Page 1

20120825 Het 17 dagen dieet omdraaiboekje.indd 1

17-08-12 09:09


Heb je ooit gewild dat je… * snel zou afvallen? * in maar een paar weken een kledingmaat of twee minder had? * gemotiveerd blijft bij het dieet zonder dat de verveling toeslaat? * meer energie zou hebben en je niet steeds maar moe zou voelen? * bijna meteen beter in je vel zit én er beter uitziet? * er niet opgeblazen uitziet, en je je ook niet zo voelt? * minder hoeft te bewegen en toch afvalt? * mensen naar je toe ziet komen die je vragen welk dieet je doet omdat je er zo fantastisch uitziet? * belangrijke gezondheidszaken zoals ­LDL‑cholesterol, bloeddruk en bloedsuikerspiegel naar beneden ziet gaan? op je streefgewicht blijft staan zonder te jojoën? * in de weekenden mag genieten en niet op elke * kruimel hoeft te letten die je in je mond steekt? Als je op een van deze vragen ja hebt geantwoord, dan zijn Het 17 dagendieet en Het 17 dagendieet Werkboek het antwoord voor jou!

20120825 Het 17 dagen dieet omdraaiboekje.indd 2

17-08-12 09:09


Welkom bij Het 17 dagendieet! Het 17 dagendieet is een programma met 4 cycli, dat ontworpen is om snel af te vallen. Want is dat niet wat we allemaal willen? Absoluut! Vrijwel niemand van mijn kennissen en vrienden, of van mijn patiënten, wil deprimerend makend langzaam af‑ vallen. We willen er nu strak uitzien… er nu fantas‑ tisch uitzien… en ons nu geweldig voelen. Dat is wat het 17 dagendieet doet. Het zorgt er snel voor dat je komt waar je wilt zijn, zonder heel veel opoffering, hongergevoel of trekaanvallen. Het dieet is ook wat voedingswaarde betreft gezond en het is gemak‑ kelijk te doen. En het werkt. Ik noem dit het beste nieuws sinds de uitvinding van gesneden brood, dat je overigens moet opgeven (maar alleen in de eerste twee cycli).

20120825 Het 17 dagen dieet omdraaiboekje.indd 3

17-08-12 09:09


Hoe snel kan ik afvallen? Ik heb mensen tussen de 5 en 6 kilo zien afvallen in de eerste 17 dagen, en dat afvallen bleef doorgaan tot ze hun doel hadden bereikt. Het mooie van dit programma is dat je niet ontmoedigd of verveeld raakt door het vooruitzicht om ogenschijnlijk oneindig op dieet te blijven – omdat je namelijk zo snel vet verliest. Je vindt het ongetwijfeld geweldig dat je in 7, 10 of 17 dagen slanker bent. En als jij dezelfde resultaten behaalt als zovele anderen, dan voel je je een stuk lichter en krijg je ook nog eens een absurde hoeveelheid energie. Het 17 dagendieet is eenvoudig en effectief. Natuur‑ lijk houd je tijdens de eerste drie cycli een aantal ‘verboden voedingsmiddelen’ die niet op jouw bordje terecht mogen komen, maar het staat je vrij om van al het andere te genieten. Je hebt dit nu gelezen en je gelooft erin, dus je staat te trappelen om te beginnen. Om precies te begrijpen hoe dit dieet werkt, moet je absoluut het boek Het 17 dagen dieet lezen. Als je echter op dit moment niet naar de boekwinkel kunt rennen, dan geef ik je hier alvast een overzicht:

20120825 Het 17 dagen dieet omdraaiboekje.indd 4

17-08-12 09:09


Snel en gemakkelijk overzicht van het 17 dagendieet Cyclus

Doel

Cyclus 1 – Versnellen (17 dagen)

Het aanzetten tot snel afvallen door de gezondheid van je spijsvertering te bevorderen. Het helpt om suiker uit je bloed te verwij­ deren, waardoor de vetverbran­ ding wordt bevorderd en vetopslag wordt tegengegaan.

Cyclus 2 – Verbeteren (17 dagen)

Het resetten van je stofwis‑ seling via een strategie waar‑ bij je calorie-inname wordt verhoogd en verlaagd om daardoor vetverbranding te stimuleren en te voorkomen dat je een plateau (stilstand in afvallen) bereikt.

Cyclus 3 – Veranderen (17 dagen)

Het ontwikkelen van goede eetgewoontes door opnieuw nog meer voedingsmiddelen op te nemen in je dieet en je dichter bij je streefgewicht te brengen.

Cyclus 4 – Volharden (blijvend)

Je op je streefgewicht houden door een eetprogramma dat je tijdens het weekend van je favoriete dingen laat ge­ nieten, terwijl je doordeweeks alleen gezonde (maar lekkere) dingen eet.

20120825 Het 17 dagen dieet omdraaiboekje.indd 5

17-08-12 09:09


Wil je vast een dagje uitproberen? Wij geven je 1 dag cadeau uit Cyclus 1 – Versnellen Hieronder zie je een typische dag uit de Versnelcyclus Ontbijt • Twee eieren of vier witten van eieren, zonder vet bereid; of 1 portie probiotica zoals yoghurt • 1 portie fruit • 1 kop groene thee Lunch • Ruime hoeveelheid eiwit in de vorm van vis, gevogelte of eieren plus een ongelimiteerde hoeveelheid reinigende groenten; of 1 portie probiotica plus een ongelimiteerde hoeveelheid reinigende groenten • 1 kop groene thee Diner • Ruime hoeveelheid eiwit in de vorm van vis of kip • Ongelimiteerde hoeveelheid reinigende groenten • 1 kop groene thee Tussendoortjes • 2e portie fruit • 2e portie probiotica Aanvulling • 1 portie (1 tot 2 eetlepels vriendelijk vet om over je salade of groenten te doen, of te gebruiken bij het koken).

20120825 Het 17 dagen dieet omdraaiboekje.indd 6

17-08-12 09:09


Wil je het nog een stukje makkelijker maken? Draai het boekje dan om voor Het 17 dagen dieet Werkboek en hou je eerste dieetdag bij!

kortingsbon Wil jij het 17

dagen dieet e-boek?

Dan heeft eBook.nl een heel mooie actie. Het 17 dagendieet boek voor maar â‚Ź6,99. Bestellen? Ga naar www.ebook.nl/17dagendieet en gebruik de kortingscode: 17dagendeal

Deze actie is geldig van 1 t/m 17 september 2012 Het werkboek is te koop voor â‚Ź14.95 in boekhandel en warenhuis

20120825 Het 17 dagen dieet omdraaiboekje.indd 7

17-08-12 09:09


0120825 Het 17 dagen dieet omdraaiboekje.indd 12

17-08-12 09:09


0120825 Het 17 dagen dieet omdraaiboekje.indd 11

Om met het 17 dagendieet af te vallen, is dit werkboek onmis­ baar. Je gebruikt het om bij te houden wat je eet, wat je aan beweging doet, wat je strategie is, je doel en je mijlpalen – ­allemaal informatie die jou motiveert. Als je eenmaal begint om dingen op te schrijven, dan zie je dat er patronen ontstaan, je zult hierdoor obstakels kunnen overwinnen die je van je gewichtsverlies afhouden en je voelt je sterker om positieve veranderingen in je leven en je gezondheid door te voeren. Ik heb het allemaal eenvoudig voor je gemaakt met pagina’s waarop je heel snel en gemakkelijk informatie kunt invullen. Een deel van deze opzet omvat eenvoudige checklists die zo zijn ontworpen dat ze jou tijd besparen. Als je eenmaal de smaak van het opschrijven te pakken hebt, en je zult het vast en zeker leuk vinden om te doen, dan geeft jou dat de motivatie om het beste uit jezelf te halen. Hieron‑ der zie je een samenvatting van een aantal praktische hand‑ vatten die je in Het 17 dagendieet Werkboek kunt vinden.

Dagelijkse maaltijdplanner Ja, alles wat je eet, moet je opschrijven. Zelfs als het niet in je dieet staat. Dan kun je teruglezen en zeggen: ‘Wow, ik heb dinsdag zes puddingbroodjes gegeten. Geen wonder dat ik niet afval…’ Ik wil dat je bloedeerlijk bent, en verantwoording aflegt aan jezelf. Als je de waarheid geweld aandoet, waarom zou je dan de moeite nemen om een dagboek vol leugens bij te houden? Hiernaast zie je een paar eerlijke vermeldingen:

17-08-12 09:09


0120825 Het 17 dagen dieet omdraaiboekje.indd 10

Bericht 1: Ontbijt: yoghurt en een appel. Opmerking: eigenlijk wilde ik een flinke koek met chocolade nemen, maar dat zou hetzelfde zijn als ’s morgens om 9 uur een whisky drinken. Sabotagege‑ drag succesvol afgewend. Bericht 2: Vreselijke dag! Om middernacht heb ik een heel pak koekjes opgegeten en twee bekertjes ijs. Op naar het totale falen! Even serieus, je loopt veel minder kans op het soort berich‑ ten als dat laatste, als je regelmatig in je werkboek schrijft. Je denkt wel twee keer na om iets slechts te eten als je dat ook letterlijk op papier moet zetten. Elke dag opschrijven wat je eet, garandeert namelijk succes met afvallen. Uit onderzoek blijkt dat dieetvolgers die elke dag opschrijven wat ze eten, tweemaal zoveel gewicht verliezen als mensen die dat niet doen. Niemand behalve jij leest dit werkboek – dus probeer ten minste de eerste 17 dagen alles op te schrijven, en kijk dan of je eetgewoontes zijn verbeterd.

17-08-12 09:09


0120825 Het 17 dagen dieet omdraaiboekje.indd 9

• je work-outs te plannen (met andere woorden, schrijf je work-out ten minste een dag voordat je hem doet uit). Plan‑ ning leidt altijd tot persoonlijke verantwoording. • de ruimtes in te vullen die vragen je vooruitgangsmomenten vast te leggen, zoals duur, verbrande calorieën, hoe zwaar de gebruikte gewichten zijn, enz. • je work-outs minstens één keer per week te analyseren. Schrijf op waar je verbeteringen ziet: je kunt met zwaardere gewichten werken, je kunt verder joggen of je zet jezelf ertoe aan om langer dan 17 minuten te besteden aan je work-out. Je vooruitgang op papier te zien staan is ongelooflijk moti­ verend. Proberen? Wij geven jou vast 1 dag weg! Draai het boekje op voor Het 17 dagen dieet waar je een dagmenu kunt vinden en vul bijgaand schema in.

17-08-12 09:09


0120825 Het 17 dagen dieet omdraaiboekje.indd 8

17-08-12 09:09

Dag 1 mijn dagelijkse voedingslijst datum Dr. Mikes eettip van de dag Begin te denken dat je de strijd tegen de calorieÍn zult win‑ nen. Om succesvol te zijn moet je de zelfondermijnende gedachten die mensen kwellen als ze willen afvallen, van je af leren zetten. Stel jezelf alleen realistische doelen, die haalbaar voor je zijn. Wees positief over wat jij kunt bereiken. Als je je eens laat gaan, besteed daar dan verder geen aandacht aan en ga door met je programma. Vind de verborgen prikkels die je problemen bezorgen en vermijd ze. gewicht waterinname

ontbijt

aantal 250 ml-glazen

voedselinname aantal porties

lunch

Magere eiwitten Reinigende groenten

diner

Suikerarm fruit (2 porties) Probiotica (2 porties) Vriendelijke vetten (1-2 eetlepels)

snacks

Het 17 dagen dieet  

Probeer nu 1 dag het dieet uit!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you