Page 1

KSActua

Het plezante krantje van KSA Waregem

 KSA Waregem  www.ksawaregem.be

jaargang 3 editie 2


KSActua is het maandelijkse krantje van KSA Waregem. Het wordt meegegeven aan de leden elke laatste zaterdag van de maand en verder wordt het naar alle ouders doorgemaild. Kom alles te weten over aankomende evenementen en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes! Wij zijn steeds op zoek naar leuke verhalen en mooie tekeningen, dus twijfel zeker niet om leidster Mira aan te spreken, wij appreciĂŤren alle medewerking en tips!

aankomende evenementen Sint- en vriendjesdag

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat de Sint in het land is! Zaterdag 6 december komt hij ook bij ons op bezoek. Breng zeker al jullie vriendjes en vriendinnetjes mee!

Ledenkerstfeestje

Op vrijdag 14 december is het Kerstfeest in de KSA voor de leden! Gelieve het boekske te raadplegen om het juiste tijdstip te achterhalen (dit kan immers verschillen tussen de jongere en oudere bannen!).

Startdag 2e semester

Het kerstfeestje is de laatste activiteit van het semester, maar niet getreurd, op zaterdag 6 februari ontvangen we jullie terug met open armen!

Ledenweekend

Duid laatste weekend van april maar met rood aan in je agenda, want dan gaan we met z’n allen op weekend. Voor de jongste leden is dit alvast een voorproefje op het zomerkamp!

BELANGRIJK! Het schaatsen op 28 november zal niet doorgaan. Deze activiteit wordt verplaatst naar het 2e semester. Die dag is er dus gewoon activiteit van 14u-17u aan de KSA Meer info volgt nog!


DJ Contest

Als voorsmaakje voor de jaarlijkse Beursfuif, was er ook dit jaar in de herfstvakantie een DJ-contest waarbij er een DJ gekozen werd voor Beursfuif 11. Verschillende top-DJ’s namen het tegen elkaar op in deze spannende Battle. Nadat elke DJ een tijdje gedraaid had, werd duidelijk voor wie het publiek een voorkeur had. Met lichtgevende bandjes kon de vele jeugd die aanwezig was, stemmen op hun favoriete DJ. Dit was het resultaat: DJ Tymson werd de winnaar, die zien we alvast terug op 12 MAART 2016, op BEURSFUIF 11!

Pop-up-carwash

Hoogstwaarschijnlijk heeft iedereen reeds gehoord over het geweldig succes op de carwash in de KSA. Onze eigen Jonghernieuwers hebben deze fantastische actie zelf op poten gezet om de KSA-kas te sponsoren. De vele reclame en de mooie nazomerdag zorgde voor een talrijke opkomst. De leden (en leiders) hebben hard geschrobd en gezwoegd om de tientallen auto’s die maar bleven komen proper te krijgen. Bedankt iedereen om jullie auto te laten wassen in de pop-up-carwash van KSA Waregem en een dikke pluim voor de Jonghernieuwers!


Happy Halloween!!!

Op 31 oktober was het griezelen geblazen bij de Kabouters en Pagadders. Iedereen maakte zijn eigen lampion uit een biet, de ene nog enger dan de andere! Na het harde zwoegen om de bieten uit te hollen en te versnijden tot een eng monster, was het tijd om deze lampion te gebruiken op een enge wandeling door Waregem. Daar zaten enge figuren te wachten‌ Gelukkig deelden ze snoepjes uit, waardoor de angst al snel vervangen werd door plezier alom. Hier enkele sfeerbeeldjes van de kleine heksen, spoken en andere griezelige monsters!

Het is fijn om leider te zijn!

Het leidersweekend is de gelegenheid voor de nieuwe leiding om een hechte band te vormen met de huidige leiding. De leiding groeit sterk naar elkaar toe, en een sterke groep zorgt voor sterk werk! Naast uitgebreide teambuilding was er ook tijd om de leidersvoorstelling in elkaar te boksen. Na een weekendje leidersvorming ligt de focus nu uiteraard terug 100% op de leden! lay-out: Mira Sabbe - met dank aan alle leiders van KSA Waregem

Nieuwsbrief  
Nieuwsbrief  
Advertisement