Page 1

FLEXMAIL SMART BUILDER E-mail design made easy

Een e-mailbericht maken was nog nooit zo eenvoudig! Met de Drag & Drop berichten builder van Flexmail behoren alle problemen, die het ontwerpen van een e-mailbericht met zich mee brengt, tot het verleden. Deze unieke tool herleidt het ontwerpen van een e-mailbericht tot het slepen en manipuleren van 3 eenvoudige bouwstenen: een tekstblok, een afbeeldingsblok en een editorblok. Sleep simpelweg de gewenste contentblokken tot op de pixel nauwkeurig op het canvas. Elk blok beschikt over een lijst van eigenschappen waarmee je de inhoud er precies kan laten uitzien zoals jij dat wil. Tijdens het maken van je bericht zie je realtime het effect van elke wijziging. Wanneer je ontwerp klaar is, schiet Flexmail in actie. Op basis van jouw ontwerp genereert Flexmail de ideale HTML-code voor jouw bericht, volledig aangepast aan de specifieke eisen van alle belangrijke e-mail clients. Zo ben je steeds verzekerd van een correcte weergave van je e-mailbericht.

Iets voor jou? Zie de Smart Builder in actie! Scan de QR-code of ga naar www.flexmail.be/smartbuilder

www.flexmail.be


Nieuwe technologie voor het Drag & drop Met de Drag & Drop berichtentool van Flexmail plaats je de elementen precies waar jij ze wil hebben door ze op het canvas te slepen. Dankzij de grid plaats je de elementen tot op de pixel juist. Met de extra snappingoptie worden de elementen door de grid aangetrokken.

Standaardopmaak voor je bericht Voor de opmaak van tekst en afbeeldingen beschik je over een brede waaier van eigenschappen.

Lay-outing made easy! Stel hier meteen voor je hele bericht een standaard lettertype in. Ook de opmaak van de linken in je bericht kan je eenvoudig kiezen.

Text settings

Door het simpelweg slepen van de gewenste blokken op het canvas ontwerp je stap voor stap je e-mailbericht. Message settings

Omdat je niet in een HTML-omgeving werkt, kan je via de settings zeer snel al een groot deel van je lay-out vastleggen. Bepaal heel gemakkelijk de achtergrondkleuren, de uitlijning, de breedte van het canvas, ‌

Om het je nog gemakkelijker te maken, kan je gebruikmaken van hulplijnen. Activeer de grid om gemakkelijk de elementen op de juiste plaats op het canvas te plaatsen. Wanneer je ook de snapping aanzet, wordt het raster als het ware magnetisch en trekt het de elementen naar zich toe.

De lay-out van je bericht wordt vastgelegd in enkele muisklikken.

Afbeeldingen worden automatisch geoptimaliseerd Ook het toevoegen van afbeeldingen is met de Smart Builder kinderspel. Je kan de afbeelding automatisch de grootte van het blok laten aannemen. Het blok kan ook de grootte van de afbeelding overnemen. In functie van jouw ontwerp kies je de beste optie.


ontwerpen van e-mailberichten Dupliceer gemakkelijk één of meerdere elementen

De ware kracht van de Flexmail Smart Builder

Wanneer je een tekstblok hebt opgemaakt, kan je het met één druk op de knop dupliceren. Zo heeft het nieuwe element meteen de lay-out van het eerste blok.

Ben je helemaal klaar met het ontwerpen van je bericht? Dan schiet de Flexmail Smart Builder in actie. Op een geheel unieke wijze en rekening houdend met alle eisen van de verschillende e-mail clients genereert de intuïtieve builder de perfecte HTML-code voor jouw e-mailbericht. Zo ben je er steeds van verzekerd dat je e-mailbericht in elke e-mail client en op elke smartphone correct wordt weergegeven.

Wil je meerdere artikels in je bericht plaatsen? Stel je eerste artikel samen met behulp van de gewenste contentblokken. Selecteer vervolgens de verschillende blokken en dupliceer je artikel met één muisklik.

Met de eigenschappen van elk blok bepaal je precies hoe de inhoud van het blok eruit moet zien. Kies lettertypes, hyperlinks, uitlijning en marges gewoon uit het menu.

Image block settings

Afbeeldingen worden automatisch geoptimaliseerd. Je hebt er de keuze of je afbeelding de grootte van het blok moet aannemen, of omgekeerd.

Wil je een element tussen andere onderdelen zetten? Selecteer dan alle gewenste elementen tegelijk, en sleep ze simpelweg naar de juiste plaats op het canvas.

http://

Je beschikt ook over een handige foto- en bestandsmanager. Foto's en bestanden kan je opladen in een eigen bibliotheek in Flexmail om ze vervolgens op te nemen in je e-mailbericht.

Door aan de onderkant van het canvas te slepen, stel je de gewenste hoogte van je bericht in. Voeg je nieuwe elementen toe, dan wordt het canvas automatisch verlengd.


Ontwerp je e-mailbericht precies zoals jij dat wil Met de Flexmail Smart Builder is het ontwerpen van een e-mailbericht kinderspel. Met behulp van de drie basiselementen ontwerp je zelf het perfecte e-mailbericht. Pas wanneer jij helemaal tevreden bent over je ontwerp, genereert de Smart Builder de ideale HTML-code voor jouw e-mailbericht. Je hoeft niet langer een HTML-goeroe te zijn om mooie e-mailberichten te ontwerpen. Dankzij de Flexmail Smart Builder ontwerp je in een handomdraai een professioneel e-mailbericht dat gegarandeerd in elke e-mail client, in elke webmail client én op elke smartphone perfect wordt weergegeven. Iets voor jou? Ontdek het op www.flexmail.be/smartbuilder

Flexmail, het platform voor een performante e-mailcommunicatie Flexmail is een krachtig en veilig online e-mailmarketing platform waarmee je moeiteloos zelf professionele e-mailcampagnes opmaakt en verstuurt naar je relaties. Het gehele platform wordt gekenmerkt door een maximale gebruiksvriendelijkheid zonder hierbij in te boeten aan flexibiliteit. Ontwerp je e-mailbericht op drie verschillende manieren Gedetailleerde realtime rapportering Contactenbeheer met dynamische segmentatie Automatische vevolgcampagnes met autoresponders Bericht – en spamcontrole Multivariant testing E-mail authenticatie voor een maximale afleverbaarheid Geen abonnementskosten, betaal enkel wat je verbruikt Uitgebreide mogelijkheden met formulieren, enquêtes en landingspages

Flexmail nv

Felix Delhassestraat 20 1060 Brussel

T F E W

+32 (0)2 669 20 20 +32 (0)2 669 20 21 info@flexmail.be www.flexmail.be

Flexmail Smart Builder  

Deze unieke tool herleidt het ontwerpen van een e-mailbericht tot het slepen en manipuleren van 3 eenvoudige bouwstenen.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you