Inventumkatalogen 2019/2020

Page 1

2019 / 2020

KONTORMØBLER & INTERIØR // PRINTER, KOPI & SKANNER LYD, BILDE & KONFERANSE // POST & PAPIRBEHANDLING ERGONOMI - FRISKE MEDARBEIDERE // ARKIV & LAGER // PC, MOBIL & DATAUTSTYR KONTORREKVISITA // KASSAAPPARATER & POS // KAFFE, TE & VANN


VI GJØR GODE ARBEIDSPLASSER ENDA BEDRE JUBILEUMSÅRET

Inventum leverer produkter og tjenester både til det private nærings­

For 20 år siden ble Inventumkjeden stiftet

dagen enda bedre. Vi har et spesielt fokus på friske medarbeidere

gjennom kjedekontoret Inventum AS. Formålet den gang er det samme som nå; Vi skal være den beste lokale partner for

liv og til offentlige virksomheter for å gjøre arbeidsplassen og hvermed et klart mål om å bidra til trivsel og effektivitet på arbeids­ plassen. Inventumkjeden har et bredt og markedstilpasset produktsortiment fra leverandører med markedsledende produkter.

våre kunder i sitt geografiske nærområde. Kjedekontoret tilrettelegger felles

ALT TIL KONTORET, FRA INVENTUM TIL DEG

­aktiviteter. Så kan våre medlemsbedrifter

Inventumkjeden er en kjede med lokalt fokus. Derfor er kvalitet i alle

konsentrere seg om det de kan best; sine

ledd en rettesnor for oss. Vi skal ha lokale og dedikerte fagfolk med

lokale kunder.

yrkesstolthet. Målsetningen er at alle kunder skal være fornøyde. Det sikrer vi med gode løsninger, fagkunnskap samt førsteklasses

Vi har rukket å bli en familie på 23 medlems­

service og support fra ditt lokale Inventumkontor.

bedrifter fordelt over det ganske land. I 2018 omsatte vi for godt over 400 millioner kroner. Det er vi umåtelig stolte av. Men mest av alt gleder vi oss over at bedrifter i hver krik og krok av landet har fått gode råd, god service og bedre arbeidsplasser takket være kvalitetsprodukter innen alle

INVENTUM WEBSHOP

våre produktområder.

ALT TIL KONTORET - PÅ ETT STED

Det er det vi feirer når vi nå er inne i vårt

ALT DU FINNER I DENNE KATALOGEN, OG MYE MER,

jubileumsår. Men vi stopper ikke der. Vi har ambisjoner om vekst innen flere

FINNER DU OGSÅ I VÅR WEBSHOP.

­segmenter, og vi jobber hver dag for å bli enda mer smidige, fleksible og e ­ ffektive, bl.a. g ­ jennom webshop og digitale t­ jenester. Det skal være enkelt å få en bedre kontor­ hverdag. Takk for at du har vært med oss på reisen.

Jubileumshilsen fra Trond Vidje, daglig leder Her kan du enkelt se, handle og få varene levert dit du ønsker. Er du ikke kunde av Inventum enda? Kontakt oss og få bedriftskonto i vår webshop.

INVENTUMKJEDEN.NO


INNHOLD 4

KONTORMØBLER & INTERIØR

21

PRINTER, KOPI & SKANNER

31

LYD, BILDE & KONFERANSE

40

POST & PAPIRBEHANDLING

43

ERGONOMI - FRISKE MEDARBEIDERE

51

ARKIV & LAGER

55

PC, MOBIL & DATAUTSTYR

58

KONTORREKVISITA

62

KASSAAPPARATER & POS

65

KAFFE, TE & VANN

75

FINANSIERING & INDEKS

Forside: Savo Soul White. Se side 11

3


KONTORMØBLER & INTERIØR

KONTORMØBLER & INTERIØR Som frittstående forhandlerkjede samarbeider Inventum med et bredt spekter av leverandører, som tilbyr ulike løsninger tilpasset kundens behov. Hos oss finner du et av markedets bredeste utvalg til kontor, resepsjon, konferanserom og kantine. Vi leverer kontormøbler, belysning, lagerløsninger, arkivering og verdisikring, effektiv støydemping, skjerming og kildesortering. Veiledning er også en vesentlig del av jobben.Valg av møbler handler om mer enn bare utseende. Vi visualiserer gjerne ulike løsningsforslag.

MØT AYO...

ALLROUND MØBLER TIL SÅVEL KONTORET SOM INSTITUSJONEN – DESIGNET AV FRIIS & MOLTKE DESIGN

Ny tidsriktig, men likevel klassisk møbelserie. Dansk møbeldesign og håndverk på sitt beste – internasjonalt anerkjent og beundret. Møbelserien Ayo fra Schou Andersen består av møteromsstoler, møtebord og sofabord – og egner seg like godt som spisebord og stoler på for eksempel en helseinstitusjon. Ayo tilrettelegger for en god opplevelse med meget høye krav til komfort, moderne design, stabilitet og holdbarhet. Ayo inngår naturlig også i et pleiemiljø. Serien er produsert i henhold til stolte danske snekkertradisjoner i massiv eik eller bøk – brukervennlig og med høy kvalitet i alle deler.

4


Apollo. Den er nett og tar liten plass, og krysset står på enten hjul eller glidere. Denne stolen har to varianter i skallet: heltrukket kile og heltrukket kilepipe, begge i to høyder, uten lener og med understell i fargen sort. Stolen er mye brukt både til møterom, og som besøksstol. Den er en av flere modeller i en omfattende serie.

KONTORMØBLER & INTERIØR

Apollo Kryss er en etterspurt variant av bestselgerserien

OFF sofa består av få deler, og likevel har den stor fleksibilitet, med spennende og særpregede d ­ etaljer. Sømdetaljer, knapper og benenes plassering er alle d ­ esignelementer som bidrar til å underbygge ­særpreget. Farge- og materialkombinasjoner står svært sentralt. Den finnes i 3 størrelser, både med og uten rygg og setemoduler. Kombinér etter eget ønske.

SIZE loungestol består av 3 ulike modeller. Markerte pol-

stringer bidrar til å gi Size karakter og særpreg. En stol med moderne design og generøs komfort. Velg med eller uten nakkestøtte. Ny i serien er Size bolt, med meieunderstell.

Mr.Box er en produktserie som består av sittemøbler

i høy og lav utgave samt modul. Finnes i både 1-, 2- og 3-­setere. Mr.Box Meetingpoint lar deg lage et rom i rommet, med bord, midtvegg og to høye sofaer mot hverandre. Alle de forskjellige utgavene kan leveres med strøm/USB-uttak. Utgangspunktet for designet var en sofa med god sittekomfort med et definert og stramt uttrykk. Med sine polstrede vegger og tak, føles det som å sitte i et eget rom. Det handler om å kunne holde lyd og det visuelle privat og samtidig kunne ha oversikt over hva som skjer i omgivelsene. Ny i serien er Mr Box Roof.

5


KONTORMØBLER & INTERIØR

SCAN SØRLIE – LEVERANDØR AV KOMPLETTE MØBELLØSNINGER

APOLLO

MØTEROMSSTOL

OFF

LESS IS MORE!

Produktbeskrivelser på side 5

6


STØDIG, ANVENDELIG, PRAKTISK, VAKKER OG TIDLØS

KONTORMØBLER & INTERIØR

MR.BOX SOFASYSTEM

SIZE

MODERNE DESIGN – GOD SITTEKOMFORT

7


KONTORMØBLER & INTERIØR

MER BÆREKRAFTIG VALG

ECO Black er nå introdusert som et mer ­bærekraftig valg på seteskallet som inneholder 40% resirkulert materiale.

NYHET EFG ARCHIE

Archie er nå også tilgjengelig med en 4-legget base i metall og muligheten for å få armlene med skinn for å skape en mer eksklusiv følelse. Design: Carl Öjerstam

EFG RISE

Et sitte/stå-arbeidsbord med enkelhet i fokus. Bordet oppfyller de høyeste krav til ytelse og kvalitet, men mulighetene for smarte funksjoner og tilvalg er begrenset til fordel for enkelhet.

8


KONTORMØBLER & INTERIØR

NYHET EFG WOODS

Den populære Woods er nå tilgjengelig med horisontale design sømmer som et alternativ - produktet har mindre lim og er dermed et mer bærekraftig valg av stol. Design: KnudsenBergHindenes

NYHET EFG COLLABORATE

Et eksklusivt møte- og prosjektbord for samarbeid, kommunikasjon og kunnskapsdeling. Fire forskjellige design på understell å velge mellom - A eller U, samt tre eller metall.

9


KONTORMØBLER & INTERIØR

ORIGINALEN INGEN ANNEN BALANSESTOL ENN BACKAPP HAR PUBLISERT DOKUMENTERT EFFEKT.

Test en Back App i dag.

10


KONTORMØBLER & INTERIØR

SAVO SOUL WHITE

Etter mørket kommer lyset, er det sagt. Så for å supplere vår bestselger Savo Soul, fanget vi det nordiske lyset og har laget en stol som gir en helt ny følelse - i rommet, ved siden av andre møbler og sammen med tekstilene du velger. Det at Savo Soul finnes nå i hvite følelser er også svært logisk når hvitt er forbundet med renhet, enkelhet og balanse. Er dette vårt beste og smarteste ­utseende på stol så langt? Vi tror det.

11


KONTORMØBLER & INTERIØR

RH STOLER – AKTIV SITTESTILLING Kompromissløs ergonomi, innovasjon og design i alle ledd. RH Logic og RH Mereo bidrar til en aktiv sittestilling, bedre konsentrasjon og økt innsats. RH Mereo passer perfekt for arbeidsplasser der flere benytter seg av samme kontorstol – fleksibel og lett å tilpasse “designed for human ­performance”. Nyheten RH Mereo 300 kommer i ny visuell utforming og fås med lysegrå detaljer.

RH Logic

RH Mereo

12


Stolen RBM Noor og bordet RBM u-Connect kommer i mange friske og delikate farger som gir deg mulighet til å forme ditt eget uttrykk. Sammen skaper de kreative miljøer som lett kan tilpasses alt fra arbeid til lek.

KONTORMØBLER & INTERIØR

RBM – BRINGING LIFE TO ROOMS

RBM Noor og RBM u-Connect

DESIGNMØBLER TIL PROSJEKTMARKEDET

Diamond Meeting er et møtebord fra Sinetica. Bordet kommer i en rekke ulike størrelser, med bordplate i melamin eller finèrt tre og understell lakkert i stål. Top access, kabelbrønn og bordskjerming er også tilgjengelig.

Soul Air er en komfortabel møteromstol fra

Sitland. Formen i ryggen, kombinert med en behagelig vippemekanisme gir en god støtte i ryggen. Stolen kommer i en rekke ulike ­utførelser, farger på mesh, ramme og understell.

13


KONTORMØBLER & INTERIØR

NORSKPRODUSERTE MØBLER OG INNREDNINGER Haugstad er en tradisjonsrik og fremadrettet møbelprodusent, godt forankret på Jæren. Vi bygger våre verdier på «Jærsk drivkraft», «Norsk kvalitet», «Unike løsninger».

FROM WORKPLACE TO CREATIVE SPACE

Götessons ScreenIT A30 Gulvskjermbås er en smart løsning for personlig arbeidsplass i moderne åpne kontorlandskap. Skjermene d­ emper lyd, men skapar också gode muligheter for samarbeid med kollegaer.

14


Lagerført kontorbord med T-bein, i kombinasjon med standard uttrekksreol.

Haugstad produserer i dag et bredt spekter av møbler og inn­ redning, med hovedfokus på kjøkken, skole- og barnehagemøbler, kontormøbler og spesialmøbler/innredninger. Vi skreddersyr møbler og innredning i tett dialog og samarbeid med kunden og Inventum. Dette har resultert i blant annet spesialkolleksjoner for enkeltforhandlere og spesialinnredninger for interiørarkitekter.

KONTORMØBLER & INTERIØR

Vegghengt garderobeskap for skole og barnehage med skapdører i flere varianter. Produsert etter kundens ønske.

Kantinekjøkken produsert med benkeplater i formica eik. Skrog og fronter i 2 gråfarger av fenix antibakterielle laminater.

Götessons The Rising er en fleksibel skjerm som enkelt kan reguleres i høyden og kan brukes som avskjerming i åpne kontorlandskap.

Woodstock EcoSUND er et lyd­absorberende materiale. Den

sirkulære formen finnes i tre ulike størrelser, tykkelser og print, som skaper et troverdig og dynamisk mønster på veggen.

15


KONTORMØBLER & INTERIØR

SMARTE PRESENTASJONSLØSNINGER A01

En magnetisk skrivetavle i glass, designet av det Stockholmsbaserte designstudioet Afteroom. Ved å bruke geometriske fargefelt i kombinasjon med transparente elementer, har Afteroom utformet en flytende illusjon, som et stykke papir som svever i en eikramme.

Frame

En skrivetavle med myke runde hjørner og ramme i formpresset tre. Den dype rammen avgrenser skriveflaten samtidig som den fungerer som en pennehylle. Frame er tilgjengelig i fire utvalgte glassfarger med eikeramme, og to varianter der rammen er lakkert som glasset.

16


KONTORMØBLER & INTERIØR

BELYSNING FRA GLAMOX TRACE Liten LED-skrivebordslampe Trace er en liten LED-skrivebordslampe med godt lysutbytte og minimalistisk design. En slank arm bærer det karakteristiske lampehodet som har form som en superellipse, et kvadrat med avrundede hjørner. Skrivebordslampen endrer form og uttrykk sett fra forskjellige vinkler. Til tross for sin beskjedne størrelse, har Trace en klar tilstede­ værelse og holdning som gjør den egnet for de fleste moderne kontormiljøer. Kombinasjonen av rene linjer og et elegant lampehode gir den en tydelig personlighet. Lampehodet kan pyntes med en dekor-ring, som leveres i tre sterke farger.

Luxo L1

Reed

Luxo Ninety

Luxo Ovelo

LINEA Frittstående gulvarmatur med LED – førsteklasses lysopplevelse på kontoret. Linea er en elegant og fleksibel frittstående armatur for kontor­miljøer. Den har en tynn, men sterk og avrundet stamme og et stilig ­aluminiumshode med en høyde på kun 25 mm. Det slanke hodet er gjort mulig ved bruk av moderne LED-teknologi, som tar liten plass og samtidig gir meget bra lys. Dimming. Tilstedeværelses- og dags­lyssensor. Separat lysstyring for opp- og nedlyskompo­ nentene. Trådløs kommunikasjon mellom grupper av opptil 50 Linea armaturer.

SPLIT Markedets beste ergonomiske ­skrivebordslampe. Split er spesielt godt egnet for store arbeidsflater hvor mye lys er nødvendig. Den gir dobbelt så mye lys som våre tradisjonelle skrivebords­lamper. Leveres med 2 x integrert LED-modul 6 W. Lyset slås automatisk av etter 4 eller 9 timer for å spare energi. To spesiallagde 6 watts LED-moduler. Ekstra bred asymmetrisk lys­ fordeling. En versjon med bevegelsessensor er også tilgjengelig. Sensoren slår lyset på når bevegelse registreres, og den slår lyset av etter 15 minutters inaktivitet.

17


KONTORMØBLER & INTERIØR 18

SOLSKJERMING I BESTE KVALITET

SOLSKJERMING MØRKLEGGING GARDINER

Fischer International Norge er totalleverandør av inn- og utvendig solskjerming. Vårt produktprogram omfatter screens, vindusmarkiser, rullegardiner, p ­ lisségardiner, lamellgardiner, persienner og mørkleggingssystemer. Alle produkter fås i mange forskjellige versjoner. Vi har fokus på å utvikle skreddersydde løsninger etter hver enkel kundes ønsker og behov. Vi leverer alltid markedets beste kvalitet innenfor de gitte tidsfrister, uten feil og til riktig pris.


KONTORMØBLER & INTERIØR

INNOVATIVE LØSNINGER OG DESIGN

NYHET

Jordet strømkontakt, 2stk. USB-­ ladere, USB-C lader og ladeplate i ett og samme produkt. Passer i hull Ø80mm.

Novus Attenzia Space

Gulvlampe med HCL-teknologi og Attenzia Task desk lampe.

Novus TSS

Skjermarm med teleskopisk funksjon, ingen konflikt med bordskjerm.

NORSK PRODUSERT HEV SENK FRA IDT SOLUTIONS! IDT Solutions spesialiserer seg på produksjon av egne produkter innen elektro, møbel, sport og aluminiumsbearbeiding.

Ergolift 500/650 Angle. T4-2-søyle.

Siden starten i 1995, har IDT utviklet et unikt inovasjonsmiljø og etablert seg som en kvalitetsleverandør av teknologi og design. Du kan blant annet se våre avtrykk i signalbygg over hele Norge, på oljeplattformene i Nordsjøen og når norske langrenn og skiskytings­ løpere tar gull i OL.

En serie prosjektstativ med høy kvalitet til rimelige priser. Faste vinkelsarger tilpasses bordplaten, for enkel montering.

19


KONTORMØBLER & INTERIØR

KILDESORTERING / MILJØSTASJONER

HAUGSTAD MØBEL SINE MILJØSTASJONER PRODUSERES I MANGE FORMER OG FARGER ETTER KUNDENS ØNSKER.

Velg farger i tråd med resten av interiøret, og la miljøstasjonen bli et møbel som skaper glede på arbeidsplassen, skolen, barnehagen, kjøpesenteret, sykehuset, sykehjemmet, eller hvor enn det måtte være bruk for en fin miljøstasjon.

Kildesortering fra Haugstad Møbel kan leveres som standard lik bildene i 1 til 4 seksjoner.

All kildesortering produseres etter valgfrie farger og overflater i formica, fenix eller forbo linoleum sitt utvalg av laminater og linoleum. Kan også produseres i melamin etter ønske!

RØROS KILDESORTERING

Vi skaper funksjonelle og varige produkter

FRISKE ARBEIDSPLASSER

Kildesortering er viktig både for samfunnet og miljøet. For å lykkes så er det viktig med tilpassede løsninger i forhold til brukere, renholdere og annet driftspersonell. Beholderne kan settes sammen i grupper med det antall fraksjoner den enkelte ønsker. De kan være små, ­store, på hjul for vegg, poseløs. Vi har løsninger for det meste og har løst utfordringene i store og små bygg fra flyplasser til barnehager! Gå inn på vår www.avfallskalkulator.no, her kan du gjør dine ­beregninger for besparelse i CO2-utslipp og kroner.

FEMUND avfallsbeholder på hjul med ulike topper

URBANUS Rack x4 for vegg

20

GAP avfallsbeholder på hjul


PRINTER, KOPI & SKANNER

PRINTER, KOPI & SKANNER Inventum er en ledende, frittstående leverandør av multifunksjonsløsninger til alle deler av det norske m ­ arkedet. Med multifunksjon mener vi at din løsning skal dekke alle de varierte behovene og ønsker du måtte ha, som ­kopiering, skanning, faks, utskrift og tilkobling til ditt nettverk. Vi tilbyr enkle skrivere for det mest beskjedne behov, opp til større og mer komplekse multifunksjonsløsninger. Trenger du en enkel, tradisjonell kopimaskin som bare skriver sort/hvitt, så har vi det også.

Dispatcher Phoenix

DIGITALISER DOKUMENTENE MED DISPATCHER PHOENIX RETHINK IT HAR DU RUTINEOPPGAVER? La Dispatcher Phoenix gjøre jobben for deg. Automatiser dokumentflyten og reduser kostnader i bedriften.

21


PRINTER, KOPI & SKANNER

MORGENDAGENS ARBEIDSPLASS I DAG MED DET MENER VI DEN NYE I-SERIES FRA KONICA MINOLTA

Den nye i-Series er sikrere, raskere og enklere. Multifunksjonsprinterne forener mennesker, steder og enheter enkelt og sikkert. iSeries - RETHINK IT

Enkel og intuitiv

Vi har hentet inspirasjon fra hvordan du samhandler med teknologien, og fullstendig redesignet brukeropplevelsen.

Lekkert design

Den elegante iSeries passer godt inn i moderne kontorlokaler. Multifunksjons­ printerne har avrundede kanter, LED-lys og et betjeningspanel som er like enkelt som en smarttelefon.

Sikkerhet

Med bizhub SECURE-tjenestene våre sørger vi for at din printer er fullstendig sikret mot virusangrep.

22


PRINTER, KOPI & SKANNER

PROFESJONELLE SKRIVERE

Krever registrering

Brother Fargelaser MFCL9577CDW

Profesjonell fargelaser multifunksjon med farge som er en ideell utskriftspartner for din bedrift. Med funksjoner som tonersparemodus og dvalemodus reduseres energiforbruket og kostnadene, sammen med ultra høykapasitetstonere for opptil 9000 sider (sort/farge) gir dette en meget lav driftskostnad. Tosidig utskrift, kopi, skann, faks. 31 sider pr min, stort 17,6 cm LCD-farge touchscreen. Preinstallert software for sikkerhet, Custom UI og Barcode-funksjon. Muligheter for opptil 4 ekstra skuffer (max 2380 ark)

Brother Fargelaser DPCL8410CDW

Brother DCPL8410CDW er en profesjonell trådløs multifunksjon laserskriver som er designet for bedrifter som krever pålitelig utskrift, skanning og kopiering i både farger og sort/hvitt. Med funksjoner som tonersparemodus og dvalemodus reduseres energiforbruket og kostnadene, sammen med store høykapasitetstonere for opptil 6500 sider (sort) og 4000 sider (farge) gir dette en meget lav driftskostnad. Tosidig utskrift. 31 sider pr min, stort 9,3 cm LCD-farge touchscreen. Muligheter for opptil 3 ekstra skuffer (max 1050 ark)

Brother Monolaser MFCL6970DW

Brother MFCL6970DW er innovativt utformet for å forenkle din ­virksomhet ved å tilby maksimal utskrifts effektivitet til en lav kostnad. Med fleksibel papirhåndtering, 50 siders utskriftshastighet og super høykapasitetstoner for opp til 20.000 sider som tilbehør, er denne maskinen en ideell utskriftspartner for din virksomhet. ­Maskinen er laget for å vare lenge og for å møte arbeidsgruppens strenge utskriftskrav. MFCL6970DW oppfyller de strenge kravene for miljømerkene Svanen, Blå Engel og Energy Star. Preinstallert ­software for sikkerhet, Custom UI og Barcode-funksjon.

TILBEHØR – SKUFFER OG KABINETT Stor utvalg av tilbehør som gjør din Brother skriver effektiv og fleksibel.

23


PRINTER, KOPI & SKANNER

24


PRINTER, KOPI & SKANNER

RICOHS INTELLIGENTE ENHETER – IMC-SERIEN

Tiden da man kjøpte en ny enhet hver gang man ville ha tilgang til oppdatert teknologi er forbi. Med Ricohs nye intelligente enheter utstyrt med Always Current Technology får du tilgang til den nyeste teknologien gjennom oppdateringer direkte på enheten, slik at funksjonaliteten kan vokse sammen med bedriften. Ricohs Always Current Technology

Lar nye funksjoner, apper og oppgraderinger bli lastet ned og installert direkte på enheten ved forespørsel. Velg fra vårt utvalg av apper og programvareløsninger for å la enheten din levere arbeidsflytløsninger som oppfyller dine behov.

Scalable- Skalerbar

Brukere kan laste ned og installere nye applikasjoner, funksjoner og oppgraderinger direkte til enhetene når de blir tilgjengelige og gir optimal smidighet og fleksibilitet. Skalerbar intelligens styrker bedriftens vekstvilkår og utvikling.

Sustainable - Bærekraftig

Velg en MFP som reduserer energiforbruket og karbonfotavtrykket til bedriften din. Våre bærekraftige enheter møter de globale standardene og har bransjens laveste energiforbruk.

Simple – Enkel

Brukervennlighet er nøkkelen til suksess. Våre brukervennlige enheter har et intuitivt og smart betjeningspanel som kan spesialtilpasses. Superenkelt å betjene.

Ricoh Smart Integration (RSI)

Et nytt verktøy for å veilede brukere i sanntid om hvordan bruke enheten. Benytt muligheten til å bruke apper og ha tilgang til nettskyen via personlige enheter som har endret måten vi lever på.

Ricoh Intelligent Support

Gjør det mulig for brukerne å få ekstern tilgang til enheter for å korrigere feil og minimere nedetid. De kan også fjernoperere med Smart Operasjonspanel og veilede kunden i sanntid om hvordan du bruker enheten.

Secure - Sikker

Sikkerhet er i vårt DNA. Beskytt sensitiv informasjon med en sikker MFP. Ricohs produkter er bygget for å ivareta informasjonssikkerheten din. Sikkerhet står i sentrum i hele vår portefølje.

25


PRINTER, KOPI & SKANNER

STORFORMAT OG MULTIFUNKSJONS PRINTERE EN VERDEN AV MULIGHETER Dra nytte av vårt komplette utvalg av ­storformatskrivere. Med uslåelig produktivitet, forbedrede sikkerhetsfunksjoner, kompakte design, høye hastigheter og s ­ uveren utskriftskvalitet for tekniske t­ egninger, plakater, kunst­ utskrifter og mer.

TM-SERIEN

• For CAD, GIS OG POS • 300ml blekkpatroner • 60% mer stillegående • 24- og 36-tommer • Mulighet som MFP

CAD og GIS – forskjellen er i detaljene

For CAD- og GIS-applikasjoner er presisjon viktig. Utrolig linje­ nøyaktighet og presis reproduksjon er kritisk. Med nyutviklet blekk i TM- og TX-serien tilsikres denne kvaliteten.

26


PRINTER, KOPI & SKANNER

TX-SERIEN

• For CAD, GIS og POS • Høy hastighet • 700ml blekkpatroner • 2 media ruller* • 24-, 36- og 44-tommer • Mulighet som MFP *opsjon

Vær en «plakatkunstner»

Bli kreativ med skrivere perfekt egnet til visuell merchandising. Det betyr ­produktiv utskrift, spesialisert programvare og en enestående kvalitet for ­plakater, bannere og skilt som fanger oppmerksomheten. Lag markeds­­materiell uten problemer internt, samtidig som markedskommunikasjonen ­styrkes g ­ jennom økt klarhet, fleksibilitet og kreativt bruk av medier som vanntett papir for utendørsbruk.

Profesjonell ytelse

imagePROGRAF PRO-serien har blekk med 8 eller 12 farge­ pigmenter som gir opptil 100 års lysmotstand for utskrifter som alltid vil bestå kravene til selv de mest kravstore fotografer og grafikere. Ekstremt nøyaktig fargegjengivelse, enestående bildeskarphet og forbedret detaljnivå i mørkere områder sørger for at hver enkelt utskrift skiller seg ut og sikrer at utskriftene alltid produseres i galleri-kvalitet.

PRO-SERIEN

• For Grafisk og Fine Art • 8- eller 12-farger • Galleri kvalitet • 2 media ruller* • Fra 17- til 60-tommer *opsjon

27


PRINTER, KOPI & SKANNER

BREDT UTVALG AV SKANNERE FRA SMÅ BÆRBARE TIL PRODUKSJONSSKANNERE FOR STØRRE V ­ OLUMER MED OPPTIL 140 ARK/MIN.

Liten produktiv mobil skanner

Uansett om du er på kontoret, h ­ jemme eller på farten, er den stilige P-215II praktisk å bruke med den bruker­vennlige koble-til-og-skann-­funksjonen. Med en ­hastighet på 30 bilder per minutt ved tosidig skanning, er P-215 den raskeste, bærbare s ­ kanneren med en dokumentmater for 20 ark. Får strøm fra USB-­porten. ­Kompatibel med Mac og Windows. Canon imageFORMULA P-215II

Kompakt skanner for bruk på trange steder

Kompakt og brukervennlig

Kompakt og brukervennlig

Kompakt og brukervennlig A3 skanner

Den innovative J-Path-­designen ­sørger for at skanneren tar lite plass på ­skrivebordet – med dokumentskanning med ­skanne­siden vendt opp. Passer utmerket for s ­ kanning av varierte formater i mindre volumer. Canon imageFORMULA DR-C225 II

Full av n ­ yskapende funksjoner og gir utmerket b ­ ildekvalitet, med hastigheter på opptil 60 ark/min eller 120 bilder/min. Allsidig og ­pålitelig 80-arks automatisk dokumentmater. Kan kobles sammen med A4/A3 planskanner for skanning av bøker/blader. Canon imageFORMULA DR-M260

Rask og enkel skanneløsning med en integrert automatisk ­dokumentmater og planenhet. Hold deg produktiv med tosidig skanning med 20 sider/minutt og 50-arks ADM. Canon imageFORMULA DR-F120

Svært produktiv med svært rask tosidig skanning på opptil 120 ­bilder pr. minutt (A4) og en 60-arks dokumentmater. Er blant de mest kompakte A3-skannerne. Canon imageFORMULA DR-M1060

Kraftig, rask nettverksskanner som passer godt til å skanne delte dokumenter internt og eksternt. En kraftig frittstående nettverksbasert skrivebordsskanner som gir rask, enkel og pålitelig skanning av dokumenter – ingen PC eller programvare kreves. Et enkelt grensesnitt for alle skanneoppgaver med tilordnede jobbknapper for vanlige innstillinger og mottakere. Rask, enkel og direkte skanning til e-post, nettverksmapper, FTP, USB-minne, faks eller skrivere. Canon ScanFront 400

28

Canons ScanFront 400 dokumentskanner med nettverksfunksjon støtter uniFLOW for å forbedre arbeidsflyten for skanning i skriver­parken din fra Canon. ScanFront har en kompakt design og en svært pålitelig dokumentmater. Den kan plasseres der den vil bli brukt mest, og den kan fange inn et større utvalg av dokumenter på en mer effektiv måte.


Vår nyeste A4 RIPS MFD leverer raske utskrifts-, skannings- og kopieringshastigheter, med mindre fotavtrykk, lave totale eierkostnader og lav miljøpåvirkning.

WorkForce Pro WF-C579RDWF

PRINTER, KOPI & SKANNER

HØYERE KAPASITET – LAVERE KOSTNAD

• Lave driftskostnader: Dra nytte av lave totalkostnader •R ask første side ut-tid: 4,8 sekunder for svart og 5,3 sekunder for farger fra klar-modus •H øye skannehastigheter: 60 bpm, en passering, tosidig, automatisk dokumentmater •L avere miljøpåvirkning: Lavt strømforbruk reduserer CO2-avtrykket – ingen drivhusgassutslipp •B ruk med et bredt spekter av løsninger: Administrasjonsprogramvare for utskrift og skanning

Både som A3 og A4 MFP

LYNRASK OG SUPERSMART MULTIFUNKSJONSPRINTER TIL KONTORET i-Series er her RETHINK IT

29


PRINTER, KOPI & SKANNER

PLASTKORTSKRIVERE Badgy – klar til bruk

Moderne plastkortskriver i svært kompakt og bruker­ vennlig design. Meget enkel i bruk. Ensidig trykk. Badgy er basert på et konsept hvor du som bruker får tilgang til et stort utvalg maler. Tilpasses etter ønske til medlemskort, ID-kort, adgangskort, rabattkort osv. Leveres som startpakke klar til bruk.

Zenius – en smart løsning

Moderne plastkort fargeskriver i ­kompakt, praktisk og brukervennlig design. Meget enkel i bruk. Ensidig trykk. Lag flotte ID-kort og andre typer plastkort med logo og foto. Leveres også i versjoner med mulighet for ­programmering av magnetstripe eller smart-card chip. Leveres som startpakke klar til bruk.

Primacy – en fargeskriver for den profesjonelle bruker

En profesjonell, enkel, fleksibel og rask plastkortskriver. Det er en ideell løsning når det er behov for å skrive ut større mengder plastkort. Den er en av de raskeste, mest stillegående og brukervennlige plastkortskrivere i sin klasse. Velg mellom en- eller tosidig utskrift i fullfarge. Også monokrom.

NY SERIE ID-KORT-SKRIVERE FRA ZEBRA ...som dekker alle behov for produksjon av ID-kort, kursbevis, adgangskort, medlemskort og matmerking.

ZC300 Series kortskrivere vil hjelpe deg med å gjøre

det bedre, raskere og enklere. Elegant konstruksjon av ZC300 og ZC350 kortskrivere eliminerer problemer knyttet til kort­utskrift. Resultatet er ledende brukervennlighet, uansett hva du skriver ut - enkelt- eller dobbeltsidig, magnetstripe eller kontaktløse kort, i farge eller svart og hvitt. Og med banebrytende passform får du kortutskrift hvor som helst du trenger det. • 1-sidig eller 2-sidig • 20 sekunder pr fullfarge kort • Fargeskjerm betjening • USB og Ethernet • Plug and play

30


LYD, BILDE & KONFERANSE

LYD, BILDE & KONFERANSE Vårt mål er å forenkle og effektivisere kundens hverdag med produkter som dekker dagens krav og morgen­ dagens behov. Inventum er en totalleverandør innen audiovisuelle løsninger. Vi tilbyr lyd, lys og bilde etter dine spesifikasjoner, fra enkle møterom til større løsninger. Våre rådgivere gir gode råd og prosjektstyrer design og implementering av komplette løsninger for blant annet møterom, klasserom, resepsjoner og konferanserom. Vi leverer produkter som skjermer, projektorer, lerret, interaktive tavler, digital signage, videokonferanse og lyd­løsninger til alle typer virksomheter. En vesentlig del av vårt arbeid består også i service, opplæring og ­oppfølging av leveransene, for å sørge for at alle kunder er fornøyde.

ELEKTRONISK SKILTING - ØK DIN SYNLIGHET

Uansett om du jobber i en mindre bedrift eller større organisasjon, så har vi alle en jobb å gjøre. Som ansatt uavhengig av posisjon er jobben din å formidle budskapet til din bedrift, merkevaren, menneskene og historien. Vi har utviklet DatabeatOMNI spesifikt for å hjelpe deg å fortelle din bedrifts historie ved å bruke vår enkle og kostnads-effektive publiseringsløsning. Vi har gjort digital skjermpublisering tilgjengelig for alle typer bedrifter, uavhengig av størrelse eller budsjett. Våre kunder er representert i en rekke ulike industrier og de bruker DatabeatOMNI til å løse utfordringer i hverdagen som for eksempel intern-kommunikasjon, reklame og ­underholdning. Vi har løst tusenvis av kundeutfordringer, la oss løse din!

31


LYD, BILDE & KONFERANSE

ALT ER KLARERE MED EPSON INGEN SELGER FLERE PROJEKTORER ENN EPSON

EB-L400U

EB-L400U er en laserprojektor og ideell erstatning for eksisterende l­ampebaserte modeller i møterom og ­utdanningsinstitusjoner. Den tilbyr lysstyrke på 4500 lumen, d ­ etaljert WUXGA-oppløsning og en rekke nyttige ­tilkoblingsmuligheter.

EB-685W

EB-685W lar deg vise store bilder på kort avstand med et ­minimum av skygger og gjenskinn. Med et lysstyrkenivå på 3500 lumen, HD-klar WXGA-oppløsning, et ­kontrastforhold på 14 000 : 1 og HDMI-inngang kan elevene se frem til ­undervisning med skarpe og klare bilder.

32

EB-2247U

EB-2247U gir en enestående lysstyrke på 4200 lumen og ­oppløsning i full HD, og enheten er utformet for å vise en ­skalerbar bildestørrelse på opptil 300 tommer og tilbyr tilkoblings­muligheter som blant annet to HDMI-innganger og trådløs LAN som standard.


MARKEDETS MEST KOMPLETTE OFFICE 365 OG TEAMS-VERKTØY

LYD, BILDE & KONFERANSE

WINDOWS COLLABORATION DISPLAY

• Innebygget kamera & mikrofon • Touch for bedre samhandling • Trådløs tilkobling for Windows, Android & iOS • USB-C for optimal brukervennlighet • Office 365 og Teams • Forberedt for IoT med innebygde sensorer for smarte bygg Bruker man Office 365 og Teams kommer man ikke utenom Sharp Collaboration Display, markedets mest optimale løsning for møter og samhandling.

SHARP ULTRA HD 4K SERIE – TIL MØTEROM OG ­D IGITAL SKILTING Om det skulle være et møterom, ­resepsjon, motebutikk eller o ­ ffentlig rom så kan du være sikker på at oppmerksom­ heten vil bli fanget av et b ­ ilde i 4K og en visning i fantastisk kvalitet. • Forbedret og naturtro gjengivelse av ­farger fra et bredspektret fargenivå • Kontinuerlig visning gjennom en hel arbeidsdag, 16/7 • Vis og lytt til innhold ved hjelp av den integrerte 4K USB m ­ ediaspilleren og innebygde høyttalere • Seneste versjon av HDMI tilkobling for ekte 4K visning i 60Hz • Slank og elegant design som passer ethvert miljø • Fleksibel installasjon i både stående og liggende format.

Distributør til Inventum-kjeden: Leteng AS

33


LYD, BILDE & KONFERANSE

KOMPLETTE MØTEROMSPAKKER

– KRAMER@WORK

Møterom for 1-4 personer

Presentasjonsløsning for trådløse møte­rom. Pakken inkluderer AV-­ produktene du trenger for å konfigurere ­møterommet ditt, og gjør ethvert felles område til et konstruktivt huddle-rom. Varenummer: KR-1000-LET

Møterom for 6-8 personer

Samhandlingsløsning for mellomstore til store møterom. En elegant in-table auto switcher, intuitivt berøringspanel og komplett kablet og trådløs ­tilkobling kommer sammen sammen med ­endeløse presentasjons- og samarbeids­muligheter med kraftige kontrollalternativer. Varenummer: KR-5000-LET

34


Dette systemet har førsteklasses lyd-, video- og skjermdelingsfunksjoner. Den integrerte fjernstyringsfunksjonen gjør det enklere enn noensinne for IT-avdelingen å eksternt overvåke, administrere og oppgradere møte­ rominstallasjonenene. Dette veggmonterte systemet har lyd og video av høy kvalitet for å gi spektakulær klarhet til alle dine kommunikasjons- og samarbeidsbehov. Varenummer: CS7000

LYD, BILDE & KONFERANSE

Yamaha video-sound collaboration “Alt-i-ett” videokonferansesystem

Yamaha XMCS700

Utvidelsesmikrofon gjør det mulig å utvide rekkevidden til mikrofonopptak for Yamahas Video Sound. Mens lydopptaket til CS-700 er optimalisert for tale innenfor en radius på ca. 3,5 m, kan CS-700 Extension Microphone forlenge dette området.

Whiteboard Nobo w ­ idescreen. Elegante glass­ tavler hvor Widescreen-­formatet gir en e ­ kspansiv skriveoverflate. Uknuselig, herdet sikkerhetsplass med livstidsgaranti.

Stilige mobile flippovertavler fra Legamaster.

Kombinasjonen av whiteboard og flippovertavle gjør de til et allsidig alternativ. Den mobile flippover­tavlen er stilig, kan justeres i høyden og er plassert på robuste hjul som kan låses når tavlen er i bruk.

35


LYD, BILDE & KONFERANSE

KOMPLETT MØTEROMSSLØSNING TIL USLÅELIG PRIS

Prowise Touchscreen ( 55” / 65” / 75” / 86” ) I Prowise Touchscreen får du en touch-skjerm med det beste av lyd og bilde, innebygget maskinkraft og app-muligheter. Skjermen oppdaterer seg automatisk over nett, har integrert whiteboard, nettleser og speiler alle mobile enheter. I skjermen sitter 4 mikrofoner, subwoofer i tillegg til et medfølgende webkamera for bl.a. Skype-møter. Skjermen kan plasseres på elektrisk heis, veggstativ eller på hjul med tilt-funksjon. Rett og slett en komplett “future-proof” møteromsløsning til uslåelig pris. • Integrert Dolby Surround lydplanke og 4 mikrofoner i skjermen • Gratis interaktivt sensorstyrt webkamera medfølger skjermen • Integrert digitalt whiteboard, nettleser, app-muligheter og speiling (iOS, Android, Microsoft) • Kan utvides med innebygget fullverdig Win 10 PC-modul • Energy Star sertifisert og 5 års full garanti

LØSER LYDTEKNISK UTFORDRENDE MØTEROM MED SIN TEKNOLOGI OG ENKLE INSTALLERING Nureva HDL300 Lyd og mikrofonplanke

Det elegante mikrofonsystemet HDL300 løser tradisjonelt “tunge” audioinstallasjoner til en brøkdel av prisen. Systemet autokallibrerer seg selv etter rommets beskaffenhet og skaper et virtuelt nettverk av over 8000 mikrofoner. Medfølgende programvare lar deg skru av og på disse ettersom man skulle ha behov for det. HDL300 dekker inntil 40 kvm rom uavhengig av glass, metall og stolper. For større rom kan man montere 2 og dermed dekke opptil 100 kvm. Må prøves!

36


SMART BOARD MED IQ - ALT DU TRENGER I KLASSEROMMET

7000

LYD, BILDE & KONFERANSE

SMART – ENKELT – INSPIRERENDE OG INTERAKTIVT

MX

SMART Board med iQ (MX-Serien: 65" / 75" / 86" - 7000-Serien 75" / 86") SMART Board med iQ er landets mest solgte interaktive skjerm til norsk skole. MX-serien er SMART sin nyeste modell og inneholder alle de verktøy som en lærer trenger i et moderne digitalt klasserom anno 2019. Suksessen til MX-skjermen skyldes ekstremt lav brukerterskel slik at alle kan ta den i bruk umiddelbart! Plukk opp en penn og skriv, flytt med finger og visk med håndflaten på den digitale tavlen. Skjermen har ­innebygget nettleser og teknologi for trådløs speiling av alle mobile enheter, uten behov for ekstrautstyr / apper. Investerer man i SMART får skolen med lisens på SMART Learning Suite-programvaren med verdenskjente Notebook i spissen, både nedlastbar og skybasert. Notebook-spilleren i skjermen gjør at lærer kan åpne sine undervisningsopplegg og starte timen / distribuere til elevene, helt uten bruk av egen PC. Eksklusive SMART ink gjør at kobler man til en PC er det bare å løfte opp en penn og skrive direkte i alle a ­ pplikasjoner på sin egen skjerm (PDF, Powerpoint, nettsider etc.). SMART - Det har aldri vært enklere å u ­ ndervise på en digital plattform!

37


LYD, BILDE & KONFERANSE

+

= SANT

TALE OG VIDEO FOR BRUK TIL SAMARBEID I ROM Telefoni og videokonferanse­ løsninger for Microsoft Teams og Skype for Business. ­Komplette løsninger for alle dine behov fås nå hos Inventum. Yealink er en strategisk partner med Microsoft for utvikling av hardware for kommunikasjon og samhandling til kontoret.

ULIKE KRAV, EN LØSNING EN KABEL TIL PC FOR SKJERMDELING, MIKROFONER, LYD OG KAMERA. ENKLERE BLIR DET IKKE! Jeg vil Skype

Jeg vil snakke i telefon

Konftel One Cable Connection er konferanseromsløsninger som passer for de av oss som ønsker­­telefonkonferanse, og video-konferanse i en og samme løsning.

Interaktive skjermer inntar stadig flere møterom, og har en rekke fordeler i form av lang levetid, gode garantier og mange nye bruksområder. Med en interaktiv skjerm kan du utnytte funksjonene i for eksempel Office365 og G-Suite, og skjermene støtter alle de kjente operativsystemene uten drivere. Legamaster har tre serier ETX, STX og XTX som dekker alle behov i møterom og klasserom til fornuftige priser og gode garantier.

• 32 touch punkter • Vifteløs design • On-screen display

38


LYD, BILDE & KONFERANSE

KLIPSCH AKTIVE HØYTTALERE – HØY LYDKVALITET OG ENKELT OPPSETT!

Med Klipsch aktive høyttalere har du et komplett lydanlegg med kun 2 stk høyttalere. Minimalt med ledninger, og likevel stor fleksibilitet. Ikke minst den legendarisk Klipsch lydkvaliteten! • Optisk digital og analog tilkobling • USB-inngang for datamaskin • Bluetooth • Alle tilkoblinger på høyre høyttaler • Fjernkontroll med alle funksjoner • Leveres med avtakbare frontstykker med magnetisk innfesting

Pressen er begeistret for Klipsch aktive ­høyttalere. TechRadar.com skrev om R-51PM: “ More surprising, however, is just how much bass these small speakers provided”

Klipsch R-41PM:

• Kompakt og praktisk • Mål: 15x29x22cm.

Klipsch R-51PM:

• Kraftig, men lettplassert • Mål: 18x34x23 cm

“ …they sound particularly good as a pair of TV speakers.”

39


Høyeste sikkerhetsnivå med P5 mikrokuttmakulering (M515/M510) og høy sikkerhetsnivå P4 krysskuttmakulering (X420/X415)

Enkelt og intuitivt touch-panel gir enkel betjening

POST & PAPIRBEHANDLING

Rexel Momentum Rexel Momentum 2.0 PAPIRKURV PAPIRKURV 2.0 VÆR PÅRexel DEN SIKRE SIDEN VÆRM515 PÅ DEN SIKRE SIDEN Rexel Momentum Momentum M510 • Makulerer opptil 15 ark

• Makulerer opptil 10 ark

• Høyeste sikkerhet med P5 mikrokutt 2x15 mm biter

• Høyeste sikkerhet med P5 mikrokutt 2x15mm biter

• 4 timers kontinuerlig driftstid •

på 30 liter som rommer 300 A4 ark

300,-

Cashback

P5

P3

P4

P6

• 2 timers kontinuerlig driftstid • Stor papirbeholder på 23 liter

SPAR 20M EURO *

SPAR EURO * Ekstra 20M stor papirbeholder

som rommer 250 A4 ark • 370 x 465 x 279 mm

150,-

Cashback

P5

P3

P4

12 x 320 mm • 406 x 589 don don Theresa M., Lon Theresa M., Lon es man Ressources Hu Human Ressourc 30L

P6

12

Rexel Momentum mentum 2.0 V PAPIRKURV 2.0 Når det kommer til databeskyttelse, er detrisiko. viktig åMed unngå unødvendig Når detSIDEN kommer til databeskyttelse, er det viktig å unngå unødvendig en Rexel Mo- risiko. Med en R VÆR PÅ SIDEN DEN SIKRE EN SIKRE Rexel Momentum mentum makuleringsmaskin skrivebordet, kan du mentum makuleringsmaskin under skrivebordet, kan du under trygt kaste dokumentet, da trygt dettekaste er et dokumentet, da d 275

2Hr P6 P6 4Hr P5 P5 P3 P3 P4 P4 23L 10

12

10

* Manglende overholdelse av GDPR kan resultere i * Manglende overholdelse GDPR kan resultere i 275 av275 30L opptil 20 millioner 30L10 Euro eller 4% av det globale Hr av 2 4 Hrbøter bøter opptil 20 millioner Euro eller24% det globale Hr23L 4Hr 10 hva som 23L 10 P5 P6er størst. 15 inntekter, P3 alt P4 P4 I 5 selskapets ettersom 23L 10 selskapets inntekter, alt ettersom hva som er størst.

23L 23L Rexel Momentum M515 P4 15L 15 I5 P4I520 P3I4

2104577EU 20 Closed

275

15 10

P6

10

2Hr

23L

4Hr

275 4Hr

2Hr 30L

2104575EU Rexel30L Momentum M510 20 P4 2Hr 4Hr I5

23L

275

10

2Hr

23L

10 12

23L

10

Closed

23L

275

P5

P3 P6

P5P4

P3

P4

12

POST& PAPIRBEHANDLING PAPIRKURV 2.0

30L

12

10 12

30L 23L

4Hr

P5 15 10

P3

P4P4 I510

23L 15L

P3P4 I415I5

Closed

20

8

Closed

23L

10

20

Closed

Closed

23L 23L • 9L Makulerer 8 ark 820 6 opptil 20 Closed

10

15L 23L

VÆR PÅ DEN SIKRE SIDEN P3I4

20

2Hr

23L

4H

20

P4

9L23Lark 20 • 23L Makulerer 6 8 Closed 8 opptil 15

P3

20

15

23L

P4

275

20 15 10

15L 15L 15L 20 papirkurv 20 20 15Lversjon 23L Det er 20 23L P3I4 2.0. 23L smart alternativ til enP4Momentum papirkurv. P3I4 P3 Rexel Momentum Rexel X415 smartX420 alternativ tilI4 en papirkurv. Det er papirkurv versjon 2.0. P3 I4 I5

P4

P6

8

23L 23L 23L P4 P4 P4 •med Høy sikkerhet med P4 P4største produsent 10 • Høy sikkerhet med P4 10 10 post-, og papirbehandlingsutstyr 10 Fordi Inventum samarbeider blant annet Europas av

4 timers kontinuerlig driftstid 9L 4 timers kontinuerlig 9L mm 9L 9L 6biterdriftstid krysskutt 4x40 krysskutt 4x40mm biter 23L 6 Anti-jam teknologi sto Anti-jam teknologi stopper automatisk og reverserer hvis man P4 P4 10 og 2 driftstid kontinuerlig og 210timers kontinuerlig 2 timer solide løsninger innen postogtimers papirbehandling. Meddriftstid vår erfaring og kunnskap, samt vårt leverandør-legger i for mye papir Rexel Momentum Rexel Momentum legger i for nære mye papir 9L (M510/X415) 6 driftstid (M510/X415)

SPAR 20M EURO

SPAR M EURO *

ANTI-

6 6 8 (M515/X420)ANTI* rustet til (M515/X420) er vi meget godt å dekke dine behov. av innovative og 23L 23LVåre leverandører gir oss tilgang til en stor bredde • Kontinuerlig 4 timers • Kontinuerlig driftstid på automatisk og reversere

250,-

papirbeholder som rommer

es

Human Ressourc

275

10

overholdelse av GDPR kan resultere iP4 0 millioner Euro eller 4% av det globale ntekter, alt ettersom hva som er størst. Closed

som rommer 225 A4 ark

100,PÅP4 DENP3 SIKRE DEN SIKRE SIDEN • 370 x 465 x 279 mm Cashback P5 P6 P5 SIDEN P6 P3 P4VÆR • 406 x 589 xSPAR 320 mm Rexel Momentum Rexel Momentum* 30L 30LHøyeste sikkerhetsniv 23L P5 P6 sikkerhetsnivå P3 P4 Høyeste med P5 P6 P4P3 P3P5 P5P6 P4 I5 Enkelt og20M og intuitivt EURO intuitivt PAPIRKURV 2.0 PAPIRKURV 2.0SPAR Enkelt mikrokuttmakulering (M mikrokuttmakulering (M515/M510) SPAR touch-panel touch-panel og høy sikkerhetsnivå 30L og høy sikkerhetsnivå P4 30L 23L 23L 20M EURO 20M EURO 30L SIKRE VÆR PÅ DENP3SIKRE SIDEN 15L VÆR PÅ DEN SIDEN girP3 enkelP5 betjening 20 P5 (X4P P3 P4 P4I5 P4I5 I4 gir enkel betjening P6 P4 krysskuttmakulering

VÆR arbeidsplassen din. 30L 275 A4 ark PÅ 2 4

­effektivisere Cashback

don

Theresa M., Lon

JAM

JAM

• Ekstra stor 30 liters • Stor papirbeholder på 23 liter P5 P6er vi i stand til å skreddersy P3 samarbeid, 12 dine postog papirbehandlingsbehov kan PAPIRKURV 2.0 – slik at vi sammen PAPIRKURV 2.0

P4

Hr

23L

Hr

275

12

15

275

10

275 2Hr

23L

10

12

12

10

10 12

10

2Hr 4Hr

23L

4Hr

10

12

2Hr

4Hr

10

23L

2Hr

23L

275

*

*

10

20

275

4Hr

2Hr

4Hr

10

15 23L 10 12 krysskuttmakulering (X420/X415)15

10

Når det kommer til databeskyttelse, er detrisiko. viktig Med å unngå unødvendig tabeskyttelse, er det viktig å unngå unødvendig en Rexel Mo- risiko. Med en Rexel Mo23L 23L 275 20 Rexel 3I4 30L nX420 23L 2 Momentum makuleringsmaskin under du trygt 15 kaste er et 420 PX415 P4Hum I5kan maskinmentum under skrivebordet, kan du kaste er et15 dokumentet, es da dette esdette 2104578EU Rexel Momentum 2104576EU Londodokumentet, ourc , skrivebordet, Ress P4 I5da a M. an res Human Ressourc10 8 Thetrygt 23L 23L s rce ou ss smart alternativ til en papirkurv. Det er papirkurv versjon 2.0. Re papirkurv. Det er papirkurv versjon 2.0. n SPAR SPAR P4 Huma 10 on

on

Theresa M., Lond

Theresa M., Lond

Hr Closed

Closed

15L

Hr

23L 15L

P3P4 I420I5

10

2

2015

10

REXEL MOMENTUM Rexelcashback.offi Momentum M515 Rexel Momentum M510 Rexel Momentum M515 Rexel Momentum M510 cerewards.eu * Manglende overholdelse av GDPR kan resultere i bøter opptil 20 millioner Euro eller 4% av det globale selskapets inntekter, alt ettersom hva som er størst.

* 20 20M 20 EURO

Closed

3I4 P3 4 9L P I 6

Closed

15L 15L 20M EURO *

* Manglende overholdelse av GDPR kan resultere i bøter opptil 20 millioner Euro eller 4% av det globale selskapets inntekter, alt ettersom hva som er størst.

20 å registrere For ditt krav, gå til: 20

20

23L

23L

23L

P4I5

Closed

23L

15L

23L

P3I4 8

15

8

2

20

det kommer tilunødvendig databeskyttelse, det en viktig å unngå det viktig å unngå risiko.erMed Rexel Mo- unødvendig risiko. Med en Rexel MoP4 er Når P4 * Manglende overholdelse av GDPR kan resultere i Når det kommer til databeskyttelse, 10 10 mentum makuleringsmaskin under skrivebordet, kan dette er et mentum makuleringsmaskin under skrivebordet, kan du trygt kaste dokumentet, da dette er du et trygt kaste dokumentet, da23L bøter There opptil 20 millioner Euro eller 4% av detsaglobale 23L 23L on 9L 9L sa M., London 15L There M., Lond 20 smart alternativ til2.0. en papirkurv. Det er versjon 2.0. 20 papirkurv. Det ertilpapirkurv versjon 8 Kampanjen 6 6 8 ources ourcessmart alternativ til en P3papirkurv selskapets inntekter, alt ettersom hva som an erRess størst. varer 30/6-2019 8 an Ress I4

MAKULERING IVARETAR GDPR ANSVARET ANTIANTI-

20

Closed Hum Hum • Makulerer opptil 15 ark • Makulerer o 23L 23L 23L • Makulerer opptil 15 ark • Makulerer opptil 10 ark 4 timersP4 kontinuerlig driftstid nuerlig driftstid P4 10 Anti-jam teknologi stopper P4 Anti-jam teknologi stopper 10 • Høyeste sikkerhet med P5 • Høyeste sikk 10 • Høyeste sikkerhet med P5 • Høyeste sikkerhet med P5 (M515/X420) 9L 9L 9L automatisk hvis man 6 automatisk og hvis man 23L Medmikrokutt 6 2x15 mm biterunødvendig mikrokutt 2x NårNår det kommer tilreverserer databeskyttelse, det og viktig åmikrokutt unngå unødvendig risiko. en teknologi 4 timers kontinuerlig driftstid 4 timers2x15 kontinuerlig driftstid 6 er mm biter 2x15mm biterRexel Modet kommer tilmikrokutt databeskyttelse, erreverserer det viktig åAnti-jam unngå Med en 8risiko. ntinuerlig og 2 timers kontinuerlig Anti-jam stopper teknologi stopper ANTIANTI23L (M515/X420) (M515/X420) 23L legger idet for mye papir legger i forermye Når det kommer til databeskyttelse, det viktig å4 unngå risiko. en Rexel MoNår detpapir kommer tilunødvendig databeskyttelse, erMed viktig å unngå risiko. Med en Mo- hvis man • 2unødvendig 4timers timerskontinuerlig kontinuerlig • 2 timers kon P4 automatisk og reverserer hvis man automatisk ogRexel reverserer • timers kontinuerlig • 2 timers kontinuerlig driftstid P4 driftstid (M510/X415) og og 2 timers kontinuerlig 0/X415) Rexel Momentum makuleringsmaskin under skrivebordet, kan du trygt kaste dokumentet, mentum makuleringsmaskin under kani fordu trygt legger i for mye papir da dette er et legger mye papir mentum makuleringsmaskin under skrivebordet, kan du trygt kaste dokumentet, da skrivebordet, dette er du et trygt kaste 10 mentum makuleringsmaskin under skrivebordet, kan dokumentet, da dette er et kaste dokumentet,

JAM

JAM

* Manglende overholdelse av GDPR kan resultere i bøter opptil 20 millioner Euro eller 4% av det globale selskapets inntekter, alt ettersom hva som er størst.

Closed

* Manglende overholdelse av GDPR kan resultere i bøter opptil 20 millioner Euro eller 4% av det globale selskapets inntekter, alt ettersom hva som er størst.

JAM 9L

JAM driftstid

driftstid (M510/X415)

driftstid (M510/X415)

driftstid smart alternativ til en papirkurv. Det er papirkurv versjon smart alternativ til2.0. en papirkurv. Det er papirkurv versjon 2.0.

• Stor papirbe som romme • 370 x 465 x

• Stor papirbeholder på 23 liter 6 som rommer 250 A4 ark

da smart dette er et smart alternativ til en papirkurv. Det er papirkurv versjon alternativ til en papirkurv. Det er papirkurv 2.0. 2.0. • Ekstra storversjon papirbeholder • Ekstra stor papirbeholder

på 30 liter som rommer på 30 liter som rommer • 370 x 465 x 279 mm 300,150,- Høyeste sikkerhetsnivå med P5150,4 timers kontinuerlig driftstid Høyeste sikkerhetsnivå med P5 300og A4 ark teknologi stopper Anti-jam Anti-jam Cashback og intuitivtteknologi stopper Enkelt intuitivt ANTIANTICashback 300Enkelt A4 ark Cashback (M515/X420) mikrokuttmakulering (M515/M510) mikrokuttmakulering (M515/M510) automatisk og reverserer hvis man automatisk og reverserer hvis man touch-panel touch-panel P5 12 P6 P3 P4sikkerhetsnivå P5 P6 P3og 2 timers 12 x P4 P52 timers P6 og høyP3 sikkerhetsnivå og høy P4 kontinuerlig og kontinuerlig P4 • enkel 406legger x 589 mm 12legger • 406girxenkel 589 x 320 mm Høyeste sikkerhetsnivå P5 P5 P4 P6 betjening gir betjening i med for320 mye papir i for mye papir Høyeste sikkerhetsnivå med P5

300,4 timers kontinuerlig driftstid

Cashback (M515/X420)

P3

P4

JAM

JAM

krysskuttmakulering (X420/X415) krysskuttmakulering (X420/X415) driftstid (M510/X415) Enkelt og intuitivt driftstid (M510/X415) mikrokuttmakulering (M515/M510) mikrokuttmakulering (M515/M510) 275 275 4 timers kontinuerlig driftstid 275 275 30L touch-panel 2 P6 P6 4 P5 P6 2 30L P330L 10 P4 P5 P3 P4 2 4 2 P6 P6 4 P5 P6 P5 P5 P6 P3 P3 P3 P4 P4 12 P4 P5 P3 P4 10 12 Anti-jam teknologi P5 P6 P5 P3 P3 P4 P4 12 P4 10 23Log høy sikkerhetsnivå 10 P4 og høy sikkerhetsnivå 12 12 Anti-jam teknologi 23L 10Høyeste 4 timers kontinuerlig Enkelt og intuitivt sikkerhetsnivå med stopper P5 10 1223L 23L 10 gir enkel betjening (M515/X420) krysskuttmakulering (X420/X415) (X420/X415) automatisk og reverserer hvis mikrokuttmakulering (M515/M510) 275 man driftstid (M515/X420)krysskuttmakulering 275 stopper 275 275 275 med 275Rexel Høyeste sikkerhetsnivå P5 Høyeste sikkerhetsnivå P5automatisk 30L 275 275 Momentum M515 Rexel Momentum M510 med Rexel Momentum Rexel Momentum M510 2 30L 30L 30L 2 4 M515 30L og 2touch-panel timers 2 4 2 4 2 23L 4 Enkelt og intuitivt 23L Enkelt og intuitivt 30L 30L 2 4 kontinuerlig 2 4 2 23L 4 mikrokuttmakulering 10 10 (M515/M510) 10 10 P5 P6 15 P323L10 (M515/M510) P4 I5reverserer 23L 10 10P4 P5 23L 10P4 10 23L 15 10 23LP6 P3 12 P4 I510 23L betjening og høy sikkerhetsnivå P4 P5 P6 15mikrokuttmakulering P3 P4 P4 I5enkeltouch-panel legger i for mye papir touch-panel 10 og 2 timers kontinuerlig og hvis man 23L 10 10 23L gir 12 og høy sikkerhetsnivå P4 og høy sikkerhetsnivå P4 • Makulerer opptil 15 ark • Makulerer opptil 10 ark • Makulerer opptil 10 ark driftstid gir(M510/X415) enkel betjening• Makulerer opptil 15 ark gir enkel betjening krysskuttmakulering krysskuttmakulering (X420/X415) (X420/X415) • Høyeste sikkerhet med P5 • Høyestekrysskuttmakulering sikkerhet med P5 • Høyeste sikkerhet med (X420/X415) P5 • Høyeste sikkerhet med P5 legger i for mye papir driftstid (M510/X415) 23L 23L 275 23L 2104577EU 23L Rexel Momentum M515 2104575EU Rexel Momentum M510275 23L

itivt

Hr

ning

Hr

Hr

Hr

2104577EU 20 Closed

Hr

Hr

Hr

Hr

Rexel Momentum M515 P4 15L 20 Closed I5 P4I520 • P3I4

ANTI-

Hr

mikrokutt 23L2x15 mm biter 3 15 15P 4 timers kontinuerlig10 driftstid

I4

Hr

Hr

Hr

JAM Hr

Hr

Hr

Hr

Hr

Hr

Hr

Hr

15L mikrokutt 2x15mm biter 2x15 mm biterMomentum 2x15mm biter 30L 20 2104575EU Rexel M510 15L 2Hr 23L 4Hr P4I5mikrokutt 1530L 15 20 P4 I25Hr P4mikrokutt 15I5 I5204Hr Closed P3I415 P4I5 20P4 10 23L • 2 timers driftstid • 4 timers kontinuerlig Closed • 2 timers kontinuerlig10 driftstid 10 kontinuerlig 10

275 23L

• Stor papirbeholder på 23 liter

driftstid

Hr

Hr

• Stor papirbeholder på 23 liter

• Ekstra stor papirbeholder

• Ekstra stor papirbeholder som rommer 250 A4 ark som rommer 250 A4 ark Closed 20 •Closed 37020 x 465 x 279 mm på 30 liter som rommer • 370 x 465 x 279 mm Closed 15 8 20 8 20 Closed 15 300 A4 arkCashback 300 A4 ark Cashback Cashback 23L 23L P5 P6 P5 P6 P3 x 589 P3 • Makulerer ark • Makulerer opptil 10 ark P4 • 406 P4 P6 P5 P6 P3 P4 x 15 • Makulerer opptil 10 ark 12 12 12 12 • opptil 406 589 x 320 mm x 320 mm 10 10 10 • Høyeste sikkerhet med P5 Høyeste sikkerhet med P5 • Høyeste sikkerhet med P5 23L • 23L 23L 15L 275 275 275 275 23L 23L 9L 30L 30L mm 23L 22x15mm Hr 4Hr 9L 2Hr P6 mikrokutt 4Hr 2Hr 4Hr P5 P5 mikrokutt P6815L P5 P3 P6 P3 P4 30L 2x15 biter P59L P5 P6 P3 P3 P4 P4 P4 mikrokutt 2x15 mm biter 2x15mm biter 4 82Hr 12P3 23L 128 P6 P5P4 10P6 P5 P6 P3 P6 P3 30L P4 P5 P48 4Hrbiter P4 12P3 P3 12 10 12 12 12 8 mikrokutt 20 10 6P310 4 23LClosed 23L 10 10 23L 10 10 8 12 23L 6 Closed 20 6 Closed 23L 23L 23L driftstid 23L 23L 23L • 2 timers kontinuerlig driftstid 23L • 4 timers kontinuerlig • 2 timers kontinuerlig • 4 timers kontinuerlig 23L 275 275 275 275 275 275 275 275 30L 30L 10 30L • 30L 30L 2Hr 4Hr 23 liter 2Hr 4Hr 10 23L 23L 30L 30L 30L 2Hr 4Hr 2Hr 4Hr 23L 23L driftstid • Stor papirbeholder på 10 2 Hr 4 Hr 2 Hr 4 Hr 2 Hr 4 Hr 2 Hr 4 Hr driftstid Stor papirbeholder på 23 liter 10 10 10 10 23L 10P3 1023L P5 10 10 P6 1012 P5 P6 1523L 15 10 P3 10 P5 P3 P4 P4P4 I510 P4 I510 10 10 P6 10 23L P4 P6 15 15 P3 10 P5 P4 P4 I5 I5 10 10 10 12 23L 23L 23L 10 23L P4 9L 12 9L • Ekstra stor som rommer 250 A4 ark • Ekstra stor papirbeholder A4 ark 9Lpapirbeholder 9L 23L 9L 23L 9L 9L23L6 som rommer 250 623L 6 6 275 23L Rexel Momentum 275 23L 275 på M515 30 liter 15L som rommer 370 x 465 x23L 279275 mm 2104577EU Momentum Momentum M510 2104577EU Momentum M515 Rexel 2104575EU M510 4Hr6 23L 30L 15L 15L 8 på 30 liter som rommer • 23L 370 x6465Rexel x 279 mm2104575EU 15L 30L 30L 20• 23L 20 2HrP4 20 Rexel 2Hr 4Hr 2HrP3 4 4Hr 1520 15 150,300,P4I5 P4I520 Closed 150,P3P4 P3P4 15 I5 23L I5 P3I4 I415I5 28Hr P4I520 I415I5 10 20 15 Closed23L 20 15 I 4Hr P4I5 Closed 10 P415 10 Closed 23L 10 10 23L 23L 10 10 23L 300 A4 ark 23L 300 A4 arkCashback Cashback Cashback P5 P6 15L P3 P4 P5 P6 P4x 589 P5 P6 15L P3 P4 12 12 10 12P3 15L 15L x 320 mm 10 • 406 x 320 mm 20 20 10 12 20 20 • 406 x 589 20 20 15L 15L 23L 15L 15L 23L 20 23L P3 P3 23L I4 Closed23LP420 I4 1523L 20 P3I4 P3I4 P3I4 23L 20 Closed Closed Closed P3Closed I4 20 20 I4 20 Closed 20 Closed P4I5 15 P320 8 P4I5 I5 8 20 Closed 15 P3I4 P4I5

Closed

P4

Closed

30 liter som Closed på 20 rommer Closed 20

8

23L

Cashback P5 P3 P4 15 ark • Makulerer opptil 10 sikkerhet med P5 • Høyeste

P4

P4

P4

12 4Hr

P4P4 I510

I I

41554 2Hr P3P4

23L

15L 15L 15L 20 20 15L 15L 15L 20 Rexel 23L 20 20 15L Momentum 23L 23L P3I4 P3I4 M510 Momentum M515 Rexel Momentum M510 Rexel Momentum Rexel Momentum 20 20 Rexel Momentum M515 20 Rexel M510 Rexel Momentum M510 23L Rexel X420 X415 4 P3Momentum 23L P3 P3M515 I4 IMomentum Rexel Momentum Rexel Momentum X415 150,150,300,-X420 300,P4I5P3I4 P3 I4 I4 P4 I5

23L

4Hr

P3 I4 20 P4

• Makulerer opptil 15 ark • Makulerer opptil 10 ark • Makulerer opptil 10 ark • Makulerer opptil ark 20 Makulerer o Høyeste sikkerhetsnivå • Makulerer opptil 20 ark 20 • Makulerer opptil 15 ark 20med• P5 8P3 I I med20 • Høyeste sikkerhet med P5 • Høyeste sikkerhet P5 • og Høyeste sikkerhet med P5 Enkelt intuitivt P4 P4 P4 med P4 • Høy sikkerhet • Høy sikkerh P4mikrokuttmakulering P4 P4 P4sikkerhet med P4 (M515/M510) • Høy • Høy sikkerhet med P4 P4 mikrokutt 2x15 mm biter mikrokutt 2x15mm biter mikrokutt 2x15mm biter touch-panel krysskutt 4x40 mm biter krysskutt64x krysskutt 4x40 mm biter krysskutt 4x40mm biter P4 og høy sikkerhetsnivå 30L • 4 timers kontinuerlig • 2 timers kontinuerlig driftstid • 2 timers kontinuerlig driftstid 300,gir enkel betjening • Kontinuerlig 4 timers • Kontinuerlig Cashback • Kontinuerlig 4 timers • Kontinuerlig driftstid på P4 krysskuttmakulering (X420/X415) P4 P4 P4 P5 P6 P3 driftstid P4 • Stor papirbeholder på 23 liter • Stor papirbeholder på 23 liter Rexel Momentum X420 Rexel Momentum X415 Rexel Momentum X420 Rexel Momentum X415 driftstid 2 timer 23L 9L driftstid 23L 23L 2 timer 23L 23L 9L 30L 30L P3 6 P4 P4 • Ekstra papirbeholder som 30L P4 P4P3 P3P5 P4 ark P5 250 P6 A4 ark P3 som rommer 250P5 A4 P6 P4 P6 P5 P5 P6 P6 P5P4 rommer P6 6 P4 P3 30L P4 P5P4 P6 P3 P6 P4 P5 P4P3 P3stor 23L 23L 23L 23L 15L 15L • Ekstra • Stor papirbe 15L 30 liters 9L 23L 23L 20 15L 9L stor 20 P5 stor P6 P3 P4 • Ekstra 30 litersopptil23L20 ark 23L •23LStor papirbeholder på 23 20 liter • 9L Makulerer • 23L Makulerer opptil9L15 20 ark 20 15 ark P3I4• Makulerer opptil P3I4 P3I4 • Makulerer P3ark 12 23L opptil I4 P5 P6 P3 P4 på 30 12 mm 23L 23L • 370 x 465 279 mm 30L P4 • Høy 23L 23L 23L x 279 30L P4•xHøy P4 30L P4150,P4med 30L 30L 23L •30L Høy30L sikkerhet P4 sikkerhet sikkerhet med • Høy sikkerhet med P4 30L P423L P4 23L P4• 370P4xI5465 23L P4P6 150,-liter somP4rommer P5med9LP4 P6 P3 P4P4 Irommer 5 P5rommer P3som P4 som som romme P5 papirbeholder P6 P3 P4P4 I5 P5 P6 P3 P4 I5 papirbeholder som rommer 225 A4 ark 9L 9L 9L 250,9L 9L 9L biter 9L biter 23L 4x40mm biter 23L krysskutt 4x40 mm krysskutt 4x40mm biter 100,krysskutt krysskutt 23L 4x40 mm 23L 100,300 A4 250,ark Cashback 275 Cashback 23L 275 23L 23L 30L 23L Rexel 23L •23L Kontinuerlig • Kontinuerlig driftstid påCashback •A4 Kontinuerlig 4 timers Kontinuerlig driftstid 2104577EU Momentum M515 Rexel 2104575EU Momentum M510 23L23L30L 23L 15L 275 ark • 370 x 465 x 15L 30L • x 4Hr 15L 2104577EU Momentum M515 P4 2104575EU Momentum M510 23L 23L 20 30L Cashback 30L 20 15L P4 P4 P4mm 30L P5 P6 P523Lpå 12 P6 P4 24Hrtimers P4 20 P4 P3 • 370 P3 P4 20 Rexel I5 P4 A4 ark x 465 279 2Hr 4Hr Cashback P312 P5 I5 P5 P3 P4 I5 P3I4275 P4 P4 I4 I5 Cashback 12 P5 P6 P5 P6 P6 Rexel P3 P3 P3 10 P4I5 P4 P3 P4 P4I5 I4 I5 P4 I4 12 x 320 12 2 timer 12 P6P3P4 10I5 23L 10 • 406 x 589 driftstid 2 timer driftstid 9L 9L 10 mm 23L 9L 9L •Rexel 406 589 x 320 mm 15L •x Ekstra stor 30 liters •4X420 Stor23L papirbeholder på 23 liter Rexel Momentum •x Ekstra stor 30 liters • Stor papirbeholderX415 på 23 liter • 406 x 589 320 mm 15L 15L 20 P5 P6 P5 P6 P3 P3 15L P4 P4 20 15L 15L 20 23L Rexel Momentum M515 Rexel Momentum M510 Momentum 23L 20 15L 15L 20 20 23L P3I 20 23L 20 P3I4 23L 23LP4 P3 23L Rexel Momentum X415 I4 P3I4 P3I4 Rexel Momentum P3 P3I4 I4 P4I5 Rexel Momentum X420 RexelX420 Momentum X415 P4I5 P3 I5 I4 P4 I5 275rommer 225 A4 ark 275 papirbeholder som rommer 225 275 A4 ark papirbeholder som rommersom rommer som 275 275 23L 275 23L 275 250,23L 250,30L 23L 100,100,30L 23L 2Hr 4Hr 30L x 589 xP4 30Lx P4 30L2HrP5 4HrP6 30L P4 P5 4Hr x 589 P4 P3 2Hr 4HrP4 2 HrP5 4HrP6 2Hr 4Hr •x370 2370 Hr 4 Hr x P6P6 2HrP4Cashback P3 mm x 23L 465 279 mm 320 P6 mm 465 279 P4 P5 P6 P3 P5 P5 P4 P310 P3 P3 30L 10 P3 P4 P5 P6 275 A4P5 arkP5 370 x 23L 465 x 279 mm 275 A4xark x 465mm x 27910 mm 12 P3 P4 Cashback Cashback 12 P3 P5 P6P6 P4 10•12 Cashback P5320 P6 P4 P512 30L P615 P5 P6 370 P5 10 P6 P3 P3406 P3 P3 P3 P4 P4 P4 406 10 12 P612 P6 10 12 10 12 23L 12 12 12 23L P5 P6 12 P4P3 15L10 23L 23L12P4I5P49L23L 10 23L 15P3 9L 23L 15L opptil 23L 23L 10 P5 • 23L 10ark 20 P4 10 23L I5 15L 23L23L P4 20 15L 9L 20 • 9L Makulerer opptil 20 ark 2023L Makulerer 15 4 P3 4

ulerer opptil 15 ark ste sikkerhet med P5 okutt 2x15 mm biter ers kontinuerlig tid a stor papirbeholder 0 liter som rommer A4 k ark 5 589 P6 12 x 320 mm

275

10

2Hr

23L

10

275

4Hr

275

275

10 23L

23L

12 10

10

2Hr

2Hr

4Hr

4Hr

20

Closed

10

15

Closed

15

2Hr

12 23L

10

10

10

275

275

10 23L

23L

275

15 10

4Hr

10

210 Hr 4Hr 4Hr 2Hr 10 15 10 23L 12

4Hr

Closed

275

Closed

20

Closed

275

4Hr

8

Closed

2Hr

4Hr

10

6

15

10

275

10

12

23L

10

10

275 10 10 10 1523L

8

2Hr

23L

6 275

2Hr

10 12 10

4Hr

15

2Hr

10

23L

10 2Hr

4Hr

Closed

2Hr

10 12

12

8

8

104Hr 10

6

8

275 20 15 Closed23L 10

4Hr

10

8

20

6

275

15 10

10 12

8

15

6 8

10

10

6

20 15 10

10

20

10

6

6

4Hr

10

Closed

15 10

12

275

2Hr

23L

4Hr

10

8

2Hr

12 20

15

20

20

275

10 10

4Hr

Closed

8

2Hr

20

4Hr

15

20

8

12

20

8

15

10 10

Closed

6 8

6

10

10

6

6

Rexel Momentum M510 Closed

8

6

12

8

20

15

12

12

12

12

23L 23L 10 10 8 I 20 P3ark 6 8 8 8• Makulerer I 20 x 589 x 6• 406 P3320 I4 mm 20 Closed P3I4 6 8 Closed 8 opptil 15 20 x Closed 589 x 320 mm • 406 23L 23L 23L 23L 23L P4 P4med P4• Høy sikkerhet med P4 10 • Høy 275 275 sikkerhet med P4 275 P4sikkerhet med P4 P4P4 10 • Høy • Høy sikkerhet 10 P4 10 30L 30L P4 275P3 30L 30L 10 23L HrP5 4HrP6 2Hr 4Hr 2HrP5 4HrP6 2Hr 4Hr 10 10 P4 23L23LP3 15210 P4 P4P3 P3P5 10 P4 P4 275 12 10 1023L 10 10 12 9L 12P3 275 12 P5P6 P4 P6 P6 P3P5 P5 9L mm 9LP6 P4 275 23L 23L 23L 10 10 275 10 I5 23L 4x40 I65 23L 12 9L mm 9L 9L 615 275 krysskutt biter 6 275 krysskutt 275 6 9L 9L275 275 30L 23L1264x40mm biter krysskutt 4x40 krysskutt 4x40mm biter 30L 23L 30L 2Hr 6biter 6 275 30L 2 Hr 4 Hr 23L 2 Hr 30L 4 Hr 8 30L 30L 6 2 Hr 4 Hr 8 30L 15L 23L 23L 23L 30L 8 2 Hr 4 Hr 8 2 Hr 4 Hr 2Hr 4Hr 2Hr 4Hr 30L 2Hr 4 Hr 10 10driftstid 10 • Kontinuerlig 10 2Hr15L 4Hr 10 523L 10 P4 23L 3 4driftstid23L 4 timers Kontinuerlig på 23L 10 10 27515 275 5 10 23L 10 23L P23L 10 23L P42Hr 510 15L 275 timers Kontinuerlig på 275 20 30L •30L 1523L 15•30L 23L P4 P4 275 510• Kontinuerlig 10 P4 P4 23L 3 42010 Closed 12 23L 30L5 30L 15 P42Hr15L 275 23L 10 10 23L 23LP23L 10 12 10 P4 30L 23L 12 23L 2Hr12 4Hr 2Hr 4Hr P410 12410 10 10 2Hr20 4Hr 10 4Hr 210 Hr 4Hr 4Hr 12 10 1020 10 10 P5 P6 P5 P6 15 15 15 15 P3 P3 P4 P4 23L 23L P4 I 5 P4 I 5 P4 I 5 P4 I 5 10 10 4 4 10 23L 23L P3 P3 10 10 12 I I 20 20 P5 P6 P5 P6 P3 P3 P4 P4 Closed Closed 2 timer driftstid 2 timer 23L 23L 9L 10 10 12 12 9L driftstid 9L 9L 6 6 6 6 • Ekstra stor 30 liters • Stor papirbeholder på 23 liter P5 P6 P330 liters • Ekstra • Stor papirbeholder på 23 liter P4 stor 12 275 15L 275 23L 23L 30L 12 23L 23L 23L 15L 15L 15L 275 275 23L 20 Rexel 20 23L 20 Rexel 20 P3 275 23L 2Hr P4 Hr 23L 275 2104578EU 23L 30L 30L 275 15L 275 152Hr 15 10 23L 23L P4 I 5 Closed I 5 423L 4 4 4 4 2Hr 4Hr 23L 4Hr 15 15 P4 I 5 P4 I 5 P3 P3 P3 23L 23L 30L 23L 15L Rexel Momentum X420 2104576EU Momentum X415 2104578EU Rexel Momentum X420 2104576EU Momentum X415 I I I I 20 20 20 20 Closed Closed Closed papirbeholder som rommer som rommer 225 A4 ark 30L 15 15 15L 15L 275 15L P4 I 5 P4 I 5 30L 23L 23L 23L 30L papirbeholder som rommer som rommer 225 A4 ark 23L 10 10 30L 10 8 8 2Hr 4Hr 10 250,100,-

• Makulerer 8 ark 8 6 opptil 20 Closed 23L

23L 23L

Closed

Closed

10

10

P4 P4

20

8

Closed

20

2Hr 12

6 275 410 Hr 23L 10

6

Rexel Momentum M515 Closed

23L

275

2Hr

2Hr

23L

8 275 12

10 10

4Hr • Makulerer opptil 15 ark • Makulerer opptilI 10 ark P5 P4 P6 P3 I P3 P4 I P5P4I515 P P5 P4P6 I P3 P3 P5 P6I P4 P4 I 20 P3 P5 P6 • Høyeste sikkerhet med P5 • Høyeste sikkerhet med P5 P5 P6 P3 P4 23L Rexel Momentum M510 2 275 U 23L Rexel Momentum M515 2104575EU Rexel Momentum M510 20P4 20 2104575EU 15L 23L 20 2x1520 mm 2x15mm 15 15 420 4 I5 3I4 biter Hr 4mikrokutt I54HrI5 8 20 Rexel 2Hr 250,15 100,15biter 15 Rexel P4 5 30L Closed P3P4 5 Closed P4 I25Hr P42104578EU 15 2104578EU Rexel Momentum X420 2Hr2104576EU Momentum 15 23L Closed 3I4 2104576EU 4 I5mikrokutt P3IP4 23L 15 15 20 2 Hr Hr P4 I5x 46523L I5204Hr I4Closed 20 P4 10 4Hr 20PX415 P4 PX415 P3 Rexel PHr3IP4 15 P3I4 Momentum Momentum P4I5 23L 2X420 1015 4I520 I5415I30L 20 10mm 10 10 I 20 2 Closed Closed I5A48ark 23L 10 275 • 370 x 465 x 279 30L Cashback P423L 10 Cashback 10 23L I 20 10 P5 P6 10 P5 P6 P3 P3 P415 P4 27510 A4 ark10 • 370 x 279 mm 23L Cashback 10 Cashback P5 P4 P6 P5P4 P6 15L P323LP4 P3 P4 23L 15L 15L 15L 20 20 20 20 • 406 x 589 xP3 20 20 15L 15L 23L 23L 23L 23L 23L P3I4 P3I4P4I5 23L 23L 23L 4 P3 4 P3 4 9L 9L P3 320 mm I I 4 • 406 x 589 x 320 mmP4 P For å registrere ditt krav, gå til: For å registrere ditt krav, gå til: • 4 timers kontinuerlig • 2 timers kontinuerlig driftstid I I P4I5 P4I5 23L 23L 23L 23L P4 10 30L 23L 30L P430L P4 P430L P4 P5 P6cashback.offi P3 23L 10 P4 15L15L P4 P4P3 P3P5 P5P6 P4 P5 P620 15L20 P3 15L 15L23L 20 cashback.offi cerewards.eu cerewards.eu P4 P4P3 P3P5 15L 15L 15L I20 5 P4 P5P6 P4 P6 20 20 15L 15L 209L23L 23L I5 23L 15L P6 23L 23L 23L15L 43 4 15L 2020 P3I4 23L 3I4 3I4 Closed 3I4 P3I4 Momentum 9L P3 15L 20 23L 20 23L 23L 20 23L 23L 23L 23L 23L Closed 4 3 I P 20 P 9L 9L 9L P 20 20 Closed 15L 20 23L 20 15L P 20 20 23L 3 4 3 4 X420 Rexel Momentum X415 Closed Closed I 9L driftstid • Stor papirbeholder på 23 liter 20 20 20 4 Closed 4 3 3Momentum 4 Rexel X415 P P P P3 P For å registrere ditt krav, gå til: I 20 I 20 8 20 I P I 20 15P4I5 8 Closed Closed P4 I5 I Closed For I 840 Closed 20 15 8 å registrere 15 Closed 8 P4I5 20P3I4 6 15 P4gå 5 6til:23LP3I4 I415 8 I5 ditt krav, 8 P4 20 23L 23L 23LP3 Closed 15 23L 23L P4I5 30L 30L 23L 23L 23L P4 P4 30L P4 23L 30L 30L 20 P4 P4 15L 23L 23L 23L P5 23L 23L30L P4 23L 15L P4P3 P5 P6P4 P3 20 P4I5 P6 P4I5 P3I4 P6 P3 P6 P4 P4I5 P4 P4I5 P5 P3I4 P4cerewards.eu P5 P3 P4 9L 9L 23L 25010 P4 9L 9L 9L 9L P4 P4 P4 • Ekstra stor papirbeholder som rommer A4 ark 10 cashback.offi 23L 23L 10 10 10 10 cashback.officerewards.eu 10

4Hr

30L

15 P4

30L10

P3

10

P5

275

2Hr

I5 23L 10 23L10 P4

P6

4Hr 2Hr23L

30L

4Hr

15 P4 10 Closed

275

10

2Hr

23L

20 P3

P5

P6

I

10

275

4Hr

10

10

2Hr

23L

10

Closed

4Hr

10

Closed

23L

10

10

23L

275 2Hr 23L

2Hr 4Hr

23L 23L 15L

10

12

275

4Hr

20

Closed

10

23L 23L

10

10

10

23L

6 275 412 Hr

Closed

275

12

15

275

12

275 2Hr 23L

23L

2Hr 15 10

210 Hr 4Hr 4Hr 10 20

275

23L

10

23L 15L 23L

20

12

275 10 23L 10

23L 23L

2Hr

Closed 20

4Hr

10

10

10

23L

12

12

Closed

275

12 1023L

10

6 275 4Hr 10 23L

2Hr

10

8 Kampanjen varer til 30/6-2019 8 Closed

2Hr

12 6

15L

4Hr

10151010

15

6

20

Closed

23L

23L 275 23L 20 15L

275

10

20

23L

2Hr

20

10

23L

12

15

8

4Hr

8

10 12

10

Closed

12 6

4Hr

1015

1510

6 8 23L 23L 23L30L 15L 15L 9L 30L275 23L 20 15L23L

15

Closed

10

6 8

8 Kampanjen 6 varer til 30/6-2019 8 20

2Hr

20

6

P4

15

20

15

8

8

20

6

6 8

10

Closed

10

12

20

23L 275

8

2Hr

Closed

12

15L 4 Hr

23L

30L

6

P4

8

23L 15L

9L

2Hr


EU sin forordning for personvern, The General Data Protection Regulation (GDPR), ble norsk lov i 2018. Regelverket gir virksomheter nye plikter, og personene man behandler, «de registrerte» får nye rettigheter. Konsekvensene av brudd er alvorlige. Om opplysninger kommer på avveie og manglende rutiner avdekkes kan bøtene i verste fall bli på flere millioner kroner. Neopost har et stort utvalg løsninger for makulering av alle typer lagringsmedier på en sikker måte. Uansett om opplysningene er på papir eller som lagret digitalt på harddisker, USB-stikk, mobiltelefoner, servere osv. Løsningene våre til destruksjon av data tilfredsstiller kravene fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet. Vi kan hjelpe deg med å etterleve de nye reglene, minimere risikoen og effektivisere ditt GDPR-arbeid. Ta kontakt

POST & PAPIRBEHANDLING

GDPR – SIKKERHETSMAKULERING

Når mer og mer av driften digitaliseres øker behovet for å makulere digitale medier. Neopost har et stort utvalg modeller for profesjonelle. Vår modell HDS 150 makulerer harddisker og annen datamedium raskt og effektivt. Stor kapasitet. Kontrollpanel for innstilling av maskinen. 230v Stor og solid avfallsbeholder. Maskinen levers på hjul.

Makuleringsmaskiner for papir er synonymt med den ultimate datasikring av sensitiv og hemmelig informasjon. Det er viktig at maskinen er dimensjonert for oppgaven. Vi har løsninger fra personlige modeller til avdelingsmaskiner til makuleringsanlegg. Vi er gjerne behjelpelig med valg av riktig løsning som tilfredsstiller dine krav og behov. Kontakt din Inventum forhandler for mer informasjon

41


POST & PAPIRBEHANDLING

POSTSORTERING – KONVOLUTTERING FRANKERING – DIGITAL MAKULERING Neopost er en global leder innen digital kommunikasjon, logistikk og postløsninger. Vi har digitale programvareløsninger utviklet og tilpasset behovene for sikker og effektiv kommunikasjon.

Innbinding – Det handler om videreforedling til ferdig produkt NYHET

En bunke ark er normalt ikke et ferdig produkt. Riktig etterbehandling med riktig maskin er en viktig del av produktet. Vi hjelper deg med å finne riktig maskin for dine krav og behov. I vårt utvalg finner du løsninger som hjelper deg å lage profesjonelle og holdbare trykksaker. Innbinding handler om videreforedling av papir, som tilfredsstiller kravet til daglig bruk. Vi har rekvisita og maskiner for både limstrips, stålspiral og plastspiral innbinding. Samt omslag i både plast og kartong for- og baksider.

BRETTING AV ARK - KONVOLUTTERING Neopost DS-64i - Din postassistent NYHET

Enkel, smart og sikker dokumentbehandling, en løsning som bretter, pakker og limer konvoluttene raskt og enkelt. Kombinerer uovertruffen brukervennlighet med avansert teknologi. Pakking av brev som inneholder personopplysninger skal etter GDPR reglene sikres. Vår eksklusive CIS -skanner leser BCR 1D og 2D OMR og OCR uavhengig av kodens plassering på arket. Bruk av DS-64i med vår software dokumenterer at du følger reglene. Personlige opplysninger skal behandles korrekt.

FRANKERING Neopost IX-serien – Rimeligere enn frimerker NYHET

Neopost er Europas største produsent av frankeringsmaskiner. Våre nye modeller i IX-serien er for både små og store bedrifter en meget effektiv løsning for behandling av utgående post. Den nye serien, er utviklet for å oppfylle bedrifters behov for raskt utgående postbehandling og nøyaktig kontroll på portokostnadene. Et profesjonelt verktøy som gjør det effektivt å veie og frankere din post. Flere modeller avhengig av behov IX-3 er vår mest populære modell. Enklere enn Post i Butikk. Ingen behov for PC eller telefonlinje, tilkobles via internett for portoladning. Enkelt fleksibelt og lønnsomt. Digitalt trykk og norsk meny.

42


ERGONOMI - FRISKE MEDARBEIDERE

ERGONOMI - FRISKE MEDARBEIDERE Ergonomi er et tverrfaglig kunnskapsfelt som handler om tilpasning mellom arbeidsmiljø og mennesket. I vårt tilfelle er det snakk om tilpasningen mellom det enkelte menneske, med dets individuelle utgangspunkt, og ­arbeidsplassen. Alle medarbeidere har individuelle behov og det er stor forskjell på hva kroppen trenger, og hvilke belastninger kroppen tåler. Utsetter vi kroppen for langvarig og ensformig arbeid, for eksempel ved feil sittestilling over lengre tid, kan vi få belastningslidelser.

1

Varier arbeidsstilling Er du bevisst på å variere arbeidsstillingen din regelmessig unngår du stive ledd og såre muskler.

2

Ta trappen i stedet for heisen Du har hørt det før, men gjør du det? Bestem deg for å gjennomføre og gå trappa! Dersom det blir for mye

Belastningen fordeles over flere ledd og flater, og

å gå hele veien kan du ta heisen halvveis opp og gå

dette fører igjen til en mer aktiv arbeidshverdag

resten. Du får opp pulsen og aktiverer bena, som har

og friskere kropp.

godt av det i en ellers passiv kontorhverdag.

3

Ha stående møter Prøv det! Kreativiteten øker og hodet er skarpere når kroppen er aktiv. Du vil kjenne at dynamikken er

4

Ta noen knebøy før du setter deg Få med deg resten av kontoret på denne lure huske­ regelen som aktiverer både sete og lår. Det blir ekstra

annerledes blant møtedeltagerne også. Er dere riktig

godt å sette seg etterpå! Legge vekten på hælene

dristige kan dere flyttet møtet ut på en rolig gåtur.

og bøy knærne som om du skulle sette deg, men

Trenger du å ta notater? Ingen problem: Stopp opp,

reis deg opp like før stumpen treffer setet. Tre-fire

skriv det du må og fortsett turen. Godt møte!

repetisjoner gjør godt for både kroppen og toppen!

5

Ta dørstrekken Denne er god for stramme brystmuskler som har jobbet altfor mange timer foran skjermen! Strekk ut

Les mer om ergonomi og finn vår kontaktinformasjon på

inventumkjeden.no

armene idet du går gjennom en døråpning. Kjenn strekken i brystmusklene når armene presser mot karmen. Bli der og nyt strekken i noen rolige innog utpust før du går videre på din ferd.

43


ERGONOMI - FRISKE MEDARBEIDERE

DENNE STOLEN VIL FORANDRE LIVET DITT Den norske oppfinnelsen Back App er en ergonomisk kontorstol som er annerledes enn alle andre stoler i verden. Den patenterte funksjonen finner du både i stolen og balansebrettet Back App 360. Du trener hele dagen mens du sitter og mens du står! Back App effektene er også veldokumenterte. Du bruker mer energi, blir mer produktiv og får mindre vondt i ryggen.

HOLDER KROPPEN I BEVEGELSE HELE DAGEN Vi har dokumentert og publisert effekt ingen andre har! Sittende på Back App-stolen

Stående på Back App 360

· sitte mer oppreist med mindre anstrengelse

· trene ledd og muskler i ankler, ben, knær og hofter

· forbrenne mer energi +19 %

· forbedre holdningen

· trene kjernemusklene i nedre rygg og nakke

· forbedre blodsirkulasjonen

Unngå ryggsmerter

Komfortabel trening du kan justere til ditt personlige nivå

Sittende på Back App med justerbar «Magic Ball» og føttene på fotplaten vil du:

middels aktivitet

høy aktivitet

Test en Back App i dag. Kontakt Inventum for en gratis prøveuke.

44

Stående på Back App 360-­balansebrett med den justerbare «Magic Ball» vil du:

lav aktivitet

moderat aktivitet middels aktivitet

høy aktivitet


PERFEKT FOR «FREE SEATING» KONTORER

ERGONOMI - FRISKE MEDARBEIDERE

SPACE SKJERMARMER

Foldbar dockingstasjon

Skjuler laptop bak skjermene.

Den patenterte Space Origo 2-skjermløsningen med docking­plate løfter arbeidsplassen til nye høyder, ­bokstavelig talt. Løsningen ­organiserer kabler, skjuler l­aptopen og maksimerer plassutnyttelsen av arbeids­plassen. Brukeren kan med enkle grep tilpasse løsningen sin ønskede arbeidsstilling. Finnes i fargene alu, sort og hvit.

STÅ AKTIVT Mange tusen mennesker i Norge jobber nå stående på kontor­arbeidsplassen i en aktiv stilling (og ikke statisk), takket være Active Stand!

Active Stand Combi:

Nå med flatere og mykere topp. God å stå på også uten sko!

Inventum tilbyr deg en ukes lån uten forpliktelser.

45


ERGONOMI - FRISKE MEDARBEIDERE

FROM WORKPLACE TO CREATIVE SPACE

Götessons StandzOn Dot avlaster kroppen ved stående arbeid. Den har et håndtak som gjør det lett å henge den opp.

Götessons Office Ballz er en ergonomisk sittemøbel med inne-

bygd pilatesball som styrker deler av rygg og ben, samtidig som du får en bedre holdning.

Götessons Tulip er en sammenleggbar LED-lampe,

lyset kan vinkles og styrken kan varieres, takket være den smarte designen.

Götessons ZAP Monitormarm kan justeres i høyde og dybde slik at skjermen passer ulike brukere og arbeidssituasjoner.

46


Mousetrapper

Det ergonomiske musealternativet. Mousetrapper er et ­komplett arbeidsverktøy tilpasset eller aktive musebrukere.

ERGONOMI - FRISKE MEDARBEIDERE

SKAP EN GOD ERGONOMISK ARBEIDSPLASS

StandMat

Kombiner stående arbeid med StandMat. Avlastningsmatte i tekstil, fri for PVC.

Novus

Novus Skjermarmer. Skap plass og fleksibilitet på arbeidsplassen. Ergonomisk korrekt lesehøyde og plassbesparende.

MOUSETRAPPER - THE WELLNESS MOUSE Advance 2.0

Advance 2.0 er vår storselger og den finnes med elegante aksent­farger i hvitt eller korall. ­Advance 2.0 lindrer og forebygger musearm og andre problemer som kan oppstå ved arbeid med en tradisjonell datamus. Med hele 6 programmerbare knapper har du mulighet til å få din Mousetrapper nøyaktig slik du vil ha den. Last ned programvaren MT Keys, så kan du enkelt endre alle knappenes funksjoner, legge inn standardtekster, bruker­profiler og mye mer.

Underarmsstøtte

Mousetrappers underarmsstøtte er produsert med tanke på brukeren. Uansett om den brukes sammen med en Mousetrapper eller ikke, hjelper det brukeren med å avlaste nakke, skuldre, rygg og underarmer. Den asymmetriske formen skaper en naturlig sentrert og avslappet arbeidsstilling foran Mousetrapper eller et tastatur. Dette forebygger risikoer for både karpaltunnelsyndrom og belastningsskader. Takket være en svært smal og unik konstruksjon av midjen, bare 40 mm dyp, får man en arbeidsposisjon svært nær tastaturet og det forhindrer stretching i underarmene.

Active

Med Mousetrapper Active blir føttene ikke trette og du orker å stå i lengre perioder. Når du bruker Active, trenger du ikke å ha noen ­spesielle sko. Med Active under føttene kan du stå fotriktig i dine ­vanlige sko – mykt og bekvemt, men likevel stabilt. Kjenner du ­smerter i arm, skulder eller nakke, kan det være en god idé å prøve å stå når du arbeider. Det er enkelt, du bare flytter stolen til siden, hever bordet og legger ut din Active. Du kommer til å merke at du orker mer når kroppen går fra en hvilende til en mer aktiv stilling.

47


ERGONOMI - FRISKE MEDARBEIDERE

FULL BEVEGELSESFRIHET OG MER ENERGI

Hvis du sitter mye foran PC-en, er det veldig viktig at arbeids­plassen er komfortabel. En sentrert mus som RollerMouse fra Contour gjør arbeidet foran PC-en mindre krevende, og du vil få mer energi til a ­ rbeids­oppgavene dine og alt annet som er viktig. RollerMouse Red plus Wireless er utformet for å gi deg full kontroll og bevegelses­frihet ved hjelp av trådløs tilkobling. Selv om du beveger deg mye mellom ulike arbeidsplasser eller jobber et sted uten f­ aste plasser, betyr det ikke at du må gi slipp på fordelene du kjenner fra RollerMouse.

Prøv RollerMouse gratis i 14 dager!

RollerMouse Red plus ­Wireless

48


God holdning og sitte i balanse med god sirkulasjon gir bedre helse og høyere produktivitet.

ERGONOMI - FRISKE MEDARBEIDERE

HVIS DU KUNNE VELGE?

Det todelte setet gjør hele forskjellen!

Spaltet gjør det mulig for brukeren å sitte komfortabelt i en naturlig stilling som reduserer trykk opp til bekkenet. Designen av Salli sadelstolen oppfordrer deg til å sitte i god holdning hele dagen.

2019 har Salli introdusert nye m ­ indre modeller og fornyet designet på alle ­modeller. Nå mer kompakt og med nye justeringer av både bredde og svingemekanisme.

49


ERGONOMI - FRISKE MEDARBEIDERE

KONTORMØLLA Tredemølle for kontoret

Bwell Kontormølle Original

er en stillegående tredemølle som kan benyttes på alle typer arbeidsplasser og til de aller fleste arbeidsoppgaver. Du øker din hverdagsaktivitet – mens du jobber samt forebygger muskel- og skjelettplager som kan komme ved for mye stillesitting. Kontormøllen har et mykt og behagelig gå-underlag som demper skrittstøy. Når du går på kontor­mølla kan du skrive, ringe og bruke PC like godt som når du sitter. Studier viser faktisk at å gå fremmer ­konsentrasjonen din!

Bwell Kontormølle Incline

har alle de samme ergonomiske egenskapene som Bwell Kontormølle Original. Den store fordelen er at du kan justere stigning når du går, fra 0-10 cm. Ved å gå i svak helling, vil du i større grad aktivere musklene i legger, lår og sete. I tillegg bruker du mage- og ryggmuskulatur i større grad. Å gå i lett oppoverbakke gir en mer gunstig belastning på ledd, sener og muskler. Variasjon i stigningsgrad kan bidra til å forebygge plager, spesielt i akilles-sene og beinhinner.

Bwell hev-senk arbeidsbord

kan heves ekstra høyt - opp til 150 cm. Arbeidsbordet er spesielt tilpasset de som benytter kontormølle eller vippebrett på kontorarbeidsplassen, og for høye personer. Bwells arbeidsbord har en jevn, trinnløs og meget stødig høydejustering. Ved å trykke på en knapp justerer du skrivebordets høyde som du vil. Bordplaten er ergonomisk tilpasset med magebue som gir god underarmsstøtte når du sitter, står eller går ved arbeidsbordet.

50


ARKIV & LAGER

ARKIV & LAGER Inventum har leverandører med markedets bredeste sortiment innen arkivløsninger og et stort utvalg i­nnen ­sikkerhetsløsninger. Slik kan vi dekke våre kunders behov for oppbevaring. De stilrene og klassiske arkiv­ systemene varierer i størrelse, design og låstyper, alt etter kundens behov. De aller fleste har lager- og oppbevarings­behov. La oss få hjelpe deg med en effektiv plassutnyttelse og riktige hjelpemidler. God ­plassutnyttelse = god økonomi.

SIKKERHET TIL DIN BEDRIFT Sikkerhetsprodukter fra Finn Clausen Sikkerhetssystemer trygger arbeidsplassen. Kvalitetsprodukter i flere kategorier. Alt fra brannsikre arkivskap, safer, mobilskap, nøkkelskap, garderober og reoler. Vi tilbyr også en rekke andre produkter innenfor sikkerhet på arbeidsplassen.

Mobilreoler

Vi tegner og skreddersyr en løsning med reoler som passer inn i nettopp ditt lokale. Slik utnyttes både gulvareal og takhøyde maksimalt. Optimal oppbevaring for permer og mappesystem, men også for esker og andre gjenstander.

Garderobeskap

Brukervennlige, solide og funksjonelle garderobeskap som passer inn i de fleste miljøer. Skapene kan leveres i ulike dørfarger, understell, låser etc. Passer inn i garderober, verksted eller kontorlandskap.

51


ARKIV & LAGER

FCS Nøkkelskap

SSK70/2 er et FG-godkjent sikkerhetsskap som innredes med store kroker for oppheng av nøkler. Antall kroker kan tilpasses til behov. Passer fint for bl.a. bilnøkler. Skapet kan leveres med nøkkellås eller elektronisk kodelås.

FCS dokumentskap

Brannsikrede skap med hengslet dør og flyttbare hyller. Til oppbevaring av permer, mapper og andre dokumenter. Finnes i ulike størrelser og leveres med elektronisk kodelås.

FCS Mobilskap

Stadig oftere er det behov for å oppbevare mobiltelefoner og enkelte andre småsaker avlåst. Både i kontormiljø og skolemiljø. FSC mobilskap leveres med 5, 10, 20, 30, 50, 60 el 80 rom. Veggmonteres.

FCS tegningsskap

For oppbevaring av dokumenter i størrelse A0 og A1, med 5 skuffer. Aktuelt til oppbevaring av prosjekttegninger, kunst, kart etc.

FCS Brannsikrede arkivskap

Sørg for at dine viktige dokumenter er beskyttet mot en eventuell brann. Vi leverer skap med 1, 2, 3 eller 4 skuffer.

52


Arkivskap med svært høy kvalitet for daglig bruk. Spesialformede skuffefronter og skuffeseksjoner opplagret i doble uttrekksskinner med kulelager sikrer enkel betjening. Tippesikring og sentrallås. Kapasitet 65 mapper per skuff. Farge: RAL 9002.

Fra Sarpsborg Metall

ARKIV & LAGER

Norskutviklede arkivksap

Brannsikre arkivksap

Våre brannsikre arkivskap er norskutviklet for optimal brannsikkerhet og er testet og sertifisert ihht NT Fire017SP, med godkjenning etter en 1 eller 2 timers branntest (60P/120P). Farge: RAL 9002.

FOR EKSTRA SIKRE OPPBEVARINGSSKAP Sarpsborg Metall har overtatt agenturet på de anerkjente og norskutviklede arkivskapene fra FOSSAFE. Vi leverer også et komplett sortiment inne garderobe-, lager- og oppbevaringsløsninger for kontor og industri.

NORSKUTVIKLET

53


ARKIV & LAGER

NORGES LEDENDE GARDEROBEPRODUSENT

• Garderober til ulike bedrifter, barnehager og skoler, idrettshaller og helseinstitusjoner • Mange standardgarderober innenfor de forskjellige segmenter, i tillegg til tilpassede garderober ut fra forespørsel • Ta kontakt med ditt Inventum kontor for en hyggelig løsningsprat

FÅ ORDEN PÅ LAGRET Vi påstår: Alle har et lager som kan utnyttes og/eller organiseres bedre – god plassutnyttelse er god økonomi! La oss hjelpe deg med å tegne et forslag! Med over 35 års erfaring i å hjelpe våre kunder med å holde orden på lageret, har vi kunnskapen og produktene som skal til for å løse alle utfordringer. Norsk ekspertise – Tysk kvalitet

Modulbasert småvarereol Dybde: 30 cm til 80 cm Bredde: 100 cm til 130 cm Høyde: 230 cm til 300 cm

Pakkedisk

Inkludert skjæreaggregat. Kommer i to bredder 160 cm og 200 cm.

54


PC, MOBIL & DATAUTSTYR

PC, MOBIL & DATAUTSTYR Vårt utvalg av produkter dekker maskiner og programvare for alt fra standard kontorbruk, til bruk med spesielt omfattende krav til funksjonalitet og sikkerhet. Vi har valgt Lenovo som hovedleverandør innen PC og data­utstyr fordi de har markedets mest driftssikre maskiner – og fordi Lenovo er gode både på innovasjon og bruker­ vennlighet. Inventum tilbyr deg også en lang rekke datautstyr som spenner fra enkle og rimelige produkter som kabler, rekvisita, PC-, og nettverkskomponenter, til produkter som for eksempel bærevesker, ekstra skjerm, lagringsmedia, video- og lydutstyr, og selvsagt en lang rekke programvare.

FORENKLE DINE MØTER – ØK PRODUKTIVITETEN THINKSMART HUB 500

Forbedret produktivitet

Spesial bygget design

Profesjonelt samarbeid

Integrert touch kontroll

Eksepsjonell lydkvalitet

Smart Office Professional Service

55


PC, MOBIL & DATAUTSTYR

Axessline Qi trådløs lader

Med smarttelefonen har det blitt en selvfølge å alltid være tilkoblet og ­tilgjengelig. Axessline Qi Charger sørger for at smarttelefonen alltid er ladet når den er mest nødvendig. Perfekt både på kontoret og i hjemmemiljøet, som i hoteller og andre offentlige rom! Varenummer: 935-QI60

Trenger du strøm, data, HDMI og USB lader på møterommet? Powerdot er løsningen! Design og funksjon i et produkt! Satellitten med forskjellige funksjoner kan monteres på skrivebordet for j­ustering i tre faste nivåer, avhengig av ønsket tilgjengelighet og dine egne behov. Varenummer: 935-PD13

TILPASSET DITT BEHOV SOM BÆRBAR, SOM TABLET OG ALT I MELLOM.

ThinkPad X390 Yoga - Modulær mobilitet

Hils på ThinkPad X390 Yoga, en ultrabærbar 13" 2-i-1-maskin til forretningsbruk. De fire forskjellige modusene kan oppfylle ethvert behov uten at det går på bekostning av den brukervennlige dokkingløsningen på siden. Maskinen har også integrert ThinkPad Pen Pro, forbedrede sikkerhetsfunksjoner, batteri som varer i to arbeidsdager, to fjernfeltmikrofoner, global LTE-tilkobling som tilbehør og mye mer. Alt blir bedre med denne bærbare forretningspartneren – uansett modus.

56


PC, MOBIL & DATAUTSTYR

PC VESKER MED IKONISK SVEITSISK DESIGN

SUPERRASKE POWERBANKS FOR ALLE DINE EVENTYR

MARKEDETS BREDESTE SORTIMENT AV TRÅDLØS LADING 57


KONTORREKVISITA

KONTORREKVISITA Kontor- og datarekvisita er en varegruppe som inkluderer alt fra permer og binders, til mer b ­ ehovsrettet utstyr som tavler, håndholdte s ­ kannere og merkemaskiner. I tillegg fører vi k ­ opipapir, renholds­produkter og tørkepapir som kan bestilles på vår netthandel. Vårt utvalg dekker de fleste behov både med hensyn til kvalitet og pris.

Kjente merkevarer på renhold og mykpapir

58


ALT PÃ… ETT STED!

KONTORREKVISITA

ALT INNEN KONTORREKVISITA

59


KONTORREKVISITA

®

...ETIKETTER OG VISITTKORT 100 % dekkende etiketter, perfekt til gjenbruk av konvolutter og kasser

QuickPEEL™ etiketter, til brev og konvolutter. Med funksjon som gjør det enklere å ta av bakarket

Ekstra holdbare etiketter, som tåler fukt, kulde og varme

Quick&Clean™ Visittkort. Skriv ut i nøyaktig det antallet du har bruk for. Vent ikke på trykkeren. Med helt skarpe kanter

Etiketter på rull er 100% kompatibel med Dymo® LabelWriter™ og Seiko Smart Label Printer®, noe som gjør dem til det perfekte valget til etikettskriveren på skrivebordet ditt.

Etiketter til håndskriving, perfekt til enkel merking

Design og skriv ut på avery.eu

ET BREDT SORTIMENT AV KVALITETS­ PAPIR – LEVERT AV ANTALIS Discovery og Navigator, kopipapir med premium kvalitet til alle typer printere. Prøv det, og la deg imponere.

60


KONTORREKVISITA

LEDENDE LEVERANDØR AV STEMPLER OG DISPLAY I NORGE Colop – vi tar ansvar

GREEN LINE produktene er laget hovedsakelig av resirkulerte materialer. Minimum mellom 75 og 80 % resirkulert plast er anvendt.

· Enkeltsidig LED lysramme · Dobbeltsidig LED lystårn

Alt av gatebukker i alle størrelser og mange farger.

· Brosjyrestativ for 8x A4 · iPAD holder

HAR BEDRIFTEN DIN OPPDATERT FØRSTEHJELPSUTSTYR?

Den beste hjertestarteren – nå som helautomatisk!

Førstehjelpskoffert Komplett – til enhver arbeidsplass Rikt innhold – leveres med brakett for montering på vegg. Tydelig merket i refleks som gjør det lett å finne. Det følger med et enkelt og instruerende førstehjelpshefte. Pakket etter Arbeidstilsynet sine anbefalinger for førstehjelpsutstyr.

Rotaid Plus

Skap til hjertestarter. TYDELIG, enkel og sikker innendørs oppbevaring av hjertestarter. Fleksibel innredning – passer alle hjertestartere. Utviklet for kontorlandskap. Mål: H43,5 x B36,6 x D21,1 cm. Vekt: 4,5 kg.

Svært enkel i bruk med norsk tale og tekst vil denne hjertestarteren gi den beste pasient­ behandlingen på m ­ arkedet med ledende teknologi. Kan bytte til engelsk språk om ønskelig. 8 års garanti.

Salvequick Plaster-­ automater og Plaster

Et komplett og brukervennlig system. Plastrene finnes alltid på plass, klare til bruk. Refillene er låst fast, hvilket forhindrer svinn.

61


KASSA­A PPARATER & POS

KASSA­APPARATER & POS Det å velge riktig kassasystem er viktig for e ­ ffektiv drift. Derfor leverer vi en rekke løsninger tilpasset kundenes ulike behov. Vi leve­rer komplette butikk­datasystemer til­rettelagt for bedrifter som ønsker å ha full kontroll og oversikt, samt systemer med et bredt utvalg av funksjoner innenfor lagerstyring, rapportering, fakturering, kunde­databaser, og integrering mot ulike regnskapssystemer.

PROFESJONELL ETIKETTSKRIVER Etikettskriver QL1110NWB

Fleksibel og funksjonellrik etikettskriver med trådløst og kablet nettverk samt USB. Utskrift via AirPrint og Blåtann gjør det enkelt å skrive ut fra mobile enheter om det er ønskelig. Med et rikholdig utvalg av etkettter med bredder opptil 103mm vil de fleste behov oppfylles. Etiketter i faste størrelser og på løpende lengde. Brother har et stort utvalg av etikttskrivere for utskrift av termoruller med og uten lim.

Krever registrering

62


KASSA­A PPARATER & POS

VELG EN KASSELEVERANDØR DU KAN STOLE PÅ! Finn Clausen POS Systemer ble etablert i 1953 og har levert kasseapparat til det Norske markedet siden 1970. Alle våre Omega og Sam4s kasseapparat leveres med 3 års garanti!

Omega kassasystem er en serie

Sam4s er en serie klassiske kasser

med fleksible og driftssikre kassa­ system laget for virksomheter med behov for funksjonsrike kasser.

Detalj- og faghandel

med høy ­driftssikkerhet som passer til de med et enkelt behov.

Servering

Kantine

Velvære

Enkel bruk – mange muligheter.

Effektive og enkle kassaløsninger for servingsbransjen.

Effektive kassaløsninger for skolekantiner, bedriftskantiner og kantiner i offentlige virksomheter.

Fleksible løsninger for alle typer salonger

FULL STYRING PÅ BUTIKKEN

UNNGÅ TREG SERVERING

UNNGÅ KØ I KASSA

Smarte kassaløsninger som gir deg full kontroll

Ventende gjester er ofte ikke de mest fornøyde...

Sultne folk er ofte ikke de mest tålmodige...

BRUK TIDEN PÅ DET SOM ER GØY La kassesystemet ta seg av resten

Finn riktig produkt for deg med vår produktvelger her: www.finnclausen.com. Din forespørsel blir sendt ditt lokale Inventumkontor. Landsdekkende

Følger Kassasystemlova

Løsninger for alle bransjer

Brukerstøtte

Installasjon

http://skatteetaten.no/kassasystemliste

63


KASSA­A PPARATER & POS

VELG RETT KASSASYSTEM Et moderne kassesystem skal ikke være en kostnad, men en investering. Vårt mål er å levere deg en kasseløsning som vil gi deg besparelser og økt lønnsomhet. Unipos leverer moderne, brukervennlige kvalitetsprodukter og tjenester til konkurransedyktige priser.

KASSELØSNING FOR DIN BRANSJE

• Butikk og detaljhandel • Tekstil og sko • Servering, kantine, takeaway og catering • Helse og velvære • Service og verksted • Overnatting og booking • Utleie

ALT DU TRENGER I DIN BUTIKK

• Kundeoppfølging • Vareregister • Lagerstyring m/lokasjon, min/maks, bestilling og varemottak • Tilbud, ordre, fakturering og purring • Gave- og lojalitetskort • Automatisk eksport til din regnskapsfører • Mobilt kontor • Kundeskjerm med reklame

INTEGRERT MED DIN NETTBUTIKK

Nå kan du enkelt tjene penger på nettbutikken din, uten å bruke unødvendig tid. • Automatisk oppdatering av lagerstatus • Ordre behandles i kassesystemet • Produkter og bilder styres fra kassen

Alle våre løsninger leveres med fri telefonsupport, videokurs og gratis oppdateringer. Vår supportavdeling sørger for at du kommer raskt i gang, og bistår deg om du får behov for hjelp. Kasseløsningene oppfyller kravene i den nye kassasystemloven.

64


KAFFE, TE & VANN

d o g n E KOPP KAFFE

65


KAFFE, TE & VANN

FORSKJELLIGE

r e k k i r d e f kaf

ESPRESSO

Espresso er en liten kopp kaffe med en fyldig konsistens, en intens aroma, en bittersøt smak og et lekkert gyllent skum på toppen som kalles crema. Espresso og det vi kaller «vanlig kaffe» har én ting til felles: kaffebønnen – men der slutter også likheten. Espresso er en tilberedningsmetode der kaffen tilberedes i en spesialmaskin; hurtig, under trykk og direkte i koppen. Espressokaffen lages ofte av andre type bønner enn dem som brukes til vanlig kaffe. Kaffebønnene brennes noe mørkere og de males finere. Kaffen tilberedes på en annen måte, ser annerledes ut, og sist men ikke minst, den smaker annerledes. BRENNINGEN OG BLANDINGEN: Smaken på de ulike espressoblandingene varierer. Noen kan smake svært syrlig, andre mer bittersøtt, og noen smaker bare brent og bittert.

KAFFEE CRÉME

Kaffee créme er en syrlig aromatisk kaffedrikk. Den er laget av vanlige, lysbrente bønner, og smaker mildere enn espresso. Kaffee créme tilberedes også kopp for kopp, men i stedet for små espressokopper benytter man en vanlig kaffekopp – eller et glass.

CAPPUCCINO

Da espressomaskinene kom, fikk man muligheten til å steame melken, og dermed også få et fløyelsmykt melkeskum. Slik ble cappuccinoen til. Den består av 1 del espresso, 1 del varm melk og 1 del melkeskum. Cappuccinoen har en karakteristisk mørk kaffekrans rundt det lyse melkeskummet. Får du riktig konsistens på melken, og heller den riktig, kan du lage nydelige mønstre i cappuccinoen. H-melk gir utvilsomt den fyldigste og beste smaken, men hvilken melk du velger er opp til deg.

KOFFEINFRI KAFFE

De fleste kaffedrikkere liker den oppkvikkende effekten koffeinet i kaffen har på konsentrasjonen. Men de som reagerer negativt på koffeinet i kaffen er nok svært fornøyde med at det er mulig å nyte en god kopp kaffe uten å få nattesøvnen ødelagt. Den koffeinfrie kaffen finnes både som pulverkaffe, vanlig filtermalt og som hele bønner. Det vil si at du kan servere koffeinfri trakterkaffe, espresso eller en rask pulverkaffe.

GODE, VARME SJOKOLADEDRIKKER

Noen ganger har man bare lyst på noe lunt og godt i koppen, og da kan deilig og varm sjokolade være et ypperlig og koffeinfritt tilbud til dem som ønsker seg noe annet.

CAFFÉ LATTE

Caffé latte, som er italienernes betegnelse på kaffe med melk, startet som en ren frokostdrikk. Italienerne brukte da som nå mokkakannen til å lage seg kaffe, og varmet melk i en kasserolle på komfyren.

HVILKEN SKAL JEG VELGE? TRAKTERE

Serverer deilig kaffe på den raskeste og den mest fleksible måten – når og hvor som helst. Her er prinsippet at man trakter en viss mengde over i en kolbe eller termokanne og forsyner seg etterpå. Når mange skal ha kaffe på en gang er dette meget effektivt. Traktere leveres med eller uten vanntilkopling, og med ulik kapasitet. Mange foretrekker å kunne trakte rett i en termos eller servingskanne.

KAPSEL- ELLER PODSMASKINER

Denne varianten å lage kaffe på er det samme som for friskbryggere, selv om teknologien er annerledes. Man plasserer koppen, trykker på en knapp og maskinen lager det produktet man har valgt. Kaffen befinner seg inni små kapsler eller pods som føres inn i maskinen, og oppvarmet vann presses gjennom kapselen under høyt trykk og leverer kaffe i koppen.

FILTERMALT

Filtermaskiner lager kaffe av filtermalt eller automatmalt kaffe med ulik malingsgrad etter egne behov. Kaffen lages gjennom en vakuumbryggeprosess, og kaffen får en flat, blank og tiltalende overflate.

66

FRISKBRYGGERE – kaffe- og espressomaskiner for hele bønner

Nykvernede kaffebønner er grunnlaget for den beste kopp kaffe. Det finnes en rekke ulike løsninger som maler kaffe fra «friske bønner» disse kalles med et fellesnavn Friskbryggere. Maskinen maler en unik kopp fersk kaffe til deg slik du har bestilt den. Eller du kan bestille en hel kolbe eller termos. I denne kategorien finner du også Espressomaskiner – kaffe laget av friske espressobønner. Kaffen lages gjennom en press-/bryggeprosess, og kaffen får derfor en kremet overflate og en rik aroma. Maskinene kan ha innebygget vanntank, men mest vanlig er løsninger der maskinen er direkte tilknyttet vannleveransen. Kaffemaskinen eller espressomaskinen kan ha en eller to kaffekverner – kanskje en for vanlige bønner og en for espressobønner. Vi kan tilby innebygget melkesteamer for den mer avanserte gane – lage de ekte espressovariantene. Maskinene kommer med telleverk og en lang rekke andre tilkoblingsmuligheter, samt egen tapping av varmt vann.


v o h e b e l l a for

Smaken av kvalitet over hele verden

KAFFE, TE & VANN

KAFFEMASKINER

Sego - Kaffemaskinen for de litt mindre miljøene

Sego passer inn de fleste steder ettersom den er så kompakt og tar liten plass. Den patenterte rotasjonsbryggeren lager perfekt crema på enhver kaffedrikk! Sego er utviklet for steder hvor en ordinær trakter blir for liten og en stor profesjonell maskin blir for stor. Det kan være små kontorer med begrenset plass på kjøkkenbenken, venteværelser, mindre butikker eller som et supplement til våre friskbryggere. • Bean-to-cup: tilberedning med kaffebønner • Enkel og rask installasjon • Enkel å betjene • Intuitiv touchscreen • Omfattende meny med opptil 30 valg •U nik roterende brygger; for enkel demontering og rengjøring (NSF-sertifisert)

Esprecious – Er du ute etter en moderne espressomaskin? Nyt de mange fordelene med en helautomatisk espressomaskin som gir en jevn og frisk smak på hver eneste kaffekopp.

Den helautomatiske espressomaskinen Esprecious lager espresso med ­nykvernede kaffebønner under trykk som gir et perfekt lag med crema. I tillegg tilbys andre kaffe­drikker som cappuccino og latte macchiato.

Velg mellom fire ulike modeller

Esprecious kan leveres i ulike modeller og kan utvides med forskjellig tilbehør for å oppfylle dine ønsker. Dette gir kunden store valg­muligheter i forhold til hvilke kaffe­ drikker som kan tilbys. Du kan for eksempel bruke espressobønner og «vanlige» bønner, eller to vanlige kaffebønner eksempelvis lys- og mørkbrent, i modellene med delt bønnebeholder. Alle Esprecious-modeller har praktisk kannefunksjon.

67


KAFFE, TE & VANN

HOLD KAFFEN

varm

Smaken av kvalitet over hele verden

FreshGround/FreshMore Touch TH termostrakter

TH termostrakter trakter kaffen direkte i pumpetermos eller termoskanne. Trakteren er utrustet med varselsignal om at kaffen er klar, samt kalkfjerningsvarsler. Den leveres med ­filterholder i rustfritt stål, men uten pumpetermos/­ termoskanne. Kapasitet: 2,2 liter kaffe/7 minutter.

Prøv den optimale bean-to-cup kaffemaskinen — friskbryggeren som er best i klassen når det gjelder nytraktet kaffe av ferske kaffebønner! Som et alternativ til FreshGround-serien med ferske bønner har vi FreshMore-serien. FreshMore serverer nytraktet filtermalt kaffe og innehar de samme kvaliteter som FreshGround. Velg modellen som passer best inn i ditt miljø. Maskinen finnes i lekker utførelse i sort eller hvit (ikke XL-maskin i hvit), og med stilren touchscreen som understreker og fullfører det delikate designet. Friskbrygg touch krever lite og enkelt vedlikehold og brukervennlig­ heten er en selvfølge. Ved å trykke på en knapp serverer denne maskinen nydelig filterkaffe av kvernede bønner. FreshGround lager også andre spesialiteter som for eksempel cappuccino, café-au-lait, sjokolade og moccachino i tillegg til varmt vann. Maskinen har praktisk kannefunksjon. (FreshGround 310 i rustfritt stål er selvfølgelig fortsatt i vårt sortiment med klassisk display.)

Nayax – betal kaffekoppen med kort, sms eller app! Furento pumpetermos

Trakt fersk kaffe direkte i en Furento pumpetermos. Pumpe­ termosen er utstyrt med et praktisk bærehåndtak, og kan derfor enkelt flyttes med til for eksempel møterom og kantine. Finnes i flere varianter med innerbeholder i både rustfritt stål og glass. Fås i utførelsen rustfritt stål og fargerike metallic farger. Kapasitet: 2,2 liter.

68

Ved å installere Nayax betalingsterminal på en kaffemaskin kan kaffe­koppen betales ved å bruke kort, sende sms eller via en app. Betalingsløsningen er effektiv og lett å bruke. Ta kontakt med oss for mer informasjon. (Det er også mulighet for myntmeka­nisme på flere av våre maskiner.)


I EN GOD KOPP KAFFE

All vår kaffe er sertifisert og vår grunn-sertifisering er Rainforest Alliance

KAFFE, TE & VANN

e k k y l e y m r e t e D

Rainforest Alliance

Fokus på biologisk mangfold og bærekraftig livsgrunnlag. Fungerer blant annet for å forbedre kultiveringsmetodene og redusere bruken av kjemiske plantevernmidler og gjødsel.

Medium

En velbalansert kaffe med frisk fruktighet. Kaffen har en rund, nøtteaktig smak med hint av melkesjokolade og honning. Styrke 2

Generoso

En kraftig kaffe med sirupshint med smak av mørke bær og sjokolade. Styrke 5

Smak

KAFFE l a i s e p S

En søt, rund og velbalansert kaffe med hint av nougat og marsipan

Spesialkaffe er vår mest eksklusive kaffe innen out of home. For å inngå i sortimentet må kaffen være påfallende god, sporbar til sitt opphav og ha en interessant historie. En spesialkaffe består av bønner som kultiveres i perfekte forhold, før den plukkes, vaskes og tørkes med utvalgte metoder. Det gir kaffen en unik og tydelig personlighet, med en karakteristisk smak som så løftes frem med godt balansert brenning og perfekt brygging. Spesialkaffe er alltid sporbar til en bestemt region, sted eller gård. Enkelte kaffer har enkeltopphav, som betyr at all kaffen kommer fra samme område. Andre kan ha enkeltgård, som betyr at de kommer fra samme gården.

69


KAFFE, TE & VANN

n e m m o Velk

TIL FAMILIEN VÅR

Vi en dedikert gjeng sertifiserte baristaer som alle er lidenskapelig opptatt av kaffe. Fra oss får du de nyeste trendene i kaffeverdenen, samtidig som vi hjelper deg med å navigere gjennom jungelen av kaffe og f­ orskjellige brygge­metoder, og vi sørger for at du får den mest optimale kaffeløsningen for din virksomhet. Målet er at alle skal bli vinnere. Økt forbruk av kaffe bidrar til økt etterspørsel etter gode kaffebønner. Men det er ikke l­enger en selvfølge at vi kan nyte en god kopp med kaffe i fremtiden. Noen må dyrke den, og det må gjøres på en m ­ iljøvennlig og sosialt bærekraftig måte. ZOÉGAS PROFESSIONAL

Dette sortimentet er utviklet for å passe det profesjonelle markedet ved hjelp av unike oppskrifter, spesialtilpassede hele bønner for profesjonelt utstyr.

ZOÉGAS PROFESSIONAL Dark Zenith

ZOÉGAS PROFESSIONAL Mollbergs Blandning

100 % Arabica – blandet, brent og koppet

100 % Arabica – blandet, brent og koppet

Fruktig og rund mørkbrent kaffe. En oppfriskende kaffe med rund smak som minner om nougat og honning der sødme og syrlighet utfyller hverandre.

hos ZOÉGAS i Helsingborg.

Kraftig mørkbrent kaffe med elegant smak og hint av solbær og karamell. Vår eldste og fineste blanding som ble utviklet for Hotell Mollbergs i Helsingborg i 1903.

hos ZOÉGAS i Helsingborg.

NESCAFÉ Gold De Luxe

En svart, mellombrent kopp kaffe som lukter like godt som den smaker. Sofistikert, ­harmonisk og aromatisk kopp som passer like godt svart som med melk.

KARAKTER Modne røde epler, lys sjokolade, nougat og nøtter. En elegant og velbalansert kaffe som kan nytes hver dag, til frokost, middag og kvelds, år etter år.

r e t k u d o r p e t g l Utva FOR DIN ARBEIDSPLASS

Nestlé Professional har en rekke kvalitets­produkter som passer på en hver arbeids­plass. Her ser du noen av produktene som Inventum­kjeden kan levere.

NESTLE Skimmed Milk

After Eight Catering pack

AFTER ElGHT er de klassiske, tynne mint­ platene trukket med en rik og fyldig mørk sjokolode. Året rundt - til jul, påske eller selskaper er AFTER EIGHT et opplagt valg!

70

Består av 100 % melk, helt uten tilsetningsstoffer. Den har en rund og fersk melkesmak og inneholder mindre enn 1 % fett. Det hurtig­løselige pulveret er optimalisert for bruk i kaffeautomater og gir et lekkert melkeskum i kremede kaffevarianter som caffe latte, cappuccino, cafe au lait og varm sjokolade.

Nestle Cacao Mix

Raskt løselig sjokoladedrikkpulver som består av 14 % kakao og som fungerer like bra enten det blandes i kopp eller brukes i drikkeautomater. Pulveret kan blandes både med vann og melk. NESTLE Cacao Mix har en moden sjokoladesmak med en middels lang ettersmak med et hint av søte rosiner og modne plommer.


kaffe

All vår kaffe er 100% bærekraftig og co2-­ kompensert. Kun Arabicabønner av beste kvalitet. God smak. Bedre ettersmak.

KAFFE, TE & VANN

ARVID NORDQUIST

Dark Mountain

Mørkbrent med innslag av bjørne­bær og orientalsk krydder. Balansert syrlighet. En bestselger som finnes både som malt kaffe og hele bønner.

Kahawa Tembo

Mørkbrent, afrikansk blanding med dyp og bæraktig smak. En hyllest til den u ­ trydningstruede afrikanske elefanten. Finnes som malt kaffe og hele bønner.

ET BREDT TE-SORTIMENT - For alle smaker og anledninger Earl Grey

Berry Black

Green Chai

Lemon Liquorice

Green Lemon

Rooibos Red Berries

Svart te med uimotståelig, kraftig smak som avrundes med myk bergamott.

Grønn te med deilig aroma og kryddersmak. Smak av kardemomme, ingefær og kanel.

Grønn te med fin friskhet og myk smak av sitron.

Svart te med en fruktig og frisk sødme. Tydelige toner av bringebær, jordbær og blåbær.

Urtete med smak av sitron og pasjonsfrukt, som avrundes med toner av søt lakris.

Rooibos-te med en rik smak av tranebær, bringebær og jordbær.

71


KAFFE, TE & VANN

SJOKOLADEDRIKK MED

t e t i l a v k y hø

Med produkter fra Barry Callebaut i din kaffemaskin har du drømmedrikken for alle sjokoladeelskere.

Originalen siden 1828

Van Houten Selection

Choco Selection legger til en d ­ imensjon innen sjokoladeluksus. Denne sjokolade­­ drikken har 16% intensiv kakaobase og en rik sjokoladesmak. Og med en nøye avveid balanse er dette et must for sjokolade­ elskere.

Le Royal Fairtrade Choco

En kraftig sjokoladedrikk med et høyt kakaoinnhold som gir en balansert smak. Når du nyter Le Royal Fairtrade sjokoladedrikk, bidrar du til bedre levevilkår for de som har fremstilt kakao.

Le Royal Gourmet Topping

Le Royal Gourmet Topping har en nøytral smak og inneholder bare rene melkeingredienser: skummet melk­ pulver, mysepulver og laktose. Le Royal Toppings gir et deilig og fløyelsmykt skum på dine varme drikker.

Barry Callebaut er verdens ledende produsent av kakao og sjokoladeprodukter av høy kvalitet. Mer enn 150 års lidenskap og kunnskap har gjort oss eksperter i alle aspekter av sjokolade. Ved å avdekke de intense smakene og aromaene av eksepsjonell kakao, følge nøye med forbrukertrender og utføre forskning for å utvikle sjokoladedrikkene for ­morgendagen, garanterer vi høy kvalitetssmak.

72


KAFFE, TE & VANN

ALLTID FRISKT OG RENT VANN PÅ JOBBEN Med en vannkjøler husker du å drikke nok vann – hver eneste dag!

WL7 Firewall™

Denne avanserte vannautomaten kombinerer avanserte tekniske løsninger i en robust og pålitelig maskin. WL7 Firewall™ (WL7 FW) kan levere store mengder iskaldt drikkevann med og uten bobler. Den perfekte vannautomaten på enhver arbeidsplass. Vannmuligheter: • Kaldt • Romtemperert • Kullsyreholdig • Varmt • Ekstra varmt

TOPPMODELL Høy kapasitet iskaldt vann

Ice Bath kjøleteknologien er utviklet for å gi glass etter glass med rent iskaldt vann for å møte behovet til selv de mest travle arbeidsplasser. WL7 Firewall™ har mye høyere kapasitet en det sammenlignbare konkurrerende produkter har.

HØY KAPASITET

BESTSELGER

WL 2500 vannkjøler

WL 2500 er en v­ annkjøler som leverer rent og forfrisk­­ende kaldt vann på a ­ rbeids­plassen. Den er en rimeligere vann­automet enn f.eks. den innovative vann­automaten WL 4. Finnes i varianten varmt/kaldt vann.

Nigara

En utrolig effektiv og solid vannkjøler for alle steder det er behov for en høy kapasitet på kaldt og rent drikkevann. Vannautomaten er godt egnet for syke­ hus, kontorer, bedrifter, skoler osv.

Har man ønske om skreddersydde løsninger, kan man velge i et stort utvalg av innbyggingsmodeller. Hva med en vannkjøler i moderne design innebygd i vegg eller i benk med lekre tappeløsninger? Her kan man få akkurat den løsningen man ønsker, diskret og stilrent eller røft og tøft.

73 C: 69 M: 7 Y: 0 K: 0

C: 100 M: 67 Y: 0 K: 23

C: 0 M: 1 Y: 0 K: 43

R: 19 G: 181 B: 234

R: 0 G: 75 B: 141

R: 161 G: 161 B: 164


KAFFE, TE & VANN

- ENGANGSSERIE Basert på biologisk nedbrytbar og fornybar råvare

Pure-serien er et fantastisk miljøalternativ innenfor bærekraftig engangsartikler for mat og borddekking. Her finner du et bredt sortiment av tallerkener, boller, skåler, drikkebeger, kopper, bestikk, servietter, duker og mye annet. Produktene er basert på følgende fornybare råvarer: Palmeblad: Laget av blader som naturlig har falt av

palmen, tørket, renset og presset sammen til ulike former under varmebehandling.

Tre: FSC sertifisert tremasse benyttes til engangsprodukter i papp; tallerken, beger, emballasje, bestikk, skåler og tannpirkere.

Sukkerrør: Tallerkener, boller og drikkebeger laget av

fibermassen som er igjen etter at råvaren for sukker er tatt ut. Biologisk nedbrytbart.

Bjørketre: Bestikk som er laget av lyst ubleket FSC sertifisert bjørketre.

Bioplast basert på maisstivelse: Solid og funksjonelt bestikk som tåler varme. Basert på fornybar råvare og derfor blir et bærekraftig alternativ til oljebasert plast.

74


INDEKS Alfabetisk leverandøroversikt Antalis. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .60

Götessons. . . . . . . . . . . . . . . . 14, 15 og 46

RH . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12

Arvid Nordquist. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 71

Haugstad Møbelfabrikk. . . . . 14, 15 og 20

Ricoh. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24 og 25

Avery. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 60

IDT. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19

Røde Kors Førstehjelp . . . . . . . . . . . . . . 61

BackApp. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10 og 44

Klipsch. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 39

Røros Produkter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20

Barry Callebaut . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 72

Kondator. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 56

Salli . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 49

Bonamat Bravilor. . . . . . . . . . . . . . 67 og 68

Konftel . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 38

Sam Produkter. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 61

Brother. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23 og 62

Konica Minolta. . . . . . . . . . . . . . . 21 og 22

Savo . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11

Bwell. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50

Kramer. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 34

Scan Sørlie. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5, 6 og 7

Canon. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 26, 27 og 28

Legamaster. . . . . . . . . . . . . . . . . . 35 og 38

Schou Andersen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4

Contour. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 48

Lenovo. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 55 og 56

Schäfer. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 54

Crave. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 57

Löfbergs Lila . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 69

SG Finans. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75

Databeat. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 31

Minibatt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 57

Sharp . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33

Develop. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29

Mousetrapper . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 47

Sinetica. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 13

DNB. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75

Neopost. . . . . . . . . . . . . . . . . . 30, 41 og 42

Sitland. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .13

EFG. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8 og 9

Nestle Professional. . . . . . . . . . . . . . . . .70

Smart . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 37

Epson. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29 og 32

Nobo. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 35

Staples EMO . . . . . . . . . . . . . . . . . 58 og 59

Ergoline . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19 og 47

Norservice Interiør . . . . . . . . . . . . . . . . . 54

Unipos . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 64

Ergospace . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 45

Nureva . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36

Waterlogic . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 73

Finn Clausen POS. . . . . . . . . . . . . . . . . . 63

Osnes. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16

Wenger. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 57

Finn Clausen Sikkerhetssystemer. 51 og 52

Prowise. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 36

Yamaha . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 35

Fischer International. . . . . . . . . . . . . . . . 18

Pure. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .74

Yealink . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 38

Fossafe. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 53

RBM . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 13

Zebra. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30

Glamox. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17

Rexel. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 40

VÅRE PARTNERE INNEN FINANSIERING · Fleksibilitet · Full bruksrett til utstyret · Økt handlefrihet VI FINANSIERER DITT KONTORUTSTYR Er det på tide med nytt kontorutstyr? Ved å benytte deg av en leieavtale fra SG Finans får du tilgang på tidsriktig og effektivt utstyr uten at det går ut over likviditeten. I tillegg kan du oppnå raskere skattemessig utgiftsføring og mindre krav til tilleggs­sikkerhet. SG Finans tilbyr en enkel, forutsigbar og individuell totalløsning. Fordeler med leie fra SG Finans:

SG Finans er spesialist på finansiering av utstyr til din næring, noe som betyr trygghet for deg. Les mer på sgfinans.no OM SG FINANS AS: SG Finans AS er Norges ledende finansierings­ selskap innen equipment leasing og factoring. ­Selskapets produkter markedsføres under vare-

· God tilgjengelighet og rask oppfølging · Stort utvalg av produkter og tjenester DNB ER MARKEDSLEDENDE INNEN SALGSFINANSIERING I NORGE Tilbakemeldingene fra våre kunder er svært viktige med tanke på videreutviklingen av selskapets markedstilbud. Våre kunder oppgir følgende grunner for å velge DNB: · Konkurransedyktige betingelser · Dyktige medarbeidere

Hvorfor velge leiefinansiering? Leiefinansiering i DNB Finans gir mange fordeler – her er noen av disse: · Samme bruksrettigheter som ved kjøp · Enkelt å oppgradere og supplere med tilleggsutstyr · Muligheter for utskiftning i takt med teknologiutvikling

merkene Societe Generale Equipment Finance og Societe Generale Factoring. ­Selskapet inngår i ­franske Societe Generale Group, som er et av ­Europas største ­finanskonsern. SG Finans har en sterk lokal forankring med 50 års historie og 21 kontorer i Norge, Sverige og Danmark. Hovedkontoret for virksomheten i Skandinavia er på Lysaker. Selskapet har en forvaltningskapital på rundt 37 milliarder NOK og 360 dyktige med­arbeidere, som alle arbeider for å gi våre kunder og samarbeidspartnere gode løsninger for deres virksomhet.

· Leien kan tilpasses dine ønsker og behov – og i takt med verdifall · Finansielle besparelser · Belaster ikke investeringsbudsjett Leiefinansiering egner seg for storkunder, offentlig sektor samt ordinære bedrifter og næringslivskunder.


AKERSHUS INVENTUM ROMERIKE KONTORSERVICE Industrivegen 4, 2069 JESSHEIM, 63 97 06 60, post.romerike@inventumkjeden.no www.inventumkjeden.no

ROGALAND INVENTUM DAKON Gamle Forusveg 25, 4033 STAVANGER, 51 90 61 00, post.dakon@inventumkjeden.no, www.dakon.no

INVENTUM KONTOR Ole Deviksvei 44, 0668 OSLO, 23 18 20 00, post.oslo@inventumkjeden.no, www.inventum-kontor.no

INVENTUM ROGALAND, TRE OG STÅL Langflåtveien 33, 4017 STAVANGER, 51 88 46 50, post.rogaland@inventumkjeden.no, www.treogstal.no

AUST-AGDER INVENTUM SØR, P. M. DANIELSEN KONTORUTSTYR Åsbieveien 5 Stoa, Postboks 1666, 4857 ARENDAL, 37 07 60 00, post.arendal@inventumkjeden.no www.inventumsor.no

SOGN OG FJORDANE INVENTUM KONTORPUNKT NORDFJORDEID Gjerdevegen 8, 6770 NORDFJORDEID, 57 86 15 11, post.nordfjordeid@inventumkjeden.no, www.kontorpunkt.no

HEDMARK INVENTUM TRYSIL KONTOR & DATA Storveien 41, 2420 TRYSIL, 03749, post.trysil@inventumkjeden.no, www.kontorogdata.no HORDALAND INVENTUM BERGEN KONTORVARESENTERET Kokstaddalen 26, 5257 KOKSTAD BERGEN, 55 22 11 83, post.bergen@inventumkjeden.no, www.kontorvaresenteret.no INVENTUM VOSS KONTORVARESENTERET Vangsgata 43, 5700 VOSS, 56 52 11 55, post.voss@inventumkjeden.no, www.kontorvaresenteret.no MØRE OG ROMSDAL INVENTUM NORDMØRE Verkstedveien 2B, 6517 KRISTIANSUND, 40 00 67 89, post.kristiansund@inventumkjeden.no, www.inventum-nm.no NORDLAND INVENTUM BODØ KONTORSENTER Terminalveien 10, Postboks 1244, 8001 BODØ, 75 50 74 40, post.bodo@inventumkjeden.no, www.bodokontorsenter.no

INVENTUM KONTORPUNKT HORNINDAL Grodås, 6763 HORNINDAL, 57 87 95 30, post.hornindal@inventumkjeden.no, www.kontorpunkt.no INVENTUM KONTORPUNKT MÅLØY Sjøgata, 6700 MÅLØY, 57 85 20 72, post.maloy@inventumkjeden.no, www.kontorpunkt.no

TRØNDELAG INVENTUM TRONDHEIM INFOTREND Granåsvegen 13, 7069 TRONDHEIM, 73 99 12 00, post.trondheim@inventumkjeden.no, www.infotrend.no VEST-AGDER INVENTUM SØR. P. M. DANIELSEN KONTORUTSTYR Travparkveien 30, 4636 KRISTIANSAND, 38 01 93 00, post.kristiansand@inventumkjeden.no, www.inventumsor.no VESTFOLD INVENTUM KONTOR & KAFFE Kastetskogen 53, 3236 SANDEFJORD, 48 48 20 50, post.sandefjord@inventumkjeden.no, www.inventumkjeden.no ØSTFOLD INVENTUM KEY KRISTIANSEN KONTOR-SERVICE Dr Randers gate 5, 1830 ASKIM, 69 88 45 20, post.askim@inventumkjeden.no, www.kontor-service.no

INVENTUM KONTORTEKNIKK Furelia 18, 6800 FØRDE, 57 82 00 56, post.forde@inventumkjeden.no, www.kontorteknikk.as TROMS INVENTUM COPYSAFE Seljestadveien 58, 9406 HARSTAD, 77 00 24 40, post.harstad@inventumkjeden.no, www.copysafe.no INVENTUM TROMSØ Alkevegen 9A,9015 TROMSØ, 77 60 25 50, post.tromso@inventumkjeden.no, www.kontor.as

INVENTUM KONTOR – FORUM Torgnesveien 1, 8907 BRØNNØYSUND, 75 02 33 88, post.bronnoysund@inventumkjeden.no, www.kontorforum.no INVENTUM KONTOR – FORUM Fearnleysgt. 27, Postboks 488, 8651 MOSJØEN, 75 17 61 00, post.mosjoen@inventumkjeden.no, www.kontorforum.no INVENTUM NARVIK KONTORSENTER Frydenlundsgt. 11, 8516 NARVIK, 48 47 88 00, post.narvik@inventumkjeden.no, www.inventumkjeden.no INVENTUM RTD Rundingen, Postboks 458, 8601 MO I RANA, 75 12 10 00, post.mo@inventumkjeden.no, www.inventumrtd.no INVENTUM VESTERÅLEN KONTORSENTER Torget 8, Postboks 333, 8401 SORTLAND, 76 11 10 10, post.sortland@inventumkjeden.no, www.vks.as OPPLAND INVENTUM ØST Jernbanegaten 2, Postboks 1263, 2806 GJØVIK, 61 17 11 00, post.gjovik@inventumkjeden.no, www.inv.as OSLO INVENTUM KONTOR Ole Deviksvei 44, 0668 OSLO, 23 18 20 00, post.oslo@inventumkjeden.no, www.inventum-kontor.no

www.inventumkjeden.no HOVEDKONTOR INVENTUM AS Vollsveien 19, 1366 LYSAKER Tlf.: 901 37 901/905 83 069, www.inventumkjeden.no post@inventumkjeden.no


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.