Page 1

Bed & Breakfast overnatning i Mariagerfjord


Bed & Breakfast - Sov godt... Hvis du mangler et sted at sove, så er der i Mariagerfjord området mange hyggelige B & B. På alle B & B er der mulighed for selv at lave morgenmad dvs. de er udstyret med elkedel, køleskab og kaffemaskine. På flere B & B er der også mulighed for at få serveret morgenmad, forhør hos værten.

B&B som har fiske-symbolet er steder, der er særligt egnet til lystfiskere. Her er der rense-, køle- og frysefaciliteter.

Hobro og omegn 1

Træhusets BnB

Klejtrupvej 98, Hvornum - 9500 Hobro Tlf. 60 57 98 98 E-mail: traehusets.bnb@gmail.com www.traehusets-bnb.dk Træhusets BnB er en moderne Bed & Breakfast med gode faciliteter i skønne omgivelser ud til Klejtrup Sø. I huset er der 4 nyistandsatte værelser, kæmpe opholdsstue, lækkert køkken og flotte toilet- og badeforhold. Den store opholdsstue: sofagruppe, spiseplads, spil og gratis WiFi, fjernsynet, brætspil, Airhockey og elektronisk dart. 2

Lynghøj Bed & Breakfast

Lynghøj 1, 9500 Hobro Tlf. 40 45 83 44 E-mail: jette@rhhobro.dk www.rhhobro.dk/lh

5 istandsatte værelser, beliggende 1 minut fra naturstier langs Mariager Fjord og 10 min. fra Hobro centrum. Terrasse med udsigt over Mariager Fjord, legeplads m. gynger og fodboldbane. Fælles tekøkken og lille opholdsrum med TV. Hyggeligt og tæt på centrum.

3

Snehøjgård

Ølsvej 42, 9500 Hobro Tlf. 98 51 25 45 / 23 45 31 38 E-mail: snehojgaard@gmail.com Snehøjgaard er en hyggelig Bed & Breakfast med de basale fornødenheder. Ligger i skøn natur lidt udenfor Hobro. Værten er hjælpsom og imødekommende. En fin og billig overnatning, hvor der er, hvad du behøver.


4

Gerda & Egon Albrektsen

Mariagervej 57 - 9500 Hobro Tlf. 25 33 05 29

English/deusch: Tlf. +45 2287 2769 / wilmas@live.dk Hyggelig lille ferielejlighed i naturskønne omgivelser med egen indgang, stue, badeværelse og veludstyret køkken. Her er dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning. B&B’en ligger centralt i Hobro med gode offentlige transportmuligheder lige udenfor døren. Kontaktes gerne via SMS. Tilgang til huset fra Gl. Amerikavej.

5

Belzoe Bed & Breakfast

Skibdalvej 42, Lindum - 8830 Tjele Tlf. 50 44 04 88 E-mail: info@belzoe.dk - www.belzoe.dk Belzoe B&B ligger i et naturskønt område i landsbyen Lindum. Stedet er perfekt, hvis man er til trave- og cykelture, da der er gå-afstand til Tjele Langsø og Lindum Skov. Her er også kort til fiskemuligheder. Her får I adgang til hyggeligt gårdhave med grill, sø og bålplads. Her er også fitness lokale, 7 bar, vaskemaskine og tørre-tumbler (mod betaling) samt mulighed for at leje cykler og tilkøbe morgenmad. Centralt placeret mellem Hobro, Viborg og Randers.

6

Lundshøjgård Bed & Breakfast

Låenhusvej 1, 9500 Hobro Tlf. 30 96 70 70 E-mail: merete.haahr@me.com www.lundshojgaard-dk.book.direct

Skøn B&B på Lundshøjgaard - en økologisk gård, som emmer af landlig idyl. Her tilbydes en unik indkvartering, hvor værten ønsker at give et både behageligt og miljøvenligt ophold. Her er rummelige og lyse værelser med store senge, bløde og lune dundyner og sengetøj i 100% bomuld. Her er også en hyggelig lounge med brændeovn, gratis WI-FI, Fair Trade te og kaffe samt frisk frugt til rådighed.


Hadsund og omegn 7

Ladefoged BBB

Hedegårdsvej 18, Rostrup, 9560 Hadsund Tlf. 20 66 43 50 E-mail: dorte@juelladefoged.dk www.perritsgaard.dk Velkommen til ”DET GULE GÆSTEHUS” hos Ladefoged BBB, Bed, Breakfast & Bike. Her er der tid til selvforkælelse med SLOW LIVING - tid til nærvær og ferie på landet. Værtsfamilien hjælper gerne og står altid klar med fif og inspiration. Huset er placeret i en storslået natur – tæt ved å, fjord og hav; Villestrup å, Mariager Fjord og badebyen Øster Hurup ved Kattegat. Stedet er en gård med dyr og idyl. Oplagt til aktiv ferie, cykelture og vandreture i lokalområdet samt fiskeri, da her er fiskeret i Villestrup Å. Placeret lige ved cykelrute 117 og her er mulighed for at leje 2 tandemcykler og 2 mountainbikes.

8

Højvang Ferie / B&B

Hobrovej 62 - 9560 Hadsund Tlf. 21 49 34 92 E-mail: gade@hojvangferie.dk www.hojvangferie.dk Højvang Ferie er ferie på landet, men stadig tæt ved Hadsund, by - og tæt ved fjord, hav og skov. Oplevelser i skønne og hyggelige omgivelser venter jer. Højvang ligger få hundrede meter fra Mariager Fjord. Her kan lejes enkelt- og dobbeltværelser samt hele ferielejligheden med plads til 15 personer. Stedet er handicapvenlig og har fuldt udstyret køkken på begge etager. Udlejes også til selskaber, da der er selskabslokale til ca. 50 personer.

9

Feriestedet Granhøjgaard

Tostupvej 8, 9560 Hadsund Tlf. 28 92 80 33 E-mail: cjo@rostruphedegaard.dk www.rostruphedegaard.dk/ferieudlejning Granhøjgaard er ideel ferier med lystfiskeri, hvor hesten skal med eller hvor naturen er i fokus. På ejendommen er der i alt plads til 12 overnattende gæster fordelt på 4 soveværelser, samt 2 sovepladser på en hems i stuehuset. Yderligere er der 2 sovepladser i en separat hytte ved siden af stuehuset. Her er både WiFi og TV, samt vildmarksbad med plads til 7 personer. Desuden er der hestebokse til to heste. OBS: Minimum 3 overnatninger.


10

B&B v. Anna Margrethe

Pejtersborgvej 26 - 9560 Hadsund Tlf. 98 57 22 72 / 20 81 75 78 E-mail: svendriisager@elromail.dk Centralt beliggende i Hadsund by, som er en skøn handelsby lige ned til fjorden, ligger denne skønne B&B. Her er der et enkelt værelse og et familie værelse med gode toilet- og badeforhold. Her har I adgang til en dejligt lukket have, som frit kan benyttes. Værelserne ligger i forbindelse med værtens hus. En venlig og imødekommende vært.

11

VisitHadsund B&B

Ørnebakken 10 - 9560 Hadsund Tlf. 40 40 31 23 - www.visithadsund.dk E-mail: info@visithadsund.dk Denne B&B ligger højt placeret i udkanten af Hadsund og har 3 dobbelt- og et enkeltværelse. Skønt sted, hvor man føler sig velkommen. B&B’en ligger centralt i forhold til Margueritruten, hovedvej 507, Hadsunds industrikvarter og kun 10 min. gang til både Mariager Fjord, centrum med gågade, fødevarebbutikker og dejlige spisesteder. Er du mere til skov, så er der kun 5 minutters gang til Lindalene.

12

Lystruplund

Lystrupvej 10 - 9560 Hadsund Tlf. 98 57 44 72 - www.lystrup-lund.dk E-mail: anharboe@gmail.com Charmerende ferielejlighed i landlige omgivelser, skøn natur og med højt til himlen. Ferielejligheden er indrettet med 3 dobbeltværelser, køkken/alrum m. brændeovn, stue på 1. sal m. udgang til lille altan, toilet m. bad. Mod vest ligger en dejlig terrasse med grill og havemøbler. I samme område er der bl.a. sandkasse og gynger. Her er I tæt ved by, fjord og skov.

13

Vangbergs Bed & Breakfast

Vester Korupvej 24, Korup, 9560 Hadsund Tlf. 71 99 23 00 - www.vangbergs.dk E-mail: bb@vangbergs.dk Rigtig hyggelig B&B, som ligger på den gamle skole i udkanten af Korup i Himmerland. Korup ligger mellem Øster Hurups badestrande i øst, Rold skov i vest og den smukke Mariager Fjord i syd. Der er 4 km til dagligvareindkøb i Terndrup og 8 km til Hadsund med gode butikker og restauranter. Hyggelige værelser med adgang til tekøkken. Morgenmad kan tilkøbes. Her er røgfrit og husdyr er ikke tilladt.


Horsens Hedegårde

Hjeds Mastrup Gammel Skørping Hedehuse

Frendstrup

Hjedsbæk

Brunholm

Sva

Store Lyngby Brøndum Rebild

SKØRPING

Torsted Mølleby

Torup

Asp

Siem

Flougård

Hellum

TERNDR

Aarestrup

Braulstrup Torsted

ønderup

Torstedlund

ROLD SKOV

Skov

Kragelund

Vesterskov

15 Akselterp

Haverslev Ladelund

Nørlund

Nørlund Skov

14

Rold

Møldrup

ARDEN Store Arden

Astrup

Villestrup

Glerup

Mejlby

Ravnkilde Nysum

Gl

Brøndbjerg

Blegedy

Kjemtrup

Rostrup True

p

Grevelund

Røde Huse

8 Øster Doense

Rørbæk

Grynderup

Vrå

7

Vebbestrup

Nørager

Vive

Døstrup

21 22

Redsø Stenild

Hørby Skoleby Hannerup

Hørby

Snæbum

2

Hegedal

Nørre Hvornum

1

Nørre Onsild

MARIAGER

Røkkendal

Kongehøjen

Amerika

26

24 23

25

Mariager Camping

20

Slesvig

Hou

Alstrup

Skrødstrup

HemKærbybro

Vestermark Gettrup

Trinderup

Gunderup

Broløs

Ø

Svenstrup Vester Tørslev

Hvornum

Dyssehuse Sparrehuse Dyrby Glenstrup

Sønder Onsild Sønder Onsild Stationsby

Gassum

Ulstrup Holmen Sønder Onsild Enge Handest

5

Skov

Ejstrup Sjørring

FÅRUP

Bigum Nørbæk Hvidding

27

Kåtrup

Lindum

Vorning

Kærby

True

Sparrehuse

LINDUM SKOV

Fa

ASSE

Houskov

Katbjerg

Skjellerup

Holmgård

Vinge

Fladbjerg

Fjelsted

rup

p

6

Fyrkat Øls

Hejring

Houtved Stinesminde

HOBRO

Hald Tostrup Gattenborg Camping 4 Brøndum

Bramslev Bakker

Kirketerp

3

Kielstrup

Valsgård

Tobberup

Østergårde

Barsbøl

Oue

Dremstrup

Kor

Tisted

Lille Arden

Skårup Brorstrup

up

Tvorup

Sønder Hedegårde

rup Knolde

Vejrhøj

Mølholm

Gravlev Oplev Trøjborg

Tøttrup

Rebstrup

Skibsted

Sejlstrup

Trængstrup

Dollerup

Fræer

SULDRUP Rodsted

de

Blenstrup

Askildrup

Sibirien

Purhus Ørrild

Asferg

Hvidsten

SPENTRUP Hastrup Jennum


Kongstedlund

Skibsted

19

VILDMOSE

Smidie

Bed & Breakfast i Mariagerfjord

Svanfolk

DYREHAVE Tvorup

Tofte Skov

Bælum Lille Brøndum

Kattegat Strand Camping

Flougårde

Nørre Hurup Langerim

TERNDRUP Solbjerg

Vandland- & 17 Feriecenter Øster Hurup

Sønder Hurup

16

Øster Hurup Camping

Fruerlund

18

Veddum

13

Korup

Rønholt

Møgelholt

Vandkær

Als Havbakker Camping Skelund Als

Vejhuse

Buddum

Als Camping

Glargårde

Halvrebene

Buddum Enge

Visborg

Odde

Hadsund Syd

Østergårde

Overgård

Norup Udbyneder

Klattrup

Havndal

Nebstrup Kastbjerg

Enslev

bybro

Kærby

Østendal

Lundshøjgård Bed & Breakfast

7

Ladefoged BBB

8

Feriestedet Granhøjgaard

9

Højvang Ferie / B&B

21 Motel Dania / B&B

Demstrup Vase

Dalbyover

Rise

24 Klovbakken B&B

Knejsted Hvilhuse

Øster Tørslev

22 Dania B&B 23 Jomfrubakken B&B

Udbyhøj Vasehuse Råby

Vindbylund Blenstrup

Gjerlev

Fruerlund Bed & Breakfast

20 Spurvevej B&B i Assens Sødring

Stangerum Vinstrup

Tørring Udby

Ilshøj

25

Den Gamle Smedje B&B

26

Mariager B&B v. Alice Kudsk

27

Ruhøjgård B&B

Stovby

Ingerslev Gjessinggård

Holbæk

Hald

ENTRUP

ennum

6

Sødringholm

Østerhede Sønderhuse

Belzoe Bed & Breakfast

19 Lille Vildmose Bed & Breakfast

Madsdige Udbyover

Øster Kondrup

Sem

5

18

Bjerre

Binderup Dalbyneder

Skrødstrup

Gerda & Egon Albrektsen

17 B&B v. Lene Kold

Falslev

Edderup

4

16 B&B v. Øster Hurup Camping

Ajstrup

ASSENS

Snehøjgård

14 Rold Skov Bed & Breakfast 15 Søbakken B&B

12

Haderup

3

13 Vangbergs Bed & Breakfast

HADSUND

9

Lynghøj Bed & Breakfast

12 Lystruplund B&B

11

10

2

11 VisitHadsund B&B

Vester Lovnkær

Hadsund Camping

Træhusets BnB

10 B&B v. Anna Margrethe

Helberskov

Søndergårde

1

Kare

Tvede Sparrehuse

Skalmstrup

Kare

Lille Sjørup

Linde

Lindbjerg Gårde Lindbjerg

Store Sjørup

Holm

Mellerup

Voer

Tørslev

Bræk


Arden

14

Rold Skov Bed & Breakfast

Birkevej 15 - 9510 Arden Tlf. 98 56 19 19 / 24 85 63 14 / 28 96 31 62 E-mail: birkevej.john@gmail.com www.jyttesigfredsen.dk Beliggenhed i naturskønne omgivelser lige i kanten af Rold Skov finder I denne herlige B&B. Her er mulighed for at leje eller opstalde heste samt at få guidede ture på hesteryg i skoven. Er man ikke til heste byder stedet stadig på masser af oplevelser med Rold Skov lige i “baghaven”. Tag gerne cyklen med - i Rold Skov er der masser af fede MTB-spor!

Søbakken Bed & Breakfast Madum Søvej 31, Akselterp - 9510 Arden Tlf. 21 75 48 68 E-mail: jpg.holm@gmail.com Facebook: soebakkendenmark 15

Hyggelig og forholdsvis ny Bed & Breakfast med en beliggenhed i det skønne område i Rold Skov, tæt på Madum Sø. Her er to røgfrie værelser med plads til henholdsvis 3 og 4 personer. Der er adgang til tekøkken og bad/toilet. Her tilbydes desuden guidet ture i området og stedet ligger ved cykelrute 27 og Villestrup Å ruten. Der er også adgang til fiskesø. Her venter jer skønne naturoplevelser.

Øster Hurup & omegn B&B v. Øster Hurup Camping Kystvejen 70, Ø. Hurup - 9560 Hadsund Tlf. 98 58 80 51 E-mail: info@osterhurup.dk www.osterhurup.dk 16

Hos Øster Hurup Camping, som er centralt placeret midt i Øster Hurup, kan man leje værelser. Her udlejes 2 - 4 personers værelser med eget bad og toilet. Alle værelserne har adgang til opholdstue m. Tv og adgang til køkken med alt i udstyr. Sengelinned kan lejes og morgenmad tilkøbes. I Øster Hurup venter skønne sommeroplevelser, fantastisk natur og et hyggelig by- og havnemiljø.


17

B&B ved Lene Kold

Kystvejen 81,Øster Hurup - 9560 Hadsund Tlf. 21 75 85 69

E-mail: lene.kold@gmail.com

På vandsiden i Øster Hurup, finder du denne perle,- et feriehus tæt på byen og det beroligende hav med en fantastisk badestrand. Huset indeholder eget køkken og badeværelse, stor stue med dobbeltseng og udenfor en hyggelig terrasse med havkig - perfekt sted at nyde et glas vin en sommeraften. Feriehuset er beliggende ved Strandparken, hvor der i 2016 blev opført ny legeplads, og hvor den årlige Sankt Hans fest finder sted. Der er sti fra terrassen og ned til stranden, som ligger 2 minutters gang væk. Huset udlejes i perioden 1.juni – 1.september.

18

Fruerlundhuset B&B

Fruerlundvej 7,Øster Hurup - 9560 Hadsund Tlf. 40 68 69 26 / 20 89 84 96

E-mail: gaardsoe@post6.tele.dk

Fruerlundhuset Bed & Breakfast er en hyggelig landejendom, der ligger tæt på både natur, by og havet. Stedet har 3 dobbeltværelser med fællesbad - alle værelser er udstyret med TV. I fællesrummet er der plads til afslapning - her finder I foruden bløde møbler, både tv, mikroovn, køleskab, brødrister, elkedel og kaffemaskine. Det er desuden i fællesrummet at morgenmaden bliver serveret. Der er gratis WiFi. I Fruerlundhuset er der også galleri, blomsterbutik samt en Jagtsimulator, hvor I kan finpudse Jeres skyde-teknik til jagtsæsonen - eller blot udfordre vennerne eller familien.

19

Lille Vildmose Bed & Breakfast

Kystvej 224, Dokkedal - 9280 Storvorde Tlf. 98 31 06 50 / 24 63 38 81 www.lillevildmose-bb.dk

Her er en ganske særlig B&B midt i Lille Vildmose med egen sti direkte til Kattegat. Du bliver modtaget med kaffe/ the og hjemmebag i nyrestaureret foyer. I har adgang til et veludstyret tekøkken med fri adgang til te og kaffe. Værelserne er velindrettet med gode senge. Eget bad, toilet og trådløst internet. Morgenmad med hjemmebag og hjemmelavede produkter. Slap af i haven, gå en tur på stranden og tag en dukkert eller vandretur på de fredfyldte marker i Lille Vildmose og måske se kongeørnen svæve.... Stedet har privat koncertsal, hvor der om sommeren arrangeres 6 klassiske koncerter.


Mariager Spurvevej B&B i Assens Spurvevej 54, Assens, 9550 Mariager Tlf. 51 86 10 59 E-mail: kirsten-bjerregaard@youmail.dk www.airbnb.dk/rooms/25776053 20

Hos Spurvevej Bed & Breakfast i Assens er der mulighed for ro og afslapning i rolige omgivelser. Stedet råder over et enkeltværelse og et dobbeltværelse, hvor begge er med adgang til have. Til værelset har du adgang til fælles badeværelse samt et tekøkken med køl og frys m.m. Pris pr overnatning pr person: 200 kr. pr. døgn. Morgenmad kan aftales med udlejer. Med i lejen er der sengetøj, betræk, håndklæder.

21

Motel Dania / B&B

Daniavej 45, Assens - 9550 Mariager Tlf. 24 49 89 10 www.moteldania.dk Her er 10 dejlige værelser, og på nogle af dem, er der mulighed for ekstra opredning. På Motel Dania er der en skøn udsigt til fjorden, en lækker terrasse og adgang til tekøkken med gratis kaffe/te. Motel Dania ligger kun 50 meter fra Mariager Fjord og har en opholdstue i Danmarks eneste og bedst bevarede Cementringovn.

22

Dania B&B

Daniavej 113 - 9550 Mariager Tlf. 23 20 87 64 E-mail: Lskott@mail.dk Lille hyggelig ferielejlighed i Dania. Her er skøn udsigt over Mariager Fjord og direkte adgang til fjorden. Dette er et oplagt feriested til lystfiskeren! Lejligheden har stue med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, køkken med køleskab og fryser og bade-værelse med bruser. Naturen er helt unik og Dania er er et meget specielt historisk område, som tidligere har huset arbejderboliger til den tidligere lokale cementfabrik. Nu er stedet særpræget, smukt og herligt placeret lige ned til Mariager Fjord.


23

JomfruBakken Bed & Breakfast

Hadsundvej 38, 9550 Mariager Tlf. 23 29 09 03 E-mail: hadsund4@mail.dk www.jomfrubakken.dk

JomfruBakken ligger blot 2 km. fra Rosernes By Mariager i et enestående naturområde mellem Hou Skov og Mariager Fjord. JomfruBakken oser af idyl og romantik. Her er mere end 10 værelser af forskellige størrelser, alle med eget bad samt adgang til stort fælles-køkken. Her er desuden en stor hyggelig pejse- og tv-stue samt en stor festsal. Der er trådløst internet adgang fra alle værelser. Et fantastisk sted, der virkelige skaber smukke rammer til ferien eller måske din næste fest. Idyllisk og imponerende.

24

mm.

r

t til b

k Perfe

ce feren , kon yllup

Klovbakken v/ Birgit Petersen

Hadsundvej 7, 9550 Mariager Tlf. 51 86 16 41 / 23 48 76 37 E-mail: hadsundvej7@gmail.com

Skøn lejlighed på 130 m2 i hyggelig gammel, men istandsat staldbygning. Den ligger lige ned til Mariager Fjord og har den smukkeste udsigt. Her er stort badeværelse, soveværelse med dobbeltseng + mulighed for barneseng, thekøkken med køleskab og spiseplads i alrum med brændeovn. Desuden 1. sal, der indeholder stor stue med pragtfuld udsigt over fjorden. Dobbeltseng og evt. ekstra seng og madrasser kan stilles til rådighed. Stor have med grillplads lige ned til fjord og strand, hvor der er mulighed for at fiske. Historiske Mariager, Rosernes by, ligger kun 2 km herfra. En overnatning for 2 personer koster kr. 600,-

25

Den Gamle Smedje

Kirkegade 9 - 9550 Mariager Tlf. 29 43 78 63 E-mail: mette@roserogbrosten.dk www.roserogbrosten.dk “Den Gamle Smedje” ligger helt centralt på den brostensbelagte Kirkegade, tæt ved Mariagers seværdigheder og stemningsfyldte lokaliteter. Her er der skønne og dejlige værelser og mulighed for en herlig morgenmad i fælles lokaler med tilhørende køkken. “Den Gamle Smedje” er et skønt udgangspunkt for storfamiliens ferie eller en roman-tisk weekend for to. Mariager, Rosernes by, emmer af idyl, historie og ro. Masser af oplevelser venter jer her.

Find mange flere overnatnings-muligheder på www.visitmariagerfjord.dk


26

Mariager B&B v. Alice Kudsk

Østergade 39B - 9550 Mariager Tlf. 23 96 38 11 • www.nielsen-kudsk.dk E-mail: alice@nielsen-kudsk.dk Ferielejligheden ligger i en af Mariagers gamle gader og lige overfor Mariager Sejlklub og Mariager Fjord. Få minutters gang den anden vej er Torvet, centrum af Mariager. Den hyggelige lejligheden har en stue med 2 sovepladser og en hems med 2 senge, køkkenniche med relevant udstyr, entré med skabsplads, badeværelse med brus og vaskemaskine samt P-plads i gården. Der er også WiFi og Tv. Skønt placeret i Mariager, hvor der venter mange oplevelser, bl.a. Rosenhaven, Mariager Saltcenter, Klosterkirken mm.

27

Ruhøjgård B&B

Ruhøjvej 10 - 8983 Gjerlev Tlf. 23 37 24 25 E-mail: wellbeing@mail.tele.dk Ruhøjgård er en landlig B&B med atmosfære og charme. Den er omgivet af skøn natur og ligger centrelt i forhold til cykelruter og oplevelser omkring såvel Mariager og Randers. Stedet er oplagt til gruppe for op til 8 personer, da der er skønne fælles områder med bl.a. veludstyret køkken, sofagrupper og terrasser. Her er i alt 4 værelser, hvoraf de 3 er med dobbeltsenge og det sidste med 2 enkelt senge. Det ene dobbeltværelse har eget badeværelse, mens der også er et fælles badeværelse med brus samt håndvask på alle værelser.

Mariagerfjord - fyldt med gode oplevelser! Er du nysgerrig på, hvad Mariagerfjord-området har at byde på, mangler du inspiration til weekendturen til Mariager eller vil du vide, hvornår butikkerne i Hadsund har åbent, så download vores gratis App! - så har du den perfekte ferieguide lige ved hånden : ) VisitMariagerfjords App til Android og Iphone

Kontakt: www.visitmariagerfjord.dk

© Copyright VisitMariagerfjord - Dato: 9. august 2018

Se flere overnatningsmuligheder, attraktioner, vores online aktivitetskalender og mm. på www.visitmariagerfjord.dk

Bed and breakfast i Mariagerfjord  

En samlet oversigt over privat overnatning i Ferielandet Mariager FJord

Bed and breakfast i Mariagerfjord  

En samlet oversigt over privat overnatning i Ferielandet Mariager FJord

Advertisement