Page 19

Nieuwsbulletin van Rabobank Merwestroom - nr. 1 - 2014

Nieuwe directeur Particulieren & Private Banking

c Antoine Janssen 3G

4:08 PM

De reden dat ik 27 jaar geleden voor de Rabobank Groep ben gaan werken is dat ik geloof in het concept van de coöperatie, waarbij je onder andere met de medewerkers, maar ook zeker de leden en klanten de bank vormt. Deze constructie van zeggenschap is een uniek goed, dat zorgt dat je dichtbij je klanten bent. Ik hoop mijn ervaring en betrokkenheid de komende jaren in te kunnen zetten voor de bank en natuurlijk ook weer van de nieuwe ervaringen zelf te leren. Ik hoop spoedig met een groot aantal klanten van onze bank kennis te maken.

Vanaf 1 februari 2014 is Antoine Janssen aangesteld als directeur Particulieren & Private Banking bij Rabobank Merwestroom. Antoine is van origine afkomstig uit de accountancy en heeft zijn carrière voortgezet bij onder andere de ING Bank. Inmiddels is Antoine al meer dan 25 jaar verbonden aan de Rabobank. In 1984 is hij gestart vanuit bedrijfsmanagement bij Rabobank Dussen-Hank en heeft hij bij diverse lokale banken verschillende commerciële functies vervuld. De laatste zes jaar was hij actief als commercieel directeur en directeur Particulieren & Private Banking, bij Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland.

Huub H

t ten

aarlem

Vernieuwing waardeapparaten Sliedrecht We werken hard aan de vernieuwing van onze waardeapparaten. Om te voldoen aan de laatste veiligheidseisen worden de geldautomaten bij onze vestiging in Sliedrecht van 20 tot 24 februari vervangen. Aan de buitenzijde van het pand kunt u (ook buiten openingstijden) geld blijven opnemen.

mer

Er zijn in Sliedrecht veel stichtingen en verenigingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Rabobank Merwestroom wil graag een steentje bijdragen aan het stimuleren van samenwerking tussen verenigingen, stichtingen, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Daarom ondersteunen we Stichting Welzijnswerk Sliedrecht met de organisatie van de Maatschappelijke Beursvloer op 15 mei 2014. Op de Maatschappelijke Beursvloer wordt er gehandeld tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven. Hierbij wordt er gevraagd om kennis, toegang tot netwerken, materialen, faciliteiten en creativiteit. Dit alles met een gesloten beurs. Tussen de partijen, die een match hebben gemaakt, wordt enkel een tegenprestatie afgesproken.

Heeft uw stichting, vereniging of instelling een onvervulde wens of behoefte? Of heeft u een bedrijf dat invulling wil geven aan maatschappelijk betrokken ondernemen? Lees dan meer op onze website: www.rabobank.nl/merwestroom.

Onze excuses voor het eventuele ongemak. Kijk voor meer informatie hierover op onze website: www.rabobank.nl/merwestroom.

Coöperatief Dividend - Actie ‘de Eerste Klap’ Wilt u een mooie bijdrage voor uw vereniging of stichting ontvangen? Wees er dan snel bij, want onze actie ‘de Eerste Klap’ loopt nog tot 31 maart! Kijk op onze ledensite www.rabobankmerwestroomleden.nl en dien uw aanvraag in.

Agenda & Contact 10 t/m 14 maart Week van het geld 21 maart NLdoet 7 april Ledenraadsvergadering Rabobank Merwestroom (0184) 67 30 00 Particulieren (0184) 67 31 11 Bedrijven info@merwestroom.rabobank.nl www.rabobank.nl/merwestroom

www.rabobank.nl/merwestroom

t Eers

e Kla

p

Kies voor het gemak van betalen met MyOrder: Met MyOrder kunt u al op zo'n 11.000 plaatsen mobiel bestellen en betalen. Bijvoorbeeld in de horeca, bij bioscopen, in steeds meer steden bij parkeergelegenheden en bij bezorgrestaurants. Zo hebt u bestellen en betalen in eigen hand. En bankiert u vandaag al zoals morgen. Lees meer over MyOrder op www.rabobank.nl/myorder.

Samen sterker

08 alblas 14 epaper  
08 alblas 14 epaper  

Het Kontakt Edities bv is een uitgeverij van tien wekelijks verschijnende nieuwsbladen in een totale oplage van 215.000 exemplaren. Daarnaas...

Advertisement