Page 1

GASS 2019

DESIGNED CONVENIENCE


HVERDAGER MED PEISKOS? - PÅ DEN ENKLE MÅTEN! ! Stadig flere oppdager hvor enkelt det er å fyre med gass. Her får du se mange alternative innredninger med nye og eksklusive gassovner fra RAIS. Både frittstående og innsatser. La deg inspirere... Ta det med ro og slapp av. Bare nyt ilden. Gassovner kan kobles til gassflasker, naturgass eller gassledninger. Det er ikke engang behov for skorstein, bare et avtrekksrør.

14 18 2


08

INNHOLD

Gassovner, innebygde 04 Front 06 Hjørne 08 Tresidig 10 Tunnel 11 Romdeler 12 Gassovner, frittstående 14 Viva L Gass 18 Nexo Gass 22 Q-Tee 2C Gass 26 Q-Tee 2 Gass 27 Tilbehør

28

Spesifikasjoner 30

3


INNEBYGDE GASSOVNER

RAIS VISIO 90 3S

GASSOVNER TIL INNBYGGING - ENKELT, GENIALT OG PLASSBESPARENDE Når du integrerer gassovnen ved å bygge den inn, kan du skape en enkel og strømlinjeformet løsning som passer til boligen din. RAIS tilbyr et bredt utvalg av innsatser. Du kan velge mellom en lang rekke modeller med glass på en, to eller tre sider, og i forskjellige formater og størrelser. Forhandleren eller arkitekten kan hjelpe deg med å finne den rette stilen og modellen.

4


FRONTMODELLER

RAIS VISIO 70 F 70/43 F

RAIS VISIO 90 F 90/55 F

RAIS VISIO 160 F 160/45 F

HJØRNEMODELLER - VENSTRE

RAIS VISIO 70 LC 70/43/39 LC

RAIS VISIO 90 LC 90/55/39 LC

RAIS VISIO 160 LC 160/45/32 LC

HJØRNEMODELLER - HØYRE

RAIS VISIO 70 RC RAIS VISIO 90 RC 70/43/39 RC

90/55/39 RC

RAIS VISIO160 RC 160/45/32 RC

TRESIDIGE MODELLER

RAIS VISIO 70 3S RAIS VISIO 90 3S 70/43/39 3S

90/55/39 3S

RAIS VISIO 160 3S 160/45/32 3S

ROMDELERMODELLER

RAIS VISIO 70 RD 43/49/65 RD

RAIS VISIO 90 RD 40/55/90 RD

TUNNELMODELLER

RAIS VISIO 70 T 43/49/65 T

RAIS VISIO 90 T 40/55/90 T

5


FRONT Innbyggingsovner som kun har glass i front er tilgjengelig i flere størrelser. Velg den som passer best til ditt hjem.

43

70 RAIS VISIO 70 F

6

55

45

90 RAIS VISIO 90 F

160 RAIS VISIO 160 F


RAIS VISIO 160 F Denne innbyggingsovnen har et svært bredt format: 160 centimeter. Panorama! Så flott og lekker kan ilden vises i rommet. Strømlinjeformet og enkelt. Lekkert og elegant.

7


HJØRNE Når du velger en hjørneinnsats kan ilden nytes fra flere vinkler i rommet. Hjørnemodellene er tilgjengelig som høyre- eller venstrevendte.

43

70

39

RAIS VISIO 70 RC/LC

8

55

90

45

39

160

RAIS VISIO 90 RC/LC

RAIS VISIO 160 RC/LC

32


RAIS VISIO 90 RC/LC Denne hjørneovnen har stort volum, og gir plass til et flott flammebilde. Er tilgjengelig som høyre- eller venstrevendt.

9


TRESIDIG

RAIS VISIO 90 3S Denne tresidige modellen gir ilden god plass

Innsatser med glass på tre sider fremhever ilden på en effektiv måte i

og har et imponerende flammebilde.

rommet, og gjør at du kan innrede boligen akkurat som du måtte ønske. Finnes i tre størrelser.

43

70

39

RAIS VISIO 70 3S

10

55

90 RAIS VISIO 90 3S

39

45

160 RAIS VISIO 160 3S

32

Skann QR-koden og opplev RAIS VISIO i funksjon.


TUNNEL RAIS VISIO 90 T Denne tunnelinnsatsen viser et flott flammebilde,

Med en tunnelinnsats får du oppleve flammen fra rommene på begge sider av ovnen. I tillegg kan du se gjennom flammen og inn i det andre rommet. Finnes i to størrelser.

og sprer peiskosen til to rom samtidig.

49

65 RAIS VISIO 70 T

55

90 RAIS VISIO 90 T

11


RAIS VISIO 90 RD Med RAIS Visio fĂĽr virkelig flammen en flott effekt. Flammebildet kan oppleves fra en stor del av boligen.

ROMDELER Bruk RAIS Vision som et arkitektonisk element, og en elegant romdeler i hjemmet ditt - nyt ilden fra mange vinkler. Finnes i to størrelser.

49

43

65

RAIS VISIO 70 RD

12

55

40

90

RAIS VISIO 90 RD


13


EASY TO USE

TENN ILDEN MED MOBILEN ELLER NETTBRETTET DITT. Det er svært enkelt. Last ned vår Myfire-app for iOS eller Android, og bruk en mobil enhet til å styre ilden i gassovnen fra RAIS. Du kan tenne eller slukke ilden - eller regulere ilden etter behov. Men du trenger vår WiFi-boks og en internettforbindelse. Alle gassinnsatser og gassovner fra RAIS kan fjernstyres

14


EN VAKKER FLAMME OG HYGGELIG PEISKOS - VED Å TRYKKE PÅ EN KNAPP Tenn opp med et klikk når du måtte ønske - og sette deg til rette slik at du kan nyte ilden og det fascinerende flammebildet. Gassovnene fra RAIS er laget med keramisk kull som gløder, og glasstein som fremhever ilden ved at den reflekteres. Forhandleren tenner gjerne opp for å vise deg. Når du nyter ilden i gassovnen kan du i tillegg glede deg over å vite at forbrenningen av gass er en ren forbrenning, og dermed i høyeste grad miljø- og nabovennlig.

15


GASPEJSE FRITTSTÅENDE GASSOVNER

EN FRITTSTÅENDE GASSOVN SIGNALISERER AT DET ER STIL I ROMMET Når en gassovnen har fått sin plass på gulvet, så vil den være et designelement i hjemmet. Form. Farge. Stil. Man vil oppleve ovnen fra skiftende vinkler - med og uten ild. Morgen, dag, kveld, natt. Gassovnen spiller på lag med selve rommet, og resten av interiøret. En frittstående gassovn er mye mer enn bare en detalj i boligen. Forhandleren eller arkitekten, kan hjelpe deg med å finne den rette løsningen og modellen.

16


VALGET ER DITT! Velg mellom våre mange varianter.

DESIGN DIN EGEN GASSOVN

Modell, størrelse, form og farge.

Bruk vår Customizer til å utforme din egen gassovn.

Ta utgangspunkt i mulighetene i hjemmet ditt. Tenk gjennom forskjellige designløsninger.

Oppdag de mange mulighetene, og skap ditt helt personlige uttrykk.

Realiser drømmen din.

17


RAIS VIVA L GASS Denne lekre og helt runde gassovnen finnes i tre høyder: 100, 120 eller 160 cm. Legg merke til hvordan de store buede glassflatene lar ilden komme til sin rett. En stilren varmekilde. RAIS Viva er en supermoderne gassovn med en fremtoning som refererer til klassiske vedovner. Se de mange alternativene du har til å velge farge, antall vinduer og en lang rekke med detaljer i vår Customizer på www.rais.dk Denne modellen er også tilgjengelig som vedovn.

VIVA L GASS 100 18

120

160

RAIS VIVA L 100 GASS Den minste Viva L Gas - rund, enkel og harmonisk.


RAIS VIVA L 120 GASS Her er RAIS Viva L i den mellomste høyden på 120 cm i nyansen platin med ståldør.

På Hotel Jutlandia har de gjort det lille ekstra med innredningen, slik at gjestene føler seg hjemme. Medarbeiderne setter pris på at det er så enkelt å ha levende ild i en gassovn. www.hotel-jutlandia.dk

19


RAIS VIVA L 120 GASS 20


Hos restauranten 2takt kan gjestene hygge seg med god mat og levende ild. De ansatte tenner, slukker og regulerer gassovnen med en mobil enhet - superenkelt i en travel hverdag! www.2takt.dk

RAIS VIVA L 160 GASS Den høyeste RAIS Viva L pü 160 centimeter, tar seg flott ut i et rom som matcher dimensjonene. 21


RAIS NEXO GASS Her snakker vi om kubisme med stor K... Helt firkantet. Det ultimate innen enkelt design til hjem som er preget av rene linjer. De markante og store vinduene viser svært mye av ilden. Ovnen kan fås i fem høyder, fra 100 til 185 cm. Se også de mange alternativene du har til å velge farge, antall vinduer og en lang rekke andre detaljer i vår Customizer på www.rais.dk. Denne modellen er også tilgjengelig som vedovn.

NEXO GASS 100 22

120

140

160

185


RAIS NEXO 100 GASS Denne kubistiske og frittstüende gassovnen tilfører et velvalgt designelement til moderne hjem.

23


RAIS NEXO 140 GASS

RAIS NEXO 160 GASS

RAIS NEXO 185 GASS

24


RAIS NEXO 120 GASS En lys gassovn mot en farget vegg skaper et moderne uttrykk. Sjekk de mange fargealternativene og detaljene i vĂĽr customizer pĂĽ www.rais.com

25


RAIS Q-TEE 2C GASS Denne gassovnen har en lekker avrundet form og en stor og buet glassdør. Velg sokkel eller bein, og mellom en rekke farger og designdetaljer. Skap det uttrykket du foretrekker. Denne modellen er ogsü tilgjengelig som vedovn.

26


RAIS Q-TEE 2 GASS RAIS Q-TEE 2 Gass utstråler et eksklusivt kubistisk design - en dempet eleganse. Gassovnen kan leveres med sokkel eller bein, og i forskjellig høyde. Denne modellen er også tilgjengelig som vedovn.

27


1 2

3

4

5

DESIGNET FOR Å UTGJØRE EN FORSKJELL Velg f.eks. mellom ramme i svart eller rustfritt stål. Svart eller hvit konveksjonsrist Eller legg til en reflekterende glassvegg inne i ovnen for å skape et enda mer virkningsfullt flammebilde. Eller har du sett hvor flott det blir når avtrekkshette har samme tone som selve gassovnen? Sortimentet av tilbehør fra RAIS har den samme høye standarden som gassovnene.

28

1 - Ramme i svart eller rustfritt stål 2 - Refleksfritt glass 3 - Svart speilglass til bakveggen 4 - WiFi-boks + programvare 5 - Fjernkontroll er inkludert 6 - Svart eller hvit konveksjonsrist 7 - Hvit inspeksjons dør


6

7

29


SPESIFIKASJONER

RAIS VISIO 70 F

RAIS VISIO 90 F

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA: MÅL (B-D-H)

Recommended free convection openings min. 200 cm²

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Nominell effekt Vekt i kg:

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Min. 1000

Min. 50 Min

Inspection hatch

93 .6

Min. 405

754

Min. 50

. Min

484 **

898

145

144,5

Min. 1000

Ø131

A-A

144,5

B

54

393,5

538

A

54

145

754

804

405

903

C

C

54

69

484 **

145

346,5 3

A

494 **

54 484 **

898

538

538

69

3

393,5

MÅL (B-D-H)

1000 mm 150 mm 1000 mm

Min

Inspection hatch

Min. 405

100 kg

1000 mm 150 mm 1000 mm

494 **

Ø149 144,5

Inspection hatch

782,5 727,5 **

Min

48 9

538

,5 69 .7

144,5 A

Ø149 Ø101

B RAIS Visio Gas 70-43-39 LC-654201 54 A-A

344 54

468

54

03

C

A 826

13

54 484 **

48

76

9 ,5

9

538 782,5

RAIS Visio Gas 70-43-39 LC-6541

737,5 ** 727,5 **

144,5

405

393,5 769,5

RAIS VISIO 70/43/39 LC

405

634

405

684 489

425 145

654

704

A

16

B

145

54

Mi n.

494 **

144,5

A

A-A

C

54 484 **

737,5 **

54

425

Ø131 144,5

1598

RAIS Visio Gas 70

405

Min. 50

634

Inspection hatch

30

,5 69 .7

Min. 50

C 826

Ø199

RAIS VISIO 160/45 F 1619

Min

B

Min. 50

RAIS Visio Gas 160-45 F-654201

1603

48 9

54

A-A

A

801,5

Mi n.

Ø101

145

Min. 50

405

684

3 60 .1

Inspection hatch

1690

Min. 50

RAIS Visi

B

144,5

Min

convection openings min. 200 cm²

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til tak Til gulv Min. 50 Møbleringsavstand RAIS Visio Gas 160-45 F-654201 A

Min. 50

1598

1,9 - 8,8 kW 1,8 - 8 kW Recommended free 80,1 %

54

468

323,5

3 60 .1

Min. 50

425

A 1619

Vekt i kg:

145

654

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til tak Til gulv Møbleringsavstand

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Nominell effekt

Min. 1000

170 54 kg

Min. 1000

Min. 1000

A-A

Recommended free convection openings min. 200 cm²

Ytre mål, ovninnsats 826-538-684 mm Innbyggingsmål 769,5-489-405 mm 769,5-489-405 mm Ytre mål, ramme Rørutgang (diameter) Ø100 / Ø150 mm Utvendig diameter Ø8 mm på gasstilkobling

NØKKELTALL

Min. 50

Ø131 144,5

Min. 425

3 - 17,2 kW 2,7 - 16,5 kW Ø199 82,9 %

Min. 1000

Recommended free

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E convection openings min. 200 cm² - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Nominell effekt

RAIS Visio Gas 70-43F-6541

Min. 405

Recommended free convection openings min. 200 cm²

Min. 425

NØKKELTALL

Vekt i kg:

903

TEKNISKE DATA:

780

MÅL (B-D-H)

A

RAIS Visio Gas 90-55 F-6541

RAIS VISIO 70 LC

346,5

693

Ytre mål, ovninnsats 1690-468-704 mm Innbyggingsmål 1603-425 mm 1603-425 mm Ytre mål, ramme Rørutgang (diameter) Ø130 / Ø200 mm Utvendig diameter Ø10 mm på gasstilkobling

3

RAIS VISIO 90/55 F898

405

54

393,5

538

144,5

RAIS Visio Gas 70-43F-6541

144,5

RAIS VISIO 70/43 F

TEKNISKE DATA:

90

494 ** 538

688

RAIS VISIO 160 F

54

B C

405

634

B

Ø199

A-A

144,5 A

Min. 50

RAIS Visio Gas 90-55 F-654201

494 **

898

B

393,5

Min. 50

3

90 54

Inspection hatch 494 ** 538

54

693 693 780

RAIS Visio Gas

C

145

405

Min. 50

A

RAIS Visio Gas 70-43 F-654201

484 ** Ø149 494 ** Ø101 538

688 A

681

03 .9

C C

54

144,5

Min

525

Min. 50

804

B

B

93 .6

693

Min. 50

B

Inspection hatch

B A-A

634

684

Ø101

C

Inspection hatch A

1000 mm 150 mm A-A 54 1000 mm

A

54

Min

Til tak Min. 50 Ø131 Til gulv 144,5 Møbleringsavstand

A

681

494 ** Ø199

RAIS Visio Gas 70-43 F-654201

Ø149 144,5

145 kg

525

1000 mm 150 mm 1000 mm

538 684

convection openings min. 200 cm²

Min. 50

110 kg

2,5 - 11 kW 2,4 - 10,8 kW Recommended free 80,1 %

Min. 50

min. 200 cm² AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til tak Til gulv Møbleringsavstand

Min. 50

Recommended free convection openings

Vekt i kg:

Min. 525

NØKKELTALL

Min. 1000

1,9 - 8,8 kW 1,8 - 8 kW 80,1 %

525

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Nominell effekt

Min. 405

NØKKELTALL

Recommended free convection openings min. 200 cm²

Ytre mål, ovninnsats 990-538-804 mm Innbyggingsmål 903-525 mm 903-525 mm Ytre mål, ramme Rørutgang (diameter) Ø100 / Ø150 mm Utvendig diameter Ø8 mm på gasstilkobling

Min. 1000

Ytre mål, ovninnsats 780-538-684 mm Innbyggingsmål 693-405 mm 693-405 mm Ytre mål, ramme Rørutgang (diameter) Ø100 / Ø150 mm Utvendig diameter Ø8 mm på gasstilkobling

Min. 525

MÅL (B-D-H)

344

C


SPESIFIKASJONER

RAIS VISIO 90 LC

RAIS VISIO 160 LC

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA: MÅL (B-D-H)

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Nominell effekt Recommended free

468

145

1647,5 **

Min. 50

1637,5 **

Inspection hatch

424 **

Ø131

1678,5

144,5

54

A-A

B

54 A-A

C

B

B C

425

654

425

704

525

754

525

393,5

C

145

145

13 C A

9 97

484 **

48

,5

1736

9

414 **

41

468

RAIS VISIO 160/45/32 LC

538

1647,5 **

799

RAIS Visio Gas 90-55-39 LC-6541

144,5

MÅL (B-D-H)

9 ,5

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Nominell effekt

Min. 50

Min. 405

144,5

Ø149 Inspection hatch Ø101

54 A-A

A

A

405

634

405

684

Min. 50

1036

145

992,5

947,5 **

538

54 C

RAIS VISIO 70/43/39 RC

782,5 737,5 ** 727,5 **

484 ** 538

RAIS Visio Gas 90-55-39 RC-654201

54

B

54

525

393,5

979,5

525

13

C

145 76

9,

A

5

48

54

9

1036

RAIS VISIO 90/55/39 RC

RAIS Visio Gas 70-43-39 RC-6541

484 ** 538

97

9 ,5

48

9

31

344 992,5

,5

A-A

145 54

826

494 **

Ø131

405

405 489

634

405

684 393,5

A

54 484 **

B

C 769,5

RAIS Visio

Inspection hatch

A

54

13

Inspection hatch

Ø199 144,5

449

RAIS Visio Gas 70-43-39 RC-654201 B

B

89 .4 Min

937,5 **

A-A

144,5

A

89 .4 Min

489

144,5

782,5 494 ** 737,5 ** Ø149 727,5 ** 344Ø101

97 9, 5

754

9 48 n. Mi

Mi n.

54

Inspection hatch

B

97 9, 5

538

804

76 9, 5

54

144,5

Mi n.

A-A

Min. 50

484 **

826

9

C

C

Min. 50

41

RAIS Visio Gas 160-45-32 LC-654

1000 mm 150 mm 1000 mm

B

A

,5

145

9 48 n. Mi

78

Min. 50

Min. 525

76 9, 5

144,5

Mi n.

Til tak Til gulv B Møbleringsavstand RAIS Visio Gas 70-43-39 RC-654201 C

494 ** Mi n.

16

135 kg

Min. 50

1000 mm 150 mm 1000 mm

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE

494 ** Ø199 Ø131

754

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE

Min. 1000

A

RAIS Visio Gas 90-55-39 LC-6541 Vekt i kg:

2,5 - 11 kW Recommended free 2,4 - 10,8 kW convection openings 80,1 % min. 200 cm²

804

Min. 405

NØKKELTALL

100 kg

Til tak Til gulv Møbleringsavstand

Recommended free convection openings min. 200 cm²

9

Min. 50

Min. 1000

Vekt i kg:

1,9 - 8,8 kW free 1,8 - 8 Recommended kW convection openings 80,1 % min. 200 cm²

13

Ytre mål, ovninnsats 1036-538-804 mm Innbyggingsmål 979,5-489-525 mm 979,5-489-525 mm Ytre mål, ramme Rørutgang (diameter) Ø100 / Ø150 mm Utvendig diameter Ø8 mm på gasstilkobling

Min. 1000

Min. 1000

97

NØKKELTALL

1678,5

525

Recommended free convection openings min. 200 cm²

Min. 525

393,5

489

54

TEKNISKE DATA:

48

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Nominell effekt

RAIS VISIO 90 RC

419

449

144,5

RAIS VISIO 70 RC

323,5

937,5 **

Ytre mål, ovninnsats 826-538-684 mm Innbyggingsmål 769,5-489-405 mm 979,5 13 769,5-489-405 mm Ytre mål, ramme Rørutgang (diameter) Ø100 / Ø150 mm Utvendig diameter Ø8 mm på gasstilkobling

9

RAIS Visio Gas 160-45-32 LC-6541

1637,5 **

947,5 **

MÅL (B-D-H)

,5

1692,5

992,5

TEKNISKE DATA:

78

54

Min. 50

RAIS VISIO 90/55/39 LC 1036

16

A

54

525

525

54

Ø131

54

B

489

144,5

A

144,5

A

Ø199

13

425

Ø199

937,5 **

RAIS Visio Gas 160-45-32 LC-654201

323,5

RAIS Visio Gas 90-55-39 LC-654201

494 **

947,5 **

979,5

Min. 50

144,5

,5 79 .9 Min

449

5 8, 67 .1

Mi n. 41 9

992,5

804

Min

799

419

.4 89

Min. 50

Min. 1000

54

538 Min

Inspection hatch

RAIS Visio Gas 16

414 **

484 **

1036

C

Inspection hatch

C

1736

54

A

5 8, 67 .1

Mi n. 41 9

B

1692,5 C

B Min

A

525

754

1000 mm 150 mm 1000 mm

C

Min. 50

B

525

B

Til tak Til gulv RAIS Visio Gas Møbleringsavstand 90-55-39 LC-654201

54 A-A

Min. 425

54

A-A

144,5

145

1000 mm Ø199 150 mm Ø131 1000 mm

.4 89

424 **

Ø199

165 kgØ131

AVSTAND TILABRENNBART MATERIALE

,5 79 .9 Min

425

Inspection hatch Min. 1000

Til tak Til gulv Møbleringsavstand 144,5 A

Min

convection openings min. 200 cm²

425

Vekt i kg:

Recommended free convection openings min. 200 cm² 494 **

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE

3 - 17,2 kW 2,7 - 16,5 kW 82,9 %

Min. 50

Min. 50

140 kg

704

NØKKELTALL

Min. 525

Vekt i kg:

2,5 - 11 kW 2,4 - 10,8 kW 80,1 %

Min. 50

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Nominell effekt

Min. 1000

Min. 1000 Min. 525

NØKKELTALL

Recommended free convection openings min. 200 cm²

Ytre mål, ovninnsats 1736-468-704 mm Innbyggingsmål 1678,5-419-425 mm Ytre mål, ramme 1678,5-419-425 mm Rørutgang (diameter) Ø130 / Ø200 mm Utvendig diameter på gasstilkobling Ø10 mm

Min. 425

Recommended free convection openings min. 200 cm²

Ytre mål, ovninnsats 1036-538-804 mm Innbyggingsmål 979,5-489-525 mm 979,5-489-525 mm Ytre mål, ramme Rørutgang (diameter) Ø100 / Ø150 mm Utvendig diameter Ø8 mm på gasstilkobling

654

MÅL (B-D-H)

C


SPESIFIKASJONER

RAIS VISIO 160 RC

RAIS VISIO 70 3S

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA: MÅL (B-D-H)

Recommended free convection openings min. 200 cm²

Min. 425

NØKKELTALL

Ø131

A-A

Recommended free convection openings min. 200 cm²

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til tak Til gulv C RAIS Visio GasMøbleringsavstand 160-45-32 RC-654201

654

425

n. Mi

B Inspection hatch

Min. 405

145

Inspection hatch B

Inspection hatch

419

.4 89

405 C

RAIS Visio Gas 70-43-39 3S-654201

424 **

494 **

Ø199 A-A

877

B

54

A

Ø149 484Ø** 101

787 **

767

767 ** A

54

144,5 405

145

54 414 **

16

468

78

C

C

425

145

145

C

393,5

489

54

B

684

654

425

425

C

1736

B 54

A-A

B

A

54

538

144,5

405

144,5

A

405

Ø131

634

1678,5

C

145

323,5

Min

7 87 n. Mi

634

684

RAIS Visio Gas 160-45-32 RC-654201

704

B 54

A-A

405

144,5

Ø101 144,5

A

Min. 50

9 41

n. Mi

Ø149

767 **

1647,5 **

799

7 87

RAIS Visio Gas 70-43-

787 **

468

1637,5 **

n. Mi

.4 89

494 **

414 **

Min. 50

1692,5

Min

Inspection hatch

Min. 405

C

1000 mm 150 mm 1000 mm

54 1736

.1 67 8, 5

100 kg

Min. 50 9 41

A

Min

VektB i kg:

54

145

425

704

Min. 425

165 kg 144,5 A Min .1 AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE 67 8, 5 Til tak 1000 mm Til gulv 150 mm Møbleringsavstand 1000 mm

1,9 - 8,8 kW 1,8 - 8 kW 80,1 %

Min. 50

Ø199

Min. 1000

Vekt i kg:

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Nominell effekt

424 **

Min. 50

3 - 17,2 kW Recommended 2,7 - 16,5 kW free convection openings min. 200 cm² 82,9 %

Min. 50

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Nominell effekt

Min. 1000

NØKKELTALL

Recommended free convection openings min. 200 cm²

Ytre mål, ovninnsats 826-538-684 mm Innbyggingsmål 769,5-489-405 mm 769,5-489-405 mm Ytre mål, ramme Rørutgang (diameter) Ø100 / Ø150 mm Utvendig diameter Ø8 mm på gasstilkobling

Min. 1000

Ytre mål, ovninnsats 1736-468-704 mm Innbyggingsmål 1678,5-419-425 mm 1678,5-419-425 mm Ytre mål, ramme Rørutgang (diameter) Ø130 / Ø200 mm Utvendig diameter Ø10 mm på gasstilkobling

Min. 1000

MÅL (B-D-H)

A 877

,5

438,5

54

484 **

877

87 48

7

9

538

1692,5 1647,5 **

41

1637,5 ** RAIS VISIO 160/45/32 RC

9

767

RAIS VISIO 70/43/39 3S

RAIS Visio Gas 70-43-39 3S-6541

54

RAIS VISIO 160 3S

419

RAIS VISIO 90 3S

438,5

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

54

754

1000 mm 150 mm 1000 mm

Inspection hatch

B

525

Til tak Til gulv Møbleringsavstand 525

804

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE

Min

.4 89

C

87 10 n. Mi

Vekt i kg:

Min. 1000 Min. 425

A-A

Til tak Til gulv A 3S-654201 RAIS Visio GasMøbleringsavstand 90-55-39 1787

B

B

160 kg

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE

Min. 1000

Min. 1000

B

RAIS Visio Gas 160-45-32 RC-6541

54

425425 Min.

A-A

704

135 kg

144,5

Min. 1000

977 **

4

19

131 3 - 17,2 ØkW 144,5 2,7 - 16,5 kW 82,9 %

1000 mm 150 mm 1000 mm

Min

C

145

Ø131

A

1677 ** Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E Propan - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): A Nominell effekt

,5

Min. 525

78

7

9

RAIS Visio Gas 70-43-39 3S-6541

424 ** Ø199

Recommended free convection openings min. 200 cm²

654

997 **

Vekt i kg:

16

1697 ** NØKKELTALL

Min. 50

1,9 - 8,8 kW

Recommended free 1,8 - 8 kW convection openings 494 ** Ø199 min. 200 cm² 80,1 %

Recommended free convection openings min. 200 cm²

1736-468-704 mm Ytre mål, ovninnsats 1678,5-419-425 mm Innbyggingsmål 1678,5-419-425 mm Ytre mål, ramme Ø130 / Ø200 mm Rørutgang (diameter) Ø10 mm Utvendig diameter på gasstilkobling

Min. 525

425

54

NØKKELTALL

48

MÅL (B-D-H)

Recommended free convection openings min. 200 cm²

Ytre mål, ovninnsats 1036-538-804 mm Innbyggingsmål 979,5-489-525 mm Ytre mål, ramme 979,5-489-525 mm Rørutgang (diameter) Ø100 / Ø150 mm Utvendig diameter på gasstilkobling Ø8 mm

425

MÅL (B-D-H)

87

877

Inspection hatch

Min. 50

1678,5

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Nominell effekt

393,5

489

405

144,5

RAIS Visio Gas 160-45-32 RC-6541

799

7 78 .1

C

Min .4 19

RAIS Visio Gas 160-

54 414 **

Inspection hatch

977

Min

.4 89

n. Mi

Inspection hatch

87 10

144,5

A-A

424 ** Ø199

1697 **

1787

B RAIS Visio Gas 90-55-39 3S-654201

144,5

Ø131

1677 ** 144,5

54 54

393,5

489

RAIS Visio Gas 160-45-32 3S-654201

893,5

Ø199 Ø131

977 **

7 78 .1

494 **

997 **

A

323,5

419

538

Min Min .4 19

C

A-A

B

C

425

654

425

525

525

B

704

1087

754

525

804

B 543,5

54

54

A

425

484 **

Min. 50

54 1087

468

144,5

Min. 50

A

145

C

1677

538

48

17

RAIS VISIO 160/45/32 3S

9

414 **

41

9

468

1677

977

87

54

1787

87

144,5

484 **

10

19

32

A

54

,5

RAIS VISIO 90/55/39 1087 3S

145

C

A

145

C

RAIS Visio Gas 160-45-32 3S-6541


SPESIFIKASJONER

RAIS VISIO 90 RD

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA: MÅL (B-D-H)

Recommended free convection openings min. 200 cm²

NØKKELTALL Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Nominell effekt Vekt i kg:

125 kg Recommended free convection openings min. 542200 ** cm²

Min

29 .6

314,5

53,5

Min. 548,5

299,5 A-A

C

135

135 542 **

314,5

53,5

Ø131

A

,5

299,5 A-A

C

599

314,5

53

RAIS Visio Gas 40-55-90 RD-654201

Ø199

299,5

C

A-A

B

492 **

1037 **

314,5

A

512 **

Inspection hatch

116

C 73

9

2,

5

135

135

C 62

A

RAIS VISIO 43/49/65 RD 848,5

548,5

548,5

972,5

52

B

838

489,5

727

778,8

4 8 9 ,5

B 115,5

299,5

629

314,5

99 .5

1047 210 **

Ø101

797 **

Min

1037

B RAIS Visio Gas 43-49-65 RD-654201

Ø149

807 **

599

97 2, 5

1088,5

522 **

733

Mi n.

9 62

299,5

181

. Min

Min. 50

B

548,5

Min. 50

489,5

727

299,5

A

Inspection hatch .7 32 ,5

Inspection hatch

B

C

629 Min

99 .5

RAIS Visio Ga

A

807

Min

B

C

848,5

97 2, 5

Ø131

1037 **

C

Mi n.

1000 mm512 ** 150 mm492 ** 1000 mmØ199

A

Min. 489,5

A-A

150 kg Recommended free convection openings min. 200 cm²

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til tak Til gulv Møbleringsavstand RAIS Visio Gas 43-49-65 RD-654201 1047 **

Inspection hatch .7 32 ,5

B

Min. 1000

314,5

A

778,8

Min

1000 522 mm ** 150 mm Ø149 1000 mm Ø101

Min. 548,5

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til tak Til gulv Møbleringsavstand 807 ** 797 **

2,5 - 11 kW 2,4 - 10,8 kW 80,1 %

838

Min. 489,5

2,5 - 11 kW 2,4 -10,8 kW 80,1 %

Min. 50

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Nominell effekt

Min. 1000

NØKKELTALL

Vekt i kg:

Recommended free convection openings min. 200 cm²

Ytre mål, ovninnsats 599-1088,5-838 mm Innbyggingsmål 599-972,5-548,5 mm 599-972,5-548,5 mm Ytre mål, ramme Rørutgang (diameter) Ø130 / Ø200 mm Utvendig diameter Ø8 mm på gasstilkobling

Min. 1000

Ytre mål, ovninnsats 629-848,5-779 mm Innbyggingsmål 629-732,5-489,5 mm 629-732,5-489,5 mm Ytre mål, ramme Rørutgang (diameter) Ø130 / Ø200 mm Utvendig diameter Ø8 mm på gasstilkobling

Min. 1000

MÅL (B-D-H)

Min. 50

RAIS VISIO 70 RD

RAIS VISIO 40/55/90 RD

807

97 59

A

629

2,

5

9

599

1088,5

181

1037 210

Min. 50

Min

29 .6

Inspection hatch

299,5

751

548,5

492 **

A

512 **

Ø101

29 .6

Inspection hatch

300

A-A C

RAIS Visio Gas 43-49-65 T-654201

53

,5

902,5

98

810

542 **

751

Min. 50

B

135 522 **

90

66

2,

2,

5

492 **

A

5

512 **

RAIS VISIO 40/55/90 T

600

1050

181

991

14,5

RAIS VISIO 43/49/65 T

54

135

C

A

B

RAIS Visio Gas 40-55-90 T-654201

490

727

490

300

B

779

300

549

Min

Ø199 Ø131

838

.6 62 ,5

Inspection hatch

A

B

53,5

B

300

Min

M

0 60 in.

210 314,5

A-A

RAIS Visio Gas 40-

600

629 314,5

A

98

991

Ø149 314,5

Inspection hatch

600

Min .9 02 ,5

1050

Min. 490

314,5

Min. 50

181

RAIS Visio Gas 40-55-90

135

Min. 50 Min. 1000

542 **

00 .6

1000 mm 150 mm 1000 mm

Til gulv RAIS Visio Gas 43-49-65 T-654201 Møbleringsavstand

522 **

662,5

Til tak

Min

A-A

Min. 50

.6 62 ,5

Min .9 02 ,5

B

300

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE

C

A 810

145 kg

300

A

5

Min. 50

490

Min

Ø131

C

135

727

779

1000 mm 150 mm 1000 mm

Ø199

VektRD-6541 i kg: RAIS Visio Gas 43-49-65

B

Til tak Til gulv Møbleringsavstand

2,5 - 11 kW Recommended free 2,4 - 10,8 kW convection openings min. 200 cm² 80,1 %

Min. 1000

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Nominell effekt

838

120

convection openings kgmin. 200 cm²

Min. 490

B

A-A Recommended 53,5 free

A

NØKKELTALL

2,

9

549

2,5 - 11 kW Ø149 2,4 - 10,8 Ø101 kW 80,1 % 314,5 314,5

Min. 1000

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Nominell effekt

97 59

Min. 50

5

Min. 1000

NØKKELTALL

Vekt i kg:

2,

116

Min. 549

73

9

972,5

1050-600-838 mm Ytre mål, ovninnsats 902,5-500-549 mm Innbyggingsmål 902,5-549 mm Ytre mål, ramme Ø130 / Ø200 mm Rørutgang (diameter) Ø8 mm Utvendig diameter på gasstilkobling Min. 50

62

MÅL (B-D-H)

52

Recommended free convection openings min. 200 cm²

549

810-629-779 mm Ytre mål, ovninnsats 662,5-529-490 mm Innbyggingsmål 662,5-490 mm Ytre mål, ramme Ø130 / Ø200 mm Rørutgang (diameter) Ø8 mm Utvendig diameter på gasstilkobling

4 8 9 ,5

115,5

733

MÅL (B-D-H)

,5

TEKNISKE DATA:

Recommended free convection openings min. 200 cm²

RAIS Visio Gas 40-55-90 RD-65

599

314,5

53

299,5

629

TEKNISKE DATA:

RAIS VISIO 90 T

RAIS Visio Gas 43-49-65 RD-6541

Min. 549

314,5

RAIS VISIO 70 T

RAIS Visio Gas 43-49-65 T-6541

210

33


SPESIFIKASJONER

RAIS VIVA L 100 MED SIDEGLASS

RAIS VIVA L 100 UTEN SIDEGLASS

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

MÅL (B-D-H) Ytre mål, gassovn Rørutgang (diameter) til midten av røykutgang i topp Avstand fra gulv til midten av røykutgang bak Avstand fra gulv

MÅL (B-D-H) Ø470/1000 mm Ø100 mm 967 mm 831 mm

NØKKELTALL Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Virkningsgrad Vekt i kg:

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til sidevegg Til bakvegg

Ø470/1000 mm Ø100 mm 967 mm 831 mm

NØKKELTALL 1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5,8 kW 78 % 117 kg

250 mm 50 mm

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Virkningsgrad Vekt i kg:

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til sidevegg Til bakvegg

1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5,8 kW 78 % 117 kg

250 mm 50 mm

RAIS VIVA L 120 MED SIDEGLASS

RAIS VIVA L 120 UTEN SIDEGLASS

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

MÅL (B-D-H) Ytre mål, gassovn Rørutgang (diameter) til midten av røykutgang i topp Avstand fra gulv til midten av røykutgang bak Avstand fra gulv

MÅL (B-D-H) Ø470-1000 mm Ø100 mm 1047 mm 911 mm

NØKKELTALL Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Virkningsgrad Vekt i kg:

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til sidevegg Til bakvegg

34

Ytre mål, gassovn Rørutgang (diameter) til midten av røykutgang i topp Avstand fra gulv til midten av røykutgang bak Avstand fra gulv

Ytre mål, gassovn Rørutgang (diameter) til midten av røykutgang i topp Avstand fra gulv til midten av røykutgang bak Avstand fra gulv

Ø470-1000 mm Ø100 mm 1047 mm 911 mm

NØKKELTALL 1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5.8 kW 78 % 126 kg

250 mm 50 mm

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Virkningsgrad Vekt i kg:

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til sidevegg Til bakvegg

1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5,8 kW 78 % 126 kg

250 mm 50 mm


SPESIFIKASJONER

RAIS VIVA L 160 MED SIDEGLASS

RAIS VIVA L 160 UTEN SIDEGLASS

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

MÅL (B-D-H)

MÅL (B-D-H)

Ytre mål, gassovn Rørutgang (diameter) Avstand fra gulv til midten av røykutgang i topp Avstand fra gulv til midten av røykutgang bak

Ø470-1618 mm Ø150 mm 1107 mm 971 mm

Ytre mål, gassovn Rørutgang (diameter) Avstand fra gulv til midten av røykutgang i topp Avstand fra gulv til midten av røykutgang bak

NØKKELTALL

Ø470-1618 mm Ø150 mm 1107 mm 971 mm

NØKKELTALL

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Virkningsgrad

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Virkningsgrad

1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5,8 kW 78 %

Vekt i kg:

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til sidevegg Til bakvegg

Vekt i kg:

146 kg

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til sidevegg Til bakvegg

250 mm 50 mm

1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5,8 kW 78 % 146 kg

250 mm 50 mm

RAIS NEXO 100 MED SIDEGLASS

RAIS NEXO 100 UTEN SIDEGLASS

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

523

NØKKELTALL

446-398-1035 mm Ø100 mm 987 mm 853 mm

248

Ytre mål, gassovn Rørutgang (diameter) Avstand fra gulv til midten av røykutgang i topp Avstand fra gulv til midten av røykutgang bak

300

50

MÅL (B-D-H) 248

446-398-1035 mm Ø100 mm 987 mm 853 mm

700

250 473

NØKKELTALL

Vekt i kg:

Vekt i kg:

125 kg

250 mm 50 mm

150

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til sidevegg Til bakvegg

443

150

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til sidevegg Til bakvegg

70 0

1,7 - 9,1 kW 1,8 - 8 kW 91 % 125 kg

210

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Virkningsgrad

210

1,7 - 9,1 kW 1,8 - 8 kW 91 %

50

250 mm 50 mm

343

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Virkningsgrad

50

Ytre mål, gassovn Rørutgang (diameter) Avstand fra gulv til midten av røykutgang i topp Avstand fra gulv til midten av røykutgang bak

50

MÅL (B-D-H)

50 343

443

10-6565 - NEXO uden sideglas afstande til brænbart

10-6564 - NEXO Gas med sideglas afstande til brænbart

A-A ( 0,1 )

A

390

1025 n187

869

440

390

440 1025

1025  187

1025 853

853

439

361

278 271

278 n134

n30

0 A

115 0

0

134 30

115 0

35


SPESIFIKASJONER

RAIS NEXO 120 MED SIDEGLASS

RAIS NEXO 120 UTEN SIDEGLASS

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

MÅL (B-D-H)

MÅL (B-D-H)

300

446-398-1235 mm Ø100 mm 1197 mm 1063 mm

250 473

700

523

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Virkningsgrad

250 mm 50 mm

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til sidevegg Til bakvegg

140 kg

250 mm 50 mm 50

70 0

150

Vekt i kg:

443

140 kg 150

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til sidevegg Til bakvegg

210

Vekt i kg:

1,7 - 9,1 kW 1,8 - 8 kW 91 % 210

1,7 - 9,1 kW 1,8 - 8 kW 91 %

343

443

10-6565 - NEXO uden sideglas afstande til brænbart

10-6564 - NEXO Gas med sideglas afstande til brænbart

390

440

390

A-A ( 0,1 )

343

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Virkningsgrad

NØKKELTALL

50

NØKKELTALL

248

248

Ytre mål, gassovn Rørutgang (diameter) Avstand fra gulv til midten av røykutgang i topp Avstand fra gulv til midten av røykutgang bak

50

446-398-1235 mm Ø100 mm 1197 mm 1063 mm

50

Ytre mål, gassovn Rørutgang (diameter) Avstand fra gulv til midten av røykutgang i topp Avstand fra gulv til midten av røykutgang bak

440

A 1235

n18

7

1079

1235 1063

1235

1235

187

1063

649

571

488 481

488 n13

13

4

n30

0

0

115

30

115

0

4

0

A

RAIS NEXO 140 MED SIDEGLASS

RAIS NEXO 140 UTEN SIDEGLASS

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

300 523

50

248

50

Ytre mål, gassovn Rørutgang (diameter) til midten av røykutgang i topp Avstand fra gulv til midten av røykutgang bak Avstand fra gulv

NØKKELTALL

446-398-1426 mm Ø100 mm 1197 mm 1063 mm

Project:

Established: Format: Revi 29-08-2019 A3

250 473

BRENNBART MATERIALE AVSTAND TIL Til sidevegg Til bakvegg

156 kg

Vekt i kg:

250 mm 50 mm 150

70 0

210

1,7 - 9,1 kW 1,8 - 8 kW 91 %

250 mm 50 mm

343

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Virkningsgrad

50

156 kg 443

BRENNBART MATERIALE AVSTAND TIL Til sidevegg Til bakvegg

150

1,7 - 9,1 kW 1,8 - 8 kW 91 %

210

NØKKELTALL

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Virkningsgrad Vekt i kg:

Drawing name:

MÅL (B-D-H) 446-398-1426 mm Ø100 mm 1197 mm 1063 mm

700

Ytre mål, gassovn Rørutgang (diameter) til midten av røykutgang i topp Avstand fra gulv til midten av røykutgang bak Avstand fra gulv

248

MÅL (B-D-H)

INDUSTRIVEJ 20, 9900 FREDERIKSHAVN, DENMAR Phone +45 98 47 90 33 - Fax +45 98 47 92 91 E-mail: info@rais.dk - Homepage: www.rais.dk

50 343

443

10-6565 - NEXO uden sideglas afstande til brænbart

10-6564 - NEXO Gas med sideglas afstande til brænbart

390

440

390 1426

n187

1079

440

1426

1426

1221

1221

1426

187

1063

1063

649 488 481

488 13

4

n134 n30

0

36

30

115 0

0

115 0


SPESIFIKASJONER

RAIS NEXO 160 MED SIDEGLASS

RAIS NEXO 160 UTEN SIDEGLASS

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

MÅL (B-D-H)

MÅL (B-D-H)

300

446-398-1601 mm Ø100 mm 1197 mm 1063 mm

250 473

700

523

166 kg

250 mm 50 mm

210

Vekt i kg:

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til sidevegg Til bakvegg

166 kg

250 mm 50 mm

50

70 0

150

1,7 - 9,1 kW 1,8 - 8 kW 91 %

343

210

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til sidevegg Til bakvegg

443

Vekt i kg:

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Virkningsgrad

1,7 - 9,1 kW 1,8 - 8 kW 91 %

150

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Virkningsgrad

NØKKELTALL

50

NØKKELTALL

248

50

Ytre mål, gassovn Rørutgang (diameter) Avstand fra gulv til midten av røykutgang i topp Avstand fra gulv til midten av røykutgang bak

248

446-398-1601 mm Ø100 mm 1197 mm 1063 mm

50

Ytre mål, gassovn Rørutgang (diameter) Avstand fra gulv til midten av røykutgang i topp Avstand fra gulv til midten av røykutgang bak

343

443

10-6565 - NEXO uden sideglas afstande til brænbart

10-6564 - NEXO Gas med sideglas afstande til brænbart

390

440

390 1601

n187

1079

440

1601

1601

1221

1221

1601

1063

187

1063

649 488 481

488 13 115 n3 0

0

4

30

n134

115

0

0

0

RAIS NEXO 185 MED SIDEGLASS

RAIS NEXO 185 UTEN SIDEGLASS

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

523

50

248

50

Ytre mål, gassovn Rørutgang (diameter) til midten av røykutgang i topp Avstand fra gulv til midten av røykutgang bak Avstand fra gulv

300

NØKKELTALL

446-398-1861 mm Ø100 mm 1197 mm 1063 mm

250 473

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til sidevegg Til bakvegg

190 kg

Vekt i kg:

70 0

150

210

1,7 - 9,1 kW 1,8 - 8 kW 91 %

300 mm 50 mm

343

300 mm 50 mm

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Virkningsgrad

50

190 kg 443

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til sidevegg Til bakvegg

150

1,7 - 9,1 kW 1,8 - 8 kW 91 %

210

NØKKELTALL

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Virkningsgrad Vekt i kg:

Project:

MÅL (B-D-H) 446-398-1861 mm Ø100 mm 1197 mm 1063 mm

700

Ytre mål, gassovn Rørutgang (diameter) til midten av røykutgang i topp Avstand fra gulv til midten av røykutgang bak Avstand fra gulv

Drawing name:

248

MÅL (B-D-H)

INDUSTRIVEJ 20, 9900 F Phone +45 98 47 90 E-mail: info@rais.dk

50 343

443

10-6564 - NEXO Gas med sideglas afstande til brænbart

10-6565 - NEXO uden sideglas afstande til brænbart

390

440

390

1861

n18

7

1079

1861

1861

1221

1221

440 1861

187

1063

1063

649 488 481

488 1

34

n134

n30

0

30

115 0

0

115 0

37

E 3


SPESIFIKASJONER

RAIS Q-TEE 2C UTEN SOKKEL

RAIS Q-TEE 2C MED SOKKEL

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

MÅL (B-D-H) Ytre mål, gassovn Rørutgang (diameter) Avstand fra gulv til midten av røykutgang i topp Avstand fra gulv til midten av røykutgang bak

MÅL (B-D-H) 656-479-603 mm 603 mm 475 mm

Ytre mål, gassovn Rørutgang (diameter) Avstand fra gulv til midten av røykutgang i topp Avstand fra gulv til midten av røykutgang bak

656-479-603 mm 603 mm 475 mm

NØKKELTALL NØKKELTALL Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Virkningsgrad Vekt i kg: AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til sidevegg Til bakvegg

1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5,8 kW 78 % 117 kg

250 mm 50 mm

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Virkningsgrad Vekt i kg:

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til sidevegg Til bakvegg

1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5,8 kW 78 % 117 kg

250 mm 50 mm

RAIS Q-TEE 2C MED BEIN

RAIS Q-TEE 2 UTEN SOKKEL

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

MÅL (B-D-H) Ytre mål, gassovn Rørutgang (diameter) Avstand fra gulv til midten av røykutgang i topp Avstand fra gulv til midten av røykutgang bak

MÅL (B-D-H) 656-479-603 mm 603 mm 475 mm

NØKKELTALL Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Virkningsgrad Vekt i kg:

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til sidevegg Til bakvegg

38

Ytre mål, gassovn Rørutgang (diameter) Avstand fra gulv til midten av røykutgang i topp Avstand fra gulv til midten av røykutgang bak

582-410-598 mm 446-277-265 mm 590 mm 470 mm

NØKKELTALL 1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5,8 kW 78 % 117 kg

250 mm 50 mm

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Virkningsgrad Vekt i kg:

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til sidevegg Til bakvegg

1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5,8 kW 78 % 78 kg

250 mm 50 mm


SPESIFIKASJONER

RAIS Q-TEE 2 MED SOKKEL

RAIS Q-TEE 2 MED BEIN

TEKNISKE DATA:

TEKNISKE DATA:

MÅL (B-D-H) Ytre mål, gassovn Avstand fra gulv til midten av røykutgang i topp Avstand fra gulv til midten av røykutgang bak

MÅL (B-D-H) 582-410-983 mm 983 mm 845 mm

NØKKELTALL Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Virkningsgrad Vekt i kg:

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til sidevegg Til bakvegg

Ytre mål, gassovn Avstand fra gulv til midten av røykutgang i topp Avstand fra gulv til midten av røykutgang bak

582-410-761 mm 761 mm 623 mm

NØKKELTALL 1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5,8 kW 78 % 78 kg

250 mm 50 mm

Effekt (kW): Naturgass - G20 I2H/I2E - G30/G31-I3B/P(30) Effekt (kW): Propan Virkningsgrad Vekt i kg:

AVSTAND TIL BRENNBART MATERIALE Til sidevegg Til bakvegg

1,2 - 6,4 kW 1,3 - 5,8 kW 78 % 78 kg

250 mm 50 mm

Vår løpende tekniske utvikling gjør at det kan skje endringer i spesifikasjoner, farger og utstyr. Vi tar forbehold for eventuelle feil i tekst, data og bilder.

39


www.rais.com

Profile for Rais A/S

Gas 2019_NO  

Gas 2019_NO  

Profile for raisas