Page 1

2016/2017

KONTORMØBLER & INTERIØR MULTIFUNKSJONSMASKINER & SKRIVERE AV-UTSTYR & INTERAKTIVE TAVLER POST- & PAPIRBEHANDLING KAFFEMASKINER & VANNDISPENSERE ERGONOMI ARKIVERING & LAGERUTSTYR PC- & DATAUTSTYR KONTORMATERIELL KASSAAPPARAT & POS

ALT TIL KONTORET


INNHOLD VI FINANSIERER DITT KONTORUTSTYR Er det på tide med nytt kontorutstyr? Ved å benytte deg av en leieavtale fra SG Finans får du tilgang på tidsriktig og effektivt utstyr uten at det går ut over likviditeten. I tillegg kan du oppnå raskere skattemessig utgiftsføring og mindre krav til tilleggssikkerhet. SG Finans tilbyr en enkel, forutsigbar og individuell totalløsning. Fordeler med leie fra SG Finans: · Fleksibilitet · Full bruksrett til utstyret · Økt handlefrihet SG Finans er spesialist på finansiering av utstyr til din næring, noe som betyr trygghet for deg. Les mer på sgfinans.no eller kontakt oss på 21 63 20 00. OM SG FINANS AS: SG Finans AS er Norges ledende finansieringsselskap innen equipment leasing og factoring. Selskapets produkter markedsføres under varemerkene Societe Generale Equipment Finance og Societe Generale Factoring. Selskapet inngår i franske Societe Generale Group, som er et av Europas største finanskonsern. SG Finans har en sterk lokal forankring med 50 års historie og 22 kontorer i Norge, Sverige og Danmark. Hovedkontoret for virksomheten i Skandinavia er på Lysaker. Selskapet har en forvaltningskapital på rundt 30 milliarder NOK og 360 dyktige medarbeidere, som alle arbeider for å gi våre kunder og samarbeidspartnere gode løsninger for deres virksomhet.

DNB FINANS ER MARKEDSLEDENDE INNEN SALGSFINANSIERING I NORGE Tilbakemeldingene fra våre kunder er svært viktige med tanke på videreutviklingen av selskapets markedstilbud. Våre kunder oppgir følgende grunner for å velge DNB Finans: · Konkurransedyktige betingelser · Dyktige medarbeidere · God tilgjengelighet og rask oppfølging · Stort utvalg av produkter og tjenester Hvorfor velge leiefinansiering? Leiefinansiering i DNB Finans gir mange fordeler – her er noen av disse: · Samme bruksrettigheter som ved kjøp · Enkelt å oppgradere og supplere med tilleggsutstyr · Muligheter for utskiftning i takt med teknologiutvikling · Leien kan tilpasses dine ønsker og behov – og i takt med verdifall · Finansielle besparelser · Belaster ikke investeringsbudsjett Leiefinansiering egner seg for storkunder, offentlig sektor samt ordinære bedrifter og næringslivskunder.

WEBSHOP Utvalgte produkter finner du i webshopen

www.inventumkjeden.no

KONTORMØBLER & INTERIØR

s .02

ERGONOMI

s .18

MULTIFUNKSJONSMASKINER & SKRIVERE

s .26

AV-UTSTYR & INTERAKTIVE TAVLER

s .35

POST- & PAPIRBEHANDLING

s .42

KAFFEAUTOMATER & VANNDISPENSERE

s .45

ARKIVERING & LAGERUTSTYR

s .50

PC- & DATAUTSTYR

s .53

KONTORMATERIELL

s .56

KASSAAPPARATER & POS

s .58

HER FINNER DU OSS

s .60

VI GJØR GODE ARBEIDSPL ASSER ENDA BEDRE I Inventum jobber vi med effektivitet og trivsel på kontoret, og leverer møbler og teknologiprodukter til næringsliv og offentlig virksomhet. Effektivitet og trivsel på arbeidsplassen gir komparative fordeler. Derfor har vi et klart mål om å bidra til styrket lønnsomhet og konkurransekraft hos våre mange kunder over hele Norge. Vi legger vekt på et bredt og markedstilpasset produktutvalg. Inventums leverandører representerer anerkjente merkevarer innenfor kjedens forretningsområder: Kontormøbler og interiør · multifunksjonsmaskiner og skrivere · AV-utstyr og interaktive tavler · kaffemaskiner og vanndispensere · videokonferanse og telefoni · post- og papirbehandling · ergonomi · PC- og datautstyr · arkivering og lagerutstyr · kontormateriell · kassaapparat og pos systemer.

ALT TIL KONTORET – FRA INVENTUM. Hos Inventum vil du møte dyktige fagfolk med yrkesstolthet. Vi styres av en ufravikelig målsetting om at du som vår samarbeidspartner skal være landets mest fornøyde kunde. Vi lever ikke av engangssalg, men av tilfredshet. Derfor skal kvalitet være en rettesnor i alle ledd, i alt vi gjør. Vi har løsningene og fagkunnskapen. Førsteklasses service og support fra din lokale representant. Enkelt og tidsbesparende. Vi tar forbehold om at alle våre Inventum kontorer ikke tilbyr hele spekteret av leverandører innenfor hver kategori.


KONTORMØBLER & INTERIØR

KONTORMØBLER & INTERIØR Som frittstående forhandlerkjede samarbeider Inventum med et bredt spekter av leverandører, som tilbyr ulike løsninger tilpasset kundens behov. Hos oss finner du et av markedets bredeste utvalg til kontor, resepsjon, konferanserom og kantine. Vi leverer kontormøbler, belysning, lagerløsninger, arkivering og verdisikring, effektiv støydemping, skjerming og kildesortering. Veiledning er også en vesentlig del av jobben.

Valg av møbler handler om mer enn bare utseende. Omgivelsene dine på jobb påvirker både humør og arbeidsevne. Gode kontorer skaper trivsel og gir økt effektivitet. Det skal også være muligheter for individuelle tilpasninger av møblene til de ansattes ulike behov. Derfor tilbyr Inventum en rekke løsninger for god fleksibilitet, kapasitet og plassutnyttelse som bidrar til den riktige atmosfæren.

UTFORMING AV

kontorer og

arbeidsplasser HANDLER IKKE BARE OM fysiske omgivelser, men også

om et godt arbeidsmiljø

“VALG AV FARGER PÅ

ARBEIDSPLASSEN HAR KONSEKVENSER FOR YTELSE, KREATIVITET, TRIVSEL OG SYKEFRAVÆR


KONTORMØBLER & INTERIØR 4

RH MEREO – AKTIV SITTESTILLING Kompromissløs ergonomi, innovasjon og design i alle ledd. RH Mereo bidrar til en aktiv sittestilling, bedre konsentrasjon og økt innsats. RH Mereo passer perfekt for arbeidsplasser der flere bruker samme kontorstol.


De beste ideene skapes når folk kan møtes, dele og utvikle hverandre. RBM Noor er en serie stoler med skandinavisk identitet, et sterkt fokus på miljø og med et stort utvalg av modeller og farger som understreker nettopp dette. Design: Form Us With Love, StokkeAustad, Susanne Grønlund/Grønlund Design og Scandinavian Business Seating design team.

KONTORMØBLER & INTERIØR INNHOLD

RBM NOOR – DET BREDE UTVALGET

ITO & ITO SOFT BY FRIIS & MOLTKE DESIGN ITO sofa og sofabord

ITO Soft

Schou Andersen er en familieeid møbelfabrikk fra Vejen i Danmark, som har utviklet og produsert kvalitetsmøbler siden 1919. Virksomheten har vært en del av en rivende utvikling over de seneste 90 år og fremstår i dag som en av Danmarks ledende leverandører av møbler til helse- og kontraktmarkedet. Schou Andersens store kolleksjon av spesielt stoler og sofaer imøtekommer de fleste krav, som stilles til møbler i institusjoner. De er miljøvennlige, solide, fleksible, brukervennlige, stablebare for stolens vedkommende, og kan inngå i alle miljøer og sammenhenger. Dertil er alle møbler utformet med særlig fokus på de svakeste brukerne. Således er møblene særdeles velegnede til mennesker med funksjonsnedsettelse, hvilket også gjør Schou Andersens møbler spesielt interessante for sosial- og helsesektoren.

5


KONTORMØBLER & INTERIØR

SAVO SOUL THE CHAIR THAT MOVES YOU

Savo Soul er designet for å følge kroppens naturlige bevegelser. Den har den mest avanserte teknologien som er tilgjengelig, men er samtidig enkel og brukervennlig. Med minimale innstillingsbehov er stolen designet for å følge kroppens naturlige bevegelser og gjør sannsynligvis din arbeidsdag bedre. Savo Soul er utrustet med Savo Flytende Vipp® der sete og rygg beveger seg uavhengig av hverandre. Enjoy the difference! Savo Soul · Stolfamilie med fi e modeller og mange tilpasningsmuligheter · Manuell eller automatisk · Heltrukket rygg eller mesh

6

Fordeler · · · · · · · · · ·

Sort versjon og blank versjon. Utskiftbart sete. Tre forskjellige setestørrelser (S, M, Soft). Tre forskjellige sittehøyder. Fire ulike typer hjul. EPD/Miljø dokumentasjon 10 års garanti. Nakkestøtte kan ettermonteres. Fire forskjellige rygger. Tre forskjellige armlener

«Intuitiv, enkel å bruke, passer alle – og med sjel. Det var vårt utgangspunkt for Savo Soul.» Design: Olle Lundberg Se hele Savo sortiment på savo.no


EFG Surround er et flerfunksjonelt modulbase t skjermsystem. Med modulene kan man lage avskjermede arbeidsplasser, møterom eller private arbeidssoner. Modulene settes sammen med sofaer, bord og integrert belysning og strømuttak.

KONTORMØBLER & INTERIØR INNHOLD

EFG SURROUND

EFG Surround er utviklet og produsert i henhold til Svanens kriterier. Design: Olle Lundberg. Mer info www. efg.no

7


KONTORMØBLER & INTERIØR

LARUS – FOR DEG SOM ØNSKER NOE EKSTRA

Generalagent i Norge og Sverige: Scan Sørlie AS

Det aller ypperste av Italiensk design og kvalitet

Bordet er inspirert av en måkevinges form, en kombinasjon av estetikk og funksjonalitet. Designet kombinerer form og teknikk på samme måte som noen av fortidens biler – hvor linjer, form og estetikk ble vektlagt omtrent like mye som det tekniske.

8


Møbler fra Scan Sørlie er et naturlig valg når din bedrift trenger en «facelift», eller om det er et nybygg som skal møbleres. I likhet med møbler til møterom, har vi også et stort spekter av møbler til kontor, resepsjon, foajeer og kantine/seminar.

KONTORMØBLER & INTERIØR INNHOLD

ALT I MØBLER TIL DET OFFENTLIGE ROM

MR. BOX Mr. Box høy modell, med bakvegg- «en møteplass» -utgjør et lite stillerom i rommet. Gruppen gjør det mulig å holde uforstyrrede samtaler eller møter uten et eget rom til disposisjon. Fåes også som lav modell i 1, 2 og 3-seter.

9


KONTORMØBLER & INTERIØR

NY DESIGNSERIE «DANISH EDITIONS» FRA JENSENPLUS Utradisjonelle møbler og interiør fra spennende dansk produsent – her skaper du uttrykk og holdning i din nye innredning!

K2 Seat Ergonomisk puff med bunn i massiv kork. Puffen har usedvanlig høy sittekomfort og fås med hank, så det kan flyttes etter beh v og ønske. Kan trekkes i alle tekstiler.

10

K2 Speak

plus CIRCLE TABLE

FM Hooks Solo

Elegant talerstol til bruk i læringsmiljøer og konferanser. Fås i 3 varianter (her vist med liten front). Suppler med barstolen «K2 High» og du har en pefekt match. Mulighet for påsetting av logo.

Det tidsløse loungebordet, med topp i 40 mm massiv betong, og understell i børstet rustfritt stål. Fås i Ø60/80 cm, og kan også fås med pulverlakkert eller galvanisert understell.

Knagger i pulverlakkert stål, med integrert oppheng til bøyler. Fås i alle RAL farver og i størrelse Ø60/90/120 mm.


KONTORMØBLER & INTERIØR INNHOLD

STOL MED FULL BEVEGELSESFRIHET

Move – en flerbruksstol som følger kroppen og som tillater full bevegelsesfrihet Move er den perfekte stol enten du sitter ved skrivebordet, møtebordet, eller som avlastningsstol ved ditt hev og senk arbeidsbord. Sit down move on.

KILDESORTERING Miljøløsninger fra Norservice – en naturlig del av din hverdag

· Modulbasert miljøsortering for kontoravfall. · Passer godt i vrimleområder og store rom, kantiner og lignende hvor det normalt står søppeldunker tilgjengelig. · Modulene settes sammen av enkle skap/skrog til 1, 2 eller 3 skapløsning med heldekkende topp. · Hvert enkelt skap har følgende mål: B 60 cm, D 62 cm, H 115 cm. · Tilpasset 140 l avfallsdunk på hjul og sekkestativ. · Toppen leveres med tre valgfrie typer åpninger som på bildet. · Leveres med MDF-kjerne og HTL laminat dør/topp. · Standard farge på skrog: MØRK GRÅ (F7912/ ABET 879). · Front og topp: FORMICA F6901 VIBRANT GREEN. · 20% pristillegg om du vil lage din egen – farger og tekst. · Leveres inkludert foliemerking. · Det er levert mange slike blandt annet til NTNU og St Olavs Hospital. · 5 års garanti.

11


KONTORMØBLER & INTERIØR 12

GLASSTAVLE – TIL MØTER DER DU ER Mobil glasstavle – Mood Fabric Mobile Mobil skrivetavle i glass med tekstilkledd lyd­absorberende bakside. Mood Fabric Mobile er en allsidig og fleksibel skjerm som kombine er materiale og funksjoner på en naturlig måte. Mood Fabric Mobile finnes i to stør elser. En mindre modell med heldekkende glass på forsiden, og en større modell med forside av glass og tekstil, både med lydabsorberende fyllmateriale og tekstilkledd bakside. Velg mellom seks utvalgte fargekombinasjoner. Føtter og hjul i sort eller grått kommer som tillegg. · Optisk glass · 6 utvalgte fargekombinasjoner · Magnetbærende skriveflat · 45 mm lydabsorberende fyllmateriale

Design: Matti Klenell, Christian Halleröd


IDT Solutions kan levere hev/senk løsning til enhver plategeometri. Ergolift 500 Glide Lei kabelrotet på arbeidsplassen? Skjul ledningene med Glideplatesystem. Skyv platen frem og tilbake for tilgang til kabelkanalen. IDT elektro panel festes med klikkfester i kabelkanalen, gir lett tilgang til strømuttak.

KONTORMØBLER & INTERIØR INNHOLD

NORSKPRODUSERT HEV/SENK!

Ergolift 500 møtebord Hev/senk på møtebord fører til kortere og mer effektive møter. IDT Cabel Organizer i møtebordet gir lett tilgang til strømuttak og tilkobling til prosjektor.

Ergolift Fleksi 3-søyle

Ergolift Fleksi med Elpanel

Ergolift talerstol

Hev/senk som hjørneløsning.

En av mange standard modeller, med elektropanel.

IDT sine hev/senk kan brukes på alle plate­geometrier, her på talerstol!

13


KONTORMØBLER & INTERIØR

PENERE LYD! Sats på lydabsorbenter med fokus på funksjon og design

Nivå Nivå lydabsorberende fondvegg forbedrer ikke bare akustikken i rommet men bidrar til et eget uttrykk med sin spesielle design. Finnes i sort, grått eller hvit i størrelsene 600 x 600 x 30 – 80 i kjernematerialet EcoSund med en helt gjennomfarget kjerne.

14


KONTORMØBLER & INTERIØR INNHOLD

Tell-Us Tell-Us forbedrer akustikken samtidig som den er en dekorativ utsmykning med 3D-effekt. Den kan fås i tre ulike størrelser med lakkert ramme i sort eller hvit. Tell-Us lages av kjernematerialet EcoSund med en helt gjennomfarget kjerne. Leveres med laminert flate i algfri farge av Hush fra Gabriel.

DIN KROPP ER SKAPT TIL BEVEGELSE, DET ER MOVE FRA VARIER® OGSÅ

Når du sitter aktivt aktiverer du blodsirkulasjoen, øker konsentrasjonen og du får en bedre holdning. Sit down move on.

15


KONTORMØBLER & INTERIØR

BELYSNING FRA GLAMOX LUXO TRACE Ny kompakt, leken og ergonomisk skrivebordslampe fra GlamoxLuxo. Trace er en liten LED-skrivebordslampe med godt lysutbytte og minimalistisk design. En slank arm bærer det karakteristiske lampehodet som har form som en superellipse, et kvadrat med avrundede hjørner. Skrivebordslampen endrer form og uttrykk sett fra forskjellige vinkler. Kan også leveres med USB-lader i bordfot.

LINEA Frittstående gulvarmatur med LED – førsteklasses lysopplevelse på kontoret. Linea er en elegant og fleksibel frittstående armatur for kontormiljøer. Den har en tynn, men sterk og avrundet stamme og et stilig aluminiumshode med en høyde på kun 25 mm. Det slanke hodet er gjort mulig ved bruk av moderne LED-teknologi, som tar liten plass og samtidig gir meget bra lys. Dimming. Tilstedeværelses- og dagslyssensor. Separat lysstyring for opp- og nedlyskomponentene. Trådløs kommunikasjon mellom grupper av opptil 50 Linea armaturer.

SPLIT Markedets beste ergonomiske skrivebordslampe. Split er spesielt godt egnet for store arbeidsflater hvor mye lys er nødvendig. Den gir dobbelt så mye lys som våre tradisjonelle skrivebordslamper. Leveres med 2 x integrert LED-modul 6 W. Lyset slås automatisk av etter 4 eller 9 timer for å spare energi. To spesiallagde 6 watts LED-moduler. Ekstra bred asymmetrisk lysfordeling. En versjon med bevegelsessensor er også tilgjengelig. Sensoren slår lyset på når bevegelse registreres, og den slår lyset av etter 15 minutters inaktivitet.

16


Møbler som tar vare på miljøet og har lang levetid Utsnitt av 19 mm bakplate (rygg). Gir lang levetid på produktet.

Optimal R-serien Oppbevaringsserie med mange kombinasjoner og lang levetid.

KONTORMØBLER & INTERIØR INNHOLD

MODERNE OG FUNKSJONELLE MØBLER TIL OFFENTLIGE ROM

Optimal H-skap med plastskuffer B:80 D:46 H:203 cm. Utført med sponkjerne med laminat i standard farge. 2 mm ABS-kantlist på alle utsatte kanter. 2 stk fast hylle og 2 løse hyller. 4-8-16 stk plastskuffer (røde/blå/transparente). Hengsler fra tysk kvalitetsprodusent Hettich. Inklusiv sylinderlås. Stålhåndtak med høyde 39 mm som gir god gripeevne. Box-innsatsene er produsert i hvit laminat. Kan levere kundetilpasset individuelle løsninger, utforminger eller i andre farger. Serien er testet og godkjent etter krav til offentlige møbler.

Bridge-serien

Smart garderober

Bord og benker i ulike farger og størrelser i høytrykkslaminat.

Garderobeløsninger for skole og barnehage.

17


ERGONOMI

Muskel-

ERGONOMI Ergonomi er et tverrfaglig kunnskapsfelt som handler om tilpasning mellom arbeidsmiljø og mennesket. I vårt tilfelle er det snakk om tilpasningen mellom det enkelte menneske, med dets individuelle utgangspunkt, og arbeidsplassen. Alle medarbeidere har individuelle behov og det er stor forskjell på hva kroppen trenger, og hvilke belastninger kroppen tåler. Utsetter vi kroppen for langvarig og ensformig arbeid, for eksempel ved feil sittestilling over lengre tid, kan vi få belastningslidelser.

“ERGONOMI ER

MYE MER ENN BARE GODE BORD OG STOLER. DET DREIER SEG OM Å TA VARE PÅ HELE PERSONEN.

Kontorutstyret kan ikke bare se bra ut – det må også ha universell utforming med løsninger som passer for hver enkelt medarbeider, så langt det er mulig. Derfor har vi funnet leverandører som har spesialisert seg på ergonomiske produkter på arbeidsplassen. Vi kan hjelpe med å tilrettelegge gode og riktige ergonomiske løsninger, slik at sykemelding kan unngås, eller i verste fall gjøres så kortvarig som mulig. Dette lar seg gjøre med dagens spekter av hjelpemidler og produkter, under forutsetning av riktig tilpasning, bevisstgjøring og opplæring av brukeren.

OG

skjelett-

plager er den største enkeltårsaken

til sykefravær

i arbeidslivet


Tredemølle for kontoret

ERGONOMI

KONTORMØLLA Bwell Kontormølla Bwell Kontormølla er en stillegående tredemølle som benyttes på alle typer arbeidsplasser og til de aller fleste arbeidsoppgaver. Kontormølla benyttes med et hev-senk arbeidsbord, for rolig gange ved arbeidsstasjonen. Du øker din hverdagsaktivitet – mens du jobber. Samt forebygger muskel- og skjelettplager som kan komme ved for mye stillesitting. Når du går på kontormølla kan du skrive, ringe og bruke PC – like godt som når du sitter. Studier viser faktisk at å gå fremmer konsentrasjonen din!

Bwell Arbeidsbord Bwell hev-senk arbeidsbord 160 x 100 cm. Arbeidsbordet kan heves fra 73 cm opp til 140 cm. Bordplaten er ergonomisk tilpasset med dyp magebue som gir god underarmsstøtte når du sitter-står-går ved arbeidsbordet. Meget stødig lift. Integrert kabelkanal. Bwell hev-senk arbeidsbord passer til alle ansatte – og er det beste arbeidsbordet til kontormølla.

Bwell X-høy lift Ekstra stødig hev-senk understell tilpasset personer over 185 cm. Passer perfekt til arbeidsbord med kontormøller. Understell 130 x 60 cm. Lift fra 73 cm-140 cm. Integrert kabelkanal. Understellet kommer i matt aluminium.

ERGONOMI ER LØNNSOMT Løsningen på musesyke er rett framfor deg. Den tradisjonelle datamusen tvinger deg til å bruke armer, rygg, skuldre, nakke, hender og håndledd for å utføre en veldig enkel oppgave: flytte markøren rundt på dataskjermen. Dette er grunnen til mange problemer, fra musesyke til gjentatte belastningsskader. RollerMouse er et ergonomisk alternativ til musen og er plassert rett foran tastaturet.

Prøv gratis i 14 dager og opplev forskjellen med RollerMouse.

RollerMouse RED/RED plus Med RollerMouse sitter du automatisk i en ergonomisk stilling og du jobber med begge hendene rett foran kroppen. Du trenger ikke lenger å strekke deg, endre sitte-stilling eller vri deg for å gripe, klikke og styre musen. Du skaper variasjon ved å arbeide med begge hendene rett framfor deg og du sparer nakke, rygg, skuldre og håndledd for unødige bevegelser.

Balance Keyboard RollerMouse RED max RollerMouse Red max er en kombinasjon av den elegante RollerMouse Red og den ergonomiske underarmstøtten ArmSupport Red. ArmSupport Red sørger for at overkroppen forblir i riktig stilling når du jobber ved datamaskinen. Dette bidrar til å forebygge nakke- og skulderproblemer.

Balance Keyboard er spesielt designet for å passe til RollerMouse Red, Red plus og Free2. Balance Keyboard hjelper deg til å holde hendene i perfekt posisjon for behagelig og effektivt arbeid.

19


ERGONOMI

SITTER DU MYE PÅ ARBEIDSPLASSEN? Tenk at vi nordmenn i gjennomsnitt bruker 62 % av vår våkne tid i ro… Active Stand Active Stand motiverer til stående arbeid, slik at du kan redusere sittetiden og få mange helsefordeler. Prøv brettet gratis. Les mer på www.activestand.no

Stand Up Du trenger ikke velge mellom å ha joggesko eller få vondt i bena når du er på jobb. «StandUp!» er en smart, ergonomisk arbeidsplassmatte som fordeler belastningen på føttene.

JOBB MIDTSTILT OG UNNGÅ BELASTNINGSPLAGER

Trådløst!

Mousetrapper Prime Mousetrapper prime er den nyeste modellen fra Mousetrapper. Arbeider man i en naturlig og midtstilt arbeidsstilling, får armer, skuldre og nakke muligheten til å jobbe uhindret og variert. Rulleflaten gir en optimal variasjon og presisjon som tillater bruk av begge hender. Fungerer også trådløst og har mange avanserte innstillinger med MTkeys.

Tilpass mousetrapper prime etter dine behov med MT Keys.

20


ERGONOMI

BACK APP STOL

BACK APP 360

BackApp Appstol stol Back Back BackApp Appstol stol BackApp Appstol stol Back

BackApp App360 360 Back Back BackApp App360 360 BackApp App360 360 Back

Back App vipper i alle retninger med føttene PåPå App dudu alle retninger med føttene påpå På Back Back Appvipper vipper duidempende i alle retninger med føttene fotplate med myk polstring. enen fotplate med myk dempende polstring.

Når balanserer Back App 360 vipper i alle Når dudu balanserer påpå Back App 360 vipper dudu i alle Når du balanserer på Back App 360 vipper du i alle retninger. retninger.

PåPå Back Back App App vipper vipper dudu i alle i alle retninger retninger med med føttene føttene påpå enen fotplate fotplate med med myk myk dempende dempende polstring. polstring. På Back App vipper du i alle retninger med føttene på På Back App vipper du i alle retninger med føttene på en fotplate med myk dempende polstring. en fotplate med myk dempende polstring.

Når Når dudu balanserer balanserer påpå Back Back App App 360 360 vipper vipper dudu i alle i alle retninger. retninger. Når du balanserer på Back App 360 vipper du i alle Når du balanserer på Back App 360 vipper du i alle retninger. retninger.

Ved å skru ballen opp eller ned kan enkelt justere Ved å skru ballen opp eller ned kan dudu enkelt justere vippebevegelsen. vippebevegelsen.

Ved å skru den røde knotten opp eller ned kan enkelt Ved å skru den røde knotten opp eller ned kan dudu enkelt justere nivået vippebevegelsen. justere nivået påpå vippebevegelsen.

Ved Ved å skru å skru ballen ballen opp opp eller eller ned ned kan kan dudu enkelt enkelt justere justere Ved å skru ballen opp eller ned kan du enkelt justere vippebevegelsen. vippebevegelsen. vippebevegelsen. Ved å skru ballen opp eller ned kan du enkelt justere Ved å skru ballen opp eller ned kan du enkelt justere vippebevegelsen. vippebevegelsen.

Ved Ved å skru å skru den den røde røde knotten knotten opp opp eller eller ned ned kan kan dudu enkelt enkelt Ved å skru den røde knotten opp eller ned kan du enkelt justere justere nivået nivået påpå vippebevegelsen. vippebevegelsen. justere nivået på vippebevegelsen. Ved å skru den røde knotten opp eller ned kan du enkelt Ved å skru den røde knotten opp eller ned kan du enkelt justere nivået på vippebevegelsen. justere nivået på vippebevegelsen.

Sittestillingen den myke bevegelsen sikrer behagelig Sittestillingen ogog den myke bevegelsen sikrer enen behagelig sitteopplevelse både med uten hjul. sitteopplevelse både med ogog uten hjul.

Den myke ringformede dempeanordningen gjør Den myke ringformede dempeanordningen gjør vippebevegelsen behagelig alle brukere. vippebevegelsen behagelig forfor alle brukere.

på en fotplate med myk dempende polstring.

retninger.

Sittestillingen Sittestillingen ogog den den myke myke bevegelsen bevegelsen sikrer sikrer enen behagelig behagelig Den Den myke myke ringformede ringformede dempeanordningen dempeanordningen gjør gjør sitteopplevelse sitteopplevelse både både med med ogog uten uten hjul. hjul. vippebevegelsen vippebevegelsen behagelig behagelig forfor alle alle brukere. brukere. BackApp Appstolen stolenogogBack BackApp App360 360balansebrettet balansebrettetbenytter benytter denpatenterte patenterteBack BackApp-teknologien. App-teknologien. Back Sittestillingen og den myke bevegelsen sikrer en behagelig Den mykeden ringformede dempeanordningen gjør Sittestillingen og360 den myke bevegelsen sikrer en behagelig Den myke ringformede dempeanordningen gjør plasserte En behagelig 360 graders vippebevegelse oppnås ved at kroppen balanserer på den sentralt plasserte En behagelig graders vippebevegelse oppnås ved at kroppen balanserer på den sentralt sitteopplevelse med og uten hjul. sikrer en vippebevegelsen behagelig for alle brukere. gjør Den myke ringformede dempeanordningen Sittestillingen ogbåde den myke bevegelsen sitteopplevelse med av og en utenmyk hjul.ringformet dempendevippebevegelsen behagelig for alle brukere. “Magic Ball”både omgitt pute.

“Magic Ball” omgitt av en myk ringformet dempende pute. Back BackApp App stolen stolenog ogBack Back App App 360 360 balansebrettet balansebrettet benytter benytter den denpatenterte patenterte Back Back App-teknologien. vippebevegelsen behagelig for alleApp-teknologien. brukere. behagelig sitteopplevelse både med og uten hjul. EnEn behagelig behagelig 360 360 graders graders vippebevegelse vippebevegelse oppnås oppnås ved ved at at kroppen kroppen balanserer balanserer på på den den sentralt sentralt plasserte plasserte Effektene dokumentert i vitenskapelige studier. Les mer på: www.backapp.eu Effektene erer dokumentert i vitenskapelige studier. Les mer på: www.backapp.eu Back App stolen og Back App 360 balansebrettet benytter den patenterte Back App-teknologien. “Magic “Magic Ball” Ball” omgitt omgitt av av en en myk myk ringformet ringformet dempende dempende pute. pute. Back App stolen og Back App 360 balansebrettet benytter den patenterte Back App-teknologien. En behagelig 360 graders vippebevegelse oppnås ved at kroppen balanserer den sentralt plasserte En behagelig 360 graders oppnås ved atmer kroppen balanserer påpå den sentralt plasserte Effektene Effektene er er dokumentert dokumentert ivippebevegelse vitenskapelige i vitenskapelige studier. studier. Les Les mer på: på: www.backapp.eu www.backapp.eu “Magic Ball” omgitt av en myk ringformet dempende Back App Europe AB, Box 68, SE-334 21 Anderstorp, Sverige |pute. Tel: +47 63 82 63 11 | mail@backapp.eu | www.backapp.eu Back App Europe AB, Box 68, SE-334 21 Anderstorp, Sverige | Tel: +47 63 82 63 11 | mail@backapp.eu | www.backapp.eu “Magic Ball” omgitt av en myk ringformet dempende pute. Back App-stolen og Back Appi 360 balansebrett benytter den patenterte Effektene er dokumentert vitenskapelige studier. Les mer www.backapp.eu Effektene er dokumentert iBox vitenskapelige studier. Les mer på:på: www.backapp.eu Back Back App App Europe Europe AB,AB, 68,68, SE-334 SE-334 2121 Anderstorp, Anderstorp, Sverige | Tel: | Tel: +47 +47 6363 8282 6363 1111 | mail@backapp.eu | mail@backapp.eu | www.backapp.eu | www.backapp.eu Back App-teknologien. EnBox behagelig 360 gradersSverige vippebevegelse oppnås ved Back Handout Norwegian.indd 1/27/16 Back AppApp 360360 Handout Norwegian.indd 2 2 1/27/16 1:451:45 PMPM at kroppen balanserer på den sentralt plasserte «Magic Ball» omgitt av en Back App Europe AB, Box 68, SE-334 21 Anderstorp, Sverige | Tel: +47 63 82 63 11 | mail@backapp.eu | www.backapp.eu Back App Europe AB, Box 68, SE-334 21 Anderstorp, Sverige | Tel: +47 63 82 63 11 | mail@backapp.eu | www.backapp.eu myk ringformet dempende pute. Back Back AppApp 360360 Handout Handout Norwegian.indd Norwegian.indd 2 2

Effektene er dokumentert i vitenskapelige studier. Les mer på: www.backapp.eu

Back App 360 Handout Norwegian.indd 2 Back App 360 Handout Norwegian.indd 2

1/27/16 1/27/16 1:45 1:45 PMPM

1/27/16 1:45 PM 1/27/16 1:45 PM

Gratis prøve i 1 uke på din arbeidsplass. Kontakt oss i dag!

21


ERGONOMI

BALANSER ENKELT HELE DAGEN Sitt deg i form med Back App SITTENDE PÅ BACK APP-STOLEN

STÅENDE PÅ BACK APP 360

Sittende på Back App med justerbar «Magic Ball» og føttene på fotplaten vil du:

Stående på Back App 360-balansebrett med den justerbare «Magic Ball» vil du:

· trene ledd og muskler i ankler, ben, knær og hofter · sitte mer oppreist med mindre anstrengelse · forbrenne mer energi +19%

· forbedre holdningen middels aktivitet

· trene kjernemusklene i nedre rygg og nakke

Unngå ryggsmerter

høy aktivitet

Test en Back App i dag. Kontakt oss for en gratis prøveuke.

· forbedre blodsirkulasjonen

Komfortabel trening du kan justere til ditt personlige nivå

lav aktivitet

moderat aktivitet middels aktivitet

høy aktivitet

ZAP SKJERMARM ZAP Skjermarm/ZAP Skjermarm Twin En stabil og prisgunstig skjermarm som gir bra ergonomi og frigjør plass på skrivebordet. Vektspennet justeres med en mekanisk fjær. Svart kabelkanal i stoff med hvit glidelås for kabler medfølger. Armen leveres med tre monteringsmuligheter, klemfeste gjennom kabelhull Ø80, på bordkanten eller ved å borre hull Ø10 mm i bordet for ønsket plassering. Justerbar i alle ledd. Roterbar 360 grader. Kan tiltes i 185 grader. VESA-feste 75 og 100.

22


ERGONOMI

DATA

DESIGN

ERGONOMI

ERGONOMISKE LØSNINGER FRA ERGOLINE Steppie

Steppie Stillesitting har negative helsekonsekvenser. Utnytt din hev og senkbare arbeidsplass maksimalt.

Novus Skreddersydde løsninger for alle dine skjermer. Ergonomisk korrekt lesehøyde og plassbesparende på bordet.

BRUKERVENNLIG OG ERGONOMISK Kontour fra Chief er en serie oppheng for full fleksibilitet, med fing tip bevegelse og skjuling av kabler. Stort utvalg for flerskjerm og fa ger.

23


ERGONOMI

BEVEG DEG FRISK PÅ JOBBEN! Å skape en bra og variert arbeidsplass gir friskere medarbeidere!

The Hut Husets enkle og rette linjer er inspirert av det klassiske spillet Monopol og dets spillebrikker som gir en tidløs form til det populære og praktiske «rom-i-rom» konseptet. Huset kan brukes til flere formål: som en individuell arbeidsplass, ett lite sitt-og-stå møterom eller avkoblingsområde sammen med The Hut Sofa. Utvendige mål: B 1870 H 2270 D 1800. Huset fåes i stor variasjon av ulike farger og tekstiler.

Office Ballz Office Ballz er et ergonomisk sittemøbel med innebygget pilatesball som gjør at du må balansere for å sitte rett og på denne måten trener og styrker du deler av rygg, torso og ben samt får en bedre holdning. Ballen går å få i to størrelser med tekstil og glidelås i stor variasjon. Ballens pilatesball reguleres med medfølgende pumpe, har en forsterket bunn og en metallplate for stabilitet. To størrelser: Ø 550 mm, sittehøyde ca 440-480 mm og Ø 650 mm, sittehøyde ca 540-580 mm.

ERGOLINE – INNOVATIVE LØSNINGER OG DESIGN

ERGONOMI

DATA

DESIGN

Bachmann Desk2 Ulike løsninger for tilkobling av strøm, data, lyd og bilde til alle typer arbeidsbord.

Bachmann Coni Duo Fleksibelt og funksjonelt modusystem for kobling av strøm, data, lyd og bilde til møterom.

ROLL IN SYSTEM Retractor Tilgjengelig med: HDMI, VGA, stereo, Cat-6 eller displayport kabel.

24

Frost Design Stort utvalg av hyller, garderobe, stumtjenere, kleshengere og knagger.


YDMASKERING LYDMASKERING I KONTORLANDSKAP I KONTORLANDSKAP ERGONOMI

ASE - BANK OF CASE AMERICA - BANKNATIONAL OF AMERICA HELP NATIONAL LINE CALLHELP CENTER LINE CALL CENTER

HVORDAN REDUSERE STØY OG AVBRYTELSER I KONTORLOKALENE! Åpne landskap har de siste årene kommet for fullt og mange bedrifter satser på dette for å skape en effektivt og dynamisk arbeidsplass. Medaljens bakside er at det medfører en del akustiske utfordringer som overhøring av samtaler, distraksjoner, forstyrrelser og støy på arbeidsplassen.

ent kontorlandskapÅpent hos Bank kontorlandskap of America hos I Boston Bank of America I Boston

TFORDRING UTFORDRING

nk of America Bank ville unngå of America overhøring ville unngå og forstyrrelser, overhøring samt og forstyrrelser, ivareta konfidensielle samt ivareta samtaler konfidensielle og personvern samtaleri sine og personvern kontorlokaler. i sine kontorlokaler. ed 200 ansatteMed i et åpent 200 ansatte kontorlandskap i et åpentved kontorlandskap deres hovedkontor ved deres for hovedkontor kundeservice for i Boston, kundeservice ble dette i Boston, en utfordring. ble dette en utfordring.

ØSNING

LØSNING

dmaskering fraLydmaskering Cambridge blefrainstallert Cambridge i kontorlandskapet. ble installert i kontorlandskapet.

sittofhovedkontor America sitt for hovedkontor kundeservice for kundeservice i Boston har over i Boston 200 har over 200 “The Bank of America “The Bank ansatte. Selv med ansatte. all prat Selvog med støyallblir prat personvern og støy blirogpersonvern konfidensielle og konfidensielle samtaler samtaler ivaretatt, samtivaretatt, overhøring samt ogoverhøring forstyrrelser ogunngått forstyrrelser ved bruk unngått av ved bruk av lydmaskeringssytemer lydmaskeringssytemer fra Cambridgefra Sound Cambridge Management.” Sound Management.”

Edward Klemm Edward Klemm Vice President, National Vice President, HelplineNational Helpline

ESULTAT

RESULTAT

arbeidsmiljø uten Et arbeidsmiljø distraksjoner, uten avbrytelser distraksjoner, og overhøring avbrytelser forogdeoverhøring ansatte. for de ansatte.

LYDMASKERING DMASKERING LYDMASKERING Lydmaskering bruker elektroakustisk teknikk for å løse disse problemene. Ingen bygningsmessige endringer av rom, vegger eller tak er nødvendig og det trengs heller ikke å installeres skillevegger.

dmaskering ogLydmaskering auditivt personvern og auditivt kan hjelpe personvern til medkan å redusere hjelpe tilforstyrrelser, med å redusere avbrytelser forstyrrelser, og overhøring. avbrytelserKonfidensielle og overhøring. Konfidensielle mtaler og personvern samtaler blir ogivaretatt personvern samtidig blir ivaretatt som komfort samtidig og trivsel som komfort på arbeidsplassen og trivsel påøker. arbeidsplassen øker. Resultatet er at personers interesser blir ivaretatt på en god måte, både i samtaler og over telefonen.

kontakt for å høre Ta kontakt hvordan forbidrar lydmaskering å høre hvordan lydmaskering bidra på for åkan redusere bidraarbeidsmiljø på distraksjoner for å redusere overhøring distraksjoner i dine ogog overhøring lokaler! i dine Lydmaskering til et merkan komfortabelt og behagelig medog færre distraksjoner avbrytelser, samtlokaler! at

VC AS rikoveien 10A 67 Oslo 06234

færre overhører dine samtaler. Personvernet og konfidensialiteten blir ivaretatt mens produktiviteten øker.

AVC AS Jerikoveien 10A 1067 Oslo Tlf 06234

Må oppleves!

25


MULTIFUKSJONSMASKINER & SKRIVERE

MULTIFUNKSJONSMASKINER & SKRIVERE Inventum er en ledende, frittstående leverandør av multifunksjonsløsninger til alle deler av det norske markedet. Med multifunksjon mener vi at din løsning skal dekke alle de varierte behovene og ønsker du måtte ha, som scanning, faks, utskrift og tilkobling til ditt nettverk. Vi tilbyr enkle skrivere for det mest beskjedne behov, opp til større og mer komplekse multifunksjonsløsninger. Trenger du en enkel, tradisjonell kopimaskin som bare skriver sort/hvitt, så har vi det også.

DET ER

78 år siden den første ELEKTROFOTOGRAFISKE

kopimaskinen så dagens lys

“XEROGRAFISK

KOPIERING BLE INTRODUSERT AV XEROX I 1960-ÅRENE.


Forvent deg høy utskriftskvalitet, samt reduksjon av kostnader og belastning på miljøet.

MULTIFUNKSJONSMASKINER OG SKRIVERE

KOMPLETT MULTIFUNKSJONSLØSNING

bizhub C227 · · · ·

Perfekt multifunksjonsløsning for mindre bedrifter, dekker behovet for kopi, print og skann Svært brukervennlig. Kan utstyres med komplett etterbehandler for stift, hull og brettefunksjon Støtte for «sikker utskrift» og «trådløs utskrift» Med mobilutskrifts-teknologi

bizhub C554e · Perfekt multifunksjonsløsning for større bedrifter, dekker behovet for kopi, print og skann · Svært brukervennlig. Kan utstyres med komplett etterbehandler for stift, hull og brettefunksjon · 9-tommers multitouch farge berøringspanel · Dual-scan dokumentmater skanner begge sider av en tosidig original i én operasjon med en hastighet på 160 sider pr. minutt · Printer opptil 55 sider i minuttet

27


MULTIFUNKSJONSMASKINER & SKRIVERE

MER EFFEKTIV ARBEIDSPLASS Ricoh introduserer en nye generasjon produkter og en ny måte å knytte bedriften sammen på.

Den nye generasjonen består av fle e modeller, og disse arbeidsjernene utgjør en del av våre flaggskip innen A3-multifunksjons­skrivere i farger. Hver av modellene gir ypperlig drifts­sikkerhet, utskriftskvalitet og produk­tivitet til arbeidsplassen, så uansett hvilken du velger, får du de perfekte enhetene til et allsidig kontormiljø med høy produksjon. Enhetene har nytt smartpanel og er ­utformet for å bidra til økt produktivitet ved hjelp av omfattende funksjonalitet som inkluderer en rekke etterbehandlings­alternativer, mulighet for banner­utskrift og en ny Intel-prosessor som gir lynrask utskrift.

Ricoh MP C3004/MP C6004 · Brukervennlig smartpanel med berørings- og sveipefunksjon · Ny Intel-prosessor for økt produktivitet · Personoppdagelsessensor · Stort utvalg av etterbehandlingsalternativer · Profesjonelt resultat med mulighet for bannerutskrift

28


MULTIFUNKSJONSMASKINER & SKRIVERE

Ricoh Pro C5100 Effektiv produksjonsprint er nå tilgjengelig på kontoret. I dagens økonomiske situasjon er det viktigere enn noen gang med nyskapende teknologi som reduserer driftskostnadene og forbedrer ytelsen. Ricohs Pro™ C5100S-serie for lett produksjonsprint hjelper deg med akkurat det. Høy bildekvalitet og bred papirhåndtering gir deg mulighet til å uvide tjenestetilbudet eller fremme intern produksjon av dokumenter eller brosjyrer. · ekstremt høy bildekvalitet · støtte for et stort utvalg medier · brukervennlig design · maksimal driftstid · tar liten plass

Ricoh skytjenester – Start.Ricoh

Sende inn utskriftsjobb

Behandling i Ricohs nettskyplattform

Hente

start.ricoh

E-post Nettleser Windows/Mac Mobil-app

256 bit-kryptering

Dokumenter kan hentes fra enhver lisensiert Ricoh-enhet

Er du lei av… · å ikke få skrevet ut hjemmefra eller fra flyplassen til din MFP? · å ikke å få skrevet ut fra din mobil eller nettbrett? · at dokumentet du skanner ikke er søkbart? Ricoh gir økt funksjonalitet til din multifunskjonsprinter (MFP) med revolusjonerende skytjenester. Vi tar ansvar for oppgradering og vedlikehold og drifter tjenesten for deg. Du har ikke behov for egen server, alt du trenger er internett!

29


MULTIFUNKSJONSMASKINER & SKRIVERE

MULTIFUNKSJON SOM MESTRER DE TYNGSTE JOBBER KYOCERA har et solid rykte på seg for å levere kopi- og multifunksjonsmaskiner (MFP) som er driftsikre. Alle våre utmerkelser dokumenterer dette. I tillegg har alle maskinene et godt utvalg av tilleggsutstyr og softwareløsninger slik at man kan utvide funksjonaliteten ved behov. Våre modeller er anerkjent av industrien og verdsatt av publikasjoner som utfører tester. Med vårt komplette sortiment av driftssikre, miljøvennlige og kostnadsbesparende laserskrivere og MFP modeller kan vi gi deg høyoppløselige utskrifter med tydelig svart/hvitt-tekst og fargerik grafikk for alle arbeidsgrupper, uansett størrelse.

30


Med våre innebygde løsninger kan du utnytte din maskins potensiale fullt ut. Bare trykk og se selv Skjermen finner du på de fleste av Lexmarks MFP’er. Den er stor, lys og lett å lese. Enkel å tilpasse – få dine funksjoner lettest tilgjengelig. Meget intuitiv og brukervennlig. Vi har allerede laget en knapp til de mest vanlige funksjonene – og noen uvanlige.

MULTIFUNKSJONSMASKINER & SKRIVERE

LEXMARK – SÅ MYE MER ENN BARE EN SKRIVER

NY INNOVATIV FARGELASER-SERIE FRA LEXMARK Studier viser at mindre enn 4 %1 av dokumenter som skrives ut er A3-format. I dag er det slik at multifunksjonsskrivere (MFPer) med A4-format er i ferd med å bli markedets førstevalg, ettersom de er mer praktiske, rimeligere og mer miljøvennlige.

LEXMARK – DIN A4-EKSPERT Optimalisert kontorplass

Høy ytelse

Fungerer rett fra esken

A4-MFPer bruker opptil 25 % mindre plass enn A3-maskiner i samme klasse.2

Lexmarks A4-MFPer leverer pålitelig papirmating og første side på ultrakort tid.

Mer penger spart – gjør det selv

Smarte funksjoner

I motsetning til mange typiske A3-maskiner som krever dyre tillegg, gir Lexmarks A4-MFPer et bredt utvalg av produktivitetsøkende funksjoner rett fra esken.

Lavere innkjøpspris og energiforbruk tilsvarende halvparten så mye som tilsvarende A3-maskiner2. Spar mer ved å bytte forbruksvarer, tilbehør og deler på egenhånd.

Nesten alt du kan forvente av en typisk A3-maskin er nå standard med Lexmarks A4-MFPer.

Kilde: InfoTrends: A4/A3 Market Trends Analysis April 2011 Kilde: NewField IT-Study: The A3 Document - Perception vs. Reality 2006 / Lexmark Research: A4 workgroup MFPs comparable to similar A3 copiers within the same print-speed class 1

2

31


MULTIFUNKSJONSMASKINER & SKRIVERE

PROFESJONELLE SKRIVERE FRA BROTHER

Brother MFCL6900DW Brother leverer multifunksjon laserskrivere til profesjonelt bruk, også når det er behov for tosidig kopi- og fargeskannerfunksjon. Med MFCL6900DW får du en profesjonell og robuste sort-hvit multifunksjonslaser, bygget for å takle de store arbeidsoppgavene. Den har fremragende papirhåndtering, rask utskriftshastighet på hele 50 sider pr min og nye store toner som markant reduserer utskriftskostnadene. Dette gjør at denne maskinen er ideel for din virksomhet.

Brother Fargelaser MFC-L9950CDWT

Brother MFC-J5720DW – Lave utskriftskostnader Brother MFCJ5720DW har med sitt unike og kompakte design gitt verden en multifunksjonsmaskin spekket med funksjonalitet. Tosidig A4 kopi, skann, faks og A3 utskrift bidrar til enkel dokumenthåndtering. 2 x 250 arks papirmagasin og en fleksibel 80 arks bak e papirskuff, gir dette en papirkapasitet på hele 580 ark. Meget lave utskriftskostnader med XL blekkpatroner opptil 2400 sider. Skann til e-post og nettskytjenester f.eks. Dropbox, og utskrift fra mobile enheter, gjør MFCJ5720DW til en fleksibel multifunksjonsmaskin for det moderne kontor.

Profesjonell fargelaser multifunksjon med tosidig funksjoner, kablet og trådløst nettverk. Skriv ut og skann til mobile enheter og nettskytjenester, f.eks. AirPrint og Dropbox. Skann til e-postserver, LDAP er også standard i denne toppmodellen. Tosidig utskrift, kopi, skann, faks. 30 sider pr min, stort 12,3 cm LCD farge touchscreen. Toner­kapasitet på 6000 sider. Leveres med ekstra skuff på 500 sider som standard og 6000 siders inbox toner.

Krever registrering

32


MULTIFUNKSJONSMASKINER & SKRIVERE

EPSON – DE BESTE LØSNINGER FOR BEDRIFTER

WF-5620DWF Denne 4-i-1-profesjonelle blekkskriveren hjelper til med å kutte utskriftskostnadene med opptil 50 % og strøm­forbruket med opptil 80 %.

WF-6590DWF Spar tid, penger og energi med denne 4-i-1farge­skriveren med høy kapasitet, som gir økt produktivitet og redusert behov for inngripen for travle kontorer.

33


MULTIFUNKSJONSMASKINER & SKRIVERE

MULTIFUNKSJONSMASKINER FRA DEVELOP Develops viktigste mål er å gi en mer effektiv dokumentproduksjon og dokumenthåndteringsprosess. Den drivende faktoren bak DEVELOPs mer enn 60 år lange historie har vært utvikling og design av løsninger og tjenester for kontorkommunikasjon, som gjør de daglige oppgavene enklere. I tillegg betyr koblingen til DEVELOPs programvareløsninger at hvert ineo-system er en komplett dokumentbehandlingsløsning og en integrert del av de daglige arbeidsprosessene.

- Kopi, print, faks og skann - 26 forskjellige modeller - Farge og sort/hvitt - Opp til 75 sider per minutt - A4, A3 og SRA3 - Fleksible etterbehandlingsmuligheter

DET PROFESJONELLE SYSTEMET FOR

ID-KORT, MEDLEMSKORT, RABATTKORT, KURSBEVIS, MATMERKING Zebra ZXP Series 3™ med CardStudio – den beste plastkortskriveren Zebra ZXP Series 3 Det funksjonsrike komplette systemet inneholder: · Zebra ZXP Series 3 fullfarge enkeltsidig kortskriver · Zebra CardStudio™ Standard versjon programvare · Designmaler for design av ID-kort, medlemskort, kursbevis og andre kort med krav til kvalitet · USB digitalt webkamera for direkte innlegging av bilder til kort · Zebra forbruksmateriell starter-kit, med fargebånd og 200 kort · 2 års garanti

34


AV-UTSTYR & INTERAKTIVE TAVLER

AV- UTSTYR & INTERAKTIVE TAVLER Vårt mål er å forenkle og effektivisere kundens hverdag med produkter som dekker dagens krav og morgendagens behov. Inventum er en totalleverandør innen audiovisuelle løsninger. Vi tilbyr lyd, lys og bilde etter dine spesifikasjoner, fra enkle møterom til større løsninger. Våre rådgivere gir gode råd og prosjektstyrer design og implementering av

“EPSON OG SONY

ER I DAG DE ENESTE PRODUSENTENE AV LCD-PANELER FOR PROJEKTORER I VERDEN.

komplette løsninger for blant annet møterom, klasserom, resepsjoner og konferanserom. Vi leverer produkter som projektorer, lerret, interaktive tavler, digital signage, videokonferanse, skjermer og lydløsninger til alle typer virksomheter. En vesentlig del av vårt arbeid består også i service og oppfølging av leveransene, for å sørge for at alle kunder er fornøyde.

Verdens første

interaktive

TAVLE

ble utviklet

allerede i

1991


AV-UTSTYR & INTERAKTIVE TAVLER

PROFESJONELLE SKJERMER – BIG PAD Smarte touchskjermer, møterom, videovegg, infoskjermer og reklameskjermer. Sharp har utvalget laget for profesjonelt bruk.

AD! P G I B

Hvorfor bruke profesjonelle skjermer: 1. Riktig lysstyrke til plassering 2. De er laget for kontinuerlig bruk 24/7 3. De har et nøytralt og tidløst design 4. Ingen NRK lisens (pr. skjerm) på profesjonelle skjermer

EPSON – DE BESTE LØSNINGER FOR BEDRIFTER EB-U32 Bærbar projektor med full HD for hjem og kontor, 3LCD-teknologi, WUXGA-oppløsning og fleksible og brukervennlige funksjoner.

EB-1980WU EB-1980WU er en projektor for bedrifter med mange tilkoblingsmuligheter og projiserer med WUXGA-oppløsning og en høy lysstyrke på 4 400 lumen. Epsons 3LCD-teknologi leverer høy lysstyrke for hvitt og farget lys og mer naturtro farger.

36


Whiteboard med emaljert magnetbærende skriveflate, utarbeidet for opphenging av TV-skjerm. Skjermen henges opp med medfølgende festebraketter, tilpasset alle standard VESA-mål. Tavlen har et hulrom plassert bak TV-skjermen som gir plass til kabler.

AV-UTSTYR & INTERAKTIVE TAVLER

WHITEBOARD AIR TV

· Skjulte beslag · Dybde fra vegg 25 mm · Emaljert magnetbærende skriveflate · e3-sertifisert 99% resirkulerbar · 30 års garanti på skriveflaten

DIN TRÅDLØS TILKOBLING I MØTEROMMET Helt enkelt for presentasjon og samhandling – fri for kabler!

VIA Ved hjelp av Kramer VIA-serien kan alle ha med sin egen enhet i møtet, uansett om det er PC, Mac, telefon eller nettbrett. Kramer VIA sørger for at alle kan aktivt delta i møtet og vise innhold fra sin enhet trådløst. Gjør deg fri for kabler og ta del i en spennende ny trådløs måte å gjennomføre møter på, nemlig VIA-serien fra Kramer.

37


SMART kapp iQ – når du virkelig vil fange noens oppmerksomhet.

BIG PAD!

AV-UTSTYR & INTERAKTIVE TAVLER

SMART – ENKELT, INSPIRERENDE OG INTERAKTIVT!

Tenk om læring inne i klasserommet kunne være like natulig som læring utenfor? SMART lar elevenes samhandling og læringsutbytte stå i fokus.

38

SMART Board interaktiv flatskjerm

SMART Board interaktiv tavle

Det beste til klasserommet ditt! 6000-serien fra SMART er helt unik, en fantastisk touchopplevelse, superskarpt bilde med 4K UHD-oppløsning og enkel bruk med smarte penner.

800-serien fra SMART Board er en tavle med intuitive og brukervennlige funksjoner som oppfordrer til interaktivitet og samhandling i klasserommet.


Nå med 2 produktlinjer, den sofistike te og elegante Pro Line og den prisgunsstige Entry Line

AV-UTSTYR & INTERAKTIVE TAVLER

PROWISE – KVALITETSKJERMER FOR KLASSE- OG MØTEROM

Prowise i møterommet Nå er det på tide å bytte ut whiteboard og fli -over. En elegant interaktiv tavle gir deg alt du trenger i møterommet. Du kan skrive på skjermen, flytte notater og bilder, lagre og dele med de du ønsker raskt og enkelt.

Prowise i klasserommet Samarbeid og problemløsning blir moro med en interaktiv flatskjerm i klasse ommet. Elevene kan samhandle fle e sammen på tavlen eller fra pulten med mobile enheter. Slik kan alle delta, inkluderende og inspirerende!

39


AV-UTSTYR & INTERAKTIVE TAVLER

AV/COMMUNICATION SERVICES Ideer reiser raskere enn mennesker. Ricoh leverer alt du trenger til virtuelle møter. Fra komplette møterom med projektorer, videokonferanseutstyr, interaktive tavler og møbler til programvare som gir mulighet for ad hoc-møter på farten.

Ricoh P3500 videokonferanse

Ricoh IWB 22”-84” interaktive skjermer

40


EasyConference (EC-User-01) Abonnement for møterom i Skyen, med plass til 30 deltakere, datadeling, SKYPE støtte og live support.

AV-UTSTYR & INTERAKTIVE TAVLER

VIDEO SOM SKYTJENESTE

USB VIDEO- OG LYDLØSNINGER FOR ALLE TYPER MØTEROM

Trådløs deling av data Novo. Trådløs deling av data i møter fra PC, nettbrett, smarttelefon mm.

PZT Kamera 5xZoom med USB tilkobling VC-B20U. HD kamera med inneygd USB for enkel tilkobling til PC.

USB Launchers for bruk sammen med NovoPro Novo-USB. 4 pk. USB Launcher for enklere deling av data fra PC mm.

CONDOR multi-microphone array with built-in SIP phone MT600. Condore mikrofonplanke for USB tilkobling til PC.

41


POST- & PAPIRBEHANDLING

POST & PAPIRBEHANDLING Inventum samarbeider med Europas største produsent av post- og papirbehandlingsutstyr. Dette gir oss det optimale sortimentet innen post og papirbehandling, slik at vi kan skreddersy en løsning til enhver kundes behov. Bruk av frankeringsmaskin er svært praktisk og oversiktlig. Løsningene gir fordeler som lavere pris, sikker kontroll med forbruket, og muligheter

til å ta i bruk firmalogo. Våre frankeringsmaskiner er digitale og bygger på et enkelt betalingssystem med elektronisk avlesing av forbruket. Konvoluttering er det verktøyet som gir størst effektivisering etter datamaskinen og printeren. Makuleringsmaskiner er også en viktig del av dette sortimentet og her har vi produkter med overlegen styrke, kvalitet og funksjon.

“DET FINNES EN EGEN DIN

NORM FOR MAKULERING. DIN 66399 STANDARDEN HVOR MAKULERINGEN DELES INN I SJU ULIKE SIKKERHETSNIVÅ.

frankeringsmaskinen er en helnorsk oppfinnelse

Den første kom i

1903


Pakkesporing · Frankering · Konvoluttering · Emballasjepresser · Plastkortskrivere

Neopost Track Inside – ny standard for innkommende posthåndtering Track Inside kontrollerer selskapets flyt av innkommende pakker, post og andre varer. Løsningen kvalitetssikrer håndteringen med sporbarhet av innkommende forsendelser. Track Inside er en skybasert løsning, som leveres komplett -klar til bruk- med både programvare, maskinvare og skreddersydd konfigurasjon for din bedrift.

POST- & PAPIRBEHANDLING

POST- OG PAPIRBEHANDLINGSLØSNINGER FOR KONTORET

Neopost IS-350 – rimeligere enn frimerker Ingen behov for PC eller telefonlinje, tilkobles via internett for portoladning. Enkelt fleksibelt og lønnsomt. Digitalt trykk og norsk meny. Et profesjonelt verktøy som gjør det effektivt å veie og frankere din post. IS-350 er vår mest populære modell. Enklere enn Post i Butikk!

Neopost DS-75 – Produktivitet på en enkel måte Løsningen bretter, pakker og limer konvoluttene raskt og enkelt. DS-75 har stor kapasitet og mange avanserte egenskaper. Vi kan tilby flere ulike konfigurasjoner som øker fleksibiliteten. Tilpasning av DS-75 etter dine behov, handler kort og godt om å velge riktig konfigurasjon. En maskin for alle miljøer – brukervennlig og stillegående.

43


POST- & PAPIRBEHANDLING

HSM V-press modell 605 for komprimering av emballasje Våre emballasjepresser komprimerer både papp og plast. Tar minimalt med plass og er mye brukt i hotell, dagligvare og faghandel ved komprimering av mindre til middels mengder avfall. Våre presser har brukervennlig styringspanel, de er meget effektive i bruk og stillegående. En emballasjepresse reduserer dine kostander til avfall/transport. Vi har et bredt utvalg som passer til alle bedrifter.

Primacy – en fargeskriver for den profesjonelle bruker En profesjonell, enkel, fleksibel og rask plastkortskriver. Det er en ideell løsning når det er behov for å skrive ut større mengder plastkort. Den er en av de raskeste, mest stillegående og brukervennlige plastkortskriverene i sin klasse. Velg mellom en- eller tosidig utskrift i fullfarge. Også monokrom. Utfallende format.

Kontakt din Inventum-forhandler for mer informasjon.

BRUK MINDRE TID PÅ MAKULERING MED AUTO+ SERIEN Et komplett sortiment med prisgunstige makuleringsmaskiner med automatisk arkmating som kan strimle fra 60 ark opptil 750 ark.

44


KAFFEMASKINER & VANNDISPENSERE

MENNESKETS KROPP

KAFFEAUTOMATER & VANNDISPENSERE Kaffe er en viktig trivselsfaktor i norske bedrifter og for 9 av 10 nordmenn er pausekaffen på jobb den viktigste kaffekoppen i løpet av dagen. En kaffepause er både en kilde til energi og et viktig møtepunkt for de ansatte. Vi nordmenn er glad i kaffe og ligger på verdenstoppen når det gjelder kaffedrikking. En gjennomsnittlig nordmann ­drikker 160 liter kaffe i året, og en kaffedrikker inntar i gjennomsnitt fem kopper kaffe daglig. Bare finnene drikker mer kaffe enn oss

“DET GÅR

MED CA. 5000 KAFFEBÆR TIL EN KILO BRENT, MALT KAFFE.

består Inventum tilbyr et bredt utvalg av kaffemaskiner og vannkjølere. Våre kunder bestemmer selv ­hvilken type kaffe de foretrekker og kan velge fra en rekke smaksvarianter fra fle e ulike leverandører. Som kunde hos oss merker du raskt at det er forskjell på vanlig kaffe og god kaffe. Ønsker du noen gode råd før du går til anskaffelse av en kaffemaskin? Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

av mer enn

60 % vann og vi trenger mer enn 3,5

LITER MED FRISKT VANN HVER DAG


KAFFEMASKINER & VANNDISPENSERE

KAFFEMASKINER FOR ALLE BEHOV

FreshGround 310 Touch Prøv den optimale bean-to-cup kaffemaskinen — friskbryggeren som er best i klassen når det gjelder nytraktet kaffe av ferske kaffebønner! Velg modellen som passer best inn i ditt miljø. Nå kommer maskinen i lekker utførelse i sort eller hvit, og med stilren touch screen som understreker og fullfører det delikate designet. Friskbrygg touch krever lite og enkelt vedlikehold og brukervennligheten er en selvfølge. Ved å trykke på en knapp serverer denne maskinen nydelig filterkaffe av kvernede bønner. FreshGround lager også andre spesialiteter som for eksempel cappuccino, café-au-lait, sjokolade og moccachino i tillegg til varmt vann. Maskinen har praktisk kannefunksjon. (FreshGround 310 i rustfritt stål er selvfølgelig fortsatt i vårt sortiment med klassisk display)

Nayax – betal kaffekoppen med kort, sms eller app! Ved å installere Nayax betalingsterminal på en friskbryggmaskin kan kaffekoppen betales ved å bruke kort, sende sms eller via en app. Betalingsløsningen er effektiv og lett å bruke. Ta kontakt med oss for mer informasjon. (Det er også mulighet for myntmekanisme på flere av våre maskiner).

Esprecious – Er du ute etter en moderne espressomaskin? Nyt de mange fordelene med en helautomatisk espressomaskin som gir en jevn og frisk smak på hver eneste kaffekopp. Den helautomatiske espressomaskinen Esprecious lager espresso med nykvernede kaffebønner under trykk som gir et perfekt lag med crema. I tillegg tilbys andre kaffedrikker som cappuccino og latte macchiato.

Velg mellom fire ulike modeller Esprecious kan leveres i ulike modeller og kan utvides med forskjellig tilbehør for å oppfylle dine ønsker. Dette gir kunden store valgmuligheter i forhold til hvilke kaffedrikker som kan tilbys. Du kan for eksempel bruke espressobønner og «vanlige» bønner, eller to vanlige kaffebønner eksempelvis lys- og mørkbrent, i modellene med delt bønnebeholder. Valget er ditt – lag din egen perfekte kopp med kaffe! Alle Esprecious-modeller har praktisk kannefunksjon.

Smaken av kvalitet over hele verden

46


All vår kaffe er 100% bærekraftig og CO2 kompensert. Kun Arabica bønner av beste kvalitet. God smak. Bedre ettersmak.

KAFFESPESIALISTER SIDEN 1906 Det finnes mye lykke i en god kopp kaffe

SYRLIGHET

FYLDE

KAFFEMASKINER & VANNDISPENSERE

ARVID NORDQUIST COFFEE LOUNGE

BRENNING

Kahawa Tembo

Dark Mountain

Mørkbrent, afrikansk blanding med dyp og bæraktig smak. En hyllest til den utrydningstruede afrikanske elefanten. Finnes som malt kaffe og hele bønner.

Mørkbrent med innslag av bjørnebær og orientalsk krydder. Balansert syrlighet. En bestselger som finnes både som malt kaffe og hele bønner.

Professionell hele bønner Dash of Dark Rainforest Alliance En smaksrik, lett mørkbrent kaffe med fruktighet, forsiktig sødme og tydelig fyldighet. Toner av nougat og søt grapefrukt. Bønner fra Sør-Amerika og Øst-Afrika.

ERFARING, LIDENSKAP OG KVALITET SIDEN 1897 Ettertraktet kvalitet og smak!

Ettertraktet Daily Mellombrent, rund og fyldig kaffe med en anelse søt ettersmak. En balansert og lett krydret kaffeduft med en floral smak av honning, urter og krydder. Kaffen er en blanding av kaffe fra de beste kaffedistriktene i Sør- og Mellom-Amerika, Asia og Afrika. Fås i både hele bønner og filtermalt.

Ettertraktet Original Fyldig kaffe med en krydret aromatisk og lang ettersmak. Blandingen gir en svak krydret smak med et lite snev av tørrhet, samtidig som en meget mild syrlighet blandes med aromatiske nyanser. Resultatet er en original velbalansert god kopp kaffe, med smaksantydninger av sjokolade, nøtter, krydder og fiken. Fås i både hele bønner og filtermalt.

Ettertraktet Gourmet Kraftig mellombrent kaffe. En fyldig og velbalansert kaffe med en myk avrundet syrlighet og en aromatisk duft. Denne kaffeblanding gir en utsøkt smaksopplevelse med hint av mørk sjokolade, karamell og nøtter. Kvalitetskaffe fra Colombia, Sentral-Amerika, Brasil og Øst­Afrika. Fås i både hele bønner og filtermalt.

47


KAFFEMASKINER & VANNDISPENSERE

ARVID NORDQUIST COFFEE LOUNGE The Sharp One kapselmaskin Kapselmaskin i nytt, stilfullt, minimalistisk design. Kombinerer det estetiske med høy, teknisk kvalitet. Finnes i fargene sort og titanium.

The Good One, espresso

The Dark One, mørkbrent

The Medium one, mellombrent

The Prioud One, espresso

One Cup Eneste kapselsystem hvor sortimentet er fullt ut økologisk og Fairtrade sertifisert samt 100 % CO2, klimakompensert helt frem til forhandler.

Til sammen gir utvalget perfekte kopper til ulike anledninger som frokost, kaffepauser, lunsj eller middag. Kort sagt kaffe og espresso når det måtte passe.

ALLTID FRISKT OG RENT VANN PÅ JOBBEN Med en vannkjøler husker du å drikke nok vann – hver eneste dag!

WL 2500 vannkjøler WL 2500 er en vannkjøler som leverer rent og forfriskende kaldt vann på arbeidsplassen. Den er en rimeligere vannautomet enn f.eks. den innovative vannautomaten WL 4, og ettersom den er kompakt i størrelsen passer den utmerket alle steder. Samme banebrytende teknologi og praktiske design som vi er kjent for. Finnes i varianten varmt/kaldt vann.

WL 3 Firewall™ vannkjøler

WL Max Firewall™ WL Max Firewall™ er den ultimate vannautomat til skoler og steder hvor det er behov for stort volum av kaldt, forfriskende og rent drikkevann.

WL 3 Firewall™ vannkjøler er i tidsriktig design og utstyrt med vår overlegne og patenterte UV teknologi Firewall™. Den nyskapende Firewallteknologien er utformet for å rense deres drikkevann enda bedre – bakterieforurensning reduseres med opptil 99,9999 prosent – og er en barriere som holder vannkjøleren hygienisk. Finnes i varianten varmt/kaldt/ kullsyreholdig vann.

Har man ønske om skreddersydde løsninger, kan man velge i et stort utvalg av innbyggingsmodeller. Hva med en vannkjøler i moderne design innebygd i vegg eller i benk med lekre tappeløsninger? Her kan man få akkurat den løsningen man ønsker, diskret og stilrent eller røft og tøft.

48 C: 69 M: 7 Y: 0 K: 0

C: 100 M: 67 Y: 0 K: 23

C: 0 M: 1 Y: 0 K: 43

R: 19 G: 181 B: 234

R: 0 G: 75 B: 141

R: 161 G: 161 B: 164


Rett fra springen – det er tingen! Omni Naturell sørger for friskt kaldt vann til enhver tid. Ønsker du kullsyret vann i tillegg velger du Omni CO2. Kan også leveres med underskap.

Underskap med vannkjøler til kaffemaskin Innbyggingskjøleren med kaldt friskt vann (Pro1) og kaldt friskt vann og vann med kullsyre (Pro2) er produsert for plassering i underskapet til kaffemaskinen eller i et eksisterende benkeskap. Kobles til tappetårn og passer til både friskbryggere og Esprecious.

Smaken av kvalitet over hele verden

KAFFEMASKINER & VANNDISPENSERE

FRISKT KALDT VANN – ALLTID!

KILDEVANN WATER OF NORWAY Friskt og godt vann på arbeidsplassen. Ingen retur eller pant på beholderne, disse kan leveres som resirkulerbar plast.

Vannkjøler Med varmt og kaldt vann.

Kildevann 15,4 liter / 18,9 liter Ekte norsk kildevann fra Polariskilden, verdens nordligste vannkilde.

49


ARKIVERING & LAGERSYSTEMER

ARKIVERING & LAGERUTSTYR Inventum har leverandører med markedets bredeste sortiment innen arkivløsninger og et stort utvalg innen sikkerhetsløsninger. Slik kan vi dekke våre kunders behov for oppbevaring. De stilrene og klassiske arkivsystemene varierer i størrelse, design og låstyper, alt etter kundens behov.

“SAFER SKAL HA FØLGENDE

PRIMÆREGENSKAPER: TYVERISIKRE, BRANNSIKRE, MILJØSKADESIKRE F.EKS FRA VANN ELLER STØV OG LÅSBARE ENTEN MED KOMBINASJON, NØKKEL, TIDLÅS ELLER ELEKTRONISK LÅS.

FORSKRIFTENE TIL

Arkivloven som ble satt i verk fra 1999

pålegger alle offentlige organ å ha en ordning med

arkivdepot, det vil si en oppbevaringsordning

for eldre og avsluttede

arkiver


Plassbesparende løsning for optimal utnyttelse av gulvplass og takhøyde.

FOSSAFE F-LINE Mobile reoler Ved bruk av mobile reoler får man et langt bedre system og en større oversikt i akrivene enn ved å benytte tradisjonelle arkivløsnigner. Reolene kan benyttes til nærarkiv, fjernarkvi eller lager. Mye brukt også i skobutikker, som har behov for mye lagerplass.

ARKIVERING & LAGERSYSTEMER INNHOLD

EFFEKTIV OPPBEVARING

Fossafe brannsikrede arkivskap Sørg for at dine viktige dokumtener er sikret mot en eventuell brann. Vi kan levere skap med 1, 2, 3 eller 4 skuffer. I 60P eller 120P. Det at skapene er brannsikret betyr at de er isolerte, og vil tåle en brann, uten at temperaturen inne i skapet overstiger fastsatte grenser for å sikre dokumentene. Alle våre brannsikrede skap er testet og sertifise t av SP – Svenska Provningsanstalten etter normen NT-Fire017. Testen går ut på at et skap blir utsatt for en utvendig varmebelastning på opp imot 1000 grader. Kravet er at temperaturen inne i skapet ikke skal overstige 150 grader.

51


ARKIVERING & LAGERSYSTEMER Fossafe tegningsskap Tegningsskap i stål, leveres i A0 og A1 med 5 eller 10 skuffer. Til bruk for oppbevaring av kart, kunst, tegninger o.l. Skapene leveres i lyst grå RAL9002.

NORSK EKSPERTISE – TYSK KVALITET Med over 35 års erfaring i den norske logistikkbransjen har vi kunnskapen som skal til for å finne den ette løsningen. Med verdens største produsent av lagerinnredninger på laget kan vi tilby et komplett produktspekter.

«Alle arbeidsplassystemene kan kombineres, noe som legger til rette for å skreddersy hvert enkelt arbeidsbord etter behov.»

D: 30  80 CM H: 230  300 CM B: 100  130 CM

52


PC- & DATAUTSTYR Vårt utvalg av produkter dekker maskiner og programvare for standard kontorbruk, og bruk med spesielt omfattende krav til funksjonalitet og sikkerhet. Vi har valgt Lenovo som hovedleverandør fordi de har markedets mest driftssikre maskiner og fordi selskapet er gode på både innovasjon og brukervennlighet. Vi tilbyr en rekke datautstyr som kabler, PC- og nettverkskomponenter, ekstra skjermer, lagringsmedia, bærevesker, og komplette sortimenter fra de store programvarehusene.

PC- & DATAUTSTYR

PC- & DATAUTSTYR

Norges første datamaskin

«NUSSE» ble bygd ved Sentralinstituttet for industriell forskning

fra 1950 og stod ferdig i 1954

LENOVO – EKSEPSJONELL BREDDE, KVALITET OG SLITESTYRKE

Lenovo ThinPad L460 14”

Lenovo ThinkPad X1 Yoga 14”

Lenovo ThinkCentre M700 Tiny

Tynn, lett og rimelig bærbar pc. · Kraftig, toppmoderne behandling. · Lang batteritid for heldags ytelse · Optimalisert grafikk · Fingeravtrykksleser · Testet etter militære spesifikasjoner

Ultralett og ultratynn 2 i 1 konvertibel bærbar. · Fire bruksmoduser · Kraftig ytelse · 2K eller Oled skjerm · Pekepenn · Testet etter militære spesifikasjoner

Kompakt og robust stasjonær pc konstruert for arbeid. · Utrolig liten, kun 1 liter unit · 6 USB 3.0 porter, overfører data 10 ganger raskere enn tidligere modeller. · Testet etter militære spesifikasjoner

L460 er en tynn og lett bærbar ThinkPad pc. Med en vekt på 1,9kg, 12 militær spesifikasjonstester og lang batteritid på opp til 8,7 timer, samt dockingmuligheter er denne modellen perfekt for bedrifter som har behov for fleksibilitet i hverdagen.

X1 Yoga er en av de tynneste og letteste ThinkPad maskinene vi tilbyr. Vekten er på kun 1,27 kg og den er kun 16.8 mm tynn. Med batteritid på opptil 11 timer er den perfekt for hele dager ute av kontoret, uten å ofre noe i ytelse.

Tynn, lett, stille og allsidig stasjonær som passer gjemt bort under bordet, på veggen, eller bak skjermen. Den kan også transformeres til en modulær alt i ett pc med ThinkCentre Tiny-in-one.

53


PC- & DATAUTSTYR

POWERCUBE Smarte strømkuber som kan plugges sammen og har USB-porter for lading av mobilen eller nettbrettet. Vinner av design konkurransen 2014. Finnes i 4 forskjellige modeller: PowerCube Original, PowerCube Original USB, PowerCube Forlenget, PowerCube Forlenget USB

POWERCBE Original USB Inkludert 4 strømutganger pluss 2 USB-tilkobling

POWERCBE Forlenget USB Den mest komplette versjon av PowerCube. I tillegg til 4 strømutganger og 2 USB har du 1,5 meter ledning og en spesiell dokkingstasjon for å plassere PowerCube på skrivebordet.

POWERCUBE PowerBar Moderne design. 2 smale stikkontakt, 2 USB-porter, 1,5 m kabel, monteringsbrakett og barnesikring.

NYHET I NORGE Xvida lynrask trådløs lading

Xvida lynrask trådløs lading (tilnærmet som med kabel, og 50% raskere enn eksisterende trådløse ladere). Fungerer med Apple og Android telefoner. Egne deksler med behagelig grep for Apple 5, 6, 6+ og 7, som ikke øker telefonens størrelse eller ødelegger dens slanke design. Du bruker telefonen mens den lader, takket være ett unikt magnetisk system. Xvida leverer ett komplett system, slik at du kan lade og bruke telefonen på kontoret, i bilen og hjemme. Les mer på: www.xvida.no

54


Designet med tanke på de ulike behov den moderne forretningsreisende opplever. Veskene og trillekoffertene er lette, slanke, og hjelper deg med å organisere din reise og arbeidsdag. Stilfullt design og utrolig funksjonelt. Perfeksjon til minste detalj.

PC- & DATAUTSTYR

LEITZ COMPLETE SMART TRAVELLER

WENGER – CLASSIC BUSINESS SOLUTIONS Wenger, sveitsisk topp kvalitet, moderne design og funksjonalitet. Bredt sortiment tilpasset for enhver anledning, om du reiser privat, bedrift eller har en aktiv livsstil. WENGER Cobalt 16” Ryggsekk til 16-tommers/ 41 cm bærbar PC.

WENGER Granada 15”/17” Trilleveske til 17-tommers/ 43 cm bærbar PC.

WENGER Ana 16” Womens Stor dameveske til 15,6-tommers/ 40 cm bærbar PC med nettbrett/ nettleser

WENGER Legacy 10,1” / 14,1” / 16”

WENGER Legacy 17”

Hylse til: · 10-tommers iPad/ nettbrett/nettleser · 14-tommers/ 36 cm bærbar PC · 16-tommers/ 41 cm bærbar PC

Veske til 17tommers/43 cm bærbar PC.

55


KONTORMATERIELL

KONTORMATERIELL KONTORMATERIELL Kontor- og datarekvisita er en varegruppe som inkluderer alt fra permer og binders, til mer behovsrettet utstyr som tavler, håndholdte skannere og merkemaskiner. I tillegg fører vi kopipapir, renholdsprodukter og tørkepapir som kan bestilles på vår netthandel. Vårt utvalg dekker de fleste behov både med hensyn til kvalitet og pris.

I oldtiden ble det skåret til

RØRPENNER av siv som så ble dyppet i blekk under bruk

®

...ETIKETTER OG VISITTKORT Quick&Clean™ Visittkort Skriv ut i nøyaktig det antallet du har bruk for. Vent ikke på trykkeren. Med helt skarpe kanter

100 % dekkende etiketter, perfekt til gjenbruk av konvolutter og kasser

Fryseetiketter som tåler temperaturer fra -50° til +70° perfekt til dypfrosne varer

QuickPEEL™ etiketter, til brev og konvolutter. Med funksjon som gjør det enklere å ta av bakarket

Etiketter til håndskriving, perfekt til enkel merking

Ekstra holdbare etiketter, som tåler fukt, kulde og varme

Se oversikt over alle formater på www.inventumkjeden.no/avery

56

Design og skriv ut på avery.eu


Colop – vi tar ansvar

KONTORMATERIELL

LEDENDE LEVERANDØR AV STEMPLER OG DISPLAY I NORGE GREEN LINE produktene er laget hovedsakelig av resirkulerte materialer. Minimum mellom 75 og 80 % resirkulert plast er anvendt.

Vi har askebeger. Til utebruk i flere størrelser og farger.

Alt av gatebukker i alle størrelser og mange farger.

Mange størrelser og varianter i akryl displays.

ET BREDT SORTIMENT AV KVALITETSPAPIR – LEVERT AV IGEPA!

NYHET! Nå også med syntetiske PremiumPrint produkter. Allværspapir for «krevende» miljøer.

Virtually Indestructible Paper by

· Et syntetisk «Allværspapir», vannbestandig og rivesikkert. · Et Premiumprodukt for alle typer laserprintere.

57


KONTORMATERIELL

GOD HYGIENE PÅ ARBEIDSPLASSEN ER VIKTIG Lilleborg Et rent innemiljø er en viktig nøkkel til trivsel og god helse. Vi har et bredt utvalg av renholdsartikler.

Katrin Vi har produkter og dispenserløsninger til verdens viktigste rom.

KASSAAPPARAT & POS KASSAAPPARAT & POS Det å velge riktig kassasystem er viktig for effektiv drift. Derfor leverer vi en rekke løsninger tilpasset kundenes ulike behov. Vi leverer komplette butikkdatasystemer tilrettelagt for bedrifter som ønsker å ha full kontroll og oversikt, samt systemer med et bredt utvalg av funksjoner innenfor lagerstyring, rapportering, fakturering, kundedatabaser, og integrering mot ulike regnskapssystemer.

Kassaapparat er et elektronisk verktøy som brukes til å beregne og registrere salgstransaksjoner

med en kontantskuff

som skal brukes til 58

å lagre kontater


BRUK TIDEN PÅ DET SOM ER GØY

Alt du trenger: Ferdig satt opp og klart til bruk!

La kassasystemet ta seg av resten

Omega kassasystem er en komplett pakke med kasse, kortsystem, programvare og opplæring.

DEN NYE KASSALOVA Hvorfor? · Formålet med det nye regelverket er å redusere omfanget av svart økonomi i bransjer med kontantsalg. Det er i dag få krav til funksjoner og oppbygging av kassasystemer og Skatteetaten har ved kontroller avdekket at kassasystemer er satt opp på en måte som gjør det mulig å skjule kontantsalg. Reglene vil gjøre det vanskeligere å manipulere kassasystemet for å unndra skatt og avgifter. Hvem? · Alle bokføringspliktige må ha et godkjent kassasystem fra 1. januar 2019. · Alle kassasystem som selges fra 1. januar 2017 skal tilfredsstille kravene. · Innen utgangen av 2016 vil Skattedirektoratet ha en liste over godkjente kasser på sin webside. Hva betyr dette for meg som bruker et kassaapparat? · Det kassaapparat du har i dag, som følger dagens regler, kan brukes slik det står til desember 2018. · Det samme gjelder et du kjøper innen utgangen av 2016. · Senest desember 2018 må et slikt kassaapparat oppgraderes til en versjon som står på Skattedirektoratets liste, eller byttes med ett som står på listen. · Skal du kjøpe kassaapparat fra og med 2017 må dette stå på Skattedirektoratets liste.

KASSAAPPARAT & POS

Omega er kassaløsningen for enhver bedrift!

Velvære Fleksible løsninger for alle typer salonger.

UNNGÅ TREG SERVERING Ventende gjester er ofte ikke de mest fornøyde...

Servering Effektive og enkle kassaløsninger for servingsbransjen.

FULL STYRING PÅ BUTIKKEN Smarte kassaløsninger som gir deg full oversikt.

Alle må oppgradere eller bytte ut sitt kasseapparat innen 2019. Med Omega kan du gjøre det allerede i dag! Be oss om tilbud! Kilde: www.skatteetaten.no/kassasystem

BRUKERSTØTTE Omega er først og fremst svært enkelt å bruke, og veldig driftssikkert. Det er lite pågang på vår supporttjeneste. Vi har en standardpakke med fast pris per år for telefonstøtte og fjernstyring, åpen hverdager kl 8-16 og en utvidet pakke med fast pris per år for telefonstøtte og fjernstyring hverdager, åpent kveld og helg.

Detalj- og faghandel Enkel bruk – Mange muligheter.

UNNGÅ KØ I KASSA Sultne folk er ofte ikke de mest tålmodige...

Garanti på Omega Kassasystem · Vi garanterer at det kommer oppgradering til Omega slik at alle eksisterende og fremtidige Omega kassasystem innen utgangen av 2018 kan følge Kassasystemlova. · Oppgraderingen kan kjøpes i dag til en fastsatt pris, eller bestilles ved behov i fremtiden. · Alle Omega kasser som leveres fra 2017 vil følge den nye loven.

Enkelhet og trygghet. Garanti for kassaloven! Kommer ferdig, klar til bruk! Driftssikkert! Enkelt å bruke!

Kantine Effektive kassaløsninger for skolekantiner, bedriftskantiner og kantiner i offentlige virksomheter. For flere produkter og mer informasjon, se www.finnclausen.no

59


SCOOTR

HOVEDKONTOR INVENTUM AS Ole Deviksvei 44 Postboks 285 Alnabru 0614 OSLO Tlf.: 23 18 20 00, Faks: 23 18 20 05 www.inventumkjeden.no post@inventumkjeden.no

www.inventumkjeden.no

OSLO INVENTUM KONTOR Ole Deviksvei 44, Postboks 220 Leirdal 1011 OSLO, 23 18 20 00, post.oslo@inventumkjeden.no, www.inventum-kontor.no ROGALAND INVENTUM DAKON Gamle Forusveg 25, 4033 STAVANGER, 51 90 61 00, post.dakon@inventumkjeden.no, www.dakon.no INVENTUM ROGALAND, TRE OG STÅL AS Langflåtveien 33, 4017 STAVANGER, 51 88 46 50, post.rogaland@inventumkjeden.no, www.treogstal.no SOGN OG FJORDANE INVENTUM KONTORPUNKT NORDFJORDEID Gjerdevegen 8, 6770 NORDFJORDEID, 57 86 15 11, post.nordfjordeid@inventumkjeden.no, www.hrkontor.no INVENTUM KONTORPUNKT HORNINDAL Grodås, 6763 HORNINDAL, 57 87 95 30, post.hornindal@inventumkjeden.no, www.hrkontor.no INVENTUM KONTORPUNKT MÅLØY Sjøgata, 6700 MÅLØY, 57 85 20 72, post.maloy@inventumkjeden.no, www.hrkontor.no AKERSHUS INVENTUM ROMERIKE KONTORSERVICE Industrivegen 4, 2069 JESSHEIM, 63 97 06 60, post.romerike@inventumkjeden.no www.inventumkjeden.no INVENTUM KONTOR Ole Deviksvei 44, Postboks 220 Leirdal 1011 OSLO, 23 18 20 00, post.oslo@inventumkjeden.no, www.inventum-kontor.no AUST-AGDER INVENTUM SØR, P. M. DANIELSEN KONTORUTSTYR Åsbieveien 5 Stoa, Postboks 1666, 4857 ARENDAL, 37 07 60 00, post.arendal@inventumkjeden.no www.inventumsor.no HEDMARK INVENTUM TRYSIL KONTOR & DATA Storveien 41, 2420 TRYSIL, 03749, post.trysil@inventumkjeden.no, www.kontorogdata.no HORDALAND INVENTUM VOSS KONTOR FORUM Strandavegen 3, 5705 VOSS, 56 52 33 00, post.voss@inventumkjeden.no, www.vkf.no MØRE OG ROMSDAL INVENTUM NORDMØRE Verkstedveien 2B, 6517 KRISTIANSUND, 40 00 67 89, post.kristiansund@inventumkjeden.no, www.inventum-nm.no

INVENTUM KONTORPARTNER-MØRE Borgundfjordvegen 116, 6017 ÅLESUND, 45 80 73 88 , post.alesund@inventumkjeden.no, www.kontorpartnermore.no NORDLAND INVENTUM KONTOR – FORUM Torgnesveien 1, Postboks 324, 8901 BRØNNØYSUND, 75 02 33 88, post.bronnoysund@inventumkjeden.no, www.kontorforum.no INVENTUM KONTOR – FORUM Fearnleysgt. 27, Postboks 488, 8651 MOSJØEN, 75 17 61 00, post.mosjoen@inventumkjeden.no, www.kontorforum.no INVENTUM RTD Rundingen, Postboks 458, 8601 MO I RANA, 75 12 10 00, post.mo@inventumkjeden.no, www.inventumrtd.no INVENTUM BODØ KONTORSENTER Terminalveien 10, Postboks 1244, 8001 BODØ, 75 50 74 40, post.bodo@inventumkjeden.no, www.bodokontorsenter.no INVENTUM VESTERÅLEN KONTORSENTER Torget 8, Postboks 333, 8401 SORTLAND, 76 11 10 10, post.sortland@inventumkjeden.no, www.vks.as OPPLAND INVENTUM ØST Jernbanegaten 2, Postboks 1263, 2806 GJØVIK, 07 110, post.gjovik@inventumkjeden.no, www.inv.as

INVENTUM KONTORTEKNIKK Furelia 18, 6800 FØRDE, 57 82 00 56, post.forde@inventumkjeden.no, www.kontorteknikk.as TROMS INVENTUM COPYSAFE Seljestadveien 58, 9406 HARSTAD, 77 00 24 40, post.harstad@inventumkjeden.no, www.copysafe.no INVENTUM TROMSØ Sildreveien 4, Postboks 2203, 9268 TROMSØ (ny adresse fra oktober 2016: Alkeveien 9a), 77 60 25 50, post.tromso@inventumkjeden.no, www.kontor.as VEST-AGDER INVENTUM SØR. P. M. DANIELSEN KONTORUTSTYR Buråsen 20, bygg A, 4636 KRISTIANSAND, 38 01 93 00, post.kristiansand@inventumkjeden.no, www.inventumsor.no VESTFOLD INVENTUM KONTOR & KAFFE Kastetskogen 53, 3236 SANDEFJORD, 48 48 20 50, post.sandefjord@inventumkjeden.no, www.inventumkjeden.no ØSTFOLD INVENTUM KEY KRISTIANSEN KONTOR-SERVICE Dr Randers gate 5, 1830 ASKIM, 69 88 45 20, post.askim@inventumkjeden.no, www.kontor-service.no

Inventum Katalog 2016/2017