a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1

GRATIS TIL DIN TELEFON ELLER TABLET!

S A D O L I N P R ÆS E N T E R E R

T E S T FA R V E R N E M E D

SADOLIN VISUALIZER

3 + 3 a n n a h o j Tant

L . n o i t c col e

Vores app Sadolin Visualizer kan nu downloades gratis fra AppStore og Android Market. Med app'en kan du f.eks.: SE DI T R UM I VA L G FR I E FA RVER L IVE! Testmal Sadolins farver på dine vægge ved at pege på skærmen. FI N D O G I DE N TI FI CE R DI N FA RVE Tag et billede og peg på et punkt eller et møbel på billedet, så hjælper appen dig med at finde den rigtige farvekode. Du får også et udvalg af matchmuligheder til de nuancer, du synes om.

VELKOMMEN TIL MIN KOLLEKTION!

FI N D DE R I G TI G E P R O DU K T ER

For øjeblikket er jeg meget optaget af de farver, man møder i naturen, som er grålige, men ikke bare grå. Snarere en grøn, der er over i det grålige, eller en blå, som er tonet over i det grålige. For mig er det også vigtigt, at farverne i et hjem tilhører samme "serie". Jeg kan godt lide, at der går en rød tråd igennem hjemmet, f.eks. at farven på køkkenlågerne går igen på dørene. Slutresultatet for mit samarbejde med Sadolin er derfor seks stilrene nuancer - tre vægfarver og tre supplerende nuancer. De er aktuelle lige nu, men er også langtidsholdbare. Og alt efter din egen stil og smag er det nemt at skabe en god baggrund for dit eget, personlige hjem. Hvis du har brug for råd og vejledning til, hvordan du griber det an, kan du gå ind på sadolin.dk, hvor du kan finde hjælp.

3 hovedfarver ver far 3 supplements

Held og lykke med projektet!

SADOLIN S A N D S PA R T E L

SADOLIN GRUNDMALING T I L VÆ G O G L O F T

S A D O L I N VÆ G M A L I N G 1 0 M AT

Sadolin Sandspartel Medium er en letvægtsspartelmasse til allround brug af høj kvalitet, som giver dine vægge en fin og glat overflade.

Helmat, vandfortyndbar grunder af god kvalitet. Let at påføre og dækker godt på puds, beton, byggeplader, glasvæv, sandspartlede ydervægge mm.

Sadolin vægmaling mat er en vægmaling af høj kvalitet, som giver en fin, mat og vaskbar overflade.

Stylist, indretningsarkitekt og grundlægger af bloggen lovelylife.se

H O V E D FA R V E R WA R M S T O N E F6.0 5 .7 0

GREEN MIST J 0 .0 5 .6 5

S U P P L E M E N T S FA R V E R DUSTY BLUE S 1 .0 9. 41

GRAPHITE BLUE S N . 02. 28

DARK JADE L 2. 18. 16

IVORY WHITE G 3. 03.84

SADOLIN GRUNDER TRÆ

S A D O L I N T R Æ O G M E TA L V SUPER 5

S A D O L I N T R Æ O G M E TA L V SUPER 40

Sadolin Grunder Træ er en hurtigttørrende grunder, der er velegnet til maling af nyt og tidligere malet træ indendørs. Anvendes også som vedhæftningsgrunder til hårde og glatte overflader.

En unik helmat træmaling af høj kvalitet med ekstremt god udflydningsevne og modstandsdygtighed over for ridser. Perfekt til f.eks. køkkenlåger, døre, møbler, jern og metal, der er grundet med rustbeskyttelse.

En halvblank træmaling af høj kvalitet med ekstremt god udflydningsevne og modstandsdygtighed over for ridser. Perfekt til f.eks. køkkenlåger, døre, møbler, jern og metal, der er grundet med rustbeskyttelse.

Akzo Nobel Deco A/S, Transformervej 15, 2860 Søborg. Tlf: 3269 8000.

SADOLIN.DK

Alle farver i denne brochure er gengivet, så godt det kan lade sig gøre med den nuværende trykketeknik. Der kan derfor forekomme enkelte afvigelser.

Vælg blandt produkter, vælg ud og søg efter nye farver, samtidig med at du undersøger dit rum.

Hvor skægt, at netop du også er nysgerrig efter at vide, hvilke farver jeg har valgt fra Sadolin. Det er tredje gang, vi samarbejder, og denne gang er jeg blevet bedt om at finde en kollektion med mine helt egne favoritter. Det passer mig perfekt, eftersom jeg elsker maling, og jeg kan mærke, at jeg går mere og mere op i farver. Forrige år malede jeg vores soveværelse derhjemme med nye farver, og jeg blev nærmest tæppebombet med mails, da jeg viste billederne på min blog. Fantastisk!

6 S T I L S I K R E FA R V E R M I X O G M AT C H FIND STIL OG PYNT

SE STYLISTENS FAVORITFARVER!

SADOLIN.DK


FIND STILEN

KØKKEN

DUSTY BLUE S1.09.41 H O V E D FA R V E

Dusty Blue er en farve, som jeg faktisk brænder lidt ekstra for. Faktisk så meget, at soveværelset i min nye lejlighed bliver malet med den! Jeg kan godt lide farver med lidt dybde, men så er det ekstra vigtigt at skabe balance med en lysere supplementsfarve og tilsætte naturmaterialer, så rummet føles levende og hyggeligt. Metal som messing, kobber, sølv og tin er alle fine at supplere med. Blød rummet op En anden detalje, som er ekstra vigtig, når man vælger at male med en mørkere farve derhjemme, er at bløde indtrykket op med god lyssætning flere steder. Og mange tekstiler! Gardinerne har fået en renæssance i hjemmet, og lige nu skal det være linned eller fløjl - gerne helt ned til gulvet. Man kan fint i en sofa mixe puder i forskellige materialer, former og farver.

GRAPHITE BLUE SN .02.28

S U P P L E M E N T S FA R V E R

H O V E D FA R V E R IVORY WHITE G 3.0 3 .8 4

GREEN MIST J 0 .0 5 .6 5

Den høje lysestage på glasbordet er fra Tom Dixon og hedder Cog Candle Holder. Bland gerne lysestager af forskellig højde.

Noget, jeg ser mere og mere, er, at man maler væggen i én farve og lister eller døre i en nærliggende eller mørkere nuance. Vær lidt modig, og vælg andre farver end hvid til træ. Vi ser også træsorter i alle deres farver nu. Jeg er mest til de mellembrune over i de mørkebrune, men det er helt sikkert et spørgsmål om smag og behag. At man ikke skulle kunne blande forskellige træsorter er forresten en gammel "regel", som jeg virkelig ikke er enig i. Jeg kan godt lide at sætte møbler sammen på kryds og tværs og bruge gode fund fra loppemarkeder og antikmesser, så jeg kan tælle de nye møbler i vores hjem på én hånd. Det giver en fin dynamik, når man blander gammelt og nyt. Brug gerne flere farver Hvis man vælger at holde sig til en "farveserie", kan man fint blande dem i det samme rum, som jeg har gjort her med Warm Stone på væggen, Green Mist på dørene og Dark Jade på stolen. Hvis man ikke vil male hele rummet, kan det gøre en stor forskel, hvis man maler et enkelt møbel. Det er også nemt at lave om, hvis man fortryder.

Bordskåner: City Trivet fra Men at Work. Skåle: Fra det italienske familieforetagende Maiolica Spruzzi.

DUSTY BLUE S 1. 09. 41

SPISESTUE

S U P P L E M E N T S M AT E R I A L E

Billede: Mermaids belong by the ocean, fra For good luck.

Skærebræt: Baguette Color Cutting Board fra BDDW.

S U P P L E M E N T S FA R V E

FIND STILEN

MØRKT TRÆ

Blomsterkrukke: Flower pot M, fra HAY.

Inden for indretning har vi kunnet se, at køkkenet begynder at få andre farver end de traditionelle. Det er rigtigt sjovt, synes jeg! Man kan f.eks. vælge at indlevere skabslågerne til sprøjtelakering, eller man kan selv male med en træmaling. Det gjorde jeg i vores gamle køkken, og det gav en stor forandring for et beskedent beløb. Og så det er da ikke helt tosset at blive kendt for et køkken, man "selv har lavet". Luksuøse kontraster I dette køkken ses farverne Green Mist på træværket og Ivory White på væggen. Dusty Blue er en fin supplementsfarve, hvis man gerne vil have lidt kontrast. Messing og marmor giver hele køkkenet et mere interessant udtryk, og noget, jeg altid har i tankerne, når jeg indretter, er at sørge for planter. Gerne planter i form af afskårne blomster, planter i urtepotter og grøntsager. Det giver en fornemmelse af liv og lidt luksus.

WA R M S T O N E F6.05.70

S U P P L E M E N T S M AT E R I A L E MESSING

H O V E D FA R V E R

MARMOR

GREEN MIST J0. 05. 65

FIND STILEN

DAGLIGSTUEN

WA R M S T O N E F 6. 05. 70

Lysestage: Jeg har det på samme måde med Georg Jensens lysestage Precious. Bland også gerne stole i forskellige træsorter og farver. Stolen i bøjet træ på billedet ovenover er malet med Sadolin Træ og Metal V Super i farven Dark Jade. Hvis du kan lide loftslampen, er der en mat variant fra Gubi.

S U P P L E M E N T S FA R V E

S U P P L E M E N T S M AT E R I A L E

DARK JADE L 2. 18. 16

MELLEMMØRKT TRÆ

Profile for SadolinDanmark

Tant Johannas Collection 3+3  

Tant Johannas Collection 3+3  

Advertisement