Page 1

D igitaal M agazine 27 maart 2009


magazine} Dit is het tweede digitale magazine van Keizer & Co webontwerp en dtp. In dit magazine een beschrijving van een selectie van in de eerste drie maanden van 2009 uitgevoerde projecten. Niet alle afgeronde projecten staan in dit magazine beschreven. Een compleet overzicht kunt u bekijken op www.keizerenco.nl. Alle onderstreepte teksten zijn aanklikbare koppelingen. Er op klikken brengt u naar de juiste websitepagina’s.

digitaal magazine is een uitgave van: Keizer & Co webontwerp en dtp Oude Kaai 16 4569 AB Graauw www.keizerenco.nl patrick@keizerenco.nl 0114 63 51 57 06 134 15 722

Kent u mensen die nog geen relatie van Keizer & Co zijn? Stuur dit magazine door om ze kennis met Keizer & Co te laten maken. En wijs hen op de mogelijkheid om zich te abonneren op dit digitale magazine. Abonneren kan via de aanmeldpagina.

Tip: doe uw voordeel op pagina 8! Veel leesplezier! Patrick Keizer


huisstijl}

logo website briefpapier visitekaartje envelop folder

The DOG company is een jong bedrijf dat zich richt op de betrokken hondenbezitter. Voor dit bedrijf heeft Keizer & Co een complete huisstijl mogen ontwikkelen. Een door Keizer & Co ontworpen strak doch speels logo vormt de basis voor de gehele huisstijl. Het logo is ontworpen met de doelgroep - jong, vrouwelijk, hoog opgeleid - in het achterhoofd. Er is gekozen voor een zakelijk lettertype - OfficinaSan ITC Book SC- en een font met ronde vormen: de Gill Sans Light. Als speels accent is er een pootafdruk toegevoegd. De kleuren zijn gebaseerd op de blonde en zwarte tinten die bij veel hondenrassen voorkomen. Vanuit het logo is het briefpapier, visitekaartje, envelop, folder en website onstaan. Bekijk de huisstijl op www.keizerenco.nl/print. De website van The Dog Company is speels, vlot en heeft een professionele uitstraling. De website is bedacht en ontwikkeld door Keizer & Co. Bezoek de website van The Dog Company.


web } Voor bed & breakfast ‘Oord aan de Wal’ in Walsoorden heeft Keizer & Co een logo en website ontworpen. Vanuit de idee dat de naam ‘Oord aan de Wal’ gekoppeld aan Walsoorden direct de associatie met zee en maritiem oproept, heeft Keizer & Co gekozen voor een robuust lettertype, namelijk de ColonelTS Light.

logo website

Voor het onderschrift is het vriendelijk ogende lettertype Gill Sans Light gebruikt. Als blauw kleuraccent, om de maritieme associatie zichtbaar te maken, is de PMS kleur 2995 C gebruikt. De website is bewust eenvoudig van opzet gehouden om zodoende alle aandacht te vestigen op het product dat wordt geleverd: comfortabele overnachtingen met een luxueus ontbijt in een rustgevende omgeving. Bezoek de website van deze bed & breakfast.


web & print} website briefpapier affiche expositie

digitale nieuwsbrief

De grafische vormgeving van kunstgalerie Post Art in Hulst is fors onder handen genomen. Keizer & Co heeft een nieuwe website, briefpapier, affiche en een digitale nieuwsbrief voor deze galerie bedacht en vormgegeven. De website die is ontwikkeld legt op elke pagina een link met de stad Hulst. Iedere pagina is voorzien van een foto uit de eigen collectie van Keizer & Co. Het gebruikte kleurenschema is gebaseerd op het in 2006 vormgegeven beeldmerk. In de nieuwe vormgeving spelen de fonts ITC Lubalin Graph LT, Gill Sans Light (print) en Geneva (web) een grote rol. De website heeft een rustige uitstraling en biedt daarmee alle ruimte aan de exposerende kunstenaars en hun werken. Bezoek de website van Post

Art.


print} Voor tankstation TottĂŠ in Graauw heeft Keizer & Co een nieuw logo ontworpen.

logo

Door het gebruik van een stevig lettertype, de Stone Sans, en een herkenbaar, slank font, de Helvetica, gecombineerd met een helder kleurenschema, is er een duidelijk beeld ontstaan. Het logo is in alle formaten en op alle media toepasbaar. Vergelijk het nieuwe en oude logo op de website van Keizer & Co.


web} Na de lancering van de door Keizer & Co vormgegeven website eind 2006 was het volgens IB-InSide tijd om de website een geheel nieuwe, eigentijdse look te geven.

opnieuw vormgeven website

Een deel van de gebruikte afbeeldingen op de website is afkomstig uit de eigen beeldbank. Alle op de website gebruikte foto’s zijn in meer of mindere mate door Keizer & Co bewerkt om tot de juiste look & feel te komen. Keizer & Co heeft in nauw overleg met de opdrachtgever de website ontworpen, ontwikkeld en gebouwd. De website voldoet aan de standaarden van W3C, de autoriteit op het gebied van webstandaarden. Bezoek de website van IB-InSide.


voordeel} " Bedrijfsnaam Naam Adres Postcode + woonplaats Telefoon E-mail

: ................................................................................................................ : ................................................................................................................ : ................................................................................................................ : ................................................................................................................ : ................................................................................................................ : ................................................................................................................

Vraagt Keizer & Co contact op te nemen met: Bedrijfsnaam Naam Adres Postcode + woonplaats Telefoon E-mail Website Het betreft:

: ................................................................................................................ : ................................................................................................................ : ................................................................................................................ : ................................................................................................................ : ................................................................................................................ : ................................................................................................................ : ................................................................................................................

q het ontwerpen van een website q het opnieuw vormgeven bestaande website q het ontwerpen van een logo q het ontwerpen van een huisstijl q anders, namelijk

Als beloning ontvang ik op mijn eerstvolgende opdracht 10 procent korting. (actie loopt tot en met 31 mei 2009)

De orderportefeuille van Keizer & Co is goed gevuld. Toch staat Keizer & Co altijd open voor nieuwe opdrachten. En daar kunt u van profiteren! Breng Keizer & Co met een potentiĂŤle nieuwe opdrachtgever in contact en ontvang 10 procent korting op uw eerst volgende opdracht! Vul de bon in en profiteer van dit voordeel! Stuur de geheel ingevulde bon of post naar Keizer & Co.

per e-mail

Digitaal Magazine 2  

Digitaal magazine voor relaties van Keizer & Co webontwerp en dtp.

Digitaal Magazine 2  

Digitaal magazine voor relaties van Keizer & Co webontwerp en dtp.

Advertisement