Page 1

Guia de Lectura SANT JORDI 2015 Educació Infantil Cicle Inicial

EDUCACIÓ INFANTIL SEMINARI DE COORDINACIÓ DE BIBLIOTEQUES ESCOLARS PLA DE FORMACIÓ DE ZONA SE-CRP DE GRÀCIA ESC Baldiri Reixac ESC Josep Maria de Sagarra ESC Josep Maria Jujol ESC La Sedeta ESC Montseny ESC Pau Casals-Gràcia ESC Pare Poveda ESC Rius i Taulet ESC Turó del Cargol Escola Gravi Escola Reina Elisenda

Col.labora: Oblit Baseiria. Llibreria Casa Anita Els llibres també els podreu trobar a les Biblioteques Públiques de Gràcia: Biblioteca Jaume Fuster Biblioteca Vila de Gràcia Biblioteca Vallcarca i Penitents

Canviem de casa Marta Altés Ed. Blackie Books Canviar de casa sempre fa por. Allunyar-te de la gent que estimes és trist, però pot ser alhora molt emocionant... Ralf Jean Juen Ed. Joventut En Ralf és un gosset que ocupa molt de lloc i sempre està al mig del pas, la qual cosa fa empipar als seus amos. Tot canviarà quan esdevindrà l’heroi que salva a la família d’un incendi.

Deu esquirols Mar Benegas i Laurence Jammes Ed. Combel Els nombres és el tema d'aquest títol que, en acabar el conte, es pot escoltar amb música. Per iniciar al món de la poesia als més petits.


CICLE INICIAL La balena Benji Davies Ed. Andana La història d'un nen solitari, una balena encallada a la platja i una amistat que canviarà per sempre les seves vides. Un com cap altre Britta Teckentrup Ed. Flamboyant Què ocell ha capturat al cuc? Pots localitzar la tortuga espantada? ¿I on és la gamba timidilla?... Llibre joc amb textos rimats que encantarà als infants. Els Huguis en el jersei nou Oliver Jeffers Ed. Andana Els Huguis eren tots idèntics. Fins que un dia un d'ells va tenir la idea de fer-se un jersei nou ben bonic...

Calma Carol Thompson Ed. Tramuntana Fins i tot els millors amics es poden barallar alguna vegada. L'única cosa que cal fer és mantenir la calma.

La excursión Doro Göbel i Peter Knorr Ed. Lóguez Llibre d’imatges de gran format per a descobrir mil i una històries a cada pàgina. Llibre joc d’observació sense text, però seguint un fil narratiu.

La lluna la bruna Josep M Aloy Il•lustr. Valentí Gubianas Ed. Fil d’Aram Recull de poemes que l’autor dedica a la seva néta Bruna. Petites escenes descrites amb humor i emoció. Un conte embolicat Gianni Rodari. Il.lustr. Alessandro Sanna Ed. Kalandraka Vet aquí una vegada una nena que es deia Caputxeta Groga.....????.

La historia de por qué los perros tienen el hocico húmedo Kenneth Steven i Oyvind Torseter Bàrbara Fiore Editora Història d’un gos que va salvar d’un possible naufragi a Noé i a els animals que l’acompanyaven.

La marmota Bruneta i la guineu Susan Blackaby Il.lustr. Carmen Segovia Ed. Corimbo L'hivern s'acaba i la marmota i la guineu esperen els primers senyals de l'arribada de la primavera... Un drac al jardí Gemma Armengol Il.lustr. Òscar Julvé Ed. Animallibres Un drac està cruspint-se els llibres de la biblioteca! Nou títol d’aquesta sèrie per a primers lectors, amb lletra lligada. La senyoreta Sussi Miriam Young. Il.lustr. Arnold Lobe Ed. Corimbo La senyoreta Sussi era un petit esquirol gris que vivia en solitari a dalt de tot d’un roure molt alt. Li agradava cuinar, netejar,.. i cantar mentre treballava.

Guia de lectura EI CI Sant Jordi 2015  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you