Page 1

Din virksomhed

broc En folde h r præ ure er en eller lille sente re di mulighed n virk hvad somh for at du e Vore ed o r god s gra g fi t k i l er tilb . sin a konk sssistanc yder dig urr e Kont akt P ence dy til en g en p rivatboli tig pris. gen ris på for din o pgav at få e.

Mangler du en profilbrochure, hjemmeside eller produktpræsentation

Vi kan hjælpe dig  


Privatboligen hjælper din virksomhed med at blive set og styrker din markedføring overfor din målgruppe.


Mangler du det sidste. . . ! Privatboligen løser stort set alle typer opgaver for vores kunder, et bredt kendskab til branchen og gode samarbejdspartnere hjælper dig til at du får den rigtige løsning til den rigtige pris. Design, tryk og produktion Vi skaber design og de visuelle rammer for vores kunder, uanset om det er til tryk eller web. Opgaverne bliver fulgt fra start til slut og deadlines overholdes. Fordele der kommer dig til gode! Det er ikke nødvendigt at gøre tingene sværere end de er, vores samarbejdspartnere har stor erfaring fra den grafiske branche er i stand til på bedste vis at varetage en hvilken som helst opgave.

Kvaliteten bliver sat i højsædet, og vi sørger samtidig for at opgaven bliver produceret til den rigtige pris ved en af vores samarbejdspartnere. Vi er leveringsdygtig i alle typer tryk eller digitalt materiale, til markedets bedste pris. Hvem ved måske kan vi hjælpe dig, det koster som sagt ikke noget at spørge Kontakt Privatboligen for at få et tilbud på din opgave.

Telefon: 33 22 98 88 Telefax: 45 42 07 65 info@privatboligen.dk

Vi har løst opgaver for alle typer kunder store som små, layout og design af bl.a. nyt logo, brevlinje, foldere, plakater, bannere, skilte eller hjemmesider, for blot at nævne nogle.

PrivatBoligen, din nye boligportal Med denne nye portal vil vi henvende os til alle med egen bolig, det være sig enten andelsboliger eller ejerboliger. Vi udgiver i forvejen, på 20. år, et blad til bestyrelser i Andels- og Ejerboligforeninger, de mange års erfaring vil vi overføre til vores nye portal.

Vi vil formidle kontakt til leverandører, vise informationer om love og regler, løbende udsende nyhedsbreve og vise de nyeste tilbudsaviser fra stort set alle brancher, dette for blot at nævne nogle af de ting vi tilbyder. Velkommen til DIN nye boligportal


37.pdf  

Mangler du en profilbrochure, hjemmeside eller produktpræsentation Vi kan hjælpe dig En folder eller lille brochu re er en muligh ed for...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you