Page 1

Storrvegen 34, Klepp N12:

ENEBOLIG MED DOBBEL GARASJE OG TAKTERRASSE


KLEPP ER HJEM. HJEM FOR DEG SOM LIKER GRØNNE, LANDLIGE OMGIVELSER, MEN SOM OGSÅ VIL HA NÆRHET TIL BYEN. FOR DEG SOM TRIVES MED HØY HIMMEL, TYDELIGE ÅRSTIDER OG LYDEN AV BÅDE TRAKTOR OG KYR I NY OG NE.

2


3


Bryne

Idrettsanlegg

VELKOMMEN TIL KLEPP! Med sentral og meget familievennlig beliggenhet på Klepp, har vi en topp moderne eneboliger på cirka 179 m² BRA til salgs.

4


Orrevatnet

Klepp sentrum

Kleppeloen

Jærhagen Matbutikk

Legesenter

Barnehage

egen Storrv

1

2

3

4

5

6

7

Storrvegen

Her får du fire soverom, to stuer, to bad, eget vaskerom, dobbel garasje og en romslig takterrasse. Ikke rart at mange allerede har signalisert sin interesse for disse boligene! Med familievennlig beliggenhet mener vi selvsagt at det skal være kort vei til barnehager, skoler og l­ ekeplasser, men også at foreldrene i huset skal ha det de trenger i nærheten. Fra boligområdet Klepp N12 tar det bare noen minutter til kjøpesenteret Jærhagen og Klepp sentrum, dagligvarebutikker og de flotte turområdene i Kleppelunden. I tillegg er det ikke lange kjøreturen til Sandnes, Forus og Bryne – praktisk hvis familiens voksne jobber andre steder enn i Klepp.

5


DELFELT B5 Klepp N12

179 m2 BRA, P-rom 133 m2

Bolig 5 Bolig 7

Illustrasjon: Fasade mot sør-øst.

6

Bolig 6

Bolig 4

Bolig 3


Øster Hus startet utbyggingen av Klepp N12 i 2013 og i dag er de første boligene overlevert og innflyttet. De sju eneboligene i delfelt B5 er det siste byggetrinnet i denne delen av utbyggingen. Klepp N12 består ellers av en fin miks av boligtyper. Her finner du boliger for alle aldersgrupper: leiligheter, rekkehus, eneboliger i rekke og eneboliger. Flere lekeplasser og grønne fellesområder er etablert, og feltets største fellesområde grenser til B5. Dermed kan du her få godt med luft og plass foran din nye enebolig.

Bolig 1 Bolig 2

7


DELFELT B5 Klepp N12

179 m2 BRA, P-rom 133 m2

ENEBOLIG MED DOBBEL GARASJE

Bolig 6

Bolig 5

Illustrasjon: Fasade mot nord-øst.

8


Bolig 7

9


DELFELT B5 Klepp N12

179 m2 BRA, P-rom 133 m2

FÅ DET FINT! Lite kan matche følelsen av å flytte inn i en helt ny bolig hvor alt er på ”G” og ingenting er brukt eller slitt. Følelsen ved å flytte inn i sin egen, splitter nye bolig er trolig mer verdt enn du tror.

10


Illustrasjon: stue/kjøkken.

Kjøper du ny bolig av oss før den er ferdigstilt, får du mange muligheter til å tilpasse materialvalg og interiørløsninger sammen med oss og våre faste, dyktige samarbeidspartnere. I disse boligene får du blant annet et tidsriktig kjøkken og et moderne baderom med i leveransen. Du kan dessuten velge om du vil ha boligen overlevert nøkkelferdig eller om du vil redusere prisen gjennom egeninnsats på gulv- og malerarbeid.

11


DELFELT B5 Klepp N12

179 m2 BRA, P-rom 133 m2

NYT LIVET PÅ KLEPP N12 UTENDØRS Eneboligen får stor og god takterrasser som ligger over garasjen. På takterrassen får man også en utvendig bod på cirka 4,5 m². Svært praktisk for lagring av grill og solstoler!

12


Illustrasjon: Takterrasse bolig

13


DELFELT B5 Klepp N12

179 m2 BRA, P-rom 133 m2

Bolig 7

SMART ENERGILØSNING De nye boligene i Klepp N12 har vannbåren varme gjennom fjernvarme som energiløsning. Enkelt fortalt er et fjernvarmeanlegg et sentralvarmeanlegg som forsyner bygninger med varmt vann til oppvarming og varmt tappevann. Fjernvarme baserer seg på fornybar energi, og i Klepp N12 er det deponigass fra Sele som er energikilden.

14


Bolig 6

Bolig 5

Illustrasjon: fasade mot sør-vest

15


Fasade mot nord-øst

DELFELT B5 Bolig 5

Takterrasse 40,6 m²

Fasade mot sør-vest

Utv. bod 4,4 m²

Sov 1 8,9 m²

Bod 3,2 m²

Bad 6,8 m²

Bad 6,8 m²

Loftstue/trapp 27,3 m²

G

Fasade mot sør-øst

Sov 2 12,4 m²

G Sov 3 7,0 m²

G

G Fasade mot nord-øst

Stue/kjøkken 47.4 m2

Hall/trapp 10.8 m2 Garasje/bod 38.2 m2

Bad 3.9 m2

1. etasje

16

Vask/sluse 4.1 m2


7

6

5

4

3

2

1

Fasade mot sør-vest

Fasade mot nord-øst

Takterrasse 40,6 m² Sov 1 12.4 m2

Sov 2 8.9 m2

Fasade mot sør-vest

Utv. bod 4,4 m² Bod 3.2 m2

Bod 3,2 m²

Sov 1 8,9 m²

Loftstue/trapp 27.3 m2

Bad 6,8 m²

Bad 6,8 m²

Loftstue/trapp 27,3 m²

G

Fasade mot sør-øst Takterasse 40.6 m2

Sov 2 12,4 m²

G

Sov 3G 7.0 m2

G

Sov 3 7,0 m²

Bad 6.8 m2

Utv. bod 4.4 m2 Fasade mot nord-øst

2. etasje

17


INVITÉR VENNER OG FAMILIE PÅ EN SMAKFULL LUNSJ ELLER LEKRE MIDDAGER. PÅ KLEPP FÅR DU FØRSTEKLASSES RÅVARER HOS SLAKTEREN HÅLAND KJØTT.

18


19


Klepp stadion.

KORT VEI TIL DET MESTE. Til Sørhellet barnehage: ca. 200 m

Til Klepp stasjon: ca. 5 km

Til Myrsnibå barnehage: ca. 350 m

Til Borestranden: ca. 6 km

Til Kleppelunden: ca. 700 m

Til Bryne: ca. 6,5 km

Til Jærhagen: ca. 1 km

Til Selestranden: ca. 8 km

Til Bore barnehage: ca. 2 km

Til Sandnes: ca. 11 km

Til Bore skule: ca. 2 km

Til Orrestranden: ca. 12 km

Til Bore ungdomsskule: ca. 2 km

Til Forus: ca. 15 km

Til Kleppehallen: ca. 2,5 km Merk at alle avstander er hentet fra karttjenesten gulesider.no.

SØRHELLET BARNEHAGE: 0,2 KM MYRSNIBÅ BARNEHAGE: 0,35 KM

Bore ungdomsskule

Klepp N12

KLEPPELUNDEN: 0,7 KM

Her finner

utikker, frisør,

lder åpent fra

v i de travleste

muligheter til en

net eller Orre-

BORE SKULE: 2 KM

in

Kiwi

So lav ege n

ge n

gen rrve Sto

510

KLEPPEHALLEN: 2,5 KM

det godt.

re r

rve ge n

BORE BARNEHAGE: 2 KM

44

Bo

JÆRHAGEN: 1 KM

McDonald`s

JÆRNBANESTASJON, KLEPP STASJON: 5 KM BORESTRANDEN: 6 KM

Elkjøp

44

en eg rev Bo

SANDNES: 11 KM ge ve rre

ORRESTRANDEN: 12 KM FORUS: 15 KM

20

Klepp stadion

BRYNE: 6,5 KM SELESTRANDEN: 8 KM

O

Mot Sandnes

n Mot Bryne

Klepp kyrkje


Flotte turomrĂĽder i Kleppelunden.

21


I KLEPP N12 HAR DU FLERE TURMULIGHETER LIKE UTENFOR DØREN DIN, OG DET ER ET PERFEKT UTGANGSPUNKT FOR BEHAGELIG KORT VEI TIL JOBB OG FRITIDSAKTIVITETER.

22


23


DET ER GODT Å BO I KLEPP! Med ny bolig på Klepp N12 ligger alt til rette for at du og dine skal få det godt. Kjøpesenteret Jærhagen har det du trenger både til hverdag og fest. Her finnerdu blant annet en av distriktets flotteste Coop Megabutikker, klesbutikker, frisør, treningssenter, bank, apotek, vinmonopol og en skøytebane som holder åpent fra november til april hvert år. Kjekt å ha i nabolaget! Med både barnehager og skoler i nærheten får du enkel logistikk selv i de travleste morgentimer. Og når barnevakten er bestilt, så har mor og far gode muligheter til en joggetur i vakre Kleppelunden, en god sykkeltur rundt Frøylandsvatnet eller Orrevatnet, eller kanskje en rolig luftetur på Borestranden.

24

Kjøpesenteret Jærhagen har det meste.


25


26


TIDENES BESTE BETALINGSBETINGELSER! KR 0,- VED KONTRAKT OG FASTE PRISER. Kjøper du bolig av oss i Øster Hus tar vi regningen for finansieringen i hele byggeperioden, helt frem til innflytting. Du betaler kr. 0,- ved signering av kontrakt, altså ingenting før du flytter inn. Hos oss er det heller ingen indeksregulering. LAVE OMKOSTNINGER: Ved kjøp av brukt bolig må du betale 2,5 % ekstra av hele kjøpesummen. Ved kjøp av ny bolig betaler du kun 2,5 % av tomteverdien.

ØSTER HUS – PROFFE FRA A TIL Ø! Øster Hus har siden starten i 1974 vokst til å bli en av Rogalands største og mest solide boligbyggere. Selskapet holder til i Sandnes og eies av brødrene Njål og Cato Østerhus. Vi i Øster Hus skal være proffe i alt vi gjør, fra A til Ø. Det betyr kort og godt at du som kunde vil bli ledet trygt gjennom hele prosessen. Våre dyktige tømmermenn sørger for godt håndverk, og du får et sluttprodukt av god kvalitet, til avtalt tid og pris. Men det er du som skaper boligen om til et hjem – det er du som står for Å. Sponsing er for oss et viktig kommunikasjonsverktøy. Vi identifiserer oss med verdiene, konkurranseaspektet og ikke minst gleden som idretten representerer. Gjennom en årrekke har Øster Hus gjort seg bemerket lokalt og nasjonalt som en engasjert og stolt sponsor av topp- og breddeidrett i regionen. Sandnes Ulf, Oilers, Team Coop og Skifestivalen Blink er blant de mest profilerte. Samtidig kan du se Øster Hus-logoen på tusenvis av barne- og ungdomsdrakter i hele distriktet.

27


ENSIGN

oster-hus.no

EN TRYGG OG ERFAREN MEGLER DNB Eiendom er Norges største eiendoms selskap. Fra avdelingen i 9. etasje i Høghuset på Bryne, har DNB god oversikt over boligmarkedet på Sør-og Midt-Jæren. Dyktige meglere med god lokalkunnskap, og et tett samarbeid med DNB Bank, sørger for at våre kunder får god oppfølging gjennom hele prosessen. Bjarne Langeland | Eiendomsmeglerfullmektig: 911 21 577- bjarne.langeland@dnbeiendom.no Cecilie Grimsrud | Eiendomsmegler: 958 93 290 - cecilie.grimsrud@dnbeiendom.no

Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsgrunnlaget. Alle illustrasjoner, perspektiver, tegninger og foto er kun ment å gi inntrykk av en ferdig bebyggelse og utendørsareal, og er ikke bindende for utformingen av endelig bebyggelse og utendørsareal. Det kan inneholde elementer som ikke inngår i utbyggers leveranse, både når det gjelder utvendige forhold og innredning. All informasjon er derfor gitt med forbehold om rett for utbygger til å foreta endringer. Endringene skal ikke ha innvirkning på satt standard. Dersom det er avvik mellom endelig leveransebeskrivelse og tegninger i prospektet er det den endelige leveransebeskrivelsen som gjelder.

Prospekt Klepp N12 B5  
Prospekt Klepp N12 B5