__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

– because stamps are for nerds

TIMEGEEKS

TAG HEUER

CARRERA CHRONOGRAPH MARKERER NYT SAMARBEJDE MED PORSCHE

APRIL//2021

SINN

ZENITH

ROLEX

CHOPARD

OMEGA

MONTBLANC


omegawatches.com

O F F I C I A L T I M E K E E P E R O F T H E A M E R I C A’ S C U P First contested in 1851, the America’s Cup is the

On-board, our new Seamaster Diver 300M, which

oldest trophy in sport. Today, the event is considered

comes with race-ready functions such as a sailing

the pinnacle of match-racing by the world’s greatest

start indicator and chronograph lock, is worn by the

sailors. In 2021, OMEGA is proud to be the Official

entire crew.

Timekeeper again in Auckland, New Zealand. Following the bold colours of the event, OMEGA’s Sailing at this level demands the ultimate innovation,

America’s Cup tribute is also Master Chronometer

precision and dedication. Qualities we admire and

Certified by the Swiss Federal Institute of Metrology

share. Hence our continued support for Emirates

(METAS),

Team New Zealand, which began in 1995, when we

reliability and supreme resistance to magnetism.

teamed up with the legendary Sir Peter Blake.

which

guarantees

more

accuracy,


UP TO -40°C FOR 49 DAYS When Paul-Emile Victor was researching the ice-cold arctic region in 1936, his Longines chronometers continued to work accurately – helping him to calculate the longitude when he dared to cross the Greenland ice cap. “These watches made the difference between failure and success”, Victor stated.

Paul-Emile Victor


URTOSSEN TIMEGEEKS

URMESSE. PÅ SKÆRMEN. Det ville have været en overraskelse for ganske få år siden. Men i 2021 er det kun naturligt, at urene præsenteres via Keynote, Team, Zoom, YouTube eller andre online medier.

Denne digitale urmesse er også grunden til, at dette april nummer af TIMEGEEKS udkommer noget senere end hvad du, kære læser, er vant til. Det skyldes blandt andet, at jeg gerne lige ville have nyheder fra Rolex med i dette nummer. Det er trods alt det urmærke, der tiltrækker langt de fleste urfans og dermed også en af de vigtigst ”udstillere” i dette års Watches & Wonders. Var det ellers en spændende messe? Tja. Teknikken drillede nogle gange og sjovt nok var denne messe præget af langt færre Instagram Live Sessions end 2020. Og det undrer mig, at mine kolleger rundt om i verden ikke benytter Instagram i højere grad, når nu der er tale om en 100% digital urmesse. Vi havde stor succes med netop Instagram Live. Clubhouse har vi i DailyWatch regi også benyttet os af i stor grad. Det uformelle fomat virker som en god gammeldags panel talk. Bare uden ansigt på. Spørgsmålet er om Clubhouse kan holde kadencen og blive et ligeså vigtigt medie som Instagram. Men tillykke til de udstillenede 40 urmærker, der gav den gas under Watches & Wonders 2021. De gjorde det allesammen udmærket. De præsenterede produkter. Ikke blot imponerende og dyre stande i Geneve eller Basel. Produktet var helten i år. Ikke det skummende glas champagne og de inviterede A-list ambassadører fra nær og fjern. Det klædte urindustrien. Bravo! Med disse ord ønsker jeg dig god læsning af denne forsinkede udgave af TIMEGEEKS.

KRISTIAN HAAGEN TIMEGEEKS, Dailywatch.co og www.kristianhaagen.com TIMEGEEKS.DK

APRIL 2021


ROLEX

TIMEGEEKS.DK


ROLEX EXPLORER

36 MILLIMETER ER TILBAGC Der kom ikke meget larm fra Rolex. Og alle rygter om et større Daytona samt Cerachrom krans på Explorer II holdt på ingen måde vand. Dog var de to Explorer modeller vigtige nyheder under Watches & Wonders 2021.

Nyhederne fra Rolex anno 2021 fik ikke ligefrem hårene til at rejse sig. Telefonerne har da heller ikke kimet alverdens forhandlere ned. Og det er jo forfriskende i sig selv. Rolex har lanceret to nye Explorer modeller – i ”gamle” størrelser. Begge er nemlig 36 millimeter, og det ene ligefrem i Rolesor – kombineret guld og stål. Denne kombinerede legering har ikke været tilbudt tidligere og idet Rolex går tilbage til en diameter på 36 millimeter, så er denne lancering også en hyldest til Sir Edmund Hillary og Tenzing Norgay, da de som de første besteg Mt. Everest i 1953 og inspirerede til lanceringen af det første Explorer med samme diameter.

Rolex Explorer II har fået en anden slibning på siden af mellemkassen, en hel-orange 24-timers viser uden ”Phantom Effect”, nyt værk (kaliber 3285) samt fået en Oyster lænke med Oysterlock og EasyLink. Prisen er 62.200 kroner.

Rolex lancerer også en version af Oysterstål, så hvis ikke du er til Rolesor, så er stålversionen ”the one to get”. Explorer har nu samme værk som Submariner No Date 41, nemlig kaliber 3230 med antimagnetisk blå Parachrom balancefjeder og Paraflex stødsikring. Værket yder en daglig præcision på +2/-2 sekunder og en gangreserve på cirka 70 timer. Desuden er visere og timemarkører belagt med Chromalight, hvilket på længere sigt kommer til at blive tilbudt på alle ure fra Rolex. Rolex Explorer Rolesor koster 79.000 kroner. Stålversionen koster 46.800 kroner. www.rolex.com APRIL//2021


CHOPARD

Central minutviser

Grand Feu emaljeskive

Urkasse af etisk rødguld

TIMEGEEKS.DK

Digital visning af timer


CHOPARD

L.U.C QUATTRO SPIRIT 25 Chopard laver fantastiske ure i forskellige pris- Skiven på Quattro Spirit 25 er en Grand Feu klasser. L.U.C Quattro Spirit 25 hører til i det øvre emalje af slagsen, der er med til at løfte det segment. Ikke blot med hensyn til prisen, men også med visuelle udtryk helt op i det øvre felt. hensyn til det exceptionelle inhouseværk. Chopard L.U.C Quattro Spirit 25 tikker med Poinçon de Genève certificeret inhouseværk, Ure har ikke altid været øverst på dagsordenen hos Chopard. Men stille og roligt har Co- kaliber L.U.C 98.06-L, der trækkes op manuelt. Det skal dog kun trækkes om hver ottende President Karl-Friedrich Scheufele opbygget dag, idet de fire fjederhuse (deraf navnet en fantastisk produktion af mekaniske ure. Både de sporty Mille Miglia, men i de seneste ”Quattro”) yder hele otte dages gangreserve år også de smukke L.U.C. modeller. Urets gangreserve indikator sidder bagerst på det rigt dekorerede værk, der kan nydes genRent faktisk er det i 2021 25 år siden, at Chopard lancerede det første L.U.C i 1996 og nem glasbagkassen. det markeres med dette 40 millimeter QuatPrisen er oplyst til 340.000 kroner. tro Spirit 25 med Jumping Hours (indikeret i vinduet ved ”6”) af etisk rødguld og limiteret www.chopard.com til kun 100 styk.

APRIL//2021


SINN

TIMEGEEKS.DK


SINN U1 DS

Tyske Sinn har for nyligt lanceret deres nyheder, hvoraf en af dem er det flotte U1 DS dykkerur med fascinerende skive.

U1 er ikke en ny linje fra tyske Sinn. Dette hårdføre dykkerur blev lanceret allerede i 2005 og imponerede allerede dengang ved at være lavet af samme stål, der bruges til de tyske undervandsbåde. Denne slags stål er ikke bare exceptionelt modstanddygtigt overfor saltvand. Det tilbyder nemlig også – måske endnu vigtigere – antimagnetiske kvaliteter. Og nå ja, så er det vandtæt til 1000 meter og DNV GL certificeret, hvilket betyder at uret er testet udfra de europæiske dykkerudstyrs standarder.

Sinn U1 DS har en flot og unik ridset skive finish. Urets stål er den samme antimagnetiske legering, der bruges til tyske ubåde. Urets diameter er 44 millimeter og er limiteret til 500 styk.

Modellen tilbydes med en fascinerende ridset skivefinish, hvilket er lige modsat af hvordan selve uret kommer til at se ud, idet det hårdføre stål er behandlet med Tegiment, der gør uret exceptionelt modstanddygtig overfor ridser. Skiven er dermed unik til hvert enkelt ur. Optrækskronen sidder ved ”4”, så man slipper for at få kronen ind i hånden. Det er både belejligt over og under vandet. For at understrege U1 DS modellens seriøse tilgang til dykkersporten, så er det både DIN 8306 og 8310 certificeret. Værket er automatisk Selita kaliber SW 200-1 med stop seconds funktion. Sinn U1 DS har en diameter på 44 millimeter og tilbydes både med lænke og sort gummirem og er limiteret til 500 styk. www.sinn.de APRIL//2021


MONTBLANC

MONTBLANC

1858 GEOSPHERE DESERT

TIMEGEEKS.DK


Montblanc erkender at deres 1858 Geosphere er et ”hero produkt”. Og det er fuldt fortjent at denne imponerende model nyder så stor efterspørgsel.

Efter at have flirted med skovlivet, livet i bjergene og deres gletzere er turen kommet til ørkenlivet og dette i samarbejde med legendariske bjergbestiger Reinhold Messner (ja, ham med den imponerende hårpragt). I 2004 tilbagelagde Messner en alenetur på 2000 kilometer gennem Gobi ørkenen og indrømmer at han mistede sin tidsfornemmelse. Det var han ikke vant til som bjergbestiger med de kraftige temperatursvingninger og den næsten ”tomme” udsigt, hvilket han ikke oplevede på sine bjergbestignings ekspeditioner. ”Der står målet foran en. Modsat den golde Gobi ørken, hvor alting udvidskes” fortæller Messner. Med disse tanker og iaggtagelser har Montblanc lanceret endnu en omgang Geosphere, hvis farver er inspireret af Messners tur gennem Gobi ørkenen. Montblanc 1858 Geosphere Limited Edition er lavet af bronze og benytter automatisk kaliber 29.25 med ”inhouse” verdenstid funktion. Modellens diameter er 42 millimeter og tilbydes i 1858 styk med en pris på cirka 46.600 kroner, hvilket er den samme pris som det forrige Geosphere af bronze. Den flotte dégradé skive skifter fra brun til bronze, hvilket matcher den flotte brune Sfumato læderrem, der har en ”mørk til lys” effekt. Bagkassen er præget af en flot illustration af et ”wind rose” kompas samt Gobi ørkenens velkendte Flaming Cliffs aka Bayanzag, som Messner mødte på sin ekspedition i 2004. www.montblanc.com APRIL//2021


A. LANGE & SÖHNE

A. Lange & Söhne har siden 1994 lavet nogle af urindustriens smukkeste ure. Det seneste Lange 1 Perpetual Calendar er endnu et godt eksempel på godt tysk håndværk, Made in Glashütte. Diameter er 41.9 mm og værket, kaliber L021.3, er automatisk. TIMEGEEKS.DK


A. LANGE & SÖHNE LANGE 1 PERPETUAL CALENDAR Det kan godt være, at produktionen af A. Lange & Söhne ure røg ned på cirka 3000 ure i 2020, hvilket er cirka 1500 færre end den normale produktion. Det betyder dog ikke, at der ikke kom nyheder fra den saxiske urproducent.

on til venstre på skiven og datoen i det velkendte ”outsize” vindue øverst på skiven.

I modsætning til konventionelle ure med evighedskalendere, der typisk er plastret til med subdials til dag, dato, måned, år og skudårs indikationer, så er skiven på dette Lange 1 Perpetual Calendar langt mere rolig.

Lange 1 Perpetual Calendar er lavet af pinkguld, har en diameter på 41.9 mm og benytter automatisk inhouseværk, kaliber L021.3, der kan nydes gennem glasbagkassen.

Det aktuelle årstal er dog ikke angivet, istedet kan man se, om det indeværende år er skudår (angivet med rødt ”4”) eller om det er et norI 2021 bliver vi heller ikke snydt for fantastiske malt år med 28 dage i februar. Dette er angivet nyheder. Blandt andet dette smukke gråskivede i det mindre vindue over den lille trekant, der angiver den indeværende måned. Lange 1 Perpetual Calendar med månefase.

Denne nyhed tilbydes også i en limiteret udgave Dette skyldes, at månederne angives med den (150 styk) af hvidguld med ”laksefarvet” skive lille pil nederst på skiven, hvilket betyder at den af pinkguld. ydre ring rykker sig alt efter den aktuelle måned. Desuden angives dagene med retrograde funkti- www.alange-soehne.com APRIL//2021


VACHERON CONSTANTIN

TIMEGEEKS.DK

Vacheron Constantin Historiques American 1921 lanceres både i hvidguld (denne side) og platin (modsat side). Begge varianter har en diameter på 40 millimeter og benytter Poincon de Geneve certificeret inhouseværk, kaliber 4400 AS, med manuelt optræk.


VACHERON CONSTANTIN

HISTORIQUES AMERICAN 1921 FYLDER 100 ÅR I 2021 er det 100 år siden, at Vacheron Constantin lancerede deres ”drivers watch”, der tilbyder en vinklet skive og optrækskrone øverst på urkassen. Et anvendeligt design for herren eller damen bag rattet dengang – og stadig den dag i dag.

Den brune Serapian læderrem med dégradé effekt er lavet af det familieejede firma fra Milano af samme navn, der blev etableret i 1945.

Den anden nyhed af Historiques American 1921 finder vi i Collection Excellence Platine. Den model tilbyder en sandblæst skive af platin Dette fantastiske ur blev relanceret i 2008 og im- og mellemkasse ligeledes af platin. Centralviponerende ikke kun med sit usædvanlige design, serne af hvidguld og ekundviseren er lavet af men også fordi Historiques American 1921 in- blåanløben stål. troducerede det manuelle Poincon de Geneve certificerede inhouseværk, kaliber 4400. Men ikke nok med det så har den blå Mississippiensis aligatorrem også lyse syninger af en I anledningen af dette markante jubilæum lan- blanding af silke og platin. Denne smukke vercerer Vacheron Constantin nye varianter af sion er limiteret til 100 styk. dette ”skæve” ur. Begge varianter af 2021 Historiques AmeriDen ene ”skæve” nyhed er lavet af hvidguld og can 1921 tikker som sagt med manuelt inhouhar en flot sølvfarvet ”grained” skive og sorte seværk, kaliber 4400, der yder cirka 65 timers arabiske timemarkører. Modsat mit eget ek- gangreserve. semplar af American 1921 (der er af rødguld), så tilbyder denne nyhed sorte guldvisere, der www.vacheronconstantin.com matcher timemarkørerne. APRIL//2021


PANERAI

PANERAI

SUBMERSIBLE BRONZO BLU ABISSO Panerai anerkendes som pionerer, når man taler om bronzeure. I 2021 lancerer de endnu et ur, der er lavet af den populære legering, der aldrig synes at stoppe med at patinere.

Efter at have debuteret med deres første bronzeur i 2011 har Panerai løbende lanceret nye modeller i samme legering. Nu er det for anden gang blevet tid til et Submersible Bronzo, der ikke er limiteret, men til gengæld produceret i få eksemplarer hvert år. I dette tilfælde 1000 styk om året. Det er dog første gang, at Panerai præsenterer et Submersible Bronzo med en diameter på 42 millimeter. Med en diameter der er fem millimeter mindre end de andre Bronzo modeller tiltaler denne størrelse måske flere. Måske ikke. Men den matblå skive har ihvertfald en god chance for at være en favorit blandt mange – køn underordnet. Den blå skive matches elegant med en Vintage Blue ruskindsrem. En ekstra blå gummirem medfølger (der er jo trods alt tale om et dykkerur, der er vandtæt til 300 meter). Det automatiske inhouseværk, kaliber P.900, har tre dages gangreserve og kan nydes gennem glasbagkassen. www.panerai.com

TIMEGEEKS.DK

Panerai Submersible Bronze Blu Abisso (PAM01074) er lavet af bronze og tilbydes i 1000 styk om året. Diameter er 42 millimeter og det automatiske inhouseværk er kaliber P.900 med tre dages gangreserve.


APRIL//2021


TAG HEUER

TAG Heuer Porsche Carrera har en diameter på 44 millimeter og benytter automatisk inhouse kronografværk, kaliber Heuer 02 med cirka 80 timers gangreserve. Modellen tilbydes både med rem eller med lænke til henholdsvis 46.900 og 48.500 kroner. TIMEGEEKS.DK


TAG HEUER

CARRERA PORSCHE CHRONOGRAPH Carrera betyder race på spansk. Og det var lige hvad mexikanske Carrera Panamericana, var. Faktisk var det så meget et race, at mindst 30 personer døde under det kortlivede race, der kun blev kørt fra 1950-54, før den høje dødsrate tvang arrangørerne til at stoppe. Det 3500 kilometer lange race gik ikke den bilglade Jack Heuers næse forbi og han introducerede det efterhånden ikoniske Heuer Carrera i 1963 med dette race i tankerne. Jack Heuer var nemlig vild med biler og havde derfor en stor interesse i bilsport. Og Heuer var tilfældigvis også verdensmester i kronografure. TAG Heuers fantastiske fornemmelse for kronografure er tydelig i det nye Carrera Porsche Chronograph, der markerer det nyligt indgåede samarbejde med Porsche. Og netop Porsche har siddet model til blandt andet tallene på urskiven og skulle man være i tvivl om inspirationskilden, så står der ligefrem ”Porsche” på den sorte, keramiske tachymeterkrans. Skiven på Carrera Porsche Chronograph er spektakulær. Den er ikke bare sort, men derimod lavet med nubret asfalt finish, hvilket er en hyldest til de veje, som Porsche lægger bag sig, når de mange hestekræfter brøler afsted. TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph har en diameter på 44 millimeter og benytter automatisk inhouseværk, kaliber Heuer 02, med kolonnehjul og cirka 80 timers gangreserve. Klarlund og Knud Pedersen er de første danske forhandlere, der kan tilbyde TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph nyheden. Prisen er 46.900 kr. på rem og 48.500 kr. på lænke. www.tagheuer.com OKTOBER//2020 APRIL//2021


TAG HEUER

Tilbragte nogle fornøjelige timer hos Porsche Danmark i København og skød det nye TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph bag rattet på en Porsche Carrera Cabrio.

TIMEGEEKS.DK


APRIL//2021


OMEGA

Regatta nedtællings indikator. Kronograf sekundviseren har America’s Cup trofæet i ”halen”.

Gummibelagte trykknapper.

Chrono Lock forhindrer at kronografen startes/ stoppes ved et tilfælde.

Omega Seamaster Diver 300M America’s Cup Chronograph har en diameter på 44 millimeter og er udstyret med Quick Change remskifte system, der gør det let af skifte fra rem til lænke – og omvendt. Det automatiske Co-Axial værk, kaliber 9900, er Master Chronometer certificeret. Modellen er en special edition, men er ikke limiteret. TIMEGEEKS.DK


OMEGA SEAMASTER DIVER 300M AMERICA’S CUP CHRONOGRAPH

Der løber vand i Omegas årer. Eller rettere sagt: det maritime element er ikke fremmed for det schweiziske urmærke. Det er dette Seamaster Diver 300M America’s Cup Chronograph af stål et bragende godt bevis på.

Det er ligefrem et fedt ur, der hylder vinderne af årets America’s Cup, idet Omega er medsponsor af Emirates Team New Zealand og har været dette siden 1995.

Omega har været sponsor af Emirates Team New Zealand siden 1995 og havde derfor armene over hovedet, da netop denne båd vandt den eftertragtede ”“Auld Mug” under America’s Cup kapsejladsen d. 17/3 2021.

Udover at urets kronografknapper er gummibelagt i regattaens farver, rød og blå, så tilbyder denne model også Quick Change rem system samt en ”Chrono Lock”, der forhindrer at kronograf funktionen startes eller stoppes ved et tilfælde.

Det er fjerde gang, at new Zealænderne vandt den legendariske regatta, efter sejrene i 1994, 2000 og 2017. Derfor er Omega Seamaster Diver 300M America’s Cup Chronograph med mekanisk regattanedtælling på skiven ved ”3” lige pludselig ikke bare et fedt ur.

Det automatiske kaliber 9900 Master chronometer Co-Axial kolonnehjuls kronografværk kan nydes gennem urets glasbagkasse og den blå gummirem matcher den flotte blå keramiske skive og ditto kransindlæg. www.omega.ch

APRIL//2021


VACHERON CARL F. BUCHERER CONSTANTIN

TIMEGEEKS.DK


CARL F. BUCHERER

HERITAGE BICOMPAX ANNUAL Schweiziske Carl F. Bucherer har stor succes med deres Heritage BiCompax Annual. Nu lancerer de en 2021 model med ”omvendt” panda skivelaoyout.

Lad mig starte med at sige, at jeg er vild med Carl F. Bucherers fornemmelse for klassisk kronograf skivelayout. Og det er netop dette tiltalende layout, som Heritage BiCompax Annual modellerne repræsenterer. Heritage BiCompax Annual blev lanceret i 2019 og synes bare at blive flottere og flottere med alderen. Lidt ligesom os mænd. Den seneste model skuffer absolut ikke med sit meget tiltrækkende omvendt-panda skivelayout og den perfekte størrelse sub-registre er denne 2021 version en vinder. Ikke mindst den diskrete månedsindikator mellem ”4” og ”5” fungerer virkelig godt. Det automatiske værk er en kombination af ETA/Valjoux og Dubois Depraz (sidstnævnte står for årskalender funktionen). Den tiltalende diameter på 41 millimeter er også med til at gøre denne modelserie til en succes. 41 millimeter er nemlig sådan en laber mellemting af for småt og for stort. Se bare Rolex og Omega, der begge lancerer 41 millimeter Submariner og Seamaster modeller i disse år. 41 millimeter synes at være det nye sort i urindustrien. Carl F. Bucherer Heritage BiCompax Annual er limiteret til 888 styk og koster cirka 50.000 kroner hos Bucherer i Illum. www.www.carl-f-bucherer.com APRIL//2021


ZENITH

Zenith Defy 21 Felipe Pantone er lavet af sort keramik og har en diameter på 44 millimeter. Det automatiske inhouseværk, kaliber El Primero 900, er chronometer certificeret og kan delvist nydes forfra på grund af det skelletterede værk og via urets glasbagkasse. TIMEGEEKS.DK


ZENITH

DEFY 21 FELIPE PANTONE Felipe Pantone er ikke særlig gammel. Helt På hver af urets skuldre er angivet et bogstav, præcist er han kun 35 år gammel. Ikke desto der danner ”FP#1”, der er elegant forkortelse mindre har den Argentinske-Spanske kunstner af “Felipe Pantone El Primero.” slået sit navn solidt fast i kunstverdenen. Zenith Defy 21 Felipe Pantone er limiteret til Pantones kunst beskrives som værende ”kine- 100 styk og prisen er oplyst til €18’800. tic”. Kinetisk kunst er en kunstart, især skulptur, der indeholder bevægelse. Denne type www.zenith.ch kunst blev opfundet i det 20. århundrede og har komponenter, der kan aktiveres af noget ydre. Eksempelvis vind, eller ved forskellige typer af intern mekanik. Med mekanikken in mente synes det ikke sært, at Zenith har lavet et samarbejde med den unge kunstner, hvis værker består af oversized installationer, graffiti og design med skrappe farver og geometriske mønstre blandet med Op Art elementer. Disse vilde farver præger både værkdele og visere på dette spektakulære ur. Uret, der bruges som lærred, er et 44 millimeter Defy 21 Chronograph af sort keramik. APRIL//2021


BELL & ROSS

Bell & Ross har virkelig ramt plet med deres ”round in a square” dykkerur, BR 03-92 der oprindeligt blev lanceret i 2017. Nu lanceres endnu en variant i bronze og ”Diver”-kollektionen er dermed vokset til en imponerende størrelse i diverse materialer.

Da det franske urfirma Bell & Ross lancerede deres dykkerur i 2017 tog de verden med storm. Ikke bare den spændende verden under havets overflade, men begejstrede i allerhøjeste grad også alle os landkrapper. Det firkantede ur med cirklen i midten, der jo er urfirmaets kendetegn siden 1990erne, understreger det pågældende urs kvalifikationer under vandet ved at have en dykkerhjelm graveret på stålbagkassen. Denne hjelm præger alle bagkasser på bronze Diver modellerne, idet en dykkerhjelm af ældre dato var lavet af selvsamme materiale. Diver bronze Rouge tilbyder en flot ”Irsk Setter2 rød skive med matchende kransindlæg. Og selv om yúert (naturligvis) tilbydes med sort gummirem, så er den rødbrune læderrem nu også et flot valg til denne nyhed fra Bell & Ross. Bell & Ross Diver BR 03-92 Bronze Rouge (legeringen hedder CuSn8) har en klædelig diameter på 42 millimeter og er limiteret til 999 styk. Prisen er angivet til €4’200. www.bellross.com

Bell & Ross BR 03-92 Diver Bronze Rouge er lavet af CuSn8 bronze-legering og har en diameter på 42 millimeter. Uret tilbydes både med sort gummirem og rødbrun læderrem. Prisen er angivet til €4’200. TIMEGEEKS.DK

BELL & ROSS BR03-92

DIVER BRONZE ROUGE


APRIL//2021


WWW.TIME WWW.KRISTIAN ISSUU.COM/KRISTI TUMBLR.COM/BLOG INSTAGRAM @KR WWW.DAILY


EGEEKS.DK NHAAGEN.COM IANHAAGEN/DOCS G/KRISTIANHAAGEN RISTIANHAAGEN YWATCH.CO

Profile for Kristian Haagen

TIMEGEEKS April 2021  

TIMEGEEKS April 2021  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded