{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 118

ANNONCER

1

Skånsom hudbehandling Til sart og mild hudpleje er E-vitamin-salven fra Natur-Drogeriet god og nem at have med i tasken. Salven er let at smøre ud og anbefales blandt andet til ømme brystvorter og røde barnenumser i forbindelse med bleskift. Fås i tre størrelser.

2

Føler du dig stresset og ufokuseret? Er du negativ, når du vil være positiv? Prøv GLYC® Sharp, og oprethold skarphed, glæde og koncentration i en stressende hverdag. Mærkbart resultat allerede inden for en time. GLYC® Sharp anbefales til alle fra studenter til pensionister. Første tegn på stress er, at du føler dig mere træt end normalt, ikke fokuseret og har svært ved at opretholde koncentrationen. Tag kontrollen!

3

1

Terranovas D-vitamin er et rent planteafledt D3-vitamin (cholecalciferol)

2

Dette D-vitaminkosttilskud er særligt velegnet til vegetarer og veganere. De produkter, der anvendes til råvaren, er fremstillet ved hjælp af ekstraktion fra den naturlige metode lichen, hvor D3-vitaminindholdet er så højt som muligt. D-vitamin regulerer calcium- og fosformetabolisme og bidrager dermed til knogler, led og vedligeholdelse af sunde tænder, og det er også nødvendigt for at opretholde en normal muskelfunktion. D-vitamintilskud stimulerer immunforsvaret og tager del i den normale funktion af spaltningen af celler. Vegansk D-vitamin arbejder tæt sammen i kroppen med vitamin A, magnesium, zink, vitamin K og bor. www.terranova-nutrition.dk. 4

3

Provena — den usynlige støttestrømpe til trætte ben Provena er udviklet af ungarske læger, hvor moderne videnskab er kombineret med årelang erfaring fra de ungarske kurbadstraditioner. Cremen er baseret på et naturligt alun-mineralkompleks, som takket være sin let sammentrækkende effekt får benene til at føles mindre spændte og giver en svalende og beroligende effekt.

4

Ved brug af Provena vil man opleve samme følelse, som hvis man bruger støttestrømper. Fordelen ved Provena er dog, at den ikke kan ses og mærkes. Derfor er den ideel til at have med i tasken, på rejser eller på jobbet, når der er behov for det. 5

Eva kan strikke igen! Eva, 60 år, elsker at bruge hænderne. Hun elsker at strikke til børnebørn, lave havearbejde eller lave mad. For at bevare sin mobilitet i fingre og knæ fik Eva et tilbud om at prøve GLYC® Original og er i dag en meget tilfreds bruger. Jeg kan bruge hænderne og gå lange ture. GLYC® Original indeholder en unik kombination af kollagen, zink og den vigtige grønlæbede musling med bl.a. muslingeolie og naturlig glukosamin, som bidrager til at holde leddene smidige.

118

5

// SUND-FORSKNING skal ikke anvendes som en erstatning for at gå til læge eller anden fagekspert. Savner du kilder og referencer, skriv til redaktionen.

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2020  

sund-forskning februar 2020  

Profile for linisha
Advertisement