Page 1

Ediția Nr. 06 2012

PROGRAMUL TV 15 IUNIE 2012 – 28 IUNIE 2012

Florentina Fântânaru

SUNT 08 CLIPELE NUMĂRATE… BUCURĂ-TE!

DEMASCAREA 04

SHOW-UL CARE ÎI VA LĂSA MASCĂ PE TELESPECTATORI

DACĂ AI PROBLEME CU RECEPȚIA POSTURILOR TV INTACT, TRIMITE UN MESAJ LA 1771. Mesajul va fi publicat în numărul următor al revistei, iar tu vei fi sunat de vedeta ta preferată.


Nu mă mai poți vedea în fiecare seară la RĂI DA’ BUNI? Cere-ți drepturile! Ia-ți Antenele înapoi! Sună acum la 021.409.17.91. Număr cu tarif normal.


Editorial

ORAŞUL MEU Maria Coman Realizator Se întâmplă în România Antena 3

Î

n oraşul meu nu e praf. Maşina nu trebuie spă­ la­tă săptămânal, ca să mai ştii ce culoare are. Pan­ tofii nu trebuie curăţaţi zilnic, ca să nu pară cu toţii gri. În oraşul meu sunt tei. Şi mi­ roase a tei. Nu a mizerie, a be­ ton încins, a praf, a gălăgie şi a nesimţire. În oraşul meu e soare. Soare fil­ trat de copaci, soare care se re­ flectă în Dâmboviţa, soare care

Pentru orice probleme legate de recepția posturilor Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV și GSP TV, puteți face reclamație la numărul de telefon 021.409.17.91., trimite SMS la 1771 sau e-mail: reclamatii@antenagroup.ro Powered by Intact Media Group Această revistă este distribuită gratuit împreună cu Gazeta Sporturilor.

luminează cotloane ne­ des­ coperite. Cotloane care me­rită să fie descoperite, nu cotloane mizere, în care ascundem jegul, în încercarea de a polei. În oraşul meu, bătrănii se plimbă în parcuri şi se bucură de primăvară. Nu sunt închişi în apartamente neluminoase şi înghesuite, de unde ies doar când se îndură vreun co­ pil sau nepot să îi transporte. În oraşul meu poţi să duci co­ pilul în parc fără să fie nevoie să mergi kilometri întregi cu maşina prin aglomeraţie. În oraşul meu, nu trebuie să duci acelaşi copil la şcoală la o oră distanţă, pentru că la şcolile din zonă profesorii sau nu sunt sau sunt plictisiţi şi abrutizaţi şi prost plătiţi şi fără niciun chef de muncă. În oraşul meu, nu mă claxo­ nează nimeni dacă nu am ple­ cat de la semafor cu o frac­ţiune de secundă înainte de a se face verde. Şi nici nu mă înjură ni­ Intact TV 15 - 28 Iunie 2012

meni dacă cumva îndrăznesc să las vreun alt şofer să intre de pe o stradă laterală. În oraşul meu oamenii zâm­ besc. În oraşul meu, pot să mă duc la serviciu cu bici­ cleta fără să îmi fie frică de câinii vagabonzi. Nu, n-aş vrea să stau nici la Paris, nici la Londra, nici la Ma­ drid. Aş vrea, ce e drept, un pic din Londra, un pic din Paris, un pic din Madrid. Dar aş vrea ca Bucureştiul să fie el însuşi. Aş vrea ca aşa să arate Bucureştiul. Utopic? Poate. Dar cumva, încă am speranţa că se poate. Şi că unul câte unul, fiecare în parte, putem face ceva ca să schimbăm lucrurile în bine. Am putea începe prin a zâmbi mai des. Am putea continua prin a nu mai arunca ţigările nonşalant pe geamul maşinii. Am putea, apoi, să punem flori în ghivecele de pe balcoanele noastre comuniste şi să ne bucurăm de ele. Am putea.

3


Interviu

Dan Negru revine în vară cu un nou format

DEMASCAREA 4

SHOW-UL CARE ÎI VA LĂSA MASCĂ PE TELESPECTATORI, DIN VARĂ, LA ANTENA 1 Intact TV


Interviu În această vară, campionul divertismentului revine în forţă cu un nou format. Dan Negru aduce show-ul care îi va lăsa mască pe telespectatori. Zeci de vedete intră în jocul măştilor, într-o serie de deghizări de senzaţie. Chipul, vocea, atitudinea...nimic nu-i trădează. Sunt celebri şi totuşi nu îţi poţi da seama cine sunt! Sunteţi gata să aflaţi cine se ascunde în spatele lor? “Demascarea”, din 8 iulie la Antena 1.

V

or sã îi surprindã pe telespectatori, sã-i cucereascã şi deopotrivã sã îi lase fãrã cuvinte. Mãştile invadeazã România. Campionul divertismentului revine în forţã în aceastã varã cu un nou format. Dan Negru le aduce telespectatorilor show-ul care îi va lãsa mascã: „Demascarea”, din 8 iulie la Antena 1. „Sper cã, «Demascarea» va continua tradiţia începutã cu mai bine de doisprezece ani în urmã cu „Academia vedetelor” şi continuatã cu marile show-uri care au fãcut istorie în divertismentul de televiziune – „Ciao Darwin”, „Te pui cu blondele?”, „Plasa de stele” sau cele doisprezece Revelioane. Cu siguranţã vom pãstra ritmul şi vom aduce un show care va lãsa urme adânci în divertismentul de televiziune!” a declarat Dan Negru. În vara aceasta, fiecare mascã ascunde o poveste. Zeci de vedete şi personaje celebre întrã în jocul mãştilor. Chipul, vocea, atitudinea ... nimic nu îi trãdeazã. Sunt celebri ... şi totuşi nu îţi poţi da seama cine sunt! Vedetele sunt pregãtite sã îi lase mascã pe telespectatori în show-ul verii, la Antena 1!

DAN NEGRU Programele moderate de campionul divertismentului, Dan Negru, multe dintre ele formate internaţionale, au stabilit recorduri de audienţă, iar Dan a reuşit să se impună nu doar un nume de referinţă în divertismentul de televiziune, ci şi să se reinventeze odată cu fiecare emisiune prezentată. De-a lungul timpului, a prezentat la Antena 1 show-uri ca “Academia vedetelor”, “Batem palma”, “Ziua judecăţii”, “Ciao Darwin”, “Secret Talent”, “Jocuri la Saint-Tropez”, “Marea provocare”, “O seară de vis”, “Câştigi în 60 de Secunde”, “Plasa de stele”, “Te pui cu blondele”,

15 - 28 Iunie 2012

iar lista nu se opreşte aici. De 12 ani prezintă show-ul din noaptea de Revelion, fiind singurul moderator român care se poate lăuda cu această performanţă demnă de Cartea Recordurilor. Succesul lui Dan Negru s-a făcut cunoscut şi peste Prut, la începutul lui 2010 acesta primind o propunere de colaborare din partea unei renumite televiziuni din Republica Moldova. Dan a răspuns pozitiv invitaţiei de a prezenta un show, în direct, în prime-time, la Chişinău, astfel că îndrăgitul prezentator a revenit la a face naveta, ca odinioară, doar că de data aceasta pe ruta Bucureşti-Chişinău.

5


Interviu

PRODANCA ÎNCHEIE

DE REALITY LA EUFORIA TV Anamaria Prodan este o persoană caldă, o familistă convinsă, o mamă iubitoare şi o profesionistă. Ea a acceptat cu plăcere propunerea Euforia TV de a se implica într-un reality show alături de familia ei.

P

RODANCA & REGHE: DRAGOSTE ÎN PRELUNGIRI

a ­de­butat pe 22 aprilie la Euforia TV. Într-o serie de ediţii eveniment, difuzate în fiecare duminică de la ora 20:00, telespectatorii au intrat în casa familiei Prodan-Reghecampf. Pas cu pas au urmărit activităţile pe care aceştia le aveau în program, zi de zi. Acum reality-show-ul a ajuns la finalul sezonului. Ce-a însemnat reality show-ul de la Euforia TV pentru tine? “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” a fost un vis frumos. Un vis care mi s-a îndeplinit. După acest sezon, îţi doreşti să urmeze şi altele? Te-ai obişnuit cu camerele? Nu stiu dacă vor urma alte serii, dar nimic nu este imposibil. Cred că asta depinde foarte mult de oamenii care au vizionat acest show, dacă au fost încântaţi, dacă îşi mai doresc. Este adevărat că timpul meu şi al familiei mele a devenit mult

6

mai preţios, deoarece soţul meu a urcat o treaptă foarte importantă în carieră, iar eu trebuie să ajut cu tot ce pot. Familia cum e? Lui Bebe îi e dor de camere? Este cel mai supărat că am terminat sezonul. Era în elementul lui la filmări. Mă întreabă zilnic de ce nu vin băieţii. I-am explicat că am terminat filmările. Plânge că vrea altele. Cum ai reuşit să îmbini fotbalul cu televiziunea? Care îţi place mai mult? Unde te regăseşti mai bine? Intact TV


Interviu

EIE UN SEZON

Care crezi că sunt punctele forte ale familiei tale şi care sunt ingredientele unei căs­ni­ cii durabile? Cum îți dai seama că un om e potrivit pentru tine şi ce sfaturi ai da tinerelor? Pentru mine familia este ceva incredibil. Este elementul care mă menţine acolo sus şi care-mi dă putere să ajung şi mai sus. Nu ştiu dacă sunt în măsură să dau sfaturi. Eu am reuşit în casnicie şi în viaţă deoarece am crezut şi cred foarte tare în noţiunea de familie. Este adevărat că la mine multe lucruri se bazează pe ”feeling”. Simt când este ceva bun pentru mine. Ce pasiuni ai, ce muzică asculţi şi care sunt formaţiile preferate? Muzica clasică mă relaxează. Am studiat 15 ani pianul. Dar ascult orice gen muzical. Îmi place muzica. 15 - 28 Iunie 2012

Recomandă-ne două desti­ natii de vacanţă: una pentru o familie cu buget mai mic, apoi una pentru o familie cu buget mare, ce trebuie să vezi, să ştii despre locurile respective? Este amuzant când spun că merg în vacanţă. Eu nu am vacanţe niciodată. Fur momente de vacanţă. Meseria nu-mi permite să am vacanţă. Perioadele de transfer ale fotbaliştilor sunt vara şi iarna, exact atunci când lumea pleacă în vacanţă. Las Vegas este oraşul minune. Atât pentru oamenii cu buget limitat şi pentru cei cu buget nelimitat. O destinaţie pe care o recomand tuturor. Este paradisul pe pământ. Care sunt alte emisiuni ale postului Euforia TV pe care leai recomanda Publicului ? De la Euforia îmi place foarte mult Oprah. Are mereu invitate vedete de la Hollywood cu poveşti de viaţă senzaţionale. Îmi place şi Dr. OZ pentru că are emisiuni foarte interesante. Mereu ne dă sfaturi pentru o viaţă sănătoasă, reţete de slăbit şi trucuri pentru diete reuşite.

Foto: Mihai Ștetcu

Televiziunea pentru mine este un hobby. Meseria mea este alta. Fotbalul este viaţa mea şi acolo vreau să rămân. Daca pot să fac ceva pe lânga fotbal, voi face mereu cu multă pasiune.

7


Special

DINCOLO DE APARENȚE,

EMISIUNEA SUFLETULUI MEU! De cinci ani la Antena 2, “Dincolo de aparențe” a obținut rezultate remarcabile, prin interviurile realizate de Florentina Fântânaru. Mari actori, artiști în general, personalități politice, figuri importante din toate domeniile - toți, fără excepție, au răspuns mereu întrebărilor Florentinei.

”Clipele sunt numărate… bucură-te!” - la asta aș rezuma “spovedania” “Dincolo de aparențe”! Am auzit în mii de feluri, de rostiri și de nuanțe, cuvintele astea pe care eu le repet aproape obsesiv, ca pe o rugăciune… “Clipele sunt nu­ mă­rate… bucură-te!”. Emisiunea “Dincolo de aparențe” a devenit o spovedanie, așa îmi spun invitații mei, unii dintre ei tachinîndumă, spunîndu-mi că mai rămâne

să le dau și împărtășania! Cinci ani de povești de viață, din care eu am învățat cât n-aș fi făcut-o chiar într-o viață întreagă! Cele 68 de minute crude, cât conține o ediție, au devenit pentru mine o întâlnire mai mult decât specială, de fiecare dată inedită și provocatoare, pentru că o aștept, o pregătesc, o amplific prin emoțiile mele reale! Fiecare interviu rămâne un interviu al sufletului meu.

DINCOLO DE APARENȚE Se difuzează la Antena 2 în fiecare vineri, de la ora 17.00 și, de asemenea, sâmbăta și duminica, începând cu 16.30. Moderatorul emisiunii, Florentina Fântânaru,

8

s-a născut la Galați, pe data de 11 februarie, în zodia Vărsător. Și dacă o rogi să-ți enumere principalele trei calități personale, răspunde fără să ezite: perseverență, ambiție, fler.

Intact TV


Dincolo de ecran

ADOR SĂ CUNOSC OAMENI ȘI SĂ-I AJUT ATÂT CÂT POT ȘI AȘA CUM POT!

Î

MI PLACE SĂ LUCREZ DIMINEAȚA. M-AM născut la răsăritul soarelui, dar n-am văzut niciodată unul, culmea! Mai ales că am fost dusă pe plajă să văd răsăritul soarelui de nenumărate ori, ca orice fată. Deja vă gândiți la prostii, știu eu, v-ați obișnuit de pe vremea când ne amuzam împreună la rubrica “Dimineața de după”. Credeți că știți ce făceam în timp ce răsărea soarele?! Ei bine, vă înșelați! Orice altă variantă vă închipuiți nu este cea adevărată. În premieră, vă mărturisesc: eu, de fapt, dormeam! Pentru că, înainte să pot privi un răsărit, am ne­ vo­ie de somn. Doar că am fost nevoită să mai renunț la el, de când sunt mamă. Și, cu toate că mi-e dor de un somn bun, nu l-aș da niciodată în schimbul oboselii plăcute, pe care o simt uneori de când îl am pe Radu, băiețelul meu de cinci ani. Ador să cunosc oameni și să-i ajut atât cât pot și așa cum pot. Ei sunt dispuși să mă întâm­pine zâmbind și să mă ajute, la rân­dul lor, să-i ajut pe alții. Recent am fost la o școală oarecare, să ajut un băiețel abandonat de părinți, crescut de bu15 - 28 Iunie 2012

nici, având tulburările de comportament firești care apar în astfel de situații. L-am găsit la ora de sport, stând pedep­sit și amărât pe o bancă. Profesoarei îi place Antena 2, se uită chiar la “Distractia pe vremea mea”, așa mi-a mărturisit. De dragul meu l-a primit pe Adi la oră. Băiatul s-a descurcat minunat. Mulțumesc, doamna profesoară. Si, dincolo de ecran, mulțumesc, Antena 2.

IRINA CORDONEANU

prezintă la Antena 2 emisiunea “Distractia pe vremea mea”, difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 19.05.

9


Program TV VINERI 15 IUNIE

ANTENA 1

ANTENA 2

ANTENA 3

EUFORIA TV

05:28 Teleshopping 05:58 Fii Observator ! 06:00 Observator 08:00 DIVERTISMENT Neatza cu Răzvan și Dani (ed: 110) 10:00 În gura presei (ed 110) 10:50 Teleshopping 11:10 REALITY SHOW Mireasă pentru fiul meu 12:00 Vânătoarea de comori (SUA 1998) (S 1: ep 15) 13:00 Observator

06:15 TALK-SHOW MEDICAL Trăiește sănătos 08:00 Teleshopping 08:30 DIVERTISMENT It’s show time! 09:30 Teleshopping 09:45 DIVERTISMENT Răi da’buni 11:30 DIVERTISMENT Late Night Show 12:45 Teleshopping 13:15 TALK-SHOW MONDEN Agentul VIP 15:25 TALK-SHOW MEDICAL Trăiește sănătos cu Simona Bălănescu

06:00 MATINAL ȘTIRI Ştirile dimineții cu Nadina Câmpean şi Marius Ioniţă 10:00 NEWS MAGAZINE Previziunile zilei cu Sabina Iosub 11:00 NEWS MAGAZINE Se întâmplă în România cu Maria Coman 12:00 Ştiri

06:00 LIFESTYLE Rețete minunate (ep 11, 12) 07:00 LIFESTYLE Nu-i ușor să fii mireasă (ep 88) 08:00 Teleshopping 08:30 Petrecerea perfectă (ep 5) 09:00 SERIAL ACȚIUNE Femeia bionică 10:00 SERIAL DRAMĂ Sanctuarul 11:00 Teleshopping 11:30 LIFESTYLE Ceva Dulce (ep 6) 12:00 TALK-SHOW Dr. Oz Show 13:00 Teleshopping 13:30 LIFESTYLE Savoarea vieții (ep 37) 14:00 TALK-SHOW Dr. House 15:00 Maestrul grătarelor (ep 5) 15:30 Petreceri la grătar (ep 27)

14:00 REALITY SHOW Mireasă pentru fiul meu

17:00 TALK-SHOW Dincolo de aparente cu Florentina Fantanaru

16:00 Observator 17:00 NEWS MAGAZINE Acces Direct cu Simona Gherghe 19:00 Observator (Sport + Meteo) 20.20 ACȚIUNE A șasea zi (SUA 2000) 23.00 ACȚIUNE Arșița (SUA 2002)

02:00 Vânătoarea de comori 03:00 Acces Direct

10

18:30 DIVERTISMENT It’s show time! cu Oana Mares 19:30 TALK-SHOW MONDEN Incredibil! cu Oana Roman 20:30 La Țintă, retrospectiva săptămânii (emisiune informativă) 21:10 TALK-SHOW MONDEN Agentul VIP cu Cristian Brancu 23:00 SERIAL Saturday Night Live (SUA 2010) 00:00 It’s show time! 01:00 Incredibil! 02:15 Dincolo de aparențe 03:30 Saturday Night Live 04:15 Agentul VIP

13:00 NEWS MAGAZINE Se întâmplă în România cu Maria Coman 14:00 Ştiri 15:00 DEZBATERE Esenţial cu Alina Petrescu 17:00 DEZBATERE 100 de minute cu Alessandra Stoicescu 18:45 DEZBATERE La ordinea zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor 20:30 DEZBATERE Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu 22:00 INTERVIU Vorbe grele cu Victor Ciutacu 23:00 ANALIZĂ Conexiuni cu Valentin Stan 00:00 Ştiri 01:00 Ştiri

16:00 DRAMĂ Scandalul (ep 5)

17:30 Secretara perfectă (ep 7) 19:00 LIFESTYLE Cum să fii sexy (ep 28) 20:00 ROMANCE Fițe de Hollywood (SUA 2006) 22:00 TALK-SHOW Dr: Oz Show (ep 293 - sez II) 23:00 LIFESTYLE Nu-i ușor să fii mireasă 00:00 REALITY SHOW Prodanca şi Reghe (ed 8) 02:00 Scandalul

Intact TV


07:00 Știri 07:30 Meciul Zilei 08:00 Radio GSP 09:00 Știri 09:30 Meciul Zilei 10:00 Știri 10:30 Meciul Zilei 11:00 Știri 11:30 Meciul Zilei 12:00 Știri 12:30 Meciul Zilei 13:00 REPRIZA DE ȘTIRI Știri (direct) 13 :30 Meciul Zilei 14:00 TALK-SHOW VERSUS cu Costin Deșliu (direct) 15:00 Știri (direct) 15:30 TALK-SHOW VERSUS cu Costin Deșliu (direct) 16:30 Știri (direct) 17:00 TALK-SHOW RADIO GSP 18:00 Știri ȘTIRILE ZILEI (direct) 19:00 TALK-SHOW CONTRAATAC (direct) 21:00 Știri (direct) 21:30 TALK-SHOW CONTRAATAC (direct)

NEWSTALK-SHOW MAGAZINE Antena 1

17:00 Dincolo de aparențe

Acces Direct

TALK-SHOW Antena 2

Florentina Fântânaru reușește să afle cele mai ascunse secrete ale vedetelor. Confesiunile lor le poți urmări în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, la “Dincolo de aparențe”.

Euforia TV

15 - 28 Iunie 2012

17:00 De luni până vineri, de la ora 17.00, senzaţionalul adevărat prinde viaţă la Antena 1! Descoperă în fiecare zi alãturi de Simona Gherghe cele mai tari exclusivităţi, subiecte inedite şi de actualitate, numai la „Acces Direct”!

SERIAL

22:30 TALK-SHOW MECIUL ZILEI (direct) cu Viorel Grigoroiu 00:00 Știri (direct)

SPORT

„De la ştirile Antena 3 aflaţi tot ce se întâmplă. Jurnalele noastre sunt cele mai dinamice jurnale de ştiri. De multe ori, ştirile se fac chiar în timpul emisiei, evenimentele neprevăzute intră imediat în direct cu telespectatorii”, a declarat Mihaela Bîrzilă.

17:30 Secretara perfectă No Eun Seol reuşeşte să se angajeze ca secretară la o firma de avocatură după luni întregi de şomaj. Doar că, odata ajunsă acolo, se va îndrăgosti de Cha Ji Heon, fiul imatur al şefului.

ȘTIRI

GSPTV

Antena 3

MONDEN

Știri

ȘTIRI

DIVERTISMENT

12:00; 14:00

LIFESTYLE

RECOMANDĂRILE ZILEI


Program TV SÂMBĂTĂ 16 IUNIE

ANTENA 1

ANTENA 2

ANTENA 3 FANTEZIE

EUFORIA TV

04:45 Lale (Turcia 2010) (ep 79) 05:28 Teleshopping 05:58 Fii Observator ! 06:00 Observator 09:00 Animalul (SUA 1977) 11:00 Furie pe gheață 3 (SUA 2008)

06:15 TALK-SHOW MEDICAL Trăiește sănătos 08:00 Teleshopping 08:30 DIVERTISMENT It’s show time - Best of 09:45 Teleshopping 10:00 TALK-SHOW Dincolo de aparențe cu Florentina Fântânaru 11:30 TALK-SHOW MONDEN Incredibil! cu Oana Roman 12:45 Teleshopping 13:15 TALK-SHOW MONDEN Agentul VIP 15:15 COMEDIE Familia mea (ep 78, ep 79) 16:30 TALK-SHOW Dincolo de aparențe cu Florentina Fântânaru 18:00 DIVERTISMENT Răi da’buni BEST OF cu Mihai Morar

06:00 Ştiri

06:00 LIFESTYLE Rețete minunate (ep 13, 14) 07:00 LIFESTYLE Nu-i ușor să fii mireasă (ep 89) 08:00 Teleshopping 08:30 Petrecerea perfectă (ep 6) 09:00 REALITY SHOW Prodanca şi Reghe 11:00 Teleshopping 11:30 LIFESTYLE Ceva dulce (ep 7) 12:00 TALK-SHOW Dr: Oz Show 13:00 Teleshopping 13:30 LIFESTYLE Savoarea vieții (ep 38) 14:00 Și mâine ce va fi? (ep 42) 15.30 Băieţi de bani gata (ep 21) 17:00 REALITY SHOW Să gătim româneşte (re-run ed 5, 6 - sez I

13:00 Observator

14:00 REALITY SHOW Mireasă pentru fiul meu 16:00 Observator 17:00 REALITY SHOW Mireasă pentru fiul meu 19:00 Observator (Sport + Meteo) 20:20 ACȚIUNE Mumia (SUA 1999) 23:30 COMEDIE Virgină la 18 ani (SUA 2009)

02:00 Aventurile lui Sinbad 02:30 Furie pe gheață 3

12

19:05 DIVERTISMENT Distracţia pe vremea mea cu Irina Cordoneanu

20:30 TALK-SHOW MONDEN Conferința de presă cu Diana Munteanu Niculescu 22:00 TALK-SHOW Codul lui Oreste cu Oreste Teodorescu 23:30 Familia mea 01:00 Răi da’buni BEST OF 02:00 Dincolo de aparențe 03:15 Distracţia pe vremea mea 04:15 Conferința de presă 05:30 It’s show time - Best of

07:00 Ştiri 08:00 Ştiri 09:00 Ştiri 10:00 News Magazine cu Andreea Stroe 11:00 News Magazine cu Andreea Stroe 12:00 Ştiri 13:00 BUSINESS Income Magazine cu Sorin Barariu 14:00 Ştiri 15:00 DEZBATERE Ediţie de weekend cu Cătălina Porumbel / Ioana Răduca 16:00 Ştiri 17:00 DEZBATERE Ediţie de weekend cu Cătălina Porumbel / Ioana Răduca (alternativ) 18:00 Ştiri 18:50 ANALIZĂ Exces de putere cu Oana Stancu 21:00 Ştiri 21:25 Meteo 21:30 ANALIZĂ Q&A cu Alessandra Stoicescu 23:00 ANALIZĂ Panorama cu Oana Stănciulescu 00:00 Ştiri

19:00 REALITY SHOW Tori & Dean O familie de Hollywood (ep 1, 2- sez I)

20:00 THRILLER Martor la crimă (SUA 2007) 22:00 THRILLER Crime cu premeditare (SUA 2001) 00.00 Martor la Crimă 02.00 Crime cu premeditare 03.30 Și mâine ce va fi? 05.00 Băieți de bani gata

Intact TV


07:00 Știri 07:30 Meciul Zilei 08:00 Radio GSP 09:00 Știri 09:30 Meciul Zilei 10:00 Știri 10:20 Fotball Inclusive (ep 11) 11:00 MECI FOTBAL LIGA II 13:00 Știri REPRIZA DE ȘTIRI (direct) 13:30 Meciul Zilei 14:00 Știri 14:30 Meciul Zilei 15:00 Știri 15:30 Meciul Zilei 16:00 Știri 16:30 GSP TV PLUS cu Viorel Grigoroiu (direct) 18:00 Știri 19:30 TALK-SHOW GSP TV PLUS cu Viorel Grigoroiu (direct)

Dacă nu ştii unde se plătesc cele mai bune salarii şi unde să îţi păstrezi economiile, următeşte Income Magazine. Găseşti aici soluţii la cheie dacă vrei să porneşti o afacere sau dacă vrei să faci cele mai inspirate achiziţii.

REALITY SHOW Antena 1

SPORT

GSPTV

Antena 3

14:00

Mireasă pentru fiul meu

Poveşti de dragoste, confruntări acide, emoţii, suspans şi multe provocări, într-o nouă ediţie „Mireasă pentru fiul meu”! Descoperă alături de Mirela Boureanu Vaida noile evenimente din viaţa îndrăgiţilor concurenţi!

14:00 Și mâine ce va fi?

SERIAL DRAMĂ Euforia TV

ȘTIRI

Income Magazine

BUSINESS

MONDEN

13:00

LIFESTYLE

RECOMANDĂRILE ZILEI

Copii care îşi respectă părinţii cu preţul fericirii. Părinţi care le cer copiilor să acţioneze altfel de cum le dictează inima. Un serial corean despre părinţi şi copii la un loc. Şi mâine ce va fi?

DIVERTISMENT Antena 2 22:00 TALK-SHOW GSP TV PLUS cu Viorel Grigoroiu (direct) 00:00 Știri (direct)

15 - 28 Iunie 2012

19:05 Distracția pe vremea mea Cum se distrau celebritățile în adolescență? Irina Cordoneanu îți dezvăluie cele mai trăsnite aventuri prin care au trecut vedetele, doar la “Distracția pe vremea mea”.

DIVERTISMENT

21:00 Știri (direct)


Program TV DUMINICĂ 17 IUNIE

ANTENA 1

ANTENA 2

ANTENA 3

EUFORIA TV

04.45 DRAMĂ Lale (Turcia 2010) (ep 80) 05:28 Teleshopping 05:58 Fii Observator ! 06:00 Observator 09.00 ACȚIUNE Mumia (SUA 1999)

06:30 Codul lui Oreste 08:00 Teleshopping 08:30 DIVERTISMENT Răi da buni - Best of 09:45 Teleshopping 10:00 EMISIUNE UTILITARĂ Mincinoşii cu Teodor Hossu Longin si Andrei Vlădeanu 10:30 DIVERTISMENT Jurnal de Bordea 11:00 DIVERTISMENT Distracția pe vremea mea 12:45 Teleshopping 13:15 DIVERTISMENT Vorba lu’ 13:30 TALK-SHOW MONDEN Conferința de presă 15:15 Familia mea (UK 2000 - ep 80 - 71) 16:30 TALK-SHOW Dincolo de aparențe cu Florentina Fântânaru 18:00 TALK-SHOW Showbiz Report cu Ilinca Vandici 19:15 DIVERTISMENT Petrecem k lumea cu Ana Maria Petre și Fredi Camacho

06:00 Ştiri 07:00 Ştiri 08:00 Ştiri 09:00 Ştiri

06:00 LIFESTYLE Rețete minunate (ep 15, 16) 07:00 LIFESTYLE Nu-i ușor să fii mireasă (ep 90) 08:00 Teleshopping 08:30 Petrecerea perfectă (ep 7) 09:00 Invitație la botez (re-run ed 2 - sez 2) 11:00 Teleshopping

12.00 Meşter-eşti (ed 11)

12.30 Întâmplări hazlii (S21: ep 231) 13:00 Observator 13:30 AVENTURI Arn: Cavalerul templier (coproducție 2007) 16:00 Observator 17:00 COMEDIE Numai peste cadavrul ei (SUA 2007) 19:00 Observator (Sport + Meteo)

20:20 COMEDIE Surpriză: Vine Polly! (SUA 2004) 22.20 DRAMĂ Crime online (SUA 2008) 00:30 Surpriză: Vine Polly! 02:00 Aventurile lui Sinbad 03:00 Arn: Cavalerul templier

14

10:00 News Magazine cu Andreea Stroe

11:30 Ceva dulce (ep 8 ) 11:00 News Magazine cu Andreea Stroe 12:00 Ştiri 13:00 DEZBATERE Ediţie de weekend cu Cătălina Porumbel / Ioana Răduca (alternativ) 14:00 Ştiri 15:00 DEZBATERE Ediţie de weekend cu Cătălina Porumbel / Ioana Răduca (alternativ) 16:00 Ştiri

21:00 DIVERTISMENT Confidențial cu Oana Turcu și Cristian Brancu

17:00 TALK-SHOW Secvenţial cu Adrian Ursu

23:30 COMEDIE Familia mea 01:00 Showbiz report 02:00 Dincolo de aparențe 03:15 Mincinoșii

19:00 TALK-SHOW Punctul de întâlnire cu Radu Tudor 21:00 REPORTAJ/ANCHETĂ În Premieră cu Carmen Avram 22:00 TALK-SHOW Sinteza zilei cu Mihai Gâdea 23:10 PAMFLET În gura presei cu Mircea Badea 00:00 Ştiri

12:00 TALK-SHOW Dr. Oz Show (ep 294- sez II) 13:00 Teleshopping 13:30 LIFESTYLE Savoarea vieții (ep 39) 14:00 Povestea tinerei Gisaeng (ep 21) 15.30 Băieţi de bani gata (ep 22) 17:00 REALITY SHOW Să gătim româneşte 19:00 REALITY SHOW Tori & Dean - O familie de Hollywood (ep 3, 4 - sez I) 20:00 Prodanca & Reghe: Dragoste în prelungiri (ed 9 - sez I) 22:00 Next Top Model by Cătălin Botezatu (ed 7 - sez II din 27.10.2011

00.00 Invitație la botez 02.00 Povestea tinerei Gisaeng

Intact TV


07:00 Știri 07:30 GSP TV PLUS 08:00 Știri 08:30 GSP TV PLUS 09:00 Știri 09:30 GSP TV PLUS 10:00 Știri 10:20 Football Inclusive 11:00 Știri 11:30 Meciul Zilei 12:00 Știri 12:30 GSP TV PLUS 13:00 REPRIZA DE ȘTIRI Știri (direct) 13 :30 GSP TV PLUS 14:00 Știri (direct) 14:30 GSP TV PLUS 15:00 Știri 15:30 GSP TV PLUS 16:30 RUGBY IRB NATIONS CUP Rusia vs. Argentina 18:00 RUGBY IRB NATIONS CUP Portugalia vs Uruguay 20:00 RUGBY IRB NATIONS CUP România vs. Italia 22:00 TALK-SHOW GSP TV PLUS cu Viorel Grigoroiu

DEZBATERE Antena 3

13:00 Ediție de weekend Emisiunea care nu arată niciodată la fel. Când e extrem de relaxată - vorbim despre filme, actori şi proiecte sociale inedite, când extrem de tensionată, cu invitaţi aprigi care dezbat cele mai importante subiecte ale momentului.

20:00 Prodanca & Reghe

DIVERTISMENT Euforia TV

Un reality-show suculent, savuros, haios. În fiecare duminică de la 20.00, timp de 90 de minute, un tablou complet şi inedit al familiei Prodan-Reghecampf. Un reality-show 100% real.

DIVERTISMENT 00:00 Știri (direct)

SPORT

Florin Roşu şi Ane Marie Savu aduc în faţa telespectatorilor o enciclopedie cu idei pentru cei care ştiu, dar mai ales pentru cei care nu ştiu cum sã-şi îmbunãtãţeascã mediul în care locuiesc.

Antena 2

21:00 Confidențial Oana Turcu și Cristian Brancu sunt amfitrionii perfecți pentru o seară de duminică excelentă! Situații inedite, replici incendiare, picanterii din “culisele” vip-urilor… ai o emisiune care îți oferă totul.

15 - 28 Iunie 2012

ȘTIRI

GSPTV

Antena 1

MONDEN

Meșter-ești

UTILITAR

DIVERTISMENT

12:00

LIFESTYLE

RECOMANDĂRILE ZILEI


Program TV LUNI 18 IUNIE

ANTENA 1

ANTENA 2

ANTENA 3

EUFORIA TV

05:28 Teleshopping 05:58 Fii Observator ! 06:00 Observator

06:15 Petrecem k lumea 08:00 Teleshopping 08:30 EMISIUNE UTILITARĂ Mincinoșii 09:15 DIVERTISMENT Jurnal de Bordea 09:30 Teleshopping 09:45 TALK-SHOW Codul lui Oreste 11:15 TALK-SHOW Dincolo de aparențe 12:45 Teleshopping 13:15 DIVERTISMENT Confidențial 15:25 TALK-SHOW MEDICAL Trăiește sănătos 16:50 Vorba lu’... 17:00 DIVERTISMENT It’s show time! cu Oana Mares 18:00 DIVERTISMENT Petrecem k lumea 19:30 DIVERTISMENT Răi da’ buni cu Mihai Morar 21:00 La țintă! (emisiune informativă)

06:00 MATINAL ȘTIRI Ştirile dimineții cu Nadina Câmpean şi Marius Ioniţă 10:00 NEWS MAGAZINE Previziunile zilei cu Sabina Iosub 11:00 NEWS MAGAZINE Se întâmplă în România cu Maria Coman 12:00 Ştiri 13:00 NEWS MAGAZINE Se întâmplă în România cu Maria Coman 14:00 Ştiri 15:00 DEZBATERE Esenţial cu Alina Petrescu

06:00 LIFESTYLE Rețete minunate (ep 17, 18) 06:00 LIFESTYLE Nu-i ușor să fii mireasă (ep. 91) 08:00 Teleshopping 08:30 Petrecerea perfectă (ep 8) 09:00 REALITY SHOW Prodanca & Reghe 11:00 Teleshopping 11:30 LIFESTYLE Ceva dulce (ep 9) 12:00 TALK-SHOW Dr: Oz Show 13:00 Teleshopping 13:30 LIFESTYLE Savoarea vieții (ep 40) 14:00 Tori & Dean 15:00 Maestrul grătarelor (ep 6) 15:30 Petreceri la grătar (ep 28) 16:00 DRAMĂ Scandalul (ep 6)

08:00 DIVERTISMENT Neatza cu Răzvan și Dani (ed: 111)

10:00 În gura presei (ed 111) 10:50 Teleshopping 11:10 REALITY-SHOW Mireasă pentru fiul meu 12:00 Vânătoarea de comori (SUA 1998) (S 1: ep 16) 13:00 Observator 14:00 REALITY-SHOW Mireasă pentru fiul meu 16:00 Observator 17:00 NEWS MAGAZINE Acces direct cu Simona Gherghe (ed 115) 19:00 Observator (Sport + Meteo)

21:10 TALK-SHOW MONDEN Agentul VIP cu Cristian Brancu

20:20 THRILLER Polița de asigurare 23:00 DIVERTISMENT (SUA 2002) Jurnal de Bordea 22:15 Observator 23:15 DIVERTISMENT 23:00 DIVERTISMENT Late Night Show Un Show Păcătos cu Andrei Duban cu Dan Capatos (SIX: ed 76) 00:30 Răi da’buni 01:00 Polița de asigurare 02:00 It’s show time 03:00 Vânătoarea de comori 03:00 La Țintă 03:45 Acces Direct 03:15 Late Night Show

16

17:00 DEZBATERE 100 de minute cu Alessandra Stoicescu 18:45 DEZBATERE La ordinea zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor 20:30 DEZBATERE Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu 21:30 TALK-SHOW Sinteza zilei cu Mihai Gâdea 23:10 PAMFLET În gura presei cu Mircea Badea

17:30 Secretara perfectă (ep 8)

19:00 LIFESTYLE Cum să fii sexy (ep 29) 20:00 SERIAL DRAMĂ Serial 21:00 SERIAL DRAMĂ Sanctuarul (SUA 2008) (ep 17) 22:00 TALK-SHOW Dr. Oz Show (ep 413- sez III) 23:00 DRAMĂ Dr. House (SUA 2004) (ep 21 - sez I) 00:00 SERIAL DRAMĂ Medium (SUA 2005) (ep 17) 01:00 Ellen Show (ep 146) 02:00 Scandalul

Intact TV


07:00 Știri 07:30 Gsp TV Plus 08:00 Știri 08:30 Gsp TV Plus 09:00 Știri 09:30 Gsp TV Plus 10:00 Știri 10:30 Gsp TV Plus 11:00 Știri 11:30 Gsp TV Plus 12:00 Știri 12:30 Gsp TV Plus 13:00 REPRIZA DE ȘTIRI Știri (direct) 13 :30 Gsp TV Plus 14:00 TALK-SHOW VERSUS cu Costin Deșliu (direct)

DEZBATERE Antena 3

15 - 28 Iunie 2012

15:00 Esențial “Pentru că ne numim Esenţial, suntem întotdeauna atenţi la priorităţile celor care ne privesc. Stabilim ierarhia temelor şi abordarea lor în funcţie de preocupările telespectatorilor noştri.”, a declarat Alina Petrescu

22:20 Agentul VIP

15:00 Știri (direct) 15:30 TALK-SHOW VERSUS cu Costin Deșliu (direct) 16:30 Știri (direct) 17:00 TALK-SHOW RADIO GSP 18:00 Știri ȘTIRILE ZILEI (direct) 19:00 TALK-SHOW CONTRAATAC cu Dan Udrea (direct) 21:00 Știri (direct) 21:30 TALK-SHOW CONTRAATAC cu Dan Udrea (direct) 22:30 VERSUS 23:00 Știri (direct) EVENIMENTELE ZILEI 23:30 Versus

SPORT

De la ora 8, Răzvan şi Dani dau startul dimineţilor haioase la Antena 1. Cu reportaje amuzante, reţete savuroase, muzică şi invitaţi de excepţie, telespectatorii încep fiecare zi cu zâmbetul pe buze!

TALK-SHOW MONDEN Antena 2

Lumea mondenă nu mai are secrete. Dezvăluiri în premieră, declarații incendiare, adevăruri scoase la iveală, toate în această seară, la Agentul Vip.

SERIAL DRAMĂ Euforia TV

00:00 Medium Încă din copilărie, Allison a descoperit că are anumite talente ieşite din comun şi a încercat să-şi înţeleagă visele şi viziunile pe care le avea cu cei morţi.

DIVERTISMENT

GSPTV

Antena 1

ȘTIRI

Neatza cu Răzvan și Dani

DIVERTISMENT

MONDEN

08:00

LIFESTYLE

RECOMANDĂRILE ZILEI


Program TV MARȚI 19 IUNIE

ANTENA 1

ANTENA 2

ANTENA 3

EUFORIA TV

05:28 Teleshopping 05:58 Fii Observator ! 06:00 Observator 08:00 DIVERTISMENT Neatza cu Răzvan și Dani (ed: 112) 10:00 În gura presei (ed 112) 10:50 Teleshopping 11:10 REALITY SHOW Mireasă pentru fiul meu 12:00 Vânătoarea de comori (S1, ep 17) 13:00 Observator

06:15 TALK-SHOW MEDICAL Trăiește sănătos 08:00 Teleshopping 08:30 DIVERTISMENT It’s show time! 09:30 Teleshopping 09:45 DIVERTISMENT Răi da’buni 11:30 DIVERTISMENT Late Night Show 12:45 Teleshopping 13:15 TALK-SHOW MONDEN Agentul VIP 15:25 TALK-SHOW MEDICAL Trăiește sănătos cu Simona Bălănescu 16:50 Vorba’ lu... 17:00 DIVERTISMENT It’s show time cu Oana Mareș 18:00 TALK-SHOW MONDEN Conferința de presă

06:00 MATINAL ȘTIRI Ştirile dimineții cu Nadina Câmpean şi Marius Ioniţă

06:00 LIFESTYLE Rețete minunate (ep 19, 20) 06:00 LIFESTYLE Nu-i ușor să fii mireasă (ep. 92) 08:00 Teleshopping 08:30 Petrecerea perfectă (ep 9) 09:00 Serial 10:00 Sanctuarul 11:00 Teleshopping 11:30 LIFESTYLE Ceva dulce (ep 10) 12:00 TALK-SHOW Dr: Oz Show 13:00 Teleshopping 13:30 LIFESTYLE Savoarea vieții (ep 41) 14:00 Dr. House 15:00 Maestrul grătarelor (ep 7) 15:30 Petreceri la grătar (ep 29) 16:00 DRAMĂ Scandalul (ep 7) 17:30 Secretara perfectă (ep 9) 19:00 LIFESTYLE Cum să fii sexy (ep 30) 20:00 SERIAL DRAMĂ Serial 21:00 SERIAL DRAMĂ Sanctuarul (SUA 2008) (ep 14) 22:00 TALK-SHOW Dr. Oz Show (ep 411- sez III)

14:00 REALITY SHOW Mireasă pentru fiul meu

16:00 Observator 17:00 NEWS MAGAZINE Acces direct 19:30 DIVERTISMENT cu Simona Gherghe (ed 116) Răi da’ buni 19:00 Observator (Sport + Meteo) cu Mihai Morar 20:20 ACȚIUNE Panică în tunel (SUA 1996) 22:15 Observator

23:00 DIVERTISMENT Un Show Păcătos cu Dan Capatos (SIX: ed 85) 21:00 La țintă! (emisiune informativă) 21:10 TALK-SHOW MONDEN Agentul VIP cu Cristian Brancu 23:00 DIVERTISMENT Jurnal de Bordea 23:15 Late Night Show cu Andrei Duban 00:30 Răi da’buni 02:00 It’s show time 01:00 Panică în tunel 03:00 La țintă 03:00 Vânătoarea de comori 03:15 Late Night Show 03:45 NEWS MAGAZINE 04:15 Jurnal de Bordea Acces direct 04:30 Agentul VIP

18

10:00 NEWS MAGAZINE Previziunile zilei cu Sabina Iosub 11:00 NEWS MAGAZINE Se întâmplă în România cu Maria Coman 12:00 Ştiri 13:00 NEWS MAGAZINE Se întâmplă în România cu Maria Coman 14:00 Ştiri 15:00 DEZBATERE Esenţial cu Alina Petrescu 17:00 DEZBATERE 100 de minute cu Alessandra Stoicescu 18:45 DEZBATERE La ordinea zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor 20:30 DEZBATERE Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu 21:30 TALK-SHOW Sinteza zilei cu Mihai Gâdea 23:10 PAMFLET În gura presei cu Mircea Badea 00:00 Ştiri

23:00 DRAMĂ Dr. House (SUA 2004) (ep 17 - sez I)

00:00 SERIAL DRAMĂ Medium (SUA 2005) (ep 13) 01:00 Ellen Show (ep 144) 02:00 Scandalul

Intact TV


07:00 Știri 07:30 Contraatac 08:00 Știri 08:30 Contraatac 09:00 Știri 09:30 Contraatac 10:00 Știri 10:30 Contraatac 11:00 Știri 11:30 Contraatac 12:00 Știri 12:30 Contraatac 13:00 REPRIZA DE ȘTIRI Știri (direct) 13 :30 Contraatac 14:00 TALK-SHOW VERSUS cu Costin Deșliu (direct) 15:00 Știri 15:30 TALK-SHOW VERSUS cu Costin Deșliu (direct) 16:30 Știri (direct) 17:00 TALK-SHOW RADIO GSP 18:00 Știri ȘTIRILE ZILEI (direct) 19:00 TALK-SHOW CONTRAATAC cu Dan Udrea (direct) 21:00 Știri 21:30 TALK-SHOW CONTRAATAC cu Dan Udrea (direct)

DIVERTISMENT Antena 2

21:00 Sanctuarul

Răi da’ buni

SERIAL DRAMĂ Euforia TV

Dr. Helen Mangus este prima femeie doctor în Royal College, iar logodnicul ei, John Druitt, posedă abilitatea de a manipula timpul şi spaţiul şi astfel se poate teleporta, însă de fiecare dată, călătoriile îi manipuleaza ADN-ul.

Antena 1

15 - 28 Iunie 2012

19:30 Cel mai “rău, da’ bun” prezentator te invită la show! Mihai Morar ți-a pregătit în această seară o ediție de neratat “Răi da’ Buni” la Antena 2!

DIVERTISMENT

22:30 Versus

SPORT

„Nu e o simplă emisiune, e o oră în care descifrăm ziua care abia începe şi încercăm să o traducem pentru omul care n-are timp, chef sau nervi să înţeleagă haosul, pentru omul care vrea să ştie acum ce se întâmplă

23:00 Un show păcătos Subiecte savuroase, dezvăluiri de senzaţie şi discuţii aprinse într-o nouă ediţie „Un Show Păcătos”! Campionii nopţilor albe vin de la ora 23.00 numai la Antena 1!

ȘTIRI

GSPTV

Antena 3

MONDEN

Previziunile Zilei

NEWS-MAGAZINE

DIVERTISMENT

10:00

LIFESTYLE

RECOMANDĂRILE ZILEI


Program TV MIERCURI 20 IUNIE

ANTENA 1

ANTENA 2

ANTENA 3

EUFORIA TV

05:28 Teleshopping 05:58 Fii Observator !

06:15 TALK-SHOW MEDICAL Trăiește sănătos 08:00 Teleshopping 08:15 DIVERTISMENT It’s show time! 09:30 Teleshopping 09:45 DIVERTISMENT Răi da’buni 11:30 DIVERTISMENT Late Night Show 12:45 Teleshopping 13:15 TALK-SHOW MONDEN Agentul VIP

06:00 MATINAL ȘTIRI Ştirile dimineții cu Nadina Câmpean şi Marius Ioniţă 10:00 NEWS MAGAZINE Previziunile zilei cu Sabina Iosub 11:0 NEWS MAGAZINE Se întâmplă în România cu Maria Coman

06:00 LIFESTYLE Rețete minunate (ep 21, 22) 06:00 LIFESTYLE Nu-i ușor să fii mireasă (ep. 93) 08:00 Teleshopping 08:30 Petrecerea perfectă (ep 10) 09:00 Serial 10:00 Sanctuarul 11:00 Teleshopping 11:30 LIFESTYLE Ceva dulce (ep 11) 12:00 TALK-SHOW Dr: Oz Show 13:00 Teleshopping 13:30 LIFESTYLE Savoarea vieții (ep 42) 14:00 Dr. House 15:00 Maestrul grătarelor (ep 8) 15:30 Petreceri la grătar (ep 30) 16:00 DRAMĂ Scandalul (ep 8) 17:30 Secretara perfectă (ep 10)

06:00 Observator

08:00 DIVERTISMENT Neatza cu Răzvan și Dani (ed 113) 10:10 În gura presei (ed 113) 10:50 Teleshopping 11:10 REALITY SHOW Mireasă pentru fiul meu 12:00 AVENTURI Vânătoarea de comori (S1: ep 19) 13:00 Observator 14:00 REALITY SHOW Mireasă pentru fiul meu 16:00 Observator 17:00 NEWS MAGAZINE Acces direct cu Simona Gherghe (ed 117)

15:25 TALK-SHOW MEDICAL Trăiește sănătos cu Simona Bălănescu

16:50 Vorba lu’... 17:00 DIVERTISMENT It’s show time! cu Oana Mareș 18:00 DIVERTISMENT Distracția pe vremea mea 19:30 DIVERTISMENT 19:00 Observator (Sport + Meteo) Răi da’buni cu Mihai Morar 20:20 ACȚIUNE 21:00 La țintă! (emisiune informativă) Cine sunt? (coprod 1998) 21:10 TALK-SHOW MONDEN 22:15 Observator Agentul VIP cu Cristian Brancu 23:00 DIVERTISMENT 23:00 DIVERTISMENT Un Show Păcătos Jurnal de Bordea cu Dan Capatos (SIX: ed 86) 23:15 Late Night Show 01:00 COMEDIE cu Andrei Duban La birou (SV: ep 87) 00:30 Răi da’buni 02:00 AVENTURI 02:00 It’s show time Lampa lui Aladin (coprod 1961) 03:00 La țintă 03:45 NEWS MAGAZINE 03:15 Late Night Show Acces direct 04:15 Jurnal de Bordea

20

12:00 Ştiri

13:00 NEWS MAGAZINE Se întâmplă în România cu Maria Coman 14:00 Ştiri 15:00 DEZBATERE Esenţial cu Alina Petrescu 17:00 DEZBATERE 100 de minute cu Alessandra Stoicescu 18:45 DEZBATERE La ordinea zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor 20:30 DEZBATERE Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu 21:30 TALK-SHOW Sinteza zilei cu Mihai Gâdea 23:10 PAMFLET În gura presei cu Mircea Badea

19:00 LIFESTYLE Cum să fii sexy (ep 31)

20:00 SERIAL DRAMĂ Serial 21:00 SERIAL DRAMĂ Sanctuarul (SUA 2008) (ep 15) 22:00 TALK-SHOW Dr. Oz Show (ep 412- sez III) 23:00 DRAMĂ Dr. House (SUA 2004) (ep 19 - sez I) 00:00 SERIAL DRAMĂ Medium (SUA 2005) (ep 15) 01:00 Ellen Show (ep 144) 02:00 Scandalul

Intact TV


07:00 Știri 07:30 Contraatac 08:00 Știri 08:30 Contraatac 09:00 Știri 09:30 Contraatac 10:00 Știri 10:30 Contraatac 11:00 Știri 11:30 Contraatac 12:00 Știri 12:30 Contraatac 13:00 REPRIZA DE ȘTIRI Știri (direct) 13 :30 Contraatac 14:00 TALK-SHOW VERSUS cu Costin Deșliu (direct) 15:00 Știri 15:30 TALK-SHOW VERSUS cu Costin Deșliu (direct) 16:30 Știri (direct) 17:00 TALK-SHOW Radio GSP (direct) 18:30 Știri 19:00 TALK-SHOW CONTRAATAC cu Dan Udrea (direct) 21:00 Știri (direct) 21:30 TALK-SHOW CONTRAATAC cu Dan Udrea (direct) 22:30 TALK-SHOW MECIUL ZILEI cu Viorel Grigoroiu (direct)

00:00 Știri (direct))

15 -28 Iunie 2012

SERIAL DRAMĂ Euforia TV

SPORT

Oana Frigescu le prezintã telespectatorilor cel mai complet jurnal de ştiri de dupã amiazã, cu cele mai importante evenimente petrecute pânã la ora prânzului, dar şi cele în curs de desfãşurare.

16:00 Scandalul Scandal este un serial coreean a cărei acţiune se petrece la Universitatea Sungkyunkwan în epoca târzie Joseon. În timpul domniei Regelui Jeongjo, se face remarcată o poveste de dragoste între patru tineri.

17:00 It’s show time

DIVERTISMENT Antena 2

Singurul jurnal de știri mondene îți prezintă astăzi cele mai proaspete noutăți din showbiz-ul românesc!

DEZBATERE Antena 3

18:45 La Ordinea Zilei „Un talk-show incisiv care îşi propune să pună punctul pe i cu riscul de a deranja. Punem întrebări incomode şi tragem semnale de alarmă. Credem în dreptul românilor de a trăi într-o ţară civilizată”, a declarat Andreea Munteanu.

DIVERTISMENT

GSPTV

Antena 1

ȘTIRI

Observator 16

ȘTIRI

MONDEN

16:00

LIFESTYLE

RECOMANDĂRILE ZILEI


Program TV JOI 21 IUNIE

ANTENA 1

ANTENA 2

ANTENA 3

EUFORIA TV

05:28 Teleshopping 05:58 Fii Observator ! 06:00 Observator 08:00 DIVERTISMENT Neatza cu Răzvan și Dani (ed 114) 10:10 În gura presei (ed 114) 10:50 Teleshopping 11:10 REALITY SHOW Mireasă pentru fiul meu 11:30 AVENTURI Peștera monstrului sacru 3 (coproducție 1993) 13:00 Observator 14:00 REALITY SHOW Mireasă pentru fiul meu 16:00 Observator 17:00 NEWS MAGAZINE Acces direct cu Simona Gherghe (ed 118)

06:15 TALK-SHOW MEDICAL Trăiește sănătos 08:00 Teleshopping 08:30 DIVERTISMENT It’s show time! 09:30 Teleshopping 09:45 DIVERTISMENT Răi da’buni 11:30 DIVERTISMENT Late Night Show 12:45 Teleshopping 13:15 TALK-SHOW MONDEN Agentul VIP 15:25 TALK-SHOW MEDICAL Trăiește sănătos cu Simona Bălănescu 16:50 Vorba’ lu... 17:00 DIVERTISMENT It’s show time cu Oana Mareș 18:00 TALK-SHOW Showbiz report 19:30 DIVERTISMENT Răi da’ buni cu Mihai Morar 21:00 La țintă! (emisiune informativă) 21:10 TALK-SHOW MONDEN Agentul VIP cu Cristian Brancu 23:00 DIVERTISMENT Jurnal de Bordea

06:00 MATINAL ȘTIRI Ştirile dimineții cu Nadina Câmpean şi Marius Ioniţă

06:00 LIFESTYLE Rețete minunate (ep 23, 24) 06:00 LIFESTYLE Nu-i ușor să fii mireasă (ep. 94) 08:00 Teleshopping 08:30 Petrecerea perfectă (ep 11) 09:00 Serial 10:00 Sanctuarul 11:00 Teleshopping 11:30 LIFESTYLE Ceva dulce (ep 12) 12:00 TALK-SHOW Dr: Oz Show 13:00 Teleshopping 13:30 LIFESTYLE Savoarea vieții (ep 43) 14:00 Dr. House 15:00 Maestrul grătarelor (ep 9) 15:30 Petreceri la grătar (ep 31) 16:00 DRAMĂ Scandalul (ep 9) 17:30 Secretara perfectă (ep 11) 19:00 LIFESTYLE Cum să fii sexy (ep 32) 20:00 SERIAL DRAMĂ Serial 21:00 SERIAL DRAMĂ Sanctuarul (SUA 2008) (ep 16)

19:00 Observator (Sport + Meteo)

20:20 ACȚIUNE Fiica regăsită (SUA 2005) 22:15 Observator

23:15 Late Night Show 23:00 DIVERTISMENT cu Andrei Duban Un Show Păcătos cu Dan Capatos (SIX: ed 87)

01:00 POLIȚIST Lege și ordine: Brigada specială (S VI: ep 120) 02:00 Fiica regăsită 03:45 Acces Direct

22

00:30 Răi da’buni 02:00 It’s show time 03:00 La țintă 03:15 Late Night Show 04:15 Jurnal de Bordea 04:30 Agentul VIP

10:00 NEWS MAGAZINE Previziunile zilei cu Sabina Iosub 11:00 NEWS MAGAZINE Se întâmplă în România cu Maria Coman 12:00 Ştiri 13:00 NEWS MAGAZINE Se întâmplă în România cu Maria Coman 14:00 Ştiri

15:00 DEZBATERE Esenţial cu Alina Petrescu 17:00 DEZBATERE 100 de minute cu Alessandra Stoicescu 18:45 DEZBATERE La ordinea zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor 20:30 DEZBATERE Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu 21:30 TALK-SHOW Sinteza zilei cu Mihai Gâdea 23:10 PAMFLET În gura presei

22:00 TALK-SHOW Dr. Oz Show (ep 295- sez II)

23:00 DRAMĂ Dr. House (SUA 2004) (ep 20 - sez I) 00:00 SERIAL DRAMĂ Medium (SUA 2005) (ep 16) 01:00 Ellen Show (ep 83) 02:00 Scandalul

Intact TV


07:00 Știri 07:30 Contraatac 08:00 Știri 08:30 Contraatac 09:00 Știri 09:30 Contraatac 10:00 Știri 10:30 Contraatac 11:00 Știri 11:30 Contraatac 12:00 Știri 12:30 Contraatac 13:00 REPRIZA DE ȘTIRI Știri (direct) 13 :30 Contraatac 14:00 TALK-SHOW VERSUS cu Costin Deșliu (direct) 15:00 Știri 15:30 TALK-SHOW VERSUS cu Costin Deșliu (direct) 16:30 Știri (direct) 17:00 TALK-SHOW RADIO GSP 18:00 Știri ȘTIRILE ZILEI (direct)

19:00 TALK-SHOW CONTRAATAC cu Dan Udrea (direct) 21:00 Știri (direct) 21:30 TALK-SHOW CONTRAATAC cu Dan Udrea (direct) 22:30 Știri 23:00 PUNEM PARIU 00:00 Știri (direct))

TV

15 - 28 Iunie 2012

DEZBATERE Antena 3

SPORT

Nu rataţi în aceastã searã, de la 20:20, o poveste captivantã presãratã cu dispariţii, regãsiri şi planuri periculoase, într-un joc al trãdãrii, decepţiilor şi, nu îl ultimul rând, al crimei.

21:30 Sinteza Zilei „Ne pasă de oamenii simpli care au fost siliţi să treacă prin furtuna crizei economice fără o protecţie adecvată din partea statului, ne pasă de tinerii care îşi caută un orizont dincolo de frontierele ţării.“, a declarat Mihai Gâdea.

23:00 DR. HOUSE

SERIAL DRAMĂ Euforia TV

Personajul principal - doctorul Gregory House este un individ nepoliticos, arogant, cinic, mizantrop, un om dificil si controversat, care nu are incredere in nimeni. Este un doctor în rol de erou. Salvează vieţi, nu aparenţe.

DIVERTISMENT Antena 2

23:15 Late Night Show Cei mai ingenioși oameni, cele mai tari trupe, cele mai bune bancuri, cel mai sexy band, toate se regăsesc doar în emisiunea lui Andrei Duban, “Late Night Show”.

ȘTIRI

GSPTV

Antena 1

MONDEN

Fiica regăsită

ACȚIUNE

DIVERTISMENT

20:20

LIFESTYLE

RECOMANDĂRILE ZILEI


Program TV VINERI 15 IUNIE

ANTENA 1

ANTENA 2

ANTENA 3

EUFORIA TV

05:28 Teleshopping 05:58 Fii Observator ! 06:00 Observator 08:00 DIVERTISMENT Neatza cu Răzvan și Dani (ed: 115) 10:00 În gura presei (ed 115) 10:50 Teleshopping 11:10 REALITY SHOW Mireasă pentru fiul meu 12:00 Vânătoarea de comori (SUA 1998) (S 1: ep 20) 13:00 Observator

06:15 TALK-SHOW MEDICAL Trăiește sănătos 08:00 Teleshopping 08:30 DIVERTISMENT It’s show time! 09:30 Teleshopping 09:45 DIVERTISMENT Răi da’buni 11:30 DIVERTISMENT Late Night Show 12:45 Teleshopping 13:15 TALK-SHOW MONDEN Agentul VIP 15:25 TALK-SHOW MEDICAL Trăiește sănătos cu Simona Bălănescu

06:00 MATINAL ȘTIRI Ştirile dimineții cu Nadina Câmpean şi Marius Ioniţă

06:00 LIFESTYLE Rețete minunate (ep 25, 26) 07:00 LIFESTYLE Nu-i ușor să fii mireasă (ep 95) 08:00 Teleshopping 08:30 Petrecerea perfectă (ep 12) 09:00 SERIAL ACȚIUNE Femeia bionică 10:00 SERIAL DRAMĂ Sanctuarul 11:00 Teleshopping 11:30 LIFESTYLE Ceva Dulce (ep 13) 12:00 TALK-SHOW Dr. Oz Show 13:00 Teleshopping 13:30 LIFESTYLE Savoarea vieții (ep 44) 14:00 TALK-SHOW Dr. House 15:00 Maestrul grătarelor (ep 10) 15:30 Petreceri la grătar (ep 32) 16:00 DRAMĂ Scandalul (ep 10) 17:30 Secretara perfectă (ep 12) 19:00 LIFESTYLE Cum să fii sexy (ep 33) 20:00 ROMANCE Domnișoara din Monaco (FR 2008)

14:00 REALITY SHOW Mireasă pentru fiul meu

17:00 TALK-SHOW Dincolo de aparente cu Florentina Fantanaru

16:00 Observator 17:00 NEWS MAGAZINE Acces Direct cu Simona Gherghe 19:00 Observator (Sport + Meteo) 20.20 ACȚIUNE Spectacol la comandă (SUA 2009) 23.00 THRILLER D-tox (SUA 2002)

00:30 Spectacol la comandă 02:00 Vânătoarea de comori

24

18:30 DIVERTISMENT It’s show time! cu Oana Mares 19:30 TALK-SHOW MONDEN Incredibil! cu Oana Roman 20:30 La Țintă, retrospectiva săptămânii (emisiune informativă) 21:10 TALK-SHOW MONDEN Agentul VIP cu Cristian Brancu 23:00 SERIAL Saturday Night Live (SUA 2010) 00:00 It’s show time! 01:00 Incredibil! 02:15 Dincolo de aparențe 03:30 Saturday Night Live 04:15 Agentul VIP

10:00 NEWS MAGAZINE Previziunile zilei cu Sabina Iosub 11:00 NEWS MAGAZINE Se întâmplă în România cu Maria Coman 12:00 Ştiri 13:00 NEWS MAGAZINE Se întâmplă în România cu Maria Coman 14:00 Ştiri 15:00 DEZBATERE Esenţial cu Alina Petrescu 17:00 DEZBATERE 100 de minute cu Alessandra Stoicescu 18:45 DEZBATERE La ordinea zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor 20:30 DEZBATERE Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu 22:00 INTERVIU Vorbe grele cu Victor Ciutacu 23:00 ANALIZĂ Conexiuni cu Valentin Stan 00:00 Ştiri 01:00 Ştiri

22:00 TALK-SHOW Dr: Oz Show (ep 296 - sez II)

23:00 LIFESTYLE Nu-i ușor să fii mireasă 00:00 REALITY SHOW Prodanca şi Reghe (ed 9)

Intact TV


15:00 COOKING

21:30 TALK-SHOW CONTRAATAC (direct)

TALK-SHOW TALK-SHOW MONDEN Antena 2

20:20 Spectacol la comandă

SPORT ACȚIUNE Antena 1

Un concert de muzicã rock ia o turnurã imprevizibilã atunci când un grup de torţionari înarmaţi îi iau ostatici pe preşedintele Rusiei, familia sa şi o cântãreaţã celebrã.

Antena 3

15 - 28 Iunie 2012

Incredibil! Oana Roman invită telespectatorii și în această seară în cafeneaua emisiunii, pentru a savura o ediție incredibilă, într-o companie specială. În direct, de la ora 19:30!

INTERVIU

22:30 TALK-SHOW MECIUL ZILEI (direct) cu Viorel Grigoroiu 00:00 Știri (direct)

19:30

22:00 Vorbe Grele Vorbe Grele este rodul oboselii mele de a aduce în studio doi oameni care să vorbească împreună şi să se înţeleagă separat. Este tributul meu adus valorii, performanţei, excelenţei”, a declarat Victor Ciutacu.

ȘTIRI

07:00 Știri 07:30 Meciul Zilei 08:00 Radio GSP 09:00 Știri 09:30 Meciul Zilei 10:00 Știri 10:30 Meciul Zilei 11:00 Știri 11:30 Meciul Zilei 12:00 Știri 12:30 Meciul Zilei 13:00 REPRIZA DE ȘTIRI Știri (direct) 13 :30 Meciul Zilei 14:00 TALK-SHOW VERSUS cu Costin Deșliu (direct) 15:00 Știri (direct) 15:30 TALK-SHOW VERSUS cu Costin Deșliu (direct) 16:30 Știri (direct) 17:00 TALK-SHOW RADIO GSP 18:00 Știri ȘTIRILE ZILEI (direct) 19:00 TALK-SHOW CONTRAATAC (direct) 21:00 Știri (direct)

“Maestrul grătarelor” este un serial de cooking de mare impact. Bobby găteşte în aer liber. Dă o altă valoare grill-ului decât ştiam noi până acum. Maestrul Bobby prezintă tehnici şi moduri surprinzatoare de a face grătar.

MONDEN

GSPTV

Euforia TV

DIVERTISMENT

Maestrul grătarelor

LIFESTYLE

RECOMANDĂRILE ZILEI


Program TV SÂMBĂTĂ 23 IUNIE

ANTENA 1

ANTENA 2

ANTENA 3 FANTEZIE

EUFORIA TV

04:45 Lale (Turcia 2010) (ep 81) 05:28 Teleshopping 05:58 Fii Observator ! 06:00 Observator 09:00 Magnificul (FR 1973) 11:00 Liceul de muzică (SUA 2006)

06:15 TALK-SHOW MEDICAL Trăiește sănătos 08:00 Teleshopping 08:30 DIVERTISMENT It’s show time - Best of 09:45 Teleshopping 10:00 TALK-SHOW Dincolo de aparențe cu Florentina Fântânaru 11:30 TALK-SHOW MONDEN Incredibil! cu Oana Roman 12:45 Teleshopping 13:15 TALK-SHOW MONDEN Agentul VIP 15:15 COMEDIE Familia mea (ep 82, ep 83) 16:30 TALK-SHOW Dincolo de aparențe cu Florentina Fântânaru 18:00 DIVERTISMENT Răi da’buni BEST OF cu Mihai Morar 19:05 DIVERTISMENT Distracţia pe vremea mea cu Irina Cordoneanu

06:00 Ştiri 07:00 Ştiri 08:00 Ştiri 09:00 Ştiri 10:00 News Magazine cu Andreea Stroe 11:00 News Magazine cu Andreea Stroe 12:00 Ştiri

06:00 LIFESTYLE Rețete minunate (ep 27, 28) 07:00 LIFESTYLE Nu-i ușor să fii mireasă (ep 96) 08:00 Teleshopping 08:30 Petrecerea perfectă (ep 13) 09:00 REALITY SHOW Prodanca şi Reghe 11:00 Teleshopping 11:30 LIFESTYLE Ceva dulce (ep 14) 12:00 TALK-SHOW Dr: Oz Show 13:00 Teleshopping 13:30 LIFESTYLE Savoarea vieții (ep 45)

13:00 Observator

14:00 REALITY SHOW Mireasă pentru fiul meu 16:00 Observator 17:00 REALITY SHOW Mireasă pentru fiul meu 19:00 Observator (Sport + Meteo) 20:20 AVENTURI Doi frați (SUA 2004)

20:30 TALK-SHOW MONDEN Conferința de presă cu Diana Munteanu Niculescu

22:45 COMEDIE Baseketball (SUA 1998)

01:00 Magnificul 02:30 Baseketball

26

22:00 TALK-SHOW Codul lui Oreste cu Oreste Teodorescu 23:30 Familia mea 01:00 Răi da’buni BEST OF 02:00 Dincolo de aparențe 03:15 Distracţia pe vremea mea 04:15 Conferința de presă 05:30 It’s show time - Best of

13:00 BUSINESS Income Magazine cu Sorin Barariu

14:00 Ştiri 15:00 DEZBATERE Ediţie de weekend cu Cătălina Porumbel / Ioana Răduca 16:00 Ştiri 17:00 DEZBATERE Ediţie de weekend cu Cătălina Porumbel / Ioana Răduca (alternativ) 18:00 Ştiri 18:50 ANALIZĂ Exces de putere cu Oana Stancu

21:00 Ştiri 21:25 Meteo 21:30 ANALIZĂ Q&A cu Alessandra Stoicescu 23:00 ANALIZĂ Panorama cu Oana Stănciulescu 00:00 Ştiri

14:00 Și mâine ce va fi? (ep 43)

15.30 Băieţi de bani gata (ep 22) 17:00 REALITY SHOW Să gătim româneşte (re-run ed 9, 10 - sez I) 19:00 REALITY SHOW Tori & Dean O familie de Hollywood (ep 5, 6- sez I) 20:00 ACȚIUNE Iubire însângerată (SUA 1998) 22:00 COMEDIE Ea mă urăște (SUA 2004) 00:45 Iubire însângerată 02:00 Ea mă urăște 04:30 Și mâine ce va fi? 05:40 Petrecerea perfectă

Intact TV


07:00 Știri 07:30 Meciul Zilei 08:00 Radio GSP 09:00 Știri 09:30 Meciul Zilei 10:00 Știri 10:20 Fotball Inclusive (ep 11) 11:00 MECI FOTBAL LIGA II 13:00 Știri REPRIZA DE ȘTIRI (direct) 13:30 Meciul Zilei 14:00 Știri 14:30 Meciul Zilei 15:00 Știri 15:30 Meciul Zilei 16:00 Știri 16:30 GSP TV PLUS cu Viorel Grigoroiu (direct) 18:00 Știri 19:30 TALK-SHOW GSP TV PLUS cu Viorel Grigoroiu (direct)

„Magazinul de ştiri este spaţiul unde promoţiile sunt o obişnuiţă. Informaţia vine la pachet cu oferte tentante de poveşti de viaţă, transmisiuni live şi veşti despre coordonatele unui weekend perfect”, a declarat Andreea Stroe.

REALITY SHOW Euforia TV

SPORT

GSPTV

Antena 3

17:00

Să gătim românește

Concursul culinar a ajuns la finalul celui de-al doilea sezon. Vom revedea azi cele mai tari vedete-experte în arta culinară şi familiile pe care le-au sprijinit în concurs. Cine va câştiga oare marele trofeu, Lingura de Aur?

19:00 Observator de weekend

ȘTIRI Antena 1

Seara, la ora 19.00, telespectatorii se intalnesc cu Anca Rusu, gazda celui mai important jurnal de stiri din weekend. Dinamica si expresiva, Anca Rusu intra in casele romanilor dezvoltand cele mai importante stiri de peste zi.

ȘTIRI

News Magazine

NEWS MAGAZINE

MONDEN

10:00

LIFESTYLE

RECOMANDĂRILE ZILEI

TALK-SHOW MONDEN Antena 2 22:00 TALK-SHOW GSP TV PLUS cu Viorel Grigoroiu (direct) 00:00 Știri (direct)

15 - 28 Iunie 2012

20:30 Conferința de presă Sâmbătă de la ora 20:30, la Conferința de presă, Diana Munteanu Niculescu organizează o întâlnire de gradul zero. Față în față cu presa, o vedetă controversată va răspunde sincer tirului de întrebări adresate de ziariști.

DIVERTISMENT

21:00 Știri (direct)


Program TV DUMINICĂ 24 IUNIE

ANTENA 1

ANTENA 2

ANTENA 3

EUFORIA TV

04.45 DRAMĂ Lale (Turcia 2010) (ep 82) 05:28 Teleshopping 05:58 Fii Observator ! 06:00 Observator 09.00 ACȚIUNE Moonraker (SUA 1979)

06:30 Codul lui Oreste 08:00 Teleshopping 08:30 DIVERTISMENT Răi da buni - Best of 09:45 Teleshopping 10:00 EMISIUNE UTILITARĂ Mincinoşii cu Teodor Hossu Longin si Andrei Vlădeanu 10:30 DIVERTISMENT Jurnal de Bordea 11:00 DIVERTISMENT Distracția pe vremea mea 12:45 Teleshopping 13:15 DIVERTISMENT Vorba lu’ 13:30 TALK-SHOW MONDEN Conferința de presă 15:15 Familia mea (UK 2000 - ep 80 - 71) 16:30 TALK-SHOW Dincolo de aparențe cu Florentina Fântânaru

06:00 Ştiri 07:00 Ştiri 08:00 Ştiri 09:00 Ştiri 10:00 News Magazine cu Andreea Stroe 11:00 News Magazine cu Andreea Stroe 12:00 Ştiri

06:00 LIFESTYLE Rețete minunate (ep 29, 30) 07:00 LIFESTYLE Nu-i ușor să fii mireasă (ep 97) 08:00 Teleshopping 08:30 Petrecerea perfectă (ep 14) 09:00 Invitație la botez (re-run ed 3 - sez 2) 11:00 Teleshopping

12.00 Meşter-eşti (ed 12 - ultima)

12.30 Întâmplări hazlii (S21: ep 232) 13:00 Observator 13:30 AVENTURI Doi Frați (SUA 2004) 16:00 Observator 17:00 COMEDIE Pețitorul (SUA 1997)

18:00 TALK-SHOW Showbiz Report cu Ilinca Vandici

19:00 Observator (Sport + Meteo)

20:20 DRAMĂ Întâlnire cu Joe Black (SUA 1998) 00.30 THRILLER Blestemul șerpilor (SUA 2008) 02:30 Pețitorul 04:30 Ciocănitoare Woody (SUA 1998)

28

19:15 DIVERTISMENT Petrecem k lumea cu Ana Maria Petre și Fredi Camacho 21:00 DIVERTISMENT Confidențial cu Oana Turcu și Cristian Brancu 23:30 COMEDIE Familia mea 01:00 Showbiz report 02:00 Dincolo de aparențe 03:15 Mincinoșii

13:00 DEZBATERE Ediţie de weekend cu Cătălina Porumbel / Ioana Răduca (alternativ) 14:00 Ştiri 15:00 DEZBATERE Ediţie de weekend cu Cătălina Porumbel / Ioana Răduca (alternativ) 16:00 Ştiri 17:00 TALK-SHOW Secvenţial cu Adrian Ursu 19:00 TALK-SHOW Punctul de întâlnire cu Radu Tudor 21:00 În Premieră cu Carmen Avram 22:00 TALK-SHOW Sinteza zilei cu Mihai Gâdea 23:10 PAMFLET În gura presei cu Mircea Badea 00:00 Ştiri

REPORTAJ/ANCHETĂ

11:30 Ceva dulce (ep 15)

12:00 TALK-SHOW Dr. Oz Show (ep 297 sez II) 13:00 Teleshopping 13:30 LIFESTYLE Savoarea vieții (ep 46) 14:00 Povestea tinerei Gisaeng (ep 22) 15.30 Băieţi de bani gata (ep 24) 17:00 REALITY SHOW Să gătim româneşte 19:00 REALITY SHOW Tori & Dean - O familie de Hollywood (ep 7, 8 - sez I) 20:00 Prodanca & Reghe: Dragoste în prelungiri (ed 10 - sez I) 22:00 Next Top Model by Cătălin Botezatu (ed 8 - sez II din 03.11.2011

00.00 Invitație la botez 02.00 Povestea tinerei Gisaeng

Intact TV


07:00 Știri 07:30 GSP TV PLUS 08:00 Știri 08:30 GSP TV PLUS 09:00 Știri 09:30 GSP TV PLUS 10:00 Știri 10:20 Football Inclusive 11:00 Știri 11:30 Meciul Zilei 12:00 Știri 12:30 GSP TV PLUS 13:00 REPRIZA DE ȘTIRI Știri (direct) 13 :30 GSP TV PLUS 14:00 Știri (direct) 14:30 GSP TV PLUS 15:00 Știri 15:30 GSP TV PLUS 16:00 Știri 16:30 TALK-SHOW GSP TV PLUS cu Viorel Grigoroiu 18:00 Știri 19:00 TALK-SHOW GSP TV PLUS cu Viorel Grigoroiu 21:00 Știri 22:00 TALK-SHOW GSP TV PLUS cu Viorel Grigoroiu

TALK-SHOW Antena 2

18:00 Showbiz report Vacanțe exotice, de vis sau de coșmar, călătorii cu bucluc, întâmplări de neuitat, toate vor fi povestite de cele mai îndrăgite vedete, doar la Showbiz Report.

20:00 Prodanca & Reghe - FINALA

DIVERTISMENT Euforia TV

Un reality-show suculent, savuros, haios. În fiecare duminică de la 20.00, timp de 90 de minute, un tablou complet şi inedit al familiei Prodan-Reghecampf. Un reality-show 100% real.

REPORTAJ/ANCHETĂ 00:00 Știri (direct)

SPORT

Daniel Osmanovici îşi întâmpinã telespectatorii dimineaţa devreme în zilele de weekend, cu cele mai importante evenimente ale nopţii, dar şi o scurtã prezentare a subiectelor importante de peste zi.

Antena 3

21:00 În premieră Emisiunea prezintă anchete incredibile, de la cazuri de corupție la dosare de incompetență a autorităților sau dovezi de inconștiență din partea unor oficiali cu rang înalt, portrete ale unor oameni fascinanţi sau reportaje sociale.

15 - 28 Iunie 2012

ȘTIRI

GSPTV

Antena 1

MONDEN

Observator 06

ȘTIRI

DIVERTISMENT

06:00

LIFESTYLE

RECOMANDĂRILE ZILEI


Program TV LUNI 25 IUNIE

ANTENA 1

ANTENA 2

ANTENA 3

EUFORIA TV

05:28 Teleshopping 05:58 Fii Observator ! 06:00 Observator

06:15 Petrecem k lumea 08:00 Teleshopping 08:30 EMISIUNE UTILITARĂ Mincinoșii 09:15 DIVERTISMENT Jurnal de Bordea 09:30 Teleshopping 09:45 TALK-SHOW Codul lui Oreste 11:15 TALK-SHOW Dincolo de aparențe 12:45 Teleshopping 13:15 DIVERTISMENT Confidențial 15:25 TALK-SHOW MEDICAL Trăiește sănătos 16:50 Vorba lu’... 17:00 DIVERTISMENT It’s show time! cu Oana Mares 18:00 DIVERTISMENT Petrecem k lumea 19:30 DIVERTISMENT Răi da’ buni cu Mihai Morar 21:00 La țintă! (emisiune informativă)

06:00 MATINAL ȘTIRI Ştirile dimineții cu Nadina Câmpean şi Marius Ioniţă 10:00 NEWS MAGAZINE Previziunile zilei cu Sabina Iosub 11:00 NEWS MAGAZINE Se întâmplă în România cu Maria Coman 12:00 Ştiri 13:00 NEWS MAGAZINE Se întâmplă în România cu Maria Coman 14:00 Ştiri 15:00 DEZBATERE Esenţial cu Alina Petrescu 17:00 DEZBATERE 100 de minute cu Alessandra Stoicescu 18:45 DEZBATERE La ordinea zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor 20:30 DEZBATERE Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu

06:00 LIFESTYLE Rețete minunate (ep 1, 2) 06:00 LIFESTYLE Nu-i ușor să fii mireasă (ep. 98) 08:00 Teleshopping 08:30 Petrecerea perfectă (ep 15) 09:00 REALITY SHOW Prodanca & Reghe 11:00 Teleshopping 11:30 LIFESTYLE Ceva dulce (ep 16) 12:00 TALK-SHOW Dr: Oz Show 13:00 Teleshopping 13:30 LIFESTYLE Savoarea vieții (ep 47) 14:00 Tori & Dean 15:00 Maestrul grătarelor (ep11) 15:30 Petreceri la grătar (ep 33) 16:00 DRAMĂ Scandalul (ep 11)

08:00 DIVERTISMENT Neatza cu Răzvan și Dani (ed: 116)

10:00 În gura presei (ed 116) 10:50 Teleshopping 11:10 REALITY-SHOW Mireasă pentru fiul meu 12:00 Vânătoarea de comori (SUA 1998) (S 1: ep 21) 13:00 Observator 14:00 REALITY-SHOW Mireasă pentru fiul meu 16:00 Observator 17:00 NEWS MAGAZINE Acces direct cu Simona Gherghe (ed 120) 19:00 Observator (Sport + Meteo)

21:10 TALK-SHOW MONDEN Agentul VIP cu Cristian Brancu

20:20 ACȚIUNE Bibliotecarul 3: Dracula și Pocalul 23:00 DIVERTISMENT blestemat (SUA 2008) Jurnal de Bordea 22:15 Observator 23:15 DIVERTISMENT 23:00 DIVERTISMENT Late Night Show Un Show Păcătos cu Andrei Duban cu Dan Capatos (SIX: ed 88) 00:30 Răi da’buni 01:00 Bibliotecarul 3: Dracula şi Pocalul 02:00 It’s show time blestemat” 03:00 La Țintă 03:00 Vânătoarea de comori 03:15 Late Night Show

30

21:30 TALK-SHOW Sinteza zilei cu Mihai Gâdea

23:10 PAMFLET În gura presei cu MirceaBadea 00:00 Știri

17:30 Secretara perfectă (ep 13)

19:00 LIFESTYLE Cum să fii sexy (ep 34) 20:00 SERIAL ACȚIUNE Serial 21:00 SERIAL DRAMĂ Sanctuarul (SUA 2008) (ep 17) 22:00 TALK-SHOW Dr. Oz Show (ep 413- sez III) 23:00 DRAMĂ Dr. House (SUA 2004) (ep 21 - sez I) 00:00 SERIAL DRAMĂ Medium (SUA 2005) (ep 17) 01:00 Ellen Show (ep 146) 02:00 Scandalul

Intact TV


07:00 Știri 07:30 Gsp TV Plus 08:00 Știri 08:30 Gsp TV Plus 09:00 Știri 09:30 Gsp TV Plus 10:00 Știri 10:30 Gsp TV Plus 11:00 Știri 11:30 Gsp TV Plus 12:00 Știri 12:30 Gsp TV Plus 13:00 REPRIZA DE ȘTIRI Știri (direct) 13 :30 Gsp TV Plus 14:00 TALK-SHOW VERSUS cu Costin Deșliu (direct)

DEZBATERE Antena 3

15 - 28 Iunie 2012

17:00 100 de minute „În 100 de minute, telespectatorul află cele mai importante ştiri. Ne-am propus nu doar să informăm, ci să încercăm să ajungem la esenţa lucrurilor, să înţelegem cum ne afectează evenimentele”, a declarat Alessandra Stoicescu.

21:00 Sanctuarul

15:00 Știri (direct) 15:30 TALK-SHOW VERSUS cu Costin Deșliu (direct) 16:30 Știri (direct) 17:00 TALK-SHOW RADIO GSP 18:00 Știri ȘTIRILE ZILEI (direct) 19:00 TALK-SHOW CONTRAATAC cu Dan Udrea (direct) 21:00 Știri (direct) 21:30 TALK-SHOW CONTRAATAC cu Dan Udrea (direct) 22:30 VERSUS 23:00 Știri (direct) EVENIMENTELE ZILEI 23:30 Versus

SPORT

„Acces Direct” îşi cucereşte şi astăzi telespectatorii cu subiecte inedite şi de actualitate! De la ora 17.00, senzaţionalul adevărat şi cele mai tari exclusivităţi sunt numai la Antena 1!

SERIAL DRAMĂ Euforia TV

Dr. Helen Mangus este prima femeie doctor în Royal College, iar logodnicul ei John Druitt, posedă abilitatea de a manipula timpul şi spaţiul şi astfel se poate teleporta, însă de fiecare dată, călătoriile îi manipuleaza ADN-ul.

TALK-SHOW MONDEN Antena 2

21:10 Agentul VIP Cristian Brancu discută cele mai fierbinți și controversate subiecte din showbiz-ul autohton. Lumea mondenă nu mai are secrete, nicio vedetă nu scapă de întrebările lui directe.

ȘTIRI

GSPTV

Antena 1

MONDEN

Acces Direct

NEWS MAGAZINE

DIVERTISMENT

17:00

LIFESTYLE

RECOMANDĂRILE ZILEI


Program TV MARȚI 19 IUNIE

ANTENA 1

ANTENA 2

ANTENA 3

EUFORIA TV

05:28 Teleshopping 05:58 Fii Observator ! 06:00 Observator 08:00 DIVERTISMENT Neatza cu Răzvan și Dani (ed: 117) 10:00 În gura presei (ed 117) 10:50 Teleshopping 11:10 REALITY SHOW Mireasă pentru fiul meu 12:00 Vânătoarea de comori (S1, ep 22) 13:00 Observator

06:15 TALK-SHOW MEDICAL Trăiește sănătos 08:00 Teleshopping 08:30 DIVERTISMENT It’s show time! 09:30 Teleshopping 09:45 DIVERTISMENT Răi da’buni 11:30 DIVERTISMENT Late Night Show 12:45 Teleshopping 13:15 TALK-SHOW MONDEN Agentul VIP 15:25 TALK-SHOW MEDICAL Trăiește sănătos cu Simona Bălănescu 16:50 Vorba’ lu... 17:00 DIVERTISMENT It’s show time cu Oana Mareș 18:00 TALK-SHOW MONDEN Conferința de presă

06:00 MATINAL ȘTIRI Ştirile dimineții cu Nadina Câmpean şi Marius Ioniţă

06:00 LIFESTYLE Rețete minunate (ep 3, 4) 06:00 LIFESTYLE Nu-i ușor să fii mireasă (ep. 99) 08:00 Teleshopping 08:30 Petrecerea perfectă (ep 16) 09:00 Serial 10:00 Sanctuarul 11:00 Teleshopping 11:30 LIFESTYLE Ceva dulce (ep 17) 12:00 TALK-SHOW Dr: Oz Show 13:00 Teleshopping 13:30 LIFESTYLE Savoarea vieții (ep 48) 14:00 Dr. House 15:00 Maestrul grătarelor (ep 12) 15:30 Petreceri la grătar (ep 34) 16:00 DRAMĂ Scandalul (ep 12) 17:30 Secretara perfectă (ep 14) 19:00 LIFESTYLE Cum să fii sexy (ep 35) 20:00 SERIAL DRAMĂ Serial 21:00 SERIAL DRAMĂ Sanctuarul (SUA 2008) (ep 18) 22:00 TALK-SHOW Dr. Oz Show (ep 414- sez III)

14:00 REALITY SHOW Mireasă pentru fiul meu

16:00 Observator 17:00 NEWS MAGAZINE Acces direct 19:30 DIVERTISMENT cu Simona Gherghe (ed 121) Răi da’ buni 19:00 Observator (Sport + Meteo) cu Mihai Morar 20:20 ACȚIUNE Cavalerii spațiului (SUA 2004) 22:15 Observator

23:00 DIVERTISMENT Un Show Păcătos cu Dan Capatos (SIX: ed 89) 21:00 La țintă! (emisiune informativă) 21:10 TALK-SHOW MONDEN Agentul VIP cu Cristian Brancu 23:00 DIVERTISMENT Jurnal de Bordea 23:15 Late Night Show cu Andrei Duban 00:30 Răi da’buni 02:00 It’s show time 01:00 Cavalerii spaâiului 03:00 La țintă 03:00 Vânătoarea de comori 03:15 Late Night Show 03:45 NEWS MAGAZINE 04:15 Jurnal de Bordea Acces direct 04:30 Agentul VIP

32

10:00 NEWS MAGAZINE Previziunile zilei cu Sabina Iosub 11:00 NEWS MAGAZINE Se întâmplă în România cu Maria Coman 12:00 Ştiri 13:00 NEWS MAGAZINE Se întâmplă în România cu Maria Coman 14:00 Ştiri

15:00 DEZBATERE Esenţial cu Alina Petrescu 17:00 DEZBATERE 100 de minute cu Alessandra Stoicescu 18:45 DEZBATERE La ordinea zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor 20:30 DEZBATERE Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu 21:30 TALK-SHOW Sinteza zilei cu Mihai Gâdea 23:10 PAMFLET În gura presei cu Mircea Badea 00:00 Ştiri

23:00 DRAMĂ Dr. House (SUA 2004) (ep 22 - sez I)

00:00 SERIAL DRAMĂ Medium (SUA 2005) (ep 18) 01:00 Ellen Show (ep 84) 02:00 Scandalul

Intact TV


07:00 Știri 07:30 Contraatac 08:00 Știri 08:30 Contraatac 09:00 Știri 09:30 Contraatac 10:00 Știri 10:30 Contraatac 11:00 Știri 11:30 Contraatac 12:00 Știri 12:30 Contraatac 13:00 REPRIZA DE ȘTIRI Știri (direct) 13 :30 Contraatac 14:00 TALK-SHOW VERSUS cu Costin Deșliu (direct) 15:00 Știri 15:30 TALK-SHOW VERSUS cu Costin Deșliu (direct) 16:30 Știri (direct) 17:00 TALK-SHOW RADIO GSP 18:00 Știri ȘTIRILE ZILEI (direct) 19:00 TALK-SHOW CONTRAATAC cu Dan Udrea (direct) 21:00 Știri 21:30 TALK-SHOW CONTRAATAC cu Dan Udrea (direct)

DIVERTISMENT Antena 2

20:30 Subiectiv

Răi da’ buni

DEZBATERE Antena 3

„Eu îmi argumentez opinia, spun de ce fac asta şi prezint oamenilor fapte, efecte, decizii pe baza cărora afirm nişte lucruri, iar la final publicul îşi dă seama că suntem corecţi şi obiectivi”, a declarat Răzvan Dumitrescu.

Euforia TV

15 - 28 Iunie 2012

19:30 Se pricepe să facă cel mai “rău, da’ bun” show de la televizor. Și în această seară, Mihai Morar te așteaptă cu o ediție incendiară, la Antena 2!

SERIAL DRAMĂ

22:30 Versus

SPORT

Cu o carierã de peste 18 ani în domeniul ştirilor, Andreea Berecleanu, unul dintre cei mai importanţi jurnalişti ai ţãrii aduce în casele românilor cele mai relevante ştiri ale zilei.

00:00 Medium

Încă din copilărie, Allison a descoperit că are anumite talente ieşite din comun şi a încercat să-şi înţeleagă visele şi viziunile pe care le avea cu cei morţi.

ȘTIRI

GSPTV

Antena 1

MONDEN

Observator 19

ȘTIRI

DIVERTISMENT

19:00

LIFESTYLE

RECOMANDĂRILE ZILEI


Program TV MIERCURI 27 IUNIE

ANTENA 1

ANTENA 2

ANTENA 3

EUFORIA TV

05:28 Teleshopping 05:58 Fii Observator ! 06:00 Observator 08:00 DIVERTISMENT Neatza cu Răzvan și Dani (ed 118) 10:10 În gura presei (ed 118) 10:50 Teleshopping 11:10 REALITY SHOW Mireasă pentru fiul meu 12:00 AVENTURI Vânătoarea de comori (S1: ep 23)

06:15 TALK-SHOW MEDICAL Trăiește sănătos 08:00 Teleshopping 08:15 DIVERTISMENT It’s show time! 09:30 Teleshopping 09:45 DIVERTISMENT Răi da’buni 11:30 DIVERTISMENT Late Night Show 12:45 Teleshopping 13:15 TALK-SHOW MONDEN Agentul VIP 15:25 TALK-SHOW MEDICAL Trăiește sănătos cu Simona Bălănescu 16:50 Vorba lu’...

06:00 MATINAL ȘTIRI Ştirile dimineții cu Nadina Câmpean şi Marius Ioniţă 10:00 NEWS MAGAZINE Previziunile zilei cu Sabina Iosub 11:0 NEWS MAGAZINE Se întâmplă în România cu Maria Coman 12:00 Ştiri 13:00 NEWS MAGAZINE Se întâmplă în România cu Maria Coman

06:00 LIFESTYLE Rețete minunate (ep 5, 6) 06:00 LIFESTYLE Nu-i ușor să fii mireasă (ep. 100) 08:00 Teleshopping 08:30 Petrecerea perfectă (ep 17) 09:00 Serial 10:00 Sanctuarul 11:00 Teleshopping 11:30 LIFESTYLE Ceva dulce (ep 18) 12:00 TALK-SHOW Dr: Oz Show 13:00 Teleshopping 13:30 LIFESTYLE Savoarea vieții (ep 49) 14:00 Dr. House 15:00 Maestrul grătarelor (ep 13) 15:30 Petreceri la grătar (ep 35) 16:00 DRAMĂ Scandalul (ep 13) 17:30 Secretara perfectă (ep 15) 19:00 LIFESTYLE Cum să fii sexy (ep 36) 20:00 SERIAL ACȚIUNE Serial

13:00 Observator

14:00 REALITY SHOW Mireasă pentru fiul meu 16:00 Observator

17:00 DIVERTISMENT It’s show time! cu Oana Mareș

17:00 NEWS MAGAZINE Acces direct cu Simona Gherghe (ed 122) 18:00 Distracția pe vremea mea 19:30 DIVERTISMENT 19:00 Observator (Sport + Meteo) Răi da’buni cu Mihai Morar 20:20 AVENTURI 21:00 La țintă! (emisiune informativă) Frumoasa și bestia (SUA 2010) 21:10 TALK-SHOW MONDEN 22:15 Observator Agentul VIP cu Cristian Brancu 23:00 DIVERTISMENT 23:00 DIVERTISMENT Un Show Păcătos Jurnal de Bordea cu Dan Capatos (S IX: ed 90) 23:15 Late Night Show 01:00 COMEDIE cu Andrei Duban La birou (SV: ep 88) 00:30 Răi da’buni 02:00 AVENTURI 02:00 It’s show time Frumoasa și bestia 03:00 La țintă 03:45 NEWS MAGAZINE 03:15 Late Night Show Acces direct 04:15 Jurnal de Bordea DIVERTISMENT

34

14:00 Ştiri

15:00 DEZBATERE Esenţial cu Alina Petrescu 17:00 DEZBATERE 100 de minute cu Alessandra Stoicescu 18:45 DEZBATERE La ordinea zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor

21:00 SERIAL DRAMĂ Sanctuarul (SUA 2008) (ep 15)

20:30 DEZBATERE Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu 21:30 TALK-SHOW Sinteza zilei cu Mihai Gâdea 23:10 PAMFLET În gura presei cu Mircea Badea

22:00 TALK-SHOW Dr. Oz Show (ep 415- sez III) 23:00 DRAMĂ Dr. House (SUA 2004) (ep 23 - sez II) 00:00 SERIAL DRAMĂ Medium (SUA 2005) (ep 19) 01:00 Ellen Show (ep 147) 02:00 Scandalul

Intact TV


07:00 Știri 07:30 Contraatac 08:00 Știri 08:30 Contraatac 09:00 Știri 09:30 Contraatac 10:00 Știri 10:30 Contraatac 11:00 Știri 11:30 Contraatac 12:00 Știri 12:30 Contraatac 13:00 REPRIZA DE ȘTIRI Știri (direct) 13 :30 Contraatac 14:00 TALK-SHOW VERSUS cu Costin Deșliu (direct) 15:00 Știri 15:30 TALK-SHOW VERSUS cu Costin Deșliu (direct) 16:30 Știri (direct) 17:00 TALK-SHOW Radio GSP (direct) 18:30 Știri 19:00 TALK-SHOW CONTRAATAC cu Dan Udrea (direct) 21:00 Știri (direct) 21:30 TALK-SHOW CONTRAATAC cu Dan Udrea (direct) 22:30 TALK-SHOW MECIUL ZILEI cu Viorel Grigoroiu (direct)

00:00 Știri (direct))

15 -28 Iunie 2012

TALK-SHOW MEDICAL Antena 2

SPORT

„Pe lângă o cafea şi un mic dejun, pentru o dimineaţă frumoasă omul are nevoie de informaţie. Selectăm subiectele astfel încât publicul să fie la curent cu tot ce urmează să se întâmple.”, a declarat Nadina Câmpean.

15:25 Trăiește sănătos Simona Bălănescu îți aduce toate informațiile medicale de care ai nevoie. Ai o emisiune interactivă, în care cei mai buni specialiști îți răspund și îți dau sfaturi despre cum să te menții sănătos.

17:30 Secretara perfectă

SERIAL DRAMĂ Euforia TV

No Eun Seol reuşeşte să se angajeze ca secretară la o firma de avocatură după luni întregi de şomaj. Doar că, odata ajunsă acolo, se va îndrăgosti de Cha Ji Heon, fiul imatur al şefului.

AVENTURI Antena 1

20:20 Frumoasa și bestia Nu rataţi o adaptare surprinzãtoare a nemuritoarei poveşti de dragoste dintre o fatã pe nume Belle şi temuta Bestie. O poveste clasicã în care dragostea se strecoară în inimile celor care nici nu se aşteaptã.

DIVERTISMENT

GSPTV

Antena 3

ȘTIRI

Știrile dimineții

MATINAL DE ȘTIRI

MONDEN

06:00

LIFESTYLE

RECOMANDĂRILE ZILEI


Program TV JOI 28 IUNIE

ANTENA 1

ANTENA 2

ANTENA 3

EUFORIA TV

05:28 Teleshopping 05:58 Fii Observator ! 06:00 Observator 08:00 DIVERTISMENT Neatza cu Răzvan și Dani (ed 119) 10:10 În gura presei (ed 119) 10:50 Teleshopping 11:10 REALITY SHOW Mireasă pentru fiul meu 12:00 AVENTURI Vânătoarea de comori (SUA 1998) 13:00 Observator 14:00 REALITY SHOW Mireasă pentru fiul meu 16:00 Observator 17:00 NEWS MAGAZINE Acces direct cu Simona Gherghe (ed 123)

06:15 TALK-SHOW MEDICAL Trăiește sănătos 08:00 Teleshopping 08:30 DIVERTISMENT It’s show time! 09:30 Teleshopping 09:45 DIVERTISMENT Răi da’buni 11:30 DIVERTISMENT Late Night Show 12:45 Teleshopping 13:15 TALK-SHOW MONDEN Agentul VIP 15:25 TALK-SHOW MEDICAL Trăiește sănătos cu Simona Bălănescu 16:50 Vorba’ lu... 17:00 DIVERTISMENT It’s show time cu Oana Mareș 18:00 TALK-SHOW Showbiz report 19:30 DIVERTISMENT Răi da’ buni cu Mihai Morar 21:00 La țintă! (emisiune informativă) 21:10 TALK-SHOW MONDEN Agentul VIP cu Cristian Brancu 23:00 DIVERTISMENT Jurnal de Bordea

06:00 MATINAL ȘTIRI Ştirile dimineții cu Nadina Câmpean şi Marius Ioniţă 10:00 NEWS MAGAZINE Previziunile zilei cu Sabina Iosub 11:00 NEWS MAGAZINE Se întâmplă în România cu Maria Coman 12:00 Ştiri 13:00 NEWS MAGAZINE Se întâmplă în România cu Maria Coman

06:00 LIFESTYLE Rețete minunate (ep 7, 8) 06:00 LIFESTYLE Nu-i ușor să fii mireasă (ep. 101) 08:00 Teleshopping 08:30 Petrecerea perfectă (ep 18) 09:00 Serial 10:00 Sanctuarul 11:00 Teleshopping 11:30 LIFESTYLE Ceva dulce (ep 19) 12:00 TALK-SHOW Dr: Oz Show 13:00 Teleshopping 13:30 LIFESTYLE Savoarea vieții (ep 43) 14:00 Dr. House 15:00 Maestrul grătarelor (ep 14) 15:30 Petreceri la grătar (ep 36) 16:00 DRAMĂ Scandalul (ep 14) 17:30 Secretara perfectă (ep 16) 19:00 LIFESTYLE Cum să fii sexy (ep 37) 20:00 SERIAL DRAMĂ Serial 21:00 SERIAL DRAMĂ Sanctuarul (SUA 2008) (ep 20) 22:00 TALK-SHOW Dr. Oz Show (ep 298- sez II) 23:00 DRAMĂ Dr. House (SUA 2004) (ep 24 - sez II)

19:00 Observator (Sport + Meteo)

20:20 THRILLER Izolare periculoasă (SUA 2006) 22:15 Observator

23:15 Late Night Show cu Andrei Duban

23:00 DIVERTISMENT Un Show Păcătos cu Dan Capatos (SIX: ed 91) 00:30 Răi da’buni 01:00 POLIȚIST 02:00 It’s show time Lege și ordine: Brigada 03:00 La țintă specială (S VI: ep 121) 03:15 Late Night Show 02:00 Izolare periculoasă 04:15 Jurnal de Bordea 03:45 Acces Direct 04:30 Agentul VIP

36

14:00 Ştiri

15:00 DEZBATERE Esenţial cu Alina Petrescu 17:00 DEZBATERE 100 de minute cu Alessandra Stoicescu 18:45 DEZBATERE La ordinea zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor 20:30 DEZBATERE Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu 21:30 TALK-SHOW Sinteza zilei cu Mihai Gâdea

00:00 SERIAL DRAMĂ Medium (SUA 2005) (ep 20)

23:10 PAMFLET În gura presei

cu Mircea Badea

01:00 Ellen Show (ep 85) 02:00 Scandalul

Intact TV


07:00 Știri 07:30 Contraatac 08:00 Știri 08:30 Contraatac 09:00 Știri 09:30 Contraatac 10:00 Știri 10:30 Contraatac 11:00 Știri 11:30 Contraatac 12:00 Știri 12:30 Contraatac 13:00 REPRIZA DE ȘTIRI Știri (direct) 13 :30 Contraatac 14:00 TALK-SHOW VERSUS cu Costin Deșliu (direct) 15:00 Știri 15:30 TALK-SHOW VERSUS cu Costin Deșliu (direct) 16:30 Știri (direct) 17:00 TALK-SHOW RADIO GSP 18:00 Știri ȘTIRILE ZILEI (direct)

19:00 TALK-SHOW CONTRAATAC cu Dan Udrea (direct) 21:00 Știri (direct) 21:30 TALK-SHOW CONTRAATAC cu Dan Udrea (direct) 22:30 Știri 23:00 PUNEM PARIU 00:00 Știri (direct))

TV

15 - 28 Iunie 2012

SERIAL DRAMĂ Euforia TV

SPORT

„În fiecare dimineaţă luăm oraş cu oraş, sat cu sat şi încercăm să aflăm ce poveşti putem găsi. Şi aflăm, de exemplu, cum secţia ultra dotată de la spitalul Marie Curie nu funcţionează, pentru că nu sunt angajaţi”, a declarat Maria Coman.

16:00 Scandalul Scandalul este un serial coreean a cărei acţiune se petrece la Universitatea Sungkyunkwan în epoca târzie Joseon. În timpul domniei Regelui Jeongjo, se face remarcată o poveste de dragoste între patru tineri.

23:00 Punem Pariu

PARIURI GSP TV

Urmăriţi joi, de la ora 23:00, cea mai tare emisiune de pariuri numai la GSP TV! Fiţi mai inspiraţi aflând cele mai interesante cote, totul despre meciurile din România şi campionatele internaţionale!

DIVERTISMENT Antena 2

23:15 Late Night Show În această seară, Andrei Duban ți-a pregătit o porție sănătoasă de râs. Cele mai noi bancuri, invitați aleși pe sprânceană, evenimente la care trebuie să participi, toate se regăsesc la “Late Night Show”.

ȘTIRI

GSPTV

Antena 3

MONDEN

Se întamplă în România

NEWS MAGAZINE

DIVERTISMENT

11:00; 13:00

LIFESTYLE

RECOMANDĂRILE ZILEI


MEREU APROAPE Interviu

PETRECERE CU ZÂNE ȘI MAGICIENI

PENTRU COPIII ANGAJAȚILOR DIN INTACT MEDIA GROUP

A

devenit o tradiție în Intact Media Group ca, în fiecare an, să fie sărbătorită ziua de 1 Iunie împreună cu toți angajații, care sunt invitați cu copiii la o petrecere care le este dedicată. Anul acesta evenimentul a avut loc la Grădina Valorilor, în Parcul Tineretului din Capitală, unde și-au făcut apariția mai bine de 150 de copii, toți puși pe joacă. Au fost întâmpinați, la petrecere, de zâne, regi, magicieni și artiști care i-au pictat și i-au transformat în personaje de poveste, prichindeii s-au dat pe tobogane gonflabile, fetițele și-au putut crea brățări din mărgele

38

și toți laolaltă au cântat și au dansat pe o scenă special amenajată în acest scop. N-au lipsit vedetele din trust, Alina Pușcaș l-a însoțit pe Eric, băiețelul lui Andrei Aradits, au venit și Maria Coman, Irina Cordoneanu, Raluca Tache, Gabriel Balasa, sau Rontzi, nepoțica lui Mircea Badea. “M-am simțit tare mândră și încântată că lucrez intr-o instituție care oferă copiilor asemenea petreceri cu ocazia tuturor evenimentelor de peste an, demonstrând astfel că celor de la conducere chiar le pasă de noi angajații și de viața noastră de familie”, a scris Nați Badea pe blogul fiicei ei,

www.rontzi.ro/1-iunie-rontzesc. Un invitat la fel de important a fost băiețelul devenit imagine a campaniei “Lasati-mă să invat”, organizată de Fundația Mereu Aproape. Marinică are 3 ani, provine dintr-o familie numeroasă, și a venit însoțit în București de tatăl lui. A fost prima lui ieșire din satul în care locuiește, astfel că experiența unei mega petreceri pentru copii în București, a fost, pentru el, copleșitoare. Marinică a avut și un program pus la punct de Fundația Mereu Aproape și Alessandra Stoicescu, a vizitat Muzeul Antipa și a fost la un spectacol de păpuși. Intact TV

Dacă nu s nu e mut un a să p abon sunt zile. nu n să îm Sun Mar de s

rem pos chi să fi mu și n cop apr la a cu că eo joc mal R ne An Con Res po de pro Vas de la e le a Coz să Nu Nic ace

Ianca îi da Giulg rev dacă nici sun ave aces m-a facă urm


Dacă nu se remediază problemă, mă mut. Să ofere grila pentru care plătim. Cătălin Iancau, București Să se bage înapoi posturile Intact. În cazul în care nu se bagă aceste posturi ne mutăm în altă parte.Bucuzei Gheorghe, Suceava Vreau chiar să îi dau în judecată pe cei de la RCS. Vasile Neagu, Constanța Chiar nu există cineva care să se ocupe ca Digi să fie trași la răspundere sau să fie desființați? Giulgiu Dumitru, Sibiu RCS RDS ne-a tratat cu indiferentă. M-am mutat deja. Crăciun Măria, Prahova Sunt nemulțumită de toată brambureala asta, de 3 luni revizuiesc contractul și nu mai prind Antena 2, deși am făcut un abonament mai mare special pentru acest post. Ionete, București Mă întreabă copiii din Italia dacă și când se va relua furnizarea antenelor. Nu este corect să plătesc pentru ce nu vizionez. Din aprilie 2005 am un abonament DIGI. Nu mai recepționez nici un post aparținînd Grupului Intact. O să renunț la abonament. Mihai Aurelia, Prahova Săptămâna aceasta mă duc la ei și reziliez. Mă mut pe cablu, nu sunt de acord cu scoaterea programelor, mai ales că suntem fideli Antenei 1. Porcaru Ileana, Iași Să se bage Antenele înapoi, că fără Antene nu mai avem la ce să ne uităm și am mai și plătit pe un an de zile. Barbu Elena, Mureș RCS RDS e o firmă neserioasă, nu își respectă clienții. Urmăream îndeaproape aceste posturi care au fost scoase. Își bat joc de noi, nu ne-au anunțat. Pera Gabriel Costin, Timiș Nimeni nu mi-a răspuns la telefon de o luna la Digi. Eu m-am mutat deja la altă firmă și nu pot să dau de ei să îmi inchid contractul. Butula Lăcrămioară, Suceava E un abuz al Rcs-ului și nu se poate ca o firmă să-și facă de cap într-un stat de drept. Galeș Nicolae,București Suntem foarte nemulțumiți pentru că am plătit onorabil toate taxele, niciodată nu am rămas în urmă cu plată.ceea ce face Antena 3 e admirabil. Oprea Marian Să se revină la normal, să ne uităm la ce ne place, nu la ce vor ei. Soare Constantin, Mehedinți Deja am reziliat contractul cu Rcs. Am ales alt furnizor de semnal tv. Recepționez Antenele. Respect, Paul G, Giurgiu Vom renunța la contract atât eu cât și toate rudele mele din Călimănești. Dacă nu se

remediază problemă mă mut. Să ofere grila pentru care plătim. Cătălin Iancau, București Să se bage înapoi posturile Intact. În cazul în care nu se bagă aceste posturi ne mutăm în altă parte.Bucuzei Gheorghe, Suceava Vreau chiar să îi dau în judecată pe cei de la RCS. Vasile Neagu, Constanța Chiar nu există cineva care să se ocupe ca Digi să fie trași la răspundere sau să fie desființați? Giulgiu Dumitru, Sibiu RCS RDS ne-a tratat cu indiferentă. M-am mutat deja. Crăciun Măria, Prahova Sunt nemulțumită de toată brambureala asta, de 3 luni revizuiesc contractul și nu mai prind Antena 2, deși am făcut un abonament mai mare special pentru acest post. Ionete, București Mă întreabă copiii din Italia dacă și când se va relua furnizarea antenelor. Nu este corect să plătesc pentru ce nu vizionez. Din aprilie 2005 am un abonament DIGI. Nu mai recepționez nici un post aparținînd Grupului Intact. O să renunț la abonament. Mihai Aurelia, Prahova Săptămâna aceasta mă duc la ei și reziliez. Mă mut pe cablu, nu sunt de acord cu scoaterea programelor, mai ales că suntem fideli Antenei 1. Porcaru Ileana, Iași Să se bage Antenele înapoi, că fără Antene nu mai avem la ce să ne uităm și am mai și plătit pe un an de zile. Barbu Elena, Mureș RCS RDS e o firmă neserioasă, nu își respectă clienții. Urmăream îndeaproape aceste posturi care au fost scoase. Își bat joc de noi, nu ne-au anunțat. Pera Gabriel Costin, Timiș Nimeni nu mi-a răspuns la telefon de o luna la Digi. Eu m-am mutat deja la altă firmă și nu pot să dau de ei să îmi inchid contractul. Butula Lăcrămioară, Suceava E un abuz al Rcs-ului și nu se poate ca o firmă să-și facă de cap într-un stat de drept. Galeș Nicolae,București Suntem foarte nemulțumiți pentru că am plătit onorabil toate taxele, niciodată nu am rămas în urmă cu plată. ceea ce face Antena 3 e admirabil. Oprea Marian Să se revină la normal, să ne uităm la ce ne place, nu la ce vor ei. Soare Constantin, Mehedinți Deja am reziliat contractul cu Rcs. Am ales alt furnizor de semnal tv. Recepționez Antenele. Respect, Paul G, Giurgiu Vom renunța la contract atât eu cât și toate rudele mele din Călimănești . Este o măsură politică ...noi va iubim, sunteți prietenii noștri. Este o măgărie, nu se poate așa ceva. Soția mea a făcut un sondaj de opinie, lângă Călimănești, majoritatea sunt nemulțumiți. Badea Gabriel, București Dacă nu se întroduc programele mă mut. Digi sunt niște nesimțiți. Nu mai plătesc luna aceasta și în 3 luni, termin cu dânșii. Nedelea Vasile, Bistrița Năsăud Excepțional trustul Rcs-Rds...hoți cu papion. M-am mutat deja . Raduta Cristian, București Cei de la rcs-rds își bat joc de abonați. Șerban Alexandru, Olt Mă forțează să plătesc pe o luna în avans dacă renunț la ei, deși eu nu beneficiez de serviciie lor.... eu m-am mutat deja. Și nu vor să-mi închidă contractul dacă nu le achit pe luna iunie. Nicu Ion Ștefan, București M-am certat cu ei și nu mi-au dat un răspuns. Am să mă mut. Cozma, București Nu este permis că într-o democrație cu libertate totală la exprimare și informație ca RCS&RDS să elimine fără aviz și fără motive întemeiate canalele postului Antenele 1,2,3. Petru Varga Răzvan, Madrid Nu accept să mi ia cineva banii pentru un produs că apoi să mi dea alt produs inferior celui odată târguit. Chifor Nicolae, Timiș Să le fie rușine. Singurele posturi la care puteam vedea realitatea în care trăiam. A deranjat pe această mafie portocalie? Manole Irinel, Bacău Dacă nu se remediază problemă, mă mut. Să ofere grila pentru care plătim. Cătălin

Iancau, București Să se bage înapoi posturile Intact. În cazul în care nu se bagă aceste posturi ne mutăm în altă parte.Bucuzei Gheorghe, Suceava Vreau chiar să îi dau în judecată pe cei de la RCS. Vasile Neagu, Constanța Chiar nu există cineva care să se ocupe ca Digi să fie trași la răspundere sau să fie desființați? Giulgiu Dumitru, Sibiu RCS RDS ne-a tratat cu indiferentă. M-am mutat deja. Crăciun Măria, Prahova Sunt nemulțumită de toată brambureala asta, de 3 luni revizuiesc contractul și nu mai prind Antena 2, deși am făcut un abonament mai mare special pentru acest post. Ionete, București Mă întreabă copiii din Italia dacă și când se va relua furnizarea antenelor. Nu este corect să plătesc pentru ce nu vizionez. Din aprilie 2005 am un abonament DIGI. Nu mai recepționez nici un post aparținînd Grupului Intact. O să renunț la abonament. Mihai Aurelia, Prahova Săptămâna aceasta mă duc la ei și reziliez. Mă mut pe cablu, nu sunt de acord cu scoaterea programelor, mai ales că suntem fideli Antenei 1. Porcaru Ileana, Iași Să se bage Antenele înapoi, că fără Antene nu mai avem la ce să ne uităm și am mai și plătit pe un an de zile. Barbu Elena, Mureș RCS RDS e o firmă neserioasă, nu își respectă clienții. Urmăream îndeaproape aceste posturi care au fost scoase. Își bat joc de noi, nu ne-au anunțat. Pera Gabriel Costin, Timiș Nimeni nu mi-a răspuns la telefon de o luna la Digi. Eu m-am mutat deja la altă firmă și nu pot să dau de ei să îmi inchid contractul. Butula Lăcrămioară, Suceava E un abuz al Rcs-ului și nu se poate ca o firmă să-și facă de cap într-un stat de drept. Galeș Nicolae,București Suntem foarte nemulțumiți pentru că am plătit onorabil toate taxele, niciodată nu am rămas în urmă cu plată.ceea ce face Antena 3 e admirabil. Oprea Marian Să se revină la normal, să ne uităm la ce ne place, nu la ce vor ei. Soare Constantin, Mehedinți.


Nu mă mai poți vedea în fiecare seară la OBSERVATOR? Cere-ți drepturile! Ia-ți Antenele înapoi! Sună acum la 021.409.17.91, numar cu tarif normal.

Intact TV Nr. 6  

Ghidule Intact TV - nr 6