Tidningen Succé Nr 07 Juli 2021

Page 30

SUCCÉ

SUCCÉ ELLER FIASKO SUCCÉ

1

Datoraffären i Karlskrona När det blev dags att flytta på verksamheten valde man att stanna kvar på Trossö. Det är så man gör om man vill bevara ett levande centrum. Väldigt fräscht och snyggt blev det också och tänk att det finns en datoraffär mitt i city! Nästa gång du behöver hjälp eller datorprylar är riktigt bra service aldrig längre bort än Landbrogatan. IT is Succé! (Bilden: Magnus Altefur, Elsa Altefur, Christian Olsson och Antoine Jonsson)

2

Amanda Ilestedt Vi kunde bara inte låta bli att ta med en bild på Amanda från september 2007. Hon var då fjorton år och pendlade fem dagar i veckan mellan Sölvesborg och Karlskrona. Allt för att bli så bra fotbollsspelare som möjligt. Det gick ju rätt bra det. För numera är hon proffs och dessutom uttagen till landslagets OS-trupp. Blekinges bästa fotbollsspelare...? Skulle tro det!

3

Solstolarna i Hoglands Park Support Karlskrona insåg det lysande i förslaget från Anna Börje (bilden) att placera ut solstolar i Hoglands Park. Fria att användas av allmänheten för, till exempel, lunchen, glasspausen eller när som egentligen. Se där! Där blev vårt centrum ännu lite trivsammare...

4

Pop Up på Stumholmen Vad får man för förtio kronor i dag? På Stumholmen i Karlskrona kan LÄSAR du i alla fall få dig lite succé-sommar för den pengen.Varje fredag, lördag NAS och söndag blir det livemusik ända till slutet av augusti. Ta med dig egen mat och dryck och få dig rejäla doser av gemytlig sommar! Kolla gärna vad som händer när på Facebook och gruppen ”Saltö After Beach”.

5

Blekingar i Tokyo-OS Mattias Falck från Augerum. Patricia Strenius från Karlskrona. Kalle Berglund från Olofström. Amanda Ilestedt från Sölvesborg. Där har du blekingarna som ska tävla för Sverige i årets Tokyo-OS. Så många har det inte varit på över tjugo år! Det hela OSar succé...

VAL

LÄSAR

N

Grattis Magnus. Datoraffären toppar Succélistan! – Wow, vad kul att vi blir uppmärksammade! Tack! Du har ju drivit ditt företag på Trossö ett tag. Hur länge har det blivit nu? – Snart sexton år. Först på Björkholmen, sedan Kyrkogatan och nu Landbrogatan. Nu har ni flyttat butiken men valt att stanna kvar på Trossö. Vad är huvudorsaken till det? – Företagets grund ligger i att finnas i närheten av våra kunder och vi vill ha en levande stadskärna. Vi är en lokal butik och självklart ska vi ligga i centrum och inte i ett köpcentrum. Sen är läget med närheten till Park och Hav svårslagen. Har flytten till Landbrogatan inneburit några nyheter i butiken? – Nya ansikten i form av ny personal, utökat sortiment med exempelvis energidryck och större lagermöjligheter.

Tack Magnus och stort lycka till med ”nya” Datoraffären i centrum!

VAL AS TIPSA OSS!

FIASKO

Finns det någon eller något du tycker borde ligga på Succé- eller Fiaskolistan?

Solstolarna INTE i Hoglands Park Se ovan plats tre på Succélistan. Redan har stolar försvunnit eller burits iväg och lämnats på andra platser. Det är alltså INTE så att de fått fötter. Däremot har de drabbats av fötter placerade under lufthuvuden...

Maila ditt eget förslag med en kort motivering till:

Succé - succe@succeblekinge.se Fiasko - fiasko@succeblekinge.se

Ny Audihall i Karlskrona

Blåportsgatan, Karlskrona www.borjessonsbil.se

30

0455-38 80 00


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.