Page 1

Tuomaristo Tomi Lantto toimitusjohtaja, tuomariston puheenjohtaja Samuil Angelov puheenjohtaja, Suomen Sommelierit ry Mikael Backman toimitusjohtaja, Restel Greta Grönholm ravintoloitsija, Loimaan Seurahuone, Baarimestarien MM-voittaja 2013 Antti Heikkinen toimitusjohtaja, SOK ABC-ketjuohjaus Matti Jämsen Bocuse d’Or Team Finland Teemu Kokko rehtori, Haaga-Helia Jaana Korhola toimitusjohtaja, Fazer Food Services

PRO-finalistit 2017

Kuka on suosikkisi?

Aki Käyhkö toimitusjohtaja, Scandic Hotels Elina Lepomäki kansanedustaja, Suomen Eduskunta Ulla Liukkonen puheenjohtaja, Suomen Keittiömestarit ry Tomas Lönnberg puheenjohtaja, SAJK Liisa Niemi promotion manager, Bocuse d’Or Team Finland

Ehdotuksia PRO-palkittaviksi tuli edellisvuosien tapaan runsaasti, ja esiraati valitsi nyt esiteltävät finalistit näiden ehdotusten joukosta. Auta tuomaristoa ja kerro, kenelle palkinto kussakin sarjassa mielestäsi kuuluisi. Käy siis 31. joulukuuta mennessä kommentoimassa suosikkejasi osoitteessa propalkinnot.fi.

Marjaana Manninen opetusneuvos, Opetushallitus

Miten voittaja valitaan?

Jarkko Salonen puheenjohtaja, Suomen Baari­mestarien ja Kannattajien Kerho FBSK ry

Päivää ennen PRO-gaalaa arvovaltainen tuomaristo on tiukan paikan edessä, sillä heidän tehtävänään on valita kussakin sarjassa kolmesta tasa­ väkisestä ehdokkaasta tunnustuspalkinnon saaja. Valintakriteereitä ovat ammattitaito, esikuvallisuus ja asenne. Näitä tuomaristo pääsee arvioimaan kattavan tietopaketin perusteella. Siihen on koottu

työnantajan, sarjan nimikkosponsorin ja nettisivujen kautta tulleet kommentit. Ehdokkaat pääsevät myös kertomaan itsestään. Sinulla on vuoden loppuun asti mahdollisuus kertoa, miksi omat suosikkisi olisivat palkinnon ansainneet. Käy siis kirjoittamassa kommenttisi osoitteessa propalkinnot.fi.

Tule mukaan nauttimaan gaalatunnelmasta! Illalliskorttitilaukset propalkinnot.fi tai Harriet Karvonen 050 412 5613.

Ritva Paavonsalo toimitusjohtaja, Leijona Catering Sirpa Pietikäinen jäsen, Europarlamentti

Anni-Mari Syväniemi ruokakulttuuriasiamies, Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto MTK ry Tommi Tervanen toimitusjohtaja, Kotipizza Matti Wikberg yrittäjä, BW Restaurants


Ravintolan asiakaspalvelija

Kuva: Lari Järnefelt Kuva: Lari Järnefelt

Kuva: Pavel Kasinski

Jaana Melakari Ravintola Isä Camillo, Kuopio Jaana Melakarin työpäivät täyttyvät tarjoilijan perustehtävistä lounas- ja à la carte -asiakkaiden parissa. Juuri asiakkaat tekevät jokaisesta työpäivästä erilaisen, ja suurin onnistumisen tunne tälle asiakaspalvelijalle syntyy asiakkaan poistuessa vatsa täynnä ja hyvillä mielin.

Alvaro Diaz Lorca F8 Fazer Stockman, Helsinki Alvaro Diaz Lorca tekee kaikkensa saadakseen asiakkaansa tuntemaan olonsa kotoisaksi ja erityiseksi. Työnsä parhaina puolina hän pitää sen monimuotoisuutta sekä mahdollisuutta omien kykyjensä näyttämiseen. Diaz haaveilee sommelierin ammatista.

Richmond Ghansah African Pots, Helsinki Richmond Ghansah vastaa asiakaspalvelun ja kassatyöskentelyn lisäksi ravintolan viestinnästä ja markkinoinnista. Joustavuudelle, positiiviselle asenteelle ja ennakoinnille on tarvetta etenkin asiakaspalvelussa, jossa eteen tulee säännöllisesti yllättäviä tilanteita.

Kahvilan työntekijä

A R O M I 10 / 2 0 1 6

Muhammad Shofiullah Fazer Ravintolat Oy/ Fazer Café Kluuvikatu, Helsinki Muhammad Shofiullah iloitsee pystyessään tarjoamaan parasta asiakaspalvelua hyvin toimivan tiimityön avulla. Hänelle on tärkeää, että asiakkaiden lisäksi myös työkaverit ovat tyytyväisiä. Tulevaisuudessa Shofiullah toivoo työskente­levänsä asiakas­ palveluhenkilökunnan valmentajana.

Kuva: Lari Järnefelt

Kuva: Peero Lakanen

38

Kuva: Lari Järnefelt

Nina Sippola Juvenes-Yhtiöt Oy, Tampere Nina Sippola nauttii työssään erityisesti asiakkaiden kohtaamisista, vapaudesta toimia omana itsenään sekä mahdollisuudesta luoda uusia makuelämyksiä asiakkailleen. Hän on kiinnostunut asiakkaidensa toiveista ja pyrkii toteuttamaan ne kiireenkin keskellä. Personoitu palvelu on Sippolan työn lähtökohta.

Eija Lundén Select Service Partner Finland Oy/ Café Tori, Vantaa Eija Lundénin työssä parasta on mielenkiintoinen työympäristö, hyvät työkaverit ja eri maista tulevat asiakkaat, joille hän pääsee kertomaan suomalaisista tuotteista. Hän haluaa tulevaisuudessa olla mukana luomassa uutta ja tuomassa kansainvälistä brändiä Suomeen.


Ammattikeittiön työntekijä

Kuva: Tunninkuva/Niklas

Marika Myllykoski Antell-Ravintolat Oy / Focus, Jyväskylä Marika Myllykoski tituleeraa itseään henkilöstöravintolan moniosaajaksi, joka toimii tehtävässä kuin tehtävässä sekä keittiössä että salissa. Työnsä parhaina puolina hän pitää sen monipuolisuutta, ravintolan kodikasta ja kannustavaa ilmapiiriä sekä mukavia asiakkaita, jotka hän haluaa yllättää pienillä asioilla päivittäin.

Kuva: Lari Järnefelt

Miia Leiviskä Siilinjärven kunta/ Haaparinteen päiväkoti, Toivala Miia Leiviskä on iloinen saades­ saan tarjota puhtaista raakaaineista valmistettua ruokaa päiväkodin väelle. Tärkeintä tälle asiakaspalvelijalle on lasten ja aikuisten tyytyväisyys ruokaan sekä päiväkodin siisteys, josta Leiviskä myös huolehtii.

Kuva: Eveliina Immonen

Simo Matikka HYY Ravintolat / Unicafe Ylioppilasaukio, Helsinki Simo Matikalle jokainen asiakas on yhtä tärkeä, ja hän kohtaa heidät yksilöinä. Matikka haluaa omalla toiminnallaan edistää positiivista tunnelmaa työympä­ ristössään. Asiakkaat ovat todenneet Matikalle tämän olevan oikeassa ammatissa ja kehuneet tämän energiaa.

Kuva: Petri Heikkinen

Outi Ståhlberg Kaarinan ruokapalvelu/ Piikkiön yhtenäiskoulun keittiö, Piikkiö Outi Ståhlberg on tyytyväinen etenkin hienosti yhteen pelaavasta ja toimeliaasta työyhteisöstä. Työkaverit tuovat hänen parhaat puolensa esiin. Ruoanvalmistuksen lisäksi Ståhlberg osallistuu reseptiikan kehittämiseen.

Katriina Bister Asikkalan kunta/ Vesivehmaan koulu, Asikkala Katriina Bister ruokkii koululaisten lisäksi myös päiväkodin lapset. Hänelle on tärkeää pystyä ohjaamaan lapsia syömään terveellistä ruokaa ja tutustuttaa heitä samalla uusiin makuihin. Bister kouluttautuu parhaillaan saadakseen paremmat valmiudet erityis­ ruoka­valioiden suhteen.

Kuva: Lari Järnefelt

Kuva: Ulla Saloniemi

Ammattikeittiön kokki

Petra Vuolaspuro Antell-Ravintolat Oy / Paciuksenkatu 21, Helsinki Sen lisäksi, että Petra Vuolaspuro tekee ruokaa ja leipoo, hän osallistuu esimerkiksi teemojen toteutuksen suunnitteluun. Vuolaspuro on ylpeä voidessaan toivottaa asiakkaat nauttimaan tekemäänsä ruokaa. Hän kiittelee esimieheltään saamaansa luottamusta, jonka ansiosta hän on voinut kehittyä työssään.

A R O M I 10 / 2 0 1 6

39


Ammattikeittiön päällikkö

Kuva: Henna-Maria Räisänen Kuva: Jari Hevonoja

Kuva: Tero Wester

Rami Mielonen Arkea Oy / Hepokullan koulu, Turku Rami Mielosen työhön ruokapalvelualueen esimiehenä kuuluvat muun muassa budjetit, suunnittelu ja kehitystehtävät sekä laadunarvioin­ nit ja kehityskokoukset. Asiakkaan tarpeiden täyttymisen lisäksi tärkeää on myös henkilöstön vahvuuksien löytäminen. Onnistumisen tunteita saakin aikaan se, kun henkilökunta kertoo työnsä helpottuneen ja järkeistyneen.

Maiju Anttila Sodexo Oy / Ravintola Galaksi Technopolis, Oulu Maiju Anttila vastaa keittiön toiminnasta kokonaisuudessaan. Hän nauttii saadessaan tehdä sitä, missä kokee olevansa hyvä ja saadessaan riittävästi haasteita. Anttilalle on tärkeää, että ympärillä on ihmisiä, jotka luovat kannustavan ja kehittyvän ilmapiirin ja työyhteisön.

Marianne Virtanen Fazer Food Service / Rengon koulu, Renko Marianne Virtanen nauttii työstään sen ollessa paitsi mielekästä myös haastavaa, pienen kiireen hän kokee positiiviseksi asiaksi. Tärkeintä ovat asiakkaat – Virtanen tuntee onnistuneensa saatuaan hymyn heidän kasvoilleen. Myös hyvä tiimi tekee töihin tulemisesta mukavaa.

Ravintolan kokki

Kuva: Lari Järnefelt

Kuva: Lari Järnefelt

Ulla Holmström Kanresta / Oopperaravintola, Helsinki Ulla Holmströmille on tärkeää olla osa työyhteisöä. Parasta hänen työssään ovat työkavereiden lisäksi puhtaat raaka-aineet, joista hän saa ideoida uusiin ruokalajeihin. Holmströmillä on takanaan jo pitkä työura, sillä eläkepäivät siintävät muutaman vuoden päässä.

Kuva: Lari Järnefelt

Hannes Tolvanen Ravintola Werner, Helsinki Hannes Tolvanen huolehtii keittiön päivittäisestä johtamisesta ja kannattavuudesta sekä ruokien kehittämisestä. Elämysten, nautinnon ja hyvän fiiliksen tarjoaminen on Tolvasen työn A ja O, minkä lisäksi hän nauttii uuden oppimisesta ja gastronomisen ymmärryksensä jatkuvasta lisääntymisestä.

40

A R O M I 10 / 2 0 1 6

Olli Fäldt Baskeri & Basso, Helsinki Olli Fäldt vastaa ravintolan kylmästä keittiöstä eli alku- ja jälkiruokien suunnittelusta, esivalmisteluista ja esillepanosta. Hän nauttii työssään siitä, että voi vaikuttaa ruokalistan sisältöön ja sen toteuttamiseen. Fäldt arvostaa esimiestensä luottamusta ja sitä, että pääsee vapaasti toteuttamaan visioitaan.


Ravintolan keittiöpäällikkö/-mestari

Kuva: Lari Järnefelt

Kuva: Lari Järnefelt

Kuva: Lari Järnefelt

Ilkka Lääveri Gastrobar Emo, Helsinki Ilkka Lääveri nimeää työnsä suolaksi motivoi­ tuneiden ja ammattitaitoisten työkavereiden kanssa työskentelyn sekä elämysten tuottamisen asiakkaille. Hän haluaa saada työntekijät kokemaan itsensä arvostetuiksi ja vaikuttaa aidosti ravintolan toimintaan.

Heikki Liekola Ravintola Olo, Helsinki Heikki Liekola inspiroituu voidessaan opettaa nuoria ja motivoituneita ihmisiä oppien samalla itsekin heiltä. Muiden töidensä ohella hän pitää huolta kokkien jaksamisesta. Vuodenajat ja niiden mukaan vaihtuvat raaka-aineet pitävät Liekolan työn mielenkiintoisena ja haastavana.

Teemu Laurell Ravintola Shelter, Helsinki Teemu Laurellin työpäivä on täydellinen, kun tupa on täynnä asiakkaita. Vielä täydellisemmäksi se muuttuu asiakkaiden palatessa myöhemmin uudestaan. Keittiömestarina Laurell kokee olevansa oikeudenmukainen: kaikki työntekijät ovat tasavertaisia ja ravintolan saama kiitos kuuluu jokaiselle.

Ravitsemis-/ ruokapalvelupäällikkö Kuva: Tunnin Kuva / Rovaniemi

Kuva: Teo Pyykkönen

Merja Ahola Sodankylän kunta Merja Ahola vastaa ruokapalvelusta ja sen kehittämisestä. Hänen työhönsä kuuluvat muun muassa hankinnat, talousarvioiden ja palvelusopimusten laatiminen, mutta myös ponnistelut alueellisen ruokatuotannon hyödyntämiseksi joukkoruokailussa. Työn monipuolisuus on etu, sillä rutiinit saavat Aholan kyllästymään.

Kuva: Kimmo Pallari

Sanna Lainela Arkea Oy / TYKS:n ravintokeskus, Turku Sanna Lainelan työpäivät täyttyvät henkilöstöja talousjohtamisesta, tuotannon ohjaamisesta ja asiakasyhteistyöstä. Monipuolisuus ja haasteellisuus ovatkin hänelle työn suola. Esimiehenä Lainelalle on tärkeintä mahdollistaa työntekijöiden mutkaton työnteko, jotta he voivat tarjota asiakkaalle hyvän ruokanautinnon.

Jarmo Kunnari Leijona Catering Oy / Varuskuntaravintola Somero, Rovaniemi Jarmo Kunnari vastaa tiimeineen sekä varusmiesten että Puolustusvoimien kantahenkilökunnan ruokailusta myös maasto-olosuhteissa. Lisäksi hän huolehtii esimerkiksi valtiovierailuiden ja erilaisten tilaisuuksien tarjoiluista. Kunnarille työn suola on hyvä ja ammattitaitoinen henkilökunta.

A R O M I 10 / 2 0 1 6

41


Ravintolapäällikkö

Kuva: Ilkka Koski / Foto Nerds Oy

Kuva: Lari Järnefelt

Pekka Koivula Joensuun Teatteriravintola Oy Pekka Koivula vastaa kouluttamisesta ja salityöskentelyn kehittämisestä. Hänen työpäivänsä sisältävät myös myyntiä, markkinointia ja asiakaspalvelua. Koivulan päämääränä on koko tiiminyhteistyön sujuvuus, hyvä fiilis ja asioiden eteenpäin vieminen.

Kuva: Lari Järnefelt

Terhi Vitikka Ravintola Nokka, Helsinki Ravintolapäällikön työpäivät täyttyvät tekemisen meiningistä. Perustehtävien lisäksi Terhi Vitikka tekee tiivistä yhteistyötä myös ravintolan toiminnassa vahvasti mukana olevien pientuottajien kanssa. Työssä hän kokee onnistuneensa etenkin silloin, kun saa hyvää palautetta asiakkailtaan ja työntekijöiltään.

Jussi Lehtonen Ravintola Olo, Helsinki Jussi Lehtonen nimeää yhdeksi työnsä tärkeim­ mistä tavoitteeksi henkilökunnan moti­ voinnin. Näin tiimi pystyy yhdessä luomaan asiakkaille heidän elämänsä parhaan ravintola­ kokemuksen. Lehtonen tietää, ettei ravintolaalalla voi koskaan tulla valmiiksi, joten hän pyrkii kehittämään osaamis­taan jatkuvasti.

Hovimestari/ Sommelier

A R O M I 10 / 2 0 1 6

Kuva: Jukka Salminen

Kuva: Lari Järnefelt

42

Kuva: Lari Järnefelt

Taneli Lehtonen Ravintola Muru, Helsinki Suurin osa Taneli Lehtosen työajasta kuluu ravintolasalissa palvelullisia ja ”viinillisiä” elämyksiä tuottaen. Tärkeintä on hänen mukaansa saada asiakkaat viihtymään, ja paras palaute onkin kuulla kiitoksia ruoan ja viinin onnistuneesta yhdistämisestä.

Juha Johansson Select Service Partner Finland Oy/ VIP- ja kongressipalvelut, Vantaa Juha Johanssonin työpäivät täyttyvät yksilöllisten VIP-palvelujen tarjoamisesta lentomatkusta­jille ja kongressiasiakkaille. Johanssonin tärkein tavoite on palvella asiakkaita huomaamattomasti ja sujuvasti minuuttiaikataulun mukaan, minkä lisäksi hän haluaa toimia esimerkkinä myös nuoremmille kollegoilleen.

Heidi Mäkinen Rosticceria Perla Oy / Ravintola C, Tampere Heidi Mäkinen vastaa ravintolan juomatuotteista kokonaisuutena sekä ravintolasalin pyörittämisestä yhdessä esimiehensä kanssa. Mäkinen nauttii monipuolisesta vuorovaikutuksesta asiakkaidensa kanssa ja haluaa saada nämä viihtymään, rentoutumaan ja heittäytymään palveltaviksi.


Baarimestari

Kuva: Lari Järnefelt Kuva: Lari Järnefelt

Kuva: Lari Järnefelt

Mikko Ilves Pastor Drink & Dine, Helsinki Mikko Ilves johtaa ravintolan cocktailbaaria ja suunnittelee juomalistan yhdessä tiiminsä kanssa. Hän iloitsee alan jatkuvasta kehittymisestä, mikä asettaa uusia haasteita myös työntekijöille. Ilves haluaa tarjota asiakkaalle mieleisen juoman ja samalla toteuttaa omaa luovuuttaan.

Opettaja

Ville Liikanen Hotel Kämp, Helsinki Kämpin baaritoiminnasta vastaava Ville Liikanen nauttii työssään päivien erilaisuudesta ja kansainvälisestä työympäristöstä. Parhaisiin hetkiin kuuluvat osaavan tiimin kanssa kunnialla hoidettu haastava viikonloppu ja mieleenpainuvien kokemusten luominen vieraille.

Jesse Teerenmaa Runar, Helsinki Baarimestarin työnsä ohella Jesse Teerenmaa on osakkaana yrityksessä, joka valmistaa muun muassa muotoon leikattuja kirkkaita jääkuutioita. Hän tekee myös paljon keikkoja eri alkoholibrändien kanssa. Teerenmaan tulevaisuudensuunnitelmiin kuuluu oman baarin avaaminen.

DAVANTI

Kuva: Kuopio Rajala Pro Shop

Kuva: Reija Satokangas

Kuva: Kimmo Pallari

Esa Koppelo Oulun seudun ammattiopisto, Oulu Esa Koppelo vastaa oppilaitoksen horecaja elintarvikealan koulutuksesta ja opettaa tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan itsekin. Parasta hänen työssään on nähdä opiskelijoiden kasvu ja kehitys. Kiitosta Koppelolta saa myös kannustava työyhteisö, jonka ansiosta töihin on aina ilo tulla.

Seija Mäki Savonia-ammattikorkeakoulu, Kuopio Seija Mäki toimii ruokapalvelujen lehtorina opettaen sekä ohjaten opinnäytetöitä. Työnsä parhaiksi puoliksi hän mainitsee opiskelijoiden ammatillisen kasvun seuraamisen, opettavaisten asiakastilaisuuksien järjestämisen sekä oppilaitoksen hyvän ilmapiirin, jonka avulla saavutetaan hienoja tuloksia.

Ari Manninen Lapin matkailuopisto / Toripuistikon yksikkö, Rovaniemi Ari Manninen opettaa toisen asteen nuoria ja iloitsee nähdessään heidän oivaltavan uusia asioita. Hän nauttii myös päästessään avaamaan ammatillisia ovia ja täten auttamaan opiskelijoita löytämään oman paikkansa ja pärjäämään alalla.

A R O M I 10 / 2 0 1 6

43


Yrittäjä Ravintola Roux Kati ja Sami Häkkinen, Antti Hietanen ja Esa Mehtäjärvi ovat sinnikkäästi ja johdonmukaisesti rakentaneet yrityksen toimintaa vuosien varrella. Ravintola Rouxin ja Bistro Popotin lisäksi yritys tulee vielä hieman laajentumaan tulevaisuudessa. Myös nykyisiä paikkoja kehitetään jatkuvasti.

Ravintola Juurella Yrittäjät Miia Keski-Nikkola ja Jani Unkeri haluavat vierailun ravintolassa jättävän asiakkaalle positiivisen muistijäljen, joka saa hänet palaamaan uudestaan. Heille on myös tärkeää, että henkilökunta tuntee olevansa töissä hyvällä työnantajalla. Tulevaisuudessa yrittäjät haluaisivat lisätä ammattitaitoaan festivaaliruoan saralla.

Kuva: Johannes Wilenius

Kuva: Tuukka Kiviranta

Liemi Oy/Demo Tommi Tuominen nauttii tehdessään rakastamaansa työtä ja pystyessään samalla työllistämään myös monia muita. Parasta työssä on hänen mukaansa asiakkaiden välitön palaute. Hedelmällisin tapa johtaa on puolestaan oma esimerkki, ja työntekijöidensä avulla tämä yrittäjä kertoo jaksavansa itsekin.

Vastuullisuus

Ravintola Ask Ravintolassa käytetään luomun lisäksi paljon villisti kasvaneita raaka-aineita, kuten riistaa, sieniä, marjoja ja villiyrttejä. Päivittäin on tarjolla yksi menu, josta 96 prosenttia on luomua. Tiedossa oleva asiakasmäärä auttaa hävikin minimoimisessa. Kestävä kehitys on läsnä ravintolan jokapäiväisessä toiminnassa. Esimerkiksi kalusteissa ja astioissa suositaan kotimaista designia. Osa astioista on teetetty, ja ne valmistetaan ylijäämäsavesta.

44

A R O M I 10 / 2 0 1 6

BarLaurea BarLaurealle on tärkeää opettaa opiskelijoille kestävään kehitykseen liittyviä asioita. Laureaammattikorkeakoulu ja BarLaurea ovat sitoutuneet edistämään taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää kehitystä. Hankinnoissa tuetaan pientuottajia ja otetaan huomioon muut kestävän kehityksen periaatteet. Luomu- ja lähiruoka ohjaavat BarLaurean toimintaa, myös hävikin hallinnoinnin ollessa tärkeässä roolissa. Vuosittain järjestetään hävikkiruokaviikkoja ja -päiviä.

Leijona Catering Leijona Catering on lähtenyt tänä vuonna mukaan kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumukseen 2050. Yritys sitoutuu vähentämään ruokahävikkiä, jätteen määrää ja energiankulutusta sekä ottamaan huomioon raaka-aineiden alkuperän hankinnoissa ja kehittämään ympäristöystävällisiä reseptejä. Lisäksi Leijona Catering kehittää henkilöstön osaamista ja kannustaa asiakkaita tekemään ympäristöystävällisiä valintoja.


Kimmo Vehviläinen.

Maaret Launis.

Lue lisää

Paras aloitus vuodelle

propalkinnot.fi

on nostaa malja hyvin tehdylle työlle yhdessä kollegojen kanssa.

Menu PRO-tunnustuspalkinnot 15 vuotta

PRO-gaala kokoaa vuosittain yli 600 alan ammattilaista juhlimaan ammattitaitoa. Gaalailta on tehokas paikka tavata kollegoja ja tuttuja sekä verkostoitua uusiin ihmisiin.

• Alkupalat Beaumont des Crayères Grande Reserve • Tartar Picanha Serego Alighieri Possessioni Rosso Karhu Tumma Lager • Crème Ninon Masi Moxxe Spumante Brut Kronenbourg Blanc • Haukimureke Joseph Cattin Pinot Blanc 2015 Brooklyn Brewery Sorachi Ace • Napue GT • Syntymäpäiväkakkua Presidentti Orgin Blend Papua New Guinea

Tule mukaan yhdessä työkavereidesi kanssa vuoden parhaaseen ammattilaistapahtumaan. Illalliskortteja on rajoitettu määrä, joten ole nopea ja varaa paikat upeaan juhlaan heti.

26.1.2017 torstai klo 18.30 Wanha Satama, Helsinki Tumma puku / Smokki Hinta 250 euroa, sis. alv

Illalliskortit

propalkinnot.fi tai Harriet Karvonen 050 412 5613

Illan juonnoista vastaa superkolmikko: upea Niina Lahtinen, Aromin oma Maaret Launis ja charmikas Kimmo Vehviläinen.

DAVANTI

Niina Lahtinen.

Menun suunnitteli keittiöpäällikkö Peter Ahti, juomavalinnoista vastaa Kespro, Sinebrychoff ja Winestate.

Aromi 1016 pro  

PRO2017-finalistit selvillä – käy kommentoimassa omaa suosikkiasi Ravintola-alan arvostetut PRO-tunnustuspalkinnot jaetaan taas tammikuussa...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you