Un equip per guanyar i governar Figueres

Page 1

QUE FIGUERES FUNCIONI

A cada campanya electoral sentim que tots els partits diuen que es presenten per millorar i treballar per la seva ciutat, però pocs expliquen com, i el més important, amb qui.

I es que aquest “amb qui” és clau i més en política municipal, perquè són aquestes persones les que hauran de gestionar la ciutat, afrontar els reptes i retre comptes als figuerencs, per aquest motiu volem que ens conegueu i que quan us demanem que ens feu confiança, no ho feu a cegues.

Aquest equip transversal en trajectòries professionals i vitals, sensibilitats ideològiques i edats està format principalment per persones independents, prioritzant l’especialització i la professionalització, persones formades i amb experiència en els seus àmbits, que s’estimen Figueres i han decidit fer un pas endavant i adquirir aquest compromís perquè creuen que ara toca que tots remem per canviar el que no funciona, i ara mateix Figueres no funciona.

Us presento, doncs, les 31 persones de l’equip que hem format per aconseguir aquest canvi, no només per guanyar aquestes eleccions sinó per governar, i governar bé, perquè ara toca fer que Figueres funcioni, ara toca fer les coses bé, que ens tornem a sentir orgullosos de la nostra ciutat i comencem a canviar el futur de Figueres.

Jordi Masquef i Creus

Candidat de Junts per Figueres

Jordi Masquef i Creus

Té 43 anys i és advocat i llicenciat en Dret, màster en Assessoria i Gestió Tributària per Esade i postgrau en Dret de Família i Successions per la Universitat Pompeu Fabra.

És funcionari de carrera del cos de Gestors Tributaris de l’Agència Tributària de Catalunya i des del 2010 és professor en el grau d’Administració i Direcció d’Empreses a Esade-Universitat Ramon Llull.

Entre 2005 i 2011 va treballar com a advocat i assessor fiscal als despatxos de Barcelona de les consultores internacionals Landwell-Pricewaterhousecoopers i Ernst&Young. També ha estat docent del grau

mitjà en Gestió Administrativa al Centre Escolar Empordà de Roses.

Des del setembre de 2012 és regidor a l’Ajuntament de Figueres i Alcalde entre 14 de novembre de 2018

i 14 de juny del 2019. Actualment, és Diputat d’Esports a la Diputació de Girona i vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i cap de l’oposició a l’Ajuntament de Figueres.

Ha estat jugador i membre de la Junta Directiva de la Unió Esportiva Figueres, així com jugador del Club

Esportiu Juncària.

Carme Martínez

Té 43 anys i és llicenciada en Farmàcia per la facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de l’Universitat de Barcelona.

Ha col·laborat amb l’Institut Mèdicofarmacèutic de Catalunya i va treballar durant 3 anys a la Farmàcia Coliseum de Barcelona on es va especialitzar en fitoteràpia i formulació magistral. També ha treballat a la Fundació Gala Salvador Dalí.

Forma part de la Junta de Comerç Figueres.

Actualment exerceix com a farmacèutica titular a la farmàcia que porta el seu nom a la plaça Triangular, que és la emblemàtica Farmàcia Vidal.

Josep Maria Bernils

Té 62 anys i és regidor de Junts per Figueres i vicepresident del Consell Comarcal, on exerceix de coordinador del govern i responsable de les àrees de Cultura, Memòria Històrica i Comunicació. Abans de la seva etapa en la gestió pública, tenia una llarga trajectòria com a periodista que va iniciar de ben jove col·laborant en premsa diària i ràdio. En diferents etapes va dirigir els dos setmanaris comarcals i la televisió local.

Ha compaginat la feina estrictament informativa amb la de recerca històrica, aconseguit el Premi Carles Rahola i el Premi Avui de Periodisme. Posteriorment, com a professional autònom, va ser el cap de Comunicació del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i del Pla de l’Estany, a banda d’assessorar ajuntaments i institucions. En l’àmbit social ha estat president de l’Associació de Pares d’Alumnes de La Salle Figueres i secretari dels Amics del Festival del Circ, entre altres entitats.

Mariona Seguranyes

Té 51 anys i és historiadora de l’art, gestora cultural, Doctora en humanitats (UPF), màster en especialització en gestió de Patrimoni cultural (UdG i ICRPC) i post-grau en Direcció estratègica de Museus i Centres Patrimonials (UdG i ICRPC). Porta una tasca d’investigació de l’art català entre els segles XIX i XX, contextualitzant-lo a nivell europeu, fruit de la qual són les diverses exposicions que ha comissariat arreu del país. Entre els seus llibres publicats destaca els que fan referència al context familiar i català de Salvador Dalí. Té un ampli coneixement de l’art català i empordanès fruit de la seva recerca. Treballa entre Figueres, Girona i Barcelona, tenint una visió àmplia de la cultura i de l’àmbit dels museus. Està implicada en associacions culturals de la ciutat de Figueres i de Barcelona. La seva preocupació és la recuperació i divulgació del patrimoni català i empordanès en clau de diàleg europeu i universal. La seva aportació és valuosa per enfortir un projecte de ciutat on la cultura i l’art siguin un dels seus eixos claus.

Anna Morillas

Té 50 anys i és llicenciada en Filologia Anglesa i Germanística, postgrau en Direcció de Centres Educatius i Serveis Educatius i postgrau en Gestió i Administració Local. És funcionària de carrera de la Generalitat de Catalunya des de l’any 2005.

Implicada en el teixit associatiu de la ciutat, va treballar molts anys en l’organització dels casals d’estiu municipals. Professionalment, s’ha dedicat i es dedica a l’educació. Des de l’any 2007 forma part del Claustre de l’Institut Alexandre Deulofeu, centre en el que va cursar els seus estudis secundaris, i del qual ha estat Cap d’Estudis durant 11 anys.

Va ser regidora de l’equip de govern de l’Ajuntament de Figueres del 1999 al 2003 assumint les àrees de Medi Ambient, Activitats Econòmiques i Obres.

Actualment és Directora de l’Institut Alexandre Deulofeu i membre del Consell Escolar Municipal.

Manel Rodríguez

Té 57 anys i és economista i comerciant.

Va estudiar ciències empresarials a la UDG i ciències econòmiques a la UAB, i un Màster a EADA. Després de treballar al sector bancari a Barcelona, va formar part del comitè de direcció de l’empresa Maxor, i finalment es va incorporar al negoci familiar.

Durant molts anys ha format part de la Junta de Comerç Figueres, en l’actualitat n’és vocal i va ser president de l’Associació de Mares i Pares del col·legi de les Escolàpies de Figueres.

Actualment es propietari d’un comerç centenari a Figueres. També col·labora amb la premsa local com articulista i és regidor a l’Ajuntament de Figueres des del 2019, així com membre del Patronat de la Fundació Salut Empordà.

Gemma Gironella

Té 47 anys, llicenciada en psicologia infantil i juvenil, especialitzada en educació i trastorns d’aprenentatge. En els seu inicis professionals va treballar en el sector del lleure i dels recursos humans. Ara fa més de 20 anys que dirigeix el seu centre psicopedagògic a Figueres.

Part de la seva activitat professional la vincula amb els centres educatius de primària i secundària de la ciutat de Figueres.

Ramon Pastoret

Té 70 anys i és Diplomat en Ciències Empresarials.

Actualment Jubilat. Va treballar 10 anys a diferents empreses privades de Barcelona i del Baix Llobregat i posteriorment 36 anys al sector financer sempre a Banc Sabadell. En aquesta etapa a Banc Sabadell va ser Apoderat a Blanes i a Igualada, i posteriorment Director de Banca d’Empreses i Director de les oficines principals de La Bisbal d’Empordà, Sant Feliu de Guíxols, Figueres (13 anys) i Roses.

Ha estat President del Club Bàsquet Escolàpies Figueres des del Juliol 2002 fins al gener 2021.

Vinculat com a soci o col·laborador a diferents entitats de la ciutat.

Des del 2015 és voluntari a l’Institut d’Estudis Financers, i participa dels programes d’Educació Financera a les Escoles de Catalunya EFEC i EFEC ADULTS.

Albert Alemany

Té 43 anys i és empresari del sector digital. De formació és enginyer en Informàtica de Gestió, màster universitari en Enginyeria Informàtica i Prevenció de Riscos Laborals amb postgrau en Gestió de Qualitat.

Actualment és el soci director d’una empresa informàtica i de serveis web amb seu a Figueres i assessor acreditat de l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat (ACCIÓ) en programes de creixement empresarial.

També forma part de la junta de l’Associació de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG) i ha exercit de professor a l’escola universitària ERAM. Ha participat en formacions per a diferents empreses i entitats.

Núria Bartrolich

Té 46 anys i és Enginyera Tècnica Industrial per l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial de Terrassa, i Enginyera Industrial per l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa, ambdues de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Ha rebut formació en Educació Ambiental, en Dret Públic i Urbanístic i en Dret Privat d’especialització Immobiliària a la Universitat de Girona.

Exerceix com a Enginyera Industrial en el sector de l’urbanisme i la construcció, i en l’assessorament tècnic a empreses, particulars i a administracions locals.

L’any 2011 va ser la cap de llista a les eleccions municipals per la candidatura de SI (Solidaritat per la Independència).

Entre 2013 i 2015 va ser Presidenta de l’Associació de mares i pares d’alumnes de l’escola Carme Guasch i Darné.

Ha estat vinculada a entitats com Sobirania i Progrés, al Club Hoquei Figueres i al Casino Menestral de Figueres, on va rebre formació musical.

Pilar Sánchez

Té 47 anys i és empresària i professora de dansa. Té estudis de Ciències Empresarials per la Universitat de Girona, la seva passió des de ben petita ha estat el món de la dansa, on s´ha format de la mà de grans professionals.

Especialitzada en la modalitat de flamenc, ha passat part de la seva trajectòria professional dirigint i creant espectacles a la demarcació de Girona i a França, durant cinc anys, i a ciutats com Singapur o Hong Kong.

Vinculada amb el món associatiu de Figueres, ha estat vicepresidenta de la Casa Cultural d’Andalusia de l´Alt Empordà del 2015-2019, on continua col·laborant activament des de fa més de dues dècades.

Actualment dirigeix la seva pròpia escola, és directora d´una Companyia de Dansa Flamenca des de fa 25 anys i productora dels espectacles del Jove Ballet que porta el seu nom.

Des de l´any 2019 és regidora a l´Ajuntament de Figueres a l´oposició amb el grup Junts per Figueres.

Pere Montserrat

Té 21 anys i és estudiant universitari en l’àmbit de les Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES). Ha complementat aquesta formació acadèmica amb d’altra més especialitzada en el que és el seu principal camp: l’esport de base, on ha obtingut llicències UEFA per exercir com a entrenador de futbol.

Al llarg de la seva trajectòria, fidel a les seves inquietuds, ha compaginat aquesta vessant més acadèmica amb una de més social, utilitzant l’esport com a motor de la majoria d’iniciatives.

L’any 2018, amb només 15 anys, va produir la Cursa En moviment de les Escolàpies Figueres, model que li va permetre llançar-se al món de l’organització d’esdeveniments esportius a través d’una marca personal.

En el món del futbol, ha centrat bona part dels seus esforços a treballar per a la promoció de joves a la Unió Esportiva Figueres.

Martina Prat

Té 54 anys i és llicenciada en Geografia i Història, especialitzada en Planejament Urbanístic, a més de tècnica especialista cadastral. Ha treballat com a tècnica en cartografia digital i tècnica especialista en sistemes d’informació geogràfica i va ser la coordinadora de la realització dels mapes base per a la redacció del POUM de Roses. Després va treballar a l’Ajuntament de Figueres al departament de gestió tributària i cadastral durant 3 anys.

En l’àmbit educatiu, està en llistes d’ensenyament en l’especialitat de Geografia i Història, però actualment treballa com a vetlladora a l’escola Sant Pau de Figueres, una vocació tardana. En el camp del lleure és directora del casal d’estiu durant més de deu anys a la població d’Avinyonet de Puigventós, amb tota classe de titulacions complementàries com: monitora de transport escolar, curs de manipulació d’aliments a l’escola i curs de primers auxilis.

També col·labora amb la parròquia de la Immaculada

i dels Pastorets de Figueres com a figurant i dansaire, en aquests moments està a la comissió dels actes del centenari.

Mireia Insa

Té 43 anys, és nascuda i resident a Figueres, llicenciada en dret per la Universitat Pompeu Fabra i màster en advocacia a l’Institut Superior de Dret i Economia (ISDE).

Amb una trajectòria de més 20 anys exercint com a advocada, està especialitzada en dret civil i actualment exerceix a la ciutat després de dur a terme la major part de la seva carrera professional en un bufet de Barcelona.

Recentment ha estat guardonada amb el premi memorial Degà José Juan Pintó Ruiz organitzat per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB).

Miquel Roura

Té 45 anys, és empresari i té estudis en Administració i Direcció d’empreses, Màster en Comunicació i Màrqueting, i parla 5 idiomes.

Actualment és el gerent i Director d’Exportació a l’empresa que des de fa més de 100 anys es dedica a la fabricació d’espelmes amb implantació a 35 països diferents. També ha exercit com a President de l’Associació de fabricants d’espelmes Europeus.

Va ser cap de branca i cap d’agrupament a l’agrupament escolta Xiprers al Vent de Figueres. Ha estat vinculat activament des de fa 20 anys a la política local de Figueres, primer com a membre de l’executiva local de CiU i després com a president del PdeCat.

Va formar part del Consell d’Administració per al projecte i construcció de l’escola Montessori Figueres. És secretari de la junta directiva del Cercle Sport Figuerenc, vicepresident de la Penya Blaugrana Almogàvers de l’Empordà, i forma part de la junta de l’Espai Medici per a la divulgació i dinamització de trobades empresarials per emprenedors, autònoms i empresaris de la comarca.

Ara fa 6 anys va ser nomenat Ambassador de la Generalitat de Catalunya, una distinció atorgada a un centenar de professionals catalans amb projecció internacional, que compleixen l’objectiu de promoure els valors de Catalunya arreu del món.

Chantal Olivé

Té 49 anys, és nascuda a Lleida i va traslladar-se a Figueres per motius familiars l’any 1982.

Va estudiar a les Ecolàpies i a l’Institut Ramon Muntaner de la nostra ciutat.

És Graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona.

Un cop finalitzats els seus estudis universitaris i degut a la seva formació en diferents idiomes, va entrar a treballar a García de Pou, empresa altempordanesa líder en la fabricació i distribució de productes per a l’hostaleria i la restauració, on exerceix com a Directora de Compres.

Vinculada activament des de fa anys a la política local de Figueres.

Fabiola Arauco

Té 46 anys i és odontòloga de professió, formada a la Universidad Cristiana de Bolívia, en l’especialitat de cirurgiana-dentista.

Viu a Figueres des de l’any 2000 i actualment treballa en una clínica dental de la ciutat.

Forma part de l’Asociación de Bolivianos 6 de agosto de Figueres, on és la responsable de l’àrea cultural i folklòrica.

Jaume Garcia

Té 52 anys, nascut a Figueres, casat i pare de 3 nois.

Trenta-sis anys d’experiència en el sector retail, actualment comercial en el sector motor.

Vint anys participant, organitzant, coordinant activitats culturals i tradicionals catalanes, entre elles del món geganter amb la colla Amics dels gegants de Figueres i membre de la colla sardanista Flor de Romaní.

Eduard Ayats

Te 63 anys, és tècnic en electrònica i automatisme industrial, treballa com a Responsable de manteniment i infraestructures a una empresa de l’Alt Empordà, dedicada a la fabricació i distribució de material elèctric.

Ha estat i està vinculat a les entitats culturals i socials de la ciutat, Comissió de Festes, Carnaval de Figueres, Agrupació sardanista Flor de Romaní, Coordinadora Associació de Veïns, Foment de la Sardana “Pep Ventura”, Amics del Festival del Circ, i ha estat durant 22 anys membre la Junta del Casino Menestral, dels quals els últims 8 com a President.

Actualment és membre de Junta de la Federació d’Unió de Colles Sardanistes de Catalunya i Catalunya Nord, dins la sardana esportiva i de competició.

Maria Àngels Perxas

Té 73 anys i és nascuda a una família figuerenca de pare farmacèutic de la Rambla, i mare infermera durant molts anys.

Va estudiar Farmàcia a Barcelona. L’any 1973 va fer-se càrrec de la farmàcia Perxas, i aquest proper 2024, farà 50 anys que hi és al capdavant.

Va ser presidenta del Col·legi de Farmacèutics de Girona durant 6 anys, i va col·laborar amb la Creu Roja de Figueres, formant part de la seva Junta Directiva.

Va ser regidora a l’Ajuntament de Figueres, representant a Convergència Democràtica de Catalunya, i va ser cap de llista de CDC a les eleccions municipals de l’any 1999.

Marià Lorca

Té 84 anys i va ser alcalde de Figueres per la coalició de Convergència i Unió entre els anys 1983 i el 1995. Anteriorment havia format part del primer ajuntament democràtic, on va ser el primer tinent d’alcalde, primer amb Miquel Esteba Caireta, i després amb Eduard Puig Vayreda. Així com també va ser diputat provincial al primer mandat democràtic de la Diputació de Girona, i president de la Comissió d’Agricultura.

També va ser diputat al Parlament (1980-84) en la legislatura que va permetre recuperar l’autogovern de Catalunya.

Professionalment es va dedicar a la compra i venda a l’engròs de fruites i verdures. Anteriorment a fer el pas a la política, va ser vicepresident primer de la Cambra de Comerç, càrrec que va deixar al convertir-se en alcalde de Figueres.

El seu mandat sempre serà recordat per la construcció de les grans infraestructures de la ciutat (Teatre Municipal El Jardí, segon pavelló, reforma del Museu de l’Empordà, nous edificis municipals, creació de l’empresa de serveis FISERSA, polígon industrial del Recinte Firal, construcció de la ronda Sud, l’estadi municipal de Vilatenim i aparcaments soterrats, etc.) i per l’impuls a la figura i l’obra de Salvador Dalí.

Fins el passat 2022, ha estat el president de Càritas Figueres.

Khalil Souini

Té 39 anys i és nascut a Figueres.

Va cursar estudis d’Administració així com de Gestió del transport i ha dedicat tota la seva vida professional a l’hostaleria dirigint el negoci familiar fundat pels seus pares l’any 1964. El Bar Souini és un restaurant de fires, molt conegut a la província de Girona, ja que participen a la majoria de les Festes Majors gironines.

Sociable innat, treballador incansable, la seva naturalesa empàtica i altruista l’ha conduït des de ben petit a dedicar la seva carrera professional al servei de les persones interactuant-hi directament cara al públic. Aquesta clara vocació l’ha empès a reorientar la seva carrera laboral i adquirir els títols de Resolució de conflictes i Eines de Mediació

Actualment està finalitzant Estudis Superiors d’Integració Social amb l’objectiu de dedicar-se professionalment a fomentar una millora de la qualitat de vida de les persones, i aconseguir un benestar social més equilibrat en els col·lectius més vulnerables.

Marta Peinado

Té 41 anys i és mestra d’Educació Primària des de fa 18 anys. Actualment treballa a l’escola Sant Pau de Figueres. Considera que la formació permanent és imprescindible i, per això, a banda de realitzar les formacions al propi centre, està estudiant per obtenir el títol de Guia Montessori, pedagogia en la qual hi creu fermament. Tal i com promou aquest corrent pedagògic, la Marta considera que “per tenir una societat millor, és essencial promoure la cooperació i la solidaritat entre les persones”.

Així doncs, intenta transmetre aquest valor cooperant amb l’AFA de l’escola del seu fill o amb l’Associació de Veïns del Barri de l’Estació, barri on resideix.

És andalusa de sang i figuerenca d’adopció des de fa 34 anys. Li encanta viure i treballar a Figueres i, tot i que és conscient dels molts problemes que pateix, està convençuda que amb esforç aconseguirem tenir una ciutat de la que presumir i sentir-nos orgullosos.

Albert Obradors Carles Monfort

Té 41 anys i és Doctor en Biologia Cel·lular i Genètica Mèdica per la universitat UAB (BCN) i Yale University (USA). És especialista en reproducció assistida i genètica.

És soci fundador i copropietari de la clínica de reproducció FIVObradors, ubicada a Figueres, que compta amb 25 treballadors i que ajuda a ser mares i pares tant a pacients de la zona com a d’altres vinguts d’arreu del món (França, Suïssa, EE.UU., etc). L’enorgulleix poder dir que cada 2 dies neix al món 1 nadó gràcies a FIVObradors.

L’Albert és un apassionat de Figueres, va estudiar a La Salle i a l’Institut Deulofeu, i ha format part del Agrupament Escolta Xiprers al Vent (com a nen i com a Cap d’Agrupament). També va participar en els inicis de la Colla Castellera de Figueres.

Viu al centre de la vila i gaudeix en família dels múltiples esdeveniments de la ciutat (teatre, festivals, diades,...).

Té 44 anys i és graduat per la Universidad de Zaragoza en Tècnic de Producció Musical.

Ha cursat també estudis de Disseny Gràfic (Mòdul de Grau Superior), i ha regentat Casa Monfort durant més de 20 anys, en la qual ha destacat com a especialista en l’àrea de festes i pirotècnia.

L’any 2020 va obrir Rusticbucrecords, un estudi de gravació-factoria musical, on actualment continua treballant en l’àmbit de la música i els espais sonors, combinant aquesta feina, amb la venta de pirotècnia i esdeveniments pirotècnics.

Laia Campos Enric Sánchez

Mireia Sala

Té 39 anys i és diplomada d’Educació Infantil amb titulació i estudis en Pastoral Educativa.

Treballa de mestra al col·legi de les Escolàpies des de fa quinze anys i també és membre de l’equip directiu de l’escola.

Des de ben jove està vinculada en el món de l’educació en el lleure i el voluntariat social. També va participar en la creació de la Colla Castellera de Figueres

Té 33 anys i es Tècnic d’Emergències Sanitàries.

Té 30 anys i és graduada en Arquitectura tècnica.

Actualment treballa a una unitat del Sistema d’Emergències Mèdiques de la ciutat de Figueres i també a la central de coordinació del 061 a Barcelona.

Durant molts anys ha estat vinculat al CRE de Vilatenim, i va col·laborar durant 7 anys amb l’ONG Creu Roja Figueres.

També és activista sindical, i des de fa 4 anys és el delegat sindical de la UGT, al comitè d’empresa de l’Alt Empordà del TSC.

Actualment exerceix de professora de secundària de tecnologia a un institut de la comarca.

Des dels 16 anys que està vinculada amb el món del lleure i l’educació i és membre de diverses entitats de la ciutat que promouen la cultura popular i l’associacionisme.

També forma part de la junta directiva del Centre Recreatiu Empordanès de Vilatenim.

David Frigola

Marc Modolell Elisabeth Reches

Té 42 anys. Escriptor per vocació, ha publicat diferents novel·les de ficció, des de la ciència ficció fins a la històrica, centrant-se sobretot en l’època contemporània i la futura. Ha presentat les seves obres en diverses ocasions tant a Figueres com en el territori.

Té 44 anys i és diplomat en Arquitectura Tècnica per la Universitat Politècnica de Girona, amb una gran trajectòria en el món de la construcció, l’edificació i l’obra civil. Actualment treballant com a director d’obres de projectes Pluridisciplinars i Urbanístics.

Té 52 anys i viu a Figueres. Té estudis de batxillerat i COU.

Com a professional comptable, des dels últims anys és responsable del control financer d’una assessoria figuerenca, havent passat abans per una de gironina. Va començar en el món laboral co-gestionant el concessionari de cotxes familiar durant 15 anys, passant més tard pel departament comptable d’una empresa alimentària de la comarca i per una fundació tutelar.

Nascut a Barcelona i amb gran vincle familiar, va arrelar a Figueres des de la infància; Ha tingut un lligam estret amb les associacions de veïns de Figueres i va formar part de la comissió de seguiment del centre penitenciari del Puig de les Basses.

Professionalment ha treballat a atenció al públic i assessorament en temes tributaris per a complimentar autoliquidacions i declaracions a presentar davant la AEAT (Agencia Estatal de l’Administració Tributarìa). Ha treballat durant més de 20 anys a l’Assessoria Teixidor, a Figueres, i des de 2011 desenvolupa la seva tasca professional a l’empresa Naturissime Premiumsol, en l’àrea de facturació i contabilitat.

És una amant dels animals i porta molts anys fent de voluntària en la defensa del benestar animal, en els darrers anys amb l’Associació SOS MININUS de Figueres.

+34 605 38 89 04 @jordimasquef jordimasquef.cat @juntsperfigueres juntsperfigueres.cat Captura el QR per iniciar el Whatsapp

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.