Page 289

BARN/UNGDOM BARNEBØKER 9–13 ÅR

Nattspeilet Ørjan N. Karlsson En natt står plutselig en ukjent jente ved sengen til Mathias på sykehuset. Han tror ikke hun er pasient, for hun er barbeint og T-skjorten hun har på seg er en av hans egne. «Jeg heter Tara,» hvisker hun med hes, lav stemme. «Og jeg trenger din hjelp.» Hun griper Mathias i armen og forsøker å trekke ham ut av sengen. Mathias blir redd og dytter henne bort. Tara forsvinner like plutselig som hun dukket opp. På gulvet etterlater hun seg et ark med en merkelig oppskrift. En oppskrift som beskriver hvordan han skal komme seg til Bifrost, en vakker og underlig verden hvor et mørke nå brer seg. Klarer Mathias og Tara å stoppe ondskapen før det er for sent?

Tidligere utgivelser Lansetrilogien 2: Sjelenes brønn (2016) Kongens råd (2015) Lansetrilogien I: Tidsrosen (2015)

Bakerst i boka finnes også et spill, Mysteriet i Stormskog. En spennende og mystisk historie hvor leseren selv er helten og må finne den underlige trekatten Mir-Mir fra Bifrost. Alt som trengs er en blyant, et viskelær og en terning. Les boken – spill historien!

Om forfatteren Ørjan Nordhus Karlsson (f. 1970) har utgitt en rekke thrillere, science fiction- og kriminalromaner for voksne. Han debuterte som ungdomsbokforfatter i 2015 med Tidsrosen, første bok i Lansetrilogien. Se også forfatterens hjemmeside: http://orjankarlsson.com

BARNEBØKER 9–13 ÅR  //  ISBN 9788205500532 // KR 249,- // LANSERING: MEDIO AUGUST

289

B

Gyldendal litteratur årets bøker  

Årets bøker 2017

Gyldendal litteratur årets bøker  

Årets bøker 2017