Page 1

DE GROOTSTE EN MEEST COMPLETE EVENEMENTENKRANT VAN MIDDEN NEDERLAND

De regio-agenda voor september 2017

Oplage 205.000 Jaargang 3 nr 23

BOEF DOOL DONNY BAZART DI-RECT KADAVAR KENSINGTON JONNA FRASER SUE THE NIGHT STAR ON STAGE GALLOWSTREET BROEDERLIEFDE THE CHARM THE FURY DE JEUGD VAN TEGEN WOORDIG THE KIK MET BLAZE RS RONNIE FLEX & DEUXP EN STRIJKERS ERIENCE BAND KRAANTJE PAPPIE TRIGGERFINGER LA PEGATINA SEVN ALIAS TOM ODELL NAVARONE VOKATUS NIELSON RACOON RONDÉ /regionaal.uitgelicht MUSTII TESKE COELY VANT

SP

EC

IA

L

12x per jaar het leukste bewaarexemplaar

Concert in Gorinchem

p2

Kunst en Jazz in Buren

p3

E LE

U K E P R IJ Z E N - K

WIN

IJ K

GA

DE LEUKSTE PRIJZEN

U

EL M

NA 8

IEDERE MAAND WEER!

/regionaal.uitgelicht

KIJK OP PAGINA 8 HOE GEMAKKELIJK DIT WERKT

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE LEUKE EVENEMENTEN EN UITGAANSTIPS:

Bedrijven

UITgelicht

• Bedvisie Nieuwegein • RoMu auto’s Culemborg

Deze maand met onder andere: • • • • • • •

Een Special over Appelpop in Tiel Linghavenconcert in Gorinchem De Glasstad Taptoe in Leerdam Kijk- en Doe weekend in Vreeswijk Kunst en Jazz in Buren Blues in Wijk bij Duurstede Boeren in Culemborg

• • • • • • •

Najaarsmarkt in Geldermalsen Pianowandeling in Culemborg Rivierenland Ralley Vlinderloop in Houten Het Fruitcorso in Tiel Foodtruckfestival in Tiel en uiteraard nog veel meer leuke tips!

Foto: Awarnach

MET REGIONAAL UITGELICHT

I PAG

P UZZ

De artiesten De tijden Vervoer Tips

OP

EE

O

R

L HE

In deze special: Alle informatie over Appelpop

W

VO

8 en 9 september APPELPOP: ALLES OVER APPELPOP je leest het in de APPELPOP-SPECIAL in het hart van deze krant


2

September 2017

5e Lingehavenconcert Twee dagen topbands in Gorinchem

H

et 5e Lingehavenconcert in Gorinchem , vrijdag 8 september en zaterdag 9 september gaat –in ieder geval qua uitvoerende muziekorkesten- een geweldig muziekspektakel worden dat de naam ’lustrumeditie’ meer dan waard is! Gorinchem en wijde omgeving kunnen volop genieten van topbands als de Marinierskapel, het Metropole Orkest en het Haydn Jeugd Strijkorkest . De toegang voor de twee concerten op de vrijdag en de twee op zaterdag is gratis. Er is een educatief programma, podium voor jong talent en ruimte voor twee klassieke concerten met toporkesten en solisten. En natuurlijk een aantal mystery guests, waaronder een balletuitvoering op een special podium. Dit alles verpakt in een geweldige ambiance in de Gorkumse Lingehaven. Een editie met bijzondere gasten, combinaties en verrassingen. Voor het eerst mogen er tijdens het concert ook open sloepjes voor het podium afmeren.

Kidsconcert

Jong Talent Centraal Zaterdag 9 september is het Haydn Jeugd Strijkorkest tussen 14.00 en 15.25 uur op het podium in de Lingehaven te horen. Het orkest, opgericht in 1989, is een jeugdstrijkorkest in Noord-Nederland met de ambitie om een hoog muzikaal niveau te bereiken. Het orkest is samengesteld uit violen, altviolen, celli en contrabassen. Ieder jaar wordt het orkest verjongd met nieuwe leden die niet willen onderdoen voor het zittende team. Dat is hard werken, maar het lukt. Al meer dan 25 jaar!

Marinierskapel Het Galaconcert – zaterdag 9 september vanaf 20.30 uur – is weggelegd voor de Marinierskapel. Het wordt een concert met elementen die verwijzen naar iconen in Gorinchem: Martelaren van Gorinchem, St. Gouden Eeuw Hendrik Hamel en Open Kathedraal. De Marinierskapel der Koninklijke Marine is een visitekaartje van de Marine en daarnaast van heel Defensie. Het Korps Mariniers verzorgt als geheel, of met haar beroemde Steelband, Dansorkest of Koperkwintet, bij veel publieke evenementen de muzikale omlijsting. Hoofdtaak van de kapel is het muzikaal opluisteren van militair ceremonieel.

De Marinierskapel der Koninklijke Marine speelt op vrijdag 8 september vanaf 12.30 tot 13.30 uur een concert voor de Gorkumse schooljeugd op het Lingehaven podium. Doel van deze concerten is kinderen van 8 tot 12 jaar op een speelse manier met diverse soorten muziek in aanraking te laten komen. Daarnaast heeft de Marinierskapel wereldfaam op Het Metropole Orkest het gebied van klassieke en moderne hedendaagse Het Metropole Orkest is het grootste professionele symfonische blaasmuziek. pop- en jazzorkest ter wereld en laat dat vrijdag 8 september vanaf 20.30 uur in Gorinchem horen en Algemeen zien! Deze avond staat het orkest onder leiding van Vijfde Lingehavenconcert(en) in Gorinchem dirigent Clark Rundell. Met de solisten Gert Wantenaar op bandoneon en Vrijdag 8 september, 12.30 - 13.30 uur: Kidsconcert Martijn Luttmer op harmonica. Het Grammy Award Vrijdag 8 september, aanvang 20.30 uur: winnende orkest draait zijn hand nergens voor Het Metropole Orkest. om: van bigbandmuziek tot volledige symfonische Zaterdag 9 september, 14.00 – 15.15 uur: arrangementen en speelde met grote namen als Ella Haydn Jeugd Strijkorkest. Fitzgerald en Bono. Denk je aan een orkest, dan denk Zaterdag 9 september, 20.30 uur: je aan klassiek. Maar, dat speelt het Metropole Orkest Marinierskapel der Koninklijk der Marine niet. Wel jazz, pop, chansons, cabaret, musicals, filmmuziek, wereldmuziek... Van nu en van langer Entree: Gratis Informatie over parkeren enz. op geleden. www.lingehavenconcert.nl

Glasstad Taptoe in Leerdam

Z

slagwerkkorps. En die heeft de organisatie weten te strikken. Het gaat om Slagwerkkorps Oranje Garde uit Klundert. Verder wordt het deelnemersveld aangevuld met Chr. Showkorps De Bazuin uit de Glasstad Leerdam. Zij komen met een show waarin de traditionele Ook nu heeft de organisatie weer jachthoornmuziek de hoofdrol een aantal verrassende namen speelt. In het voorprogramma een gecontracteerd. Nadat zij in optreden van Jong Bazuin. 1998 en 2008 van de partij was, komt publiekslieveling Door De kaarten zijn vanaf heden Vriendschap Sterk (D.V.S.) uit via www.glasstadtaptoe.nl Katwijk voor de 3e keer naar (entree overdekt tribune € 10, Leerdam. Zij zullen twee shows niet-overdekte tribune € 8 en voor het voetlicht brengen, staanplaats € 6). Daar vindt u ook waaronder de show die zij in alle verdere informatie. juli tijdens het Wereld Muziek Voldoende reden dus, om op Concours in Kerkrade spelen. Een zaterdag 9 september af te reizen traditie van de laatste edities is naar de muzikale Glasstad het optreden van een jeugdkorps. Leerdam. Aanvang van de taptoe Dit keer zijn dat de junioren van is 20.00 uur en het speelt zich af D.V.S. uit Katwijk. Daarnaast op het Leerdam Sportcomplex, komt Showkorps Wilhelmus uit Q. de Palmelaan 109, Leerdam Sliedrecht, compleet met color (Parkeren bij winkelcentrum guards. Uniek op een taptoeveld Europaplein of parkeerterrein is een show van alleen maar een Sporthal Berenschot). aterdag 9 september wordt de Glasstad Taptoe Leerdam weer gehouden. Dit muzikale evenement staat garant voor een diversiteit in show en muziek, uitgevoerd door diverse Nederlandse Showkorpsen.

HMS SCHOONMAAK SilverSun verlichting

Hanglamp van € 219,-

TV-Meubel

NU € 182,-

van € 619,-

NU € 470,Dressoir

van € 379,-

van € 944,-

NU € 320,-

NU € 717,Eetkamertafel 160 x 90 cm van € 555,-

NU € 521,Combikast van € 1083,-

NU € 823,-

Tafellamp van € 215,-

NU € 180,-

Grote collectie Relaxfauteuils

EEN SCHOON ZONNEPANEEL LEVERT 5 TOT 8% EXTRA RENDEMENT! EENS PER JAAR REINIGEN LEVERT U DUS NÓG MEER VOORDEEL OP EN IS DUS OOK BETER VOOR HET MILIEU!

EEN HOGER RENDEMENT v.a. € 4,- PER PANEEL!

€ 25 starttarief - dit is inclusief het reinigen van 4 panelen. Heeft u meer 4 panelen dan hanteren wij de volgende tarieven: – 5 t/m 9 panelen: € 5,– per paneel – 10 t/m 15 panelen: € 4,– per paneel` – Meer dan 15 panelen, vraag naar de speciale tarieven!

www.hmsschoonmaak.nl Tel. 0345 - 531739 / 06 22 999 275

gratis* NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me

*Bij aanschaf van 2 Silvana Support hoofdkussens

Grote collectie Relaxfauteuis Sta-op fauteuils In heel veel 3 Motorig met kantelfunctie uitvoeringen van € 1997,leverbaar.

NU € 1517,-

In meerdere maten leverbaar in 5 verschillende stoffen leverbaar Opstelling: 180 x 200 cm - 2 x elektrische box, anti-slip 2 decomatrassen 7 zones HR - 1 splittopper 2 x potenset - Hoofdbord met bies van € 2075,- NU € 1495,-

Ook als vaste box leverbaar van € 1135,U VINDT ONS OOK OP WWW.BRADAAL.NL

NU € 849,-


3

September 2017

Kijk- en doeweekend bij Vreeswijkse Museumwerf Buren in teken van Kunst en Jazz

Z

O

aterdag 2 (10.00 tot 17.00 uur) en zondag 3 september (12.00 tot 17.00 uur) houdt Museumwerf Vreeswijk weer haar jaarlijkse Werfweekend! Dat is het gezelligste kijk en doe-weekend in scheepse sferen voor iedereen van 3 tot…. hoge leeftijd. De toegang is gratis. Dit jaar hult het Werfweekend zich in Franse sferen en is voor deze gelegenheid gedoopt tot “Bienvenue op de Museumwerf!”. En heb je altijd al een karikatuur van jezelf, partner, ouder, kind of Er zijn diverse activiteiten. Zo buurman willen hebben, grijp dan kun je onder meer zelf aan de je kans! Speciaal voor Bienvenue Franse slag bij het oer-Franse op de Museumwerf! vertoont een spel pétanque, gespeeld onder echte karikaturist zijn kunsten. leiding van de Nieuwegeinse Pétanquevereniging. De Franse Activiteiten voor kinderen keuken is wereldberoemd. Kinderen zijn ook van harte Daarom is er culinair ook e.e.a. te welkom bij Bienvenue op de beleven. Wat dacht je van crêpes, Museumwerf. Voor hen zijn er versgebakken op een échte oude tal van interessante activiteiten. scheepscombuis?! Natuurlijk zijn Zo kunnen zij zelfstandig varen er ook nog diverse andere Franse in de veilige en kindvriendelijke lekkernijen. Het Theehuys met handraderbootjes. Bij de workshop binnen- en buitenterras, schenkt bootjes bouwen kunnen kinderen voor deze gelegenheid ook een een zeilklompje verven of zelf heerlijke Franse wijn. een stoombootje bouwen en na afloop mee naar huis nemen. Ook Op het werfterrein kom je rijdend kunnen zij meedoen met de leuke, Frans erfgoed tegen zoals een informatieve en actieve speel- en Traction Avant of een Méhari. doe-route Aan-De-Slag. En nog Muziek is er ook. Trekzakspeler veel meer. Wouter Kuyper geeft acte de présence met onvervalste Bretonse Spits muziek. Natuurlijk staat de Spits, het Franse binnenvaartschip bij uitstek, centraal. U kunt er een of meer in het echt bewonderen! In tegenstelling tot wat de typeaanduiding suggereert, heeft het vrachtschip een behoorlijk stompe kop en een volle, plompe kont. Dit alles om zoveel mogelijk laadruimte te hebben. Een spits is 38,50 m lang; 5.05 m

p zondag 10 september wordt in Buren, voor de 18e keer, de niet meer weg te denken Internationale Kunstmarkt gehouden. De tuinen van het Marechaussee Museum worden deze dag – met ruim 100 kunstenaars uit binnen- en buitenland- de grootste openlucht expositie van het Rivierengebied.

breed en heeft een diepgang van 1.80 m. Het zijn vaste maten omdat dit scheepstype speciaal ontworpen is voor de smalle Franse kanalen- en sluizen. Tijdens Bienvenue op de Museumwerf! kunt u de film Passage bekijken. Deze documentaire over de laatste spitsenschippers, van Jascha de Wilde en Ben Hendriks, beleefde vorig jaar de première op het vermaarde Internationale Documentaire Festival Amsterdam (IDFA).

Algemeen Bienvenue op de Museumwerf! vindt plaats op het rolstoelvriendelijke terrein van Museumwerf Vreeswijk aan de Wierselaan 113 in Nieuwegein (Vreeswijk). Aanmelden is niet nodig. Bienvenue op de Museumwerf is (zaterdag 2 september) heel erg goed te combineren met de Authentieke Dag in Vreeswijk. Tijden: zaterdag 2 september van 10 tot 17 uur en zondag 3 september van 12 tot 17 uur. Zie voor meer informatie www.museumwerf.nl en w w w. a u t h e n t i e k e d a g . invreeswijk.nl

Vaste tarieven voor reparaties, onderhoud en banden: zo weet u altijd waar u aan toe bent. Visscher wordt erkend en herkend om een zeer persoonlijke aanpak en hoog serviceniveau. En met zeven vestigingen in Culemborg, Leerdam, Tiel en Gorinchem altijd dichtbij. Ontdek het verhaal van Visscher op www.visscher.nl

www.visscher.nl

Er worden kunstwerken getoond in allerlei soorten van disciplines zoals; portrettekenen, schilderen in verschillende soorten stijlen en technieken, glaskunst, sieraden, beelden in hout en steen, smeedwerk, brons, grafische technieken en fotografie. De kunstmarkt in Buren heeft er alles aan gedaan om een zo breed mogelijke variatie aan kunstenaar bijeen te brengen.

Jazz

jazz. Heel veel jazz!! Op diverse podia en door het stadje, kun je genieten van de jazzorkesten. In de kunststad Buren zijn op zondag de kaarsenmakerij, veel kleine winkeltjes en galeries geopend. Ook de horeca zet deze dag natuurlijk zijn beste beentje voor. De kunstmarkt begint om 12.00 uur en om 17.00 uur gaan de kunstenaars weer naar huis. Bezoekers die tevens een bezoek willen brengen aan het Museum der Koninklijke Marechaussee of het voormalige Koninklijk Weeshuis van binnen willen bekijken kunnen er zondag 10 september terecht. Zij krijgen deze dag 25% korting op de entreeprijs van het museum. De kunstmarkt is gratis toegankelijk. Het parkeren - en dat dien je buiten Buren te doen- is ook gratis.

Voor alle informatie: Behalve de internationale www.kunstmarktburen.nl kunstmarkt, kun je zondag 10 september ok in Buren terecht voor


4

September 2017

De hele middag blues in Wijk bij Duurstede

Vlinderloop in Houten

L

oopgroep Houten organiseert 9 x per jaar de bekende Run2Day Vlinderloop. Deze prestatieloop vindt elke tweede zaterdag van de maand plaats, van september tot en met mei.

Colofon: Uitgever De MediaRaad Redactie: Adriaan Brouwers Ton Gommans Evert Scheffer Bartho Hendriksen

Tel. 06 - 20 27 08 70 redactie@regionaal-uitgelicht.nl

De loop staat open voor leden en Advertentieverkoop: niet-leden van de Loopgroep. De - Regio Zuid: eerste loop wordt gehouden op Adriaan Brouwers 06 -30 10 1437 zaterdag 9 september.

B

lues in Wijk, café de Veldpoort en theater Calypso hebben voor 2 september weer een bluespodium op poten gezet, met de hele middag blues op het van Egmondplein (Singel/Zandweg/ Veldpoort) in Wijk bij Duurstede. Vanaf 14.00 uur is er elk uur een band. Als eerste Basic Station, daarna Blue Rebel, gevolgd door B – Ware en als afsluiter St. Louis Slim. Basic Station 14.00 uur: De in 1993 opgerichte rock & bluesband Basic Station is inmiddels in Driebergen en wijde omgeving geen onbekende meer. Naast enkele covers van o.a. Stevie Ray Vaughan en Jimi Hendrix speelt Basic Station vooral eigen repertoire, geënt op de rhythm & blues uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Basic Station speelt niet

alleen regelmatig op festivals, maar ook in de kroeg op de hoek. Basic Station is swingende, snaarstrakke rock & blues, stevig en gevoelig, uitbundig en ingetogen. Blue Rebel 15.00 uur: Blue Rebel is een powertrio bestaande uit de veteranen, ex-Kingbee Tony Frans (bas en zang), Elbert Kok (gitaar en zang), ex-Coloured Dream en Sweet Bourbon en Gerrie van Heck (drums en zang) ex- Vanalles en huidige Pinktone. De band heeft zich laten inspireren door de Engelstalige bluesbands uit de jaren 60, en speelt covers van o.a. The Cream, Jimi Hendrix, The Free e.a. Maar ook de huidige gitaristen, o.a. Joe Bonamassa, worden niet vergeten. Daarnaast speelt de band ook eigenwerk gecomponeerd door Elbert Kok. B-Ware 16.00 uur: B-Ware bestaat uit Peter van Houten (drums),

Alfred Mulder (bas), Siebe Balt (gitaar), Jan van der Kooi (toetsen), Else Kingma (zang) en Leopold Wijdeveld (mondharp en sax). Een band met een grote voorliefde voor de blues en een setlist vol swingende nummers, met hier en daar jazzy en funky ritmes. St. Louis Slim 17.00 uur: St. Louis Slim is opgericht in 2009 en bestaat uit vier doorgewinterde bluesmuzikanten en een zangeres. De band speelt een mix van eigen werk en versies van meer en minder bekende songs van de blues-giganten. Slim behoort tot één van de meest optredende bluesbands in Nederland met ca. 50 optredens per jaar (w.o. ook de bekende festivals) door heel Nederland en België en soms ook Duitsland.

Gezond je geld verdienen? Wij zoeken enthousiaste bezorgers! Ben jij op zoek naar de meest flexibele bijbaan in jouw wijk? Bij de Reli Groep werk je zelfstandig en kun je zelf je tijden bepalen. Kom ook bij de Reli Groep werken als bezorger van geadresseerde post, weekbladen en folders! Als bezorger krijg je een vaste wijk om te bezorgen. Uiteraard zoeken we een wijk zo dicht mogelijk in je eigen buurt. Om het jou nog makkelijker te maken, brengen we de post, weekbladen of folders bij jou thuis!

Meld je direct aan via www.reli.nl

De afstanden zijn: 5,2 km; 11,1 km; 15,2 km en de halve marathon (21,1 km). De start is om 11.30 uur voor sportcomplex “De Wetering” van Korfbal Vereniging Victum aan de Hefbrug 3 te Houten. Alle afstanden gaan tegelijk van start. Leden van de Loop Groep Houten (posters) en borden met pijlen geven langs de route de richting aan. (Het parcours is niet afgezet en dus niet autovrij. Voor wie meedoet: Houd rekening met andere verkeersdeelnemers en volg de instructie van de posters op.) Er is onderweg een waterpost en er is EHBO aanwezig. Tevens is er bij de finish gelegenheid voor verkleden en douchen. Het parcours is uitgezet in het prachtige buitengebied van Houten o.a. langs kasteel Heemstede en het Amsterdam Rijnkanaal.

- Regio Noord: Peter Bakker

06 - 38 70 8380 advertentie@regionaal-uitgelicht.nl Vormgeving krant en Website: RTG Reclame - Culemborg Ton Gommans media@regionaal-uitgelicht.nl

Oplage: 207.000 Alle updates: www.regionaal-uitgelicht.nl Facebook/regionaal.uitgelicht twitter/regionaalu instagram/regionaal_uitgelicht De eerstvolgende uitgave van Regionaal Uitgelicht wordt vanaf vrijdag 29 september verspreid.

Inschrijven De inschrijving is in de kantine van Victum van 10:30 - 11:25 uur. Voorinschrijving is niet mogelijk. De inschrijfkosten zijn € 4,00 en met herinnering € 6,00. Na afloop worden prijzen verloot op startnummer. Bij het inleveren van je startnummer na afloop kun je zien op welk startnummer een prijs is gevallen. De uitslagen van de Vlinderloop vind je op de website van LGH en op www.uitslagen.nl.

Deadline 20 sep. 2017 Wanneer er wijzigingen zijn van berichten vermelden we dat op onze website en op facebook

!

Uw zaak...

Minimaal 3 redenen waarom u juist wél in Regionaal Uitgelicht zou kunnen adverteren. Kruis voor uzelf aan wat van toepassing zou kunnen zijn, en ontdek u voordeel! - Regionaal Uitgelicht wordt via de post verspreid; - Regionaal Uitgelicht wordt bij 205.000 huishoudens, ± 550.000 inwoners, verspreid; - Adverteren in het hele gebied of in een deel daarvan, maak zelf uw keuze; - Regionaal Uitgelicht wordt bewaard (gemiddeld 4 weken) en ± 5 x doorgelezen; - Regionaal Uitgelicht wordt scherp, gedetailleerd en bovenal duurzaam gedrukt; - Regionaal Uitgelicht biedt unieke en vooral betaalbare, marketing-oplossingen; - De website bereikt ruim 1.850 bezoekers per dag, dus wordt ook online goed bezocht; - Regionaal Uitgelicht brengt alleen gezelligheid, 100% leuk nieuws; - Gratis redactie over uw bedrijf in Bedrijven Uitgelicht; - Adverteert u in Regionaal Uitgelicht, dan steunt u ook alle (culturele) evenementen; - Net als heel veel lezers, hebt u dit stukje tekst al minstens 5x voorbij zien komen, waardoor u automatisch weet dat deze krant ook voor uw bedrijf bijzonder efficiënt is. Dat herhaling werkt, behoeft geen uitleg..

!

Ook u weet dat er misschien veel meer redenen zijn Bel 06 - 30 10 14 37 of mail naar info@regionaal-uitgelicht.nl “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg...”


5

September 2017

Tentoonstelling over boerenleven in Culemborg

Derde editie Pianowandeling in Culemborg

I

n “De Vier Heemskinderen” aan de Herenstraat 32 in Culemborg is, naar aanleiding van het landelijk thema van Open Monumentendag : “Boeren, Burgers en Buitenlui”, vanaf Monumentendag (9 september) een tentoonstelling ingericht.

O

p zondag 10 september vindt de derde editie van Pianowandeling plaats in de binnenstad van Culemborg.

De expositie geeft een beeld over het boerenleven in vroegere tijden in Culemborg. Er waren veel stadsboerderijen waar hard gewerkt werd, veemarkten, fokverenigingen, hoefsmeden, enzovoort. Ook nu zijn hiervan nog resten te vinden. Aan de hand van oude en nieuwe foto’s en enkele objecten wordt dit thema op een luchtige manier belicht. De tentoonstelling begint het weekend van 9 september, Monumentendag (10.00-17.00 uur), en loopt door tot en met zondag 1 oktober (verder steeds op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00-17.00 uur).

Een uniek en gratis toegankelijke middag vol pianomuziek in diverse muziekstijlen waar jong en oud kan spelen en luisteren. De opening is om 13.00 uur en zal door burgemeester Gerdo van Grootheest worden verricht nadat de 17 jarige pianist Bo Myttenaere een Hommage aan Philip Glass heeft gebracht. Tussen 14.00 en 16.00 is er vrije inloop op alle locaties die bij de ‘’pianowandeling’’ betrokken zijn. Er zijn verschillende ‘Pianomenu’ horeca locaties. De feestelijke afsluiting is om 16.30 in de Grote of Barbarakerk : het jonge pianotalent Nikola Meeuwsen en piano duo Beth & Flo verrassen de gasten op een originele klassieke en zeer muzikale ‘ uitsmijter’. Tijdens het slotconcert wordt het publiek de gelegenheid geboden met een donatie tegemoet te komen in de onkosten.

Gezellige najaarsmarkt in Geldermalsen

Z

aterdag 23 september is er bijvoorbeeld, kleding, sieraden, speelgoed en weer een najaarsmarkt in woondecoratie, multimedia. Geldermalsen. De najaarsmarkt is van 09:00 tot Kom gezellig langs om een kijkje 17:00. te nemen bij de 200 kramen. Naast de kramen met verschillende Dat betekent natuurlijk een artikelen zijn er ook de kramen ruim assortiment aan artikelen waar iets te eten te koop is.

Ook dat assortiment is groot: bara’s, loempia’s, churros, patat en hamburgers. Voor de kinderen is er een draaimolen of zweefmolen en eendjes vissen!

Fruitcorso in Tiel ook dit jaar weer zeer bijzonder

kerk of een openbare gelegenheid met historische betekenis zijn. Ook is er op een van de locaties een aluminium Rippen vleugel en een pianola te beluisteren.

Beatles en Philip Glass Tijdens de Pianowandeling wordt er ook aandacht besteed aan het jubileum jaar van ‘Sergeant Pepper ‘ album van The Beatles, en kan wie wil in theater aan de Slag uit volle borst meezingen. Naast The Beatles, worden op deze locatie ook Jazz standards als afwisseling gespeeld door Peter Elberste en Yvette Ros. In Theater de Fransche School speelt het jonge pianotalent Bo Myttenaere muziek van Philip Glass.

Algemeen Pianowandeling is een activiteit van Stichting Pro Piano die pianomuziek in de brede zin promoot; spelen, luisteren en componeren. Datum: zondag 10 september, 13.00 – 17.45.

Informatie: www.pianoculemborg.nl Op ruim vijftien, soms zeer www.stichtingpropiano.nl verassende, locaties in de Culemborgse historisch binnenstad vinden deze zondagmiddag in september piano-optredens plaats. Tussen 13.00 en 16.00 zijn alle gelegenheden gratis toegankelijk en je kunt zelf je programma/ wandelroute samenstellen. Je wandelt gewoon naar binnen en ben je klaar met luisteren, dan loop je tussen de nummers door naar de volgende ‘pianoplek’. Dit kan een huiskamer, het theater,

Meer dan 40 pianisten

D

e race tegen de klok is gestart: in de bouwschuren in de regio Rivierenland wordt keihard gewerkt om de wagens klaar te krijgen voor de 57e editie van het Fruitcorso in Tiel. Het Fruitcorso begint feitelijk met het leggen van de mozaïeken op 5, 6 en 7 september langs de gracht. Na drie dagen hard werken door honderden vrijwilligers van ruim 20 organisaties wordt een prachtig schilderij gelegd.

en

Opening Fruitcorso De opening van het Fruitcorso heeft plaats op donderdag 7 september vanaf 20.00 uur met onder meer prijsuitreiking mozaïeken, toespraken van burgemeester Hans Beenakker van Tiel en Rian Verwoert, voorzitter Stichting 4-Stromenland en veel muziek. Om ongeveer 21.00 uur worden traditioneel de lichtjes langs de gracht ontstoken.

Het Fruitcorso

en ook zondag en maandag te zien langs de gracht bij het Kalverbos. De Teun Luijendijk-prijs voor een wagen die uitblinkt op het gebied van vernieuwing wordt zaterdag om 17.30 uur uitgereikt.

Stem voor de mooiste Het publiek wordt tijdens de stoet gevraagd te stemmen via een speciaal biljet of gebruik te maken van een inlegvel in het programmaboekje. De publieksprijs wordt zondagmiddag uitgereikt. Zowel het corso als de tentoonstelling is gratis. Alleen voor tribuneplaatsen moet betaald worden.

Op zaterdag 16 september zijn er 19 wagens te bewonderen, waarvan 13 grote wagens en 6 jeugdwagens. De wagens zijn ware kunststukjes van fruit, groente en zaden. Ook de techniek neemt bij veel clubs een belangrijke plaats in. Uiteraard zal de jeugd weer proberen de show Fruitdelta Rivierenland te stelen met prachtige creaties Nieuw is dit jaar de inbreng tijdens het Kindercorso. van FruitDelta Rivierenland. De gezamenijke gemeenten in Regio De corsostoet trekt 16 september Rivierenland hebben fruit als inzet vanaf 13.30 uur door de straten gemaakt van hun beleid voor onder van Tiel. De wagens zijn daarna meer toerisme en agrobusiness.

FruitDelta Rivierenland is de gastheer van het evenement. Daarvoor is een speciaal FruitDelta Paviljoen ingericht voor sponsoren, bestuurders van gemeenten en delegaties van het bedrijfsleven.

Doe mee met de Rivierenland Ralley

B

Fruit en Muziek Zondag 17 september staat bovendien in het teken van veel muziek. Zo zijn er optredens van De Woelwaters en kan men genieten van vele acts op het Zinder-podium. En voor de koopjesjagers is er van 11.00 tot 17.00 uur de KTSM corsobraderie, terwijl er vanaf 12.00 uur ook koopzondag in Tiel is. Op maandag, de slotdag van het corso, zijn er diverse optredens van Fruitig Geflip(t). Het volledige programma is te zien op de website: www.fruitcorso.nl

linkende oldtimers, stoere sportwagens en cabriolets naast uitdagende routes met mooie vergezichten door het Rivierengebied. Zomaar wat ingrediënten die onderdeel zullen uitmaken van de 8e editie van de Kiwanis Rivierenland Rally, die op zondag 1 oktober verreden zal worden. Een dag vol rijplezier en sportiviteit tijdens deze rally, wederom georganiseerd door Kiwanis Club Tiel. Een club die zich, net als alle Kiwanis serviceclubs wereldwijd, inzet voor kinderen, die extra aandacht nodig hebben (‘Serving the children of the world’). Deelname staat open voor oldtimers en bijzondere auto’s,

VERRASSEND VOORDELIG! De voordelen van Vocking Interieur: • grootse keuze • duidelijk advies • vakkundige stoffeerders • CBW zekerheid

4e

M2 laminaat XXL NL Label

GRATIS* Deze actie geldt op de XXL 200 en 300 serie

cabrio’s en sportauto’s met een recenter bouwjaar. De Rivierenland Rally is inclusief lunch, borrel en een diner. Deelname per equipe van 2 personen kost € 195,-. Heeft u geen geschikte auto? Dan kunt u tegen betaling gebruik maken van een klassieker van Visscher Autobedrijven uit Culemborg. Deelname kost dan € 325,-. De Rivierenland Rally is geen snelheidsevenement. Het is een mooie toerrit door het Rivierengebied met voldoende sportieve uitdaging voor de ervaren deelnemers. Voor de starters is er uitgebreide uitleg en begeleiding. Inschrijven kan via: www.rivierenlandrally.nl

4e

Rolgordijn en/of Multishade

4e

GRATIS*

meter tapijt

Deze actie geldt op NL Label collectie

GRATIS* Deze actie geldt op de volledige Parade collectie

* Actie is geldig t/m 30 september 2017, vraag naar voorwaarden in de winkel.

PVC-vloeren Laminaat Parket Marmoleum Vinyl Tapijt Vloerkleden Behang Matten Binnenzonwering Horren Gordijnen Vitrages Shutters

Showroom : Ambachtsweg 1 - Nieuwegein

www.vockinginterieur.nl

T 030 6054216


September 2017

Events

REGIO-AGENDA Driebergen

Montfoort

Nieuwegein IJsselstein

Uitgaanstips:

Houten

Vianen Wijk bij Duurstede Culemborg Kesteren

Meerkerk Leerdam Geldermalsen Hardinxveld-Giessendam Gorinchem

Tiel

Druten Beneden - Leeuwen

Dreumel Waardenburg Zaltbommel

Zaterdag 2 september 2017 • • • • • • •

Beesd Houten Lopik Noordeloos Wijk bij Duurstede Vreeswijk Zijderveld

Ieders Markt (Een speciale markt in Beesd) Activiteitenmarkt TrekkerTrek 7e Loop naar de Pomp Blues in Wijk / Kleurrijk Uit in Wijk Kijk- en Doeweekend Vreeswijkse Museumwerf t/m 3 sep Jaarmarkt

Zondag 3 september 2017 • • • • • • • • • • •

Acquoij Culemborg Culemborg Culemborg Culemborg Culemborg Odijk Vianen Vreeswijk Wijk bij Duurstede Zoelen

Cities of Glass in Kunstfort Asperen Cultuurfestival Spoel Kofferbakmarkt Internationale Platen- en CD beurs Proefduik Wijnproeverij Elisabeth Weeshuis Odijk komt thuis Reigerpop Authentieke dag Cultureel rondje Wijk bij Duurstede TrekkerTrek

Woensdag 6 september •

Montfoort

Vrijdag 8 september • • •

Kapel Avezaath Leerdam Tiel

Kermis

t/m zaterdag 9 september

Roskamse Paardendagen t/m zondag 17 september Leerdamse Glasdagen Appelpop

Zaterdag 9 september 2017 • • • • • • • • • • • • •

Bunnik Culemborg Culemborg Gorinchem Gorinchem Gorinchem Gorinchem Houten Leerdam Leerdam Nieuwegein Tiel Waardenburg

Boerenmarkt Culemborg Zingt Hollands Taxatiedag oude boeken in Bibliotheek Crazy River Run Lift ‘n Load Autolaadkranen meeting Lingehavenconcert Open Monumentendag Vlinderloop Leerdamse Glasdagen Glasstad Taptoe Sluizenwandeltocht Appelpop Grote kledingbeurs

Zondag 10 september 2017 • • • • •

Buren Culemborg Gorinchem Nieuwegein Vreeswijk

Kunst en Jazz Pianowandeling Lingehavenconcert Sluizenloop Jaarmarkt

Vrijdag 15 september 2017 •

Meerkerk

Paradise City Meerkerk

Zaterdag 16 september 2017 • • • • • • •

Culemborg Houten IJsselstein Montfoort Tiel Tiel Vianen

We love ‘70 ‘80 ‘90 Verzamelbeursen Kunst en Hobbymarkt Open Podium Foodtruck Festival t/m zondag 17 september Fruitcorso Brocante-, Streek- en Antiekmarkt

Zondag 17 september 2017 • • • •

Zoelen Houten Tiel Wijk bij Duurstede

Bosfair Soelen in Zoelen Terraria Houten (Reptielenbeurs) Fruitcorso / Pleinpop Voice at the Castle

Vrijdag 22 september 2017 • • •

Culemborg Gorinchem Leerdam

Kunstroute t/m zondag 24 september Boten en Camperbeurs Glasstadmars t/m zondag 24 september

Zaterdag 23 september 2017 • • •

Culemborg Geldermalsen Gorinchem

Sluitingsrit Oldtimers HACC Najaarsmarkt Boten en Camperbeurs

Vrijdag 29 september 2017 •

Wijk bij Duurstede

Lekkodagen

t/m zondag 1 oktober

Zaterdag 30 september 2017 • • • • •

Tiel Tiel Wijk bij Duurstede Asperen Gorinchem

UITgelicht

Tiel Pakt Uit t/m zondag 1 oktober Boeken, Kunst, streek en Brocantemarkt Shantyfestival Expo in kunsttuin Opening en in gebruikneming van de Molen

Kijk voor het meest actuele overzicht op WWW.REGIONAAL-UITGELICHT.NL Op de website staan alle bovengenoemde evenementen en uiteraard alle andere (grote en kleinere) evenementen die tussentijds gemeld worden. Evenementen kun je altijd aanmelden en worden gratis geplaatst

vr.01 sep vr. 01 sep za.02 sep za.02 sep zo.03 sep zo.03 sep zo.03 sep vr.08 sep za.09 sep za.09 sep za.16 sep za.16 sep vr.22 sep za.23 sep za.23 sep za.23 sep za.23 sep vr.29 sep vr.29 sep vr.29 sep za.30 sep za.30 sep

Brothers Bunnik - Teenage Dance Club Rodenburg Beesd - Boef, daarna Froety Loeps Brothers Bunnik - Luxurious Club Rodenburg Beesd - KOTB De Bruine Kip Beusichem - Eenjazz Event Center Culemborg - Dynamite Platen Beurs Cultureel Café Geldermalsen - Jazzfestival Highlands IJsselstein - Jamsessie Club Rodenburg Beesd - Urban Future - Indoor Festival Event Center Culemborg - Culemborg Zingt Hollands Brothers Bunnik - Halloween Nightmares Club Rodenburg Beesd - Euroavond met Vieze Jack Brothers Bunnik - Brothers in Concert “Elvis” Brothers Bunnik - Chaos Club Rodenburg Beesd - Kroegtijgers / 7Th Heaven De Bruine Kip Beusichem - Salsa Party Event Center Culemborg - Balkan Beatz Brothers Bunnik - Classic Café Event Center Culemborg - Dinnershow Highlands IJsselstein - Band Night Brothers Bunnik - “We are Brothers” Event Center Culemborg - Dinnershow – One Night Only met Mark van Veen

Stuur aanvullingen naar redactie@regionaal-uitgelicht.nl

Redactie plaatsen? Stuur je bericht naar redactie@regionaal-uitgelicht.nl

6


SP

EC

IA

L

BOEF DOOL DONNY BAZART DI-RECT KADAVAR KENSINGTON JONNA FRASER SUE THE NIGHT STAR ON STAGE GALLOWSTREET BROEDERLIEFDE THE CHARM THE FURY DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG THE KIK MET BLAZERS EN STRIJKERS RONNIE FLEX & DEUXPERIENCE BAND KRAANTJE PAPPIE TRIGGERFINGER LA PEGATINA SEVN ALIAS TOM ODELL NAVARONE VOKATUS NIELSON RACOON RONDÉ /regionaal.uitgelicht MUSTII TESKE COELY VANT

In deze special: Alle informatie over Appelpop De artiesten De tijden Vervoer Tips

Deze Appelpop-special is een uitgave van De Media Raad i.s.m. RTG Reclame


L SP

EC

IA

L SP

EC

IA

2

Vrijdag 8 en zaterdag 9 september: Appelpop in Tiel I

n 1992 werd Appelpop geboren. In een kroeg in de stad speelde wat lokale bandjes. Zij lieten het beste van zich horen. Het werd destijds gezien als een soort ‘extraatje’ tijdens het Fruitcorso. Iedereen was razend enthousiast en er werd aangedrongen op een herhaling. Werden de eerste optredens nog bezocht door een kleine driehonderd mensen… In 2016 bezochten bijna honderdtachtigduizend mensen het grootste gratis muziek festival van Midden Nederland. Een heel weekend lang genieten van heerlijke muziek in verschillende genres. Voor ieder wat wils. Al sinds tijden wordt Appelpop georganiseerd op de Waalkade in Tiel. Ook in dit jaar zal Appelpop haar opwachting maken op de Waalkade voor het grote publiek en de geweldige artiesten. Appelpop wordt dit jaar voor de 26ste keer georganiseerd. Appelpop kenmerkt zich door de brede programmering van bands uit de top van de Nederlandse muziekindustrie, internationale acts, kwaliteit uit het popzalen-circuit en regionaal talent. Op het festival zijn drie podia aanwezig: Het hoofdpodium in de megatent, het GoTan podium (een groot open air podium mede mogelijk gemaakt door sponsor GoTan) en het McBlossom podium aan de andere kant van het terrein met McDonalds Tiel als sponsor.

Vrijdag 8 september om 18.00 uur gaan de hekken open van Appelpop. Om 19.00 uur zal Ronnie Flex & Deuxperience band het spits afbijten.

Er is voor ieder wat wilts en Appelpop heeft ook dit jaar weer een aantal grote artiesten! Op vrijdag rond middernacht wordt het weer wat stiller op de Waalkade in Tiel en wordt het terrein gesloten

raadt je aan zo weinig mogelijk mee te nemen. Er is een beperkte beschikbaarheid van kluisjes en iedereen wordt bij de ingang gecontroleerd. Je tas zal dus zeker worden gecontroleerd.

Voor rolstoelgebruikers is er achterin de megatent een rolstoelpodium met uitzicht op het hoofdpodium en het Go-Tan podium.

Ondanks dat de organisatie zich houdt aan de wettelijke normen voor geluidsoverlast, Bij grote belangstelling kan de organisatie vragen zij de bezoekers rekening te laten van Appelpop het gebruik van een houden met het volume van de muziek die kluisje niet garanderen. Lees ook het op het terrein en bij de podia te horen is. festivalreglement goed door om te weten welke spullen je wel en niet mee mag Het is verstandig om gehoorbescherming te dragen. Daarnaast wordt er op Appelpop nemen het terrein op. (zie de website) gebruik gemaakt van lichteffecten die gevaar kunnen opleveren voor mensen met epilepsie of een overgevoeligheid voor licht.

Zaterdag 9 september Zaterdag 9 september om 12 uur gaan de toegangspoorten van Appelpop weer open en vanaf 13.00 uur barst het geweld weer los. Broederliefde en Vocatus bijten het spits af op de zaterdag. Naast muziek is er ook elk jaar een festivalmarkt te vinden voor je aankopen van cd’s, t-shirts, zonnebrillen en andere leuke items.

NIXX 18 Op het terrein geldt een NIX18 beleid. Polsbandjes voor het verkrijgen van alcoholische dranken zijn op verschillende locaties op het terrein verkrijgbaar op vertoon van jouw identietijdsbewijs. Foto: Yvonne Woldringh

Vrijdag 8 september

Vrijwel tegelijkertijd zal elders op het festivalterrein het geluid te horen zijn van regionaal talent, met Stars on Stage. Vrijdag treden er artiesten op als Mustii, Kensington en Ronnie Flex . Soms is het misschien een moeilijke keuze, ga ja kijken en luisteren bij Kensington en ben je ook helemaal gek van Mustii… met een beetje pech treden jouw favorieten tegelijk op, op verschillende podia… maar dat maakt het meteen ook wel weer een stuk leuker.

Praktische informatie Voor de bezoekers van het festival zijn er kluisjes beschikbaar. Het is mogelijk tegen betaling grote tassen gelabeld achter te laten, maar de organisatie van Appelpop

Vrijwilliger worden bij Secunda? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Kom ons team versterken in de twee gezelligste winkels van Tiel. Kijk voor alle vacatures op: www.secunda.nl

Activiteitenagenda 2017: 7 okt. Nationale Kringloopdag 13 nov. Sinterklaasspullen in de winkel 20 nov. Start kerstshow

B de lijf o h Vo oo p Fac lg on gte! e s Ins book op tag en ram

Gratis ophaalservice Kringloopwinkel Secunda

Bezoek onze winkel tijdens Nationale Kringloopdag!

Secunda is afhankelijk van uw schenkingen, daarom halen wij spullen gratis bij u op. Hee u een woning die moet worden leeggeruimd? Neem dan contact op voor meer informatie en een passende oerte: 0344 - 633254

Maak kennis met de gezelligste en sociaalste winkels van Tiel tijdens Nationale Kringloopdag op 7 oktober 2017.


LSP

EC

IA

L IA EC SP

LINE-UP Ronnie Flex & Deuxperience Band | Hoofdpodium Vrijdag 19:00

De grootste hiphopper worden die Nederland ooit gezien heeft. Dat was een van de drijfveren van rapper Ronnie Flex. Na de megahit ‘Drank&Drugs’ (met Lil’Kleine) haalt hij met zijn muziek steevast tientallen miljoenen streams en komt deze titel hem aardig toe. Als muzikant wil hij echter blijven groeien en zich steeds blijven vernieuwen. Zo staat de rapper nu op het podium als Ronnie Flex & Deuxperience Band en wordt zijn vooruitstrevende en melodieuze hiphop ondersteund door een volledige live-band. Klaar om met zijn nieuwe album, waarmee hij onlangs heel 1HGHUODQGYHUUDVWHGHKLSKRSVFHQHYRRUHHQWZHHGHNHHURS]¶QNRSWH]HWWHQ,QQDYROJLQJYDQµ'UDQN 'UXJV¶ PLOMRHQ µ(QHUJLH¶ PLOMRHQ HQµ1LHPDQG¶ PLOMRHQ KHHIWQLHXZH single ‘Plek als dit’ alvast ruim vijf miljoen streams aangetikt.

Star On Stage | McBlossompodium Vrijdag 19:05 Jong en lokaal talent krijgt door deze talentenjacht de kans hun werk aan het grote publiek te laten zien. Diverse middelbare scholen uit de regio zijn vertegenwoordigd met een talentvolle band, act of singer-songwriter in de dop. Voor hen betekent dit dus een van de eerste shows op het grote podium. Benieuwd wat de regio aan nieuw talent te bieden heeft? Kom dan kijken naar Star On Stage!

?

Sue The Night | GoTan-podium Vrijdag 19:50 De catchy indiepop van Sue The Night is zowel vernieuwende als herkenbaar doordat de veelzijdige band teruggrijpt naar de klassiekers uit de jaren ‘70 en ‘80. Deze combinatie van elementen leidde in 2015 tot de megahit ‘The Whale’. Of het nu uit de radio knalde, over festivalweides klonk of in het clubcircuit gespeeld werd, overal werd er veelvuldig meegezongen. Het grote publiek leerde zangeres Suus de Groot en consorten kennen als huisband van De Wereld Draait Door. Vorig jaar kregen we met de single ‘The World Below’ een veelbelovend voorproefje op het album ‘Wanderland’ dat dit jaar uitkwam. De spannende balans tussen dromerige nummers en ritmische indiepop werkt aanstekelijk en hypnotiserend. Het enige wat jij hoeft te doen is je overgeven en laten meevoeren op de klanken van deze betoverende band.

Mustii | McBlossompodium Vrijdag 20:15 +HWDDQVWRUPHQGHOHFWURSRSWDOHQW0XVWLLXLW%UXVVHOZHHWDOVJHHQDQGHUNDOPHPHORGLHsQWHFRPELQHUHQPHWXLWEDUVWLQJHQYDQULWPLVFKHV\QWKSRS$OVSURIHVVLRQHOHDFWHXUYLQGW]DQJHU0XVWLL RRNLQVSLUDWLHLQGHWKHDWUDOHJODPSRSYDQGHMDUHQµ0HWHHQEUHHNEDDUVWHPJHOXLGYHUSDNWKLMGLWDOOHVRSKHWSRGLXPLQHHQ]HHURYHUWXLJHQGHOLYHDFW,QMDQXDULGLWMDDUZDVKLM]RGRHQGH HHQYDQGHPHHVWRSYDOOHQGHDFWVRSVKRZFDVHIHVWLYDO(XURVRQLFLQ*URQLQJHQ,QPLGGHOVKHHIWKLM]LMQHHUVWH(3µ7KH'DUNHVW1LJKW¶XLWJHEUDFKWZDDUYDQGHVLQJOHVµ7KH*ROGHQ$JH¶HQµ)HHG 0H¶]HNHULQWKXLVODQG%HOJLs]HHUJRHG]LMQRSJHSDNW

Kensington | Hoofdpodium Vrijdag 20:40 Kensington is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Het resulteerde vorig jaar in maar liefst drie uitverkochte Ziggo Dome shows. Voor 2017 staan daar wederom vijf uitverkochte concerten op de agenda. Door de samenwerking met dj Armin van Buuren, die het nummer ’Heading Up High’ bewerkte, explodeerde het succes en maakte Kensington ook naam in de internationale muziekindustrie. Hun meest recente album ‘Control’ laat een zeer kwetsbare kant van de band zien, wat een zeer persoonlijke en intense plaat opleverde. De eerste drie albums van de band, ‘Borders’, ‘Vultures’ en ‘Rivals’, beschouwen ze als een voltooid drieluik. ‘Control’ staat daar tegenover als een statement over nu. Wie Kensington nu is: als band, maar vooral ook als vier volwassen individuen in het huidige tijdperk, dat ook vol onzekerheid, angst en vluchtigheid zit. Een kwetsbaar geluid dus, maar nog altijd groots zoals past bij de grootste rockband van Nederland.

Coely | McBlossompodium Vrijdag 21:40 Klinkend als een Amerikaanse hiphop grootheid werd zangeres en rapper Coely bij onze zuiderburen al snel tot de Belgische Lauryn Hill gebombardeerd. Met haar eerste single ‘Ain’t Chasing Pavements’ was ze direct een fenomeen dat zichzelf ook als zodanig bewees in de voorprogramma’s van andere hiphop grootheden als De La Soul, Nas en Kendrick Lamar. Dit jaar kwam haar GHEXXWSODDWµ'L൵HUHQW:DWHUV¶XLW,Q%HOJLsLV]HDOHHQJURRWKHLGHQGUDDJW]HGHWLWHOµ)HVWLYDONRQLQJLQ¶,Q1HGHUODQGWRRQGH]HGH]HWLWHOZDDUGLJWH]LMQPHWKDDUVKRZLQHHQVWDPSYROOH tent op het festival ‘Down The Rabbit Hole’ afgelopen juni. Een mooie stap richting haar optreden van Appelpop. Bij Appelpop toont ze haar ‘next level’ door een show met soulvolle band: GDWLVZDWZHRS$SSHOSRSWH]LHQNULMJHQ'H]HMRQJHUDSSHUPHW&RQJROHVHURRWVZHHWZHOUDDGPHWKDDUVWDWXVDOVµ)HVWLYDONRQLQJLQYDQ%HOJLs¶LHWVGDWZHRS$SSHOSRSPDDUDOWHJUDDJ verwelkomen.

Praktische Tips: Muntjes Om lange rijen bij de munt-automaten voor de consumptiemunten te voorkomen, kun je vooraf al je munten kopen. Het handigst is om dit te doen via de website van Appelpop, www. appelpop.nl. Je krijgt dat een QR Code waar je super-snel mee uit de voeten kunt. Het scheelt je in ieder geval een hoop tijd, zodat je zo min mogelijk van het festival mist. Hoe een en ander in zijn werk gaat, lees je op de website.

ga hiervoor naar de site van de Nederlandse Spoorwegen. Ga naar losse treinkaartjes en koop een Appelpop-retour. Kijk voor de actuele tijden op de NS-Reisplanner of de Reisplanner Xtr-app. Plan in dat geval je reis naar Station Tiel.

Algemeen

Wil je meer weten over Appelpop, kijk dan op de website www.appelpop.nl Wil je meer weten over de overnachting in Tiel (of in de buurt) kijk dan even op Bereikbaarheid: Vanuit de richting Wamel vaart het www.appelpopovernachtingen.nl voetveer. Op de website van Gemeente Tiel staan de meest actuele tijden. Appelpop vindt plaats op vrijdag 8 en Bij het veer zijn tijdens het festival zaterdag 9 september op de Waalkade fietsenstallingen geplaatst. Verder zijn in Tiel en is gratis toegankelijk voor bij de ingangen van het festivalterrein iedereen! ook fietsenstallingen geplaatst.

Uw partner in internationale personeelsbemiddeling

Marconistraat 21 • 4004 JM Tiel • Tel.: 0344 - 605076 • info@eb-personeelsdiensten.nl www.eb-personeelsdiensten.nl

Kom je met de trein, dan kun je 20% korting krijgen op het treinkaartje,

A.C.W. Aannemers Combinatie Waardenburg b.v.

A.C.W. b.v. Franklinstraat 13, 4004 JK Tiel Tel.: 0344-626 531 Fax: 0344-626 884 E-mail: info@acwtiel.nl

www.acwtiel.nl


L SP

EC

IA

L IA EC SP

LINE-UP Rondé | GoTan-podium Vrijdag 21:55

$OVVFKRROSURMHFWYDQGH+HUPDQ%URRG$FDGHPLHNZDP5RQGpDOVEDQGELMHONDDU'HHHUVWHWZHHVLQJOHVµ5XQ¶HQµ:H$UH2QH¶ZHUGHQLQPHWHHQ)00HJDKLWHQELQQHQHHQMDDU werd de groep al uitgeroepen tot ‘Serious Talent’. Met het langverwachte debuutalbum dat begin 2017 uitkwam, met daarop de veel gedraaide radiohit ‘Naturally’, staan eigentijdse rock songs, piano ballads en opzwepende tracks met een dance-beat. Een diversiteit aan genres waar je zonder probleem de stempel ‘kwaliteitspop’ op kan drukken.

/D3HJDWLQD_+RRIGSRGLXP9ULMGDJ ,HGHUHHQGLHELMGHYRULJHVKRZYDQ/D3HJDWLQDRS$SSHOSRSZDV]DO]LFKGLWQRJOHYHQGLJKHULQQHUHQ+XQYRULJHVKRZRSKHWKRRIGSRGLXPRS]DWHUGDJPLGGDJLQKDGJURWHLPSDFWRS LHGHUHHQ:DDUGH]H6SDDQVHKHUHQRRNNRPHQRIKHWQX(XURSD$XVWUDOLsRI&KLQDLVPHWKXQYUROLMNHUXPEDHQVNDPX]LHNWRYHUHQ]HHONHPHQVHQPDVVDRPWRWppQJURRW]RPHUVIHHVWMH ,QFOXVLHIFRQIHWWLLQMHKDDUHQGDQVPRYHVZDDUYDQMHQLHWZLVWGDWMH]HLQMHKDG(QGDDUPHHEHNUDFKWLJHQ]HPHWHHQKXQHLJHQRPVFKULMYLQJYDQKXQJHQUHµSDUW\¶0HWDFKWPDQRSKHW podium is er genoeg te zien, maar wat ze vooral laten zien is hoe je een feestje bouwt. Daarmee zullen ze tijdens Appelpop voor een tweede keer bewijzen de grootste festivalband te zijn die de 6SDDQVHUHJLR&DWDORQLsGHODDWVWHMDUHQKHHIWYRRUWJHEUDFKW

-RQQD)UDVHU_0F%ORVVRPSRGLXP9ULMGDJ Jonna Fraser heeft als onderdeel van het hiphopcollectief New Wave al veel betekend voor de Nederlandse muziekindustrie. Zelf heeft hij meerdere grote streaming hits op zijn naam staan en boekte hij zowel solo vele successen als binnen samenwerkingen met Kraantje Pappie, Hef, Ronnie Flex en SBMG. Met Broederliefde maakt hij de plaat ‘Do Or Die’ waarvan de videoclip in NRUWHWLMGHHQPLOMRHQYLHZVNUHHJ,QPLGGHOVKHHIWKLM%HYULMGLQJVIHVWLYDO*URQLQJHQ%HVW.HSW6HFUHW3DDVSRSHQ(XURVRQLFDOSODWJHVSHHOGHQWUHHGWKLMQXYHHOYXOGLJOLYHRSPHWEDQG=LMQ bijzondere stemgeluid en de unieke manier waarop hij zijn muziek overbrengt maakt dat hij opvalt in een exploderende Nederlandse hiphop-scene. Hij onderscheidt zich door Nederlandstalige rap te combineren met een soulvol geluid waarin ook zijn veelzijdige muzieksmaak te herkennen is. Met drie EP’s en een succesvol debuutalbum in drie jaar tijd is dit een ‘hiphop must-see’ dit festivalseizoen.

%URHGHUOLHIGH_+RRIGSRGLXP=DWHUGDJ (HQDDQWDOMDDUJHOHGHQEHVWRUPGHQHHQSDDUMHXJGYULHQGHQXLW5RWWHUGDPGH1HGHUODQGVWDOLJHKLSKRSVFHQHPHWZDWYLGHR¶VVWXGLRVHVVLHVHQHHQPL[WDSH,QPLGGHOVLVKHWVXFFHVYDQGHUDS IRUPDWLHJHs[SORGHHUG0HWKLWVDOVµ0L1R/RE¶µ,NZDVDOELQQHQ¶HQGHPHJDKLWµ-XQJOH¶ZHUGHQKXQRQOLQHNDQDOHQRYHUVSRHOGPHWPHHUGDQPLOMRHQHQVWUHDPV+HWEUDFKW]HRSELMQDDOOH JURWH1HGHUODQGVHIHVWLYDOVHQGDDURPPRJHQ]HRRNRS$SSHOSRSQDWXXUOLMNQLHWRQWEUHNHQ$OVPHHVWJHVWUHDPGHDUWLHVWYDQ1HGHUODQGPHWHHQ079$ZDUGHHQ)0$ZDUGHQHHQ(GLVRQ YRRUKHWEHVWHDOEXPODWHQ]LMGXLGHOLMN]LHQGDWµ+DUG:RUN3D\V2൵¶'HDDQVWHNHOLMNHOLHGMHVYDQ%URHGHUOLHIGH]RXGHQWLMGHQVHHQRSWUHGHQLQKHWPHHVWVWR൶ JHEHMDDUGHQKXLVGHELQJRQRJ omtoveren in een kolkende party, op een festival kost ze dat al helemaal geen moeite. Feest van ongekende proportie!

9RNDWXV_0F%ORVVRPSRGLXP=DWHUGDJ 1DGHMDDUOLMNVHLQVFKULMIURQGHZRUNVKRSVYRRUGHGHHOQHPHQGHDFWVHQGLYHUVHYRRUURQGHVZDVKHWDSULOWLMGYRRUGHµJUDQG¿QDOH¶YDQGH3DUHOYDQGH%HWXZHGpEDQGZHGVWULMGYDQGH Betuwe. De titel ‘Parel van de Betuwe’ is dit jaar overtuigend gewonnen door het avontuurlijke Tielse Vokatus dat een mix van space rock, acid rock en indie laat horen. Daarmee hebben ze een plek veroverd op de Appelpop editie van dit jaar.

7KH.LNPHWEOD]HUVHQVWULMNHUV_*R7DQSRGLXP=DWHUGDJ Geïnspireerd door The Beatles en The Kinks en na een kortstondig engelstalig repertoire verraste The Kik in 2012 het Nederlandse muzieklandschap door hun succesvolle vertaling van sixties 5RFNµQ5ROOQDDU1HGHUSRS'HJRUWGURJHKXPRUZDDUGHEDQGRYHUEHVFKLNWHYRQGQLHWDOOHHQHHQSRsWLVFKHZHJLQGHPX]LHNPDDURRNHHQURXWHQDDUKHWSRGLXPLQFOXVLHI5RWWHUGDPV accent van zanger Dave von Raven. Na twee eigen albums met hits als ‘Simone’, ‘Verliefd op een plaatje’ en ‘Cupido’ maakten ze samen met Armand hun derde langspeler. Op de plaat staken ze de nummers van Armand in een nieuw jasje dat verrassend goed paste. Live zullen ze ook veel nieuw materiaal laten horen, want hun hun vierde album ‘Stad En Land’ kwam dit jaar uit. Op Appelpop speelt The Kik bovendien in een unieke setting: met strijkers en blazers.

Dool | McBlossompodium Zaterdag 14:00 Onder de naam Elle Bandita veroverde de frontvrouw van deze band een vaste plek in de Nederlandse muziekwereld. Haar nieuwe band Dool is zeker geen Elle Bandita 2.0. Dool is een giWDDUEDQGPHWHHQVWHHQJRHGH]DQJHUHV(HQEDQGGLHRSUHHVXLWGHLQGXVWULsOHGDPSHQYDQ5RWWHUGDPWXVVHQGHVWLQNHQGHDXWR¶VHQGHUHVWHQYDQHHQQDFKWHOLMNHNDSVDORQ=RGRQNHUDOVPHWDO maakt de vijfkoppige band duistere gitaarrock waar een psychedelische mystiek omheen kronkelt. Tijdens elke show neemt Dool je mee in een onheilspellende wereld van psychedelische metal die al eerder een weg vond naar o.a. Paaspop en de Zwarte Cross. Wij kunnen niet wachten totdat ook over het Appelpop terrein de klanken te horen zijn van een band die als geen ander een woeste mystiek in hun muziek weet te vertalen. Stevige, duistere gitaren met onontkoombare vocalen maakt dit een must see voor de echte rockliefhebber

Nielson | Hoofdpodium Zaterdag 14:40 1LHOVRQLVppQYDQGLHDUWLHVWHQGLHLQHHQNRUWWLMGVEHVWHNDOYHHOKHHIWEHUHLNW=LMQVLQJOHVµ%HDXW\ 7KH%UDLQV¶HQµ6H[\$OV,N'DQV¶ZHUGHQDOOHEHLGLNSODWLQD2RNVLQJOHVµ+RH¶VDPHQ met Miss Montreal en ‘Mannenharten’ met BLØF worden in volle zalen en festivals uit volle borst meegezongen door jong en oud. De singer-songwriter gaat met zijn show op Appelpop samen met zijn band menig mannen- en vrouwenhart veroveren.

The Charm The Fury | McBlossompodium Zaterdag 15:20 Gordels om, kniebeschermers aan en oordoppen in, want naast een hoog aantal db’s gaat The Charm The Fury op elk gebied hard. Hun sterke debuutalbum boekte succes binnen de eigen landsgrenzen en bleef ook in het buitenland niet onopgemerkt. Bewapend met explosieve gitaren en hongerig naar meer leverden ze dit jaar een maatschappij kritisch album af waarop de vocale kwaliteiten van leadzangeres Caroline Westendorp duidelijk te horen zijn. Zo maken de grunts af en toe plaats voor melodieuze vocals en is er naast de scheurende gitaren ook ruimte voor KDUPRQLHX]HJLWDDUVROR¶V=RQGHULQYROXPHDFKWHUXLWWHJDDQLVGH]HEDQGWHQVORWWHLQVWDDWGHQRGLJHG\QDPLHNWHEHKRXGHQ,QMXQLZHUG7KH&KDUPWKH)XU\GRRUUHFHQVHQWHQEHMXEHOGDOV een van de hoogtepunten van Pinkpop. Appelpop biedt traditiegetrouw de hoogtepunten van het festivalseizoen, dus ook in Tiel kan deze band niet ontbreken.

*DOORZVWUHHW_*R7DQSRGLXP=DWHUGDJ *DOORZVWUHHWLVPHWHHQXLWVWHNHQGHOLYHUHSXWDWLHHQPDDUOLHIVWWZDDOIPX]LNDQWHQHHQXOWLHPHLQVWUXPHQWDOHOLYHDFW+HWLVHHQEUDVVEDQGGLHMHOHWWHUOLMNHQ¿JXXUOLMNZHJEODDVWPHWWURPSHW sax en trombone ondersteund door percussie en drums. Hun benadering van deze funky brass muziek gaat echter verder dan dit genre alleen. Zo worden house, dance en hiphop moeiteloos vertaald naar hun eigen setting en misstaat hun muziek zeker niet op een nachtelijk dansfeest. Niet alleen in dat nachtleven hebben ze een reputatie opgebouwd: inmiddels is Gallowstreet een geliefde festivalact. Na vorige zomer laten ze je ook dit jaar op de festivals dansen alsof je in een dampende club terecht gekomen bent.

7ULJJHU¿QJHU_+RRIGSRGLXP=DWHUGDJ Met de single ‘Flesh Tight’ en het bijbehorende album ‘Colossus’ levert deze driekoppige rockband dit jaar nieuw materiaal af. Voor de plaat die twee weken voor het festival uitkomt is het geluid van de band helemaal opengegooid. Passend bij hun legendarische live reputatie stond op eerdere platen de live interactie tussen de drie heren centraal. Voor dit nieuwe album mocht alles. Akoestische instrumenten, samples, keyboards of percussie, zolang het nummer maar centraal stond. Producer Mitchell Floom, die eerder samenwerkte met o.a. Elvis Costello, Paul McCartney, 7RP:DLWVHQ8ZDVGHPDQGLHDOOHVWRWHHQ7ULJJHU¿QJHUDOEXPPRHVWPDNHQ2IGH]HµQLHXZHVPDNHQLQKHWEHNHQGHUHFHSW¶QHW]ROHNNHUZHUNHQDOVRSRDµ$OO7KLV'DQFLQ¶$URXQG Again’ mag je zelf gaan ontdekken. Op Appelpop zijn ze samen met Donnie sowieso in the running voor best geklede act.

7HVNH_%ORVVRPSRGLXP=DWHUGDJ =DQJHUHVEORJJHUHQYORJVWHU7HVNHLVPHWKDDURQOLQHSRSXODULWHLWKHWXOWLHPHYRRUEHHOGYDQGHQLHXZHJHQHUDWLH1HGHUODQGVHVWHUUHQGLHPHWQDPHYLD<RX7XEH,QVWDJUDPHQ)DFHERRNHHQ WURXZHIDQEDVHRSERXZHQ6LQGV]H]LFKNDQKHULQQHUHQ]LQJW]HDOHQLQEHJRQ]HPHWHHQEORJ,QPLGGHOVLVGDDUHHQSODWHQFRQWUDFWHHQVXFFHVYRO<RX7XEHNDQDDOHQ,QVWDJUDPDFFRXQW ELMJHNRPHQ$OOHHQPHWGLHWZHHNDQDOHQKHHIW]HDOUXLPYROJHUVHQJURHLWKDDUIDQEDVHLHGHUHGDJ+DDU]DQJFDUULqUHNULMJWHHQHQRUPHERRVWDOV]HLQPHW0U3ROVNDHQ%RD] van de Beatz de zomerhit â&#x20AC;&#x2DC;Samenâ&#x20AC;&#x2122; scoort. Haar twee soloconcerten eind dat jaar in TivoliVredenburg verkopen vervolgens binnen een uur uit. Nu mogen we haar in september ook bij Appelpop verwelkomen.

4


L SP

EC

IA

L IA EC SP

JE AUTO IS NU â&#x201A;¬ 2.000 MEER WAARD.

5

T AN 11 ALLEEN V

/M 16

BER! SEPTEM

ALLÃ&#x2030;Ã&#x2030;N BIJ MULDERS

â&#x201A;¬ 1.000 GRATIS

OPEL KARL ROCKS

OPEL KARL EDITION

OPEL CORSA

Vanaf â&#x201A;¬ 14.849

Vanaf â&#x201A;¬ 12.849

5-deurs Edition vanaf â&#x201A;¬ 17.549

EXTRA INRUILWAARDE:

â&#x201A;¬ 1.000

THE BIG EVENT DEAL:

â&#x201A;¬ 13.849

EXTRA INRUILWAARDE:

â&#x201A;¬ 1.000

THE BIG EVENT DEAL:

â&#x201A;¬ 11.849

THE BIG EVENT DEAL:

EXTRA INRUILWAARDE:

â&#x201A;¬ 2.000 â&#x201A;¬ 15.549

OPEL MOKKA X

OPEL ASTRA

OPEL ASTRA SPORTS TOURER

Online Edition vanaf â&#x201A;¬ 26.599

5-deurs Online Edition vanaf â&#x201A;¬ 23.099

Online Edition vanaf â&#x201A;¬ 24.099

EXTRA INRUILWAARDE:

THE BIG EVENT DEAL:

â&#x201A;¬ 2.000 â&#x201A;¬ 24.599

EXTRA INRUILWAARDE:

THE BIG EVENT DEAL:

â&#x201A;¬ 2.000 â&#x201A;¬ 21.099

THE BIG EVENT DEAL:

EXTRA INRUILWAARDE:

â&#x201A;¬ 2.000 â&#x201A;¬ 22.099

OPEL CROSSLAND X

OPEL ADAM

OPEL GRANDLAND X

1.2 Online Edition vanaf â&#x201A;¬ 22.199

Jam Favourite vanaf â&#x201A;¬ 16.999

Online Edition vanaf â&#x201A;¬ 30.499

EXTRA INRUILWAARDE:

THE BIG EVENT DEAL:

â&#x201A;¬ 2.000 â&#x201A;¬ 20.199

EXTRA INRUILWAARDE:

THE BIG EVENT DEAL:

â&#x201A;¬ 2.000 â&#x201A;¬ 14.999

EXTRA INRUILWAARDE:

â&#x201A;¬ 1.000

THE BIG EVENT DEAL:

â&#x201A;¬ 29.499

De inruilsensatie van Europa komt weer naar Mulders. $OOHHQYDQWPVHSWHPEHUSURùWHHUMHYDQYHOHXQLHNHYRRUGHOHQ 2QWYDQJWLMGHQV7KH%LJ(YHQWDOOppQELM0XOGHUV÷H[WUDLQUXLOZDDUGH  RSMHKXLGLJHDXWRSOXV÷DDQJUDWLVEUDQGVWRIpQ÷DDQJUDWLV DFFHVVRLUHV-HEHJULMSWGDWGLWHHQXQLHNHNDQVLVRPKHHOYRRUGHOLJLQHHQ QLHXZH2SHOWHVWDSSHQ

Tiel, Franklinstraat 2, (0344) 61 61 47 Nijmegen, Nieuwe Dukenburgseweg 9, (024) 35 03 000 Culemborg, Rolweg 45, (0345) 47 09 60 Gemiddeld brandstofverbruik en CO2-uitstoot: liter/100 km 7,9 â&#x20AC;&#x201C; 3,3; kms/liter 12,7 â&#x20AC;&#x201C; 30,3; CO2 gr/km 188 â&#x20AC;&#x201C; 82.

*De extra inruilwaarde op de Opel KARL en Opel Grandland X bedraagt â&#x201A;¬ 1.000. Kijk voor de actie- en verkoopvoorwaarden op opel.nl

mulders-opel.nl


L SP

EC

IA

L IA EC SPVANT | McBlossompodium Zaterdag 18:10 De Britse band VANT wordt geprezen in heel Europa en verpakt hun politieke boodschap in een aantrekkelijk indierock jasje. Hoewel het in eerste instantie niet opvalt, gebruikt de band toeJDQNHOLMNHSXQNURFNRPKXQIUXVWUDWLHHQRQJHQRHJHQWHXLWHQRYHUZHUHOGZLMGHPDDWVFKDSSHOLMNHSUREOHPHQ'H]HIUXVWUDWLHZDVLQ]HOIVGHDDQOHLGLQJZDDUXLW9$17RQWVWRQG,QYORHGHQ YDQSROLWLHNJHODGHQEDQGVDOV7KH&ODVKHQ5DFH$JDLQVW7KH0DFKLQH]LMQGDQRRNQLHWYHUWH]RHNHQ+RHGDQRRNKHWUHVXOWDDWPDJHU]LMQEUXWDDOJLWDDUZHUNVWUDNNHGUXPVHQÂżMQHPHOR GLHsQ9HUZDFKWSLWWLJHLQGLHURFNXLW/RQGHQYDQYLHUHQHUJLHNHMRQJH%ULWWHQGLHQLHWYLHV]LMQYDQHHQEHHWMHJDUDJHURFNHQSXQNLQYORHGHQ1DLQWHQVLHYHWRXUVFKHPDÂśVYDQGHDIJHORSHQMDUHQ hebben ze tijd gevonden voor het maken van de debuutplaat â&#x20AC;&#x2DC;Dumb Bloodâ&#x20AC;&#x2122; dat in februari dit jaar uitkwam.

Bazart | GoTan-podium Zaterdag 19:50 Vernieuwend zijn met indiepop is een moeilijk opgave in een wat verzadigd landschap. Het Belgische Bazart bewijst echter op een heerlijke manier dat dit niet alleen mogelijk is, maar ook VXFFHVYRONDQ]LMQ0HWPHHUGHUHWRSWLHQKLWVLQ%HOJLsLVKHWPRPHQWHHOHHQYDQGHSRSXODLUVWHEDQGVELMRQ]H]XLGHUEXUHQ2RNGRHWGHYLMINRSSLJHEDQGKHWJRHGRSIHVWLYDOVHQLQKHW FOXEFLUFXLW6WHUNHVDPHQ]DQJFRPSOH[HPHORGLHsQHOHNWURQLVFKHLQYORHGHQYORHLHQVDPHQLQHHQGRQNHUHYRUPYDQLQGLHSRS'RRUGH1HGHUODQGVWDOLJH]DQJPHW9ODDPVH]DFKWKHLGGRHWKHW ERYHQGLHQGHQNHQDDQSRsWLVFKHQHGHUSRS9RRUDOGHWHNVW³OLHYHUVQHOQDDUGHKHOGDQWUDDJQDDUGHKHPHO´YDQKXQVLQJOH¾*RXGœQHVWHOW]LFKVQHOLQMHKRRIG'HNDQVLVJURRWGDWMHGLWQDKXQ show nog urenlang blijft nazingen. Bazart is een welkome toevoeging binnen het indiepop-circuit Ên de line-up van Appelpop dit jaar.

Tom Odell | Hoofdpodium Zaterdag 20:50 Met het persoonlijke â&#x20AC;&#x2DC;Another Loveâ&#x20AC;&#x2122; had Tom Odell in 2012 direct een megahit te pakken. Als geen ander weet hij een zeer persoonlijk verhaal op emotionele wijze in zijn muziek te verwerNHQ=RVWDDW]LMQGHEXXWDOEXPÂľ/RQJ:D\'RZQÂśXLWYROPHWQXPPHUVGLHRSWUHŕľľHQGHHQSXUHZLM]H]LMQWDOHQWODWHQ]LHQRPHPRWLHVWHYHUSDNNHQLQSUDFKWLJHSLDQREDOODGV]RQGHU dat het te zoet of slepend wordt. Vorig jaar kwam de Britse zanger met â&#x20AC;&#x2DC;Wrong Crowdâ&#x20AC;&#x2122;, de langverwachte opvolger van het succesvolle debuut. Zonder de balans met de intieme, ingetogen nummers te verliezen is er ook ruimte gevonden voor exploderende, soms zelfs bombastische, pop met uitbundige vocals en rockende pianopartijen. Alsof de emotionele energie eindelijk een uitlaatklep had gevonden die onder de oppervlakte altijd al aanwezig was. Wanneer de nummers live gebracht worden met volledige band is er dan ook geen houden meer aan. Of hij nu voor, achter of op zijn piano staat, op het podium brengt Tom Odell zoâ&#x20AC;&#x2122;n energieke lading mee dat hij een ongekend magistrale show neerzet. Knallend? Ja. Ontroerend? Zeker. Een â&#x20AC;&#x2DC;must seeâ&#x20AC;&#x2122;? Geen twijfel mogelijk!

Donnie | McBlossompodium Zaterdag 21:25 Donnie, de cultheld van de hiphop verovert deze zomer de Nederlandse festivals. Zijn lange blonde lokken en een grote voorliefde voor mode maakt hem vaak tot een bijzondere verschijning. Tekstueel is Donnie een verrijking voor de Nederlandse taal. Verrassende hersenspinsels schut hij moeiteloos uit zijn mouw in de vorm van originele metaforen. Zoals degene waarmee hij zijn DPELWLHVYHUZRRUGÂł0HWPLMQHHSHHZDVLNDIZDVVHUPHWPLMQDOEXPPDJLNQXGHVDODGHVPDNHQPDDUXLWHLQGHOLMNZLOLNGHNHXNHQUXQQHQ7RWLNDOVFKHIZHHUHHQDIZDVVHURQGHUPLMQ KRHGHNDQQHPHQRPGDDUHHQFKHIYDQWHPDNHQ´'RRUGHVDPHQZHUNLQJPHW%DV%URQGHSURGXFHUYDQ'H-HXJGYDQ7HJHQZRRUGLJ]LWKHWPHWGHEHDWVRRNZHOJRHG:DDUHHQQXPPHU als â&#x20AC;&#x2DC;Batrasâ&#x20AC;&#x2122; en de hit â&#x20AC;&#x2DC;De Tuinslangâ&#x20AC;&#x2122; sterke bewijzen voor zijn. Oftewel, wat je kunt verwachten is een pittige electrofunk saus van Bas Bron over de heerlijk spitsvondige raps van â&#x20AC;&#x2DC;Maradonnieâ&#x20AC;&#x2122;, de rappende ambassadeur van Amsterdam.

',5(&7_*R7DQSRGLXP=DWHUGDJ 5RFNEDQG',5(&7NRQGLJGHGLWYRRUMDDUELMÂľ(NGRPLQGH2FKWHQGÂśRS5DGLR]HOIDDQGDW]HGLWMDDUZHHURS$SSHOSRSVWDDQ+HWHQWKRXVLDVPHYDQGHEDQGGDDURYHULVWHEHJULMSHQZDQW VLQGVKXQHHUVWHRSWUHGHQELMRQVLQKHHIW',5(&7HHQELM]RQGHUHEDQGRSJHERXZGPHWKHW$SSHOSRSSXEOLHN0HWKLWVDOVÂľ-XVW7KH:D\,'RÂśHQÂľ,QVLGH<RXU+HDGÂśEHVWRUPGHGH +DDJVHEDQGUXLPMDDUJHOHGHQGH1HGHUODQGVHKLWOLMVWHQHQSRGLD+HW',5(&7YDQWRHQLVQLHWPHHUKHW',5(&7YDQQX'HEDQGKHHIW]LFK]HOIFRPSOHHWLQKHWQLHXZMDVMHJHVWRNHQ VLQGV0DUFHO9HHQHQGDDOLQDOV]DQJHUGHPLFURIRRQRYHUQDPYDQ7LP$NNHUPDQ=REOLMYHQ]H]LFKDOVURFNEDQGVWHHGVRQWZLNNHOHQ,QZHUGHHQQLHXZHVWDSLQGLHRQWZLNNHOLQJ gemaakt met het uitbrengen van de EP â&#x20AC;&#x2DC;Fired Upâ&#x20AC;&#x2122;, met vier groovy rocksongs. De energie van die EP is volgens de band de voorbode van het album â&#x20AC;&#x2DC;Rolling With The Punchesâ&#x20AC;&#x2122; dat eind dit jaar uitkomt. Nieuwe songs, zoals de meest recente single â&#x20AC;&#x2DC;Rockstarâ&#x20AC;&#x2122;, brengen onvermijdelijk ook een nieuwe live show en daar mag het Appelpop publiek dit jaar van meegenieten.

Kraantje Pappie | GoTan-podium Zaterdag 17:40 Âł1LHPDQGZLOOHYHQDOVHHQRXZHOXOGLHQLHWJHQRWHQKHHIW´'DWLVKHWWKHPDYDQÂľ(XURÂśVÂśGLHHHUVWHVLQJOHDINRPVWLJYDQKHWQLHXZHDOEXPÂľ&UDQH,,,Âś'DDUPHHKHHIWGHUDSSHUYRRUGH]H plaat een balans gevonden tussen de volwassen geworden Alex van der Zouwen en het feestbeest alter ego: Kraantje Pappie. Voor die balans moest hij dit keer iets meer moeite doen en QDGHQNHQZDDURYHUKLMPX]LHNZLOGHPDNHQ,Q]LMQPX]LHNKRRUMHGXVWHNVWHQRYHUIHHVWHQHQXLWJDDQ]RQGHUGHVHULHX]HNDQWYDQKHWOHYHQXLWKHWRRJWHYHUOLH]HQ=LMQPHVVFKHUSHĂ&#x20AC;RZV en humoristische teksten zijn echter al vanaf het begin in zijn muziek aanwezig, net zoals zijn energieke karakter. Het heeft tot grote successen geleid met hits als â&#x20AC;&#x2DC;Waar is Kraanâ&#x20AC;&#x2122; en â&#x20AC;&#x2DC;FeestWHQWÂś1XPPHUVDINRPVWLJYDQWZHHHHUGHUHDOEXPVGLHQXVDPHQPHWÂľ&UDQH,,,ÂśHHQDIJHVORWHQGULHOXLNYRUPHQ.UDDQWMH3DSSLHOLYHEHWHNHQWHHQJURRWIHHVWÂľ.UDDQÂśKRRUWPHWUHFKWWRWGH gevestigde orde van de Nederlandstalige hiphop.

u

tm r zi

E

in ziek

l Tie

MUZIEKWINKELTIEL

MASTER SERIES

De nieuwe volvo xc60

MADE BY SWEDEN

Ons uitgangspunt is altijd de mens. Daarom hebben we tijdens het ontwikkelen van de nieuwe XC60 rekening gehouden met iedereen in ĂŠn rondom de auto. De XC60 is voorzien van het meest geavanceerde pakket aan veiligheidsfeatures. Omdat het gaat om die momenten dat een ongeluk voorkomen wordt. Tijdloos Scandinavisch design, premium geluid, luchtvering, een royale bodemvrijheid en intuĂŻtieve technologie zorgen voor een veilige en inspirerende rit. ONTDEK 90 JAAR INNOVATIE VOLVOCARS.NL/90JA AR DE NIEUWE VOLVO XC60 NU IN DE SHOWROOM

Volvo XC60 vanaf â&#x201A;Ź 58.995 (consumentenadviesprijs) of â&#x201A;Ź 57.915 (ďŹ scale waarde). Lease vanaf â&#x201A;Ź 729 p.m., excl. btw en brandstof, o.b.v. Full Operational Lease, 60 mnd, 15.000 km p.j., Volvo Car Lease: 020-65 873 10 (kantooruren). Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg voor meer informatie de verkoopvoorwaarden op www.volvocars.nl. Gem. verbruik: 2,1 â&#x20AC;&#x201C; 7,7 l/100 km (47,6 â&#x20AC;&#x201C; 13,0 km/l), gem. CO2-uitstoot resp. 49 - 176 g/km.

Muziekwinkel Tiel Kleibergsestraat 20 Tiel Tel: 0344 â&#x20AC;&#x201C; 60 67 01 info@muziekwinkeltiel.nl www.muziekwinkeltiel.nl

Arnhem - Nijmegen - Ede - Tiel - Culemborg www.henkscholten.nl


L EC

IA

7

SP

SP

EC

IA

L

LINE-UP Racoon | Hoofdpodium Zaterdag 18:40

$OMDDUODQJVSUHNHQGHPDQQHQYDQ5DFRRQHHQEUHHGSXEOLHNDDQPHWKLWVDOVµ)HHO/LNH)O\LQJ¶µ/DXJK$ERXW,W¶µ+DSS\)DPLO\¶µ1R0HUF\¶HQKXQ1HGHUODQGVWDOLJHVLQJOHµ2FHDDQ¶ +HWVFKULMYHQYDQOLHGMHVEOLMIWHFKWHUDOGLHMDUHQKHWEHODQJULMNVWH]RHNHQGQDDUGHYROPDDNWHSRSVRQJ2QGHUWXVVHQVFRRUGHQ]HWLHQNHHUHHQ)0PHJDKLWZRQQHQHHQ*RXGHQ+DUSGH 3RSSULMVWZHH(GLVRQ$ZDUGVHQYHOH)0$ZDUGVZDDURQGHULQGH6FKDDOYDQ5LJWHUYRRUµ/RYH<RX0RUH¶DOVPHHVWJHGUDDLGHVLQJOH0HWYLMIQLHXZHQXPPHUVRSGHQLHXZVWH(3 â&#x20AC;&#x2DC;Look Aheadâ&#x20AC;&#x2122; is het dus niet zozeer de vraag of maar eerder welke single zoâ&#x20AC;&#x2122;n volmaakte popsong zal zijn. Ook op het podium blijft Racoon bewijzen tot de Nederlandse top te behoren. Al MDUHQZRUGWKHWHQHQDKHWDQGHUHIHVWLYDOSODWJHVSHHOG,QGHDIJHORSHQMDDUVWRQGHQ]H]HYHQNHHUHHUGHURS$SSHOSRSHQGDDUPHHPDJGH=HHXZVHEDQG]HNHUSXEOLHNVIDYRULHWZRUGHQ genoemd. Samen met de nieuwe EP zijn dit zeer goede redenen om Racoon terug te halen naar Tiel.

Kadavar | McBlossompodium Zaterdag 19:40 'H]HGULHEHEDDUGHKHUHQXLW%HUOLMQOHYHUHQZDWKHWSODDWMHEHORRIWVWHYLJHJLWDDUPX]LHNPHWHHQKHHUOLMNUDXZUDQGMH*HHQRQ]LQJHZRRQJDV5REXXVWJHGUHYHQKDUGURFNPHWJLWDDUUL൵VLQ de hoofdrol waarbij duistere 70â&#x20AC;&#x2122;s rock een glansrijke bijrol speelt. Voeg daar een psychedelisch sausje aan toe omrand met de klassieke charme van de heren en het eindresultaat is een energieke live band voor de echte gitaar liefhebbers.

Boef | McBlossompodium Zaterdag 20:50 (HQNOHLQHWZHHMDDUJHOHGHQZDV%RHIQRJRQGHUGHHOYDQGHHFKWHKLSKRSXQGHUJURXQG1DPHLGLWMDDULVKLMGH¿QLWLHIJHHQXQGHUGRJPHHU7RHQZLVWKLMYLHUYDQGH]HYHQ)XQ;0XVLF $ZDUGVQRPLQDWLHVWHYHU]LOYHUHQHQKDDOGHGH)0$ZDUGELQQHQYRRUEHVWHYLGHRYRRUµ+DELED¶=RLVGH]H1HGHUODQGVHUDSSHUYDQ$OJHULMQVHDINRPVWLQPLGGHOVRQGDQNV]LMQQLHWDOWLMG RQEHVSURNHQJHGUDJHHQYDQGHEHNHQGVWHUDSSHUVYDQ1HGHUODQG0DDU]RZHO]LMQEHNHQGKHLGDOV]LMQFRQWURYHUVLsOHNDQW]LMQ]RDOVKLM]HOI]HJWµJHZRRQ%RHIPDQ¶

Sevn Alias | McBlossompodium Zaterdag 22:00 1DGDWGH]HMRQJHKLSKRSDUWLHVWRSYLHOPHW]LMQVWUDDWKLWµ0DOLVK¶HHQVHQVDWLRQHOHVKRZZHJJDIRS1RRUGHUVODJYRULJMDDUHQPLOMRHQHQYLHZVHQVWUHDPVELQQHQKDDOGHKHHIWKLM]LMQVXFFHV YROOHSOHNMHELQQHQGHKLSKRSZHUHOGGLNYHURYHUGpQYHUGLHQG=LMQKRQJHUQDDUPHHUUHVXOWHHUGHQLHWDOOHHQLQ¿MQHVDPHQZHUNLQJHQPHWUDSSHUVDOV%RHI+HI$NZDVLHQ-RQQD)UDVHUPDDU RRNLQRYHUWXLJHQGHUDSVLQGULQJHQGHPHORGLHsQHQRSUHFKWHWHNVWHQ1DGDWKLM]LFK]HOIDOOLHW]LHQLQGHJURWHFOXEVYDQ1HGHUODQGHQRSPHHUGHUHIHVWLYDOVPDJKHWSXEOLHNRS$SSHOSRSRRN HLQGHOLMNNHQQLVPDNHQPHWGH]HUDSSHUGLH]LMQWLWHODOVµKLSKRSEHORIWHYDQ¶LQPLGGHOVPHHUGDQZDDUJHPDDNWKHHIW

'H-HXJGYDQ7HJHQZRRUGLJ_+RRIGSRGLXP=DWHUGDJ Wat kun je als hiphopformatie nog meer behalen na ruim 12 jaar succes? Een nummer 1 hit? Check. Album nummer vijf? Check. Een musical? Check. Een vijfde keer naar Appelpop? Waarom niet?! Want stiekem krijgen we geen genoeg van hits als â&#x20AC;&#x2DC;Watskeburtâ&#x20AC;&#x2122;, â&#x20AC;&#x2DC;Voorjekijkendoorlopenâ&#x20AC;&#x2122;, â&#x20AC;&#x2DC;Get Spanishâ&#x20AC;&#x2122;, â&#x20AC;&#x2DC;De Formuleâ&#x20AC;&#x2122;, â&#x20AC;&#x2DC;Sterrenstofâ&#x20AC;&#x2122;, â&#x20AC;&#x2DC;Hollereerâ&#x20AC;&#x2122; en â&#x20AC;&#x2DC;Manonâ&#x20AC;&#x2122;. Rappers Vjeze Fur, Faberyayo, Willie Wartaal en producer Bas Bron zijn het afgelopen anderhalve decennium een gouden combinatie gebleken die bij elk album weer een vernieuwend geluid lieten horen. Dit jaar sluiten ze de zaterdagavond af: probeer daar maar eens stil te blijven staan.

1DYDURQH_0F%ORVVRPSRGLXP=DWHUGDJ Navarone speelt geen rock â&#x20AC;&#x2DC;n roll, maar lanceren het met met een dosis energie die je zowel vastgrijpt als wegblaast. De band valt met name op door de hoge, rauwe vocalen die door elke muur HQEDUULqUHKHHQGULQJHQHQGRRUGHJURWHPX]LNDOLWHLWYDQGHYLMIEDQGOHGHQDOOHQJURRWOLHIKHEEHUVYDQSXUHURFNPX]LHN0HWKXQGHUGHSODDWµ2VFLOODWLRQ¶KHEEHQ]HKXQUDXZHRSZLQGHQGH rock nog verder aangescherpt met nog meer energie en hypnotiserende soundscapes. Het derde studioalbum betekende ook hun internationale doorbraak: ze tekenden een platendeal bij het Duitse label Rodeostar en spelen dit jaar veel shows in het buitenland. Jarenlang hard werken leidde tot een clubtour in Duitsland en een tour door Spanje; voor de ambitieuze rockers nog maar het begin. Voor een potje moderne en innovatieve gitaarmuziek die doet denken aan de psychedelische rock uit de 70â&#x20AC;&#x2122;s ben je bij deze mannen aan het juiste adres.

Als aanbieder van PCB oplossingen wil Flatfield Multi Print International niet slechts PCBâ&#x20AC;&#x2122;s aan de Europese markt leveren, maar ook een complete oplossing bieden. Hiertoe heeft de Cam-afdeling de mogelijkheid uitgebreide PCB data controles uit te voeren. Bovendien zijn we in staat de kwaliteit van de PCBâ&#x20AC;&#x2122;s lokaal zeker te stellen. Naast de partners in het Verre Oosten heeft Flatfield ook partners in Europa, zodat de levering van prototypes afgedekt is, wanneer een snelle levering gewenst is. Flatfield is al sinds 1987 actief in de printplaten business â&#x20AC;&#x201C; in het begin hoofdzakelijk in de Benelux. Echter, de afgelopen jaren heeft de business in Duitsland en Groot-Brittannië zich sterk ontwikkeld. Flatfield biedt PCB oplossingen voor de LED markt, industrie, automotive, werktuigbouwkunde, medische industrie, militaire industrie en Electronica assemblage fabrieken. De aangeboden producten variëren aanzienlijk â&#x20AC;&#x201C; van enkelzijdige tot ingewikkelde meerlaags PCBâ&#x20AC;&#x2122;s met blinde en verborgen vias. Hierbovenop biedt Flatfield flex and flex-rigid PCBâ&#x20AC;&#x2122;s aan. Ook ziet Flatfield goede mogelijkheden in de zich snel ontwikkelende markt van metaalsubstraten in de LED industrie. Buiten de technische ondersteuning biedt Flatfield ook veelomvattende logstieke oplossingen.

Zo heeft het bedrijf de beschikking over een geklimatiseerd (consignatie)magazijn van waaruit de EMS klanten elke week geleverd krijgen. Hiermee wil Flatfield prijsgarantie bieden, zodat grotere hoeveelheden aangeboden en besteld kunnen worden. Heeft Flatfield je interesse aangewakkert, kom eens praten indien je een technische of commerciële vaardigheid bezit, mogelijk hebben we een uitdagende job voor je. FlatField Multi Print Lingewei 101, 4004 LH Tiel info@flatfield.com

Wie en wanneer op Appelpop In onderstaand schema vind je de tijden en locaties. Neem het overzicht met je mee, zodat je altijd weet wie waar en hoe laat optreedt. VRIJDAG 8 SEPTEMBER 19.00

19.30

20.00

20.30

21.00

21.30

22.00

23.00

RONDÃ&#x2030;

19.50 - 20.35

WISH TO BE A STAR

21.55 - 22.55

MUSTII

COELY

20.15 - 21.00

19.05 - 19.35

00.00

23.00 - 00.00

SUE THE NIGHT

GO-TAN PODIUM

23.30

LA PEGATINA

20.40 - 21.50

19.00 - 19.45

McBLOSSOM PODIUM

22.30

KENSINGTON

RONNIE FLEX & BAND

HOOFD PODIUM

JONNA FRASER

21.40 - 22.25

23.10 - 00.00

ZATERDAG 9 SEPTEMBER 13.00

13.30

14.00

14.30

BROEDERLIEFDE

HOOFD PODIUM

15.00

15.30

THE KIK

18.00

GO-TAN PODIUM McBLOSSOM PODIUM

14.00- 14.40

19.00

19.30

20.00

RACOON

KRAANTJE PAPPIE

17.45 - 18.40

VANT

18.10 - 18.55

17.45 - 18.40

20.30

21.00

21.30

22.00

22.30

23.00

23.30

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG

TOM ODELL

23.00 - 00.00

BAZART

DI-RECT

19.50 - 20.45

KADAVAR

>

16.45 - 17.25

20.50 - 21.50

19.40 - 20.30

18.30

TESKE

15.20 - 16.00

18.45 - 19.45

18.00

KRAANTJE PAPPIE

15.45 - 16.35

THE CHARM THE FURY

DOOL

18.30

17.30

GALLOWSTREET

MET BLAZERS EN STRIJKERS

13.05 - 13.30

17.00

TRIGGERFINGER

16.40 - 17.40

13.55 - 14.40

VOKATUS

HOOFD PODIUM

16.30

14.45 - 15.40

GO-TAN PODIUM McBLOSSOM PODIUM

16.00

NIELSON

13.00 - 13.50

>

PCBâ&#x20AC;&#x2122;s â&#x20AC;&#x201C; van datacontrole tot complete oplossing

21.55 - 22.55

BOEF

20.50- 21.20

DONNIE

21.25- 21.55

SEVN ALIAS

22.00 - 22.30

NAVARONE

23.10 - 00.00

UITGEFEEST?

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER! E tiel@olympia.nl I www.olympia.nl

00.00


L

M

N

P

R

I

V

A

T

E

L SP

EC

IA

L IA EC SP

A

L

E

Onze leaseacties

A

S

E

Mensen maken leasing

Suzuki Celerio Comfort

Volkswagen Move up!

€ 199,- per maand

€ 215,- per maand

Suzuki Swift Comfort

Volkswagen Polo BlueMotion Edition

€ 249,- per maand

€ 265,- per maand

Peugeot 208 Blue Lion

SEAT Leon Style Business Intense

€ 399,- per maand

€ 299,- per maand Waarom particuliere autolease? ✓ ✓ ✓

8

Marconistraat 12 4004 JM Tiel (0344) 63 80 66 privatelease@almn.nl

Geen overwachte kosten ✓ All-in leaseprijs, geen bijkomende kosten Vast bedrag per maand ✓ Geen fiscale bijtelling Geen investering, aanbetaling of slottermijn

*All-in leaseprijzen: incl. houderschapsbelasting, verzekering, pechhulp, BTW, afleveringskosten, afschrijving, rente, onderhoud, reparaties, banden en een laag eigen risico op basis van 10.000 km per jaar en 60 maanden. Meerprijs per kilometer vanaf 5 cent. Minderprijs gereden kilometers vanaf 2,5 cent. ALMN Private Lease betaalt de minder gereden kilometers aan u terug!

www.almnprivatelease.nl

WIJ BIEDEN • • • • •

Technische functies Commerciële functies Financiële functies Operationele functies Logistieke functies

▶ Totaalpakket aan mobiliteit ▶ Premium automerken ▶ 50 jarig familiebedrijf ▶ Sterk in de regio

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

WERKEN BIJ

Vertrouwd op weg! De Waal Autogroep is een dynamisch autobedrijf met groeiambities. Met ruim 300 medewerkers en 9 vestigingen in het Rivierengebied behoort De Waal Autogroep tot één van de grootste autobedrijven in Midden Nederland. De vestigingen van De Waal Autogroep kenmerken zich door een plezierige informele werksfeer, een hoge effectiviteit en een open cultuur waarin elke medewerker de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen.

BEKIJK ONZE VACATURES OP WWW.WERKENBIJDEWAAL.NL Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


7

September 2017

Nederpop in Everdingen

J

Dubbele verzamelbeurs in Houten

AMPOP in Everdingen, gaat op 16 september het 10e seizoen tegemoet. Het muziekspektakel wordt gehouden op Poppodium The River in Dorpshuis ’t Knooppunt aan de Graaf Florisstraat 4A in Everdingen. JAMPOP is een initiatief van Stichting Kleine Kernen (Everdingen, Hagestein en Zijderveld). SKK heeft als doelstelling het promoten en organiseren van live muziek in het pop- en rockgenre. Het muzikale initiatief begon met jamsessies (JAMPOP) maar al snel werd er een bandcompetitie opgezet waar heel veel belangstelling voor is. De afgelopen negen jaar hebben minstens 150 bands deelgenomen; uit het hele land en zelfs uit België. Gedurende zes avonden in herfst- en winterseizoen treden per avond drie bands op waaruit een keuze wordt gemaakt wie mag deelnemen aan de finale in het voorjaar.

bestaande uit topmuzikanten die allemaal hun sporen verdiend hebben in diverse muziekstijlen en in diverse bands. De band is geformeerd rond de zanger/ tekstschrijver Toon van Mil die in 2015 de CD ‘Het Koekoeksjong’ heeft uitgebracht. Karakter van deze band: eigenzinnig, gepassioneerd en nederlandstalig.

Thema-avonden

Algemeen

Dit jubileumjaar is er echter geen bandcompetitie maar worden er thema-avonden georganiseerd. De eerste thema-avond staat in het teken van nederpop.

Zaterdag Poppodium Everdingen.

De andere band die een uitnodiging ontving: Vrouw Die Drinkt. Vaste bezoekers van JAMPOP kennen ze wel; de zanger met de rauwe stem, prachtige teksten, hartverscheurende melodieën, funky gitaar, kreunend orgel, swingende drums, melancholische accordeon en een dampende bas. Vrouw die Drinkt is een echte liedjesmaker. ‘De dichters van de Nederblues’! Andere thema-avonden die volgen zijn ondermeer: Singer/ songwriter, Rock ’n Roll X-mas, Ladies Night en The Beatles. 16 The

september: River te

Locatie: Dorpshuis ’t Knooppunt, Graaf Florisstraat 4A, Everdingen. JAMPOP heeft uitgenodigd: Toon Aanvang: Zaal open vanaf 20.30 van Mil; een vijfmans-formatie uur. Toegang: €10,00

binnen- en buitenland tot de vaste deelnemers. De nieuwe afdeling op het gebied van bodemvondsten (waaronder ook stands voor determinatie) konden op veel belangstelling rekenen. Ook op de Muntmanifestatie 2017 wordt een dergelijke afdeling opnieuw ingericht.

O

p zaterdag 16 september worden in de Expo Houten twee verzamelbeurzen gehouden: de 17e Muntmanifestatie (09.30-16.00u) voor verzamelaars van munten, papiergeld en bodemvonsten en een Internationale Ansichtkaarten- en Poststukkenbeurs (10.00 – 17.00 uur). Munten en meer De Muntmanifestatie is met bijna 200 standhouders in een 3300m2 grote en goed verlichte beurszaal is dit de grootste muntenbeurs van de Benelux. Behalve munten ,is er ook altijd een ruim aanbod aan penningen, bankbiljetten en numismatische toebehoren. Wat de deelnemers betreft, reserveert de organisatie niet alleen ruimte voor beroepshandelaren en bedrijven maar nadrukkelijk ook voor “gewone” verzamelaars. Daarnaast behoren diverse numismatische verenigingen (kringen) uit

Ansichtkaarten en poststukken De Internationale Ansichtkaartenen Poststukkenbeurs – die zaterdag 16 september één zaal verder wordt gehouden in Expo Houten – gaat ook weer veel publiek opleveren. Door ook standhouders met poststukken (gelopen kaarten en brieven) uit te nodigen, wordt het voor kaartenverzamelaars nog aantrekkelijker om dit evenement te gaan bezoeken. Marktonderzoek heeft uitgewezen dat (uitzonderingen daar gelaten) kaarten-verzamelaars geen postzegelbeurzen bezoeken en andersom poststukken-verzamelaars niet naar kaartenbeurzen gaan. De organisatie is ervan overtuigd dat met deze combinatie van onderwerpen beide doelgroepen elkaar kunnen versterken. Beide groepen verzamelen zowel topografisch (plaatsen en poststempels) als ook thematisch en kunnen daarover op deze beurs dus alles vinden! Algemeen De beurslocatie Expo Houten ligt aan de Meidoornkade 24, 3992 AE Houten en beschikt over een ruime gratis parkeergelegenheid. Muntmanifestatie: 09.30 – 16.00 uur Ansichtkaarten en Poststukkenbeurs: 10.00 – 17.00 uur

Kunst- en Hobbymarkt in IJsselstein

W

at begon met 8 kraampjes voor de winkels van de Kasteellaan in IJsselstein, is nu een grote markt in het Kasteelkwartier met meer dan 90 standhouders! Zaterdag, 17 september vindt de markt tussen 10.00 en 16.00 uur voor de 28ste keer plaats. Ook op deze editie van de Kunst en Hobby markt zal er weer veel te ontdekken zijn. Alles is gemaakt door hobbyisten

en kunstenaars uit IJsselstein en ( wijde) omgeving. De kramen worden bemand door hobbyisten/ kunstenaars uit IJsselstein en verre omgeving. Op de markt kun je veel verschillende vormen van kunst vinden, onder andere beelden, schilderijen, objecten van glas, fotowerk, handwerken, sieraden en nog veel meer. De markt is bijzonder geschikt om tegen een redelijke prijs een kunstvoorwerp aan te kopen.

Middag Leerdam Techniekweg 1 4143 HW Leerdam 0345 - 63 24 00 info@middagleerdam.nl

MIDDAG LEERDAM 1500 M2 showroom!

KƉĞŶŝŶŐƐƟũĚĞŶ maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag

10.00 - 18.00 uur 10.00 - 18.00 uur 10.00 - 18.00 uur 10.00 - 18.00 uur 10.00 - 21.00 uur 10.00 - 16.00 uur

www.middagmarmerentegels.nl

TEGELS - BADKAMERS - PVC VLOEREN

Wist u dat...

Waarom Middag Leerdam? X

Meer dan 25 jaar ervaring

X

Keuze uit meer dan 5.000 verschillende tegels

X

Passend in ieder budget

X

Wij bieden een totaalpakket van slopen tot voegen

X

Geen aanbetaling

X

Snelle en correcte levering

betonlook tegels behoren tot één van de allernieuwste trends op het gebied van tegelvloeren? Binnen de interieurbranche zijn de betonlook vloeren zeer populair. We zien de betonlook tegels dan ook in diverse woonprogramma’s terugkomen omdat deze tegels ideaal te combineren met diverse woonstijlen, waaronder de industriële meubeltrend. Betonlook tegels geven namelijk een tijdloos karakter aan iedere ruimte. Binnen een warm en landelijk interieur versterkt de betonlook tegel het contrast tussen de verschillende materialen, waardoor de ruimte nog interessanter en mooier wordt. De betonlook tegels worden in meerdere kleuren geproduceerd. Zo zien wij steeds meer betonlook tegels in bruine en beige tinten die een nóg warmere sfeer aan uw ruimte geven. Door de verschillende tinten betonlook tegels te combineren in diverse ruimtes, heeft iedere ruimte een net iets andere sfeer maar is er toch eenheid in het geheel. De betonlook tegels worden in allerlei formaten gemaakt. Van 60x60 tot zelfs 160x320. Is uw interesse gewekt? Kom dan zeker langs bij ons in de showroom. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee laten wij u graag de eindeloze mogelijkheden zien. Zien we u snel?

Betonlook tegels al vanaf € 17.50 per m2 sŽŽƌĂůůĞƐǁĂƚŵĞƚĞĞŶǀůŽĞƌƚĞŵĂŬĞŶŚĞĞŌ͘DŝĚĚĂŐƚĞŐĞůƐŝŶ>ĞĞƌĚĂŵ͊


September 2017

Culinair

8

UITgelicht

PLEIN 40 - 4001 LJ - TIEL Tel. 0344 - 667113 YRRUHHQJH]HOOLJHERUUHO O X Q F K  O R X Q J H   G L Q H U

3OHLQ7LHO ZZZELVWURGHEXXUYURXZQO

3OHLQ /-7LHO

Op maandag t/m donderdag hebben wij HHQVSHFLDDOPDGLZRGRJDQJHQNHX]HPHQX

YRRUâ&#x201A;¬ WIJ ZIJN 7 DAGEN IN DE WEEK OPEN EN SERVEREN LUNCH OP ZATERDAG en ZONDAG

ZZZEOLVVWLHOQO

Reserveren? Tel. 0344 - 622 088

September

WWW.TURKUAZ-ETEN.NL

Eetcafe

Uw Chef

Kaasfondue

Tricht

Kaasfondue is weer helemaal hot. Maak kennis met de heerlijke kaasfondue van Uw Chef. Je kan kiezen uit 3 verschillende smaken naar eigen recepten. In september hoge kortingen in de kaasmaand. Meer informatie of reserveren, www.uwcheftricht.nl

Super praktisch bed met mega-veel opbergruimte!! Al vanaf â&#x201A;¬ 1499,-

ADVERTEREN IN REGIONAAL UITGELICHT ZEKER WETEN DAT HET OPVALT!

BeddenXperts by Wimm - Kleibergsestraat 20 Tiel Tel: 0344 â&#x20AC;&#x201C; 60 67 01 tiel@bx.eu

BEL ADRIAAN BROUWERS: 06 - 30 10 14 37

MAAK KANS OP â&#x201A;¬ 1500,- CONTANT

PUZZEL

*

Alle antwoorden van de vragen uit de Kruiswoordpuzzel vind je terug in deze krant.

TWEE KAARTEN VOOR EEN GEHEEL VERZORGDE DINNERSHOW t.w.v. â&#x201A;¬159,EEN DINERCHEQUE VOOR TWEE t.w.v. â&#x201A;¬ 50,- of EEN HANDIGE RUGZAK t.w.v. â&#x201A;¬ 50,

3

 

5

2

naar 3010

1B

C

OP WELKE PAGINA STAAT: A - De puzzel B - Culinair Uitgelicht C - Blues in Wijk bij Duurstede Bereken A - B + C = ??

Horizontaal 3. In welke plaats wordt Zingt Hollands gehouden 6. Waar zit de grootste Tuinmeubelspeciaalzaak 7. In welke plaats zit Van der Perk Tuin- en Houtmachines 11. Wie verkoopt bedden van het merk PUUR Verticaal 1. Welk autobedrijf kun je direct kopen en wegrijden 2. Bij wie in Nieuwegein krijg je een 4e van je aankoop gratis 4. bij wie vind je de grootste collectie Betonlook tegels 5. Waar vindt het Lingehaveconcert plaats 8. Bij wie koop je de collectie Silversun Verlichting 9. Welke autogroep heeft 7 vestigingen in de buurt 10. Wie maakt zonnepanelen schoon voor een laag bedrag 12. Welk Festival vindt plaats in Tiel op 8 en 9 september 1

2

3

4

5

6 

B 

AC[ Op het scherm staat (30)10 - Dit klopt ]

B

C

Oplossing:

SMS PUZZEL + OPLOSSING + WOONPLAATS naar 3010 Tekstbericht: puzzel oplossing plaats -> verzenden aan 3010

[ Op het scherm staat (30)10 - Dit klopt ]

Geen sms, maar toch meedoen? stuur een brief- of ansichtkaart met de oplossingen(en)! Vermeld hierop je naam, leeftijd, telefoonnr en (ook heel graag) het e-mailadres Stuur deze naar: Regionaal Uitgelicht - Beerzepad 1 - 4105 ZM - Culemborg Stuur oplossing(en) alleen in voldoende gefrankeerde kaart of envelop. 7

SMS PUZZEL + OPLOSSING + WOONPLAATS naar 3010 Uw tekstbericht: puzzel antwoord plaats -> verzenden aan 3010 [ Op het scherm staat (30)10 - Dit klopt ]

 ATekstbericht: puzzel oplossing plaats -> verzenden aan 3010

4

7SMS PUZZEL + ABC + WOONPLAATS

6  A

 MEEDOEN LEVERT ALTIJD EEN WAARDEBON OP VOOR KORTING BIJ DIVERSE BEDRIJVEN!De prijzen zijn o.a. beschikbaar gesteld door: Event Center Culemborg Eetcafé Uw Chef uit Tricht Outdoorable Life Style uit Culemborg

10

Je hoeft NIET aan alle 3 de puzzels mee te doen om te winnen! h SMS WIN ZONDERPUZZEL + WOONPLAATS naar 3010 Tekstbericht: win zonderpuzzel woonplaats -> verzenden aan 3010 Niet puzzelen, maar wel kans! Let op. De totaalkosten voor WINNEN ZONDERPUZZEL deelname zijn â&#x201A;¬ 1,30 + kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon. Hierbij ontvang je net als bij de andere puzzels ook de voordeelbon, zonder te puzzelen. Je maakt kans op een van de prijzen.

Een SMSje kan tientallen euroâ&#x20AC;&#x2122;s voordeel opleveren! SMS en ontvang direct een aantal voordeelbonnen van de deelnemende adverteerders.

Alle winnaars van de puzzels zijn terug te vinden op www.regionaal-uitgelicht.nl - kijk onder Wie is... Je kunt PER SPEL meedoen. Kies gewoon zelf welke puzzel je het leukst vindt. Je mag met meerdere spellen meedoen! (= meer kans) De oplossing van deze puzzel per SMS moet uiterlijk 30 september in ons bezit zijn (Kosten SMS â&#x201A;¬ 0,70 p.o.b. + de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon.) | * De trekking van het geldbedrag is eind september 2017


UITgelicht

WWW.SLAAPSPECIALIST-TIEL.NL

Theaters

9

MAAK KANS OP GRATIS KAARTEN: Diverse theaters hebben kaarten beschikbaar gesteld. De kaarten geven wij weg aan de lezers van onze krant. Via onze Facebookpagina maken we bekend welke voorstellingen dit zijn. Door middel van leuke DEEL en WIN acties kun je heel vaak kans maken. Volg Regionaal Uitgelicht daarom nu op Facebook en wie weet, ga jij binnenkort GRATIS naar het theater!

regionaal.uitgelicht

Onze Puur boxsprings zijn leverbaar als VLAK en VERSTELBAAR en zijn voorzien van een 7 zone pocketveer, deze zorgt voor een stabiele basis. De combinatie van een 7 zone genesteld pocketveermatras welke is afgedekt met een hoogwaardig koudschuim (Hr) en een topper naar keuze zorgt ervoor dat u uitgerust aan een nieuwe dag kunt beginnen. De toppers zijn er in de volgende kwaliteiten: Hr Soft & Medium, Pulse (Natuur) Latex en Pearl Gel.

De Agnietenhof 22-sep 23-sep 29-sep 30-sep

Bij aankoop van de boxspring PUUR een textielpakket ter waarde van € 400,00 gratis.

20:00 20:00 20:00 20:00

Sint Agnietenstraat 2 Tiel - www.agnietenhof.nl cbrt/mzk cbrt/mzk special muziek

Agora Theater Druten

Van Heemstraweg 53 Druten - www.agoratheater.nl

20-sep

muziek

Sara Kroos - Zonder verdoving

muziek muziek muziek

Dirk Scheele met Z’n Leukste Liedjes Dirk Scheele met Z’n Leukste Liedjes Onno Innemee en Liliane de Graaf met Verschil moet er zijn!

20:00

Calypsotheater 17-sep 17-sep 29-sep

GRATIS BEZORGING en

MONTAGE!

11:00 13:30 20:30

Markt 4 Wijk bij Duurstede - www.calypsotheater.nl

De Gelderlandfabriek

Stationsweg 7 Culemborg www.degelderlandfabriek.nl

02-sep 16-sep 17-sep 23-sep

muziek muziek muziek muziek

Muzikale Monumenten Openingsconcert Rick Snel - We love 70’80’90 Jam Jazz & Pizza met Hans Dulfer en Jerôme Hol Emma Buysse - Send me Dick Pics Bigger Than Your Dignity

muziek cabaret

Mijn huis, de rest van de wereld en daarbuiten 8+ Judith Nab Theatertour 2017-2018 Trijntje Oosterhuis Het komt nu wel heel dichtbij - Patrick Nederkoorn

18:30 21:00 14:30 20:00

DE KOM 14 sep 30 sep 30 sep

Grote Brugse Grintweg 109 4005 AC Tiel Tel. +31(0)344 - 618 661 E-mail info@slaapspecialist-tiel.nl

div. 20:15 20:30

Stadsplein 6 Nieuwegein - www.dekom.nl

De Stadshof

Hazelaarsplein 4 Vianen - www.destadshofvianen.nl

29-sep

Rundfunk (try-out)

20:15

De Fransche School

Cosmopolite Living HHQZHUHOGYROGXXU]DPHPHXEHOHQ

Prijs vanaf

€ 998,-

3 + 2 zits Cairo

Bankstel in diverse stoffen of leder

Prijs vanaf

Hoekbank in leder Aspen Cognac

€ 1898,-

Prijs vanaf

€ 298,-

Prijs vanaf

€ 998,2 1/2 zits Bank Aspen in leder In diverse maten en kleuren leverbaar

Industrieterrein Nieuw Schaik z Techniekweg 22 z 4143 HV z Leerdam z Tel. 06 205 68 488 8000 M2 meubelpromenade. Open op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 en zaterdag van 10.00 - 17.00 uur Zondag 10 september KOOPZONDAG van 12.00 - 17.00 uur z

www.cosmopoliteliving.nl z

13:00 20:30 20:30 20:30 15:30 20:30

Havendijk 1 Culemborg - www.theaterdefranscheschool.nl

muziek Pianowandeling Culemborg cabaret Javier Guzman met Ga-bie-jer muziek Leonie Meijer en band met Hier cabaret Marian Mudder met Sofasessies muziek Jan Rot, Klaas Drupsteen, Hijlco Span. Wijn & muziek verblijden ‘t hart cabaret: Jan Beuving met Raaklijn

De Poorterij

Nieuwstraat 2 Zaltbommel - www.de-poorterij.nl

02-sep 03-sep 09-sep 09-sep 10-sep 16-sep 22-sep 28-sep 29-sep

Kunst, Kiezel en Kleiroute Bommelerwaard Kunst, Kiezel en Kleiroute Bommelerwaard Docuscoop Festival 2017 - Inside Stories Kunst, Kiezel en Kleiroute Bommelerwaard Kunst, Kiezel en Kleiroute Bommelerwaard Jan Beuving - Raaklijn Veldhuis en Kemper - Geloof Ons Nou Maar Purper - Purper’s Vier Jaar Getijden Youp van `t Hek - Oudejaarsconference 2017 (try-out)

11:00 11:00 10:00 11:00 11:00 20:15 20:15 20:15 20:15

Fulco Theater

Overtoom 3 IJsselstein - www.fulcotheater.nl

Zie de website

Go Theater 15-sep

20:30

Dr. C. Voogdplein 90 Leerdam - www.go-leerdam.nl muziek

Mathilde Santing - Both sides Now

Het Heerenlogement

Markt 31 Beusichem - www.theaterheerenlogement.nl

03-sep 19-sep 20-sep 26-sep 27-sep

Theater aan de Markt, Opening nieuw seizoen th.Heerenlogement. Frank Boddin en Erwin vam Ligten - Hier ben ik Erik van Muiswinkel - De Oplossing Jasper van Kuijk - Janus(try-out) Rundfunck - Wachstumsschmerzen

15:00 20:30 20:30 20:30 20:30

Peeriscoop 29-sep 15 sep 16-sep 22-sep

Relaxstudio Draai- en Relaxfauteuils in leder en stof handmatig of elektrisch

10-sep 21-sep 22-sep 23-sep 24-sep 29-sep

Boerenstraat 11 B Gorinchem - www.peeriscoop.nl

20:30

Jeugd

20:30 20:30 20:30

cabaret Maartje & Kine - Vibrato mzk/cbt Andermans Veren Live! - Er mag zovéel niet cabaret Op Sterk Water - HOTEL

‘t Pand

In diverse maten en kleuren leverbaar

Herman van Veen Herman van Veen Op zoek naar Geluk - Coen Verbraak, Laura Steenbergen e.a. Yentl en De Boer in Concert

Madelijne Kool - Wake Up Kool

Korenbeurs 3-5 Gorinchem - www.theaterpand.nl

Pantalone

Linnaeusweg 5 IJsselstein - www.theaterpantalone.nl

23 sep 30 sep

Theaterstichting Kwibus - De zevensprong Theaterstichting Kwibus - De zevensprong

19:00 19:00

Theater Aan de Slag

Herenstraat 18-20 Culemborg- www.theateraandeslag.nl

30 sep

Another Saturday Night Hits ... Queen

20.30

muziek

Theater Aan de Slinger

De Slinger 40 Houten - www.theateraandeslinger.nl

14-sep 17-sep 22-sep 27-sep 29-sep 30-sep 30-sep

Trijntje Oosterhuis & Band: Theatertournee 2017-2018 (try-out) Meneer Monster: De waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen(5-12 jr) R. v. Wegberg, J. Demoor e.a.: Liesbeth List, de Musical(try-out) The Magic of Jeans: A Brand New Day (try-out) Nits Dolf Jansen & Louise Korthals: Omdat we het waard zijn (try-out) Frans Maas: Ze zijn me vergeten

20:15 14:30 20:15 20:15 20:15 20:15 20.30

muziek jeugd muziek muziek muziek cabaret toneel

Zinderpodium Tiel

Rechtbankstraat 1 Tiel - www.zinder.nl

29 sep

Vinchenzo & Boston Tea Party

20:00

muziek

Voor alle getoonde voorstellingen geldt dat er op het moment van drukken nog entree-kaarten beschikbaar zijn. Informeer altijd bij het theater naar de beschikbaarheid (of controleer dit op de betreffende website) Regionaal Uitgelicht geeft een aantal kaarten voor diverse voorstellingen!! Door ons te volgen op Facebook zie je regelmatig wanneer we deze kaarten gaan weggeven! Bovenstaande gegevens zijn door de betreffende theaters beschikbaar gesteld.


UITgelicht

Bedrijven

Bedvisie Nieuwegein, een niet misverstane visie We lopen binnen bij Bedvisie in Nieuwegein, /Ć&#x161;Ä&#x201A;ĹŻĹ?Ä&#x17E;Í&#x2DC;Ä&#x17E;ĹśÄ&#x17E;ĹśÄ&#x201A;ĹśÄ&#x161;Ä&#x17E;Ć&#x152;Ĺ&#x161;Ä&#x17E;Ä&#x17E;Ĺ&#x152;Ć&#x161;Ä&#x17E;ĹľÄ&#x201A;ĹŹÄ&#x17E;ŜžÄ&#x17E;Ć&#x161;Ä&#x161;Ä&#x17E;Ä?Ĺ˝ĆľÇ Í&#x2DC;tĹ?ĹŠÇ&#x152;Ĺ?ĹŠĹś op de Liesbosch. Een frisse beddenzaak op het over het algemeen groter dan inwoners van de zuidelijkere industrieterrein Laagraven. landen. We moeten dus echt rekening houden met ons gestel. Maak kennis Er komt direct een man op ons afgelopen, welke ons hartelijk welkom heet. â&#x20AC;&#x153;Mijn naam is Jan, waarmee kan ik u van dienst zijnâ&#x20AC;Śâ&#x20AC;?. Iedere klant wordt welkom geheten met een ferme handdruk. Al gauw voelen we ons er helemaal thuis. Bedvisie wordt gerund door Jan en Marlène. We zijn benieuwd naar Ä&#x161;Ä&#x17E; ĹľÄ&#x17E;ĹśĆ?Ä&#x17E;Ĺś Ä&#x201A;Ä?Ĺ&#x161;Ć&#x161;Ä&#x17E;Ć&#x152; Ĺ&#x161;Ä&#x17E;Ć&#x161; Ä?Ä&#x17E;Ä&#x161;Ć&#x152;Ĺ?ŊĨÍ&#x2DC; :Ä&#x201A;Ĺś Ĺ&#x161;Ä&#x17E;Ä&#x17E;Ĺ&#x152; Ä&#x201A;ĹŻ Ć&#x152;ĆľĹ?Ĺľ ĎŻĎŹ ĹŠÄ&#x201A;Ä&#x201A;Ć&#x152; ervaring op slaapgebied. Jan is ooit begonnen in de service bij een fabrikant (waarmee hij overigens nog steeds zaken Ä&#x161;Ĺ˝Ä&#x17E;Ć&#x161;ÍżÍ&#x2DC;Ä&#x201A;Ä&#x201A;Ć&#x152;ĹŻÄ&#x17E;Ä&#x17E;Ć&#x152;Ä&#x161;Ä&#x17E;Ĺ&#x161;Ĺ?ĹŠĹ?ĹśÄ&#x17E;Ä&#x17E;ĹśĆ&#x152;Ä&#x17E;ĹŻÄ&#x201A;Ć&#x;Ä&#x17E;ĨĹŹĹ˝Ć&#x152;Ć&#x161;Ä&#x17E;Ć&#x2030;Ä&#x17E;Ć&#x152;Ĺ?Ĺ˝Ä&#x161;Ä&#x17E;Ç Ä&#x201A;Ć&#x161;Ä&#x17E;Ć&#x152;Ç&#x152;Ĺ˝Ä&#x201A;ĹŻ fout kon gaan, maar vooral, wat beter kon. Die ervaringen Ĺ&#x161;Ä&#x17E;Ä&#x17E;Ĺ&#x152; Ĺ&#x161;Ĺ?ĹŠ Ä&#x161;Ä&#x201A;Ä&#x201A;Ć&#x152;ĹśÄ&#x201A; Ä?ŽŜĆ&#x;Ŝƾ ŏƾŜŜÄ&#x17E;Ĺś Ĺ?Ä&#x17E;Ä?Ć&#x152;ĆľĹ?ĹŹÄ&#x17E;Ĺś Žž ĆľĹ?Ć&#x161;Ä&#x17E;Ĺ?ĹśÄ&#x161;Ä&#x17E;ĹŻĹ?ĹŠĹŹ Ĺ&#x161;Ä&#x17E;Ć&#x161;Ĺ&#x161;Ä&#x17E;ĹŻÄ&#x17E;Ä?ŽŜÄ?Ä&#x17E;Ć&#x2030;Ć&#x161;Ç&#x20AC;Ä&#x201A;ĹśÄ&#x17E;Ä&#x161;Ç&#x20AC;Ĺ?Ć?Ĺ?Ä&#x17E;Ĺ?ĹśÄ&#x161;Ä&#x17E;ĹľÄ&#x201A;Ć&#x152;ĹŹĆ&#x161;Ć&#x161;Ä&#x17E;Ç&#x152;Ä&#x17E;ĆŠÄ&#x17E;ĹśÍ&#x2DC;Í&#x17E;<Ĺ?ĹŠĹŹÍ&#x;Í&#x2022; Ç&#x152;Ä&#x17E;Ĺ?Ć&#x161; :Ä&#x201A;ĹśÍ&#x2022; Í&#x17E;Ĺ?Ä&#x17E;ĹľÄ&#x201A;ĹśÄ&#x161; Ä&#x161;Ĺ?Ä&#x17E; Ĺ&#x161;Ĺ?Ä&#x17E;Ć&#x152; ŏŽžĆ&#x161;Í&#x2022; Ĺ&#x161;Ä&#x17E;Ä&#x17E;Ĺ&#x152; Ä&#x17E;Ä&#x17E;Ĺś Ĺ?Ĺś Ĺ?Ä&#x17E;Ä&#x161;Ä&#x17E;Ć&#x152; Ĺ?Ä&#x17E;Ç&#x20AC;Ä&#x201A;ĹŻ Ä?Ä&#x17E;Ĺ&#x161;Ĺ˝Ä&#x17E;Ĺ&#x152; Ä&#x201A;Ä&#x201A;Ĺś Ä&#x17E;Ä&#x17E;Ĺś Ĺ?Ĺ˝Ä&#x17E;Ä&#x161;Ä&#x17E; Ć?ĹŻÄ&#x201A;Ä&#x201A;Ć&#x2030;Í&#x2022; Ä&#x17E;Ĺś Ç Ĺ?ĹŠ Ĺ?Ä&#x201A;Ä&#x201A;Ĺś Ä&#x161;Ä&#x201A;Ć&#x161; Ç&#x20AC;ŽŽĆ&#x152; Ä&#x161;Ä&#x17E;Ç&#x152;Ä&#x17E; mensen regelen.â&#x20AC;?. We worden meteen uitgenodigd hiervan te proeven. Jan neemt ons mee naar een slaapsysteem van Perzona. De naam zegt het al. Dit systeem biedt oplossingen, welke overigens zeer goed betaalbaar zijn, voor buikslapers, Ć&#x152;ĆľĹ?Ć?ĹŻÄ&#x201A;Ć&#x2030;Ä&#x17E;Ć&#x152;Ć?Í&#x2022;Ç&#x152;Ĺ?ĹŠĆ?ĹŻÄ&#x201A;Ć&#x2030;Ä&#x17E;Ć&#x152;Ć?ŽĨÄ?ŽžÄ?Ĺ?ĹśÄ&#x201A;Ć&#x;Ä&#x17E;Ć?Ä&#x161;Ä&#x201A;Ä&#x201A;Ć&#x152;Ç&#x20AC;Ä&#x201A;ĹśÍ&#x2DC;,Ä&#x17E;Ć&#x161;žŽŽĹ?Ä&#x17E;Ç&#x20AC;Ä&#x201A;Ĺś dit systeem is dat je naderhand kunt besluiten het matras toch anders in te richten. â&#x20AC;&#x153;Meten is weten en dit is een perfect systeem!â&#x20AC;?. Gewicht, lengte, alles wordt gemeten en vervolgens komen daar gegevens uit welke passend zijn voor iedere slaper. Diverse principes :Ä&#x201A;Ĺś Ç&#x20AC;Ä&#x17E;Ć&#x152;Ć&#x161;Ä&#x17E;ĹŻĆ&#x161; ĹľÄ&#x17E;Ć&#x161; Ć&#x2030;Ä&#x201A;Ć?Ć?Ĺ?Ä&#x17E; Ĺ˝Ç&#x20AC;Ä&#x17E;Ć&#x152; Ä&#x17E;Ä&#x161;Ç&#x20AC;Ĺ?Ć?Ĺ?Ä&#x17E;Í&#x2DC; ,Ä&#x17E;Ć&#x161; Ĺ?Ć? Ç&#x152;Ä&#x17E;ůĨĆ? Ç&#x152;Ĺ˝Í&#x2022; Ä&#x161;Ä&#x201A;Ć&#x161; Ä?Ĺ?ĹŠ Ć&#x2030;Ć&#x152;Ä&#x201A;ĹŹĆ&#x;Ć?Ä?Ĺ&#x161; Ä&#x17E;ĹŻĹŹÄ&#x17E; Ä&#x201A;Ĺ&#x2021;Ä&#x17E;Ç&#x20AC;Ä&#x17E;Ć&#x152;Ĺ?ĹśĹ? Ç&#x20AC;Ä&#x201A;Ĺś Ä&#x17E;Ä&#x17E;Ĺś Ä?Ä&#x17E;Ä&#x161; ŽĨ ĹľÄ&#x201A;Ć&#x161;Ć&#x152;Ä&#x201A;Ć?Í&#x2022; :Ä&#x201A;Ĺś meekomt om te zien of alles naar wens is. Naast dit bijzondere Persona systeem staan (of liggen) er bij Bedvisie ŽŽŏĆľĆ&#x2030;Ĺ?ĹśĹ?ͲĆ?Ç&#x2021;Ć?Ć&#x161;Ä&#x17E;ĹľÄ&#x17E;ĹśÍ&#x2022;hÄ?Ĺ?Ä?Ä&#x201A;Ä&#x17E;ĹśdÄ&#x17E;ĹľĆ&#x2030;ĆľĆ&#x152;Í&#x2DC;/Ä&#x17E;Ä&#x161;Ä&#x17E;Ć&#x152;ĹľÄ&#x201A;Ć&#x161;Ć&#x152;Ä&#x201A;Ć?Ĺ&#x161;Ä&#x17E;Ä&#x17E;Ĺ&#x152; zijn eigen karaktereigenschappen. En het is voor iedereen verschillend wat het beste ligt. Daarbij moet er ook rekening gehouden worden met het budget. Nederland loopt voorop in slaapcomfort, samen met Denemarken, Zweden en Noorwegen. We besteden hier veel aandacht aan een goede nachtrust, meer dan bijvoorbeeld in Frankrijk, Spanje of

Verbouwing Bedvisie is volledig verbouwd, alles is op de schop gegaan. Een en ander houdt in dat alles nu totaal gemoderniseerd is, ook de meetsystemen die voorzien zijn van de modernste technieken. Je kunt er alle matrassen uitproberen, voelen en informeren naar de eigenschappen. Een matras voor mannen moet feitelijk koeler zijn dan een matras voor vrouwen. Mannen transpireren meerâ&#x20AC;Ś hetzelfde geldt voor het dekbed. Jan vertelt ons alle ins en outs van de slaapsystemen. Er gaat echt een (slaap)wereld voor je open bij Bedvisie. EÄ&#x201A;Ä&#x201A;Ć?Ć&#x161;Ä&#x161;Ä&#x17E;Ĺ?Ć&#x152;Ĺ˝Ć&#x161;Ä&#x17E;Ä?ŽůůÄ&#x17E;Ä?Ć&#x;Ä&#x17E;Ä?Ä&#x17E;Ä&#x161;Ä&#x161;Ä&#x17E;ĹśÄ&#x17E;ŜžÄ&#x201A;Ć&#x161;Ć&#x152;Ä&#x201A;Ć?Ć?Ä&#x17E;ĹśĹ?Ć?Ä&#x17E;Ć&#x152;ŽŽŏÄ&#x17E;Ä&#x17E;Ĺś Ć?Ć&#x2030;Ä&#x17E;Ä?Ĺ?Ä&#x201A;ĹŻÄ&#x17E;Í&#x161;ĹŹĆľĆ?Ć?Ä&#x17E;ŜŏÄ&#x201A;ĹľÄ&#x17E;Ć&#x152;Í&#x203A;Í&#x2DC;,Ĺ?Ä&#x17E;Ć&#x152;Ĺ?ŜůĹ?Ĺ?Ĺ?Ä&#x17E;ĹśĆ&#x;Ä&#x17E;ĹśĆ&#x161;Ä&#x201A;ĹŻĹŻÄ&#x17E;ĹśÇ&#x20AC;Ä&#x17E;Ć&#x152;Ć?Ä?Ĺ&#x161;Ĺ?ĹŻĹŻÄ&#x17E;ĹśÄ&#x161;Ä&#x17E; soorten kussens en dekbedden. De kussens kun je gewoon uitproberen. Je krijgt echt een test-kussen. Bevalt deze, dan wordt een dergelijk kussen geheel nieuw geleverd. Ook hiervoor geldt dat â&#x20AC;&#x2DC;meten is wetenâ&#x20AC;&#x2122;.

Bedvisie Nieuwegein Liesbosch 4a 3439 LB Nieuwegein, tel. 030 266 77 65

Wij gaan verder... Voor mensen die moeilijk ter been zijn regelt Bedvisie vervoer. Zodat ook zij op een aangename wijze bij Bedvisie ŏƾŜŜÄ&#x17E;Ĺś ĹŹĹ?ĹŠĹŹÄ&#x17E;ĹśÍ&#x2DC; tÄ&#x201A;ŜŜÄ&#x17E;Ä&#x17E;Ć&#x152; ĹŠÄ&#x17E; Ĺ˝Ç&#x20AC;Ä&#x17E;Ć&#x152;Ä&#x161;Ä&#x201A;Ĺ? Ĺ?Ä&#x17E;Ä&#x17E;Ĺś Ć&#x;ĹŠÄ&#x161; Ĺ&#x161;Ä&#x17E;Ä?Ć&#x161; Ĺ?Ć? Ĺ&#x161;Ä&#x17E;Ć&#x161; žŽĹ?Ä&#x17E;ĹŻĹ?ĹŠĹŹÄ&#x17E;Ä&#x17E;ĹśÄ&#x201A;ĨĆ?Ć&#x2030;Ć&#x152;Ä&#x201A;Ä&#x201A;ĹŹĆ&#x161;Ä&#x17E;ĹľÄ&#x201A;ĹŹÄ&#x17E;ĹśŽžĹ?ĹśÄ&#x161;Ä&#x17E;Ä&#x201A;Ç&#x20AC;ŽŜÄ&#x161;ĆľĆ&#x152;Ä&#x17E;ĹśĆ&#x152;ĆľĆ?Ć&#x;Ĺ? te komen kijken. Marlène is van de kleurenâ&#x20AC;Ś Behalve dat zij ook alles van de bedden weet, is zij bijzonder goed in het combineren van kleuren. Zo kan zij in overleg met de klant kijken wat past qua kleur. Niet alleen de kleur van bijvoorbeeld een bed of box, maar ook voor de kleuren van een vloer, gordijnen, dekbedhoezen etc. Een gemiddeld persoon slaapt 8 uur op een dagâ&#x20AC;Ś. Dan mag de slaapkamer er toch ook geweldig uitzien!

Najaar Afslank Challenge - val 10 kilo af in twee maanden â&#x20AC;˘ â&#x20AC;˘ â&#x20AC;˘ â&#x20AC;˘ â&#x20AC;˘

Ben je in de vakantieperiode aangekomen? Ben je vaak moe of futloos? Wil je investeren in je gezondheid? Wil je afvallen en dit najaar in â&#x20AC;&#x2DC;twee maatjes minderâ&#x20AC;&#x2122; passen? Wil je dat mooie resultaat: een slank lichaam, volop energie en meer zelfvertrouwen, blijvend vasthouden?

Dan zijn we op zoek naar jou! Doe mee met onze Najaar Afslank Challenge, bereik je ideale JHZLFKWHQZRUGWĂ&#x20AC;WWHUHQHUJLHNHUHQDDQWUHNNHOLMNHU

Najaar Afslank Challenge â&#x20AC;&#x201C; aanbieding â&#x20AC;˘ *5$7,6SHUVRRQOLMNLQWDNHJHVSUHNWHUZDDUGHYDQ½ â&#x20AC;˘ HXURNRUWLQJRSKHW3RZHU6OLPVWDUWHUVSDNNHW-HEHWDDOWJHHQ½PDDUVOHFKWV½YRRU OPENING Vanaf 4 september ook een vestiging in Gorinchem!

â&#x20AC;˘â&#x20AC;˘â&#x20AC;˘8 dagen maaltijden, een uitgebreide handleiding, 30 dagen vitamines en mineralen, een kookboek PHWZHHNPHQX¡VHQHHQVKDNHEHNHU Op ve $DQKHWEHJLQYDQGH&KDOOHQJHPDNHQZHHHQIRWRYDQMHHQELMLHGHUHNLOR rto van de on JHZLFKWVYHUOLHVQRJPDDOV9DQGLHIRWR¡VPDNHQZHHHQFROODJH adver ze tentie GR %LMLHGHUHNLORJHZLFKWVYHUOLHVHHQ*5$7,66L]H=HURDIVODQNHQGH result ATIS atenb OLFKDDPVEHKDQGHOLQJWHUZDDUGHYDQ½FDGHDX oekje Bij het behalen van je streefgewicht een cursus gewichtsbehoud cadeau PDDQGHOLMNVHVHVVLHVSOXVFXUVXVPDWHULDDO

Wil je een afspraak maken? We hebben vast snel tijd voor je, want vanaf maandag 4 september kun MHRRNLQRQ]HQLHXZHYHVWLJLQJWH*RULQFKHP %RHUHQVWUDDW*$ WHUHFKW%HOYRRUHHQDIVSUDDN RIVWXXUHHQHPDLOQDDULQIR#ODSHDXVDWLQQO

0HHQW|$'/HHUGDP.RRSPDQVJLOGHSOHLQ_7;&XOHPERUJ%RHUHQVWUDDW | 4201 GA Gorinchem T ZZZODSHDXVDWLQQO

10


UITgelicht

Bedrijven

RoMu Auto’s in Culemborg, je rijdt er zo in weg! ZŽDƵ ƵƚŽ͛Ɛ ŝƐ ŐĞǀĞƐƟŐĚ ĂĂŶ de Houtweg in Culemborg op het industrieterrein de Pavijen. Eigenaar Ron is al ruim 30 jaar ĂĐƟĞĨŝŶĚĞďƌĂŶĐŚĞ͘,ŝĞƌĚŽŽƌŬƵŶ je gerust stellen dat Ron de nodige ĞƌǀĂƌŝŶŐŚĞĞŌĂůƐŚĞƚŽƉĂƵƚŽ͛ƐĂĂŶ komt. Hij is gepassioneerd, weet wat de verkoopwaarde van de zijn auto’s mogen zijn en vindt dat service een van de belangrijkste punten is voor zijn klanten. Vrijwel alle auto’s die bij RoMu Auto’s verkocht worden zijn de beste ĂƵƚŽ͛Ɛ ǁĞůŬĞ ĂŅŽŵƐƟŐ njŝũŶ ǀĂŶ gerenommeerde autodealers. Alle aangekochte auto’s worden nog eens

door RoMu Auto’s gecheckt en indien ŶŽĚŝŐ ǀĂŶ W< ǀŽŽƌnjŝĞŶ͘ ,Ğƚ ŵŽŽŝĞ hiervan is dat als je een auto koopt bij RoMu Auto’s, je er vaak direct mee kunt wegrijden. Dat is ook meteen een enorm pluspunt: Vandaag kopen, betekent doorgaans dezelfde dag rijden! WƌĂŬƟƐĐŚ ĂůůĞ ŵĞƌŬĞŶ ŬŽŵĞŶ ǁŽƌĚĞŶ door Ron verkocht, van goedkope tot de duurdere merken en in verschillende prijsklasse. Gemiddeld zijn er bij RoMu ƵƚŽ͛Ɛ ϯϬ ƚŽƚ ϯϱ ĂƵƚŽ͛Ɛ ŽƉ ǀŽŽƌƌĂĂĚ ŝŶ ĞĞŶƉƌŝũƐŬůĂƐƐĞƚƵƐƐĞŶĚĞΦϱϬϬ͕ͲĞŶnjŽ͛Ŷ Φϳ͘ϬϬϬ͕Ͳ͘ ,ĞƚĂĂŶďŽĚĂĂŶĂƵƚŽ͛ƐŬĂŶũĞǀŝŶĚĞŶŽƉ de website www.romu-autos.nl.

11

De kracht bij RoMu Auto’s zit in, het aankopen van de juiste auto en deze ǀŽŽƌ ĞĞŶ ŶĞƩĞ ƉƌŝũƐ ĂĂŶďŝĞĚĞŶ ĂĂŶ ĚĞ consument. Tevens de persoonlijke benadering, het meedenken en adviseren in de juist auto voor de juiste prijs.

gekeurd en wel en rijklaar. De prijzen van interessant!! Meer weten over RoMu de auto’s liggen zonder meer goed. We Auto’s? Toe aan een andere auto? ǁĞƌŬĞŶnjŽŶĚĞƌĂŇĞǀĞƌŬŽƐƚĞŶŽĨĂŶĚĞƌĞ kosten. Wat het voor de consument aantrekkelijk maakt is dat de prijs van de auto’s bijzonder laag is. “We verkopen ĂƵƚŽ͛Ɛ njŽŶĚĞƌ ŐĂƌĂŶƟĞ͕ ŵĂĂƌ ŵŽĐŚƚ Ğƌ ƚŽĐŚŝĞƚƐnjŝũŶ͕ĚĂŶǁŽƌĚƚĚĂƚĂůƟũĚŶĞƚũĞƐ Goed om te weten is dat RoMu Auto’s opgelost. We hebben een naam hoog te ŐĞĞŶ ĂƵƚŽ͛Ɛ ŝŶ ŽŶĚĞƌŚŽƵĚ ŚĞĞŌ͘ ͞ƌ houden!”. is hier geen werkplaats, geen brug of iets dergelijks. Als er echt iets moet Ondanks dat de prijs van de auto laag gebeuren, dan doen we dat via de ligt kan het voor sommige mensen toch RoMu Auto’s, Houtweg 13 specialist.”, aldus Ron. nog te veel zijn voor dit moment. Je 4104 AA Culemborg ŬƵŶƚĚĂŶĞǀĞŶƚƵĞĞůĚĞĂƵƚŽĮŶĂŶĐŝĞƌĞŶ͕ Alle auto’s welke verkocht worden bij ook is inrui mogelijk. Met de huidige tel. 0345 508 301 ZŽDƵ ƵƚŽ͛Ɛ njŝũŶ ϭϬϬй ŶĂŐĞŬĞŬĞŶ͕ ƌĞŶƚĞƐƚĂŶĚ ŝƐ ĮŶĂŶĐŝĞƌĞŶ ďŝũnjŽŶĚĞƌ www.romu-autos.nl

• Keuze uit ca. 30 occasions • Kopen en direct rijden mogelijk! • Inruil/Garantie/ Financiering mogelijk

www.romu-autos.nl RoMu auto's„Houtweg 13„4104 AA Culemborg „

„

„Telefoon: 0345-508301„Mobiel: 06-53991229„info@romu-autos.nl„ Open maandag t/m vrijdag van 9:00- 17:30 uur (Showroom vanaf 12:00 -17:30) Zaterdag de gehele dag van 9:00 uur tot 16:00 uur

De Roskamse Paardendagen: Een begrip in paardensportland

15 jaar shanty-feest in Wijk bij Duurstede Duurstede, een aantal dat wordt versterkt door de “Lekko dagen” die in hetzelfde weekend worden georganiseerd. Antieke schepen en oude zeemansliederen bezorgen de bezoekers een weekend vol muziek en vermaak en dat zal ook in 2017 weer het geval zijn.

D

Op woensdagmiddag 13 september zijn de beginnende ruitertjes welkom voor een spelletjesmiddag. In het avondprogramma staat een voltigedemonstratie op het programma. Een aantal waaghalzen mag dit onder begeleiding zelf eens proberen. Donderdag 14 september wordt op het zand een parcours neergezet en vrijdagavond 15 september Vrijdagavond 8 september begint kunnen de ruiters terecht voor een het sportevenement, dat meer dan oefenparcours. een week duurt, met Kür of een Pas de Deux op muziek. Groot of Zaterdagochtend 16 september klein, verkleed of in je gewone gaan de paardenruiters van start tenue: het is altijd leuk om mee en zijn ook de Veteranenspringers te doen! Ook viertallen mogen aan zet. Aansluitend mogen de ponyruiters een officieel parcours meedoen! rijden. Natuurlijk is er een extra prijs voor de veteraan die het niet Veteranen Zaterdag 9 en zondag 10 september alleen goed heeft gedaan op de vindt een “gewone” wedstrijd dressuurwedstrijd, maar ook voor plaats op zand. Maandag 11 een parcours zijn of haar hand niet september zijn de “groene” omdraait! ruiters van harte welkom en op dinsdag 12 september is de eerste Win een auto! veteranenwedstrijd dressuur in Zondag 17 september kan er deze regio. Al naar gelang de officieel in een parcours worden hoeveelheid deelnemers, wordt gestart door de paardenruiters. deze wedstrijd gesplitst in de Oude tijden herleven, want de rubrieken “Het leven begint bij hoofdprijs is een auto. En dat is veertig”, “vijftig en nog fris en natuurlijk niet de enige prijs; er fruitig” en “goud voor oud” voor is veel te winnen! Ook zijn er op de krasse zestigplussers in het dit evenement op diverse dagen zadel. Deze gedenkwaardige verschillende stands. Altijd avond wordt gelardeerd door een gezellig een braderie! hapje & sapje. e Roskamse Paardendagenzo onderhand een begrip in de regionale Paardensportwereldkomen razendsnel dichterbij; van 8 tot en met 17 september is er bijna iedere dag iets leuks te beleven op paardengebied bij Paarden Sport Vereniging de Roskam aan de Zoelensestraat 43, in Kapel-Avezaath.

H

et shantyfestival in Wijk bij Duurstede viert zaterdag 30 september zijn 3e lustrum. Het is inmiddels veruit het grootste festival van Midden Nederland. Vele duizenden bezoekers komen ieder jaar weer graag naar Wijk bij

Er zijn maar liefst 8 podia verspreid over de stad. De stadshaven ligt vol met historische schepen, en ’s-avonds vindt de lichtjesvaart plaats op de Rijn. Vanaf de dijk kun je dat heel mooi volgen. Inmiddels hebben ruim 200 koren in de loop der jaren gestreden om “de Gouden Zuidwester” , een prijs die een grote naam gemaakt heeft in de shantywereld. Dit jaar komen alléén de winnaars van de afgelopen 15 jaar, dus wordt het een festijn van ongekend hoog muzikaal niveau. Allen hebben die wisselbeker al een jaar in hun prijzenkast gehad ze kennen dus de waarde van de trofee.

Er is slechts één koor dat de Zuidwester maar liefst driemaal gewonnen heeft: De Boekaniers uit Harderwijk. Zij zijn de trotse bezitters van een wisselbeker die niet meer ingeleverd hoeft te worden. Het zal een ongekend felle strijd worden in de historie van het festival. Dit 3e lustrumjaar gaat het niet alleen om “de Gouden Zuidwester”’ maar ook nog om de speciale Lustrumprijs, die het winnende koor wél mag behouden. De shantykoren komen uit het hele land: Leiden, Oudewater, Gouda, Harderwijk, IJmuiden, Enkhuizen, Veere, Montfoort, De Lier, Dronten, Woerden, Ugchelen, Bussum en Zaltbommel. Zij treden 30 september allemaal in de binnenstad van Wijk bij Duurstede op, tussen 13.00 en 18.00 uur. Meer informatie: www.wijksshantykoor.nl

Boeken-Brocante- Kunst-en Streekmarkt in Tiel

O

p zaterdag 30 september is er van 10.00 tot 17.000 uur in het centrum van Tiel een exclusieve Boeken-Brocante-Kunst-Streek Markt in de Waterstraat en Hoogeindsestraat.

vintage producten, gevarieerde kunstwerken, tweedehands boeken, biologische streekproducten en uitzonderlijke verzamelobjecten uit grootmoeders tijd, enz. Voor jong en oud een leuke uittip om deze markt te bezoeken.

Tientallen standhouders presenteren op deze markt een breed assortiment aan brocante en De toegang is gratis.

Foodtruck Festival tijdens Fruiscorso in Tiel

T

ijdens het Fruitcorso op zaterdag 16 en zondag 17 september is ook gelijk het Foodtruck Festival in Tiel. In het Kalverbos in Tiel staan tijdens dit weekend ruim 30 Foodtrucks te koken. en mooi aantal trucks, vol lekkere hapjes die de bezoekers van dit festival culinair gaan verwennen. Afgelopen jaar viel al op dat er ook erg veel jongeren naar dit festival komen. Dat is niet zo verwonderlijk want er is eten voor jong en oud, maar vooral, gezelligheid voor jong en oud!

Er wordt dit jaar extra gelet op de diversiteit van het eten. Japans, Indisch, Mexicaans, Indonesisch of gewoon Lekker Hollands. Behalve een grote verscheidenheid aan eten is dit ook voor het drinken goed geregeld. En uiteraard… Ook de kids moeten kunnen smullen. Ook op 18 september zullen tussen 10.00 en 17.00 nog een aantal Foodtrucks staan. Deze zullen zorgen voor lekkere koffie of thee, een stukje (appel)taart of een lekker broodje.


12

September 2017

R E M SUM

! E L A S

AGSTE PRIJS ALLE MERKEN LA ND! VAN NEDERLA

LOUNGE-DINING Set Portland

NU

€695

300 AFGEPRIJSDE SETS IN ONZE SHOWROOM!

ABSOLUTE TOPPER Hartman Masterchef 7-delig

TIKKELTJE BOURGONDISCH Osborne tuinset

LOUNGEN IN ELKE TUIN Hilton hoekbank ook in antraciet leverbaar

NU

€1295

NU

€995

NU

€795

LEKKER BUITEN LEVEN Sardinië tuinset

NU

€595

verstelbare stoelen

NU

TETE A TETE bankje aluminium

€99

VOORDELIG LOUNGEPLEZIER Luxe Hollywood

NU

€995

PURE LUXE Colorado set XL 7-delig

ROBUUSTE ALLURE King tuinset 6 royale fauteauils

EXCLUSIEVE UITSTRALING Newton aluminium loungebank Ook in antraciet leverbaar!

Dalwagenseweg 17

Nieuwgraaf 7

Kanaalnoord 190

Opheusden

Duiven

Apeldoorn

0488 44 12 20

A15 afrit 36

A12 afrit 27

A50 afrit 25

WWW.VDGARDE.NL

NU

€799

NU

€1295

NU

€1295

Regionaal uitgelicht 201709 s  

De leukste en meest complete evenementenkrant van Midden Nederland, Regionaal Uitgelicht, omdat er altijd iets leuks in de buurt te doen is!

Regionaal uitgelicht 201709 s  

De leukste en meest complete evenementenkrant van Midden Nederland, Regionaal Uitgelicht, omdat er altijd iets leuks in de buurt te doen is!

Advertisement