Verrassend Winkelen in Huizen editie 7 najaar/winter 2018

Page 1

Meer dan 200 leuke artikelen

Shopping Magazine najaar / winter 2018

V Winkelen Verrassend

Bekijk alle info en edities op verrassendwinkelen.nl

Editie 7

in Huizen

magazine in W

Verrrassend Winkelen wordt uitgegeven door Graphic Box Edam, oplage 12.000. Verspreiding Huizen en omstreken, 2018 nr. 7

! en ijz pr

E I L

Een glossy bomvol najaars- en winterfashion die je niet mag missen Inspirerende woonideeĂŤn vind je alleen in dit magazine. Ga shoppen! Leuke prijzen winnen? Je hoeft ons daarvoor alleen maar te volgen via facebook!

Met o.a. Anne Marie, Schipper Wonen, Verdi Shoes, De Koektrommel en nog veel meer winkels!


Expert, ook voor uw.... inbouwapparatuur

vaatwassers koken & bakken koelen & vriezen wassen & drogen

Raadhuisstraat 20, Huizen Telefoon 035 5268813

* gratis inmeten * deskundig advies * montage service

HUIZEN

www.expert.nl

V


Voorwoord

V

Veerkrachtige winkeliers verdienen uw aandacht! Voor u alweer de 7de editie van Verrassend Winkelen in Huizen in een nieuw handzaam formaat. Ondanks de brand in het Hart van Huizen hebben de ondernemers de veerkracht om met elkaar zich weer in een mooi blad voor u te presenteren. Door de lange warme nazomer is voor velen nog niet het moment echt aangebroken om zich te richten op de aankomende winter die uiteindelijk toch ook echt zal komen. Op dat moment zullen we ons weer warmer gaan kleden en het gezellig in huis maken en laat dat nou net zijn waar deze ondernemers alles voor in huis hebben! Wat te denken van een lekker warm vest of een goede winterjas. Of alvast een stralende kerstoutfit? Lekkere comfortabele maar vooral hippe bikers of juist mooie hakken met bijpassende tas? De leukste cadeautjes voor in huis of om je nek of vingers het is teveel om allemaal op te noemen. En na al dat heerlijke eten wat de komende maanden inclusief alle stampotten op ons bordje zal komen te liggen is het zeker ook goed en van belang om weer te gaan bewegen met de fiets al dan niet voorzien van een klein elektrisch hulpje.

C

Kortom, we zijn er voor de 7de keer met elkaar in geslaagd een mooi en verrassend magazine voor u te maken en bij u thuis te bezorgen. Wij hebben er weer van genoten om dit samen met de ondernemers te mogen doen en hopen dat u ook weer aangenaam verrast zal zijn. De ondernemers in uw gemeente heten u graag weer van harte welkom! We wensen u een mooie winter en aangename dagen toe!

Colofon design, vormgeving & media

Concept, vormgeving, fotografie en realisatie: Graphic Box design, vormgeving & media, Edam. Adres: Vijzelstraat 4, 1135 BH Edam. T. 0299-372687 of M. 06-14445184. www.graphicbox.nl of www.verrassendwinkelen.nl Verspreider: Graphic Box. Acquisitie: Gonny Springer Drukwerk: Graphic Box, oplage 12.000 Interesse om in de volgende editie van dit Glossy magazine van Huizen (‘t Gooi) te staan? Bel of mail (info@verrassendwinkelen.nl) ons! “Like” onze facebook.com/verrassendwinkelen of volg ons via twitter.com/winkelenin www.verrassendwinkelen.nl

Gonny Springer Graphic Box Edam

Afbeeldingen, teksten en prijzen kunnen mogelijk afwijken. Deze glossy wordt H-A-H bezorgd in Huizen en omstreken. Losse exemplaren zijn verkrijgbaar bij de deelnemers zolang de voorraad strekt.

3


Winkels in de spotlights an r ba Voo

Ee ml and weg

12

6

eg Melkw 7 8

aat str2 n ve Ha 3 5 4

Kerkstraa t

t straa r e d r Naa

11

1

traat Kerks

Plein 2000

t aa str ge g Lan we en dd Mi

eg lw u H

9

M

10

eg tw n ee

laan den Lin

S

Ce int uu rb aa n

Speciale dagen Huizen 31 oktober Halloween bij Oostermeent

8 december Dorpswandeling Oude Dorp

10 november Dorpswandeling Oude Dorp

14 t/m 22 december Kerstactiviteiten

17 november Intocht Sinterklaas

22 december Kerst/Wintermarkt Oostermeent

23 november t/m 5 december Sinterklaas festiviteiten

4

Samen sta je sterk! De ondernemers die zich presenteren in ons blad hopen u binnenkort in hun zaak te mogen begroeten, ze heten u van harte welkom! Zij beseffen, door samen in deze glossy te gaan staan, dat hun winkel of bedrijf op een unieke manier gepresenteerd wordt. En iedereen die dit blad doorbladert zal dat beamen!


1

Modehuiz by Betty’s

De Koektrommel 10 Wonen en sfeer, Havenstraat 6a, Huizen.

4

Verdi Shoes

Corduroy

Container-verkoop.nl 16 Lifestyle outlet, Ambachtsweg 2, Huizen.

7

Anne Marie

18

Womenswear, Hulweg 2, Huizen.

8

De Fietsenwinkel

20

Race, MTB, Citybikes, E-bikes specialist, Kerkstraat 27, Huizen.

9

The Closet

22

Cadeautjes, Sieraden, Fashion, Lindenlaan 16a, Huizen.

10 De Boedelwagen

24

Gebruikte en nieuwe meubels, Lindenlaan 25, Huizen.

11 Lintri Mode

26

Damesmode, Oude Raadhuisplein 14, Huizen.

12 Rebel Wonen | Slapen

28

De complete woonwinkel, Eemlandweg 15, Huizen.

tip Win leuke prijzen!

14

Dames- en herenfashion, Raadhuisstraat 4, Huizen.

6

12

Damesschoenmode, Oude Raadhuisplein 26, Huizen.

5

8

Damesmode, Voorbaan 29, Huizen.

3

6

Woninginrichting, , Kerkstraat 45, Huizen.

2

Schipper Wonen

Inhoud

30

De spelregels staan op pagina 30.

Doe je ook

mee?

5


S

LEKKER ZITTEN Dan heb je natuurlijk wel een paar lekkere maar vooral ook fraaie kussens nodig, deze van Eijffinger sluiten perfect aan bij de stofferingsmogelijkheden en het behang.

Schipper Wonen

Op alle bece® Zonwering

20% KORTING

6

in de maand november zoals bv. Vouwgordijnen, Horizontale jalouziën, Duo Rolgordijnen.

VOEL JE THUIS Al 51 jaar een begrip in Woninginrichting in Huizen en sinds 3 jaar gevestigd in de prachtig verbouwde typische Huizer boerderij aan de Kerkstraat. Bij Schipper Wonen krijgt u alle als vanouds vanzelfsprekende service die een klein bedrijf u kan bieden zoals, gratis meten, advies aan huis, op afspraak open en al het ophangen, behangen of bevestigen kan op verzoek allemaal voor u verzorgd en geregeld worden. Creëer een woonomgeving die bij u past als een warme jas, pas dan voel je je thuis!

NATUURLIJKE LOOK Houten jaloezieën zijn met hun natuurlijke uitstraling de ideale sfeermaker. Regel zelf nauwkeurig je lichtinval.


Eigenaren: Sjaak en Florien Schipper Website: schipperwonen.nl Adres : Kerkstraat 45, Huizen. Telefoon: 035 5252225. Categorie: Al ruim 51 jaar ervaring in alles wat te maken heeft met woninginrichting. Merken: o.a.stoffen van Eijffinger, Kobe, Chivasso, Toppoint, laminaat en pvc van Quickstep, Meister lamelparket, heel eenvoudig te reinigen tapijten van Belakos Resistanz, Ambiant, Smart Strand en de Luxe Best Wool collectie. Loop eens, geheel vrijblijvend, binnen om de mooie collecties gordijnen, tapijten, harde vloeren behang en zonwering te bekijken en samen van uw huis echt uw thuis te maken!

Openingstijden: Dinsdag t/m Vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur. Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur. Komen deze tijden net niet uit, maak een afspraak! Sjaak en Florien maken graag tijd voor u!

p ...

Volg ons o

SNEL EFFECT Met behang breng je snel sfeer in huis, je interieur een metamorfose geven is zo gepiept!

Op de nieuwe kamerhoge collectie Toppoint gordijnen

15% KORTING Daar moet je wel van profiteren!

7


Nr. 1 INWEAR De casual, chique kleding van Inwear draag je naar je werk, in je vrije tijd en op een fijn feestje. PARELPRACHT Mooi simpel kort vestje van Inwear met parels. 119,95

1

ALTIJD WELKOM Mireille en haar team staan elke dag weer klaar om je te helpen en adviseren. De mooie collectie van een aantal goede merken waarbij zeker Studio Anneloes niet onvermeld mag blijven dragen ertoe bij dat elke vrouw er zeker van kan zijn met een mooie outfit voor welke gelegenheid dan ook weer de deur uitgaat. De koffie staat klaar, dus loop eens naar binnen!

SHOP EENS OP AFSPRAAK Geen tijd om overdag te winkelen? Geen nood, Mireille en haar team bieden de mogelijkheid om na sluitingstijd op afspraak te shoppen.

M

Modehuiz by betty’s 2

8

Nr. 2 STUDIO ANNELOES Inmiddels is Studio Anneloes niet meer weg te denken uit het assortiment van Modehuiz by Betty's. Stijlvol en verrassend zijn steekwoorden die direct van toepassing zijn op de fraaie collectie. De Travel-kwaliteit is enorm comfortabel, heel makkelijk mooi te houden en het kreukt nooit, zelfs niet als het net uit je koffer komt! Kleding die fantastisch zit, past en voelt: dĂĄt is waar Studio Anneloes voor staat.


3

oppen h s k a a r p Op afs et vriendinnen! m KLEDINGSKAST ADVIES Om de juiste combinaties te maken met de kleding in uw kast biedt Modehuiz by Betty’s de mogelijkheid van een op maat kledingkast advies bij u thuis!

Nr. 3 TIF TIFFY Dit nieuwe merk bij Modehuiz by Betty’s staat voor heerlijke truien en vesten om de hele winter in weg te kruipen.

ALTIJD FIJN Mooie tassen van Labelsz. Zwart 149,95 Groen 89,95 Losse ster 9,95

Eigenaressen: Mireille en Betty Website: modehuizbybettys.nl Adres / telefoon: Voorbaan 29, Huizen. Telefoon 035 5267765. Merken: o.a. Studio Anneloes, Part Two, In Wear, Helena Hart, Nickjean, Mooi, Tif Tiffy, Dividere, Knits to wear, Susskind, iZen, Zizo, Maicazz, Juffrouw Jansen en by Betty’s. Beenmode: Boonie Doon, Kunert en Falke. Correctie ondermode: No-Mi. Accessoires: Labelsz, Napsoe, Black Colour. Categorie: Waar moeder en dochter samen kunnen shoppen voor hippe stijlvolle kleding. Openingstijden: Maandag van 13:00 tot 18:00 uur. Dinsdag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur.

p ...

Volg ons o SPORTIEF Maak je outfit af met deze te gekke sneakers van PostXchange. 99,95

Nr. 4 PART TWO Mode voor de zelfbewuste vrouw, de collectie staat voor goede kwaliteit, comfortabele pasvorm en frisse designs. MOOI SETJE Mooie opengewerkte trui van Part Two. Trui 79,95 Sjaal 9,95

4

9


EYECATCHER Fraaie zijden bloemen in mooie najaarstinten staan geschikt in een stoere vaas. Je kunt losse bloemen kiezen of een heel boeket!

D

“HUIS” DIEREN Vele dieren van metaal zoals o.a. deze kat en vogel vanaf 5,50

wonen & sfeer

De Koektrommel

10

INSPIRERENDE WINKEL Inmiddels zwaait Daan alweer bijna 1 jaar de scepter in de sfeervolle winkel De Koektrommel. Op geheel eigen wijze geeft zij daar vorm aan de eigenlijk wel bekende formule van sfeervolle meubels in combinatie met de vele woonaccessoires, verlichting en leuke cadeaus. Of je nu op zoek bent naar de juiste stoelen om heerlijk lang te kunnen tafelen, een lekkere bank om elke avond in weg te kruipen of een leuk cadeau; je slaagt geheid! Vanzelfsprekend kun je ook terecht voor een cadeaubon zodat de ontvanger hiervan lekker zelf mag gaan kiezen!

ROBUUSTE VERSCHIJNING Een kloeke aardwerk vaas met leuke plant doet het goed op elke tuintafel.

STOER LICHTJE Windlicht van Puur Wonen by Sophie in dik glas met bubbels van bladgoud voorzien van een smeedijzeren haak voor een kaars in diverse maten.


Eigenaresse: Daan Meurs Website: koektrommel.nl (tevens webshop) Adres / telefoon: Havenstraat 6a, Huizen. Telefoon 035 5420699. info@koektrommel.nl Categorie: Winkel met een fraaie mix aan bijzondere meubelen, woonaccessoires en leuke cadeaus. Er is altijd wel een leuk cadeautje te vinden in De Koektrommel. Merken: o.a. Aura Peeperkorn, Frezoli Lighting, Soho Company, Olav Home, Romo Fabrics, Hoffz, Artisan, Nature Deco, Color Green en Puur Wonen by Sophie.

STYLING IDEETJES De leukste items om sfeervolle styling items mee te combineren zoals dit blad met belletje en houten klos. vanaf 2,50

Openingstijden: Woensdag t/m vrijdag van 11:00 tot 17:30 uur. Zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur.

p ...

Volg ons o

NIET VOOR DE POES Fraaie houten vogels in diverse vormen vanaf 45,-

De Koektrommel wonen & sfeer

11


verdishoes

EN BEGRIP IN HUIZEN Schoenenzaak Verdi Shoes aan het Oude Raadhuisplein is al jaren een begrip in Huizen als het gaat over damesschoenen.

AMMAN

V

Door de specialisatie in damesschoenen is er een collectie ontstaan die uit louter gerenommeerde merken bestaat. Door het bezoeken van internationale beurzen in DĂźsseldorf, Brussel en Milaan wordt er steeds een nieuwe en wisselende collectie samengesteld.

Verdi Shoes

Tasje VALENTINO Schoenen POLLINI

VERDI SHOES

12


Laarsjes POLLINI Schoenen PAUL GREEN

Schoen PAUL GREEN

VERDI SHOES Naast het actief bezig zijn om een zo uitgebreid mogelijk aanbod samen te stellen houdt men zich ook bezig met het maken van eigen kleurcombinaties wat zich vertaald in het eigen merk “Verdi Shoes�. Inmiddels is er ook een uitgebreide tassencollectie, passend bij schoenen of laarzen. De gehele collectie kunt u zien in de winkel.

VERDI SHOES

U bent van harte welkom.

Eigenaresse: Insa Bokhorst Website: verdishoes.nl Adres / telefoon: Oude Raadhuisplein 16, Huizen. Telefoon 035 5269454. Categorie: Een zeer uitgebreide collectie schoenen en laarzen met eigen kleurcombinaties, en daarnaast bijpassende tassen. Merken: o.a. Amman,Verdi, Nalini, Lilian, Paul Green, Kennel en Schmenger, Peter Kaiser, Zaro, Sendra, Via Vai, Manas, Rapisardi, Voile Blanche, Gant, Donna Carolina, Unisa, Pertini. Openingstijden: Maandag van 13:00 tot 18:00 uur. Dinsdag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00 uur. Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

13


DENIM Voor dames en heren zijn er veel verschillende merken, wassingen en modellen. Voor dames is er al een mooie jeans vanaf 39,95! Er is alle kennis in huis om de juiste jeans voor je te vinden.

C

400m2 denim, fashion

Corduroy

EEN STOER STATEMENT De stoere armbanden van Pig & Hen in veel kleuren zijn altijd goed, leuk als cadeau!

FABIENNE CHAPOT Stoer en toch vrouwelijk, fijne schoenen die makkelijk te combineren zijn.

14

Corduroy is inmiddels al weer ruim 7 jaar een begrip in Huizen waarbij het oude monumentale pand aan de binnenzijde diverse veranderingen heeft ondergaan om onderdak te kunnen bieden aan een mix van bekende en minder bekende merken in alle prijsklassen.

HOEZO KOUD? Heerlijk zachte en warme shawl van Circle of Trust.

De herenafdeling is overzichtelijk ingericht met stijlvolle kleding voor werk of een feest. Ben je op zoek naar meer casual dan ben je hier ook aan het juiste adres; door het ruime aanbod van merken is er voor iedereen een goed passende jeans te vinden. Voor de dames is er op de vide zelfs de mogelijkheid voor een avond private shopping met een groep vriendinnen. Van jeans en casual tot de juiste feest- en uitgaans outfits kun je bij Corduroy terecht.


& more LEKKER WARM Leren handschoenen van Goosecraft en een lekkere unisex muts van Anerkjendt.

ORELIA Er is een ruim assortiment sieraden van Orelia waarmee je je outfit kunt afstylen maar die natuurlijk ook erg leuk zijn om cadeau te doen.

Eigenaren: Alex en Ingrid Vugteveen Website: corduroy-online.nl Adres / telefoon: Kerkstraat 3, Huizen. Telefoon 035 5237351. Categorie: Op 400m2 fashion, schoenen en accessoires van de bekende merken in alle prijsklassen voor vrouwen en mannen. Merken: Women o.a.: Aaiko, Denham, Lofty Manner, Levi’s, Loïs, Lolly’s Laundry, Loavies, Maison Scotch, Modstrom, Catwalk Junkie, Replay, Vila, ltb, Circle of trust, American Vintage, Another Label, MbyM, Fabienne Chapot. Men o.a.: Antony Morato, Scotch & Soda, Anerkjendt, Dstrezzed, Replay, Butcher of Blue, Denham, Clean Cut Copenhagen, Plaîn, Kronstadt, Levi’s. Schoenen: Goosecraft, Catarina Martens, Ca’shott, Timberland, Garment Project en Fabienne Chapot. Accessoires: Anna + Nina, Orelia, Legend, Pig & Hen, Elvy bags. Openingstijden: Maandag van 13:00 tot 18:00 uur. Dinsdag t/m donderdag van 9:30 tot 18:00 uur. Vrijdag van 9:30 tot 21:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur.

p ...

Volg ons o

15


EYE CATCHERS! Vlinderstoel in bruin of leverkleurig leer, normale prijs 299,- nu 199,-*

MAA*N

D A CT NOVEM IE BE R

TASSENWAND! Je zal maar gek zijn op tassen. Bij Containerverkoop.nl hangt een hele tassenwand voor u met een enorme collectie unieke “vintage� tassen, er hangt er altijd wel eentje voor u bij. Vanaf 29,-

C

Binnenstappend bij Container-verkoop.nl is de enorme hoeveelheid meubels, kasten en accessoires het eerste wat je ziet. De in bijzondere sfeerhoekjes opgezette winkel met daarnaast ruime tafels vol accessoires biedt een keur aan buffetkasten, zitmeubels, woonaccessoires, eettafels en stoelen en ga zo maar door. De meeste artikelen zijn bijna allemaal direct uit voorraad leverbaar, dus direct lekker thuis aan de slag! Profiteer deze maand van de eetkamerstoelenactie, 6 halen is 5 betalen!

Container-verkoop.nl Eigenaar: Thomas van Meurs Website: Container-verkoop.nl Adres/ telefoon: Ambachtsweg 2, Huizen, T. 035 5234428 en Huizerweg 23, Bussum, T. 035 8200966. Categorie: De lifestyle outlet van het Gooi met wekelijks wisselende partijen meubels, verlichting en accessoires. Merken: o.a. Apple Bee, 4Seasons Outdoor, Castle Line, PTMD, Richmond, Riverdale en Eichholtz. Openingstijden: Op maandag van 13:00 t/m 18:00 (beide vestigingen). Dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur (alleen Huizen). Dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur (alleen Bussum). Zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur (beide vestigingen).

p ...

16

Volg ons o

MAA*N

D A CT NOVEM IE BE R

1


MAA*N

D A CT NOVEM IE BE R

6 halen = 5 betalen

MAA*N

D A CT NOVEM IE BE

NEEM PLAATS Eetkamerstoel, direct uit voorraad leverbaar, in de kleur cognac, taupe en antraciet, normale prijs 179,- nu 99,-*

ONVERWOESTBAAR Hoekbank, direct uit voorraad leverbaar, in diverse kleuren, normale prijs 2499,nu 1499,-*

MAA*N

D A CT NOVEM IE BE R

R

6 halen = 5 betalen

MAA*N

D A CT NOVEM IE BE R

6 halen = 5 betalen

COMFORTABEL Eetkamerstoel, direct uit voorraad leverbaar, in de kleur olijf, cognac en antraciet, normale prijs 149,- nu 69,-*

DESIGN Eetkamerstoel, direct uit voorraad leverbaar, in olijf, cognac en antraciet, normale prijs 199,- nu 99,-*

Met de winkels in Huizen en Bussum biedt Containerverkoop.nl haar klanten een riante belevenis in het woonsegment, ga ook eens kijken! MAA*N

D A CT NOVEM IE BE R

Nr. 1 HANDIG SETJE Salontafelset Mango hout ook in 2 en 3 stuks set, normale prijs 399,- nu 249,-*

e outlet l y t s e f i l e D i van 't Goo

DE RONDE TAFEL Eettafel rond 130 cm normale prijs 799,- nu 599,-* Eettafel rond 150 cm normale prijs 999,- nu 699,-*

*Aanbiedingen op deze pagina gelden alleen tijdens de MAAND ACTIE NOVEMBER

17


Nr. 1 CAROLINE BISS Prachtige mode voor de hedendaagse en zelfverzekerde vrouw. De collectie is eenvoudig gracieus, gecombineerd met subtiele kleuren en unieke materialen.

A 1

FINAL TOUCH De fraaie sieraden van Mi Moneda en Pimps & Pearls worden door AnneMarie tot unieke stukken gecombineerd en verfraaien elke outfit! Ook in de collectie fraaie oorbellen om het geheel af te stylen.

Anne Marie VOOR ADVIES OP MAAT In het hartje van Huizen vindt u Anne Marie womenswear. Sinds 2010 een begrip als het gaat om stylen voor elke gelegenheid. Niet voor niets zijn elegant, eigenzinnig en vrouwelijk haar uitgangspunten. Door kennis en specialisatie komt men als vanzelf iedere keer tot de perfecte outfit. Bij Anne Marie slaagt u altijd!

Elegant -

elijk

Vrouw g i n n i z Eigen

3

FIT IS EVERYTHING Voor elke vrouw een passende jeans dankzij de Curves 360 by NYDJ.

18


2

Nr. 2 GUSTAV Kleding voor vrouwen met aandacht voor detail, ontwerp en pasvorm. Door de combinatie van materialen en kleuren is elk stuk vrouwelijk casual. UNDERWEAR Mooie kleding vraagt om de juiste lingerie, bij AnneMarie vindt u deze!

Eigenaresse: Anne Marie Website: www.annemariewomenswear.nl Adres / telefoon: Hulweg 2, Huizen. Telefoon 035 5237974. Merken: Alchemist, Arma Leder, Ana Alcazar, Caroline Biss, Etoile du Monde, Gustav, Indies, Leo & Ugo, Mi Moneda, Maidenform, MarcMarcs, NYDJ, Only M, Perlu By Eve , Pimps & Pearls, Reset, Trasparenze, Transmission, Tessa Koops, Valentino. Categorie: Anne Marie Womenswear is gespecialiseerd in het stylen voor elke gelegenheid. Naast stijlvolle vrouwelijke mode, vindt u hier ook prachtige sieraden van Mi Moneda en Pimps & Pearls. Openingstijden: Maandag gesloten. Dinsdag t/m vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur. Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Vrijdagavond zijn wij alleen geopend op afspraak.

p ...

Volg ons o

STATEMENT Bijzondere tas van Valentino, strak vormgegeven.

Nr. 3 ALCHEMIST Wear what you stand for; duurzame mode met een minimalistisch maar toch ook een romantisch silhouet.

19


erk Naar je w tuur of op avoen-Bike! met de IT’S YOU, ONLY FASTER De Specialized Turbo Vado 5.0 met volledig geïntegreerde Turbo 1.2 S motor maakt de Vado tot de snelste en meest comfortabele stadsfiets waar je ooit op hebt gereden. Onze Rx Street Tune zet het vermogen van de krachtige motor om in soepele, stille en trillingsvrije trapondersteuning. Hoe meer kracht jij levert, hoe meer ondersteuning je van de motor krijgt. 4199,-

D

De

VOOR ALLE FIETSERS In de winkel kunt u terecht voor alles wat met fietsen te maken heeft: van alleen het oppompen van de banden tot het samen uitzoeken van een nieuwe droomfiets. Vanaf de kleinste loopfietsjes tot de snelste racefietsen. De Fietsenwinkel Huizen is er voor alle fietsers met het uitgebreide assortiment en persoonlijke service.

20

STIL EN KRACHTIG: NET ECHT De Tacx NEO Smart, de meest revolutionaire fietstrainer van Tacx met een natuurgetrouwe weerstand. Krachtig, intelligent én stil: de trainer heeft het allemaal in huis. Haal je achterwiel uit je fiets, zet je frame op de Tacx NEO Smart en gáán!


WILIER CENTO10 NDR De Cento10 NDR is het nieuwe ‘endurance-model’ van Wilier. Met een aangepast geometrie, een elastromeer demper en de mogelijkheid tot montage van 32 mm bandbreedte.

4750,-

Fietsenwinkel

SAFETY FIRST De BBB Taurus helm is de perfecte helm voor in het bos en op de weg. Dankzij de in-mold-schaalconstructie is deze helm extra veilig.

Eigenaar: Eric van Cleef Website: www.defietsenwinkelhuizen.nl Adres / telefoon: Kerkstraat 27, Huizen. Telefoon 035 5237048. Categorie: De Fietsenwinkel is dé winkel waar je moet zijn voor de mooiste fietsen en deskundig advies. Race-, mtb en stadsfietsen, het is er allemaal inclusief eigen werkplaats voor vakkundige reparatie en onderhoud. Merken: o.a. Specialized, S-Works, Wilier, Colnago, Cube, Koga, Gazelle, Cortina, Assos. Openingstijden: Maandag van 10:00 tot 18:00 uur. Dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur. Zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

p ...

Volg ons o

85,-

ZIT PRIMA De Castelli Premio fietsbroek is voor hele lange fietstochten waarbij je zadelpijn wilt voorkomen en het beste van het beste wilt van Castelli. 159,95

21


TASJE ERBIJ Fraai leren tassen van Depeche in diverse uitvoeringen en formaten. NEEM EENS EEN KIJKJE! The Closet staat voor shoppen in boutique sfeer waarbij persoonlijke aandacht en advies natuurlijk niet ontbreken. Kom je alleen maar even kijken is dat natuurlijk ook prima. Mooie sieraden, leuke cadeau ideetjes en bijzondere fashion en hangt en staat allemaal overzichtelijk opgesteld in de fraaie winkel. Stap ook eens naar binnen!

T

The Closet THE CLOSET BESTAAT 1 JAAR, DAAROM IS HET FEEST Overdag lekkere koffie & thee met een taartje en vanaf 16:00 tot 19:00 uur een drankje met borrelhapje. Donderdag 1 november 10% korting op de gehele collectie!* Nr. 1 GOLD BANDITS 18k gouden bedels op satijnen koordjes.

1

EYE CANDY Het centrum van de winkel wordt gevormd door de stoere tafel vol met sieraden, van oorbellen tot sierlijke kettinkjes, horloges en fraaie oorbellen. In zilver en goud verguld.

OPVALLEND Er is een fraaie collectie oorbellen van Melz, die fleuren elke outfit op!

22

HUISPARFUM Een heerlijk huisparfum van Republic of Fragrance.


2 Nr. 2 Heerlijk warme jassen van Blauer in zwart en blauw.

Eigenaressen: Betty en Natasja Sneekes Adres / telefoon: Lindenlaan 16a, Huizen. T. 06 51315312. Categorie: Cadeautjes, sieraden en prachtige kleding voor elke beurs.

CADEAU-IDEETJES Smakelijke, gezellige cadeaus waarmee je iemand altijd wel verrast! Mooi vormgegeven verpakkingen met bijvoorbeeld soep, gin of een gezellige avond met de kletspot!

*1 november 10% korting op alles!

BIJZONDERE SET Prachtige broek en trui van Pieszak en leren kraagje van Ibana.

Merken: o.a. Dea Kudibal, Pieszak, Soluzione, Blaumax, Derhy, D’Etoiles CasiopÊ, Ibana, Transfer, Minus, Rinascimento, Be Pure, Solito Antwerp en Officina delle Essenze. Sieraden: Zag sieraden, ViVa, Gold Bandits, Melz en Miab. Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur. Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

p ...

Volg ons o

UNIEK Prachtige blazer van Dea Kudibal in grafische bloemenprint met fijne broche.

23


de boedelwagen - 2014 -

- huizen -

huisraad en deco

De Boedelwagen is inmiddels alweer 4,5 jaar een begrip in Huizen. Een fijn adres om even binnen te lopen als je op zoek bent naar een leuk cadeau of juist een wat groter stuk als een kast of tafel.

Nr. 1 STOER Stoere naturel teakhout buffetkast 4-deurs.

495,PRONKSTUK Prachtige oud grenen linnenkast in licht pletrol. 295,-

D

De Boedelwagen Door de uitgebreide keuze en de snelle doorstroom van het assortiment loont het echt de moeite regelmatig even rond te neuzen. Zo kom je dan soms oog in oog te staan met de mooiste vondsten! Loop gewoon maar eens even naar binnen!

GLASWERK Glazen pot kan als vaasje of windlicht.

7,50

2

24

Nr. 2 OPRUIMER Prachtige grijze geleefde boekenkast. 175,-

BIJZONDER Glazen vazen in groen vanaf 9,95


1

ten

ZO LIEF Sneeuw tafereel jongen of meisje per stuk vanaf 6,95

Eigenaren: Chris en Sylvia Spilt Website: deboedelwagen.nl Adres / telefoon: Lindenlaan 25, Huizen. Telefoon 035-5448533. HOE HET KLOKJE THUIS TIKT Mooie staande vintage klok. 29,95

Categorie: Gebruikte en nieuwe meubels en decoratie artikelen. Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00 uur. Zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

p ...

Volg ons o CATCH A FALLING STAR Lieve kerststal brengt direct de juiste kerst sfeer in huis. 24,95

LET IT SNOW Fraaie schaal met diverse kerstdecoraties. Rendier 4,95 Windlichten vanaf 4,95 Schaal 16,95

Nr. 3 ANTIEK Schitterende antiek witte buffetkast.

3

449,-

25


1

MOOIE TAILLE Vrouwelijke riem in leer met studs en strik aan voorzijde van Sandwich. 49,95

L

ers om Niks leuuktfit te een o n passen! gaa

Lintri Mode

Lintri Mode aan het Oude Raadhuisplein is al jaren een begrip in Huizen als modezaak voor dames die zich graag stijlvol kleden. Marry en haar team nemen uitgebreid de tijd om u desgewenst van hulp en advies te voorzien, zodat u zeker weet dat uw nieuwe outfit passend en compleet is. De winkel heeft een collectie mode die mooi op elkaar is afgestemd waardoor leuke combinaties te maken zijn, maar ook voor een warme jas of juist een leuke accessoire kunt u bij Lintri Mode terecht.

2

SIERLIJK Bijzondere ketting in grove schakels maakt net het verschil. 21,95

26

Nr. 2 ROBERTO SARTO Een juiste mix van kwaliteit, prijs, pasvorm en actualiteit vormt bij Roberto Sarto het uitgangspunt. De collectie bestaat uit comfortabele, stijlvolle damesmode, met zowel een vrouwelijke als sportieve styling. Roberto Sarto, voor de vrouw die altijd verzorgd ĂŠn eigentijds gekleed wil gaan.


Eigenaresse: Marry Bakker Adres / telefoon: Oude Raadhuisplein 14, Huizen. Telefoon 035 5251400. Website: lintrimode.nl

Nr. 1 ANOTHER WOMAN De collectie kenmerkt zich als casual chic met de focus op comfortabele mode. Draagcomfort en pasvorm zijn belangrijk, net als kwaliteit en een mooie afwerking. Another Woman, mode voor de energieke en zelfverzekerde vrouw, voor ieder moment van de dag: Look good, feel good!

Categorie: Damesmodezaak voor de modische trendvolgende vrouw. Merken: o.a. Gerry Weber, Taifun, Poools, Roberto Sarto, Another Woman, Zerres, Gardeur, Dolce Vita, Fransa, Comma, Pause CafĂŠ, Olsen, Sandwich. Openingstijden: Maandag van 13:00 tot 17:30 uur. Dinsdag t/m vrijdag 9:30 tot 17:30 uur. Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur.

p ...

Volg ons o Nr. 3 POOOLS Vrouwelijk en stoer is de essentie van het Nederlandse label Poools. Deze mix wordt vertaald in design, draagcomfort, kwaliteit en pasvorm. Poools wordt gedragen door vrouwen van alle leeftijden die zelfverzekerd en eigenzinnig zijn met een eigen stijl.

3

KLEURIG ACCENT Lekker zachte col in teddystof van Beaumont. 49,95

27


AAN TAFEL! Eetkamertafel BP Seven, 220x100 cm, in meerdere uitvoeringen leverbaar, in eiken vanaf 2248,Eetkamerstoel BP Kiko, met of zonder armleuning, in meerdere uitvoeringen leverbaar, vanaf 291,- per stuk

R

Als eigentijdse woonwinkel biedt Rebel Wonen | Slapen je een actuele collectie meubelen, slaap(kamer)oplossingen en woningtextiel. Jan en Liesbeth Rebel zijn de vierde generatie van het familiebedrijf Rebel Wonen | Slapen dat al sinds 1919 bestaat. De laatste jaren hebben zij het roer omgegooid naar een complete & moderne collectie met merken als Bert Plantagie en Pode. Kom, kijk, kies en koop de mooiste items voor jouw huis bij Rebel Wonen | Slapen!

Rebel Wonen Slapen

28


1 Nr. 1 PODE Verrassend, fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar. Een complete lifestylecollectie, waarmee je je hele woonkamer kunt inrichten.

Prachtige woonsferen ontdek je bij Rebel Wonen | Slapen

RELAXEN Fauteuil, leverbaar in meerdere kleuren stof of leer, vanaf

889,RUIME ZIT 4-zitsbank Nordin, leverbaar in stof en leer, meerdere afmetingen mogelijk, in luxe leer, vanaf 2695,-

FRAAIE BIJZETTER Bijzettafel Moca, leverbaar in twee afmetingen, in diverse kleuren leverbaar, vanaf 230,-

LANG UIT Relaxfauteuil met kantelmechanisme, in stof en/of leer vanaf 1498,excl. voetenbank.

Eigenaar: Jan Rebel en Liesbeth Rebel Website: www.rebelwonen.nl Adres / telefoon: Eemlandweg 15, Huizen. Telefoon 035-5253421. Categorie: Rebel Wonen | Slapen is een complete woonwinkel met moderne meubelen, een slaapafdeling en alles voor vloer & raam. Merken: o.a. Auping, Bert Plantagie, Dyyk, Interstar, Pode, Cloak, Desso, Novilon, De Ploeg meubelstoffen, BNI behang. Openingstijden: Maandag gesloten, dinsdag t/m vrijdag van 9.00 – 18.00 uur, vrijdag koopavond van 19.00 – 21.00 uur en zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. Volg ons op Facebook en Pinterest.

p ...

Volg ons o

29


Prijzen winnen op facebook met Verrassend Winkelen? 1 Ga naar onze facebookpagina www.facebook.com/verrassendwinkelen “like en deel” onze pagina. 2 De antwoorden van de FACEBOOK prijsvragen staan in dit blad dus bewaar deze glossy! 3 Op onze Facebookpagina geven we 2 of 3 prijzen weg. Deze prijzen zetten we erop tussen 27 oktober en 31 december dus bewaar dit magazine goed.

“Like” us now

Shopping Magazine voorjaar/ zomer 2012

Verrassend

in Edam-Volendam

Bekijk alle info en edities op www.verrassendwinkelen.nl

Verrrassend Winkelen wordt uitgegeven door Graphic Box Edam, oplage 10.000. Verspreiding Edam-Volendam en omstreken, 2012 nr. 4

Wat moet je daarvoor doen?

Meer dan 300 leuke artikelen

VWinkelen magazine

Doe mee en maak kans op één van de leuke prijzen die we op Facebook zullen gaan weggeven.

W D M

Win 250 euro van Verrassend Winkelen Kijk op pagina 50 Divers winkelplezier Met nieuwe deelnemers uit Volendam en Edam Mooi geëtaleerd Leuke, bijzondere en verrassende winkels

Met o.a. Hotel Volendam, Slijterij de Stient, Markee, 747 en nog veel meer winkels!

Ook in de volgende editie staan? Dat kan natuurlijk. Meld je alvast aan voor de volgende uitgave van de glossy zodat je zeker weet dat je er een plekje in zult hebben. Aanmelden kan via info@verrassendwinkelen.nl

Groenewoud Bed & Bad mode biedt naast een goede service en een ruime ervaring in bed & bad mode natuurlijk de laatste trends tegen altijd scherpe prijzen. Goed advies is het begin voor een goede nachtrust.

OPENINGSTIJDEN maandag 13:00 tot 18:00 di.t/m vrijdag 10:00 tot 18:00 zaterdag van 9:30 tot 17:00

Groenewoud Bed & Badmode, Achterbaan 16, Huizen. T 035 5239584


Twee Top Wijnen

Zeer hoge kwaliteit Sauvignon en Garignan voor slechts â‚Ź 7,50! Bestel online of kom langs in een van onze winkels in Huizen of Baarn.

www.wijnadvies.nl Havenstraat 30, Huizen. Telefoon 035 8889595.


30 DAGEN VOOR PROB CURV EER ES N €30,U