Page 1

Themabijeenkomst

o

D

Rendement op arbeid 17 april 2014 Aanmelden


In deze themabijeenkomst, die Innofood samen met Randstad Inhouse services en Randstad Techniek Vakschool organiseert, staat het thema ‘Arbeidsmarkt’ centraal. De arbeidsmarkt is aan het veranderen maar ook de manier waarop mensen tegen werk aankijken en bedrijven werk organiseren. Of het nu gaat om demografische ontwikkelingen, ontgroening en vergrijzing, loopbaanwensen van individuele medewerkers of investeringen in automatisering door bedrijven. In een vogelvlucht nemen wij u mee in die ontwikkelingen, cijfers en trends. Daarnaast laten wij zien welke uitdagingen wij zien bij bedrijven maar ook op de arbeidsmarkt en welke oplossingen daarvoor (on)mogelijk zijn. Jeroen Spierings, commercieel manager Randstad Inhouse Services Jeroen heeft ruim 12 jaar ervaring binnen verschillende onderdelen van Randstad en is de laatste drie jaar werkzaam voor Randstad Inhouse Services. Dit is het onderdeel van Randstad dat bij bedrijven die werken met grotere aantallen flexwerkers dienstverlening inhouse verzorgt volgens het alles-voor-eenklantprincipe. Daarbij staat nadrukkelijk co-makership en innovatie in samenwerking met klanten, onderwijs en overheid centraal. Martijn Geerdink, Senior Manager Randstad Techniek & Randstad Vakschool Martijn heeft zes jaar ervaring binnen Randstad. De laatste drie jaar is hij regioverantwoordelijk voor de specialisatie Techniek in de provincie Overijssel, Flevoland en Gelderland. Daarnaast is hij landelijk verantwoordelijk voor alle opleidingstrajecten binnen Randstad Techniek. Doelstelling is altijd een oplossing te kunnen bieden aan de relaties van Randstad op personele vraagstukken in de technische branche.


We zijn te gast bij Ben & Jerry’s in Hellendoorn Ben & Jerry’s 12 jaar geleden is het ijsmerk Ben & Jerry’s in Hellendoorn geland, om van hieruit dit razend populaire Amerikaanse merk in Europa te lanceren. Het merk vertegenwoordigt nu met meer dan 40 mln liter/jr en 50 smaken bijna ons hele portfolio; we hebben de naam dan ook veranderd naar Ben & Jerry’s Hellendoorn (voorheen Ola Productie). De sterke Ben & Jerry’s missie is terug te zien is in onze fabriek en bedrijfsvoering: Veiligheid, milieu, kwaliteit en duurzame inkoop. Om de geprojecteerde groei van Ben & Jerry’s in Europa vanuit Hellendoorn te waarborgen is onze fabriek de afgelopen twee jaar flink getransformeerd, met een focus op duurzame en concurrerende outputverhoging. Casper Louw, productiemanager Ben & Jerry’s Hellendoorn Inmiddels vijf jaar in dienst bij Unilever, altijd in productie. Na drie jaar margarine en pindakaas maken in Rotterdam is het waanzinnig om nu bij Ben & Jerry’s Hellendoorn te mogen werken aan ons mooiste product: ik eet het elke dag! Sinds twee jaar ben ik verantwoordelijk voor de operatie binnen Ben & Jerry’s Hellendoorn. Ik heb veel zien veranderen en ben razend trots op wat het team heeft bereikt. Hoewel de transformatie bestond uit een hoop technische projecten, ligt de grootste verandering in de manier en het niveau van werken binnen het team, voor zowel vast als flex. Ik kijk ernaar uit om u dit te laten zien.


Programma 14:00 14:30 14:35 15:00 15:30 15.40 16:30

Ontvangst met koffie en thee Opening namens Innofood door Dick van der Meijden ‘Introductie en visie’ Ben & Jerry’s door Casper Louw, Productiemanager bij Ben & Jerry’s Hellendoorn ‘Visie op de arbeidsmarkt’ door Jeroen Spierings, Commercieel manager bij Randstad Inhouse Services en Martijn Geerdink, Senior Manager Randstad Techniek & Randstad Vakschool De Human Capital Agenda in de regio en Talent4Food door Dick van der Meijden, sectorleider Voeding AOC Oost en Arjan Molendijk, projectleider Talent4Food Rondleiding (maximaal 24 personen) Plenaire discussie rondom een aantal stellingen

o

D

Adres bijeenkomst De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 17 april a.s. van 14.00 - 17.00 uur bij Ben & Jerry’s, Reggeweg 15, 7447 AN Hellendoorn.

Aanmelden Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, meld u daarom z.s.m. aan via info@innofood.org. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding. Deelname voor Innofood-leden is kosteloos. Niet-leden betalen € 50,- excl. BTW.

Folder Innofood Ben&Jerry's  
Folder Innofood Ben&Jerry's  
Advertisement