

GODE TILBUD! PÅ TIGI MECHE STRIPS LETT VEKT! Mer komfortabel enn folie. FLEKSIBEL! Følger lettere hodeformen.

Ideell for alle hårlengder – kuttes med letthet i 2 for kortere lengder.

ØKONOMISK! Verdens aluminiums priser er økende, og folie går samme vei. EFFEKTIV! Sitter godt fast når det er festet i håret.

Gratis stativ hvis du bestiller minst 60 tuber fra TIGI Colour Dette kompakte stativet rommer opp til 128 tuber. Kan festes til veggen eller stå på gulvet.

Kjøp 3, få 1 GRATIS = SPAR 25%

. SMERTEFRI! Fjernes enkelt med vann

Utrolig mye for pengene!

(gir en stykkpris på kr 142,-)

Normalpris kr 189,-* (225 ark)

*Så langt lageret rekke. Fargetuber ikke inkludert. Dette tilbudet gjelder ikke sammen med andre tilbud. *+MVA


TIGI COLOUR

Hvorfor bruke våre vannstoff?

TRUE LIGHT

ENESTÅENDE PLEIE & GLANS

Dine kunder vil garantert sette stor pris på dette utrolige blekepulveret fra TIGI Colour!

Det beste på markedet! Prøv fantastiske

og veldig mye for pengene!

true LIGHT

Prøv utrolige TIGI Colour

ACTIVATORS Lysner opptil 7 nivåer

Vannstoff med kremkonsistens utviklet for å komplementere og virke med alle TIGI Colour produkter!

100% støvfri Fantastisk aromatisk duft i salongen

Normalpris

kr 99,-* /stk (1 liter)

Normalpris

249,-* (500g)

Hydrolisert Keratin og Aloe Vera for enestående pleie og glans

Kjøp 6 = SPAR 33% = kun kr 167,-* /stk

Kjøp 12 = SPAR 50% = kun kr 125* /stk *+MVA

Kjøp 6 (valgfri) = SPAR 20% = kun kr 79,-* /liter *+MVA


IKKE BEKYMRE DEG - VI KAN HJELPE!

TIGI Colour Gold Package

TIGI Colour

*Gold Accessories Collection inneholder: 3 x TIGI Colour Forkle 3 x TIGI Colour Kundekappe 2 x Creative Single Skål 2 x Ultra Lift Double Skål 2 x Mix Master Triple Skål 2 x Creative Blue Børste 2 x Ultra Lift Yellow Børste 2 x Radiant Gloss Pink Børste 2 x Radiant Gloss Applikatorflaske 2 x Truly Bright Idea Tool 1 x Fargekart 2 x TIGI Colour Stain Remover 2 x TIGI Colour Meche Strips

ALT DETTE FOR KUN

kr 14.999,-! NORMALPRIS kr 29.820,-

KJØP DETTE

IS! OG FÅ DETTE GRAT

**Colour With Style Kit inneholder

GRATIS!

225 x

1 x Hengende plakater 2 x Plakater 1 x Colour WIth Style Teknisk Bok

Education Pack

TIGI Colour Tuber

inneholder:

12 x 1x TIGI Colour Activators (6 of each)

sett

TIGI Colour Education Pack

GRATIS! GRATIS!

6x TIGI Colour True Light 500g

1 x A2 Wallchart 1 x Introduksjon til TIGI Colour Guide 1 x TIGI Colour Produkt-DVD 1 x TIGI Urban Detailing DVD/bok ***TIGI Colour Education inneholder: TIGI Colour Basic Seminar TIGI Colour Advanced Seminar

Verdi

3.204,TIGI Colour Gold Accessories Collection*

Colour With Style Kit**

PLUSS: • TIGI Colour Basic + Advanced Seminar • URBAN DETAILING (bok/DVD)***

«Color With Style Kit», «A2 Wall Chart» og «TIGI Colour Guide» til de 100 første som bestiller intropakke.

Alle priser er eks. MVA.


GI FARGESALGET DITT ET LØFT MED

TIGI Colour Silver Package

TIGI Colour

*Silver Accessories Collection inneholder: 2 x TIGI Colour Forkle 2 x TIGI Colour Kundekappe 1 x Creative Single Skål 1 x Ultra Lift Double Skål 1 x Mix Master Triple Skål 1 x Creative Blue Børste 1 x Ultra Lift Yellow Børste 1 x Radiant Gloss Pink Børste 1 x Radiant Gloss Applikatorflaske 1 x Truly Bright Idea Tool 1 x Fargekart 1 x TIGI Colour Stain Remover 1 x TIGI Colour Meche Strips

ALT DETTE FOR KUN

10.999,NORMALPRIS kr 21.003,-

KJØP DETTE

IS! OG FÅ DETTE GRAT

150 x

**Colour With Style Kit inneholder: 1 x Hengende plakater 2 x Plakater 1 x Colour WIth Style Teknisk Bok

GRATIS!

Education Pack TIGI Colour Tubes

inneholder: 1 x A2 Wallchart 1 x Introduksjon til TIGI Colour Guide 1 x TIGI Colour produkt-DVD

8x TIGI Colour Activators (3 of each)

1x sett

GRATIS!

TIGI Colour Education Pack

GRATIS!

4x

Verdi

PLUSS: • TIGI Colour Basic + Advanced Seminar

1.766,TIGI Colour True Light 500g

TIGI Colour Silver Accessories Collection*

***TIGI Colour Education inneholder: TIGI Colour Basic Seminar TIGI Colour Advanced Seminar

«Color With Style Kit», «A2 Wall Chart» og «TIGI Colour Guide» til de 100 første som bestiller intropakke.

Colour With Style Kit** Alle priser er eks. MVA.


START NÅ MED TIGI COLOUR – PRØV VÅR BRONSEPAKKE!

TIGI Colour Bronze Package

TIGI Colour Bronze Package *Bronze Accessories Collection inneholder: 1 x Creative Single Skål 1 x Ultra Lift Double Skål 1 x Mix Master Triple Skål 1 x Creative Blue Børste 1 x Ultra Lift Yellow Børste 1 x Radiant Gloss Pink Børste 1 x Radiant Gloss Applikatorflaske 1 x Truly Bright Idea Tool 1 x Mini Shadechart

ALT DETTE FOR KUN

5.999,-! NORMALPRIS kr 10.749,-

KJØP DETTE

**Colour With Style Kit inneholder:

OG FÅ DETTE GRATIS!

75 x

1 x Hengende plakater 2 x Plakater 1 x Colour WIth Style Teknisk Bok

Education Pack

GRATIS!

inneholder: 1 x A2 Wallchart 1 x Introduksjon til TIGI Colour Guide 1 x TIGI Colour produkt-DVD

TIGI Colour Tubes

4x

***TIGI Colour Education inneholder:

1x TIGI Colour Activators (2 of each)

sett

TIGI Colour Basic Seminar

GRATIS! GRATIS!

2x

«Color With Style Kit», «A2 Wall Chart» og «TIGI Colour Guide» til de 100 første som bestiller intropakke.

Verdi

830,TIGI Colour True Light 500g

TIGI Colour Education Pack

TIGI Colour Bronze Accessories Collection*

PLUSS: • TIGI Colour Basic Colour With Style Kit**

Alle priser er eks. MVA.


Luksus du har råd til – fra S-Factor! Selv med dagens tøffe økonomiske klima ønsker kundene dine å føle seg glamorøse og luksuriøse … en «oppløftende» faktor!

NYHET Du kan også innføre Health Factor i din daglige pleie med NYE Health Factor Daily

I stedet for å bruke penger på dyre feriereiser og kostbare antrekk, er det mange som vil ta godt vare på seg selv med mer rimelige luksusartikler som sjokolade og kosmetikk.

Dose Shampoo & Conditioner Denne serien er satt sammen spesielt for hår som utsettes for påkjenninger fra en aktiv livsstil – som kjemiske prosesser og styling med varme.

Nå har du sjansen til å øke omsetningen med:

NYE Health Factor Balance Boosters

NEW

NEW

S-Factor lanserer en perfekt «oppfriskning» med en intens, ukentlig dose av næringsstoffer som er satt sammen for å øke fuktighetsnivået og balansere den naturlige pH-verdien i håret.

HVORDAN?

Health Factor-serien

inneholder Healthy Hair Complex

Inneholder: Nesler • Gir glans • Fremmer sunt hår og hodebunn

Palmelilje • Motvirker skader fra sollys • Fremmer sunt hår og hodebunn

Hvit ingefær • Naturlig bløtgjørende som gjør håret mykere og mer glansfullt

Rosmarin Kjerringrokk • Gir glans • Fremmer sunt hår

• Fremmer sunt hår ved varsomt å stimulere folliklene for å hjelpe håret med å vokse sunnere og sterkere

Complex • Healthy Hair met konsistens kre en r ha n • Sjampoe ns ttende konsiste sky be k, r en tyk • Balsamen ha dende glø r me og ere glatt, sunn • Hår blir mykt, anas satsuma og an • Herlig duft av

Health Factor Daily Dose Shampoo 250ml Normalpris kr 100, Veil. utpris kr 250,-

Health Factor Daily Dose Conditioner 250ml Normalpris kr 104,Veil. utpris kr 260,-

TIGI Colour Produktinfo NO  

TIGI Colour Produktinfo NO

TIGI Colour Produktinfo NO  

TIGI Colour Produktinfo NO

Advertisement