__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1


JAG HAR ALDRIG COPYRIGHT © NICOTEXT 2017 ALL RIGHTS RESERVED. ISBN, EBOK: 978-91-87397-87-5 ISBN, FYSISK UTGÅVA: 9789185869169 FÖRST UTGIVEN ÅR: 2008 WWW.NICOTEXT.COM INFO@NICOTEXT.COM DENNA BOK ÄR SKYDDAD AV SVENSKA OCH INTERNATIONELLA COPYRIGHTLAGAR. INGA DELAR AV DENNA BOK FÅR KOPIERAS ELLER PÅ NÅGOT SÄTT REPRODUCERAS, LAGRAS ELLER SÄNDAS I NÅGON FORM (ELEKTRONISKT, MEKANISKT, SOM KOPIERAD, INSPELAD ELLER LIKNANDE) UTAN SKRIFTLIGT GODKÄNNANDE FRÅN FÖRLAGET. UNDANTAGET ÄR ANVÄNDANDET AV KORTA UTDRAG FÖR RECENSIONER. FÖRLAGET ELLER FÖRFATTARNA ANSVARAR EJ JURIDISKT FÖR ANVÄNDANDET AV INFORMATIONEN I DENNA BOK.


REGLER MAN BÖRJAR MED ATT BESTÄMMA EN BEKÄNNELSETEKNIK, DET MAN SKA GÖRA FÖR ATT VISA ATT MAN FAKTISKT HAR GJORT DET SOM STÅR PÅ KORTET. DET KANVARA ATT RÄCKA UPP HANDEN, STÄLLA SIG UPP, LÄGGA EN ENKRONA PÅ BORDET ELLER TA EN KLUNK AV VALFRI DRYCK. VARJE MEDSPELARE SKA ANVÄNDA SIG AV SAMMA HANDLING FÖR ATT BEKÄNNA. SPELET GÅR MEDSOLS OCH DELTAGARNA TAR ETT KORT I TAGET OCH LÄSER HÖGT VAD SOM STÅR DÄR.


REGLER NÄR ETT PÅSTÅENDE ÄR SANT OCH MAN ALDRIG HAR GJORT DET SOM STÅR PÅ KORTET,BEHÖVER MAN INTE GÖRA NÅGONTING. DÄREMOT, OM ETT PÅSTÅENDE ÄR FALSKT MÅSTE MAN BEKÄNNA GENOM ATT VISA FÖRUTBESTÄMT BEKÄNNELSEHANDLING. DETTOMMAKORTETANVÄNDSFÖRATTTÄCKAÖVERHÖGEN MED KORT SÅ ATT NÄSTA FRÅGA INTE SYNS. EFTERSOM DET FINNS FRÅGOR PÅ BÅDA SIDOR OM KORTEN BESTÄMMER MAN I FÖRVÄG VILKEN SIDA AV KORTET SOM GÄLLER FÖR DEN AKTUELLA SPELOMGÅNGEN.


JAG HAR ALDRIG HAFT EN KÖNSSJUKDOM.


JAG HAR ALDRIG VARIT PÃ… EN BLINDDEJT.


JAG HAR ALDRIG SNATTAT.


JAG HAR ALDRIG HAFT SEX MED ETT EX.


JAG HAR ALDRIG BLIVIT AVSKEDAD.


JAG HAR ALDRIG GOOGLAT MITT EGET NAMN.

Profile for Smakprov Media AB

9789185869169  

9789185869169  

Profile for smakprov