Inventumkatalogen 2022/2023

Page 1

KONTORMØBLER OG INTERIØR // ERGONOMI – FRISKE MEDARBEIDERE PRINTER, KOPI OG SKANNER // LYD, BILDE OG KONFERANSE POST- OG PAPIRBEHANDLING // ARKIV OG LAGER // PC, MOBIL OG DATAUTSTYR KONTORREKVISITA // KASSAAPPARATER OG POS // KAFFE, TE OG 2022VANN/2023

For i ekte arbeidsglede bor det mye. Som for eksempel trivsel på jobb, trivelige kolleger, trivsel ved godt fungerende kontorutstyr eller noe så enkelt som trivsel fra en god kopp kaffe fra kaffemaskina. Så når Inventums medarbeidere kommer innom er det med påfyll av ekte arbeidsglede!

Ekte arbeidsglede!

stilte seg lydig i kø, og stod bak en person som snakket i mobiltelefonen med sin kone. Han var ikke helt stødig i stemmen, og kanskje hadde det blitt en øl eller flere i løpet av kursettermiddagen. Samtalen dreide seg om anskaffelse av sofa, og både pris og farge ble høylytt diskutert – uenigheten var stor! Så i det personen gikk inn på toalettet ga han mobilen til Inventums kursdeltaker og spurte om han kunne oppholde kona med litt snakk til han kom tilbake. Så sagt, så gjort. Senere på kvelden kom personen bort til Inventums kursdeltaker og fortalte at kona var i så godt humør da han fortsatte sin samtale med henne etter toalettbesøket. Hun var plutselig enig i både sofatype, fargevalg og pris. «Hva sa du til henne?» spurte personen. «Jeg sa ikke så mye, men ga henne en dose ekte arbeidsglede.» Ja, vi leverer «alt til kontoret», fra penner til printere, møbler eller kaffemaskiner, men det er ekte arbeidsglede som er kjernen i leveransen.

Til slutt: Husk at trivsel smitter. Ingenting er bedre enn noen gode ord fra en kollega, og slik kan du også bidra til å spre ekte arbeidsglede. Og som i kursdeltakerens tilfelle kan det vise seg at det blir enklere å få ting gjort også. (Arbeids)gledelig hilsen Alle oss i Inventumkjeden – over hele landet!

La oss starte med en anekdote: For noen år tilbake var det en medarbeider i Inventumkjeden som var på kurs. Det var mye folk på hotellet hvor kurset ble avholdt og det kunne virke som om alle de forskjellige kursdeltakerne gikk til pause samtidig. Ut på ettermiddagen ble det kø på Inventumstoalettene.kursdeltaker

Denne historien er helt sann og har fungert som inspirasjon for oss i Inventumkjeden. Derfor har vi adoptert uttrykket til kursdeltakeren. Ekte arbeidsglede er det kunden skal kjenne på når varene er levert og når vi senere følger opp.

2

3 Forside: Götessons4KONTORMØBLER OG INTERIØR 40 PRINTER, KOPI OG SKANNER 48 LYD, BILDE OG KONFERANSE 54 POST- OG PAPIRBEHANDLING 68 KAFFE, TE OG VANN 27 ERGONOMI – FRISKE MEDARBEIDERE 57 ARKIV OG LAGER 61 KONTORREKVISITA 66 KASSAAPPARATER OG POS INNHOLD

4 MartelaBilde:

Kontormøbler og interiør Få ting på arbeidsplassen bringer vel mer arbeidsglede enn nettopp hvordan omgivelsene er. Stedet vi sitter, pulten eller de uformelle møteplassene gjør noe med humøret! Og uansett om man sitter på hjemmekontor eller har en fleksibel arbeidsform, må man trives. Våre produkter gjenspeiler det. Våre kontormøbler og vårt interiør er nøye utvalgt for å skape trivsel og glede, fra den minste arkivskuff til avanserte, fullskala, komplette løsninger. Trenger du rådgivning? Vi bistår gjerne med tips og planlegging for det perfekte kontoret, enten det er hjemme eller på arbeidsstedet.

RH Mereo Inspirert av nåtidens dynamiske arbeidsliv. Ergonomiske funksjoner, et stilrent design og intuitiv justering. Tilpasses enkelt til personlige behov og preferanser.

RBM by Flokk RH by Flokk

5

Vi har utviklet et nytt visuelt design –rent og sofistikert.

RBM - Bringing life to RBMperformanceforDesignedroomshumanNewCollectionbyggerviderepå

suksessen RBM har hatt de siste årene med konseptet Bringing Life To Rooms. Flokk tror på at idéer skapes og utvikles når mennesker møtes, kommuniserer og samhandler. Kolleksjonen består av 18 produktfamilier, og spenner fra enkle stoler til modulære sofaserier. Produktene er tilgjengelig i velkjente tekstiler og materialer, noe som skaper en opplevelse av myk komfort og et godt visuelt uttrykk.

RH Logic 200 og 220 Karakteristisk komfort og førsteklasses ergonomi, med funksjoner og innstillinger for en enda bedre brukeropplevelse.

INTERIØROGKONTORMØBLER

Piece of cake Det stilrene, myke sittemøbelet Piece of Cake finnes i to ulike høyder. Sett sammen seks kakebiter og du har en sirkel som passer perfekt rundt bordet Sit Around. Det er mulig å få det triangelformede møbelet i valgfritt sittemøbeltekstil fra vårt standardsortiment sammen med et håndtak i lær. Sit Around Et stilrent, rundt søylebord for individuelt arbeid. Sit Around finnes i to ulike høyder som komplimenterer sittemøbelet Piece of cake. Bordplaten er laminert i ask, eik valnøtt eller hvit, og har et lakkert understell i hvit eller svart. gravel slate pine moss plum cherry cyan ivory hemp

From workplace to creative space

Cobogo Skap avskjerming mellom ulike arbeidsplasser og overflater eller skap et rom i rommet med Cobogo. Laget av støpt filt som har lydabsorberende egenskaper. Cobogo finnes i ni ulike farger som er mulig å kombinere for å skape forskjellige dimensjoner og 55mønstre.%resirkulert PET. RomboSeat Det stilrene sittemøbelet RomboSeat gjør det enkelt å innrede. Sittemøbelet med sitt unike og enkle formspråk er designet av Henrik Kjellberg og Jon Lindström fra o4i Design Studio. Velg mellom fire ulike designer; frittstående, med bord, med skjerm eller med både bord og skjerm.

6

iQseat iQseat er en multifunksjonell, leken og fleksibel pall med påmonterte hjul for enkel ommøblering. Den behagelige ryggstøtten kan ved behov, vris rundt og gjøres om til et bord. Designet av Henrik Kjellberg og Jon Lindström fra o4i Design Studio.

INTERIØROGKONTORMØBLER

Kombiner med PlainPanel sin svakere buede form. Ni ulike farger i samme filt som Cobogo, 55 % resirkulert PET.

Noen av vekstene i bildet er Eføy, Peperomia, Fittonia og Kalanchoe.

Den lekne og modulære Cubism består av rombeformede paneler som kan endres på for å skape unike mønstre i ulike farger. Cubism er en effektiv lydabsorbent laget av EcoSUND, og består av 50 % resirkulert PET. Velg mellom fargekombinasjonen Lava, Ocean og Ash.

PlantPanel og PlainPanel Skap et grønt og levende kontor med lydabsorberende PlantPanel.

Cubism

7

Den støpte panelen har innebygde krukker som man kan fylle med plastplanter eller levende planter for å skape dynamikk i rommet.

Polo Den nette og elegante sittegruppen med runde og myke former. Kan kobles sammen til lange varianter av sofaen. Bag Sittemøbelet er som en liten veske som du enkelt tar med deg, lett å flytte til dit du vil ha den. Fin form og et vakkert håndtak i lær gjør at Bag passer like godt inn i hjemmet som i offentlige miljøer.

INTERIØROGKONTORMØBLER

8

One Det modulære sofasystemet gir tusenvis av muligheter! Sett sammen akkurat den sofaen du vil ha. One har en unik komfortopplevelse og garantert lang levetid. Velg blant fire ulike varianter i One-serien. Skift En komfortabel karmstol i kompakt design. Perfekt for steder med begrenset plass der du ønsker en stol med et privat uttrykk og et stilig design. Skift kan tilpasses enhver bruk og smak. Velg blant ulike understeller og modeller.

At home At work At play

9 INTERIØROGKONTORMØBLERKONTORMØBLEROGINTERIØR

Alle produktene finnes i mange forskjellige versjoner, og vi fokuserer på å utvikle skredderskydde løsninger etter hver enkel kundes ønsker. Vi leverer alltid markedets beste løsninger innenfor gitte tidsfrister og til riktig pris. Kvalitet. Design. Estetikk. SOLSKJERMING MØRKLEGGING

Solskjerming for en ny tid Fischer International Norge A/S er en etablert leverandør av alle former for inn- og utvendig solskjerming som screens, markiser og mørkleggingssystemer. Vårt produktsortiment omfatter også alle typer gardiner med fokus på resirkulering og hele det bærekraftige perspektivet.

GARDINER

Mood Fabric Mobil En lett flyttbar skrivetavle i glass med tekstilkledd, lydabsorberende fyllmateriale på baksiden. Velg mellom tre ulike størrelser og flere utvalgte fargekombinasjoner.

Lagerført kontorbord med T-bein, i kombinasjon med standard uttrekksreol. Kantinekjøkken produsert med benkeplater i Formica eik. Skrog og fronter i to gråfarger av Fenix antibakterielle laminater. garderobeskapVegghengt for skole og barnehage med skapdører i flere varianter, produsert etter kundens ønske.

godt forankret på Jæren i Rogaland. Vi bygger våre verdier på «Jærsk drivkraft», «Norsk kvalitet», «Unike løsninger».

11 INTERIØROGKONTORMØBLERKONTORMØBLEROGINTERIØR

HaugstadmøblerNorskproduserteoginnredningererentradisjonsrikogfremadrettetmøbelprodusent,

Haugstad produserer i dag et bredt spekter av møbler og innredning, med hovedfokus på kjøkken, skole- og barnehagemøbler, kontormøbler og spesialmøbler/ innredninger. Vi skreddersyr møbler og innredning i tett dialog og i samarbeid med kunden og Inventum. Dette har resultert i blant annet spesialkolleksjoner for enkeltforhandlere og spesialinnredninger for interiørarkitekter.

12

INTERIØROGKONTORMØBLER 13

14 INTERIØROGKONTORMØBLER

INTERIØROGKONTORMØBLER 15

16 INTERIØROGKONTORMØBLER

• Industribord • Møtebord • Vegghengt bord løsninger

17 INTERIØROGKONTORMØBLERKONTORMØBLEROGINTERIØRInnovative løsninger og Norskdesignkvalitet

• Operatørbord • Spesialer • Vi tilpasser størrelser og utførelser etter kundens ønsker Fakta om IDT: Møbelprodusent i over 20 år, og har levert ca. 150 000 hev/senk understell til det norske markedet. IDT er en helnorsk produsent med hovedkontor på Toten.

– laget med stolthet ErgoLine trådløs lading Lad dine enheter trådløst med synlig eller usynlig lading. Stort utvalg av skuffer til PC og/eller rekvisita i flere størrelser og farger. Move:E Unik mobil strømtilførsel. Ta med deg kontoret hvor du vil. USB-A, USB-C hurtiglading samt strømtilkobling. Ochno USB-C Et uttak som gir strømforsyning, bildeoverføring og kommunikasjon, både til møterom og arbeidsplassen. Enkelt og ryddig. Fungerer for alle typer enheter. SVANEMERKET IDT Solutions er stolt leverandør til medlemmene i Inventumkjeden. Vi har arbeidsbord til mange forskjellige formål:

• Tradisjonelle hev/senk kontorbord

Vi er utrolig stolte over å presentere Motus familien fra Luxo som mottar Red Dot designpris i kategorien Motus-armatureneproduktdesign.haretelegantskandinavisk design.

is motusmovement HolmquistJohan©

Red Dot design award vinner 2021

Dette er gode former å leve med; en invitasjon til å ta og føle på produktet. Armaturene er pulverlakkert med en matt overflate, noe som styrker designet og uttrykket. De forskjellige versjonene er alle laget for å matche de andre familiemedlemmene, noe som gjør det enkelt å kombinere flere Motus-armaturer i en belysningsløsning.

18

19

PodBooth Meeting

PodBooth – Telefonboks PodBooth er utviklet for å gi ro på arbeidsplassen og utsiden fungerer som en akustisk overflate. Ved hjelp av hjulene, som er standardutstyr, er det enkelt å flytte telefonboksen. PodBooth telefonboks har blitt testet i henhold til ISO 23351-1-standard og oppnår den beste lydreduksjon av talestøy på markedet.

PodBooth Duo PodBooth Duo gir et fredelig, lydisolert rom for møter med 1-2 personer og er en perfekt løsning som flyttbart møterom på moderne kontorer. PodBooth Duo kan leveres både møblert og umøblert. Den justerbare ventilasjonen og belysningen gir de best tenkelige møteforhold.

Produktfamilien Pod, designet av o4i Design Studio, består av flere produkter som kan kombineres. Ved hjelp av én produktfamilie kan du skape et arbeidsmiljø med områder både for stille arbeid, arbeid som krever konsentrasjon samt områder for avkobling og spontane møter.

PodBooth Meeting gir et fredelig, lydisolert rom for møter med 2-6 personer og er en perfekt løsning som flyttbart møterom på moderne kontorer. PodBooth Meeting kan leveres både møblert og umøblert. Den justerbare ventilasjonen og belysningen gir de best tenkelige møteforhold.

INTERIØROGKONTORMØBLER

møterom i alle størrelser

Pod Serien – Mobile og fleksible

Ziggy – Aktiv krakk Ziggy er en kompakt krakk med litt bevegelse som aktiverer mellomkroppen under sittende arbeid. Ziggy fungerer både på arbeidsstasjoner med individuelt arbeid og sammen med konferansebord i ståhøyde eller høydejusterbare konferansebord.

Diagonal Play – Puff Diagonal er både sofa og romdeler. Møbelet består av fire puffer med forskjellig form og de kan kombineres med en skjerm. Én av sofamodulene er høyere enn de andre og egner seg for å plassere for eksempel laptopen på. Diagonal er et fantastisk møbel, for eksempel i åpne vestibyler.

Fleksible møbler til skole og kontor

INTERIØROGKONTORMØBLER

Bobby – Høydejusterbart bord Bobby er et plasseffektivt og høydejusterbart bord som passer godt inn i små rom. Med enkel høydejustering får du mulighet til ergonomisk tilpasset arbeidsplass, enten du foretrekker å stå eller sitte - hjemme eller på kontoret. Med avrundede hjørner og faset kant gir bordplaten bordet et stilrent utseende. Bordet leveres i to størrelser.

Elly – Universalstol med firebent understell Elly stabelbar universalstol med separat ryggstøtte har et lett og funksjonelt design. Både setet og ryggplaten kan leveres med polstring. Stolen leveres også med armlener, da kan den henges på bordplaten.

20

Sola Denne stolserien består av flere stol- og krakkmodeller med en rekke alternativer til understell. Sola har mange bruksområder, som konferanserom, vestibyler, arbeidsstol og venterom.

21

INTERIØROGKONTORMØBLER

Capa Et modulært oppbevaringsskap med fire ulike høyder som kan bygges etter behov. Med sittepute og planteboks som tilvalg, blir Capa både et funksjonelt og estetisk flerbruksmøbel. Velg tradisjonell nøkkellås eller andre låsealternativer, som digitale RFID eller kodelås.

Bobby – Laptop-bord Det høydejusterbare Bobby laptop-bordet har et utfrest grep under bordplaten som gjøre det lettere å flytte bordet dit du ønsker. Bobby er tilgjengelig i tre størrelser og er ideell for sosiale soner, i multirom og lobbyer.

Noora-serien byr på et omfattende utvalg av forskjellige sittemøbler som egner seg utmerket i vestibyler, som romdelere, sosiale soner og på møteplasser. Lag en klassisk sofa, en kombinasjon som åpner seg i flere retninger eller en sofagruppe som gir avskjerming. De kompakte Noora-møblene er av høy kvalitet og kommer i både høy og lav rygg. Noora Work Box – Lenestol med bord Noora Work Box byr på en avskjermet sitteplass. Den integrerte bordplaten gir et hjemmekoselig arbeidsmiljø. Med et lett og elegant utseende passer den perfekt i både lobby og andre møteplasser.

22

Den sosialeultimatesoneDenmodulære

Noora – Sofa Sofaen i Noora-serien er modulær og kompakt. Med de ulike alternativene er det mulig å lage en rekke forskjellige kombinasjoner og utstyrt med høy vegg blir sofaen en trivelig og beskyttet møteplass. Sofaens ranke og luftige utseende egner seg i mange typer vestibyler og møteplasser.

INTERIØROGKONTORMØBLER

Sammen med Berg & Hindenes har EFG skapt det nye bordet Continue og krakken Sela, som begge er designet for å kunne tilpasses for alle typer møterom. Produktseriene kompletterer hverandre og kan styles for å få frem ulike uttrykk. Med bærekraftig og skandinavisk design skaper EFG smarte møbler for fremtidens arbeidsplass.

23

thePushingseating experience

Design better meetings

INTERIØROGKONTORMØBLER

Savo 360 er akkurat hva du vil at den skal være! Dette er et møbel som vokser med rommet gjennom å gi miljøet det lille ekstra. Den er fleksibel for ulike typer arealer og arbeidsoppgaver med en design som fremmer både fantasien og arbeidsflyten. Med mulighet til å velge farge på både tredetaljer og trekk er det enkelt å tilpasse stolen til alle miljøer. Savo 360 ble tildelt Red Dot Design Awards 2022.

• Tren ryggen mens du sitter • Dokumenterte gode effekter på nakke og rygg • Norsk design • Produseres miljøvennlig i Sverige BACKAPP HIPP 24 INTERIØROGKONTORMØBLER

SørlieScanBilde: 25

Inventum gjør det enkelt å leie! Det er ikke alltid det passer å ta kostnadene med å kjøpe kontormøbler og kontorutstyr. Kanskje er man en gründerbedrift som må fokusere på oppstartskostnader, eller går med planer om oppussing. Eller kanskje er det rett og slett ikke rom for å binde opp ressurser.

Nyoppstartet? Behov for finansering?

Hos Inventum kan du velge en leieordning som gjør bedriften i stand til å fokusere på andre ting. Våre avtaler med Nordea Finance og Siemens Financial Services sikrer leieavtaler skreddersydd din bedrift. Mange bedrifter opplever endrede behov underveis. Da kan en rammeavtale være løsningen. Det kan være vekst i antall ansatte eller andre behov som gjør at man må bestille mer kontorutstyr. Avtalen er gyldig i 6–12 md. og gjør at man kan bestille nytt utstyr innenfor rammen uten å gå igjennom ny kredittsjekk. Handlefrihet! Våre samarbeidspartnere innen finansiering tilbyr leieløsninger som kan omfatte alle typer investeringer innen møbel, lagringssystemer og interiør. Det gir handlefrihet slik at du kan fokusere på innkjøp bedriften virkelig har behov for. Fleksibelt! Velg selv hvor lenge leieavtalen skal løpe. Mellom 24–60 md. er vanlig, og for møbler er 60 md. å anbefale. I enkelte tilfeller (offentlig sektor og AAA-ratede bedrifter) kan vi tilby avtaler opp mot 84 md Forutsigbart! Du får et fast månedsbeløp, og budsjettering og regnskap blir enkelt når kostnadene er forutsigbare. Slik får man også et bedre bilde på utstyrets faktiske kostnader over tid. Lurer du på noe? Spør oss! Vi er de nærmeste til å forstå dine behov. Ta kontakt, så finner vi sammen ut hvordan du får en leieavtale som passer dine behov best.

Velg mellom teppefliser, tepper på mål eller heldekkende teppe. Vi har et stort utvalg av ulike kvaliteter, teksturer, farger og design.

Vurder dekorativ støydemping Her kan du slå to fluer i en smekk. Ved å bryte opp harde flater med støydepende elementer, skaper du både et visuelt hyggeligere innemiljø, samt får en mer behagelig klang og et lunere uttrykk. Kanskje kan firmafargene prege dekorasjonen? Mulighetene er store!

INTERIØROGKONTORMØBLER

26

GötessonsBilde:

Dempede lyder, mykt underlag, lune og gode farger, ingen skarpe lysstråler eller plagsomt gjenskinn. Alt dette er fordeler du oppnår ved å velge tekstile gulv.

Med gulvteppe øker du komforten på kontoret!

Gjør det grønt rundt deg Det gjør noe med oss å ha grønt liv rundt seg. Faktisk spiller det liten rolle om det er ekte eller kunstige planter, så lenge de er der. Naturelementer gjør at vi jobber bedre og kommer i bedre humør –en enkel og billig investering for arbeidsglede! Skap uformelle soner Vi mennesker er skapt for å være sosiale. En egen sone som legger til rette for den uformelle praten, eller som passer perfekt for etter-lunsj-kaffen vil bli populær. På den måten får man koblet litt av, noe som gir arbeidsglede til både ansatte og kunder!

3 kjappe interiørtips for arbeidsglede!

Ergonomi – friske medarbeidere

Ah, kjenn hvor deilig det er å kunne strekke seg uten å være stiv og støl! En glad medarbeider er en frisk medarbeider, og ofte handler det om helt enkle ting. Ergonomi er en del av dette bildet, og en viktig del av den moderne kontorhverdagen. Det å kunne kjenne at kroppen fungerer etter en arbeidsøkt er viktig, og vi har alt man kan tenke seg av utstyr som tilrettelegger for individuelle behov. Resultatet er mindre sykefravær og belastningsskader – og glade medarbeidere. Vi bistår gjerne med å gjøre arbeidsstedet mer ergonomisk, enten det er på kontoret eller hjemme!

SalliBilde:

28 MEDARBEIDEREFRISKE–ERGONOMI Oppretthold energien hele dagen! Salli sadelstol av høy kvalitet er resultatet av 30 års produktutvikling, i samarbeid med fysioterapeuter. Salli er håndlaget i Finland og kan resirkuleres. Sallis-design; • gir deg automatisk en aktiv og naturlig sittestilling • gjør det enkelt å variere mellom å sitte og stå og å bevege seg rundt • gjør at stolen tar liten plass • med to-delt sete, gjør at blodsirkulasjonen opprettholdes i hele kroppen For best ergonomi, anbefaler vi også et høyde justerbart Salli-bord. Magebuen gir støtte til armene og overkroppen.

MEDARBEIDEREFRISKE–ERGONOMI 29 oggirkontormøllerpauserKvalitets-ogoverskuddenergi

Stressmestring med mental trening og massasje som metode Massasjestolen Bwell Pausen fra Bwell har øvelser for mental avslapning mens du får massasje! Slik kan du lade både kropp og hode når du er på Massasjestolenkontoret.erutviklet av Bwell i samarbeid med skandinaviske fagpersoner. Designet for skandinaviske kontorer. Massasjeprogrammene varierer mellom punktmassasje, knaing, rulling, tapping og en 3D-funksjonalitet. Bwell Pausen har massasjeprogram for nakke, skuldre, brystrygg og korsrygg, samt leggmassasje. Lydsprogram med stressmestringsøvelser, restitusjon, mindfulness og selvledelse er utviklet i samarbeid med Olympiatoppen. Bwell Pausen Nordic V9 har varmeelement i ryggen. Automatisk måling av rygg for tilpasset massasje. Kommer i fire fargevarianter. Gode ideer kommer oftere når du går… Du øker din hverdagsaktivitet – mens du jobber og forbygger muskel- og skjelettplager som kommer av for mye stillesitting. Når du går på kontormølla kan du skrive, ringe og bruke PC/ MAC – like godt som når du sitter. Bwells Kontormøller er stillegående tredemøller. Kommer i 2 modeller; Bwell Kontormølle Original og Bwell Kontormølle Incline. Bwell Kontormølle Incline har 10 trinns stigning. Begge modellene har brukervennlig konsoll med informasjon på: fart, tid, avstand i km og kcal mål. Konsollen lagrer aktivitetsdata. Bwells Kontormøller kan benyttes på alle typer arbeidsplasser og til de aller fleste arbeidsoppgaver. Kontormølla har håndtak og hjul for forflytning. Hastighet mellom 0-6 km/t. Bwells Kontormøller benyttes med et hev-senk-arbeidsbord, for rolig gange ved arbeidsstasjonen.

Fordeler ved å stå 1. Reduserer inaktivitet 2. Øker forbrenning 3. Trener rygg- og 8.7.skulder6.oksygenopptak5.4.kjernemuskulaturØkerblodsirkulasjonenBedrerpustogRedusererspenningiognakkeBedrerkroppsholdningØkerlevetid

Active stand er en norsk oppfinnelse som revolusjonerer måten å stå på. Du styrer selv helt kontrollert retningen på bevegelsen av det myke brettet som har sideveis gynge. Comfy mat avlasningsmatte gir en god støtte til foten og gjør det mykt og behagelig å stå. Comfy mat kan henges opp ved bruk at tilpasset oppheng for bord og vegg. Bruk gjerne i kombinasjon av Active stand.

Baskup papirkurv med oppheng til bord frigjør plass, og forenkler tilgang. Up oppheng med magnet tåler 25 kg og er tilpasset ståproduktene Comfy mat og Active stand.

30 MEDARBEIDEREFRISKE–ERGONOMI

Aktivitet og variasjon på arbeidsplassen

Ergospace Power Up strømenhet – Fra ett strømuttak kan man seriekoble strømenheter med skjøtekabler til flere bord. Dette er en godkjent og sikker løsning som sparer antall strømuttak og reduserer kabelmengde. Maks belastning pr. kurs er 3000V.

Ergospace vipp kabelkanal gir orden og tilgjengelighet for kabler. Vippes enkelt ned og hektes av for enkel håndtering. Space skjermarmer gir skjermen bevegelsesfrihet og skaper mer plass og dybde. Skjermen kan fritt beveges etter brukers behov for å variere arbeidsposisjon, og ta hensyn til lysforhold og syn. Space har en unik bredde av løsninger fra 1-15 skjermer i ulike størrelser og vekt, og kan enkelt bygges om. Space er et Dansk Norsk produkt.

Mousetrapper Alpha Vår mest komplette produkt med hele 19 programmerbare knapper. Den kombinerer fordelene med en sentrert pekeenhet med brukervennligheten til et fullskala tastatur, noe som gir deg både mer fleksibilitet og mer effektivt arbeid. Med Alpha har du mulighet til å jobbe trådløst via Bluetooth. Det oppladbare batteriet gir opptil 2 måneders batteridrift. Velg mellom en hvit eller grafittgrå overflate. Mousetrapper Active Active gir føttene avlastning og hjelper deg med holde en ergonomisk posisjon når du står og jobber. Ståmatten er myk og har en antibakteriell overflate. Active er designet for at du skal kunne bruke dine vanlige sko, men likevel få en ergonomisk avlastning til føttene. Ved å bytte mellom stående og sittende arbeidsstilling, vil du føle deg bedre og mer komfortabel mens du jobber. Kompletter med Alpha og Active for en elegant og ergonomisk løsning – enten hjemme eller på kontoret.

MEDARBEIDEREFRISKE–ERGONOMI 31 Sitt-stå. Stå-sitt. Jobb komfortabelt med Standfriend

Mousetrapper Standfriend Med Standfriend er det enkelt å variere og finne en god arbeidsstilling. Det smarte designet gjør det enkelt å finne riktig arbeidshøyde og med en sjenerøs arbeidsflate får du også plass til mobiltelefon, notisblokk og vannglass. Delene kan også vendes slik at du kan velge mellom en hvit eller grafittgrå overflate.

Grønne rom Naturelementer skaper en koselig følelse og kan fungere som både stilige interiørdetaljer og romdelere. Vår kunstige planter gir imidlertid de samme psykologiske fordelene som levende planter – de krever minimal pleie og risikerer aldri å skape ulemper for personer med allergi. Plantene er naturtro og passer like godt på kontoret som i hotellets lounge. Bildet viser Longifolia, et høyt og vakkert tre som er perfekt for overflater med høyere tak. Kombiner gjerne med planter av ulik høyde, som Fikus Elastica. Begge er her plantet i potten Napoli, en mer luksuriøs potte som finnes i flere størrelser. Shoreline En takmontert, bølgeformet absorbent som er produsert i en tykkelse på 50 mm for å skape god lyddemping. Den er laget av vårt kjernemateriale EcoSUND. Monteres med fordel i et åpent kontorlandskap for å effektivt forbedre akustikken og skape en koselig følelse. Shoreline absorberer effektivt lydbølger som forplanter seg i rommet, samtidig som det skaper en koselig følelse i rommet. Gjennom sitt formspråk kan den skape fantastiske mønstre og den kan også tilpasses da flisene kan bygges på i det uendelige. Andre prosjektunike former kan også lages. Shoreline brukes med fordel i åpne kontorlandskap.

Et moderne og sunt arbeidsmiljø

32 MEDARBEIDEREFRISKE–ERGONOMI

The Lightning Med et stilig design og en god og ergonomisk riktig lysløsning er The Lightning et utmerket valg for alle typer miljøer. LED-lampen er tilgjengelig for både bord eller gulv med uplight og downlight som justeres med berøringsknapper.

Den fleksible og arbeidsplassenmoderne StandUp DESK Manuell hev- og senkbord uten behov for el-tilkobling. StandUp CHOICE Stolen som gjør det lett å veksle mellom å stå og hvile. VALENCIA En asymmetrisk skrivebordlampe. 33

Ta trimmen Du trenger ikke være personlig trener for å finne gode øvelser som alle på kontoret kan delta i. Enkle tøye- og strekkøvelser gjør underverker. Det viktigste er faktisk at man gjør noe sammen, og at man får i gang blodsirkulasjonen. Kontortrim er gøy!

3 kjappe ergonomitips for arbeidsglede!

Komplett skolesortiment

Stort utvalg og rask levering Vi har et stort utvalg av kontormøbler og innredning for industri, lager og garderobe, med umiddelbar levering fra vårt lager i Sarpsborg.

Stå opp! Vi sitter mye i løpet av en arbeidsdag, ofte for mye. Reiser du deg opp med jevne mellomrom, er det godt for både kropp, sjel og arbeidsglede. Benytt gjerne en hev/senk-pult eller benytt anledningen til å hente en kopp kaffe og slå av en prat med en god kollega. Finn en god stol Når du først sitter, sitt godt! Det finnes mange gode løsninger som ivaretar ulike behov, og som sørger for at sittestillingen blir både variert og riktig for kroppen. En god kontorstol aktiverer ikke bare kjernemuskulatur og er god å sitte i – den gir også ren og skjær arbeidsglede!

MartelaBilde: MEDARBEIDEREFRISKE–ERGONOMI

34 MEDARBEIDEREFRISKE–ERGONOMI

MEDARBEIDEREFRISKE–ERGONOMI 35 Backapp Hipp Nyhet! Samme unike teknologi som Backapp Smart. Backapp Smart Den «magiske»den«TheåarbeidsdagendegBackapp.originaleBeveggjennomhelevedbalanserepåMagicBall»,justerbarekulen. Backapp 360 Tren ben og hofter med Backapp 360 balansebrett. Backapp Wheels Bli enda mer mobil i hverdagen ved å utstyre Backappstolen din med hjul. Ergonomiske løsninger Tren ryggen på jobb Novus CLU PLUS skjermarmer, for Curved monitorer opptil 15 kg. Samt løsninger opptil 3 monitorer samtidig. Stort utvalg av Score sadel stoler og krakker, legghviler og fothviler. Prøv Backapp gratis i 14 dager. Kontakt din lokale Inventumforhandler!

Førstehjelpskoffert Komplett – til enhver arbeidsplass Rikt innhold – leveres med brakett for montering på vegg. Tydelig merket i refleks som gjør den lett å finne. Det følger med et enkelt og instruerende førstehjelpshefte. Pakket etter Arbeidstilsynet sine anbefalinger for førstehjelpsutstyr.

36 MEDARBEIDEREFRISKE–ERGONOMI

Har bedriften din førstehjelpsutstyr?oppdatert

Norges desidert mest solgte og mest robuste hjertestarter! Svært brukervennlig hjertestarter med den fremste teknologi innen defibrillering for å sikre overlevelse av pasienten. Markedets minste og letteste, med norsk tale og norske retningslinjer. 8 års garanti! Opplæringsvideoer på norsk.

Rotaid Plus Oppbevaringsskap til hjertestarter som er utviklet for kontorlandskap. TYDELIG, enkel og sikker innendørs oppbevaring av hjertestarter. Fleksibel innredning – passer alle hjertestartere. Mål: H43,5 x B36,6 x D21,1 cm. Vekt: 4,5 kg. Salvequick Plasterautomater og Plaster Et komplett og brukervennlig system. Plastrene finnes alltid på plass, klare til bruk. Refillene er låst fast, hvilket forhindrer svinn.

MEDARBEIDEREFRISKE–ERGONOMI 37 ARBEIDSGLEDEEKTE se:fit aroundturnse:joy se:flex quarterbackdotblackopenuphomesecretair&netse:motion Ergonomiske stoler til kontor og hjem Uansett hvor du jobber er riktige møbler avgjørende for din velvære og produktivitet på jobben. Stolen skal tilpasse seg hver bruker og støtte kroppen - selv når du sitter i en lengre periode. Hvis du velger sedus, er du garantert kvalitet, ergonomi, design og optimal sitteopplevelse - alt i ett produkt. siden 1871

38

God musikk – kanskje den beste stemningsskaperen! Det fungerer til de fleste anledninger, også på arbeidsplassen. Og her snakker vi om en skalerbar arbeidsglede som kan tilpasses alle ører; om noen vil ha stillhet kan man enkelt og greit bruke hode telefoner, og man kan lage spillelister eller sette på radiokanaler som passer alle. Trenger du inspirasjon? På side 80 finner du ferdiglagde spillelister for ekte arbeidsglede! Lag sosiale happenings Å gi arbeidsplassen en dimensjon utover de faktiske arbeidsoppgavene, som sosiale aktiviteter, gjør at man blir tettere sammensveiset og skaper en god kultur. Her er mange allerede flinke, og har vinlotteri, quiz og andre ting. Men det er lett å glemme i farta, når man har mye å gjøre. Likevel så enkelt. En faglig utflukt, tur eller improvisert lunsj bidrar til å bryte monotone rytmer og blir arena for den gode praten. Bruk fantasien; hva med «walk and talk» – møter hvor man går en tur? Godt utstyr = glade medarbeidere Godt arbeidsutstyr i form av PC-er, telefon, software og hardware i alle varianter skaper ikke bare arbeids flyt, det skaper også arbeidsglede. Du har kanskje kjent på det selv; gleden over å komme i «flytsonen» når alt bare fungerer, sømløst. Når printeren gjør alt den skal eller oppkoblingen til videokonferansen går smertefritt, eller når ergonomisk utstyr letter arbeidshverdagen – ofte skal det ikke mer til. Det er overraskende mye arbeidsglede i det!

I Inventum snakker vi en hel del om arbeidsglede. Det er viktig for oss fordi det er en sentral del av hva vi leverer, hva vi står for og hvordan vi ønsker at næringslivet skal være. Et godt og inkluderende arbeidsliv gir oss alle en god grunn til å gå på jobb og tenke at «Yes, i dag skal det bli godt å få ting gjort!» Men hva er arbeidsglede? Og hvordan skapes det? Ofte skal det ikke mye til for at stemningen løftes adskillige hakk. Det kan være noe så enkelt som en god stol, en prat med en god kollega eller en spontan lunsjtur. Her er et par enkle tips som garantert vil skape glade medarbeidere: Skap ordning & reda «The devil is in the details» sies det på engelsk. For ja, ofte er det de små tingene som betyr noe, som at det er såpe i dispenseren eller at kjøkkenkroken er godt utstyrt. De små tingene vi finner i kontorrekvisita, som penner, Post-it-lapper, printerpapir og alt mulig som gir god arbeidsflyt, betyr mer enn mange tror. At ting er på stell gir absolutt arbeidsglede! «Ahh … kaffe!» Helt essensielt, vil noen si. Kan ikke jobbe uten, mener andre. Kaffe er kanskje helt øverst på lista over ting som er viktig på jobb. En god kaffeløsning får ikke bare smaksløkene i sving, det er et kjærkomment lite avbrekk og anledning til å slå av en prat. Og etterpå gir det fokus og arbeidsro over oppgavene. Det finnes mange ulike løsninger, uansett hvor stor arbeidsplassen er, deilig kaffe er en enkel, god og rimelig investering for å skape arbeidsglede. Sett på ei go’låt!

Hvorfor skape arbeidsglede?

39 ARBEIDSGLEDEEKTE

Man finner mye arbeidsglede i at printer- eller skannerløsningen fungerer knirkefritt. Og selv om vi har trådt inn i den digitale tidsalder, er det overraskende ofte at man må inn i papirenes verden. Ja, printer, kopi eller skanner er en nødvendighet for å få den digitale og analoge verden til å Uansettsameksistere.omduhar

SKANNEROGKOPIPRINTER, Printer, kopi og skanner

kontoret ditt hjemme eller hos arbeidsgiver, har vi løsningene som passer best til akkurat ditt behov. Velg mellom multifunksjonsløsninger med høy kapasitet eller mindre printere, skannere og kopimaskiner som passer bruksmønsteret. Trenger du en anbefaling?

Vi bistår gjerne med gode råd, og vi kan også hjelpe med å sette løsningen i drift!

CanonBilde: 40

SKANNEROGKOPIPRINTER,Storformat TX-serien • For CAD, GIS og POS • Høy hastighet • 700ml blekkpatroner • 2 media ruller* • 24-, 36- og 44-tommer • Mulighet som MFP *opsjon TM-serien • For CAD, GIS og POS • 300ml blekkpatroner • 60 % mer stillegående • 24- og 36-tommer • Mulighet som MFP CAD og GIS – forskjellen er i detaljene For CAD og GIS-applikasjoner er presisjonen viktig. Utrolig linjenøyaktighet og presis reproduksjon er kritisk. Med nyutviklet blekk i TM- og TX-serien tilsikres denne kvaliteten. En verden av muligheter Dra nytte av vårt komplette utvalg av storformatskrivere. Med uslåelig produktivitet, forbedrede sikkerhetsfunksjoner, kompakte design, høye hastigheter og suveren utskriftskvalitet for tekniske tegninger, plakater, kunstutskrifter og mer.

uniFLOW Online er en sikker skybasert utskriftsløsning, designet for å redusere de samlede utskriftskostnadene, øke dokumentsikkerheten og administrere hele utskriftsmiljøene. Det er løsningen som vil hjelpe deg med å spare kostnader, øke sikkerhet, produktivitet og muliggjøre sentral kontroll av all kopiering, skanning og utskrift.

En sikker og signeringsløsningbrukervennligvilbåde forenkle, forbedre og effektivisere måten man håndterer signering av dokumenter på. Ta kontakt med din lokale Inventumforhandler for å komme i gang med e-signering i dag! uniFLOW Online

42

SKANNEROGKOPIPRINTER,

uniFLOW Online er en skalerbar og sikker nettskybasert løsning som tilpasser og utvikler seg i takt med bedriften. uniFLOW Online fjerner behovet for å investere i og administrere lokale servere, med fleksible utskrifts- og skanningsabonnement som er tilgjengelige for å støtte og komplettere alle trinn i dokumentlivssyklusen.

Canon eSign Enkel og rask signering med Canon eSign, Canons digitale signeringsportal. Nå kan du signere og administrere alle dokumentene dine sikkert og enkelt via Canon eSign, en nett-portal for elektronisk signatur. Start den digitale signeringsprosessen med et par klikk i portalen, og se hvordan signeringsprosessen blir mer effektiv og automatisk gjennom våre verktøy.

imageFORMULA

Automatisk behandling: Avansert intelligent behandling med OCR og gjenkjenning av strekkode-/2D-kode.

Robust utforming: Opptil 3500 skanninger per dag.

Programvare: Inkluderer CaptureOnTouch Pro med enkle opptaks- og arbeidsflytbehandlingsverktøy. Tilkoblingsmuligheter: Wi-Fi- og USB-tilkobling.

Papirhåndtering: Kraftige valser for pålitelig mating av et stort utvalg av dokumenter, inkludert pass og ID-kort. M-140 har robust, kompakt utforming og papirbane med u-sving, og med sine intelligente funksjoner gir den produktiviteten et løft på travle kontorer og i arbeidsgrupper. Liten størrelse, storartede resultater Fleksibilitet som dekker alle behov Bildebehandling med høy kvalitet Rask skanning for travle arbeidsgrupper og avdelinger Pålitelig papirhåndtering Medfølgende programvare som forbedrer produktiviteten

imageFORMULA DR-S130 Brukervennlig og pålitelig skanner med fleksibel nettverkstilkobling. Produktiv: Fargeskanning med høy hastighet på 30 sider eller 60 bilder per minutt med 60-arks automatisk dokumentmater. Enkel å bruke: Stor fargeberøringsskjerm og direkte PUSHskannefunksjon for nettverk.

43 SKANNEROGKOPIPRINTER,Dokumentskannere

• Tosidig utskrift som standard Ettrinns skanning for rask digitalisering av papirdokumenter Tilkoblingsmuligheter

• Enkel tilpasning av funksjoner

• Dvalemodus reduserer strømforbruket

• Rask start og utskrift

• Skriv ut fra og skann til mobile enheter, uansett hvor du er Kontroll og vedlikehold Fjerndiagnostikk og hjelp bidrar til å redusere nedetid

44 SKANNEROGKOPIPRINTER, Laserprintere Canon i-SENSYS X C1333P Sikkerhet • Kontroll av enhetens systemer ved oppstart beskytter enhets-funksjonalitet • Funksjonen for kryptert, sikker utskrift forhindrer uautorisert visning av det trykte materialet • Skann og send dokumenter på en sikker måte med kryptert PDF-modus Forbedret(tilleggsutstyr)sikkerhetsprotokoll med TLS 1.3 Kompakt design • Kompakte enheter har en alt-i-etttonerkassett • Fleksibel konfigurasjon som kan integrere enheten i alle kontormiljøer • Enkel tilgang for å bytte forbruksartikler Bærekraft Lavt typisk strømforbruk sparer energi og reduserer driftskostnadene Dvalemodus reduserer strømforbruket ytterligere • Automatisk tosidig utskrift gir mindre papiravfall Produktivitet Raskt og enkelt oppsett av enhet • Smart berøringsskjerm • Alternativer som kan tilpasses med Automatiskprogrambibliotekettosidig utskrift Tilkoblingsmuligheter • Skriv ut fra mobile enheter, uansett hvor du er • Fjernstyrt enhetsoppsett og betjening med Canon Print Business-appen • Koble til nettskyen direkte fra enheten for å få enkle lagringsløsninger eller via Canons uniFLOW Online for å få sikre avanserte arbeidsflyter Kontroll og vedlikehold • Alternativer for nettsky- og serverbasert programvare for sentralisert kontroll av flere enheter Fleksible brukeradministrasjonsløsninger for administratorer og IT-avdelingen • Enheten kan fjernstyres • Verktøy for tonerstatus reduserer nedetid Sikkerhet Innebygd brukeridentifisering sikrer enhetstilgang • Secure Print forhindrer uautorisert visning av det trykte materialet • Verify System sikrer enhetsintegritet ved oppstart • Forbedret sikkerhetsprotokoll med TLS 1.3 Kompakt design • Det kompakte designet gjør at den enkelt får plass på ethvert kontor • Flere kassetter som tilleggsutstyr kan øke innmatingskapasiteten • Alt-i-ett-kassettdesign øker tonerkapasiteten Bærekraft Lave TEC-verdier (typisk strømforbruk) reduserer strømforbruket for å spare energi og redusere driftskostnadene

• Stor, responsiv berøringsskjerm

• Nettsky- og serverbaserte alternativer for programvare sentraliserer enhetskontroll Få tilgang til skriverkontrollfunksjoner via PC eller mobile enheter Enkel skifting av toner

Automatiskytterligere tosidig utskrift gir mindre papiravfall Canon i-SENSYS X C1333i Produktivitet

• Fjernstyrt enhetsoppsett og betjening med Canon Print Business App Koble til nettskyen direkte fra enheten for enkle lagringsløsninger, eller via Canons uniFLOW Online for sikre, avanserte skannings-arbeidsflyter

Med

Multifunksjonsprinterne

Morgendagens arbeidsplass

Lekkert design Den elegante iSeries passer godt inn i moderne kontorlokaler. Multifunksjons printerne har avrundede kanter, LED-lys og et betjeningspanel som er like enkelt som en smarttelefon.

Sikkerhet Med bizhub SECURE-tjenestene våre sørger vi for at din printer er fullstendig sikret mot virusangrep. i dag det mener vi den nye i-Series fra Konica Minolta

45 SKANNEROGKOPIPRINTER,

Den nye i-Series er sikrere, raskere og enklere. forener mennesker, steder og enheter enkelt og sikkert. RETHINK IT

Enkel og intuitiv Vi har hentet inspirasjon fra hvordan du samhandler med teknologien, og fullstendig redesignet brukeropplevelsen.

iSeries -

46

SKANNEROGKOPIPRINTER,

Brother DCPL8410CDW er en profesjonell trådløs multifunksjon laserskriver som er designet for bedrifter som krever pålitelig utskrift, skanning og kopiering i både farger og sort/hvitt. Med funksjoner som tonersparemodus og dvalemodus reduseres energiforbruket og kostnadene. Sammen med store høykapasitetstonere for opptil 6500 sider (sort) og 4000 sider (farge) gir dette en meget lav driftskostnad. Tosidig utskrift. 31 sider pr min, stort 9,3 cm LCD-farge touchscreen. Muligheter for opptil 3 ekstra skuffer (max 1050 ark). Krever registrering Brother Fargelaser MFCL9577CDW er en profesjonell fargelaser multifunksjon som er en ideell utskriftspartner for din bedrift. Med funksjoner som tonersparemodus og dvalemodus reduseres energiforbruket og kostnadene. Sammen med ultra høykapasitetstonere for opptil 9000 sider (sort/ farge) gir dette en meget lav driftskostnad. Tosidig utskrift, kopi, skann, faks. 31 sider pr min, stort 17,6 cm LCDfarge touchscreen. Preinstallert software for sikkerhet, Custom UI og Barcodefunksjon. Muligheter for opptil 4 ekstra skuffer (max 2380 ark).

Brother MFCL6970DW er innovativt utformet for å forenkle din virksomhet ved å tilby maksimal utskrifts effektivitet til en lav kostnad. Med fleksibel papirhåndtering, 50 siders utskriftshastighet og super høykapasitetstoner for opp til 20.000 sider som tilbehør, er denne maskinen en ideell utskriftspartner for din virksomhet. Maskinen er laget for å vare lenge og for å møte arbeidsgruppens strenge utskriftskrav. MFCL6970DW oppfyller de strenge kravene for miljømerkene Svanen, Blå Engel og Energy Star. Preinstallert software for sikkerhet, Custom UI og Barcode-funksjon.

Profesjonelle skrivere

Tilbehør og etikettskrivere Stort utvalg av skuffer og skap som gjør din Brother-skriver effektiv og fleksibel.

Profesjonelle etikettskrivere Brother har et bredt utvalg av etikettskrivere som er perfekte for en rekke ulike bruksområder. Skriv ut fraktetiketter, etiketter for allergener og sporing av mat eller etiketter med tekst, logo og strekkode for detaljhandelen.

47

Brother TD4650TNWB etikettskriver er en rask og profesjonell 4 tommers etikettskriver. Den har både direkte termisk utskriftsteknologi og termisk overføringsteknologi, Bluetooth, Wi-Fi og kablet nettverkstilkobling.

KONFERANSEOGBILDELYD, Lyd, bilde og konferanse Glade medarbeidere trives best med gode presentasjonsverktøy. Og ekte arbeidsglede er når det tekniske fungerer perfekt! Lyd, lys og bilde er en selvfølgelig del av det moderne kontoret, og vi kan levere komplette løsninger etter dine spesifikasjoner – også til hjemmekontoret. Har du et større behov? Ingen problem! Våre rådgivere kan ta prosjektstyring og implementering om du vil. Vi har løsninger for bl.a. møterom, klasserom og konferanserom, og leverer alt ifra skjermer til projektorer, lerret, videokonferanseutstyr, samt lyd- og lysløsninger. Alt ligger til rette for gode A/V-opplevelser, og service og oppfølging er en naturligvis en del av leveransen.

48 SKANNEROGKOPIPRINTER,

uendelig whiteboard • Trenger ikke "ta bilde av tavlen” • Mer kontroll på delt informasjon • Ingen begrensning på antall deltakere Spesifikasjoner • 20 punkters multi-touch • Trådløs tilkobling via Android og iOS, touchfunksjon via Clevershare-dongel eller via app i Windows • Mobil fjernstyring av alle skjermbilder • 2 USB-C-innganger, én med lademulighet • Eksepsjonell lyd (2 x 15W + 15W Subwoofer) • 4K-oppløsning • Størrelser fra 55" til 86" • Opp til 50 enheter kan koble seg opp til skjermen • Seks skjermer kan vises samtidig

Fordelen

• Fornyet

• LIVE

Clevertouchlæreinstitusjoner. – den mest komplette

Den økende etterspørselen av løsninger for interaktiv digital læring, møteromsutstyr og videokonferanser tyder på en enda mer digital hverdag i fremtiden. Da koronasituasjonen var et faktum, var rask adopsjon av gode rutiner og verktøy et viktig faktor for at overgangen til hybride kontorer og digitalt samarbeid på kort tid var oppe og fungerte i hele Norge.

Kreativ problemløsing krever engasjement og fokus. Gjennom erfaringen med hjemmeskole og hjemmekontor over lengre tid, har mange innsett at god samhandling i digitale rom er svært viktig for å holde kvaliteten i læring og produktivitet oppe.

• Bedre

møter • Mer

Våre prisbelønte interaktive skjermer, inkludert nødvendig programvare, skaper de mest moderne mulighetene for samhandling og kreativitet mellom alle typer kontor og interaktive skjermen markedet med interaktivt, digitalt samarbeid opplevelse av digitale effektivitet møter digitalt samarbeid med deltagere kan gjøre notater på delte dokumenter, bilder/video idémyldring på

i

kunder • Alle

49 KONFERANSEOGBILDELYD,LYD,BILDEOGKONFERANSE

• Naturlig skriveopplevelse med SMART SilkTouch. Skrive –flytte – viske på brukeroptimalisert overflate

• Nettleser, white board og trådløs deling fra alle plattformer (touch-back på Android og PC enheter)

• Støtter bruk av alle touchbaserte applikasjoner samt alle Microsoft-program. Skriv i og på alle filer - også i Teamsmøtet

• Nureva CV kamera gir et sylskarpt bilde i videomøtet Teams sertifiserte Nureva HDL300 – 8192 virtuelle plukker opp hele rommet og gjør det enkelt å følge samtalen

SMART

• Enkel montering samt enkel monitorering av alle enheter med flåteverktøyet Console møterom SMART Board 6000S Pro, er selve definisjonen på hva en high-end interaktiv skjermløsning skal være. For enkel tilkobling og bruk i alle møterom har vi satt sammen en fullendt løsning med Nureva XT. XT er betegnelsen på kamera og mikrofon/lydplankeopplevelsen fra Nureva. Benytt arbeidsflaten på SMART Board 6000S Pro i kombinasjon med utsøkt lyd og bildekvalitet i videomøtet ditt.

50

51 Interactive

unike Microphone Mist teknologien kan HDL2- og 300 dekke fra 12 – 120 m² store rom. Den tar høyde for møblering, varierende antall personer i rommet, statisk lyd og høyde under taket. Med HDL sikrer man at alle som er med på video kan høre klart og tydelig hva som blir diskutert i rommet. I pakken med kamera medfølger: 10 meter extended usb kabel hub (innebygd i kameraets feste med 4 innganger som samler alle tilkoblede enheter i en enkel kabel Fjernkontroll Veggbarkett Norway - Distributør av SMART Board og Nureva

Med 84 grader field of view og autofokus har kameraet tre ulike forhåndsinnstillinger som tillater at man ved hjelp av fjernkontrollen kan velge mellom stort eller innzoomet bilde.

Autotracking sikrer at kamera kan følge den som snakker til enhver tid og 8 X zoom ivaretar alle detaljer. Enkel montering med medfølgende Medveggbrakett.denhelt

USB

Nureva CV30 kamera Nureva HDL300løser alle type møteog undervisningsrom Nureva har lansert CV30, kameraet som like gjerne benyttes i mellomstore og store møterom som i undervisningsrommet.

52 KONFERANSEOGBILDELYD, Kondator Lykke LED lampe Dette er en innovativ, estetisk og intuitiv lampe for arbeidsplassen. Den 1 meter lange lyskilden lyser opp hele arbeidsbordet. Lysstyrke og fargetemperatur kan justeres. Varenr: 810-L10B Smarte løsninger til arbeidsplassen Kondator Iris Strøm-Hub Endelig en strømfordeler som du ikke trenger å gjemme bort. 4xStrøm 2x USB. Varenr: 910-I20L Powerdot Gir deg tilgang til strøm og data der du har behov for det! Powerdot kan også monteres i bordbrønn med egen monteringsramme i ulike størrelser med tilhørende luker og gjennomføringer i bordet. Finnes i et stort utvalg varianter. F.eks Varenr: 935-PD16, Strøm - USB - USB-C - 2 x Gjennomføringer. Varenr: 935-PM51, 2x USB Varenr: 935-PM31M, 2x USB KONFERANSEOGBILDELYD,

53 KONFERANSEOGBILDELYD,Hybride møter starter med teknikken Kramer Vi fører et stort utvalg av kabler og adaptere fra anerkjente Kramer Electronics. Varenr: C-HM/HM/PICO-6, HDMI High-Speed HEC - 1,8 m Pico Varenr: C-MHM/MHM-6, HDMI High-Speed HEC - 1,8 m Flex K-Cam4K 4K PTZ kamera og 4K UHD kamera, 71 graders vidvinkel med 12x optisk zoom. K-CamHD 1080p PTZ kamera, HD 1080p Pro med 12x optisk zoom. K-Bar Kompakt, alt-i-ett video- og lydkommunikasjonsplanke. K-180mini Få hele bildet selv i et lite møterom. K-Speak Kompakt høyttaler/ mikrofon for krystallklar lyd med 360° lydopphenting.

Har du sett arbeidsgleden lyse i ansiktet til medarbeidere som opplever «ordning & reda»?

Gode løsninger for post- og papirbehandling skaper orden i ethvert kaos og gjør pult eller arbeidsplass ryddig. Det gir konsentrasjon, uansett om man sitter på kontor eller hjemmekontor. Vi samarbeider med Europas største produsent av post- og papirbehandlings, noe som gjør at vi kan dekke ethvert tenkelig behov. Du vil finne bredde og innovasjon i produktutvalget og paret med vår erfaring og kunnskap, samt vårt nære leverandørsamarbeid, er vi istand til å skreddersy dine post- og papirbehandlingsbehov. Sånt blir man glad av!

54

Post- og papirbehandling

55 PAPIRBEHANDLINGOGPOST-Et bredt sortiment av kvalitetspapir Med Color Copy får du et papir som er egnet til presentasjoner, brosjyrer, markedsmateriell etc. Bredt utvalg i tykkelser fra 90-300 gram. A4, A3 og SRA3. Til alle kontorets maskiner; blekk, laser og kopi. Prøv det, og la deg imponere! Xerox Premium NeverTear • Rivesikre hvite ark i matt hvit polyester • Print rett på arkene (ikke med blekkskriver) • Ferdig til bruk • Tåler å henge ute som inne • Motstandsdyktig mot vann, olje, smuss og fett etc. • Erstatter vanlig laminering • Ulike tykkelser i A3, A4 og SRA3

Parcel Pending pakkeskapløsninger fra Quadient hjelper forhandlere å forbedre kundeopplevelsen, drive trafikk til butikken og forbedre den operasjonelle effektiviteten internt med et digitalt pakkeskap. Pakker oppbevares trygt og brukergrensesnittet er enkelt, slik at kunder raskere får tilgang til sine bestilte produkter.

digital kommunikasjon, logistikkog postløsninger. Vi leverer produkter og programvareløsninger utviklet og tilpasset for sikker og effektiv kommunikasjon, sporing og levering.

PAPIRBEHANDLINGOGPOST-

Makulering Quadient har et stort utvalg av løsninger som tilfredsstiller kravene fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet for makulering. Dette gjelder alle typer lagringsmedier, uansett om opplysningene er på papir eller lagret digitalt på harddisk, USB-minnepinne, mobiltelefon osv. Vi bistår deg med valg av riktig løsning for å etterleve krav og effektivisere dine GDPR prosesser.

Quadientpakkebehandlingog(tidligereNeopost)ergloballederinnen

Frankering – Rimeligere enn frimerker! Quadient IX-serien er våre nye modeller av frankeringsmaskiner. De dekker behovet for små og store bedrifter og er en meget effektiv løsning for behandling av utgående post og pakker. Få full kontroll på portokostnader med digital veiing og profesjonelt, digitalt trykk på konvoluttene. IX-3 er vår mest populære modell, enklere enn Post i butikk. Maskinene settes opp uten behov for PC eller telefonlinje, kobles kun til internett for portolading. Enkelt, fleksibelt og lønnsomt. Automatisk klikk-og-hent med digitale pakkeskap Et digitalt pakkeskap er en sikker og praktisk prosess for henting av pakker.

Falsing og konvoluttering – Quadient DS-64i Enkel, smart og sikker dokumentbehandling. DS64i bretter (falser), pakker og limer konvoluttene raskt og enkelt, i en kombinasjon av fullkommen brukervennlighet og avansert teknologi. Pakking og utsendelse av brev som inneholder personopplysninger skal, etter GDPR reglementet, sikres. Denne maskinens eksklusive CIS-skanner leser BCR 1D og 2D OMR og OCR, uavhengig av kodens plassering på arket. Vår software dokumenterer at du følger reglene.

56 Effektiv post-

ASMetallSarpsborgBilde:

LAGEROGARKIVARKIVOGLAGER

57

Arkiv og lager De aller fleste har lager- og oppbevaringsbehov. Og i Inventum har vi leverandører med markedets bredeste sortiment innen arkivløsninger og et stort utvalg innen sikkerhetsløsninger. Slik kan vi dekke våre kunders behov for oppbevaring. De stilrene og klassiske arkivsystemene varierer i størrelse, design og låstyper, alt etter kundens behov. La oss få hjelpe deg med en effektiv plassutnyttelse og riktige hjelpemidler. For god plassutnyttelse gir deg flere kvadratmeter, og det er også god økonomi.

Stort utvalg av reoler for industri, lager og kontor

58

NYHET!

Gode

Mobile reoler For maksimal utnyttelse av arealet. For kontor, lager, fjernlager, butikk, museer etc. løsninger for oppbevaring!

V06 Småvarereol Skreddersy din egen reol. Stort utvalg i tilbehør. Dører, skuffer, bokser etc.

Industri og lager Den komplette lager- og industrileverandør.

Ladeskap for sykkelbatteri Aktuelt for bygårder, kontorbygg og borettslag. Boltless lagerreol Enkel, rask montering uten bruk av skruer. Hyller i mange ulike bredder og dybder, samt hjørneløsning.

Stort utvalg av reoler, pakkebord, arbeidsbord, industristoler, plastbokser, verkstedvogner, matter, belysning, transport-og løfteutstyr m.m.

Få orden på lageret Med over 35 års erfaring i å hjelpe bedrifter med å holde orden på lageret og har LIS både kunnskapen og produktene som skal til for å løse alle utfordringer. Norsk ekspertise – Tysk kvalitet Alle har et lager som kan utnyttes og/eller organiseres bedre – god plassutnyttelse er god økonomi! La oss hjelpe deg med å tegne et forslag! Plastkasser fra SSI-Schäfer er av ypperste kvalitet og holdbarhet. Kommer i forskjellige størrelser og noen i forskjellige farger. De fleste kasser motstår olje, fett og er upåvirket av de fleste kjemikalier. Pakkedisk Inkludert skjæreaggregat. Kommer i to bredder 160 cm og 200 cm. Modulbasert småvarereol Dybde: 30 cm til 80 cm Bredde: 100 cm til 130 cm Høyde: 230 cm til 300 cm Best på plastkasser oppbevaringsbokserog 59

60 SIEMENS FINANCIAL SERVICES Investere i nytt utstyr til din bedrift? Å leie sikrer bedriftens behov for forutsigbarhet og fleksibilitet, og frigjør kapital som kan brukes til andre formål. Siemens Financial Services hjelper deg med å finne den riktige løsningen for din bedrift. Ta kontakt med ditt Inventumkontor. LAGEROGARKIV

Ja, når lagerbeholdningen på kontor- og datarekvisitaen er god, ser du sjelden sure miner. Ofte er det dette vi har rundt på pulten, og mange klarer seg ikke uten. Kontorrekvisita hjelper å skape flyt i arbeidshverdagen, enten man er hjemme eller på kontoret. Og når vi sier «alt til kontoret», mener vi det. Vi har alt ifra permer til tavler, håndholdte skannere eller merkemaskiner. Eller hva med kopipapir, renholdsprodukter og tørkepapir? Vårt utvalg dekker alle tenkelige behov som kan oppstå. Dessuten er vi konkurransedyktige på pris. Man blir glad av kontorrekvisita!

61

KanKontorrekvisitaengulPost-it-lappskapearbeidsglede?

KONTORREKVISITA

62 KONTORREKVISITA

Fyll kontoret med grønne virkelighetstro kunstige planter. Velg mellom palmer og trær i forskjellige høyder eller Aloe Vera i småpotter. Passer perfekt i resepsjonen, møterommet, kantina og ellers i kontormiljøet.

Alt på ett sted! Emo er totalleverandør av produkter innenfor tørk, renhold, kantine/pauserom, kontor/hjemmekontor, møterom og ergonomi. For å gjøre hverdagen enklere og sunnere sørger vi for at våre toalettløsinger er miljøvennlige, enkle å håndtere og hygieniske å bruke. Når du velger Katrin, vet du at du gjør et klokt valg. Gjør et klokt valg Katrin er Clean & Green!

KONTORREKVISITA Vi er ledende leverandør av stempler, skilt display-produkterogiNorge Svijern og sjablonger Vi leverer svijern og sjablonger i alle størrelser. Etiketter Kontakt oss gjerne for informasjon om ditt etikettbehov. Gatebukker Vi har alle typer gatebukker for inne- og utebruk. Alt innen kontorrekvisita Emo leverer kontorrekvisita og kantineartikler fra kjente merkevarer. Alt på ett sted!

Velger du å leie kan du enkelt bestille opp flere enheter underveis i leieperioden dersom behovet endrer seg. Med et leiekonsept som til enhver tid kan tilpasses virksomhetens endrede behov, legger vi til rette for en fleksibel investeringsløsning. Ta kontakt med ditt lokale Inventum-kontor for mer informasjon.

64

64

Ofte kan det være vanskelig å vite hvor mange enheter av utstyr faktiskarbeidsplassentrenger.

Hvorfor leie?

65 KONTORREKVISITA

Vi har siden 1978 vært en uavhengig importør av overnevnte produktgrupper og har siden oppstarten opparbeidet oss en solid kunnskapsbase med solide og gode produkter tilpasset det norske markedet. Renhold er et tungt yrke og en dyd av nødvendighet.

Cateringemballasje Skikkelig utstyr er halve jobben! Spar tid og penger med å velge riktig utstyr

Rengjøringsrekvisita Dispensere Tørkepapir Rengjøringsmaskiner

Vi er levende opptatt av å forenkle og gjøre renholdsjobben så enkel og lett som mulig for de som skal utføre arbeidet. Derfor sier vi at skikkelig utstyr og produkter er halve jobben og at man sparer tid og penger med å velge riktig utstyr.

Fagkunnskap, service og kvalitet siden 1978

Rengjøringsmidler

Kassaapparater og POS Står man på et utsalgssted er kassasystemet din nærmeste arbeidskamerat. Og en god arbeidskamerat evner å spre glede. Litt slik er det med våre kassasystemer. Du får et godt verktøy som er effektivt og gir god, sunn drift. Hvilket system bør du ha? Spør oss, så får du gode råd. Vi har alt ifra komplette kassasystemer til systemer med funksjoner for bordhåndtering, kjøkkenskrivere, rapportering, fakturering, kundedatabaser og kantinekort. Vi kan også integrere det mot ulike regnskapssystemer. Kassaapparatet gir deg fleksibilitet og effektivitet i arbeidshverdagen, nesten uansett hvor butikken din er eller hvor utsalgsstedet befinner seg.

66

POSOGAPPARATERKASSA

67 POSOGAPPARATERKASSAVelg en kasseleverandør du kan stole på! Omega kassasystem er en serie med fleksible og driftssikre kassasystem laget for virksomheter med behov for funksjonsrike kasser. Sam4s er en serie klassiske kasser med høy driftssikkerhet som passer til de med et enkelt behov. Susoft er et komplett skybasert kassasystem med bakromsløsning, fullintegrert nettbutikk, bestilling via QR-kode og passer for alle bransjer. Landsdekkende Følger Kassasystemlova Løsninger for alle bransjer Brukerstøtte Installasjon http://skatteetaten.no/kassasystemliste Servering VelværeDetaljfaghandelog Kantine Finn Clausen POS Systemer AS ble grunnlagt i 1953 og leverer kasseapparat til det Norske markedet. Alle våre Omega og Sam4s kasseapparat leveres med 3 års garanti!

68

En god kopp kaffe Gjennom egne, uhøytidlige undersøkelser om hva som gjør deg glad på jobben, er dette svaret en gjenganger: «God kaffe!» En god løsning for kaffe er derfor den beste og mest lønnsomme investeringen du kan foreta. Lurer du på hvilken kaffeløsning du bør gå for? Spør oss, så får du gode råd over en kopp kaffe! Vi har alt du trenger i vårt sortiment, uansett størrelsen på bedriften. Kaffekanner, friskbryggere, instantprodukter og muligheten til å brygge kaffe fra alle verdenshjørner er kun en telefon unna. Du kan utstyre resepsjonen, kantina eller kontorlandskapet med deilig, ferskbrygget kaffe. Og husk; god kaffe er viktig, også på hjemmekontoret.

69 VANNOGTEKAFFE,KAFFE,TEOGVANN

Hvorfor kaffe fra Inventum?

Velger du kaffe fra Inventum, velger du også en løsning for fremtiden. Både ved at du får et driftssikkert møtepunkt som serverer velduftende og velsmakende kaffe, og ved at du er sikret at kaffen er produsert etter etiske standarder. Og om noe skulle skje, er vi rett i nærheten.

Anerkjente leverandører All kaffe og kaffemaskiner kommer fra kjente leverandører med lang erfaring innen kaffe til små og store bedrifter. Det sikrer deg gode kvalitetsprodukter og driftssikre maskiner. Vi hjelper med å finne løsningen som passer, uansett størrelse på din bedrift og hvilke smakspreferanser dine ansatte har. Gode serviceavtaler! Med kaffeavtale/serviceavtale har dere garanti på produktet i hele leieperioden. Da utfører vi totalrens av maskinen 2 ganger pr. år. Alle servicebesøk og deler er inkludert i avtalen. Som tilleggstjeneste har vi en vedlikeholdsavtale hvor vi utfører vask og rens av maskinen en gang pr. uke. Lokal tilhørighet Inventumkjedens kontorer er geografisk spredd utover hele landet. Uansett hvor du bor, finner du en avdeling ikke langt unna, og treffer mennesker som kjenner dine behov. Dette betyr også at vi raskt kan ”rykke ut” om noe skulle skje, slik at du er sikret kontinuitet i kaffeløsningen din. Smidig nettbutikk Inventum har alt til kontoret, og alt er enkelt tilgjengelig i vår nettbutikk. Her ser du alle kaffemaskiner, kaffe-, te-, og instantprodukter for å nevne noe. Her bestiller du også serviceavtaler og vedlikeholdsavtaler – alt fra din lokale Inventumforhandler som vet hva du trenger!

Kraftig mørkbrent kaffe med elegant smak og hint av solbær og karamell. Kaffen får sin aroma og lange ettersmak fra en stor andel høytvoksende Kenya-bønner som blandes med bl.a. perlebønner fra Brasil. Vår eldste og fineste blanding som ble utviklet for Hotell Mollbergs i Helsingborg i 1903.

NESCAFÉ Gold De Luxe En sort, mellombrent kopp kaffe som lukter like godt som den smaker. Sofistikert, harmonisk og aromatisk kopp som passer like godt svart som med melk.

ZOÉGAS Professional Dark Zenith Fruktig og rund Mørkbrent kaffe med en oppfriskende og rund smak som minner om nougat og honning, der sødme og syrlighet utfyller hverandre.

70

All kaffe fra NESTLÉ Professional er utviklet ved hjelp av unike oppskrifter for å passe det profesjonelle markedet, og vi tilbyr pakningsstørrelser tilpasset ulike typer kaffeløsninger. Sortimentet har ekstremt jevn kvalitet for å sikre perfekt resultat uansett maskinløsning. Vi bruker kun 100 % Arabicabønner. Ved ZOÉGAS brenneri i Helsingborg arbeider en gjeng ildsjeler. Alle brenner for kaffens fantastiske smaksverden, og ambisjonene er alltid høye for å skape nye og perfekte kaffekomposisjoner og brenningsprofiler.

Nestlé Professional har en rekke Kvalitetsprodukter som passer på enhver arbeidsplass. Her ser du noen av produktene som Invenumkjeden kan Velkommenlevere. til familien vår!

ZOÉGAS MollbergsProfessionalBlandning

Perfekt sjokoladedrikkspulver som består av 14 % Cacao og fungerer like bra enten det blandes i kopp eller brukes i drikkeautomater. Kan blandes både med vann og melk.

Nestle Cacao Mix

After Eight Catering pack Klassiske tyne mintplater trukket med en rik og fyldig mørk sjokolade. Nestle Skimmed Milk 100 % ren melk med mindre enn 1 % fett. Det hurtigoppløsende pulveret er optimalisert for bruk i kaffeautomater og gir et lekkert melkeskum til valgte kaffevarianter.

ZOÉGAS Professional Nordic Blend AROMATISK OG BALANSERT, UTVIKLET FOR DEN NORSKE GANEN

Nyt den fine balansen mellom fyldighet og syrlighet med mellombrente bønner. En aromatisk og myk søt karakter med toner av karamell og en myk ettersmak. 100 % høytvoksende arabicabønner fra Brasil, Sentral- og Latin-Amerika, Øst- Afrika og Kina. Minst 50 % Rainforest Alliance-sertifisert.

patentert teknologi for å sikre at dispenseren din er hygienisk beskyttet på utsiden og at vannet ditt er grundig renset og trygt å drikke. Tre trinn for rent, kaldt og trygt drikkevann på jobben

på skoler eller der det går ekstra mye vann.

Niagara Passervanndispenser.Høykapasitetsperfekt

VANNOGTEKAFFE, 71

WL2 WL2 FW er en vannkjøler som leverer rent og forfriskende kaldt vann på enhver arbeidsplass. Den kompakte størrelsen gjør at den passer utmerket overalt. Den er utformet for å tilfredsstille de krav som markedet etterspør i en vannkjøler. Enkel å betjene, flott utseende, utmerket ytelse og et tappeområde spesialtilpasset drikkeflasker/sportsflasker.

WL7 Denne entekniskekombinerervannautomatenavanserteavanserteløsningerirobustogpålitelig maskin. WL7 Firewall® (WL7 FW) kan levere store mengder iskaldt drikkevann med og uten bobler. Den arbeidsplass.vannautomatenperfektepåenhver

Bare Waterlogic vanndispensere tilbyr en unik 3-trinnsprosess for å levere det mest rene, friske og trygge drikkevannet. En Waterlogic vanndispenser bruker

WL3 WL3 Firewall® vannkjøler er i tidsriktig design og utstyrt med vår overlegne og patenterte UV teknologi Firewall®. Den Firewall®-teknologiennyskapendeer utformet for å rense deres drikkevann enda bedre –vannkjølerenen99,9999reduseresbakterieforurensningmedopptilprosent–ogerbarrieresomholderhygienisk.

72 I dag spiser og drikker vi med samvittigheten mer enn noen gang, noe som gjør at en kaffe produsert med miljøet i tankene smaker enda bedre. All vår kaffe kommer fra bærekraftig sertifiserte kaffedyrkere som garanterer dyrking med hensyn til mennesker og miljø. Dette gjør vi gjennom en kombinasjon av et UTZ-, Fairtrade-, Rainforest Alliance- og økologisk-sertifisert sortiment. Alle sertifiseringer er kontrollert av tredjepart. Vi klimakompenserer 100% for de utslippene vi ikke kommer til gjennom treplanting og kjøp av klimasertifikater.

Dark Mountain Mørkbrent – Bærpreget og fyldig Fyldig smak med innslag av bjørnebær og orientalsk krydder. Elegant syrlighet og lang ettersmak. Denne er også tilgjengelig i filtermalt kaffe. 100% klimakompensert 100% UTZ-sertifisert 100% Arabicabønner

Original Blend Mellombrent – Frisk og fruktig Original Blend er vår nyeste variant innen hele bønner. Den har en lett aroma av nougat med toner av røde bær. Elegant lysere kaffe med syrlighet og lang sjenerøs ettersmak. 100% klimakompensert 100% UTZ-sertifisert 100% Arabicabønner

Først i Norden med utelukkende 100% bærekraftsertifiserte kaffebønner

Oro Espresso Espresso – Kraftfull & Intensiv En søt aroma av mandel. Smaken er fyldig og intensiv med et hint av lakris og mørk sjokolade. Lang ettersmak. 100% klimakompensert 100% UTZ-sertifisert 100% Arabicabønner

VANNOGTEKAFFE,

Kahawa Tembo Mørkbrent – Bærpreget og fyldig Kahawa Tembo, vår mørkbrente afrikanske blanding, har en dyp og fruktig smak med tydelige toner av solbær og innslag av fudge. Denne varianten er en hyllest til dyrelivet og spesielt den afrikanske elefanten. 100% klimakompensert 100% UTZ-sertifisert 100% Arabicabønner

Hvert år gir Arvid Nordquist økonomisk støtte til African Wildlife Foundation og deres redningsprosjekt som har til formål å få slutt på den illegale handelen med elfenben. Ved kjøp av Kahawa Tembo bidrar du til at samarbeidet mellom Arvid Nordquist og African Wildlife Foundation kan fortsette. Dermed bidrar du også til å redde den afrikanske elefanten.

Lakris & Sitronmelisse – en Utensitronmelisse.smakurtetevelsmakendemedentydeligavlakrisogferskkoffein.

Earl Grey – en rik svart te avrundet med bergamott.velsmakende Bringebær og Jordbær – en beroligende rooibos med en søt smak av bringebær og Utenjordbær.koffein. 73

Et komplett økologisk tesortiment

VANNOGTEKAFFE,

– Der klassisk te har fått en skandinavisk vri. Vi ønsker vårt nye sortiment velkommen i familien! Skandinavisk Twist er et økologisk helhetlig konsept med svart, grønn, rød og urte-te som treffer den største forbrukergruppen. Vi har latt oss inspirere av den skandinaviske naturen, og utviklet et helhetlig konsept med utvalgte smaker basert på frukter, krydder og bær man kjenner til. En te som ikke bare er økologisk og har god smak, men som også kjennes bedre i hjertet. Vårt sortiment er 100% økologisk sertifisert og 100% klimakompensert. Teposen er i tillegg helt plastfri og komposterbar.

Blåbær & Bjørnebær – en sitronmelisse.smakurtetevelsmakendemedentydeligavlakrisogfersk Tyttebær & Jordbær – en lett svart te med en søt og syrlig smak av tyttebær og jordbær. Eple og Honning – en balansert grønn te med en frisk smak av epler og honning.

For å skape en spennende og smaksrik blanding har vi i tillegg til Brasil kaffe blandet inn frisk fruktighet fra Etiopisk Sidamo kaffebønner, en fin kryddersmak fra Mandheling bønner fra Sumatra og et snev av Colombianske florale kaffebønner. Resultatet er en myk fyldig espresso med lav syrlighet og aromaer av nougat og marsipan.

VANNOGTEKAFFE,

74

Primo instant – årets andre nyhet Det er med glede vi kan tilby dere en instant kaffe av høy kvalitet. Innholdet i posen er 100% UTZ sertifisert. Primo instant fungere godt som vanlig kaffe, men er også et utmerket alternativ når du har behov for en espressokaffe. Dette er en kraftig kaffe som gir en fyldig munnfølelse med en intens aroma. Vi anbefaler 1,8-2,2g pulver per kopp kaffe av 150ml og 1,5g pulver til espresso av 50ml. Kaffen Selges i kartong av 2,5 kilo - 250g per pose.

Det er mye lykke i en god kopp kaffe!

Fazenda – årets første nyhet En kaffeblanding bestående av 100% Rainforest Alliance sertifiserte Arabica bønner fra Brasil, Sør og Sentral Amerika, Øst-Afrika og Asia. En smakfull nøtteaktig kaffe med balansert sødme, hint av tørket frukt og mørk sjokolade.

Carnival – fra spesialkaffe-sortimentet Carnival er vår hyllest til den nordiske kaffesmaken. I over hundre år har vi importert sødmefylte kaffebønner fra Brasil, som danner basen i mange av våre mest populære blandinger. Men faktisk passer disse kaffebønnen nesten enda bedre i en espressomaskin. Takket være sin sødme og balanse blir det en velbalansert og harmonisk espresso. Til Carnival benytter vi Fairtrade sertifiserte bønner fra kooperativet Coopasv. Smaken er typisk brasiliansk men samtidig mer eksklusiv enn normalen som en følge av måten bønne blir prosessert på. Noe som gir med sødme og mer komplekse aromaer.

All vår kaffe er sertifisert og vår grunnsertifisering er Rainforest Alliance

En meget god all-around kaffe med brenningsgrad 4, det nye mellom mørke alternativet. Poser av 1000g – 6 kilo per kartong.

Fairtrade Bidrar til å bedre arbeids- og levevilkår. Kaffebonden garanteres en minstepris på kaffen som blir produsert. Kooperativet får i tillegg en fast sum penger per kilo som skal gå til å utvikle lokalsamfunnet. Medium – lett å like, lett å drikke Vår mest selgende kaffe gjennom alle år. Dette er en velbalansert kaffe med frisk fruktighet. Kaffen har en rund nøtteaktig smak med hint av melkesjokolade og honning. Også denne kaffen er 100% Rainforest Alliance sertifisert og inneholder kun Arabica bønner. Vi henter sødme fra Brasil, fruktighet fra Colombia og Øst-Afrika, og avslutter med å krydre blandingen med bønner fra Sør og Sentral Amerika. Brenningsgrad 2. Selges både som hele bønner i poser av 1000g og som filtermalt i porsjonsposer av 75g. Begge typer kommer i kartonger av 6 kilo. Generoso – det mørke alternativet Dette er kaffen for deg som setter pris på en fyldig kaffekopp med lang god ettersmak. I denne koppen får du en smak av mørke bær, sjokolade og ett søtlig hint av sirup. Kaffebønnen kommer i all hovedsak fra Brasil, Colombia, Sentral Amerika og Øst-Afrika. Og selvfølgelig er kaffen 100% Rainforest Alliance sertifisert og inneholder kun Arabica bønner. Brenningsgrad 5, Poser av 1000g – 6 kilo per kartong.

VANNOGTEKAFFE, 75

Hva betyr merkingen? Rainforest Alliance Fokus på biologisk mangfold og bærekraftig livsgrunnlag. Jobber blant annet for at bøndene skal forbedre kultiveringsmetodene og redusere bruken av kjemiske plantevernmidler og gjødsel.

varmkaffenHold

Kontakt din lokale Inventumforhandler for mer informasjon!

Velg modellen som passer best inn i ditt miljø. Maskinen finnes i lekker utførelse i sort eller hvit (ikke XL-maskin i hvit), og med stilren touchscreen som understreker og fullfører det delikate designet. Friskbrygg touch krever lite og enkelt vedlikehold og brukervennlig heten er en selvfølge.

76

TH termostrakter TH termostrakter trakter kaffen direkte i pumpetermos eller termoskanne. Trakteren er utrustet med varselsignal om at kaffen er klar, samt kalkfjerningsvarsler. Den leveres med filterholder i rustfritt stål, men uten pumpetermos/ termoskanne. Kapasitet: 2,2 liter kaffe/7 minutter. Furento pumpetermos Trakt fersk kaffe direkte i en Furento pumpetermos. Pumpetermosen er utstyrt med et praktisk bærehåndtak, og kan derfor enkelt flyttes til møterom og kantine. Finnes i flere varianter med innerbeholder i både rustfritt stål og glass. Fås i utførelsen rustfritt stål og fargerike metallic farger. Kapasitet: 2,2 liter. Smaken av kvalitet over hele verden

Nayax – betal kaffekoppen med kort, sms eller app! Ved å installere Nayax betalingsterminal på en kaffemaskin kan kaffekoppen betales ved å bruke kort, sende sms eller via en app. Betalingsløsningen er effektiv og lett å bruke.

Ved å trykke på en knapp serverer denne maskinen nydelig filterkaffe av kvernede bønner. FreshGround lager også andre spesialiteter som for eksempel cappuccino, café-au-lait, sjokolade og moccachino i tillegg til varmt vann. Maskinen har praktisk kannefunksjon. (FreshGround 310 i rustfritt stål er selvfølgelig fortsatt i vårt sortiment med klassisk display.)

Prøv den optimale bean-to-cup kaffemaskinen — friskbryggeren som er best i klassen når det gjelder nytraktet kaffe av ferske kaffebønner! Som et alternativ til FreshGround-serien med ferske bønner har vi FreshMore-serien. FreshMore serverer nytraktet filtermalt kaffe og innehar de samme kvaliteter som FreshGround.

FreshGround/FreshMore Touch

VANNOGTEKAFFE,

Takket være det kompakte formatet passer den også fint på hjemmekontoret.

• Unik roterende brygger; for enkel demontering og rengjøring (NSF-sertifisert) Sprso – Profesjonell espressomaskin Sprso er like enkel som en maskin for hjemmebruk, men med profesjonelle funksjoner. Denne elegante bean-to-cup maskinen brygger perfekte kopper med ristretto, espresso, café crème og americano på lik linje med en profesjonell espressomaskin. Med en melkekjøler (tilbehør) kan du dessuten tilberede en god kopp cappuccino eller latte.

forKaffemaskinerallebehov

Nyt de mange fordelene med en helautomatisk espressomaskin som gir en jevn og frisk smak på hver eneste kaffekopp.

Velg mellom fire ulike modeller Esprecious kan leveres i ulike modeller og kan utvides med forskjellig tilbehør for å oppfylle dine ønsker. Dette gir kunden store valgmuligheter i forhold til hvilke kaffedrikker som kan tilbys. Du kan for eksempel bruke espressobønner og «vanlige» bønner, eller to vanlige kaffebønner eksempelvis lys- og mørkbrent, i modellene med delt bønnebeholder.

• Styrke på kaffe, intensitet, kverningsgrad og koppstørrelse kan stilles inn etter eget ønske

Sprso passer perfekt til møterom, venterom og små kontorer (1-3 ansatte).

Den helautomatiske espressomaskinen Esprecious lager espresso med nykvernede kaffebønner under trykk som gir et perfekt lag med crema. I tillegg tilbys andre kaffedrikker som cappuccino og latte macchiato.

Smaken av kvalitet over hele verden 77

• Enkel og intuitiv betjening Brygger to drikker samtidig (ristretto, espresso og café crème)

• Avtagbar vanntank for manuell vannpåfylling Esprecious – Er du ute etter en moderne espressomaskin?

• Brygger kaffe av nykvernede kaffebønner

Alle Esprecious-modeller har praktisk kannefunksjon.

• Intuitiv touchscreen

• Omfattende meny med opptil 30 valg

• Bean-to-cup: tilberedning med kaffebønner

Den patenterte rotasjonsbryggeren lager perfekt crema på enhver kaffedrikk! Sego er utviklet for steder hvor en ordinær trakter blir for liten og en stor profesjonell maskin blir for stor. Det kan være små kontorer med begrenset plass på kjøkkenbenken, venteværelser, mindre butikker eller som et supplement til våre friskbryggere.

• Enkel å betjene

• Tilbereder også kaffespesialiteter med ferskt melkeskum

Sego – Kaffemaskinen for de litt mindre miljøene Sego passer inn de fleste steder ettersom den er så kompakt og tar liten plass.

• Enkel og rask installasjon

- engangsserie

Her finner du et bredt sortiment av tallerkener, boller, skåler, drikkebeger, kopper, bestikk, servietter, duker og mye annet. Produktene er basert på følgende fornybare råvarer: Palmeblad: Laget av blader som naturlig har falt av palmen, tørket, renset og presset sammen til ulike former under varmebehandling.

VANNOGTEKAFFE,

Basert på biologisk nedbrytbar og fornybar råvare

(SingleengangsdirektivetSUP-UsePlastic)trådteikraft3.juli2021

VANNOGTEKAFFE,

heltEngangsprodukterutenplast!

78

Pure-serien er et fantastisk miljøalternativ innenfor bærekraftig engangsartikler for mat og borddekking.

Tre: FSC sertifisert tremasse benyttes til engangsprodukter i papp; tallerken, beger, emballasje, bestikk, skåler og tannpirkere.

Sukkerrør: Tallerkener, boller og drikkebeger laget av fibermassen som er igjen etter at råvaren for sukker er tatt ut. Biologisk nedbrytbart. Bjørketre: Bestikk som er laget av lyst ubleket FSC sertifisert bjørketre. Bioplast basert på maisstivelse: Solid og funksjonelt bestikk som tåler varme. Basert på fornybar råvare og derfor blir et bærekraftig alternativ til oljebasert plast.

79 ARBEIDSGLEDEEKTESnurr film for Ekte arbeidsglede! Skann QR-koden med mobilkameraet ditt! ARBEIDSGLEDEEKTE

Musikk gir arbeidsglede!

På den gule spillelista finner du kun musikk som er valgt ut for å skape ekte arbeidsglede, og på den blå spillelista har vi samlet musikk som egner seg spesielt godt for fokus og konsentrasjon. Skann strekkoden inne i Spotify-appen, så er ekte arbeidsglede kun en play-knapp unna!

Trenger du å koble av? Eller vil du finne fokus og komme i flytsona? I Inventum har vi sett verdien av musikk og den gode effekten det har på medarbeidere. Så enten du skal høre på via hodetelefoner eller det skal kjøres på full guffe på fellesanlegget; her er to spesialkomponerte spillelister for deg.

EKTE ARBEIDSFOKUSARBEIDSGLEDE! NY!

80

81 Få gode tips til arbeidsdagen, humørfylte kontormemes, ideer til hva du og dine kolleger kan gjøre på kontoret, og mye annet morro på @ ekte_arbeidsglede Er du ute etter inspirasjon til kontoret?Følg vår andre Instagram-side @ inventum_alttilkontoret ARBEIDSGLEDEEKTE

INDEKS Antalis 55 Arvid Nordquist 72 og 73 Backapp 24 og 35 Bravilor Bonamat 76 og 77 Brother 46 og 47 Bwell 29 Canon 41, 42, 43 og 44 David design 8 EFG 23 Emo (Kontorrekvisita) 62 og 63 Emo (Kaffe, te og vann) 78 Ergoline 17 og 35 Ergospace 30 Finn Clausen POS 67 Fischer 9 Flokk 5 Glamox 18 Götessons 6, 7 og 32 Haugstad Møbelfabrikk 11 IDT 17 InHouse Group 26 Interactive Norway 50 og 51 Konica Minolta 45 Lager og industrisystemer 59 Leteng 52 og 53 Löfbergs 74 og 75 Martela 19, 20, 21 og 22 Matting 33 Mousetrapper 31 Nestlé 70 Nordea 64 Osnes 10 Premiere Produkter 65 Quadient 56 Røde Kors 36 Salli 28 Sam Produkter 63 Sarpsborg Metall 34 og 58 Savo 23 Scan Sørlie 12, 13, 14, 15 og 16 Sedus 37 Siemens 60 Waterlogic 71 Alfabetisk leverandøroversikt V åre gledesspredere! Våre forhandlere er spredd over det ganske land, og har alle det til felles at de brenner for lokalsamfunnet og næringslivet der. Nettopp derfor setter vi vår ære i å levere god rådgivning, skreddersydde løsninger og ekte arbeidsglede. Eller «alt til kontoret», om du vil. Vi gjør gode arbeidsplasser enda bedre, fra Kristiansand i sør til Tana i nord. Du finner din lokale Inventumforhandler et sted nær deg! Takk for at du handler lokalt! 82

HOVEDKONTOR INVENTUM AS Vollsveien 19, 1366 Lysaker 994 11 www.post@inventumkjeden.no414inventumkjeden.no — AGDER INVENTUM SØR, PM DANIELSEN INTERIØR OG KONTORUTSTYR Åsbieveien 5 Stoa, Pb. 1666, 4857 Arendal 37 07 60 www.pmdanielsen.nopost@pmdanielsen.no00 INVENTUM SØR, PM DANIELSEN INTERIØR OG KONTORUTSTYR Travparkveien 28, 4636 Kristiansand 38 01 93 www.pmdanielsen.nokristiansand@pmdanielsen.no00 — INNLANDET INVENTUM TRYSIL KONTOR & DATA Storvegen 30, 2420 Trysil 47 80 10 www.kontorogdata.nopost.trysil@inventumkjeden.no90 INVENTUM ØST Brusvehagen 2, 2821 Gjøvik 61 17 11 www.inv.aspost.gjovik@inventumkjeden.no00 — MØRE OG ROMSDAL INVENTUM NORDMØRE Verkstedveien 2B, 6517 Kristiansund 40 00 67 www.inventum-nm.nopost.kristiansund@inventumkjeden.no89 INVENTUM ROMSDAL Plutovegen 2, 6419 Molde 40 00 67 www.romsdal.inventumkjeden.nopost@inventumromsdal.no89 — NORDLAND INVENTUM BODØ KONTORSENTER Terminalveien 10, Pb. 1244, 8001 Bodø 75 50 74 www.bodokontorsenter.nopost.bodo@inventumkjeden.no40 INVENTUM KONTOR-FORUM Torgnesveien 1, 8907 Brønnøysund 75 02 33 www.kontorforum.nopost.bronnoysund@inventumkjeden.no88 INVENTUM KONTOR-FORUM Fearnleysgt. 27, Pb. 488, 8651 Mosjøen 75 17 61 www.kontorforum.nopost.mosjoen@inventumkjeden.no00 INVENTUM NARVIK KONTORSENTER Verkstedbakken 13, 8514 Narvik 48 47 88 www.inventumkjeden.nopost.narvik@inventumkjeden.no00 INVENTUM RTD Rundingen, Pb. 458, 8601 Mo i Rana 990 www.inventumrtd.nopost.mo@inventumkjeden.no28000 INVENTUM VESTERÅLEN KONTORSENTER Torget 8, Postboks 333, 8401 Sortland 76 11 10 www.vks.aspost.sortland@inventumkjeden.no,10 — ROGALAND INVENTUM DAKON Gamle Forusveg 25, 4031 Stavanger 51 90 61 www.dakon.nopost@dakon.no00 INVENTUM ROGALAND, TRE OG STÅL Langflåtveien 33, 4017 Stavanger 51 88 46 www.treogstal.nopost.rogaland@inventumkjeden.no50 — TROMS OG FINNMARK INVENTUM COPYSAFE Seljestadveien 58, 9406 Harstad 77 00 24 www.copysafe.nopost@copysafe.no40 INVENTUM ALTA 9510 Alta 482 11 377 www.finnmark.inventumkjeden.nodaniel@inventumfinnmark.no INVENTUM TROMSØ Alkevegen 9A, 9015 Tromsø 77 60 25 50 firmapost@kontor.as www.kontor.as INVENTUM FINNMARK Rådhusveien 14, 9845 Tana 48 21 13 77 www.finnmark.inventumkjeden.nodaniel@inventumfinnmark.no — VESTFOLD OG TELEMARK INVENTUM KONTOR OG KAFFE Hangarveien 21, 3241 Sandefjord 33 455 www.kontorogkaffe.inventumkjeden.nopost.sandefjord@inventumkjeden.no100 INVENTUM KONTORPARTNER Søndre Kullerød 6, 3241 Sandefjord 35 500 www.tkpartner.nopost@tkpartner.no999 INVENTUM KONTORPARTNER Strandvegen 2A, 3740 Skien 35 500 www.tkpartner.nopost@tkpartner.no999 — VESTLANDET INVENTUM KONTORVARESENTERETBERGEN Kokstadveien 23, 5257 Kokstad 55 22 11 www.kontorvaresenteret.nopost.bergen@inventumkjeden.no83 INVENTUM KONTORVARESENTERETVOSS Brynamoen 8, 5705 Voss 56 52 11 www.kontorvaresenteret.nopost.voss@inventumkjeden.no55 INVENTUM NORDFJORDEIDKONTORPUNKT Malakoff 5, 6770 Nordfjordeid 57 86 15 www.kontorpunkt.nopost.nordfjordeid@inventumkjeden.no11 INVENTUM KONTORPUNKT HORNINDAL Grodås, 6763 Hornindal 57 87 95 www.kontorpunkt.nopost.hornindal@inventumkjeden.no30 INVENTUM KONTORPUNKT MÅLØY Gate 1 nr. 215, 6700 Måløy 57 85 20 www.kontorpunkt.nopost.maloy@inventumkjeden.no72 INVENTUM KONTORTEKNIKK Furelia 18, 6800 Førde 57 82 00 www.kontorteknikk.aspost@kontorteknikk.as56 — OSLO OG VIKEN INVENTUM OSLO Vollsveien 19, 1366 Lysaker 467 01 676 / 467 01 www.inventumoslo.inventumkjeden.nopost@inventumoslo.no656 INVENTUM ROMERIKE Torvgata 6, 2000 Lillestrøm 920 88 www.romerike.inventumkjeden.notrygve@inventumromerike.no989 INVENTUM KEY KONTOR-SERVICEKRISTIANSEN Dr Randers gate 5, 1830 Askim 69 88 45 www.kontor-service.nopost.askim@inventumkjeden.no20 Alt til kontoret

Det moderne kontoret er så mangt og har helt andre krav enn for bare ti år siden. Da er det godt å vite at det finnes et sted som samler kompetanse og som har absolutt alt du trenger til kontoret.

Hvorfor velge Inventum?

Fra Tana i nord til Kristiansand i sør finner du lokale Inventumforhandlere som kjenner næringslivet i ditt distrikt og forstår dine behov. Stort utvalg Når vi sier «Alt til kontoret», mener vi alvor. Fra bindersene og tusjene på pulten til lydsystemet på møterommet – vi leverer alt du kan forestille deg på et moderne kontor. Dette får vi til fordi vi samarbeider med de beste leverandørene innen sine kategorier, og kjedesamarbeidet gjør at vi oppnår konkurransedyktige priser. Og skulle du ha helt spesielle behov, strekker vi oss langt for å få tak i det du trenger. Høy kompetanse Hos oss finner du mennesker som tenker kontor hver våkne timer av døgnet. Det er fordi vi har lang erfaring og kunnskap om hva som skal til for å skape gode arbeidsforhold – uansett bransje og uansett hvor du jobber fra, enten det er på hjemmekontoret, kontoret eller den lokale caféen. Derfor kan vi rådgi om ergonomi, belysning, bevertning, print, point of sale, AVteknologi og alt annet som berører den moderne kontorhverdagen. Egen kontaktperson Vi setter vår ære i å kjenne dine behov. Derfor får du alltid en fast kontaktperson som forstår problemstillingene du møter i din hverdag. Det gjør det hele forutsigbart, og du slipper å stadig måtte forklare hvordan din situasjon er. Og når man har en slik personlig relasjon, er Inventum bare en kjapp telefonsamtale unna, eller vi kan rett og slett komme innom. Da pleier ting å ordne seg raskt.

Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.