__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

APPAREL


NYSKAPNING SIDEN 1877 Helly Hansen har laget profesjonelt utstyr fra hjemmet vårt i Norge i 140 år og har hjulpet folk med å både holde seg og føle seg i live. I 1877, etter mange år på sjøen, begynte den norske kapteinen Helly Juell Hansen og konen hans Maren Margarethe å lage jakker, bukser, sydvester og presenninger i oljelerret. Oljelerretet var laget av grovt lin som de dyppet i linolje. Arven etter Helly Hansen lever videre og har skapt og utviklet en rekke nyskapninger.

HELOX - DEN NESTE UTVIKLINGEN INNEN VANNTETT MATERIALE Det vanntette Helox-materialet hadde et tynt lag av gjennomsiktig PVC-plast som ble sydd inn i jakker for å gjøre dem vanntette. Dette var revolusjonerende teknologi som ble en populær beskyttelse for utendørs bruk.

Det ble en umiddelbar suksess med en produksjon på 30 000 jakker per måned, og de ble brukt av den norske delegasjonen under OL i Helsinki i 1952.

FIBERPELS – DET TEKNISKE MELLOMLAGET BLIR OPPFUNNET Helly Hansen samarbeidet med Norsk Fiberpels AS og utviklet den originale fiberpelsen – den første fleecen. Det hadde et høyt varme til vekt-forhold og beholdt sine termiske kvaliteter, selv i vått vær.

1949

Dette gjorde det til en favoritt blant tømmerhoggere og friluftsentusiaster. Konseptet lever videre, og den moderne versjonen av Propile produseres den dag i dag.

1961


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

1970 LIFA – DET TEKNISKE SUPERUNDERTØYET BLIR TIL HH LIFA® revolusjonerte bransjen med det første tekniske superundertøyet. LIFA® transporterer fuktigheten bort fra kroppen og holder brukerne varme og komfortable. Det har blitt brukt av profesjonelle på alle hav og

på mange av verdens høyeste topper. I 2012 stod det på Outside Magazines liste over mest innflytelsesrike utstyr noensinne. Vi mener fortsatt at LIFA® er det beste tekniske superundertøyet tilgjengelig i dag.

1984 HELLY TECH® – EN VANNTETT OG VENTILERENDE LØSNING Det prisbelønte vanntette og ventilerende Helly Tech®-materialet ble lansert på 1980-tallet og satte en ny standard for ytelse og beskyttelse. Det ble også det siste laget i Helly Hansen 3-Layer System™ som ble lansert i 1986, det

1984

HELLY TECH® The new waterproof and breathable fabric Helly Tech® is launched and HH receives “The Quality Award”. Helly Tech® sat a new standard for

A4_Heritage_frames.indd 6

første programmet i bransjen som lærte folk hvordan de skulle kle seg for utendørsaktiviteter. Helly Tech®materialer blir i dag utviklet for å møte de spesifikke behovene til profesjonelle skiløpere, sjømenn og arbeidere over hele verden.

1990 PROWOOL - DEN PERFEKTE BLANDINGEN AV LIFA® OG MERINO waterproof, breathable fabric and also provided the final layer for the 1986 introduction of the Helly Hansen 3-Layer System™.

Prowool-superundertøyet (senere kalt HH® Lifa Merino) for kalde værforhold ble lansert sent på 1990-tallet. Det bestod av Lifa® Stay Warm Technology™ og merinoull som både transporterte bort fuktighet og gav ekstra varme.

Det var designet for profesjonelle som arbeidet i kalde værforhold, og ble raskt en favoritt for ytelse, varme og komfort i ekstreme omgivelser.

29.03.16 20.05

2012 H²FLOW™ - EN BEDRE LØSNING FOR TEMPERATURREGULERING Helly Hansen lanserte den nye H²Flow™teknologien i 2012 med H²Flow™-jakken. Denne ble tildelt Merket for god design av Norsk Designråd. Den patenterte H²Flow™-jakken har et ventilasjonssystem

og en beskyttelsesbarriere. Den gjør det mulig for eventyrere å regulere kroppstemperaturen effektivt.

2018 LIFA® MAX – VÅRT VARMESTE SUPERUNDERTØY NÅR KULDA BITER Helly Hansen lanserer sitt varmeste superundertøy til nå. De allerede testede og utprøvde Lifa®-fibrene er gjort enda tykkere for å gi et varmere, lettere og mer fleksibelt plagg.

Den enestående varmen og komforten er grunnen til at vi mener Lifa® Max er det beste tekniske superundertøyet tilgjengelig i dag.


OUR MISSION WE MAKE PROFESSIONAL GRADE GEAR TO HELP PEOPLE STAY AND FEEL ALIVE


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

INNHOLD HERITAGE ............................................................... 2 BRAND INTRO ........................................................ 4 IKONVEILEDNING ................................................. 6 HELLY HANSEN-AMBASSADØRER....................... 8

HÅNDVERKERE ................................................... 10 MAGNI ........................................................... 15 CHELSEA EVOLUTION ................................. 19 CHELSEA ....................................................... 23 AKER.............................................................. 29 HI VIS .................................................................. 42 ICU ................................................................. 45 ALNA ............................................................. 52 ALTA ............................................................... 61 ESBJERG ....................................................... 68 FLAMMEHEMMENDE.......................................... 78 REGNTØY & FISKING ......................................... 86 PROFIL .............................................................. 92 BASE LAYER ...................................................... 98 LIFA® ............................................................ 104 LIFA® MERINO ............................................. 106 LIFA® MAX ................................................... 110 ESBJERG ..................................................... 113 MIDLAYER ....................................................... 118 BESKYTTENDE KLÆR .................................... 126 TILBEHØR ........................................................ 136

STØRRELSER ..................................................... 148 INDEKS ............................................................... 150 BETINGELSER .................................................... 154 TEKNISK KLINIKK ............................................. 156 CE-MERKING & STANDARDER ......................... 172

INNHOLD

5


IKONVEILEDNING

2-lagsmateriale

Vanntett, ventilerende 2-lagsmateriale. Ytterlagsmaterialet er belagt med Helly Tech® og DWR-behandlet. Fôring innvendig.

2,5-lagsmateriale

Vanntett, ventilerende 2,5-lagsmateriale. Et noe tettere vevd materiale enn 2-lags, som gjør plagget mer slitesterkt. Det ekstra halve laget er dessuten behandlet for å gi ekstra god beskyttelse mot vær og vind.

3-lagsmateriale

Vanntett, ventilerende 3-lagsmateriale. Et enda tyngre og tettere vevd stoff med 3 lag som gjør at plagget blir mest mulig slitesterkt, og som gir deg maksimal beskyttelse mot vær og vind. To lag er behandlet, mens innerlaget er fôring som er lagt til for ekstra komfort.

Justerbare mansjetter

Justerbare mansjetter, enten med borrelås eller knapper.

Justerbar linning

Justerbar linning, enten med knapper eller borrelås.

Avtagbar hette, enten med trykknapper eller glidelås, slik at hetten ikke er i veien hvis den ikke trengs.

Passer fint over hjelm

En hette som er stor nok til å passe over en hjelm

Knepolstringslommer

Knepolstring som gir ekstra beskyttelse og slitestyrke.

Rom til bærbar PC

Et eget, polstret rom der du kan plassere en bærbar PC eller et nettbrett.

Life Pocket™

En lomme som er konstruert for å forlenge batterilevetiden på elektroniske enheter.

Lett materiale

Lett konstruksjon for minimal vekt og ekstra gode egenskaper.

Ingen skuldersømmer

Justerbar midje

Ingen skuldersømmer, noe som gjør plagget mindre klumpete, og du slipper ubehagelige sømmer som gnager.

CIS-kompatibel

Sammenleggbar

Justerbar midje med snøring. 3-i-1-produktene. CIS-isolasjonssystemet (Component Insulation System) gjør at du får en ytterjakke med et avtagbart isolerende mellomlag (innerjakke) som er festet med glidelås. Bruk ytterjakken når du trenger en lett jakke som puster, innerjakken når du må holde deg varm, eller bruk dem sammen for å få maksimal beskyttelse mot været.

6

Avtagbar hette

IKONVEILEDNING

Den er sammenleggbar og dermed lettere å ta med seg og tar opp mindre plass.

Hette som kan pakkes sammen

Hetten kan pakkes sammen i jakkekragen når du ikke trenger den.


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

*Feature icons for illustration purposes only

Hurtigtørkende kvalitet

Passer som håndbagasje på fly

Reflekselementer

4-veis stretch

Et praktisk, hurtigtørkende stoff som gir god komfort.

Plagget har reflekselementer, slik at du blir synlig og kan føle deg trygg.

Forsterket stoff

Ekstra, forsterket stoff på kritiske steder som gjør plagget mer slitesterkt. Disse stedene er typisk albuer, sete, knær og nederkant.

Softshellkonstruksjon

Softshellkonstruksjon som er designet for å holde deg god og varm og tørr med lett beskyttelse mot regn og vind.

Veskene er i en størrelse som gjør at de kan tas med som håndbagasje på fly.

4-veis stretchmateriale i begge retninger, på kryss og tvers og i lengderetningen. Gir økt bevegelsesfrihet og komfort.

Kile i skrittet

Forsterkning i skrittet, gir en mer behagelig passform uten at buksen går i stykker!

Vendbar

Produktet kan vendes og brukes på “vrangen” for å variere stil og farge. Dette gir deg et 2-i-1-produkt.

Ventilasjon

Løkke til ID-kort

Vanntett

Tommestokklomme

Ventilasjonsglidelåser for mekanisk ventilasjon som gir deg full kontroll på temperaturen.

100 % vanntett materiale som beskytter mot vær og vind.

Vannavstøtende

Vannavstøtende materiale og konstruksjon. Ikke 100 % vanntett, gir ikke full beskyttelse mot inntrenging av vann.

En ekstra løkke der du kan plassere ID-kortet, slik at du har det lett tilgjengelig når du trenger det.

En lomme som er utviklet spesielt for oppbevaring av tommestokken

5 cm ekstra benlengde

Mulighet for å øke benlengden med 5 cm.

Vannavvisende

Vannavvisende materiale og konstruksjon. Beskytter mot de første regndråpene.

Vannavstøtende glidelås

Vannavstøtende YKK-glidelåser som beskytter mot vær og vind.

IKONVEILEDNING

7


HELLY HANSEN-AMBASSADØRER

HELLY HANSEN-

AMBASSADØRER

Rode Kruis (det nederlandske Røde Kors)

Norsk Folkehjelp

I 2017 laget Helly Hansen skreddersydde uniformer til Rode Kruis (nederlandske Røde Kors) for å utruste dem til nødsituasjoner i Nederland, i tillegg til katastrofer og konfliktområder rundt om i verden.

I 2016 begynte Helly Hansen å lage klær til Norsk Folkehjelp som de bruker under førstehjelp og redningsoppdrag. Over 2000 kvalifiserte frivillige svarer på mer enn 300 nødanrop hvert år. Omfattende opplæring og profesjonelt utstyr er derfor helt avgjørende for å kunne redde liv under krevende forhold.

8

HELLY HANSEN-AMBASSADØRER


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

Air Zermatt I 2017 ble Helly Hansen samarbeidspartner med det verdenskjente redningsselskapet Air Zermatt. Alle de 130 arbeiderne i Air Zermatt stoler på at Helly Hansenklærne deres beskytter dem når de skal utføre arbeidet sitt i utfordrende forhold.

HELLY HANSEN-AMBASSADØRER

9


MAGNI SERIES Magni-kolleksjonen er en uttrykksfull kolleksjon som tøyer grensene for hva som er mulig. Alle produktene i denne kolleksjonen er fulle av unike og tekniske egenskaper som skiller dem fra andre kolleksjoner, fra den lette skalljakken til hündverkerbuksen med 4-veis stretchmateriale.

71361 Magni Winter Jacket, 76563 Magni Workpant, 72170 Magni Fleece Jacket, 78261 Magni Boot, 71161 Magni Shell Jacket 10

MAGNI SERIES


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

CHELSEA EVOLUTION COLLECTION Fellesnevneren i denne kolleksjonen er stilige, enkle designlinjer og materialkombinasjoner. Vår kombinasjon av 4-veis stretchmaterialer og en blanding av bomull og polyester gir deg det beste fra to verdener – komfort og slitestyrke.

77441 Chelsea Evolution Construction Pant, 79198 Chelsea Evolution Tee, 78262 Chelsea Evolution Boa, 71340 Chelsea Evolution Winter Jacket, 71140 Chelsea Evolution Shell Jacket CHELSEA EVOLUTION COLLECTION

11


CHELSEA COLLECTION Chelsea-kolleksjonen har vært i sentrum av tilbudet vårt til fagarbeidere siden 2009 og brukes av arbeidere over hele verden. Denne kolleksjonen er arbeidshesten som aldri stanser.

76041 Chelsea Lined Vest, 72256 Chelsea Pile Jacket, 76451 Chelsea Workpant, 76411 Chelsea Kevlar Construction Pant, 76441 Chelsea Construction Pant 12

CHELSEA COLLECTION


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

AKER COLLECTION Funksjonalitet møter design! Aker er en fargerik og leken kolleksjon som har alt du trenger til arbeidet. Fargeblokkingen og de små fargesterke detaljene gir en ny stil, samtidig som de ivaretar den høye kvaliteten

77200 Aker Jacket, 72155 Aker Fleece Jacket, 75019 Esbjerg Polo Zip, 71351 Aker Winter Jacket, 77400 Aker Workpant, AKER COLLECTION

13


HÃ…NDVERKERE

14


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

MAGNI

71361

MAGNI WINTER JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK S-3XL Hovedmateriale: 100 % polyamid – 150 g/m² Forsterkning: Cordura®-materiale – 280 g/m² Isolasjon: Primaloft® Down Blend ® 90/10 og Primaloft® Black 120 g Fôr: 100% polyester

Favoritten blant vinterjakker for de kaldeste dagene. Magnivinterjakken er laget av ekstra slitesterkt yttermateriale i polyamid som har vår beste beskyttelsesteknologi mot vær og vind, Helly Tech® Professional-materiale. Cordura®-forsterkning på skuldrene og albuene gjør denne jakken perfekt for hardt arbeid. Jakken er isolert med en spesiell blanding av Primaloft® og dun med vår patenterte H²Flow®-teknologi, som gjør den både varm og allsidig.

• • • •

Helly Tech® Professional H²Flow™-teknologi Primaloft®-isolasjon Forsterket med Cordura®-stoff på skuldrene og albuene • Ingen skuldersømmer • Hempe til ID-kort

990

71161

MAGNI SHELL JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

990

439

439 DARK LIME, 990 BLACK S-3XL Hovedmateriale: 100 % polyamid – 187 g/m² Forsterkning: Cordura®-materiale – 280 g/m²

Magni-serien er for den moderne håndverker som ikke firer på kravene til stil og funksjon. Vi bruker kunnskapen vår om å lage frilufts- og turtøy sammen med nesten 140 års erfaring med arbeidstøy til å nå nye høyder. Dette er vår beste skalljakke for arbeidere som vil ha det beste innen beskyttelse og komfort. 3-lags Helly Tech® Professional passer perfekt i all slags vær. Det holder deg tørr når du arbeider, og ventilerer godt. Skuldrene og albuene er forsterket med Cordura®-materiale for å gi best mulig slitestyrke. Den har også hemper til hansker, vindtett skjørt og justering på innsiden. Alt dette gjør at jakken passer utmerket for selv de tøffeste forhold.

• EN 343 3,3 • Helly Tech® Professional • Forsterket med Cordura®-stoff på skuldrene og albuene • Ingen skuldersømmer • Heltapet konstruksjon • Forlenget rygg for bedre komfort • Fullt justerbar hette

MAGNI SERIES

15


HÅNDVERKERE

71162

MAGNI HYBRID JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

Magni-serien er for den moderne håndverker som ikke firer på kravene til stil og funksjon. Vi bruker kunnskapen vår om å lage frilufts- og turtøy sammen med nesten 140 års erfaring med arbeidstøy til å nå nye høyder. Magni Hybrid-jakken er laget for funksjon og komfort. Vannavstøtende Helly Tech® Performance-materiale i utsatte områder er kombinert med svært ventilerende materiale på baksiden. Store ventilasjonsglidelåser foran kan brukes til å lufte ut varme.

997

72170

• • • • •

997 BLACK/DARK GREY S-3XL Hovedmateriale: 100 % polyamid – 150 g/m² Sekundærmateriale: 100 % polyamid – 32 g/m²

Helly Tech® Performance Hybridkonstruksjon Tapet på kritiske steder Svært ventilerende stoff på ryggen gir ekstra komfort Vannavstøtende YKK®-glidelås foran

MAGNI FLEECE JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

Førsteklasses Polartec®-fleecejakke med god passform og komfort. Forsterkede skuldre og albuer gir bedre slitestyrke, mens det glatte stoffet i sidene gir best mulig bevegelsesfrihet og komfort. Innermansjettene gir optimal beskyttelse på kalde dager.

• • • • •

994 BLACK/DARK LIME S-3XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 210 g/m² Forsterkning: 100 % polyamid – 206 g/m²

Polartec®-materiale Forsterkninger på skuldrene og ermene Formsydde ermer Elastiske innermansjetter YKK® Vislon-glidelås midt foran

994

71163

MAGNI LIGHT JACKET COLORS: 430 DARK LIME, 530 RACER BLUE, 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyamid – 75 g/m²

Magni-jakken er laget av lett og sammenleggbart Helly Tech® Performance-materiale. Hvorfor ta til takke med tungt utstyr når du kan bruke denne? Forsterkede skuldre gir bedre slitestyrke.

990

16

530

MAGNI SERIES

430

• • • • •

Helly Tech® Performance Tapede sømmer Justerbar hette YKK®-glidelås midt foran med stormklaff Stikklommer med YKK®-glidelås og klaff


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

71563

MAGNI LIGHT PANT COLORS: 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyamid – 75 g/m²

Magni-buksen er laget av lett og sammenleggbart Helly Tech® Performance-materiale. Hvorfor ta til takke med tungt utstyr når du kan bruke denne?

• • • • •

Helly Tech® Performance Tapede sømmer Justerbar i livet Stikklommer med YKK®-glidelås og klaff Reflekselementer

990

76563

MAGNI WORKPANT COLORS: 990 BLACK SIZES: C44-C62|D88-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 93 % polyamid, 7 % elastan – 310 g/m² Forsterkning: Cordura®-materiale – 219 g/m²

990

Magni-serien er for den moderne håndverker som ikke firer på kravene til stil og funksjon. Vi bruker kunnskapen vår om å lage frilufts- og turtøy sammen med nesten 140 års erfaring med arbeidstøy til å nå nye høyder. Magniarbeidsbuksen passer utmerket til hardt arbeid med en tøff design og en ny type stoff med fireveis stretch. Lommer med puter på knærne, tommestokklomme og nedre linning for å gi økt slitestyrke, og alt er forsterket med Cordura®. En polstret, vanntett mobillomme og en avtagbar, hengende lomme gjør at denne buksen passer utmerket til alle typer arbeid. Den kan brukes med en Magni-jakke eller t-skjorte for å få en moderne, sporty stil.

76583

• • • • • •

Håndlommer med YKK®-glidelås Baklommer Beltehempe midt bak i forsterket stoff Hengende lommer som kan festes med glidelås, til allsidig bruk Tommestokklomme Polstret mobillomme

MAGNI SHORTS COLORS: 990 BLACK SIZES: C44-C62 FABRIC: Hovedmateriale: 93 % polyamid, 7 % elastan – 310 g/m² Forsterkning: Cordura®-materiale – 219 g/m²

990

Magni-serien er for den moderne håndverker som ikke firer på kravene til stil og funksjon. Vi bruker kunnskapen vår om å lage frilufts- og turtøy sammen med nesten 140 års erfaring med arbeidstøy til å nå nye høyder. Magnishortsen passer utmerket til hardt arbeid. Den har en tøff design og en ny type stoff med fireveis stretch. Lommer med puter på knærne, tommestokklomme og nedre linning for å gi økt slitestyrke, og alt er forsterket med Cordura®. En polstret, vanntett lomme til mobiltelefon og en avtagbar, hengende lomme gjør at denne shortsen passer utmerket til alle typer arbeid. Den kan brukes med en Magni-jakke eller t-skjorte for å få en moderne, sporty stil.

• • • • • •

Håndlommer med YKK®-glidelås Baklommer Beltehempe midt bak i forsterket stoff Hengende lommer som kan festes med glidelås, til allsidig bruk Tommestokklomme Polstret mobillomme

MAGNI SERIES

17


HÅNDVERKERE

75162

MAGNI LONGSLEEVE COLORS: 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: Lifa® Active – 65 % polyester, 35 % polypropylen – 130 g/m²

En teknisk, langermet skjorte med et uttrykksfullt design. Lifa® Flowmaterialet transporterer fuktighet bort fra huden, og den innebygde UV-beskyttelsen gjør at den passer utmerket til hardt arbeid om sommeren. Den passer perfekt til Magni-arbeidsbuksen.

• • • •

Lifa® Stay Warm-teknologi Lifa® Active-teknologi Flatlock-sømmer UPF 40

990

75161

MAGNI T-SHIRT COLORS: 430 DARK LIME, 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: Lifa® Active – 65 % polyester, 35 % polypropylen – 130 g/m²

En teknisk t-skjorte med en sterk design. Lifa® Flow-materialet transporterer fuktighet bort fra huden, og den innebygde UVbeskyttelsen gjør at den passer utmerket til hardt arbeid om sommeren. Den passer perfekt til Magni-arbeidsbuksen. 990

• • • •

Lifa® Stay Warm-teknologi Lifa® Active-teknologi Flatlock-sømmer UPF 40

430

79545

MAGNI WEBBING BELT

UTGÅR FW18 COLORS: 430 DARK LIME SIZES: STD FABRIC: 96 % bomull, 4 % elastisk spandextwill

Få en gjennomført stil med Magnibåndbeltet med full stretch for ekstra komfort. 430

18

MAGNI SERIES

• Full stretch • Spenne med HH WW-logo


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

CHELSEA EVOLUTION

71340 CHELSEA EVOLUTION WINTER JACKET Primaloft®-isolasjon

YKK-glidelås Avtagbar hette

Glidelåsventilasjon under armene Life Pocket™

Forsterket med Cordura®-stoff

Elastisk regulering i nedre linning

Vann-, vindtett og ventilerende Helly Tech® Performance-materiale

71340

CHELSEA EVOLUTION WINTER JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

Denne jakken vil beskytte deg mot alt vinteren kan by på. Designlinjene og detaljene følger vårt populære Chelsea Evolution-konsept, mens Primaloft®-isolasjonen sørger for at du holder deg varm gjennom arbeidsdagen

• • • • • • • • •

TILGJENGELIG I OKTOBER 950 EBONY S-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 215 g/m² Forsterkning: Cordura®-materiale – 260 g/m² Isolasjon i bolen: Primaloft® Black 133 g Isolasjon i ermene/hetten: Primaloft® Black 80 g Fôr: 100 % polyester

EN 342 m/71450 ARCTIC-BUKSE EN 343 klasse 3,1 EN 14058 uten bukse Life Pocket™ Helly Tech® Performance Primaloft®-isolasjon YKK®-glidelås Ingen skuldersømmer Avtakbar hette

990

CHELSEA EVOLUTION COLLECTION

19


HÃ…NDVERKERE

20

CHELSEA EVOLUTION COLLECTION


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

CHELSEA EVOLUTION COLLECTION

21


HÅNDVERKERE

71140

CHELSEA EVOLUTION SHELL JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

Chelsea Evolution-skalljakken setter en ny standard for produkter for håndverkere. Denne skalljakken kombinerer et lett, men slitesterkt 3-lags Helly Tech® Performancemateriale med ventilasjonsglidelåser, et enestående design og eksepsjonell komfort. Bli en del av evolusjonen.

• • • • • • •

950 EBONY S-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 265 g/m² Forsterkning: Cordura®-materiale – 288 g/m²

EN 343 3,3 Helly Tech® Performance Vanntett, vindtett og ventilerende Forsterkninger i Cordura®-stoff på skuldrene YKK®-glidelås Justerbar hette Hempe til ID-kort

950

77441

CHELSEA EVOLUTION CONSTRUCTION PANT

C62 TILGJENGLIG I JUNI (992)

COLORS: 990 BLACK, 992 BLACK SIZES: C44-C62, D88-D116 FABRIC: 4-veis stretch: 93 % polyamid, 7 % elastan – 310 g/m² Sekundærmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: Cordura®-materiale – 219 g

Chelsea Evolution-buksen vår gir deg det beste fra to verdener – en slitesterk bukse som gir stor bevegelsesfrihet. Dette er mulig takket være 4-veis stretch kombinert med fantastisk Chelseabomull. En moderne passform, forbedrede lommeløsninger og en enestående design sammen med våre ikoniske Chelsea-funksjoner gjør dette til en strålende arbeidsbukse.

992

• • • • •

Forsterkninger i Cordura®-materiale på knærne 4-veis stretch YKK®-glidelås Formsydde knær Hengende lommer

990

77446

CHELSEA EVOLUTION WORK PANT

TILGJENGELIG I MARS COLORS: 992 BLACK SIZES: C44-C62, D88-D116 FABRIC: 4-veis stretch: 93 % polyamid, 7 % elastan – 310 g/m² Sekundærmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: Cordura®-materiale – 219 g

Chelsea Evolution-arbeidsbuksen kombinerer 4-veis stretch med slitesterk Chelsea-bomull og gir deg stor bevegelsesfrihet på varme sommerdager.

992

22

CHELSEA EVOLUTION COLLECTION

• • • •

Forsterkninger i Cordura®-materiale på knærne 4-veis stretch YKK®-glidelås Formsydde knær


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

77445

CHELSEA EVOLUTION SERVICE PANT

TILGJENGELIG I MARS

COLORS: 992 BLACK SIZES: C44-C62, D88-D116 FABRIC: 4-veis stretch: 93 % polyamid, 7 % elastan – 310 g/m² Sekundærmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m²

Chelsea Evolution-servicebuksen kombinerer 4-veis stretch med slitesterk Chelsea-bomull og gir deg stor bevegelsesfrihet på varme sommerdager.

• • • • •

4-veis stretch YKK®-glidelås Jeanslignende lommer foran Ton-i-ton-logoer Cargolommer

992

77447

CHELSEA EVOLUTION PIRATE PANT

TILGJENGELIG I MARS

COLORS: 992 BLACK SIZES: C44-C62, D88-D116 FABRIC: 4-veis stretch: 93 % polyamid, 7 % elastan – 310 g/m² Sekundærmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: Cordura®-materiale – 219 g

Chelsea Evolution-piratbuksen vår gir deg det beste fra to verdener – en slitesterk bukse som gir stor bevegelsesfrihet. Dette er mulig takket være 4-veis stretch kombinert med fantastisk Chelsea-bomull. En moderne passform, forbedrede lommeløsninger og en enestående design sammen med våre ikoniske Chelsea-funksjoner gjør dette til en strålende arbeidsbukse.

• • • • •

Forsterkninger i Cordura®-materiale på knærne 4-veis stretch YKK®-glidelås Formsydde knær Hengende lommer

992

77443

CHELSEA EVOLUTION CONSTRUCTION SHORTS

TILGJENGELIG I MARS

COLORS: 990 BLACK, 992 BLACK SIZES: C44-C62 FABRIC: 4-veis stretch: 93 % polyamid, 7 % elastan – 310 g/m² Sekundærmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: Cordura®-materiale – 219 g

Chelsea Evolution-shortsen kombinerer 4-veis stretch med slitesterk Chelsea-bomull og gir deg stor bevegelsesfrihet på varme sommerdager.

992

• • • •

YKK®-glidelås 4-veis stretch Forsterkninger i Cordura®-stoff Hengende lommer

990

CHELSEA EVOLUTION COLLECTION

23


HÅNDVERKERE

77444

CHELSEA EVOLUTION SERVICE SHORTS

TILGJENGELIG I MARS

COLORS: 992 BLACK SIZES: C44-C62 FABRIC: 4-veis stretch: 93 % polyamid, 7 % elastan – 310 g/m² Sekundærmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m²

Chelsea Evolution-serviceshortsen kombinerer 4-veis stretch med slitesterk Chelsea-bomull og gir deg stor bevegelsesfrihet på varme sommerdager.

• • • • •

YKK®-glidelås 4-veis stretch Jeanslignende lommer foran Ton-i-ton-logoer Cargolommer

992

72146

CHELSEA EVOLUTION STRETCH MIDLAYER COLORS: 990 BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 94 % polyester, 6 % spandex – 280 g/m²

Chelsea Evolution-stretch er et fantastisk mellomlag. Kombinasjonen av det fleksible materialet og et glatt yttermateriale gir et svært funksjonelt og komfortabelt produkt for hverdagsbruk.

• YKK®-glidelås midt foran • Håndlommer med YKK®-glidelås • Benfald med elastisk trekksnor

990

79197

CHELSEA EVOLUTION HOOD COLORS: 930 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: S - 4XL FABRIC: Hovedmateriale: 80 % bomull, 20 % polyester – 320 g/m² Nettingfôr: 100 % polyester – 250 g/m²

Moteriktig og komfortabel. Chelsea Evo-hetten er begge deler. Tøffe linjer, kraftige YKKglidelåser og en fargerik mesh-fôret hette som står i stil med den flotte designen til Chelsea Evo-buksene våre.

990

• • • •

YKK®-glidelås Benfald med elastisk trekksnor YKK®-glidelås midt foran 3D-nettingmateriale i hetten

930

79198

CHELSEA EVOLUTION TEE COLORS: 900 HH WHITE, 930 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: S - 4XL FABRIC: Hovedmateriale: 57 % bomull, 38 % polyester, 5 % elastan – 160 g/m² Ribbestrikk: 97 % bomull, 3 % elastan – 220 g/m²

Skaff deg den nye Chelsea Evo-t-skjorten vår. Kombinasjonen av svært myk bomull og polyester gir optimal komfort. Stoffet har 5 % stretch, noe som øker komforten ytterligere. 990

24

930

900

CHELSEA EVOLUTION COLLECTION

• Bomullsmyk følelse • Normal passform • 930 Gråmelert har en melert stil


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

CHELSEA

71047

CHELSEA SHELL JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

990

Vår beste skalljakke for håndverkere som jobber utendørs i all slags vær. Vann- og vindtett tolags Helly Tech® Performance-konstruksjon som ventilerer. Mesh-fôr innvendig er komfortabelt både i kaldt og varmt vær. Strategisk plasserte polyamidforsterkninger i Cordura®-materiale gir beskyttelse og slitestyrke, og refleksdetaljer er lagt til for å gjøre deg tryggere og lettere å se. Vanntette YKK®-glidelåser av høy kvalitet. Glidelåser under armene slipper ut uønsket varme. Formsydde ermer gir bevegelsesfrihet.

530

71414

• • • •

530 RACER BLUE, 990 BLACK S-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 175 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² Mesh-fôr: 100 % polyester

EN 343 3,3 Helly Tech® Performance Vanntett, vindtett og ventilerende Forsterkninger i Cordura®-materiale på skuldrene

CHELSEA SHELL PANT COLORS: SIZES: FABRIC:

Vanntett og godt ventilerende arbeidsbukse til dager med skiftende værforhold. Knepolstringer og verktøylommer er forsterket med Cordura®materiale. Avtagbare bukseseler gjør dette til en anvendelig bukse til helårsbruk.

• • • • • •

990 BLACK C44-C62 Hovedmateriale: 100 % polyester – 175 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

EN 343 3,3 Helly Tech® Performance Vanntett, vindtett og ventilerende Heltapet konstruksjon Tommestokklomme Hengende lommer

990

CHELSEA COLLECTION

25


HÅNDVERKERE

70115

CHELSEA RAIN JACKET COLORS: 990 BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 280 g/m² – PU-belagt

• • • • • •

PU-materiale Justerbar hette Avtakbar hette Børstet polyester på innsiden av kragen Toveis glidelås foran Brystlomme med vanntett glidelås

990

70435

CHELSEA RAIN PANT COLORS: 990 BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 280 g/m² – PU-belagt

• • • • • • •

PU-materiale Dobbelt stofflag som forsterkning på knærne Avtagbar bakdel med elastiske bukseseler Justerbar i livet Reflekselementer Åpning til hengende lommer Tommestokklomme

990

76040

CHELSEA JACKET

559 KOBOLT/SVART UTGÅR COLORS: SIZES: FABRIC:

999

559

Førsteklasses arbeidsjakke i den populære Chelsea-serien. Slitesterk og myk bomull/ polyester kombinert med forsterkninger i Cordura®materiale på skuldrene, albuene og benfalden gjør den perfekt for hardt arbeid. Refleksdetaljer for ekstra sikkerhet, formsydde albuer for komfort og polstrede skuldre gjør at du har lyst til å bruke denne jakken hele dagen året rundt.

76041

• • • •

YKK® Vislon-glidelås midt foran Ingen skuldersømmer Reflekselementer Børstet Microfleece på innsiden av kragen og mansjettene

CHELSEA LINED JACKET

559 KOBOLT/SVART UTGÅR COLORS: SIZES: FABRIC:

Varm og behagelig versjon av vår mestselgende arbeidsjakke fôret med fiberpels. Refleksdetaljer sørger for at du er synlig på mørke vinterdager, og kombinasjonen av formsydde albuer og stoffblandingen gjør at jakken føles lett, samtidig som den takler tøffe værforhold. 999

26

CHELSEA COLLECTION

559

559 COBALT/BLACK, 779 TIMBER/BLACK, 999 BLACK/CHARCOAL S-4XL Hovedmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²

• • • •

559 COBALT/BLACK, 779 TIMBER/BLACK, 999 BLACK/CHARCOAL S-4XL Hovedmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m² Isolasjon: 100 % polyamid, 80 g/m²

YKK® Vislon-glidelås midt foran Ekstra 80 g isolering ved skuldrene Ingen skuldersømmer Reflekselementer


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

76441 CHELSEA CONSTRUCTION PANT

OUR BEST-SELLING CONSTRUCTION PANT, AND FOR A REASON!

YKK-glidelås

Kile i skrittet

Tommestokklomme Forsterket med Cordura®-stoff Knepolstringslomme i Cordura®-stoff

En brett i falden gir mulighet for 5 cm ekstra benlengde

76441

999

979

802

559

CHELSEA CONSTRUCTION PANT

Det er vår bestselgende håndverkerbukse, og det med god grunn. Buksen er behagelig med en lett, slitesterk konstruksjon i bomullsblanding. Polyamidforsterkning i 100 % Cordura®-materiale på knærne, benfalden og de hengende lommene gjør den svært slitesterk. Kilen i skrittet gir god bevegelighet og slitestyrke. Den høye baksiden gir komfort og god passform i alle stillinger. Refleksdetaljene holder deg synlig og sikker. Benlengden kan justeres etter ulike kroppsfasonger. Knepolstringens plassering kan justeres for å gi en passform som passer perfekt til arbeidet.

76451

559 KOBOLT/SVART UTGÅR COLORS: 559 COBALT/BLACK, 802 BLACK/RACER BLUE, 979 DARK GREY /BLACK, 999 BLACK/CHARCOAL SIZES: C44-C62, D88-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² • • • • •

YKK®-glidelås Reflekselementer Bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet Beltehemper med Click-on-funksjon for ekstra tilbehør Hemper med dobbel borrelås på begge sider for hammerholderinnfesting • Tommestokklomme

CHELSEA WORK PANT

559 KOBOLT/SVART UTGÅR COLORS: 559 COBALT/BLACK, 979 DARK GREY/BLACK, 999 BLACK/CHARCOAL SIZES: C44-C62, D88- D116 FABRIC: Hovedmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²

Den nye versjonen av vår mestselgende Chelseahåndverkerbukse passer for dem som ikke trenger hengende lommer, men som likevel vil ha egenskaper som knepolstringslommer, tommestokklomme og den klassiske passformen.

999

979

• • • • • •

YKK®-glidelås Plastdekte metallknapper Lårlomme med klaff til tilbehør/verktøy. To baklommer, en med klaff og borrelås Tommestokklomme med dobbel bunn i Cordura®-stoff Tommestokklomme

559

CHELSEA COLLECTION

27


HÅNDVERKERE

76411

CHELSEA KEVLAR CONSTRUCTION PANT COLORS: 459 ROCK/CHARCOAL SIZES: C44-C62, D88- D116 FABRIC: Hovedmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: 94 % polyamid / 6 % aramid – 676 g/m²

Vår mestselgende bukse i ny versjon for dem som trenger ekstra beskyttelse. Kevlar-forsterkede knær sørger for best mulig slitestyrke, og nye, moteriktige farger og detaljer gjør at buksen skiller seg ut.

• • • •

YKK®-glidelås Plastdekte metallknapper Lårlomme med klaff til tilbehør/verktøy. To hengende lommer i Cordura®-stoff med nylonbelte og slitesterk, dobbel bunn • Tommestokklomme

459

76440

CHELSEA SERVICE PANT

559 KOBOLT/SVART UTGÅR COLORS: 559 COBALT/BLACK, 979 DARK GREY/BLACK, 999 BLACK/CHARCOAL SIZES: C44-C62, D96- D116 FABRIC: Hovedmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m²

Chelsea-servicebuksen vår er det perfekte valget uansett om du skal jobbe i gjørme, eller om du bare ser etter en arbeidsbukse som ser bra ut. Forsterkninger i Cordura®-materiale på lommer og benfalden og to sidelommer gjør buksen til en slitesterk og allsidig favoritt.

999

979

• • • • • •

YKK®-glidelås Plastdekte metallknapper Lårlomme med klaff til tilbehør/verktøy. To baklommer, en med klaff og borrelås Bred beltehempe midt på bak gir økt stabilitet og styrke Kile i skrittet

559

76542

CHELSEA BIB

559 KOBOLT/SVART UTGÅR COLORS: 559 COBALT/BLACK, 999 BLACK/CHARCOAL SIZES: C44-C62, D88-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²

Selebukseversjonen av den nye Chelseaarbeidsbuksen gir deg god komfort og en klassisk passform.

999

• • • • • •

YKK®-glidelås Gylf med glidelås Justerbare, elastiske bukseseler Justerbar i livet Brystlomme med klaff og borrelås Tommestokklomme

559

76444

CHELSEA CONSTRUCTION SHORTS COLORS: 999 BLACK/CHARCOAL SIZES: C44-C62 FABRIC: Hovedmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² • • • •

YKK®-glidelås Bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet Plastdekte metallknapper To hengende lommer i Cordura®-stoff med nylonbelte og slitesterk, dobbel bunn • Tommestokklomme

999

28

CHELSEA COLLECTION


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

76443

CHELSEA SHORTS COLORS: 999 BLACK/CHARCOAL SIZES: C44-C62 FABRIC: Hovedmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

Chelsea-shortsen er det perfekte valget uansett om du skal jobbe i gjørme, eller om du bare ser etter en arbeidsbukse som ser bra ut. Ekstra slitesterke lommer i Cordura®-materiale og to sidelommer gjør dette til en allsidig favoritt på varme dager.

• • • •

YKK®-glidelås Beltehemper med Click-on-funksjon for ekstra tilbehør Bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet Plastdekte metallknapper

999

76442

CHELSEA CONSTRUCTION PIRATE PANT COLORS: 999 BLACK/CHARCOAL SIZES: C44-C62 FABRIC: Hovedmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² • • • • •

YKK®-glidelås Reflekselementer Bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet Beltehemper med Click-on-funksjon for ekstra tilbehør Hemper med dobbel borrelås på begge sider for hammerholderinnfesting • Tommestokklomme

990

76341

CHELSEA CONSTRUCTION VEST COLORS: 999 BLACK/CHARCOAL SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² • • • • •

YKK®-glidelås Reflekselementer Forsterkninger i 100 % Cordura®-materiale på skuldrene Ingen skuldersømmer Romslig passform over skuldrene med skjulte sømmer og mulighet til å legge ut 3,5 cm • Hempe til ID-kort

999

74014

CHELSEA SOFTSHELL JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

• • • • •

990 BLACK XS-3XL Hovedmateriale: Vanntett softshell Forsterkning: 100 % Cordura® – 219 g/m²

EN 343 3,2 Heltapet konstruksjon Ventilasjonsglidelås under armene Reflekselementer Mansjetter med borrelås

990

CHELSEA COLLECTION

29


HÅNDVERKERE

72256

CHELSEA PILE JACKET

559 KOBOLT/SVART UTGÅR COLORS: 559 COBALT/BLACK, 779 TIMBER/BLACK, 999 BLACK/CHARCOAL SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 400 g/m² Fôr: 100 % polyester – 125 g/m²

Tøff fiberpelsjakke med mykt taftfôr. Denne jakken passer perfekt til både jobb og fritid. Reflekselementer for ekstra sikkerhet og det klassiske HH WW-merket på venstre erme

999

779

559

72049

• • • • • •

YKK® Vislon-glidelås midt foran Hette med trekksnor-justering Reflekselementer Brystlomme med klaff og borrelås To håndlommer med YKK®-glidelås Hempe til ID-kort

CHELSEA WIND FLEECE

559 KOBOLT/SVART UTGÅR COLORS: SIZES: FABRIC:

Vindtett fleecejakke med klassiske detaljer fra vår mestselgende Chelsea-kolleksjon. Forsterkning på skuldrene, refleksstriper for ekstra sikkerhet og justerbare ermer gjør denne jakken behagelig hele året. 999

• • • • • • •

559 COBALT/BLACK, 999 BLACK/CHARCOAL S-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 320 g/m² Forsterkning: 100 % polyamid – 206 g/m²

Vindtett stoff YKK® Vislon-glidelås midt foran Brystlomme med YKK®-glidelås Forsterket ved skulderen To håndlommer med YKK®-glidelås Borrelås ved mansjettene Hempe til ID-kort

559

79147

CHELSEA FZ HOODIE COLORS: 970 DARK GREY, 990 BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 88 % polyester, 12 % bomull – 425 g/m²

• • • •

990

Reflekselementer Frontglidelås Justerbar hette Elastisk ribbekant i falden og på mansjettene

970

79134

CHELSEA LONGSLEEVE COLORS: 979 DARK GREY/BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: 100% bomull

• Ingen skuldersømmer • Lett materiale • Reflekselementer

979

79135

CHELSEA T-SHIRT COLORS: 802 BLACK/RACER BLUE, 979 DARK GREY/BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: 100% bomull

• Ingen skuldersømmer • Lett materiale • Reflekselementer

979

30

802

CHELSEA COLLECTION


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

AKER

71050

AKER SHELL JACKET COLORS: 555 COBALT BLUE/EVENING BLUE, 979 DARK GREY/BLACK, 999 BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² Fôr: 100 % polyester – 60 g/m²

Den allsidige og lette skalljakken gir mye for pengene. Helly Tech® Protection holder deg tørr i tøffe forhold. Refleksstriper for ekstra sikkerhet.

999

979

• • • • •

Helly Tech® Protection Tapede sømmer Hette med trekksnor-justering foran og borrelås bak Stormklaff med borrelås YKK® Vislon-glidelås midt foran

555

73251

AKER INSULATED JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

990

585

Den nye favorittjakken din er her. Den fôrede Aker-jakken kombinerer det slitesterke Aker polyester/bomullstoffet med en moderne og stilig design. Primaloft-isolasjon gir perfekt varme uten at jakken blir tung. En moderne klassiker fra HH WW

• • • • •

585 EVENING BLUE, 990 BLACK S-4XL Hovedmateriale: 100 % polyamid – 55 g/m² Sekundærmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 310 g/m² Isolasjon i bolen: Primaloft® Black 100 g Isolasjon i ermene: Primaloft® Black 80 g

YKK®-glidelås YKK® Vislon-glidelås midt foran Hakebeskyttelse Børstet polyester på innsiden av kragen og stikklommene Hempe til ID-kort

AKER COLLECTION

31


HÅNDVERKERE

77200

AKER JACKET COLORS: 555 COBALT BLUE/EVENING BLUE, 979 DARK GREY/BLACK, 999 BLACK/DARK GREY SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 310 g/m²

Ny arbeidsjakke i Aker-konseptet for håndverkere. Slitesterkt og behagelig stoff, moderne passform og det nye HH WW-merket på venstre erme gjør den til et perfekt valg.

999

979

• • • • • • •

YKK® Vislon-glidelås midt foran Børstet trikot på innsiden av kragen Brystlommer med klaff og trykknapp Brystlomme med YKK®-glidelås Lomme til mobiltelefon på høyre bryst Stikklommer med trykknapper Hempe til ID-kort

555

71351

AKER WINTER JACKET COLORS: 555 COBALT BLUE/EVENING BLUE, 979 DARK GREY/BLACK, 999 BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² Isolasjon: Primaloft® Black Eco – 100 g/m² i bolen og hetten, 80 g/m² i ermene Fôr: 100 % polyamid – 66 g/m²

Den allsidige og lette vinterjakken med Primaloft®-isolasjon gir mye for pengene. Helly Tech® Protection holder deg tørr i tøffe forhold. Refleksstriper for ekstra sikkerhet.

999

979

• • • •

Helly Tech® Protection Primaloft® Black Eco-isolasjon Tapede sømmer Hette med trekksnor-justering foran og borrelås bak

555

71452

AKER WINTER PANT COLORS: SIZES: FABRIC:

Allsidig og lett vinterbukse med Primaloft®isolasjon. Helly Tech® Protection holder deg tørr på tøffe dager. Refleksstriper for ekstra sikkerhet.

• • • • •

990 BLACK S-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² Isolasjon: Primaloft® Black Eco – 60 g/m² Fôr: 100 % polyamid – 66 g/m²

Helly Tech® Protection Primaloft® Black Eco-isolasjon Tapede sømmer Justerbar i livet Glidelås nederst på benet

990

77401

AKER CONSTRUCTION PANT COLORS: 555 COBALT BLUE/EVENING BLUE, 979 DARK GREY/BLACK, 999 BLACK SIZES: C44- C62, D88- D116 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 310 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²

Ny håndverkerbukse i Aker-konseptet for fagarbeidere. Slitesterkt og behagelig stoff, moderne passform og forsterkninger i Cordura®stoff gjør denne buksen til en ny favoritt. Hengende lommer til verktøy.

999

32

979

AKER COLLECTION

555

• YKK®-glidelås midt foran • To hengende forlommer til spiker/skruer i Cordura®-stoff med vinklede hjørner og dobbel bunn • Lårlomme med Vislon-glidelås • Lårlomme med klaff og borrelås • Hempe til ID-kort • Tommestokklomme • Mobillomme


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

77400

AKER WORK PANT COLORS: 555 COBALT BLUE/EVENING BLUE, 979 DARK GREY/BLACK, 999 BLACK/DARK GREY SIZES: C44- C62, D88- D116 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 310 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²

Ny arbeidsbukse i Aker-konseptet for fagarbeidere. Slitesterkt og behagelig stoff, moderne passform og forsterkninger i Cordura®stoff gjør denne buksen til en ny favoritt.

999

979

• • • • • •

YKK®-glidelås midt foran Lårlomme med Vislon-glidelås Lårlomme med klaff og borrelås Hempe til ID-kort Tommestokklomme Mobillomme

555

77403

AKER CONSTRUCTION SHORTS COLORS: 555 COBALT/EVENING BLUE, 999 BLACK/DARK GREY SIZES: C44-C62 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 310 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

999

555

Ny håndverkershorts i Aker-konseptet for håndverkere. Slitesterkt og behagelig stoff, moderne passform og forsterkninger i Cordura®stoff gjør denne shortsen til en ny favoritt. Hengende lommer til verktøy.

77402

• YKK®-glidelås midt foran • To hengende forlommer til spiker/skruer i Cordura®-stoff med vinklede hjørner og dobbel bunn • Lårlomme med Vislon-glidelås • Lårlomme med klaff og borrelås • Hempe til ID-kort • Tommestokklomme • Mobillomme

AKER WORK SHORTS COLORS: 555 COBALT/EVENING BLUE, 999 BLACK/DARK GREY SIZES: C44-C62 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 310 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

Ny arbeidsshorts i Aker-konseptet for håndverkere. Slitesterkt og behagelig stoff, moderne passform og forsterkninger i Cordura®stoff gjør denne shortsen til en ny favoritt. 999

• • • • • •

YKK®-glidelås midt foran Lårlomme med Vislon-glidelås Lårlomme med klaff og borrelås Hempe til ID-kort Tommestokklomme i Cordura®-forsterkningsmateriale Mobillomme

555

77404

AKER PIRATE PANT COLORS: 555 COBALT/EVENING BLUE, 999 BLACK/DARK GREY SIZES: C44-C62 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 310 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

Ny arbeidsbukse i Aker-konseptet for fagarbeidere. Slitesterkt og behagelig stoff, moderne passform og forsterkninger i Cordura®stoff gjør denne buksen til en ny favoritt.

999

• • • • • •

YKK®-glidelås midt foran Lårlomme med Vislon-glidelås Lårlomme med klaff og borrelås Hempe til ID-kort Tommestokklomme Mobillomme

555

AKER COLLECTION

33


HÅNDVERKERE

74051

AKER SOFTSHELL COLORS: 555 COBALT BLUE/EVENING BLUE, 979 DARK GREY/BLACK, 999 BLACK/DARK GREY SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 94 % polyester, 6 % elastan – 305 g/m²

Klassisk skalljakke som gir mye for pengene. Brystlommen og det nye HH WW-merket på venstre erme gjør at denne jakken glir rett inn i den nye produktserien vår for fagarbeidere.

999

979

• • • • • •

YKK® Vislon-glidelås midt foran Softshell, fleece på innsiden Brystlomme med YKK®-glidelås Stikklommer med borrelås Refleksdetaljer Hempe til ID-kort

555

72155

AKER FLEECE JACKET COLORS: 550 COBALT, 585 EVENING BLUE, 970 DARK GREY, 990 BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 159 g/m²

Supermyk og svært komfortabel Polartec® microfleece. Reflekssømmer på skuldrene for ekstra sikkerhet og det flotte, nye HH WW-merket på venstre erme gjør at denne jakken glir rett inn i den nye produktserien vår for fagarbeidere.

990

970

585

• • • • •

Polartec®-materiale Hakebeskyttelse YKK® Vislon-glidelås midt foran To håndlommer med YKK®-glidelås Refleksdetaljer

550

79160

AKER TEE COLORS: 555 COBALT/EVENING BLUE, 990 BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 200 g/m²

En svært komfortabel t-skjorte i bomull som passer godt til Aker-buksene. Normal passform og påtrykt logo gir et tøft utseende.

990

• Bomullsmyk følelse • Normal passform • Aker-trykk på venstre erme (HiVis-gul)

555

79557

AKER WEBBING BELT

UTGÅR COLORS: 360 YELLOW SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 96 % bomull, 4 % elastisk spandextwill

360

34

AKER COLLECTION

Få en gjennomført stil med Aker-båndbeltet med full stretch for ekstra komfort.

• Full stretch • Spenne med HH WW-logo


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

76269

MJØLNIR WINTER JACKET

UTGÅR FW18 COLORS: 975 DARK GREY/DEEP STEEL, 999 BLACK/DENIM BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 79 % bomull, 21 % polyester – 295 g/m² Sekundærmateriale: 85 % bomull, 15 % polyamid – 380 g/m² Fiberpelsfôr i bolen: 100 % polyester – 350 g/m² Sekundærfôr i ermene: 100 % polyamid – 80 g

999

• YKK® Vislon-glidelås midt foran • Ingen skuldersømmer • Fast hette med trekksnorjustering • Hakebeskyttelse • Fiberpels på innsiden. • YKK® Metaluxe-glidelås

975

72269

MJØLNIR HOOD JACKET

UTGÅR FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK S-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 366 g/m² Sekundærmateriale: 88 % polyester, 12 % elastan – 230 g/m²

• Polartec® Fiberpels • Polartec® Power-stretch • Hette med dobbelt stofflag • Trekksnorjustering av hetten • Kantebånd rundt hetteåpningen og langs glidelåsen midt foran

990

72270

MJØLNIR JACKET

UTGÅR FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK S-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 366 g/m² Sekundærmateriale: 88 % polyester, 12 % elastan – 230 g/m²

• Polartec® Fiberpels • Polartec® Power-stretch • Krage med dobbelt stofflag • Kantebånd rundt halsåpningen og langs glidelåsen midt foran • Forlengede lycramansjetter med tommelhull

990

HÅNDVERKERE

35


HÅNDVERKERE

72271

MJØLNIR WINDPILE JACKET

UTGÅR FW18 COLORS: 208 IRON RED, 480 DARK GREEN, 570 DEEP STEEL, 990 BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 400 g/m² Fôr: 100 % polyamid – 58 g/m² • YKK® Vislon-glidelås midt foran • Brystlommer med glidelås • Ermelomme med glidelås • To håndlommer med YKK®-glidelås

480

208

990

570

76502

MJØLNIR CONSTRUCTION PANT

UTGÅR FW18 COLORS: 570 DEEP STEEL, 999 DENIM BLACK/BLACK SIZES: C44-C62, D88- D116 FABRIC: Hovedmateriale: 85 % Cordura®-bomull, 15 % polyamid – 380 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² • Forsterkninger i Cordura®-materiale • Elastisk i livet • Hempe til ID-kort • Hemper med dobbel borrelås på begge sider for hammerholderinnfesting • Bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet • Tommestokklomme

999

570

76501

MJØLNIR PANT

UTGÅR FW18 COLORS: 570 DEEP STEEL, 999 DENIM BLACK/BLACK SIZES: C44-C62, D88- D116 FABRIC: Hovedmateriale: 85 % Cordura®-bomull, 15 % polyamid – 380 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² • Forsterkninger i Cordura®-stoff • Elastisk i livet • Hempe til ID-kort • Bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet • Lomme på høyre hofte, til kniv eller verktøy, med metallknapp • Tommestokklomme

999

570

76503

MJØLNIR SHORTS

UTGÅR FW18 COLORS: 570 DEEP STEEL, 990 BLACK SIZES: C44-C62 FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 350 g/m² • Ledig passform • Vasket utseende • Trekksnor i livet • Beltehemper

990

36

HÅNDVERKERE

570


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

79150

MJØLNIR HOODIE

UTGÅR FW18 COLORS: 570 DEEP STEEL, 990 ACID BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 310 g/m² • Detaljer med rå kant • Ledig passform • Trekksnor i hetten

990

570

79151

MJØLNIR SWEATER

UTGÅR FW18 COLORS: 570 DEEP STEEL, 990 ACID BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 310 g/m² • Detaljer med rå kant • Ledig passform • Vasket utseende • Rund hals

990

570

79152

MJØLNIR LOGO TEE

UTGÅR FW18 COLORS: 570 DEEP STEEL, 990 ACID BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 160 g/m² • Detaljer med rå kant • Ledig passform • Vasket utseende

990

570

79153

MJØLNIR TEE

UTGÅR FW18 COLORS: 570 DEEP STEEL, 900 WHITE, 917 ACID GREY, 990 ACID BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 160 g/m² • Detaljer med rå kant • Ledig passform • Vasket utseende • Rund hals

990

900

570

HÅNDVERKERE

37


HÅNDVERKERE

38

HÅNDVERKERE


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

73104

VANCOUVER JACKET

UTGÅR FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

981 CHARCOAL CHECK S-4XL Hovedmateriale: 100 % bomullsflanell Isolasjon: Primaloft® Black – 80 g i bolen, 60 g i ermene Fôr: 100 % polyamid – 57 g/m²

• Hakebeskyttelse • Ingen skuldersømmer • Vinklet bærestykke bak

981

79100

VANCOUVER SHIRT

UTGÅR FW18 COLORS: 291 DARK ORANGE CHECK, 981 CHARCOAL CHECK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomullsflanell • Ingen skuldersømmer • Vinklet bærestykke bak • Albuelapper • Front med trykknapp • To brystlommer med klaff og knapping.

291

981

76486

VISBY CONSTRUCTION PANT CL 1 COLORS: 993 BLACK/CHARCOAL/EN ISO 20471 SIZES: C44-C62, D88-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull, 375 g/m² HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 315 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² • EN ISO 20471 klasse 1 • Forsterkninger i Cordura®-stoff • Strikkløsning i livet for fleksibilitet og komfort • Plastdekte metallknapper • Tommestokklomme

993

76487

VISBY CONSTRUCTION PANT COLORS: 540 BLUE/CHARCOAL, 999 BLACK/CHARCOAL SIZES: C44-C62, D88-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 375 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m² • Forsterkninger i Cordura®-stoff • Strikkløsning i livet for fleksibilitet og komfort • Plastdekte metallknapper • To stikklommer • Tommestokklomme

999

540

76489

VISBY CONSTRUCTION PIRATE PANT COLORS: SIZES: FABRIC:

999 BLACK/CHARCOAL C44-C62 Hovedmateriale: 100 % bomull – 375 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²

• Forsterkninger i Cordura®-stoff • Strikkløsning i livet for fleksibilitet og komfort • Plastdekte metallknapper • To stikklommer • Tommestokklomme

990

HÅNDVERKERE

39


HÅNDVERKERE

76423

WEST HAM CONSTRUCTION PANT

UTGÅR FW18 COLORS: 599 NAVY/CHARCOAL, 979 DARK GREY/BLACK, 999 BLACK/CHARCOAL SIZES: C44-C62, D88-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 275 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

999

979

• Forsterkninger i Cordura®-stoff • Plastdekte metallknapper • To frontlommer • To hengende lommer i Cordura®-materiale med dobbel bunn for ekstra slitestyrke • Polyesterhemper til skrutrekkere og tenger • Tommestokklomme

599

76424

WEST HAM PANT

UTGÅR FW18 COLORS: 979 DARK GREY/BLACK, 999 BLACK/CHARCOAL SIZES: C44-C62, D88-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 275 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

999

• Forsterkninger i Cordura®-stoff • Plastdekte metallknapper • To frontlommer • Hemper med dobbel borrelås på begge sider for hammerholderinnfesting • Bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet • Tommestokklomme

979

76422

WEST HAM CONSTRUCTION PIRATE PANT

UTGÅR FW18

COLORS: 999 BLACK /CHARCOAL SIZES: C44-C62 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 275 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² • Forsterkninger i Cordura®-stoff • Plastdekte metallknapper • To frontlommer • To hengende lommer i Cordura®-materiale med dobbel bunn for ekstra slitestyrke • Lårlomme med klaff • Tommestokklomme

999

76421

WEST HAM CONSTRUCTION SHORTS

UTGÅR FW18

COLORS: 999 BLACK /CHARCOAL SIZES: C44-C62 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 275 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² • Forsterkninger i Cordura®-stoff • Plastdekte metallknapper • To frontlommer • To hengende lommer i Cordura®-materiale med dobbel bunn for ekstra slitestyrke • Lårlomme med klaff 999

76467

W WEST HAM CONSTRUCTION PANT

UTGÅR FW18

COLORS: 999 BLACK/CHARCOAL SIZES: C36-C50 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 275 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² • Forsterkninger i Cordura®-stoff • Gylf med glidelås • Plastdekte metallknapper • Lårlomme med klaff • To hengende lommer i Cordura®-materiale med dobbel bunn for ekstra slitestyrke • Tommestokklomme 999

40

HÅNDVERKERE


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

76438

ASHFORD CONSTRUCTION PANT COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: C44-C62, D88-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 275 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² • Forsterkninger i Cordura®-stoff • To frontlommer • Lårlomme med klaff • To hengende lommer i Cordura®-materiale med dobbel bunn for ekstra slitestyrke • Tommestokklomme

590

990

76447

ASHFORD SERVICE PANT COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: C44-C62, D88-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 275 g/m² • To frontlommer • Lårlomme med klaff • Tommestokklomme • To baklommer • Kile i skrittet

590

990

76403

LONDON CONSTRUCTION PANT COLORS: 900 WHITE SIZES: C44-C62, D88-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 300 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² • Forsterkninger i Cordura®-stoff • To stikklommer • Lårlomme med klaff og magnetisk lukking • To hengende lommer i Cordura®-materiale med dobbel bunn for ekstra slitestyrke • Tommestokklomme

900

HÅNDVERKERE

41


ICU COLLECTION ICU-serien tar sikkerheten til et nytt nivå. Kombinasjonen av HiVis-materialer og 4-veis stretch gir deg trygghet og stor bevegelsesfrihet.

71372 ICU Winter Jacket, 77471 ICU Pant Cl 1, 71172 ICU Shell Jacket, 79271 ICU T-Shirt, 77471 ICU Construction Pant, 74272 ICU Softshell Jacket 42

ICU COLLECTION


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

ALNA COLLECTION Alna-serien er det perfekte valget hvis du er på utkikk etter slitesterke, komfortable og moderne HiVis-klær. Det myke og behagelige stoffet, som er sertifisert for industrivask, gjør den til det perfekte valget hvis du ikke vil fire på kravene.

71394 Alna Winter Jacket, 77411 Alna Pant Cl 2, 77110 Alna Construction Vest Cl 1, 77413 Alna Construction Pant Cl 2 ALNA COLLECTION

43


ALTA SERIES Alta-kolleksjonen beskytter deg mot vær og vind og sørger for at du er synlig når det trengs. Kolleksjonen er HiVis-sertifisert, vanntett og ventilerende og gjør at du kan fokusere på jobben i stedet for omgivelsene.

71371 Alta Pilot Jacket, 77413 Alta Construction Pant Cl 2, 71070 Alta Shell Jacket 44

ALTA SERIES


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

ESBJERG COLLECTION Den holder deg varm og tørr uansett værforhold.

75019 Esbjerg Polo Zip, 75036 Esbjerg Polo Shirt ESBJERG COLLECTION

45


HI VIS

EN ISO 20471:2013 Denne standarden spesifiserer krav til klær som er laget for å gjøre personen synlig i farlige situasjoner, uavhengig av belysning – både om natten og dagen i strålen fra frontlykter eller annet kunstig lys (synlig 24 timer i døgnet).

46


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

ICU

71372 ICU WINTER JACKET YKK-glidelås

Ingen skuldersømmer

Life Pocket™

Glidelåsventilasjon under armene

System for regulering av livet i lommen som gir komfort og sikkerhet

3-lagsmateriale

Forsterket med Cordura®-stoff Isolering: PrimaLoft®

Vanntett Vann-, vindtett og ventilerende Helly Tech® Performance-materiale

71372

ICU WINTER JACKET

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: SIZES: FABRIC:

Den nye ICU-vinterjakken holder deg synlig, komfortabel og beskyttet. Den er fullpakket med funksjoner som 3M-reflekser, Primaloft®isolasjon og H²Flow™.

369 YELLOW/EBONY S-3XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 215 g/m² Fôr: 100 % polyamid – 58 g/m² Isolasjon i bolen: Primaloft® Black Eco – 133 g, isolasjon i ermene – 100 g

• EN ISO 20471, S–M = klasse 2, L = klasse 3, klasse 3 sammen med klasse 1-bukser • EN 343 3.1 • EN 342, 0,343 m² K/W m/bukse 71494 eller 71495 • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance • Primaloft® Black Eco-isolasjon • Life Pocket™ • H²Flow™ • 3M-refleks

• • • • • • •

YKK®-glidelås Heltapet konstruksjon Fullt justerbar hette Avtakbar hette Krage med justering midt bak Innvendig lomme Glidelåsventilasjon under armene

369

ICU COLLECTION

47


HI VIS

71172

ICU SHELL JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

ICU-skalljakken gir deg optimal beskyttelse mot vær og vind med fantastisk komfort og suveren bevegelsesfrihet. Mykt, 3-lags Helly Tech® Performancemateriale med påtrykte reflekser, ventilasjonsglidelåser og en justerbar hette gir deg alt du trenger.

369 YELLOW/EBONY S - 3XL Hovedmateriale: 100 % polyester Rygg: 100 % polyuretan – 265 g

• EN ISO 20471 klasse 3 (størrelse: >L) klasse 2 (størrelse: S/M), klasse 3 sammen med klasse 1- og klasse 2-bukser • EN 343 3,3 • YKK®-glidelås • Heltapet konstruksjon • Fullt justerbar hette • Krage med justering midt bak • Hempe til ID-kort

369

77471

ICU PANT CL 1 COLORS: 369 YELLOW/EBONY SIZES: C44–C62, D92-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 93 % polyamid, 7 % elastan – 310 g/m² HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 315 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

Det slitesterke materialet med 4-veis stretch kombinert med HiVispolyester/-bomull gir fleksibilitet, stil og sikkerhet. Moderne passform, avtagbare verktøylommer og knelommer med Cordura®forsterkning – i én og samme bukse! Uslåelig bevegelighet.

• • • • • •

EN ISO 20471 klasse 1 Forsterkninger i Cordura®-stoff 4-veis stretch YKK®-glidelås YKK® Vislon-glidelås midt foran Tommestokklomme

369

74272

ICU SOFTSHELL JACKET COLORS: 369 YELLOW/EBONY SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 320 g/m²

ICU-softshelljakken er svært komfortabel og gir deg stor bevegelsesfrihet.

369

48

ICU COLLECTION

• EN ISO 20471 klasse 3, uten ermer klasse 2 (S = klasse 2, uten ermer klasse 1). Alle størrelser klasse 3 sammen med klasse 1- eller klasse 2-bukser • YKK®-glidelås • Softshell, fleece på innsiden • Avtagbare ermer • Børstet trikot på innsiden av kragen


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

79273

ICU HOODIE COLORS: SIZES: FABRIC:

ICU-hettejakken er funksjonell, komfortabel og trygg. Slitesterkt materiale, kraftige YKK®-glidelåser og klasse 1-klassifisering gjør dette til en favoritt i HiVis-garderoben din. Denne hettejakken gir deg den samme komforten og bevegelsesfriheten som resten av ICU-kolleksjonen.

• • • • • • •

369 YELLOW/EBONY S-3XL HiVis: 80 % bomull, 20 % polyester – 320 g/m² Kontrast: 100 % polyester – 300 g/m²

EN ISO 20471 klasse 1 3M-refleksstriper YKK®-glidelås midt foran Hette med trekksnor-justering Håndlommer med YKK®-glidelås Elastisk regulering i nedre linning Hempe til ID-kort

369

79272

ICU SWEATER COLORS: SIZES: FABRIC:

Komfortabel og klassifisert. ICU-genseren kombinerer funksjonalitet med nødvendige sikkerhetsstandarder. Den passer godt sammen med andre stiler i ICU-kolleksjonen, takket være det slitesterke materialet og klasse 1-klassifiseringen.

369 YELLOW/EBONY S-3XL HiVis: 80 % bomull, 20 % polyester – 320 g/m² Kontrast: 100 % polyester – 300 g/m²

• EN ISO 20471 klasse 1 • 3M-refleksstriper • Hempe til ID-kort

369

79271

ICU T-SHIRT COLORS: 369 YELLOW/EBONY SIZES: S-3XL FABRIC: HiVis: 54 % polyester, 46 % polypropylen – 175 g/m² Kontrast: 57 % bomull, 38 % polyester, 5 % elastan – 160 g/m²

ICU-T-skjorten gjør at du garantert vil føle deg tørr, og oppfyller sikkerhetsstandardene. Klasse 1-klassifisering kombinert med Lifa® Flowmateriale holder deg komfortabel på selv de varmeste sommerdagene.

• EN ISO 20471 klasse 1 • 3M-refleksstriper • HH® Active

369

ICU COLLECTION

49


HI VIS

50

ICU COLLECTION


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

ICU COLLECTION

51


ALNA

71395 ALNA WINTER PARKA

Avtagbar hette med trekkesnor og borrelås

Vann-, vindtett og ventilerende Helly Tech® Performance-materiale

Glidelåsventilasjon under armene Isolering: PrimaLoft®

YKK-glidelås

Elastisk regulering i nedre linning

71395

ALNA WINTER PARKA

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 215 g/m² Fôr: 100 % polyamid – 58 g/m² Isolasjon i bolen: Primaloft® Black – 133 g, isolasjon i ermene – 100 g • • • • • • • • • • • •

169

52

269

ALNA COLLECTION

369

EN ISO 20471 klasse 3 EN 343 3.1 EN 342, 0,328 m² K/W Luftgjennomtrengning klasse 3 Helly Tech® Performance Primaloft® Black-isolasjon YKK®-glidelås Innvendig lomme til nettbrett Ingen skuldersømmer Avtakbar hette Hette med trekksnor og borrelås Hjelmtilpasset design


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

71394 ALNA WINTER JACKET

Vann-, vindtett og ventilerende Helly Tech® Performance-materiale

YKK-glidelås Avtagbar hette

Glidelåsventilasjon under armene

Innvendig lomme til tablet

Elastisk regulering i nedre linning

Isolering: PrimaLoft®

71394

ALNA WINTER JACKET

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 215 g/m² Fôr: 100 % polyamid – 58 g/m² Isolasjon i bolen: Primaloft® Black – 133 g, isolasjon i ermene – 100 g

169

269

369

• • • • • • • • • • • •

EN ISO 20471 klasse 3 EN 343 3.1 EN 342, 0,328 m² K/W Luftgjennomtrengning klasse 3 Helly Tech® Performance Primaloft® Black-isolasjon YKK®-glidelås Innvendig lomme til nettbrett Ingen skuldersømmer Avtakbar hette Hette med trekksnor og borrelås Hjelmtilpasset design

ALNA COLLECTION

53


71495 ALNA WINTER CONSTRUCTION PANT CL 2

Vann-, vindtett og ventilerende Helly Tech® Performance-materiale

Avtagbare, elastiske bukseseler med glidelås bak

Løkke til ID-kort Tommestokklomme

YKK-glidelås

Isolering: PrimaLoft® Knepolstringslomme i Cordura®-stoff

Forsterket stoff

71495

ALNA WINTER CONSTRUCTION PANT CL 2

TILGJENGELIG I OKTOBER

COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 215 g/m² Fôr: 100 % polyamid – 58 g/m² Isolasjon: Primaloft® Black – 100 g Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

• • • • • • • • • • •

169

54

269

ALNA COLLECTION

369

EN ISO 20471 klasse 2 EN 343 3.1 EN 342, 0,328 m² K/W Luftgjennomtrengning klasse 3 Helly Tech® Performance Primaloft® Black-isolasjon YKK®-glidelås Helly Tech® Performance Primaloft®-isolasjon Avtagbare, elastiske bukseseler med glidelås bak To stikklommer


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

71494 ALNA WINTER PANT CL 1

Vann-, vindtett og ventilerende Helly Tech® Performance-materiale Avtagbare, elastiske bukseseler med glidelås bak YKK-glidelås

Tommestokklomme

Forsterket stoff Løkke til ID-kort

Isolering: PrimaLoft®

71494

ALNA WINTER PANT CL 1

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 215 g/m² Fôr: 100 % polyamid – 58 g/m² Isolasjon: Primaloft® Black – 100 g

• • • • • • • • • •

169

269

EN ISO 20471 klasse 1 EN 343 3.1 EN 342, 0,328 m² K/W Luftgjennomtrengning klasse 3 Helly Tech® Performance Primaloft® Black-isolasjon YKK®-glidelås Helly Tech® Performance Primaloft®-isolasjon To stikklommer

369

ALNA COLLECTION

55


HI VIS

77210

ALNA JACKET CL 3

XS TILGJENGLIG FW18 COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 70 % polyester, 30 % bomull – 300 g/m²

Ny HiVis-jakke i Alna-kolleksjonen. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 3. Slitesterkt og behagelig stoff for industrivask gir mye for pengene

169

269

• • • • • • •

EN ISO 20471 klasse 3, XS = klasse 2 YKK®-glidelås YKK® Vislon-glidelås midt foran Brystlomme med YKK®-glidelås Håndlommer med YKK®-glidelås Børstet polyester på innsiden av kragen Hempe til ID-kort

369

74094

ALNA SOFTSHELL JACKET

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 320 g/m²

• • • • • • •

169

269

EN ISO 20471 klasse 3, XS = klasse 2 YKK®-glidelås YKK® Vislon-glidelås midt foran Brystlomme med YKK®-glidelås Håndlommer med YKK®-glidelås Børstet polyester på innsiden av kragen Hempe til ID-kort

369

77110

ALNA CONSTRUCTION VEST CL 1

XS TILGJENGELIG SS18 COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: XS-4XL FABRIC: 70 % polyester, 30 % bomull – 300 g/m²

Ny HiVis-arbeidsvest i Alnakolleksjonen. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 1. Slitesterkt og behagelig stoff for industrivask gir mye for pengene 169

269

• • • •

EN ISO 20471 klasse 1 YKK®-glidelås Refleksbånd rundt jakken To hengende lommer foran til spiker/skruer, med vinklede hjørner og dobbel bunn • To baklommer for verktøy med vinklede hjørner • Mobillomme

369

77413

ALNA CONSTRUCTION PANT CL 2 COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: C44- C64, D88- D116 FABRIC: Hovedmateriale: 70 % polyester, 30 % bomull – 300 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²

Ny HiVis-bukse i Alna-kolleksjonen. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 2. Slitesterkt og behagelig stoff for industrivask og Cordura®forsterkninger gir mye for pengene. Hengende lommer til verktøy.

169

56

269

ALNA COLLECTION

369

• • • • •

EN ISO 20471 klasse 2 YKK®-glidelås Refleksbånd på bena Lårlomme med klaff til tilbehør/verktøy. To hengende lommer i Cordura®-stoff med nylonbelte og slitesterk, dobbel bunn • Hempe til ID-kort • Tommestokklomme


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

ALNA COLLECTION

57


HI VIS

77412

ALNA CONSTRUCTION PANT CL 1 COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: C44- C64, D88- D116 FABRIC: Hovedmateriale: 70 % polyester, 30 % bomull – 300 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²

Ny HiVis-bukse i Alna-kolleksjonen. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 1. Slitesterkt og behagelig stoff for industrivask og Cordura®forsterkninger gir mye for pengene. Hengende lommer til verktøy.

169

269

• • • • •

EN ISO 20471 klasse 1 YKK®-glidelås Refleksbånd på bena Lårlomme med klaff til tilbehør/verktøy. To hengende lommer i Cordura®-stoff med nylonbelte og slitesterk, dobbel bunn • Hempe til ID-kort • Tommestokklomme

369

77411

ALNA PANT CL 2 COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: C44- C62, D88- D116 FABRIC: Hovedmateriale: 70 % polyester, 30 % bomull – 300 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²

HiVis-bukse i Alna-kolleksjonen. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 2. Slitesterkt og behagelig stoff for industrivask og Cordura®forsterkninger gir mye for pengene.

169

269

• • • • • • •

EN ISO 20471 klasse 2 YKK®-glidelås Refleksbånd på bena Lårlomme med klaff til tilbehør/verktøy. To baklommer med klaff og borrelås Hempe til ID-kort Tommestokklomme

369

77410

ALNA PANT CL 1 COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: C44- C62, D88- D116 FABRIC: Hovedmateriale: 70 % polyester, 30 % bomull – 300 g/m²

HiVis-bukse i Alna-kolleksjonen. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 1. Slitesterkt og behagelig stoff for industrivask gir mye for pengene.

169

269

• • • • • •

EN ISO 20471 klasse 1 YKK®-glidelås Lårlomme med klaff til tilbehør/verktøy. To baklommer med klaff og borrelås Hempe til ID-kort Tommestokklomme

369

77510

ALNA BIB CL 2

D STØRRELSE TILGJENGELIG FW18 COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: C44-C64, D88-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 70 % polyester, 30 % bomull – 300 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²

HiVis-selebukse i Alna-kolleksjonen. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 2. Slitesterkt og behagelig stoff for industrivask og Cordura®forsterkninger gir mye for pengene.

169

58

269

ALNA COLLECTION

369

• • • • • •

EN ISO 20471 klasse 2 YKK®-glidelås Gylf med glidelås Justerbare, elastiske bukseseler Hempe til ID-kort Tommestokklomme


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

77414

ALNA PIRATE PANT COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: C44-C62 FABRIC: Hovedmateriale: 70 % polyester, 30 % bomull – 300 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m² • • • • • • •

169

269

EN ISO 20471 klasse 2 størrelse C50-> EN ISO 20471 klasse 1 størrelse C44–C48 YKK®-glidelås Lårlomme med klaff til tilbehør/verktøy. To baklommer med klaff og borrelås Hempe til ID-kort Tommestokklomme

369

77415

ALNA SHORTS COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: C44-C62 FABRIC: Hovedmateriale: 70 % polyester, 30 % bomull – 300 g/m² • • • • • •

169

269

EN ISO 20471 klasse 2 størrelse C48-> EN ISO 20471 klasse 1 størrelse C44–C46 YKK®-glidelås To baklommer med klaff og borrelås Hempe til ID-kort Tommestokklomme

369

77610

ALNA SUIT CL 3 COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: C44-C62 FABRIC: Hovedmateriale: 70 % polyester, 30 % bomull – 300 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-stoff – 219 g/m²

HiVis-dress i Alna-kolleksjonen. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 3. Slitesterkt og behagelig stoff for industrivask og Cordura®forsterkninger gir mye for pengene.

169

269

• • • • • • •

EN ISO 20471 klasse 3 YKK®-glidelås 360-graders refleksbånd på kroppen, ermene og bena 2-veis glidelås med borrelås To brystlommer med klaffer og borrelås Hempe til ID-kort Tommestokklomme

369

ALNA COLLECTION

59


HI VIS

Science. Applied to Life.™ Vitenskap. For praktisk bruk. 3M er en pioner innen utvikling av vitenskapen bak retrorefleksjon, og har fremmet teknologien på nye og banebrytende måter i over 30 år. Med mer enn 35 ulike produkter, inkludert mange tekniske alternativer, kan refleksmaterialet 3M™ Scotchlite™ vise til en av industriens største og mest varierte porteføljer. Det er et solid navn innen teknologi for refleksmaterialer.

70294

ALNA RAIN JACKET

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: XS-4XL FABRIC: HiVis: 18 % polyester, 82 % PVC – 390 g/m² Kontrast: 18 % polyester, 82 % PVC – 390 g/m² • • • • • • •

169

269

EN ISO 20471 klasse 3 EN 343 3.1 3M-refleks Trykknapper Trykknappjustering på mansjettene Hette med trekksnor og borrelås Hette som passer fint over hjelm

369

70495

ALNA RAIN BIB CL 2

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 169 RED/EBONY, 269 ORANGE/EBONY, 369 YELLOW/EBONY SIZES: XS-4XL FABRIC: HiVis: 18 % polyester, 82 % PVC – 390 g/m² Kontrast: 18 % polyester, 82 % PVC – 390 g/m² • • • • • •

169

60

269

ALNA COLLECTION

369

EN ISO 20471 klasse 2 EN 343 3.1 3M-refleks Elastiske bukseseler Innvendig brystlomme med YKK®-glidelås Knapper for regulering ved ben


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

ALTA

71071

ALTA SHELL JACKET

XS TILGJENGLIG FW18 COLORS: 169 RED/CHARCOAL, 269 ORANGE/CHARCOAL, 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: XS-4XL FABRIC: HiVis: 100 % polyester – 200 g/m² Kontrast: 100 % polyamid – 145 g/m² Fôr: 100 % polyamid

169

269

369

Vanntett og ventilerende skalljakke med Helly Tech® Protectionmembran. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 3 med reflekser på skuldrene som gjør deg mer synlig. Sammenleggbar hette, innerlomme og mesh-fôr for komfort

71370

• • • • • •

EN ISO 20471 klasse 3 EN 343 3,3 Helly Tech® Protection Vindtett, vanntett og ventilerende Heltapet konstruksjon Hempe til ID-kort

ALTA CIS JACKET COLORS: 169 RED/CHARCOAL, 269 ORANGE/CHARCOAL, 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: XS-4XL FABRIC: HiVis: 100 % polyester – 200 g/m² Kontrast: 100 % polyamid – 145 g/m² Fôr: 100 % polyamid

Denne HiVis-jakken, som er sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 3, passer perfekt for alle årstider. Bruk skalljakken i regnvær, eller fest fôret med glidelås

169

269

• • • • • • • • •

EN ISO 20471 ytterjakke klasse 3, innerjakke klasse 2 EN 343 3.1 EN 342 0,341 m² K/W (B) (isoleringsverdi 2,2) m/70445 fôret Alta-bukse Luftgjennomtrengning klasse 3 EN ISO 14058 jakke uten bukse Helly Tech® Performance Vindtett, vanntett og ventilerende Heltapet konstruksjon Hempe til ID-kort

369

ALTA COLLECTION

61


HI VIS

71391

ALTA PILOT JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

160

260

Dette er vår versjon av den klassiske pilotjakken. Den er både vanntett, ventilerende og varm. Helly Tech® Performance holder deg tørr, og myk fiberpels holder deg varm selv på kalde dager. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 3

360

70335

• • • • • • • • • •

160 RED, 260 ORANGE, 360 YELLOW XS-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 200 g/m² Isolasjon: 100 % fiberpels i polyester – 350 g/m²

EN ISO 20471 klasse 3 EN 343 3.1 EN 342 0,326 m² K/W (B) (isoleringsverdi 2,1) m/70445 fôret Alta-bukse Luftgjennomtrengning klasse 3 EN ISO 14058 uten bukse Helly Tech® Performance Vindtett, vanntett og ventilerende Hempe til ID-kort Mobillomme 160 tilgjengelig i oktober

ALTA INSULATED JACKET COLORS: 169 RED/CHARCOAL, 269 ORANGE/CHARCOAL, 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: XS-4XL FABRIC: HiVis: 100 % polyester – 200 g/m² Kontrast: 100 % polyamid – 145 g/m² Isolasjon: 120 g/m² i bolen, 100 g/m² i ermene Fôr: 100 % polyamid

169

269

Vår Core-HiVis-vinterjakke gir deg mye for pengene. Jakken har vanntett, ventilerende Helly Tech®-materiale med 120 g isolasjon og holder deg tørr, varm og sikker på jobb.

369

70445

• • • • • • •

EN ISO 20471 klasse 3 (S–M klasse 2) EN 343 klasse 3,1 EN 342 0,332 m² K/W (B) (isoleringsverdi 2,1) Luftgjennomtrengning klasse 3 Vindtett, vanntett og ventilerende Heltapet konstruksjon Hempe til ID-kort

ALTA INSULATED PANT COLORS: 169 RED/CHARCOAL, 269 ORANGE/CHARCOAL, 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: XS-4XL FABRIC: HiVis: 100 % polyester – 200 g/m² Kontrast: 100 % polyamid – 145 g/m² Isolasjon: 100 g/m² Fôr: 100 % polyamid • • • • • •

169

62

269

ALTA COLLECTION

369

EN ISO 20471 klasse 2 EN 343 klasse 3,1 EN 342 0,332 m² K/W(B)(isoleringsverdi 2,1) Luftgjennomtrengning klasse 3 Vindtett, vanntett og ventilerende Hempe til ID-kort


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

70665

ALTA INSULATED SUIT COLORS: SIZES: FABRIC: • • • • • •

169

269

EN ISO 20471 klasse 3 EN 343 klasse 3,1 EN 342 0,314 m² K/W (B) (isoleringsverdi 2,0) Luftgjennomtrengning klasse 3 Vindtett, vanntett og ventilerende Hempe til ID-kort

369

71070

ALTA SHELTER JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

Vanntett, ventilerende jakke til grunnpris for arbeidere som trenger HiVis-klær som er sertifisert i henhold til EN ISO 20471. Helly Tech® Protection holder deg tørr i tøffe forhold. Mesh-fôr gir ekstra komfort.

260

169 RED/CHARCOAL, 269 ORANGE/CHARCOAL, 369 YELLOW/CHARCOAL C44-C64 HiVis: 100 % polyester – 200 g/m² Kontrast: 100 % polyamid – 145 g/m² Isolasjon: 120 g/m² i bolen, 100 g/m² i ermene og bena Fôr: 100 % polyamid

• • • • • • •

260 ORANGE, 360 YELLOW XS-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester Fôr: 100% polyester

EN ISO 20471 klasse 3 EN 343 3,3 Helly Tech® Protection Vanntett, vindtett og ventilerende Heltapet konstruksjon YKK®-glidelås midt foran med stormklaff Hempe til ID-kort

360

71570

ALTA SHELTER BIB

XS TILGJENGLIG FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

Vanntett, ventilerende selebukse til grunnpris for dager der du trenger å være ekstra synlig. Sertifisert i henhold til EN ISO 20471 klasse 2. Helly Tech® Protection holder deg tørr på stormfulle dager. Lomme foran og mesh-fôr for ekstra komfort.

260

• • • • • •

260 ORANGE, 360 YELLOW XS-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester Fôr: 100% polyester

EN ISO 20471 klasse 2 EN 343 3,3 Helly Tech® Protection Vanntett, vindtett og ventilerende Heltapet konstruksjon Justerbare, elastiske bukseseler

360

ALTA COLLECTION

63


HI VIS

76196

ALTA JACKET COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL. 269 ORANGE/CHARCOAL SIZES: XS-3XL FABRIC: HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 248 g/m² Kontrast: 65 % polyester, 35 % bomull – 245 g/m²

• • • • • 269

EN ISO 20471 klasse 3 Frontglidelås Refleksbånd To frontlommer med klaff Hempe til ID-kort

369

76496

ALTA CONSTRUCTION PANT

D88/D92 TILGJENGELIG FW18 COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL. 269 ORANGE/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D88-D116 FABRIC: HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 248 g/m² Forsterkning: 100 % polyamid – 200 g/m²

• • • • • •

EN ISO 20471 klasse 2 Gylf med glidelås Plastdekte metallknapper To frontlommer Lårlomme med klaff To hengende frontlommer til spiker/skruer i forsterket stoff, med dobbel bunn for økt slitestyrke. • Tommestokklomme

269

369

76491

ALTA CONSTRUCTION PANT CL1 COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL. 269 ORANGE/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D88-D116 FABRIC: HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 248 g/m² Kontrast: 65 % polyester, 35 % bomull – 245 g/m² Forsterkning: 100 % polyamid – 200 g/m²

• • • • • •

EN ISO 20471 klasse 1 Gylf med glidelås Plastdekte metallknapper To frontlommer Lårlomme med klaff To hengende frontlommer til spiker/skruer i forsterket stoff, med dobbel bunn for økt slitestyrke. • Tommestokklomme

269

64

ALTA COLLECTION

369


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

76497

ALTA PANT

D STØRRELSE TILGJENGELIG FW18 COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL. 269 ORANGE/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D88-D116 FABRIC: HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 248 g/m² Forsterkning: 100 % polyamid – 200 g/m²

• • • • •

269

EN ISO 20471 klasse 2 Gylf med glidelås Plastdekte metallknapper To frontlommer Lårlomme med klaff

369

76492

ALTA PANT CL 1 COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL. 269 ORANGE/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D88-D116 FABRIC: HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 248 g/m² Kontrast: 65 % polyester, 35 % bomull – 245 g/m² Forsterkning: 100 % polyamid – 200 g/m²

• • • • •

269

EN ISO 20471 klasse 1 Gylf med glidelås Plastdekte metallknapper To frontlommer Lårlomme med klaff

369

ALTA COLLECTION

65


ADDVIS

72171

ADDVIS FLEECE JACKET COLORS: 160 RED, 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: XS - 4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 280 g/m²

Addvis-serien vår gir deg god valuta for pengene. Den nye Addvis-fleecejakken kan brukes både under andre plagg og som ytterplagg. God isolasjon og komfort for en rimelig pris. 160

260

• • • • • •

EN ISO 20471 klasse 3 YKK®-glidelås midt foran Hakebeskyttelse Børstet polyester på innsiden av kragen og stikklommene Håndlommer med knapper Hempe til ID-kort

360

79094

ADDVIS ZIP HOODIE

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: SIZES: FABRIC:

• • • • • • •

160

260

160 RED, 260 ORANGE, 360 YELLOW XS-4XL HiVis: 100 % polyester 300 g Kontrast: 80 % bomull, 20 % polyester – 320 g/m²

EN ISO 20471 klasse 3 (XS = klasse 2) YKK®-glidelås YKK® Vislon-glidelås midt foran 360-graders refleks på kroppen og ermene To stikklommer Hette med trekksnor-justering Hempe til ID-kort

360

79095

ADDVIS SWEATER

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 160 RED, 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: XS-4XL FABRIC: HiVis: 100 % polyester 300 g

• • • • • • 160

66

260

ADDVIS COLLECTION

360

EN ISO 201471 klasse 3 (XS = klasse 2) Ribbestrikk i mansjettene Ribbestrikk i linningen Ribbestrikk i halsen 360-graders refleks på kroppen og ermene Hempe til ID-kort


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

79218

ADDVIS SHORT SLEEVE VEST COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: M-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 130 g/m²

• EN ISO 20471 klasse 3 • Glidelås foran

260

360

ADDVIS COLLECTION

67


ESBJERG

75019

ESBJERG POLO ZIP COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: S-4XL FABRIC: Lifa® Active: 54 % polyester, 46 % polypropylen • EN ISO 20471 klasse 3 • EN 13758 – 2 • Lifa® Active-teknologi • Hakebeskyttelse • YKK®-glidelås i halsen midt foran

260

360

75018

ESBJERG CREWNECK COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: S-4XL FABRIC: Lifa® Active: 54 % polyester, 46 % polypropylen • EN ISO 20471 klasse 3 • EN 13758 – 2 • Lifa® Active-teknologi • Ribbestrikk i kragen • 360-graders elastiske, trykte refleksbånd på kroppen, ermene og skuldrene

260

360

75036

ESBJERG POLO SHIRT COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: S-3XL FABRIC: Lifa® Active: 54 % polyester, 46 % polypropylen • EN ISO 20471 klasse 3 • EN 13758 – 2 • Lifa® Active-teknologi • 360-graders elastiske, trykte refleksbånd på kroppen, ermene og skuldrene

260

68

360

ESBJERG COLLECTION


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

75035

ESBJERG T-SHIRT COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: S-3XL FABRIC: Lifa® Active: 54 % polyester, 46 % polypropylen • EN ISO 20471 klasse 3 • EN 13758 – 2 • Lifa® Active-teknologi • 360-graders elastiske, trykte refleksbånd på kroppen, ermene og skuldrene

260

360

LIFA® er et svært lett stoff som brukes til superundertøy. Det er ideelt om høsten og vinteren. LIFA® gir lett isolasjon og fuktighetskontroll gjennom ett lag med 100 % LIFA®-fibre. LIFA®-teknologien fungerer best når den brukes som et lag under et annet plagg. Dess flere plagg du har på deg, dess mer svette og fuktighet transporteres nemlig ut av materialet og bort fra huden.

LIFA® ACTIVE DET ER ALLSIDIG OG KOMFORTABELT HELE ÅRET, OG MATERIALET MOT HUDEN TØRKER SUPERRASKT. Lifa® Active er en avansert konstruksjon som kombinerer Lifa® Stay Warm-teknologi og fibre som fører fuktighet raskt bort, slik at den blir perfekt som superundertøy under aktivitet hele året. Det er viktig å holde seg tørr for å opprettholde komforten. I tillegg er dette produktet utformet med en ledig passform, slik at den like gjerne kan brukes i uformelle sammenhenger.

ESBJERG COLLECTION

69


HI VIS

71374

POTSDAM JACKET COLORS: 169 RED/CHARCOAL, 265 ORANGE/NAVY, 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: S-4XL FABRIC: HiVis: 100 % polyester – 200 g/m² Kontrast: 100 % polyamid – 140 g/m² Fôr: 100 % polyamid • EN ISO 20471 klasse 3 • EN 343 klasse 3,3 • Helly Tech® Performance • Heltapet konstruksjon • Avtakbar hette

169

265

369

73374

POTSDAM LINING COLORS: SIZES: FABRIC:

269 ORANGE/BLACK, 369 YELLOW/BLACK S-4XL HiVis: 100 % polyester – 200 g/m² Isolasjon: 120 g/m² i bolen og ermene Fôr: 100 % polyamid

• EN ISO 20471 klasse 2 • EN 342 0,332 m² K/W (B) m/bukse 71466 • Luftgjennomtrengning klasse 3 (på kroppen) • Helly Tech® Performance • Børstet polyester på innsiden av kragen 269

369

71477

POTSDAM PADDED PANT COLORS: 169 RED/CHARCOAL, 265 ORANGE/NAVY, 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: XS-4XL FABRIC: HiVis: 100 % polyester – 200 g/m² Kontrast: 100 % polyamid – 140 g/m² Isolasjon: 120 g/m² Fôr: 100 % polyamid

169

265

• EN ISO 20471 klasse 3 • EN 343 klasse 3,3 • EN 342 klasse 3 med jakke 71374 Potsdam Jacket & 73374 Potsdam Lining • Helly Tech® Performance • Heltapet konstruksjon • Tommestokklomme

369

71475

POTSDAM PANT COLORS: SIZES: FABRIC:

265 ORANGE/NAVY, 369 YELLOW/CHARCOAL XS-4XL HiVis: 100 % polyester – 200 g/m² Kontrast: 100 % polyamid – 140 g/m² Fôr: 100 % polyamid

• EN ISO 20471 klasse 2 • EN 343 klasse 3,3 • Helly Tech® Performance • Heltapet konstruksjon

265

369

70265

NARVIK COAT COLORS: 360 EN ISO 20471 YELLOW SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 170 g/m², PU-belagt • EN ISO 20471 klasse 3 • EN 343 klasse 3,1 • 3M-refleks • Vanntett stoff og konstruksjon • Innpakkingsbar hette med trekksnor foran.

360

70

HI V IS


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

70260

NARVIK JACKET COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 170 g/m², PU-belagt • EN ISO 20471 klasse 3 • EN 343 klasse 3,1 • 3M-refleks • Vanntett stoff og konstruksjon • Innpakkingsbar hette med trekksnor foran.

260

360

70460

NARVIK PANT COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 170 g/m², PU-belagt • EN ISO 20471 klasse 2 • EN 343 klasse 3,1 • 3M-refleks • Vanntett stoff og konstruksjon • Elastisk i livet • Trykknappjustering ved ben

260

360

70570

NARVIK BIB COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 170 g/m², PU-belagt • EN ISO 20471 klasse 2 • EN 343 klasse 3,1 • 3M-refleks • Vanntett stoff og konstruksjon • Dobbelt stofflag på knærne • Innerlomme ved brystet med glidelås

260

360

76275

YORK JACKET

UTGÅR FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

369 YELLOW/CHARCOAL XS-3XL HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 315 g/m² Kontrast: 65 % polyester, 35 % bomull – 275 g/m²

• EN ISO 20471 klasse 3 (XS–S klasse 2) • Hakebeskyttelse • Stormklaff • Én brystlomme • én napoleonslomme • To stikklommer med åpning i toppen • Varm stikklomme i åpningen på sidelommen • Hempe til ID-kort

369

76456

YORK CONSTRUCTION PANT CL 2

UTGÅR FW18 COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D88-D116 FABRIC: HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 315 g/m² Kontrast: 65 % polyester, 35 % bomull – 275 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² • EN ISO 20471 klasse 2 • Ekstra knapp følger med • Strikkløsning i livet for fleksibilitet og komfort • To stikklommer • Tommestokklomme

369

HI V IS

71


HI VIS

76458

YORK CONSTRUCTION PANT CL 1

UTGÅR FW18 COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D88-D116 FABRIC: HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 315 g/m² Kontrast: 65 % polyester, 35 % bomull – 275 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² • EN ISO 20471 klasse 1 • Ekstra knapp følger med • Strikkløsning i livet for fleksibilitet og komfort • To stikklommer • Tommestokklomme

369

76455

YORK PANT CL 2

UTGÅR FW18 COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D88-D116 FABRIC: HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 315 g/m² Kontrast: 65 % polyester, 35 % bomull – 275 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² • EN ISO 20471 klasse 2 • Ekstra knapp følger med • Strikkløsning i livet for fleksibilitet og komfort • To stikklommer • Tommestokklomme

369

76457

YORK PANT CL 1

UTGÅR FW18 COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D88-D116 FABRIC: HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 315 g/m² Kontrast: 65 % polyester, 35 % bomull – 275 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² • EN ISO 20471 klasse 1 • Ekstra knapp følger med • Strikkløsning i livet for fleksibilitet og komfort • To stikklommer • Tommestokklomme

369

71467

YORK INSULATED PANT CL 1

UTGÅR FW18 COLORS: 169 RED/CHARCOAL, 269 ORANGE/CHARCOAL, 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: S-4XL FABRIC: HiVis: 100 % polyester – 200 g/m² Kontrast: 100 % polyamid – 140 g/m² Isolasjon: Primaloft® Black – 100 g

169

269

• EN ISO 20471 klasse 1 • EN 343 3.1 • EN 342 0,328 m2 K/W • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance • Primaloft®-isolasjon • Vanntett, vindtett og ventilerende • Bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet

369

71367

YORK INSULATED JACKET

UTGÅR FW18 COLORS: 169 RED/CHARCOAL, 269 ORANGE/CHARCOAL, 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: S-4XL FABRIC: HiVis: 100 % polyester – 200 g/m² Kontrast: 100 % polyamid – 140 g/m² Isolasjon i bolen: Primaloft® Black 133 g Isolasjon i ermene og hetten: Primaloft® Black 100 g Fôr: 100 % polyester

169

72

HI V IS

269

369

• EN ISO 20471 klasse 3 • EN 343 klasse 3,1 • EN 342 0,328 m2 K/W • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance • Primaloft®-isolasjon • Vanntett, vindtett og ventilerende • Hempe til ID-kort


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

71466

YORK INSULATED PANT CL 2

UTGÅR FW18 COLORS: 169 RED/CHARCOAL, 269 ORANGE/CHARCOAL, 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: S-4XL FABRIC: HiVis: 100 % polyester – 200 g/m² Kontrast: 100 % polyamid – 140 g/m² Isolasjon: Primaloft® Black – 100 g

169

269

• EN ISO 20471 klasse 2 • EN 343 klasse 3,1 • EN 342 0,328 m2 K/W • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance • Primaloft®-isolasjon • Vanntett, vindtett og ventilerende

369

76175

YORK VEST

UTGÅR FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

369 YELLOW/CHARCOAL XS-3XL HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 315 g/m² Kontrast: 65 % polyester, 35 % bomull – 275 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

• EN ISO 20471 klasse 1 • Forsterkninger i Cordura®-stoff • To brystlommer, den ene med klaff • To hengende lommer i Cordura®-materiale med dobbel bunn for ekstra slitestyrke • To hengende lommer bak • Hempe til ID-kort

369

76271

BRIDGEWATER JACKET

UTGÅR FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

369 YELLOW/CHARCOAL XS-3XL HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 315 g/m² Kontrast: 65 % polyester, 35 % bomull – 275 g/m²

• EN ISO 20471 klasse 3 (XS–M = klasse 2) • YKK®-glidelås midt foran med stormklaff • To brystlommer med klaffer og borrelås • Lomme til mobiltelefon på høyre bryst 369

76569

BRIDGEWATER BIB

UTGÅR FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

369 YELLOW/CHARCOAL C44-C64 HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 315 g/m² Kontrast: 65 % polyester, 35 % bomull – 275 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

• EN ISO 20471 klasse 2 • Forsterkninger i Cordura®-stoff • Gylf med glidelås • Justerbare, elastiske bukseseler • Tommestokklomme 369

76670

BRIDGEWATER SUIT

UTGÅR FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

369 YELLOW/CHARCOAL C44-C64 HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 315 g/m² Kontrast: 65 % polyester, 35 % bomull – 275 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

• EN ISO 20471 klasse 3 • Forsterkninger i Cordura®-stoff • Toveis glidelås foran • Justerbar i livet • Tommestokklomme 369

HI V IS

73


HI VIS

76494

BRIDGEWATER CONSTRUCTION PANT

UTGÅR FW18

COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D96-D116 FABRIC: HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 315 g/m² Kontrast: 65 % polyester, 35 % bomull – 275 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² • EN ISO 20471 klasse 2 • To frontlommer • To hengende lommer i Cordura®-materiale med dobbel bunn for ekstra slitestyrke • Tommestokklomme 369

76490

BRIDGEWATER SERVICE PANT

UTGÅR FW18 COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D96-D116 FABRIC: HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 315 g/m² Kontrast: 65 % polyester, 35 % bomull – 275 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² • EN ISO 20471 klasse 2 • To frontlommer • Hemper med dobbel borrelås på begge sider for hammerholderinnfesting • Tommestokklomme

369

76470

BRIDGEWATER PANT

UTGÅR FW18 COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44- C64, D96-D120 FABRIC: HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 315 g/m² Kontrast: 65 % polyester, 35 % bomull – 275 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² • EN ISO 20471 klasse 1 • Forsterkninger i Cordura®-stoff • To frontlommer • Hemper med dobbel borrelås på begge sider for hammerholderinnfesting • Tommestokklomme

369

76493

BRIDGEWATER PIRATE PANT

UTGÅR FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

369 YELLOW/CHARCOAL C44-C64 HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 315 g/m² Kontrast: 65 % polyester, 35 % bomull – 275 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

• EN ISO 20471 klasse 2 (C44–C48 = klasse 1) • Forsterkninger i Cordura®-stoff • Gylf med glidelås • To frontlommer • Tommestokklomme 369

76495

BRIDGEWATER CONSTRUCTION SHORTS COLORS: SIZES: FABRIC:

369

74

HI V IS

UTGÅR FW18 369 YELLOW/CHARCOAL C44-C64 HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 315 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

• EN ISO 20471 klasse 2 • Forsterkninger i Cordura®-stoff • Gylf med glidelås • To frontlommer • Tommestokklomme


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

76170

BRIDGEWATER VEST

UTGÅR FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

369 YELLOW/CHARCOAL XS-3XL HiVis: 85 % polyester, 15 % bomull – 315 g/m² Kontrast: 65 % polyester, 35 % bomull – 275 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

• EN ISO 20471 klasse 1 • Forsterkninger i Cordura®-stoff • Romslig passform over skuldrene med skjulte sømmer og mulighet til å legge ut 3,5 cm • To hengende lommer i Cordura®-materiale med dobbel bunn for ekstra slitestyrke 369

71377

LUDVIKA PARKA

UTGÅR FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

265 ORANGE/NAVY, 369 YELLOW/CHARCOAL S-3XL HiVis: 100 % polyester – 200 g/m² Kontrast: 100 % polyamid – 140 g/m² Isolasjon: 80 g/m² i bolen, 100 g/m² i ermene og hetten Fôr: 100 % polyamid

• EN ISO 20471 klasse 3 • EN 343 klasse 3,1 • EN 342 0,326 m² K/W • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance 265

369

71376

LUDVIKA JACKET

UTGÅR FW18 COLORS: 169 RED/CHARCOAL, 265 ORANGE/NAVY, 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: S-3XL FABRIC: HiVis: 100 % polyester – 200 g/m² Kontrast: 100 % polyamid – 140 g/m² Isolasjon: 120 g/m² i bolen, 80 g/m² i ermene og hetten Fôr: 100 % polyamid

169

265

• EN ISO 20471 klasse 3 • EN 343 klasse 3,1 • EN 342 0,326 m² K/W • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance

369

71476

LUDVIKA PANT

UTGÅR FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

265 ORANGE/NAVY, 369 YELLOW/CHARCOAL S-3XL HiVis: 100 % polyester – 200 g/m² Kontrast: 100 % polyamid – 140 g/m² Isolasjon: 120 g/m² Fôr: 100 % polyamid

• EN ISO 20471 klasse 3 • EN 343 klasse 3,1 • EN 342 0,326 m² K/W • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance

265

369

71676

LUDVIKA SUIT

UTGÅR FW18 COLORS: 169 RED/CHARCOAL, 265 ORANGE/NAVY, 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C38-C64 FABRIC: HiVis: 100 % polyester – 200 g/m² Kontrast: 100 % polyamid – 140 g/m² Isolasjon: 120 g/m² i bolen og bena, 80 g/m² i ermene og hetten Fôr: 100 % polyamid • EN ISO 20471 klasse 3 • EN 343 klasse 3,1 • EN 342 0,326 m² K/W (B) (isoleringsverdi 2,1) • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance • Tommestokklomme

169

265

369

HI V IS

75


HI VIS

73347

BODEN DOWN PARKA

UTGÅR FW18 COLORS: 360 EN ISO 20471 YELLOW SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % Oxford-polyester – 165 g/m² Isolasjon: Allied-dun 85/15 fra europeisk gås, fyllkraft på 700+ • EN ISO 20471 klasse 3 • EN 343 3,1 m/jakke som festes med glidelås, EN 343 3,3 u/jakke som festes med glidelås • EN 342 0,348 m2 K/W (isoleringsverdi 2,2) sammen med Arctic-bukse 71450 • Luftgjennomtrengning 3 • Helly Tech® Protection

360

71363

OSLO H2 FLOW CIS COAT

UTGÅR FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

369 YELLOW/CHARCOAL S-3XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 165 g/m² Forsterkning: 100 % Oxford-nylon – 140 g/m² Hovedmateriale i innerjakken: 100 % polyester

• EN ISO 20471 klasse 3 (XS = klasse 2) • EN 343 3,1 m/jakke som festes med glidelås, EN 343 3,3 u/jakke som festes med glidelås • EN 342 0,349 m² K/W med jakke som festes med glidelås, og Kiruna-bukse • Helly Tech® Performance

369

71147

TØNSBERG JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

369 YELLOW/CHARCOAL S-3XL HiVis: 100 % polyester – 200 g/m² Kontrast: 100 % polyamid – 140 g/m² Fôr: 100 % polyamid

• EN ISO 20471 klasse 3 • EN 343 klasse 3,3 • Helly Tech® Performance • Vanntett, vindtett og ventilerende

369

74005

VITORIA JACKET

UTGÅR FW18 COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 330 g/m² • EN ISO 20471 klasse 3 (S–M klasse 2) • Frontglidelås • Hakebeskyttelse

260

360

79017

HIGH VIS HOODIE

UTGÅR FW18 COLORS: 360 EN ISO 20471 YELLOW SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 207 g/m² • EN ISO 20471 klasse 3 • Børstet innside • Frontglidelås • Hette med trekksnor-justering

360

76

HI V IS


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

72370

BROOKS JACKET

UTGÅR FW18 COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 280 g/m² • EN ISO 20471 klasse 3 • Kan festes til 71374 med glidelås • Frontglidelås • Hakebeskyttelse

260

360

79130

MILDENHALL SWEATER

UTGÅR FW18 COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 207 g/m². • EN ISO 20471 klasse 3 • Ribbestrikk i kragen • Ribbestrikk i mansjettene • Ribbestrikk i linningen

260

360

79059

KENILWORTH LS T-SHIRT

UTGÅR FW18 COLORS: 360 EN ISO 20471 YELLOW SIZES: XS-3XL FABRIC: 100 % polyester – 140 g/m² • EN ISO 20471 klasse 3 (XS klasse 2) • Brystlomme • Ribbestrikk i kragen • Hurtigtørkende

360

79086

KENILWORTH T-SHIRT

UTGÅR FW18 COLORS: 360 EN ISO 20471 YELLOW SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 140 g/m² • EN ISO 20471 klasse 3 (XS–M klasse 2) • Brystlomme • Ribbestrikk i kragen • Hurtigtørkende

360

HI V IS

77


FL AMMEHEMMENDE

EN ISO 11612:2015

EN ISO 14116:2015

Denne standarden spesifiserer produktkrav til plagg som er produsert i fleksible materialer og designet for å beskytte brukerens kropp, unntatt hender, mot varme og/eller ild.

Denne standarden spesifiserer produktkrav for materialer, materialkombinasjoner og vernetøy med egenskaper som skal begrense flammespredning, slik at muligheten for at bekledningen kan ta fyr og dermed i seg selv utgjøre en risiko, reduseres.

EN 61482-1-2:2014

EN 1149-5:2008

Denne standarden spesifiserer testmetoder for materialer og bekledning til bruk i varme- og flammehemmende vernetøy for arbeidere som er eksponert for lysbuer.

EN 1149 dekker kravene til egenskaper og testmetoder for å måle beskyttelse mot statisk elektrisitet og utladingsprosessen.

78


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

76072

ABERDEEN JACKET COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: XS-4XL FABRIC: 55 % modakryl, 44 % bomull, 1 % inox – 330 g/m² • EN ISO 20471 klasse 3 • EN ISO 11612 A1B1C1 • EN ISO 1149-5 • EN IEC 61482-2 klasse 1 • Godkjenning for elektriske lysbuer klasse 2 med Fakse-undertøy • 3M-refleks

369

76476

ABERDEEN CONSTRUCTION PANT COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D96-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 55 % modakryl, 44 % bomull, 1 % inox – 330 g/m² • EN ISO 20471 klasse 2 • EN ISO 11612 A1B1C1 • EN ISO 1149-5 • EN IEC 61482-2 klasse 1 • Godkjenning for elektriske lysbuer klasse 2 med Fakse-undertøy • 3M-refleks

369

76480

ABERDEEN CONSTRUCTION PANT CL 1 COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D96-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 55 % modakryl, 44 % bomull, 1 % inox – 330 g/m² • EN ISO 20471 klasse 1 • EN ISO 11612 A1B1C1 • EN 1149-5 • EN IEC 61482-2 klasse 1 • Godkjenning for elektriske lysbuer klasse 2 med Fakse-undertøy • 3M-refleks

369

76475

ABERDEEN PANT COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D96-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 55 % modakryl, 44 % bomull, 1 % inox – 330 g/m² • EN ISO 20471 klasse 2 • EN ISO 11612 A1B1C1 • EN ISO 1149-5 • EN IEC 61482-2 klasse 1 • Godkjenning for elektriske lysbuer klasse 2 med Fakse-undertøy • 3M-refleks

369

76479

ABERDEEN PANT CL 1 COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D96-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 55 % modakryl, 44 % bomull, 1 % inox – 330 g/m² • EN ISO 20471 klasse 1 • EN ISO 11612 A1B1C1 • EN 1149-5 • EN IEC 61482-2 klasse 1 • Godkjenning for elektriske lysbuer klasse 2 med Fakse-undertøy • 3M-refleks

369

FL A MMEHEMMENDE

79


FLAMMEHEMMENDE

76679

ABERDEEN SUIT COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64 FABRIC: Hovedmateriale: 55 % modakryl, 44 % bomull, 1 % inox, 330g/m² • EN ISO 20471 klasse 3 • EN ISO 11612 A1B1C1 • EN 1149-5 • EN IEC 61482-2 klasse 1 • Godkjenning for elektriske lysbuer klasse 2 med Fakse-undertøy • 3M-refleks

369

71385

ABERDEEN INSULATED JACKET COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 65 % viskose FR, 22 % aramid, 12 % polyamid, 1 % antistatisk 330g/m² Bakside: 100 % polyuretan Isolasjon: 100 g/m² Fôr: 100 % bomull • EN ISO 20471 klasse 3 • EN ISO 11612 A1B1C1E1 • EN 1149-5 • EN IEC 61482-2 klasse 2 (7 kA) • EN 343 klasse 3,1 • EN 342 0,315 m2 K/W • Luftgjennomtrengning klasse 3

369

71484

ABERDEEN INSULATED CONSTRUCTION PANT COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D96-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % viskose FR, 22 % aramid, 12 % polyamid, 1 % antistatisk 330g/m² Bakside: 100 % polyuretan Isolasjon: 100 g/m² Fôr: 100 % bomull • EN ISO 20471 klasse 2 • EN ISO 11612 A1B1C1E1 • EN 1149-5 • EN IEC 61482-2 klasse 2 (7 kA) • EN 343 klasse 3,1 • EN 342 0,315 m2 K/W • Luftgjennomtrengning klasse 3

369

71486

ABERDEEN INSULATED CONSTRUCTION PANT CL 1 COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D96-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % viskose FR, 22 % aramid, 12 % polyamid, 1 % antistatisk 330g/m² Bakside: 100 % polyuretan Isolasjon: 100 g/m² Fôr: 100 % bomull • EN ISO 20471 klasse 1 • EN ISO 11612 A1B1C1E1 • EN 1149-5 • EN IEC 61482-2 klasse 2 (7 kA) • EN 343 klasse 3,1 • EN 342 0,315 m2 K/W • Luftgjennomtrengning klasse 3

369

71485

ABERDEEN INSULATED PANT COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D96-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % viskose FR, 22 % aramid, 12 % polyamid, 1 % antistatisk 330g/m² Bakside: 100 % polyuretan Isolasjon: 100 g/m² Fôr: 100 % bomull

369

80

FL A MMEHEMMENDE

• EN ISO 20471 klasse 2 • EN ISO 11612 A1B1C1E1 • EN 1149-5 • EN IEC 61482-2 klasse 2 (7 kA) • EN 343 klasse 3,1 • EN 342 0,315 m2 K/W • Luftgjennomtrengning klasse 3


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

71487

ABERDEEN INSULATED PANT CL 1 COLORS: 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: C44-C64, D92-D116 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % viskose FR, 22 % aramid, 12 % polyamid, 1 % antistatisk 330g/m² Bakside: 100 % polyuretan Isolasjon: 100 g/m² Fôr: 100 % bomull • EN ISO 20471 klasse 1 • EN ISO 11612 A1B1C1E1 • EN 1149-5 • EN IEC 61482-2 klasse 2 (7 kA) • EN 343 klasse 3,1 • EN 342 0,315 m2 K/W • Luftgjennomtrengning klasse 3

369

71329

ROTHENBURG III JACKET COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 98 % polyester, 2 % karbon – 205 g/m² • EN ISO 20471 klasse 3 • EN 1149-5 • EN 14116 1/30H/40 for utsiden, og indeks 3/5I/60 for innsiden. • EN 343 klasse 3,3 • Helly Tech® Performance

260

360

71431

ROTHENBURG III PANT COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 98 % polyester, 2 % karbon – 205 g/m² • EN ISO 20471 klasse 2 • EN 1149-5 • EN 14116 1/30H/40 for utsiden, og indeks 3/5I/60 for innsiden. • EN 343 klasse 3,3 • Helly Tech® Performance

260

360

70172

LILLEHAMMER JACKET

UTGÅR FW18 COLORS: 265 ORANGE/NAVY, 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 250 g/m², PVC-belagt • EN ISO 20471 klasse 3 • EN 343 klasse 3,1 • EN 14116 INDEKS 1/5H/40 • Hette med trekksnor-justering • Stormklaff

265

369

70472

LILLEHAMMER BIB

UTGÅR FW18 COLORS: 265 ORANGE/NAVY, 369 YELLOW/CHARCOAL SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 250 g/m², PVC-belagt • EN ISO 20471 klasse 2 • EN 343 klasse 3,1 • EN 14116 INDEKS 1/5H/40 • Justerbare, elastiske bukseseler

265

369

FL A MMEHEMMENDE

81


FLAMMEHEMMENDE

70030

HORTEN JACKET COLORS: 200 FLUOR ORANGE SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 410 g/m², PVC-belagt • EN 343 klasse 3,1 • EN 14116 INDEKS 1/5H/40 • 100 % vanntett stoff og konstruksjon • Flammesikker • Motstandsdyktig mot olje

200

70530

HORTEN BIB COLORS: 200 FLUOR ORANGE SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 410 g/m², PVC-belagt • EN 343 klasse 3,1 • EN 14116 INDEKS 1/5H/40 • 100 % vanntett stoff og konstruksjon • Flammesikker • Motstandsdyktig mot olje

200

73227

LYSEKIL INSULATOR COLORS: 949 GREY SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 50 % aramid, 50 % viskose FR – 130 g/m² Isolering: 100 % polyester – 120 g/m² • EN ISO 14116 indeks 3/5H/60 • EN 14058 klasse 3 • Flammesikker • Antistatisk

949

75069

FAKSE LS POLO COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 48,5 % ull, 48,5 % viskose, 3 % inox – 220 g/m² • EN ISO 11612 A1B1C1 • EN IEC 61482-1-2 klasse 1 (4 kA) • EN 1149-5 • Flammehemmende • Antistatisk

990

75076

FAKSE LS CREW NECK COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 48,5 % ull, 48,5 % viskose, 3 % inox – 170 g/m² • EN ISO 11612 A1B1C1 • EN IEC 61482-1-2 klasse 1 (4 kA) • EN 1149-5 • Flammehemmende • Antistatisk

990

82

FL A MMEHEMMENDE


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

75075

FAKSE SHIRT COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 48,5 % ull, 48,5 % viskose, 3 % inox – 170 g/m² • EN ISO 11612 A1B1C1 • EN IEC 61482-1-2 klasse 1 (4 kA) • EN 1149-5 • Flammehemmende • Antistatisk

990

75475

FAKSE PANT COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 48,5 % ull, 48,5 % viskose, 3 % inox – 170 g/m² • EN ISO 11612 A1B1C1 • EN IEC 61482-1-2 klasse 1 (4 kA) • EN 1149-5 • Flammehemmende • Antistatisk

990

75068

FAKSE T-SHIRT COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 48,5 % ull, 48,5 % viskose, 3 % inox – 170 g/m² • EN ISO 11612 A1B1C1 • EN IEC 61482-1-2 klasse 1 (4 kA) • EN 1149-5 • Flammehemmende • Antistatisk

990

79870

FAKSE NECK FR COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 48,5 % ull, 48,5 % viskose, 3 % inox – 170 g/m² • EN ISO 11612 A1B1C1 • EN IEC 61482-1-2 klasse 1 (4 kA) • EN 1149-5

990

79871

FAKSE LONG NECK COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 48,5 % ull, 48,5 % viskose, 3 % inox – 170 g/m² • EN ISO 11612 A1B1C1 • EN IEC 61482-1-2 klasse 1 (4 kA) • EN 1149-5

990

FL A MMEHEMMENDE

83


FLAMMEHEMMENDE

!

BESKYTT HODET! Undersøkelser av ulykker med elektrisk lysbue viser at hode, hals og hender er de kroppsdelene som oftest er utsatt for alvorlige brannskader. I mer en 2/3 av ulykkene var høyre hånd skadet, og om lag i halvparten av ulykkene var hode- og halsregionen skadet. *

Distribution of thermal injuries < 10% < 10 % 10% - 20% 10 % - 30 % 30% - 40% 30 % - 40 % 40% - 60% 40 % - 60 %

F

> 60% > 60 %

* = Page 11, Report from “International Social Security Association, Section for Electricity, Gas and Water” 2nd Edition 2011. ISBN 978-3-937824-08-6

79872

FAKSE

FAKSE ONE LAYER BALACLAVA

COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 48,5 % ull, 48,5 % viskose, 3 % inox – 170 g/m² • EN ISO 11612 A1B1C1 • EN IEC 61482-1-2 klasse 1 (4 kA) • EN 1149-5 • Flammehemmende • Antistatisk

990

75720

FAKSE SOCK COLORS: 990 BLACK SIZES: 37/39, 40/42, 43/45, 46/48 FABRIC: Hovedmateriale: 48 % ull, 26 % kermel, 1 % inox, 20 % polyamid, 5 % elastan • Leveres i seks-pack

990

84

FL A MMEHEMMENDE


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

VERNETØY

BESKYTTELSE MOT VARME OG FLAMME. MATERIALER, MATERIALKOMBINASJONER OG BEKLEDNING MED BEGRENSET FLAMMESPREDNING Denne standarden spesifiserer produktkrav for materialer, materialkombinasjoner og vernetøy med egenskaper som skal begrense flammespredning, slik at muligheten for at bekledningen kan ta fyr og dermed i seg selv utgjøre en risiko, reduseres.

BESKYTTELSESKLÆR

KLÆR SOM BESKYTTER MOT VARME OG FLAMMER Denne standarden spesifiserer ytelseskravene for plagg som er laget av fleksible materialer, som er utformet for å beskytte kroppen, bortsett fra hendene, mot varme og/eller flammer.

BESKYTTELSESKLÆR

BESKYTTELSE MOT VARME OG FLAMMER. MATERIALER, MATERIALSAMMENSETNINGER OG KLÆR MED BEGRENSET FLAMMESPREDNING. Denne standarden spesifiserer krav og testmetoder for materialer og klær som er ment å beskytte mot en elektrisk lysbue feil. En direkte rettet lysbue mot materialet blir brukt til å klassifisere materialet og beskyttelseklærne og for å avgjøre om materialet er egnet til å forhindre annengrads forbrenning for brukeren.

BESKYTTELSESKLÆR

ELEKTROSTATISKE EGENSKAPER EN 1149-5 spesifiserer krav til materialer og utforming av klær som beskytter mot spredning av elektrostatiske utladninger – brukt som en del av et komplett jordingssystem – for å unngå at klærne antennes som følge av utladninger. Kravene dekker ikke oksygenfylte, brennbare omgivelser.

FL A MMEHEMMENDE

85


REGNTØY & FISKING

Denne standarden spesifiserer kravene og testmetodene som gjelder for materialer og sømmer i klær som skal beskytte mot nedbør (f.eks. regn, snø), tåke og fukt på bakken i temperaturer ned til 5 °C.

86


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

70186

VOSS COAT COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 170 g/m², PU-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Reflekselementer • Frontglidelås • Stormklaff

990

70180

VOSS JACKET COLORS: 290 DARK ORANGE, 310 LIGHT YELLOW, 490 DARK GREEN, 530 RACER BLUE, 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 170 g/m², PU-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Reflekselementer • Frontglidelås • Innpakkingsbar hette med trekksnor foran.

490

990

310

290

590

530

70480

VOSS PANT COLORS: 290 DARK ORANGE, 310 LIGHT YELLOW, 490 DARK GREEN, 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 170 g/m², PU-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Reflekselementer • Elastisk i livet • Trykknappjustering ved ben

490

310

990

290

590

REGNTØY & FISKING

87


REGNTØY & FISKING

70129

MANDAL JACKET COLORS: 290 DARK ORANGE, 310 LIGHT YELLOW, 480 ARMY GREEN, 590 NAVY SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 410 g/m², PVC-belagt • EN 343 3.1 • Hette med trekksnor-justering • Stormklaff • To stikklommer

480

310

290

70529

MANDAL BIB COLORS: 290 DARK ORANGE, 310 LIGHT YELLOW, 480 ARMY GREEN, 590 NAVY SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 410 g/m², PVC-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Innerlomme ved brystet med glidelås • Justerbare, elastiske bukseseler • Trykknappjustering ved ben

480

310

290

70429

MANDAL PANT COLORS: 310 LIGHT YELLOW, 480 ARMY GREEN SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 410 g/m², PVC-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Trykknappjustering • Elastisk i livet • Trykknappjustering ved ben

480

310

70004

STAVANGER JACKET COLORS: 210 LIGHT ORANGE SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 50 % bomull, 50 % polyester – 480 g/m², PVC-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Motstandsdyktig mot olje • Ingen skuldersømmer • Hette med trekksnor-justering

210

70404

STAVANGER BIB COLORS: 210 LIGHT ORANGE SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 50 % bomull, 50 % polyester – 480 g/m², PVC-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Motstandsdyktig mot olje • Avtagbare, elastiske bukseseler

210

88

REGNTØY & FISKING


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

70400 TROMSØ BIB COLORS: 900 WHITE SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 295 g/m², PVC-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Tåler kulde ned til -30 °C • Motstandsdyktig mot olje • Avtagbare, elastiske bukseseler

900

REGNTØY & FISKING

89


REGNTØY & FISKING

90

REGNTØY & FISKING


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

70701

BODØ APRON COLORS: 900 WHITE SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 295 g/m², PVC-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Tåler kulde ned til -30 °C • Motstandsdyktig mot olje • Justerbar i livet

900

70702

BODØ COAT COLORS: 900 WHITE SIZES: S-L FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 295 g/m², PVC-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Tåler kulde ned til -30 °C • Motstandsdyktig mot olje • Justerbar i livet

900

70703

BODØ HALF SLEEVE COLORS: 900 WHITE SIZES: S- XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 295 g/m², PVC-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Tåler kulde ned til -30 °C • Motstandsdyktig mot olje • Elastisk linning

900

70090

HARSTAD APRON COLORS: 900 WHITE SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 410 g/m², PVC-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Motstandsdyktig mot olje • Justerbar i livet • Justerbart nakkebånd

900

79816

SVOLVÆR SOU’WESTER COLORS: 310 LIGHT YELLOW SIZES: S/55-56, M/57-58, L/59-60, XL/61-62, 2XL/63-64 FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 410 g/m², PU-belagt • EN 343 3.1 • Vanntett stoff og konstruksjon • Fôr • Øreklaffer • Hakereim

310

REGNTØY & FISKING

91


PROFIL

92


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

76167

SHEFFIELD JACKET

UTGÅR COLORS: 559 COBALT/BLACK, 979 GREY/BLACK, 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 245 g/m² • EN ISO 15797 • Glidelås med klaff foran • To brystlommer, den ene med mobillomme • To stikklommer • Pennelomme på venstre erme

990

979

559

76468

SHEFFIELD PANT

UTGÅR COLORS: 559 COBALT/BLACK, 979 GREY/BLACK, 990 BLACK SIZES: C44-C64, D96- D116 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 245 g/m² • EN ISO 15797 • To stikklommer • To baklommer, den ene med klaff • Tommestokklomme • Sidelomme • Tommestokklomme

990

979

559

76567

SHEFFIELD BIB

UTGÅR COLORS: 559 COBALT/BLACK, 979 GREY/BLACK, 990 BLACK SIZES: C44-C64 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 245 g/m² • EN ISO 15797 • Elastiske bukseseler • Brystlomme • Tommestokklomme • Sidelomme

990

979

559

76667

SHEFFIELD SUIT

UTGÅR COLORS: 559 COBALT/BLACK, 979 GREY/BLACK, 990 BLACK SIZES: C44-C64 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 245 g/m² • EN ISO 15797 • Glidelås med klaff foran • To brystlommer, den ene med mobillomme • To håndlommer med tilgang til innsiden av plagget • Tommestokklomme

990

979

559

76668

SHEFFIELD COT SUIT

UTGÅR COLORS: 990 BLACK SIZES: C44-C64 FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 350 g/m² • Knapper med klaff foran • To brystlommer, den ene med mobillomme • To håndlommer med tilgang til innsiden av plagget • Tommestokklomme • Knepolstringslommer som kan nås fra innsiden

990

PROFIL

93


PROFIL

79028

OXFORD FZ HOODIE COLORS: 530 RACER BLUE, 590 NAVY, 950 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 310 g/m² • Bomullssnøring på hetten • Flatlock-sømmer i kontrastfarge

590

530

990

950

79027

OXFORD HZ SWEATER COLORS: 530 RACER BLUE, 590 NAVY, 950 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 310 g/m² • Flatlock-sømmer i kontrastfarge • Kort glidelås

590

530

990

950

79026

OXFORD SWEATER COLORS: 530 RACER BLUE, 590 NAVY, 950 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 310 g/m² • Flatlock-sømmer i kontrastfarge • Sesongens trykk på armen

94

590

530

990

950

PROFIL


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

79025

OXFORD POLO COLORS: 530 RACER BLUE, 590 NAVY, 950 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 210 g/m² • Flatlock-sømmer i kontrastfarge • To knapper i halsen

590

530

990

950

79024

OXFORD T-SHIRT COLORS: 530 RACER BLUE, 590 NAVY, 950 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 200 g/m² • Flatlock-sømmer i kontrastfarge

590

530

990

950

76566

DURHAM FITTED JEANS COLORS: 570 DENIM BLUE, 990 DENIM BLACK SIZES: C44-C64, D88-D120 FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 350 g/m² • Beltehemper • Hempe til ID-kort under beltehempen

990

570

PROFIL

95


PROFIL

76466

DURHAM SERVICE PANT COLORS: 590 NAVY, 970 DARK GREY, 990 BLACK SIZES: C44-C64, D96- D116 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 245 g/m² • Plastdekte metallknapper • To frontlommer • Bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet • To baklommer

990

970

590

76465

W DURHAM SERVICE PANT COLORS: 990 BLACK SIZES: C32-C50 FABRIC: Hovedmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull – 245 g/m² • Gylf med glidelås • Plastdekte metallknapper • To frontlommer • To baklommer • Bredt beltefeste for ekstra styrke og stabilitet

990

79251

OSLO POLO COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 215 g/m² • Knepping med klaff foran • Ribbestrikk i kragen og mansjettene

590

990

79252

OSLO T-SHIRT COLORS: 590 NAVY, 900 WHITE, 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 200 g/m² • Ribbestrikk i kragen

990

900

590

79183

SALFORD SWEATER W/LOGO LEFT SLEEVE COLORS: 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 310 g/m² • Ribbestrikk i kragen • Ribbestrikk i mansjettene • Ribbestrikk i linningen

990

96

PROFIL


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

79182

SALFORD PIQUE COLORS: 290 DARK ORANGE, 590 NAVY, 900 WHITE, 970 DARK GREY, 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 210 g/m² • Ribbestrikk i kragen • Ribbestrikk i mansjettene

900

590

290

990

970

79104

CHESTER POLO COLORS: 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 210 g/m² • Ribbestrikk i kragen • Ribbestrikk i mansjettene

990

79044

LIVERPOOL PIQUE COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyamid – 195 g/m² • Ribbestrikk i kragen

990

79098

MANCHESTER TEE COLORS: 530 RACER BLUE, 590 NAVY, 900 WHITE, 920 LIGHT GREY, 970 DARK GREY, 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull – 180 g/m² • Ribbestrikk i kragen

900

590

530

990

970

920

PROFIL

97


LIFA® PROFESJONELL YTELSE OG FUKTIGHETSKONTROLL

75104 HH Lifa T-shirt, 75505 HH Lifa Pant 98

LIFA®


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

LIFA® ACTIVE (HI VIS) DEN HOLDER DEG VARM OG TØRR UANSETT VÆRFORHOLD.

75019 Esbjerg Polo Zip, 75036 Esbjerg Polo Shirt LIFA® ACTIVE (HI VIS)

99


LIFA® MERINO PROFESJONELL VARME OG FUKTIGHETSKONTROLL

75106 HH Lifa Merino Crewneck, 75107 HH Lifa Merino Half Zip 100

LIFA® MERINO


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

LIFA® MAX VARME OG KOMFORT HELE ÅRSTIDEN

75108 HH Lifa Max Crewneck LIFA® MAX

101


BASE L AYER

Varm. Tørr. Komfortabel.

102


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

75162

MAGNI LONGSLEEVE COLORS: 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: Lifa® Active – 65 % polyester, 35 % polypropylen – 130 g/m² • Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Active-teknologi • Flatlock-sømmer • UPF 40

990

75161

MAGNI T-SHIRT COLORS: 430 DARK LIME, 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: Lifa® Active – 65 % polyester, 35 % polypropylen – 130 g/m² • Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Active-teknologi • Flatlock-sømmer • UPF 40

990

430

LIFA® ACTIVE DET ER ALLSIDIG OG KOMFORTABELT HELE ÅRET, OG MATERIALET MOT HUDEN TØRKER SUPERRASKT. Lifa® Active er en avansert konstruksjon som kombinerer Lifa® Stay Warm-teknologi og fibre som fører fuktighet raskt bort, slik at den blir perfekt som superundertøy under aktivitet hele året. Det er viktig å holde seg tørr for å opprettholde komforten. I tillegg er dette produktet utformet med en ledig passform, slik at den like gjerne kan brukes i uformelle sammenhenger.

BASE LAYER

103


BASE LAYER

LIFA ®

75104 HH LIFA® T-SHIRT Ingen skuldersømmer

Ingen sidesømmer Lifa® Flatlock-sømmer for maksimal komfort

75104

HH LIFA T-SHIRT

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 125 g/m²

Den unike Lifa®-teknologien i en T-skjorte. Lifa® transporterer fuktigheten bort fra huden, slik at du holder deg tørr når du jobber hardt og svetter. Laget for høy aktivitet i varmt vær. 990

104

LIFA®

590

• • • • •

Lifa® Stay Warm-teknologi HH® Lifa Ingen skuldersømmer Ingen sidesømmer Flatlock-sømmer for maksimal komfort


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

75505 HH LIFA PANT

75105 HH LIFA® CREWNECK

®

Ingen skuldersømmer Ingen sidesømmer Lifa® Lifa® Ingen sidesømmer Flatlock-sømmer for maksimal komfort Flatlock-sømmer for maksimal komfort

75105

HH LIFA CREWNECK

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 125 g/m²

990

Den unike Lifa®-teknologien i en langermet genser med rundt hals. Lifa® transporterer fuktigheten bort fra huden, slik at du holder deg tørr når du jobber hardt og svetter. Laget for høy aktivitet i varmt vær.

590

75505

• • • • •

HH LIFA PANT

Lifa® Stay Warm-teknologi HH® Lifa Ingen skuldersømmer Ingen sidesømmer Flatlock-sømmer for maksimal komfort

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 125 g/m²

Den unike Lifa®-teknologien i en bukse. Lifa® transporterer fuktigheten bort fra huden, slik at du holder deg tørr når du jobber hardt og svetter. Laget for høy aktivitet i varmt vær.

990

• • • • •

Lifa® Stay Warm-teknologi HH® Lifa Ingen skuldersømmer Ingen sidesømmer Flatlock-sømmer for maksimal komfort

590

LIFA®

105


BASE LAYER

LIFA ® MERINO

75107 HH LIFA® MERINO HALF ZIP Ingen skuldersømmer

Ingen sidesømmer

Merino + Lifa®

Flatlock-sømmer for maksimal komfort

75107

HH LIFA MERINO HALF ZIP

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 570 DEEP STEEL, 590 NAVY, 930 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen – 215 g/m²

Vi får det beste fra to verdener ved å blande Lifa® med merinoull. Lifa® transporterer svetten bort fra kroppen din, mens merinoullen holder deg varm. Laget for høy aktivitet på kalde dager 990

106

930

LIFA® MERINO

590

570

• • • • • • •

Lifa® Stay Warm-teknologi Lifa® Merino YKK®-glidelås YKK®-glidelås i halsen midt foran med klaff bak og hakebeskytter Ingen skuldersømmer Ingen sidesømmer Flatlock-sømmer for maksimal komfort


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

75106 HH LIFA® MERINO CREWNECK

75506 HH LIFA MERINO PANT ®

Strikk i livet for perfekt passform og bevegelsesfrihet Ingen skuldersømmer Ingen sidesømmer Lifa® Lifa® Ingen sidesømmer Flatlock-sømmer for maksimal komfort

Flatlock-sømmer for maksimal komfort

75106

HH LIFA MERINO CREWNECK

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 570 DEEP STEEL, 590 NAVY, 930 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen – 215 g/m²

990

930

590

Vi får det beste fra to verdener ved å blande Lifa® med merinoull. Lifa® transporterer svetten bort fra kroppen din, mens merinoullen holder deg varm. Laget for høy aktivitet på kalde dager

570

75506

• • • • •

HH LIFA MERINO PANT

Lifa® Stay Warm-teknologi Lifa® Merino Ingen skuldersømmer Ingen sidesømmer Flatlock-sømmer for maksimal komfort

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 590 NAVY, 930 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen – 215 g/m²

Vi får det beste fra to verdener ved å blande Lifa® med merinoull. Lifa® transporterer svetten bort fra kroppen din, mens merinoullen holder deg varm. Laget for høy aktivitet på kalde dager

990

930

• • • • •

Lifa® Stay Warm-teknologi Lifa® Merino Strikk i livet for perfekt passform og bevegelsesfrihet Kile i skrittet Flatlock-sømmer for maksimal komfort

590

LIFA® MERINO

107


BASE LAYER

79705

HH LIFA MERINO BEANIE

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 930 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen – 215 g/m²

• Strikkelue • Trykket HH-grafikk • Leveres i six pack

990

930

79706

HH LIFA MERINO NECK GAITOR

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen – 215 g/m²

• • • • •

HH®Warm Lifa® Stay Dry Technology Merinoull Dobbelt stofflag Leveres i six pack

990

79707

HH LIFA MERINO BALACLAVA

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen – 215 g/m²

• Varm og komfortabel • Ekstra lengde over ørene • 5-pack

990

LIFA® MERINO LIFA® MERINO er et unikt 2-i-1-superundertøy med lette Lifa®-fibre rett mot huden og svært myk merinoull ytterst. Lifa®-materialet transporterer fuktighet bort fra huden, mens det ytterste laget med merinoull er ideelt når det gjelder å isolere og holde på varmen. Dette er det varmeste superundertøyet vårt. Vi anbefaler det til alle typer utendørsaktiviteter om vinteren.

108

LIFA® MERINO


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

LIFA® MERINO

109


BASE LAYER

LIFA ® MA X

75108

HH LIFA MAX CREWNECK

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 230 g/m²

Vi er stolte av å ha nyheten Lifa® Max i sortimentet vårt. 100 % Lifa® transporterer svetten bort fra huden, mens 2-lagsmaterialet holder deg varm. Dette er vårt varmeste superundertøy, som er laget for lavt og middels aktivitetsnivå. 990

• • • • •

Lifa® Stay Warm-teknologi Lifa® Max Ingen skuldersømmer Ingen sidesømmer Flatlock-sømmer for maksimal komfort

590

75508

HH LIFA MAX PANT

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 230 g/m²

Vi er stolte av å ha nyheten Lifa® Max i sortimentet vårt. 100 % Lifa® transporterer svetten bort fra huden, mens 2-lagsmaterialet holder deg varm. Dette er vårt varmeste superundertøy, som er laget for lavt og middels aktivitetsnivå.

990

• • • • •

Lifa® Stay Warm-teknologi Lifa® Max Strikk i livet for perfekt passform og bevegelsesfrihet Kile i skrittet Flatlock-sømmer for maksimal komfort

590

79708

HH LIFA MAX BEANIE

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 230 g/m²

Vi er stolte av å ha nyheten Lifa® Max i sortimentet vårt. 100 % Lifa® transporterer svetten bort fra huden, mens 2-lagsmaterialet holder deg varm. Dette er vårt varmeste superundertøy, som er laget for lavt og middels aktivitetsnivå. 990

110

LIFA® MAX

590

• • • •

Lifa® Stay Warm-teknologi Lifa® Max Dobbelt stofflag Flatlock-sømmer for maksimal komfort


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

79709

HH LIFA MAX NECK GAITOR

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 230 g/m²

Vi er stolte av å ha nyheten Lifa® Max i sortimentet vårt. 100 % Lifa® transporterer svetten bort fra huden, mens 2-lagsmaterialet holder deg varm. Dette er vårt varmeste superundertøy, som er laget for lavt og middels aktivitetsnivå.

990

• • • •

Lifa® Stay Warm-teknologi Lifa® Max Dobbelt stofflag Flatlock-sømmer for maksimal komfort

590

79710

HH LIFA MAX BALACLAVA

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 230 g/m²

Vi er stolte av å ha nyheten Lifa® Max i sortimentet vårt. 100 % Lifa® transporterer svetten bort fra huden, mens 2-lagsmaterialet holder deg varm. Dette er vårt varmeste superundertøy, som er laget for lavt og middels aktivitetsnivå.

990

• • • •

Lifa® Stay Warm-teknologi Lifa® Max Dobbelt stofflag Flatlock-sømmer for maksimal komfort

590

LIFA® MAX Vårt varmeste tekniske innerlag med 100 % LIFA-fibre. Teknologien bak LIFA® Max fungerer best når plagget brukes under et vanntiltrekkende (absorberer fuktighet) mellomlag. Det anbefales til utendørsaktiviteter med lav intensitet under kalde værforhold.

LIFA® MAX

111


BASE LAYER

75063

CHELSEA ACTIVE HZ

UTGÅR COLORS: SIZES: FABRIC:

530 RACER BLUE, 990 BLACK S-3XL Hovedmateriale: Lifa® Active 65 % polyester, 35 % polypropylen – 130 g/m²

• Hakebeskyttelse • Ingen skuldersømmer • Refleksdetaljer på skuldrene • YKK®-glidelås i halsen midt foran • To baklommer

990

112

BASE LAYER

530


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

ESBJERG

75019

ESBJERG POLO ZIP COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: S-4XL FABRIC: Lifa® Active: 54 % polyester, 46 % polypropylen

Vi er svært stolte over å kunne presentere vårt nye Lifa®-superundertøy med Flow-teknologi som er sertifisert i henhold til EN ISO 20471. Det vil holde deg både tørr og godt synlig året rundt. UV + 40 beskytter huden også når sola skinner.

360

• • • • •

EN ISO 20471 klasse 3 EN 13758 – 2 Lifa® Active-teknologi Hakebeskyttelse YKK®-glidelås i halsen midt foran

260

75018

ESBJERG CREWNECK COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: S-4XL FABRIC: Lifa® Active: 54 % polyester, 46 % polypropylen

Vi er svært stolte over å kunne presentere vårt nye, førsteklasses superundertøy med Lifa® Active-teknologi som er sertifisert i henhold til EN ISO 20471. Det vil holde deg både tørr og godt synlig året rundt. UV + 40 beskytter huden også når sola skinner. 360

• • • • •

EN ISO 20471 klasse 3 EN 13758 – 2 Lifa® Active-teknologi Ribbestrikk i kragen 360-graders elastiske, trykte refleksbånd på kroppen, ermene og skuldrene

260

75036

ESBJERG POLO SHIRT COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: S-3XL FABRIC: Lifa® Active: 54 % polyester, 46 % polypropylen

Du kan holde deg både synlig og avkjølt i denne EN ISO 20471-sertifiserte poloskjorten laget av LIFA Flow-stoff. Utmerket komfort og transportering av fukt – kan det bli bedre? Innebygd UV-beskyttelse for solfylte dager

360

• • • •

EN ISO 20471 klasse 3 EN 13758 – 2 Lifa® Active-teknologi 360-graders elastiske, trykte refleksbånd på kroppen, ermene og skuldrene

260

BASE LAYER

113


BASE LAYER

75035

ESBJERG T-SHIRT COLORS: 260 ORANGE, 360 YELLOW SIZES: S-3XL FABRIC: Lifa® Active: 54 % polyester, 46 % polypropylen

360

260

Du kan holde deg både synlig og avkjølt i denne EN ISO 20471-sertifiserte t-skjorten laget av LIFA Flowstoff. Utmerket komfort og transportering av fukt – kan det bli bedre? Innebygd UV-beskyttelse for solfylte dager

• • • •

EN ISO 20471 klasse 3 EN 13758 – 2 Lifa® Active-teknologi 360-graders elastiske, trykte refleksbånd på kroppen, ermene og skuldrene

VARM. TØRR. KOMFORTABEL.

OV

AT

A W AY

M ARGY W O AY L ST HNO C TEM ES SW

E

Lifa® ble lansert tidlig på 1970-tallet og er basert på en garnteknologi som har blitt testet og utviklet opp gjennom årene. Hovedegenskapene til Lifa® er fuktighetskontroll og isolasjon. Fuktighet transporteres bort fra huden, samtidig som svette transporteres til overflaten av materialet, der den fordamper. I 2006 ble Lifa® kombinert med merinoull fra sauer som ikke har vært utsatt for mulesing, noe som ga opphav til det mest funksjonelle superundertøyet til dags dato. Lifa® er hydrofobiske (vannavvisende) fibre som forhindrer at det absorberes vann. Lifa®-fibrene brukes på det første membranlaget på superundertøy, laget som er nærmest huden. Når det første garnlaget kombineres med et lag med fuktighetsabsorberende egenskaper, transporteres svetten bort fra huden og ut til det andre laget, der det absorberes. Dette gjør at du holder deg god og varm og tørr.

SLIK FUNGERER LIFA® Lifa® Stay Warm teknologi beveger svette vekk fra huden din, holder deg varmere lenger.

114

BASE LAYER


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

75015

KASTRUP T-SHIRT

UTGÅR FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

590 NAVY, 990 BLACK XS-4XL Hovedmateriale: HH® Lifa® 100 % polypropylen – 125 g/m²

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Ingen skuldersømmer • Ribbestrikk i halsen • Forlenget rygg

990

590

75017

KASTRUP POLO ZIP

UTGÅR FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

590 NAVY, 990 BLACK XS-4XL Hovedmateriale: HH® Lifa® 100 % polypropylen – 125 g/m²

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Ribbestrikk i halsen • Ingen skuldersømmer • Ribbestrikk i mansjettene

990

590

75016

KASTRUP CREWNECK

UTGÅR FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

590 NAVY, 990 BLACK XS-4XL Hovedmateriale: HH® Lifa® 100 % polypropylen – 125 g/m²

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Ribbestrikk i halsen • Ingen skuldersømmer • Ribbestrikk i mansjettene

990

590

75415

KASTRUP PANT

UTGÅR FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

590 NAVY, 990 BLACK XS-4XL Hovedmateriale: HH® Lifa® 100 % polypropylen – 125 g/m²

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Elastisk i livet • Kile i skrittet • Ribbestrikk i linningen

990

590

75027

ROSKILDE POLO ZIP

UTGÅR FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK XS-4XL Hovedmateriale: HH® Lifa® Merino 56,4 % merinoull, 43,6 % polypropylen – 230 g/m²

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Klør ikke og er allerginøytral • Ribbestrikk i halsen • Ingen skuldersømmer

990

BASE LAYER

115


BASE LAYER

75026

ROSKILDE CREWNECK

UTGÅR FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

590 NAVY, 990 BLACK, 992 BLACK ORANGE XS-4XL Hovedmateriale: HH® Lifa® Merino 56,4 % merinoull, 43,6 % polypropylen – 230 g/m²

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Klør ikke og er allerginøytral • Ribbestrikk i halsen • Ingen skuldersømmer

992

990

590

75425

ROSKILDE PANT

UTGÅR FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

590 NAVY, 990 BLACK XS-4XL Hovedmateriale: HH® Lifa® Merino 56,4 % merinoull, 43,6 % polypropylen – 230 g/m²

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Klør ikke og er allerginøytral • Elastisk i livet • Kile i skrittet

990

590

79869

ROSKILDE PRO BALACLAVA

UTGÅR FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK STD Hovedmateriale: HH® Lifa® Merino 56,4 % merinoull, 43,6 % polypropylen – 230 g/m²

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Klør ikke og er allerginøytral

990

76469

CHELSEA BOXER 2 PACK COLORS: 992 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % bomull • Elastisk i livet

992

116

BASE LAYER


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

BASE LAYER

117


MIDL AYER Den holder deg varm og tørr uansett værforhold.

Standarden spesifiserer testmetodene og kravene til funksjonelle egenskaper i plagg som skal beskytte mot kulden (lufttemperatur under -5 °C).

118

Denne standarden spesifiserer kravene og testmetodene for ytelsen til enkeltplagg som skal beskytte mot nedkjøling av kroppen i kalde omgivelser (lufttemperatur på -5 °C og kaldere).


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

72170

MAGNI FLEECE JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

994 BLACK/DARK LIME S-3XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 210 g/m² Forsterkning: 100 % polyamid – 206 g/m²

• Polartec®-materiale • Forsterkninger på skuldrene og ermene • Formsydde ermer • Elastiske innermansjetter • YKK® Vislon-glidelås midt foran

994

72158

KENSINGTON FLEECE JACKET

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 590 NAVY, 930 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 350 g/m² • Polartec®-materiale Wind Pro® • YKK®-glidelås midt foran med klaff bak og hakebeskytter • Brystlomme med YKK®-glidelås • Håndlommer med YKK®-glidelås • Innerlommer • Forlenget rygg for maksimal komfort • Ingen sidesømmer

990

590

930

72271

MJØLNIR WINDPILE JACKET

UTGÅR FW18 COLORS: 208 IRON RED, 480 DARK GREEN, 570 DEEP STEEL, 990 BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 400 g/m² Fôr: 100 % polyamid – 58 g/m² • YKK® Vislon-glidelås midt foran • Brystlommer med glidelås • Ermelomme med glidelås • To håndlommer med YKK®-glidelås

480

208

990

570

72269

MJØLNIR HOOD JACKET

UTGÅR FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK S-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 366 g/m² Sekundærmateriale: 88 % polyester, 12 % elastan – 230 g/m²

• Polartec® Fiberpels • Polartec® Power-stretch • Hette med dobbelt stofflag • Trekksnorjustering av hetten • Kantebånd rundt hetteåpningen og langs glidelåsen midt foran

990

MIDLAYER

119


MIDLAYER

72270

MJØLNIR JACKET

UTGÅR FW18 COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK S-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 366 g/m² Sekundærmateriale: 88 % polyester, 12 % elastan – 230 g/m²

• Polartec® Fiberpels • Polartec® Power-stretch • Krage med dobbelt stofflag • Kantebånd rundt halsåpningen og langs glidelåsen midt foran • Forlengede lycramansjetter med tommelhull

990

72155

AKER FLEECE JACKET COLORS: 550 COBALT, 585 EVENING BLUE, 970 DARK GREY, 990 BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 159 g/m² • Polartec®-materiale • Hakebeskyttelse • YKK® Vislon-glidelås midt foran • To håndlommer med YKK®-glidelås • Refleksdetaljer

585

550

990

970

72256

CHELSEA PILE JACKET

559 KOBOLT/SVART UTGÅR COLORS: 559 COBALT/BLACK, 779 TIMBER/BLACK, 999 BLACK/BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 400 g/m² Fôr: 100 % polyester – 125 g/m² • YKK® Vislon-glidelås midt foran • Hette med trekksnor-justering • Reflekselementer • Brystlomme med klaff og borrelås • To håndlommer med YKK®-glidelås • Hempe til ID-kort

999

779

559

72049

CHELSEA WIND FLEECE

559 KOBOLT/SVART UTGÅR COLORS: SIZES: FABRIC:

559 COBALT/BLACK, 999 BLACK/CHARCOAL S-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 320 g/m² Forsterkning: 100 % polyamid – 206 g/m²

• Vindtett stoff • YKK® Vislon-glidelås midt foran • Brystlomme med YKK®-glidelås • Forsterket ved skulderen • To håndlommer med YKK®-glidelås • Borrelås ved mansjettene • Hempe til ID-kort 999

120

MIDLAYER

559


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

YKK® Little parts. Big difference Små deler, stor forskjell. Glidelåser av høy kvalitet til alle bruksområder. YKK® er et japansk selskap som ble grunnlagt i 1934. I dag selges produktene deres over hele verden, og YKK® anses som bransjelederen for innovative glidelåser og lukkemekanismer av høy kvalitet.

72126

CHELSEA LIFA FLEECE

UTGÅR COLORS: 530 RACER BLUE, 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 195 g/m² • Lifa® Stay Warm-teknologi • Hakebeskyttelse • To stikklommer • YKK®-glidelås midt foran • Flatlock-sømmer på skuldrene

990

530

73363

OSLO H2 FLOW INSULATOR COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK S-3XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 52 g/m² Isolasjon: Primaloft® Synergy 100 g og Polartec® Fleece – 250 g/m²

• EN 14058 klasse 1 • H²Flow™-teknologi • Skjult glidelås til håndlommer • YKK® vislon-glidelås midt foran som kan festes med glidelås

990

MIDLAYER

121


MIDLAYER

73001

SUNNE INSULATOR COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK XS-3XL Hovedmateriale: 100 % polyamid, 57 g/m² Isolasjon: Primaloft Black – 100 g/m²

• EN 14058 klasse 3 • Komfortabel, børstet trikot i halsen • Svært komprimerbar • YKK®-glidelås midt foran • Hakebeskyttelse • Hempe til ID-kort

990

POLARTEC® The Cornerstone of fleece insulation Vi har et omfattende samarbeid med Polartec®, en velkjent produsent av lett og varm fleece, som er kjent for høy ytelse, slitestyrke og estetikk. De viktigste fordelene ved Polartec® er varme uten høy tilleggsvekt, høy ventilasjonsevne, sammenleggbarhet og hurtigtørkende egenskaper.

122

MIDLAYER


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

72111

HAY RIVER JACKET COLORS: 530 RACER BLUE, 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 314 g/m² • Polartec®-fleece • Hakebeskyttelse • To frontlommer med glidelåser • Trekksnor ved linningen

990

590

530

75120

SEATTLE POWER STRETCH FZ SHIRT COLORS: 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 88 % polyester, 12 % elastan – 230 g/m² Forsterkning: 100 % polyamid – 200 g/m² • Polartec® Power-stretch • YKK-glidelås midt foran med klaff bak • To stikklommer • Brystlommer med glidelås

990

72112

LANGLEY FLEECE COLORS: 130 HH RED, 290 DARK ORANGE, 590 NAVY, 970 DARK GREY, 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 251 g/m² • Polartec®-fleece • Hakebeskyttelse • Brystlommer med glidelås • To frontlommer med glidelåser • Forlenget rygg for bedre komfort

590

290

130

990

970

72048

BARNABY JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

999 BLACK/DARK GREY XS-3XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 269 g/m² Forsterkning: 100 % polyamid – 200 g/m²

• Polartec®-fleece • Vannavstøtende og vindtett forsterkningsmateriale • Reflekselementer • Hakebeskyttelse • Frontglidelås

999

MIDLAYER

123


MIDLAYER

72046

MINTO FLEECE COLORS: 530 RACER BLUE, 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² • EN 14058 klasse 1 • Polartec®-fleece • Hakebeskyttelse • Brystlommer med glidelås • Forlenget rygg for bedre komfort

530

990

72085

EAGLE LAKE JACKET

KAN FESTET TIL 71043 OG 71045 MED GLIDELÅS COLORS: 530 RACER BLUE, 970 DARK GREY, 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 160 g/m² • Polartec®-fleece • Komfortabel, børstet trikot i halsen • Hakebeskyttelse • Ingen skuldersømmer • Elastisk kantebånd på ermene • Glidelås midt foran, brystlomme og to stikklommer med YKK®-glidelås

990

970

530

72167

DURHAM FLEECE VEST

KAN FESTET TIL 71043 OG 71045 MED GLIDELÅS COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 160 g/m² • Polartec®-fleece • Komfortabel, børstet trikot i halsen • Hakebeskyttelse • Elastisk kantebånd på ermene • To stikklommer • Kan festes med glidelås inni andre plagg

990

72065

RED LAKE ZIP IN JACKET

KAN FESTET TIL 71043 OG 71045 MED GLIDELÅS COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 320 g/m² • EN 14058 klasse 1 • Frontglidelås • To frontlommer med glidelåser • Elastiske mansjetter • Innerjakke kan festes med glidelås

990

590

72359

ZURICH REVERSIBLE COLORS: 590 NAVY SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 360 g/m² • EN 14058 klasse 2 • Luftgjennomtrengning klasse 1 • Fiberpels på innsiden. • Vendbar • Frontglidelås • Ribbestrikk i mansjettene

590

124

MIDLAYER


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

72262

BASEL REVERSIBLE JACKET COLORS: 290 DARK ORANGE, 490 DARK GREEN, 590 NAVY SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 360 g/m² • EN 14058 klasse 2 • Luftgjennomtrengning klasse 1 • Fiberpels på utsiden. • Vendbar • Frontglidelås • Elastiske mansjetter

590

490

290

73005

UTILITY VEST COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK XS-3XL Hovedmateriale: 100 % polyester Forsterkning i 100 % polyamid Fôr: 100 % polyamid Isolasjon: Primaloft® Black

• Komfortabel, børstet trikot i halsen • Hakebeskyttelse

990

72560

SPIEZ SUIT COLORS: 590 NAVY SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 360 g/m² • EN 14058 klasse 2 • Luftgjennomtrengning klasse 1 • Toveis glidelås foran • Ingen skuldersømmer • Ribbestrikk i linningen • Kile i skrittet

590

72289

LIESTAL JACKET COLORS: 590 NAVY SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 360 g/m² • EN 14058 klasse 2 • Luftgjennomtrengning klasse 1 • Enkeltsidig V-bundet fiberpels • Fiberpels på innsiden. • Ingen skuldersømmer • Elastiske mansjetter

590

72478

THUN PANT

UTGÅR FW18 COLORS: 590 NAVY SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 360 g/m² • EN 14058 klasse 2 • Luftgjennomtrengning klasse 1 • Enkeltsidig V-bundet fiberpels • Fiberpels på innsiden. • Ribbestrikk i linningen • Gylf

590

MIDLAYER

125


BESK Y T TENDE KL ÆR

Denne standarden spesifiserer kravene og testmetodene som gjelder for materialer og sømmer i klær som skal beskytte mot nedbør (f.eks. regn, snø), tåke og fukt på bakken i temperaturer ned til 5 °C.

126


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

71161

MAGNI SHELL JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

439 DARK LIME, 990 BLACK S-3XL Hovedmateriale: 100 % polyamid – 187 g/m² Forsterkning: Cordura®-materiale – 280 g/m²

• EN 343 3,3 • Helly Tech® Professional • Forsterket med Cordura®-stoff på skuldrene og albuene • Ingen skuldersømmer • Heltapet konstruksjon • Forlenget rygg for bedre komfort • Fullt justerbar hette

990

439

71162

MAGNI HYBRID JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

997 BLACK/DARK GREY S-3XL Hovedmateriale: 100 % polyamid – 150 g/m² Sekundærmateriale: 100 % polyamid – 32 g/m²

• Helly Tech® Performance • Hybridkonstruksjon • Tapet på kritiske steder • Svært ventilerende stoff på ryggen gir ekstra komfort • Vannavstøtende YKK®-glidelås foran 997

71361

MAGNI WINTER JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK S-3XL Hovedmateriale: 100 % polyamid – 150 g/m² Forsterkning: Cordura®-materiale – 280 g/m² Isolasjon: Primaloft® Down Blend ® 90/10 og Primaloft® Black 120 g Fôr: 100% polyester

• Helly Tech® Professional • H²Flow™-teknologi • Primaloft®-isolasjon • Forsterket med Cordura®-stoff på skuldrene og albuene • Ingen skuldersømmer • Hempe til ID-kort 990

71163

MAGNI LIGHT JACKET COLORS: 430 DARK LIME, 530 RACER BLUE, 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyamid – 75 g/m² • Helly Tech® Performance • Tapede sømmer • Justerbar hette • YKK®-glidelås midt foran med stormklaff • Stikklommer med YKK®-glidelås og klaff

990

530

430

71563

MAGNI LIGHT PANT COLORS: 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyamid – 75 g/m² • Helly Tech® Performance • Tapede sømmer • Justerbar i livet • Stikklommer med YKK®-glidelås og klaff • Reflekselementer

990

BE SK Y T TENDE K L ÆR

127


BESK Y T TENDE KL ÆR

71050

AKER SHELL JACKET COLORS: 555 COBALT BLUE/EVENING BLUE, 979 DARK GREY/BLACK, 999 BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² Fôr: 100 % polyester – 60 g/m² • Helly Tech® Protection • Tapede sømmer • Hette med trekksnor-justering foran og borrelås bak • Stormklaff med borrelås • YKK® Vislon-glidelås midt foran

999

979

555

71351

AKER WINTER JACKET COLORS: 555 COBALT BLUE/EVENING BLUE, 979 DARK GREY/BLACK, 999 BLACK SIZES: S-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² Isolasjon: Primaloft® Black Eco – 100 g/m² i bolen og hetten, 80 g/m² i ermene Fôr: 100 % polyamid – 66 g/m² • Helly Tech® Protection • Primaloft® Black Eco-isolasjon • Tapede sømmer • Hette med trekksnor-justering foran og borrelås bak

999

979

555

71452

AKER WINTER PANT COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK S-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² Isolasjon: Primaloft® Black Eco – 60 g/m² Fôr: 100 % polyamid – 66 g/m²

• Helly Tech® Protection • Primaloft® Black Eco-isolasjon • Tapede sømmer • Justerbar i livet • Glidelås nederst på benet

990

71140

CHELSEA EVOLUTION SHELL JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

950 EBONY S-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 265 g/m² Forsterkning: Cordura®-materiale – 288 g/m²

• EN 343 3,3 • Helly Tech® Performance • Vanntett, vindtett og ventilerende • Forsterkninger i Cordura®-stoff på skuldrene • YKK®-glidelås • Justerbar hette • Hempe til ID-kort

950

71047

CHELSEA SHELL JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

530 RACER BLUE, 990 BLACK S-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 175 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m² Mesh-fôr: 100 % polyester

• EN 343 3,3 • Helly Tech® Performance • Vanntett, vindtett og ventilerende • Forsterkninger i Cordura®-materiale på skuldrene

990

128

530

BE SK Y T TENDE K L ÆR


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

74014

CHELSEA SOFTSHELL JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK XS-3XL Hovedmateriale: Vanntett softshell Forsterkning: 100 % Cordura® – 219 g/m²

• EN 343 3,2 • Heltapet konstruksjon • Ventilasjonsglidelås under armene • Reflekselementer • Mansjetter med borrelås

990

71414

CHELSEA SHELL PANT COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK C44-C62 Hovedmateriale: 100 % polyester – 175 g/m² Forsterkning: 100 % Cordura®-materiale – 219 g/m²

• EN 343 3,3 • Helly Tech® Performance • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon • Tommestokklomme • Hengende lommer

990

71246

LEUVEN CIS JACKET COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 165 g/m² • EN 343 3,3 (3,1 med 72085 løst fôr) • Helly Tech® Performance • Vanntett, vindtett og ventilerende • Komfortabel, børstet trikot i halsen • Hempe til ID-kort

990

71046

BRUGGE JACKET COLORS: 980 GREY MÉLANGE, 990 BLACK, 992 BLACK/ORANGE SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 165 g/m² • EN 343 3,3 (3,1 med 72085 løst fôr) • Helly Tech® Performance • Vanntett, vindtett og ventilerende • Hempe til ID-kort

992

990

980

71330

LIEGE COAT COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 130 g/m² • Helly Tech® Performance • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon • Avtakbar hette • Trekksnorjustering av hetten

990

BE SK Y T TENDE K L ÆR

129


BESK Y T TENDE KL ÆR

74012

LEON JACKET COLORS: 970 DARKGREY, 990 BLACK, 995 BLACK/RACER BLUE SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 295 g/m² • Softshell med membran og fleece på innsiden • Hette med trekksnor-justering • Hakebeskyttelse • Ingen skuldersømmer • Vannavstøtende glidelås foran med innerlomme • Hempe til ID-kort

995

990

970

74008

BARCELONA JACKET COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 95 % polyester, 5 % elastan – 320 g/m² Rygg: 100 % polyester • Softshell, fleece på innsiden • Ingen skuldersømmer • Reflekselementer • Vannavstøtende glidelås foran med innerlomme

990

74010

VALENCIA JACKET COLORS: 530 RACER BLUE, 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 94 % polyester, 6 % elastan – 294 g/m² • Softshell, fleece på innsiden • Hette med trekksnor-justering • Hakebeskyttelse • Elastisk kantebånd på ermene • Trekksnor ved linningen

530

990

74020

VIGO JACKET COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-4XL FABRIC: Hovedmateriale: 94 % polyester, 6 % elastan – 294 g/m² • Softshell, fleece på innsiden • Ingen skuldersømmer • Vannavstøtende glidelås foran med innerlomme • Elastiske mansjetter • Hakebeskyttelse

990

74002

MADRID JACKET COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 327 g/m² • Softshell, fleece på innsiden • To frontlommer med glidelåser • Brystlommer med glidelås • To dype innerlommer • Elastisk i linningen og mansjettene

990

130

BE SK Y T TENDE K L ÆR


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

71043

HAAG JKT

KAN FESTET TIL 72085, 72167 OG 72065 MED GLIDELÅS COLORS: 440 OLIVE GREEN, 590 NAVY, 970 DARK GREY, 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² • EN 343 3,3 • Helly Tech® Protection • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon • Ingen skuldersømmer • Hempe til ID-kort • Avtakbar hette

590

440

990

970

71045

HAAG PARKA

KAN FESTET TIL 72085, 72167 OG 72065 MED GLIDELÅS COLORS: SIZES: FABRIC:

590 NAVY, 990 BLACK S-3XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² Fôr: 100% polyester

• EN 343 3,3 • Helly Tech® Protection • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon • Ingen skuldersømmer • Hempe til ID-kort • Avtakbar hette 590

990

74044

W HAAG JKT COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK S-2XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² Fôr: 100% polyester

• EN 343 3,3 • Helly Tech® Protection • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon • Ingen skuldersømmer • Hempe til ID-kort • Avtakbar hette

990

71042

ANTWERPEN JKT COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 175 g/m² • EN 343 3,3 • Helly Tech® Protection • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon • Ingen skuldersømmer • Hempe til ID-kort

990

BE SK Y T TENDE K L ÆR

131


BESK Y T TENDE KL ÆR

71040

BRUSSEL JACKET COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² • EN 343 3,3 • Helly Tech® Protection • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon • Ingen skuldersømmer • Hempe til ID-kort

990

71445

GENT PANT COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² • EN 343 3,3 • Helly Tech® Protection • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon • To frontlommer med glidelåser • Hempe til ID-kort

990

70127

WATERLOO JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK XS-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 108 g/m² Fôr: 100% polyester

• Helly Tech® Protection • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon • YKK®-glidelås midt foran med stormklaff • To stikklommer • Åpning i rygg for lufting

990

70427

WATERLOO PANT COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK XS-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 108 g/m² Fôr: 100% polyester

• Helly Tech® Protection • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon • Elastisk i livet • Borrelåsjustering ved ben

990

70627

WATERLOO SET COLORS: SIZES: FABRIC:

990

132

BE SK Y T TENDE K L ÆR

530

530 RACER BLUE, 990 BLACK XS-4XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 108 g/m² Fôr: 100% polyester

• Helly Tech® Protection • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon Jakke: • YKK®-glidelås midt foran med stormklaff • To stikklommer Bukse: • Elastisk i livet • Borrelåsjustering ved ben


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

PRIMALOFT® The world’s best down alternative PrimaLoft®-teknologien med syntetisk isolasjon har førsteklasses varmeegenskaper og er svært vannavvisende. Den består av svært fine fibre som danner luftlommer som holder varmen inne. De svært fine fibrene er dessuten svært myke.

73347

BODEN DOWN PARKA COLORS: 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % Oxford-polyester – 165 g/m² Isolasjon: Allied-dun 85/15 fra europeisk gås, fyllkraft på 700+ • EN 343 3,1 m/jakke som festes med glidelås, EN 343 3,3 u/jakke som festes med glidelås • EN 342 0,348 m² K/W (isoleringsverdi 2,2) sammen med Arctic-bukse 71450 • Luftgjennomtrengning 3 • Helly Tech® Protection

990

71335

ARCTIC JACKET COLORS: 430 DARK LIME, 590 NAVY, 990 BLACK, 992 BLACK/ORANGE SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyamid – 180 g/m² Fôr: 100 % polyamid Primaloft® Black-isolasjon – 133 g i bolen, 80 g i ermene og hetten

590

430

992

990

• EN 343 3.1 • EN 342 0,348 m² K/W (isoleringsverdi 2,2) • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance • Vanntett, vindtett og ventilerende • Hempe til ID-kort

BE SK Y T TENDE K L ÆR

133


BESK Y T TENDE KL ÆR

71336

ARCTIC PARKA COLORS: 990 BLACK SIZES: XS-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyamid – 180 g/m² Fôr: 100 % polyamid Primaloft® Black-isolasjon – 133 g i bolen, 80 g i ermene og hetten • EN 343 3.1 • EN 342 0,348 m² K/W (isoleringsverdi 2,2) • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance • Vanntett, vindtett og ventilerende • Hempe til ID-kort

990

71450

ARCTIC PANT COLORS: 990 BLACK SIZES: C44-C64 FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyamid – 180 g/m² Fôr: 100 % polyamid Primaloft® Black-isolasjon – 80 g, 100 g øverst på ryggen • EN 343 3.1 • EN 342 0,348 m² K/W (isoleringsverdi 2,2) • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance • Vanntett, vindtett og ventilerende • Hempe til ID-kort • Tommestokklomme

990

71364

OSLO H2 FLOW CIS JACKET COLORS: 999 BLACK/CHARCOAL SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % Oxford-nylon – 165 g/m² Hovedmateriale i innerjakken: 100 % polyester Polartec®-fleeceisolasjon – 200 g i bolen 80 g Primaloft® Silver-isolasjon i ermene og hetten • EN 343 3,1 med jakke som festes med glidelås • EN 343 3,3 uten jakke som festes med glidelås • EN 342 0,349 m² K/W med jakke som festes med glidelås, og Kiruna-bukse • Helly Tech® Performance • H²Flow™-teknologi

999

71333

KIRUNA JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK, 991 BLACK/RED XS-3XL Hovedmateriale: 100 % polyamid – 250 g/m² Isolering: 100 % polyester – 120 g/m² i jakken, 80 g/m² i ermene

• EN 342 0,331 m² K/W (isoleringsverdi 2,1) • EN 343 3.1 • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon 990

991

71334

KIRUNA PARKA COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK XS-3XL Hovedmateriale: 100 % polyamid – 250 g/m² Isolering: 100 % polyester – 120 g/m² i jakken, 80 g/m² i ermene

• EN 342 0,331 m² K/W (isoleringsverdi 2,1) • EN 343 3.1 • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon 990

134

BE SK Y T TENDE K L ÆR


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

71433

KIRUNA PANT COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK XS-3XL Hovedmateriale: 100 % polyamid – 250 g/m² Isolering: 100% polyester, 120 g/m²

• EN 342 0,331 m² K/W (isoleringsverdi 2,1) • EN 343 3.1 • Luftgjennomtrengning klasse 3 • Helly Tech® Performance • Vanntett, vindtett og ventilerende • Heltapet konstruksjon

990

71313

LEKNES JACKET COLORS: 993 BLACK/YELLOW, 995 BLACK/RACER BLUE, 999 BLACK/EBONY SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyamid – 140 g/m² Fôr: 100 % polyamid Isolasjonens vekt: 120 g i bolen, 100 g i ermene og hetten

999

995

• EN 343 3.1 • EN 342 0,332 m² K/W (isoleringsverdi 2,1) med 70445 Alta Insulated Pant EN 14058 • Helly Tech® Protection • Avtakbar hette • Trekksnor ved linningen • Heltapet konstruksjon

993

71613

LEKNES SUIT COLORS: SIZES: FABRIC:

993 BLACK/YELLOW, 999 BLACK/EBONY C38-C64 Hovedmateriale: 100 % polyamid – 140 g/m² Fôr: 100 % polyamid Isolasjonens vekt: 120 g i bolen, 80 g i ermene og hetten

• EN 343 3.1 • EN 342 0,381 m² K/W (isoleringsverdi 2,5) • Helly Tech® Protection • Avtagbar hette som passer fint over hjelm • Belte i livet • Heltapet konstruksjon 999

993

76201

BERG JACKET COLORS: 130 HH RED/BLACK, 979 BLACK/ DARK GREY, 990 BLACK SIZES: S-3XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 197 g/m² Isolering: 100 % polyester – 160 g/m² i jakken, 120 g/m² i ermene

990

979

• Ingen skuldersømmer • Reflekselementer • Avtakbar hette • Børstet polyester på innsiden av kragen • Hakebeskyttelse • Hempe til ID-kort

130

76211

BERGHOLM JACKET COLORS: SIZES: FABRIC:

590 NAVY, 970 DARK GREY, 990 BLACK XS-3XL Hovedmateriale: 100 % polyester – 197 g/m² Isolasjon: 100 % polyester – 350 g/m² i bolen og 80 g/m² i ermene

• To brystlommer med glidelåser • Ermelomme med glidelås • To frontlommer med trykknapper • Hempe til ID-kort

990

970

590

BE SK Y T TENDE K L ÆR

135


TILBEHØR Det lille, ekstra tilbehøret holder deg tørr og varm

136


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

HEADWEAR

79806

KENSINGTON FLAT BRIM COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: 100% bomull • Flat brem • Hattepullkonstruksjon • One size

990

79805

KENSINGTON FLAT TRUCKER COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: 100% bomull • Trailercaps • Hattepullkonstruksjon • One size

990

79802

KENSINGTON CAP COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: 100% bomull • Hattepullkonstruksjon • Med knepping bak • One size

990

79705

HH LIFA MERINO BEANIE

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 570 DEEP STEEL, 930 GREY MÉLANGE, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen – 215 g/m² • Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Merino • Dobbelt stofflag • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

990

930

570

TILBEHØR

137


TILBEHØR

79706

HH LIFA MERINO NECK GAITOR

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen – 215 g/m² • Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Merino • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

990

79707

HH LIFA MERINO BALACLAVA

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 57 % merino, 43 % polypropylen – 215 g/m² • Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Merino • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

990

79708

HH LIFA MAX BEANIE

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 230 g/m² • Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Max • Dobbelt stofflag • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

990

590

79709

HH LIFA MAX NECK GAITOR

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 230 g/m² • Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Max • Dobbelt stofflag • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

990

590

79710

HH LIFA MAX BALACLAVA

TILGJENGELIG I OKTOBER COLORS: 590 NAVY, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polypropylen – 230 g/m² • Lifa® Stay Warm-teknologi • Lifa® Max • Dobbelt stofflag • Flatlock-sømmer for maksimal komfort

990

138

TILBEHØR

590


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

79830

HH WW BEANIE COLORS: 130 HH RED, 290 DARK ORANGE, 970 DARK GREY, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % akryl • HH WorkWear-logo • Leveres i 6-pack

290

130

990

970

79837

CHELSEA BEANIE COLORS: 290 DARK ORANGE, 530 RACER BLUE, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 95 % akryl, 4 % polyamid, 1 % elastan • Strikkelue • Trykket HH-grafikk

990

530

290

79835

ROSKILDE BEANIE COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK STD Hovedmateriale: HH® Lifa® Merino 56,4 % merinoull, 43,6 % polypropylen – 230 g/m²

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Klør ikke og er allerginøytral

990

79840

EAR PROTECTION COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 30 % ull, 70 % akryl • Varm og komfortabel • Ekstra lengde over ørene

990

TILBEHØR

139


TILBEHØR

79847

BODEN HAT COLORS: 360 EN ISO 20471 YELLOW/CHARCOAL, 990 BLACK SIZES: S- XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester Fôr: 100% polyester Isolasjon: Primaloft® Black 80 g Fuskepels: 80 % modakryl, 20 % akryl • Helly Tech® Performance • Primaloft®-isolasjon • Vanntett stofflag • Tapet på kritiske steder • Hakereim

990

360

75726

ROSKILDE BALACLAVA

UTGÅR COLORS: SIZES: FABRIC:

590 NAVY, 990 BLACK STD Hovedmateriale: HH® Lifa® Merino 56,4 % merinoull, 43,6 % polypropylen – 230 g/m²

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Klør ikke og er allerginøytral

990

590

79834

MINTO BEANIE COLORS: 290 DARK ORANGE, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² • Polartec® Microfleece • Full stretch • Hurtigtørkende • Lett • Dobbelt stofflag

990

290

72951

ST. GALLEN BALACLAVA

UTGÅR COLORS: 590 NAVY SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 360 g/m² • Enkeltsidig V-bundet fiberpels • Fiberpels på innsiden.

590

79876

MINTO NECK GAITER COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester – 150 g/m² • Polartec® Microfleece • Full stretch • Hurtigtørkende • Lett

990

140

TILBEHØR


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

79875

ROSKILDE NECK GAITER

UTGÅR COLORS: SIZES: FABRIC:

990 BLACK STD Hovedmateriale: HH® Lifa® Merino 56,4 % merinoull, 43,6 % polypropylen – 230 g/m²

• Lifa® Stay Warm-teknologi • Klør ikke og er allerginøytral

990

79863

OSLO CAP COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 97 % bomull, 3 % elastan – 290 g/m² • One size • Unisex • Brem som kan formes • A-Flex-konstruksjon

990

79880

NJORD HAT COLORS: 290 ORANGE/DARK GREY, 430 DARK LIME/DARK GREY, 990 BLACK SIZES: M-XL FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester, 150 g/m² Fôr: 100% polyesterfleece, 320 g/m²

990

• Helly Tech® Protection • Heltapet konstruksjon • Reflekselementer • Justerbar brem • Justeres på baksiden

430

290

TILBEHØR

141


TILBEHØR

BAGS

79568

DUFFEL BAG 120 L COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % nylon • Vannavstøtende materiale • En utvendig lomme med glidelås • To nettinglommer på innsiden • Håndtak • Fôrede stropper.

990

79565

DUFFEL BAG 90 L COLORS: 530 RACER BLUE, 990 BLACK, 993 BLACK/YELLOW SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % nylon

993 • Vannavstøtende materiale • En utvendig lomme med glidelås • To nettinglommer på innsiden • Håndtak • Fôrede stropper.

990

530

79563

DUFFEL BAG 50L COLORS: 530 RACER BLUE, 990 BLACK, 993 BLACK/YELLOW SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % nylon

993

• Vannavstøtende materiale • En utvendig lomme med glidelås • To nettinglommer på innsiden • Håndtak • Fôrede stropper.

990

530

79560

TROLLEY BAG 95L COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % nylon • Vannavstøtende materiale • En utvendig lomme med glidelås • To nettinglommer på innsiden • Håndtak • Fôrede stropper.

990

142

TILBEHØR


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

79567

TROLLEY BAG 50L COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % nylon • Vannavstøtende materiale • En utvendig lomme med glidelås • To nettinglommer på innsiden • Håndtak • Fôrede stropper.

990

79558

WW OFF SHORE BAG COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % nylon • Den eksakte størrelsen som tillates i et helikopter • Kommersiell pris

990

79562

BACK PACK 30L COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % nylon • Vannavstøtende materiale • Lomme til bærbar PC på innsiden • En utvendig lomme med glidelås • To nettinglommer • Håndtak • Fôrede stropper.

990

79462

MAGNI WASH BAG COLORS: 439 DARK LIME/BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 100 % polyester • Vannavvisende stoff • Glidelås • Utvendig hempe til oppheng • Håndtak • Innvendig nettinglomme med kantbånd i elastan på toppen

439

TILBEHØR

143


TILBEHØR

ADDITIONAL ACCESSORIES

79571

KNEEPAD XTRA PROTECTIVE COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Annet • 240 x 145 x 16 mm • Kan vaskes med buksene (vaskes på 75 °C)

990

79570

KNEEPAD PERFORMANCE COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Annet • Overholder EN 14404 • 240 x 160 x 20 mm • Lett • EVA på innsiden gir ekstra myk komfort

990

79569

KNEEPAD STANDARD COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Annet • Overholder EN 14404 • 240 x 147 x 20 mm • Lett

990

79545

MAGNI WEBBING BELT

UTGÅR FW18 COLORS: 430 DARK LIME SIZES: STD FABRIC: 96 % bomull, 4 % elastisk spandextwill • Full stretch • Spenne med HH WW-logo

430

144

TILBEHØR


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

79557

AKER WEBBING BELT

UTGÅR COLORS: 360 YELLOW SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 96 % bomull, 4 % elastisk spandextwill • Full stretch • Spenne med HH WW-logo

360

79524

LEATHER BELT COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: skinn • Dobbel spenne • Preget Helly Hansen-logo

990

79525

HH BELT COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: syntetisk strikket materiale • Lengde: 130 cm • Bredde: 3,5 cm.

990

79528

HH LOGO WEBBING BELT

360 OG 430 TILGJENGELIG I AUGUST COLORS: 290 DARK ORANGE, 360 YELLOW, 430 DARK LIME, 530 RACER BLUE, 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: 96 % bomull, 4 % elastisk spandextwill

290

360

• Full stretch • Spenne med HH WW-logo 430

530

990

79527

WEB BELT WITH PLASTIC BUCKLE COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Syntetisk strikket • Lengde: 130 cm • Bredde: 4 cm.

990

79539

HAMMERHOLDER HARD PLASTIC COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Annet • Kan festes i beltet eller beltehemper

990

TILBEHØR

145


TILBEHØR

79523

LOGO SUSPENDERS COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: syntetisk vevd materiale • Regulerbar • Preget Helly Hansen-logo

990

79521

ID CARD HOLDER HORIZONTAL COLORS: 990 BLACK SIZES: STD FABRIC: Annet • Kan brukes med click-on-funksjonen

990

78866

CHARLIE INFLATABLE 150N COLORS: 190 DARK RED, 590 NAVY SIZES: STD FABRIC: Hovedmateriale: Oxford-polyamid • EN ISO 12402-3 • Minimum flyteevne på 150 N når den er blåst opp • Kan blåses opp automatisk, manuelt og med munnen • Enkelt luftkammer • Vannfølsom (Halkey Roberts) og automatisk oppblåsbar

590

190

78922 150N AUTO KIT HR COLORS: 000 STANDARD SIZES: STD FABRIC: Annet • 33 g CO2-gassbeholder • Sikkerhetsindikatorer • Reparasjonssett for stilen 78866

000

78923

BOBBIN 150N/275N COLORS: 000 STANDARD SIZES: STD FABRIC: Annet • Sikkerhetsindikatorer • Trådsnelle for stilen 78866

000

146

TILBEHØR


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

TILBEHÃ&#x2DC;R

147


STØRRELSER EU REGULAR + TALL XS

S

M

L

XL

2XL

C44

C46

C48

C50

C52

C54

C56

C58

C60

C62

W30"

W31"

W33"

W34"

W36"

W37"

W39"

W41"

W43"

W44"

Sizes

unit of measure

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

Body height

170

5'7"

174

5'8"

180

5'11"

180

5'11"

184

6'

184

6'

188

6'2"

188

6'2"

192

6'3"

192

6'3"

unit of measure

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

2

Chest

88

34 1/2

92

36

96

37 1/2

100

39

104

41

108

42 1/2

112

44

116

45 1/2

120

47

124

48 1/2

3

Waist

76

30

80

31 1/2

84

33

88

34 1/2

92

36

96

37 1/2

100

39

104

41

108

43 1/2

112

44

4

Waistband

80

31 1/2

84

33

88

34 1/2

92

36

96

37 1/2

100

39

104

41

108

42 1/2

112

44

116

45 1/2

5

Hip

94

37

98

38 1/2

102

40

106

41 1/2

110

43

114

45

118

46 1/2

122

48

126

49 1/2

130

51

Inseam

79

31

80

31 1/2

81

32

82

32

83

32 1/2

84

33

85

33 1/2

86

34

87

34

87

34

Inseam tall*

84

33

85

33 1/2

86

34

87

34

88

34 1/2

89

35

90

35

91

36

92

36

92

36

1

6

3XL

1

cm

5XL

6XL

C64

C66

C68

C70

C72

C74

C76

C78

W45"

W47"

W48"

W50"

W52"

W53"

W55"

W56"

Sizes

unit of measure

4XL

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

Body height

194

6'4"

194

6'4"

194

6'4"

194

6'4"

194

6'4"

194

6'4"

194

6'4"

194

6'4"

unit of measure

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

2

Chest

128

50

132

52

136

53 1/2

140

55

144

56 1/2

148

58

152

59 1/2

156

61

3

Waist

116

45 1/2

120

47

124

48 1/2

128

50

132

52

136

53 1/2

140

55

144

56 1/2

4

Waistband

120

47

124

48 1/2

128

50

132

52

136

53 1/2

140

55

144

56 1/2

148

58

5

Hip

134

52 1/2

138

54

142

56

146

57 1/2

150

59

154

60 1/2

158

62

162

63 1/2

6

Inseam

88

34 1/2

88

34 1/2

88

34 1/2

88

34 1/2

88

34 1/2

88

34 1/2

88

34 1/2

88

34 1/2

Inseam tall*

93

36 1/2

93

36 1/2

93

36 1/2

93

36 1/2

93

36 1/2

93

36 1/2

93

36 1/2

93

36 1/2

FIND YOUR SIZE C-MODEL 4 Waistband width 6

Inseam length 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95

148

72

76

80

84

88

92

96

100

104

108

112

116

C60

C62

120

124

128

132

136

140

144

148

C64

C66

C68

C70

C72

C74

C76

C78

C64*

C66*

C68*

C70*

C72*

C74*

C76*

C78*

C40 C42 C44 C46 C48 C40*

S TØRREL SER

C50 C42*

C52 C44*

C54 C46*

C56 C48*

C58 C50* C52* C54* C56* C58* C60*

C62*


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

EU SHORT AND WIDE PANTS Sizes

D84

D88

D92

D96

D100

D104

D108

D112

D116

D120

D124

D128

unit of measure

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

cm

feet

Body height

156

5'1"

160

5'3"

164

5'4"

170

5'7"

170

5'7"

174

5'8"

174

5'8"

178

5'10"

178

5'10"

182

5'11"

182

5'11"

184

6'

unit of measure

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

cm

inch

3

Waist

78

30 5⁄7

82,0

32 2⁄7

86

33 6⁄7

90

35 3⁄7

94

37

98

38 4⁄7

102

40 1⁄6

106

41 3/4

110

43 1⁄3

114

44 7⁄8

118

46 1/2

122

48

4

Waistband

82

32

86

34

90

35

94

37

98

38 1/2

102

40

106

41 1/2

110

43

114

45

118

46 1/2

122

48

126

49 1/2

5

Hip

92

36

96,0

37 1/2

100

39

104

41

108

42 1/2

112

44

116

45 1/2

120

47

124

48 1/2

128

50

132

52

136

53 1/2

6

Inseam short and wide

73

28 1/2

74,0

29

75

29 1/2

76

30

77

30

78

30 1/2

79

31

80

31 1/2

81

32

82

32

83

32 1/2

84

33

Inseam wide*

78

30 1/2

79,0

31

80

31 1/2

81

32

82

32

83

32 1/2

84

33

85

33 1/2

86

34

87

34

88

34 1/2

89

35

1

FIND YOUR SIZE D-MODEL 4 Waistband width

2 6

3 1

4 5

6

Inseam length 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91

82

86

90

94

102

106

110

114

118

122

126

D84 D88 D92 D96 D100 D84*

D104 D88*

D108 D92*

D112 D96*

D116 D100*

D120 D104*

D124 D108*

D128 D112* D116* D120* D124* D128*

UNISEX CONVERSION

1: Body height 2: Chest 3: Waist (at belly-button height) 4: Waistband (where your pants' waistband is placed) 5: Hip 6: Inseam

98

SOCKS

MEN’S SIZES

WOMEN’S SIZES

XXS

S (36)

Europe

S

M (38)

M

L (40/42)

L

XL (44/46)

XL

2XL (48/50)

Sizes 37-39

40-42

43-45

46-48

UK

4-6

6½-8½

9 - 10 ½

11 - 12 ½

US

5-6½

7-8½

9 - 11 ½

12 - 13

*Most of Helly Hansen Workwear C-sized and D-sized pants can be extended 5cm by cutting open a contrast stitch at bottom hem S TØRREL SER

149


INDEKS ALFABETISK 78922 76476 76480 71484 71486 71385 71485 71487 76072 76475 76479 76679 72171 79218 79095 79094 77401 77403 72155 73251 77200 77404 71050 74051 79160 79557 71351 71452 77400 77402 77510 77412 77413 77110 77210 77410 77411 77414 70495 70294 77415 74094 77610 71495 71394 71494 71395 71370 76496 76491 70335 70445 70665 76196 76497 76492 71391 71071 71570 71070 71042 71335 71450 71336 76438 76447 79562 74008 72048 72262 76201 76211 78923 73347 79847 70702 70703 70701 76569 76494

150

150N AUTO KIT HR......................................................................... 146 ABERDEEN CONSTRUCTION PANT............................................... 79 ABERDEEN CONSTRUCTION PANT CL 1...................................... 79 ABERDEEN INSULATED CONSTRUCTION PANT......................... 80 ABERDEEN INSULATED CONSTRUCTION PANT CL 1................. 80 ABERDEEN INSULATED JACKET................................................... 80 ABERDEEN INSULATED PANT....................................................... 80 ABERDEEN INSULATED PANT CL 1............................................... 81 ABERDEEN JACKET......................................................................... 79 ABERDEEN PANT............................................................................. 79 ABERDEEN PANT CL 1.................................................................... 79 ABERDEEN SUIT.............................................................................. 80 ADDVIS FLEECE JACKET................................................................ 66 ADDVIS SHORT SLEEVE VEST........................................................ 67 ADDVIS SWEATER............................................................................ 66 ADDVIS ZIP HOODIE......................................................................... 66 AKER CONSTRUCTION PANT......................................................... 32 AKER CONSTRUCTION SHORTS.................................................... 33 AKER FLEECE JACKET............................................................. 34,120 AKER INSULATED JACKET............................................................. 31 AKER JACKET.................................................................................. 32 AKER PIRATE PANT......................................................................... 33 AKER SHELL JACKET................................................................31,128 AKER SOFTSHELL........................................................................... 34 AKER TEE.......................................................................................... 34 AKER WEBBING BELT.............................................................. 34,145 AKER WINTER JACKET............................................................. 32,128 AKER WINTER PANT................................................................. 32,128 AKER WORK PANT........................................................................... 33 AKER WORK SHORTS...................................................................... 33 ALNA BIB CL 2.................................................................................. 58 ALNA CONSTRUCTION PANT CL 1................................................. 58 ALNA CONSTRUCTION PANT CL 2................................................. 56 ALNA CONSTRUCTION VEST CL 1................................................. 56 ALNA JACKET CL 3.......................................................................... 56 ALNA PANT CL 1............................................................................... 58 ALNA PANT CL 2............................................................................... 58 ALNA PIRATE PANT......................................................................... 59 ALNA RAIN BIB CL 2........................................................................ 60 ALNA RAIN JACKET......................................................................... 60 ALNA SHORTS................................................................................... 59 ALNA SOFTSHELL JACKET............................................................ 56 ALNA SUIT CL 3................................................................................ 59 ALNA WINTER CONSTRUCTION PANT CL 2................................. 54 ALNA WINTER JACKET................................................................... 53 ALNA WINTER PANT CL 1............................................................... 55 ALNA WINTER PARKA..................................................................... 52 ALTA CIS JACKET..............................................................................61 ALTA CONSTRUCTION PANT.......................................................... 64 ALTA CONSTRUCTION PANT CL1................................................... 64 ALTA INSULATED JACKET.............................................................. 62 ALTA INSULATED PANT.................................................................. 62 ALTA INSULATED SUIT.................................................................... 63 ALTA JACKET.................................................................................... 64 ALTA PANT........................................................................................ 65 ALTA PANT CL 1................................................................................ 65 ALTA PILOT JACKET........................................................................ 62 ALTA SHELL JACKET........................................................................61 ALTA SHELTER BIB.......................................................................... 63 ALTA SHELTER JACKET.................................................................. 63 ANTWERPEN JKT.......................................................................... 131 ARCTIC JACKET............................................................................. 133 ARCTIC PANT................................................................................. 134 ARCTIC PARKA............................................................................... 134 ASHFORD CONSTRUCTION PANT..................................................41 ASHFORD SERVICE PANT................................................................41 BACK PACK 30L.............................................................................. 143 BARCELONA JACKET.................................................................... 130 BARNABY JACKET......................................................................... 123 BASEL REVERSIBLE JACKET....................................................... 125 BERG JACKET................................................................................. 135 BERGHOLM JACKET...................................................................... 135 BOBBIN 150N/275N....................................................................... 146 BODEN DOWN PARKA...............................................................76,133 BODEN HAT..................................................................................... 140 BODØ COAT....................................................................................... 91 BODØ HALF SLEEVE........................................................................ 91 BODØAPRON.................................................................................... 91 BRIDGEWATER BIB.......................................................................... 73 BRIDGEWATER CONSTRUCTION PANT......................................... 74

INDEK S A LFA BE TISK

76495 76271 76470 76493 76490 76670 76170 72370 71046 71040 78866 75063 79837 76542 76469 76441 76442 76444 76341 77441 77443 79197 77447 77445 77444 71140 72146 79198 71340 77446 79147 76040 76411 72126 76041 79134 72256 70115 70435 76440 71047 71414 76443 74014 79135 72049 76451 79104 79568 79563 79565 76566 72167 76466 72085 79840 75018 75036 75019 75035 79871 75076 75069 79870 79872 75475 75075 75720 75068 71445 71043 71045 79539 70090 72111 79525 75105 79710 79708 75108

BRIDGEWATER CONSTRUCTION SHORTS.................................... 74 BRIDGEWATER JACKET.................................................................. 73 BRIDGEWATER PANT...................................................................... 74 BRIDGEWATER PIRATE PANT........................................................ 74 BRIDGEWATER SERVICE PANT...................................................... 74 BRIDGEWATER SUIT........................................................................ 73 BRIDGEWATER VEST........................................................................ 75 BROOKS JACKET............................................................................. 77 BRUGGE JACKET........................................................................... 129 BRUSSEL JACKET.......................................................................... 132 CHARLIE INFLATABLE 150N........................................................ 146 CHELSEA ACTIVE HZ......................................................................112 CHELSEA BEANIE.......................................................................... 139 CHELSEA BIB................................................................................... 28 CHELSEA BOXER 2 PACK...............................................................116 CHELSEA CONSTRUCTION PANT.................................................. 27 CHELSEA CONSTRUCTION PIRATE PANT.................................... 29 CHELSEA CONSTRUCTION SHORTS............................................. 28 CHELSEA CONSTRUCTION VEST................................................... 29 CHELSEA EVOLUTION CONSTRUCTION PANT............................ 22 CHELSEA EVOLUTION CONSTRUCTION SHORTS....................... 23 CHELSEA EVOLUTION HOOD.......................................................... 24 CHELSEA EVOLUTION PIRATE PANT............................................ 23 CHELSEA EVOLUTION SERVICE PANT......................................... 23 CHELSEA EVOLUTION SERVICE SHORTS.................................... 24 CHELSEA EVOLUTION SHELL JACKET.................................. 22,128 CHELSEA EVOLUTION STRETCH MIDLAYER............................... 24 CHELSEA EVOLUTION TEE............................................................. 24 CHELSEA EVOLUTION WINTER JACKET...................................... 19 CHELSEA EVOLUTION WORK PANT.............................................. 22 CHELSEA FZ HOODIE....................................................................... 30 CHELSEA JACKET........................................................................... 26 CHELSEA KEVLAR CONSTRUCTION PANT................................... 28 CHELSEA LIFA FLEECE................................................................. 121 CHELSEA LINED JACKET................................................................ 26 CHELSEA LONGSLEEVE................................................................. 30 CHELSEA PILE JACKET........................................................... 30,120 CHELSEA RAIN JACKET.................................................................. 26 CHELSEA RAIN PANT..................................................................... 26 CHELSEA SERVICE PANT............................................................... 28 CHELSEA SHELL JACKET........................................................ 25,128 CHELSEA SHELL PANT............................................................. 25,129 CHELSEA SHORTS........................................................................... 29 CHELSEA SOFTSHELL JACKET...............................................29,129 CHELSEA T-SHIRT........................................................................... 30 CHELSEA WIND FLEECE.......................................................... 30,120 CHELSEA WORK PANT.................................................................... 27 CHESTER POLO................................................................................ 97 DUFFEL BAG 120 L......................................................................... 142 DUFFEL BAG 50L........................................................................... 142 DUFFEL BAG 90 L........................................................................... 142 DURHAM FITTED JEANS................................................................ 95 DURHAM FLEECE VEST................................................................. 124 DURHAM SERVICE PANT................................................................ 96 EAGLE LAKE JACKET.................................................................... 124 EAR PROTECTION.......................................................................... 139 ESBJERG CREWNECK...............................................................68,113 ESBJERG POLO SHIRT..............................................................68,113 ESBJERG POLO ZIP....................................................................68,113 ESBJERG T-SHIRT..................................................................... 69,114 FAKSE LONG NECK.......................................................................... 83 FAKSE LS CREW NECK................................................................... 82 FAKSE LS POLO............................................................................... 82 FAKSE NECK FR............................................................................... 83 FAKSE ONE LAYER BALACLAVA.................................................... 84 FAKSE PANT..................................................................................... 83 FAKSE SHIRT.................................................................................... 83 FAKSE SOCK..................................................................................... 84 FAKSE T-SHIRT................................................................................ 83 GENT PANT..................................................................................... 132 HA AG JKT........................................................................................ 131 HA AG PARKA.................................................................................. 131 HAMMERHOLDER HARD PLASTIC.............................................. 145 HARSTAD APRON............................................................................ 91 HAY RIVER JACKET........................................................................ 123 HH BELT.......................................................................................... 145 HH LIFA CREWNECK...................................................................... 105 HH LIFA MAX BALACLAVA...................................................... 111,138 HH LIFA MAX BEANIE..............................................................110,138 HH LIFA MAX CREWNECK..............................................................110


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018 79709 75508 79707 79705 75106 75107 79706 75506 75505 75104 79528 79830 79017 70530 70030 79273 77471 71172 74272 79272 79271 71372 79521 75016 75415 75017 75015 79059 79086 79802 79806 79805 72158 71333 71433 71334 79570 79569 79571 72112 79524 71313 71613 74012 71246 71330 72289 70172 70472 79044 79523 76403 71376 71476 71377 71676 73227 74002 72170 71162 71163 71563 75162 71161 76583 75161 79462 79545 71361 76563 79098 70529 70129 70429 79130 79834 72046 79876 76502 72269 79150 72270 79152 76501 76503 79151 79153 72271

HH LIFA MAX NECK GAITOR................................................... 111,138 HH LIFA MAX PANT.........................................................................110 HH LIFA MERINO BALACLAVA.............................................. 108,138 HH LIFA MERINO BEANIE...................................................... 108,137 HH LIFA MERINO CREWNECK...................................................... 107 HH LIFA MERINO HALF ZIP........................................................... 106 HH LIFA MERINO NECK GAITOR........................................... 108,138 HH LIFA MERINO PANT................................................................. 107 HH LIFA PANT................................................................................ 105 HH LIFA T-SHIRT............................................................................ 104 HH LOGO WEBBING BELT............................................................. 145 HH WW BEANIE.............................................................................. 139 HIGH VIS HOODIE............................................................................. 76 HORTEN BIB..................................................................................... 82 HORTEN JACKET............................................................................. 82 ICU HOODIE...................................................................................... 49 ICU PANT CL 1.................................................................................. 48 ICU SHELL JACKET.......................................................................... 48 ICU SOFTSHELL JACKET................................................................ 48 ICU SWEATER................................................................................... 49 ICU T-SHIRT...................................................................................... 49 ICU WINTER JACKET....................................................................... 47 ID CARD HOLDER HORIZONTAL................................................... 146 KASTRUP CREWNECK...................................................................115 KASTRUP PANT...............................................................................115 KASTRUP POLO ZIP........................................................................115 KASTRUP T-SHIRT..........................................................................115 KENILWORTH LS T-SHIRT.............................................................. 77 KENILWORTH T-SHIRT.................................................................... 77 KENSINGTON CAP......................................................................... 137 KENSINGTON FLAT BRIM............................................................. 137 KENSINGTON FLAT TRUCKER..................................................... 137 KENSINGTON FLEECE JACKET....................................................119 KIRUNA JACKET............................................................................ 134 KIRUNA PANT................................................................................. 135 KIRUNA PARKA.............................................................................. 134 KNEEPAD PERFORMANCE........................................................... 144 KNEEPAD STANDARD................................................................... 144 KNEEPAD XTRA PROTECTIVE...................................................... 144 LANGLEY FLEECE.......................................................................... 123 LEATHER BELT............................................................................... 145 LEKNES JACKET............................................................................ 135 LEKNES SUIT.................................................................................. 135 LEON JACKET................................................................................. 130 LEUVEN CIS JACKET..................................................................... 129 LIEGE COAT..................................................................................... 129 LIESTAL JACKET........................................................................... 125 LILLEHAMMER JACKET................................................................. 81 LILLEHAMMER BIB.......................................................................... 81 LIVERPOOL PIQUE........................................................................... 97 LOGO SUSPENDERS...................................................................... 146 LONDON CONSTRUCTION PANT....................................................41 LUDVIKA JACKET............................................................................. 75 LUDVIKA PANT................................................................................. 75 LUDVIKA PARKA.............................................................................. 75 LUDVIKA SUIT................................................................................... 75 LYSEKIL INSULATOR....................................................................... 82 MADRID JACKET............................................................................ 130 MAGNI FLEECE JACKET............................................................16,119 MAGNI HYBRID JACKET............................................................16,127 MAGNI LIGHT JACKET...............................................................16,127 MAGNI LIGHT PANT...................................................................17,127 MAGNI LONGSLEEVE.................................................................18,103 MAGNI SHELL JACKET..............................................................15,127 MAGNI SHORTS................................................................................ 17 MAGNI T-SHIRT...........................................................................18,103 MAGNI WASH BAG......................................................................... 143 MAGNI WEBBING BELT............................................................ 18,144 MAGNI WINTER JACKET...........................................................15,127 MAGNI WORKPANT.......................................................................... 17 MANCHESTER TEE.......................................................................... 97 MANDAL BIB.................................................................................... 88 MANDAL JACKET............................................................................. 88 MANDAL PANT................................................................................. 88 MILDENHALL SWEATER................................................................. 77 MINTO BEANIE............................................................................... 140 MINTO FLEECE............................................................................... 124 MINTO NECK GAITER..................................................................... 140 MJØLNIR CONSTRUCTION PANT.................................................. 36 MJØLNIR HOOD JACKET...........................................................35,119 MJØLNIR HOODIE............................................................................ 37 MJØLNIR JACKET..................................................................... 35,120 MJØLNIR LOGO TEE......................................................................... 37 MJØLNIR PANT................................................................................ 36 MJØLNIR SHORTS........................................................................... 36 MJØLNIR SWEATER......................................................................... 37 MJØLNIR TEE................................................................................... 37 MJØLNIR WINDPILE JACKET...................................................36,119

76269 70570 70265 70260 70460 79880 79863 71363 71364 73363 79251 79252 79028 79027 79025 79026 79024 71374 73374 71477 71475 72065 75726 79835 75026 79875 75425 75027 79869 71329 71431 79182 79183 75120 76567 76668 76167 76468 76667 72560 72951 70404 70004 73001 79816 72478 79567 79560 70400 71147 73005 74010 73104 79100 74020 76487 76486 76489 74005 70186 70180 70480 76465 74044 76467 70127 70427 70627 79527 76423 76422 76421 76424 79558 76458 76456 71367 71467 71466 76275 76457 76455 76175 72359

MJØLNIR WINTER JACKET............................................................. 35 NARVIK BIB...................................................................................... 71 NARVIK COAT................................................................................... 70 NARVIK JACKET............................................................................... 71 NARVIK PANT................................................................................... 71 NJORD HAT......................................................................................141 OSLO CAP........................................................................................141 OSLO H2 FLOW CIS COAT................................................................ 76 OSLO H2 FLOW CIS JACKET......................................................... 134 OSLO H2 FLOW INSULATOR......................................................... 121 OSLO POLO....................................................................................... 96 OSLO T-SHIRT................................................................................... 96 OXFORD FZ HOODIE......................................................................... 94 OXFORD HZ SWEATER.................................................................... 94 OXFORD POLO.................................................................................. 95 OXFORD SWEATER.......................................................................... 94 OXFORD T-SHIRT............................................................................. 95 POTSDAM JACKET........................................................................... 70 POTSDAM LINING............................................................................ 70 POTSDAM PADDED PANT............................................................... 70 POTSDAM PANT............................................................................... 70 RED LAKE ZIP IN JACKET............................................................. 124 ROSKILDE BALACLAVA................................................................. 140 ROSKILDE BEANIE........................................................................ 139 ROSKILDE CREWNECK..................................................................116 ROSKILDE NECK GAITER...............................................................141 ROSKILDE PANT.............................................................................116 ROSKILDE POLO ZIP.......................................................................115 ROSKILDE PRO BALACLAVA.........................................................116 ROTHENBURG III JACKET............................................................... 81 ROTHENBURG III PANT................................................................... 81 SALFORD PIQUE............................................................................... 97 SALFORD SWEATER W/LOGO LEFT SLEEVE............................... 96 SEATTLE POWER STRETCH FZ SHIRT........................................ 123 SHEFFIELD BIB................................................................................ 93 SHEFFIELD COT SUIT...................................................................... 93 SHEFFIELD JACKET......................................................................... 93 SHEFFIELD PANT............................................................................ 93 SHEFFIELD SUIT.............................................................................. 93 SPIEZ SUIT...................................................................................... 125 ST. GALLEN BALACLAVA.............................................................. 140 STAVANGER BIB............................................................................... 88 STAVANGER JACKET....................................................................... 88 SUNNE INSULATOR...................................................................... 122 SVOLVÆR SOU’WESTER................................................................. 91 THUN PANT..................................................................................... 125 TROLLEY BAG 50L.......................................................................... 143 TROLLEY BAG 95L......................................................................... 142 TROMSØ BIB..................................................................................... 89 TØNSBERG JACKET......................................................................... 76 UTILITY VEST................................................................................. 125 VALENCIA JACKET......................................................................... 130 VANCOUVER JACKET...................................................................... 39 VANCOUVER SHIRT.......................................................................... 39 VIGO JACKET.................................................................................. 130 VISBY CONSTRUCTION PANT........................................................ 39 VISBY CONSTRUCTION PANT CL 1................................................ 39 VISBY CONSTRUCTION PIRATE PANT.......................................... 39 VITORIA JACKET.............................................................................. 76 VOSS COAT........................................................................................ 87 VOSS JACKET................................................................................... 87 VOSS PANT....................................................................................... 87 W DURHAM SERVICE PANT............................................................ 96 W HA AG JKT................................................................................... 131 W WEST HAM CONSTRUCTION PANT........................................... 40 WATERLOO JACKET....................................................................... 132 WATERLOO PANT........................................................................... 132 WATERLOO SET.............................................................................. 132 WEB BELT WITH PLASTIC BUCKLE............................................ 145 WEST HAM CONSTRUCTION PANT............................................... 40 WEST HAM CONSTRUCTION PIRATE PANT................................. 40 WEST HAM CONSTRUCTION SHORTS........................................... 40 WEST HAM PANT............................................................................. 40 WW OFF SHORE BAG..................................................................... 143 YORK CONSTRUCTION PANT CL 1................................................. 72 YORK CONSTRUCTION PANT CL 2................................................. 71 YORK INSULATED JACKET............................................................. 72 YORK INSULATED PANT CL 1......................................................... 72 YORK INSULATED PANT CL 2......................................................... 73 YORK JACKET................................................................................... 71 YORK PANT CL 1............................................................................... 72 YORK PANT CL 2............................................................................... 72 YORK VEST......................................................................................... 73 ZURICH REVERSIBLE.................................................................... 124

INDEK S A LFA BE TISK

151


INDEKS NUMERISK 70004 70030 70090 70115 70127 70129 70172 70180 70186 70260 70265 70294 70335 70400 70404 70427 70429 70435 70445 70460 70472 70480 70495 70529 70530 70570 70627 70665 70701 70702 70703 71040 71042 71043 71045 71046 71047 71050 71070 71071 71140 71147 71161 71162 71163 71172 71246 71313 71329 71330 71333 71334 71335 71336 71340 71351 71361 71363 71364 71367 71370 71372 71374 71376 71377 71385 71391 71394 71395 71414 71431 71433 71445 71450 71452 71466 71467 71475 71476 71477

152

STAVANGER JACKET....................................................................... 88 HORTEN JACKET............................................................................. 82 HARSTAD APRON............................................................................ 91 CHELSEA RAIN JACKET.................................................................. 26 WATERLOO JACKET....................................................................... 132 MANDAL JACKET............................................................................. 88 LILLEHAMMER JACKET................................................................. 81 VOSS JACKET................................................................................... 87 VOSS COAT........................................................................................ 87 NARVIK JACKET............................................................................... 71 NARVIK COAT................................................................................... 70 ALNA RAIN JACKET......................................................................... 60 ALTA INSULATED JACKET.............................................................. 62 TROMSØ BIB..................................................................................... 89 STAVANGER BIB............................................................................... 88 WATERLOO PANT........................................................................... 132 MANDAL PANT................................................................................. 88 CHELSEA RAIN PANT..................................................................... 26 ALTA INSULATED PANT.................................................................. 62 NARVIK PANT................................................................................... 71 LILLEHAMMER BIB.......................................................................... 81 VOSS PANT....................................................................................... 87 ALNA RAIN BIB CL 2........................................................................ 60 MANDAL BIB.................................................................................... 88 HORTEN BIB..................................................................................... 82 NARVIK BIB...................................................................................... 71 WATERLOO SET.............................................................................. 132 ALTA INSULATED SUIT.................................................................... 63 BODØAPRON.................................................................................... 91 BODØ COAT....................................................................................... 91 BODØ HALF SLEEVE........................................................................ 91 BRUSSEL JACKET.......................................................................... 132 ANTWERPEN JKT.......................................................................... 131 HA AG JKT........................................................................................ 131 HA AG PARKA.................................................................................. 131 BRUGGE JACKET........................................................................... 129 CHELSEA SHELL JACKET........................................................ 25,128 AKER SHELL JACKET................................................................31,128 ALTA SHELTER JACKET.................................................................. 63 ALTA SHELL JACKET........................................................................61 CHELSEA EVOLUTION SHELL JACKET.................................. 22,128 TØNSBERG JACKET......................................................................... 76 MAGNI SHELL JACKET..............................................................15,127 MAGNI HYBRID JACKET............................................................16,127 MAGNI LIGHT JACKET...............................................................16,127 ICU SHELL JACKET.......................................................................... 48 LEUVEN CIS JACKET..................................................................... 129 LEKNES JACKET............................................................................ 135 ROTHENBURG III JACKET............................................................... 81 LIEGE COAT..................................................................................... 129 KIRUNA JACKET............................................................................ 134 KIRUNA PARKA.............................................................................. 134 ARCTIC JACKET............................................................................. 133 ARCTIC PARKA............................................................................... 134 CHELSEA EVOLUTION WINTER JACKET...................................... 19 AKER WINTER JACKET............................................................. 32,128 MAGNI WINTER JACKET...........................................................15,127 OSLO H2 FLOW CIS COAT................................................................ 76 OSLO H2 FLOW CIS JACKET......................................................... 134 YORK INSULATED JACKET............................................................. 72 ALTA CIS JACKET..............................................................................61 ICU WINTER JACKET....................................................................... 47 POTSDAM JACKET........................................................................... 70 LUDVIKA JACKET............................................................................. 75 LUDVIKA PARKA.............................................................................. 75 ABERDEEN INSULATED JACKET................................................... 80 ALTA PILOT JACKET........................................................................ 62 ALNA WINTER JACKET................................................................... 53 ALNA WINTER PARKA..................................................................... 52 CHELSEA SHELL PANT............................................................. 25,129 ROTHENBURG III PANT................................................................... 81 KIRUNA PANT................................................................................. 135 GENT PANT..................................................................................... 132 ARCTIC PANT................................................................................. 134 AKER WINTER PANT................................................................. 32,128 YORK INSULATED PANT CL 2......................................................... 73 YORK INSULATED PANT CL 1......................................................... 72 POTSDAM PANT............................................................................... 70 LUDVIKA PANT................................................................................. 75 POTSDAM PADDED PANT............................................................... 70

INDEK S NUMERISK

71484 71485 71486 71487 71494 71495 71563 71570 71613 71676 72046 72048 72049 72065 72085 72111 72112 72126 72146 72155 72158 72167 72170 72171 72256 72262 72269 72270 72271 72289 72359 72370 72478 72560 72951 73001 73005 73104 73227 73251 73347 73363 73374 74002 74005 74008 74010 74012 74014 74020 74044 74051 74094 74272 75015 75016 75017 75018 75019 75026 75027 75035 75036 75063 75068 75069 75075 75076 75104 75105 75106 75107 75108 75120 75161 75162 75415 75425 75475 75505

ABERDEEN INSULATED CONSTRUCTION PANT......................... 80 ABERDEEN INSULATED PANT....................................................... 80 ABERDEEN INSULATED CONSTRUCTION PANT CL 1................. 80 ABERDEEN INSULATED PANT CL 1............................................... 81 ALNA WINTER PANT CL 1............................................................... 55 ALNA WINTER CONSTRUCTION PANT CL 2................................. 54 MAGNI LIGHT PANT...................................................................17,127 ALTA SHELTER BIB.......................................................................... 63 LEKNES SUIT.................................................................................. 135 LUDVIKA SUIT................................................................................... 75 MINTO FLEECE............................................................................... 124 BARNABY JACKET......................................................................... 123 CHELSEA WIND FLEECE.......................................................... 30,120 RED LAKE ZIP IN JACKET............................................................. 124 EAGLE LAKE JACKET.................................................................... 124 HAY RIVER JACKET........................................................................ 123 LANGLEY FLEECE.......................................................................... 123 CHELSEA LIFA FLEECE................................................................. 121 CHELSEA EVOLUTION STRETCH MIDLAYER............................... 24 AKER FLEECE JACKET............................................................. 34,120 KENSINGTON FLEECE JACKET....................................................119 DURHAM FLEECE VEST................................................................. 124 MAGNI FLEECE JACKET............................................................16,119 ADDVIS FLEECE JACKET................................................................ 66 CHELSEA PILE JACKET........................................................... 30,120 BASEL REVERSIBLE JACKET....................................................... 125 MJØLNIR HOOD JACKET...........................................................35,119 MJØLNIR JACKET..................................................................... 35,120 MJØLNIR WINDPILE JACKET...................................................36,119 LIESTAL JACKET........................................................................... 125 ZURICH REVERSIBLE.................................................................... 124 BROOKS JACKET............................................................................. 77 THUN PANT..................................................................................... 125 SPIEZ SUIT...................................................................................... 125 ST. GALLEN BALACLAVA.............................................................. 140 SUNNE INSULATOR...................................................................... 122 UTILITY VEST................................................................................. 125 VANCOUVER JACKET...................................................................... 39 LYSEKIL INSULATOR....................................................................... 82 AKER INSULATED JACKET............................................................. 31 BODEN DOWN PARKA...............................................................76,133 OSLO H2 FLOW INSULATOR......................................................... 121 POTSDAM LINING............................................................................ 70 MADRID JACKET............................................................................ 130 VITORIA JACKET.............................................................................. 76 BARCELONA JACKET.................................................................... 130 VALENCIA JACKET......................................................................... 130 LEON JACKET................................................................................. 130 CHELSEA SOFTSHELL JACKET...............................................29,129 VIGO JACKET.................................................................................. 130 W HA AG JKT................................................................................... 131 AKER SOFTSHELL........................................................................... 34 ALNA SOFTSHELL JACKET............................................................ 56 ICU SOFTSHELL JACKET................................................................ 48 KASTRUP T-SHIRT..........................................................................115 KASTRUP CREWNECK...................................................................115 KASTRUP POLO ZIP........................................................................115 ESBJERG CREWNECK...............................................................68,113 ESBJERG POLO ZIP....................................................................68,113 ROSKILDE CREWNECK..................................................................116 ROSKILDE POLO ZIP.......................................................................115 ESBJERG T-SHIRT..................................................................... 69,114 ESBJERG POLO SHIRT..............................................................68,113 CHELSEA ACTIVE HZ......................................................................112 FAKSE T-SHIRT................................................................................ 83 FAKSE LS POLO............................................................................... 82 FAKSE SHIRT.................................................................................... 83 FAKSE LS CREW NECK................................................................... 82 HH LIFA T-SHIRT............................................................................ 104 HH LIFA CREWNECK...................................................................... 105 HH LIFA MERINO CREWNECK...................................................... 107 HH LIFA MERINO HALF ZIP........................................................... 106 HH LIFA MAX CREWNECK..............................................................110 SEATTLE POWER STRETCH FZ SHIRT........................................ 123 MAGNI T-SHIRT...........................................................................18,103 MAGNI LONGSLEEVE.................................................................18,103 KASTRUP PANT...............................................................................115 ROSKILDE PANT.............................................................................116 FAKSE PANT..................................................................................... 83 HH LIFA PANT................................................................................ 105


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018 75506 75508 75720 75726 76040 76041 76072 76167 76170 76175 76196 76201 76211 76269 76271 76275 76341 76403 76411 76421 76422 76423 76424 76438 76440 76441 76442 76443 76444 76447 76451 76455 76456 76457 76458 76465 76466 76467 76468 76469 76470 76475 76476 76479 76480 76486 76487 76489 76490 76491 76492 76493 76494 76495 76496 76497 76501 76502 76503 76542 76563 76566 76567 76569 76583 76667 76668 76670 76679 77110 77200 77210 77400 77401 77402 77403 77404 77410 77411 77412 77413 77414 77415 77441 77443 77444 77445 77446

HH LIFA MERINO PANT................................................................. 107 HH LIFA MAX PANT.........................................................................110 FAKSE SOCK..................................................................................... 84 ROSKILDE BALACLAVA................................................................. 140 CHELSEA JACKET........................................................................... 26 CHELSEA LINED JACKET................................................................ 26 ABERDEEN JACKET......................................................................... 79 SHEFFIELD JACKET......................................................................... 93 BRIDGEWATER VEST........................................................................ 75 YORK VEST......................................................................................... 73 ALTA JACKET.................................................................................... 64 BERG JACKET................................................................................. 135 BERGHOLM JACKET...................................................................... 135 MJØLNIR WINTER JACKET............................................................. 35 BRIDGEWATER JACKET.................................................................. 73 YORK JACKET................................................................................... 71 CHELSEA CONSTRUCTION VEST................................................... 29 LONDON CONSTRUCTION PANT....................................................41 CHELSEA KEVLAR CONSTRUCTION PANT................................... 28 WEST HAM CONSTRUCTION SHORTS........................................... 40 WEST HAM CONSTRUCTION PIRATE PANT................................. 40 WEST HAM CONSTRUCTION PANT............................................... 40 WEST HAM PANT............................................................................. 40 ASHFORD CONSTRUCTION PANT..................................................41 CHELSEA SERVICE PANT............................................................... 28 CHELSEA CONSTRUCTION PANT.................................................. 27 CHELSEA CONSTRUCTION PIRATE PANT.................................... 29 CHELSEA SHORTS........................................................................... 29 CHELSEA CONSTRUCTION SHORTS............................................. 28 ASHFORD SERVICE PANT................................................................41 CHELSEA WORK PANT.................................................................... 27 YORK PANT CL 2............................................................................... 72 YORK CONSTRUCTION PANT CL 2................................................. 71 YORK PANT CL 1............................................................................... 72 YORK CONSTRUCTION PANT CL 1................................................. 72 W DURHAM SERVICE PANT............................................................ 96 DURHAM SERVICE PANT................................................................ 96 W WEST HAM CONSTRUCTION PANT........................................... 40 SHEFFIELD PANT............................................................................ 93 CHELSEA BOXER 2 PACK...............................................................116 BRIDGEWATER PANT...................................................................... 74 ABERDEEN PANT............................................................................. 79 ABERDEEN CONSTRUCTION PANT............................................... 79 ABERDEEN PANT CL 1.................................................................... 79 ABERDEEN CONSTRUCTION PANT CL 1...................................... 79 VISBY CONSTRUCTION PANT CL 1................................................ 39 VISBY CONSTRUCTION PANT........................................................ 39 VISBY CONSTRUCTION PIRATE PANT.......................................... 39 BRIDGEWATER SERVICE PANT...................................................... 74 ALTA CONSTRUCTION PANT CL1................................................... 64 ALTA PANT CL 1................................................................................ 65 BRIDGEWATER PIRATE PANT........................................................ 74 BRIDGEWATER CONSTRUCTION PANT......................................... 74 BRIDGEWATER CONSTRUCTION SHORTS.................................... 74 ALTA CONSTRUCTION PANT.......................................................... 64 ALTA PANT........................................................................................ 65 MJØLNIR PANT................................................................................ 36 MJØLNIR CONSTRUCTION PANT.................................................. 36 MJØLNIR SHORTS........................................................................... 36 CHELSEA BIB................................................................................... 28 MAGNI WORKPANT.......................................................................... 17 DURHAM FITTED JEANS................................................................ 95 SHEFFIELD BIB................................................................................ 93 BRIDGEWATER BIB.......................................................................... 73 MAGNI SHORTS................................................................................ 17 SHEFFIELD SUIT.............................................................................. 93 SHEFFIELD COT SUIT...................................................................... 93 BRIDGEWATER SUIT........................................................................ 73 ABERDEEN SUIT.............................................................................. 80 ALNA CONSTRUCTION VEST CL 1................................................. 56 AKER JACKET.................................................................................. 32 ALNA JACKET CL 3.......................................................................... 56 AKER WORK PANT........................................................................... 33 AKER CONSTRUCTION PANT......................................................... 32 AKER WORK SHORTS...................................................................... 33 AKER CONSTRUCTION SHORTS.................................................... 33 AKER PIRATE PANT......................................................................... 33 ALNA PANT CL 1............................................................................... 58 ALNA PANT CL 2............................................................................... 58 ALNA CONSTRUCTION PANT CL 1................................................. 58 ALNA CONSTRUCTION PANT CL 2................................................. 56 ALNA PIRATE PANT......................................................................... 59 ALNA SHORTS................................................................................... 59 CHELSEA EVOLUTION CONSTRUCTION PANT............................ 22 CHELSEA EVOLUTION CONSTRUCTION SHORTS....................... 23 CHELSEA EVOLUTION SERVICE SHORTS.................................... 24 CHELSEA EVOLUTION SERVICE PANT......................................... 23 CHELSEA EVOLUTION WORK PANT.............................................. 22

77447 77471 77510 77610 78866 78922 78923 79017 79024 79025 79026 79027 79028 79044 79059 79086 79094 79095 79098 79100 79104 79130 79134 79135 79147 79150 79151 79152 79153 79160 79182 79183 79197 79198 79218 79251 79252 79271 79272 79273 79462 79521 79523 79524 79525 79527 79528 79539 79545 79557 79558 79560 79562 79563 79565 79567 79568 79569 79570 79571 79705 79706 79707 79708 79709 79710 79802 79805 79806 79816 79830 79834 79835 79837 79840 79847 79863 79869 79870 79871 79872 79875 79876 79880

CHELSEA EVOLUTION PIRATE PANT............................................ 23 ICU PANT CL 1.................................................................................. 48 ALNA BIB CL 2.................................................................................. 58 ALNA SUIT CL 3................................................................................ 59 CHARLIE INFLATABLE 150N........................................................ 146 150N AUTO KIT HR......................................................................... 146 BOBBIN 150N/275N....................................................................... 146 HIGH VIS HOODIE............................................................................. 76 OXFORD T-SHIRT............................................................................. 95 OXFORD POLO.................................................................................. 95 OXFORD SWEATER.......................................................................... 94 OXFORD HZ SWEATER.................................................................... 94 OXFORD FZ HOODIE......................................................................... 94 LIVERPOOL PIQUE........................................................................... 97 KENILWORTH LS T-SHIRT.............................................................. 77 KENILWORTH T-SHIRT.................................................................... 77 ADDVIS ZIP HOODIE......................................................................... 66 ADDVIS SWEATER............................................................................ 66 MANCHESTER TEE.......................................................................... 97 VANCOUVER SHIRT.......................................................................... 39 CHESTER POLO................................................................................ 97 MILDENHALL SWEATER................................................................. 77 CHELSEA LONGSLEEVE................................................................. 30 CHELSEA T-SHIRT........................................................................... 30 CHELSEA FZ HOODIE....................................................................... 30 MJØLNIR HOODIE............................................................................ 37 MJØLNIR SWEATER......................................................................... 37 MJØLNIR LOGO TEE......................................................................... 37 MJØLNIR TEE................................................................................... 37 AKER TEE.......................................................................................... 34 SALFORD PIQUE............................................................................... 97 SALFORD SWEATER W/LOGO LEFT SLEEVE............................... 96 CHELSEA EVOLUTION HOOD.......................................................... 24 CHELSEA EVOLUTION TEE............................................................. 24 ADDVIS SHORT SLEEVE VEST........................................................ 67 OSLO POLO....................................................................................... 96 OSLO T-SHIRT................................................................................... 96 ICU T-SHIRT...................................................................................... 49 ICU SWEATER................................................................................... 49 ICU HOODIE...................................................................................... 49 MAGNI WASH BAG......................................................................... 143 ID CARD HOLDER HORIZONTAL................................................... 146 LOGO SUSPENDERS...................................................................... 146 LEATHER BELT............................................................................... 145 HH BELT.......................................................................................... 145 WEB BELT WITH PLASTIC BUCKLE............................................ 145 HH LOGO WEBBING BELT............................................................. 145 HAMMERHOLDER HARD PLASTIC.............................................. 145 MAGNI WEBBING BELT............................................................ 18,144 AKER WEBBING BELT.............................................................. 34,145 WW OFF SHORE BAG..................................................................... 143 TROLLEY BAG 95L......................................................................... 142 BACK PACK 30L.............................................................................. 143 DUFFEL BAG 50L........................................................................... 142 DUFFEL BAG 90 L........................................................................... 142 TROLLEY BAG 50L.......................................................................... 143 DUFFEL BAG 120 L......................................................................... 142 KNEEPAD STANDARD................................................................... 144 KNEEPAD PERFORMANCE........................................................... 144 KNEEPAD XTRA PROTECTIVE...................................................... 144 HH LIFA MERINO BEANIE...................................................... 108,137 HH LIFA MERINO NECK GAITOR........................................... 108,138 HH LIFA MERINO BALACLAVA.............................................. 108,138 HH LIFA MAX BEANIE..............................................................110,138 HH LIFA MAX NECK GAITOR................................................... 111,138 HH LIFA MAX BALACLAVA...................................................... 111,138 KENSINGTON CAP......................................................................... 137 KENSINGTON FLAT TRUCKER..................................................... 137 KENSINGTON FLAT BRIM............................................................. 137 SVOLVÆR SOU’WESTER................................................................. 91 HH WW BEANIE.............................................................................. 139 MINTO BEANIE............................................................................... 140 ROSKILDE BEANIE........................................................................ 139 CHELSEA BEANIE.......................................................................... 139 EAR PROTECTION.......................................................................... 139 BODEN HAT..................................................................................... 140 OSLO CAP........................................................................................141 ROSKILDE PRO BALACLAVA.........................................................116 FAKSE NECK FR............................................................................... 83 FAKSE LONG NECK.......................................................................... 83 FAKSE ONE LAYER BALACLAVA.................................................... 84 ROSKILDE NECK GAITER...............................................................141 MINTO NECK GAITER..................................................................... 140 NJORD HAT......................................................................................141

INDEK S NUMERISK

153


GENERELLE SALG, LEVERING OG BETALINGSBETINGELSER 1. Partene Denne katalogen er et salgsverktøy utgitt av Helly Hansen AS («Helly Hansen» eller «Selger»), organisasjonsnummer 912359999, med registrert adresse i Munkedamsveien 35, 0250 Oslo. Helly Hansens mva-nummer er 912 359 999. Kjøper er selskapet som er angitt som kjøper i den bestilling («Bestillingen») Helly Hansen mottar (heretter «Kjøper»). Helly Hansen leverer de produktene som er oppgitt i katalogen. Disse salgsvilkårene utgjør, sammen med Bestillingen fra Kjøper og Ordrebekreftelsen fra Selger, det samlede kontraktsgrunnlaget for kjøpet («Avtalen»). Forsendelse av varer kan i noen tilfeller erstatte Ordrebekreftelse. 2. Priser Alle priser i katalogen er veiledende utsalgspriser eks. mva. Vi forbeholder oss generelt retten til å foreta prisendringer frem til Bestilling er gitt. Våre priser er også basert på nåværende råmateriale- og produksjonskostnader. Vi forbeholder oss derfor også retten til å endre våre priser på grunn av forhold og endringer utenfor vår kontroll frem til Bestilling er gitt. 3. Betalingsvilkår I tilfelle av forsinket betaling i henhold til Avtalen, påløper forsinkelsesrente med 1.5 % rente per måned etter forfallsdagen. 4. Forhåndsbestilling Alle forhåndsbestillinger må legges inn før den offisielle fristen som er kommunisert i vårt salgsmateriale, av våre selgere eller av våre kundekontakter for å være gyldige. Forhåndsbestillinger for neste sesong er bindende og kan ikke kanselleres av Kjøper/kundene. 5. Inngåelse av Avtalen For forhåndsbestillinger vil Helly Hansen sende en Ordrekvittering elektronisk. I denne fasen må alle bestillinger aksepteres av Helly Hansen. Ordrekvitteringen er ikke aksept av Bestillingen. For både forhåndsbestillinger og hastebestillinger aksepterer Helly Hansen bestillingen gjennom en Ordrebekreftelse på e-post. Kjøper skal gå gjennom Ordrebekreftelsen med tanke på eventuelle avvik fra Bestillingen i antall, type produkt, pris og alle andre forhold osv. Alle ikke aksepterte avvik mellom bestillingen og ordrebekreftelsen skal rapporteres til Helly Hansen senest tre (3) virkedager etter mottak. Etter disse tre (3) virkedagene er Ordrebekreftelsen endelig og bindende og har forrang foran Bestillingen. 6. Retur Bekreftede Bestillinger anses for å være bindende. Helly Hansen aksepterer ikke retur av varer uten feil. Kjøper er ansvarlig for å inspisere varene umiddelbart etter mottak, og produkter kan kun returneres etter avtale med Helly Hansens lokale salgssjef eller ditt lokale kundesenter. Vi aksepterer kun retur dersom returen skyldes feil på Helly Hansens side. Etter at Helly Hansen har inspisert den returnerte varen vil Helly Hansen ta stilling til om det er en vare med feil som gjør retur rettmessig. Hvis retur er berettiget vil Kjøper få godskrevet det fulle beløpet for returen, og fraktkostnadene vil bli betalt av Helly Hansen, med mindre Helly Hansen velger alternativet i

154

TERMS

pkt. 7 nedenfor. I tilfelle mulig retur som beskrevet over, må alle kravene nedenfor være oppfylt innen åtte (8) dager fra mottak av varene: • Kontakt Helly Hansens lokale salgssjef eller ditt lokale kundesenter for å dokumentere datoen for kjøpet. • Dersom returen aksepteres, vil Helly Hansens kundesenter gi deg et referansenummer. • Produktene må returneres i original forpakning med originale etiketter, inkludert referansenummer, i løpet av 8 dager fra mottak. Returnerte produkter som Helly Hansen ikke har akseptert som returverdige vil ikke bli godtatt, og slike produkter vil bli sendt tilbake for senders regning. Retur vil ikke under noen omstendigheter bli godtatt for salgskampanjeprodukter eller produkter som er blitt tatt ut av produksjon. Godkjent retur der det er skader på emballasje eller der det er nødvendig med tilleggsarbeid på vårt lager for å sette produktet/produktene tilbake til dets/deres opprinnelige stand, vil belastes Kjøper med 20 % fratrekk fra verdien på kredittnotaen. 7. Krav på omlevering/reparasjon Helly Hansen har i tillegg til å akseptere retur, jfr. pkt. 6 rett til å erstatte eller reparere produkter. Reklamasjon må skje straks og uten ugrunnet opphold, se også pkt. 6 ovenfor. Vi vil overholde de lover og regler som gjelder for garanti i hver enkelt jurisdiksjon. Helly Hansens økonomisk ansvar for enhver feil på produkter er alltid begrenset til produktenes verdi i henhold til Ordrebekreftelse eller faktura og omfatter ikke eventuell skade og/eller tap forårsaket av bruk eller behandling av de leverte varene eller andre indirekte tap. 8. Logo Vi kan tilby påføring av logo på produktene. Priser oppgis på forespørsel. Vennligst kontant ditt lokale kundesenter for mer informasjon. 9. Forbehold Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, feil i produktinformasjon, utsolgte varer og avvik i fargegjengivelse etter publisering av tekniske årsaker. Vennligst bemerk at et produkt kan være midlertidig utsolgt, og i så tilfelle vil du bli informert om første mulige leveringsdato. Helly Hansen arbeider kontinuerlig med produktutvikling, og vi forbeholder oss retten til å forbedre plagget samt endre produktutvalget. Vi forbeholder oss retten til å endre produktspesifikasjonene. 10. Tvisteløsning og verneting Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister minnelig. Dersom det ikke er mulig å finne en minnelig løsning, skal saken bringes for alminnelige norske domstoler. Denne Avtalen og enhver tvist eller ethvert krav som måtte oppstå fra eller i forbindelse med innholdet i denne Avtalen skal være underlagt norsk lov.


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

KONTAKT HELLY HANSEN I HELE VERDEN

AUSTRIA

Helly Hansen Deutschland GmbH Balanstrasse 73 / Haus 10 D-81541 München Phone: +49 (0)89 200084030 E-mail: ww.at@hellyhansen.com

BELGIUM & LUXEMBURG

Helly Hansen NV Holtum Noordweg 77 NL-6121 RE Born Phone: +32 (0)380 81543 E-mail: ww.be@hellyhansen.com

CANADA

GERMANY

Helly Hansen Deutschland GmbH Balanstrasse 73 / Haus 10 D-81541 München Phone: +49 (0)89 200084030 E-mail: ww.de@hellyhansen.com

HUNGARY

Helly Hansen Magyarország Kft. Rétköz u. 5. 1118. Budapest Phone: +36 1 789 0533 E-mail: ww.hu@hellyhansen.com

ITALY

Helly Hansen-CA 12033 Riverside Way Suite 301 Richmond, BC V6W 1K6 Phone: 1-800-435-5901 E-mail: Orders.Work-CAN@HellyHansen.com

Cenigomma Srl. S. da Dellalpo 26 I-37136 Verona Phone: +39 045 8283705 E-mail: ww.it@hellyhansen.com

CHILE

THE REPUBLIC OF IRELAND & NORTHERN IRELAND

Segurycel S.A. Av. Ejército Libertador N 740 CL-Santiago Phone: +56 2 7075700 E-mail: workwear@hellyhansen.no

CZECH

Helly Hansen Czech Republic s.r.o. Strakonicka 3309/2e 150 00 Praha 5 Phone: +420 227 031 827 E-mail: ww.cz@hellyhansen.com

DENMARK

A/S Helly Hansen Visiting Address: Lergravsvej 59 2. sal 2300 København S Postal Address: P.O. Box 22 DK - 2100 KØBENHAVN Ø Phone: +45 80 88 55 24 E-mail: workwear@hellyhansen.no

ESTONIA

PMG - Premier Marketing Group Unit G2 Calmount Park Calmount Road, Dublin 12 Phone: +353 01 4600723 E-mail: conor.lloyd@hellyhansen.com

NETHERLANDS

Helly Hansen BV Holtum Noordweg 77 NL-6121 RE Born Phone: +31 (0)46 7440074 E-mail: ww.nl@hellyhansen.com

NORWAY

Helly Hansen AS PO box 1653 Vika N-0120 Oslo, Norway Visiting address: Munkedamsveien 35 N-0250 Oslo Phone: +47 69 24 91 50 E-mail: Workwear@hellyhansen.no

POLAND

Tamec Trade OÜ Mustamäe tee 29 EE-10613 Tallinn Web: www.tamectrade.ee Phone: +3726816611 E-mail: info@tamectrade.ee

Helly Hansen Sp. z o.o. Pory 78 02-757 Warszawa Phone: +48 22 327 61 27 E-mail: ww.pl@hellyhansen.com

FINLAND

Helly Hansen Spain suc. En Espana Ronda Maiols no 1, 4a Planta, Despacjps 419-421 E-08192 Saint Quize del Vallés (Barcelona) Phone: +34 931770617 E-mail: Workwear.ec@hellyhansen.com

Helly Hansen Oy Visiting address: Teknobulevardi 3 - 5 FI – 01530 Vantaa Phone: +47 69 24 91 50 Customer service: E-mail: workwear@hellyhansen.no

FRANCE

Helly Hansen France SARL Parc des Glaicins, 11 Rue du Pre Faucon F-74940 Annecy le Vieux Phone: +33 458020070 E-mail: ww.fr@hellyhansen.com

PORTUGAL

SLOVENIA

ZAVAS d.o.o. Špruha 19 SI-1236 Trzin Phone: +386 1 5610 420 E-mail: prodaja@zavas.com

SPAIN

HELLY HANSEN SPAIN Sucursal en España Ronda Maiols 1 08192 Sant Quirze del Vallés Phone: +34 931 770 617 E-mail: workwear.spain@hellyhansen.com

SWEDEN

Helly Hansen AB Visiting Address: Stormbyvägen 2-4, S-163 91 SPÅNGA P.O. Box 55 S-163 91 SPÅNGA Phone: +46 0200 896 380 E-mail: workwear@hellyhansen.no

SWITZERLAND

Helly Hansen (Schweiz) AG TMC Zürich, Showroom 394 Thurgauerstrasse 117 CH-8065 Zürich Phone: +41 (0)44 5785340 E-mail: ww.ec@hellyhansen.com

UNITED KINGDOM

Helly Hansen UK Ltd Unit G3 (A) Birbeck House Colliers Way, Phoenix Park NG8 6AT Nottingham UK Phone: +44 (0) 115 979 5997 E-mail: customerservice.uk@hellyhansen.com

USA

Helly Hansen (U.S.) Inc. 4104 C Street N.E., Suite # 200 Auburn, Washington 98002 Toll Free: +1 866-435-5902 E-mail: CustomerService-USA@hellyhansen.com

EXPORT

(Excluding Europe and North America) Helly Hansen AS Munkedamsvn. 35, 6.fl, PO box 1653 N-0250 Oslo, Norway Phone: +31 610201389 E-mail: ww.export@hellyhansen.com Export manager: Patrick Purvis patrick.purvis@hellyhansen.com

RUSSIA

Helly Hansen Russia Mosfilmovskaya street d. 54, s.1 RU-119590 Moscow Russia Phone: +74954199901 E-mail: info.russia@hellyhansen.com

TERMS

155


TEKNISK KLINIKK

156

TEKNISK KLINIKK


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

A GUIDE TO OUR TECHNOLOGIES

TECH CLINIC H E L LY H A N S E N W O R K W E A R SINCE 1877

TEKNISK KLINIKK

157


TEKNISK KLINIKK

3LAYER LAYER 3 HELLY HANSEN INTRODUSERTE BRANSJEN FOR TRELAGSSYSTEMET TIDLIG PÅ 70-TALLET, OG

3-LAYER SYSTEM

SYSTEM

SYSTEM

SIDEN DA HAR VI FORBEDRET DET VED STADIG Å TA I BRUK NY TEKNOLOGI I UTSTYRET VÅRT. PROTECTIVE DET UNIKE, FLEKSIBLE SYSTEMET VÅRT HOLDER DEG KOMFORTABEL OG SIKKER LAYER UANSETT ARBEIDSFORHOLD – I ALL SLAGS VÆR INSULATION LAYER BASE LAYER

BASE LAYER

PROTECTIVE LAYER

TØRR.

INSULATION LAYER

BASELAYER

Som et ekstra lag med hud HH teknisk undertøy danner det innerste laget som transporterer transpirasjon og fuktighet vekk fra kroppen som holder seg tørr og varm.

INSULATION MIDLAYER LAYER

VARM. Varmen blir hos deg HH fleece isolasjonslag danner et luftlag som isolerer mot kulde og ventilerer overskuddsvarme samt slipper fuktighet ut gjennom den åpne strukturen i tekstilet. Kroppen holder seg tørr og varm.

PROTECTIVE

PROTECTIVE LAYER LAYER

SIKKER Beskyttelse mot vær og vind HH Helly Tech® beskytter mot vind og regn samtidig som den slipper ut fuktighet gjennom den microporøse eller hydrofile membranen. Kroppen holder seg tørr og varm.

* For illustrational purposes only

158

3-LAYER SYSTEM

BASE LAYER


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

BASE LAYER

DRY.

Vi mener at Lifa® er den beste fuktighetskontrollerende teknologien på markedet. KEEPS YOU DRY

MIDLAYER

WARM.

Den holder deg varm og tørr uansett værforhold. KEEPS YOU WARM

PROTECTIVE LAYER

SAFE.

Vanntett. Ventilerende. Garantert. KEEPS YOU SAFE

3-LAYER SYSTEM

159


TEKNISK KLINIKK

LIFA®

VARM. TØRR. KOMFORTABEL.

Lifa® ble lansert tidlig på 1970-tallet og er basert på en garnteknologi som har blitt testet og utviklet opp gjennom årene. Hovedegenskapene til Lifa® er fuktighetskontroll og isolasjon. Fuktighet transporteres bort fra huden, samtidig som svette transporteres til overflaten av materialet, der den fordamper. I 2006 ble Lifa® kombinert med merinoull fra sauer som ikke har vært utsatt for mulesing, noe som ga opphav til det mest funksjonelle superundertøyet til dags dato. Lifa® er hydrofobiske (vannavvisende) fibre som forhindrer at det absorberes vann. Lifa®-fibrene brukes på det første membranlaget på superundertøy, laget som er nærmest huden. Når det første garnlaget kombineres med et lag med fuktighetsabsorberende egenskaper, transporteres svetten bort fra huden og ut til det andre laget, der det absorberes. Dette gjør at du holder deg god og varm og tørr.

SLIK FUNGERER LIFA®

ACTIVE HI VIS MAX

COLD WEATHER

160

LIFA®

LIFA®

HIGH ACTIVITY

MERINO

FLAME RETARDANT

LOW ACTIVITY

LOW ACTIVITY

HIGH ACTIVITY

Lifa® Stay Warm teknologi beveger svette vekk fra huden din, holder deg varmere lenger.

WARM WEATHER

HIGH VISIBILITY


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

LIFA® - PROFESJONELL YTELSE OG FUKTIGHETSKONTROLL

1

100 % Lifa®-materiale danner et tørt lag inntil huden, slik at du holder deg komfortabel under intensiv aktivitet i mange ulike forhold. Lifa® er et lett superundertøy som passer perfekt til intensiv aktivitet i milde til kalde temperaturer. Det er ingen andre superundertøy som transporterer svette bort fra huden bedre enn Lifa® .

2

1

2

LIFA® ACTIVE - DET ER ALLSIDIG OG KOMFORTABELT HELE ÅRET, OG MATERIALET MOT HUDEN TØRKER SUPERRASKT. Lifa® Active er en avansert konstruksjon som kombinerer Lifa® Stay Dryteknologi og fibre som fører fuktighet raskt bort, slik at den blir perfekt som superundertøy under aktivitet hele året. Det er viktig å holde seg tørr for å opprettholde komforten. I tillegg er dette produktet utformet med en ledig passform, slik at den like gjerne kan brukes i uformelle sammenhenger.

1

2

LIFA® MERINO - PROFESJONELL VARME OG FUKTIGHETSKONTROLL Lifa® Merino er et 2-lags materiale som kombinerer Lifa® Stay Warm Technology og 100 % ren merinoull, noe som gjør det perfekt som superundertøy til alle aktiviteter i kaldt vær. Det er viktig å holde seg tørr for å opprettholde varme og komfort.

LIFA® er et svært lett stoff som brukes til superundertøy. Det er ideelt om høsten og vinteren. Lifa® gir lett isolasjon og fuktighetskontroll gjennom ett lag med 100 % Lifa®-fibre. Lifa®-teknologien fungerer best når den brukes som et lag under et annet plagg. Dess flere plagg du har på deg, dess mer svette og fuktighet transporteres nemlig ut av materialet og bort fra huden.

LIFA®

161


TEKNISK KLINIKK

H²FLOW™

RT SMA ION LAT V E NTI EM T SYS

AIR POCKETS TO KEEP YOU

WARMER

VARMERE. KJØLIGERE. TØRRERE.

Med H²Flow™ kan du kontrollere kroppstemperaturen. Teknologien gir optimal isolasjon ved bruk av luftlommer eller -hull som lagrer kroppsvarme, samtidig som du kan kontrollere varmen og luftstrømmen gjennom glidelåser med ventilasjon, slik at den kalde luften trenger inn og den varme luften transporteres ut.

Det skapes negative eller positive luftrom ved å tilføre eller fjerne stoff på innsiden av plagget, slik at disse ekstra luftrommene kan fylles med luft varmet opp av kroppen. I begge tilfellene er formålet å skape luftlommer på strategiske steder på kroppen som holdes på plass i disse kanalene eller rommene. Luften i disse lommene varmes opp ved hjelp av kroppsvarmen din og holder deg varm.

SLIK FUNGERER H²FLOW™ HOW H2FLOW WORKS

1

1 Ventilation zippers let coldslipper air in if youinn kald luft hvis du blir for varm. Glidelåser med ventilasjon get too warm Luftlommer eller -hull lagrer varme fra kroppen, slik at alle 2 Air pockets or holes store warmth from your body, so all jackets have H²FLOW™-jakker girH2FLOW mye varme tilatross for lav vekt.

2

high warmth to weight ratio

162

H2FLOW™


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

WARMER. COOLER. DRIER.

”Helly Hansen jakker med H²Flow™teknologi kjøler deg ned 20% raskere enn konkurrerende jakker uten teknologi, målt på den samme vekt og isolasjon.”

H2FLOW™

163


TEKNISK KLINIKK

HELLY TECH® VANNTETT. VENTILERENDE. GARANTERT.

TR

EATED

DW

T

N LE RI

R

TE WA

C

EL

P RE

B

R

HELLY TECH® ER DET VANNTETTE OG VENTILERENDE YTTERLAGET MELLOM DEG OG ELEMENTENE.

A OUTER F

OOF

AND

ABLE H T BREA EMBRANE

R WATERP

M

FOR MAXIMUM WATERPROOFNESS

Helly Tech® er laget av PU-baserte (polymer/polyuretan) membraner og behandlingsteknologier. PU-membranen gjør materialet mykt og elastisk, mens belegget gjør det vanntett og ventilerende. Helly Tech® er laget enten av vannoppsugende barrieremembraner eller mikroporøse membraner, avhengig av hva materialet skal brukes til.

Den vannoppsugende barrieren fungerer etter det osmotiske prinsippet, det vil si at det forhindrer salter i å trenge inn og blokkere porene. De mikroporøse PU-membranene er hydrofobe (“vannavvisende”) polymerer. Det er denne membrankonstruksjonen som gjør Helly Tech® vanntett. Porene er nemlig opptil 20 000 ganger mindre enn vanndråper. Materialet puster fordi porene er opptil 700 ganger større enn et vanndampmolekyl, noe som gjør at svette og varme kan fordampe.

Det er faktisk mer enn bare et materiale. Det er en kombinasjon av et DWR-behandlet ytterstoff, en svært ventilerende og vanntett membran, helforseglede sømmer og ofte et svært ventilerende innerstoff, mesh eller fôr. Produktets sømmer er tapede med et vanntett bånd og lim, noe som forhindrer at vann trenger inn gjennom de små hullene mellom stingene i sømmene.

HELLY TECH® BESTÅR AV FØLGENDE: HOW HELLY TECH WORKS 1. et DWR-behandlet yttermateriale som er vindtett

1

1 DWR treated outer fabric is windproof and water-repellent og vannavstøtende 2

2 Waterproof and breathable membrane or coating 2. vanntett og ventilerende membran eller belegg 3

Highly breathable inner fabric, mesh or lining

3. et svært godt ventilerende innermateriale, mesh eller fôr 3

164

HELLY TECH®


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

DET FINNES EN REKKE ULIKE TYPER HELLY TECH®-STOFFER. HOVEDFORSKJELLEN ER ANTALL LAG MATERIALET ER BYGD OPP AV.

Svært vanntett og ekstra ventilerende, designet og konstruert spesielt for sportsaktiviteter. For en rekke intensive utendørsaktiviteter under svært utfordrende og uforutsigbare værforhold.

Fullstendig vanntett, vindtett og ventilerende materiale og konstruksjon. For alle situasjoner og forhold som krever beskyttelse mot vær og vind.

WATERPROOFNES

For svært intensive, ekstremt våte eller uvanlig langvarige aktiviteter under tøffe forhold.

BREATHBILITY

3 PLY CONSTRUCTION

Yttermateriale + membran og innermateriale er satt sammen for å gi et lett, hurtigtørkende og slitesterkt plagg.

2,5 PLY CONSTRUCTION

Yttermateriale + membran eller belegg er satt sammen med et beskyttende trykk på innsiden for å gjøre plagget ekstra lett og enkelt å pakke sammen.

2 PLY CONSTRUCTION

Yttermateriale + membran eller belegg er satt sammen for å gjøre plagget ventilerende og vanntett, innvendig fôr eller mesh tilfører varme og komfort.

LAB TESTS VANNSØYLEN , ISO 811 OG JIS LIS L 1092-B1 Gir verdi trykk mm vann holdes tilbake av stoffet. 10.000mm er det samme trykket du vil oppleve ved dykking til 10m eller lik trykket fra en brannslange. PUSTEEVNE , JIS L 1099-1985-B1 Gir verdien av g / m2 / 24t - mengden av vannmolekyler som kan passere gjennom 1 kvadratmeter av stoff i løpet av 24 timer. 15,000 gram puste tilsvarer at en jakke er i stand til å passere 30 liter vann i 24 timer. Til sammenligning perspirer vår menneskekropp 1 liter pr 24 timer. VANNAVSTØTENDE, ISO 4920: 1981 OG AATCC 35-2006 Spraytest: testing av slitesterk vannavvisende før og etter vask, ved å sprute stoffet og måle hvor mange dråper som spretter opp, og om noen fester seg på eller væter ut stoffets overflate.

A E HA AB TH AT BL R E LE B R E W B W F

HELLY TECH®

165


TEKNISK KLINIKK

LIFE POCKET™

En lomme som er konstruert for å forlenge batterilevetiden på elektroniske enheter. Vitenskapelig testet og utprøvd av ingeniører for å forlenge batterilevetiden på mobiltelefonen eller actionkameraet i kalde omgivelser. Life Pocket™ har kuldebestandige materialer og en nyskapende konstruksjon og er to ganger varmere enn en vanlig lomme.

166

LIFE POCKET™


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

Main outside fabric Insulation for extra warmth Aerogel

Helly Hansen Life Pocket™ Lining + non-permeable TPU layer in the middle, Bemis adhesive fil, 120gr #3914

Inside lining of jacket

LIFE POCKET™

167


TEKNISK KLINIKK

HELLY HANSEN TEKNOLOGIPARTNERE 3M Science. Applied to Life.™ Vitenskap. For praktisk bruk. 3M er en pioner innen utvikling av vitenskapen bak retrorefleksjon, og har fremmet teknologien på nye og banebrytende måter i over 30 år. Med mer enn 35 ulike produkter, inkludert mange tekniske alternativer, kan refleksmaterialet 3M™ Scotchlite™ vise til en av industriens største og mest varierte porteføljer. Det er et solid navn innen teknologi for refleksmaterialer.

POLARTEC® The Cornerstone of fleece insulation Vi har et omfattende samarbeid med Polartec®, en velkjent produsent av lett og varm fleece, som er kjent for høy ytelse, slitestyrke og estetikk. De viktigste fordelene ved Polartec® er varme uten høy tilleggsvekt, høy ventilasjonsevne, sammenleggbarhet og hurtigtørkende egenskaper.

CORDURA® Durable. Versatile. Reliable Hvis det er laget av CORDURA®-stoff, er det laget for å vare. CORDURA®-stoff er den perfekte kombinasjonen av slitestyrke, allsidighet og pålitelighet. I over 40 år har friluftsmennesker valgt det robuste CORDURA®-stoffet for tøffe forhold. 

PRIMALOFT® The world’s best down alternative PrimaLoft®-teknologien med syntetisk isolasjon har førsteklasses varmeegenskaper og er svært vannavvisende. Den består av svært fine fibre som danner luftlommer som holder varmen inne. De svært fine fibrene er dessuten svært myke.

168

TEKNISK KLINIKK


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

YKK® Little parts. Big difference Små deler, stor forskjell. Glidelåser av høy kvalitet til alle bruksområder. YKK® er et japansk selskap som ble grunnlagt i 1934. I dag selges produktene deres over hele verden, og YKK® anses som bransjelederen for innovative glidelåser og lukkemekanismer av høy kvalitet.

ALLIED® Advanced down technologies Ekte gåsedun anses som det beste isolasjonsmaterialet som finnes, fordi det er lett, kan komprimeres og holder på varmen. Allied-dun leverer markedets beste dun og fjær.

VIBRAM® Walk Safe. Work safe. Gå og jobb trygt på Vibram®-såler. Testet der det virkelig gjelder

TEKNISK KLINIKK

169


CE-MERKING Helly Hansen Workwears PVU-produkter (personlig verneutstyr) produseres og testes i henhold til standardene i EU-direktivet (89/686/EØF) og er dermed godkjent i samsvar med bestemmelsene for CE-merking.

Helly Hansen Workwear skal forebygge ulykker og skader på arbeidsplassen ved eksponering for kulde, varme, brann, regn og ved begrenset sikt. CE-merket henviser til et sikkerhetsnivå på produktet. EU-direktivet (89/686/EØF) er det gjeldende regelverket for personlig verneutstyr (PVU) i de europeiske medlemslandene. EU-direktivet (89/686/EØF) angir som grunnleggende krav for design og produksjon at PVU benyttes for å skape tryggere arbeidsforhold.

170

CE MARKING/STANDARDS

PPE-FORORDNING (EU) 2016/425. Fra 21. april 2018 blir direktiv 89/686/EEC erstattet av PPE-forordningen (EU) 2016/425. Overgangsperioden varer frem til 21. april 2019. I overgangsperioden kan produkter sertifiseres i henhold til det gamle direktivet og den nye forordningen. Sertifiseringer i henhold til direktiv 89/686/EEC er gyldige frem til utløpsdatoen.


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

STANDARDS

MEGET GODT SYNLIG VERNETØY

VERNETØY

Denne standarden spesifiserer kravene til vernetøy som skal gjøre brukeren godt synlig for omgivelsene i risikofylte situasjoner uansett lysforhold i løpet av dagen, og i frontlyktbelysning fra kjøretøy i mørket. Produkter i varselfarge overholder kravene i EN ISO 20471, som er den europeiske standarden for varseltøy. Plagg som er godkjent i henhold til EN ISO 20471, skal være merket med et vest-piktogram.

Denne standarden spesifiserer produktkrav til plagg som er produsert i fleksible materialer og designet for å beskytte brukerens kropp, unntatt hender, mot varme og/eller ild. Alle brannsikre produkter godkjent i henhold til ISO 11612, skal merkes med CE-merket og et piktogram for brannsikkerhet. Bokstavene under piktogrammet viser hvilke eksponeringer vernetøyet beskytter mot.

BEKLEDNING FOR BESKYTTELSE MOT VARME OG ILD

Tallet ved siden av piktogrammet (her X) angir bekledningens klassifisering. Klassifisering av bekledningen gjøres ut i fra et minstekrav på størrelsen på det fluorescerende og reflekterende området på hvert enkelt plagg.

A = Begrenser flammespredning – A1 – A2 (A1 overflateantenning, A2 kantantenning) B = Konveksjonsvarme – Nivå 1–3 (nivå 3 er best) C = Strålevarme – Nivå 1–4 (nivå 4 er best) D = Sprut fra smeltet aluminium – Nivå 1–3 (nivå 3 er best) E = Sprut fra smeltet jern – Nivå 1–3 (nivå 3 er best) F = Kontaktvarme – Nivå 1–3 (nivå 3 er best) Egenskaper som begrenser flammespredning (A), registreres alltid. Minst én av de andre egenskapene fra B til F skal være inkludert, og hver bokstav skal følges av et tall som viser oppnådd resultat. Tallet 1 er laveste godkjente tall for produktegenskaper.

VERNETØY

BESKYTTELSESKLÆR

BESKYTTELSE MOT VARME OG FLAMME. MATERIALER, MATERIALKOMBINASJONER OG BEKLEDNING MED BEGRENSET FLAMMESPREDNING

VERNETØY MOT VARMEFARE FRA LYSBUE

Denne standarden spesifiserer produktkrav for materialer, materialkombinasjoner og vernetøy med egenskaper som skal begrense flammespredning, slik at muligheten for at bekledningen kan ta fyr og dermed i seg selv utgjøre en risiko, reduseres. Bekledningen beskytter brukeren mot varme og flammespredning i henhold til europeisk standard EN ISO 14116.

Denne standarden spesifiserer testmetoder for materialer og bekledning til bruk i varme- og flammehemmende vernetøy for arbeidere som er eksponert for lysbuer. Bekledning som oppfyller kravene i denne standarden, sikrer at yrkesskader som oppstår etter eksponering for lysbue, ikke blir forverret av selve plagget. Testmetodene er delt inn i to deler: Metode 1 = Materialtesting Metode 2 = Test av bekledning

Materialet/materialene er i overensstemmelse med ISO 14116, nivå 0/0/0 – nivå for begrensing av flammespredning / antall vask med bokstav H, I eller C / vasketemperatur (H – vask i hjemmet, I – profesjonell vask, C – kjemisk rens). Begrensing av flammespredning nivå 1: Hindrer flammespredning, det kan oppstå hull hvis tøyet er i kontakt med flamme. Nivå 2: Hindrer flammespredning, det oppstår ikke hull hvis tøyet er i kontakt med flamme. Nivå 3: Hindrer flammespredning, det oppstår ikke hull hvis tøyet er i kontakt med flamme, gir bare begrenset etterflamme. Bekledning som er godkjent i henhold til nivå 1, skal ikke brukes rett på huden og skal bare brukes sammen med bekledning som er godkjent i henhold til nivå 2 eller 3.

Materialer og bekledning deles inn i to klasser: Klasse 1 = 4 kA Klasse 2 = 7 kA Alle materialer som er brukt i bekledningen, skal som minimumskrav bestå testen for klasse 1. Plagg med flere lag og som brukes i kombinasjon med andre plagg, skal også testes: De må også oppfylle følgende krav: – Brenntid – 5 s – Ingen gjennomsmelting – Ingen hull større en maks. 5 mm i hver retning (det innerste laget) Lukk alle åpninger som kan lukkes på plagget. Beskyttelsen oppnås bare når det brukes en kombinasjon av jakke og bukser. Bruk tilleggsutstyr (hansker, hjelm, visir osv.) for komplett beskyttelse.

STANDARDS

171


STANDARDS

BESKYTTELSESKLÆR

BESKYTTELSESKLÆR

BESKYTTELSE MOT REGN

KLÆR SOM BESKYTTER MOT KULDEN.

Denne standarden spesifiserer kravene og testmetodene som gjelder for materialer og sømmer i klær som skal beskytte mot nedbør (f.eks. regn, snø), tåke og fukt på bakken i temperaturer ned til 5 °C. Plagget er testet for vanntetthet (X) og bestandighet mot vanndamp (Y)

Standarden spesifiserer testmetodene og kravene til funksjonelle egenskaper i plagg som skal beskytte mot kulden (lufttemperatur under -5 °C). Helly Hansen har testet produktene sine i samsvar med metode B, som innebærer at isoleringen (X) er målt for en kombinasjon av plagg (jakke/bukse eller kjeledress) med et basislag. Luftgjennomtrenging (Y) måles også.

X – bestandighet mot gjennomtrenging av vann, nivå 1, 2 eller 3 (hvor 3 beskytter best mot regn) Y – bestandighet mot vanndamp, nivå 1, 2 eller 3 (nivå 3 er mest bestandig)

X (B) – varmeisolering Y – luftgjennomtrengingsklasse (klasse 1–3, hvor klasse 3 beskytter best mot vind)

BESKYTTELSESKLÆR

BESKYTTELSESKLÆR

PLAGG TIL BESKYTTELSE MOT KALDE OMGIVELSER.

ELEKTROSTATISKE EGENSKAPER

Denne standarden spesifiserer kravene og testmetodene for ytelsen til enkeltplagg som skal beskytte mot nedkjøling av kroppen i kalde omgivelser (lufttemperatur på -5 °C og kaldere). Alle plagg som er godkjent i samsvar med EN 14058, skal merkes med et piktogram som viser at plagget beskytter mot kalde omgivelser med tilstrekkelig ytelsesnivå: Y – varmebeskyttelsesklasse (klasse 1–3)

EN 1149 dekker kravene til egenskaper og testmetoder for å måle beskyttelse mot statisk elektrisitet og utladingsprosessen. EN 1149-1 spesifiserer kravene og testmetodene for materialer som er beregnet for bruk i produksjon av klær (eller hansker) som beskytter mot spredning av elektrostatiske utladninger, for å unngå at klærne antennes som følge av utladninger. EN 1149-2 spesifiserer en testmetode for å måle vertikal elektrisk motstand i materialene i beskyttelsesklær. Denne europeiske standarden gjelder ikke for å angi beskyttelse mot nettspenning. EN 1149-3 spesifiserer metoder for å måle spredningen av elektrostatiske ladninger fra materialets overflate for et plagg. Denne testmetoden gjelder for alle materialer, inkludert homogene og inhomogene materialer med strømførende fibre i ytterlaget eller kjernen. EN 1149-5 spesifiserer krav til materialer og utforming av klær som beskytter mot spredning av elektrostatiske utladninger – brukt som en del av et komplett jordingssystem – for å unngå at klærne antennes som følge av utladninger. Kravene dekker ikke oksygenfylte, brennbare omgivelser. Denne europeiske standarden gjelder ikke for beskyttelse mot nettspenning. Materialet må oppfylle kravene som er spesifisert i EN 1149-1 eller 3.

40+

BESKYTTER MOT ULTRAFIOLETTE STRÅLER.

172

STANDARDS


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

STANDARDS

HELLY HANSEN WORKWEAR REDNINGSVESTER 150 N Disse redningsvestene snur brukeren på ryggen i vannet og har god nok støtte til bruk på åpent farvann og ved høy sjø. Redningsvestene gir en oppdrift som er tilstrekkelig til å snu de fleste brukere (testet på brukere med badetøy i samsvar med ISO 12402) til en stilling der munnen har et definert fribord over vannoverflaten, selv når brukeren er bevisstløs. ISO 12402 gir retningslinjer om utforming og bruk av personlig flyteutstyr (PFU) for personer som driver med aktiviteter i forbindelse med arbeid eller fritid, i eller nær vann. Personlig flyteutstyr som produseres, velges og vedlikeholdes etter denne standarden, skal gi rimelig sikkerhet mot drukning for en person som ligger i vannet.

PFU kan også påvirkes av andre forhold, f.eks. eksponering mot kjemikalier og sveising, noe som kan kreve ytterligere beskyttelse. Brukeren må forsikre seg om at det personlige flyteutstyret ikke vil bli skadet. Den relative mengden av nødvendige inspeksjoner og vedlikehold er en viktig faktor ved valg og bruk av spesifikt personlig flyteutstyr. Utstyrets potensielle levetid avhenger ofte av bruk og oppbevaring, noe som er eierens, brukerens og/eller arbeidsgiverens ansvar. ISO 12402-3. Nivå 150 N Redningsvester med ytelsesnivå 150 er beregnet på generell bruk i offshore og ved røffe værforhold som stiller høye krav til ytelse.

Helly Hansen Workwear selger personlig flyteutstyr som ikke krever inngrep fra brukeren (automatisk PFU). Dette er beregnet på aktiviteter hvor brukeren risikerer å havne i vannet ufrivillig, mens PFU som krever inngrep fra brukeren, f.eks. manuelt oppblåsbart personlig flyteutstyr, kun bør benyttes hvis brukeren mener at det vil være nok tid til å få full oppdrift, eller hvis det er hjelp i nærheten. Brukeren skal i hvert enkelt tilfelle kontrollere at det personlige flyteutstyret er egnet til den spesifikke bruken. Selv om det personlige flyteutstyret oppfyller kravene til ISO 12402, betyr det ikke at det er egnet i alle situasjoner. Under visse forhold, f.eks. ved høy sjø og bølger, kan bruk av vanntett tøy eller tøy med flere lag, som gir tilsiktet eller på annen måte ekstra oppdrift, eller bruk av utstyr med ekstra vekt, f.eks. et verktøybelte, endre egenskapene til det personlige flyteutstyret. Brukere, eiere og arbeidsgivere må ta hensyn til dette ved valg av PFU. PFU vil heller ikke ha samme ytelse i ekstreme temperaturer, selv om det er fullt godkjent.

• Det er viktig at eieren, brukeren og arbeidsgiveren velger personlig flyteutstyr som oppfyller standarden for forholdene utstyret skal brukes under. • Personlig flyteutstyr skal være riktig festet når det brukes, for å gi riktig støtte i vannet og la brukeren svømme fritt og aktivt hjelpe seg selv eller andre. • Ikke noe personlig flyteutstyr kan garantere redning, men er ment som et hjelpemiddel for å redusere farenfor drukning.

STANDARDS

173


174


HELLY HANSEN WORKWEAR 2018

175


Profile for HH Workwear

Helly Hansen Workwear Apparel 2018 – Norwegian  

Helly Hansen Workwear Apparel Catalogue for 2018 – Norwegian

Helly Hansen Workwear Apparel 2018 – Norwegian  

Helly Hansen Workwear Apparel Catalogue for 2018 – Norwegian

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded