__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

sadolin præsenterer

a k e m o i v n e i r ¯ M vi hjælper dig m e d at g ø r e en stor forskel med lidt maling

o t t e va r m e fa r v e n y h e d e r til dit hjem

SADOLIN.DK


APPLE BLOSSOM ON.00.87

NU ER TIDEN INDE TIL EN

CALM GREEN K0.05.47

! r e v o e k a Mini -M

BLOOM WN.02.7 7

DESERT SKY T1.23.25

POWDER BLUE S6.11.73

DEEP PURPLE V7.11.16

FOGGY BLUE SN.02.77

Kender du følelsen af, at du gerne vil have forandring derhjemme, men hverken har lyst eller råd til at skifte hele møblementet ud? For mange af os er de hvidmalede vægge et sikkert kort, og det er svært at forestille sig, hvordan et rum kan få en helt ny atmosfære med vægmaling. Netop derfor synes vi, at vi gerne vil vise dig, hvordan tre udvalgte miljøer kan forvandles fra hvidt og lidt kedeligt til kreativt og indbydende. Vi har valgt at lave om i en lang og smal gang, et uinspirerende arbejdshjørne og et koldt soveværelse. Vi er gået ud fra de møbler og ting, der allerede findes i rummet, for derefter at supplere med farve og passende styling. Resultatet er tre dramatiske mini-makeovers, der helt sikkert er prisen værd! En stilsikker farvekollektion Som hjælp på vejen til din mini-makeover har vi udarbejdet en helt ny farvekollektion med spændende nuancer, der løber fra lyst til dramatisk mørkt. Alt sammen for at du skal finde noget, der passer ind i dit hjem og med din personlige indretningsstil. Du kan blande og sætte dem sammen helt, som du vil, og du kan teste, hvordan de ser ud derhjemme ved hjælp af vores app Sadolin Visualizer, som du kan læse mere om på bagsiden af brochuren. Vores Visualizer kan hentes gratis i AppStore og GooglePlay. Held og lykke!

lotte

Ann -Char

COFFEE BEAN E5.31.30

PS Hvis du deler din egen mini-makeover på Instagram, så giv den hashtag @sadolindanmark og #sadolin, for vi er meget nysgerrige efter at se dit resultat. Stort som lille projekt!


Efter !

! Basisfarve

Før

Sov med stil

Dette soveværelsesmiljø er nok det bedste eksempel på, hvordan maling kan skabe dramatik, og løsningen er perfekt for dig, som ikke er så vild med at dække væggene med billeder. Her bliver væggen til en dekoration i sig selv med malede former. Den smukke, mørklilla farve Deep Purple brugte vi også til at male taburetten om med, så den fik et meget mere elegant udtryk. Farverne Desert Sky og Deep Purple gør sig ekstra godt sammen med varme toner fra guld og messing. Bland gerne flere slags tekstiler og puder med forskellige mønstre, og lad gerne en enkelt eller flere farver matche væggens kulør. Vil du også lave striber som i soveværelset? Begynd med at male linjerne op med Deep Purple. Brug ikke tape, men et vaterpas med laser, og følg laserstrålen. Mal linjerne med en lille rulle, 2 gange (mal lidt bredere end bredden på tapen, som du skal bruge bagefter). Lad det tørre. Nu skal du begynde at sætte tape over de malede linjer. Mal tapen over med samme farve en gang til for at lukke af, så farven ikke kryber ind under tapen. På den måde skaber du skarpe linjer. Når det har tørret, skal du male to gange med Desert Sky over alle tapede linjer. Lad malingen tørre, og træk forsigtigt tapen af.

DESERT SK Y T1 . 2 3 . 2 5

DEEP PU R PLE V 7 . 11.16


Før

OUT OF THE BOX I

arbejdshjørnet Arbejdspladsen ville vi vælge at gøre mere kreativ for at øge virketrangen. Farvepartierne skal se fremtrædende ud og er malet uden for stringreolen på omhyggeligt udvalgte dele. Det er naturligvis ikke alle, der har en stringreol derhjemme, men idéen er let at overføre til andre møbler som f.eks. en kommode eller en almindelig reol. Brug et almindeligt vaterpas eller et vaterpas med laser for at måle firkanterne ud, og vær omhyggelig med, at malertapen slutter tæt mod væggen. Hvis du gerne vil have, at det skal gå ekstra hurtigt med tørretiderne, kan du bare undlade at have to forskellige farver præcis ved siden af hinanden. Farvefelterne fremhæver de indretningsdetaljer, du placerer i reolens forskellige rum, og gør hele udtrykket mere interessant. Et godt tip er at opbygge små stilleben i mellemrummene, hvor du blander forskellige materialer, planter og personlige ting. Partierne, der løber op mod loftet, skaber en fornemmelse af en højere loftshøjde, og med et lille tæppe forstærker du rumfornemmelsen. Også stolen fik nyt look med træ og metalmaling i farven Powder Blue. Klik ind på sadolin.dk for at se, hvordan du maler træværk!

P OWDER BL UE S6 . 1 1 . 7 3

DESERT SKY T1 . 2 3 .25

APPLE BLOSSOM ON.00.87

COFFEE BE AN E 5 . 3 1 .30

! Basisfarve


Efter !


Efter !

BemÌrk lampens nye look! Du gør det nemt selv ved at binde grov snor rundt om lampeskÌrmens metalramme.


VELKOMMEN IND

- og ud igen Hvad gør man med en lang, korridorlignende gang? På før-billedet ser du et rigtig godt eksempel på, hvor nemt det bliver upersonligt med en helt hvid vægfarve. På efter-billedet har vi egentlig ikke tilføjet så meget styling, da rummet er trangt allerede fra starten. Vi har i stedet smykket væggene med et geometrisk mønster for at skabe en munter, men stilren skandinavisk følelse. Basisfarven til væg og dørkarm er Apple Blossom, en neutral nuance med bløde pigmenter af rød og gul. Den giver en meget hyggeligere følelse end en ubrudt hvid, der let opleves som kold og blålig. Der findes ingen regler for, hvordan farvepartierne skal se ud helt nøjagtigt; du får det bedste resultat, hvis du tilpasser det efter dit eget rum. Ved at lade malingen fortsætte over på døren skabes der et flot blikfang og ikke kun en kedelig firkant i slutningen af rummet. Her skifter du produkt til træ og metalmaling, og du får det bedste resultat, hvis du fortsætter med en mat finish, hvis væggen er malet mat. Vær opmærksom på, at tapen skal sættes omhyggeligt på, malingen skal tørre ordentligt mellem påføringerne, og tapen skal males over (med den farve, der skal være indad), for at få knivskarpe linjer. Farverne i de geometriske mønstre har vi matchet både i spejlet og på bænken for at skabe et sammenhængende udtryk.

Før

FOG G Y BL UE SN . 0 2 . 7 7

BL OOM WN . 0 2.77

AP P L E BL OSSOM ON.00.87

CAL M G RE E N K0 . 0 5 .47

! Basisfarve


T E S T D I N FA R V E M E D

Sadolin Visualizer

l Gratis app ti din mobil eller tablet !

Vores app Sadolin Visualizer kan hentes gratis i App Store og på Google Play. Med appen kan du f.eks.: SE DIT RUM I EN VALGFRI FARVE MED DET SAMME! Testmal Sadolins farver på dine vægge blot ved at pege på skærmen.

FIND DET RETTE PRODUKT Vælg blandt produkter, vælg ud, og søg efter nye farver, samtidig med at du undersøger dit rum.

Vinder !

D I G I TA L C O M M U N I C AT I O N AWA R D S 2 0 1 5

SADOLIN S PA R T E L M A S S E

SADOLIN GRUNDMALING T I L VÆ G G E O G L O F T E R

SADOLIN VÆ G M A L I N G 1 0 M AT

Sadolin spartelmasse, medium, er en dækkende allround-letspartelmasse af høj kvalitet, som giver dine vægge en fin og glat overflade.

Helmat vandbaseret grundmaling af god kvalitet. Let at påføre og med god dækkeevne på puds, beton, byggeplader, glasvæv, sandspartlede overflader m.v.

Sadolin vægmaling, mat, er en vægmaling af høj kvalitet, som giver dine vægge en fin, mat overflade og glans.

SADOLIN TRÆGRUNDER V

SADOLIN T R Æ O G M E TA L V S U P E R 5

SADOLIN T R Æ O G M E TA L V S U P E R 4 0

Sadolin Trægrunder V er en hurtigtørrende grundmaling, der er beregnet til maling af indendørs træværk og vægge.

En unik helmat træmaling af høj kvalitet med ekstremt god udflydningsevne og ridsefasthed. Perfekt til fx køkkenlåger, døre, møbler og rustbeskyttede blik- og ståldetaljer.

En halvblank træmaling af høj kvalitet med ekstremt god udflydningsevne og ridsefasthed. Perfekt til fx køkkenlåger, døre, møbler og rustbeskyttede blikog ståldetaljer.

Du kan få flere tips og idéer, like Sadolin Danmark på Facebook og følg @sadolindanmark på Instagram. Akzo Nobel Deco A/S, Amerikavej 15, 1756 København V, Tlf.: +45 32 69 80 00

SADOLIN.DK

Alle farver i denne brochure er gengivet så godt, det kan lade sig gøre, med den trykketeknik, der findes. Derfor kan visse afvigelser forekomme.

FIND OG IDENTIFICER DIN FARVE Tag et billede, og peg på et punkt eller et møbel i fotoet, så hjælper appen dig med at finde den rette farvekode. Du får også et udvalg af matchende farver til de nuancer, du kan lide.

Profile for SadolinDanmark

Sadolin Mini-Makeover  

Vi hjælper dig med at gøre en stor forskel med midt maling. Otte varme farvenyheder til dit hjem.

Sadolin Mini-Makeover  

Vi hjælper dig med at gøre en stor forskel med midt maling. Otte varme farvenyheder til dit hjem.

Advertisement