Page 1

Fase II

Optimale vrijheid Uitgebreid genieten WATERDAEL3.NL - SOMEREN 12 tweekappers 8 hoekwoningen 7 tussenwoningen


3

Dorpse charme met een groen hart Wonen te midden van het groen, met alle voorzieningen en steden als Eindhoven en Helmond binnen handbereik. Wie wil dat niet? De 27 woningen die Van Wanrooij bouwt in Waterdael3.nl in het Noord-Brabantse Someren bieden starters, jonge gezinnen en andere geïnteresseerden een heerlijk thuis én een fijne woonomgeving. De tweekappers, hoek- en tussenwoningen bieden alle mogelijkheden die je je maar wensen kunt. Wonen in een dorpse wijk met woningen van nu met een knipoog naar vroeger. Een ideale combinatie van de luxe van nieuwbouw met de gezelligheid van een dorp.

Wonen te midden van het groen, met alle voorzieningen en steden als Eindhoven, Weert en Helmond binnen handbereik.

20min

A50

HELMOND

STIPHOUT

25min

NUENEN

EINDHOVEN

A270

MIERLO N614

GELDROP

A67

ASTEN A2

SOMEREN

A2

20min WEERT

Centraal genieten Waterdael3.nl ligt in de nieuwbouwlocatie Waterdael III. Vanuit Waterdael III wandel je binnen no time naar de dorpskern van Someren. Hiernaast is de wijk gunstig gelegen, nabij de A67 richting Eindhoven en België en de provinciale N266. Ook zijn er goede busverbindingen naar Eindhoven en Helmond. De centrale ligging aan diverse uitvalswegen laat je genieten van een dorpse omgeving met alle mogelijke stedelijke gemakken binnen handbereik.


4

5 Waterdael III is de nieuwste Somerense woonwijk die de komende jaren zal volgroeien. Het is het derde en tevens laatste deel van de wijk Waterdael, gelegen in het zuidoosten van Someren. Het gebied wordt globaal begrensd door de Muldersweg, Keizerstraat en de doorgetrokken Burgemeester Roelslaan.

Het goede van twee werelden Someren is gelegen in Noord-Brabant, op het kruispunt van België en Limburg. Binnen no time kun je genieten van de voordelen die deze diverse culturen te bieden hebben. Wandelen in de Limburgse heuvels, een Belgisch biertje drinken in het gemoedelijke buurland of gewoon genieten van de Brabantse gezelligheid; alle mogelijkheden liggen binnen handbereik. Someren heeft een actief verenigingsleven. Hiernaast kun je cultureel genieten in De Ruchte en De Donck, de twee theaters van Someren. Ook in het nabijgelegen Asten is een uitgebreid aanbod; van musea en horecagelegenheden tot wandel- en fietsroutes.

Prachtige plek

Op deze mooie plek te midden van natuurgebieden Somerense Heide, Lieropse en Strabechtse Heide en De Groote Peel ontwikkelt Van Wanrooij 12 tweekappers, 7 tussenwoningen en 8 hoekwoningen in Waterdael3.nl. De 27 woningen zijn enerzijds gesitueerd aan een uitgestrekt agrarisch landschap en anderzijds aan het dorp Someren. Genieten van het goede van twee werelden.

Type E en F

N288

Type A

Type B

Atalanta N288

g A c h t e r w e

Waterdael3.nl

N288

53

52

51

54 55

56

57

58

44 43

45

49 48 47 46

50

59

60 61

41

42

62

63

E

F

40 39

64

65

Aurelia

Provincialeweg N288

In het dorp Someren zelf is genoeg te doen. Een heerlijke avondwandeling in het groen behoort tot de mogelijkheden, maar ook

E’

F

E

F

E’

F

B

A

E

F’

E’

F

shoppen in het gezellige Somerense winkelgebied of een hapje eten bij één van de horecagelegenheden die Someren rijk is.

A

B

A

A

B

A

B

B

A

A

B

B

A


6

7

Jouw woning, jouw keuzes Eindeloze mogelijkheden

Van Wanrooij heeft 12 ruime twee-onder-één-kapwoningen, 8 hoekwoningen en 7 tussenwoningen ontwikkeld met volop mogelijkheden. De hoekwoningen en tussenwoningen zijn divers in gevelopbouw. Bij de tweekappers wordt het gevelbeeld bepaald door de optionele erker. Je kunt zelf kiezen of je deze wilt. Heel uniek is dat je bij de tweekappers zelf kosteloos kunt bepalen of je de keukenruimte aan de voor- of achterzijde van je woning wilt. Je kunt je huis volledig naar eigen wens laten aanpassen. Wonen wordt hier meteen genieten.

Eigenzinnige woningen

Het belangrijkste uitgangspunt voor de architectuur van de woningen van Van Wanrooij in Waterdael3.nl is diversiteit. De architectuur is traditioneel en ingetogen met eigentijdse details met een knipoog naar de jaren vijftig. Donkerrood/paarse bakstenen, antracietgrijze dakpannen en grote overstekken: Waterdael3.nl straalt de sfeer uit van een authentiek Brabants dorp. Het straatbeeld is heel gevarieerd, net als in de dorpskern van Someren.

Makelaar Bas Teeuwen

“Deze woningen vormen één blok luxe” “Als makelaar kan ik het kopen van een nieuwbouwwoning alleen maar aanraden. Het biedt vele voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld voorlopig geen omkijken naar het onderhoud van de woning. Het isolatiepakket van een nieuwbouwwoning is erg compleet waardoor je energiekosten zeer laag blijven. En natuurlijk kun je je huis volledig naar eigen smaak laten afwerken en inrichten. Van Wanrooij Projectontwikkeling ontwikkelt in Waterdael3.nl een aantal écht unieke nieuwbouw­ woningen. Vooral de tweekappers bieden een grote mate aan flexibiliteit, die zelfs voor mij als makelaar ongekend is. Deze flexibiliteit biedt toekomstige bewoners heel veel mogelijkheden. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het kan. Wonen aan de straatof tuinzijde? De master bedroom aan de voor- of achterzijde aan de woning? Een betaalbare uitbouw aan de achterzijde, dubbele tuindeuren, sfeervolle ensuite deuren tussen de woonkamer en leefkeuken of bijvoorbeeld een inloopkast in de slaapkamer? Alles kan. Dit project biedt de ultieme mogelijkheid om op maat te wonen. Je maakt van je woning meteen je droomhuis! Wij staan je als makelaarsteam graag te woord bij het kopen van je ideale woning.”

Bas Teeuwen


8

Type E, E’ | F (F’) Twee-onder-één-kap woningen Specificaties Bouwnummer

: 54 t/m 69

Kaveloppervlakte : 221 - 278 m2 Bruto inhoud

: 537 - 550 m3

Erker : Standaard bij type E’ Optioneel type F’

9 Begane grond Schaal 1:50

Bijzonderheden: • Ruime woonkamer en keuken • Drie slaapkamers en vrij in te richten zolderverdieping • Veel licht door de grote raampartijen aan de voorzijde • Fraaie en luxe erker aan de voorzijde (E’) • Badkamer met raam (optioneel) en bad, douche en toilet • Sanitair van Villeroy & Boch • Ruime zolderverdieping met opstelplaats voor de w ­ asmachine en wasdroger • Ruime garage met kanteldeur • Parkeren op eigen terrein voor twee auto’s • Mogelijkheid tot ontwerp en aanleg tuin

Afgebeeld inclusief optionele u ­ itbouw met dubbele ­tuindeuren en optionele erker.

Woonkamer aan de straatof tuinzijde? Maak kosteloos jouw keuze. Zie pag 12/13.


10

11

Type E, E’ | F (F’) Eerste verdieping

Tweede verdieping

3 ruime en functionele slaapkamers

Vrij indeelbare zolder

Gevel E

Gevel E’

Dit is de voorgevel van type e’ met een fraaie en luxe erker. type f’ heeft in plaats daarvan een frans balkon.


12

13

Type E, E’ | F (F’) sfeer keuken

Woning met eigen smaak

Keuken achterzijde inclusief uitbouw en dubbele tuindeuren

De mogelijkheid bestaat om kosteloos de woonkamer en keukenruimte om te draaien. De woningen zijn flexibel en eigenzinnig: wonen aan straat- of tuinzijde? Heerlijk eten in de fraaie keuken met erker of gezellig aan de keukentafel met openslaande deuren aan de tuinzijde? Kies maar! De woningen beschikken over veel opties en jouw voorbereidingen zijn getroffen om ook de realisatie van persoonlijke wensen mogelijk te maken.

Keuken voorzijde inclusief erker


14

Type E, E’ | F (F’) sfeer woonkamer

15

Type E, E’ | F (F’) sfeer slaapkamer Slaapkamer achterzijde met inloopkast

Woonkamer achterzijde inclusief uitbouw en ensuite deuren


16

17

Type A Hoekwoningen Specificaties Bouwnummer

: 39, 41, 42, 45, 46, 49, 50, 53

Kaveloppervlakte : 195 - 230 m2 Bruto inhoud

: 470 m3 (incl. berging)

Begane grond Schaal 1:50 Bijzonderheden: • Berging met kanteldeur • Standaard 9,5 meter diep • Ruime woonkamer • Drie slaapkamers • Vrij in te richten zolderverdieping • Badkamer met raam • Sanitair van Villeroy & Boch • Parkeren op eigen terrein met ruimte voor twee auto’s

Afgebeeld inclusief optionele ­uitbouw met dubbele ­tuindeuren en ­optionele garage.

CV op

begane grond

voor snel warm water en lage stookkosten.


18

19

Type A Eerste verdieping

Tweede verdieping

3 ruime en functionele slaapkamers

Vrij indeelbare zolder


20

21

Type B Tussenwoningen Specificaties Bouwnummer

: 40, 43, 44, 47, 48, 51, 52

Kaveloppervlakte : 123 - 144 m2 Bruto inhoud

: 424 m3

Begane grond Schaal 1:50 Bijzonderheden: • Standaard 9,5 meter diep • Ruime woonkamer • Drie slaapkamers • Vrij in te richten zolderverdieping • Badkamer met raam • Sanitair van Villeroy & Boch • Ruime zolderverdieping met opstelplaats voor de w ­ asmachine en wasdroger

Afgebeeld inclusief optionele u ­ itbouw met dubbele ­tuindeuren.

CV op

begane grond

voor snel warm water en lage stookkosten.


22

23

Type B Eerste verdieping

Tweede verdieping

3 ruime en functionele slaapkamers

Vrij indeelbare zolder


24

25

Badkamer in jouw stijl Een badkamer is je persoonlijke domein in huis. Een plaats waar je even helemaal jezelf kunt zijn. Om ’s morgens aangenaam te ontwaken of ’s avonds fijn te ontspannen na een intensieve dag. Van Wanrooij keuken- en badkamer­specialisten in Tiel begrijpt dat als geen ander. Zij vertalen jouw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij je past. Compleet afgewerkt met fraai tegelwerk, sanitair, meubels en accessoires en passend binnen je budget. En dat doen ze niet alleen met de badkamer, maar ­desgewenst ook met de keuken en tegelvloer.

uitgebreide showroom en advies op maat


26

27

Een keuken om in te leven In je keuken heerst het aangename thuisgevoel. Het is de plaats in huis waar je leeft en die gerust gezien mag worden. Van Wanrooij keuken- en badkamer足 specialisten ontwerpt je droom足keuken, volledig naar jouw wensen. Van nostalgisch klassiek tot eigentijds design, voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur. Van Wanrooij keuken- en badkamerspecialisten heeft nu een unieke aanbieding voor toekomstige bewoners van Waterdael3.nl. Bij aankoop van jouw woning ontvang je een keukencheque te besteden bij Van Wanrooij in Tiel.

Showroom Van Wanrooij

Keuken- en badkamerspecialisten Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ Tiel T. 0344 - 63 70 10 info@vanwanrooij-tiel.nl www.vanwanrooij-tiel.nl

Openingstijden:

Maandag: Dinsdag: Woensdag: Donderdag: Vrijdag: Zaterdag:

09.00 - 17.30 uur 09.00 - 17.30 uur 09.00 - 17.30 uur 09.00 - 21.00 uur (Koopavond) 09.00 - 17.30 uur 10.00 - 17.00 uur

met keukencheque


28

Details die er toe doen!

Afwerking van jouw woning

Ben jij ook zo enthousiast geworden over deze woningen in het Waterdael3.nl? Geef de woning van je voorkeur dan door aan de makelaar. De makelaar kan je meer vertellen over de optionele mogelijkheden van de woningen en de zaken waarmee je rekening moet houden bij de koop van een woning. Hieronder staan enkele van die belangrijke zaken..

De woningen zijn ontwikkeld om je een heerlijke woning te bieden tegen een gunstige prijs. Om je een beeld te geven van het afwerkingsniveau zijn hieronder enkele onderdelen beschreven. Het volledige afwerkingsniveau is in de technische omschrijving opgenomen, die je bij de makelaar kan verkrijgen.

29

met keukencheque

Verkoopstukken

Deze brochure is bedoeld om de sfeer en de mogelijk­heden van dit project, Waterdael3.nl, te laten zien. Bij toewijzing van een woning ontvang je van de makelaar de verkoop­ stukken die als contractstuk dienen. Hierin zijn alle spelregels, procedures en voorwaarden zo duidelijk mogelijk opgenomen.

Woningborg Garantie

Van Wanrooij Projectontwikkeling is aangesloten bij Woningborg. Jouw woning wordt dan ook gerealiseerd onder de strenge normen en voorwaarden van de Woningborg Garantie- en Waarborgregeling 2010 en bevat ook een afbouwgarantie. De woningen van Waterdael3.nl: zekerheid en kwaliteit! Indien je gebruik maakt van de keukencheque en de keuken koopt bij Van Wanrooij Keuken- en Badkamer­ specialisten, valt de keuken ook onder de Woningborg Garantie: uniek!

Tekeningen

De op tekeningen aangegeven keuken, huishoudelijke apparaten en inrichtingselementen geven een beeld van de mogelijke opstelling en behoren niet tot de standaard uitrusting van de woning.

Situatie en vogelvlucht

De nummers bij de woningen zijn bouwnummers. Deze worden tijdens de bouw door iedereen gehanteerd, ook in alle officiële stukken en correspondentie. De huis­nummers worden tijdig voor de oplevering aan je bekend gemaakt. Getekende openbare voorzieningen, bestaande of geplande omliggende bebouwing, bomen en beplanting buiten de erfgrenzen, vallen onder de verantwoordelijkheid van de gemeente, tenzij in de technische omschrijving anders wordt vermeld.

Maatvoering

De maatvoering op de tekeningen is in millimeters, geringe maatafwijkingen worden voorbehouden. Indien de maatvoering tussen wanden is aangegeven, is daarbij geen rekening gehouden met enige wandafwerking.

Mensenwerk

Ontwikkelen en bouwen is en blijft mensenwerk. Deze brochure is met veel zorg samengesteld en met de meest actuele informatie. Wij maken echter een voorbehoud ten aanzien van architectonische, bouwtechnische en constructieve wijzigingen, evenals eventuele afwijkingen die voortkomen uit nadere eisen en wensen van overheden, welstand en/of nutsbedrijven. Wij houden ons ook het recht voor wijzigingen aan te brengen in materialen en afwerking. Aan de beelden, illustraties, plattegronden en teksten in deze verkoop­ brochure kunnen daarom geen rechten worden ontleend. Het kan zo zijn dat het tijdens de bouw noodzakelijk is om kleine architectonische of technische wijzigingen aan te brengen. De verkoper behoudt zich dat recht voor. Eventuele wijzigingen doen echter nooit afbreuk aan de waarde van de woning. Ze geven dan ook geen aanleiding tot verrekening.

Energiezuinigheid

Iedere woning heeft een prima energieprestatie volgens de laatste normen van het Bouwbesluit. Door gebruik van goede isolatie, HR++-glas, een zeer zuinige cv-gasketel is de woning comfortabel, energiezuinig en duurzaam. Het slimme ventilatiesysteem, met natuurlijk frisse buitenlucht, draagt hier ook aan bij. Bij sommige woningtypen zijn aanvullende maatregelen getroffen zoals een zonnecollector. De aanvullende maatregelen staan beschreven in de technische omschrijving, die je bij de makelaar kan verkrijgen.

Gevels

De gevels van de woningen zijn opgebouwd uit schoonmetselwerk. De omlijsting van de kozijnen (indien van toepassing) bestaat uit een rollaag voorzien van muurverf. In de gevels van de woning worden hardhouten kozijnen opgenomen. Jouw woning wordt beschermd door het inbraakwerende hang- en sluitwerk.

One-stop-shopping

Van Wanrooij staat voor haar kwaliteit en levert daarom haar woningen met volledige Woningborggarantie op. Dus ook met garantie op sanitair, tegelwerk en leidingwerk! Mocht er onverhoopt iets misgaan heb je één aanspreekpunt om alles voor je op te lossen. Heel duidelijk, heel veilig. Bij een woningaankoop komt veel kijken. Om je te ondersteunen in de afwerking van jouw woning hebben wij een samenwerking met VW Keuken- en Badkamerspecialisten. Zij hanteren een unieke formule voor de nieuwbouw “One-stop-shopping”: • In één verzorgde dag en onder persoonlijke begeleiding kies je jouw keuken, sanitair en tegelwerk; • Alle keuzes én de daarbijbehorende bouwkundige aanpassingen worden direct inzichtelijk gemaakt; • Aan het einde van dag heb je jouw droomhuis afgewerkt passend binnen het budget. Dat is fijn! Keuken Het in deze brochure aangegeven keukenmeubel met apparatuur is slechts een impressie. De woningen worden zonder keuken opgeleverd, zodat je de maximale vrijheid hebt om deze geheel naar eigen wens in te richten.

Bij het ondertekenen van de koop- en aannemings­ overeenkomst ontvang je een waardecheque ter waarde van 1.500,- (tussenwoning en hoekwoning)

of 3.000,- (tweekapper), die te verzilveren is bij de aankoop van een keuken bij Van Wanrooij Keuken- en Badkamerspecialisten. De genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Sanitair De toilet- en badruimte wordt met hoogwaardige materialen afgewerkt. Zo wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardig sanitair van Villeroy en Boch. In de sanitaire ruimten is tegelwerk voorzien. De badkamer wordt als basis uitgevoerd zoals ingetekend in de plattegronden, je hebt natuurlijk volop keuzemogelijkheid om dit naar eigen wens af te laten werken door Van Wanrooij Keuken- en Badkamerspecialisten. Afwerking Van Wanrooij levert de woning te allen tijde compleet op, dus voorzien van afwerkvloeren, wand- en vloertegels en sanitair. Deze onderdelen kunnen niet vervallen.


30

Heerlijk genieten in de woning van jouw keuze

Initiatief Van Wanrooij Projectontwikkeling www.vanwanrooij.nl

Makelaars Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs T. 0492 - 66 18 84 www.heuvel.nl

Tulkens Makelaardij T. 0493- 84 44 60 www.tulkensmakelaardij.nl


www.waterdael3 .nl Waterdael3.nl is een initiatief van Van Wanrooij Projectontwikkeling

Nieuwbouwproject Waterdael3 in Someren  

De 27 woningen die Van Wanrooij bouwt in Waterdael3.nl in het Noord-Brabantse Someren bieden starters, jonge gezinnen en andere geïnteressee...

Nieuwbouwproject Waterdael3 in Someren  

De 27 woningen die Van Wanrooij bouwt in Waterdael3.nl in het Noord-Brabantse Someren bieden starters, jonge gezinnen en andere geïnteressee...