Page 1


Boek eens een hotel dat met u meereist!

Cruisen

Robinson Cruises

Het is de meest comfortabele manier van vakantie vieren waarbij u veel ziet. Als de koffers in de hut staan, brengt het schip u bijna iedere dag naar een nieuwe bestemming. Aan boord ontbreekt het u aan niets; comfortabele hutten, gastronomische maaltijden, spectaculaire shows, indrukwekkende excursies, … en nog veel meer … Keer op keer proeft u aan boord wat de hemel op aarde betekent.

Dat is de naam van ons reisadviesbureau, gevestigd aan de pittoreske Haagsemarkt in Princenhage / Breda. We zijn echter geen ‘gewoon’ reisbureau; bij ons gaat er een wereld voor u open op gebied van luxe cruisevakanties. De Caribbean, Middellandse Zee, Zuid Amerika, Noorse Fjorden en het Verre Oosten, maar ook Antarctica of Spitsbergen behoren tot de mogelijkheden. Vele rederijen en bestemmingen hebben we bezocht om u een optimaal advies te kunnen geven.

Een cruise is een zeer veelzijdige manier van vakantie vieren en in principe geschikt voor iedere vakantieganger met een tevredenheidgarantie van bijna 100 %. De prijs-kwaliteitverhouding is perfect in orde. Uiteraard wilt u ook uw budget in de hand houden maar vergeet niet: kwaliteit kent een prijs. Waar het in wezen om draait bij het kiezen van de juiste cruise, is de vertaling van het begrip kwaliteit. Met andere woorden: een niveau van service en comfort dat uw verwachtingen ruim overtreft. En wij kunnen u hierbij helpen!

Hebt ù wel eens aan een cruise gedacht? Surf naar onze website en vaar in uw eigen tempo langs diverse bestemmingen, rederijen en aanbiedingen. Kom optimaal in de stemming en plan uw nieuwe reis vanuit uw ‘luie’ stoel. Of stap in uw auto en rijd naar Breda waar u van harte welkom bent voor een gedegen cruiseadvies. Tel: +31(0)76 530 99 88 Email: info@robinsoncruises.nl Liesbosstraat 2 4813 BD Breda

www.robinsoncruises.nl


maXLife Antwerpen Lifestyle 5  

maXLife, het magazine dat met open vizier pleit voor plezier en levens-stijl. Gevoelig aan zinnenprikkelende exclusiviteit bericht maXLife o...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you