Butlletí GEiEG maig 2013

Page 25

seccions Els darrers èxits dels nostres atletes

atletisme

Medallistes del Campionat Territorial de proves combinades. Foto: Secció d’Atletisme.

L

a pista coberta d’aquesta temporada ja ha acabat i val a dir que amb força èxits per part dels nostres atletes. Els darrers han estat: La participació de dos atletes en el Campionat d’Espanya Júnior celebrat a Antequera (Màlaga) on la Núria Rovira va quedar novena en la prova de pentatló femení amb un total de 2.763 punts, i en Guillem Valls va arribar a semifinals dels 400m amb una marca de 51’77. El passat 23 de març es va iniciar la temporada de pista a l’aire lliure amb el Campionat Gironí de relleus celebrat a les pistes de Palau. Tots els nostres atletes grupistes varen participar a les diferents categories aconseguint medalles en totes elles. Els dies 6 i 7 d’abril es va celebrar a les pistes de Palafrugell el Campionat Territorial de proves combinades amb el següent resultat: Heptatló juvenil femení: Anna Casabó 2a amb 2.887 punts i Berta Aymerich 3a amb 2.302 punts. La Núria Rovira va quedar campiona amb l’heptatló junior i sènior femení amb un total de 3.484 punts. En la prova d’octatló juvenil masculí en Mamadou Alimou va quedar primer amb 4.438 punts, només a 162 punts per aconseguir la mínima per participar en el proper Campionat d’Espanya. En el Decatló Absolut el tercer lloc el va aconseguir en Josep Donaire amb 2.937 punts. Amb aquesta puntuació també va aconseguir guanyar el Campionat en categoria de veterà. També s’inicia la Lliga Catalana puntuant conjuntament els equips femenins i masculins per primera vegada, a on el GEIEG té moltes possibilitats d’aconseguir una bona classificació. Anirem informant en les propers butlletins.