__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Szombaton napközben erős hidegfront érkezik megerősödő széllel, záporesővel. Vasárnap már napos lesz, de szeles, 23°C-os maximummal.

V E S Z P R É M É S KÖ R Z E T E

ÉRTÉK ÉS TARTALOM

2020. július 10., XXVII/28

Veszprémi építőipari cég mélyépítésben jártas

MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTŐT

közbeszerzésekben való gyakorlattal rendelkező

MŰSZAKI VÉGZETTSÉGŰ kollégát keres.

Telefon: 06-30/276-50-23 Practical Kft.

Tűzifa rendelhető! Bükk, gyertyán 15.000 Ft/ömlesztett m3 (1 erdei m3=2,3 ömlesztett m3) Veszprém megyében ingyenes szállítás.

30/956-0620

Eutr: AA5834482 589997

www.olcsofuvarok.hu

KÖLTÖZTETÉS 20/953-14-62, 30/236-72-55


Rólunk. Röviden.

2

2020. július 10.

HA KEDD AKKOR HIRDETŐ IRODA! Szuperinfós* apróhirdetések keddenként

FÉLÁRON

a Veszprémi Hirdető Irodában! (Veszprém, Kossuth u. 6., félemelet)

Bővebb információ: 06-88/423-639 *a Veszprém és Körzete Szuperinfóba, augusztus 31-ig feladott.

MUNKALEHETŐSÉG!

A VESZPRÉM MEGYEI BÜNTETÉS-VÉGREHAJTÁSI INTÉZET munkatársakat keres:

- egészségügyi szakápolói, - körletfelügyelői, - segédelőadói (élelmezési, foglalkoztatási, letétkezelő) munkakörökbe, hivatásos szolgálati jogviszonyba, határozatlan időtartamra, középfokú végzettséggel. Az önéletrajzokat a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet postacímére 8200 Veszprém, Külső-Kádártai út 12. címre, valamint elektronikus formában a veszpremtoborzas@bv.gov.hu e-mail címre várjuk.

Akár 50.000 Ft jövedelemkiegészítés KÉSZPÉNZBEN! Júliusban szerezhető juttatások: A hónap 1. adására 5.000 Ft A hónap 2. adására 6.000 Ft A hónap 3. adására 7.000 Ft A hónap 4. adására 10.000 Ft Havonta 4-5 alkalommal lehet plazmát adni, 1 alkalom körülbelül 60 percig tart.

Bővebb felvilágosítás kérhető a 06-30-490-1849-es telefonszámon.

Már az alkalmassági vizsgálat után is kifizetés jár! Alkalmasításra +1.000 Ft a vidékieknek! INFO VONAL:

+36 70/ 274-3313

Webcím: www.plazmacenter.hu Cím: 8200 Veszprém, Jutasi út 23. A változtatás jogát fenntartjuk. Az akció visszavonásig vagy a feltüntetett időpontig érvényes.

Telefon: 06-30/276-50-23 Practical Kft.

NYUGDÍJASOK FIGYELEM!

Válasszon akár heti 2-3 napban is végezhető MUNKÁINK közül! • Pénztáros • Eladó • Árufeltöltő • Takarító • Betanított munkás

Pannon-Work Silver

Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet Hétfő-Péntek 10.00-16.00

Veszprém, Kereszt u. 9. 88/560-362

veszprem@pannonwork.hu www.pannonworksilver.hu

Sajtóközlemény A Balatonparti vállalkozók munkaerőpiaci programjának elérhető az önálló honlapja 2020/06/29

A Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége és a Vállalkozók Területi Ipartestülete (Tapolca) márciusban megindította a GINOP-5.3.5-18-2018-00009 kódszámú „Vendéglátó és idegenforgalmi munkaerőhiány kezelése a Balaton északi partján – vállalkozók bevonásával”. című uniós program lebonyolítását. A program lebonyolítása során a konzorciumi partnerek vállalták egy önálló honlap kialakítását, amely elkészült, így a programról az aktuális információk ettől kezdve az érdeklődők és a vállalkozók részére elérhetőek a www.balatonimunkero.hu honlapon. A konzorciumi partnerek az elmúlt időszakban több alkalommal tájékoztatást adtak a program helyzetéről és céljairól, különös tekintettel arra, hogy a projekt kezdete után bekövetkezett járványhelyzet kijárási korlátozásai alatt hogyan módosították az előkészítő munkákat. A koronavírus miatti járványhelyzet nem érintette azt a feladatot, hogy a partnerek a Balatonparti vendéglátó vállalkozások munkaerőpiaci problémáinak megoldására megfogalmazott programban a szakmai háttérmunkát változatlanul folytassák, így sor került a program önálló honlapjának kialakítására. A honlap kialakítása arra is lehetőséget adott, hogy most már nem csak a konzorciumi partnerek, hanem a program önálló honlapja is elérhetővé tette azt a vállalkozói kérdőíves felmérést, amelyben a vendéglátó vállalkozók a felvetett problémákra véleményüket és válaszaikat meg tudják fogalmazni.

Ki lehet plazmaadó: 18 – 60 év közötti magyar állampolgár Testsúly: 50-130 kg között Első körben alkalmassági vizsgálat történik, mely orvosi felmérésből és vérvételből áll, egy héttel ezután jöhetsz is plazmát adni!

Veszprémi építőipari cég CSATORNA ÉS ÚTÉPÍTÉSBEN JÁRTAS DOLGOZÓKAT és C KATEGÓRIÁS TEHERAUTÓ SOFŐRT keres.

TÁRS A MUNKÁBAN

A projekt keretében kialakított www.balatonimunkaero.hu című honlap megjelenésében a Balaton parti idegenforgalmi helyzetet jeleníti meg, amelynek fontos aktualitást ad, hogy a járványhelyzet korlátozásainak megszűnésével, a honlap élesítésével egyidejűleg megindult az idegenforgalmi szezon, megnyitottak és korlátozás nélkül működhetnek most már a vendéglátóipari egységek. A honlapon önálló menüpontban szerepelnek a projekt során keletkező dokumentumok, illetve a honlap megnyitását követően rögtön megjelenik az a vállalkozói kérdőíves felmérés, amelynek használatával a vendéglátó vállalkozások interaktív módon a programban személyes kontaktus nélkül is részt tudnak venni, megfogalmazhatják véleményüket és javaslataikat, választ adhatnak a felvetett kérdésekre. A legfontosabb anyagok között szerepel a program célja, és a program megvalósítása érdekében megfogalmazott fejlesztési terv, és az annak háttérdokumentációját képező projekt megvalósíthatósági tanulmány. Az aktualitások menüpontban lehet tájékozódni a legfontosabb fejleményekről és hírekről is, és itt megjelennek azok a sajtóközlemények és médiaesemények, amelyek közlésére a konzorciumi partnerek kötelezettséget vállaltak, a menüpont egyfajta hírfolyamként biztosítja az érdeklődők tájékoztatását. A projekt tartalmi elemeit a „Programok” menüpont tartalmazza, értelemszerűen a vállalkozók bevonására irányuló programok tervezett időzítésével egyidejűleg, így ide kerülnek majd a célcsoport részére összeállított szakmai továbbképzés és kompetenciafejlesztés oktatási programjai, a konzorciumi partnerek által vállalt tájékoztató és konzultációs rendezvények helyszínei és időpontjai, valamint a hat hónapon keresztül megvalósításra kerülő és augusztustól induló személyes tanácsadás időpontjai és helyszínei. A kérdőíves felmérés és a javaslatok alapján megfogalmazásra kerülő szakmai tanulmányokat majd a kutatások, tanulmányok menüpont alatt lehete olvasni és egyben letölteni. A programmal kapcsolatban további információ kérhető a programhoz kapcsolódó média kampány lebonyolítójától: Számadó Éva 06-30/9777143, evaszamado@yahoo.com


2020. július 10.

3

SAJTÓKÖZLEMÉNY KERÉKPÁROS FORGALMIRENDVÁLTOZÁS VESZPRÉMBEN A Veszprém déli elkerülő szakasz építésénél június 10-től lezárják az Almádi és Füredi csomópont közötti meglévő kerékpárút átvezetést. A kivitelező a kerethíd előkészítési munkáihoz kapcsolódóan megkezdi a kerékpárút elbontását. A lezárás előreláthatólag őszig tart majd, erre az időszakra alternatív útvonalként a kerékpárosforgalom számára az Almádi csomópont irányába történő közlekedés javasolt. A Veszprém déli elkerülő szakaszt a Litéri és Füredi csomópontok között 7,5 kilométeren négysávossá bővítik, a lámpás csomópontok helyett külön szintű csomópontokat alakítanak ki, a meglévő burkolatot felújítják, korszerűsítik. A fejlesztés az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából, a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában, hazai forrásból valósul meg. A kivitelezést a Strabag Építő Kft. végzi nettó 25,3 milliárd forint értékben.

A VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. tűzifa akciót hirdet. Jó minőségű, téli termelésű, száraz bükk, gyertyán és kőris tűzifa eladó 2-3 méteres hosszban, 16 cm csúcsátmérő felett. A tűzifát erdei rakodón tudjuk biztosítani, a szállítás szervezése a Vevő feladata.

Építs karriert velünk! Küldd el önéletrajzodat a banati.andras@dh.hu e-mail címre vagy hívd a +36 30 619 5650-es telefonszámon!

Egységár: bruttó 20.000 Ft/erdei m3

(szállítást nem tartalmaz, nettó 15.748 Ft/m3+áfa) A kedvezmény 2020. június 22. – augusztus 31. között, a készlet erejéig érvényes!

Érdeklődni Erdészeteinknél lehet:

Fiatalos, szakmai csapatunkba, ambiciózus kollégát keresünk,

termelő berendezések értékesítésére, nyugat-magyarországi területre.

Új munkatárs feladatai: • Vevők rendszeres látogatása. • Piaci információk begyűjtése. • Értékesítési stratégia készítése. • Tárgyalások, szerződéskötések lebonyolítása. • Együttműködés az alkalmazás-technikusokkal. • Vállalati CRM rendszer naprakész vezetése. Elvárások: • „B” kategóriás jogosítvány, gépjárművezetői gyakorlat. • Felhasználói szintű számítógépes ismeret (MS-Office). Előny: • tárgyalóképes angol/német nyelvtudás; • jó kommunikációs készség. Jelentkezés: rövid motivációs levél kíséretében, magyar nyelvű szakmai önéletrajzzal a következő e-mail címen: allas@rechnen.hu

VERGA Zrt. EUTR regisztrációs száma: AA0084541

A VízTEC Zrt. vegyipari vállalat balatonfűzfői telephelyére telepvezető munkatársat keres. Feladatok: vegyipari telephely működésének felügyelete és irányítása Elvárás: felsőfokú végzettség Előny: vegyipari vagy műszaki végzettség (tapasztalat) Jelentkezés a vivien.szucs@hunwater.hu e-mail címen fényképes önéletrajz, fizetési igény megjelölésével lehetséges.

A szünidei gyermekétkezéssel kapcsolatos további felvilágosítás kérhető személyesen a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán, vagy a 88/549164 telefonszámon.

mellékállású munkatársat keres

A gombák természetes erejének ismerete több évezredre nyúlik vissza. A gyógygombakivonatok az immunrendszer szabályozásán keresztül nyújtanak segítséget az egészség megőrzésében.

Feladatok: - hirdetési felületek bemutatása és értékesítése, cégek, vállalkozók és intézmények számára - ügyfelekkel való kapcsolattartás, szakmai tanácsadás - személyes tárgyalások szervezése és lebonyolítása Elvárás: - tárgyalóképes kommunikáció - eredmény- és ügyfél-orientáltság - magabiztos számítógép kezelés (word, excel, internet) - önálló munkaszervezés Amennyiben a fenti feltételeknek megfelel és alkalmasnak érzi magát a feladatok ellátására, önéletrajzát küldje el az info@bakonymedia.hu e-mail címre.

Max-Immun Gyógygomba Inf. Központ Veszprém, Szeglethy u. 1. II. em./206 +36-70/423-1127 www.max-immun.hu, info@max-immun.hu

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TŰZIFA MEGBÍZHATÓ FORRÁSBÓL! Cser, tölgy 1 m-es tűzifa 20.500 Ft/erdei m³ + ÁFA (bruttó 26.035 Ft/erdei m³) Cser, tölgy 2 m-es tűzifa 19.000 Ft/erdei m³ + ÁFA (bruttó 24.130 Ft/erdei m³)

ABLAK SPECIALISTA RÉGI ABLAKAIT rendberakjuk bontás nélkül! hõtechnikai mechanikai felújítás!

- Hőszigetelt üveg csere - Szigetelés - Pászítás - Zár csere

Ingyenes felmérés! Szép Tamás

70/320-7021

Az árak 35 km-en belül házhoz szállítva értendők, és egy erdei m3-re (1*1*1,7 m) vonatkoznak. Érvényes 2020.07.31.-ig vagy a készlet erejéig.

Új ablakot szeretne?

Érdeklődni a Bakonyerdő Zrt. Balatonfüredi Erdészet, 8230 Balatonfüred, Táncsics Mihály u. 19. tel.: +36 87/581-420 elérhetőségeken lehet.

Fa nyílászárók széles választékát ETTS kínáljuk egyedi ED kivitelben és 100% méretben!

„További tűzifa termékeinkről, árainkról és az online vásárlás részleteiről a www.bakonyerdo.hu honlapon tájékozódhat!”

I ÉG

Ügyfélfogadási idő: hétfő, kedd, csütörtök: 7.30-16.00, szerda: 7.30-17.30, péntek: 7.30-13.30 óra között.

Marketing- és reklámtanácsadó

www.faablakmester.hu

Válassza a megbízható partnert ert – Bakonyerdő Zrt. 167773

Az ebéd a Pannon Egyetemi Menza Veszprém, Hóvirág u. 4. szám alatt lévő éttermében 11.30 - 13.00 óra között helyben fogyasztható el.

A Veszprém és Körzete Szuperinfó

E LÉ G

Étkezési napok a nyári szünetben 2020. június 22től 2020. augusztus 19-ig, 43 munkanap.

A befizetés történhet az Erdészeteknél személyesen, vagy postai csekken, illetve utalással is. Az erdészetek pénztárában csak bankkártyás fizetési lehetőségre van mód! Bővebb információk a VERGA Zrt. honlapján http://www.verga.hu-n állnak rendelkezésre.

FELHÍVÁS SZÜNIDEI GYERMEKÉTKEZTETÉSRE Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata a szünidei gyermekétkeztetés keretében ingyenes ebédet biztosít a szülő, törvényes képviselő igényére a hátrányos helyzetű, és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére, öt hónapos kortól a 18. életév betöltéséig.

Kab-hegyi Erdészet: Herend, Kültelek 5/D. , tel: 88/513-680; +36/30/385-9877 Királyszállási Erdészet: Olaszfalu-Alsópere, 803/5 hrsz. , tel: +36/30/385-9879 Zirci Erdészet: Zirc, Bajcsy-Zsilinszky u 10. , tel: 88/593-560; +36/30/385-9878

EUTR: AA0002798


Rólunk. Röviden.

4

2020. július 10.

júl. 13. Jenő, Henrik, júl. 14. Örs, Stella, júl. 15. Henrik, Roland, júl. 16. Valter, Irma

A Közép-Dunántúli Régió Mentőszervezete

INGATLAN Veszprém, Cholnokyn eladó 76 m2-es, 3. emeleti, 3+félszobás lakás. Érdeklődni: +36-30/ 232-6068

AUTÓSZERELŐ MUNKAKÖRBE

munkatársat keres Veszprém telephelyre, heti 40 órás közalkalmazotti jogviszonyban. Feltételek: magyar állampolgárság, autószerelői szakképzettség, B kat. jogosítvány, érettségi bizonyítvány, erkölcsi bizonyítvány, egészségügyi alkalmasság. Előny: C kat. jogosítvány. Illetmény: Kjt. szerint. Jelentkezni önéletrajz megküldésével, postai úton: OMSZ KDR, Veszprém, Almádi u. 34. címen, a borítékon „Jelentkezés autószerelő” megjegyzéssel.

INVERTERES HŰTŐ, FŰTŐ KLÍMÁK.

06-20/215-8333 www.fhklima.hu

Vegyes ömlesztett tűzifa, konyhakész 16.000 Ft/m x m x m-től, sorba rakott kalodás tűzifa 32.000 Ft/erdei m3-től (m x m x 1,7) ingyenes kiszállítással. Száraz akác és bükk kapható. Toldi: 06-20/989-1698, AA5817045

A Veszprémi Mezőgazdasági Zrt. szántóföldi ágazatába munkatársat keres az alábbi pozíciókba - villanyszerelő - terményszárító kezelő - teleszkópos rakodógépkezelő Munkavégzés helye: Küngös Érdeklődni és jelentkezni lehet az alábbi elérhetőségeken. E-mail: allas@veszpremimgzrt.hu Telefon: 06-30/483-6781

Veszprémi gyógyszertári ügyeletek Július 10.

Tündérkert, Március 15. u. 4/b Július 11.

Fehér Üröm, Iskola u. 3. Július 12.

Fekete Sas, Rákóczi u. 8. Július 13.

Gizella, Bajcsy Zs. u. 8. Július 14.

PatikaPlus, Külső-Kádártai u. 3. Július 15.

Jutasi úti, Jutasi u. 59. Július 16.

Pláza, Budapest u. 20-28. Munkanapon, hétfőtől-péntekig: 18:00-08:00 (Pláza Patika 20:00-08:00) Szombaton: 20:00-08:00 Vasárnap: 19:00-08:00 Ünnepnapon: 08:00-08:00

ALBÉRLET KERESÉS Veszprém, illetve környékén albérletet keresek, családi házas környéken. +36-70/6791096 ÁLLAT Vörös TOJÓTYÚK házhoz szállítva 750 Ft/db. Tel.: +3620/204-2382 ÁLLÁST KÍNÁL Balatonfüredi ajándék üzletbe eladót keresek, akár nyugdíjast, nyárra diákot is. Jelentkezni: Tutti Fotó Kft +36-30/943-8839

Ablakbeépítésben jártas, önállóan dolgozni tudó ablakbeépítőket, vagy csapatot keresünk. Érd.: 06-30/68-77-588 A Balla Ingatlan munkatársakat keres, képzés megoldható. Fényképes önéletrajzokat a Szuperinfó szerkesztőségbe kérjük (Veszprém, Kossuth u. 10. fsz. 9.), a borítékra írják rá: „Balla” SZOLGÁLTATÁS Szőnyeg- és kárpittisztítás lakásonként 1.500 Ft-tól. Bőr garnitúrák tisztítása. Telefon: 06-20/976-3161, 88/460-354

Redőnyös munkák, javítás is! Tel.: +36-20/938-5698 Cserépkályhák, kandallók, kemencék építése, javítása. +36-70/326-5436; www.kalyhaprofil.hu Nyílászáró, redőny, szúnyogháló. 20% kedvezmény július 31-ig. Ingyenes felmérés! Tel.: +36-20/481-8124 Fűnyírást, fűkaszálást és bozótvágást, park, kert és nyaraló gondozást vállalok. Rövid határidővel +3630/228-5227 Fűnyírást, metszést, permetezést, kertgondozást, kertépítést, zöld hulladék elszállítását, fák kivágását, tűzifa darabolását, hasogatását vállaljuk. Tel.: +36-30/3246326 Redőnyjavítás, redőny készítés! Gurtnicsere akár még ma! Péter úr! 0620/256-3324! Ács, tetőfedő, bádogos munkát vállalunk, ereszcsatorna javítás készítés, Lindab lemeztető készítés +36-20/802-7149, +3670/205-6088 Tetőfedő mester vállal bádogos, ács munkát. Cseréplemez átrakás, cseréplécezés, csatorna csere, kisebb tetőjavítás, anyaggal együtt is. Felmérés ingyenes. Azonnali kezdéssel. +3620/925-3686 Ácsmunkát, kőműves munkát, teljes felújítást, festést, laminált padlózást, teljes körű kivitelezéssel számlaképesen vállalok, akár azonnal. Tel.: +36-70/323-0588

JÁRMŰ Készpénzért autóját, teherautóját megvásároljuk, állapottól függetlenül. Házhoz megyünk! Tel.: +36-70/6697777 Roncsautó felvásárlása bontási papírral. Teljes körű ügyintézés. +36-70/5932299 Használt, idős, roncs autó felvásárlás hivatalosan! +3630/733-7753 Készpénzért bármilyen utánfutóját, lakókocsiját, autóját, büfékocsiját megvásárolom. +36-70/424-7820, +3670/632-5836 EGYÉB Dunnákat, párnákat 27.000 Ft/kg-ig, hagyatékot, örökséget vásárolok, lomtalanítást vállalok. +36-30/2724436 Hagyatékát megvásárolom, ház körüli takarítást vállalok elszállítással együtt. Tel.: +36-30/316-9918 Házi húsos kacsaháj, liba máj rendelhető. Tel.: +3630/816-3353 TÁRSKERESŐ Erős testalkatú 57 éves hölgy társat keres Veszprémben. +36-70/306-7949 Hetvenes, fiatalos özvegy Hölgy, társát keresi. Tel.: +36-70/286-2017

KÖZPONTI ORVOSI ÜGYELET: Cím: Veszprém, Kórház u. 1. Felnőtt ügyelet: Tel: 70/370-3104 Gyerek ügyelet: Tel: 70/370-3104 Ügyeleti idő: Rendelési idő: hétfőtől péntekig 16.00–8.00 óráig, hétvégeken és ünnepnapokon 8.00–8.00 óráig (24 órás folyamatos)

ízelítő havi ajánlatunkból: Akciónk 2020. július 1-31-ig, ill. a készlet erejéig érvényes!

FOGÁSZATI ÜGYELET:

Visszér kezelésére

Cím: Veszprém, Halle u. 5/e Telefon: 88/425-228 Ügyeleti idő: Munkaszüneti-, ünnepnapon, hétvégén (szombat, vasárnap) 8:00-14:00 óráig. Éjszakai ügyelet nincs

Detralex 500 mg Filmtabletta 60 db

ÁLLATORVOSI ÜGYELET:

Kedvenc Állatorvosi Rendelő Cím: Veszprém, Budapest út 39. Vezetékes telefon: 88/786-990 Mobil: 30/546-5642 Ügyeleti idő: hétköznapokon 20:00-8:00, illetve szombaton 11:00-től vasárnap 17:00-ig és vasárnap 19:00-től hétfő 8:00-ig) Veszprémi Állatkórház és Állatorvosi Rendelő Cím: Veszprém, Ady E. u. 12. Telefon: 88/326-847 Ügyeleti idő: 0-24 óra

akár

-15%

87 Ft/db VN

akár

lioton 1000 ne/g gél 100 g

-15%

most csak

most csak

5199 Ft

Visszeres láb kezelésére

3469 Ft

EP

Szív és keringési rendszer támogatására Panangin Forte 316 mg/280 mg Filmtabletta 60 db

35 Ft/g

akár

-25%

EP

VN

Viszketésre

akár

Fenistil 1 mg/g gél 50 g

-15%

most csak

2489 Ft 41 Ft/db VN

Most csak:

EP

EP

A kockázAtokról és A mellékhAtásokról olvAssA el A betegtájékoztAtót, vAgy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

2399 Ft 48 Ft/g VN

VN Vény nélkül kapható gyógyszer


2020. július 10. EUTR sz.: AA6427111

júl. 17. Endre, Elek, júl. 18. Frigyes, Hedvig, júl. 19. Emília NAGY KFT

2,6x10x4m-es 2 2, 6x10x4 Luc deszka 3, a készlet erejéig! 49.900+áfa/m 49. . j g 18 mm-es OSB OSB, 1600Ft+áfa/m2 2020.07.31-ig!

AKCIÓ!

a ópadl dó- á é Tetőléc léc éc – rrét rétegelt ét g éteg gelt lemez z–h hajópadló aj dl áztatott ztattott ép épületfa ül 23mm--es vegyes szélességű borovi deszka 23mm

Telephe Telephely: ephely: y Veszprém, Ves esz zpré p é ém,, Házgyári gy út,, (Jutaspuszta felé) Tel.: +36-20/3561-691 Tel.: +36-88/328-299

www.nagy-kft.hu kf asztalos@nagy-kft.hu

5

• Festés - mázolás • Burkolás (csempe, járólap) • Külső - belső kőműves munkák • Gipszkartonozás • Nyílászárózás, felújítás • Új házak építése, meglévő házak átépítése GYORS, PRECÍZ MUNKA GARANCIÁVAL! Varga Antal, +36-20/224-8085

SÁRGADINNYÉS-TÚRÓS POHÁRDESSZERT

HOZZÁVALÓK: - 1 db sárgadinnye (75-80 dkg-os) - 7,5 dkg müzli (30% gyümölcstartalommal, hozzáadott cukor nélkül) - 1,5 dl habtejszín - 40 dkg félzsíros túró - 5 dkg cukor - 1 csomag vaníliás cukor - 5 ek tej - citromfű a díszítéshez ELKÉSZÍTÉS: A dinnyét félbevágjuk, és a magos részét kanállal eltávolítjuk. Felcikkezzük, a héját is levágjuk, és a gyümölcshúst apróra kockázzuk.

A müzlit 1 ek kivételével öszszekeverjük 4 ek dinnyekockával és adagonként elosztjuk négy üvegkehelyben. A tejszínt kemény habbá verjük. A szitán áttört túrót simára keverjük a cukorral, a vaníliás cukorral és a tejjel, majd beleforgatjuk a tejszínhabot és a maradék dinnyekockát. A dinnyés túrókrémet a müzlirétegre kanalazzuk. Megszórjuk a félretett 1 ek müzlivel, és elrendezzük rajta a dinnyegolyókat, valamint -szeleteket. Végül citromfűvel díszítjük. mindmegette.hu

IMPRESSZUM VESZPRÉM ÉS KÖRZETE Megjelenik: Balatonalmádi, Balatonfüred, Balatonfűzfő, Berhida, Eplény, Felsőörs, Hajmáskér, Herend, Inota, Litér, Márkó, Nemesvámos, Ősi, Öskü, Pétfürdő, Szentkirályszabadja, Tihany, Tótvázsony, Várpalota, Veszprém, Gyulafirátót, Kádárta, Zirc (minden hónap első péntekén) 48.500 példányban. Lapzárta: kedd 12.00 óra Kiadja: Bakony Média Kft. Felelős kiadók: Kertész Zsolt, Molnár Károly Szerkesztőség, hirdetésfelvétel: Veszprém, Kossuth u. 10., fszt. 9. Telefon: 88/569-060 E-mail: veszprem@szuperinfo.hu www.szuperinfo.hu Nyomda: ADC Hungary Kft. Terjeszti: Westpost Kft. A Szuperinfó fizetett hirdetéseket tartalmaz, melyek valódiságát a szerkesztőség nem vizsgálja, tartalmáért felelősséget nem vállal. A kiadó előzetes engedélye nélkül a lapban megjelent hirdetéseket részben, vagy egészben felhasználni tilos!


Rólunk. Röviden.

6

2020. július 10.

Építőipari teljes körű kivetelezés

• családi ház generál kivitelezése • lakások teljeskörű felújítása • homlokzat hőszigetelése • hideg-, melegburkolás Szinte újat 1 nap alatt! • festés-mázolás Bontás nélkül rövid határidővel! • vasbeton szerkezetek, födém, falak zsaluzása Bontás nélkül rövid határidővel! Szinte 1 nap alatt! Bontás nélkül rövidújat határidővel! • kerítések, térburkolás, Bontás nélkül rövid határidővel! Győződjön meg kötetlen tanácstámfalak készítése

Régi ajtók? Régi ajtók?

Ajtófelújítás! Ajtófelújítás! Tel.: 06-30/226-2364, Bontás nélkül rövid határidővel! Ajtófelújítás! Ajtófelújítás!

Ajtófelújítás!

Győződjön meg kötetlen tanács- alkalmával a jól bevált Bontás nélkül adásunk határidővel! adásunk alkalmával arövid jól bevált PORTAS-felújítási technika előnyeiről! PORTAS-felújítási technika előnyeiről!

Ajtófelújítás!06-70/427-5651

1000 modell! adásunk Régi ajtók? modell! a jól bevált Régi ajtók? e1000 lőtte alkalmával Régi ajtók? PORTAS-felújítási technika előnyeiről!

Győződjön meg kötetlen tanács-

Győződjön meg kötetlen tanácsadásunk alkalmával a jól bevált standardtól PORTAS-felújítási technika előnyeiről! standardtól - exkluzívig

- exkluzívig

Újra szép lesz leszakár 1 nap alatt! Újra szép Újra szép akár 1 nap alatt! lesz 1000 modell! standardtól - nélkül exkluzívig e1000 lőtte modell! ✓ bontás, piszok és törmelék  soha többé ajtófestés A bontás nélküli megoldás: PORTASstandardtól - exkluzívig akár 1 nap alatt! előtte korszerűsítés az Ön egyedi kívánságai ✓ soha többé ajtókat festeni Újra szép lesz Újra szép lesz akár 1 nap alatt! szerint a kívánt dekorral. A berendezés törmelék nélkül akár egy nap alatt A bontás nélküli megoldás: PORTAShez illő megfelelő modellel a különleÚjra szép leszés tokra alkalmaselőt akár 1✓nap alatt!ajtóra a legtöbb korszerűsítés az Ön egyedi kívánságai ges igényeknek is megfelelünk. te nélkül ✓1000 bontás, piszok és törmelék  soha többé ajtófestés A bontás nélküli megoldás: PORTAS bontás helyett új, modern felület ✓ több mint modell előtte kívánt dekorral. A1 berendezésnap alatt! Gyors,szerint tiszta, a tartós ésakár stílusos korszerűsítés az Ön egyedi kívánságai ✓ soha többé ajtókat festeni ✓ soha hez többéillő ajtófestés szerint a kívánt dekorral. A berendezésmegfelelő modellel a akár különle törmelék egy nap alatt  könnyű ápolás, ütésésnélkül kopásálló A bontás nélküli megoldás: PORTAS✓ törmelék nélkül akár egy alatt hez illőnap megfelelő modellel a különle-KftKft Mintaasztalos ✓ a legtöbb ajtóra és tokra alkalmaselőt ges igényeknek is Mintaasztalos megfelelünk. ✓ bontás helyett új, modern felület korszerűsítés az Ön egyedi kívánságai ges igényeknek is megfelelünk. te PORTAS-szaküzem ✓ könnyű ápolás, ütésésbontás kopásálló  helyett új, modern felület  a legtöbb ajtóra és tokra alkalmas PORTAS-szaküzem ✓• Gyalus több mint XXXX Mintaváros Gyula u. 111 1000 modell szerint a kívánt dekorral. A berendezésGyors, tartós és stílusos ✓ a legtöbb ajtóra éstiszta, tokra alkalmas Gyors, tiszta, tartós és stílusos

Régi ajtók? Régi ajtók? Régi ajtók?

III. „LÉLEKTŐL LÉLEKIG…” ÉRZÉKENYÍTŐ FESZTIVÁL

391057

2020. JÚLIUS 16-19.

✓ www.portas.co.hu peRfekt móR bt. ✓ könnyű hez illőápolás, megfelelő modellel a különle✓ soha többé ajtófestés XXXX Mintaváros  ütésés kopásálló  saját gyártású minoségi alapanyagok Mintaasztalos Kft ✓ www.portas.co.hu Gyalus Gyula u. 111 Mintaasztalos Kft PORTAS-szaküzem Gyors, tiszta, tartós és felület stílusos www.perfektajto.hu ✓ ✓ bontás helyett új, modern  a legtöbb ajtóra és tokraésalkalmas PORTAS-szaküzem Gyors, tiszta, tartós stílusos PORTAS-szaküzem ✓ ✓ könnyű✓ápolás, ütés- és kopásálló www.portas.co.hu Hívjon most! 0620 00 00 000 peRfekt móR bt. XXXX Mintaváros • Gyalus Gyula u. 111 Hivjon 06-20/224-1772 ✓most: soha többéalkalmas ajtófestés ✓ a legtöbb ajtóra és tokra XXXX Mintaváros  saját gyártású minoségi alapanyagok Hívjon most: 06-20/20-777-40 07. 16. saját gyártású minőségi alapanyagok soha többé ajtófestés

törmelék nélkül akár telefonon: egy nap alatt Nézzen✓ betörmelék hozzánk✓vagy érdeklődjön 06 XX Mintaasztalos XXXX XXX Kft ges igényeknek megfelelünk. nélkül akár egy nap is alatt bontás helyett új, modern felület könnyű ápolás, ütés- és kopásálló a legtöbb ajtóra és tokra alkalmas saját gyártású minőségi alapanyagok

XXXX Mintaváros • Gyalus Gyula u. 111

07. 17.

Nézzen✓ beminőségi hozzánk vagy érdeklődjön telefonon: 06 XX XXXX XXX törmelék nélkül akár egy nap alatt saját gyártású alapanyagok www.portas.co.hu

19 ÓRA www.portas.co.hu Gyalus Gyula u. 111Mintaasztalos Kft Gyors, tiszta, tartós és felület stílusos www.perfektajto.hu ✓ bontás helyett új, modern

PORTAS-szaküzem Nézzen be hozzánk vagy érdeklődjön telefonon: 06 XX XXXX XXX ✓ könnyű ápolás, ütés- és kopásálló XXXX Mintaváros • Gyalus Gyula u. 111 ✓ a legtöbb ajtóra és tokra alkalmas

Hívjon most! 0620 00 00 000 Hivjon most: 06-20/224-1772 ✓ saját gyártású minőségi alapanyagok www.portas.co.hu

Kulcsár Lajos:

ZSERBÓTANGÓ Új Színház

Nézzen be hozzánk vagy érdeklődjön telefonon: 06 XX XXXX XXX

A BALATONI HAJÓZÁSI ZRT.

KIKÖTŐŐR (Tihanyrév komp kikötő) munkakör betöltésére keresi új munkatársát.

Az állás részleteiről honlapunkon olvashat: www.balatonihajozas.hu

Jelentkezéseket a https://bahart.hrfelho.hu linken várjuk!

07. 17.

16 ÓRA

07. 17.

19 ÓRA

Grecsó Krisztián-Bíró Bence: PÁRKAPCSOLATI MEGYEK UTÁNAD NEHÉZSÉGEK

07. 18.

07. 18.

14 ÓRA

21.30 ÓRA

Orlai Produkció

Pilát Gábor elõadása

20 ÓRA

William Goldman:

Janikovszky Éva:

Mészöly Andrea:

TORTÚRA

ÉGIGÉRŐ FŰ

AZ ÉN HÁZAM

Veszprémi Petõfi Színház

Veszprémi Petõfi Színház

kortárs táncelõadás

A fesztivál kiegészítő rendezvényei: 07. 16.

16 ÓRA

ELŐCSARNOK

07. 17.

10 ÓRA SZÍNHÁZ ELŐTTI TÉR

07. 19.

07. 19. 10-16 ÓRA

07. 19.

16 ÓRA

19 ÓRA

LÁTHATATLAN KONCERT Agárdi Szilvia koncertje

SZÍNHÁZ

Dennis Kelly:

23 PERC Orlai Produkció

„CSORBA TÜKÖR”

Kiállítás és stúdióbeszélgetés Fehér Dániellel, a Baltazár Színház színészével

Érzékenyítőcske

ZENEKAR A GOMBA ALATT A III. „Lélektől lélekig...” Érzékenyítő Fesztivál keretében a Láthatatlan koncert előtt ellenőriztesse látását a Lions Club ingyenes szemszűrő vizsgálatán. A szűrés 2020. július19-én 10-16 óráig érhető el a színházban.

Minden program után beszélgetés az alkotókkal, közreműködőkkel és a nézőkkel. A szakmai beszélgetéseket Kardos Klára klinikai szakpszichológus vezeti. A fesztivál fővédnöke Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkár. Védnöke Ovádi Péter országgyűlési képviselő.

...közösségben a közönséggel...

Profile for szuperinfo

Veszprém 2020.07.10.  

Veszprém 2020.07.10.  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded