Page 1

# 8, 2014

HAIR CODE THE MAGAZINE 2014

BEACH LOOK

Uden strandtur

HOT SUMMER HAIR Til mænd og kvinder

SOMMERENS MUST-HAVES HÅR I SOLEN

Sådan undgår du skader


SÆT HÅRET PÅ

HOLD STRUCTURE PASTE – EN FLEKSIBEL LØSNING Ønsker du kraftigt hold og tekstur uden at miste fleksibilitet? Massér Structure Paste ind i håndklædetørt hår og style håret, som du ønsker. Skal looket ændres, tilfører du bare mere paste – også selvom håret er blevet tørt.

XXL STRUCTURE GLUE – EN HOLDBAR LØSNING Ved du præcis, hvordan dit hår skal styles? Når det sidder, som det skal, afslutter du med Structure Glue, som giver ekstremt hold og sikrer, at du kan bevare looket som planlagt.

GLUE 300 ML. (150 ML EKSTRA)

KAMPAGNEPRIS

149 kr PASTE 150 ML. (50 ML EKSTRA)


Sommer, sol og lækkert hår Sommertid er ferietid, og mange af os har planer, som involverer et eller andet form for ferieparadis – under palmerne, i en spændende storby eller på Danmarks fantastiske strande. Solcremen, badetøjet, damebladene og sandalerne er klar til afgang. Men har du tænkt på, hvordan vil du forkæle dit hår på ferien – og sikre, at det ikke tørrer ud i solen? Det har vi! Velkommen til Haircode summer edition 2014, hvor du finder alt det, som får dit sommerhår til at STRÅLE af lykke.

04

14

WET BRUSH POCKET

GO MINI - PERFEKT TIL KUFFERTEN

06

18

BEACH LOOK

NÅR HÅRET ER BLEVET SOLSKADET

08

20

BLIV DIN EGEN HÅRDESIGNER

COUTURE MØDER HAIRSTYLING

11

22

OPTIMAL SOLBESKYTTELSE TIL HÅRET

SUMMERLOOKS

03


HAIR CODE #8 // FOCUS

PRIS

79

KR SPAR

04

40

KR

Børsten er kun 18 cm lang - endelig en

WET BRUSH

POCKET REDDER

FERIEN HER ER DIN REDNING, HVIS DU VIL REDUCERE FERIEKUFFERTENS VÆGT OG FYLDE! DEN NYE WET BRUSH POCKET KAN DE SAMME TRICKS SOM SIN STORESØSTER, MEN DEN FYLDER KUN HALVT SÅ MEGET. SKÆR NED, HVOR DU KAN Kender du det – du skal på ferie, og kufferten er fyldt til bristepunktet. Du sætter dig ovenpå den og får den lige akkurat lukket. Men så melder problemet sig: Hvordan skal der blive plads til souvenirs og alt det dejlige tøj, du har tænkt dig at købe på ferien? Løsning: Skær ned, hvor du kan. TÆNK SMÅT TIL TØRT OG VÅDT Det er her, den nye Wet Brush Pocket kommer ind i billedet. Den er ideel at have med i strandtasken, så du kan frisere håret efter en tur i poolen, og i selskabstasken om aftenen, når du er ude at gi’ den gas. Du kan læse mere om den store Wet Brush på side 30.

børste, der passer perfekt i clutchen.


05

Børsterne fåes i tre farver: turkis, pink og sor t.

SKÅNSOM & EFFEKTIV Wet Brushen adskiller sig fra alle andre, da dens ultra tynde pigge består af et materiale, som sikrer en skånsom men effektiv frisering, selv hvis håret er meget filtret. Samtidig giver den lille ”dut” på piggenes spids hårbunden massage, hvilket stimulerer cirkulationen i hårsækkene og medvirker til øget hårvækst.


HAIR CODE #8 // STYLING

6

EN DAG PÅ STRANDEN KAN EFTERLADE DIT HÅR MED EN RÅ TEKSTUR OG LÆKKER VEJRBIDT FYLDE. MEN BYDER DIN SOMMER IKKE PÅ STRAND ELLER HAVDUKKERTER, KAN DU SAGTENS SELV SKABE DET EFTERTRAGTEDE SALTVANDS-LOOK – MED STRUCTURE BEACH SPRAY.

KAMPAGNEPRIS

129 kr

SKAB SELV LOOKET Når du sprayer Beach Spray i håret, giver du det en helt unik og lækker fyldig struktur med bølger og et rodet, vindblæst look.

INKL. NEOPREN STRANDTASKE

Sprayen giver håret et naturligt look og gør, at håret ikke bliver for ’pænt’ at se på, og at det er nemmere at sætte.

SÅDAN GØR DU 1. Vask håret i JOICO Moisture Recovery shampoo 2. Spray løs – fra hårbund og ud i spidserne 3. Føntør håret med Boss Dryer ved lav varme og lav hastighed 4. For ekstra fylde: Bøj hovedet fremover og føntør, mens du krammer håret

5. Brug Structure hårlak til at fiksere eller Structure Paste til at gøre håret ekstra mat Og vupti, alle vil tro, at du har været en tur omkring stranden.

SPAR

100 kr


londe b e n n ø din sk r a v en. r e e B m m o le s e h e v r fa

7

LILLA ER BLOT TIL

LYST

GIV DIT LYSE FARVEBEHANDLEDE ELLER GRÅ HÅR EN GAVE, SOM BESKYTTER HÅRET MOD SOLENS OG KLORVANDETS SKADELIGE EFFEKTER: EN GAVEÆSKE MED COLOR ENDURE VIOLET SHAMPOO OG K-PAK COLOR THERAPY OIL FRA JOICO. COLOR ENDURE VIOLET SHAMPOO Denne shampoo er ideel til dig, som er farvet lyshåret, eller som har naturligt gråt hår. Shampooens lilla farve er særlig udviklet til at bevare de kølige blonde toner og til at tone de grå hår, så farven forbliver intakt og lys. Shampooen virker optimalt, når du anvender en lille mængde i håret 2-3 gange om ugen, masserer det ind i håret og lader det virke i 3-5 minutter. K-PAK COLOR THERAPY OIL Denne olie beskytter dit hår mod UV-stråler og varmestyling. Den plejer håret ved at genopbygge dets yderste lag samtidig med, at den tilføjer markant glans og reducerer krus og tørretid. Olien virker både i vådt og tørt hår. Gnid ½ til to dråber ud mellem hænderne og træk dem gennem håret fra spidserne op. Stop før produktet kommer i kontakt med hårrødderne.


36 HAIR CODE #8 // FOCUS

8

BLIV DIN EGEN HÅRDESIGNER

360° ER EN NY SERIE AF PROFESSIONELLE STYLINGJERN FRA HH SIMONSEN®, SOM NÅR HELE VEJEN RUNDT. VI HAR DET, DER SKAL TIL, FOR AT DU KAN SKABE ET FLOT BLANKT LOOK .

360° STYLER

utrolig bløde. Derudover er overfladen dobbelt po-

HH Simonsen®’s nyeste 360° styler er et studie i

leret, hvilket betyder, at styleren også er lettere at

design og styling performance! Hvis du går efter

anvende – selv på hår, som er langt, fint og skan-

ekstra glat, blankt og blødt hår, har du her det

dinavisk lyst hår. Styleren efterlader alle typer hår

stylingjern, der skal til.

enestående glat, blankt og uden “frizz”.

FUNKTIONEL OG SMUK

Stylerens stofledning fås i to af sommerens

Hemmeligheden bag stylerens performance ligger i

smukkeste pastelfarver - rosa og mint. Det nye

de nydesignede, dobbelt coatede teflon-plader, som

stylingjern skaber altså ikke blot fantastiske re-

er udviklet med specielle ‘olier’, der gør pladerne

sultater, det er også en fryd for øjet.


60° PRIS

699

KR

SPAR

500 KR

Heatcover medfølger

9


GO MINI POCKET STRAIGHTENER & VOLUMIZING ROOT FOAM 10

PRIS

199

KR

SPAR KR

Sculpt 179 kr.

149

Den lille Go Mini Pocket Straightener måler blot 16 cm i længden. Perfekt til kort hår, page og pandehår.


HAIR CODE #8 // SUN PROTECTION

Sol dig i

OPTIMAL SOLBESKYTTELSE

SOL GIVER LIV. MEN DEN GIVER OGSÅ TØRT, FALMET OG ”DØDT” HÅR. HVIS DU VIL GÅ EFTERSOMMEREN I MØDE MED SUNDT OG LÆKKERT HÅR, BØR DU IKLÆDE LOKKERNE DE RIGTIGE HÅRPRODUKTER I SOMMERSOLEN. Vi har efterhånden lært at smøre os ind i fak-

geligt over for mineraler og metaller, som kan

torcreme med den rigtige SPF, inden vi lægger

give klorgrønt hår – efter en tur i poolen.

os ud på drømmesengen eller ved poolen. Men mange har endnu ikke vænnet sig til tanken

Det er faktisk nemt at give håret den behand-

om, hvor vigtigt det er også at beskytte og ple-

ling i solen, som det fortjener. Hvis du vil gøre

je håret mod UV-stråler, som nedbryder hårets

det bedste for dit hår, når UV-strålingen er på

keratin og forårsager, at hårstråene ’står åbne’.

sit højeste, skal du bare kigge efter følgende

Når håret er åbent, tørrer det ud og er modta-

produkter:

DIT HÅR HAR BRUG FOR NÆRING BÅDE INDE- OG UDEFRA FOR AT BEVARE GLANSEN OG DET SUNDE LOOK. UDOVER AT PLEJE HÅRET MED DE RIGTIGE PRODUKTER, BØR DIN KOST INDEHOLDE:

INDEN DU GÅR I SOLEN ”Solbeskyttelse”, som tilføres håret, inden du går i solen, poolen eller havet – virker mens du nyder strålerne på din hud. Anbefaling: JOICO K-Pak Therapy Oil, som påføres i længder og spidser og skal blive siddende i håret. Brug herefter JOICO Revitalux i hele håret. Skal heller ikke skylles ud, da den forsegler, beskytter og genopbygger håret.

Vand Håret har først og fremmest brug for væske – dvs. vand – for at opnå fugt og styrke. Kaffe, cola og alkohol er vanddrivende, virker dehydrerende på håret og efterlader det tyndt og glansløst. Omega-3 Fed fisk som laks, makrel, sild, ansjoser og sardiner indeholder proteiner og sunde omega-3 fedtsyrer, som er super for hårproduktionen. Protein Bønner, kylling, fisk, ost, æg, korn, frø, avokado, linser, dadler og nødder er rige på protein. Protein styrker håret og sætter gang i væksten.

SOLEGNEDE HÅRPRODUKTER – EFTER SOLEN • Shampoo og conditioner, som rengør og plejer hår, der har været udsat for sol, pool og saltvand, og fjerner alle rester fra badeturen inkl. mineraler og metaller fra poolen. Samtidig forkæles håret med pleje og fugt. Anbefaling: L’ANZA Healing Pure Shampoo og Conditioner. • Shampoo og conditioner, som genopbygger hårets keratin, der ellers nedbrydes af solens UV-stråler. Anbefaling: Vask håret med L’ANZA Keratin Infuse og afslut med L’ANZA Healing Pure Conditioner.

• Stylingprodukter, som indeholder keratin og giver varmebeskyttelse. Anbefaling: JOICO K-Pak Styling-produkter.

Husk at Kræftens Bekæmpelse anbefaler at skrue ned for solen fra kl. 12-15. Tre timer, hvor det er oplagt at nyde en god frokost og måske en lille lur i skyggen.

Fuldkorn Fuldkorn i bl.a. rugbrød, brune ris og fuldkornspasta indeholder zinc, jern og B-vitaminer, der er guf for håret. B-vitamin Mangel på B-vitaminer, herunder B6, biotin, inositol og folsyre, påvirker hårets tilstand negativt. Så spis rigeligt med bønnespirer, grønkål, champignoner, tang og mørkegrønne salater. Grønne grøntsager Grøntsager som spinat og broccoli er gode kilder til vitaminerne A og C, der hjælper kroppen med at producere talg – kroppens egen balsam. Gulerødder Gulerødder indeholder A-vitamin, som hjælper dig med at få en sund hovedbund og et bedre syn. Mejeriprodukter Magre varianter som skummetmælk, fedtfattig ost og yoghurt uden sukker indeholder bl.a. calcium, som booster hårproduktionen.

Kilde: Politiken.dk


HAIR CODE #8 // MUSTHAVES

SOMMERENS

12 INGEN SOMMER UDEN FAKTORCREME, UV-BESKYTTENDE HÅR­PRODUKTER, SMUKKE STRANDKJOLER, FUNKY SOLBRILLER, GODE BØGER, SANDALER …OG VABELPLASTRE

GO MINI

DAVID ANDERSEN ROD VS5 DEEP WAVER

Special edition med design af David Andersen. Pris 899 kr.

Stylingjern i miniformat. Kampagnepris 299 kr.

LÆKRE PASTELFARVER Sommerens hit til slentreture på promenaden fra Custommade

SOMMERKIT TIL LYST HÅR BEACH SPRAY Inkl. neopren strandtaske. Kampagnepris 129 kr. Spar 100 kr.

Shampoo & Conditioner og K-Pak Color Therapy oil Kampagnepris 299 kr. Spar 200 kr.


COOL SOLBRILLER En lækker oplevelse fra Marc Jacobs

13

DAVID ANDERSEN WET BRUSH Limited edition. Vejl. udsalgspris 129 kr.

SOMMERKOLER

GO MINI FØNTØRRER

Let og luftig kjole til smukke sommeraftener fra Custommade

Så er der plads til andet i kufferten. Kampagneris 299 kr.

VOKS

SMUKKE SANDALER

Stylingvoks, som giver et solidt hold til håret. Super cool look, uden at det virker overstylet. Vejl. udsalgspris 79 kr pr. stk.

Frit udsyn til tæerne i sandal fra Pieces

JOICO COLOR ENDURE TREATMENT MASQUE Perfekt til det soltørre hår. Vejl. udsalgspris 295 kr.

DEJLIG ­S OMMERLÆSNING Kantslag af Dorthe Nors

WET BRUSH POCKET

GO MINI POCKET

Lige til at smide i kufferten. Kampagnepris 79 kr.

16 cm langt glattejern - lige til håndtasken. Kampagnepris 199 kr.


HAIR CODE #8 // STYLING

Small size 14 KAMPAGNEPRIS

HELE GO MINI-SERIEN PASSER PERFEKT I REJSETASKEN, SÅ DU

299

KR

KAN GI’ HÅRET DET LØFT, DET FORTJENER PÅ FERIEN

GO MINI FASHION STYLER

GO MINI ROD VS1 // GO MINI ROD VS2

GO MINI VS3

Fashion Styler er et lille og ultra-let glattejern, hvor der ikke er gået på kompromis med funktionaliteten.

To krøllejern, som gør det nemt at lave ‘levende’ krøller i forskellig størrelse i både kort og langt hår.

Skab liv og bevægelse i håret med store, bløde krøller.

GO MINI ROD VS5

GO MINI ROD VS6

COMPACT DRYER

Med Beach Waver’en kan du på kort tid skabe fantastiske bølger i hele håret - det perfekte strandlook.

Denne crepe/volume styler er vejen til utrolig fylde i håret på få minutter - enten i bunden eller i hele håret.

Selv langt hår tørrer på ingen tid med Compact Dryer, som har en effektiv og kraftfuld motor på 1400 watts.


2 stk

129

KR

HOLD PÅ

SOMMERHÅRET HAIR STYLING SPRAY Til kreativ styling, som følger dine idéer. Perfekt hold (strong), uden at håret klistrer. HH Simonsens Hair Styling Spray giver en glansfuld og silkeagtig struktur.

HALV PRIS


16 REVOLUTIONERENDE

TIL VÅDT OG TØRT HÅR K-PAK COLOR THERAPY-SERIEN ER UDVIKLET TIL FARVET, SVÆKKET OG STRESSET HÅR. MED K-PAK COLOR THERAPY OIL KAN DU STYRKE, BESKYTTE OG REPARERE DIT HÅR, MENS DU FØNNER OG STYLER. RESULTATET ER ENESTÅENDE GLANSFULDT. K-PAK COLOR THERAPY OIL Therapy-olien fra JOICO er både en effektiv fugtbehandling og et stylingprodukt, som gør det lettere at style håret. K-Pak Color Theray er baseret på tre forskellige olier, som plejer, genopbygger og beskytter farvet hår – og fremhæver dets skønhed og glans. Brug den som leave-in pleje i fugtigt hår, hvor den reducerer tørrings- og stylingtiden. Og brug den ved styling i tørt hår, hvor den låser farvepigmenterne inde i håret og holder styr på flyvske hår, så dit hår fremstår sundt og ekstra glansfuldt i længere tid.

SÅDAN VIRKER K-PAK COLOR THERAPY K-Pak Color Therapy’s primære funktion er at genopbygge det yderste hårlag, så der dannes et beskyttelseslag af lipider, som forsegler og bevarer hårets indvendige fugt. Forskning viser, at farvet hår hurtigere mister sin glans, når de

Kampagnepris

269

KR

Spar 421 KR

yderste hårlag tørrer ud – f.eks. når det udsættes for UV-stråling. K-Pak Color Therapy kan fordoble holdbarheden af farve på svækket, lysnet eller multibehandlet hår med genopbygningspleje og en super beskyttelse mod skadelige miljømæssige faktorer.

2 stk K-Pak Color Therapy Restorative Styling Oil i gavepose


COLORFUL SUMMER COLOR ENDURE SHAMPOO & CONDITIONER + STRUCTURE DUST

17

Color Endure Shampoo & Conditioner holder på farven, når du vasker håret. Derudover er produkterne ideelle til pleje af kemisk behandlet hår og til beskyttelse af hvert enkelt hårstrå. Structure Dust tilfører håret masser af volumen og tekstur.

Kampagnepris

299

KR

Spar 200 KR

TURN HEADS.


Er dit hår blevet solskadet, tør t eller klorfarvet, bør du iværksætte følgende behandling:

1

Vask håret i L’ANZA Healing Pure Shampoo for at rense alle produktrester, mineraler og metaller ud af håret.

18

2

Påfør en JOICO K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor i håndklædetørt hår. Den genopbygger hårets keratin i dybden. Lad den virke 5-8 min., inden du skyller ud. Gentag eventuelt behandlingen, hvis håret er meget skadet eller tørt.

3

Fortsæt med JOICO K-Pak Color Therapy Conditioner (til farvet hår) eller JOICO Moisture Recovery Conditioner (til lyse farver eller meget tørt hår).

4

Afslut med JOICO K-Pak Therapy Oil i håndklædetørt hår og style håret, som du ønsker.

Ovenstående behandling skal gentages hver

En solstrålehistorie

anden dag, indtil at håret føles blødt og teksturfyldt igen.

NÅR SKADEN ER SKET DU HAR NYDT LIVET I SOLEN OG POOLEN. KROPPEN HAR FÅET EN LÆKKER GYLDENBRUN FARVE. MEN HÅRET ER ØDELAGT OG DØDT. FORTVIVL IKKE, DER ER HELDIGVIS MÅDER AT FÅ HÅRET PÅ FODE IGEN, SÅ DU ATTER KAN STRÅLE FRA TOP TIL TÅ.

Solens stråler nedbryder keratinen i håret.

BRUG EN HAT DAGEN EFT ER, HVIS DU SKAL T ILBAGE I SOLEN

Når keratinen er nedbrudt, står hårstråene

Tip

åbne, og håret er dermed mere modtageligt

Har du rødt eller kobberfarvet hår, bør du

over for mineraler og metaller – bl.a. fra pool-

bruge JOICO Color Endure-serien eller JOICO

en. Har du ikke taget dine forholdsregler for

K-Pak Color Therapy-serien, da disse produk-

at beskytte dit hår mod solens ødelæggende

ter giver max beskyttelse mod, at hårfarven

stråler, og er skaden sket, kan du med stort

falmer i solen. K-Pak Therapy Olien giver også

held følge guiden her.

god farvebeskyttelse – og beskyttelse mod UV-stråler. Den genopbygger keratinen og lægger sig som en tynd hinde oven på håret og plejer skællaget.


14 ÅR I TRÆK Kåret til

VERDENS BEDSTE HÅRKUR JOICO K-PAK DEEP-PENETRATING RECONSTRUCTION VINDER ATTER “STYLIST CHOICE AWARD“. JOICOs top-produkt inden for hårkur, K-Pak DeepPenetrating Reconstruction, er endnu engang kåret af frisørbranchens førende eksperter til årets “Favorite Damage Repair Product“. Aldrig før har et produkt vundet i den samme kategori i den prestigefyldte internationale STYLIST CHOICE AWARD 14 gange i træk. Tak til alle de frisører og stylister, der verden rundt har stemt på K-Pak. JOICO K-PAK DEEP-PENETRATING RECONSTRUCTOR • Anvendes i nyvasket, fugtigt hår (lad den virke i håret i fem minutter, før den skylles ud) • Genopbygger hårets oprindelige styrke og stopper derved håret fra at knække • Forhindrer farve i at falme ved at genopbygge håret indefra, hvilket giver farvemolekylerne noget at hæfte sig fast på igen • Sikrer, at håret tager bedre imod styling • Giver håret større elasticitet, glans og blødhed.

#1

VERDENS BEDSTE HÅRKUR

stylist choice awards 19


HAIR CODE #8 // FOCUS

5

ÅRS GARANTI Se mere på hhsimonsen.dk

David Andersen Deep Waver

20 Couturedesigner David Andersen

Couture designer slår sine folder på hår-scenen

De fleste kvinder med sans for unikt

Serien er udviklet på baggrund af HH

design og smukke kjoler kender David

Simonsens mangeårige erfaring med at

Andersen. Kronprisesse Mary og mange

skabe hårstylingprodukter af høj kvalitet

andre kendte kvinder ELSKER David

og David Andersens veludviklede sans

Andersen-design og hopper glædeligt i

for smukke detaljer og helstøbt skønhed.

et af hans karakteristiske kreationer, når

Rent faktisk er kvaliteten på disse elar-

lejligheden byder sig.

tikler så høj, at HH Simonsen her tilbyder en 5-års garanti fremfor den gængse

Men vidste du, at David Andersen også har

produktgaranti på 2 år.

ført sit innovative, æstetiske design ind i styling-verdenen? I samarbejde med David

Resultatet af det unikke samarbejde er

Andersen har HH Simonsen netop lanceret

en række topprodukter, som er overlegne

en serie styling elartikler inkl. en førtørrer,

på funktionalitet, holdbarhed, ergonomi

et glattejern og et bølgejern til langt hår.

og looks.

David Andersen glattejern

DEN DANSKE DESIGNER DAVID ANDERSEN ER VERDENSBERØMT FOR SIT COUTURE-DESIGN OG HAR BL.A. FLERE ÅR I TRÆK MODTAGET DANISH FASHION AWARDS’ ”DESIGN TALENT OF THE YEAR”-PRIS. DAVID ANDERSENS FØRSTE VÆRKER INDEN FOR HÅRSTYLING ER UDVIKLET I SAMARBEJDE MED HH SIMONSEN

PRIS PR STK

899

KR

SPAR

500

KR


David Andersen Wet Brush. Vejl. udsalgspris 129 kr.

21

David Andersen føntørrer


HAIR CODE #8 // TREND

SOMMERHÅRET ANNO 2014 SKAL HA’ GODT MED FYLDE, EVENTUELT LETTE KRØLLER. NATURLIGHED ER IN – OG LOKKERNE SKAL GERNE VÆRE LYSE.


23 GLAMOUR & HOLLYWOOD

NATURLIGT SOMMERLOOK

Hollywood-stilen med de store bløde diva-­

Det naturlige sommerhår har fylde og lette krøller.

krøller giver et glamourøst look, der er perfekt

Håret skal helst se lidt tilfældigt ud og må for guds

til de varme sommeraftener ved havet. Tilføj den

skyld ikke virke overstylet.

varmebeskyttende JOICO K-Pak Therapy Oil til håndklædetørt hår og føntør håret. Du kan nemt

KORT OG GODT

lave de store skønne krøller med ROD VS4.

Kort hår hitter stadig. Den korte frisure skal klippes helt skarpt og symmetrisk og styles Pixie- eller rock&roll-atigt med stylingprodukter fra Structure.

FLET ER FLOT Fletningen er perfekt til sommersæsonen. Flet håret tilfældigt og lidt rodet til strandturen - så har du godt styr på lokkerne i solen, vandet og vinden. Lav fletningen mere tight og straight, når aftenen og dansegulvet står for skud. Inden du fletter, kan du med fordel tilføje Protect & Shine Serum, der giver glans og fugt til håret, samtidig med at den beskytter dit hår i solen. Fikser med HH Simonsen Hair Styling Spray.


24

Du styler disse looks med STRUCTURE Beach og STRUCTURE Paste.

TILBAGE TIL 20’ERNE Med en klipning, der er kort i siderne og lang på toppen, får du mulighed for at variere looket, så du aldrig kommer til at kede dig. Du skal bare være åben over for forskellige styling-muligheder og -produkter. Prøv dig frem - fx med et tilbagestrøget look ved hjælp af HH Simonsen Blue/Extreme og JOICO Power Gel.

MILANO-LOOKET Har du lidt længere hår med struktur, har du gode muligheder for at style håret til lejligheden. Skab et tilfældigt, rodet look, når du skal på stranden, og et mere ordnet, friseret look til aftener i byen. Til strandlooket bruges STRUCTURE Beach Spray og HH Simonsen Brown Matte voks. Aftenlooket styles med STRUCTURE Glue.


HAIR CODE #8 // TREND

25

1920’ERNE ER TILBAGE INDEN FOR MEN’S HAIRSTYLING. KLIPNINGEN SKAL VÆRE KORT I SIDERNE OG LANG PÅ TOPPEN – EN FRISURE, SOM GI’R DIG ET HAV AF STYLING-MULIGHEDER.


5

HAIR CODE #8 // STYLING

ÅRS GARANTI Se mere på hhsimonsen.dk

26

UANSET HVORDAN DU VENDER OG DREJER DET, ER ROD STYLINGJERN SUPER HOTTE. MED HH SIMONSENS STORE UDVALG HAR DU ALLE MULIGHEDER FOR AT SÆTTE EN LÆKKER KRØLLE PÅ STYLINGEN.

ROD VS1 | SPIRAL CURLS

ROD VS2 | MADONNA CURLS

ROD VS3 | CURLS


ROD VS4 | SOFT CURLS

ROD VS5 | DEEP WAVER

ROD VS6 | CRIMPER

ROD VS7 | CURLING IRON

ROD VS8 | WAVER


HAIR CODE #8 // TREND

TREND LOOK 28

Værktøj fra HH Simonsen® The Wet Brush 2 x Crocodile Clips ROD VS5 Deep Waver Hårnåle

1

2

3

Start nederst (mellemstore inddelinger) og sæt resten af håret fast med en clips. Klem styleren sammen så tæt på hårbunden som muligt.

Benyt sidste bølges endepunkt som udgangspunkt, og flyt den øverste del af jernet til den sidste bølges endepunkt. Arbejd fra hårbunden mod spidserne.

Gentag processen hele vejen rundt, på samme måde som før. Afslut oppe ved skilningen.

4

Lav en dyb sideskilning. Tag en pæn stor lok ved skilningen. Sæt den ene hånds fingre midt om lokken og sno den op.

5

6

Når du har snoet hele lokken op, så slæk på den og lad den falde i en uregelmæssig snegl oppe ved panden.

Spænd sneglen ned med spænder. Det er bedst at hægte spænderne yderst i sneglen og ind i den.

7 9 kr.

sen

nder

A David

Lav igen en lok oppe ved den første og gentag fremgangsmåden. Gentag fremgangsmåden, til du har det antal lokker, du synes er passende.

79 aver ep W

De

epris

W T he

et B

r ush

agn amp

129

kr.

k

TIPS Brug Structure Beach Spray i det håndklædetørre hår, inden du går i gang. Afslut med Mud Wax og HH Simonsen Hairspray.

Scan koderne og se “How to” videoer.

HH Simonsen® Mud Wax 79 kr.

Structure Beach Spray 129 kr.

HH Simonsen® Hair Spray 129 kr.


29


HAIR CODE #8 // FOCUSBrug Wet Brush, når krøllet, kruset, tør t, skadet eller filtret hår skal redes ud – skånsomt og effektivt.


SLUT MED AV, AV, AV. DEN STORE WET BRUSH ER EKSTREMT POPULÆR TIL HVERDAGSBRUG, HVOR DEN DAGLIGT REDDER MANGE, SOM GRUER FOR SMERTERNE FORBUNDET MED DEN STORE GENNEMFRISERING.

SKÅNSOM FRISERING Wet Brush består af et sæt revolutionerende og specielt-konstruerede børstepigge, fremstillet af et specielt materiale, som automatisk tilpasser dem til den modstand, de udsættes for. Det betyder, at piggene glider nemmere og helt smertefrit gennem både vådt og tørt hår. Du får altså en skånsom men effektiv frisering, uanset om dit hår er tykt, genstridigt, skadet, fint eller bare helt normalt. Derudover kan du glæde dig over, at de små ”dutter” på piggenes spids giver massage til hårbunden, mens du reder dit hår. Dette stimulerer cirkulationen i hårsækkene og medvirker til øget hårvækst.

 Brug den, når uglereder skal redes ud af børnenes hår i en far t – skånsomt og effektivt.

Findes i mange farver

Brug Wet Brush i badet, når hårkuren skal fordeles fra rod til spids – skånsomt og effektivt.

31


HÅR PÅ ALLE LEDDER OG KANTER ER DU VILD MED HÅR? STYLING? PRODUKTER? TRENDS? FRISURER? Tjek HH Simonsens Facebook-side, vores hjemmeside: www.hhsimonsen.dk og Instagram: @hhsimonsen – og hold dig opdateret i sommervarmen.

How-to videos

www.facebook.com/hhsimonsen.dk www.hhsimonsen.dk

Hh magazine#8 ebook  
Advertisement