Inventumkatalogen 20/21

Page 1

2020 / 2021

KONTORMØBLER OG INTERIØR // ERGONOMI - FRISKE MEDARBEIDERE LYD, BILDE OG KONFERANSE // POST OG PAPIRBEHANDLING PRINTER, KOPI OG SKANNER // ARKIV OG LAGER // PC, MOBIL OG DATAUTSTYR KONTORREKVISITA // KASSAAPPARATER OG POS // KAFFE, TE OG VANN


ET ANNERLEDES ÅR 2020 ble virkelig året som forandret alt. En verdensomspennende pandemi endret helt på arbeidsmetodikk og omgangsformer. Plutselig ble selve begrepet «kontor» omdefinert. Da kjennes det godt å drive med det vi driver med og vite at vi leverer på løftet «Alt til kontoret». Tallene for 2019 viser oss et godt år – hele 460 millioner kroner omsatte vi for, og markerte oss som en god lokal partner for våre kunder. Men så kom altså Covid-19. Vår lange erfaring og lokale kompetanse har gjort at vi under pandemien kan gi råd til kunder og hjelpe dem med å overholde smittevernregler og legge til rette for utstrakt bruk av hjemmekontor. Styrken vår ligger i å være lokale Ja, i disse tider ligger det et konkurransefortrinn i å ha lokal tilknytning og kunnskap om lokale forhold. Når arbeidslivet endres, må det skje på de lokale bedriftenes premisser, og de er ulike fra landsdel til landsdel. Denne unike kompetansen forvaltes av hvert enkelt Inventum-kontor, og gjør at et stort antall norske bedrifter får god, lokal rådgivning. Spesielt aktuelle er løsninger som gjør at reisevirksomheten kan holdes til et minimum, med fokus på digitale møter og videokonferanser. Utvidet og ny bruk av kontoret vil sette nye krav til ergonomi, og de mange nyopprettede hjemmekontorene har sine helt særegne krav. Oppi det hele er HMS og friske medarbeidere viktigere enn noen gang. Alt dette står de lokale Inventum-kontorene parat for å kunne hjelpe til med! Nettbutikken – en stadig viktigere salgskanal Netthandelen øker år for år og vi har lenge jobbet med å skape en løsning som gir en god og smidig kjøpsopplevelse. Vi er glade for at våre kunder nå har en effektiv mulighet til å handle alt til kontoret på nett. Nettbutikken har blitt et fint supplement til den jobben og kunnskapen våre lokale selgere leverer, og sørger for at våre kunder har en døgnåpen og oversiktlig kanal inn til Inventum. Spesielt i disse tider vil vi tro at mange setter pris på muligheten til å handle lokalt og online. Til slutt gjenstår det bare å takke alle som er kunder i dag for at dere følger myndighetenes oppfordring til å handle lokalt. Også hilser vi samtidig nye kunder velkomne! Ta vare på dere selv, både hjemme og på kontoret. Med vennlig hilsen Alle oss i Inventumkjeden

2


INNHOLD

KONTORMØBLER OG INTERIØR

ARKIV OG LAGER

PC, MOBIL OG DATAUTSTYR ERGONOMI OG FRISKE MEDARBEIDERE

KONTORREKVISITA PRINTER, KOPI OG SKANNER

POST OG PAPIRBEHANDLING

BETALINGSLØSNINGER

LYD, BILDE OG KONFERANSE

KAFFE, TE OG VANN Forside: Scan Sørlie.

3


KONTORMØBLER & INTERIØR Som frittstående forhandlerkjede samarbeider Inventum med et bredt spekter av leverandører, som tilbyr ulike løsninger tilpasset kundens behov. Hos oss finner du et av markedets bredeste utvalg til kontor, resepsjon, konferanserom og kantine. Vi leverer kontormøbler, belysning, lagerløsninger, arkivering og verdisikring, effektiv støydemping, skjerming og kildesortering. Veiledning er også en vesentlig del av jobben.Valg av møbler handler om mer enn bare utseende. Trenger du forslag til løsning? Vi visualiserer gjerne for deg!

4


Den lekne og delikate stolen RBM Noor med treben er nå tilgjengelig i hvitbeiset ask, i tillegg til de to kjente variantene i natur- eller mørkbeiset ask. Stolen passer like godt rundt spisebordet hjemme, som i kontorlandskapet. Her er den fotografert sammen med bordet RBM Allround i matchende farger.

KONTORMØBLER OG INTERIØR

RBM - BRINGING LIFE TO ROOMS

EN NY GENERASJON RH LOGIC RH New Logic er produsert kun med bærekraftige og resirkulerbare materialer. Designet for å vare lenge og for å gi deg frihet til å fokusere på oppgavene dine – med mer komfort enn noen gang før. RH New Logic er fleksibel og lett å tilpasse. – Designed for human performance

5


KONTORMØBLER OG INTERIØR

SKAP MODERNE MILJØER Plant Divider

Plant Divider er en stoffkledd romdeler som kombineres med planter og skaper en personlig og fleksibel innredningsdetalj. For å bidra til et bedre lydmiljø er den oppbygd av 30 mm lydabsorbenter. Den monteres dessuten på låsbare hjul for enkel ommøblering. Kan kombineres med planter fra vårt sortiment i en Milano Wide-potte for å skape en moderne og innbydende touch.

The Cabin

I The Cabin får du den avskjermende og lyddempende følelsen av en hytte i skogen. Veggene består av flere paneler som er oppbygd av en treramme med 50 mm tjukke lydabsorbenter inni og kledd med skumlaminert stoff for å skape et optimalt lydmiljø. Huset har ikke tak men med de høye veggene kan istedet taket i rommet utnyttes på ulike måter. Kombiner med takabsorbenten Nivå eller hvorfor ikke Sound Off i pendel fra taket med belysning for en 2-i-1-løsning? Huset finnes i to størrelser og entréen består av en smidig glassdør som skyves inn i veggen ved åpning og stenges lett igjen med håndtaket av rustfritt stål.

Off the Grid

Tilfør en iøynefallende detalj i rommet med Off the Grid-pendel fra taket. Med Tiles EcoSUND får man i tillegg en lydabsorberende effekt. Kombiner med lamper og plantegirlander fra vårt brede belysnings- og plantesortiment. Gitteret består av 5 mm tjukke ståltråder og finnes i sølv og messing i to størrelser.

6


SOLSKJERMING MØRKLEGGING GARDINER

Fischer International Norge er totalleverandør av inn- og utvendig solskjerming. Vårt produktsortiment omfatter screens, vindusmarkiser, rullegardiner, plisségardiner, lamellgardiner, persienner og mørkleggingssystemer. Alle produkter fås i mange forskjellige versjoner. Vi har fokus på å utvikle skreddersydde løsninger etter hver enkelt kundes ønsker og behov, og vi leverer alltid markedets beste kvalitet.

KONTORMØBLER OG INTERIØR

SOLSKJERMING I BESTE KVALITET

7


KONTORMØBLER OG INTERIØR

ELEGANTE PRESENTASJONSLØSNINGER GLASSTAVLE AREA SILK Skrivetavle i silkematt glass med en spesialdesignet ramme i massiv mattlakkert eik. Luftrommet mellom rammen og glasset gir et helt spesielt uttrykk som kan minne om en klassisk kunstinnramming. • • • • • •

Ramme i massiv eik Glass i 24 standardfarger Silkematt skriveoverflate Magnetbærende skriveoverflate Herdet optisk glass Kommer i fire størrelser:

103x103 cm, 128x103 cm, 153x103 cm, 203x103 cm

8

MOOD

Shy - 120

Cozy - 450

Desirable - 620

Cool - 310

Hopeful - 510

Happy - 700

Wild - 660

Soft - 150

Warm - 160

Naive - 640

Calm - 320

Gentle -560

Lively - 460

Excited - 420

Pure -130

Lazy - 140

Neat - 650

Smooth - 340

Fair - 550

Mellow - 730

Lush - 470

Innocent - 670

Bold - 330

Frank - 540


Haugstad er en tradisjonsrik og fremadrettet møbelprodusent, godt forankret på Jæren i Rogaland. Vi bygger våre verdier på «Jærsk drivkraft», «Norsk kvalitet», «Unike løsninger».

Vegghengt garderobeskap for skole og barnehage med skapdører i flere varianter, produsert etter kundens ønske.

Lagerført kontorbord med T-bein, i kombinasjon med standard uttrekksreol.

KONTORMØBLER OG INTERIØR

NORSKPRODUSERTE MØBLER OG INNREDNINGER

Haugstad produserer i dag et bredt spekter av møbler og innredning, med hovedfokus på kjøkken, skole- og barnehagemøbler, kontormøbler og spesialmøbler/ innredninger. Vi skreddersyr møbler og innredning i tett dialog og i samarbeid med kunden og Inventum. Dette har resultert i blant annet spesialkolleksjoner for enkeltforhandlere og spesialinnredninger for interiørarkitekter.

Kantinekjøkken produsert med benkeplater i Formica eik. Skrog og fronter i 2 gråfarger av Fenix antibakterielle laminater.

9


KONTORMØBLER OG INTERIØR

10


Scan Sørlie – En av de ledende merkevarene innenfor kontormøbler til det offentlige rom. Vårt design og kvalitet gjør oss til en foretrukket leverandør.

KONTORMØBLER OG INTERIØR

LEVERANDØR AV KOMPLETTE MØBELLØSNINGER

E-motion Y-Design

Sørger for et moderne og unikt uttrykk. Funksjonaliteten på bordet gjør at du kan jobbe lenge med variasjoner.

SIT Mesh kontorstol

En funksjonell og moderne stol med alle justeringsmuligheter for å tilpasse stolen til individuelle behov.

11


KONTORMØBLER OG INTERIØR St ud io

So ul

Invite

The upside of s i ttin g d ow n

12

Joi


KONTORMØBLER OG INTERIØR

J oi n t he c l ub.

Wood s Club | Eksklusiv konferanse- og møteromsstol med et klassisk design og utmerket komfort. 13


KONTORMØBLER OG INTERIØR

BELYSNING FRA GLAMOX NYHET MOTUS Motus er en familie Luxo-armaturer med unike designfunksjoner og godt lysutbytte. Familien består av tre skrivebordslamper. I tilegg lanserer vi høsten 2020 også veggarmaturer frittstående- og pendelarmaturer. En familie med armaturer som gjør det enkelt å møte forskjellige behov med produkter i samme design.

Reed Luxo L1

Luxo Ninety

Luxo Ovelo

Trace

LINEA

Frittstående gulvarmatur med LED. – En førsteklasses lysopplevelse på kontoret.

14

SPLIT

Markedets beste ergonomiske skrivebordslampe.


KONTORMØBLER OG INTERIØR

INNOVATIVE LØSNINGER OG DESIGN

Ivareta smittevern med en frittstående beskyttelsesskjerm som er enkel å rengjøre.

Bachmann Twist strømuttak

Kreativt og stilfullt for integrasjon i alle typer møbler.

Novus Skjermarmer

Skap plass og fleksibilitet på arbeidsplassen. Ergonomisk korrekt lesehøyde og plassbesparende.

Bachmann strømog dataløsninger er funksjonelle og fleksible. Tilpass etter eget ønske.

Qi Trådløs lader

Med PowerDISTANCE forvandles en hvilken som helst overflate til en trådløs ladestasjon.

15


KONTORMØBLER OG INTERIØR

– DEN ULTIMATE ARBEIDSSONEN Martela er ledende spesialister på arbeids- og læringsmiljøer i Norden. Vi er en totalleverandør av møbler til kontor og skole, med et bredt sortiment innen elektriske arbeidsbord, ergonomiske kontorstoler til sosiale soner, kantine, konferanse, telefonkiosker og mye mer. Vi er en familiebedrift med fokus på både mennesker og miljø, og tenker bærekraft i alle ledd.

PodBooth Meeting - Lydisolert møte- og arbeidsrom for 1-6 personer

PodBooth Meeting gir et fredelig, lydisolert rom for møter med opptil 6 personer. Det er flyttbart og dermed perfekt i kontorlokaler med behov for ekstra møterom. PodBooth Meeting kan leveres både møblert og umøblert. Den justerbare ventilasjonen og belysningen gir de best tenkelige møteforhold. Kun et strømpunkt fra vegg eller tak skal til for tilkobling. Bord med integrert strømuttak, ulike innredninger, feste for skjerm på vegg og annet tilbehør er standard tilvalg.

PodBooth

PodBooth telefonboks er utviklet for å gi ro på arbeidsplassen. Dør med magnetlås, avrundede hjørner og godt med plass gir en behagelig brukeropplevelse. Ved hjelp av hjulene, som er standardutstyr, er det enkelt å flytte telefonboksen. PodBooth har utmerket lydisolering og også utsiden er lydabsorberende.

PodSeat - Lenestol med høy rygg

PodSeat byr på en behagelig arbeidsplass med lyddemping for én person i et semilukket rom. Stolene kan brukes enten enkeltvis eller i grupper. Takket være det roterbare understellet kan brukeren snu seg i ønsket retning. Bordplate leveres som ekstrautstyr.

PodFamilien

Produktfamilien Pod, designet av o4i Design Studio, består av flere produkter som kan kombineres. Skap et variert arbeidsmiljø med ulike soner for avkobling, stille arbeid og kreative møter!

16


KONTORMØBLER OG INTERIØR

PodMeeting Xpress – Konferansegruppe, skjerm og bord

PodMeeting Xpress byr på muligheten til kortvarig arbeid, til å arrangere møter og forskjellige treff. Møbelet består av en skjerm og én eller to bordplater i tre alternative høyder. Puffer, krakker og forskjellige stoler kan velges som sittemøbler. Kan leveres med ladepunkt.

Sola barkrakk

Sola barkrakk med treben skaper en hjemmekoselig stemning i rommet. Velg blant to ulike sete- og ryggstøttehøyder samt en variasjon av understell som treben, meier og på fire ben. Det finnes også flere muligheter for polstring av sete og rygg, samt ulike trefinèr og laminater.

Sola familien

Stolserien Sola består av flere stoler, lenestoler, krakker, benker og konferansestoler med både mulighet for radkobling og en rekke understellsalternativer.

Noora – Sofa

Sofaene i Noora-serien er kompakte og modulære med mulighet for en rekke kombinasjoner. Utstyrt med høy vegg blir sofaen en trivelig og beskyttet møteplass. Sofaens ranke og luftige utseende egner seg i mange typer kontorer, kantiner, vestibyler og møteplasser. Noora sofa fåes også med runde former, som lenestol og benker. Mulighet for strømuttak fra undersiden. Bein er tilgjengelig i pulverlakkert metall og trebein i ask eller eik.

17


KONTORMØBLER OG INTERIØR

FLEKSIBLE MØBLER TIL SKOLE OG KONTOR Beatbox – Auditoriumsmøbel

Beatbox er et auditoriumsmøbel som egner seg i lærings- og arbeidsmiljøer. Det skaper en avslappet møteplass for gruppearbeid og presentasjoner. Hjulene og teleskopkonstruksjonen gjør det mulig å skyve inn de nederste trappene og flytte møbelet problemfritt.

Puffet – Sitteputer

Puffet sitteputer egner seg i skolemiljøer og kontor og er enkle å ta med når man flytter seg fra et rom til et annet. Med hjelp av et festebelte kan putene samles i en bunt og flyttes som et sett fra et sted til et annet.

Catchbag & Tetrabag

Catchbag & Tetrabag er kompakte saccosekker som er designet slik at formen beholdes og man får en god og komfortabel sittestilling. Møbeltrekket på saccosekkene er svært slitesterkt og enkelt å rengjøre. Både yttertrekket og den separate innerposen har glidelås.

Ziggy - Aktiv krakk

Ziggy er en kompakt krakk med litt bevegelse som aktiverer mellomkroppen under sittende arbeid. Ziggy fungerer både på arbeidsstasjoner med individuelt arbeid og sammen med konferansebord i ståhøyde eller høydejusterbare konferansebord.

18


Garderober til ulike bedrifter, barnehager og skoler, idrettshaller og helseinstitusjoner. Mange standardgarderober innenfor de forskjellige segmenter, i tillegg til tilpassede garderober ut fra forespørsel. Ta kontakt med ditt Inventum kontor for en hyggelig løsningsprat

KONTORMØBLER OG INTERIØR

NORGES LEDENDE GARDEROBEPRODUSENT

BESKYTT DEG SELV OG OMGIVELSENE ErgoLine skjold og gulvvegger er designet for å minimere smitte. De kan brukes i alle situasjoner hvor man velger sosial distansering, enten på skolen, mellom ansatte på åpne kontorarbeidsplasser, kantiner eller resepsjon i alle typer bedrifter og institusjoner. De er enkle å flytte og er laget av PETG-/PC-plast som tåler rengjøring med alkoholholdige midler.

19


NYOPPSTARTET? BEHOV FOR FINANSIERING? Inventum gjør det enkelt å leie! Det er ikke alltid det passer å ta kostnadene med å kjøpe kontormøbler og kontorutstyr. Kanskje er man en gründerbedrift som må fokusere på oppstartskostnader, eller går med planer om oppussing. Eller kanskje er det rett og slett ikke rom for å binde opp ressurser.

Handlefrihet!

SG Finans tilbyr leieløsninger som kan omfatte alle typer investeringer innen møbel, lagringssystemer og interiør. Det gir handlefrihet slik at du kan fokusere på innkjøp bedriften virkelig har behov for.

Fleksibelt!

Velg selv hvor lenge leieavtalen skal løpe. Mellom 24–60 md. er vanlig, og for møbler er 60 md. å anbefale. I enkelte tilfeller (offentlig sektor og AAA-ratede bedrifter) kan vi tilby avtaler opp mot 84 md.

Hos Inventum kan du velge en leieordning som gjør bedriften i stand til å fokusere på andre ting. Vår avtale med SG Finans (snart en del av Nordea Finance) sikrer leieavtaler skreddersydd din bedrift. Mange bedrifter opplever endrede behov underveis. Da kan en rammeavtale være løsningen. Det kan være vekst i antall ansatte eller

Forutsigbart!

Du får et fast månedsbeløp, og budsjettering og regnskap blir enkelt når kostnadene er forutsigbare. Slik får man også et bedre bilde på utstyrets faktiske kostnader over tid.

andre behov som gjør at man må bestille mer kontorutstyr. Avtalen er gyldig i 6–12 md og gjør at man kan bestille nytt utstyr innenfor rammen uten å gå igjennom ny kredittsjekk.

Lurer du på noe? Spør ditt lokale Inventum-kontor! Vi er de nærmeste til å forstå dine behov. Ta kontakt, så finner vi sammen ut hvordan du får en leieavtale som passer dine behov best.

20


ERGONOMI – FRISKE MEDARBEIDERE Mange tilbringer en vesentlig del av dagen ved en arbeidspult eller på et kontor. Ergonomi blir derfor et viktig moment i den moderne kontorhverdagen. Detter er et tverrfaglig kunnskapsfelt som handler om tilpasning mellom arbeidsmiljø og medarbeidere, samt tilrettelegging for individuelle behov. Sykefravær og belastningsskader kan reduseres med riktig ergonomisk utstyr, og vi i Inventum har produktene og kompetansen som hjelper deg å tilrettelegge for at medarbeiderne dine får en god arbeidshverdag uten unødige belastninger.

21


ERGONOMI - FRISKE MEDARBEIDERE

SALLI – SIT HAPPY Salli - Sit happy og prester bedre! En Salli-stol er god å ha både på kontoret og hjemme. Det ergonomisk designet to-delte setet får deg til å sitte med en god holdning og forstyrrer ikke blodsirkulasjonen i kroppen din.

Bevegelse

Sunn rygg

Dypere pust Tankekraft Mental styrke

Mer energi God holdning Blodsirkulasjon

Lett å beveg seg rundt i, tar liten plass og passer utmerket for både menn og kvinner.

STÅ LAST OG BRAST MED IDT Hev og senk møbelunderstell i mange former og vinkler På alle IDT modeller tilbys også tilbehør som gjør hverdagen lettere. Med LINAK Bluetooth Adapter kan du justere din arbeidsplass med mobilen. Et adapter plugges inn i kontrollboksen, last ned LINAK Desk controll App og du er i gang.

Ergolift 500 Fleksi T3 2-søyle asymmetrisk for kombiplater Et rimelig, støysvakt, meget solid og stødig elektrisk hev og senk understell.

22


Bwell Kontormølle

Stillegående, kompakt og designet for rolig gange ved arbeidsplassen med mulighet for stigningsvariasjon. Brukervennlig og ergonomisk konsoll som viser: fart, tid, stigning, avstand i km og kcal måler. Informasjonslagring for inntil 10 brukere.

ERGONOMI - FRISKE MEDARBEIDERE

GODE IDEER KOMMER OFTERE NÅR DU GÅR

Med en Bwell kontormølle kan du gå mens du jobber ved kontorpulten. Kontormølla er anbefalt ved stort sett alle muskel- og skjelettlidelser, spesielt ved rygg- og nakkeplager. For kontoransatte med vondt i ryggen gir kontormølla en mulighet til å holde muskulaturen varm og ryggen i bevegelse, samtidig som du jobber som normalt. Mer bevegelse i hverdagen gir økt fokus, konsentrasjon og overskudd. Når du går på kontormølla kan du ringe, skrive og bruke pc like godt som når du sitter. Endringen fra en sittende kontorhverdag til å gå deler av dagen, gir en rekke positive fysiske og psykiske helsevirkninger. Er du en av dem som må «opp og gå» for å dempe ryggsmertene? Da bør du prøve en Bwell kontormølle!

X-høyt hev-senk understell til arbeidsbord

Elektrisk hev-senk understell med søyler og elektronikk fra LINAK som egner seg perfekt til kontormøller. Tilfredsstiller generelle krav til myk start/stopp, lett tilgjengelig bryter, løftekraft, støy, god stabilitet på maks høyde. • 2-søylet T-bein med stillskruer for å tilpasse ujevnheter i gulv • Motor i hvert bein • 150 kg løftekapasitet • Løftehøyde fra 770-1750 mm.

23


ERGONOMI - FRISKE MEDARBEIDERE

ACTIVE STAND HOLDER DEG GÅENDE OG AKTIV PÅ KONTORET Tusenvis av brukere går hver dag på kontoret med Active stand, som er verdens første gå-brett. Active stand sitt unike myke og retningsstyrte brett gir brukere en behagelig lavterskel trening mens de jobber. Dette gjør at man velger å stå mye mer i arbeidstiden, som igjen gir god helsegevinst. Active stand produseres i Norge, test den selv!

Space Skjermarmer godt for miljøet og økonomien

Space er miljøvennlig og lønnsom ved at armene har en unik mulighet til å bygges om ettersom behovet endres. En ny skjerm kan enkelt legges til eller fjernes, som gir produktet lengre levetid. I tillegg benyttes resirkulert metall, som igjen kan resirkuleres 100%. Kontakt oss for demo!

24


ERGONOMI - FRISKE MEDARBEIDERE

UNNGÅ UNØDVENDIG SMERTE I ARM, SKULDRE OG NAKKE

Mousetrapper Advance 2.0+ Premiumversjonen av vår storselger Advance 2.0. Den har 6 programmerbare knapper og avtørkbare håndleddstøtter som tåler desinfeksjonsmiddel med inntil 85% alkohol. Advance 2.0+ lindrer og forebygger musearm og andre problemer som kan oppstå når man bruker en tradisjonell mus.

Mousetrapper underarmsstøtte Underarmsstøtte hjelper brukeren med å avlaste nakke, skuldre, rygg og underarmer - alt for at forhindre belastningsskader ved datamaskinen. Underarmsstøtte er enkel å rengjøre og desinfisere ettersom det øverste materialet er produsert i svart kunstlær.

Kontakt din Inventumforhandler for en 14-dagers test av MouseTrapper!

25


ERGONOMI - FRISKE MEDARBEIDERE

ET MODERNE OG SUNT ARBEIDSMILJØ

Peak Bordsskjerm

Bordvarianten av vår populære Peak Design Booth er endelig her! Kombinasjonen av sideskjermer med lett helling og en rett frontskjerm skaper et dynamisk mønster ved arbeidsplassen. Velg mellom 650 mm eller 800 mm høyde og fire ulike bredder. Bruk samme farge på alle vegger eller lek deg med en kombinasjon av ulike farger. Glidelås sammenkobler front og sideskjerm i et rett og tett hjørne.

Funkia LED-lampa

I Funkia LED Lampen møtes moderne design og funksjon. Den svarte matte eller hvite fargen tilfører en stilren detalj på bordet, og leddene på toppen og bunnen tillater deg å regulere lampen og lysets vinkel. Med enkel touch kan man også justere mellom 6 ulike lysstyrker og 4 ulike fargtemperaturer. Dobbel USB for lading av mobil i bakkant på bordfot.

V4 Twin Komplett

En svært rimelig monitorarm som forbedrer din ergonomiske stilling ved skrivebordet. Velg mellom enkel eller dobbel monitorarm. En viktig detalj er fleksibiliteten til å heve og senke armene individuelt. Kan tiltes og roteres for stående monitor, kan også bygges om til enkel monitor arm. Maks 8 kg pr arm. Farger: Sort, hvit og silver.

26


Open Half a Hut – et perfekt lydabsorberende lite hus som kan benyttes til flere formål: som en individuell arbeidsplass, et lite møterom eller en stillesone i kombinasjon med Half a Hut Sofa. Husets enkle og rette linjer er inspirert av det klassiske spillet Monopol og dets spillbrikker som gir en tidløs form til det populære og praktiske aktivitetsbaserte kontoret. In The Grid Legg inn gitter i taket for å bryte opp.

ERGONOMI - FRISKE MEDARBEIDERE

Open Half a Hut

Nova Tiles Absorberende plater som legges opp i himlingen, forbedrer akustikken i rommet. IQSeat Smart stol hvor ryggen enkelt vippes til bord. Eucalyptus large i korg med ampel Klipses enkelt fast i himlingen uten å lage merker, forenkler renhold.

Office Ballz Medley

Print med ramme

Lyddempende kunst er en enkel måte å skape personlig atmosfære og samtidig forbedre lydmiljøet. Med et eller flere Print-tavler kan du sette stemningen i rommet. Print er produsert med EcoSUND som består av 50% gjenvunnet PET og 50% nye PET-fiber.

Office Ballz Medley er alltid unik takket være stofftrekket som produseres av overskuddsstoff fra våre standard sittemøbler. Den har rett og slett en medley av farger og tekstil og finnes i fire ulike fargetema der fargekombinasjonene har blitt nøye valgt ut for å skape harmoni. Medley er oppbygd på samme måte som vår populære Office Ballz med oppblåsbar pilatesball inni og stofftrekk med metallplate i bunnen for å skape ekstra balanse og ergonomiske fordeler ved bruk. Håndtaket og overflaten som dekker ballens balanserende bunnplate er laget av overskudds-lær fra andre produksjoner; samme kvalitet og maksimal materialutnyttelse. Lærdetaljene på Office Ballz Medley er alltid svarte.

Send inn egne bilder eller bruk vår bildebank.

27


ERGONOMI - FRISKE MEDARBEIDERE

TREN RYGGEN – MENS DU SITTER

"Originalen" Backapp Smart. Norsk design med dokumentert effekt. Backapp Smart har over 120.000 brukere over hele verden. Premium modellen Backapp Smart har mykt sete, aluminium base og mulighet for å komplettere med Backapp wheels. På Backapp Smart sitter du med føttene på en fotplate polstret med et mykt dempemateriale. Sammen med bevegelsene som oppstår når du balanserer på den sentrale justerbare kula, fører dette til den gode komfortable følelsen du opplever mens du sitter. Det er en stol som gir deg noe ekstra. Når du beveger deg trenes musklene som støtter ryggsøylen. • • • • •

28

Du trener ryggen mens du sitter Du får bedre holdning Du får sterkere rygg Du forbrenner mer energi Du går hjem fra jobb med en friskere rygg


Ergonomisk kontorstol til kontor, hjemmekontor, møterom osv Backapp Hipp har den unike Backapp-teknologien som trener ryggen, mens du sitter. Det ergonomiske setet er mykt og fleksibelt. • • • • • • •

Balansestol med sadelsete Prisgunstig modell Designet og utviklet i Norge Ergonomisk sete som er tilpasset kroppen Unikt dempemateriale som gir myke bevegelser Justerbar kule i understell som justerer treningseffekten Materialene er miljøvennlig kan enkelt resirkuleres

Kontakt ditt lokale Inventum­ kontor for test av Backapp i din bedrift!

ERGONOMI - FRISKE MEDARBEIDERE

BACKAPP HIPP. LANSERT 2020

ERGOLINE HAR ALT AV TILBEHØR FOR EN GOD ERGONOMISK ARBEIDSPLASS Novus Clu-skjermarm

Stabil og fleksibel skjermarm for å ivareta ergonomi og et stadig skiftende arbeidsmiljø.

Med våre ergonomiske mus kan du øke effektiviteten, forebygge spenninger og redusere smerter forårsaket av bruk av tradisjonell mus.

Ergoline Pingvin mus

Det ergonomiske musealternativet som lar deg jobbe ergonomisk korrekt.

STEPPIE

Balanseplate som forebygger belastningsskader. Stilren og enkel design som passer i alle kontormiljøer og hjemme i stuen.

29


ERGONOMI - FRISKE MEDARBEIDERE

HJEMMEKONTOR ELLER MOBIL ARBEIDSPLASS? Hjemmekontor er ofte del av en fleksibel arbeidstidsordning, der hjemmekontoret er et supplement til det vanlige arbeidsstedet. Heldigvis er de fleste av oss vant til en viss kvalitetssikring av ergonomiløsninger på kontoret. Dessverre er det langt fra alle som tar det med seg de gode løsningene hvis de jobber hjemmefra, eller ofte bytter arbeidssted. Det mange ikke vet, er at det faktisk er like mange regler og retningslinjer for den mobile arbeidsplassen som på et kontor, i hvert fall hvis vi jobber mobilt minst én dag i uka. Med RollerMouse blir du automatisk sittende, eller stående, i en god ergonomisk arbeidsstilling. En ergonomisk arbeidsstilling reduserer risikoen for belastningsskader. RollerMouse er sentralt plassert foran tastaturet og smarte funksjoner gjør at du arbeider raskt og effektivt. Du slipper å strekke deg etter datamusen hver gang du skal flytte musepekeren.

Prøv RollerMouse gratis i 14 dager!

30


Stadig flere ansatte sitter foran et kontorbord det meste av arbeidsdagen. Økt fokus på bedre ergonomi for de ansatte gjør at flere bedrifter vurderer høydejusterbare bord. Scan Sørlie har mange valgmuligheter. Scan Sørlies arbeidsplasser er utstyrt med løftesystemer fra LINAK. Løftesystemene er fleksible, intelligente, driftssikre og har moderne design.

Et hev- og senk-skrivebord 2 bens 3 leddet er den optimale løsningen for det moderne kontoret, hvor man ønsker å variere mellom sittende og stående stilling i løpet av arbeidsdagen. Understellet E-Motion i ny Y-design gir et trendy uttrykk. Med en helt enkel plate på blir arbeidsplassen både moderne og elegant.

ERGONOMI - FRISKE MEDARBEIDERE

ELEKTRISK HEV OG SENK UNDERSTELL

Bord- og gulvskjermer. Arbeidsplassens akustikk er et viktig aspekt ved ergonomisk design. Støy påvirker konsentrasjonsevnen, kommunikasjonen og vår evne til å ta beslutninger. Scan Sørlie akustiske skjermer kan bidra til å redusere støynivået og gir medarbeiderne mulighet til å skjerme arbeidsplassen både for lyd og innsyn.

SIT standard kontorstol Klassisk standard kontorstol med justerbare innstillinger for høydejustering armlener 8,5 cm, trinnløs høydejustering rygg 7 cm med 13 posisjoner, høydejustering sete, flyt med låsemulighet i 5 posisjoner samt justerbar vippemotstand for personlig innstilling i forhold til vekt på ryggen. SIT Standard Kontorstol har medium rygghøyde

31


ERGONOMI - FRISKE MEDARBEIDERE

PUST FRITT I OPTIMAL LUFTKVALITET Våre luftrensere reduserer belastningen fra smittsomme bakterier og skadelige partikler i luften, og gir ren luft på bare noen få minutter. Støv, pollen, lukter, bakterier, kjemiske gasser: Luftkvaliteten på mange arbeids plasser er ikke alltid optimal. Vår profesjonelle luftrenser AF 100 kan hjelpe. Den kraftige motoren trenger bare noen få minutter for å tilføre frisk og ren luft til rom opp til 100 m² på kun 20 min. Enheten er mobil og takket være robuste hjul kan den enkelt flyttes fra rom til rom.

HAR BEDRIFTEN DIN OPPDATERT FØRSTEHJELPSUTSTYR?

Den beste hjertestarteren – nå som helautomatisk!

Førstehjelpskoffert Komplett – til enhver arbeidsplass Rikt innhold – leveres med brakett for montering på vegg. Tydelig merket i refleks som gjør det lett å finne. Det følger med et enkelt og instruerende førstehjelpshefte. Pakket etter Arbeidstilsynet sine anbefalinger for førstehjelpsutstyr.

Rotaid Plus

Skap til hjertestarter. TYDELIG, enkel og sikker innendørs oppbevaring av hjertestarter. Fleksibel innredning – passer alle hjertestartere. Utviklet for kontorlandskap. Mål: H43,5 x B36,6 x D21,1 cm. Vekt: 4,5 kg.

32

Svært enkel i bruk med norsk tale og tekst vil denne hjertestarteren gi den beste pasient­ behandlingen på ­markedet med ledende teknologi. Kan bytte til engelsk språk om ønskelig. 8 års garanti.

Salvequick Plaster-­ automater og Plaster

Et komplett og brukervennlig system. Plastrene finnes alltid på plass, klare til bruk. Refillene er låst fast, hvilket forhindrer svinn.


PRINTER, KOPI & SKANNER Inventum er en ledende, frittstående leverandør av multifunksjonsløsninger til alle deler av det norske markedet. Med multifunksjon mener vi at din løsning skal dekke alle de varierte behovene og ønsker du måtte ha, som kopiering, skanning, faks, utskrift og tilkobling til ditt nettverk. Vi tilbyr enkle skrivere for det mest beskjedne behov, opp til større og mer komplekse multifunksjonsløsninger. Eller trenger du kanskje bare en enkel, tradisjonell kopimaskin som bare skriver sort/hvitt? Da ordner vi det også.

33


PRINTER, KOPI OG SKANNER

Dispatcher Phoenix

DIGITALISER DOKUMENTENE MED DISPATCHER PHOENIX RETHINK IT

HAR DU RUTINEOPPGAVER? La Dispatcher Phoenix gjøre jobben for deg. Automatiser dokumentflyten og reduser kostnader i bedriften.

34


MED DET MENER VI DEN NYE I-SERIES FRA KONICA MINOLTA

PRINTER, KOPI OG SKANNER

MORGENDAGENS ARBEIDSPLASS I DAG

Den nye i-Series er sikrere, raskere og enklere. Multifunksjonsprinterne forener mennesker, steder og enheter enkelt og sikkert. iSeries - RETHINK IT

Enkel og intuitiv

Vi har hentet inspirasjon fra hvordan du samhandler med teknologien, og fullstendig redesignet brukeropplevelsen.

Lekkert design

Den elegante iSeries passer godt inn i moderne kontorlokaler. Multifunksjons­ printerne har avrundede kanter, LED-lys og et betjeningspanel som er like enkelt som en smarttelefon.

Sikkerhet

Med bizhub SECURE-tjenestene våre sørger vi for at din printer er fullstendig sikret mot virusangrep.

35


PRINTER, KOPI OG SKANNER

PROFESJONELLE SKRIVERE

Krever registrering

Brother Fargelaser MFCL9577CDW

En profesjonell fargelaser multifunksjon som er en ideell utskriftspartner for din bedrift. Med funksjoner som tonersparemodus og dvalemodus reduseres energiforbruket og kostnadene. Sammen med ultra høykapasitetstonere for opptil 9000 sider (sort/ farge) gir dette en meget lav driftskostnad. Tosidig utskrift, kopi, skann, faks. 31 sider pr min, stort 17,6 cm LCD-farge touchscreen. Preinstallert software for sikkerhet, Custom UI og Barcode-funksjon. Muligheter for opptil 4 ekstra skuffer (max 2380 ark).

Brother Fargelaser DPCL8410CDW

Brother DCPL8410CDW er en profesjonell trådløs multifunksjon laserskriver som er designet for bedrifter som krever pålitelig utskrift, skanning og kopiering i både farger og sort/hvitt. Med funksjoner som tonersparemodus og dvalemodus reduseres energiforbruket og kostnadene. Sammen med store høykapasitetstonere for opptil 6500 sider (sort) og 4000 sider (farge) gir dette en meget lav driftskostnad. Tosidig utskrift. 31 sider pr min, stort 9,3 cm LCD-farge touchscreen. Muligheter for opptil 3 ekstra skuffer (max 1050 ark).

Brother Monolaser MFCL6970DW

Brother MFCL6970DW er innovativt utformet for å forenkle din ­virksomhet ved å tilby maksimal utskrifts effektivitet til en lav kostnad. Med fleksibel papirhåndtering, 50 siders utskriftshastighet og super høykapasitetstoner for opp til 20.000 sider som tilbehør, er denne maskinen en ideell utskriftspartner for din virksomhet. ­Maskinen er laget for å vare lenge og for å møte arbeidsgruppens strenge utskriftskrav. MFCL6970DW oppfyller de strenge kravene for miljømerkene Svanen, Blå Engel og Energy Star. Preinstallert s ­ oftware for sikkerhet, Custom UI og Barcode-funksjon.

36


PRINTER, KOPI OG SKANNER

TILBEHØR – SKUFFER OG KABINETT Stor utvalg av tilbehør som gjør din Brother skriver effektiv og fleksibel.

PJ-serien mobile skrivere Våre PJ-mobile skrivere er bl.a. ideelle for salgsteam, beredskaps- og serviceteam og vareleveranse. Disse skriverne kan også fort bli unnværlige for forretningsreisende. Les mer på www.brother.no

Inventum PJ.indd 1

11.08.2020 12:47:16

37


PRINTER, KOPI OG SKANNER 38

TRYGGE AVTALER OG AUTOMATISKE PROSESSER MED E-SIGNATUR


Automatisering og mobilitet Elektronisk signering tillater deg å signere på viktige dokumenter når som helst, hvor som helst, uten å måtte være i kontakt med verken kontoret eller papirer. Å prosessere dokumenter på farten gir økt grad av fleksibilitet, og effektiviserer hverdagen. Elektronisk signatur kan også enkelt bli inkludert i en automatisk arbeidsflyt som forenkler manuelle oppgaver.

PRINTER, KOPI OG SKANNER

Ikke la signeringsprosessen være en tidstyv i din virksomhet Elektronisk signatur er et viktig hjelpemiddel på reisen for å bli heldigital, og store deler av både offentlig og privat sektor har allerede begynt å ta i bruk slike løsninger. En sikker og brukervennlig signeringsløsning vil både forenkle, forbedre og effektivisere måten man håndterer avtaler på. Reduser tidstyvene i ditt selskap gjennom å effektivisere signeringsprosessen på en trygg og enkel måte.

Juridisk bindende Elektronisk signatur er en sterk signatur som følger E signaturloven. Signaturen er like trygg som en vanlig håndskrevet signatur, og er juridisk bindende.

Enkelt.

Send en avtale for digital signering på sekunder i den skybaserte tjenesten Canon eSign.

Vedlegg.

Sørg for at partene som signerer har tilgang til støttemateriale som vilkår og betingelser.

E-arkiv. 16 språk.

La kundene dine signere på sitt morsmål.

Hvert eneste dokument du signerer blir lagret i E-arkivet. Ubegrenset lagringsplass er inkludert.

Påminnelser. Multisend.

500 som skal signere, 1 dokument? Bare importer kundelisten.

Legg inn automatiske påminnelser om å varsle de signerende partene, så du ikke trenger å tenke på hvem som ikke har signert.

Sikkerhet.

Bevispakke.

Benytt To-faktorautentisering med PIN til SMS eller BankID for økt sikkerhet.

Holdbare juridiske bevis og revisjonshistorikk for alle signerte dokumenter.

Automasjon og økt effektivitet En signert avtale er ofte starten på en lang rekke interne og eksterne arbeidsprosesser. Med Canon sine verktøy for dokumenthåndtering og arbeidsflyt kan mange av disse automatiseres. • Bli varslet før utløp av en forhandlerkontrakt for å unngå uønskede automatiske fornyelser • Deleger oppgaver til riktige personer til riktig tid i forbindelse med nyansettelser • Sørg for at alle bedriftens sertifikater er oppdatert til enhver tid • Automatisk oppdater økonomisystemer, CRM og ERP-systemer med informasjon lagret i signerte avtaler

Ta kontakt med ditt lokale inventum-kontor for å komme i gang med e-signering i dag!

39


PRINTER, KOPI OG SKANNER

CANON I-SENSYS LASERPRINTERE Canon tilbyr et bredt spekter av laser skrivere som dekker ulike behov for små til større bedrifter. Det finnes laser skrivere som kun benyttes til å skrive ut dokumenter, så kalte Singel Funkjon Printers (SFP), Samt printere som gir for å skanne dokumenter, Multifunksjon laserprinter (MF). Felles for samtlige modeller er at de har fokus på å øke produktivitet og ivareta sikkerheten. Under ser du et utvalg av modeller som alle har det til felles at de kan benyttes sammen med vår løsning for sikker utskrift løsning uniFLOW. Dersom utvalgte modeller ikke skulle ivareta de behovene du har.

MF746Cx • Multifunksjons farge laser skriver • 12,7 cm berøringsskjerm • 27 sider i minuttet • Dobbeltsidig skanning • Skann til e-post • PIN kontroll • Personlige innstillinger i displayet • Kompitabel med uniFLOW

MF446x • Multifunksjons sort/hvit laser skriver • 12,7 cm berøringsskjerm • 38 sider i minuttet • Dobbeltsidig skanning • Skann til e-post • PIN kontroll • Personlige innstillinger i displayet • Kompitabel med uniFLOW

LBP 352x • Singel funksjon sort/hvit laser skriver • 62 sider i minuttet • 5 linjers LCD betjeningspanel • Stor papirkapasitet • Kompatibel med uniFLOW

40


PRINTER, KOPI OG SKANNER

LITE PLASSBEHOV, STORE RESULTATER SureColor SC-T3100x er alt du forventer fra Epson. SC-T3100x er en profesjonell plakatskriver med lave totale eierkostnader som garanterer eksepsjonell utskriftsytelse og produktivitet. Denne 4-fargers storformatskriveren krever minst plass i klassen av Epsons utvalg av tekniske skrivere og har püfyllbare blekktanker av høy kapasitet, som fylles av 140 ml blekkflasker.

41


LYD, BILDE OG KONFERANSE

LYD, BILDE OG KONFERANSE Vårt mål er å forenkle og effektivisere kundens hverdag med produkter som dekker dagens krav og morgendagens behov, og vi er totalleverandør innen audiovisuelle løsninger. Vi tilbyr lyd, lys og bilde etter dine spesifikasjoner, og våre rådgivere kan prosjektstyre design og implementering av komplette løsninger for blant annet møterom, klasserom, resepsjoner og konferanserom. Vi leverer skjermer, projektorer, lerret, interaktive tavler, digital signage, videokonferanse og lydløsninger til alle typer virksomheter. En vesentlig del av vårt arbeid består også i service, opplæring og oppfølging av leveransene, for å sørge for at alle kunder er fornøyde. Spesielt etter Covid-19 ser vi nå økt etterspørsel etter løsninger for videokonferanser, lyd og bilde.

42

42


Den økende etterspørselen av løsninger for interaktiv digital læring, møteromsutstyr og videokonferanser tyder på en enda mer digital hverdag i fremtiden. Da koronasituasjonen var et faktum, var rask adopsjon av gode rutiner og verktøy et viktig faktor for at overgangen til hybride kontorer og digitalt samarbeid på kort tid var oppe og fungerte i hele Norge. Kreativ problemløsing krever engasjement og fokus. Gjennom erfaringen med hjemmeskole og hjemmekontor over lengre tid, har mange innsett at god samhandling i digitale rom er svært viktig for å holde kvaliteten i læring og produktivitet oppe. Våre prisbelønte interaktive skjermer, inkludert nødvendig programvare, skaper de mest moderne mulighetene for samhandling og kreativitet mellom alle typer kontor og læreinstitusjoner.

LYD, BILDE OG KONFERANSE

CLEVERTOUCH – DEN MEST KOMPLETTE INTERAKTIVE SKJERMEN PÅ MARKEDET

Fordelen med interaktivt, digitalt samarbeid • Bedre opplevelse av digitale møter • Mer effektivitet i møter • Fornyet digitalt samarbeid med kunder • Alle deltagere kan gjøre notater på delte dokumenter, bilder/video • LIVE idémyldring på uendelig whiteboard • Trenger ikke "ta bilde av tavlen” • Mer kontroll på delt informasjon • Ingen begrensning på antall deltakere Spesifikasjoner • 20 punkters multi-touch • Trådløs tilkobling via Andriod og iOS, touch funksjon via Clevershare dongel eller via app i Windows • Mobil fjernstyring av alle skjermbilder • 2 USB-C innganger, en med lade mulighet • Eksepsjonell lyd (2 x 15W + 15W Subwoofer) • 4K-oppløsning

43


LYD, BILDE OG KONFERANSE

VELG RIKTIG VISNINGSLØSNING Når du skal velge riktig visningsløsning, er det mye som må vurderes. Med Epson får du en skalerbar visningsstørrelse på 500 tommer, noe som oppfyller de ulike behovene for et hvilket som helst rom.

500" 100" 27% 15%

70"

10% 14%

60"

11% 5% 8%

44

50"


LYD, BILDE OG KONFERANSE

VI HAR TAVLER FOR DEN KREATIVE JOBBEN

Whiteboard Nobo ­widescreen.

Elegante glass­tavler hvor Widescreen-­formatet gir en ­ekspansiv skriveoverflate. Uknuselig, herdet sikkerhetsplass med livstidsgaranti.

Stilige mobile flippovertavler fra Legamaster.

Kombinasjonen av whiteboard og flippovertavle gjør de til et allsidig alternativ. Den mobile flippover­tavlen er stilig, kan justeres i høyden og er plassert på robuste hjul som kan låses når tavlen er i bruk.

I3TOUCH E-SERIEN I3TOUCH E-serien har alle verktøyene for å bringe entusiasme og engasjement inn i møtet eller klasserommet mens du holder deg innenfor budsjettet. Skriv ned ideer, del med alle Lag, fang opp og del dine ideer eller notater i den integrerte whiteboard-appen. Det enkle grensesnittet er veldig intuitivt og enkelt å bruke. Del notatene dine umiddelbart via e-post, USB eller QR-kode. Intelligent berøringsgjenkjenning Når du bruker skjermen blir fingeren og pennen automatisk gjenkjent som penn og håndflaten din som viskelær. Dette gjør arbeidet med i3TOUCH veldig enkelt og intuitivt. Høyeste presisjonsberøring I3TOUCH E har V-Sense, en avansert infrarød berøringsteknologi som gir den høyeste presisjon og støtter 20 samtidige berøringspunkter for ubegrenset samarbeid.

Tilgjengelig i 65’’, 75’’ og 86’’ Intelligente penner Med de to ergonomiske pennene kan du enkelt bytte mellom to farger (rød og blå) i tavle-appen, uten å måtte navigere gjennom verktøyet. En flott måte å spare tid på! De trenger ikke batterier, så ingen lading er nødvendig. Presenter trådløst fra hvilken som helst enhet. Den trådløse presentasjonsappen vår er gratis å laste ned og kompatibel med Windows, Android, Mac og iOS-enheter (inkludert AirPlay). Kontroller det delte innholdet på i3TOUCH med trådløs touchback.

45


LYD, BILDE OG KONFERANSE

SMART MØTEROM SMART Board Pro (75” / 86”) + Huddly iQ kamera + Nureva lyd / mikrofonplanke SMART Board Pro, premisseleverandør for interaktive skjermer gjennom 25 år, den prisvinnende Nureva lyd og mikrofonplanken + det helt enestående Huddly iQ kameraet utgjør en profesjonell møteromspakke som fungerer, hver gang!

• • • • • • •

46

Soliditet og lav brukerterskel, skriv med penn og visk med håndflaten Nettleser, whiteboard, speiling av Google, Apple og PC uten dongler Eksklusive SMART ink - Skriv i Officeprogrammer SMART TeamWorks Room Edition - Nyskapende fantastisk møteprogramvare Full berøring (touchback) på skjerm ved speiling av PC eller Android-enhet Huddly iQ kamera - enkel montering og usb til skjerm - AI-styrt toppkvalitet! Nureva HDL300 - 8192 virtuelle mikrofoner plukker opp hver cm i rommet


LYD, BILDE OG KONFERANSE

FOR SMÅ OG MELLOMSTORE MØTEROM Nureva HDL200 lyd og mikrofonsystem Det helt nye alternativet til HDL300 med raffinert design, kamerafeste og display som kan vise det du ønsker fra møtekalender til klokke og firmalogo. Nureva sin eksklusive Microphone Mist teknologi simulerer over 4000 mikrofoner spredt utover et usynlig rutenett, noe som gjør planken spesielt egnet for avslappningssoner, mellomstore møterom og flexirom inntill 25 kvm.

Velg kameraet du ønsker

Få friheten til å velge akkurat den kameraløsningen du ønsker. I motsetning til kamera-og-mikrofon i ett, gir HDL200 deg muligheten til å velge kameraet som passer best og plassere det der den gir deg dekningen du ønsker. Ønsker du å feste det på lydplanken tilbyr vi monteringsbrakett for det og.

Gjennomtenkt design

Nureva har med HDL200 laget et design som passer mer intime rom, i motsetning til HDL300 som egner seg best i store møtelokaler. Utførelsen har avrundede kanter, myknet med akustisk stoffbelegg som er tilgjengelig i både lys og mørk tone. Displayet viser den informasjonen man ønsker.

Nureva Console

Med den skybaserte tjenesten, Nureva Console,håndterer du alle enheter uansett hvor de befinner seg. Plankene autokallibreres basert på rommets beskaffenhent. Zone control gir deg mulighet til å justere ulike soner i rommet til å ta opp mer eller mindre lyd.

LØSER STORE OG LYDTEKNISK VANSKELIGE ROM TIL EN BRØKDEL AV PRISEN Nureva HDL300 lyd og mikrofonsystem Den eksklusive Microphone Mist teknologien simulerer hele 8192 mikrofoner som dekker et område på inntil 40 kvm. HDL300 sørger for at alle møtedeltagere blir hørt like godt, og gir fantastisk lyd tilbake. Henge den på veggen, autokallibrer, plugg i USB og den er klart til bruk da den tar automatisk over som lyd og mikrofonkilde. Dersom rommets beskaffenhet endres (stoler og bord flyttes etc.) kallibrerer den seg automatisk på nytt. Med Zone Control kan du styre hvilke soner av rommet som skal taes opp av mikrofonen og ikke. HDL300 er fullt kompatibelt med Skype® for Business, Skype, Zoom, Cisco WebEx ™, GoToMeeting ™ og lignende programmer. 2 stk i samme rom (HDL300 Duo) dekker opptil 70 kvm.

47


LYD, BILDE OG KONFERANSE

ALT DU TRENGER TIL MØTEROMMET

– KRAMER@WORK

Møterom for 1-4 personer

Presentasjonsløsning for trådløse møterom. Pakken inkluderer AVproduktene du trenger for å konfigurere møterommet ditt, og gjør ethvert felles område til et konstruktivt huddle-rom. KR-1000-LET.

Møterom for 6-8 personer

Samhandlingsløsning for mellomstore til store møterom. En elegant in-table auto switcher, intuitivt berøringspanel og komplett kablet og trådløs tilkobling kommer sammen med endeløse presentasjons- og samarbeidsmuligheter med kraftige kontrollalternativer. KR-5000-LET.

48


Dette systemet har førsteklasses lyd-, video- og skjermdelingsfunksjoner. Den integrerte fjernstyringsfunksjonen gjør det enklere enn noensinne for ITavdelingen å eksternt overvåke, administrere og oppgradere møterominstallasjonenene. Dette veggmonterte systemet har lyd og video av høy kvalitet for å gi spektakulær klarhet til alle dine kommunikasjonsog samarbeidsbehov.

LYD, BILDE OG KONFERANSE

Yamaha video-sound collaboration “Alt-i-ett” videokonferansesystem CS7000

Yamaha XMCS700

Utvidelsesmikrofon gjør det mulig å utvide rekkevidden til mikrofonopptak for Yamahas Video Sound. Mens lydopptaket til CS-700 er optimalisert for tale innenfor en radius på ca. 3,5 m, kan CS-700 Extension Microphone forlenge dette området.

Axessline Qi trådløs lader

Med smarttelefonen har det blitt en selvfølge å alltid være tilkoblet og tilgjengelig. Axessline Qi Charger sørger for at smarttelefonen alltid er ladet når den er mest nødvendig. Perfekt både på kontoret og i hjemmemiljøet, som i hoteller og andre offentlige rom! 935-QI60.

Trenger du strøm, data, HDMI og USB lader på møterommet? Powerdot er løsningen!

Design og funksjon i et produkt! Satellitten med forskjellige funksjoner kan monteres på skrivebordet for justering i tre faste nivåer, avhengig av ønsket tilgjengelighet og dine egne behov. 935-PD13.

49


POST- OG PAPIRBEHANDLING Fordi Inventum samarbeider med blant annet Europas største produsent av post-, og papirbehandlingsutstyr er vi meget godt rustet til å dekke dine behov. Våre leverandører gir oss tilgang til en stor bredde av innovative og solide løsninger. Med vår erfaring og kunnskap, samt vårt nære leverandørsamarbeid, er vi i stand til å skreddersy dine postog papirbehandlingsbehov – slik at vi sammen kan e ­ ffektivisere arbeidsplassen din.

50


Høyeste sikkerhetsnivå med P5 mikrokuttmakulering (M515/M510) og høy sikkerhetsnivå P4 krysskuttmakulering (X420/X415)

Enkelt og intuitivt touch-panel gir enkel betjening

POST OG PAPIRBEHANDLING

Rexel Momentum RexelSORTIMENT Momentum ET BREDT 2.0 PAPIRKURV PAPIRKURV 2.0 AVMomentum KVALITETSPAPIR Rexel M515 Rexel Momentum M510

VÆR PÅ SIDEN DEN SIKRE SIDEN VÆR PÅ DEN SIKRE • Makulerer opptil 15 ark

• Makulerer opptil 10 ark

Antalis leverer et stort utvalg av•premium papir tilmed din P5 printer/kopimaskin. Høyeste sikkerhet Merker som Color Copy, Discoverymikrokutt og Navigator bidrar 2x15 mm biter til problemfrie utskrifter! • som 4 timers kontinuerlig Vi har også rivesikre alternativer, er ideelle til oppmerking, ute som inne.

• Høyeste sikkerhet med P5 mikrokutt 2x15mm biter • 2 timers kontinuerlig driftstid • Stor papirbeholder på 23 liter

driftstid

SPAR

SPAR 20M EURO

• Ekstra stor papirbeholder på 30 liter som rommer * 300 A4 ark

300,-

Cashback

P5

P3

P4

P6

Cashback

12 x 320 mm • 406 x 589

275

30L

2Hr P6 P6 4Hr P5 P5 P3 P3 P4 P4 23L 10 don

12

10

Theresa M., Lon

som rommer 250 A4 ark • 370 x 465 x 279 mm

150,20M EURO * P3

P5P4

P3 P6

P3

P4

12 don

Theresa M., Lon

P5

P4

P6

12

275

P5

P6

10

2Hr

23L

4Hr

30L

12

10 12

exel tumMomentum APIRKURV 2.0 0 Rexel Momentum Når det kommer til databeskyttelse, er det viktig åMed unngå unødvendig Når det kommer til databeskyttelse, er det viktig å unngå unødvendig risiko. en Rexel Mo- risiko. Med en Rexel Mo ÆR PÅRexel DEN SIKRE SIDEN Momentum X420 Rexel Momentum X415 SIKRE SIDEN mentum makuleringsmaskin skrivebordet, kan du mentum makuleringsmaskin under skrivebordet, kan du under trygt kaste dokumentet, da trygt dettekaste er et dokumentet, da dette er e

O

urces Resso Human275 275

10

Hu

4Hr 2Hr23L

2Hr

P4 I5 23L

10 23L

man Ressources

30L

4Hr

30L10

10 P5

P3

15 P4

I

20

*

20

Closed

P3

P4

250,-

275

P4

essources

av GDPR kan resultere i Closed ro eller 4% av det globale tersom hva som er størst.

15L

Rexel30L Momentum M510 20 P4 I5 Closed 10

23L

20

20

20

20

23L Closed

P4I5

Closed

30L 23L

4Hr

P5 15 10

P3

P4P4 I510

23L 15L

P3P4 I415I5

15L

P3I4

15

23L

P4

23L

6

10

2Hr

8

Closed

P4

• Høy sikkerhet med P4

10

9L mm 9L 6biter krysskutt 4x40 6 23L • Kontinuerlig P4 4 timers

I

23L

15L

P4

8

10

3

4Hr

P4I5

20 6 8

P3I4

2

1

• Høy sikkerhet med P4

10

23L

Closed

2Hr

23L

20

8

10

20

23L

275

20 15 10

23L

P3 I4 20

P6

9L krysskutt64x40mm9L biter 23L • Kontinuerlig P4 driftstid på

8

2

6

4 timers kontinuerlig driftstid 10 10 4 timers kontinuerlig driftstid Anti-jam teknologi stopper 9 driftstid 2 timer stopper Anti-jam teknologi 9L (M515/X420) 6 (M515/X420) automatisk og reverserer hvis m reverserer hvis • Ekstra stor 30Momentum liters Stor papirbeholder påman 23 liter Momentum Rexel 12kontinuerlig ogRexel 2 timers kontinuerlig automatisk•og og 2 timers legger i for mye papir legger i for mye papir papirbeholder som rommer driftstid som rommer 225 A4 ark (M510/X415) 100,driftstid (M510/X415) 2.0 PAPIRKURV 2.0 PAPIRKURV 30L 275 A4 ark

4Hr

ANTI-

ANTI-

JAM

Cashback P5 P3 P4

P4

P6 P3

P5

JAM

• 370 x 465 x 279 mm 12

P6

VÆR PÅ DEN SIKRE SIDEN VÆR PÅ DEN SIKRE SIDEN SPAR 30L 30L 23L P5 P6 P3 P4 P5 P6 P3 * P5 P6 P3 Momentum P4 P4 I5 Rexel Momentum Rexel 20M EURO PAPIRKURV 2.0 PAPIRKURV 2.0SPAR Enkelt og intuitivt Høyeste sikkerhetsnivå med 30L 30L 30L 23L 23L Høyeste sikkerhetsnivå med P5 15L 20 P5 (M515/M5 P6 P3 P4 P4I5 P4I5 P3I4 Enkelt og intuitivt P5 P6SPAR P3 P4 mikrokuttmakulering mikrokuttmakulering (M515/M510) EUROtouch-panel VÆR PÅ DEN SIKRE SIDEN VÆR PÅ DEN20M SIKRE SIDEN 20M EURO touch-panel og høy sikkerhetsnivå P4 og høy sikkerhetsnivå P4 10

., London

23L P3I4 P3I4 8

SPAR * 20M P5 EURO P6

Cashback

15L

23L

10 12

smart alternativ til en versjon papirkurv. versjon 2.0. 23L 23Lpapirkurv. smart alternativ til en Det er papirkurv 2.0.Det er papirkurv 15L 23L • 9L Makulerer opptil 208 ark 20 • 23L Makulerer opptil9L15 ark P3 4

10

23L 23L

P4 P4

10

2Hr

23L

PAPIRKURV 2.0 VÆR PÅ DEN SIKRE SIDEN

Closed

23L

P4

20

2Hr 30L

10

* Manglende overholdelse av GDPR kan resultere i * Manglende overholdelse av GDPR kan resultere i bøter opptil 20 millioner Euro eller 4% av det globale bøter opptil 20 millioner Euro eller 4% av det15L globale 23L 275 2104577EU Rexel Momentum M515 2104575EU 23L ettersom hva som 20 2Hr 4Hr er størst. 15 I5selskapets selskapets inntekter, alt ettersom er størst. 15 P3 4 hva som P4 P4I5 inntekter, alt Closed

275 4Hr

275

P6

23L

10

• 406 x 589 x 320 mm

275

15

12

12

20

10

10

gir enkel 23L15 23L betjening Rexel Momentum donX420 P4I5 P4I5 8

15

275

10

10

275 2Hr

23L

4Hr

23L

2104578EU

2Hr

23L

10

*

*

4Hr

2Hr

23L

10 12

10

4Hr

1510

15

12

gir enkel betjening 275 20

23L

275

15L 15L 20 2Hr 5 krysskuttmakulering (X420/X41 3I4 30L 2Hr 4krysskuttmakulering Hr PX415 P3P4 Rexel Momentum I420I(X420/X415) 2015 Closed 23L 10 10

2104576EU Closed

REXEL MOMENTUM cashback.officerewards.eu on

on

Theresa M., Lond

Theresa M., Lond

Closed

4Hr

10

23L 10 resa M., Lon Theunødvendig 23L år detP4 kommer til databeskyttelse, er det viktig Med å unngå unødvendig Med en Rexel Moyttelse, er det viktig å unngå en Rexel Mo- risiko. es rcesrisiko.Hum an Ressources Human Ressourc 10 n Ressou ma Hu 15L mentum makuleringsmaskin under skrivebordet, kan du trygt kaste dokumentet, da dette er et 20 20 15L under skrivebordet, kan du trygt kaste dokumentet, da dette er et 4 3 9LI P3I4 P 20 å registrere SPAR SPAR For ditt krav, gå til: 20 6 * 23L 23L mart alternativ til en versjon papirkurv. papirkurv versjon 20M 2.0.EURO * rv. Det er papirkurv 2.0.Det 20Mer EURO P4 P4 Closed

275

2Hr

23L

275

2Hr 4Hr

23L

10

12

20

23L

23L

P4I5

Closed

* Manglende overholdelse av GDPR kan resultere i bøter opptil 20 millioner Euro eller 4% av det globale selskapets inntekter, alt ettersom hva som er størst.

* Manglende overholdelse av GDPR kan resultere i bøter opptil 20 millioner Euro eller 4% av det globale selskapets inntekter, alt ettersom hva som er størst.

15L

23L

P3I4 8

15

20

8

23L 23L 9L 9L23L 15L 20 MAKULERING IVARETAR GDPR ANSVARET 23LP3I4 23L 23L Rexel Momentum M515 Rexel Momentum M510 Rexel Momentum M515 Rexel Momentum M510

10 10 * Manglende overholdelse av GDPR kan resultere i det kommer tilunødvendig databeskyttelse, det en viktig å unngå det viktig å unngå risiko.erMed Rexel Mo- unødvendig risiko. Med en Rexel Mo- 8 bøter opptil 20 millioner Euro eller 4% av det globale Når det kommer til8databeskyttelse, er Når 6 6 Kampanjen varer tilmentum 30/6-2019 8 under 20 dokumentet, Closed makuleringsmaskin under skrivebordet, kan da dette er et mentum makuleringsmaskin skrivebordet, kan du trygt kaste dokumentet, da dette er du et trygt kaste selskapets inntekter, alt ettersom hva som er størst. on on P4 Theresa M., Lond Theresa M., Lond P4 P4 10 2.0. smart alternativ til en papirkurv. Det er papirkurv versjon smart alternativ til en papirkurv. Det er papirkurv versjon 2.0. es 10 es ourc ourc Ress an an Ress 10 Hum

Hum

9L

9L

9L

20

Closed

23L 6 • Makulerer opptil 15 ark • Makulerer opptil 10 ar • Makulerer opptil 15 • 8Makulerer opptil 10 ark 6 ark 4 timers kontinuerlig driftstid driftstid NårNår det kommer til databeskyttelse, er det viktig åviktig unngå risiko. Med en Med det kommer til databeskyttelse, er åunødvendig unngå unødvendig risiko. en Rexel Mo23L Anti-jam teknologi stopper 23L det Anti-jam teknologi stopper • Høyeste sikkerhet med P5 • Høyeste sikkerhet med • Høyeste sikkerhet P5 • Høyeste sikkerhet medP4 P5 P4med (M515/X420) 4 timers kontinuerlig driftstid 4 timers kontinuerlig driftstid 10 10 Anti-jam teknologi stopper Anti-jam teknologi stopper ANTIANTIRexel Momentum makuleringsmaskin under skrivebordet, kan du trygt kaste dokumentet, mentum makuleringsmaskin under skrivebordet, kan du trygt kaste dokumentet, da dette er etmikrokutt 2x15mm automatisk og reverserer hvis man automatisk og reverserer hvis man (M515/X420) (M515/X420) mikrokutt risiko. 2x15 mmen biter bite Når det kommer til databeskyttelse, er Når det viktig å mikrokutt unngåtilunødvendig risiko.biter Rexel Mo- unødvendig det kommer databeskyttelse, erMed det en viktig å unngå Med Rexel Mo- hvis 2x15 mm mikrokutt biter automatisk og2x15mm reverserer hvis man automatisk og reverserer man 9L rlig og 2 timers kontinuerlig og 2 timers kontinuerlig og 2 timers kontinuerlig 6 legger i for mye papir legger i forda mye papir i for papir mentum makuleringsmaskin under skrivebordet, kan du trygt kaste dokumentet, da mye dette erDet et mentum makuleringsmaskin under skrivebordet, du dokumentet, dette er et 2.0. legger iet forsmart mye papir dasmart dette er alternativ tillegger en papirkurv. erkaste papirkurv versjon • trygt 4 timers kontinuerlig • 2 timers kontinuerlig d alternativ til papirkurv. Det erkanpapirkurv versjon 2.0. driftstid (M510/X415) driftstid (M510/X415) •versjon 4en timers kontinuerlig • 2 timers kontinuerlig driftstid driftstid (M510/X415) smart alternativ til en papirkurv. Det er papirkurv smart alternativ til2.0. en papirkurv. Det er papirkurv versjon 2.0.

ANTI-

ANTI-

* Manglende overholdelse av GDPR kan resultere i bøter opptil 20 millioner Euro eller 4% av det globale selskapets inntekter, alt ettersom hva som er størst.

* Manglende overholdelse av GDPR kan resultere i bøter opptil 20 millioner Euro eller 4% av det globale selskapets inntekter, alt ettersom hva som er størst.

JAM

JAM

JAM

JAM

driftstid driftstid • Stor papirbeholder på 23 liter • Ekstra stor papirbeholder • Ekstra stor papirbeholder som rommer 250 A4 ark 4 timers kontinuerlig driftstid sikkerhetsnivå med P5 sikkerhetsnivå på og 30 liter Høyeste som rommer på Enkelt 30 liter som rommer • Høyeste 370 x 465 x 279 mmmed P5 Anti-jam Anti-jam teknologi stopper 150,og intuitivt Enkelt intuitivtteknologi stopper ANTIANTI300,150,(M515/X420) mikrokuttmakulering (M515/M510) mikrokuttmakulering (M515/M510) reverserer hvis man automatisk og reverserer hvis man touch-panel touch-panel 300automatisk A4 arkog og høy sikkerhetsnivå P4 og høy sikkerhetsnivå P4 og 2 300 timers Cashback Cashback A4kontinuerlig ark Cashback

4 timers kontinuerlig driftstid

(M515/X420) 300,-

6

gir enkellegger betjening gir enkellegger betjening i for mye papir mye papir JAM JAM krysskuttmakulering (X420/X415) driftstid (M510/X415) P5 P6 i fordriftstid 4 P4 timers kontinuerlig P3

og 2 timers kontinuerlig Cashback

ANTI-

krysskuttmakulering P5 P3 (X420/X415) P4

• Stor papirbeholder på som rommer 250 A4 a • 370 x 465 x 279 mm

P6

P6 12 x 320P3 P4 P5 P6 P3 P4 12 • 406 x 589 12 x 320 • 406 x 589 mm Høyeste sikkerhetsnivå med mm P5 P5 Anti-jam Høyeste sikkerhetsnivå med P5 teknologi stopper Enkelt og intuitivt (M515/X420)(M515/M510) mikrokuttmakulering (M515/M510) mikrokuttmakulering 275 275 4 timers kontinuerlig Enkelt og intuitivt Anti-jam teknologi Høyeste sikkerhetsnivå med P5 275 275 automatisk og reverserer hvis 30L 2 touch-panel 2 P6 P6 4 P6 man P330L 10P510 12 P5 P5 P3 10P3 P430LP4 4 2 P6 P6 4 P6 P3 P4 23LP6P3 2 P5P4 12 P5 høy P3 P3 P4 P4 10 12 P5 P5P4 P6 P5 P3 P4 12 sikkerhetsnivå 23L ogsikkerhetsnivå 2touch-panel timers kontinuerlig P4 23Log høy 10 P4 og 12 12 10mikrokuttmakulering 23L 10 (M515/M510) driftstid (M515/X420) stopper automatisk gir enkel betjening legger i for mye papir Høyeste sikkerhetsnivå med P5 Høyeste sikkerhetsnivå med P5 Rexel Momentum M515krysskuttmakulering RexelM515 Momentum M510 Rexel Momentum Rexel Momentum M510 Enkelt (X420/X415) og intuitivt Enkelt og intuitivt (X420/X415) krysskuttmakulering mikrokuttmakulering (M515/M510) mikrokuttmakulering (M515/M510) driftstid (M510/X415) 275 275 og betjening 30L reverserer hvis man og høy275 sikkerhetsnivå P4 23L 275 275 275 gir touch-panel touch-panel og 2 timers kontinuerlig 275 275enkel 2 30L 30L 2 4 og høy 30L sikkerhetsnivå P42 og høy30L sikkerhetsnivå P4 2 4• Makulerer 2 10 ark 4 2 23L 30L • Makulerer opptil 15 ark opptil 10 • 4Makulerer opptil30L 15 ark opptil 2 4 23L 10 • Makulerer 4 ark 2 enkel 4 10 23LP6 gir betjening 10 10 10 P6 gir enkel betjening 10 10 P5 15 P3 P4 I5 P6i for mye 23L 10P4 23L P3 P5 23L 10P4P4 10 23L 15 12 I510• Høyeste P5 15krysskuttmakulering P3sikkerhet P4 I5 krysskuttmakulering (X420/X415) legger papir (X420/X415) 23L 10 sikkerhet 23L 12 • Høyeste med P5 • Høyestekrysskuttmakulering sikkerhet med P5 • Høyeste med (X420/X415) P5 sikkerhet med P5 driftstid (M510/X415) 10 10 23L P4 driftstid (M510/X415)

Hr

Hr

Hr

Hr

Hr

Hr

JAM

Hr

Hr

Hr

Hr

Hr

Hr

Hr

mikrokutt 2x15 mm biter

Hr

Hr

Hr

Hr

mikrokutt 2x15mm biter

mikrokutt 2x15 mm biter

4Hr

Hr

Hr

Hr

Hr

Hr

30L

12

30L 23L

4Hr

P3

P4P4 I510

mikrokutt 2x15mm biter

23L • 4 timersMomentum kontinuerlig • 2 timers kontinuerlig • 4 timers kontinuerlig • 2 timers kontinuerlig 23L 275 driftstid 23L20driftstidM510275 23L 2104577EU Rexel M515 2104575EU Rexel Momentum 23L 30L 15L 275 15L 30L Rexel Momentum M515 2104575EU Momentum M510 23L 15L 20 23L 15L 30 2Hr 23L 4Hr P4•I5Stor papirbeholder 20 P4 P4 I25Hr P4driftstid 2Hr P3P4 15I5 15papirbeholder • Stor på 23 liter på liter I5204Hr Rexel15 I415I54Hr P4 I5 P4 Closed 1023 Closed P3I415 15P3I4 P3I4 I520 driftstid 15 10 20P4 Closed 10 10 23L I5 23L 10 23L • Ekstra stor papirbeholder • Ekstra stor papirbeholder som rommer 250 A4 ark som rommer 250 A4 ark Rexel Momentum på 30 M510 liter som rommer Rexel Momentum x 279 mm på 30 M510 liter som rommer • 370 x 465 150,• 370 x 465 x 279 mm Rexel Momentum M515 Momentum 150,300,- RexelM515 300,15L 15L 15L 15L 20 20 15L 15L 300 A4 arkCashback A4 ark 20 23L Cashback Cashback 20 20 20 Cashback 15L 20P3I4 23L 23 15L 4 P3300 P3 23L I4 23L P3IP4 Closed 20 • Makulerer 23L 3I4 P3I4 •PMakulerer 20 I4 x8P4 2010 ark 20• Makulerer 3I4 P3 Closed Closed P6 20 Closed P5 P4 P6 3I4Closed P3 opptil ark opptil Closed P5 P6 23L P520 P6 15 8P20 P3 P3 P4 15 ark P4 • Makulerer opptil 10 ark I5 20 Closed Closed opptil P4I5 x 15 589 x 320 mm • 406 589P5 15 PP4 I5x 320 mm 8 • 406 Høyeste sikkerhetsnivå med P5 23L 23L

2104577EU 20 Closed

mentum M515 Rexel Momentum M510 Rexel Momentum M510 Rexel Momentum X420 Rexel Momentum X415 Rexel Momentum X420 Rexel Momentum X415 12

12

P4

P4

12

mikrokuttmakulering • Makulerer opptil 15 ark • Makulerer opptil 10 ark 23L15 15L 23L(M515/M510) 9L 20 • Makulerer opptil ark 20 • 23L Makulerer opptil 15 ar 20 Closed Makulerer opptil9L 15 ark 8P3 I 30L20 6 8 I4 23L Closed I med20 • Høyeste sikkerhet med P5 • Høyeste sikkerhet P5 og høy• sikkerhetsnivå P4P6 • Høy sikkerhet P5 P4P4 I5 23LP3 P4 P4 • Høy sikkerhet med P4 med P4 P4 P4 P4 10 • Høy sikkerhet10 med P423L P4 mikrokutt 2x15 mm biter mikrokutt 2x15mm biter 15L krysskuttmakulering (X420/X415) 30L 30L 300,P3P4 I4 I5 9L 9L krysskutt 4x40 mm biter krysskutt64x40mm9L bite 23L 23 krysskutt 4x40 mm biter krysskutt 4x40mm biter8 6 Cashback timers • 2 timers kontinuerlig driftstid • 2 timers kontinuerlig driftstid P6 kontinuerlig P3• 4P5 15L 23L 23L 23L 23L P3I4 23L • Kontinuerlig 4 timers • Kontinuerlig driftstid p Rexel Momentum X4204 timers Rexel Momentum X415 Rexel Momentum X420 Rexel Momentum X415 P4 I 5 • Kontinuerlig • Kontinuerlig driftstid på P4 P423L på 23 liter 30L P4 23L P4 23L 23L 10 driftstid • Stor papirbeholder • Stor papirbeholder på 23 liter 10 30L P3 10 P6 P4 P4 30L P4 P4P3 P3P5 P4 P5 P6 P3 P4 P5 P6 P5P4 P4 P4P3 P3P5 P5P6 P6 P3 30L P4 P3 P6 P5P4 P6 P4 P5P6 driftstid 2 timer 15L 23L 23L 9L 15L driftstid • 9LMakulerer23L 15L 23L 9L 9L 23L 23L 23L 20 15L 2 timer P3I4• 23L 20 9L 9L 20 20 9L opptil 20 ark • Makulerer opptil 15 ark • Makulerer opptil 20 ark Makulerer opptil 15 ark 4 4 4 P3 I P3 P3 I I 6 • Ekstra stor papirbeholder rommer 250 23L A4 ark 23L som 23L 23Lrommer 250 A4 ark 23L 23L som23L 30L 6 23L P4• Høy sikkerhet P4 30L P4 P4 P4 30L 30L 30L 23L 30L P4 •30L Høy30L sikkerhet P4 sikkerhet • Høy sikkerhet med P4 P423L P4 23L P4P6 •P5 Ekstra 30 med liters • Stor papirbeholder på P523L stor P5med P4 P6 P3 P4P4 I5 • Høy P5med P3 P4P6 30 liters • Stor papirbeholder på 23 liter P4I5Ekstra P6 stor P3 P4P4 I5 P5 P6P3 • P3 P4 P4 P4I5 12 9L P5 P6 P3 P4 på 30 9L mm 12 mm 9L 9L 9L biter 9L biter 23L 4x40mm9L 23L liter som rommer • 370 x 465 xkrysskutt 279 krysskutt 4x40 krysskutt 4x40mm9L biter 4x40 mm krysskutt biter 23L mm 23L • 370 x 465 x 279 150,150,23L 23L papirbeholder som rommer som rommer 225 A4 a 23L 23L 23L 23L 23L 23L • 20 Kontinuerlig 4rommer timers • Kontinuerlig • 20 Kontinuerlig 4 timers driftstid på 2104577EU Rexel Momentum M515 2104575EU Rexel30L Momentum M510 23L 30L 23L 15LP4 driftstid på 100,papirbeholder som som rommer 225 ark 15L 30L • Kontinuerlig 2104577EU Momentum M515 P4 2104575EU Rexel Momentum M510 23L 23L 20 15L 15L P4 A4 250,30L P4 P4 P4 20 Rexel P4 I 5 P4 4 I5 P4 I 5 4 P3 I 5 4 P4 I 5 P3 I 5 I 250,4 I P3 100,P4 I 5 P3 P4 I 5 I I 300 A4 ark Cashback 275 Cashback driftstid 2 timer driftstid 2 timer 9L 9L 9L 9L 275 30L 275 •A4 ark • 370 x 465 x 279 mm 2Hr P6 4Hr Cashback Cashback P5 P6 P5på 2312literP6 P3 P4 27510A4 x 465 279 mm 2Hr P6 4Hr Cashback P5 P3ark P430L Cashback 12 P5 P6 P5 P5 15LP4 P3 P3 P3 23L 15L P4 P6 10 P4 P4 P4 Ekstra • Stor23L papirbeholder på 23P3 liter • 370 Ekstra stor 30 liters • x Stor papirbeholder 15L 12 15L 20 P5 P6 P5 P3P6 12 P330 P4 20 20 12liters 15L 15Lstor 20 23L12 10 •23L 23L 20 x 20 15L 15L P3 20 23L P3I4 • 406Momentum x 589 320 20 23L P3I4 23L 23LP4 Momentum X420 Rexel Momentum X415 I4 23L 10 mm P3 P3 P3I4 I4 P3I4 Rexel I4 P4I5 Rexel X420 Rexel Momentum X415 P4I5 P3 I5 I4 P4 I5 som rommer 225 A4 ark som rommersom rommer som rommer 225 A4 ark 23L x papirbeholder • 406 589 x 320 mm 23L 23L x papirbeholder 250,250,23L 100,100,• 406 x 589 320 mm P4 Rexel Momentum X420 P4 Rexel Momentum M515 Rexel Momentum M510 Rexel Momentum X415 P4

il 15 ark het med P5 mm biter

uerlig

12

P4 Enkelt og intuitivt • Makulerer opptil 10 ark touch-panel • Makulerer opptil 20 ark • Høyeste sikkerhet med P5 P4 P4sikkerhet med P4 gir enkelmikrokutt betjening • Høy 2x15mm biter

• Høyeste sikkerhet med P5 • Høyeste23L sikkerhet med P5 • Høyeste sikkerhet med P5 • Høyeste sikkerhet med P5 275 275 275 275 30L10 Hr 2Hr P6 mikrokutt 4Hr 2Hr 4Hr P5 P6 1222x15mm P5 23LP6 2Hr P3 10 10P5 mikrokutt P4 30L 2x15 mm10 biter P5 P5 P5 P6 P3 P3 P4 mikrokutt mikrokutt 2x15mm biter 12P3 P6 P5P41010P6 P6 P3 P6 P3 30L P3 P4 P5 P4 4Hrbiter P4 12P3 12 12 12 10 2x15 mm biterP4 P4 23L 10 23L 23L 10 10 23L • 23L • 4 timers23L kontinuerlig 2 timers kontinuerlig • 4 timers kontinuerlig • 2 timers kontinuerlig driftstid 9L 15L 8 driftstid 23L P3 275 23L 9L 275 275 4 8 30L 2758 275 8 275 6 275 275 Closed 30L 3 4 30L 30L P 2Hr 4Hr 20 2Hr 23L 30L 30L 2Hr 6 2Hr23L 4Hr 2Hr 4Hr 8 10 driftstid Stor 23 liter Hr papirbeholder 4Hr Closed 2Hr23L 4Hr 2Hr • 30L driftstid •P3 Stor 23P4 liter 10 10 papirbeholder 23L P5 10 10 10 23L P62Hr 1012 4Hr 23L 1523L P3 10 P5 P4P4 I5på 23L 10 P5 10P6 10på P6 15 15 P3410 P4 I5 23L 23L I5 10 23L23L P4 23L 23L 23L 23L 10 23L P4 12 23L • Ekstra stor papirbeholder som10 som rommer 250 A4 ark • Ekstra stor papirbeholder rommer 250 A4 ark 10 10 10 10 10 23L 275 23L 23L 275 275 på M515 30 liter 15L som rommer 370 x 465 x23L 279 mm 2104577EU Momentum Rexel Momentum M510 2104577EU M515 2104575EU Momentum M510 4Hr 23L 15L 4Hr Rexel på 30 liter som rommer • 23L 370 x 465Rexel x 279Momentum mm2104575EU 15L 30L 20• 23L 20 2HrP4 20 Rexel 15 30L 2HrP3 4 4Hr P4 P4 1520 15 150,15 9L 300,P4I5 P4I520 Closed I5 Closed 415I5 2Hr 150,P3 15 P4 I 5 I 5 P3I4 I P4 I 5 20 Closed I 20 10 10 Closed 9L 9L 23L 10 23L 23L 10 10 9L 9L 6 623L 300 A4 ark 300 A4 arkCashback Cashback Cashback 6 6 6 812 15L P5 P6 15L P3 P4 P5 P6 P4x 589 P5 P6 15L P3 P4 12 12P3 x 320 mm • 406 x 320 mm 20 20 20 20 • 406 x 589 20 20 12 15L 15L 15L 23L 15L 23L 20 23L P3 23L I4 Closed23LP420 P3I4 P3I4 23L P3I4 23L 20 Closed Closed Closed P3Closed I4 20 I4 8 20 Closed 20 Closed 15 P320 P4I5 I5 8 20 Closed 15 P3I4 P4I5 8

23L

P4

P4

275

10

rbeholder rommer

2Hr

23L

10

275

4Hr

275

275

10 23L

23L

12 10

10

2Hr

2Hr 4Hr

4Hr

10

15

15

2Hr

12 23L

10

10

4Hr

10

275

275

10 23L

23L

275

10 10

0 mm

Closed

P4

2Hr 4Hr 5 P5 P4 12 P612 P6

Closed

20

8

Closed

15 10

Closed

20

Closed

210 Hr 4Hr 4Hr 2Hr 10 15 10 23L 12

4Hr

Closed

4Hr

8 Closed

20

10

275 410 Hr 23L

2Hr

10

12

23L

10 12

8

10

10

15

2Hr

10

4Hr

10

10

P4

9L mm 9L 6biter krysskutt 4x40 6 23L • Kontinuerlig P4 4 timers 275275

2Hr

23L

6

275 10 10 10 1523L

2Hr

10 12 10

275 4Hr

10

20

2Hr

23L

10 2Hr

10 12

12

8

8

104Hr 10

6

8

275 20 15 Closed23L 10

4Hr

8 Closed

15 10

12

15

10

20 15 10

23L

Closed

8

15

12 20

20

20

Closed

8

20

4Hr

12

15 10

15

10

20 15 10

20

15

8

20

10

Closed

23L 406

275

6

8

2Hr

23L

4Hr

10

20

x30L 320

8

15

x 589 P4

mm P3

10

12

275

2Hr

23L

4Hr

10

20

Closed

15

6 8

20

6

8

8

10

10

6

6

12

15

8

12

Rexel Momentum M510 10

10 12

10

20

10

6

6

6

4Hr

30L

12

10

6 8

Closed

20

6

15

275 10 30L 10Cashback 275 A4 ark x 23L 465 x 279 mm 275 4Hr 2Hr Cashback Cashback P5 30L P6A4 ark P6 15L • 370 P5 12P3 P6 P5 P3 4Hr 15L P3 P3 P4 23L P4 P49L P4 12 10 10P5 23L 23L 275 23L 10 9L 15L 23L 275 8 opptil 9L P3ark 8 275 208 ark 820 15 ark 620 8 P3I4 • 23L Makulerer I4 620 20 x 589 x 6• opptil P3320 I4• Makulerer 20 Closed P3I4 • Makulerer Closed 8 opptil 20 x Closed 406 589 x 320 mm • 406 mm 2Hr15 4Hr 23L 23L 2Hr 4Hr 2Hr 2Hr 23L 23L 23L 4Hr 12 P4 10 12 med P4 10• 12 12 2751510 10 • Høy • Høy sikkerhet sikkerhet P4 275 275 P412 12 12 23L Høy sikkerhet med P4 10 10 P4 10 P4 15 23L med 23L 30L1210 30L 10 10 23L P3 2HrP5 423L HrP6 2Hr 4Hr 2HrP5 10 P3 P4 P4 P5 P6 P5 P6 P3 P3 P4 12 1023L 9L10 12 12 P5 P6 P5 P6 P3 P3 P4 P4 9L mm 15 10 9L 23L 23L 10 10 10 P4 I5 P4 I5 23L 12 9L 9L 15 krysskutt 4x40 biter 9L krysskutt 6 23L124x40mm biter 2Hr

30L x 589 30L P6 P3P3 406 xP4 320 mm 370P4 x 23L 465 279 mm P4 P5P5P5 P5P4 P6P3 P3 23L P6 P6 12 •P3 P6 P4xP3 P5 P6 P4med P3 23L P4 10 P4 I5 12 P4 •P5 Makulerer opptil 15P6 ark P6 P4P3 HøyP5 sikkerhet P4 P4 23L 10 P5 I5

P4 P4

10

6

275

15 10

10

4Hr

6

15

275

6

Closed

275

10 Cashback 23L 23L 10 275 • 9L Makulerer 8 ark 820 6 opptil 20 Closed 23L

10

2Hr 12

6

10

2Hr

23L

23L

275

2Hr

Rexel Momentum M515 20

Closed

275 12

4Hr

P5

x 279 mm P615L • 370 12 275x 465 20 30L2Hr 4Hr 10 30L 23L 10 10 275 30L P6

275

30L 4HrP6 2Hr 30Lx P4 P3 mm P5 370 465• xMakulerer 279 10 12 23L 10 ark opptil

P6

4Hr

2Hr

4Hr

10

12

4Hr

10

10 12

23L 23L krysskutt64x40mm biter 6 6 8 8 8 8 23L 23L 23L 4 timers • Kontinuerlig driftstid på 275 275 275 275 275• Kontinuerlig 275 Kontinuerlig på 275 275 30L275 30L 275 P4 30L •30L 30L 23L 23L 23L 275 2Hr 4Hr 2Hr 4Hr 275driftstid 10 10 2Hr P4 430L Hr 2Hr 4Hr 275 30L 30L10 P4 23L 10 30L 2HrP6 4Hr 2Hr15L 4Hr 210 Hr15L 4Hr 2010 30L 275 2 2Hr23L2P5 4Hr 1020 10 23L 2P3 Hr 30L 4 30L P6 P5 23L 2Hr 10 15L 4HrP3 15 1510 P323L P3 30L P4 I523L P4 P4I515 P5 P4I523L 15L 10 30L 10 P5 4 23L 23L 2Hr 10 10 12 IHr I4Hr 20 Closed 24timer 20 P6 P6 P4 2Hr Hr P4 P3 HrP3 4Hr driftstid 2P4timer Hr30L 410 Hr23L 30L 23L 23L 10 2 Hr 4 Hr Closed 12 9L 4Hr 12 P4I515 10 9L 10 9L 10 driftstid 10 2 Hr 4 9L 10 523L P4 515 4 3 23L 10 10 10 10 15 10 P4 5 6 20 15 23L 10 P23L 6 P4 515 6 P4 510• Ekstra 10 P4 523L Closed 6 10 34 12 10 15P4 23L20 10 23L 23LP23L 10 12 10 10 12 12 23L 12 10 stor 30 liters • Stor papirbeholder på 23 liter 12 P5 P6 P330 liters • Ekstra • Stor papirbeholder på 23 liter P4 stor 12 275 15L 275 23L 23L 30L 12 23L 23L 23L 15L 15L 15L 275 275 23L 20 20 20 20 2 Hr 4 Hr 2 Hr 4Hr 30L 30L 15 15 23L 23L P4 I 5 P4 I 5 4Hr 15 15 P4I52Hr P3 P3 P3I420 2104578EU Rexel Momentum X420 P4I5 som Rexel Momentum X415 2104578EU Momentum Rexel Momentum X415 I4 rommer I42104576EU I4 23L 20 20 2Hr 20 10 Closed X420 Closed Closed Closed papirbeholder 225P3 A4 ark10 15Rexel 15 P4I5rommer P4 I5 8 4Hr som 23L 10 10 papirbeholder som rommer som rommer 225 A42104576EU ark10 10 10 8 250,100,23L 23L 100,23L 23L 275 275 ark • 370 x 465 x 279 mm 2Hr Cashback 23L 30L P4275 P4 P6 275 12 Cashback 23L P5 12P3 P6 P5 P6 P3 P4x 465 P4 275 A4 arkCashback • 370 x 279 mm 4Hr 275 275 15L 275 30L 23L15L P5 30L P6A430L P523L P3 4Hr P4 P3 10 23L 23L 23L 15L 23L15 1215 12 10 23L P4 23L10 15L 15L 10 275 15L 15L2Hr 30L 30L 15L 15L 15L 20 30L 15 10 23L 4 Hr 20 23L P4 5 23L 20 20 4 4 3 3 2Hr Closed 4 Hr 2 Hr 4 Hr P4 5 15L 2 Hr 4 Hr 23L 23L 23L 23L 4 4 15 15 P4 5 30L P P P4 5 23L 23L P3 P3 4 3 20 20 15 4 4 20 I I 10 20 15 23L 9L320 9LI 5P3Closed Closed P3 3 4 8 20 Closed 4 5 Closed • 406 xClosed mm I P3 205 20 å 15 210 Hr 4Hr 15 15ditt Closed 20 P4 P4 Ptil: P3P4 P3 5415 • 40610 x 589 10 x 32023L mm 5 I5 P4I5 P4 For å registrere gå til:Closed registrere 20 20P4 8krav, gå 8 P4 8 10 I4 610 I4 6 P4I5 For 20 Closed ditt krav, P 20 10 10 Closed Closed Closed 15 8 15 P4 5 8589 xP3 23L 23L 23L 10 10 P4I510 23L 20 15 23L 23L 23L 23L

23L

6

6

275 412 Hr

12

30L

• Høyeste sikkerhet med P5 • Høyeste sikkerhet med P5 30L 23L P5 P4 P6 P3 I P3 P4 I P5 biter P6 I P3 P5 P6I mikrokutt 2x15mm P4 I P3 P4 I 20 P3 P5 P6 P4 mikrokutt 2x15 mm biter P5 I P6 P5 P6 P3 30L 250,• 4 timers kontinuerlig • 2 timers kontinuerlig driftstid 23L 23L Rexel Momentum M510 15L 275 Cashback l Momentum M515 2104575EU Rexel Momentum M510 20 Rexel 20 X415 2104575EU 15L 23L 20 Rexel Momentum 20 X415 23L2Hr II I I P4 I25Hr P42104578EU 2104578EU Momentum X420 2104576EU Momentum I I I 15 I I I5204Hr II I I Rexel20 15 P3I4 Rexel20 Momentum X420 I I 2104576EU I• 23L 10 driftstid Stor papirbeholder på 23 liter 23L 10 P5 30L 30L 23L 23L 30L 30L P4 P4 P4 P4 P4 P6 P3 23L P5 P6 P3 P4 P5 P6 P3 23L P4 P5 P6 P3 P4 cashback.officerewards.eu cashback.officerewards.eu P4 P4P3 P5 P4P6I5 23L 15L 23L 23L 23L 23L 15L 9L 9L23L 15L 20 15L 9L 20 P4 P4 P3 P5 P4P6I5 20 209L 10 P3I4 P3I4 10 I4 15L 23LP3 23LP3I4 15L 15L papirbeholder som23L rommer A4 ark 23L • Ekstra stor 23L 23L 15L 15L 15L 15L 15L 2025023L 2020 30L 20 2030L 20 20 15L 15L 30L 23L 23L P4 P4 23L 23L 15L 30L 23L 23L P4 P4 15L 23L20 P420 30L 3I43 4P5 20 23L P3I4 23L 3I4 15L 9L PP3 20 23L 20 15L 23L 23L Closed P4 P 20registrere P3I420 P3I4 Momentum Closed30L 20I5å P5 P4 P6 IP415L3I4Closed 20 P323L P323L 20 P4 ditt 20 P423L I5 P6 P4 43 3 4P4I5 P5 23L mentum X420 X415 Closed I4 20 9L 20 P3Momentum Rexel X415 I4I35 P P4 P6 P4I5 15 P4 Pgå For krav, gå til: 51 IPP6 20 P IP3 20 8 20 20 15P49L Closed ed P5 I 5 P3 I4Rexel Closed 20 P4 20 15 Closed 8 Closed P4 15 P4 I5 6til: 9L I 5 15 P3 8 I5 P3I4 Closed Closed For å registrere ditt krav, 8 8 P4 20 9L 8 9L 9L 9L 6 15 23L 23L P4I5 23L 23L• 370 23L 23L 23Lsom rommer på 30 liter x 465 x 279 mm 23L 23L 23L 23LP4 23L 23L 23L 23L 23L 23L30L P4cerewards.eu 15L 15L 23L 150,23L 23L 300,20 Rexel Momentum 20 P4 P4X42020 Rexel 15L 15L 30L P4 P4 P4 23L P4 P4I5 P4 P3 P3 10 30L 10 P4 P4 X415 I4 cashback.offi I4 I5 P4 I5 P4 P4I5 P4I5 2104578EU 10 Rexel Momentum P3 I5 20 P3 10 2104578EU Rexel Momentum X420 23L 2104576EU Momentum X415 I4 30L I42104576EU 10 10 cerewards.eu 23L 9L 9L 23L 23L 9L 23L23L 9L 23L 300 A4 arkcashback.offi 23L

30L10

3

0

275

P5

275

2Hr

I5 23L 10 23L10 P4 P4

P6

4Hr 2Hr23L

30L

4Hr

15 P4 10 Closed

275

10

2Hr

23L

20 P3

P5

P6

I

275

12

15

275

Closed

10

10

23L

275 2Hr 23L

2Hr 4Hr

10

12

275

4Hr

20

8

Closed

10

15

10

15

10

10

23L

275 2Hr

23L

23L

275

Closed

10

2Hr 15 10

210 Hr 4Hr 4Hr 10 20

23L

2Hr Closed 8

23L

10

4Hr

275 10 23L 10

15

15

2Hr

275

4Hr

10

10

12 1023L

275 4Hr 10 23L

2Hr

10

8 Kampanjen varer til 30/6-2019 8 Closed

2Hr

4Hr

15

12 6

6

10

20

275

Closed

10

23L

2Hr 2015 Closed

2Hr

10

10

4Hr

10

10 12

10

10

6 8

Closed

2Hr

23L

4Hr

1015

12 6

275

10

4Hr

8 Kampanjen 6 varer til 30/6-2019 8 20

275

10151010

23L

10

6

2Hr

20

1510

2015

10

10

23L

6 8

6

6

8

2Hr

20

Closed

12

6

275

10

20

10

12

8

4Hr

10

Closed

4Hr

10

10

8

10


POST OG PAPIRBEHANDLING

EFFEKTIV POSTBEHANDLING OG SIKKERHETSMAKULERING Quadient (tidligere Neopost) er global leder innen digital kommunikasjon, logistikk- og postløsninger. Vi leverer produkter og programvareløsninger utviklet og tilpasset for sikker og effektiv kommunikasjon, sporing og levering.

Falsing og konvoluttering - Quadient DS-64i

Enkel, smart og sikker dokumentbehandling. DS-64i bretter (falser), pakker og limer konvoluttene raskt og enkelt, i en kombinasjon av fullkommen brukervennlighet og avansert teknologi. Pakking og utsendelse av brev som inneholder personopplysninger skal, etter GDPR reglementet, sikres. Denne maskinens eksklusive CIS-skanner leser BCR 1D og 2D OMR og OCR, uavhengig av kodens plassering på arket. Vår Software dokumenterer at du følger reglene.

Frankering – Rimeligere enn frimerker!

Quadient IX-serien er våre nye modeller av frankeringsmaskiner. De dekker behovet for små og store bedrifter og er en meget effektiv løsning for behandling av utgående post og pakker (med etikettskriver). Få full kontroll på portokostnader med digital veiing og profesjonelt, digitalt trykk på konvoluttene. IX-3 er vår mest populære modell, enklere enn Post i butikk. Maskinene settes opp uten behov for PC eller telefonlinje, kobles kun til internett for portolading. Enkelt, fleksibelt og lønnsomt.

Quadient har et stort utvalg av løsninger som tilfredsstiller kravene fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet for makulering. Dette gjelder alle typer lagringsmedier, uansett om opplysningene er på papir eller lagret digitalt på harddisk, USB-minnepinne, mobiltelefon osv. Vi bistår deg med valg av riktig løsning for å etterleve krav og effektivisere dine GDPR prosesser.

52


ARKIV OG LAGER De aller fleste har lager- og oppbevaringsbehov. Og i Inventum har vi leverandører med markedets bredeste sortiment innen arkivløsninger og et stort utvalg innen sikkerhetsløsninger. Slik kan vi dekke våre kunders behov for oppbevaring. De stilrene og klassiske arkivsystemene varierer i størrelse, design og låstyper, alt etter kundens behov. La oss få hjelpe deg med en effektiv plassutnyttelse og riktige hjelpemidler. For god plassutnyttelse gir deg flere kvadratmeter, og det er også god økonomi.

53


ARKIV OG LAGER

GODE LØSNINGER FOR OPPBEVARING!

Skap for oppbevaring av mobiltelefoner og andre verdisaker. Nyheten mange har ventet på ! Kan nå også leveres med 2xUSB uttak i hvert rom for lading!

Fossafe arkivskap Fossafe er norskutviklede skap og har markedets bredeste sortiment av tradisjonelle arkivskap og brannsikrede arkivskap. Brannsikrede skap leveres i 60P og 120P med 1, 2, 3 el 4 skuffer.

Nøkkelskap Leveres i flere ulike modeller og størrelser.

Garderobeskap, småromsskap, PC-skap og småbokser. Vi leverer prisgunstige og funksjonelle garderobeskap, PC-skap, småromsskap og småbokser. Disse brukes nær sagt overalt; i garderoben, på verkstedet, i et kontorlandskap eller åpne miljøer. Leveres i ulike høyder, bredder og dybder, og med mange ulike farger og låsalternativ som hasp, sylinderlås, kodelås, myntlås eller elektronisk kortlås RFID.

Kjemikalieskap Kjemikalieskapet er et helsveiset stålskap for bruk i verksted, industri, skoler og offentlig forvaltning, med låsbare, hengslede dører. Kjemikalieskapet leveres komplett med flyttbare, galvaniserte hyller som har kanter for oppsamling av spill. Stålskapet har lufteventiler og Ø100 mm ventilasjonsstuss i toppen for tilkobling til ekstern ventilasjon, gråhvitt skrog med blå dører.

54


ARKIV OG LAGER

L og T-fot- og veggskinnereoler Et fleksibelt system som er enkelt å montere og hvor alle komponenter går om hverandre. perfekt som biblioteksreol, samt veggskinnereoler for bibliotek, kontor, skole etc.

Mobilreoler Gir maksimal utnyttelse av arealet og skreddersys i hvert enkelt tilfelle og tilpasses de aktuelle rom. For kontor, lager, fjernlager, butikk, museer etc.

Boltless lagerreoler Representerer det ypperste innen tysk toppkvalitet og evne til å utvikle kvalitetsprodukter som innfrir kundenes krav. Enkel og rask montering uten bruk av skuer. Hyller i mange ulike bredder og dybder, samt hjørneløsning, for optimal tilpasning til ditt lager. Leveres i galvanisert stål.

V06 småvarereol – Bygg din egen skreddersydde reol. Pent design med avbalanserte farger, enkel å montere og et omfattende tilbehørsprogram. Kommer i flere høyder og dybder.

Totalleverandør av industriinnredning, kontorinnredning, lagerrom og skoler.

55


ARKIV OG LAGER

FÅ ORDEN PÅ LAGERET Vi påstår: Alle har et lager som kan utnyttes og/eller organiseres bedre – god plassutnyttelse er god økonomi! La oss hjelpe deg med å tegne et forslag!

Med over 35 års erfaring i å hjelpe våre kunder med å holde orden på lageret, har vi kunnskapen og produktene som skal til for å løse alle utfordringer. Norsk ekspertise – Tysk kvalitet

Modulbasert småvarereol Dybde: 30 cm til 80 cm Bredde: 100 cm til 130 cm Høyde: 230 cm til 300 cm

Pakkedisk Inkludert skjæreaggregat. Kommer i to bredder 160 cm og 200 cm.

BEST PÅ PLASTKASSER OG OPPBEVARINGSBOKSER Plastkasser fra SSI-Schäfer er av ypperste kvalitet og holdbarhet. Kommer i forskjellige størrelser og noen i forskjellige farger. De fleste kasser motstår olje, fett og er upåvirket av de fleste kjemikalier.

56


PC, MOBIL OG DATAUTSTYR Vårt utvalg av produkter dekker maskiner og programvare for alt fra standard kontorbruk, til bruk med spesielt omfattende krav til funksjonalitet og sikkerhet. Inventum tilbyr deg også en lang rekke datautstyr som spenner fra enkle og rimelige produkter som kabler, rekvisita, PC- og nettverkskomponenter, til produkter som for eksempel bærevesker, ekstra skjerm, lagringsmedia, video- og lydutstyr, og selvsagt en lang rekke programvarer. Alt innenfor din rekkevidde med et enkelt museklikk på inventumkjeden.no

57


PC, MOBIL OG DATAUTSTYR

SHARP WINDOWS COLLABORATION DISPLAY Skreddersydd for Office 365 og Teams bruk

• • • • • •

Innebygget kamera & mikrofon Touch for bedre samhandling Innebygget trådløs tilkobling for Windows, Android & iOS USB-C for optimal brukervennlighet, en kabel, mange funksjoner Microsoft godkjent for Office 365 og Teams Forberedt for IoT med innebygde sensorer for smarte bygg.

Sharp Collaboration Display, den mest optimale løsning for møter og samhandling.

SHARP 4K SERIE TIL MØTEROMMET ELLER SOM DIGITAL PLAKAT En fantastisk kombinasjon av kvalitet, ytelse og pris.

• • • • •

Skapt for 16/7 drift Vis og lytt til innhold ved hjelp av den integrerte 4K USB mediaspilleren og 2 innebygde høyttalere HDMI tilkobling for ekte 4K visning i 60Hz Slank og elegant design som passer ethvert miljø Fleksibel installasjon i både stående og liggende format.

Leverandør til Inventum-kjeden

58


MAKULERING IVARETAR GDPR ANSVARET

KONTORREKVISITA Kontor- og datarekvisita er noe de fleste på kontoret har et aktivt forhold til. Denne kategorien inkluderer alt fra permer og binders, til mer behovsrettet utstyr som tavler, håndholdte skannere og merkemaskiner. I tillegg fører vi kopipapir, renholdsprodukter og tørkepapir som kan bestilles på vår netthandel. Vårt utvalg dekker de fleste behov både med hensyn til kvalitet og pris.

59


KONTORREKVISITA

ALT PÅ ETT STED! EMO er totalleverandør av blant annet produkter innenfor renhold, helse, smittevern, kontor og arbeidsplass.

RENHOLD OG HELSE Forebygg smitte med god håndhygiene! Kjente merkevarer på renhold og mykpapir

60

Smittevern

Renhold og hygiene

Hjemmekontor

Produkter som hindrer smitte.

Produkter som holder både hender og omgivelser rene.

Produkter som hjelper deg til å få et ergonomisk og produktivt hjemmekontor.


KONTORREKVISITA

SIKKER MERKING Den nye normalen for kontor, offentlige rom, barnehager og skoler.

61


KONTORREKVISITA

ALT INNEN KONTORREKVISITA EMO leverer kontorrekvisita og kantineartikler fra kjente merkevarer. Alt på ett sted!

LEDENDE LEVERANDØR AV STEMPLER OG DISPLAY I NORGE Colop – vi tar ansvar

GREEN LINE produktene er laget hovedsakelig av resirkulerte materialer. Minimum mellom 75 og 80 % resirkulert plast er anvendt.

NYHET! • Utform ditt eget design enkelt • Unik app for ubegrenset design på avtrykket • Flerfarge avtrykk (legg til logoer og bilder) • Ferdige maler • Kan printe på alle absorberende flater

62

Alt av gatebukker i alle størrelser og mange farger.

· Brosjyrestativ for 8x A4 · iPAD holder


KASSA­APPARATER OG POS Det å velge riktig kassasystem er viktig for effektiv drift. Derfor leverer vi en rekke løsninger tilpasset kundenes ulike behov. Vi leverer komplette butikkdatasystemer tilrettelagt for bedrifter som ønsker å ha full kontroll og oversikt, samt systemer med et bredt utvalg av funksjoner innenfor lagerstyring, rapportering, fakturering, kundedatabaser, og integrering mot ulike regnskapssystemer. Et godt kassasystem sparer deg for tid og gjør salgspunktet mer effektivt, slik at man kan fokusere mer på det som er viktig; kundene.

63


KASSA­APPARATER OG POS

VELG EN KASSELEVERANDØR DU KAN STOLE PÅ! Finn Clausen POS Systemer AS ble grunnlagt i 1953 og leverer kasseapparat til det Norske markedet. Alle våre Omega og Sam4s kasseapparat leveres med 3 års garanti!

Omega kassasystem er en serie

Sam4s er en serie klassiske kasser

med fleksible og driftssikre kassa­ system laget for virksomheter med behov for funksjonsrike kasser.

Detalj- og faghandel

Servering

Kantine

Velvære

Enkel bruk – mange muligheter.

Effektive og enkle kassaløsninger for servingsbransjen.

Effektive kassaløsninger for skolekantiner, bedriftskantiner og kantiner i offentlige virksomheter.

Fleksible løsninger for alle typer salonger

FULL STYRING PÅ BUTIKKEN

UNNGÅ TREG SERVERING

UNNGÅ KØ I KASSA

Smarte kassaløsninger som gir deg full kontroll

Landsdekkende

64

med høy ­driftssikkerhet som passer til de med et enkelt behov.

Ventende gjester er ofte ikke de mest fornøyde...

Følger Kassasystemlova http://skatteetaten.no/kassasystemliste

Sultne folk er ofte ikke de mest tålmodige...

Løsninger for alle bransjer

BRUK TIDEN PÅ DET SOM ER GØY La kassesystemet ta seg av resten

Brukerstøtte

Installasjon


EN GOD KOPP KAFFE Spør du arbeidstakere flest, kommer kaffe høyt opp på lista over hva som er viktig på arbeidsplassen. En god kopp kaffe, eller te og sjokolade for den del, skaper både trivsel og mer motiverte medarbeidere! Derfor har Inventum kaffeløsninger som passer enhver bedrift, uansett størrelse eller behov. Kaffekanner, friskbryggere, instantprodukter og muligheten til å brygge alle verdens kaffevarianter? Det leverer vi. Så enten du skal utstyre resepsjonen, kantina eller kontorlandskapet; snakk med en av våre rådgivere, så finner vi sammen ut hvilken kaffeløsningen som passer hos dere.

65


KAFFE, TE OG VANN

VELKOMMEN TIL FAMILIEN VÅR Vi er en dedikert gjeng sertifiserte baristaer som alle er lidenskapelig opptatt av kaffe. Fra oss får du de nyeste trendene i kaffeverdenen, samtidig som vi hjelper deg med å navigere gjennom jungelen av kaffe og ­forskjellige brygge­metoder, og vi sørger for at du får den mest optimale kaffeløsningen for din virksomhet. Målet er at alle skal bli vinnere. Økt forbruk av kaffe bidrar til økt etterspørsel etter gode kaffebønner. Men det er ikke ­lenger en selvfølge at vi kan nyte en god kopp med kaffe i fremtiden. Noen må dyrke den, og det må gjøres på en m ­ iljøvennlig og sosialt bærekraftig måte. ZOÉGAS PROFESSIONAL

Dette sortimentet er utviklet for å passe det profesjonelle markedet ved hjelp av unike oppskrifter, spesialtilpassede hele bønner for profesjonelt utstyr.

ZOÉGAS PROFESSIONAL Dark Zenith

ZOÉGAS PROFESSIONAL Mollbergs Blandning

100 % Arabica – blandet, brent og koppet

100 % Arabica – blandet, brent og koppet

Fruktig og rund mørkbrent kaffe. En oppfriskende kaffe med rund smak som minner om nougat og honning der sødme og syrlighet utfyller hverandre.

hos ZOÉGAS i Helsingborg.

Kraftig mørkbrent kaffe med elegant smak og hint av solbær og karamell. Vår eldste og fineste blanding som ble utviklet for Hotell Mollbergs i Helsingborg i 1903.

NESCAFÉ Gold De Luxe

En svart, mellombrent kopp kaffe som lukter like godt som den smaker. Sofistikert, ­harmonisk og aromatisk kopp som passer like godt svart som med melk.

KARAKTER Modne røde epler, lys sjokolade,

hos ZOÉGAS i Helsingborg.

nougat og nøtter. En elegant og velbalansert kaffe som kan nytes hver dag, til frokost, middag og kvelds, år etter år.

NESTLE Skimmed Milk

Nestle Cacao Mix

Nestlé Professional har en rekke kvalitets­produkter som passer på en hver arbeids­plass. Her ser du noen av produktene som Inventum­kjeden kan levere.

After Eight Catering pack

AFTER ElGHT er de klassiske, tynne mint­ platene trukket med en rik og fyldig mørk sjokolode. Året rundt - til jul, påske eller selskaper er AFTER EIGHT et opplagt valg!

66

Består av 100 % melk, helt uten tilsetningsstoffer. Den har en rund og fersk melkesmak og inneholder mindre enn 1 % fett. Det hurtig­løselige pulveret er optimalisert for bruk i kaffeautomater og gir et lekkert melkeskum i kremede kaffevarianter som caffe latte, cappuccino, cafe au lait og varm sjokolade.

Raskt løselig sjokoladedrikkpulver som består av 14 % kakao og som fungerer like bra enten det blandes i kopp eller brukes i drikkeautomater. Pulveret kan blandes både med vann og melk. NESTLE Cacao Mix har en moden sjokoladesmak med en middels lang ettersmak med et hint av søte rosiner og modne plommer.


Arvid Nordquist tar neste steg i sitt bærekraftarbeid og går bort fra fossilbasert og over til plantebasert emballasje på sine kaffeforpakninger. De nye kaffeforpakningene består av 80% plantebasert materiale og halverer karbonutslippet sammenlignet med de gamle forpakningene. I tillegg til å være co2 kompensert, 100% bærekraftig brukes det utelukkende Arabicabønner av beste kvalitet. God smak. Bedre ettersmak. DIVINO SPRESSO:

ORIGINAL BLEND:

Espresso – Balansert og fyldig Kraftfull og balansert med en nøtteaktig aroma med tone av mandel og mørk sjokolade.

Mellombrent – Frisk og fruktig Original Blend er vår nyeste variant innen hele bønner. Den har en lett aroma av med toner av røde bær og nougat. Elegant lysere kaffe med syrlighet og lang generøs ettersmak.

DARK MOUNTAIN:

Mørkbrent – Bærpreget og fyldig Fyldig smak med innslag av bjørnebær og orientalsk krydder. Elegant syrlighet og lang ettersmak.

KAFFE, TE & VANN

TAR DU KAFFEN DIN SVART ELLER GRØNN?

KAHAWA TEMBO:

Mørkbrent – Bærpreget og fyldig Sjenerøs og dyp smak. Tydelige toner av solbær og innslag av fudge.

ET BREDT TE-SORTIMENT - For alle smaker og anledninger Earl Grey

Berry Black

Green Chai

Lemon Liquorice

Green Lemon

Rooibos Red Berries

Svart te med uimotståelig, kraftig smak som avrundes med myk bergamott.

Grønn te med deilig aroma og kryddersmak. Smak av kardemomme, ingefær og kanel.

Grønn te med fin friskhet og myk smak av sitron.

Svart te med en fruktig og frisk sødme. Tydelige toner av bringebær, jordbær og blåbær.

Urtete med smak av sitron og pasjonsfrukt, som avrundes med toner av søt lakris.

Rooibos-te med en rik smak av tranebær, bringebær og jordbær.

67


KAFFE, TE & VANN

DET ER MYE LYKKE I EN GOD KOPP KAFFE

All vår kaffe er sertifisert og vår grunn-sertifisering er Rainforest Alliance Rainforest Alliance

Fokus på biologisk mangfold og bærekraftig livsgrunnlag. Fungerer blant annet for å forbedre kultiveringsmetodene og redusere bruken av kjemiske plantevernmidler og gjødsel.

Medium

En velbalansert kaffe med frisk fruktighet. Kaffen har en rund, nøtteaktig smak med hint av melkesjokolade og honning. Styrke 2.

Generoso

En kraftig kaffe med sirupshint med smak av mørke bær og sjokolade. Styrke 5.

Smak

En søt, rund og velbalansert kaffe med hint av nougat og marsipan.

SPESIALKAFFE Spesialkaffe er vår mest eksklusive kaffe innen out of home. For å inngå i sortimentet må kaffen være påfallende god, sporbar til sitt opphav og ha en interessant historie. En spesialkaffe består av bønner som kultiveres i perfekte forhold, før den plukkes, vaskes og tørkes med utvalgte metoder. Det gir kaffen en unik og tydelig personlighet, med en karakteristisk smak som så løftes frem med godt balansert brenning og perfekt brygging. Spesialkaffe er alltid sporbar til en bestemt region, sted eller gård. Enkelte kaffer har enkeltopphav, som betyr at all kaffen kommer fra samme område. Andre kan ha enkeltgård, som betyr at de kommer fra samme gården.

68


KAFFE, TE & VANN

ALLTID FRISKT OG RENT VANN PÅ JOBBEN Med en vannkjøler husker du å drikke nok vann – hver eneste dag!

WL7 Firewall™

Denne avanserte vannautomaten kombinerer avanserte tekniske løsninger i en robust og pålitelig maskin. WL7 Firewall™ (WL7 FW) kan levere store mengder iskaldt drikkevann med og uten bobler. Den perfekte vannautomaten på enhver arbeidsplass. Vannmuligheter: • Kaldt • Romtemperert • Kullsyreholdig • Varmt • Ekstra varmt

TOPPMODELL Høy kapasitet iskaldt vann

Ice Bath kjøleteknologien er utviklet for å gi glass etter glass med rent iskaldt vann for å møte behovet til selv de mest travle arbeidsplasser. WL7 Firewall™ har høyere kapasitet en det sammenlignbare konkurrerende produkter har.

HØY KAPASITET

BESTSELGER

WL 2500 vannkjøler

WL 2500 er en v ­ annkjøler som leverer rent og forfrisk­­ende kaldt vann på a ­ rbeids­plassen. Den er en rimeligere vann­automat enn f.eks. den innovative vann­automaten WL 4. Finnes i varianten varmt/kaldt vann.

Nigara

En utrolig effektiv og solid vannkjøler for alle steder det er behov for en høy kapasitet på kaldt og rent drikkevann. Vannautomaten er godt egnet for syke­ hus, kontorer, bedrifter, skoler osv.

Har man ønske om skreddersydde løsninger, kan man velge i et stort utvalg av innbyggingsmodeller. Hva med en vannkjøler i moderne design innebygd i vegg eller i benk med lekre tappeløsninger? Her kan man få akkurat den løsningen man ønsker, diskret og stilrent eller røft og tøft.

69 C: 69 M: 7 Y: 0 K: 0

C: 100 M: 67 Y: 0 K: 23

C: 0 M: 1 Y: 0 K: 43

R: 19 G: 181 B: 234

R: 0 G: 75 B: 141

R: 161 G: 161 B: 164


KAFFE, TE OG VANN

Smaken av kvalitet over hele verden

HOLD KAFFEN VARM

FreshGround/FreshMore Touch TH termostrakter

TH termostrakter trakter kaffen direkte i pumpetermos eller termoskanne. Trakteren er utrustet med varselsignal om at kaffen er klar, samt kalkfjerningsvarsler. Den leveres med ­filterholder i rustfritt stål, men uten pumpetermos/­ termoskanne. Kapasitet: 2,2 liter kaffe/7 minutter.

Prøv den optimale bean-to-cup kaffemaskinen — friskbryggeren som er best i klassen når det gjelder nytraktet kaffe av ferske kaffebønner! Som et alternativ til FreshGround-serien med ferske bønner har vi FreshMore-serien. FreshMore serverer nytraktet filtermalt kaffe og innehar de samme kvaliteter som FreshGround. Velg modellen som passer best inn i ditt miljø. Maskinen finnes i lekker utførelse i sort eller hvit (ikke XL-maskin i hvit), og med stilren touchscreen som understreker og fullfører det delikate designet. Friskbrygg touch krever lite og enkelt vedlikehold og brukervennlig­ heten er en selvfølge. Ved å trykke på en knapp serverer denne maskinen nydelig filterkaffe av kvernede bønner. FreshGround lager også andre spesialiteter som for eksempel cappuccino, café-au-lait, sjokolade og moccachino i tillegg til varmt vann. Maskinen har praktisk kannefunksjon. (FreshGround 310 i rustfritt stål er selvfølgelig fortsatt i vårt sortiment med klassisk display.)

Nayax – betal kaffekoppen med kort, sms eller app! Furento pumpetermos

Trakt fersk kaffe direkte i en Furento pumpetermos. Pumpetermosen er utstyrt med et praktisk bærehåndtak, og kan derfor enkelt flyttes til møterom og kantine. Finnes i flere varianter med innerbeholder i både rustfritt stål og glass. Fås i utførelsen rustfritt stål og fargerike metallic farger. Kapasitet: 2,2 liter.

70

Ved å installere Nayax betalingsterminal på en kaffemaskin kan kaffe­koppen betales ved å bruke kort, sende sms eller via en app. Betalingsløsningen er effektiv og lett å bruke. Ta kontakt med oss for mer informasjon. (Det er også mulighet for myntmeka­nisme på flere av våre maskiner.)


KAFFEMASKINER FOR ALLE BEHOV

KAFFE, TE OG VANN

Smaken av kvalitet over hele verden

Sego - Kaffemaskinen for de litt mindre miljøene

Sego passer inn de fleste steder ettersom den er så kompakt og tar liten plass. Den patenterte rotasjonsbryggeren lager perfekt crema på enhver kaffedrikk! Sego er utviklet for steder hvor en ordinær trakter blir for liten og en stor profesjonell maskin blir for stor. Det kan være små kontorer med begrenset plass på kjøkkenbenken, venteværelser, mindre butikker eller som et supplement til våre friskbryggere. • Bean-to-cup: tilberedning med kaffebønner • Enkel og rask installasjon • Enkel å betjene • Intuitiv touchscreen • Omfattende meny med opptil 30 valg • Unik roterende brygger; for enkel demontering og rengjøring (NSFsertifisert)

Esprecious – Er du ute etter en moderne espressomaskin? Nyt de mange fordelene med en helautomatisk espressomaskin som gir en jevn og frisk smak på hver eneste kaffekopp.

Den helautomatiske espressomaskinen Esprecious lager espresso med ­nykvernede kaffebønner under trykk som gir et perfekt lag med crema. I tillegg tilbys andre kaffe­drikker som cappuccino og latte macchiato.

Velg mellom fire ulike modeller

Esprecious kan leveres i ulike modeller og kan utvides med forskjellig tilbehør for å oppfylle dine ønsker. Dette gir kunden store valg­muligheter i forhold til hvilke kaffe­drikker som kan tilbys. Du kan for eksempel bruke espressobønner og «vanlige» bønner, eller to vanlige kaffebønner eksempelvis lys- og mørkbrent, i modellene med delt bønnebeholder. Alle Esprecious-modeller har praktisk kannefunksjon.

71


KAFFE, TE OG VANN

- ENGANGSSERIE Basert på biologisk nedbrytbar og fornybar råvare

Pure-serien er et fantastisk miljøalternativ innenfor bærekraftig engangsartikler for mat og borddekking. Her finner du et bredt sortiment av tallerkener, boller, skåler, drikkebeger, kopper, bestikk, servietter, duker og mye annet. Produktene er basert på følgende fornybare råvarer: Palmeblad: Laget av blader som naturlig har falt av

palmen, tørket, renset og presset sammen til ulike former under varmebehandling.

Tre: FSC sertifisert tremasse benyttes til engangsprodukter

i papp; tallerken, beger, emballasje, bestikk, skåler og tannpirkere.

Sukkerrør: Tallerkener, boller og drikkebeger laget av

fibermassen som er igjen etter at råvaren for sukker er tatt ut. Biologisk nedbrytbart.

Bjørketre: Bestikk som er laget av lyst ubleket FSC sertifisert bjørketre.

Bioplast basert på maisstivelse: Solid og funksjonelt bestikk som tåler varme. Basert på fornybar råvare og derfor blir et bærekraftig alternativ til oljebasert plast.

72


LEIE FRA SG FINANS Leie fra SG Finans har en rekke fordeler og er et meget godt alternativ til andre finansieringsformer, som lånefinansering eller egenkapital. Dette er fordeler som de fleste virksomheter vil kunne gjøre nytte av. • • • • • •

Kjøpe det som stiger i verdi – leie det som faller i verdi Fordeler kostnadene over bruksperioden og opprettholder likviditet Belaster ikke investeringsbudsjettet - utgiftsføres i sin helhet i driftsbudsjettet Skattefordel - større og hurtigere skattefradrag på utstyret Ingen forskuttering av moms Regelmessig utskiftning av utstyr til en forutsigbar leieutgift som er enkel å budsjettere. Med mulighet til å fortløpende hente ut mer utstyr ved behov, mot små justeringer.

73


HVORFOR VELGE INVENTUM? Det moderne kontoret er så mangt og har helt andre krav enn for bare ti år siden. Da er det godt å vite at det finnes et sted som samler kompetanse og som har absolutt alt du trenger til kontoret. Fra Tana i nord til Kristiansand i sør finner du lokale Inventum-kontor som kjenner næringslivet i ditt distrikt og forstår dine behov. Stort utvalg Når vi sier «Alt til kontoret», mener vi alvor. Fra bindersene og tusjene på pulten til lydsystemet på møterommet – vi leverer alt du kan forestille deg på et moderne kontor. Dette får vi til fordi vi samarbeider med de beste leverandørene innen sine kategorier, og kjedesamarbeidet gjør at vi oppnår konkurransedyktige priser. Og skulle du ha helt spesielle behov, strekker vi oss langt for å få tak i det du trenger. Høy kompetanse Hos oss finner du mennesker som tenker kontor hver våkne timer av døgnet. Det er fordi vi har lang erfaring og kunnskap om hva som skal til for å skape gode arbeidsforhold – uansett bransje. Derfor kan vi rådgi om ergonomi, belysning, bevertning, print, point of sale, AV-teknologi og alt annet som berører den moderne kontorhverdagen. Egen kontaktperson Vi setter vår ære i å kjenne dine behov. Derfor får du alltid en fast kontaktperson som forstår problemstillingene du møter i din hverdag. Det gjør det hele forutsigbart, og du slipper å stadig måtte forklare hvordan din situasjon er. Og når man har en slik personlig relasjon, er Inventum bare en kjapp telefonsamtale unna, eller vi kan rett og slett komme innom. Da pleier ting å ordne seg raskt.

74


INDEKS Alfabetisk leverandøroversikt Active Stand. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24

IDT. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22

Røde Kors. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32

Antalis . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 51

Interactive Norway. . . . . . . . . . . 46 og 47

Salli. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22

Arvid Nordquist. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 67

Kärcher. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32

Sam Produkter. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 62

AVpartner. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 45

Kondator. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 49

Sarpsborg Metall. . . . . . . . . . . . . 54 og 55

Backapp. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28 og 29

Konica Minolta . . . . . . . . . . . . . . 34 og 35

Savo . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12

Bravilor Bonamat . . . . . . . . . . . . 70 og 71

Kramer. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48

Scan Sørlie. . . . . . . . . . . . . . . 10, 11 og 31

Brother. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36 og 37

Lager og industrisystemer. . . . . . . . . . . 56

SG Finans. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 73

Bwell. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23

Legamaster. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 45

Sharp . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 58

Canon. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 38, 39 og 40

Leteng. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48 og 49

Smart . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46

Contour. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30

Löfbergs. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 68

Waterlogic . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 69

EFG. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 13

Martela. . . . . . . . . . . . . . . . . . 16, 17 og 18

Yamaha . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 49

EMO . . . . . . . . . . . 45, 51, 60, 61, 62 og 72

Mousetrapper . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 25

Epson. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 41 og 44

Nestlé. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 66

Ergoline. . . . . . . . . . . . . . . . . . 15, 19 og 29

Nobo. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 45

Ergospace . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24

Norservice Interiør . . . . . . . . . . . . . . . . . 19

Finn Clausen POS. . . . . . . . . . . . . . . . . . 64

Nureva . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46 og 47

Fischer. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7

Osnes. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8

Glamox. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14

Pure. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 72

Götessons . . . . . . . . . . . . . . . . 6, 26 og 27

Quadient. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 43 og 52

Haugstad Møbelfabrikk . . . . . . . . . . . . . . 9

RBM . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5

Huddly . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 46

Rexel. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 51

INVENTUM WEBSHOP ALT TIL KONTORET - PÅ ETT STED ALT DU FINNER I DENNE KATALOGEN, OG MYE MER, FINNER DU OGSÅ I VÅR WEBSHOP. Her kan du enkelt se, handle og få varene levert dit du ønsker. Er du ikke kunde av Inventum enda? Kontakt oss og få bedriftskonto i vår webshop.

INVENTUMKJEDEN.NO

75


AGDER INVENTUM SØR, PM DANIELSEN INTERIØR OG KONTORUTSTYR Åsbieveien 5 Stoa, Pb. 1666, 4857 Arendal 37 07 60 00 post@pmdanielsen.no www.pmdanielsen.no INVENTUM SØR, PM DANIELSEN INTERIØR OG KONTORUTSTYR Travparkveien 28, 4636 Kristiansand 38 01 93 00 kristiansand@pmdanielsen.no www.pmdanielsen.no INNLANDET INVENTUM TRYSIL KONTOR & DATA Storvegen 30, 2420 Trysil 47 80 10 90 post.trysil@inventumkjeden.no www.kontorogdata.no INVENTUM ØST Jernbanegaten 2, Pb. 1263, 2806 Gjøvik 61 17 11 00 post.gjovik@inventumkjeden.no www.inv.as MØRE OG ROMSDAL INVENTUM NORDMØRE Verkstedveien 2B, 6517 Kristiansund 40 00 67 89 post.kristiansund@inventumkjeden.no www.inventum-nm.no NORDLAND INVENTUM BODØ KONTORSENTER Terminalveien 10, Pb. 1244, 8001 Bodø 75 50 74 40 post.bodo@inventumkjeden.no www.bodokontorsenter.no INVENTUM KONTOR-FORUM Torgnesveien 1, 8907 Brønnøysund 75 02 33 88 post.bronnoysund@inventumkjeden.no www.kontorforum.no

TROMS OG FINNMARK INVENTUM COPYSAFE Seljestadveien 58, 9406 Harstad 77 00 24 40 post@copysafe.no www.copysafe.no INVENTUM TROMSØ Alkevegen 9A, 9015 Tromsø 77 60 25 50 firmapost@kontor.as www.kontor.as INVENTUM FINNMARK Rådhusveien 14, 9845 Tana 482 11 377 daniel@kontor.no www.kontor.as TRØNDELAG INVENTUM TRONDHEIM INFOTREND Granåsvegen 13, 7069 Trondheim 73 99 12 00 post.trondheim@inventumkjeden.no www.infotrend.inventumkjeden.no VESTFOLD OG TELEMARK INVENTUM KONTOR OG KAFFE Hangarveien 21, 3241 Sandefjord 48 48 20 50 post.sandefjord@inventumkjeden.no kontorogkaffe.inventumkjeden.no VESTLANDET INVENTUM BERGEN KONTORVARESENTERET Kokstaddalen 26, 5257 Kokstad Bergen 55 22 11 83 post.bergen@inventumkjeden.no www.kontorvaresenteret.no

INVENTUM KONTORPUNKT NORDFJORDEID Gjerdevegen 8, 6770 Nordfjordeid 57 86 15 11 post.nordfjordeid@inventumkjeden.no www.kontorpunkt.no INVENTUM KONTORPUNKT HORNINDAL Grodås, 6763 Hornindal 57 87 95 30 post.hornindal@inventumkjeden.no www.kontorpunkt.no INVENTUM KONTORPUNKT MÅLØY Sjøgata, 6700 Måløy 57 85 20 72 post.maloy@inventumkjeden.no www.kontorpunkt.no INVENTUM KONTORTEKNIKK Furelia 18, 6800 Førde 57 82 00 56 post.forde@inventumkjeden.no www.kontorteknikk.as OSLO OG VIKEN INVENTUM KONTOR Ole Deviks vei 44, 0668 Oslo 23 18 20 00 post.oslo@inventumkjeden.no www.inventum-kontor.no INVENTUM KEY KRISTIANSEN KONTOR-SERVICE Dr Randers gate 5, 1830 Askim 69 88 45 20 post.askim@inventumkjeden.no www.kontor-service.no

INVENTUM VOSS KONTORVARESENTERET Vangsgata 43, 5700 Voss 56 52 11 55 post.voss@inventumkjeden.no www.kontorvaresenteret.no

INVENTUM KONTOR-FORUM Fearnleysgt. 27, Pb. 488, 8651 Mosjøen 75 17 61 00 post.mosjoen@inventumkjeden.no www.kontorforum.no INVENTUM NARVIK KONTORSENTER Verkstedbakken 13, 8514 Narvik 48 47 88 00 post.narvik@inventumkjeden.no www.inventumkjeden.no INVENTUM RTD Rundingen, Pb. 458, 8601 Mo i Rana 990 28000 post.mo@inventumkjeden.no www.inventumrtd.no INVENTUM VESTERÅLEN KONTORSENTER Torget 8, Postboks 333, 8401 Sortland 76 11 10 10 post.sortland@inventumkjeden.no, www.vks.as ROGALAND INVENTUM DAKON Gamle Forusveg 25, 4031 Stavanger 51 90 61 00 post@dakon.no www.dakon.no INVENTUM ROGALAND, TRE OG STÅL Langflåtveien 33, 4017 Stavanger 51 88 46 50 post.rogaland@inventumkjeden.no www.treogstal.no INVENTUM HILLESLAND Austbøvegen 17a, 5542 Karmsund 52 73 74 00 post.haugesund@inventumkjeden.no www.hillesland.inventumkjeden.no

Alt til kontoret HOVEDKONTOR INVENTUM AS Vollsveien 19, 1366 Lysaker 994 11 414 post@inventumkjeden.no www.inventumkjeden.no