Page 1

FOOTWEAR


Den nye kolleksjonen av vernesko gjør at vi kan tilby kunden alt de trenger av arbeidsklÌr. Dette utvalget av produkter tiltrekker oppmerksomhet og holder deg varm og komfortabel hele dagen.


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

INNHOLD FOOTWEAR ICONS GUIDE ..................................... 4 FOOTWEAR TECH CLINIC ..................................... 6 FOOTWEAR STANDARDS ...................................... 8

VERNESKO......................................................... 10 OSLO ...................................................................... 11 CHELSEA EVOLUTION............................................ 14 SMESTAD ............................................................... 16 MAGNI .................................................................... 19 ADDVIS .................................................................. 22 FERROUS .............................................................. 23 AKER ...................................................................... 26 CHELSEA ............................................................... 28

FRITIDSSKO...................................................... 34 STØRRELSER & INDEKS ..................................... 36

INNHOLD

3


CATEGORY

FOOT WEAR IKONGUIDE

CE-IKONER Sklibestandig yttersåle

CE-merking. Sklisikkerheten er testet på stålgulv behandlet med glyserol og på keramisk gulv behandlet med natriumlaurylsulfat.

Sklibestandig yttersåle

CE-merking. Sklisikkerheten er testet på keramisk gulv behandlet med natriumlaurylsulfat.

Støtdemping i hælpartiet

CE-merking. Støtdemping i setepartiet.

Antistatiske egenskaper

CE-merking. Elektrisk isolerende såle

Vannavstøtende overdel

CE-merking. Materialet i overdelen er vannavstøtende

Mellomsåle med spikertrampbeskyttelse CE-merking. Yttersåle i kompositt med spikertrampbeskyttelse

Oljebestandig yttersåle

CE-merking. Yttersålematerialet er oljebestandig.

4

IKONGUIDE

Vannavstøtende fottøy

CE-merking. Fottøyet er vannavstøtende

Isolering mot kulden

CE-merking. Fottøyet har isolerende og ventilerende egenskaper, slik at føttene holder en konstant temperatur, noe som gir god beskyttelse mot kulden.

Tåhette i kompositt

CE-merking. Vår lette tåhette i kompositt beskytter tærne mot støt- og klemskader.

Mønstrede yttersåler

CE-merking. Yttersålen er mønstret i henhold til CE-standarder

Tåbeskyttelse i stål

CE-merking. Vår lette tåhette i stål beskytter tærne mot støt- og klemskader.

Yttersåle i nitrilgummi

Gummisåle som beskytter mot olje, drivstoff og andre kjemikalier

ESD

Beskyttelse mot uventet elektrostatisk utladning.


W

HEEL

ES

ENS SIZ OM

R RESIST TE

T AN

WA

CKER SU KI

ORT PP

® PER FO CH

ANCE RM

HELLYTE

HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

IC PROP AT

HEEL EN

E

L-F ETA RE

E

M

A

GY ABSO ER

TION RB

TIES ER

ANTIST

WR

COMPOSI

SLIP RE

CLE A

E

ETRATIO EN

SRC

D OUTS TE

ES OL

P

MIDSOL NT

ESISTA NR

TANT O SIS

SOLE UT

COM

CTION TE

TOE PRO TE

*Feature icons for illustration purposes only

P

TEKNOLOGI-IKONER Ventilerende netting

Holder føttene friske hele dagen med ekstra ventilerende netting

Helly Tech® Performance

Uten ftalater

HellyWear-beskyttelse

EVA har gode støtdempende egenskaper og veier lite, noe som gir ekstra god komfort og støtte.

Helly Hansens veldokumenterte, vanntette og ventilerende stoffteknologi for yttertøy sørger for at føttene holder seg tørre og friske.

C-Zone Pro

Materialene dette fottøyet er laget av, inneholder ingen ftalater

EVA av høyeste kvalitet

Demping som absorberer støt og gir mer energiske steg.

Det er et svært slitesterkt syntetisk materiale som finnes på alle utsatte områder i skoene våre. Dette lette og solide materialet bevarer skoene og beskytter føttene dine mot harde og skarpe gjenstander over tid

Tåhette av aluminium

Beskyttelseshette av aluminium over tåpartiet.

PU-ytterlag

Beskyttelseshette av PU støpt sammen med sålen over tåpartiet.

Heldekkende Bellows-pløse

Pløsen har en heldekkende kile for å hindre at det kommer rusk inn i fottøyet.

Ekstern kappeforsterkning, som beskytter fottøyet mot slitasje.

M

L-F ETA RE

E

Forsterket hælparti

Godt synlig

Refleksdetaljer – for bedre synlighet.

Ved å kombinere erfaringer fra stormfulle hav og tøft terreng har vi laget et nytt, slitesterkt materiale for yttersåler som gir best mulig fotfeste på våte steiner og stier.

En lett, forsterkende struktur med maksimal ventilasjon som holder foten stabil samtidig som den beskytter.

Uten metall

Inneholder ikke komponenter som kan oppdages i en metalldetektor.

Stabilisering for mellomfoten Helly Grip

Støttestruktur

Damestørrelser

Dette fottøyet er tilgjengelig i damestørrelser.

En stabilisator i TPU-hardplast som gjør mellomsålen mer slitesterk, slik at skoen ikke vrir seg i når man går.

Såle som ikke lager merker

Yttersålen er laget av et materiale som ikke lager merker.

IKONGUIDE

5


FOOT WEAR TECH CLINIC

Introducing our most ergonomic safety shoe. Heel and forefoot cushioning pods absorb strikes and turn them into a responsive rebound for true energy return, never felt before in a safety shoe.

PRO

The Magni Low outsole offers extreme comfort and provides motion control by utilizing 3 separate zones.

Zone 1 – EVA midsole for lightweight and all day comfort and added flexibility.

Zone 3 – EVA post guides the body back into its natural motion pattern for comfort and added stability for long days of hard work.

6

FOOTWEAR TECH CLINIC

Zone 2 – C-zone PRO pods absorbs your mid-foot strike and returns a responsive rebound for true energy return, never felt before in a safety shoe.


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018 2016

I over 70 år har det umiskjennelige gule åttekantede merket, kjent over hele verden, vært symbolet på et firma som står for kvalitet, ytelse, sikkerhet, nyskaping og design. Vibram® helse- og sikkerhetssåler er utviklet for å oppfylle de spesifikke beskyttelseskravene på ulike arbeidsplasser. Hvert nye produkt utvikles med det formål å utfylle et spesielt krav på best mulig måte, ved bruk av de beste kombinasjonene og med trippel kvalitetsmål: den beste ytelsen, det maksimale komfortnivået og kvalitet som varer lengre.

COMFORT THAT WORKS OVERTIME. The Boa System lets you dial in a secure fit for an enduring, all-day comfort that stays consistent and true. You can even make instant micro-adjustments while you work, without ever removing your gloves, and easily release pressure when it’s time for a breather. NEVER TIED UP. Say goodbye to untied boots. Boa’s precision engineered laces are contained inside the assembly, out of your way, and out of machinery. And by shedding ice, dirt, and oil, The Boa System helps reduce contamination.

EASY ON AND OFF. Whether removing your gear at the client’s doorstep, or acting quickly in a dangerous situation, Boa makes it easy to get your boots off (and back on) in a hurry. BUILT FOR LIFE. When we say tough, we mean it. From our proprietary textile to aircraft-grade stainless steel permeated with abrasionresistant nylon, Boa laces are built to perform in any environment. Guaranteed.

FOOTWEAR TECH CLINIC

7


CE-INFORMASJON Alle vernesko fra Helly Hansen overholder standardene til CE-merking. Det betyr at de er produsert i henhold til de juridiske kravene som er definert i EU-direktivene om personlig verneutstyr. Krav og testemetoder for vernesko finnes i EN ISO 20345:2011.

Knuste føtter, beinbrudd og manglende tær. Åpne sår på føttene. Kutt, rifter og avskårne tær. Brannsår. Elektrisk støt.  Forstuinger og brudd. Dette er noen av de vanligste skadene som oppstår på en arbeidsplass når det ikke brukes vernesko. Flere og flere land innfører obligatoriske lovbestemmelser for bruk av vernesko på arbeidsplassen for å øke sikkeheten. Vernesko er svært viktig for å beskytte føttene. Ettersom det finnes mange potensielle farer på arbeidsplassen, er det viktig å vite hvilken beskyttelseskategori som passer for deg. I klasse I anbefaler vi på Helly Hansen S3, som er den mest omfattende beskyttelseskategorien.

S3 S3-fottøy er et produkt for generell bruk som kan brukes i mange bransjer. Eksempler: lettindustri, tungindustri, helsevesenet, næringsmiddelindustrien, logistikk og transport, lagerarbeid, byggindustri, verkstedindustri, landbruk, kontor og administrasjon osv. Fottøyet kan brukes til hvilken som helst område når én eller flere av risikoene som er identifisert på CE-merkingen på fottøyet finnes, og det ikke er noen andre risikoer involvert i bruksområde. For kategori S3 gjelder disse risikoene: • • • •

8

Når det er risiko for skader i tærne forårsaket av fallende last eller klemskader. Når det er risiko for at spiker kan trenge seg inn i sålen under foten Når det er risiko for skade som skyldes brann/eksplosjoner gjennom antenning fra elektriske/statiske gnister Når det er risiko for elektrisk støt gjennom kontakt med nominell nettspenning, eller når det er risiko for at en tredjepart utsettes for statisk utladning, for eksempel hjerteflimmer

FOOTWEAR CE MARKING

• Når det er risiko for langvarige skader på føtter, bein og rygg på grunn av gjentatte fysiske belastninger mot hælen • Når det finnes en begrenset risiko for at vann trenger inn i overdelens materiale. • Når aktiviteten krever et lukket hælparti for å forhindre at støv og rusk kommer inn • Når det kreves en mønstret såle på grunn av myk eller løs overflate på bakken. • Når det er risiko for at sålene kommer i kontakt med petrokjemikalier og lignende hydrokarboner Ytelsesevne og begrensninger ved bruk beskrives for hver beskyttende egenskap og er definert i den europeiske standarden EN ISO 20345:2011. De finnes i bruksanvisningen som følger med fottøyet.


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

Vernesko er delt inn i to klasser: I og II. Klasse I angir at skoen er laget av skinn eller tekstil. Klasse II angir at skoen er laget av gummi eller polymer. Det finnes flere beskyttelseskategorier innenfor disse klassene. S3 er den høyeste kategorien i klasse I, og S5 er den høyeste i klasse II. Tabellen nedenfor viser hvilke beskyttende egenskaper som finnes i hver enkelt kategori.

KLASSE:

I/II

I

I

I

II

II

KATEGORI:

SB

S1

S2

S3

S4

S5

Tåkappe

SB

Lukket hæl Antistatisk Støtdemping i hælpartiet Oljebestandig

A E FO

Vannavstøtende overdel

WRU

Spikertrampbeskyttelse

P

Mønstret yttersåle Hele fottøyet i gummi eller i PU

Ytterligere beskyttende egenskaper kan kombineres med ovenstående kategorier: Beskyttende egenskaper

Merkekode Vannavstøtende

Overdelen er vannavstøtende

WR WRU

Støtbeskyttelse mot mellomfoten (Metatarsal impact protection)

M

Beskyttelse mot skadelige forhold – isolering mot kulden

CI

Beskyttelse mot skadelige forhold – isolering mot varme

HI

Antistatisk – elektrisk isolerende yttersåle

A

Såle med spikertrampbeskyttelse

P

Støtdemping i hælpartiet Yttersåle – tåler kortvarig kontakt med varme Yttersåle – oljebestandig

E HRO FO

Sklibestandig – flisegulv behandlet med natriumlaurylsulfat

SRA

Sklibestandig – stålgulv behandlet med glyserol

SRB

Sklibestandig – fottøyet oppfyller både SRA- og SRB-kravene

SRC

FOOTWEAR CE MARKING

9


VERNESKO

10


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

OSLO

78228

OSLO LOW BOA

EN ISO 20345 S3, SRC

Ny toppmodell i vår populære lettvektsserie. Nå også med BOA-Lukkesystem og vanntett/pustende membran COLORS: 992 BLACK/ORANGE SIZES: 40-48 Overlær: • Tåhette av aluminium • Helly Tech® • Syntetisk overdel • Boa lukkesystem L6 Mellomsåle: • EVA/EPR Yttersåle: • Gummi som inneholder nitril

992

OSLO

11


VERNESKO

78231

OSLO SOFT TOE BOA

EN ISO 20347 O1, SRC

En av våre bestselgere for de som ikke trenger spikertramp og vernetå. Denne modellen er mer slitesterk enn vanlige joggesko. Lett, myk mellomsåle, god passform og nå med BOA-Lukkesystem. COLORS: 585 BLACK/BLUE SIZES: 36-48 Overlær: • Softshell-mesh • Boa lukkesystem L6 Mellomsåle: • EVA/EPR Yttersåle: • Gummi som inneholder nitril

585

78226

OSLO SOFT TOE

EN ISO 20347 O1, SRC

Oslo Soft Toe føles og ser ut som en treningssko, er utstyrt med ESD og en grepssertifisert yttersåle. Den perfekte modellen hvis du leter etter noe som har god demping og er mer slitesterke enn vanlige joggesko. COLORS: 585 EVENING BLUE/COBALT BLUE, 992 BLACK/ORANGE SIZES: 36-48 EN ISO 20347 Overlær: • Softshellnetting med 3D-trykk • Lett konstruksjon • Ventilerende overlær Mellomsåle: • EVA Yttersåle: • Yttersåle i gummi som inneholder nitril • Fotsåle i PU-skum

585

12

OSLO

992


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

78225

OSLO LOW

EN ISO 20345 S1P, SRC

Oslo Low ser ut som en vanlig treningssko, og er S1P-sertifisert. Den perfekte skoen for deg som leter etter en lett, myk, komfortabel modell med slank og stilren design. COLORS: 992 BLACK/ORANGE SIZES: 40-48 EN ISO 20345 Overdel: • Netting med 3D-trykk • Lett konstruksjon • Tåhette av aluminium • Spikertrampbeskyttelse • Sklibestandig yttersåle • Ventilerende overlær Mellomsåle: • EVA Yttersåle: • Yttersåle i gummi som inneholder nitril • Fotsåle i PU-skum

992

78263

OSLO HIGH

EN ISO 20345 S1P, SRC

Oslo High ser ut som en basketballsko, og er S1P-sertifisert. Vevet overdel gir bedre passform og lavere vekt. Høyden gir ekstra støtte. COLORS: 992 BLACK/ORANGE SIZES: 40-48 EN ISO 20345 Overlær: • Strikket med 3D-trykk • Lett konstruksjon • Tåhette av aluminium • Spikertrampbeskyttelse • Sklibestandig yttersåle • Ventilerende overlær Mellomsåle: • EVA Yttersåle: • Yttersåle i gummi som inneholder nitril • Fotsåle i PU-skum

992

OSLO

13


VERNESKO

CHELSEA EVOLUTION

78224

CHELSEA EVOLUTION LOW

EN ISO 20345 S3, SRC

Bestselger med uvanlig god passform, stabilitet og demping. Lett og slitesterk microfiber i overdelen med få sømmer og linning som absorberer fuktighet. Anbefales. COLORS: 992 BLACK/ORANGE SIZES: 36-48 EN ISO 20345 Overdel: • Mikrofiber med PU-sveiset, forsterket bur • Lett konstruksjon • Tåhette av aluminium • Spikertrampbeskyttelse • Sklibestandig yttersåle • Ventilerende mesh-fôr Mellomsåle: • EVA-mellomsåle Fotsåle: • Ortholite-innersåle med fuktighetshåndtering Yttersåle: • Yttersåle i gummi • Tilgjengelig i damestørrelser fra august 2018

992

14

CHELSEA EVOLUTION


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

78230

CHELSEA EVOLUTION BOA

EN ISO 20345 S1P, SRC

Bestselger med uvanlig god passform, stabilitet og demping. Luftig overdel og BOA-Lukkesystem. Antibakteriell innleggsåle og linning som absorberer fuktighet. Anbefales. COLORS: 992 BLACK/ORANGE SIZES: 36-48 EN ISO 20345 Overlær: • Ventilerende mesh • Lett konstruksjon • Tåhette av aluminium • Spikertrampbeskyttelse • Sklibestandig yttersåle • Boa lukkesystem • Ventilerende mesh-fôr Mellomsåle: • EVA-mellomsåle Fotsåle: • Ortholite-innersåle med fuktighetshåndtering Yttersåle: • Yttersåle i gummi • Tilgjengelig i damestørrelser fra juni 2018

992

78262

CHELSEA EVOLUTION MID

EN ISO 20345 S3, SRC

Bestselger med uvanlig god passform, stabilitet og demping. Lett og slitesterk microfiber i overdelen med få sømmer. Helly Tech membran gjør skoen vanntett. Antibakteriell innleggsåle og innerfor som absorberer fuktighet. Anbefales. COLORS: 992 BLACK/ORANGE SIZES: 36-48 EN ISO 20345 Overlær: • Helly Tech® Performance • Lett konstruksjon • Tåhette av aluminium • Spikertrampbeskyttelse • Sklibestandig yttersåle • Vanntett overlær • Ventilerende mesh-fôr Mellomsåle: • EVA-mellomsåle Fotsåle: • Ortholite-innersåle med fuktighetshåndtering Yttersåle: • Yttersåle i gummi • Tilgjengelig i damestørrelser fra august 2018

992

CHELSEA EVOLUTION

15


VERNESKO

SMESTAD

78227

SMESTAD PRO

EN ISO 20345 S3, SRC

Den nye generasjonen av vår populære Smestad-serie beskytter og veier lite. Et PU-nett dekker foten din, mens du står på en komfortabel EVA-mellomsåle. Smestad-yttersålen i gummi sørger for at du ikke sklir. COLORS: 993 BLACK/LIGHTGREY SIZES: 40-48 Overlær: • Tåhette av aluminium • Ripstop med beskyttende PU-nett Mellomsåle: • EVA/EPR Yttersåle: • Gummi som inneholder nitril

993

16

SMESTAD


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

78213

SMESTAD ACTIVE HT WW

EN ISO 20345 S3 WR SRC ESD

Disse sporty kvalitetsskoene er ultralette og vanntette og har flere teknologiske nyvinninger, for eksempel vanntett Helly Tech®-membran og Helly Protection® forsterkninger på tå- og hælkappe. De har en superlett tåhette i nanokarbonkompositt og en kompositt spikertrampsåle. Sålen er konstruert med en lett EPR-mellomsåle og en slitesterk og sklisikker yttersåle i gummi. Innersålen er av PU med ekstra dempende geléinnlegg for optimal komfort. COLORS: 972 CHARCOAL/ORANGE, 994 BLACK/DARK LIME SIZES: 36-48 EN ISO 20345 S3 WR SRC ESD Overlær: • Vanntett Helly Tech® Performance-membran • Superlett og sterk tåhette i nanokarbonkompositt • Helly Wear® beskyttende forsterkninger • Ventilerende mesh-fôr • Uttagbar PU-fotsåle med dempende gelinnlegg Mellomsåle: • Lett og dempende EPR-mellomsåle • Ikke-metallisk spikertrampbeskyttelse Yttersåle: • Støtdempende såle • Slitesterk og sklisikker yttersåle i gummi

994

78214

972

SMESTAD BOA WW

EN ISO 20345 S3 SRC ESD

Disse sporty, ultralette kvalitetsskoene er vannavstøtende og ventilerende, med Boa lukkekonstruksjon som øker sikkerheten. De har en superlett tåhette i nanokarbonkompositt og en ikke-metallisk spikertrampsåle og er utstyrt med flere teknologiske nyvinninger, for eksempel Helly Protection®-forsterkninger på tå og hæl. Skoen har en lett mellomsåle i EPR, og yttersålen er av slitesterk og sklisikker gummi. Innersålen er av PU med ekstra dempende geléinnlegg for optimal komfort. ®

COLORS: 972 CHARCOAL/ORANGE, 994 BLACK/DARK LIME SIZES: 36-48 EN ISO 20345 S3 SRC ESD Overlær: • Boa lukkesystem L5 • Superlett og sterk tåhette i nanokarbonkompositt • Helly Wear® beskyttende forsterkninger • Ventilerende mesh-fôr • Uttagbar PU-fotsåle med dempende gelinnlegg Mellomsåle: • Støtdempende såle • Ikke-metallisk spikertrampbeskyttelse • Lett og dempende EPR-mellomsåle Yttersåle: • Slitesterk og sklisikker yttersåle i gummi

994

972

SMESTAD

17


VERNESKO

78215

SMESTAD PROTECTION WW

EN ISO 20345 S3 SRC ESD

Disse sporty, superlette og beskyttende kvalitetsskoene er vannavstøtende og fulle av teknologiske nyvinninger. Foten hviler i en støtteramme av PU, som gir vektløs forsterkning av overdelen. Skoen har også Helly Wear Protection®-forsterkninger på tå og hæl for ekstra slitestyrke og beskyttelse. De har en superlett tåhette i nanokarbonkompositt og en ikke-metallisk spikertrampsåle. Sålen er konstruert med en lett EPR-mellomsåle og en slitesterk og sklisikker yttersåle i gummi. Innersålen er av PU med ekstra dempende geléinnlegg for optimal komfort. COLORS: 994 BLACK/DARK LIME SIZES: 40-48 EN ISO 20345 S3 SRC ESD Overlær: • Beskyttende støttestruktur i PU • Superlett og sterk tåhette i nanokarbonkompositt • Helly Wear® beskyttende forsterkninger • Ventilerende mesh-fôr • Uttagbar fotsåle av dempende skumplast Mellomsåle: • Støtdempende såle • Ikke-metallisk spikertrampbeskyttelse • Lett og dempende EPR-mellomsåle Yttersåle: • Slitesterk og sklisikker yttersåle i gummi

994

18

SMESTAD


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

MAGNI

78229

MAGNI LOW

EN ISO 20345 S1P SRC

En teknisk revolusjon: superlett, svært komfortabel, stabil og slitesterk! Magni Low kombinerer de viktigste egenskapene til moderne vernesko! COLORS: 994 BLACK/DARK LIME SIZES: 40-48 Overlær: • Tåhette av aluminium • Slitesterk mesh • Reflekselementer  Mellomsåle:  • Tredobbel tetthet: polstring, stabilitet og slitestyrke • C-Zone Pro Yttersåle:  • Gummi som inneholder nitril

994

MAGNI

19


VERNESKO

78317

MAGNI BOA WINTERBOOT

EN ISO 20345 SBH, SRC

Helly Hansens beste vinterstøvel er utviklet for å gi deg støtte i de tøffeste omgivelser. BOAlukkesystemet gjør den enkel å ta av og på, mens Helly Tech og Primaloft holder deg tørr og varm i temperaturer ned til minus 40 grader celsius. En Vibram-yttersåle i gummi hindrer at du sklir, mens en undersåle og tåhette i kompositt beskytter foten. Et PU-skall rundt foten gjør at støvlene tåler nesten hva som helst. Støvelen er fôret med Dri Blaze og Ortholite-innersåle for enestående og langvarig komfort. COLORS: 994 BLACK/DARK LIME SIZES: 40-48 Overlær: • BOA-lukkesystem M4 • PU-skall • Helly Tech • 600 g Primaloft • Dri Blaze-fôr • Skinn • Tåhette i kompositt Mellomsåle: • Undersåle i kompositt • PU Yttersåle: • Vibram Fire n Ice Innersåle: • Ortholite

994

78223

MAGNI SV FLOW WW

EN ISO 20345 S1 P ESD SRC

Magni SV Flow er vår beste ventilerende sko til nå. Den har SafeVent-teknologi som gir maksimal ventilering gjennom sålen, samtidig som skoen beskytter godt. Vår prisbelønte Flow-teknologi gir maksimal ventilering gjennom skoens overdel. Skoen er allsidig og passer utmerket i varme arbeidsmiljøer. Den har god ventilering som holder føttene komfortable og frie for svette. COLORS: 994 BLACK/DARK LIME, 995 BLACK/BLUE SIZES: 40-47 EN ISO 20345 S1 P ESD SRC Overlær: • Tåhette i lett kompositt • Flow-fôr • Uttagbar PU-fotsåle med perforeringer • Refleksdetaljer • Helly Wear® Protection-forsterkning i tåen Mellomsåle: • Ikke-metallisk spikertrampbeskyttelse • SafeVent-teknologi • Lett og dempende EVA-mellomsåle Yttersåle: • Støtdempende såle • Slitesterk og sklisikker yttersåle i gummi

995

20

MAGNI

994


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

78258

MAGNI SV FLOW MID WW

EN ISO 20345 S1 P ESD SRC

Magni SV Flow Mid er vår beste ventilerende, mellomhøye støvel til nå. Den har SafeVentteknologi som gir maksimal ventilering gjennom sålen, samtidig som at støvelen beskytter godt. Vår prisbelønte Flow-teknologi gir maksimal ventilering gjennom skoens overdel. Denne lave støvelen er allsidig og passer utmerket i varme arbeidsmiljøer. Den har god ventilering som holder føttene komfortable og frie for svette. COLORS: 994 BLACK / DARK LIME SIZES: 40-47 EN ISO 20345 S1 P ESD SRC Overlær: • Tåhette i lett kompositt • Flow-fôr • Uttagbar PU-innersåle med perforering • Refleksdetaljer • Helly Wear® Protection-forsterkning i tåen Mellomsåle: • Ikke-metallisk spikertrampbeskyttelse • SafeVent-teknologi • Lett og dempende EVA-mellomsåle Yttersåle: • Støtdempende såle • Slitesterk og sklisikker yttersåle i gummi

994

78261

MAGNI BOOT

EN ISO 20345 S3, SRC

Magni-støvelen har en Vibram-yttersåle som gir perfekt grep, mens PU-mellomsålen med en uttagbar Ortholite-innersåle gir god demping på lange arbeidsdager. Foten din omgis av en behagelig støvel som føles som en sokk. Vannavstøtende i våte og regntunge forhold. Overdelen på Magni-støvelen består av ekstra sterkt syntetisk skinn med TPU-forsterkning rundt tåen og hælen og mange detaljer som understreker det tekniske designet. COLORS: 994 BLACK/DARK LIME SIZES: 40-47 EN ISO 20345 S3 SRC Overlær: • Syntetisk mikrofiberskinn • Lett komposittåkappe og komposittplate • Støvel med ventilerende netting • Uttakbar OrthoLite-fotseng • Vannavstøtende beskyttelse mot kalde temperaturer Mellomsåle: • Tå og hæl i TPU Yttersåle: • Vibram-yttersåle i gummi med en PU-mellomsåle med dobbel tetthet

994

MAGNI

21


VERNESKO

ADDVIS

78233

ADDVIS LOW

EN ISO 201345 S3, SRC

Disse skoene beskytter føttene med en tåhette i kompositt og en ikke-metallisk såle med spikertrampbeskyttelse. Skoen har en lett EVA-mellomsåle og en sklisikker yttersåle i gummi. COLORS: 993 BLACK/YELLOW SIZES: 36-48 Overlær: • Ripstop med overlag i skinn Mellomsåle: • Undersåle i kompositt • PU Yttersåle: • EPR/gummi

993

78267

ADDVIS MID

EN ISO 201345 S3, SRC

Kompositt spikertramp og tåhette. Myk mellomsåle i EVA og sklisikker yttersåle i gummi. COLORS: 993 BLACK/YELLOW SIZES: 36-48 Overlær: • Ripstop med overlag i skinn Mellomsåle: • Undersåle i kompositt • PU Yttersåle: • EPR/gummi

993

22

ADDVIS


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

FERROUS

78264

FERROUS BOOT

EN ISO 201345 S3

Disse stilige, vannavstøtende skinnstøvlene har en sertifisert sklisikker yttersåle. De har en lett fleksibel spikertrampbeskyttelse i kompositt og en tåhette i stål. EVA-mellomsåle og en yttersåle i gummi. COLORS: 750 BROWN SIZES: 40-48 Overlær: • Skinn Tåhette: • Stål Undersåle: • Kompositt Mellomsåle: • EVA Yttersåle: • Gummi

750

FERROUS

23


VERNESKO

24

VERNESKO


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

VERNESKO

25


VERNESKO

AKER

78217

AKER LOW WW

EN ISO 20345 S3 SRC

Disse lave skinnstøvlene har tåhette i lett kompositt og ikke-metallisk spikertrampbeskyttelse. De leveres med direkteinjisert PU i tåkappen og PU-forsterkning i hælpartiet. COLORS: 990 BLACK SIZES: 36-48 EN ISO 20345 S3 SRC Overlær: • Tåhette i lett kompositt • Vannavstøtende, PU-belagt lær • Forsterket hælparti • Ekstra polstret pløse • Refleksdetaljer • Ventilerende mesh-fôr Såle: • Ikke-metallisk spikertrampbeskyttelse • PU-injisert yttersåle • Formstøpt, direkteinjisert slitasjekappe

990

26

AKER


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

78256

AKER MID WW

EN ISO 20345 S3 SRC

Disse skoene av lær har vernetå i lett kompositt og ikke-metallisk spikertrampbeskyttelse. De leveres med direkteinjisert PU i tåkappen og PU-forsterkning i hælpartiet. COLORS: 990 BLACK SIZES: 36-48 EN ISO 20345 S3 SRC Overlær: • Tåhette i lett kompositt • Vannavstøtende, PU-belagt lær • Forsterket hælparti • Refleksdetaljer • Ventilerende mesh-fôr Såle: • Ikke-metallisk spikertrampbeskyttelse • PU-injisert yttersåle • Formstøpt, direkteinjisert slitasjekappe

990

78313

AKER WINTERBOOT WW

EN ISO 20345 S3 CI SRC

Disse vinterstøvlene i skinn har tåhette i lett kompositt og ikke-metallisk spikertrampbeskyttelse. Sålen er laget av en PU-blanding som er spesialutviklet for kalde og isete underlag. De leveres med direkteinjisert PU i tåkappen og PU-forsterkning i hælpartiet. COLORS: 990 BLACK SIZES: 36-48 EN ISO 20345 S3 CI SRC Overlær: • Tåhette i lett kompositt • Fuskepelsfôr for ekstra varme • Vannavstøtende, PU-belagt lær • Forsterket hælparti • Ekstra polstret pløse • Refleksdetaljer Såle: • Ikke-metallisk spikertrampbeskyttelse • Sklisikker direkteinjisert PU-yttersåle med støpt slitasjekappe 990

78220

AKER SANDAL WW

EN ISO 20345 S1 P SRC

Disse sandalene har vernetå i lett kompositt og ikke-metallisk spikertrampbeskyttelse. Sålen er laget av direkte injisert PU, tåhette i PU og hælforsterkning i PU med støtte. COLORS: 992 BLACK / ORANGE SIZES: 36-48 EN ISO 20345 S1 P SRC Overlær: • Tåhette i lett kompositt • Ventilerende mesh-fôr • Uttagbar innersåle • Ekstra polstret pløse • Refleksdetaljer • Formstøpt, direkteinjisert slitasjekappe • Kappeforsterkning Såle: • Ikke-metallisk spikertrampbeskyttelse • PU-injisert yttersåle

992

AKER

27


VERNESKO

CHELSEA

78200

CHELSEA LOW HT WW

EN ISO 20345 S3 WR SRC

Disse tekniske skinnskoene har Helly Tech Performance-membran, som gjør dem vanntette og har god ventileringsevne. De har en Lenzi® L-Protection® spikertrampbeskyttelse og en lett tåkappe i kompositt. De er også utstyrt med en tåkappe med injisert PU og HellyWearforsterkninger på hælen som beskytter mot slitasje. ®

COLORS: 992 BLACK/ORANGE SIZES: 36-48 EN ISO 20345 Overlær: • Helly Tech® Performance-membran • Tåhette i lett kompositt • Vokset kuskinn • Ekstra beskyttelse på bakkappen med HellyWear-beskyttelse • Ventilerende mesh-fôr • Refleksdetaljer Såle: • Spikertrampbeskyttelse i Lenzi® L-Protection®-kompositt • PU-injisert yttersåle med formstøpt slitasjekappe

992

28

CHELSEA


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

78250

CHELSEA MID HT WW

EN ISO 20345 S3 WR SRC

Disse lave kvalitetsskinnskoene har Helly Tech® Performance-membran, som gjør dem vanntette og ventilerende. De har en Lenzi® L-Protection® spikertrampbeskyttelse og en lett tåkappe i kompositt. De er også utstyrt med en tåkappe med injisert PU og HellyWear-forsterkninger på hælen som beskytter mot slitasje. COLORS: 992 BLACK/ORANGE SIZES: 36-48 EN ISO 20345 Overlær: • Helly Tech® Performance-membran • Tåhette i lett kompositt • Vokset kuskinn • Ekstra beskyttelse på bakkappen med HellyWear-beskyttelse • Ventilerende mesh-fôr • Refleksdetaljer Såle: • Spikertrampbeskyttelse i Lenzi® L-Protection®-kompositt • PU-injisert yttersåle med formstøpt slitasjekappe

992

78301

CHELSEA WINTERBOOT HT WW

EN ISO 20345 S3 WR HRO CI SRC

Disse kvalitetsvinterstøvlene har 400 g/m² Primaloft termisk isoleringsfôr og en Vibram -såle for ekstra godt grep på isen. Sålen er varmebestandig ved kortvarig kontakt med varme opptil 300 °C og er laget av en ny gummiblanding, utviklet av Vibram® for å gi økt stabilitet og grep på is. De har Helly Tech® Performance-membranen, som gjør dem vanntette og ventilerende, og de er sertifisert for kuldeisolering. De har en Lenzi® L-Protection® spikertrampbeskyttelse og en lett tåkappe i kompositt. De er også utstyrt med HellyWear-forsterkningen som beskytter tærne mot ubehag. ®

®

COLORS: 992 BLACK/ORANGE SIZES: 40-48 EN ISO 20345 Overlær: • Helly Tech® Performance-membran • Tå og bakkappe med HellyWear-forsterkning • Tåhette i lett kompositt • Vokset kuskinn • Glidelås på innsiden • Ventilerende mesh-fôr • Refleksdetaljer • Pløse med ekstra isolering • Primaloft®-fôr – 400 g/m² Såle: • Spikertrampbeskyttelse i Lenzi® L-Protection®-kompositt • Vibram®-yttersåle i gummi med gripesystem for isete underlag • Reflekterende bakparti • Innersåle av filt

992

CHELSEA

29


VERNESKO

78254

VIKA MID WW

EN ISO 20345 S3 SRC

Disse vannavstøtende, lave støvlene har vannavstøtende Hydrotech®-nubuck med Dual micro®-hælforsterkning og WED® Wire Electricity Discharge Strobel-såle, som gjør at skoene opprettholder de antistatiske egenskapene selv når innersålen fjernes eller byttes ut. De leveres også med en lett og fleksibel Enigma Zero(k)® spikertrampbeskyttelse i kompositt og en tåkappe i kompositt. PU er direkte injisert i yttersåle. De lager ikke merker og har skrapehette. COLORS: 750 BROWN SIZES: 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 EN ISO 20345 Overlær: • Hydrotech®-vannavstøtende nubuck • Tåhette i lett kompositt • Dual micro®-forsterkning i hælen • Ventilerende mesh-fôr • Uttagbar innersåle • Refleksdetaljer

Såle: • Enigma Zero(k)® spikertrampbeskyttelse i kompositt • Oljebestandig PU-injisert yttersåle med skrapehette • Fastsydd WED® strobel-såle • Laget i Europa 750

78211

ALNA MESH BOA WW

EN ISO 20345 S3 SRC

Disse sporty kvalitetsskoene har en BOA -lukkekonstruksjon som øker sikkerheten. De leveres med en lett vernetå i kompositt og såle med Lenzi®-spikertrampbeskyttelse. De er også utstyrt med en vernetå med injisert PU og forsterkninger som beskytter mot slitasje på hælkappen. ®

COLORS: 993 BLACK/YELLOW, 992 BLACK/ORANGE SIZES: 993: 40-48 994: 36-48 EN ISO 20345 S3 SRC Overlær: • Tåhette i lett kompositt • Bakkappe med støtte • Ventilerende mesh-fôr • Refleksdetaljer Såle: • Lenzi spikertrampbeskyttelse i kompositt • PU-injisert yttersåle • Boa lukkesystem L5 992

78212

ALNA LTHR BOA WW

993

EN ISO 20345 S3 WR SRC

Disse kvalitetsskoene i skinn har en BOA -lukkekonstruksjon som øker sikkerheten. De har også Helly Tech® Performance-membranen som gjør dem helt vanntette og ventilerende. De leveres med en lett vernetå i kompositt og såle med Lenzi®-spikertrampbeskyttelse. De er også utstyrt med en vernetå med injisert PU og forsterkninger som beskytter mot slitasje på hælkappen. ®

COLORS: 992 BLACK/ORANGE SIZES: 36-48 EN ISO 20345 S3 WR SRC Overlær: • Vanntett Helly Tech® Performance-membran • Vokset kuskinn • Ekstra beskyttelse på bakkappen med HellyWear-beskyttelse • Ventilerende mesh-fôr • Refleksdetaljer Såle: • PU-injisert yttersåle med formstøpt slitasjekappe • Lenzi spikertrampbeskyttelse i kompositt • Boa lukkesystem L5 992

30

VERNESKO


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

78259

ALNA BOA MID HT

EN ISO 20345 S3 WR SRC

Disse kvalitetsskoene i skinn har en BOA®-lukkekonstruksjon som øker sikkerheten. De har også Helly Tech® Performance-membranen som gjør dem helt vanntette og ventilerende. De leveres med en lett vernetå i kompositt og såle med Lenzi®spikertrampbeskyttelse. De er også utstyrt med en vernetå med injisert PU og forsterkninger som beskytter mot slitasje på hælkappen. COLORS: 992 BLACK/ORANGE SIZES: 40-47 EN ISO 20345 • Helly Tech® Performance-fôr med vannavstøtende og ventilerende membran • Kappestøtte med forsterket hælparti. Hælen har grep og skoen er enkel å ta av • HellyWear slitesterk og helstøpt tåhette • Komposittåkappe som er bestandig mot 200 J støtog 15 kN kompresjonskraft • Innersåle som er bestandig mot ikke-metallisk penetrering. Den er lett og fleksibel og dekker 100 % av fotsåleområdet av skoen

• BOA®-lukkesystem L5 som er lett og pålitelig • Antistatisk såle som reduserer statisk elektrisitet • Støtdemping i hælområdet som motvirker tretthet • Dempende mellomsåle i PU med lav tetthet • Slitesterk og fleksibel yttersåle i PU med høy tetthet • Oljebestandig yttersåle • Dobbel søm som gir ekstra styrke • Retroreflekterende detaljer som gir bedre synlighet i mørket.

992

78201

KOLLEN LOW WW

EN ISO 20345 S3 SRC

Disse vannavstøtende og ventilerende skoene har en overdel i nubuck og mesh. De leveres med en lett tåkappe og spikertrampbeskyttelse i kompositt. De er også utrustet med en bakkappe som gir ekstra støtte og refleksdetaljer. COLORS: 992 BLACK/ORANGE, 995 BLACK/BLUE SIZES: 36-48 EN ISO 20345 Overlær: • Tåhette i lett kompositt • Overdel i mesh og nubuckskinn • Bakkappe med støtte • Ventilerende mesh-fôr • Refleksdetaljer Såle: • Spikertrampbeskyttelse i kompositt • PU-injisert yttersåle

995

78218

FLINT LOW WW

992

EN ISO 20345 S3 SRC

Disse allsidige skoene beskytter føttene og er vannavstøtende. De har tåhette i kompositt og såle med ikke-metallisk spikertrampbeskyttelse. Sålen består av en lett EVA mellomsåle og en slitesterk og sklisikker yttersåle i gummi. Innersålen er av PU med ekstra dempende geléinnlegg for optimal komfort. COLORS: 995 BLACK/BLUE SIZES: 36-47 EN ISO 20345 S3 SRC Overlær: • Tåhette i lett kompositt • Ventilerende mesh-fôr • Uttagbar PU-fotsåle med dempende gelinnlegg • Ventilerende mesh-fôr • Refleksdetaljer

• Vanntett • Formstøpt, slitesterk beskyttelse på tå og hæl • Elastiske lisser som kan knyttes raskt Såle: • Støtdempende såle • Ikke-metallisk spikertrampbeskyttelse • Lett og dempende EVA-mellomsåle • Slitesterk og sklisikker yttersåle i gummi

995

VERNESKO

31


VERNESKO

78257

FLINT MID WW

EN ISO 20345 S3 SRC

Disse allsidige støvlene beskytter føttene og er vannavstøtende. De har tåhette i kompositt og såle med ikke-metallisk spikertrampbeskyttelse. Sålen består av en lett EVA mellomsåle og en slitesterk og sklisikker yttersåle i gummi. Innersålen er av PU med ekstra dempende geléinnlegg for optimal komfort. COLORS: 995 BLACK/BLUE SIZES: 36-47 EN ISO 20345 S3 SRC Overlær: • Tåhette i lett kompositt • Ventilerende mesh-fôr • Uttagbar PU-fotsåle med dempende gelinnlegg • Ventilerende mesh-fôr • Refleksdetaljer • Vanntett • Formstøpt, slitesterk beskyttelse på tå og hæl • Elastiske lisser som kan knyttes raskt Såle: • Støtdempende såle • Ikke-metallisk spikertrampbeskyttelse • Lett og dempende EVA-mellomsåle • Slitesterk og sklisikker yttersåle i gummi

995

78307

VOLLEN PU BOOT WW

EN ISO 20345 S5 SRA

Disse PU-støvlene har vernetå i lett kompositt og spikertrampbeskyttelse for sikkerhet på arbeidsplassen, og de er også behagelige å ha på seg en hel arbeidsdag. Luftboblene inne i PU-skummet gir bedre komfort under fotsålen. Trykket hver gang du setter foten ned, gjør at luftboblene komprimeres, noe som beskytter føtter og ledd. Refleksdetaljer rundt støvelskaftet gir god synlighet i svakt lys og dårlig vær. Vollen PU-støvel passer sammen med HH CUSHION SUPPORT INSOLE, som støtter og gir ekstra støtdemping i støvlene. COLORS: 360 YELLOW, 992 BLACK/ORANGE SIZES: 36-47 EN ISO 20345 S5 SRA Overlær: • Overdel med injisert PU • Reflekskant rundt skaftet • Komfortabelt tekstilfôr • Støvel Såle: • Spikertrampbeskyttelse i kompositt • PU-injisert mellom- og yttersåle

992

32

VERNESKO

360


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

78308

VOLLEN PVC BOOT WW

EN ISO 20345 S5 SRC

Vollen PVC-støvler er laget av ftalatfri nitril-PVC av høy kvalitet. Disse PU-støvlene har vernetå av stål og spikertrampbeskyttelse i kompositt for beskyttelse på arbeidsplassen. Refleksdetaljer rundt støvelskaftet gir god synlighet i svakt lys og dårlig vær. Vollen PVC-støvel har også en ankelbeskytter for ekstra sikkerhet og mønstret såle som gir godt feste på ujevne underlag. Denne støvelen er myk og fleksibel, og ankelen og skaftet gir derfor førsteklasses komfort. Vollen PVC-støvelen passer sammen med HH CUSHION SUPPORT INSOLE, som støtter og gir ekstra støtdemping i støvlene. COLORS: 990 BLACK, 490 DARK GREEN SIZES: 40-48 EN ISO 20345 S5 SRC Overlær: • Overdel med injisert PVC • Reflekskant rundt skaftet • Komfortabelt tekstilfôr • Støvel Såle: • Spikertrampbeskyttelse i stål • PVC-injisert mellom- og yttersåle

490

78309

990

HH CUSHION SUPPORT INSOLE WW

HH Cushion Support Insole er en antistatisk og avlastende innersåle av høy kvalitet. Den gir ekstra stabilitet og støtdemping og sørger for god komfort gjennom lange dager på jobben. Den har en PU-injisert fotsåle som er dekket av et mykt og fuktighetstransporterende mikrofibermateriale, noe som gir ekstra komfort. Hælen har et geléinnlegg som gir førsteklasses støtdemping. Hælstabilisatoren i TPU motvirker tretthet og gir foten ekstra stabilitet. COLORS: 992 BLACK/ORANGE SIZES: S-XL • Fuktighetstransporterende mikrofiberfôr • Antistatisk • Støtdempende geléinnlegg i hælområdet • PU-injisert fotseng • TPU-stabilisator for hælen

992

VERNESKO

33


FRITIDSSKO

78204

TRACKFINDER 2 HT WW

Disse vanntette turskoene er lette, komfortable og gir god støtte til foten. EVA-mellomsålen gir utmerket støtdemping, og den solide yttersålen er ideell for steinete terreng. De passer perfekt til turgåing. COLORS: 992 BLACK/ORANGE, 995 BLACK/BLUE SIZES: 40-48 Overlær: • Helly Tech® Performance-membran • HellyWear® Protection • Ekstra stabilitet i siden Såle: • HellyWear • Helly Grip-yttersåle • TPU-stabilisator for mellomsåle • EVA-mellomsåle av beste kvalitet

995

78253

992

RABBORA TRAIL MID HT WW

Lette løpesko med forhøyet skaft som gir utmerket demping og ekstra stabilitet, og samtidig gir god kontakt med underlaget og i ett med stiene. Grovt mønster som gir godt grep. COLORS: 992 BLACK/ORANGE SIZES: 40-48 Overlær: • Helly Tech® Performance-membran • HellyWear-beskyttelse • Slitesterkt tekstilmateriale Såle: • EVA-mellomsåle av beste kvalitet • Helly Grip-gummi • HellyWear

992

34

FRITIDSSKO


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

FRITIDSSKO

35


STØRRELSER & INDEKS

36

EU

UK

Mondo

36

3,5

220

37

4,5

230

38

5

235

39

6

245

40

6,5

250

41

7,5

260

42

8

265

43

9

275

44

9,5

280

45

10,5

290

46

11

295

47

12

305

48

12,5

310

ALFABETISK

NUMERISK

78233 78267 78217 78256 78220 78313 78259 78212 78211 78264 78230 78224 78262 78200 78250 78301 78218 78257 78309 78201 78317 78261 78229 78258 78223 78263 78225 78228 78226 78231 78253 78213 78214 78227 78215 78204 78254 78307 78308

78200 78201 78204 78211 78212 78213 78214 78215 78217 78218 78220 78223 78224 78225 78226 78227 78228 78229 78230 78231 78233 78250 78253 78254 78256 78257 78258 78259 78261 78262 78263 78264 78267 78301 78307 78308 78309 78313 78317

ADDVIS LOW.......................................................... 22 ADDVIS MID........................................................... 22 AKER LOW WW...................................................... 26 AKER MID WW....................................................... 27 AKER SANDAL WW............................................... 27 AKER WINTERBOOT WW...................................... 27 ALNA BOA MID HT................................................. 31 ALNA LTHR BOA WW............................................ 30 ALNA MESH BOA WW........................................... 30 FERROUSFERROUS BOOT................................... 23 CHELSEA EVOLUTION BOA................................. 15 CHELSEA EVOLUTION LOW................................. 14 CHELSEA EVOLUTION MID.................................. 15 CHELSEA LOW HT WW......................................... 28 CHELSEA MID HT WW.......................................... 29 CHELSEA WINTERBOOT HT WW......................... 29 FLINT LOW WW..................................................... 31 FLINT MID WW...................................................... 32 HH CUSHION SUPPORT INSOLE WW................. 33 KOLLEN LOW WW................................................. 31 MAGNI BOA WINTERBOOT................................... 20 MAGNI BOOT.......................................................... 21 MAGNI LOW........................................................... 19 MAGNI SV FLOW MID WW.................................... 21 MAGNI SV FLOW WW............................................ 20 OSLO HIGH............................................................. 13 OSLO LOW.............................................................. 13 OSLO LOW BOA..................................................... 11 OSLO SOFT TOE..................................................... 12 OSLO SOFT TOE BOA............................................ 12 RABBORA TRAIL MID HT WW.............................. 34 SMESTAD ACTIVE HT WW.................................... 17 SMESTAD BOA WW............................................... 17 SMESTAD PRO....................................................... 16 SMESTAD PROTECTION WW............................... 18 TRACKFINDER 2 HT WW...................................... 34 VIKA MID WW......................................................... 30 VOLLEN PU BOOT WW.......................................... 32 VOLLEN PVC BOOT WW....................................... 33

STØRREL SER & INDEK S

CHELSEA LOW HT WW......................................... 28 KOLLEN LOW WW................................................. 31 TRACKFINDER 2 HT WW...................................... 34 ALNA MESH BOA WW........................................... 30 ALNA LTHR BOA WW............................................ 30 SMESTAD ACTIVE HT WW.................................... 17 SMESTAD BOA WW............................................... 17 SMESTAD PROTECTION WW............................... 18 AKER LOW WW...................................................... 26 FLINT LOW WW..................................................... 31 AKER SANDAL WW............................................... 27 MAGNI SV FLOW WW............................................ 20 CHELSEA EVOLUTION LOW................................. 14 OSLO LOW.............................................................. 13 OSLO SOFT TOE..................................................... 12 SMESTAD PRO....................................................... 16 OSLO LOW BOA..................................................... 11 MAGNI LOW........................................................... 19 CHELSEA EVOLUTION BOA................................. 15 OSLO SOFT TOE BOA............................................ 12 ADDVIS LOW.......................................................... 22 CHELSEA MID HT WW.......................................... 29 RABBORA TRAIL MID HT WW.............................. 34 VIKA MID WW......................................................... 30 AKER MID WW....................................................... 27 FLINT MID WW...................................................... 32 MAGNI SV FLOW MID WW.................................... 21 ALNA BOA MID HT................................................. 31 MAGNI BOOT.......................................................... 21 CHELSEA EVOLUTION MID.................................. 15 OSLO HIGH............................................................. 13 FERROUSFERROUS BOOT................................... 23 ADDVIS MID........................................................... 22 CHELSEA WINTERBOOT HT WW......................... 29 VOLLEN PU BOOT WW.......................................... 32 VOLLEN PVC BOOT WW....................................... 33 HH CUSHION SUPPORT INSOLE WW................. 33 AKER WINTERBOOT WW...................................... 27 MAGNI BOA WINTERBOOT................................... 20


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

STØRREL SER & INDEK S

37


Profile for HH Workwear

Helly Hansen Workwear Footwear 2018 – Norwegian  

Helly Hansen Workwear Footwear Catalogue for 2018 – Norwegian

Helly Hansen Workwear Footwear 2018 – Norwegian  

Helly Hansen Workwear Footwear Catalogue for 2018 – Norwegian

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded