a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1

Satakunnan ammattikorkeakoulu

HAKIJAN

OPAS


INSINÖÖRI (AMK) ENERGIA- JA YMPÄRISTÖTEKNIIKKA Koulutuksesta voit valmistua erilaisten energiakysymysten ratkaisuosaajaksi ja puhtaan sekä turvallisen ympäristön valvonnan ja suojelun ammattilaiseksi.

KONETEKNIIKKA Konetekniikan insinöörinä voit työskennellä esimerkiksi suunnittelu-, tuotanto- sekä tuotekehitys- ja asiakaspalveluinsinöörin tehtävissä. Opiskelet mm. koneiden tuotekehittelyä ja suunnittelua.

LOGISTIIKKA Logistiikka on kokonaisvaltaista materiaali- ja sitä tukevan tietovirran hallintaa. Alalla opiskelet yritysten materiaalivirran fyysistä, tiedollista ja taloudellista hallintaa hankinnasta asiakkaalle saakka.

RAKENNUS- JA YHDYSKUNTATEKNIIKKA Rakennusinsinöörinä voit vastata talonraken-

Pohditko nuksen työnjohtamisesta. Valmistuessasi olet tulevaisuuden kannalta rakentamisen kokonaisuuden asiantuntija: keskeisiä kysymyksiä, kuten tiedät, miten materiaalit käyttäytyvät ja hallitset miten käytämme tehokkaasti rajallisia rakennushankkeen kokonaisuuden. energia- ja raaka-ainevaroja? Energia- ja ympäristötekniikan opintojen aikana tutustut mm. aurinkoenergiaa Konetekniikan keräävään aurinkoseuraajaan. opintojen aikana pääset Se on osa kampuksen mukaan projekteihin. Opiskelijat aurinkosähköovat suunnitelleet ja rakentaneet mm. laitteistoa. 3-wheelereitä. Tiesitkö, että SAMKissa on opiskelijoiden käytössä hydrauliikkapuristin? Insinööriopiskelijat mittaavat sillä kappaleiden kestävyyttä. Konetekniikasta on hyvät työllisyysnäkymät.

Pepperillä alkaa väsymys iskeä tähän viikkoon, onneksi huomenna on perjantai! #mysamk #pepperrobot

Sää suosii... #mysamk #wapprobatur #wapproetkot #vappu #vappu2019 #opiskelijaelämää


INSINÖÖRI (AMK) SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOTEKNIIKKA Opinnoissa keskitytään erityisesti sähkövoima- ja automaatiotekniikkaan, jota tarvitaan teollisuusautomaation suunnittelu- ja käyttötehtävissä. Voit painottaa opintoja myös tietotekniikan alueelle.

TUOTANTOTALOUS JA -TEKNIIKKA Tuotantotaloudessa yhdistyy liiketalous ja tekniikka. Ala antaa kattavat tiedot yritystoiminnasta. Tuotantotalouden insinöörinä voit toimia laajalla alalla markkinoinnista tuotantoon.

MERENKULKUALAN INSINÖÖRI Merenkulkualan insinöörinä voit työskennellä sekä maissa että merillä. Opiskelet mm. laivatekniikkaa, huolto- ja kunnossapitoa sekä merimiestaitoa.

KUVATAITEILIJA (AMK) Opiskelet perinteisen taiteen sekä nykytaiteen menetelmiä. Koulutus antaa sinulle valmiudet toimia vapaana kuvataiteilijana.

RESTONOMI (AMK)

Merenkulun insinööri -opiskelijat harjoittavat taitojaan jo opintojen aikana merenkulun simulaatiotiloissa. Merenkulun insinöörinä voit toimia maissa tai merillä. Työllisyysnäkymätkin ovat todella hyvät. Tarjolla on myös englanninkielinen Sea Captain -koulutus.

Restonomina osaat palvella sekä kotimaisia että ulkomaisia Matkailun koulutus asiakkaita kohteliaasti, on luovaa ja innovatiivista palvelutehokkaasti ja asiantunteliiketoimintaa. Opiskelijat ovat mukana vasti. Matkailun koulutus mm. erilaisten tapahtumien järjestelyistarjoaa laajan työskentelysä. SAMKissa on myös koulutusmatkakentän elämyspalveluiden parissa. toimisto SAMK EduTravel. Matkailua

voit opiskella myös englanninkielisessä International Tourism Management -koulutuksessa

Meripelastusharjoitus kansainvälisille opiskelijoille Rauman kampuksella.

Insta alareunaan

Uudet opiskelijat tutustumassa SAMKin verkko-oppimisjärjestelmään, HILLiin. #mysamk #hill #kuninkainen #elearning

#mysamk #merenkulku #rauma #merimäki #studyinfinland #japanesestudentsinfinland


FYSIOTERAPEUTTI (AMK) Fysioterapeuttina arvioit asiakkaan liikkumis- ja toimintakykyä sekä valitset oikeat terapiamenetelmät ja sovellat niitä käytäntöön. Lisäksi voit ohjata ryhmiä ja edistää ihmisten terveyttä.

SAIRAANHOITAJA (AMK) Sairaanhoitajana voit työskennellä sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja sosiaalialan toimipaikoissa. Opintojen aikana perehdyt hoitotyön tieto-, taito- ja arvoperustaan.

SOSIONOMI (AMK) Sosiaalialan opinnoissa voit suuntautua aikuissosiaalityöhön, erityiskasvatukseen ja vammaistyöhön, varhaiskasvatukseen tai lastensuojeluun, perhetyöhön ja nuorisokasvatukseen.

Hoitotyön opiskelijat tutustuvat virtuaaliympäristön tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Muistakaa valot tänäänkin! Opiskelijat jakamassa pimeille pyöräilijöille valoja.

#mysamk #hoitotyö #simulaatio #vr #vrlasit #laboratorio

#mysamk #talvipyöräily #opiskelijakamppis #näypimeällä

Kaikk i koulu en ammat tikor jen yh keateis amm attiko een porta ali on ke rkeak rät ouluu in n.fi tietoa ty paljon a j eri al oista, ankohtais lusta ta A MK-o ja op iskeli piske javali nnois ta.


TRADENOMI (AMK) LIIKETALOUS Alalla suuntaudut joko taloushallintoon tai luovaan markkinointiin. Tradenomina voit työskennellä esimerkiksi markkinointisuunnittelijana, myynti-, markkinointi- tai ostopäällikkönä, taloussihteerinä tai kirjanpitäjänä. Kansainvälisen kaupan tradenomina voit työskennellä kansainväliseen markkinointiin, rahoitukseen ja liiketoiminnan logistiikkaan liittyvissä työtehtävissä tai myös erilaisissa EU-tehtävissä.

TIETOJENKÄSITTELY Tietojenkäsittelyn tradenomina rakennat ja ylläpidät tietojärjestelmiä, tietoverkkoratkaisuja ja internetin palveluja. Työtehtäviä voi olla esimerkiksi peliohjelmoija, web-ohjelmoija, järjestelmäasiantuntija, verkkopalveluiden suunnittelija tai kouluttaja.

Oletko pohtinut englanninkielistä koulutusta, mutta tuntuu liian suurelta hypyltä aloittaa heti kokonaan englanninkielisessä opinnoissa? Kansainvälisen kaupan koulutus on pehmeä lasku kansainvälisyyteen. Englanninkielisiä opintoja tulee lisää pikkuhiljaa. Opintojen loppusuoralla olet vanha tekijä. Voit suorittaa myös osan tutkinnosta ulkomailla.

ENGLANNINKIELISET AMK-KOULUTUKSET (Bachelor’s Degree) Artificial Intelligence • International Business • Industrial Management • International Tourism Management • Logistics • Nursing • Physiotherapy • Robotics • Sea Captain Katso myös AMK monimuoto ja YAMK -koulutustarjonta osoitteesta samk.fi/haku


HAKEMISEN

ABC

TUTUSTU ERI ALOIHIN Mieti, mikä sinua kiinnostaa. Lue nettisivuja, surffaa Opintopolussa, katso videoita ja seuraa somea. Tutustu työllisyysnäkymiin ja mieti, missä ammatissa haluaisit olla ehkä koko työurasi ajan.

TUTUSTU TARKEMMIN Kun ala tai koulutus on selvillä, tutustu siihen tarkemmin. Lue opintojen sisällöstä, syvenny uratarinoihin ja valintaperusteisiin.

HAE! OPINTOPOLKU.FI Yhteishakuajat: 8.1.– 22.1.2020 18.3.–1.4.2020 2.–16.9.2020

TUTUSTU HAKUPERUSTEISIIN Katso, mitä sinulta hakijana edellytetään, jotta voit tulla valituksi koulutukseen. Useimmissa koulutuksissa on sähköinen valintakoe, johon tulee osallistua tiettyyn aikaan.

OPISKELIJAVALINTA Opiskelijavalintojen edistymistä voit seurata Oma Opintopolku -palvelussa. Tänne saat tiedot valinnasta.

OPISKELUPAIKAN VASTAANOTTO Kun olet tullut valituksi, muista ottaa tarjottu opiskelupaikka vastaan ja ilmoittautua opiskelijaksi.

samk.fi/haku JOS EI TÄRPÄNNYT, voit kerryttää opintopisteitä tietyltä alalta tai esim. prepata kieliä avoimen AMKin opintojen kautta. Lisätietoja: samk.fi/avoinamk


6000 OPISKELIJAA

200

PARTNERIA YMPÄRI MAAILMAA

#1

Ammattikorkeakoulujen opetuksen LAADUSSA

#1

Satakunnan korkeakoulujen YRITYSYHTEISTYÖSSÄ

60

ERI KANSALLISUUTTA OPISKELEE KAMPUKSILLAMME

#1

TYÖLLISTYMISESSÄ pääkaupunkiseudun ulkopuolella

35

KOULUTUSOHJELMAA

4

KAMPUSTA


AMK-TUTKINNOT päiväopiskeluna FYSIOTERAPEUTTI (AMK) • Fysioterapia, Pori • Physiotherapy, Pori INSINÖÖRI (AMK) • Energia- ja ympäristötekniikka, Pori • Konetekniikka, Pori • Logistiikka, Rauma • Merenkulku, Rauma • Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, Pori • Robotics, Pori • Sähkö- ja automaatiotekniikka (mahdollisuus tietotekniikan painotukseen), Pori • Tuotantotalous ja -tekniikka, Rauma

TRADENOMI (AMK) • Artificial Intelligence, Pori • International Business, Rauma • Liiketalous (taloushallinto tai luova markkinointi), Pori • Liiketalous (kansainvälinen kauppa), Rauma • Tietojenkäsittely, Pori

KUVATAITEILIJA (AMK) • Kuvataide, Kankaanpää MERIKAPTEENI (AMK) • Sea Captain, Rauma RESTONOMI (AMK) • International Tourism Management, Pori • Matkailu, Pori SAIRAANHOITAJA (AMK) • Hoitotyö, Pori • Nursing, Pori SOSIONOMI (AMK) • Sosiaaliala, Pori

PORI RAUMA

KANKAANPÄÄ HUITTINEN

SATAKUNNAN AMMATTIKORKEAKOULU Satakunnankatu 23 • PL 10001 • 28101 Pori samk.fi/haku • hakijapalvelut@samk.fi • (02) 623 4801

Seuraa meitä:

Profile for SAMK Satakunta University of Applied Sciences

SAMK hakijanlehti 2020  

SAMK hakijanlehti 2020  

Advertisement