Side 12

2. oktober 2013

Sport

Sundhed/velvære

Håndboldherrer åbnede sæsonen med en sejr det røde kort. Op til den situation havde den velbesøgte kamps tilskuere oplevet en rodet og uskøn affære. Særlig hjemmeholdets forsvar stod svagt i billedet. Dagens modstander, Søndermarken var nyoprykker, hvilket ikke var til at se i første halvleg, hvor de ydede god modstand, og Aalestrup var i den grad på hælene. En stærk slutspurt fra hjemmeholdet betød imidlertid, at

der stod 15-15 ved pausen. Det var et anderledes tændt Aalestrup-mandskab, der kom på banen til anden halvleg, og værterne skabte sig hurtigt et forspring. Den højspændte atmosfære fortsatte i anden halvleg, hvor de to holds spillere gik hårdt til hinanden. Også på de to holds bænk var sindene i kog, og det medførte blandt andet et gult kort til hjemmeholdets træner, Lars Vetter.

Hos hjemmeholdet udmærkede målmand, Nikolas Birke, Jesper Olsen og Jannik Christensen sig. Holdet venter nu spændt på afgørelsen fra dommerforeningen om, hvor mange spilledages karantæne, Peter Krogh får. Efter kampen talte avisen med spillende træner, Jesper Olesen, som var enig i, at der var mere fight end pænt spil. Han glædede sig dog over, at holdet udviste stor moral og fortsatte med at kæmpe. Målscorerne for Aalestrup blev: Jesper Olesen med 9 mål, Peter Krogh med 4, Jannik Christensen, Rasmus Bak, og Palle Kristensen med hver 3, mens det blev til to mål fra Jeppe Pedersen, Jonas Sommer og Rasmus Rold.

Specielt Jonas Sommer var lige ved og næsten på et skarpt indlæg fra venstre, hvor han kom først på bolden ved forreste stolpe, men Møldrups keeper reagerede lynhurtigt og kom flot ned og reddede bolden til hjørnespark. Mathias Trangbæk var også tæt på efter et hjørnespark, men igen kom udeholdets målmand i vejen for chancen. Ved flere lejligheder var Møldrup dog også lige ved at komme på måltavlen, men manglende skarphed fra angriberne førte til, at kampen var målløs ved pausetid. Fra anden halvlegs start

kom Kris Kjellerup på banen for Fjelsø, og det skulle vise sig at være afgørende. Langsomt men sikkert satte Fjelsø sig på opgøret. Det blev dog ved lige ved og næsten indtil midtvejs i halvlegen, hvor Møldrupforsvaret ikke fik bolden ordentligt clearet, og pludselig kunne Kris Kjellerup løbe fra alt og alle og køligt udplacere keeperen til en 1-0 føring til hjemmeholdet. Herefter var Møldrup nødsaget til at satse og smed lynhurtigt en ekstra mand op i sit angreb. Mathias Høgh var lige ved at udbygge føringen efter højrekanten lagde en flot afleveringen skråt tilbage i feltet, men forsøget gik snert forbi den fjerneste stolpe. Kort efter blev det dog til 2-0, da Ma-

thias Trangbæk tog en række uimodståelige driblinger på højrekanten for derefter at spille Kris Kjellerup i dybden. Han udnyttede til fulde sin chance og scorede til 2-0, hvilket også blev slutresultatet. Fjelsøs bedste spillere i kampen blev Artem Golod i forsvaret og Mathias Trangbæk i offensiven. Begge spillede de en storartet kamp. Artem Golod lukkede fuldstændig af i forsvaret, vandt utallige nærkampsdueller i luften og ved jorden og var knivspark i sit pasningsspil. Mathias Trangbæk var særdeles arbejdsom hele kampen igennem og lagde adskillige stikninger til kantspillere og angribere. Flot indsats af begge spillere.

Slog Viborg Søndermarken i et sandt drama HÅNDBOLD: Der var dramatik for alle pengene, da Aalestrups 3. divisions håndboldherrer i weekenden åbnede sæsonen med en sejr på 28-24 over Viborg Søndermarken. I første halvlegs sidste minut fik Aalestrups hjemvendte fløjspiller Peter Krogh direkte rødt efter en hævnakt. Efter et gennembrud landede Peter Krogh og en modstander på gulvet, og det endte med, at Peter Krogh sparkede ud efter modspilleren og fik

Fjelsøs herrer kom tilbage på sporet FODBOLD: Efter to kampe i træk med nederlag på samvittigheden var det en særdeles vigtig lørdagskamp for Fjelsø, da holdet lørdag tog imod Møldrup/Tostrup IF i serie 4. Kampen blev spillet i strålende solskinsvejr, og der var lagt op til et brag af en bundkamp. Fra start blev der spillet i højt tempo og midtbanespillerne stod for langt det meste af boldbesiddelsen, idet ingen af holdene for alvor kunne nedbryde modstandernes forsvar. Indtil flere gange havde værterne fra Fjelsø farlige forsøg mod Møldrups mål.

Bolig Aalestrup

2 vær. lejlighed udlejes. Leje pr. mdr. 3.400,- + forbrug. Indskud 10.200,-

Østerbølle

4 vær. lejlighed udlejes. Leje pr. mdr. 3.665,- + forbrug. Indskud 10.995,-

Hus i Møldrup

100 m udlejes. Leje pr. mdr. 4.500,- + forbrug. Indskud 13.500,- + forbrug. 2

LIGE NU HAR VI SOMMERTILBUD PÅ ALLE AFFALDSAFTALER!

 Affaldshåndtering  Bortkørsel af affald  Containerudlejning Overlad dit affald til os og vi sørger for alle affaldsindberetninger og den helt rigtige miljø affaldssortering for dig. Ring til os og lad os rådgive jer om den bedste affaldsløsning til netop dig!

Find os på facebook!

AFFALDSLØSNINGER

Tlf. 40 89 22 55

Vesthimmerlands Avis - når det skal være lokalt!

AARS BOLIGFORENING KIRKEGADE 2 - 9600 AARS TLF. 98 62 24 13 Bliv medlem... www.aarsbo.dk Kontortid: Mandag-onsdag 9.00-16.00 Torsdag 10.00-17.00 Fredag 9.00-12.00

Aalestrup Optik samler briller ind fra lokalområdet, så de kan gøre en forskel for svagtseende i Zambia. En synstest på stedet sikrer, at den nye ejer får et par korrekt tilpassede briller, og det forbedrer livskvaliteten betydeligt.

Husk brillerne til Afrika SUNDHED: Dine aflagte briller behøver ikke ende livet i en skraldespand. Nu kan du give dem til din lokale optiker og glæde dig over at gøre en forskel for en svagtseende i et uland. I anledning af Verdens Synsdag, 10. oktober indsamler Aalestrup Optik alle slags brugte briller fra nærområdet. Brillerne bliver opmålt, rengjort og sendt til Zambia, hvor de udleveres under smil og jubel.   Aalestrup Optik har netop iværksat kampagnen ”Husk brillerne til Afrika”. Det betyder, at du nu med en lille indsats kan gøre en stor forskel for en svagtseende i Zambia.   Det eneste, du skal gøre, er at finde dine aflagte briller derhjemme i skuffen eller i kassen på loftet. Tag brillerne med, og aflever dem hos Aalestrup Optik, så er du på vej til at skabe smil og glæde i det afrikanske land. - Vi har sat gang i kampagnen med indsamling af briller, fordi vi gerne vil gøre vores til at afhjælpe synsproblemer i fattige lande. Vi håber, at så mange lokale som muligt vil aflevere deres gamle briller – uanset om det er børnebriller, damebriller, herrebriller, læsebriller, briller med glidende overgang og så videre. Vi sorterer brillerne og sørger for, at alle relevante briller kommer videre til svagtseende i Zambia, siger Lene Korsgaard Hansen fra Aalestrup Optik.

Forestil dig en verden uden optikere

Kampagnen løber i første omgang i efteråret, og anledningen er Verdens Synsdag, der finder sted den 10. oktober. - Årets tema for synsdagen er ”universel øjensundhed”, og i den forbindelse er det oplagt at se på lande som fx Zambia, der ikke har samme muligheder for synshjælp, som vi har her i Danmark. I landdistrikterne i Zambia findes der ingen optikere, og selv hvis der gjorde, ville kun de færreste have penge til at købe et par briller, siger Lene Korsgaard Hansen.