De glossy VerrassendWinkelen in Purmerend nr3 2019

Page 1

Meer dan 250 leuke artikelen

Shopping Magazine voorjaar 2019

V Winkelen Verrassend

Bekijk alle info en edities op verrassendwinkelen.nl

Editie 3

in Purmerend

magazine in W

Verrrassend Winkelen wordt uitgegeven door Graphic Box Edam, oplage 15.000. Verspreiding Purmerend, 2019 nr. 3

! en ijz pr

D I V

De leukste glossy van Purmerend met winkels die echt gezien willen worden

Inspiratie voor voorjaars- en zomerfashion die je niet wilt missen Volg Verrassend Winkelen via Facebook en maak kans op leuke prijzen

Met o.a. InStyle, De Babyboetiek, Deitmers Select, Berghroos en nog veel meer winkels!


M O N É L E D E R WA R E N

Reisbagage Dames- Herentassen Schooltassen Portemonnee’s! Moné Lederwaren | Hoogstraat 7H | 1441 BA Purmerend | Telefoon 0299-424088

L


Voorwoord

L

De binnenstad van Purmerend straalt weer! Wat is er in de afgelopen jaren veel gebeurd in de binnenstad van Purmerend! Waar tijdens de crisis veel panden leeg kwamen te staan is nu door verhuizingen en nieuwe winkels weer een positief beeld ontstaan. Ondernemers hebben het aangedurfd een winkel in de binnenstad te openen en gebleken is dat het publiek dit zeer op prijs stelt. Recent hebben zelfs 2 ondernemers de kans aangegrepen een 2e vestiging in de binnenstad te openen, dat getuigt van lef en vertrouwen! De binnenstad van Purmerend wordt door dit alles weer als volwaardige winkelstad gezien. Het enthousiasme van de ondernemers die hun winkel wilden laten zien in deze glossy was voor mij als maker van dit blad erg mooi om te ervaren, want wat een pareltjes van winkels heb ik mogen fotograferen. Leuk om te zien dat er een groot en gevarieerd aanbod is bijvoorbeeld op het gebied van mannenmode, dat kom je niet vaak tegen. Maar natuurlijk ook de prachtige damesmodezaken waar je jezelf geheel in eigen stijl en smaak in het nieuw kunt steken! Lieve échte babykleertjes, heel veel inspiratie voor je interieur en vloeren, een fris lente kapsel, een kekke bril of een mooi sieraad. Een kleurrijk bloemwerk of de nieuwste badmode en lingerie, het is er allemaal!

C

Ga lekker het centrum in en geniet van het prachtige aanbod in de stad. De winkeliers heten je graag van harte welkom! Laat u verrassen en geniet van al het moois dat Purmerend te bieden heeft! Ik wens u een heerlijk voorjaar en een fijne zomer toe!

Colofon design, vormgeving & media

Concept, vormgeving, fotografie en realisatie: Graphic Box design, vormgeving & media, Edam. Adres: Vijzelstraat 4, 1135 BH Edam. T. 0299-372687 of M. 06-14445184. www.graphicbox.nl of www.verrassendwinkelen.nl Verspreider: Graphic Box. Acquisitie: Gonny Springer en Yvonne Lokhoff Drukwerk: Graphic Box, oplage 15.000 in geselecteerde postcodegebieden. Interesse om in de volgende editie van dit Glossy magazine van Purmerend te staan? Bel of mail (info@verrassendwinkelen.nl) ons! “Like” onze facebook.com/verrassendwinkelen of volg ons via twitter.com/winkelenin www.verrassendwinkelen.nl

Gonny Springer Graphic Box Edam

Afbeeldingen, teksten en prijzen kunnen mogelijk afwijken. Deze glossy wordt H-A-H bezorgd in Purmerend in een geselecteerd postcodegebied. Losse exemplaren zijn verkrijgbaar bij de deelnemers zolang de voorraad strekt.

3


pt eS in

ge lg ra ch t

Winkels in de spotlights

at tra lks Ko

traa t

18 at

bb

stra

ste

Zu id

Wil le

ers

tee g

eg

12

Du

ert

ool

str aa t og Ho

10 mE gg

Sch

ele

13

7

We es

Ge

g

14

de

rst ee

Kaa

11

eds

lve

sm ark

2 Bre

aat

Ho

raa t

n

jk di er ht Ac

4

17

laa

se

n or

kst

t

1

Ker

Buu

rt

mp

te Wh e

re

Ka

3

Wa ag ple in

9

re he eW pt

ijk

6

al rw

jed

15

m de Ge

Pad

8 ee W

Pe pe rs

tra at

Ge de m

16

hu

isst eeg

Ko

em

ark

t

Koe

ma

4

in

Looiersple

Ko

Pla nts o

en

str aat

Pla nts oe

at

rkt

ng rac ht

uw stra

est

Nie

Ko

S

raa t

5

ark

Winkelcentrum Willem Eggert

em

uw str aa t

t

Nie

Speciale dagen Purmerend Nie

uw str aat

22 april Braderie op Koemarkt 26 april Koningsnacht 27 april Koningsdag 28 april Koopzondag 5 mei Bevrijdingsdag 5 mei Bevrijdingspop 10 tot 19 mei Voorjaarskermis 11 mei Moederdagmarkt

26 mei Heilige Koemarkt 26 mei Koopzondag 30 mei Matsmarkt 2 juni Poortersfeesten 7 juni Luilak Festival 9 juni Braderie Koemarkt 14 tot 16 juni FoodFest

Samen sta je sterk! De ondernemers die zich presenteren in ons blad hopen u binnenkort in hun zaak te mogen begroeten, ze heten u van harte welkom! Zij beseffen, door samen in deze glossy te gaan staan, dat hun winkel of bedrijf op een unieke manier gepresenteerd wordt. En iedereen die dit blad doorbladert zal dat beamen!


1

2 3 4 5

10

Bram Mannenmode

12

Maddox Jeans Eggert winkelecentrum 14 Mannenmode, Willem Eggertstraat 71, Purmerend

6

Joost Laan Woonstudio

16

Blinckers Jewels & Watches

18

Berghroos Bloembinders

20

Koopman Optiek

22

Interieurwinkel Weerwal 21-22, Purmerend

7

Sieraden en horloges, Willem Eggertstraat 5a, Purmerend

8

Bloemwerk, Wormerplein 115/116, Purmerend

9

Deitmers Select

Mannenmode, Kaasmarkt 7, Purmerend.

Pu rm

8

Mannenmode, Peperstraat 42, Purmerend

Maddox De Waag

Opticiens en optometristen, Kaasmarkt 1, Purmerend

10 De Babyboetiek

24

11 InStyle Women’s Fashion

26

12 Hellenberg Woninginrichting

28

13 Jan Mantel

30

Baby- en kinderkleding, Breedstraat 24, Purmerend Veelzijdige damesmode, Breedstraat 29, Purmerend Wonen, Achterdijk 12 Dubbele en Buurt 13 Purmerend Haarmode, Dubbele Buurt 6, Purmerend.

ers

te

Inhoud

Exclusieve kleding voor mannen, Kaasmarkt 16, Purmerend

6

Damesmode van bijzondere merken, Waagplein 28, Purmerend

InStyle... Vogue

14en wThe eg Athlete’s Foot

32

Sportschoenen-vrijetijdskleding, Breedstraat 14, Purmerend

15 Scheltinga 34 Wonen & Projecten, Peperstraat 11-15 Purmerend

16 M&N Bodyfashion

36

17 Ten Dam Vloeren

38

Lingerie, badmode, nachtmode, Peperstraat 20, Purmerend Vloeren en karpetten, Kwadijkerkoogweg 21, Purmerend

18 Blossom 40 Fashion & Lifestyle, Breedstraat 35, Purmerend

tip Win leuke prijzen!

De spelregels staan op pagina 42

Doe je ook

42

mee?

5


I

KLEIN MAASTRICHT Samen met de onlangs geopende Herenmodezaak Maddox vormt de nieuw geopende zaak InStyle… Vogue in de sfeervolle setting aan het Waagplein bijna een stukje klein Maastricht. De fraaie panden vormen een bijzonder decor waarbij de luxe zaak van InStyle…Vogue een prachtige aanvulling is.

InStyle... Vogue

NEVER ENOUGH SHOES Fijne hakken kan je nooit genoeg hebben, deze zijn allemaal van Noë.

De mooi ingerichte winkel biedt onderdak aan een aantal zeer mooie vrouwenmerken waar je vanzelf een luxueus gevoel bij krijgt. De dames die InStyle…Women’s Fashion al kenden weten inmiddels de weg naar Vogue ook goed te vinden, temeer daar de winkel een aanvulling is op de andere zaak. Het gebeurt dan ook niet zelden dat Saar met een klant van de ene naar de andere winkel loopt om die ene perfect passende top bij die fijne nieuwe broek even te tonen. Kortom een aanvulling op het aanbod in damesmode die zeer gewaardeerd zal worden al is het alleen maar om de mooie winkel!

CAMBIO Gespecialiseerd in broeken en jeans met een perfecte pasvorm. Met de innovatieve materialen en designs is het een toonaangevend merk voor modebewuste vrouwen.

6


Eigenaresse: Saar van Kampen Facebook: InStyle Vogue Adres / telefoon: Waagplein 28, Purmerend. Telefoon 06 26783182.

BIJZONDER Van Sissel Edelbo zijn er naast de jurken en kimono’s ook prachtige shawls in fraaie kleuren.

SISSEL EDELBO Een merk dat inspireert. Kimono’s, caftans, rokken gemaakt van vintage saris uit India.

Merken: o.a. Sissel Edelbo, Cambio, Marc Aurel, Noman’s Land, Ana Alcazar, Margittes, French Connection, Jane Luskha en SMAAK Amsterdam. Categorie: Mode van bijzondere merken voor dames. Openingstijden: Maandag van 13:00 tot 17:30 uur. Dinsdag t/m donderdag van 9:30 tot 17:30 uur. Vrijdag van 9:30 tot 21:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur.

p ...

Volg ons o

BIJDEHANDJE Fijn tasje in zwart leer van SMAAK Amsterdam.

FAVORIET Dat zou deze leren grijze tas in leer van SMAAK Amsterdam zomaar kunnen worden!

7


MADDOX DE WAAG IS OPEN FOR BUSINESS! Na een intensieve verbouwing van het pand de Kaaswaag (voormalig Museum) op de Kaasmarkt 16 is de prachtige winkel nu op 16 maart j.l. geopend voor het publiek.

M

De Waag

Maddox

De stijlvolle luxe merken hangen overzichtelijk gepresenteerd in de mooie hoge en lichte ruimtes. Inspringend op de behoefte aan exclusieve merken in Purmerend deed de kans zich voor om dit op deze prachtige plek te realiseren en die is met beide handen aangegrepen. Jongens die van mooie merken houden en natuurlijk hun vaders worden op hun wenken bediend met het fraaie merkenpakket dat exclusief bij Maddox De Waag in Purmerend te verkrijgen is.

.

8

JEANS Jacob CohĂŤn Jeans worden gemaakt met katoen van de beste kwaliteit. Bij dit merk draait het om het creĂŤren van het ultieme kledingstuk, dat elegant oogt en super comfortabel is. Denim is volgens dit merk een levensstijl en niet alleen kledingstuk.


Op de 2de verdieping van Maddox De Waag komt binnenkort de afdeling waar tailormade pakken op maat aangeboden worden. Voor mannen was shoppen nog nooit zo leuk!

Eigenaar: Peter Roeg Adres / telefoon: Kaasmarkt 16, Purmerend. Telefoon 0299 769100.

De Waag

Eggert Winkelcentrum 71, Purmerend T(0299) 430768

SHIRTS Poloshirts van Stone Island die te herkennen zijn aan het iconische logo van Stone Island op de linkerborst. De pasvorm en de hoge kwaliteit garanderen lang draagplezier!

SHOES Filling Pieces combineert een stukje streetwear met een stukje high-end fashion. Dat is te zien aan deze nieuwe schoenen die verfijnd èn comfortabel zijn. Luxe schoenen met een stoer randje.

Merken: o.a. Stone Island, Jacob CohĂŤn, CP Company, NN07, Xacus, Daily Paper, Parajumpers, Aspesi, Filling Pieces, Woolrich, Kenzo, The North Face, Paul and Shark. Categorie: Exclusieve stijlvolle kleding, accessoires en schoenen voor mannen. Openingstijden: Maandag van 13:00 tot 18:00 uur. Dinsdag t/m donderdag van 9:00 tot 18:00 uur. Vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur Zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Elke laatste zondag v/d maand van 12:00 tot 17:00 uur.

p ...

Volg ons o

9


GEKLEED Prachtige donkerblauwe lederen schoen met gespsluiting. FRAAI Lederen riem met 2 gespen waardoor deze eenvoudig te wijzigen is.

D

by Hugo Boss

Deitmers Select

VOOR MANNEN VAN ELKE LEEFTIJD Mannen die van mooie kleding houden voelen zich bij Hugo Boss by Deitmers Select als een vis in het water. Op een winkelvloer van 165m2 wordt de collectie van prachtige pakken, accessoires, vrijetijdskleding en schoenen op overzichtelijke wijze gepresenteerd. Het feit dat mannen over het algemeen niet echt van winkelen houden is bekend. Het team van Deitmers Select zorgt ervoor dat kleding kopen een ontspannen en aangename ervaring wordt en blijft, immers de kwaliteit en pasvorm van het merk zijn bekend. Kom het zelf ervaren!

by

DEITMERS

10

SELECT


Eigenaar: Stef Deitmers Website: Deitmersselect.nl Adres / telefoon: Peperstraat 42, Purmerend. Telefoon 0299 396052.

TIJDLOOS Bruin lederen veterschoen, combineren bij vrijwel alles.

SPORTIEF Bijzondere blauwe sneakers, sportief bij jeans of shorts.

Categorie: Pakken, accessoires, vrijetijdskleding en schoenen van Hugo Boss. Merk: Exclusief Hugo Boss. Openingstijden: Dinsdag t/m donderdag van 10:00 tot 17:30 uur. Vrijdag van 10:00 tot 18:00 en 19:00 tot 21:00 uur. Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Elke laatste zondag van de maand van 13:00 tot 17:00 uur.

p ...

Volg ons o OP REIS Fraaie en royale lederen toilettas.

MAAKT HET COMPLEET Manchetknopen om uw outfit te complementeren.

11


ZOMERS Gestyled de zomer in met een shirt, short en slippers van Emporio Armani.

B

Bram

Mannenmode

SHOPPEN EEN FEESTJE? Door de uitgebalanceerde collectie kunt u als man van top tot teen gekleed worden in kleding van mooie merken en uitstekende kwaliteit. Wanneer u goed advies, persoonlijke service in een ontspannen sfeer op prijs stelt bent u bij Bram Mannenmode aan het juiste adres. Onder het genot van een kopje koffie blijkt dat kleding uitzoeken toch werkelijk een feestje kan zijn. Ronald nodigt u van harte uit dit te komen ervaren.

STYLISH Bijzondere jeans, pantalon en polo, casual maar toch gekleed.

12

STATEMENT Sneakers van Emporio Armani.


Eigenaar: Ronald Bram Witmondt Website: brammannenmode.nl Adres: Kaasmarkt 7, Purmerend. Telefoon: 06 30130799. Merken: o.a. Emporio Armani, 7 For All Mankind, Joop!, Drykorn, Profuomo en Strellson. Categorie: Mode voor zelfbewuste mannen! Van (smart) casual, pakken en maatpakken tot losse colberts. Openingstijden: Maandag van 13:00 tot 17:00 uur. Dinsdag t/m donderdag van 10:00 tot 17:30 uur. Vrijdag van 11:00 tot 21:00 uur. Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

AFSTYLEN Met een goede riem maak je het plaatje compleet!

p ...

Volg ons o

FOR THE HAPPIEST DAY Stel zelf je trouwpak samen vanuit de meer dan 300 stalen en opties die mogelijk zijn en geef een eigen twist aan deze belangrijke dag! Maatpakken van business tot bruifloft!

13


M

CAST IRON Lekkere t-shirts van Cast Iron, die zijn altijd fijn om te hebben.

Maddox Jeans Ruim 36 jaar is Maddox Jeans al te vinden in het Eggert Winkelcentrum tegenover de Hema in Purmerend. Mannen kunnen hier terecht voor goede jeans en modieuze kleding naar de laatste trends. Het team van Maddox Jeans heeft veel kennis van de huidige trends en de juiste pasvormen waardoor elke man goed geslaagd weer de deur uitloopt. Van de stoere PME uitstraling tot een meer luxe segment als Hugo Boss, je vindt het allemaal bij Maddox Jeans! Loop er eens binnen en laat je adviseren!

REPLAY JEANS HYPERFLEX Een echte musthave dit jaar is de Hyperflex jeans van Replay. De Hyperflex Jeans heeft meer stretch dan ooit. De broeken hebben 100% elasticiteit en super comfort.

14


Eigenaar: Peter Roeg Adres en telefoon: Willem Eggertstraat 71, Purmerend. Telefoon 0299 430768.

REGULAR-FIT POLO’S Ervaar de stijlvolle designs en hoogwaardige stoffen van de polo’s voor heren van Hugo Boss.

Merken: o.a. PME, Tommy Hilfigger, Superdry, Cast Iron, Hugo Boss, Calvin Klein, Elvine, Dstrezzed, Buddha to Buddha, Replay and more. Categorie: Mode voor mannen die weten wat ze willen. Openingstijden: Maandag van 13:00 tot 18:00 uur. Dinsdag t/m donderdag van 9:00 tot 18:00 uur. Vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur Zaterdag van 9:00 tot 17:30 uur. Elke laatste zondag v/d maand van 12:00 tot 17:00 uur.

p ...

Volg ons o

Eggert Winkelcentrum Eggert Winkelcentrum 71, Purmerend T(0299) 430768

SLIM-FIT POLO’S Ontdek de elegante polo’s van Hugo Boss voor mannen.

PME JEANS NIGHTFLIGHT De Nightflight is de slim-fit jeans van de PME Legend collectie met een ritssluiting, in 3 kleuren.

15


ITALIAANS TOPDESIGN LEMA Nu bij Joost Laan Woonstudio een uitgebreid aanbod van de collectie Lema. Italiaans topdesign en voor ons een belangrijke aanvulling op ons kastenprogramma.

LEMA SELECTA Prachtig wandkast systeem. Kan ook uitgevoerd worden met schuifpaneel waarachter TV wordt geplaatst.

J

Woonstudio

Joost Laan

Joost Laan Woonstudio, eindeloos inspiratie voor uw interieur, met advies op maat. In het prachtige pand aan de Weerwal, dat dateert uit de 17e eeuw treft men een uiteenlopende collectie meubelen, karpetten en verlichting op het gebied van modern design. De persoonlijke benadering van het team zorgt er voor dat klanten van het eerste uur nog altijd terugkomen naar de winkel in het hart van Purmerend.

“Wij kijken altijd naar de mens achter de klant. Wij vinden het geweldig om mensen te adviseren en te begeleiden door het aanbod. En zijn pas tevreden wanneer een klant een product of compleet interieur heeft gevonden dat perfect aansluit bij zijn of haar persoonlijkheid. “ aldus Conny.

BANK LEMA YARD Een bank in veel opstellingen en materialen mogelijk.

16


Eigenaren: Joost Laan en Conny van Wees Website: joostlaanwoonstudio.nl Adres / telefoon: Weerwal 21-22, Purmerend. Telefoon 0299 422053.

LEMA T030 ONTWERP PIERO LISSONI Mooi door eenvoud. In veel kleuren en opstellingen mogelijk. Kan ook als zwevend tv meubel.

Merken: o.a. Vitra, Indivipro, Wehlton, Freifrau, Tonone, Lema, BIC, Miinu, Nya Nordiska, Arco, Lago, Piure, Arper, Metaform, Montis, Qliv, Flos, Gelderland, Vibieffe, Vibia, Cunera, Pols Potten, Serax, Perletta, Besouw, Wever & Ducré. Categorie: Interieurwinkel met breed assortiment moderne meubelen. Voor een passend advies komen we ook bij u thuis. Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur. Vrijdagavond op afspraak. Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur.

p ...

Volg ons o

BOOKEN VAN LEMA Originele én creatieve oplossing voor uw boeken.

FAUTEUIL LEMA BICE Elegante fauteuil voor in uw woon – of slaapkamer.

17


BUDDHA TO BUDDHA ALTIJD HIP De refined collectie is verfijnd en elegant. Uitgevoerd in sterling zilver altijd tijdloos mooi!

B

Jewels & Watches

Blinckers

KIJK JE OGEN UIT Blinckers is luilekkerland voor iedereen die van sieraden en horloges houdt. Alle mooie merken zijn vertegenwoordigd in het grote assortiment dus het zou raar lopen als je niet iets kan vinden wat bij je past. Ook nieuwe ontwikkelingen worden op de voet gevolgd zoals daar nu de Smart Watches zijn. Zoek je iets voor je lief of gewoon voor jezelf, functioneel of voor de fun, je vindt het geheid bij Blinckers! Blinckers helpt je aan de mooiste sieraden en horloges!

PERSOONLIJKE IXXXI RINGEN Stel je persoonlijke ring samen met een basisring en de super mooie vulringen van iXXXi! MICHAEL KORS IS HOT! Naast de bekende zonnebrillen en fashion is er van Michael Kors ook een prachtige collectie sieraden en horloges, natuurlijk voor de echte fashionista’s!

18


1

1

Nr. 1 VERFIJNDE CLUSE Een CLUSE watch is er niet alleen om de tijd aan te geven, maar ook om je beste momenten vorm te geven en de aandacht te blijven houden op de minimalistische maar gefocuste levensstijl.

STOERE TW STEEL Zwitserse techniek en luxe elementen zijn gecombineerd tot een stoer tijdloos TW Steel ontwerp; de ACE-collectie springt eruit als de essentie van betaalbare luxe. Verfijnd, nauwkeurig en kenmerkend stoer en groots.

Webshop: Blinckers.com Adres / telefoon: Willem Eggertstraat 5a, Purmerend. Telefoon: 0299 415371. Merken: o.a. iXXXi, Yan Van, TW Steel, Buddha to Buddha, Michael Kors, Blush en Cluse. Categorie: Een uitgebreid aanbod aan sieraden en horloges. Openingstijden: Maandag van 13:00 tot 18:00 uur. Dinsdag t/m donderdag van 9:30 tot 18:00 uur. Vrijdag van 9:30 tot 21:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur. Elke laatste zondag van de maand van 12:00 tot 17:00 uur.

p ...

Volg ons o

GELD NODIG? Oud goud en zilver dat ongebruikt blijft liggen is zonde, dat is namelijk geld waard! Bij Blinckers kunt u dit inleveren tegen de actuele inkoopprijzen.

SLIMME SAMSUNG Samsung smartwatches zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Inkomende berichten direct op je scherm terwijl je smartphone nog in je zak zit.

19


SPANNEND GLASWERK Bijzondere glazen vazen in verschillende modellen. Ronde vaas 49,50 Hoge vaas 65,-

B

Bloembinders

Berghroos

ZELF KWEKEN Vlinders of bijen in de tuin? Kweek het zelf op! Lots of Love en Bee happy 12,50 p/st

Je koopt niet even een “bloemetje� bij Berghroos Bloembinders. De bijzondere winkel heeft prachtig gestylde hoekjes waar je je ogen uitkijkt. Aardewerk en glas in combinatie met stoere groene planten of vrolijke bloeiende planten samen met bloemen in zijde of natuurlijk de echte, zorgen voor bijzondere sfeertjes. Natuurlijk kun je hier terecht voor een bosje bloemen, een fraai boeket of mooie plant maar ook voor een boeket voor de dag van je leven of een bloemwerk voor het afscheid van een geliefde. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Daarnaast zijn er ook bedrijfsmatige mogelijkheden of voor projecten op locatie. Kortom niets is eigenlijk te gek, kom en beleef het zelf!

ORGANIC CANDLES Biologische palmwaskaarsen die heel mooi branden vanaf 4,50 Geurkaars in blik op basis van soja vanaf 4,95 Kaars in flesje van sojawax 9,95

20


Eigenaren: Timo en Annemieke Website: berghroos.nl Adres: Wormerplein 115/116, Purmerend. Telefoon: 0299 421983. Merken: o.a. Dutz, Roberts, PTMD. Categorie: Bloemwerk voor elke gelegenheid. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur. Zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur

INSTANT SFEER Vrolijke voorjaarsbloeiers in pot 7,50 p/st

p ...

Volg ons o

STATEMENT Stoere vaas van Dutz in bijzondere kleur 89,95

21


CHLOÉ Vrouwelijke brillen die de kenmerken van het merk Chloé omarmen. FAMILIEBEDRIJF Koopman Optiek is een familiebedrijf dat al sinds 1890 bestaat. Door de visie op oogzorg en het gevoel voor mode en stijl heeft het bedrijf ook buiten Purmerend een goede naam opgebouwd.

K

Koopman

PERSOL Persol combineert perfect zicht met elegantie en comfort. Alle Persol monturen en zonnebrillen zijn van bijzondere kwaliteit: ze zijn handgemaakt.

22

Door constant in ontwikkeling te zijn kan men de laatste technologieën bieden op gebied van brilglazen en contactlenzen. Ook beschikt Koopman Optiek over meetruimtes voor oogonderzoek welke door vakkundige opticiens en optometristen worden uitgevoerd. Ga zelf eens kijken!


Bert met dochter Isabel

TOM FORD De brillencollectie van Tom Ford is trendy en hip met een ‘nerdy chic’ uitstraling.

Optiek

Eigenaar: Bert Koopman Website: koopman-optiek.nl Adres: Kaasmarkt 1, Purmerend. Telefoon: 0299421392. Merken: o.a: Cartier, Theo, Anne et Valentin, Chanel, Tom Ford, Prada, Dolce et Gabbana, Gucci, Yves Saint Laurent, Dita Eyewear, Lindberg en Cazal eyewear. Categorie: Een uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen,contactlenzen en complete oogzorg. Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur. Vrijdag van 19:00 tot 21:00 uur. Zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

PRADA Wie Prada hoort, denkt aan klasse, weelderigheid, luxe en status. Die kenmerken zitten ook vervat in de brillen en zonnebrillen van het merk.

p ...

Volg ons o OOGMETINGEN Met de meest geavanceerde technieken worden uw ogen opgemeten. Bel ons voor een oogonderzoek 0299 401900

23


“Wat je met liefde maakt, kleed je toch ook met liefde aan?�

D

De Babyboetiek Wat direct opvalt wanneer je de babyboetiek binnenstapt zijn de echte babykleuren. Babykleertjes in roze, lichtblauw en wit voeren de boventoon en laten de baby weer echt baby zijn. Je kunt bij De Babyboetiek in 1 keer slagen voor alles wat je nodig hebt voor de start van je baby totdat je kindje 4 jaar is. In de webshop tref je alles aan, maar veel gezelliger is het natuurlijk om even binnen te stappen. Ook leuk: kraampakketten kunnen volledig naar wens en op maat samengesteld worden en zijn ook zeker leuk als relatiegeschenk!

HEERLIJK Baby parfum van Tutto Piccolo en een zacht knuffelkonijn van Happy Horse.

24

VOOR KLEINE TANDJES Dansende aap bijtring van Matchstick Monkey.


V.l.n.r. Francis, Desi en Lotte Eigenaressen: Brenda en Desi Webshop: debabyboetiek.com Adres / telefoon: Breedstraat 24, Purmerend. Telefoon 0299 396956.

LEUK CADEAU Mand met de naam van de baby van Moeps & Co. VOOR KLEINE VOETJES Schattige gebreide slofjes van Mac Ilusión.

Merken: o.a. Mayoral, Babidu, Absorba, Baby’s Only, Doudou, Mac Ilusión, Mats & Merthe, Patachou, Tumble ’n dry, Tutto Piccolo en Suavinex. Categorie: Baby en kinderkleding van 0 tot 4 jaar. Openingstijden: Dinsdag t/m donderdag van 9:30 tot 17:30 uur. Vrijdag van 9:30 tot 21:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur. Elke laatste zondag van de maand geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

p ...

Volg ons o

TE LIEF Hele fijne meisjes en jongens rompers van Mats & Merthe.

FRAAI Mooie luierdoekjesbox van Funkybox in verschillende kleurtjes

25


KNOOP MAAR OM Bindceintuur van Karen by Siimonsen.

I

ZONNIG SLIPPERTJE Slipper van Ilse Jacobsen waarvan de gevlochten structuur ook nog eens een massage functie heeft.

Women’s Fashion

InStyle Inmiddels is InStyle Women’s Fashion alweer 5 jaar geleden gestart in Purmerend en dat dat een succes was moge duidelijk zijn doordat Saar inmiddels op slechts enkele meters een tweede winkel heeft geopend. InStyle Women’s fashion blijft het vertrouwde laagdrempelige adres met fashion voor de modebewuste vrouw die comfort en pasvorm op prijs weet te stellen. De gezellige winkel met het uitgebreide aanbod van kleding, accessoires tot schoenen nodigt uit om lekker te neuzen en wil je eens inspiratie opdoen dan kan je zelfs naar de modeshows die 2x per jaar worden georganiseerd! Saar en haar team heten je van harte welkom!

ZOMERBENEN Mooie zwarte hakschoen van Via Vai.

26

PAS OP DE PLAATS Even bijkomen van het passen? Plof neer in één van de heerlijke banken.


Eigenaresse: Saar van Kampen Facebook: InStyle Women’s Fashion Adres / telefoon: Breedstraat 29, Purmerend. Telefoon 06 36089778. SNEAKER Zwart suède met oker accenten sneaker van Via Vai.

FLEURIG Leuk laag schoentje van Via Vai.

Merken: o.a. Studio Anneloes, Mos Mosh, Knit-ted, Minus, JC Sophie, Rosemunde, Via Vai Schoenen. Categorie: Veelzijdige damesmode collectie van vrouwelijk, casual, stoer tot zakelijk. Openingstijden: Maandag van 13:00 tot 17:30 uur. Dinsdag t/m donderdag van 9:30 tot 17:30 uur. Vrijdag van 9:30 tot 21:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur.

SPORTIEF Superleuke sneaker van Via Vai, gaaf bij een rok of jurk!

p ...

Volg ons o

27


VANDYCK BADMODE Badgoed met een uitzonderlijk hoog absorptievermogen.

H

Woninginrichting

Hellenberg

KWALITEIT EN SERVICE ALS ALTIJD Al ruim dertig jaar is Hellenberg Woninginrichting gevestigd aan de Dubbele Buurt en de Achterdijk in Purmerend. Het royale assortiment op het gebied van slaapkamers en woninginrichting staan garant voor een ruime keuze waarbij de gedegen kennis van zaken en garant staan voor de kwaliteit ervoor zorg dragen dat u tevreden kunt slapen! In de winkel vindt u een grote collectie aan bedden, matrassen en kussens die u in de winkel kunt testen. Daarnaast een ruim assortiment aan bedlinnen, kasten, vloerbedekking, gordijnen en raamdecoratie. Kortom voor een goede nachtrust gaat u naar Hellenberg Woninginrichting!

HOCKERS Leuk voor sfeer maar vooral ook handig als extra tafeltje om iets neer te leggen of even te zitten.

28

KASTEN OP MAAT Kan geleverd worden in elk gewenst formaat.

HUISPARFUM KAYORI Geurlijn Yugen van Kayori is een lichte en sprankelende geur. Een delicate geurbeleving met een accent van bloemen en een muskachtig accent.


Eigenaren: Debby en Han Hellenberg Website: www.hellenbergwonen.nl Adres / telefoon: Achterdijk 12 en Dubbele Buurt 13, Purmerend. Telefoon 0299 428360. Categorie: Wonen en Slapen, Gordijnen, Vitrages, Zonwering, Vloerbedekking, Ledikanten, Matrassen, Boxsprings, Dekbedden en Dekbedovertrekken. Merken: Bedden en matrassen o.a.: Auping, Hülsta, Eastborn en Vroomshoop. Kussens en dekbedden o.a.: Ducky Dons, Auping, Waddendons en Texel Wool. Bedtextiel o.a.: Auping, Beddinghouse, Van Dijck, Dommelin, Heckett & Lane, Kayori en Kardol & Verstraten. Kasten o.a.: Auping en Hülsta. Vloerbedekking en gordijnen o.a.: Parade, Desso, Ploeg, Gardisette, Vadain, Artelux, Kobe en Luxaflex.

AUPING De Auping Essential is met zijn ranke belijningen en licht gebogen hoofdbord een echt bed voor de designliefhebber. Dit bed is ontworpen door het Berlijnse ontwerpduo Köhler&Wilms.

AWARDS • Red Dot Design Award, • Goed Industrieel Ontwerp • IF Product Design Award

Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot18:00 uur. Vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur. Zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

UITSTEKENDE STEUN Het kussen met zachte en veerkrachtige vezels biedt een unieke warmte isolatie en het comfort van dons.

LEKKER SLAPEN Een Auping topmatras zorgt voor extra comfort, doordat deze zich gemakkelijker naar de contouren van uw lichaam voegt om rustiger en meer ontspannen te kunnen slapen.

29


J

FOR MEN Een heerlijke Hair en Beard Oil die zorgt voor minder ingegroeide baardharen of de Triple S-Shampoo voor dagelijks gebruik voor haar, lichaam en baard.

Haarmode

Jan Mantel

Al meer dan 40 jaar is Kapsalon Jan Mantel een begrip in Purmerend en omstreken. Sinds 2014 heeft Tamara op succesvolle wijze de zaak van Jan overgenomen en weten voort te zetten. Door het gedegen vakwerk en de prettige en open sfeer in combinatie met de uitstraling van de salon is elk bezoek een ware beleving.

30

OPVALLEND Met Color Fresh Create kunnen we elke kleur op maat voor je maken of het nu gaat om een zachte gloed of opvallende gedeeltes in het haar.


TRENDS Door mee te gaan met de trends bij de knip, kleur en stylingstechnieken kan het team er altijd garant voor staan dat je verzorgd en tevreden de deur uitgaat. Kortom, ga eens langs bij de kapper!

PROTECT Bescherm je haar extra tegen zon schade met de producten van Wella Invigo Sun.

OP REIS Wil jij hetzelfde professionele fรถhn gevoel van de kapper op vakantie? GHD heeft hiervoor nu een krachtige reisfรถhn.

Eigenaresse: Tamara Mantel Website: www.janmantel.nl Adres / telefoon: Dubbele Buurt 6, Purmerend. Telefoon 0299 421396. Merken: Wella Professionals Categorie: Haarverzorging, al jaren een begrip in de omgeving. Voor een professioneel advies en een beleving voor het haar en persoon. Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Zaterdag van 8:00 tot 16:00 uur.

31


SPORTIEVE SHOP Bij The Athlete’s Foot kan je niet om het sportieve karakter van de winkel heen. Sneakers voor dames, heren en kinderen in een breed scala aan merken staan rondom je opgesteld waarbij de winkel verder is aangevuld met vrijetijdskleding. Het credo van de winkel is dan ook niet voor niets “Sport with style”.

T

The Athlete’s Foot CAP The North Face

24,99

NIKE AIR FORCE 1 LOW De Nike Air Force 1 sneaker is gemaakt voor het beste comfort en de coolste look. HEUPTAS The North Face

34,99

RUGZAK The North Face

89,99

32


Eigenaar: Marc Ubink Website: https://www.theathletesfoot.nl/ Adres: Breedstraat 14, Purmerend. Telefoon: 0299 435499. Categorie: Sport with style, sportschoenen en vrijetijdskleding. Merken: o.a. Nike, Adidas, Puma, Vans, Lacoste, Cruyff, The North Face, Reebok en Fila. Openingstijden: Maandag van 12:30 tot 17:30 uur. Dinsdag t/m donderdag van 9:30 tot 17:30 uur. Vrijdag van 9:30 tot 21:00 uur. Zaterdag van 9:30 uur tot 17:00 uur. Elke laatste zondag van de maand van 12:00 tot 17:00 uur.

p ...

Volg ons o NIKE AIR MAX 270 Met deze stoere Nike Air Max 270 in zwart of in witte uitvoering loop je op wolken!

NIKE AIR 270 JUNIOR De Air Unit die speciaal voor Nike gemaakt is biedt zichtbare demping bij elke stap.

33


wonen

S

LEKKER ZITTEN Accessoires als kussens bepalen de sfeer en verhogen uw zitcomfort.

Wonen & Projecten

Scheltinga Inmiddels al weer bijna 25 jaar een vertrouwd gezicht in Purmerend en een 2de zaak in Badhoevedorp. Scheltinga Wonen & Projecten is bij uitstek de leverancier voor vloer- en raamdecoratie zoals vitrages, gordijnen, shutters, tapijt, pvc, marmoleum, vinyl en laminaat. Voor wandbekleding wordt er een ruime keuze aan behangsoorten in alle kleuren, materialen en maten aangeboden. Tevens is er een ruime keuze aan buitenzonwering, woonaccessoires, schoonmaak- en onderhoudsproducten voor uw vloer en alle meubelstoffen. Laat u vooral niet misleiden door de mooie etalages, Scheltinga Wonen & Projecten is er voor elke beurs!

1

Nr. 1 BELAKOS FLOORING Met de Rustico visgraat PVC vloer haalt u de luxe en sfeer van een houten vloer in huis, maar dan zonder het bijbehorende onderhoud.

34

BIJZONDER Er is altijd een ruime collectie woonaccessoires in de winkel zoals deze bijzondere schaal en vaas.


4

Nr. 4 BIJZONDERE ZONWERING VAN FRACTION Dit Nederlands product kan in alle Ral kleuren geleverd worden en is ook voor badkamers geschikt. Binnenkort een nieuwe collectie i.s.m. Otiris Hertman.

2 Nr. 2 NATUURLIJKE RUIMTES Marmoleum Marbled staat voor een wandeling door de natuur. De Forbo collectie herinnert aan kleuren en structuren die aanwezig zijn in de bossen, de bergen, de velden...

Gezicht van de zaak: Pieter Knap Website: Scheltinga-wonen.eu Adres / telefoon: Peperstraat 11-15 Purmerend. T. 0299 413561. Nieuwe Meerdijk 12, Badhoevedorp. Categorie: Specialist in leggen van vloeren, zowel bij u thuis als in projectvorm. Maar ook voor zonwering, gordijnen, vitrages en wandbekleding bent u bij Scheltinga aan het juiste adres. Merken: o.a. Interfloor, Arte, Belakos, Viva Floor, Forbo, van Besouw, Jab, Kendex, Sunway, Holland Haag, Therdex en nog veel meer merken. Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur. Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur. Koopavond alleen op afspraak.

p ...

Volg ons o

5 MOMO RUGS COLLECTION Groot assortiment karpetten leverbaar, ook op maat gemaakt. Nr. 5 JAB De nieuwe collectie gordijnen van Jab, hangt voor u klaar. Nr. 6 DESSO Met de nieuwe Sense of Marble collectie haal je de monumentale look van marmer in huis.

3

Nr. 3 THE EXTINCT ANIMALS COLLECTION Ontdek het prachtige Moooi behang dat in samenwerking met ARTE is uitgebracht, bijzonder mooi!

6

35


PRIMADONNA TWIST Met de Wild Rose serie ervaart u de zorgeloze Parijse stijl.

PrimaDonna is luxueuze lingerie met een superieure pasvorm voor vrouwen met een cupmaatje meer. Beschikbaar van een cup B tot een cup J, zo is er altijd een prachtige bh die bij jouw lichaam past.

M

M&N Bodyfashion PRIMADONNA De Waterlily is afgewerkt met romantische broderie.

1

2

PRIMADONNA De Madison heeft speelse ruitjes, sexy kant en een unieke pasvorm! Nr. 1 MARIEJO De Avero is dé topreeks van MarieJo.

36

MAAK HET VERSCHIL MET DE JUISTE LINGERIE Marianne en haar team heten u van harte welkom bij M&N Bodyfashion. De lingeriespecialistes adviseren u graag met passie de perfecte BH op uw body zodat u in altijd met een goed advies en een lach weer de deur uitgaat.

Nr. 2 MARIEJO L’AVENTURE Tom is de populairste serie. Deze stijlvolle lingerie geeft ons tijdloze klasse in alle basic kleuren.

De hoge kwaliteit van de mooie merken binnen het assortiment lingerie, badmode en nachtmode voor zowel dames en heren zorgen ervoor dat er voor vrijwel iedereen de juiste bodyfashion te vinden is. Loop eens naar binnen en ontdek bij M&N Bodyfashion wat de juiste lingerie voor jou kan doen!


Eigenaresse: Marianne van DammeLafeber Website: www.m-en-n-bodyfashion.nl Adres / telefoon: Peperstraat 20, Purmerend. Telefoon 0299 414739.

PRIMADONNA SWIM De serie Pacific Beach heeft een prachtige Hawaii print op alle badkleding. FREEGUN Boxers met bijzondere prints voor stoere mannen.

CALVIN KLEIN Flirty, een frisse nieuwe lingerielijn met een speelse geest. Zachte pasteltinten en moderne kant die het vrouwelijke silhouet benadrukken en ultra zacht aanvoelen.

Merken: Dames o.a. PrimaDonna, MarieJo, Mey, Calvin Klein. Swim o.a. PrimaDonna Swim, MarieJo Swim, Cyell, Beachlife, Sunflair, Opera, Miracle Suit. Shapewear o.a. Maidenform, Magic Bodyfashion. Heren o.a. Bjรถrn Borg, Hom, Calvin Klein, Mey, Brunotti. 0 Categorie: Een zeer uitgebreide collectie lingerie, comfortabele ondermode, stoer herenondergoed en een prachtige collectie badmode voor zowel dames als heren. Openingstijden: Dinsdag t/m donderdag van 9:30 tot 17:30 uur. Vrijdag van 9:30 tot 21:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur.

p ...

Volg ons o CYELL Jaag de zon achterna in deze Eternal Sunshine bikini met romantische paisley print.

ZOMERVOETEN Leuke sandaaltjes en slippers van Ipanema.

37


T MART VISSER CARPETS Prachtige betaalbare en handgemaakte vloerkleden in allerlei kleuren, uni of met print met een keuze uit 8 soorten karpetten.

38

VERZORGING EN ONDERHOUD VAN UW VLOER De verzorging van uw vloer hangt af van welke vloer u heeft. En ook de afwerking speelt een rol. Heeft u bijvoorbeeld een houten vloer met lak? Dan gebruikt u andere onderhoudsmiddelen dan bij olie. Ook het onderhoud verschilt per type vloer en per afwerking. Een laminaat of PVC vloer heeft bijvoorbeeld ander onderhoud nodig dan een houten geoliede vloer. Ten Dam Vloeren heeft zijn onderhoudsmiddelen aangepast aan het type vloer en aan de soort afwerking. Heeft u vragen over welk product het best geschikt is voor uw vloer neem dan gerust contact op, we helpen u graag verder.

Ten Dam 60 jaar lange ervaring biedt u de zekerheid dat uw Ten Dam vloer perfect wordt gelegd en volledig wordt afgestemd op uw wensen, denk bijvoorbeeld aan vloerverwarming, geluidsisolatie, kleuren van vloeren en onderhoudstechnieken. Ook bij het zelf plaatsen van uw nieuwe vloer kunnen zij u hierover volledig informeren. Ten Dam Vloeren biedt u de meest actuele collecties aan binnen elk budget!


Vloeren HANDIGE HULPJES Een uitgebreid assortiment aan onderhoudsproducten voor uw houten vloer, PVC of Laminaat.

EEN KRASVRIJE VLOER Scratch no More ontwikkelt en produceert hoogwaardige vloerbeschermingsproducten die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten en andere meubelen voorkomen.

ALS NIEUW Ziet uw parketvloer er na een paar jaar toch een beetje dof uit? Of zitten er krassen in die er niet meer uit gaan? Een schuurbeurt doet wonderen! Wij schuren een klein laagje van de vloer af en behandelen hem met opnieuw met olie of lak. Uw vloer ziet er dan weer als nieuw uit!

Eigenaren: Robert en Patricia ten Dam Website: www.tendamvloeren.nl Adres / telefoon: Kwadijkerkoogweg 21, Purmerend. Telefoon 0299 763688. Merken: Houten vloeren: Royal Dutch Flooring, Bauwerk, Solidfloor, Hollandsche Vloeren, Moso bamboe. PVC: Floorlife, Moduleo, Quickstep, Hoomline, Coretec, LifeStyle. Laminaat: Quickstep, Hoomline, Balterio, Douwes Dekker, Parky. Onderhoudsproducten: WOCA, Aquamarijn, Floorservice, Bona, Blue Dolphin, Osmo, Bona. Categorie: Houten vloeren in alle soorten en breedtes, van massief tot lamelparket, laminaat, PVC, vloeraccessoires, karpetten en schoonloopmatten. Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

p ...

Volg ons o

39


ACCENT Een leuk accent aan je outfit geef je met deze riem van Legend.

B

Fashion & Lifestyle

Blossom

Blossom Fashion & Lifestyle is een prachtige boetiek met mode voor de modebewuste vrouw die kwaliteit, mooie items en persoonlijke service belangrijk vindt. Het merken pakket bestaat uit Nederlandse merken en wordt gemixt met een aantal Scandinavische merken, veelal met een verantwoorde gedachtegang. De fashion is gebaseerd op het Nederlandse vrouwenlichaam en altijd up-to-date volgens de laatste trends voor zowel casual, business als gelegenheden. Je proeft de passie voor mooie dingen! Kom eens langs in de winkel en ervaar het sfeervolle karakter. Op je gemak shoppen en passen met de juiste ‘know how’, service en aandacht.

LEOPARD Fraaie schoen in Leopard print van Maruti.

ACCESSORIZE YOURSELF Bij Blossom vind je een grote collectie sieraden voor jezelf of als cadeau, waaronder deze sieraden van ZAG en Mi Moneda.

blossom FASHION & LIFESTYLE

40


4

ressed ile d y l l u f r e sm You’re nev without a

ALTIJD BIJ DE HAND Fijne leren tassen van Legend, in groot en klein formaat.

COMFORTABLE EN CHIQ Deze soepelvallende jumpsuit van YAYA is een echte must-have voor deze zomer!

Eigenaressen: Kiran Visser Webshop: blossom-online.nl Adres en telefoon: Breedstraat 35, Purmerend. Telefoon 0299 435386. Merken: Fashion o.a. AAIKO, Simple, Modstrom, POM Amsterdam, Floréz, 10 DAYS, Label Nick, Circle of Trust, Freebird, Dante 6, ALIX THE LABEL, YAYA Pieszak, Soaked in Luxury. Schoenen en tassen o.a. Bronx, So Jamie, Maruti en Myk Bags. Sieraden o.a. Mi-Moneda, Hinth, Dos Por Dos, ZAG byoux en LOTT GIOELLI. Categorie: Blossom Fashion & Lifestyle is de snoepwinkel voor elke modebewuste vrouw. Openingstijden: Maandag van 13:00 tot 17.30 uur, dinsdag t/m donderdag van 9:30 tot 17:30 uur. vrijdag van 9:30 tot 21:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur. Elke laatste zondag van de mand van 12:00 tot 17:00 uur.

p ...

Volg ons o EARCANDY Met deze opvallende oorbellen maak je je zomeroutfit af! STOER Handgemaakte sandalen van So Jamie.

41


Prijzen winnen op facebook met Verrassend Winkelen? Meer dan 300 leuke artikelen

Verrassend

Bekijk alle info en edities op www.verrassendwinkelen.nl

Verrrassend Winkelen wordt uitgegeven door Graphic Box Edam, oplage 10.000. Verspreiding Edam-Volendam en omstreken, 2012 nr. 4

Wat moet je daarvoor doen?

Shopping Magazine voorjaar/ zomer 2012

VWinkelen magazine

Doe mee en maak kans op één van de leuke prijzen die we op Facebook zullen gaan weggeven.

in Edam-Volendam

W D M

Win 250 euro van Verrassend Winkelen Kijk op pagina 50 Divers winkelplezier Met nieuwe deelnemers uit Volendam en Edam Mooi geëtaleerd Leuke, bijzondere en verrassende winkels

Met o.a. Hotel Volendam, Slijterij de Stient, Markee, 747 en nog veel meer winkels!

1 Ga naar onze facebookpagina www.facebook.com/verrassendwinkelen “like en deel” onze pagina. 2 De antwoorden van de FACEBOOK prijsvragen staan in dit blad dus bewaar deze glossy! 3 Op onze Facebookpagina geven we 2 of 3 prijzen weg. Deze prijzen zetten we erop tussen 18 april en 18 mei dus bewaar dit magazine goed.

Ook in de volgende editie staan? Dat kan natuurlijk. Meld je alvast aan voor de volgende uitgave van de glossy zodat je zeker weet dat je er een plekje in zult hebben. Aanmelden kan via info@verrassendwinkelen.nl

“Like” us now

PROBEER HET EENS UIT MET

COMPLEET FITNESSCENTRUM IN HARTJE PURMEREND

1 GRATIS

PROEFWEEK TOT SNEL

Haal het beste uit jezelf bij Fitness4you! Samen met een team van gekwalificeerde, ervaren trainers wordt er een zo doeltreffend mogelijk individueel trainingsschema voor je opgesteld. Daarnaast kun je gebruik maken van de sauna’s, ruime douches en zonnebank.

42

Fitness4you | Dubbele Buurt16-18 | Purmerend | Telefoon 0299406769 www.fitnesspurmerend.nl


www.debruidszaak.nl Neckerdijk 4a 1441GX Purmerend


DIGITAL IS THE NEW PERSONAL

FUNXTION IS EEN KORTE, MAAR INTENSIEVE WORK-OUT BIJ FITNESS4YOU. IN 30 MINUTEN TRAIN JE AL JE SPIERGROEPEN EN HAAL JE ALLES UIT JE TRAINING.

Fitness4you | Dubbele Buurt16-18 | Purmerend | Telefoon 0299 406769 www.fitnesspurmerend.nl


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.