__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

2020. szeptember 17., XXX/38.

ÉLES LÁTÁS ÖNNEK! Az ember hozzászokik a látás fokozatos romlásához. Így fordulhat elő, hogy akár 50%-os látásromlás mellett sem érzi szükségét egy új szemüvegnek. Lehet, hogy már az Ön látása sem 100%-os? Ha egy éven belül nem volt szemvizsgálaton, akkor itt a remek alkalom, jelentkezzen most szemvizsgálatra telefonon vagy a weboldalon!

KO

+ szemvizsgálat

49.900 Ft lencse + keret

M U LT I FO

+ szemvizsgálat

+ OPTIKA PLUS

Ajánlatunk 2020.09.30-ig érvényes. Aktuális ajánlatainkról érdeklődjön üzletünkben/weboldalunkon!

LE T T

lencse + keret

FreeForm technológiájú, vékonyított, multifokális lencsével

MP

19.900 Ft

S

ÓK

Vékonyított, egyfókuszú lencsével

KO

M P L ET T E G YF

US

LI

D O M B Ó VÁ R É S KÖ R Z E T E

Nézzen be, hogy jobban lásson!

Dombóvár - Tesco Cím: 7200 Dombóvár, Köztársaság u. 7. Nyitva: H-SZO: 9.00-20.00, V: 9.00-19.00; Tel.: (74) 460-386; Mobil: (30) 830-6009 www.optikaplus.hu /ingyenszemvizsgalat
2020. szeptember 17.

Életmód

Adj vért és ments meg 3 életet!

KI JELENTKEZHET VÉRADÁSRA? • aki betöltötte a 18. életévét, de még nincs 60 éves • testsúlya meghaladja az 50 kg-ot • egészségesnek érzi magát. Kérjük, személyi igazolványát, TAJ- és lakcímkártyáját hozza magával! Dombóvári Véradó: Kórház rendelőintézet földszint, minden kedden és csütörtökön 8-15 óráig

Kutatható az I. világháborús hős magyar katonák adatbázisa Mostantól az interneten mindenki számára hozzáférhető, kutatható az I. világháborúban hősi halált halt, megsebesült és hadifogságba esett magyarországi katonák adatbázisa. A katonahoseink.militaria.hu oldalt hétfőn mutatták be Budapesten, a Honvédelmi Minisztérium (HM) Hadtörténeti Intézet és Múzeumban. Az oldalon több mint 1,5 millió ember adatait lehet keresni, hősi halottakét, sebesültekét, hadifogságba esettekét. Az ezredes kiemelte: ez a tudományos projekt Európában is példaértékű, Kárpátmedence-szerte hasznos lett. Ennek most különös jelentősége van a nemzeti összetartozás évében - jegyezte meg Kovács Vilmos. A Hadtörténeti Intézet és Múzeum háttéranyagában azt írta: a 2010-es évek elején, közeledve az I. világháború kitörésének 100. évfordulójához, egyre nagyobb lett a társadalmi és szakmai igény egy mindenki által hozzáférhető, szabadon kereshető on-line adatbázis létrehozására. Ez lett a „Magyar katona áldozatvállalása a nagy háborúban” projekt, azaz a hősi halált halt, megsebesült és hadifogságba esett magyarországi katonák adatbázisa. Az adattár jelentős társadalmi érdeklődés mellett a családfakutatók, a hadtörténet, a társadalomtörténet, valamint a szociológia iránt érdeklődők számára értékes kutatási anyagot biztosíthat - írták. (MTI)

envved_hirdetes38x89.ai 1 2020. 02. 13. 10

PROFESSZIONÁLIS KÁRTEVŐMENTESÍTÉS a HACCP, illetve az Integrált Kártevőmentesítés (IPC) előírásai szerint SZOLGÁLTATÁSAINK

- rágcsálóirtás (egér, patkány) - rovarirtás (csótány, légy, ágyi poloska, bolha, hangya, darázs stb.)

SZOLGÁLTATÁSAINKAT AJÁNLJUK

- élelmiszeripari egységek (étterem, pékség, cukrászat, italokat forgalmazó és előállító helyek stb.), - üzemek, raktárak, irodaházak - szálláshelyek (szálloda, apartman, vendégház) - társasházak - intézmények (közösségi épületek: óvoda, iskola, kórházak, művelődési házak stb.) számára.

+36 70 209 4399 info@enwed.hu

Leszállítják a vonatokról és a volán­ buszokról azokat, akiken nincsen maszk Leszállítják a Volánbusz Zrt. járműveiről és a MÁV vonatairól azokat az utasokat, akiken nincsen maszk – emlékeztetett a Volánbusz Zrt. közleményben.

szájukat eltakaró maszkot, kendőt vagy sálat. Mindkét közlekedési társaság – a MÁV és a Volánbusz is – arra kéri utasait, hogy tartsák be a közegészségügyi előírásokat, lázzal vagy meghűléses tünetekkel járó betegség esetén ne vegyék igénybe a közösségi közlekedési eszközöket. A MÁV-START keddtől fokozottan ellenőrzi a vonatokat a Készenléti Rendőrséggel, a polgárőrséggel és a vagyonőrökkel együttműködve. A Volánbusznál is fontos változás lép életbe: az autóbuszvezetők kötelesek megtagadni a felszállást, ha az utas nem tartja be a maszkviseléssel kapcsolatos előírásokat, és kötelezettségének egyszeri felszólításra sem tesz eleget.

Utazás közben a jegy- és bérletellenőrök figyelik az előírás betartását, és egyszeri, eredménytelen felszólítás után, lakott teSzeptember 15-től kizárhatók az utazás- rületen megállva kizárják az utazásból az ból azok, akik nem hordanak az orrukat és érintetteket – áll a közleményben. (MTI)


2020. szeptember 17.

Fontos a gyermekkori depresszió korai felismeréseÚj műfüves pálya épül a Belvárosi Általános Iskolában

A minél gyorsabb terápiás ellátás érdekében fontos a gyermekek depressziós tüneteinek korai felismerése, mert a diagnosztizáltan páciensek között nagyon magas arányú az öngyilkos magatartás – állapította meg a Szegedi Tudományegyetem és a Pittsburgh-i Egyetem két évtizede zajló kutatási programja. Az Amerikai Egészségügyi Intézet (National Institutes of Health – NIH) támogatásával folyó – európai viszonylatban is egyedülállóan nagy volumenű –, 723 magyarországi gyermek és családja bevonásával végzett komplex kutatás azt vizsgálja, hogy az érzelemszabályozási képesség, a genetikai és különböző pszichofiziológiai, valamint a környezeti tényezők, azon belül, a családi háttér és a különféle negatív életesemények hogyan befolyásolják a gyermekkorban megjelenő depresszió betegség kialakulását, lefolyását. A kutatásba bevont, az első depressziós időszak idején tíz év körüli gyermekek jelentős részét a kutatócsoport jelenleg is vizsgálja. Kapornai Krisztina, a klinika gyermek- és ifjúságpszichiátriai osztályának vezetője kifejtette, hogy a leghosszabban követett klinikailag igazolt korai kezdetű depresszióban szenvedő 115 fiatal 22 százaléka jutott el az öngyilkossági kísérletig. Ez az arány magasabb a nemzetközi statisztikai adatoknál. Az utánkövetés – átlagosan csaknem 15 éves – ideje alatt a vizsgálatba bevont 723 fiatal közül hárman követtek el befejezett öngyilkosságot. Kiss Enikő, a magyarországi kutatás országos koordinátora közölte, a hazai vizsgálatok is igazolták azt a tudományos tényt, hogy a lányok sokkal gyakrabban kísérelnek meg öngyilkosságot, mint a fiúk. A hosszú távú utánkövetés során a lányok 33, a fiúk 9 százaléka kísérelte meg eldobni az életét. A vizsgálat szerint a gyerekek 19 százalékának egyáltalán nem volt öngyilkossági tünete vagy gondolata. A legenyhébb tünet, a halál gondolatával való foglalkozás, az érintettek 80 százalékánál jelent meg. Súlyosabb tünete, az öngyilkosság gondolata a vizsgált gyerekek 70 százalékának volt, konkrét öngyilkossági tervet pedig 47 százalékuk fogalmazott meg. Az elemzések szerint az öngyilkosság kockázatát növeli, hogy a depressziós gyerekek gyakran hatástalan érzelem és hangulatszabályozó módszereket alkalmaznak, negatív érzéseiken nem tudnak úrrá lenni. (MTI)

A pálya multifunkcionális lesz, amely azt jelenti, hogy többek között helyet kap a pályán négy kosárlabda palánk is a játéktér felfestésével. Megtörtént a munkaterület átadása a Belvárosi Általános Iskolában az új, műfüves pálya kialakításához. A beruházáshoz a Dombóvári Focisuli Egyesület gyűjtött forrást a TAO támogatási rendszeren keresztül és Dombóvár Város Önkormányzata biztosította az előírt önrészt. Október közepére készülhet el a műfüves pálya. Dombóvár Város Önkormányzata
Céginfó

2020. szeptember 17.

Legyen online is szem előtt!

Tárja ki vállalkozása kapuját Cégregiszterünkön keresztül: saját maga szerkesztheti, töltheti kezelőfelületéről. www.infodombovar.hu/cegregiszter E-mail: info@infodombovar.hu

A szüret veszélye a mustgázmérgezés Az ország több pontján már megkezdődött, máshol készülnek az idei szüretre, a korai érésű szőlők esetében már a mustot érlelik a pincékben.

Folytatódik a föld­értékesítési program Szeptember 21-én indul a földértékesítési program harmadik üteme, a több mint 6300 ingatlanra bárki tehet vételi ajánlatot elektronikus úton október 21-ig; az Agrárminisztérium (AM) célja továbbra is az osztatlan közös földtulajdon felszámolása. A tárca keddi közleménye szerint az idén két ütemben meghirdetett, összesen több mint 15 500 darab, 3 hektár alatti ingatlan csaknem 60 százalékára volt érdeklődés. Az átlagos ajánlati ár csaknem 1 millió forint volt hektáronként. Az első két ütemben 5550 hektárnyi területet értékesített a magyar állam, amelyből több mint 5 milliárd forint bevétel keletkezett. Az AM közleményében jelezte: július elsején hatályba lépett a Nemzeti Földalapról szóló törvény egyes szakaszainak változása, így a harmadik ütemben a Nemzeti Földügyi Központ (NFK) árverés mellőzésével, hirdetményes úton 10 hektárt meg nem haladó földek értékesítésére jogosult. Szeptember 21-én több mint 1400 darab, 3 és 10 hektár közötti földterületet hirdetnek meg, amely meghaladja a 7300 hektárt. Emellett az első két ütemben nem értékesített 3 hektár alatti földeket is újra közzéteszi az NFK, ezek esetében több mint 2300 hektárnyi, 4800 darab ingatlan megvásárlására nyílik újból lehetőség. A tájékoztatás szerint a gazdáknak most is 30 napjuk lesz pályázni egy egyszerű ügyfélkapus regisztrációt követően. Ahogy az első két ütemnél, ezúttal is a magyar állam fizeti az értékbecslés költségeit az 1 hektár alatti földek esetében. A minisztérium arra törekszik, hogy a kormány által elrendelt biztonsági előírásoknak megfelelve, a lehető legkevesebb személyes kontaktus mellett kínálják fel a magyar gazdáknak az állami földvásárlás lehetőségét - hangsúlyozták a közleményben. Az értékesítésre meghirdetett földek listája a www.nfk.gov.hu oldal mellett a www.kormany.hu oldalon is elérhető lesz, valamint az érintett települések önkormányzatainak honlapján is közzéteszik. (MTI)

A szőlő levének erjedésekor mustgáz keletkezik, amely nem megfelelő körülmények között komoly veszélyt jelent. Szellőztetéssel, valamint szén-dioxid-érzékelő elhelyezésével elkerülhető, hogy veszélyes mennyiségben felhalmozódjon, illetve balesetet okozzon a gáz. Tavaly Mohácson követelt áldozatot a színtelen, szagtalan gáz, több helyen, így Pakson is pedig csak a szerencsén múlott, hogy időben rátaláltak a balesetet szenvedett emberekre. Évről évre számos esetben riasztják ilyen esethez a tűzoltókat, holott a balesetek könnyen megelőzhetőek. A szén-dioxid önmagában nem mérgező, azonban mivel nehezebb a levegőnél, egy szellőzés nélküli pincéből kiszorítja azt. Aki ilyen pincébe megy le, rövid idő alatt oxigénhiányos állapotba kerül, amelynek tünetei a szédülés és a fáradtságérzet. Ezeket az eszméletvesztés, végül a fulladás követheti. Egy liter erjedő must csaknem 42 liter szén-dioxidot termel. Éppen ezért fontos szellőztetni a pincéket, és célszerű oda szén-dioxid-érzékelőt is felszerelni. Alkalmazható a közismert gyertyás módszer is, amikor az ember egy gyertyával ellenőrzi, van-e elég levegő a pincében. Fontos, hogy az égő gyertyát ne kézben, hanem például egy lapáton tartsuk magunk előtt, és úgy menjünk le a pincébe. Ha a gyertya elalszik, életveszélyes a pincébe menni. A szén-dioxiddal telített pincébe csak sűrített levegős légzőkészülékben szabad bemenni, ezért aki mustgázzal kapcsolatos balesetet észlel, azonnal hívja a 112-es segélyhívó számot és kérje a tűzoltók segítségét! Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
2020. szeptember 17.

Apró

Munkatársat keres? Hirdesse nálunk! Akár azonnali megjelenéssel a www.infodombovar.hu portálon az állásajánló rovatban (Facebook megosztásokkal) és a Dombóvár és Körzete Szuperinfóban az Állásbörze rovatban (17.000 példányban)

A KaposPlast Műanyagipari Kft Európa vezető kefeipari szálgyártója! Azonnali kezdéssel keres! TMK ELEKTROMŰSZERÉSZ ÉS VILLANYSZERELŐ KÉT MŰSZAKOS MUNKAREND NAPI 8 ÓRA. PÁLYAKEZDŐK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK.

A KaposPlast Műanyagipari Kft Európa vezető kefeipari szálgyártója! Folyamatos üzemelés mellett a következő munkavállalók jelentkezését várja! Hosszútávú munkahelyre és biztos jövedelemre vágysz jelentkezz!

MUNKAVÉGZÉS HELYE: 7400 Kaposvár, Szigetvári u. 59. ELVÁRÁSAINK: • középfokú szakirányú végzettség • Pályakezdők jelentkezését is várjuk, előny: 1 – 2 év üzemi gyakorlat hasonló munkakörben • Pontos, precíz, jó szervező készség, határozott fellépés, jó konfliktus kezelés, csapatszellem, önálló proaktív munkavégzés • Megbízható, terhelhető személyiség • Több műszakos munkarend vállalása

MŰSZAKVEZETŐ és SORKEZELŐ MUNKAVÉGZÉS HELYE: 7400 Kaposvár, Szigetvári u. 59. ELVÁRÁSAINK: • minimum középfokú végzettség – Műszakvezető (műanyagipari vagy műszaki végzettség) • 8. általános iskolai végzettség – Sorkezelő esetén ( 18 év felett)

AMIT KÍNÁLUNK:

Műszakvezető/sorkezelő esetén a 3/3-as munkarend vállalása: 3 nap 12 óra - 3 nap pihenő AMIT KÍNÁLUNK:

• határozatlan, teljes munkaidős jogviszony • versenyképes jövedelem • folyamatos fejlődési lehetőségek • utazási költségtérítés vidékieknek • igény esetén szállás biztosítása Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, úgy az alábbi elérhetőségek bármelyikén jelentkezhet: Email: antus.kata@kaposplast.hu vagy az info@kaposplast.hu Postai úton: KaposPlast Műanyagipari Kft. 7400 Kaposvár, Szigetvári u. 59. Telefon: Antus Kata +36-70 372 0490, Csabi Renáta +36-70 459 8724 Pitz Jánosné + 36-70 886 8630

Áll á s

Kőműveseket keresek Sásd

és Dombóvár környékéről. Érd.: 06-20/311-6634 Dombóvári férfi munkaerőt keresünk fizikai munkára, temetőmunkára. Kegyelet Temetkezés. Tel.: 06-30/6366056 Ipari betonkeverő­gép-ke­ze­ lőt keresünk telep­helyi mun­

kára. Nehéz­gépkezelői, tar­ gon­ca­vezetői képzettség előny. Érd.: hétköznap munkaidőben 06-30/675-8489, KOKO Beton Kft.

• Stabil hátterű magyar tulajdonú cég versenyképes jövedelem • Hosszútávú, bejelentett munkaviszony • Munkában töltött idő után növekvő alapbér+ műszakpótlék+ túlóra lehetőség • Vidékről bejáró dolgozóknak utazási költségtérítés (busz, vonat, gépkocsi esetén), ingyenes buszjárat • Képzések • Ingyenes szálláslehetőséggel • Kedvezményes étkezési lehetőség • Telephelyünkön rendszeres orvosi ellátás biztosított • Térítésmentes munkaruha • Folyamatosan fejlődő technikai környezet • Azonnali kezdési lehetőség • Szakmai fejlődési- és előrelépési lehetőség Jelentkezését az alább elérhetőségeken várjuk fényképes önéletrajzzal, a munkakör és bérigény megjelölésével: Email: info@kaposplast.hu Postai úton: KaposPlast Műanyagipari Kft. 7400 Kaposvár, Szigetvári u. 59. személyesen: a portán leadhatja önéletrajzát
2020. szeptember 17.

Apróhirdetés Suzuki Swift 1.3 GL-es, 2 év

Ingatlan

Kaposszekcsőn régi típusú,

központi fűtéses, 2 szobás családi ház 2071 m2 területtel eladó. Érd.: 06-30/691-8764 Vásárosdombón

műszakival, 2002-es évj., jó műszaki és esztétikai állapotban eladó. Érd.: 18 óra után 06-74/478-174.

tetőteres,

szuterénos családi ház több célra hasznosítható, nagy melléképülettel eladó /gáz, ipari áram, kút, CSOK/ Irányár: 13,5 MFt 06-20/549-9329 Eladó Jágónakon egy felújításra szoruló, régi parasztház melléképületekkel, 5000 m2 területtel. Irányár: 4,8 MFt! Tel.: 06-20/539-0564 Döbrököz Homokhegyen gondozott szőlő présházzal, pincével eladó. Tel.: 06-30/8227272, 06-30/382-9974 Dombóváron 2 szobás, 2.

emeleti, távfűtéses lakás eladó. Érd.: 06-30/366-8763 Keresek Dombóvár belváro-

sában 65-70 m2-es lakást 2. emeletig. Téglaépület előnyben! Tel.: 06-20/539-0564 Felújított, nyílászárócserélt, szigetelt kis családi ház

eladó Dombóváron. Érd.: 0630/9467-959 Ki a d ó

Dombóváron, Jókai utcában,

zárt udvarban garázs kiadó. 06-30/868-0385 J ár m ű

Simson motort vásárolnék,

más régi motor is érdekelhet, üzemképtelen is. 06-20/3513711 Készpénzért autóját, teherautóját megvásároljuk, állapottól függetlenül. Házhoz megyünk! Tel.: +36-70/669-7777

Szolg áltat ás

csere, új redőny készítése, faredőny javítás hétvégén is, gyors, precíz munka. 06-30/900-8159, 06-70/227-6273 Gurtni

Rekordszámú magyar filmet vetítenek ősszel a mozik A filmkínálatban lesznek romantikus vígjátékok, történelmi dokufilmek, drámák, a Kőművesmunkák kivitelezéfőszerepekben többek között se, kéményrakás, vakolás, térkövezés, bontás. Tel.: 06- Kerekes Vica, Mátray László, Molnár Áron, Bányai Kelemen 70/539-8199 Barna, Török-Illyés Orsolya és Rezes Judit látható – közölte a Nemzeti Filmintézet.

Mindennemű áruk szállítmá-

nyozása 3,5 tonnás, billencs teherautóval. Tel.: 06-20/3922560 Nyílászárók, redőnyök, szúnyoghálók szeptemberben 30-50 %-os kedvezménnyel. Nyugdíjasoknak +10% kedvezmény! 06-70-676-7722 Állat

Választási malacok és egy-

szer ellett kocák vágásra foglalhatók, vágás megoldható. Tel.: 06-20/228-0949

Igen megkímélt állapotban

lévő Chevrolet Spark személygépkocsi eladó. Tel.: 0630/401-3813 EL-GO/M 4 kerekű elektromos

moped újszerű állapotban eladó. Érd.: 06-20/9533-522

Kerese k

Palackot vásárolok (PB, ipari

gáz). Tel.: 06-20/9275-689.

Nyáron újraindultak a magyar mozik, a több hónapos szünet után elsőként bemutatott Pesti balhé című vígjátékra Lóth Balázs rendezésében már mintegy 70 ezren váltottak jegyet. Az ősz folyamán további, a Nemzeti Filmintézet támogatásával készült új magyar filmek érkeznek a mozikba. Mint írják, csütörtökön vetítik Lakos Nóra első mozifilmjét, a Hab édesíti meg című alkotást. A romantikus vígjáték főszerepeit Kerekes Vica és Mátray László alakítják. Nincs parancs! címmel készült 1989 sorsfordító eseményeiről egy magyar és egy német határőr történetén keresztül tényfeltáró történelmi dokumentumfilm Szalay Péter rendezésében, amely szeptember 17-től lesz a mozik műsorán. Szeptember 24-én, a velencei és a torontói filmfesztiválon tartott premierjét követően érkezik a mozikba Horvát Lili Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmje, a főszerepekben Stork Natasával és Bodó Viktorral. A kommüniké emlékeztet arra, hogy Kocsis Ágnes harmadik mozifilmje, az Éden számos nemzetközi fesztiválszereplés után október 15-én érkezik a hazai mozikba. A film magyar-román koprodukcióban, belga részvétellel készült. Herendi Gábor új filmje, a Toxikoma Szabó Győző azonos című önéletrajzi írásán alapul,

az alkotás október 22-től látható a mozikban, a főszerepeket Molnár Áron, Bányai Kelemen Barna és Török-Illyés Orsolya játssza. A Rezes Judit, Mészáros Blanka és Mészáros Máté főszereplésével készült Gothár Péter-filmet, a Hét kis véletlent november 26-án mutatják be a mozik. Nagy Viktor Oszkár Becsúszó szerelem című filmje november 12től lesz látható. A vígjáték bepillantást enged a focidrukkerek lelkes, de ellentmondásos világába és az örökbefogadás bonyodalmaiba. Felméri Cecília első nagyjátékfilmje, a Spirál egy thrillerelemeket tartalmazó, humorral finoman átszőtt lélektani dráma, amely november 19-től látható a mozikban Kiss Diána Magdolna, Borbély Alexandra és Bogdan Dumitrache főszereplésével. December elsejétől lesz látható A béke követei, a trianoni magyar békedelegáció munkáját bemutató dokumentum-játékfilm, amelyet Babos Tamás és Kálomista László Tamás rendeztek. Varsics Péter első mozifilmjében, az Így vagy tökéletesben humorral és érzelemmel mesél egy ezoterikus sikerkönyvszerző és egy magát tehetséges szépírónak gondoló, kiégett reklámos hazugságokkal és önbecsapásokkal teli kapcsolatáról. A romantikus dramedy december 3-án érkezik Béres Mártával és Fekete Ernővel a főszerepekben. A tervek szerint még idén bemutatják Bergendy Péter új filmjét, a Post mortemet. A Klem Viktor és Hais Fruzsina főszereplésével készült alkotás az első világháború és a spanyolnátha-járvány után játszódik egy magyar faluban. (MTI)
2020. szeptember 17. Ok tat ás

eladó, Boltvezető, Szakács, Cukrász, Pincér, Ven­ dég­látásszervező, Vendéglátó üzletvezető, Vendéglátó Eladó, Aranykalászos Gazda OKJ tanfolyam (UTOLSÓ OKJ-S TANFOLYAMOK!) 06-70/5932232, www.minervakft.hu (E000909/2014/A001-A011) Bolti

Vegyes

Búza, kukorica, árpa, tritikálé, napraforgó zsákolva, körbála szalma eladó. Tel.: 0630/9562-815 Háztáji szőlőtermés /kb. 25

q/ feldolgozásához felszerelések, bor tárolására alkalmas edények eladók. Tel.: 0630/855-7079 Szalagfűrész eladó. Tel.: 06-

20/549-9329 Idős személy gondozását vál-

lalom családi házamban. Érd.: 06-30/598-1565 2 db használt franciaágy jó állapotban 8.000 Ft/db áron eladó, plusz hozzá csillár ingyen elvihető. 06-70/5241200, 10.30 után Hordozható

cserépkályha

eladó. Tel.: 06-20/341-6798 Gyári, új porlasztók 1500-as

Renault-hoz eladók. Tel.: 0620/341-6798 eladó 5 db ATLANTIC elektromos fűtőradiátor. Ár megegyezés szerint. Tel.: 06-30/799-3912 Dombóváron

Kandalló jó állapotban kürtőkkel, valamint használt hűtőgép jó állapotban eladó. Tel.: 0630/531-9848 R égi ség

Magas áron vásárolok régi

bútorokat, festményeket, faliórákat, porcelánokat, hagyatékot. 74/435-209.
www.dombovariszuper.info

Online hirdetésfeladás – Dombóvár és Körzete Szuperinfó

2020. szeptember 17.

Felejtse el az elemcserét! Új, beépített akkumulátoros Signia hallókészülékek LQJ\HQHVW|OWıYHO

Jelentkezzen be most! Rendelőintézet, 7200 Dombóvár, Kórház utca 39-41. Telefon: 06 (70) 941 8842 Nyitva: H, SZE, CS: 7:30-13:30 Hirdetes Dombovar Szuperinfo junius 120x112 mm.indd 1

www.signia.hu 2020. 06. 05. 13:16:03

Profile for szuperinfo

Dombóvári Szuperinfó 2020. 38. szám  

Dombóvári Szuperinfó 2020. 38. szám  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded