Page 1


Reseptit toimiviin koteihin ja keittiöihin Laadukkaista raaka-aineista syntyy taitavan kokin käsissä hyvää ruokaa. Toimivan ja tyylikkään kodin takana ovat samaan tapaan laadukkaat materiaalit, vahva ammattitaito ja yksilöllinen palvelu. Peltoniemi kalusteiden erityisalaa ovat laadukkaat ja yksilölliset keittiöt. Valmistamme myös mittatilauskomeroita ja -kalusteita kylpyhuoneisiin, eteisiin, kodinhoitohuoneisiin ja makuuhuoneisiin. Yli neljänkymmenen vuoden kokemuksella tiedämme, miten niistä saadaan toimivia ja asunnon tyylille uskollisia. Käytämme tunnettujen toimittajien laadukkaita irto-ovia, liukuovia, kodinkoneita, altaita, hanoja ja valaisimia. Näin voimme varmistaa, että lopputulos kestää aikaa ja nostaa asunnon arvoa.


Makeaa vai suolaista?

Meiltä löytyy keittiöitä jokaiseen makuun

NÄIN SYNTYVÄT PELTONIEMEN KEITTIÖT SUUNNITTELU

1

TOTEUTUS

2

Kalusteet valmistetaan suunnitelman mukaisesti puusepäntehtaallamme Kemijärvellä. Ennen tuotannon aloittamista ammattilainen tekee vielä tarkistusmittauksen kotonanne.

3

Toimimme luontoa säästäen. Meillä on oma lämpövoimala, ja tehtaamme lämpiää puusepäntehtaan sivutuotteilla. Jos remontoit, Peltoniemi purkaa tarvittaessa vanhat kalusteet ja kierrättää ne asianmukaisesti. Käytämme M1-päästöluokistuksen saaneiden toimittajien, kuten Koskisen Oy, Egger ja KRONOSPAN, osia ja materiaaleja.

4

Ammattitaitoiset asentajamme asentavat kalusteet paikoilleen. Perustyö sisältää kalusteasennuksen, mutta halutessanne toteutamme keittiön ns. avaimet käteen -periaatteella. Tällöin LVIS-laitteiden asennuksesta huolehtii osaava yhteistyökumppanimme.

5

Peltoniemen keittiöihin käytetään vain korkealaatuisa materiaaleja ja tunnettujen toimittajien laadukkaita tuotteita. Pyrimme myös mahdollisimman korkeaan kotimaisuusasteeseen. Nämä periaatteet pätevät kaikkiin toimittamiimme keittiöihin – hintaluokkaan katsomatta. Peltoniemi antaa valmistamilleen keittiöille 5 vuoden takuun, joka kattaa mekanismit ja valmistusvirheet. Välitystuotteilla (kodinkoneet altaat ja hanat) on toimittajan myöntämä takuu.

Valikoimassamme on kymmenen runkoväriä, satoja ovimalleja, runsaasti välitilavaihtoehtoja, vetimiä ja erilaisia tasoja – joka makuun löytyy takuulla useampikin vaihtoehto. Esittelemme valintojanne helpottamaan ja suunnittelun innoitukseksi erilaisia toteuttamiamme keittiöitä sivuilla 50–53. Sivuilta 54–57 löytyy esimerkkihintoja toimittamillemme mittatilauskeittiöille.

TAKUU

4

Peltoniemen keittiöt ja kodin kalusteratkaisut suunnitellaan 3D-suunnitteluohjelmalla yhdessä asiakkaiden kanssa pienintä yksityiskohtaa myöten. Asiakas näkee tulevan keittiönsä lähes valokuvantarkkana ennen valmistusprosessin alkua. Suunnittelun pohjaksi tarvitsemme tietysti mitat, mutta myös näkemyksenne mieleisestä tyylistä.


20

32

38

40

42

50

54

58

RESEPTIT

OVET

TASOT

VÄLITILAT

RUNGOT

YKSITYISKOHDAT

RÄÄTÄLÖINTI

HINTAESIMERKIT

SUUNNITTELU JA ASENNUS

Kiiltävä

Laminaatti

Laminaatti

Integroidut valot

Matta

Puu

Lasi

Vetimet

Kivi

SISÄLLYS

6

Mekanismit

5


Marenginkeveä unelma AINEKSET » 3 kpl valkoista kiiltävää laminaattitasoa ABS-reunalla » 25 kpl laatikostojen etusarjoja, Taiga 536 puhdas valkea » 4 kpl kaapinovia, Fino kiiltävä tumma oliivi » 15 kpl valkoisia kalusterunkoja » 29 kpl Lungo-vetimiä

6

Valkea väri ja runsas valo antavat tälle keittiölle kevyen ilmeen. Käytännöllisten, kookkaiden laatikoiden etulevy on puhtaanvalkoista, maalattua MDF-levyä. Persoonallista ilmettä keittiöön tuo välitilaratkaisu, jossa lasilevyn taakse on sijoitettu yksinkertaisella ja suurella kuviolla varustettu tapetti. Valkean laminaattitason yläpuolelle sijoitetut kaapit ovat sirot ja kevyet. Yläkaappien mdf-runkoisissa ovissa on kiiltävä melamiinipinnoite. Vaikka valkea väri on vallitseva, ruskeat yläkaapit ja kuviollinen tapetti tuovat tilaan lämpöä ja ripauksen romantiikkaa. Lungo –vetimet jatkavat keittiön kevyttä linjaa.


SUUNNITTELU JA ASENNUS

7

HINTAESIMERKIT

RÄÄTÄLÖINTI

YKSITYISKOHDAT

RUNGOT

VÄLITILAT

TASOT

OVET

RESEPTIT


Mausteista lämpöä AINEKSET » » » »

4 kpl R3 saarniviiluovea, väri T21 8 kpl R3 saarniviiluovea, väri T07 11 kpl saarniviilurunkoja, väri T07 3 kpl kivitasoja, väri Vaalea labrador » 11 kpl 303AMAKR-vetimiä

Tumman puun, kivitason ja chilinpunaisen yhdistelmä tuo tähän keittiöön itämaisen mausteisen tunnelman. Laadukas kivitaso on kestävä ja arvokkaan näköinen elementti, joka on myös käytössä huoleton. Kovasta ja tiiviistä kivestä, kuten kuvan vaalea Labrador -sävyisestä spektroliitista, valmistetut tasot eivät tahraannu, ovat helppoja puhdistaa eivätkä vaadi huoltotoimenpiteitä. Kivitaso ei mene miksikään, vaikka sille laskisi kuuman pellin tai kattilan. Kaappien ja kaapinovien pinta on saarniviilua. Saarnen kovaa ja sitkeää puuainesta voi verrata koivuun. Se kestää hyvin kovaakin kulutusta ja voimakas syykuvio tekee sen pinnasta kauniisti elävän. Kookkaat ja linjakkaat vetimet sopivat rosteriteräksisiin kodinkoneisiin ja tekevät ilmeestä yhtenäisen.

8


SUUNNITTELU HINTAESIMERKIT SUUNNITTELUPALVELU MEKANISMITRÄÄTÄLÖINTI RUNGOT JA ASENNUS

9

YKSITYISKOHDAT VÄLITILAT TASOT

RUNGOT VETIMET

VÄLITILAT TASOT OVET OVET INTEGROIDUT VALOT

RESEPTIT RESEPTIT


Värejä vaativalle AINEKSET » 15 kpl valkoisia kalusterunkoja » 4 kpl Saana sileä R2 -kaappeja, väri Tikkurila Symphony M310 oranssi » 10 kpl Saana sileä R2 laatikon etulevyjä, väri Tikkurila Symphony 0202 musta » 10 kpl Tip on -laatikoita » 1 kpl kirkas välitilalasia » 5 kpl F3091AR+ alumiinireunaista tasoa, kiiltävä valkoinen

10

Joskus valmiista ei löydy omaan makuun sopivaa. Silloin on hyvä olla vaihtoehto, jonka voi räätälöidä mieleisekseen. Saana-kaapinovia ja laatikoiden etulevyjä saa maalattuna Tikkurila Symphony –värikartasta löytyvien vaihtoehtojen mukaan. Sävyjä löytyy yli 2000 kappaletta! Sävyn sovittaminen vaikkapa välitilaan valittuun suosikkitapettiin ei siis muodostu kynnykseksi vaativallekaan värisilmälle. Näyttävien värien ja voimakaskuvioisen tapetin rinnalle sopivat vetimettömät laatikot ja kaapit. Tip on -mekanismin ansiosta ovet ja laatikot avautuvat kevyellä painalluksella. Manuaalinen mekanismi ei vaadi ylimääräistä syvyyttä kaappiin, joten se sopii hyvin pieneenkin tilaan.


SUUNNITTELU JA ASENNUS

11

HINTAESIMERKIT

RÄÄTÄLÖINTI

YKSITYISKOHDAT

RUNGOT

VÄLITILAT

TASOT

OVET

RESEPTIT


Viileää raikkautta AINEKSET » 20 kpl Aaria valkoinen kiiltävä -ovia » 15 kpl valkoisia runkoja » 3 kpl Aaria valkoinen kiiltävä -elementtejä » 2 kpl F7927 50 mm harmaata laminaattitasoa » 14 kpl pomppusalpoja » 10 kpl servo-drive -sähkölaatikoita

12

Täysin valkoinen keittiö tuo tilan tuntua pieneenkin asuntoon. Tämä keittiö on niin pelkistetty, että vetimistäkin on luovuttu. Niitä ei tarvitakaan, sillä pomppusalpamekanismin ansiosta kaapinovet avautuvat kevyellä painalluksella. Myös laatikot avautuvat kevyellä painalluksella servo-drive-sähkömekanismin ansiosta. Vaikka valkoista väriä pidetään lianarkana, nämä kiiltäväpintaiset, vetimettömät kaapinovet ja laatikot on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Helppohoitoinen on myös keittiöön valittu harmaa laminaattitaso. Vaaleaan kokonaisuuteen saa helposti ilmettä pienillä värikkäillä yksityiskohdilla, joita voi vaihtaa vuodenajan ja fiiliksen mukaan.


SUUNNITTELU JA ASENNUS

13

HINTAESIMERKIT

RÄÄTÄLÖINTI

YKSITYISKOHDAT

RUNGOT

VÄLITILAT

TASOT

OVET

RESEPTIT


Pelkistettyyn makuun AINEKSET » 6 kpl alumiinikehäovia ultravalkoisella lasilla » 18 kpl Gaissa F2253 AR+ kiiltävä -laminaattiovia » 10 kpl mustia kalusterunkoja » 1 kpl space corner -kulmalaatikostoa » 2 kpl k4836 betoni -laminaattitasoja » 1 kpl kirkas välitilalasia » 18 kpl 338ARST-vetimiä » 1 kpl tasosta nousevia pistorasiatorneja

14

Keittiön ei tarvitse olla iso, erillinen tila ollakseen toimiva. Tähän suuremman tilan kulmaukseen sijoitettuun keittiöön industrial-henkeä tuovat kiiltävät mustat laminaattiovet, betonia jäljittelevät laminaattitasot ja yksinkertaiset teräksenväriset vetimet. Space corner -kulmalaatikoston ansiosta koko keittiölle varattu tila saadaan tehokkaasti käyttöön. Pienet yläkaapit ja valkoinen seinä valaisevat, mutta alumiinikehykset valkoisissa lasiovissa pitävät ne tilan tyylille uskollisena. Kaappiin integroidut valot ja tason korkeudelle sijoitettu uuni tekevät ruuanlaitosta mukavaa. Näppäränä yksityiskohtana on tasosta nouseva pistorasia, joka on piilossa kunnes sitä tarvitaan. Pelkistettyyn tyyliin ilmettä tuovat välitilan lasin alle sijoitettu teksti ja liesituulettimeen kuvattu pilvenpiirtäjien täyttämä skyline.


SUUNNITTELU JA ASENNUS

15

HINTAESIMERKIT

RÄÄTÄLÖINTI

YKSITYISKOHDAT

RUNGOT

VÄLITILAT

TASOT

OVET

RESEPTIT


Pähkinäisen rouheaa AINEKSET » 2 kpl Gaissa F3091 AR+ kiiltävä valkoinen -laminaattiovia » 4 kpl R3 -pähkinäviiluovia » 6 kpl tumma pähkinä -levykalusterunkoja » 1 kpl Amerikkalainen pähkinä -massiivipuutasoa » 6 kpl Buster-vetimiä » 1 kpl F3091 AR+ välitilalaminaattia

16

Massiivipuu on aito materiaali, joka on tulossa yhä suositummaksi. Tämän keittiön katseenkiinnittäjä on upea pähkinänvärinen massiivipuinen työtaso. Se tuo ylellisyyttä ja lämpöä kodin sydämeen. Massiivipuinen taso on kestävä valinta, mutta se vaatii säännöllistä hoitoa pysyäkseen kauniina – tosin sen pinnan voi hioa ja käsitellä uuden veroiseksi, jos arki jättää siihen liikaa jälkiä. Puu nousee kauniisti esille valkoista laminaattivälitilaa vasten ja sileät laatikon etulevyt ja kaapinovet keventävät keittiön ilmettä. Suuret laatikot säilytystilana ovat käytännölliset; ei tarvitse kurotella kaapin perälle ja tavarat pysyvät helposti järjestyksessä. Rosteristen kodinkoneiden kanssa jykevät teräksenväriset vetimet sopivat kuin valettu.


SUUNNITTELU JA ASENNUS

17

HINTAESIMERKIT

RÄÄTÄLÖINTI

YKSITYISKOHDAT

RUNGOT

VÄLITILAT

TASOT

OVET

RESEPTIT


Tuoreen leivän tuoksu AINEKSET » 11 kpl Aaria kiiltävä valkoinen -ovia » 8 kpl Venetsia koivu T13 -ovia » 3 kpl 0519U tumma pähkinä -laminaattitasoja » 12 kpl vaalea pähkinä -kalusterunkoja » 17 kpl Buster 160 -vetimiä » 2 kpl 0519 tumma pähkinä -välitilalaminaattia Party-alumiinikiskolla

18

Runsaat puupinnat ja kaappien peiliovet luovat tähän keittiöön maalaistunnelmaa. Myös välitila on tumman pähkinän väristä laminaattia, joten valkeat ovet tuovat tarvittavaa raikkautta ja valoa. Modernit vetimet yhdistettynä rosterisiin kodinkoneisiin antavat tilalle hieman särmää. Vaikka osa kaappien ovista on valkoisia, runkojen väritys pitää ilmeen yhtenäisenä. Välitilan laminaatin alumiinikiskoon voi kätevästi kiinnittää telineitä, koukkuja ja hyllyjä, joita voi siirtää tarpeen mukaan.


SUUNNITTELU JA ASENNUS

19

HINTAESIMERKIT

RÄÄTÄLÖINTI

YKSITYISKOHDAT

RUNGOT

VÄLITILAT

TASOT

OVET

RESEPTIT


6

20

32

38

40

42

50

54

58

RESEPTIT

OVET

TASOT

VÄLITILAT

RUNGOT

YKSITYISKOHDAT

RÄÄTÄLÖINTI

HINTAESIMERKIT

SUUNNITTELU JA ASENNUS

Ovien valinta voi olla haastavinta koko keittiön suunnittelussa, sillä vaihtoehtoja on todella paljon. Ovet ovat myös hallitsevin pinta keittiössä ja määrittelevät keittiön tyylin. Väri- ja materiaalivalinnoilla voi melkein tuoda keittiöön itämaisten mausteiden tuoksun, välimerelliset yritit tai kotilieden lämmön.

20


KAIKKI VÄRIT SAATAVILLA

KAIKKI VÄRIT SAATAVILLA

RESEPTIT

MAALIVÄRIT OVEEN

ESIKKO 500 valkea MAALIVÄRIT OVEEN KAIKKI VÄRIT SAATAVILLA

TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

• Oven paksuus 19 mm • Oven minimimitat: 240x240 mm • Oven maksimimitat: 2500x995 mm

• Oven paksuus 16 mm • Oven minimimitat: 240x195 mm • Oven maksimimitat: 2500x995 mm

VIRNA 500 valkea

RAITA 509 harmaa

MAALIVÄRIT OVEEN

MAALIVÄRIT OVEEN

• Oven paksuus 16 mm • Oven minimimitat: 240x195 mm • Oven maksimimitat: 2500x995 mm

• Oven paksuus 16 mm • Oven minimimitat 240x195 mm • Oven maksimimitat 2500x995 mm

SAANA SILEÄ

R2 554 taivaansininen RÄÄTÄLÖINTI

TEKNISET TIEDOT

MAALIVÄRIT OVEEN KAIKKI VÄRIT SAATAVILLA

TEKNISET TIEDOT

• Oven paksuus 16 mm • Oven minimimitat 70x195 mm • Oven maksimimitat 2500x995 mm

HINTAESIMERKIT

KAIKKI VÄRIT SAATAVILLA

TEKNISET TIEDOT

SAANA SILEÄ

R6 500 valkea

OVET - MAALATTU MDF

21

SUUNNITTELU JA ASENNUS

KAIKKI VÄRIT SAATAVILLA

YKSITYISKOHDAT

RUNGOT

VÄLITILAT

TEKNISET TIEDOT

• Oven paksuus 19 mm • Oven minimimitat: 240x240 mm • Oven maksimimitat: 2500x995 mm

OVET

HELPI 521 kitti

MAALIVÄRIT OVEEN

TASOT

HILLA 500 valkea


NEILIKKA 500 valkea MAALIVÄRIT OVEEN KAIKKI VÄRIT SAATAVILLA

MAALIVÄRIT OVEEN KAIKKI VÄRIT SAATAVILLA

NATA 568 lumivalkea MAALIVÄRIT OVEEN KAIKKI VÄRIT SAATAVILLA

TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

• Oven paksuus 16 mm • Oven minimimitat: 240x195 mm • Oven maksimimitat: 2500x995 mm

• Oven paksuus 19 mm • Reunamuoto R2 • Oven minimimitat: 70x195 mm • Oven maksimimitat: 2500x995 mm

• Oven paksuus 19 mm • Oven minimimitat: 70x195 mm • Oven maksimimitat: 2500x995 mm

VITA 568 lumivalkea

HEINÄ 500 valkea

VIOLA

MAALIVÄRIT OVEEN KAIKKI VÄRIT SAATAVILLA

22

TAIGA R2 555 harmaa

MAALIVÄRIT OVEEN KAIKKI VÄRIT SAATAVILLA

MAALIVÄRIT OVEEN KAIKKI VÄRIT SAATAVILLA

TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

• Oven paksuus 19 mm • Oven minimimitat: 70x195 mm • Oven maksimimitat: 2500x995 mm

• Oven paksuus 19 mm • Kehän leveys 100 mm • Peilin paksuun 7 mm • Peili kiinnitetty kehään listoilla • Oven minimimitat: 240x240 mm • Oven maksimimitat: 2500x995 mm

• Oven paksuus 22 mm • Reunamuoto R2 • Komeron ovissa jyrsintä oven sivussa • Oven minimimitat: 100x295 mm • Oven maksimimitat: 2500x995 mm

OVET - MAALATTU MDF


RESEPTIT

MAALIVÄRIT MDF-OVIIN

OVET

MDF-LASIOVITYYPIT

521 Kitti

543 Kerma

561 Beige

508 Valkea

501 Vihreä

555 Harmaa

TASOT

509 Harmaa

YKSITYISKOHDAT

RUNGOT

VÄLITILAT

Ristikko

SÄVYTETTÄVÄT MAALIVÄRIT MDF-OVIIN 554 Taivaansininen

505 Vanilja

513 Sininen

552 Punainen

503 Harmaa

562 Harmaa

• Monicolor Nova ja Symphony kartaston värit saatavana oviin keittiökohtaisesti • Värisävyt kaikkiin vakiomalleihin mahdollisia • Tehtaalla oikeus rajata sävyjen saatavuus tuotannon rajoitusten mukaan

RÄÄTÄLÖINTI

548 Limen vihreä

HINTAESIMERKIT

Virna lasiikkuna

568 Lumivalkea

OVET - MAALATTU MDF

23

SUUNNITTELU JA ASENNUS

Lasiaukko

500 Valkea


AARIA premium ruskea

LYYRA valkotammi

CRESENDO pähkinä

HARMONIA valkoinen puunsyy

• Materiaalivahvuus 16 mm • Värivaihtoehdot matta ja kiiltävä

• Materiaalivahvuus 16 mm • Värivaihtoehdot matta

• Pähkinäkalvo poistuu valikoimasta 1.9.2015

TEKNISET TIEDOT

• Ovien minimimitat: 95x 195 • Ovien maksimimitat: 2400 x 1000 mm, vaakasyisissä kalvoissa tarkista maksimimitta myyjältäsi 24

OVET - KALVOPINTAINEN MDF

• Materiaalivahvuus 16 mm • Värivaihtoehdot matta ja kiiltävä

• Materiaalivahvuus 16 mm • Värivaihtoehdot matta

LYYRA URA valkoinen välke • Materiaalivahvuus 16 mm • Värivaihtoehdot matta ja kiiltävä

PIANO valkoinen kiiltävä

• Materiaalivahvuus 19 mm • Värivaihtoehdot matta ja kiiltävä


OVIEN KALVOVAIHTOEHDOT KIILTÄVÄT KALVOT

OVET

• Materiaalivahvuus 19 mm • Värivaihtoehdot matta

RESEPTIT

TENORI B pähkinäpuu

Punainen

Musta kiiltävä

Harmaa

Antiikkitammi

Harmaa

Hopea

Jasmin

Kitti

Magnolia

Musta

Pähkinä

Pähkinäpuu

Patina

Premium harmaa

Premium ruskea

Retro

Ruskea struktuuri

Savun harmaa

Valkoinen matta

Valkoinen puusyy

Valkoinen struktuuri

TASOT

Rosso punainen

Valkoinen

• Kaikissa ovissa valkoinen tausta • Pähkinä ja kitti- kalvot poistuvat valikoimasta 1.9.2015 Valkotammi

Vanilja

Yön sininen

RÄÄTÄLÖINTI

Valkoinen välke

KALVO-OVIEN LASIOVITYYPIT

Kirkas

Antisun

Himmeä

HINTAESIMERKIT

• Laseihin on mahdollista saada lyijynauharistikko

Mikro

OVET - KALVOPINTAINEN MDF

25

SUUNNITTELU JA ASENNUS

FAGOTTI valkotammi • Materiaalivahvuus 19 mm • Värivaihtoehdot matta

YKSITYISKOHDAT

RUNGOT

VÄLITILAT

MATTAKALVOT


CLASSIC

massiivipeili tammi 28 konjakki • Materiaalivahvuus 20mm • Viilupeili 7 mm / Massiivipeili 17 mm • Puuvaihtoehdot Koivu, Saarni, Tammi

ROMANTIC

• Materiaalivahvuus 20mm • Viilupeili 7 mm / Massiivipeili 12 mm • Puuvaihtoehdot Koivu, Saarni, Tammi

• Materiaalivahvuus 20 mm • Viilupeili 7 mm / Massiivipeili 12 mm • Puuvaihtoehdot Koivu, Saarni, Tammi

• Materiaalivahvuus 20 mm • Massiivipeili 17 mm • Puuvaihtoehdot Koivu, Saarni, Tammi

viilupeili tammi 27 tumma ruskea

massiivipeili tammi 09 valkopetsattu

SOLINA

SOLINA

SOLINA

• Materiaalivahvuus 20 mm • Viilupeili 7 mm / Massiivipeili 12 mm • Puuvaihtoehdot Koivu, Saarni, tammi

• Materiaalivahvuus 19 mm • Viilun suunta vakiona vaakaan

• Materiaalivahvuus 19 mm • Viilun suunta vakiona vaakaan

• Materiaalivahvuus 19 mm • Viilun suunta vakiona vaakaan

TEKNISET TIEDOT

• Ovien minimimitat: 95x 195 • Ovien maksimimitat: 2400 x 1000 mm, vaakasyisissä kalvoissa tarkista maksimimitta myyjältäsi OVET - PUUOVET

PARONI

LORDI

viilupeili koivu lakattu jiiri

26

PARONI

viilupeili saarni 01 valkoinen

sileä vaneri nokivaha

sileä vedinura vaneri lakattu

sileä tammi lakattu


RESEPTIT OVET

• Materiaalivahvuus 20 mm • Massiivipeili 17 mm • Puuvaihtoehdot Koivu, Saarni, Tammi

• Kaikkiin puuovimalleihin saatavana lasiaukko-ovi ja kuvien lasivaihtoehdot. • 1920 ja 1750 mm korkeat lasiaukko-ovet vakoina välipuulla. • R3 lasiaukko-oven kehys 75 mm ja R3-Line lasiaukko-ovien kehys 50 mm + vedinlistan leveys 20 mm yhdellä sivulla

Etsattu lasi

Kirkas lasi

TASOT

massiivipeili tammi 28 konjakki

PUUOVIEN LASIOVITYYPIT

Hiekkapuhallettu lasi

VÄLITILAT

ROMANTIC

RUNGOT

• Tilauksesta erikois- ja lyijylasit

YKSITYISKOHDAT

OVIEN VÄRIVAIHTOEHDOT

AAPA VIILUOVI AAPA VIILUOVI

Väri 01 valkoinen

Väri 09 valkopetsattu

Väri 10 harmaa

Väri 10

Väri 22 antiikki

Väri 26 mahonki

Väri 27 tumma ruskea

Väri 27 tumma ruskea

Väri 28 konjakki

Väri 28 konjakki 2

Väri 30 wenge

Väri 32 sininen

Väri 34 valkolakattu

Väri 40 valkoinen

Väri 41 taitettu valkoinen

Väri 46 tumma harmaa

Väri 48 musta

Väri 50 vaalea pähkinä

Väri 51 tumma pähkinä

Väri 51 tumma pähkinä 2

Väri 53 euroopan pähkinä

Väri 60 Väri 61 matta lumival- kuusi koinen pyyhitty

Väri 62 musta

Väri 64 valkokuulto

Väri 66 harmaa

Väri 67 noki pyyhitty

RÄÄTÄLÖINTI

Harjattu mänty valkea vaha

Väri 68 piki

HINTAESIMERKIT

TEKNISET TIEDOT

• Materiaali vahattu mäntyviilu • Oven paksuus 18mm • Lasimallit kirkas, harmaa ja etsattu • Oven minimimitat 70x195 mm • Oven maksimimitat 2500x995 mm

• Kaikissa petsiväreissä puun oma väri ja puunsyyt tulevat esiin pintakäsittelyn alta • Koivuovet on mahdollista saada myös maalattuina, jolloin peiliosa valmistetaan MDF-levystä (värikartassa ei maalattua) OVET - PUUOVET

27

SUUNNITTELU JA ASENNUS

Harjattu mänty harmaa vaha


AAPA K1009MAT

AAPA F2253MAT

VÄRIVAIHTOEHDOT

VÄRIVAIHTOEHDOT

tammireunalla

SAATAVILLA KIILTÄVILLÄ, SCULPTEDEILLA TAI RIGATOILLA VÄREILLÄ, PUUKUVIOISINA TAI YKSIVÄRISENÄ

SAATAVILLA KIILTÄVILLÄ, SCULPTEDEILLA TAI RIGATOILLA VÄREILLÄ, PUUKUVIOISINA TAI YKSIVÄRISENÄ

TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

• Vahvuus 18 mm • Lakattu puulista laminaatin välissä • Puulistavaihtoehdot: pyökki, koivu, tammi, pähkinä (kts. saatavilla olevat puureunamuodot sivun alareunasta)

• Vahvuus 18 mm • Lakattu puulista laminaatin välissä • Puulistavaihtoehdot: pyökki, koivu, tammi, pähkinä (kts. saatavilla olevat puureunamuodot sivun alareunasta)

TIEVA

GAISSA

F2253AR+ ABS-reunalla, alu-vedinlista VÄRIVAIHTOEHDOT

SAATAVILLA KIILTÄVILLÄ, SCULPTEDEILLA TAI RIGATOILLA VÄREILLÄ, PUUKUVIOISINA TAI YKSIVÄRISENÄ

TEKNISET TIEDOT

• Vahvuus 18 mm

28

pähkinäreunalla

OVET - LAMINAATTIOVET

F2253MAT ABS-reunalla VÄRIVAIHTOEHDOT SAATAVILLA KIILTÄVILLÄ, SCULPTEDEILLA TAI RIGATOILLA VÄREILLÄ, PUUKUVIOISINA TAI YKSIVÄRISENÄ

TEKNISET TIEDOT

• Vahvuus 18 mm

KIELA

K1009MAT puureunalla, vedinlista pähkinä VÄRIVAIHTOEHDOT

SAATAVILLA KIILTÄVILLÄ, SCULPTEDEILLA TAI RIGATOILLA VÄREILLÄ, PUUKUVIOISINA TAI YKSIVÄRISENÄ

TEKNISET TIEDOT

KIELA

K1009MAT puureunalla, vedinlista koivu VÄRIVAIHTOEHDOT

SAATAVILLA KIILTÄVILLÄ, SCULPTEDEILLA TAI RIGATOILLA VÄREILLÄ, PUUKUVIOISINA TAI YKSIVÄRISENÄ

TEKNISET TIEDOT

• Vahvuus 20 mm

• Vahvuus 20 mm

GAISSA A

kiiltävä musta ABS-reunalla, alu-vedinlista TEKNISET TIEDOT

• Vahvuus 18 mm

GAISSA A

kiiltävä valkea ABS-reunalla, alu-vedinlista TEKNISET TIEDOT

• Vahvuus 18 mm


F2253AR+

F7966AR+

F7932AR+

PUUKUVIOT

K1834AR+

K1238SCU

F4177SCU

F7912SCU

F2255SCU

F2253SCU

K1834SCU

F7927SCU

F7927MAT

K1192MAT

F2253MAT

K1834MAT

F7932MAT

F7966MAT

F7912MAT

OVET

• Laminaattiovissa lasioven kehyksen leveys 70 mm

TASOT

F3091AR+

LAMINAATTIOVIEN LASIOVITYYPIT SCULPTEDIT

YKSIVÄRISET

VÄLITILAT

F7912AR+

RESEPTIT

LAMINAATTIOVIEN VÄRIVAIHTOEHDOT KIILTÄVÄT PÄHKINÄ

Lasiaukko F6932MAT

F6209MAT

RIGATOT

F0599MAT

K1009MAT

NANOLAMINAATIT

F2255RIG

F5349RIG

0029 Bianco Malé

0720 Nero Ingo

NANOLAMINA ATTIPINTA - EI SORM EN JÄLKIÄ

Reunamuoto V

Reunamuoto V V

Reunamuoto S

HINTAESIMERKIT

AAPA-OVEN PUUREUNAMUODOT

Reunamuoto R

OVET - LAMINAATTIOVET

29

SUUNNITTELU JA ASENNUS

LAMINAATTIOVIEN REUNOJEN VIIMEISTELYYN

• Laminaattiovet saatavilla puureunalla ja ABS-reunalla • Puulistavaihtoehdot: pyökki, koivu, tammi ja pähkinä (tilauksesta myös muita puulajeja) • ABS-reunavaihtoehdot mm. alumiini ja pinnan värinen lista • ABS-listan vahvuudet 1-2 mm • Puulistan vahvuudet 10 mm • Saatavilla olevat reunamuodot: V (viiste), VV (tuplaviiste), S (suora) ja R (pyöristys) • Kulmapyöristykset: R2, R5, R10, R20

RÄÄTÄLÖINTI

YKSITYISKOHDAT

F5342RIG

F0234SMT

RUNGOT

F5477MAT


SEITA jäkälä VÄRIVAIHTOEHDOT REUNAT SAATAVILLA USEISSA VÄREISSÄ

TEKNISET TIEDOT

• Vahvuus 18 mm • Saatavilla myös vedinlista

hacienda black VÄRIVAIHTOEHDOT

REUNAT SAATAVILLA USEISSA VÄREISSÄ

TEKNISET TIEDOT

• Vahvuus 18 mm • Saatavilla myös vedinlista

SEITA bronze

SEITA kelo

VÄRIVAIHTOEHDOT

VÄRIVAIHTOEHDOT

REUNAT SAATAVILLA USEISSA VÄREISSÄ

30

SEITA

REUNAT SAATAVILLA USEISSA VÄREISSÄ

SEITA musta VÄRIVAIHTOEHDOT REUNAT SAATAVILLA USEISSA VÄREISSÄ

VÄRIVAIHTOEHDOT REUNAT SAATAVILLA USEISSA VÄREISSÄ

TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

• Vahvuus 18 mm • Saatavilla myös vedinlista

• Vahvuus 18 mm • Saatavilla myös vedinlista

SEITA antrasiitti

SEITA valkea SEITA vedinlista

VÄRIVAIHTOEHDOT REUNAT SAATAVILLA USEISSA VÄREISSÄ

TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

• Vahvuus 18 mm • Saatavilla myös vedinlista

• Vahvuus 18 mm • Saatavilla myös vedinlista

• Vahvuus 18 mm • Saatavilla myös vedinlista

OVET - MIKROLAMINAATTIOVET

SEITA naava

alumiini-valkea VÄRIVAIHTOEHDOT

REUNAT SAATAVILLA USEISSA VÄREISSÄ

TEKNISET TIEDOT

• Vahvuus 18 mm • Saatavilla myös vedinlista


VÄRIVAIHTOEHDOT REUNAT SAATAVILLA USEISSA VÄREISSÄ

TEKNISET TIEDOT

RESEPTIT

SEITA kaarna

VÄRIVAIHTOEHDOT

VÄRIVAIHTOEHDOT

REUNAT SAATAVILLA USEISSA VÄREISSÄ

REUNAT SAATAVILLA USEISSA VÄREISSÄ

TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

• Vahvuus 18 mm • Saatavilla myös vedinlista

• Vahvuus 18 mm • Saatavilla myös vedinlista

YKSITYISKOHDAT

RUNGOT

VÄLITILAT

• Vahvuus 18 mm • Saatavilla myös vedinlista

SEITA hopea

OVET

pihkamänty

TASOT

SEITA

MIKROLAMINAATTIOVIEN LASIOVITYYPIT

• Mikrolaminaattiovissa lasioven kehyksen leveys 70 mm

Alumiini-valkea

Alumiini-musta

Lasiaukko, mattalasi

Lasiaukko, kirkas lasi

OVET - MIKROLAMINAATTIOVET

31

SUUNNITTELU JA ASENNUS

HINTAESIMERKIT

REUNALISTOITUKSET ABS-NAUHALLA

RÄÄTÄLÖINTI

MIKROLAMINAATTIOVIEN REUNOJEN VIIMEISTELYYN

• Mikrolaminaattioville on saatavilla useita reunalistavaihtoehtoja: pinnan värinen reunalista, 2-värireunalista sekä 1-värireunalista • Reunalistan vahvuudet 1,5-2,0 mm


6

20

32

38

40

42

50

54

58

RESEPTIT

OVET

TASOT

VÄLITILAT

RUNGOT

YKSITYISKOHDAT

RÄÄTÄLÖINTI

HINTAESIMERKIT

SUUNNITTELU JA ASENNUS

Laminaatti Puu Kivi

Työtason materiaalin valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota myös kokin ominaisuuksiin. Toiset materiaalit vaativat enemmän hoitoa ja toiset ovat helpompia puhdistaa kuin toiset. Ja makuja on vähintään yhtä monta kuin kokkejakin.

32


RESEPTIT OVET TASOT

HARMAA KIVI R0001CT

VAALEA HARMAA KANGAS F7504FG

HARMAA KANGAS

RUSKEA BETONI

HAVANNA KIRSIKKA

MILANO PÄHKINÄ

LUMIKRISTALLI

MUSTA PUU

MOKKA BAMBU

BEIGE PAPYRUS

LUSTOTAMMI

F7505FG

R6061FG

R5681VV

F2207VV

R4110RU

NANOLAMINA ATTIPINTA - EI SORM EN JÄLKIÄ

ALUMIININ VÄRINEN F8110VV

VAALEA SAUVAPÄHKINÄ R5151VV

VALKEA K1070CS

BETONI

K4836CS

BIANCO MALÉ 0029

NANOLAMINA ATTIPINTA - EI SORM EN JÄLKIÄ

NERO INGO 0720

TEKNISET TIEDOT

• Kaikki laminaattitasot saatavilla 20 mm, 30 mm ja 40 mm paksuisina TASOT - LAMINAATTI

RÄÄTÄLÖINTI

R5804VV

HINTAESIMERKIT

F2217MO

33

SUUNNITTELU JA ASENNUS

R4896RU

Z0901FG

YKSITYISKOHDAT

RUNGOT

R4210VV

VÄLITILAT

TUMMA SAUVATAMMI


PÄÄTYPUU R4566FG

R4264RU

KIILTÄVÄ MUSTA MARMORI

PEHMEÄ PÄHKINÄ

RUSKEA KIVI

RUSKEA GRANIITTI

F6288AR+

K5054CS

34

HARMAA TAMMI

TASOT - LAMINAATTI

F6233UN

F7732AET

MUSTA KIVI F3690AHD

TUMMA SUKLAA KIILTÄVÄ F2200AR+

F5212RW

KIILTÄVÄ VALKEA MARMORI

MUSTA ANTIIKKIKIVI

MUSTA KIILTÄVÄ

ANTRASIITTI KIILTÄVÄ

VALKEA KIILTÄVÄ

VALKEA JÄÄ

F2253AR+

F3460AR+

F7912AR+

TEKNISET TIEDOT

• Kaikki laminaattitasot saatavilla 20 mm, 30 mm ja 40 mm paksuisina • Mustalla neliöllä merkittyihin malleihin ei ole saatavilla taivereunaa

F3461AHD

F3091AR+


RESEPTIT

LAMINAATTITASOJEN VIIMEISTELYYN MADALLETTU ALLASUPOTUS

TAIVEREUNA

1477E

Alumiiniefekti

Alumiini-valkea

PUUREUNAMUODOT

HINTAESIMERKIT

1424E

RÄÄTÄLÖINTI

Taivereuna

• Puureunavaihtoehdot V ja S saatavilla seuraavilla vaihtoehdoilla: pyökki, koivu, tammi ja pähkinä (tilauksesta myös muita puulajeja) • Vakiopintakäsittely lakattu • 20 mm tasoihin saatavilla ainoastaan suorareuna / ABS-reuna

Reunamuoto V

Alumiini-musta

Musta kiiltävä

Valkea väre Puhtaanvalkea väre

Valkea kiiltävä Puhtaanvalkea kiiltävä

Reunamuoto S

TASOT - LAMINAATTI

35

SUUNNITTELU JA ASENNUS

LAMINAATTITASOJEN REUNOJEN VIIMEISTELYYN REUNALISTOITUKSET ABS-NAUHALLA

YKSITYISKOHDAT

RUNGOT

VÄLITILAT

TASOT

OVET

• Altaat on mahdollista upottaa laminaattitasoon alhaalta päin • Altaan yläreuna jää tällä tekniikalla hieman pöytätasoa alemmaksi, jolloin pinta jatkuu portaattomasti ja muodostaa tavallista yhtenäisemmän tasokokonaisuuden


AMERIKAN PÄHKINÄ

EUROOPPALAINEN PÄHKINÄ

PYÖKKI

KIRSIKKA

LÄMPÖKÄSITELTY KOIVU

KOIVU

WENGE

ZEBRANO

TAMMI

TEKNISET TIEDOT

• Kaikki puutasot saatavilla 30 mm ja 40 mm paksuisina • Mahdollista valita suora, pyöristetty tai viistereuna 36

TASOT - PUU


RESEPTIT OVET TASOT

MOCCA LATTE timanttiharjattu

VAALEA LABRADOR

OLD STYLE BLACK

ROYAL BEIGE

SAVON HELMI

kiillotettu

timanttiharjattu

MUSTA

kiillotettu

RÄÄTÄLÖINTI

YKSITYISKOHDAT

RUNGOT

kiillotettu

VÄLITILAT

ANTIIKKIPRONSSI

kiillotettu

kiillotettu

kiillotettu

SININEN HELMI kiillotettu

HINTAESIMERKIT

kiillotettu

PUNAINEN GNEISSI

TEKNISET TIEDOT

• Kaikki kivitasot saatavilla 30 mm ja 40 mm paksuisina • Mahdollista valita suora, pyöristetty tai viistereuna TASOT - KIVI

37

SUUNNITTELU JA ASENNUS

POHJOLAN LOIMU


6

20

32

38

40

42

50

54

58

RESEPTIT

OVET

TASOT

VÄLITILAT

RUNGOT

YKSITYISKOHDAT

RÄÄTÄLÖINTI

HINTAESIMERKIT

SUUNNITTELU JA ASENNUS

Laminaatti Lasi

Välitilan ei tarvitse enää olla standardikokoisista laatoista valmistettua pakkopullaa. Materiaali- ja tyylivaihtoehtoja on vaikka millä mitalla.

38


RESEPTIT Vaalea harmaa kangas F7504FG

Harmaa kangas F7505FG

Ruskea betoni R6061FG

Havanna kirsikka R5681VV

Päätypuu R4566FG

Harmaa tammi R4264RU

Musta kivi F3690AHD

Valkea jää F5212RW

Kiiltävä valkea Musta marmori antiikkikivi F3460AR+ F3461AHD

Milano pähkinä R4896RU

Lumikristalli Z0901FG

Musta puu F2217MO

Mokka bambu R5804VV

Beige papyrus F2207VV

Lustotammi R4110RU

Alumiinin värinen F8110VV

Vaalea sauvapähkinä R5151VV

Kiiltävä musta marmori F6288AR+

Pehmeä pähkinä F6233UN

Tumma suklaa kiiltävä F2200AR+

Musta kiiltävä F2253AR+

Antrasiitti kiiltävä F7912AR+

Valkea kiiltävä F3091AR+

Ruskea kivi K5054CS

Ruskea graniitti F7732AET

Valkea K1070CS

Betoni K4836CS

TASOT

Harmaa kivi R0001CT

VÄLITILAT

Tumma sauvatammi R4210VV

OVET

VÄLITILOJEN LAMINAATIT

RUNGOT

TEKNISET TIEDOT

• Kaikkien välitilalaminaattien paksuus 8 mm • Välitiloihin on saatavilla samat laminaattivaihtoehdot kuin tasoihin (katso suuremmat kuvat sivuilta 39-40)

VÄLITILOJEN LASIVAIHTOEHDOT

YKSITYISKOHDAT

TEKNISET TIEDOT

MUSTA

VALKOINEN

HARMAA

KIRKAS

VÄLITILAT - LAMINAATTI JA LASI

39

SUUNNITTELU JA ASENNUS

HINTAESIMERKIT

RÄÄTÄLÖINTI

• Kaikki välitilalasit saatavilla 4 mm paksuisina • Lasin taakse on mahdollista asettaa tapetti


6

20

32

38

40

42

50

54

58

RESEPTIT

OVET

TASOT

VÄLITILAT

RUNGOT

YKSITYISKOHDAT

RÄÄTÄLÖINTI

HINTAESIMERKIT

SUUNNITTELU JA ASENNUS

Toimiva ja kestävästä materiaalista valmistettu runko on kuin laadukas perusraaka-aine ruuassa. Sille rakentuu koko ateria.

40


RESEPTIT OVET TASOT

TAMMI

PÄHKINÄ

VÄLITILAT

KOIVU

TUMMA PÄHKINÄ

HINTAESIMERKIT

RÄÄTÄLÖINTI

YKSITYISKOHDAT

RUNGOT

VALKOINEN

VAALEANHARMAA TUMMANHARMAA TEKNISET TIEDOT

• Seita-ovivärit (ks. s. 30-31) voi valita rungon väriksi (paksuus 18mm). RUNGOT

41

SUUNNITTELU JA ASENNUS

• Kaikkien runkomateriaalien paksuus 16 mm


6

20

32

38

40

42

50

54

58

RESEPTIT

OVET

TASOT

VÄLITILAT

RUNGOT

YKSITYISKOHDAT

RÄÄTÄLÖINTI

HINTAESIMERKIT

SUUNNITTELU JA ASENNUS

Integroidut valot Vetimet Mekanismit

Integroidut valot Ruuanlaitto on tarkkaa puuhaa. Siksi valaisimet ovat tärkeä ainesosa toimivassa keittiössä. Keittiökaappeihin integroiduilla valaisimilla saadaan tyylikkäästi ja käytännöllisesti valoa sinne missä sitä tarvitaan; työtasolle ja kaappien sisään.

42

2


1. INTEGROIDUT VALOT

RESEPTIT

VALAISTUSMAHDOLLISUUDET

INTEGROI DU T VALOT VAIN PE LTONI EM ELT Ä

INTEGROIDUT VALOT

TASOT

OVET

• Peltoniemen integroidut valot tarjoavat ennennäkemättömän tavan suunnitella keittiövalaistus kalusteratkaisujen ehdoilla • Valaistus sulautetaan ympäristöönsä upottamalla se kalusteiden alapintoihin tai sisälle

INTEGROITUJEN VALOJEN TYYPIT

VÄLITILAT

2.-4. TEKNISET TIEDOT

3

4

YKSITYSKOHDAT – INTEGROIDUT VALOT

RUNGOT YKSITYISKOHDAT 43

SUUNNITTELU JA ASENNUS

HINTAESIMERKIT

RÄÄTÄLÖINTI

1

• Huomaamaton tapa valaista kaapiston tasot ja pinnat sekä tuoda pintamateriaalit kauniisti esille • Integroitu valonauha koostuu luonnonvaaleista LED-valoista ja se on lyhennettävissä 60 mm välein • Voidaan asentaa esim. kaapistojen ja tasojen alapinnoille tai lipoille, sokkelitilaan tai elastisen rakenteensa ansiosta jopa kaareville kalustepinnoille • 12V DC, 4,5W / 13,5W • IP-luokitus


INTEGROITUJEN VALOJEN TYYPIT

5.-6. INTEGROITU VALOPOHJA TEKNISET TIEDOT

• Kokonainen lasitaso voidaan valaista integroidusti sisältäpäin, jolloin kaapisto tarjoaa valonlähteen niin työtasoille kuin kaapin sisällekin • Saatavilla 60 ja 80 cm leveään seinäkaappiin

1 5

2

44

2 6


RESEPTIT

MUU VALAISTUS

7. CARRÈ KAARIVALO TEKNISET TIEDOT

TASOT

OVET

• Alumiinista valmistettu kaarivalo kirkkaanvalkoisilla ledeillä • 12V DC, 2,2W • IP-luokitus 20

VÄLITILAT

7 MUU VALAISTUS

RUNGOT

8. SIGN ROUND UPOTETTAVA VALO TEKNISET TIEDOT

RÄÄTÄLÖINTI

YKSITYISKOHDAT

• Alumiinipinnoitettu luonnonvalkoinen ledivalo, joka upotetaan kalusteeseen valmistusvaiheessa • Saatavilla myös pinta-asennuskotelollinen malli, joka voidaan pinta-asentaa kalusteeseen jälkikäteen • Halkaisija 68 mm • Korkeus 13 mm • 12V DC, 2,3W • IP-luokitus 44

8

MUU VALAISTUS

TEKNISET TIEDOT

• Reagoivat valot syttyvät kaapiston ovia avattaessa ja valaisevat myös ne laatikostojen ja kaapistojen osat, joihin yleisvalaistus ei riitä

9

YKSITYSKOHDAT – MUU VALAISTUS

45

SUUNNITTELU JA ASENNUS

HINTAESIMERKIT

9. REAGOIVAT VALOT


Vetimet Vedin on se tärkeä mauste, joka viimeistelee keittiön ilmeen. Mikä korostaa parhaiten ovia? Nuppi vai kahva? Kiiltävä vai matta? Koristeellinen vai pelkistetty?

46


RESEPTIT OVET

CUBIX

TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

• Alumiini • Reikävälit 128, 192, 292, 392, 492, 692 ja 892 mm

• Alumiini • Reikävälit 40, 136, 235, 335, 435, 535, 735 ja 935 mm

• Mattakromi / Reikävälit 96, 128,192 ja 320 mm • Harjattu nikkeli / Reikävälit 96, 128, 192 ja 320 mm

• Rst -efekti, kromattu, wtc valkoinen ja musta • Reikävälit 128, 160, 256 ja 448 mm

• Alumiini • Reikävälit 128, 192, 292, 392, 492, 692 ja 892 mm

303A MAKR

XA10MAKR 128

BUSTER

V4RST

LANKA

TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

• Matta kromi ja rst -efekti • Reikäväli 192 mm

• Mattakromi • Reikäväli 128 mm

• Kromattu ja alumiini • Reikävälit 128, 160 ja 192 mm

• Rst -efekti • Reikävälit 96, 128, 192, 224, 320, 392, 492 ja 692 mm

• Kromattu • Reikävälit 96 ja 128 mm

PARIISI

PEKING

COMET

350AL

BECKER NUPPI

TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

• Mattakromi • Reikävälit 96 ja 128 mm

• Mattakromi ja harjattu nikkeli • Reikäväli 128 mm

• Mattakromi • Mattanikkeli

TASOT

TITAN

TEKNISET TIEDOT

VECTOR

VÄLITILAT

LUNGO

TEKNISET TIEDOT

TEKNISET TIEDOT

• Mattakromi

YKSITYSKOHDAT – VETIMET

47

SUUNNITTELU JA ASENNUS

• Alumiini

HINTAESIMERKIT

RÄÄTÄLÖINTI

YKSITYISKOHDAT

RUNGOT

META


Mekanismit Peltoniemen keittiöihin käytetään vain laadukkaita mekanismeja, joiden ansiosta tavarat pysyvät oikeissa paikoissa ja ovat helposti saatavilla silloin, kun niitä tarvitaan. Ja ruokaankaan ei lipsahda vahingossa sokeria suolan sijaan.

48

1


RESEPTIT

BLUM -MEKANISMIT

PALKITUT JA ALKU PE RÄISE BLUM-M EKAN T ISM IT PE LTONI EM ELT Ä

1. AVENTOS HK TEKNISET TIEDOT

OVET

2. CLIP TOP BLUMOTION

TASOT

3

TEKNISET TIEDOT

VÄLITILAT

• Varustettu integroidulla Blumotion -vaimennuksella • Suunniteltu aukeamaan ja sulkeutumaan 200 000 kertaa, mikä tarkoittaa käytännössä huonekalun koko käyttöikää

3. SPACE CORNER TEKNISET TIEDOT

RUNGOT

• Kulmamekanismi hyödyntää nurkan kaukaisimmankin tilan • Laatikon viemä tila nurkasta 105 x 105 cm • Varustettu Blumotion -vaimennuksella

4. PISTORASIATORNI 5

TEKNISET TIEDOT

• Tasoon upotettava torni kolmella pistorasialla • Voidaan piilottaa ja nostaa tasosta painalluksella

YKSITYISKOHDAT

4

5. UUNILAATIKKO TEKNISET TIEDOT

RÄÄTÄLÖINTI

• Uunin alapuoliseen sokkelitilaan mitoitettava laatikko • Varustettu kokonaan ulostulevalla Blum Tandem -liukukiskolla ja Blumotion -vaimennuksella

6. LEMANS TEKNISET TIEDOT

HINTAESIMERKIT

• Kulmamekanismi, jonka avulla piilonurkkaisessa kulmakaapissa saadaan takimmaisetkin tavarat kätevästi esille • Väri harmaa kromatulla reunalla • Molemmissa hyllyissä liukumistä estävä pintakäsittely ja 20 kg kantavuus • Saatavilla oikean- ja vasenkätisenä • Vaatii toimiakseen 40, 45, 50 tai 60 cm oven kaappiin

7. TANDEMBOX-SISÄLAATIKOT TEKNISET TIEDOT

• Kokonaan ulostulevat Tandembox-sisälaatikot säästävät selkää ja mahdollistavat perimmäistenkin tavaroiden helpon käsittelyn • Väri valkea, metallinhohtoharmaa tai aito ruostumaton teräs • Järjestelmän julkisivu voidaan toteuttaa millä tahansa kaapisto-ovilla

6

7

YKSITYSKOHDAT – MEKANISMIT

49

SUUNNITTELU JA ASENNUS

2

• Käytännöllinen mekanismi päällekkäisille tai upotetuille ja etenkin matalille seinäkaapeille • Avautumiskulmansa ansiosta vaatii hyvin vähän tilaa kaapin yläpuolella


6

20

32

38

40

42

50

54

58

RESEPTIT

OVET

TASOT

VÄLITILAT

RUNGOT

YKSITYISKOHDAT

RÄÄTÄLÖINTI

HINTAESIMERKIT

SUUNNITTELU JA ASENNUS

Yksilölliset ratkaisut Pienellä kekseliäisyydellä voi tehdä ateriasta elämyksen tai toimivasta kokonaisuudesta nerokkaan. Tässä muutamia asiakkaillemme ideoituja arkea helpottavia ratkaisuja.

50


RESEPTIT

1. Sokkeliin piilotettu, kokoontaittuva porrasjakkara on aina lähellä mutta ei koskaan tiellä.

OVET

2. Kootun jakkaran voi siirtää tarvitsemalleen paikalle.

TASOT

2

1

3.

RUNGOT

VÄLITILAT

Koiranruokakupit ovat piilossa sokkeliin sijoitetussa laatikossa, kunnes on ruokinnan aika. Levy on helppo puhdistaa, ja kupit voi irrottaa pesua varten.

YKSITYISKOHDAT

3

4.

4

RÄÄTÄLÖINTI

51

SUUNNITTELU JA ASENNUS

HINTAESIMERKIT

RÄÄTÄLÖINTI

Reiällinen leikkuulauta on sijoitettu biojäteastian yläpuolelle. Kuoret, murut ja muun voi kätevästi pyyhkäistä jäteastiaan.


1

52

2


RESEPTIT OVET TASOT VÄLITILAT RUNGOT YKSITYISKOHDAT RÄÄTÄLÖINTI

Meiltä keittiön saa oikeasti mittatilaustyönä. Kiintokalusteiden kaikkia mittoja voi muuttaa tarpeen mukaan. Erikoisempia toteutuksiamme ovat leijuvat keittiöt ja säilytyskokonaisuudet. Kiinnitysten sijoittelu ja kuormitusmittaukset täytyy laskea tarkkaan. Lopputulos palkitsee: ilmava kokonaisuus on kaunis ja sen alusta on helppo pitää pölyttömänä.

1. 2. Kokonaisuus toteutettuna.

3. 3D-suunnitelma yksilöllisestä leijuvasta keittiöstä.

4. Suunnitelman pohjalta toteutettu keittiö.

3

4

RÄÄTÄLÖINTI

53

SUUNNITTELU JA ASENNUS

HINTAESIMERKIT

3D-suunnitelma työpöytä-säilytystilakokonaisuudesta eteiseen.


6

20

32

38

40

42

50

54

58

RESEPTIT

OVET

TASOT

VÄLITILAT

RUNGOT

YKSITYISKOHDAT

RÄÄTÄLÖINTI

HINTAESIMERKIT

SUUNNITTELU JA ASENNUS

Parhaista materiaaleista valmistettu keittiö nostaa aina asunnon arvoa. Taitavalla suunnittelulla ja materiaalivalinnoilla räätälöidyn, laadukkaan keittiön saa kuitenkin mahtumaan pienempäänkin budjettiin. Hintaesimerkkien keittiöiden taustalla on erilaiset vaatimukset, mutta olemme toteuttaneet ne samoja periaatteita noudattaen, tinkimättömällä ammattitaidolla.

3831 €

HINTALUOKKA 1

Hinta rungot kasattuina. Hinnat ei sisällä koneita, allasta tai hanaa. Hinta ei sisällä rahditusta. Kalusteet Blum-hidastinsaranoilla ja TandemBox-hidastinlaatikoilla. 54

HINTAESIMERKIT

6509 €

HINTALUOKKA 2 • Esimerkeissä käytetyt materiaalit • Yläovi: Laminaattiovi • Alaovi: Mikrolaminaattiovi • Runko: Melamiini, valkea / Näkyvät sivulevyt mikrolaminaatti • Taso: Laminaattitaso • Vedin


2522 €

HINTALUOKKA 1

RESEPTIT

I-MALLISET KEITTIÖT 3600 mm

TEKNISET TIEDOT

3956 €

VÄLITILAT

TASOT

OVET

• Ovi: Mikrolaminaattiovi • Runko: Melamiini, valkea • Taso: Laminaattitaso • Vedin

HINTALUOKKA 2 TEKNISET TIEDOT

HINTALUOKKA 3 TEKNISET TIEDOT

HINTAESIMERKIT

• Ovi: Viiluovi (integroidulla vedinlistalla) • Runko: Laminaatti • Taso: Kivitaso • Ei erillistä vedintä

Hinta rungot kasattuina. Hinnat ei sisällä erikoismekanismeja, välitilavaloja, välitilamateriaaleja, koneita, allasta tai hanaa. Hinta ei sisällä rahditusta. Kalusteet Blum-hidastinsaranoilla ja TandemBoxhidastinlaatikoilla. HINTAESIMERKIT

55 55

SUUNNITTELU JA ASENNUS

6680 €

RÄÄTÄLÖINTI

YKSITYISKOHDAT

RUNGOT

• Ovi: Laminaattiovi (integroidulla vedinlistalla) • Runko: Melamiini, värillinen • Taso: Puutaso • Ei erillistä vedintä


3214 € L-MALLISET KEITTIÖT

HINTALUOKKA 1

3000 mm

5097 €

HINTALUOKKA 2 TEKNISET TIEDOT

• Ovi: Laminaattiovi (integroidulla vedinlistalla) • Runko: Melamiini, värillinen • Taso: Puutaso • Ei erillistä vedintä

8306 €

HINTALUOKKA 3 TEKNISET TIEDOT

• Ovi: Viiluovi (integroidulla vedinlistalla) • Runko: Laminaatti • Taso: Kivitaso • Ei erillistä vedintä

Hinta rungot kasattuina. Hinnat ei sisällä erikoismekanismeja, välitilavaloja, välitilamateriaaleja, koneita, allasta tai hanaa. Hinta ei sisällä rahditusta. Kalusteet Blum-hidastinsaranoilla ja TandemBoxhidastinlaatikoilla. 56

2400 mm

TEKNISET TIEDOT

• Ovi: Mikrolaminaattiovi • Runko: Melamiini, valkea • Taso: Laminaattitaso • Vedin


4892 €

HINTALUOKKA 1

RESEPTIT

U-MALLISET KEITTIÖT 3400 mm

OVET TASOT

2400 mm

VÄLITILAT

7016 €

2400 mm

TEKNISET TIEDOT

• Ovi: Mikrolaminaattiovi • Runko: Melamiini, valkea • Taso: Laminaattitaso • Vedin

HINTALUOKKA 2 TEKNISET TIEDOT

HINTALUOKKA 3 TEKNISET TIEDOT

HINTAESIMERKIT

• Ovi: Viiluovi (integroidulla vedinlistalla) • Runko: Laminaatti • Taso: Kivitaso • Ei erillistä vedintä

Hinta rungot kasattuina. Hinnat ei sisällä erikoismekanismeja, välitilavaloja, välitilamateriaaleja, koneita, allasta tai hanaa. Hinta ei sisällä rahditusta. Kalusteet Blum-hidastinsaranoilla ja TandemBoxhidastinlaatikoilla. HINTAESIMERKIT

57

SUUNNITTELU JA ASENNUS

12 279 €

RÄÄTÄLÖINTI

YKSITYISKOHDAT

RUNGOT

• Ovi: Laminaattiovi (integroidulla vedinlistalla) • Runko: Melamiini, värillinen • Taso: Puutaso • Ei erillistä vedintä


6

20

32

38

40

42

50

54

58

RESEPTIT

OVET

TASOT

VÄLITILAT

RUNGOT

YKSITYISKOHDAT

RÄÄTÄLÖINTI

HINTAESIMERKIT

SUUNNITTELU JA ASENNUS

Keittiösuunnittelija palveluksessanne Asukas on keittiönsä asiantuntija. Hän tietää, miten keittiötään käyttää ja miltä sen pitäisi näyttää. Peltoniemen keittiösuunnittelijan avulla päästään kuitenkin vielä pidemmälle. Ammattilainen osaa auttaa suunnittelussa niin, että keittiö on täydellinen sekä tyyliltään että toiminnallisuudeltaan. Hän varmistaa, että suunnitelma pysyy budjetissa. Hän tuntee materiaalit ja hänellä on käytössään parhaat välineet. Peltoniemen keittiösuunnitelmat tehdään 3-D ohjelmalla, jonka ansiosta asiakas näkee uuden keittiönsä lähes valokuvan tarkkana. Keittiösuunnittelija on kuin ammattikokki, joka löytää parhaat ainekset, jonka veitset ovat aina teräviä ja joka saa samoista raakaaineista irti paljon enemmän.

58

SUUNNITTELU JA ASENNUS


RESEPTIT OVET TASOT YKSITYISKOHDAT

RUNGOT

VÄLITILAT

Osaava asennus on kannattava sijoitus

SUUNNITTELU JA ASENNUS

59

SUUNNITTELU JA ASENNUS

HINTAESIMERKIT

RÄÄTÄLÖINTI

Sisäfileenkin voi pilata taitamattomalla käsittelyllä, ja parhaista materiaaleista koostuvan keittiön virheellisellä asennuksella. Koska keittiö on iso hankinta, joka vaikuttaa koko asunnon arvoon, suosittelemme ehdottomasti asennuspalvelumme käyttöä. Ammattitaitoinen asennus varmistaa, että keittiöön sijoitetut rahat eivät mene hukkaan. Lisäksi se säästää huomattavan paljon aikaa ja vaivaa. Kun suunnittelu, valmistus ja asennus tulevat samasta paikasta, varmistetaan laatu koko ketjun osalta. Eikä käy niin kuin sille kuuluisalle sopalle, jota liian monta kokkia oli valmistamassa


ASIAKASPALVELU Puh. 010 320 4720 peltoniemi@peltoniemi.fi

ROVANIEMI PELTONIEMI KALUSTEET, KEITTIÖMYYMÄLÄ Vapaudentie 2-4, 96100 ROVANIEMI Avoinna: MA–PE 11–17

KEMIJÄRVI PELTONIEMI KALUSTEET, KEITTIÖMYYMÄLÄ Jaakonkatu 6, 98100 KEMIJÄRVI Avoinna: MA–PE 11–17 Puh. 010 320 4721

Painoteknisistä syistä johtuen kuvaston värit voivat poiketa aidoista. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

IVALO KEITTIÖMIES OY Rantatie 2, 99800 IVALO Avoinna: MA–PE 11–17

SALLA SALLAN RAUTATORI OY Kuusamontie 23, 98900 SALLA Avoinna: MA–PE 11–17, LA 9–13 Puh 020 775 6858

MUONIO JA KITTILÄ PB-SISUSTUS Kerässiepintie 765, 99300 Muonio Puh. 040 776 9360

RUOTSI/SVERIGE - JÄLLIVAARA PELTONIEMI KALUSTEET / BRA KÖK Oljevägen 11, 98286 GÄLLIVARE Öppna: Mån–Fre 11–17 Tel. +46(0)76 119 9068

Advertising Kioski

www.peltoniemi.fi

Profile for Juha Peltoniemi

Peltoniemi kuvasto 2015  

Reseptit toimiviin koteihin ja keittiöihin.

Peltoniemi kuvasto 2015  

Reseptit toimiviin koteihin ja keittiöihin.

Advertisement