Page 184

SAKPROSA MAT OG DRIKKE

Verdens beste familiekokebok Berit Nordstrand og Kjartan Skjelde En av Norges beste kokker, trebarnsfar og dommer i MasterChef Norge, Kjartan Skjelde, har sammen med legen og seksbarnsmoren Berit Nordstrand, laget en helt herlig familiekokebok. Maten du serverer familien din, må smake fantastisk og være enkel nok til at du klarer å lage den.

MAT OG DRIKKE  //  ISBN 9788205501980 // KR 199,-

Mat på bordet hver dag Ina-Janine Johnsen Livet er som kjent fylt med mange hverdager, og spørsmålet «Hva skal vi ha til middag?» dukker ofte opp. Hverdagsmaten skal lages raskt, den skal være god, sunn og passe for alle rundt bordet. Ina-Janine har den populære bloggen «Mat På Bordet» for å inspirere dem som lager mat til familien og seg selv. I denne boken finner du Inas mest populære oppskrifter, og en rekke nye.

Om forfatteren Ina-Janine Johnsen har utgitt to kokebøker tidligere, og Mat på bordet ble kåret til Årets matblogg 2015. Ina bor i Oslo og lever av sin matblogg, og hun elsker fremdeles å lage mat! Følg gjerne Ina på bloggen: https://matpaabordet.no/ og sosiale medier.

MAT OG DRIKKE  //  ISBN 9788205506930 // KR 399,- // LANSERING: ULTIMO SEPTEMBER

184

Gyldendal litteratur årets bøker  

Årets bøker 2017