Tidningen Succé Nr3 Mars 2018

Page 30

SUCCÉ

SUCCÉ ELLER FIASKO SUCCÉ

1 2 3

Peter Bergström och Edyta Malecka Paret som ihärdigt driver Café Greven på Grevagården. Där har de lyckats skapa en mötesplats för den som vuxit ifrån svettiga trängselkvällar under dicolampans envisa blinkande. Eller för alla dem som uppskattar go-stämning i en klassisk, trivsam miljö. Ge upp fin-kulturen och låt Greven alltid vara som den är nu!

Lisen Brixvi Nu är det många som sagt samma sak om Lisen. Elever som fått/får sin körkortsutbildning på trafikskolan WiDo (Walk In Drive Out) i Karlskrona vittnar alla om hennes pedagogiska, lugna och proffsiga sätt. Bra för oss alla eftersom en välutbildad förare gör det lite säkrare därute i trafiken.

Linda Schuster Etage-frisören Linda som ska representera Sverige i Stylemasters frisyrtävling 2018. En tävling som i år hålls i Barcelona. Som om inte det var unikt nog så ska man veta att det är inte första gången hon gör det! Häromåret var det nämligen Rom som fick besök av ”vår” frisör. Lycka till Linda och visa världen hur en kalufs ska borstas!!!

4

Kyrkskolan Jämjö Av egna erfaranheter vet vi på Succé att här har man koll på barnen. På uppdrag i byn hamnade vårt team utanför skolgården och blev naturligtvis ett okänt inslag med kamera och allt. Snabbt på plats var fritidspedagogen Peter Conrad (bilden) och checkade av läget. Hoppas alla barn på alla skolor har den tryggheten där skolans vuxna har koll...

5

Blekingetrafiken Under två månader i sommar får barn från årskurs sex till ungdomar som gått ut andra året på gymnasiet gratis busskort. Det innebär att de åker i hela Blekinge. Helt gratis! Bra där, Blekingetrafiken!!!

Grattis Edyta. Peter och du ligger etta på Succélistan! – Tack, superkul! Ni har ju lyckats skapa ett väldigt populärt ställe med Café Greven för många. Vad tror du det beror på? – Tanken var redan från början att skapa en miljö där alla kan känna sig som ”hemma”, opretentiöst och avslappnat, med schyssta priser. I år kickade ni ju igång after worken lite tidigare än vanligt.Hur har reaktionen varit på det? – Nja, inte tidigare än vanligt. Men tidigare än planerat. Ja, det är nog faktiskt så att både vi och våra gäster har saknar After Work på Greven. Det har ju faktiskt varit knökfullt hittills. Café Grevens höjdpunkt är ju på sommaren. Vad kan vi se fram emot sommaren 2018 på Greven? – Sommaren kommer att bjuda på mycket härlig musik med både återkommande och nya ansikten på ”scen”. För att nämna något så kommer ju som vanligt Brandkomissarie Nordenhielm på Lövmarknaden och självklart allsång med Jocke och Jeppe på söndagar i juli. Tack Edyta och stort lycka till!

TIPSA OSS!

FIASKO

Finns det någon eller något du tycker borde ligga på Succé- eller Fiaskolistan?

Folksam Försäkringsbolaget skickar ut, vad de själv kallar, ett ”erbjudande” till ickekunder. Men ”erbjudandena” är svindlande lika en vanlig faktura. Dessutom får man en betalningspåminnelse om man inte betalar. Svindlande var ordet... - Fulsam!

Maila ditt eget förslag med en kort motivering till:

Succé - succe@succeblekinge.se Fiasko - fiasko@succeblekinge.se

UPPTÄCK ÄVENTYREN RUNT HÖRNET.

ŠKODA FABIA Adventure Edition fr. 134 900 kr Bränsleförbrukning blandad körning 4,4 l / 100 km, CO2 101 g / km. Miljöklass EU6. *ŠKODA Privatleasing 36 mån, 1 000 mil / år, ingen särskild leasingavgift, garanterat restvärde. Övermil och onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Rörlig ränta baserad på VWFS basränta mar 2018. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Bilerbjudandet gäller modellår 2018 och kan ej kombineras med andra rabatter och avtal. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. Bilen på bilden är extrautrustad.

KOMFORTPAKET MEDIA CONNECT INGÅR

PRIVATLEASING FR. 1 995 KR / MÅN

Ord. pris 6 900 kr

Inkl. service & försäkring

KARLSHAMN Vekerumsvägen 3 - 5 · Tel 0454 - 38 80 00 KARLSKRONA Blåportsgatan · Tel 0455 - 38 80 00 Måndag - torsdag 9 - 18, fredag 9 - 17, lördag 10 - 13 www.jeppssons.se

SID 30


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.