Page 1

49 appartementen aan het Van Hogendorpplein in Goirle


Rijke keuze Royaal wonen


Vanaf uw bank of vanuit uw luie stoel kunt u heerlijk genieten van de rust die de groene omgeving van Koningsschild u biedt.

RILLAER

SE-BAAN

RIL

LAE

RSE

-BA

AN

TILBURG SEWEG VAN HAESTRECHTSTRAAT EG

AT

EG

EN

W

N

IJ

VA

UWE

RSTR

AAT

BE

N PARA

LLELW

EG

RG

ST

RA

AT

KS

TR

AA

T

K

. DE BRO

R KE

DIJ

AA

SE

K

RB

EK

ND

OO

BE

TE

HOG

IT WETH

SP

AB

DO

CO

RP

PL

EI

WEG

EW

RA

N

SST

RGSE

D

P OR

NS

EW

VE

OG

DS

TILBU

HO

N EI

De gemeente Goirle telt zo’n 23.000 ­inwoners en is gunstig gelegen aan de zuidkant van Tilburg, nabij de A58. Ook ’s-Hertogenbosch en Eindhoven zijn goed bereikbaar. In deze gemeente ligt het Van Hogendorpplein in een parkachtig gebied. De rust en ruimte van de bestaande groene structuur enerzijds en de aanwezigheid van winkels anderzijds maken het Van Hogendorpplein tot een herkenbaar wijkhart.


De luxe inrichting van de appartementen maakt dit een fantastische plek om te wonen. De grote gemeenschappelijke daktuin doet daar zeker nog een schepje bovenop.

W

Het aanbod aan architectuur in Goirle is divers. Naast de moderne uitstraling van het Van Hogendorpplein bevinden zich in Goirle ook architectonische hoogstandjes uit vroegere tijden.

De aanwezigheid van w ­ inkels maken het Van Hogendorpplein tot een her­ken­ baar wijkhart. Op de begane grond komt een gezellig buurt­winkelcentrum met onder andere een kwaliteitssupermarkt.

elkom in appartementengebouw Koningsschild. In deze brochure vindt u alles wat u maar zou willen weten over de g­ emeente Goirle, het Van Hogendorpplein en het daaraan gelegen appartementengebouw Koningsschild. Mocht u na het lezen nog vragen hebben, dan zijn wij uiteraard bereid deze voor u te ­beantwoorden. Verderop in de brochure kunt u lezen hoe u ons kunt bereiken. We wensen u veel leesplezier!

02


Woongenot W

at biedt Koningsschild u zoal? Het architectonisch prachtig vormgegeven Koningsschild is centraal gelegen in een rustige en groene omgeving. Naast dit groen heeft u een groot aantal faciliteiten binnen handbereik.


Cultureel centrum Jan van Besouw, gevestigd in een voormalig klooster, ­ biedt met zijn theaterzaal, grand café, cursusruimten, ateliers, muziek- en balletschool vele mogelijkheden tot ­ ­cultureel ontspannen.

Goirle kent een gezellig dorpscentrum, waar u heerlijk langs de winkels kunt slenteren of kunt genieten op een van de vele terrasjes.

voor alles In het gebouw worden op de begane grond diverse nieuwe winkelgelegenheden en een supermarkt gevestigd en in het nabijgelegen centrum vindt u de nodige gezelligheid en ­ontspanning in de vorm van terrasjes. Ook cultureel centrum Jan van Besouw heeft veel te bieden. Voeg daaraan toe de verschillende ontmoetings- en wijkcentra, een openbare ­ bibliotheek plus internetcafé, uiteenlopende sportcentra ­ en de markt op donderdag, en u weet dat het u aan niets zal ontbreken.

Naast het huidige winkelcentrum Hoogeind wordt in Koningsschild de nodige winkel­gelegenheid gerealiseerd. In totaal 700 m2 met daarnaast nog eens een kwaliteitssupermarkt.

Faketekst Met het openbaar vervoer van Goirle

Op deze plaats komt tekst die door ons bent u zo op elke gewenste plek binnen gereserveerd is voor uwbrengt boodschap. de gemeente. De bus u ook Een­ wonderlijke waar letters razendsnel naarplek, de winkels of het ­centraalworden station inen Tilburg. woorden waar woorden zinnen begoochelen.

03

Natuurlijk staat woongenot voorop bij uw beslissing tot aankoop van een van de luxueuze appartementen van ­ ­Koningsschild. Naast koopappartementen kent het gebouw ook huurappartementen. De koopappartementen variëren in grootte van 56 tot 157 m² en hebben een hoog afwerkings­ niveau.


DSA Stedenbouw en Architectuur is ­gevestigd in Den Bosch. Directeur/­eigenaar Gerard Derks houdt zich met zijn bureau bezig met architectuur in de breedste zin van het woord en richt zich specifiek op s­ tedelijke inbreidingen. “Alles wat we aanpakken wordt geënt op de situatie ter plekke: we zoeken steeds naar de eigen ­identiteit van een locatie. Om die reden zijn geen twee van onze gebouwen hetzelfde.”

04


Appartementengebouw Koningsschild bevat enkele fraaie details. Zoals de­­ licht­getinte balkons. Doordat de balkons ­wisse­lend over de gevel zijn verspreid, krijgt het complex een kleurrijke uit­­ straling.

T

egelijk met de bouw van appartementengebouw ­Koningsschild op het Van Hogendorpplein is begonnen met de i­ nrichting van een compleet nieuw gebied. Het ontwerp van het gebouw is dan ook gebaseerd op eigen kracht en is niet ­opgetrokken aan wat er ter plekke al aanwezig was. Wel is het ­ gebouw stedenbouwkundig zorgvuldig ingepast in de ­bestaande omgeving. Dankzij haar moderne uitstraling geeft Koningsschild het Van Hogendorpplein een impuls.

Nieuwe impuls Doorkijkje naar de omgeving Koningsschild is heel duidelijk op het zuiden gericht. Aan de zuidzijde is het gebouw opengewerkt door middel van betonnen kaders waarin de puien en balkons zijn opgenomen. Vanuit het binnenhof, ofwel daktuin, is in de noordgevel door middel van een groot venster een opening gecreëerd naar het park toe. Hierdoor kunt u door het gebouw heen van het uitzicht op het park genieten. Maar er zijn meer doorkijkjes naar de omgeving. Zo worden de twee penthouses door middel van ernaast liggende raamstroken optisch losgemaakt van het gebouw, en hebben alle appartementen op de vierde verdieping grote terrassen met een fraai uitzicht.

Helder op een lichte plek Qua kleursetting is gekozen voor een helder gebouw. De architect vond dat de huidige hang naar donkere materialen niet paste bij deze lichte, groene plek. Om die reden heeft hij gekozen voor een oranjerode steen, waardoor Koningsschild een fris en helder contrast vormt met haar omgeving.


De twee centrale entreehallen zijn ruim en luxe uitgevoerd, en geven u direct een gevoel van thuiskomen.

05

Op de eerste verdieping vindt u de prachtige daktuin van Koningsschild, een met hardhouten plantenbakken omgeven plein, waar het voor u als bewoner goed toeven is. De bloeiende vaste planten, siergrassen en bomen vergroten uw woongenot. Te midden van het groen staan banken waarop u heerlijk ontspannen van de zon kunt genieten. De centrale daktuin grenst aan de overkapte superloggia, waar u aangenaam beschut zit en een fraai uitzicht heeft op het groen van het Van Hogendorppark.


Compleet en royaal

Kelder: parkeerplaatsen en bergingen

Op het Van Hogendorpplein is Koningsschild ontwikkeld, met daarin 71 koop- en huurappartementen. De woningen zijn gebouwd tot een hoogte van drie bouwlagen, met een hoekaccent van vier en een van vijf bouwlagen. De compleet en luxe afgewerkte woningen variĂŤren in grootte van 56 tot 157 m2 en voldoen aan de hoogste eisen. Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming en hebben een luxe badkamer met Villeroy & Boch-sanitair. Ook worden alle appartementen opgeleverd met een keukencheque. Op uw royale balkon of dakterras kunt u heerlijk buiten zitten. Elk appartement beschikt over een eigen kelderberging en over ĂŠĂŠn of meer parkeerplaatsen in de parkeergarage. De garage is veilig te bereiken via interne liften en is alleen voor bewoners toegankelijk. Het toegangshek is te openen met een handzender. Overigens is ook rondom Koningsschild volop parkeergelegenheid.


06

Divers met uitzicht Het appartementenaanbod is heel divers. In het gebouw bevinden zich 49 luxe koopappartementen in 19 verschillende types. Koningsschild bevat appartementen voor starters, maar ook uiterst royale woningen compleet met dakterras. De hoekaccenten aan de noordwestkant van het gebouw worden gevormd door twee bijzondere woningen over twee verdiepingen en aan de zuidoostkant door vier penthouses. De woon- en slaapkamers van de woningen bevinden zich zoveel mogelijk aan de buitenzijde, waar ook de balkons zitten. Sommige woningen op de eerste verdieping beschikken daarnaast over een mooie entree aan de alleen voor bewoners toegankelijke binnentuin.

Type Verdieping

Woonopp.

Terrasopp.

Pagina

A1 A2 A3 A4

1, 2 1, 2 1, 2, 3 1, 2, 3

88 m2 76 m2 81 m2 96 m2

9 m2 8 8 m2 9 8 m2 9 9 m2 10

B1 B2 B3 B4

1, 2, 3 1, 2, 3 1, 2, 3 1, 2, 3

60 m2 56 m2 75 m2 75 m2

6 m2 12 5 m2 13 5 m2 14 5 m2 15

C1 C2 C3 C4 C5 C6

1, 2, 3 1, 2, 3 1, 2, 3 1, 2, 3 1, 2, 3 1, 2, 3

114 m2 109 m2 101 m2 100 m2 109 m2 117 m2

10 m2 17 10 m2 18 15 en 19 m2 19 15 en 19 m2 20 10 m2 21 10 m2 22

D1 D2 D3 D4 D5 D6

3 en 4 144 m2 3 en 4 127 m2 4 140 m2 4 157 m2 5 131m2 5 153 m2

57 m2 24 49 m2 25 49 m2 26 82 m2 27 15 m2 28 18 m2 29


A ‘Wonen in een appartement als dit. Vaak zeggen we tegen elkaar: “Wat willen we nog meer?” En als we op stap willen, zijn we ook Lili Knapen, 27 jaar zo in Tilburg, Eindhoven én Den Bosch.’


07


A1

Aantal : 2 Woonoppervlakte : 88 m2 Balkon-/terrasoppervlakte : 9 m2 Bouwnummers : verdieping 1 : 1.01 verdieping 2 : 2.01 Raam- en balkonindeling kan per verdieping verschillen

Dit prettige hoekappartement heeft veel natuurlijke lichtinval, ook in de twee slaapkamers, waarvan de royale master bedroom 14 m² is. Daarnaast heeft de woning een ruime badkamer met een luxe ligbad en inloopdouche. Het sanitair is van Villeroy & Boch. De lichte woonkamer van 43 m² komt uit op het balkon, gelegen op de zonnige zuidwestkant. De aangename keuken kent een aparte keukenberging. Verdieping 1 + 2


SCHAAL: 1:50

08


Aantal :3 Woonoppervlakte : 81 m2 Balkon-/terrasoppervlakte : 8 m2 Bouwnummers : verdieping 1 : 1.03 verdieping 2 : 2.03 verdieping 3 : 3.03

A3

Raam- en balkonindeling kan per verdieping verschillen

Doordat het balkon op het zuidwesten ligt, is dit 3-kamerappartement heerlijk licht en zonnig. De woonkamer is 35 m², de hoofdslaapkamer 13 m², met een prachtig uitzicht over het Van Hogendorppark. Daarnaast kunt u genieten van de grote l­ uxueus ingerichte badkamer met Villeroy & Boch-sanitair. In de ruime bijkeuken kunt u al uw spullen kwijt. Verdieping 1 + 2 + 3

Type A2 Aantal: 2 Woonoppervlakte: 76 m2 Balkon-/terrasoppervlakte: 8 m2 Bouwnummers: verdieping 1: 1.02 verdieping 2: 2.02

A2

A3


SCHAAL: 1:50

09


A4

Aantal : 3 Woonoppervlakte : 96 m2 Balkon-/terrasoppervlakte : 9 m2 Bouwnummers : verdieping 1 : 1.04 verdieping 2 : 2.04 verdieping 3 : 3.04 Raam- en balkonindeling kan per verdieping verschillen

Dit zeer ruime 3-kamerappartement heeft een living van maar liefst 46 m²! Ook de slaapkamers mogen er wezen, met hun oppervlakte van 15 m² en 12 m². In de ruime, luxe badkamer met ligbad en inloopdouche (Villeroy & Boch-sanitair) kunt u heerlijk ontspannen. Net als op het zonnige balkon. De keuken kent een ruime bijkeuken voor opslag. Verdieping 1 + 2 + 3


SCHAAL: 1:50

10


B ‘Echt geweldig dat ik mijn eerste eigen woning hier kan hebben. Een luxe die ik nooit had verwacht. Vooral als ik ’s ochtends met m’n ontbijtje op mijn balkon zit, geniet ik. Heerlijk!’ Nicole van Riet, 24 jaar 


11


B1

Aantal : 3 Woonoppervlakte : 60 m2 Balkon-/terrasoppervlakte : 6 m2 Bouwnummers : verdieping 1 : 1.05 verdieping 2 : 2.05 verdieping 3 : 3.05 Raam- en balkonindeling kan per verdieping verschillen

Dit startersappartement heeft een mooie woonkamer van maar liefst 32 m² en een slaapkamer van 11 m² met een prachtig uitzicht over het Van Hogendorppark. Vanuit de hal komt u in de luxueuze badkamer. Naast de badkamer vindt u een apart toilet. Het sanitair is van Villeroy & Boch. Dankzij het zonnige balkon op het zuidwesten is de woning open en licht. In de praktische berging is een opstelplaats voor een wasmachine. Verdieping 1 + 2 + 3


SCHAAL: 1:50

12


B2

Aantal : 6 Woonoppervlakte : 56 m2 Balkon-/terrasoppervlakte : 5 m2 Bouwnummers : verdieping 1 : 1.10 + 1.11 verdieping 2 : 2.10 + 2.11 verdieping 3 : 3.10 + 3.11 Raam- en balkonindeling kan per verdieping verschillen

Met een woonkamer van 26 m² en een slaapkamer van 13 m² is dit een heerlijk ­appartement voor starters. Naast een luxueus ingerichte badkamer met Villeroy & Boch-sanitair is er een aparte berging, met een praktische opstelplaats voor de ­wasmachine. Dankzij het balkon krijgt de hele woning veel licht. Dit appartement is gelegen aan de enkel voor de bewoners van Koningsschild toegankelijke daktuin. Verdieping 1 + 2 + 3


SCHAAL: 1:50

13


B3

Aantal

: 3

Woonoppervlakte

: 75 m2

Balkon-/terrasoppervlakte : 5 m2 Bouwnummers

: verdieping 1 : 1.19

verdieping 2 : 2.19 verdieping 3 : 3.19

Dit ruime 3-kamerappartement heeft de unieke mogelijkheid om de woonkamer van 33 m² te vergroten door een slaapkamer bij de woonkamer te betrekken. De slaap­kamers zijn respectievelijk 10 m² en 12 m². De luxe badkamer is uitgerust met ­Villeroy & Boch-sanitair. Ook is er een aparte berging met een opstelplaats voor uw was­machine. De woning ligt direct aan de alleen voor u en uw medebewoners toegankelijke daktuin. U bereikt het appartement via een eigen portiek. Verdieping 1 + 2 + 3


SCHAAL: 1:50

14


B4

Aantal :3 Woonoppervlakte : 75 m2 Balkon-/terrasoppervlakte : 5 m2 Bouwnummers : verdieping 1 : 1.12 verdieping 2 : 2.12 verdieping 3 : 3.12 Raam- en balkonindeling kan per verdieping verschillen

Dit fijne 3-kamerappartement heeft een ruime woonkamer van 28 m² en twee slaapkamers van 12 m². De woonkamer kan worden uitgebreid als u dat wilt. Ook de b­ erging is zeer ruim en kent bovendien een opstelplaats voor uw wasmachine. Het balkon is deels uitkragend en het appartement ligt prettig aan de daktuin die a­ lleen voor u en uw medebewoners toegankelijk is. U bereikt het appartement via een eigen portiek. Verdieping 1 + 2 + 3


SCHAAL: 1:50

15

Afgebeeld: optie met vergrote woonkamer i.p.v. tweede slaapkamer


C ‘Rust, dat is wat we zochten. En dat is wat we hier vinden. Het vele groen in de buurt helpt daar zeker bij. We wandelen een paar uur en drinken daarna een goede Bordeaux mét uitzicht Dirk-Jan Panhuijsen, 54 jaar op dat groen.’


16


C1 Verdieping 1 + 2 + 3

Aantal :3 Woonoppervlakte : 114 m2 Balkon-/terrasoppervlakte : 10 m2 Bouwnummers : verdieping 1 : 1.13 verdieping 2 : 2.13 verdieping 3 : 3.13 Raam- en balkonindeling kan per verdieping verschillen

Doordat dit hoekappartement van twee kanten zon krijgt, geniet u hier van veel ­natuurlijk licht. Bovendien is er een zeer ruim uitkragend balkon, gelegen op de ­zonkant. Naast de zeer ruime woonkamer van maar liefst 54 m² en de slaapkamers van 15 m² en 11 m² is er een aparte keukenberging. De riante, luxe badkamer heeft een inloopdouche en een heerlijk ligbad (Villeroy & Boch-sanitair). Deze woning ligt ­direct aan de lifthal, zodat u niet naar buiten hoeft om de parkeergarage of de b­ erging te ­bereiken.


17

Interieur impressie van type C1


SCHAAL: 1:50


17


C2 Verdieping 1 + 2 + 3

Aantal : 3 Woonoppervlakte : 109 m2 Balkon-/terrasoppervlakte : 10 m2 Bouwnummers : verdieping 1 : 1.14 verdieping 2 : 2.14 verdieping 3 : 3.14 Raam- en balkonindeling kan per verdieping verschillen

Hoewel dit appartement al een living met keuken van 48 m² kent, kunt u ook nog kiezen voor de mogelijkheid van een buitengewoon grote woonkamer met hobby­ kamer, met dubbele openslaande glazen deuren. De slaapkamers zijn 22 m² en 15 m². De luxe badkamer heeft een ligbad en inloopdouche (Villeroy & Boch-sanitair). De keuken heeft een aparte keukenberging. Mede dankzij het zeer ruim uitkragende balkon, dat is gelegen op de zonkant, is het gehele appartement heerlijk licht. Deze woning ligt direct aan de lifthal, zodat u niet naar buiten hoeft om de parkeergarage of de berging te bereiken.

Optie C2


SCHAAL: 1:50

18


C3 Verdieping 1 + 2 + 3

Aantal : 3 Woonoppervlakte : 101 m2 Balkon-/terrasoppervlakte : 15 en 19 m2 Bouwnummers : verdieping 1 : 1.15 verdieping 2 : 2.15 verdieping 3 : 3.15 Raam- en balkonindeling kan per verdieping verschillen

U heeft de mogelijkheid dit ruim opgezette appartement zo in te delen, dat u kunt beschikken over een buitengewoon grote woonkamer van 43 m² met hobbykamer. Het balkon is gelegen op de heerlijk zonnige zuidzijde. De master bedroom van 17 m² heeft een extra terras (9 m²) of balkon (5 m²), dat is gelegen aan de daktuinzijde. De tweede slaapkamer is 15 m². Daarnaast is er een ruime, luxe badkamer met een heerlijk ligbad en een inloopdouche. Het sanitair is van Villeroy & Boch. Deze woning ligt direct aan de lifthal, zodat u niet naar buiten hoeft om de parkeergarage of de berging te bereiken.

Optie C3


SCHAAL: 1:50

19

Interieur impressie van type C3


SCHAAL: 1:50


19


C4 Verdieping 1 + 2 + 3

Aantal : 3 Woonoppervlakte : 100 m2 Balkon-/terrasoppervlakte : 15 en 19 m2 Bouwnummers : verdieping 1 : 1.16 verdieping 2 : 2.16 verdieping 3 : 3.16 Raam- en balkonindeling kan per verdieping verschillen

Hoewel dit appartement al een living van 43 m² kent, kunt u ook nog kiezen voor de mogelijkheid van een buitengewoon grote woonkamer. Het balkon is gelegen op de heerlijk zonnige zuidzijde. De master bedroom heeft optioneel een walk-in-closet en een extra terras (9 m²) of balkon (5 m²), gelegen aan de daktuinzijde. De ruime, luxe badkamer is voorzien van een heerlijk ligbad en een inloopdouche. Het sanitair is van Villeroy & Boch. Deze woning ligt direct aan de lifthal, zodat u niet naar buiten hoeft om de parkeergarage of de berging te bereiken.

Optie C4


20


SCHAAL: 1:50


20


C5 Verdieping 1 + 2 + 3

Aantal : 3 Woonoppervlakte : 109 m2 Balkon-/terrasoppervlakte : 10 m2 Bouwnummers : verdieping 1 : 1.17 verdieping 2 : 2.17 verdieping 3 : 3.17 Raam- en balkonindeling kan per verdieping verschillen

Hoewel dit appartement al een living van 46 m² kent, kunt u ook nog kiezen voor de mogelijkheid van een buitengewoon grote woonkamer met hobbykamer, met dubbele openslaande glazen deuren. Uw zeer ruim uitkragende balkon is georiÍnteerd op de zonkant. De master bedroom van 22 m² ligt direct naast de luxe badkamer met ligbad en inloopdouche (Villeroy & Boch-sanitair). De ruime keuken heeft een aparte, handige keukenberging. Deze woning ligt direct aan de lifthal, zodat u niet naar buiten hoeft om de parkeergarage of de berging te bereiken.

Optie C5


SCHAAL: 1:50

21


C6 Verdieping 1 + 2 + 3

Aantal : 3 Woonoppervlakte : 117 m2 Balkon-/terrasoppervlakte : 10 m2 Bouwnummers : verdieping 1 : 1.18 verdieping 2 : 2.18 verdieping 3 : 3.18 Raam- en balkonindeling kan per verdieping verschillen

Doordat dit appartement is gelegen op een hoek, krijgt de woning zeer veel natuurlijk licht. Het ruim uitkragende balkon is bovendien op de zonkant georiënteerd en heeft ook nog eens uitzicht op een parkje. De living is met haar 53 m² lekker groot en met 17 m² en 10 m² zijn de slaapkamers eveneens ruim opgezet. Naast de luxe badkamer met ligbad en inloopdouche (Villeroy en Boch-sanitair) heeft deze woning een separate keukenberging. Deze woning ligt direct aan de lifthal, zodat u niet naar buiten hoeft om de parkeergarage of de berging te bereiken.


22

Interieur impressie van type C6


SCHAAL: 1:50


22


D ‘Ik zie mezelf hier nog een hele tijd wonen. Het centrum is ­dichtbij, en verder heb ik eigenlijk niet meer nodig dan dit ­heerlijke, luxe appartement. Ik vermaak me hier prima.’ Bas Janssen, 62 jaar 


23


D1 Verdieping 3

Verdieping 4

Aantal :1 Woonoppervlakte : 144 m2 Balkon-/terrasoppervlakte : 57 m2 Bouwnummer : verdieping 3 en 4 : 3.01 Raam- en balkonindeling kan per verdieping verschillen

Deze woning kent de luxe van een extra woonlaag en een living van maar liefst 75 m², met daarbij nog een heerlijke vide. Dankzij het balkon op de zonkant is het heerlijk licht en zonnig. En dan is er ook nog een enorm dakterras van wel 45 m². De zeer ruime en luxe badkamer heeft zowel een ligbad als een inloopdouche en op de bovenverdieping bevindt zich een apart toilet. Al het sanitair is van Villeroy & Boch. In het appartement bevindt zich een grote keukenberging en u heeft twee parkeerplaatsen in de parkeerkelder tot uw beschikking.


24


SCHAAL: 1:50


24


D2 Verdieping 3

Verdieping 4

Aantal :1 Woonoppervlakte : 127 m2 Balkon-/terrasoppervlakte : 49 m2 Bouwnummer : verdieping 3 en 4 : 3.02 Raam- en balkonindeling kan per verdieping verschillen

Deze ruime woning, die is voorzien van een extra woonlaag, heeft een grote woonkamer van 62 m². Naast het grote en zonnige dakterras van zo’n 45 m² heeft u hier de beschikking over een balkon gelegen aan de zonzijde. Daarnaast is er een zeer ruime en luxe badkamer met ligbad, toilet en inloopdouche (Villeroy & Bochsanitair). Ook heeft u een aparte keukenberging en de beschikking over maar liefst twee parkeerplaatsen in de parkeerkelder.


SCHAAL: 1:50

Plattegrond 3.02

25


SCHAAL: 1:50


25


D3 Verdieping 4

Aantal :1 Woonoppervlakte : 140 m2 Balkon-/terrasoppervlakte : 49 m2 Bouwnummer : verdieping 4 : 4.17 Raam- en balkonindeling kan per verdieping verschillen

Dit prachtige penthouse heeft een zeer ruime woonkamer van maar liefst 70 m². Via de schuifpui stapt u op het grote, zonnige dakterras, dat gedeeltelijk is voorzien van een beschutte luifel. Daarnaast is er de luxe van een badkamer met ligbad, toilet en inloopdouche. Het sanitair is van Villeroy & Boch. Dit appartement krijgt veel natuurlijk licht, ook in de twee grote slaapkamers van 21 m² en 16 m². U heeft een aparte keukenberging en twee parkeerplaatsen in de parkeerkelder. U bereikt het appartement direct vanuit de lift en komt binnen in uw indrukwekkende entreehal.


26

Interieur impressie van type D3


SCHAAL: 1:50


26


D4 Verdieping 4

Aantal : 1 Woonoppervlakte : 157 m2 Balkon-/terrasoppervlakte : 82 m2 Bouwnummer : verdieping 4 : 4.18 Raam- en balkonindeling kan per verdieping verschillen

Dit grote en heerlijk lichte 4-kamerpenthouse heeft een living van maar liefst 73 m². Via de schuifpui komt u op het royale zonnige dakterras, waar u dankzij de luifel heerlijk beschut kunt zitten. Van de twee prachtige slaapkamers van 25 m² en 12 m² is de master bedroom voorzien van eigen balkon en heeft u de mogelijkheid tot een walk-in-closet. De zeer luxe badkamer is uitgerust met een ligbad, een toilet en een inloopdouche (Villeroy & Boch-sanitair). Dit appartement kent veel bergruimte en heeft bovendien een extra hobbykamer. In de parkeerkelder heeft u de beschikking over twee parkeerplaatsen. U bereikt het appartement direct vanuit de lift en komt binnen in uw indrukwekkende entreehal.


27


SCHAAL: 1:50


27


D5 Verdieping 5

Aantal : 1 Woonoppervlakte : 131 m2 Balkon-/terrasoppervlakte : 15 m2 Bouwnummer : verdieping 5 : 5.17 Raam- en balkonindeling kan per verdieping verschillen

Met haar woonkamer van 61 m² en twee grote slaapkamers van 21 m² en 16 m² is dit penthouse zeer ruim opgezet. U kunt hier genieten van veel natuurlijk licht. De master bedroom grenst aan een zeer groot en zonnig terras. Er is een luxe badkamer met ligbad, toilet en inloopdouche. Het sanitair is van Villeroy & Boch. Dit appartement is gelegen op de bovenste woonlaag van Koningsschild, waardoor u kunt genieten van een prachtig uitzicht. In de parkeerkelder heeft u de beschikking over twee parkeerplaatsen. U bereikt het appartement direct vanuit de lift en komt binnen in uw indrukwekkende entreehal.


SCHAAL: 1:50

28


D6 Verdieping 5

Aantal : 1 Woonoppervlakte : 153 m2 Balkon-/terrasoppervlakte : 18 m2 Bouwnummer : verdieping 5 : 5.18 Raam- en balkonindeling kan per verdieping verschillen

Een woonkamer van 69 m² met buitengewoon veel natuurlijk licht, een groot balkon gelegen op de zonkant en uitzicht op het groen van een parkje. Dit 4-kamerpenthouse biedt alles wat u zich maar kunt wensen. U beschikt over twee grote slaapkamers van 21 m² en 16 m², waarvan de eerste kan worden verbonden met de zeer ruime luxe badkamer met ligbad, toilet en inloopdouche. U heeft de beschikking over een extra hobbykamer, veel bergruimte en twee parkeerplaatsen in de parkeerkelder. Dit appartement is gelegen op de bovenste woonlaag van Koningsschild, waardoor u kunt genieten van een prachtig uitzicht. U bereikt het appartement direct vanuit de lift en komt binnen in uw indrukwekkende entreehal.


29


SCHAAL: 1:50


29


Een keuken om in te leven

In de keuken heerst het aangename thuisgevoel. Het is de plaats in huis waar u leeft en die dan ook gezien mag worden. Bij Van Wanrooij keuken- en badkamerspecialisten in Tiel vertalen we uw persoonlijke smaak en wensen naar een keuken die helemaal bij u past. Van nostalgisch klassiek tot eigentijds design, voorzien van hoogwaardige inbouw­ apparatuur. We weten u aangenaam te verrassen met een binnen uw budget passend concept waarin u zich thuis voelt. Standaard hebben de woningen geen keuken, maar u ontvangt een waardecheque die u kunt besteden bij Van Wanrooij ­badkamer- en keukenspecialisten. Als u hier een keuken ­aanschaft, is het mogelijk om deze vóór de oplevering te ­plaatsen. Dat scheelt een hoop rompslomp en na de oplevering is uw woning snel bewoonbaar. Bijkomend voordeel is dat ook de keuken onder Woningborggarantie valt.


www.vanwanrooij-tiel.nl

30

De badkamer als rustpunt Een badkamer is uw persoonlijke domein in huis. Een plaats waar u even helemaal uzelf kunt zijn. Om ’s ochtends aan­ genaam te ontwaken, of ’s avonds fijn te ontspannen na een intensieve dag. Bij Van Wanrooij keuken- en bad­kamer­ specialisten in Tiel begrijpen we dat als geen ander. We vertalen uw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij u past. Compleet afgewerkt met fraai tegelwerk, sanitair, meubels en accessoires en passend binnen uw budget.

De toilet- en badruimte wordt met hoogwaardige materialen afgewerkt. Zo wordt gebruikgemaakt van hoogwaardig gekwalificeerd sanitair van Villeroy en Boch. In de sanitaire ruimten is tegelwerk voorzien en zijn er voor de tegels volop keuzemogelijkheden. Via opties heeft u de mogelijkheid om zowel de badkamer(s) als toiletruimte geheel naar eigen wens te laten samenstellen en af te laten werken door Van Wanrooij keuken- en badkamerspecialisten.


COLOFON Verkoop Van de Water Makelaardij Bredaseweg 368, 5037 LG Tilburg T. (013) 5 952 952 E. nieuwbouw@vandewatergroep.nl I. www.vandewatergroep.nl AREC Makelaardij Tilburgseweg 104, 5051 AJ Goirle T. (013) 5 300 600 E. makelaardij@arec.nl I. www.arecmakelaardij.nl

Initiatief en ontwikkeling Van Wanrooij – Van Schijndel Bouw- en ontwikkelingsmaatschappij B.V. Geffen

Architect DSA Stedenbouw en Architectuur ‘s-Hertogenbosch

Realisatie Bouwbedrijf van Schijndel Geffen

De inhoud van deze brochure is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen er toch onjuistheden of fouten zijn opgetreden. Daarom kunnen er aan deze brochure geen rechten worden ontleend. Ook de getoonde illustraties, foto’s en plattegronden geven slechts een impressie van het project en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

www.koningsschild.nl


49 appartementen aan het Van Hogendorpplein in Goirle

Nieuwbouwproject Koningsschild in Goirle  

Op het Van Hogendorpplein is Koningsschild ontwikkeld, met daarin 71 koop- en huurappartementen. De woningen zijn gebouwd tot een hoogte van...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you