Page 1

Genieten van Genieten van weidsheid en rust weidsheid en rust


Wonen Wonen in het groen. in het groen. Natuurlijk Natuurlijk genieten. genieten. Wonen in een stad met een dorpse uitstraling. Genieten van de groene omgeving die begint bij je voordeur. Je thuis voelen in je droomhuis. Spreekt je dit aan? Van Wanrooij projectontwikkeling maakt dit werkelijk door de bouw van acht flexibele tweekappers met een warme uitstraling. Ook de directe omgeving leent zich perfect om heerlijk te ontspannen. Wat dacht je van een wandeling door natuurgebied De Maashorst, fietsen door de bossen van Odiliapeel of een terrasje pikken in Uden? En daarna fijn thuis komen in jouw huis, jouw thuis.


Leef het Leef het goede leven goede leven in in en omje je huis en om huis

UDEN HEEFT VEEL TE BIEDEN Hou je van de sfeer van een dorp maar tevens van het gemak van een stad? Dan is Uden een goede keuze. Uden heeft zich ontwikkeld van een typische plattelandsgemeente tot een dorp met stadse allure. Centraal gelegen in de driehoek Nijmegen-Eindhoven-‘s-Hertogenbosch en nabij de A50. Door de bossen, heide, stuifduinen, beekdalen en vennen in de directe nabijheid van je huis ben je snel helemaal buiten. Uden was van 2008 tot 2009 niet voor niets de groenste gemeente van Europa! Tegelijkertijd zijn er alle denkbare voorzieningen. Een bruisend winkelhart, een gezellige weekmarkt, vele cafés en restaurants en ook ruimschoots cultureel vertier. De bioscoop, theater Markant, de kermis en het schaatsfestijn Uden on Ice trekken veel bezoekers uit de wijde regio. Voor de dagelijkse boodschappen ben je zo in Uden centrum en ook scholen, kinderopvang en diverse zorginstellingen bevinden zich om de hoek. De landelijke ligging, stedelijke voorzieningen, goede bereikbaarheid en vooral de gezellige Brabantse sfeer maken van Uden een fijne plek om te wonen en te leven.

Nijmegen Wijchen A50

Oss

A2

Houten

‘s-Hertogenbosch

Grave Cuijk

Landerd

Uden

Nistelrode Zeeland

Lippstadt-Singel

Uden

Vught

Boxmeer

Schijndel A2

A73

Boekel

Veghel A50

Boxtel

Uden Gemert

Velmolen-Oost

Vorstenbosch Venray

Best

A58

eester

Muntm

Odiliapeel Volkel

Helmond Mariaheide

Eindhoven Geldrop

Mierlo

Deurne Veghel

Veldhoven A67 A67

Waalre A2

Uden Zuid

Type B 8 woningen


Wonen aan Wonen aan de zuidrand de zuidrand van Uden van Uden

N W Type B

In aanbouw

Type B: Twee-onder-één-kap

Verkocht

In verkoop

Kavel: 27 t/m 34

Z

In ontwikkeling Aantal: 8

Inhoud: ca. 550 m3

O

Kaveloppervlakte: ca. 230 m2


Ieder huis Ieder huis een eigen thuis een eigen thuis

Jan Pieter Oosterveld Quadrant Architecten BNA

Jan Pieter Oosterveld, architect bij Quadrant architecten in Zevenbergen, ‘tekende’ voor het ontwerp van de acht tweekappers in VelmolenZicht. Hij raakte met name geïnspireerd door de fraaie locatie. Oosterveld: “De wijk Velmolen ligt prachtig. VelmolenZicht is aan de uiterste zuid­ rand gesitueerd, direct tegen de weilanden aan. Dat levert een adembenemend uitzicht op. Dat groen wordt doorgetrokken in de hele wijk: groene erf­afscheidingen, overal bomen, groenstroken en parkjes. Ik wilde het groen tevens naar binnen halen. Daarom hebben alle woningen grote ramen aan de voorkant. Al dat glas zorgt voor een optimale lichtinval.” De acht twee­ kappers liggen in een tussenstraat waar de stijl informeel, bijna dorps is. Oosterveld vervolgt: “Het mooie van deze woningen is dat bewoners de woning geheel naar eigen wensen en behoeften kunnen indelen. De keuken kan aan de voor- of achterkant worden geplaatst, de woonkamer kan al dan niet worden uitgebouwd, er kan een

dakkapel of erker geplaatst worden. Er zijn legio mogelijkheden. Dit levert een heel levendig straatbeeld op waar toch een duidelijke lijn in zit. Deze eenheid in verscheidenheid is, naast de prachtige locatie, een sterk punt van VelmolenZicht.”


Wonen Wonen met met karakter karakter


Type

3560

2700

3000

6000

B

Je huis vormt de basis voor een goed leven. Je kunt alleen genieten van het goede leven als jouw huis een thuis is. Fijn is dat je de woning nog voor oplevering volledig aan jouw wensen kunt laten aanpassen. Een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden vind je op de volgende pagina’s.

Achtergevel

Linkerzijgevel

3730

Voorgevel

De woningen stralen een traditionele sfeer uit maar zitten tegelijkertijd vol ­bijzondere ­eigentijdse elementen. De ruimte, zowel binnen als buiten, is ideaal voor het hele gezin. De ­woningen kenmerken zich door de vele uit­breidings­ mogelijkheden en een hoog afwerkingniveau. Voor de badkamer en het toilet worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt. Luxe sanitair, fraai tegelwerk. En mooi mee­genomen: bij aankoop ontvangt u ook nog een keukencheque ter

Begane grond

waarde van € 2.000,-.

Met een que keukenche ,00 t.w.v. € 2.0

• woonkamer aan de voor- of achterzijde • royale kavels • ruime garage • optioneel: houten deuren in de garage Schaal 1:75

• optioneel: uitbouw achtergevel met grote pui

5100


isselen w s o lo e t s o K n ka m e r van de woo n en keuke

3560

5100

Specificaties 3

2

Aantal woningen 8 Inhoud 550 m3

6310

Kavels 230 m2

12700

Volop variatie en vrijheid in een harmonieus geheel 4

1

Opties begane grond

1 erker aan de voorzijde inclusief raam

eerste verdieping

2 uitbreiding 2,4 meter aan de achterzijde 3 extra deur in garage 4 trapkast

5100 2590


Type

B

Eerste verdieping

Tweede verdieping

• ruime hoofdslaapkamer

• royale tweede verdieping

• luxe badkamer

• aansluitingen voor wasmachine

• zelf vorm te geven tweede en derde slaapkamer

• optioneel: vierde slaapkamer

• optioneel: Frans balkon aan de voorzijde

• optioneel: dakvensters aan de voor- en achterzijde

• optioneel: separaat toilet

• optioneel: dakkapellen aan de voor- en achterzijde

5370

3980

10090

3000

5100

2535

2465


Opties eerste verdieping

Opties tweede verdieping

1 separaat toilet

4 dakkapel groot aan achterzijde

2 samenvoegen twee slaapkamers tot

5 twee extra kamers en een technische ruimte

ĂŠĂŠn extra grote slaapkamer

6 dakvenster

3 zijraam in badkamer in combinatie

7 optioneel zijraam

met raam zolder

2535

2465

2665

4

3699

3990

2

10300

1

2700

3000

10300

3 7 5

6

3000

6

5100

Bepaal ze l f d e i nd van uw w eling oning

5100


Een keuken om in te leven Wonen in je keuken

Met een que keukenche ,00 t.w.v. â‚Ź 2.0

In de keuken heerst het aangename thuisgevoel. Het is de plaats in huis waar je leeft en die gezien mag worden. Bij Van Wanrooij keuken- en badkamerspecialisten begrijpen we dat als geen ­ander. Wij vertalen je persoonlijke smaak en wensen naar een keuken die helemaal bij je past. Van nostalgisch klassiek tot eigentijds design, voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur. Wij weten je aangenaam te verrassen met een binnen uw budget passend concept waarin je je thuis voelt.

Showroom Van Wanrooij keuken- en badkamerspecialisten Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ Tiel T. 0344 - 63 70 10 info@vanwanrooij-tiel.nl www.vanwanrooij-tiel.nl Openingstijden: Maandag: 09.00 - 17.30 uur Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur Woensdag: 09.00 - 17.30 uur Donderdag: 09.00 - 21.00 uur (Koopavond) Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur


Jouw badkamer in je eigen stijl Een badkamer is je persoonlijke domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Om ’s morgens aangenaam te ontwaken of ’s avonds fijn te ontspannen na een intensieve dag. Bij Van Wanrooij keuken- en badkamerspecialisten begrijpen we dat als geen ander. Wij vertalen je persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij je past. Compleet afgewerkt met fraai tegelwerk, sanitair, meubels en accessoires en passend binnen je budget. Je keuken, badkamer en tegelvloer. Allemaal onder één dak, allemaal heel aangenaam.

Je eigen wellnessdomein


Details Details die die er er toetoe doen doen Ben je enthousiast geworden over deze woningen? Neem dan contact op met de makelaar. Hij of zij kan je meer vertellen over alle mogelijkheden. Hieronder vind je alvast een aantal belangrijke zaken nader toegelicht.

geringe afwijkingen worden voorbehouden. ­Getekende openbare voorzieningen, bebouwing, bomen en beplanting buiten de erfgrenzen vallen onder verantwoordelijkheid van de gemeente, tenzij anders vermeld.

Verkoopstukken Deze brochure geeft een beeld van wonen in VelmolenZicht. Ga je over tot koop van één van de woningen, dan ontvang je van de makelaar de verkoopstukken. Hierin zijn alle spelregels, procedures en voorwaarden opgenomen.

Situatie in vogelvlucht De nummers bij de woningen zijn bouwnummers. Deze bouwnummers worden tijdens de bouw door iedereen en in alle officiële stukken en ­correspondentie gehanteerd. De huisnummers worden voor de oplevering bekendgemaakt.

Woningborg Garantie Van Wanrooij Projectontwikkeling is aangesloten bij Woningborg. Dit betekent dat de woningen worden gebouwd volgens de strenge normen en voorwaarden van de Woningborg Garantie- en Waarborgregeling. Met afbouwgarantie, een hele geruststelling in de huidige tijd!

Zorg Deze brochure is met zorg en volgens de meest actuele informatie samengesteld. We maken een voorbehoud ten aanzien van architectonische, bouwtechnische en constructieve wijzigingen evenals eventuele afwijkingen die voortkomen uit nadere eisen of wensen van overheden, welstand of nutsbedrijven. De verkoper behoudt zich het recht voor om tijdens de bouw kleine noodzakelijke technische of architectonische wijzigingen door te laten voeren. Deze wijzigingen doen nooit afbreuk aan de waarde van de woning en geven daarom geen aanleiding tot verrekening.

Aanpasbaar bouwen De woningen worden gebouwd volgens het convenant Aanpasbaar Bouwen gemeente Uden en voldoen daarmee aan hoge eisen op het gebied van gebruiksgemak, toegankelijkheid en flexi­ biliteit. Een woning gebouwd volgens het convenant is levensloopbestendig, en daarmee geschikt voor een zeer brede doelgroep. Goed om te weten! Tekeningen De op tekeningen aangegeven keuken, huis­ houdelijke apparaten en inrichtingselementen geven een beeld van de mogelijke opstelling en behoren niet tot de standaard uitrusting. De maatvoering op de tekeningen is in millimeters,

Wil je meer weten over VelmolenZicht? Bezoek dan de website www.velmolenzicht.nl


Afwerking Afwerking van woning van de de woning Wonen in VelmolenZicht is wonen in een heerlijk huis tegen een gunstige prijs. Hieronder schetsen we een beeld van het afwerkingniveau van de woning. In de technische omschrijving staat een volledig overzicht van het afwerkingniveau. Keuken Het in deze brochure aangegeven keukenmeubel met apparatuur is slechts een impressie. De woningen worden zonder keuken opgeleverd, zodat je de vrijheid krijgt de keuken geheel naar eigen inzicht in te delen. Bij het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst ontvang je een keukencheque van â‚Ź 2.000,-. Deze cheque kun je verzilveren bij de aankoop van een keuken in de door ons geselecteerde keukenshowroom. Sanitair De toiletruimte en de badkamer wordt afgewerkt met hoogwaardige materialen. Al het sanitair is van Villeroy en Boch. Het toilet en de badkamer zijn tevens voorzien van tegelwerk. De ingetekende badkamer is standaard; uiteraard heb je de keuze om de badkamer geheel naar eigen wensen in te richten. Afwerking Van Wanrooij levert de woning altijd compleet op, dus voorzien van afwerkvloeren, wand- en vloertegels en sanitair. Deze onderdelen kunnen niet vervallen.


Initiatief Van Wanrooij Projectontwikkeling Broekstraat 2 5386 KD Geffen T. 073 - 53 40 400 F. 073 - 53 40 499 info@vanwanrooij.nl www.vanwanrooij.nl

Makelaar Bernheze makelaars & adviseurs Bitswijk 10 5401 JB Uden T. 0413 - 24 38 18 F. 0413 - 24 38 17 info@bernheze.nl www.bernheze.nl

www.Velmolenzicht.nl Velmolenzicht Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. De getoonde illustraties, foto’s en plattegronden geven een impressie van het project en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Nieuwbouwproject Velmolenzicht in Uden  
Nieuwbouwproject Velmolenzicht in Uden  

De woningen stralen een traditionele sfeer uit maar zitten tegelijkertijd vol bijzondere eigentijdse elementen. De ruimte, zowel binnen als...