Perheyrityslehti 1/2019

Page 44

TEKSTI JA KUVA: SINI-MARJA ANT-WUORINEN

YHTEISTYÖSSÄ

DevCo Partners KESKISUURTEN YRITYSTEN KEHITYSKUMPPANI DevCo Partners on suomalainen kehitysyhtiö, joka tukee keskisuurten yritysten kasvua yhdessä niiden nykyisten pääsidosryhmien kanssa. DevCo tekee yksittäisiä sijoituksia yrityksiin, joissa on merkittävää kehityspotentiaalia. Kohdeyritysten tyypillinen liikevaihto on 50 miljoonasta eurosta ylöspäin. Yksi DevCon keskeisistä erityispiirteistä ja eroista perinteisiin pääomasijoitusyhtiöihin on keskittyminen rajalliseen määrään yrityksiä, jotta se voi aidosti tarjota jokaiselle yritykselleen tarvittavaa tukea sekä myös oppia niiden liiketoiminnan syvällisesti. DevCon ovat perustaneet vuonna 2014 hallituksen puheenjohtaja Matti Alahuhta ja partnerit Teemu Alahuhta, Otto Kukkonen ja Lauri Stadigh. Taustalla on lisäksi vahvoja suomalaisia ankkurisijoittajia, kuten Antti Herlin, Georg Ehrnrooth, Rettig Group ja Ilkka Paananen.

YHTEISTYÖSSÄ - juttusarjassa esittelemme Perheyritysten liiton yhteistyöyrityksiä ja niiden avainhenkilöitä sekä kerromme yhteisistä tapahtumista ja tilaisuuksista. DevCo Partners ja Perheyritysten liitto aloittivat yhteistyön 1.1.2019.

Teemu Alahuhta »» 34-vuotias, asuu Kauniaisissa »» Koulutus: KTM »» Ura: yksi DevCo Partnersin perustajista, työskenteli aiemmin pääomasijoitusyhtiö EQT Partnersissa ja konsulttiyhtiö McKinsey & Co:lla »» Lataa akkuja urheilemalla ja perheen kanssa aikaa viettämällä

Lauri Stadigh »» 35-vuotias, asuu Helsingissä »» Koulutus: KTM »» Ura: yksi DevCo Partnersin perustajista, työskenteli aiemmin pääomasijoitusyhtiö EQT Partnersissa ja konsulttiyhtiö Bain & Co:lla »» Lataa akkuja urheilemalla ja luonnossa liikkumalla

44

PERHEYRITYS 1 • 2019


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.