Page 1

KSActua

Het plezante krantje van KSA Waregem

 KSA Waregem  www.ksawaregem.be

jaargang 3 editie 3


3 2 1... START De kerstballen liggen terug op zolder, de goede voornemens zijn gemaakt en de nodige kilo’s worden er stilletjes aan weer afgewerkt. Na een lange blokperiode heeft het leidersteam opnieuw tonnen energie klaar om ook van 2016 een schitterend KSA-jaar te maken. Jullie toch ook?!

aankomende evenementen

19

februari

Schaatsen

voor de Jongknapen, Knapen en Jonghernieuwers, gewone activiteit op 20 februari voor de Kabouters en Pagadders

12

Geen activiteit wegens Ouders en leden (16+) zeker welkom!

16

Verkoopsactie

22-24

Ledenweekend

maart

april

april

14 mei

1- 10 juli

Beursfuif 11

meer info volgt

meer info volgt

Laatste activiteit:

Zeedag Kamp!

meer info volgt


De pot op met de KSA! Zoals jullie reeds konden lezen is er op 16 april opnieuw een verkoopsactie en ook dit jaar zal er wc-papier worden verkocht. Bij deze willen we jullie warm maken om zo veel mogelijk reclame te maken en pakken te verkopen. Voor één keer is ons motto: ‘De pot op met KSA Waregem!’

De sint en de kerstman

Op 6 december kregen we hoog bezoek! Alle foto’s van die dag kan u vinden op onze site: www.ksawaregem.be! De laatste activiteit van 2015 was naar jaarlijkse gewoonte een schitterend kerstfeestje voor elke ban! Er werd gefeest en gedanst, cadeautjes werden uitgewisseld en de (kinder)champagne vloeide rijkelijk! Kortom het was een geslaagde avond.


Ouderavond De ouderavond van dit werkjaar gaat de geschiedenis in als één van de meest succesvolle edities ooit! Jullie waren in grote getale aanwezig en het werd een drukke maar gezellige avond. Hoogtepunt van de avond was zonder twijfel de enige echte KSAmodeshow. De volledige collectie uit onze tokshop werd geshowd door enkele erg knappe (ons niet onbekende) modellen.

Daarnaast willen we graag de winnaars van de verkleedwedstrijd nog eens in de bloemetjes zetten, bij deze dus nog eens proficiat aan Hanne en Jelle, jullie zagen er prachtig uit! Ook een dikke proficiat gewenst met het winnen van de taartenbakwedstrijd! Bedankt ook voor de vele andere deelnames, alle buikjes werden mede dankzij jullie goed gevuld.

het is fijn om leider te zijn!

lay-out: Mira Sabbe - met dank aan alle leiders van KSA Waregem

nieuwsbrief februari  
nieuwsbrief februari  

KSA Waregem

Advertisement