Page 1

KSActua

Het plezante krantje van KSA Waregem

 KSA Waregem  www.ksawaregem.be

jaargang 3 editie 3


KSActua is het maandelijkse krantje van KSA Waregem. Het wordt meegegeven aan de leden elke laatste zaterdag van de maand en verder wordt het naar alle ouders doorgemaild. Kom alles te weten over aankomende evenementen en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes! Wij zijn steeds op zoek naar leuke verhalen en mooie tekeningen, dus twijfel zeker niet om leidster Mira aan te spreken, wij appreciĂŤren alle medewerking en tips!

aankomende evenementen

2

april

geen activiteit paasvakantie weekend voor kabouters,

22-24 pagadders, jongknapen en knapen april

30 april

5

verkoopsactie net als vorig jaar activiteit voor het hele gezin,

mei

verdere info volgt

7

geen activiteit

mei

14 mei

1- 10 juli

zeedag laatste activiteit groot kamp!


Beursfuif together! KSA Waregem deed het opnieuw! Ook dit jaar was de elfde editie van onze Beursfuif weer een groot succes. De duizend kaarten vlogen razendsnel de deur uit en samen met die duizend gasten maakten we er een spetterende fuif van. Zeven DJ’s, waaronder leider Mathieu (a.k.a. Maditude), zorgden voor de beste schijven waardoor het aan sfeer zeker niet ontbrak! Bedankt aan alle feestvierders, aan alle sponsors en vooral aan het leidingsteam die zich volledig gesmeten heeft om zo’n evenement op poten te zetten.

Reminder: wc-papierverkoop!

We willen iedereen aansporen om ook in deze laatste maand van de

verkoopactie nog volop wc-rollen te verkopen. Vergeet niet dat diegene die het meeste pakken verkoopt gratis mee mag op kamp (vorig jaar waren dit maar liefs 71 pakken!!). Vegen en verkopen is dus de boodschap!


Het is fijn om leider te zijn!

Wat zegt een kip als ie tegen een lantaarnpaal loopt ? Er zitten twee Italiaanse maffia kippen op een stok. Zegt de een tegen de ander: “TOK”. Zegt de ander: “Are you tokking to me? Don‘t tok to me like that.”

Meester vraag aan Jantje: ‘’Jantje, als ik 2 eieren op tafel leg en jij legt er 3 bij, hoeveel eieren hebben we dan?’’ Jantje: ‘’maar meester, ik kan helemaal geen eieren leggen!’’

lay-out: Mira Sabbe - met dank aan alle leiders van KSA Waregem

Maart  
Maart  
Advertisement