IconNews 2 2017 Fi

Page 6

TEKSTI: IINA TIIHONEN KUVITUS: KOTISAARI GRAPHIC MANAGEMENT OY

12

FAKTAA SUOMESTA JA KUOPIOSTA

TIESITKÖ TÄTÄ NEWICONILAISISTA?

”Kuopiossa olen tykästynyt erityisesti Valkeisenlampeen. Rannalta löytyy beach volley -verkko, ja paikka on todella idyllinen ympäristö työpäivän jälkeiselle pallottelulle ja piknikille. Lammen ympäri on myös rentouttava juosta.”

NewIconin sydän sijaitsee kauniissa Kuopiossa, jonka näkyvin maamerkki on Puijon mäellä sijaitseva 75 metriä korkea näkötorni. Kysyimme henkilöstöltämme, mikä on heidän lempipaikkansa Kuopion seudulla. Vastaukset paljastivat, että newiconilaiset nauttivat luonnosta. Samalla selvisi myös monta asiaa suomalaisuudesta.

Antti Vesala Myynti- ja tuoteasiantuntija

Terveystekno viennin arvo

2 mr

Suomalaisista

76 % pitää maansa parhaana puolena luontoa

”Kesämökkini sijaitsee Kallaveden Potkunsaaressa. Pääsen sinne kotoani viidessätoista minuutissa, joten ehdin lähteä jonain kesäiltana vaikka vain pariksi tunniksi saunomaan, uimaan ja paistamaan makkaran.” Markku Soininen Myyntipäällikkö

poimii luonnonmarjoja

Suomen pinta-alasta

Terveysteknologian vienti on

5

-kertaistunut 20 vuoden aikana Terveysteknologia työllistää Suomessa

10 000

Suomalaisista

73 %

euroa

Suomen pinta-alasta

10,2 % on sisävesiä

71,6 % on metsää

LÄHTEET: KUOPIO.FI, WIKIPEDIA, TEKNOLOGIATEOLLISUUS.FI, MATKAHAKUKONE MOMONDO, TERVEYSTEKNOLOGIAN LIITTO RY – HEALTHTECH FINLAND 6

henkilöä

nopei kean l


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.